FOREDRAGS-NYHEDER. Birthe Linddal. Fremtidsforsker og foredragsholder mv. Uddannet sociolog og historiker. Mor til 2, gift og bosat på landet.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FOREDRAGS-NYHEDER. Birthe Linddal. Fremtidsforsker og foredragsholder mv. Uddannet sociolog og historiker. Mor til 2, gift og bosat på landet."

Transkript

1 Birthe Linddal Fremtidsforsker og foredragsholder mv. Uddannet sociolog og historiker Mor til 2, gift og bosat på landet. Forskellige foredragsemner: En verden i forandring Livsstil og tidsånd Fremtidens forbrug og forbrugere Fremtidens fødevarer By/Land Moderne familieliv Individ og fællesskab Michael Brautsch Sognepræst på Frederiksberg. Har tidligere arbejdet indenfor den finansielle verden, med turisme og som daghøjskolelærer og ungdomsskolelærer samt som projektleder indenfor konfliktløsning og integration. Arbejdsglæde Det er svært at være menneske - jeg har prøvet det selv. Hvordan holder man fast i sit job og fat i sin interesse for arbejdet og de mennesker, man arbejder sammen med? Hans pointer giver mening nu og her - men er også langtidsholdbare, da de Rune Lykkeberg Forfatter, foredragsholder og kulturredaktør på Politikken Han har bl.a. skrevet Debatskabende bøger om moderne demokrati. Alle har ret! Alle råber på frihed. Den kan vi åbenbart ikke få nok af. Ytringsfriheden skal være total. Sygehusvalget skal være frit. Butikker skal helst have åbent døgnet rundt, men hvem siger, at det fører til et bedre samfund med større tilfredshed?

2 Frank Panduro Frank Panduro er fuldblods indfødt i Horsens. Uddannet inden for shipping og spedition, men har også solgt windsurfere og skilte. Det er dog som autodidakt teater-direktør, han er blevet kendt også uden for Horsens. Bob Dylan, stegt flæsk og persillesovs Frank Panduro er manden bag den forvandling der er foregået i folks opfattelse af Horsens. Fra at være en kedelig fængselsby til nu at være en meget spændende kulturby. En dag fik Panduro nemlig en god idé. Han fandt 20 mennesker med en vis økonomisk udstråling og inviterede dem til et møde på Horsens Ny Teater. Troels Bech Han startede som fodboldspiller i1987 først I Svendborg, dernæst hos Sp Vgg Greuther Fürth og siden i Silkeborg IF. Herefter fulgte en række jobs som træner. - og lige nu er han træner hos OB. Teambuilding, Motivation, Vinderkultur og Samarbejde. Den danske sportsverdens mest veltalende og kommunikerende skikkelse. Troels er en humørfyldt foredragsholder, der med sit rige vokabularium drager helt forståelige paralleller fra sportens verden over til det virkelige liv. Berit Kvorning Uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole. Har gennem tiden spillet i alle medier - teater, revy, film, radio og TV - og i alle genrer fra Strindberg til musicals og Rejseholdet. Har i dag sit eget kommunikationsfirma. Personlig fremtræden og gennemslagskraft Få værktøjer til både den verbale og den non-verbale kommunikation. En perfekt blanding af teori og oplæg med praktiske og let genkendelige eksempler fra hverdagen - det være sig på kontoret, i institutionen eller privaten

