FOREDRAGS-NYHEDER. Birthe Linddal. Fremtidsforsker og foredragsholder mv. Uddannet sociolog og historiker. Mor til 2, gift og bosat på landet.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FOREDRAGS-NYHEDER. Birthe Linddal. Fremtidsforsker og foredragsholder mv. Uddannet sociolog og historiker. Mor til 2, gift og bosat på landet."

Transkript

1 Birthe Linddal Fremtidsforsker og foredragsholder mv. Uddannet sociolog og historiker Mor til 2, gift og bosat på landet. Forskellige foredragsemner: En verden i forandring Livsstil og tidsånd Fremtidens forbrug og forbrugere Fremtidens fødevarer By/Land Moderne familieliv Individ og fællesskab Michael Brautsch Sognepræst på Frederiksberg. Har tidligere arbejdet indenfor den finansielle verden, med turisme og som daghøjskolelærer og ungdomsskolelærer samt som projektleder indenfor konfliktløsning og integration. Arbejdsglæde Det er svært at være menneske - jeg har prøvet det selv. Hvordan holder man fast i sit job og fat i sin interesse for arbejdet og de mennesker, man arbejder sammen med? Hans pointer giver mening nu og her - men er også langtidsholdbare, da de Rune Lykkeberg Forfatter, foredragsholder og kulturredaktør på Politikken Han har bl.a. skrevet Debatskabende bøger om moderne demokrati. Alle har ret! Alle råber på frihed. Den kan vi åbenbart ikke få nok af. Ytringsfriheden skal være total. Sygehusvalget skal være frit. Butikker skal helst have åbent døgnet rundt, men hvem siger, at det fører til et bedre samfund med større tilfredshed?

2 Frank Panduro Frank Panduro er fuldblods indfødt i Horsens. Uddannet inden for shipping og spedition, men har også solgt windsurfere og skilte. Det er dog som autodidakt teater-direktør, han er blevet kendt også uden for Horsens. Bob Dylan, stegt flæsk og persillesovs Frank Panduro er manden bag den forvandling der er foregået i folks opfattelse af Horsens. Fra at være en kedelig fængselsby til nu at være en meget spændende kulturby. En dag fik Panduro nemlig en god idé. Han fandt 20 mennesker med en vis økonomisk udstråling og inviterede dem til et møde på Horsens Ny Teater. Troels Bech Han startede som fodboldspiller i1987 først I Svendborg, dernæst hos Sp Vgg Greuther Fürth og siden i Silkeborg IF. Herefter fulgte en række jobs som træner. - og lige nu er han træner hos OB. Teambuilding, Motivation, Vinderkultur og Samarbejde. Den danske sportsverdens mest veltalende og kommunikerende skikkelse. Troels er en humørfyldt foredragsholder, der med sit rige vokabularium drager helt forståelige paralleller fra sportens verden over til det virkelige liv. Berit Kvorning Uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole. Har gennem tiden spillet i alle medier - teater, revy, film, radio og TV - og i alle genrer fra Strindberg til musicals og Rejseholdet. Har i dag sit eget kommunikationsfirma. Personlig fremtræden og gennemslagskraft Få værktøjer til både den verbale og den non-verbale kommunikation. En perfekt blanding af teori og oplæg med praktiske og let genkendelige eksempler fra hverdagen - det være sig på kontoret, i institutionen eller privaten