3 Anne Skare Nielsen Fremtidsforsker og partner i Futurenavigator Uddannet biolog og kandidat i statskundskab. Mor til 4 sønner og gift med manden i sit liv. Forskellige foredragsemner: Innovation og forandring God energi og ledelse Nyskabende værdier i produkter og serviceydelser Omprogrammer dig selv til succes og innovation Etik og andre ting der varer ved Fremtidens arb.marked Lene Gammelgaard Indehaver af Gammelgaard Consult, foredragsholder, coach, jurist, journalist, psyketerapeut, forfatter og bjergbestiger (i 1006 var hun første nordiske kvinde på Mount Everest). Har arbejdet som virksomhedskonsulent og managementudvikler i 15 lande. Har holdt over 800 foredrag. Forandringsledelse Forandringsvillighed Med sin solide teoretiske ballast - kombineret med egne præstationer - er Lene Gammelgaard blandt de ypperste indenfor personale og organisationsudvikling. Hun besidder samtidig evnen til at begejstre sine tilhørere på en sådan måde, at alle får lyst til omgående at skabe nye visioner og sætte sig nye mål. Finn Nørbygaard Skuespiller, entertainer, psykoterapeut og foredragsholder. Uddannet skolelærer. Fik sit gennembrud som komiker i TV-rolle som billetkontrollør ved Århus Sporveje sammen med Jacob Haugaard. Også kendt fra bl.a. Musik og Fis med Jette Torp og TVreklamerne for Tuborg Squash. Humor har et forunderligt væsen. Venlig, spids, provokerende, pjattet eller bare ligegyldig. Mød manden, der mester alle genrer og hør han give en række eksempler på, hvordan hans fascination af de forskellige humorformer har ændret sig over årene. I foredragets sidste del kommer han ind på nogle af de livgivende processer i kroppen, som latteren udløser.

4 Keld Bordinggaard Keld Bordinggaard har sin uddannelse fra Syddansk Universitet med bifag i idræt og en journalistisk tillægsuddannelse fra Danmarks Journalist Højskole.. Keld Borddinggaard blev den 1. juli 2002 assistenttræner på Herre A- landsholdet. Derefter blev han cheftræner for U/21-landsholdet. Spillerne skal ikke gøre hvad der bli r sagt. En lidt provokerende titel på et fore-drag om ledelse og kommunikation på fodboldlandsholdet. Den dygtige leder udvikler ikke kunmotivation men også engagement. Morten Løkkegaard. Morten Løkkegaard har mange års erfaring som journalist, både i den skrevne og især den elektroniske presse. Som journalist har Morten arbejdet tre år på Morgenavisen Jyllands-Posten (Erhverv & Økonomi samt Christiansborg-redaktionen), før han i kom til TV-Avisen. Kommunikation knald eller fald God kommunikation er forskellen på succes og fiasko. Evnen til at kommunikere er fuldstændig afgørende for, hvordan omverdenen opfatter dig, din virksomhed eller organisation. Jens Arentzen Uddannet skuespiller i 1979 fra Aarhus Teaters Elevskole. I dag er Jens Arentzen desuden en meget benyttet underviser på de danske Skuespillerskoler og Den Danske Filmskole og her ud over har han medieselskabet Stories. Forstyrrelse, forståelse og forvandling Få grint og grædt over hvordan vi bruger vores kropssprog, vores stemme - og hinanden - i dét vi har lært skal være kommunikation. Arentzen har den sjældne evne både at vide hvad han taler om i dybden - og også fuldstændigt originalt at kunne favne og videregive denne viden og følelser på samme tid.

5 Sepp Piontek Sepp Piontek var frem til 1971 selv professionel fodboldspiller. I 1979 blev han træner for det danske landshold frem til 1990 og gennem 115 landskampe. Sepp Piontek er tilskrevet en stor del af æren for den genrejsning af dansk fodbold, der kulminerede med sejren ved EM i Historier og anekdoter set fra en fodboldtræners synsvinkel Sepp s foredrag er en sprudlende cocktail af: Visdomsord + livserfaring + anekdoter. Erfaringerne fra fodboldens verden kan let overføres til erhvervslivet, til foreninger, til offentligt regi etc. Har man ikke tidligere hørt Sepp Piontek, så venter der tilhøreren en stor oplevelse! Michael Brautsch I 1991 stod det klart for Michael Brautsch, at han skulle være præst, efter både at være sparekasseuddannet og have arbejdet med turisme i Frankrig, være daghøjskoleleder, ungdomsskolelærer og have arbejdet som projektleder indenfor konfliktløsning og integration. I dag er Michael sognepræst ved Frederiksberg Kirke. Servicetjek på Tilværelsen Nogle gange er det sundt at stoppe op og lave et tjek på tilværelsen. At prøve at kigge på det fundament, man har bygget sin tilværelse på. Spørge sig selv Hvad er vigtigst? Michael Brautsch er både en formidabel formidler og underholder. Se også Arbejdsglæde Morten Ankerdal Morten Ankerdal (f.1973) er en kendt og afholdt vært på TV2 Sporten, og derudover ansigtet, der tegner næsten alle TV 2 Sportens store events. Dvs. OL, EM og VM i fodbold og håndbold og meget mere. En god vinder er også en god holdspiller Din virksomhed er en succes, men hvordan bliver du en succes? Dine kolleger er ambitiøse, dygtige og måske kendte. Du er underlagt nogle overordnede værdier fra din virksomhed, men du har også dine egne værdier. Kort sagt. Hvordan bliver du en VINDER blandt VIN- DERE?

6 Anne Glad Livsstilsekspert, tekstforfatter og foredragsholder. Anne Glad valgte en karriere som tekstforfatter i reklamebranchen. Siden 2010 har vi kunnet opleve hende i rollen som livsstilsekspert i DR1-programmet Kender du typen, hvor kendte danskere afslører nye sider af sig selv. Hvad optager danskerne? Kender ud typen? Den politiske forbruger. Anne Glad fortæller om hvilke tendenser, der præger vores samfund netop nu og hvordan afspejler de sig i vores livsstil: Hvad er det, vi putter i indkøbsvognen og hvorfor? Hvordan afkoder man egentlig en type? Hvad fortæller villaen, volvoen og vovsen om dig? Arno Victor Nielsen Arno Victor Nielsen har i 10 år været anmelder ved Politiken, i en periode tilknyttet kulturredaktionen, freelancemedarbejder ved Danmarks Radio, og kommentator ved Berlingske Tidende. Har skrevet bogen Frasorterede Tankestreger et udvalg af forfatterens filosofiske refleksioner sendt i Danmarks Radios P1 Målrettede filosofiske foredrag - Gerne aktuelle emner Har I brug for at få vendt tingene lidt på hovedet? Så lad Arno Victor Nielsen komme med et oplæg, der kan give nye input til friske ideer. Arno Victor Nielsen er morsom, tankevækkende og provokerende. Nogle ville kalde ham en menings-maskine. Selv har han kaldt sig professionel leverandør af tænksomhed på bestilling. Lisbet Dahl Lisbet er uddannet som skuespiller på Aalborg Teaters elevskole Sin revydebut fik hun i Rottefælden i Svendborg i 1972 og det helt store gennembrug kom i 1976 i Cirkusrevyen. I 1999 udgav Lisbet sin selvbiografi At overkomme livet. At overkomme livet Et underholdende, men bestemt også alvorligt foredrag om både det private og det professionelle liv. Foruden en lang række fascinerende fortællinger fra et spændende og utraditionelt liv er foredraget også Lisbet s egne refleksioner over, hvorfor det gik som det gjorde.

7 Lone Kühlmann og Karen Thisted De har været i frontlinien i ind og udland, siden de startede som journalister for 45 år siden. Lone i den mere seriøse del af pressen og med et solidt og langt ægteskab, mens Karen har styrtet rundt i livet på alle fronter. Dobbelt foredrag med FUT i Der bliver ikke lagt fingre imellem, når der tales om : Mænd, kvinder, børn, ægteskab, utroskab, mennesker de har mødt, TV og medierne i dag, velfærd i Danmark??? Du kan godt belave dig på at få et rigtig godt grin. Stand-Uppere gå hjem og læg Jer Flemming Jensen Flemming Jensen har i en årrække arbejdet som lærer i en lille bygd i Nordgrønland. I august 2010 udkom hans bog Jakob hvor Flemming bruger al sin viden om Grønland og de mennesker, der lever der. Grønland det er her det sner Med udgangspunkt i romanen Jakob, fortæller Flemming Jensen om det grønlandske fangersamfund, han har levet og leet i. Emnet er alvorligt, men det hele sker i en hvirvelvind af anekdoter, latter og munter fornøjelse ved vore forskelligheder. Det er sådan set ret sjovt... Anja Vintov Anja har som underviser og personlig rådgiver guidet et hav af privatpersoner og ledere gennem livsforandringer både på jobbet og privat. I august 2010 udkom hendes seneste bog Flyt dig lidt små skridt til store forandringer. FLYT DIG LIDT OM HVERDAGSMOD Foredraget er et opråb til dig, der lader dig nøje, fordi du ikke tør eller orker andet. Flyt dig lidt er en opfordring til at komme op af sofaen og skabe det liv, du drømmer om - uden at gennemgå kæmpe livsomlægninger. Vi skal turde mere.