3 Anne Skare Nielsen Fremtidsforsker og partner i Futurenavigator Uddannet biolog og kandidat i statskundskab. Mor til 4 sønner og gift med manden i sit liv. Forskellige foredragsemner: Innovation og forandring God energi og ledelse Nyskabende værdier i produkter og serviceydelser Omprogrammer dig selv til succes og innovation Etik og andre ting der varer ved Fremtidens arb.marked Lene Gammelgaard Indehaver af Gammelgaard Consult, foredragsholder, coach, jurist, journalist, psyketerapeut, forfatter og bjergbestiger (i 1006 var hun første nordiske kvinde på Mount Everest). Har arbejdet som virksomhedskonsulent og managementudvikler i 15 lande. Har holdt over 800 foredrag. Forandringsledelse Forandringsvillighed Med sin solide teoretiske ballast - kombineret med egne præstationer - er Lene Gammelgaard blandt de ypperste indenfor personale og organisationsudvikling. Hun besidder samtidig evnen til at begejstre sine tilhørere på en sådan måde, at alle får lyst til omgående at skabe nye visioner og sætte sig nye mål. Finn Nørbygaard Skuespiller, entertainer, psykoterapeut og foredragsholder. Uddannet skolelærer. Fik sit gennembrud som komiker i TV-rolle som billetkontrollør ved Århus Sporveje sammen med Jacob Haugaard. Også kendt fra bl.a. Musik og Fis med Jette Torp og TVreklamerne for Tuborg Squash. Humor har et forunderligt væsen. Venlig, spids, provokerende, pjattet eller bare ligegyldig. Mød manden, der mester alle genrer og hør han give en række eksempler på, hvordan hans fascination af de forskellige humorformer har ændret sig over årene. I foredragets sidste del kommer han ind på nogle af de livgivende processer i kroppen, som latteren udløser.

4 Keld Bordinggaard Keld Bordinggaard har sin uddannelse fra Syddansk Universitet med bifag i idræt og en journalistisk tillægsuddannelse fra Danmarks Journalist Højskole.. Keld Borddinggaard blev den 1. juli 2002 assistenttræner på Herre A- landsholdet. Derefter blev han cheftræner for U/21-landsholdet. Spillerne skal ikke gøre hvad der bli r sagt. En lidt provokerende titel på et fore-drag om ledelse og kommunikation på fodboldlandsholdet. Den dygtige leder udvikler ikke kunmotivation men også engagement. Morten Løkkegaard. Morten Løkkegaard har mange års erfaring som journalist, både i den skrevne og især den elektroniske presse. Som journalist har Morten arbejdet tre år på Morgenavisen Jyllands-Posten (Erhverv & Økonomi samt Christiansborg-redaktionen), før han i kom til TV-Avisen. Kommunikation knald eller fald God kommunikation er forskellen på succes og fiasko. Evnen til at kommunikere er fuldstændig afgørende for, hvordan omverdenen opfatter dig, din virksomhed eller organisation. Jens Arentzen Uddannet skuespiller i 1979 fra Aarhus Teaters Elevskole. I dag er Jens Arentzen desuden en meget benyttet underviser på de danske Skuespillerskoler og Den Danske Filmskole og her ud over har han medieselskabet Stories. Forstyrrelse, forståelse og forvandling Få grint og grædt over hvordan vi bruger vores kropssprog, vores stemme - og hinanden - i dét vi har lært skal være kommunikation. Arentzen har den sjældne evne både at vide hvad han taler om i dybden - og også fuldstændigt originalt at kunne favne og videregive denne viden og følelser på samme tid.

5 Sepp Piontek Sepp Piontek var frem til 1971 selv professionel fodboldspiller. I 1979 blev han træner for det danske landshold frem til 1990 og gennem 115 landskampe. Sepp Piontek er tilskrevet en stor del af æren for den genrejsning af dansk fodbold, der kulminerede med sejren ved EM i Historier og anekdoter set fra en fodboldtræners synsvinkel Sepp s foredrag er en sprudlende cocktail af: Visdomsord + livserfaring + anekdoter. Erfaringerne fra fodboldens verden kan let overføres til erhvervslivet, til foreninger, til offentligt regi etc. Har man ikke tidligere hørt Sepp Piontek, så venter der tilhøreren en stor oplevelse! Michael Brautsch I 1991 stod det klart for Michael Brautsch, at han skulle være præst, efter både at være sparekasseuddannet og have arbejdet med turisme i Frankrig, være daghøjskoleleder, ungdomsskolelærer og have arbejdet som projektleder indenfor konfliktløsning og integration. I dag er Michael sognepræst ved Frederiksberg Kirke. Servicetjek på Tilværelsen Nogle gange er det sundt at stoppe op og lave et tjek på tilværelsen. At prøve at kigge på det fundament, man har bygget sin tilværelse på. Spørge sig selv Hvad er vigtigst? Michael Brautsch er både en formidabel formidler og underholder. Se også Arbejdsglæde Morten Ankerdal Morten Ankerdal (f.1973) er en kendt og afholdt vært på TV2 Sporten, og derudover ansigtet, der tegner næsten alle TV 2 Sportens store events. Dvs. OL, EM og VM i fodbold og håndbold og meget mere. En god vinder er også en god holdspiller Din virksomhed er en succes, men hvordan bliver du en succes? Dine kolleger er ambitiøse, dygtige og måske kendte. Du er underlagt nogle overordnede værdier fra din virksomhed, men du har også dine egne værdier. Kort sagt. Hvordan bliver du en VINDER blandt VIN- DERE?