8 Rasmus Tantholdt Journalist og krigskorrespondent Siden 2003 har han været TV2 Nyhedernes krigskorrespondent i konfliktområder i hele verden. Mit liv som Krigsrapporter Hør et ærligt foredrag om en verden vi ikke kender til for alvor og få lejlighed til at stille de spørgsmål, man uundværligt stiller sig selv. Rasmus Tantholdt fortæller om sit farlige, men spændende arbejde, som han brænder for. Birgitte Nymann Træningsekspert og forfatter Birgitte er uddannet i idræt fra Københavns Universitet. Hun er forfatter til 20 bøger om træning, sundhed, stress og motivation. Hvor sund vil du være? Foredraget handler om de elementer, der påvirker din sundhed, energi, overskud, kreativitet, kropsvægt, daglige velvære og livsglæde. Birgitte fortæller, hvordan man med små virkemidler kan gøre hverdagen, sundheden, form og figur bedre. Peter Bredsdorff- Larsen Peter Bredsdorff-Larsen har 15 års erfaring som leder i erhvervslivet og som selvstændig konsulent. Har gennem 25 år været aktiv i elitesport - som spiller og træner. Med stor fokus på blandt andet værd-sættende værktøjer, har Peter opnået stor erfaring med træning og udvikling af ledere, ledergrupper, teams og organisationer. De bedste resultater bliver skabt med godt humør smil hele vejen. Med det bedste fra sportens verden og erhvervslivet, inspirerer Peter Bredsdorff-Larsen med konkrete erfaringer. Hvad driver succesfulde teams? Hvordan sammensættes og udvikles et vinderhold? Hvordan gør vi plads til forskelligheden

9 Trine Sick Journalist, kommunikationsrådgiver og forfatter. Trine Sick var i årene bl.a. studievært på TV-avisen og redaktør og vært på forskellige TV-magasinprogrammer, som f.eks. Søndagsmagasinet og Horisont. Uden Alder Trine Sick har skrevet bogen Uden Alder, hvor hun dels fortæller om sine egne overvejelser om alder og dels taler med 12 mænd og kvinder, der alle har trodset omgivelsernes syn på, hvad man kan og bør, når man når en vis alder. Hør Trine Sick gøre op med vores myter om alder. Peter Rudbæk Tidligere superligatræner i flere klubber. I dag er han ansat som træneruddannelses-konsulent i DBU. Han har stor erfaring som træner/coach, kommentator og underviser på absolut topplan. Hvad skal der til for at blive et team? Teamspirit, coaching, konflikthåndtering, personlig udvikling, vinderkultur, feed-back, leadership og om at forskellighed gør stærk. Peter Rudbæk er en formidabel foredrags-holder, og én af de mest talende nordjyder, man kan opleve. Bent Isager-Nielsen Politiinspektør og efterforskningschef ved Københavns Vestegns Politi og forfatter til bogen Man jager et bæst og fanger et menneske. Man jager et bæst og fanger et menneske Bent Isager-Nielsen hævder, at der selv i den allermest hårdkogte forbryder gemmer sig et menneske. Bents menneskesyn og hans humoristiske fortælleevne gør det til en fascinerende oplevelse at lytte til hans foredrag.

10 Keld Jensen Administrerende direktør. Forfatter af bl.a. den internationalt anerkendte Negotiating Partnership og Kommunikativ Kompetece, som 2002 blev kåret som en af Danmarks bedste managementbøger. Associeret professor på flere Excecutive MBA programmer. FLERE FOREDRAG: FORHANDLING Få at vide, hvordan du kan optimere dit resultat med 42%. KOMMUNIKATIV KOMPETENCE Lær at formidle et budskab effektivt og troværdigt. RENT MEL I POSEN Fremtidens succeskriterier handler om etik og moral. Johannes Langkilde Johannes Langkilde blev i 2006 nyhedsvært på TV 2. Siden har 100-vis af nyhedsudsendelser, et utal af debatter, nytårskavalkader og specialprogrammer givet ham stor erfaring og gjort ham til en af Danmarks mest populære TV værter. I dette foredrag fortæller Johannes om sin vej til værtsstolen og det herresving han tog til Sydfrankrig, hvor han studerede jazz. Vi kommer med til det terrorramte London, som Johannes med få minutters varsel blev sendt til England for at dække i 2007, og vi bliver taget med på en rundvisning i studiet i Odense, hvor få sekunders unøjagtighed kan få det hele til at kokse. Og det gør det nogle gange når... Jens Gaardbo Journalisten Jens Gaardbo har beskæftiget sig med stor set alt indenfor kommunikation. Han er i dag kommunikationsrådgiver og assisterer virksomheder med deres strategiske kommunikation i forhold til omverdenen. Foredragsemner af Jens Gaardbo: Kommunikation og kommunikationsrådgivning Medie-Danmark - om mediebilledet i landet

FOREDRAGS-NYHEDER. John Elliot Zoffmann. Kendt boligdesigner i TV2 programmet "Roomservice".

FOREDRAGS-NYHEDER. John Elliot Zoffmann. Kendt boligdesigner i TV2 programmet Roomservice. John Elliot Zoffmann Kendt boligdesigner i TV2 programmet "Roomservice". Har en baggrund i møbeldesign og har i en årrække været beskæftiget i reklamebranchen. Følg dine drømme og nå dine kreative mål

Læs mere

Motiverende Kommunikation

Motiverende Kommunikation Motiverende Kommunikation med det sårbare menneske 23. og 24. april 2014 København Samtalen kører ned af et spor, som ender i en blindgyde med problemer, begrænsninger eller negative oplevelser. Langsomt,

Læs mere

FOREDRAG & KURSER ERIK ØSTENKJÆR. Dipl.Psych. MFCC. Viljen starter, hvor lysten holder op! SPORTS PSYCHOLOGY INSTITUTE

FOREDRAG & KURSER ERIK ØSTENKJÆR. Dipl.Psych. MFCC. Viljen starter, hvor lysten holder op! SPORTS PSYCHOLOGY INSTITUTE FOREDRAG & KURSER ERIK ØSTENKJÆR Dipl.Psych. MFCC Viljen starter, hvor lysten holder op! HVEM ER? ERIK ØSTENKJÆR Dipl.Psych. MFCC Erik Østenkjær, Dipl.Psych. MFCC, har været coach og sparringspartner for

Læs mere

Inkluderende og motiverende kommunikation

Inkluderende og motiverende kommunikation Inkluderende og motiverende kommunikation Hvilke aftryk ønsker du din kommunikation skal efterlade? 19. og 20. november 2014 København Samtalen kører ned af et spor, som ender i en blindgyde med problemer,

Læs mere

Nye hold 2008. tag ordet i din magt! Trine Sick, journalist og kommunikationsrådgiver

Nye hold 2008. tag ordet i din magt! Trine Sick, journalist og kommunikationsrådgiver Eksklusivt lederkursus Retorik Nye hold 2008 tag ordet i din magt! Anne Katrine Lund, ph.d. i retorik Trine Sick, journalist og kommunikationsrådgiver Flemming Enevold, skuespiller og instruktør en af

Læs mere

Kommunikation at gøre fælles

Kommunikation at gøre fælles Kommunikation at gøre fælles Ordet kommunikation kommer af latin, communicare, og betyder "at gøre fælles". Kommunikation er altså en grundlæggende forudsætning for alt socialt fællesskab ingen sociale

Læs mere

1 Stress af! - Få energien tilbage Malte Lange, Mind-Set.dk. Alle rettigheder forbeholdes

1 Stress af! - Få energien tilbage Malte Lange, Mind-Set.dk. Alle rettigheder forbeholdes 1 Stress af! - Få energien tilbage Dette er en light version Indholdet og indholdsfortegnelsen er STÆRKT begrænset Køb den fulde version her: http://stress.mind-set.dk 2 Stress af! - Få energien tilbage