6 Anne Glad Livsstilsekspert, tekstforfatter og foredragsholder. Anne Glad valgte en karriere som tekstforfatter i reklamebranchen. Siden 2010 har vi kunnet opleve hende i rollen som livsstilsekspert i DR1-programmet Kender du typen, hvor kendte danskere afslører nye sider af sig selv. Hvad optager danskerne? Kender ud typen? Den politiske forbruger. Anne Glad fortæller om hvilke tendenser, der præger vores samfund netop nu og hvordan afspejler de sig i vores livsstil: Hvad er det, vi putter i indkøbsvognen og hvorfor? Hvordan afkoder man egentlig en type? Hvad fortæller villaen, volvoen og vovsen om dig? Arno Victor Nielsen Arno Victor Nielsen har i 10 år været anmelder ved Politiken, i en periode tilknyttet kulturredaktionen, freelancemedarbejder ved Danmarks Radio, og kommentator ved Berlingske Tidende. Har skrevet bogen Frasorterede Tankestreger et udvalg af forfatterens filosofiske refleksioner sendt i Danmarks Radios P1 Målrettede filosofiske foredrag - Gerne aktuelle emner Har I brug for at få vendt tingene lidt på hovedet? Så lad Arno Victor Nielsen komme med et oplæg, der kan give nye input til friske ideer. Arno Victor Nielsen er morsom, tankevækkende og provokerende. Nogle ville kalde ham en menings-maskine. Selv har han kaldt sig professionel leverandør af tænksomhed på bestilling. Lisbet Dahl Lisbet er uddannet som skuespiller på Aalborg Teaters elevskole Sin revydebut fik hun i Rottefælden i Svendborg i 1972 og det helt store gennembrug kom i 1976 i Cirkusrevyen. I 1999 udgav Lisbet sin selvbiografi At overkomme livet. At overkomme livet Et underholdende, men bestemt også alvorligt foredrag om både det private og det professionelle liv. Foruden en lang række fascinerende fortællinger fra et spændende og utraditionelt liv er foredraget også Lisbet s egne refleksioner over, hvorfor det gik som det gjorde.

7 Lone Kühlmann og Karen Thisted De har været i frontlinien i ind og udland, siden de startede som journalister for 45 år siden. Lone i den mere seriøse del af pressen og med et solidt og langt ægteskab, mens Karen har styrtet rundt i livet på alle fronter. Dobbelt foredrag med FUT i Der bliver ikke lagt fingre imellem, når der tales om : Mænd, kvinder, børn, ægteskab, utroskab, mennesker de har mødt, TV og medierne i dag, velfærd i Danmark??? Du kan godt belave dig på at få et rigtig godt grin. Stand-Uppere gå hjem og læg Jer Flemming Jensen Flemming Jensen har i en årrække arbejdet som lærer i en lille bygd i Nordgrønland. I august 2010 udkom hans bog Jakob hvor Flemming bruger al sin viden om Grønland og de mennesker, der lever der. Grønland det er her det sner Med udgangspunkt i romanen Jakob, fortæller Flemming Jensen om det grønlandske fangersamfund, han har levet og leet i. Emnet er alvorligt, men det hele sker i en hvirvelvind af anekdoter, latter og munter fornøjelse ved vore forskelligheder. Det er sådan set ret sjovt... Anja Vintov Anja har som underviser og personlig rådgiver guidet et hav af privatpersoner og ledere gennem livsforandringer både på jobbet og privat. I august 2010 udkom hendes seneste bog Flyt dig lidt små skridt til store forandringer. FLYT DIG LIDT OM HVERDAGSMOD Foredraget er et opråb til dig, der lader dig nøje, fordi du ikke tør eller orker andet. Flyt dig lidt er en opfordring til at komme op af sofaen og skabe det liv, du drømmer om - uden at gennemgå kæmpe livsomlægninger. Vi skal turde mere.