Læs mere

HUMAN CHANNEL PRÆSENTERER HUMAN CHANNEL PRÆSENTERER MENTORVÆRKTØJER. - al forvandling begynder med et lille skub

HUMAN CHANNEL PRÆSENTERER HUMAN CHANNEL PRÆSENTERER MENTORVÆRKTØJER. - al forvandling begynder med et lille skub HUMAN CHANNEL PRÆSENTERER HUMAN CHANNEL PRÆSENTERER MENTORVÆRKTØJER - al forvandling begynder med et lille skub INDHOLDSFORTEGNELSE Mentorværktøjers baggrund Begrebet mentor, hvad kan det og hvad er målet?

Læs mere

Foredrag 2015. Mindbooster. Foreningen hjernesund Færøvej 51 2800 Lyngby Telefon +45 4162 4887 E-mail: info@hjernesund.dk

Foredrag 2015. Mindbooster. Foreningen hjernesund Færøvej 51 2800 Lyngby Telefon +45 4162 4887 E-mail: info@hjernesund.dk Foredrag 2015 Mindbooster STYRK DET MODNE LIV - få inspiration og viden med foredrag fra Mindbooster Det bedste jeg kan gøre for mig selv, min familie og venner er at holde mig frisk og i live - Charlotte,

Læs mere

Opgave 1. Modul 4 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvor mange voksne skal man minimum rejse for at få rabat? 1. Hvor høje skal kvinderne være?

Opgave 1. Modul 4 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvor mange voksne skal man minimum rejse for at få rabat? 1. Hvor høje skal kvinderne være? Modul 4 Lytte, Opgave 1 Navn: Kursistnr.: Opgave 1 Eksempel: Hvor mange voksne skal man minimum rejse for at få rabat? 15 2 3 1 X 1. Hvor høje skal kvinderne være? 160-180 165-190 160-170 165-180 2. Hvad

Læs mere

Lær at bruge dig selv på en ny måde

Lær at bruge dig selv på en ny måde Lær at bruge dig selv på en ny måde i din professionelle arbejdsproces Denne uddannelse vil give dig professionelle værktøjer, faglig viden og personlig forankring til at bruge dig selv med større indsigt,

Læs mere

familieliv Coach dig selv til et

familieliv Coach dig selv til et Coach dig selv til et fantastisk familieliv At have børn fylder dit liv med mening og kærlighed men det kan være sin sag at bevare overskuddet og lykkefølelsen midt i en hektisk hverdag med job, alt for

Læs mere

INSTRUKTØR UDDANNELSE. i meditation, mindfulness og anerkendende metode ved Henning Daverne

INSTRUKTØR UDDANNELSE. i meditation, mindfulness og anerkendende metode ved Henning Daverne INSTRUKTØR UDDANNELSE i meditation, mindfulness og anerkendende metode ved Henning Daverne GENERELT Hvem bør deltage? Denne uddannelse henvender sig til dig, der ønsker at styrke dine personlige og professionelle

Læs mere

Skrive-/fototeam. SKRIVE & FOTO // KLF, Kirke & Medier

Skrive-/fototeam. SKRIVE & FOTO // KLF, Kirke & Medier Skrive-/fototeam Fortæl hele KLF, Kirke & Medier, hvad vi laver. Tag med til arrangementer eller følg med i debatter, og lav en artikel til hjemmesiden og nyhedsbrevet. Hvorfor har KLF et skrive/foto-team

Læs mere

Stop Dreaming - styrk din personlige handlekraft - og gør dine drømme til virkelighed

Stop Dreaming - styrk din personlige handlekraft - og gør dine drømme til virkelighed 2013 Stop Dreaming - styrk din personlige handlekraft - og gør dine drømme til virkelighed Anne-Mette Michaelsen, Berrit Kvorning og Anita Mac vil med godt humør og stor seriøsitet støtte dig i at udvikle