8 Rasmus Tantholdt Journalist og krigskorrespondent Siden 2003 har han været TV2 Nyhedernes krigskorrespondent i konfliktområder i hele verden. Mit liv som Krigsrapporter Hør et ærligt foredrag om en verden vi ikke kender til for alvor og få lejlighed til at stille de spørgsmål, man uundværligt stiller sig selv. Rasmus Tantholdt fortæller om sit farlige, men spændende arbejde, som han brænder for. Birgitte Nymann Træningsekspert og forfatter Birgitte er uddannet i idræt fra Københavns Universitet. Hun er forfatter til 20 bøger om træning, sundhed, stress og motivation. Hvor sund vil du være? Foredraget handler om de elementer, der påvirker din sundhed, energi, overskud, kreativitet, kropsvægt, daglige velvære og livsglæde. Birgitte fortæller, hvordan man med små virkemidler kan gøre hverdagen, sundheden, form og figur bedre. Peter Bredsdorff- Larsen Peter Bredsdorff-Larsen har 15 års erfaring som leder i erhvervslivet og som selvstændig konsulent. Har gennem 25 år været aktiv i elitesport - som spiller og træner. Med stor fokus på blandt andet værd-sættende værktøjer, har Peter opnået stor erfaring med træning og udvikling af ledere, ledergrupper, teams og organisationer. De bedste resultater bliver skabt med godt humør smil hele vejen. Med det bedste fra sportens verden og erhvervslivet, inspirerer Peter Bredsdorff-Larsen med konkrete erfaringer. Hvad driver succesfulde teams? Hvordan sammensættes og udvikles et vinderhold? Hvordan gør vi plads til forskelligheden

9 Trine Sick Journalist, kommunikationsrådgiver og forfatter. Trine Sick var i årene bl.a. studievært på TV-avisen og redaktør og vært på forskellige TV-magasinprogrammer, som f.eks. Søndagsmagasinet og Horisont. Uden Alder Trine Sick har skrevet bogen Uden Alder, hvor hun dels fortæller om sine egne overvejelser om alder og dels taler med 12 mænd og kvinder, der alle har trodset omgivelsernes syn på, hvad man kan og bør, når man når en vis alder. Hør Trine Sick gøre op med vores myter om alder. Peter Rudbæk Tidligere superligatræner i flere klubber. I dag er han ansat som træneruddannelses-konsulent i DBU. Han har stor erfaring som træner/coach, kommentator og underviser på absolut topplan. Hvad skal der til for at blive et team? Teamspirit, coaching, konflikthåndtering, personlig udvikling, vinderkultur, feed-back, leadership og om at forskellighed gør stærk. Peter Rudbæk er en formidabel foredrags-holder, og én af de mest talende nordjyder, man kan opleve. Bent Isager-Nielsen Politiinspektør og efterforskningschef ved Københavns Vestegns Politi og forfatter til bogen Man jager et bæst og fanger et menneske. Man jager et bæst og fanger et menneske Bent Isager-Nielsen hævder, at der selv i den allermest hårdkogte forbryder gemmer sig et menneske. Bents menneskesyn og hans humoristiske fortælleevne gør det til en fascinerende oplevelse at lytte til hans foredrag.

10 Keld Jensen Administrerende direktør. Forfatter af bl.a. den internationalt anerkendte Negotiating Partnership og Kommunikativ Kompetece, som 2002 blev kåret som en af Danmarks bedste managementbøger. Associeret professor på flere Excecutive MBA programmer. FLERE FOREDRAG: FORHANDLING Få at vide, hvordan du kan optimere dit resultat med 42%. KOMMUNIKATIV KOMPETENCE Lær at formidle et budskab effektivt og troværdigt. RENT MEL I POSEN Fremtidens succeskriterier handler om etik og moral. Johannes Langkilde Johannes Langkilde blev i 2006 nyhedsvært på TV 2. Siden har 100-vis af nyhedsudsendelser, et utal af debatter, nytårskavalkader og specialprogrammer givet ham stor erfaring og gjort ham til en af Danmarks mest populære TV værter. I dette foredrag fortæller Johannes om sin vej til værtsstolen og det herresving han tog til Sydfrankrig, hvor han studerede jazz. Vi kommer med til det terrorramte London, som Johannes med få minutters varsel blev sendt til England for at dække i 2007, og vi bliver taget med på en rundvisning i studiet i Odense, hvor få sekunders unøjagtighed kan få det hele til at kokse. Og det gør det nogle gange når... Jens Gaardbo Journalisten Jens Gaardbo har beskæftiget sig med stor set alt indenfor kommunikation. Han er i dag kommunikationsrådgiver og assisterer virksomheder med deres strategiske kommunikation i forhold til omverdenen. Foredragsemner af Jens Gaardbo: Kommunikation og kommunikationsrådgivning Medie-Danmark - om mediebilledet i landet

KEMPLER INSTITUTTET THE KEMPLER INSTITUTE

KEMPLER INSTITUTTET THE KEMPLER INSTITUTE KEMPLER INSTITUTTET THE KEMPLER INSTITUTE TO BE IN RELATIONS Vi har en mission! I en tid med stort fokus på effektivitet og faglige kompetencer er networking blevet et begreb, som næsten alle taler om

Læs mere

WORKBOOK. DNA networking udnyt dit netværkspotentiale. Netværks Akademiet

WORKBOOK. DNA networking udnyt dit netværkspotentiale. Netværks Akademiet Netværks Akademiet WORKBOOK DNA networking udnyt dit netværkspotentiale - FÅ HEMMELIGHEDEN VED AT KOBLE ENKLE EFFEKTFULDE COACHING-TEKNIKKER MED DINE NETVÆRKSKOMPETENCER Netværks Akademiet NAVN... VIRKSOMHED...

Læs mere

Mand! Bliv en fræk og frisk familiefar på 30 dage

Mand! Bliv en fræk og frisk familiefar på 30 dage 2 Mand! Bliv en fræk og frisk familiefar på 30 dage Tilbage i topform på jobbet og i privaten Kirsti Hauge Weightless Ink 3 Mand! Bliv en fræk og frisk familiefar på 30 dage Af Kirsti Hauge 1. udgave,

Læs mere

Ekstraordinære organisationer

Ekstraordinære organisationer Ekstraordinære organisationer Vi har brug for organisationer og ledere, der tager stilling til den verden og den tid, vi bevæger os i. Det mener Roxana Kia, som bl.a. er instruktør og kaospilot, og som

Læs mere

Sæt tiden i spil! Spild ikke tiden. Novemberkonferencen 2009. 3.-6. november 2009

Sæt tiden i spil! Spild ikke tiden. Novemberkonferencen 2009. 3.-6. november 2009 Novemberkonferencen 2009 Spild ikke tiden Sæt tiden i spil! 3.-6. november 2009 University College Lillebælt Asylgade 7-9 5000 Odense C samt Rømersvej 3 5200 Odense V Novemberkonferencen er et tværfagligt

Læs mere

Forandringer og fremskridt Torsdag den 12. november 2009 Kl. 13.00-17.00

Forandringer og fremskridt Torsdag den 12. november 2009 Kl. 13.00-17.00 Forandringer og fremskridt Torsdag den 12. november 2009 Kl. 13.00-17.00 Rolf Jensen Peter Mygind Asger Fredslund Ingeniørforeningens Mødecenter Kalvebod Brygge 31-33, 1780 København V. Ulrik Wilbek Forandringer

Læs mere

Teambuilding. Gnisten der sætter gang i medarbejderne. Et katalog til medarbejderdagen, strategidagen eller lederkonferencen. www.team-building.