Læs mere

Retorik. tag ordet i din magt! Modul 1. Modul 2. Modul 3 Strategisk retorik positionér dig som leder og skab forandringer

Retorik. tag ordet i din magt! Modul 1. Modul 2. Modul 3 Strategisk retorik positionér dig som leder og skab forandringer Eksklusivt lederkursus Retorik tag ordet i din magt! Anne Katrine Lund, ph.d. i retorik Lotte Hansen, erhvervsredaktør på Politiken Flemming Enevold, skuespiller og instruktør Foto: Jonathan Bjerg Møller

Læs mere

20. NOVEMBER 2017 FINANSSEKTORENS LEDERDAG SKAB SUCCESFULDE TALENTMILJØER MED LEDELSESFOKUS

20. NOVEMBER 2017 FINANSSEKTORENS LEDERDAG SKAB SUCCESFULDE TALENTMILJØER MED LEDELSESFOKUS 20. NOVEMBER 2017 FINANSSEKTORENS LEDERDAG SKAB SUCCESFULDE TALENTMILJØER MED LEDELSESFOKUS VELKOMMEN TIL FINANSSEKTORENS LEDERDAG 2017 Talentudvikling skab succesfulde talentmiljøer med ledelsesfokus!

Læs mere

Personlig formidling med krop og stemme

Personlig formidling med krop og stemme Personlig formidling med krop og stemme Personlig formidling med krop og stemme Stå frem med gennemslagskraft, sikkerhed og overskud Styrk din præsentationsteknik med større gennemslagskraft Sæt fokus

Læs mere

i to i fokusområder 2010 foredrag kurser performance mentoring +45 2190 9999 sh@itoi.dk www.itoi.dk

i to i fokusområder 2010 foredrag kurser performance mentoring +45 2190 9999 sh@itoi.dk www.itoi.dk i to i fokusområder 2010 foredrag kurser performance mentoring +45 2190 9999 sh@itoi.dk www.itoi.dk Foredrag: Jeg ser ingen begrænsninger gør du? Få en uforglemmelig og forrygende dag eller aften med både

Læs mere

tag ordet i din magt!

tag ordet i din magt! Eksklusivt lederkursus Retorik Nye hold 2009 tag ordet i din magt! 3 intensive moduler med personlig rådgivning og nye værktøjer til din retorik som leder. Begrænset deltagerantal sikrer, at forløbet bliver

Læs mere

Pressemanual for Udvikling Fyn

Pressemanual for Udvikling Fyn Pressemanual for Udvikling Fyn Udvikling Fyn A/S er afhængig af omtale i medierne. Derfor er journalister og andre medierepræsentanter vigtige samarbejdspartnere, som vi ofrer stor opmærksomhed. Sæt i

Læs mere

PROGRAMGUIDE 2019/ oktober 18. november 23. januar ER FACEBOOK ENDEN PÅ FÆLLESSKABET?

PROGRAMGUIDE 2019/ oktober 18. november 23. januar ER FACEBOOK ENDEN PÅ FÆLLESSKABET? PROGRAMGUIDE 2019/2020 10. oktober 18. november 23. januar ER FACEBOOK ENDEN PÅ FÆLLESSKABET? DERFOR BØR DU VÆRE NYSGERRIG FOREDRAG OG DEBAT MED SIMON AXØ TORSDAG DEN 10. OKTOBER KL. 19.00 I BRABRAND

Læs mere

SOMMER-SYMPOSIUM GRAFISK FACILITERING: VIDENDELING, TRÆNING OG INSPIRATION 29. JUNI OG 30. JUNI. Forslag til overnatning.

SOMMER-SYMPOSIUM GRAFISK FACILITERING: VIDENDELING, TRÆNING OG INSPIRATION 29. JUNI OG 30. JUNI. Forslag til overnatning. SOMMER-SYMPOSIUM GRAFISK FACILITERING: VIDENDELING, TRÆNING OG INSPIRATION 29. JUNI OG 30. JUNI. Du er inviteret til to dages sommer-symposium - en fordybelse i feltet grafisk facilitering. Dagene bliver

Læs mere

1 Start samtalen med pigerne idag! EnRigtigMand.dk. Alle rettigheder forbeholdes

1 Start samtalen med pigerne idag! EnRigtigMand.dk. Alle rettigheder forbeholdes 1 Start samtalen med pigerne idag! Start samtalen en kort introduktion Denne bog er skrevet med ét formål. Formålet er at give dig de redskaber der skal til, for at møde mennesker. Hverken mere eller mindre.