Teambuilding. Gnisten der sætter gang i medarbejderne. Et katalog til medarbejderdagen, strategidagen eller lederkonferencen. www.team-building. Teambuilding 2010 Gnisten der sætter gang i medarbejderne Et katalog til medarbejderdagen, strategidagen eller lederkonferencen www.team-building.nu Kære læser Velkommen til Team-building kataloget 2010.

Læs mere

22.-24. NOVEMBER 2013 VILDBJERG SPORTS- OG KULTURCENTER. Forkælelse for ånd, krop og hjerne

22.-24. NOVEMBER 2013 VILDBJERG SPORTS- OG KULTURCENTER. Forkælelse for ånd, krop og hjerne 22.-24. NOVEMBER 2013 VILDBJERG SPORTS- OG KULTURCENTER Forkælelse for ånd, krop og hjerne Godt sammensat program, gode foredragsholdere og der var en rigtig god og hyggelig stemning. Deltager på KURSUS

Læs mere

Født den 6. maj 1964. Uddannet på Statens Teaterskole, København 1991-1995. Charlotte Sieling Nikolaj Arcel Diverse. Ole Christian Madsen

Født den 6. maj 1964. Uddannet på Statens Teaterskole, København 1991-1995. Charlotte Sieling Nikolaj Arcel Diverse. Ole Christian Madsen 12 4 LARS MIKKELSEN Født den 6. maj 1964 Uddannet på Statens Teaterskole, København 1991-1995 FILMOGRAFI (UDVALGTE ROLLER) De fortabte sjæles ø Nikolaj Arcel 2006 Nordkraft Krøniken Kongekabale Nikolaj

Læs mere

Stifinderledelse. Seks kommunale topchefer om effekten af et nyt ledelsesparadigme

Stifinderledelse. Seks kommunale topchefer om effekten af et nyt ledelsesparadigme Seks kommunale topchefer om effekten af et nyt ledelsesparadigme Indhold 5 Når du er moden til læring, der forandrer Intro 6 Man skal være parat til Stifinderprogrammet Henning Hansen, kommunaldirektør

Læs mere

DJØF. Karriereguide 2010/11. Vejen til drømmejobbet

DJØF. Karriereguide 2010/11. Vejen til drømmejobbet DJØF Karriereguide 2010/11 Vejen til drømmejobbet DJØF KARRIEREGUIDE 2010/11 Vejen til drømmejobbet er blevet længere Op ad bakke. Det er vilkårene, når du søger job som nyuddannet i krisetider, hvor

Læs mere

Inklusion og eksklusion 11 Eksklusion 11 Inklusion 12

Inklusion og eksklusion 11 Eksklusion 11 Inklusion 12 Indholdsfortegnelse S. Indledning 2 Problem formulering 2 Emneafgrænsning 3 Metode 3 Målgruppen 4 Videnskabsteori 5-7 Definition på konflikt 7-8 Konfliktårsager 8-9 Konflikt typer 9-10 Inklusion og eksklusion

Læs mere

NYHEDSBREV OM LEDELSE August 2010 7. årgang Udsendes til flere end 5.300

NYHEDSBREV OM LEDELSE August 2010 7. årgang Udsendes til flere end 5.300 NYHEDSBREV OM LEDELSE August 2010 7. årgang Udsendes til flere end 5.300 Kære læser! Så er ferien slut og du har forhåbentligt nydt en god ferie uden arbejde eller hvad? Vi vil meget gerne have dig til

Læs mere

FRIE LØNNEN ER AT NÅ MÅLET GODE RÅD SÅDAN KAN DU OPNÅ TEMA: ASGER AAMUND OM FORENINGSARBEJDE: TRE WORKSHOPS GAV POTE:

FRIE LØNNEN ER AT NÅ MÅLET GODE RÅD SÅDAN KAN DU OPNÅ TEMA: ASGER AAMUND OM FORENINGSARBEJDE: TRE WORKSHOPS GAV POTE: 02 2014 f-f.dk GODE RÅD SÅDAN KAN DU OPNÅ 7EN BEDRE SØVN FRIE DET ER DIG, DER BESTEMMER TRE WORKSHOPS GAV POTE: DIN FAGFORENING: Er fremtiden forretning eller forening? TEMA: DEMOKRATI ASGER AAMUND OM

Læs mere

NYHEDSBREV OM LEDELSE

NYHEDSBREV OM LEDELSE NYHEDSBREV OM LEDELSE Marts 2012 9. årgang Udsendes til flere end 5.800 Kære læser! Martsnummeret af Nyhedsbrev om ledelse kommer sammen med foråret. Det vil du bl.a. kunne mærke på de mange spændende

Læs mere

Stifinder. effekten. 10 ærlige og originale fortællinger om ledelse

Stifinder. effekten. 10 ærlige og originale fortællinger om ledelse Stifinder effekten 10 ærlige og originale fortællinger om ledelse Indhold 6 Vores projekter har fået en ekstra dimension Tommy Rex, Novozymes 8 Den ærlige kommunikation betaler sig Tine Sander, Det Kongelige

Læs mere

Coaching. Coach-Uddannelsen. Modul 1 Dit fokus som coach. Modul 2 Kommunikation som dit stærkeste værktøj i coaching

Coaching. Coach-Uddannelsen. Modul 1 Dit fokus som coach. Modul 2 Kommunikation som dit stærkeste værktøj i coaching Kursusstart, første modul d. 7.- 8. maj 2007 Hold 5, KBH ing -Uddannelsen Modul 1 Dit fokus som coach Modul 2 Kommunikation som dit stærkeste værktøj i coaching Modul 3 Forandringsledelse, motivation og

Læs mere

JEG SKABER EN VERDEN, HVOR JEG KAN LEGE

JEG SKABER EN VERDEN, HVOR JEG KAN LEGE 02 2015 f-f.dk FRIE DET ER DIG, DER BESTEMMER 3 TIPS TIL AT OPNÅ FLOW ÅRETS FUNKTIONÆR: Indstil din ekstraordinære kollega til prisen og præmien på 10.000 kr. TEMA: ARBEJDSLIV I FLOW SIDE 16-29 EN CIGARET

Læs mere

MANOVA KURSUS KATALOG

MANOVA KURSUS KATALOG MANOVA KURSUS KATALOG MANOVA KURSUS KATALOG VELKOMMEN TIL MANOVAS KURSUSKATALOG Mange års kursusvirksomhed gør, at vi i dag kan præsentere et spændende kursuskatalog fyldt med inspirerende og udfordrende

Læs mere

- Jan Magnussen har tid til race og familieliv - Stress: fra hamsterhjul til slowmotion - Tid til refleksion - Smid masken og vær dig selv NR. 1.

- Jan Magnussen har tid til race og familieliv - Stress: fra hamsterhjul til slowmotion - Tid til refleksion - Smid masken og vær dig selv NR. 1. NR. 1. 2014 - Jan Magnussen har tid til race og familieliv - Stress: fra hamsterhjul til slowmotion - Tid til refleksion - Smid masken og vær dig selv Tag tiden tilbage! Kristelig Fagbevægelse Klokhøjen

Læs mere

1 Flirt med SMS Væk hendes interesse. EnRigtigMand.dk. Alle rettigheder forbeholdes

1 Flirt med SMS Væk hendes interesse. EnRigtigMand.dk. Alle rettigheder forbeholdes 1 Flirt med SMS Væk hendes interesse SMS-Flirting hvorfor? Guiden her er skrevet til dig som gerne vil være bedre til eller lære at flirte og score over SMS. Den tager udgangspunkt i, at det er en ny pige

Læs mere

AT SKABE ET BEDRE LIV

AT SKABE ET BEDRE LIV AT SKABE ET BEDRE LIV - fortællinger fra Korskærparken www.korskaerparken.dk Denne bog er lavet i samarbejde mellem beboere i Korskærparken og Fredericia Kommune. TAK til Niels Dahl for den store hjælp

Læs mere

REFERENCELISTE FOR CONNIE SVENDSEN

REFERENCELISTE FOR CONNIE SVENDSEN REFERENCELISTE FOR CONNIE SVENDSEN VIRKSOMHEDER Disse udpluk fra Connie Svendsens referencer er hentet fra: www.connie-svendsen.dk 1000 tak for et super godt indlæg - det gik jo rent ind hos deltagerne.

Læs mere

Du siger ikke dét, du tror, du siger. Du siger dét, der bliver opfattet!

Du siger ikke dét, du tror, du siger. Du siger dét, der bliver opfattet! Du siger ikke dét, du tror, du siger. Du siger dét, der bliver opfattet! Du vil gerne være bedre til at kommunikere med dine arbejdskollegaer. Du vil gerne tages seriøst, når du siger noget, og du vil

Læs mere

Få den perfekte forretningsidé

Få den perfekte forretningsidé www.jobmagnet.dk Få den perfekte forretningsidé Et nemt tilgængeligt og overskueligt IDÈgenereringssystem, der hjælper dig med at få forretningsidéer, som kan føres ud i livet, og skabe dit eget job. Skrevet

Læs mere

MAN er ER NØDT TIL TO SKUESPILLERE OM SPRINGET TIL FILMINSTRUKTØR BESTYRELSEN GIK RESULTATET TÆLLER VISUEL FILMHISTORIE. januar 2010 #01.

MAN er ER NØDT TIL TO SKUESPILLERE OM SPRINGET TIL FILMINSTRUKTØR BESTYRELSEN GIK RESULTATET TÆLLER VISUEL FILMHISTORIE. januar 2010 #01. RESULTATET TÆLLER DSF s ligebehandlingsudvalg har været rundt til branchens skoler for at tale mangfoldighed og ligebehandling. De mødte gode intentioner og efterspørgsel efter redskaber og erfaringer.

Læs mere

Personlig ledelse til overskud i hverdagen

Personlig ledelse til overskud i hverdagen Personlig ledelse til overskud i hverdagen 8 muligheder og spørgsmål februar 2014 Af: Eva Beierholm Bendtsen Overskudsmentor, mastercoach, ernæringsekspert, foredragsholder og kursusleder. www.livs-appetit.dk

Læs mere

Lederuddannelse ja tak

Lederuddannelse ja tak Offentlig Ledelse Udgivet i samarbejde mellem H K / Ko m m u n a l Socialpædagogerne Dansk Socialrådgiverforening 4:2009:December Lederne er vilde med uddannelse. Hvis de selv kunne bestemme, ville ni

Læs mere

ADHD MAGASINET. TEMA: Teenagere. Danni Elmo, ny ambassadør Side 4. Hvordan kan du forstå dine forældre? En guide til teenagere med ADHD Side 21

ADHD MAGASINET. TEMA: Teenagere. Danni Elmo, ny ambassadør Side 4. Hvordan kan du forstå dine forældre? En guide til teenagere med ADHD Side 21 TEMA: Teenagere Danni Elmo, ny ambassadør Side 4 ADHD MAGASINET NUMMER 1 FEBRUAR 2015 Hvordan kan du forstå dine forældre? En guide til teenagere med ADHD Side 21 Tips og ideer til teenage-årene Side 26

Læs mere

Tlf.: 7022 7019. E-mail: Erhvervskvinder@EK-KBH.dk Fax: 7022 7018. www.erhvervskvinder.dk

Tlf.: 7022 7019. E-mail: Erhvervskvinder@EK-KBH.dk Fax: 7022 7018. www.erhvervskvinder.dk EKnyt Tlf.: 7022 7019. E-mail: Erhvervskvinder@EK-KBH.dk Fax: 7022 7018. www.erhvervskvinder.dk Leder... febuar 2003 1 EK har brug for DIG! Foråret er på vej. Energien vil forhåbentlig snart indfinde sig

Læs mere