Læs mere

Læs og lær om. Christian Eriksen

Læs og lær om. Christian Eriksen Læs og lær om Christian Eriksen Fakta om Christian Eriksen Christian Danneman Eriksen blev født i Middelfart 14. februar 1992. 1992 var for øvrigt det år, hvor det danske fodboldlandshold blev Europamestre,

Læs mere

Præsentationsteknik med gennemslagskraft

Præsentationsteknik med gennemslagskraft Præsentationsteknik med gennemslagskraft Præsentationsteknik med gennemslagskraft Brænd igennem, og gør indtryk på dine tilhørere Kom igennem med dit budskab At få folk med sig og skabe opbakning er en

Læs mere

Foredrag. Elmerdahl Bureauerne 62-612002 / 46-151718 / www.elmerdahl.dk

Foredrag. Elmerdahl Bureauerne 62-612002 / 46-151718 / www.elmerdahl.dk 2008/2009 Foredrag Elmerdahl Bureauerne 62-612002 / 46-151718 / www.elmerdahl.dk Foredragsholdere Nu er det tid til foredrag! Og du sidder med ELMERDAHL BUREAUERNEs bud på et spændende ét af slagsen. Foredrag

Læs mere

Strategi, vækst. og lederskab. Executive Lederudviklingsprogram. www.mannaz.com

Strategi, vækst. og lederskab. Executive Lederudviklingsprogram. www.mannaz.com vækst Strategi, og lederskab Executive Lederudviklingsprogram www.mannaz.com En deltager udtaler: Arbejdet med egne cases og konsulenternes inddragelse af praksiseksempler skabte en meget virkelighedsnær

Læs mere

PERSONALEPOLITIK I HVIDOVRE KOMMUNE

PERSONALEPOLITIK I HVIDOVRE KOMMUNE PERSONALEPOLITIK I HVIDOVRE KOMMUNE PRØ RØVEFO VEFOTO Indhold Dialog, åbenhed og engagement 3 Hvorfor værdier? 4 Fundament for pseronalepolitikken 6 Ledestjerner 8 Kommunalbestyrelsen godkendte personalepolitikken

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

UDVIKLING LÆRING COACHING

UDVIKLING LÆRING COACHING BJ UDVIKLING LÆRING COACHING Eksempler på kurser Kursus nr. 0100 Kursus nr. 0200 Kursus nr. 0300 Kursus nr. 0400 Kursus nr. 0500 Kursus nr. 0600 Kursus nr. 0700 Kursus nr. 0800 Kursus nr. 0900 Kursus nr.

Læs mere

Modul 3 Læsning, Opgave 1

Modul 3 Læsning, Opgave 1 Modul 3 Læsning, Opgave 1 Instruktion: Tid: Læs spørgsmålet. Find svaret i teksten. Skriv et kort svar. 5 minutter. 1. Hvad koster det for børn under 18 år? 2. Hvad hedder området, hvor man må spise sin

Læs mere

Ledelse med hjerte og hjerne

Ledelse med hjerte og hjerne Et mentalt flyttefirma! Indsigt fører til vækst www.senziakurser.dk Ledelse med hjerte og hjerne Med hjerte og hjerne Ledelse med hjerte og hjerne Et ledelsesforløb for stærke kvinder i ledelse Formål:

Læs mere

Præsentationsteknik med gennemslagskraft

Præsentationsteknik med gennemslagskraft Præsentationsteknik med gennemslagskraft Brænd igennem, og gør indtryk på modtagerne Kom igennem med dit budskab Hvad enten du sælger, fremlægger ideer, beskriver visioner, præsenterer projekter eller

Læs mere

Personlig vækst og gennemslagskraft

Personlig vækst og gennemslagskraft Personlig vækst og gennemslagskraft Personlig vækst og gennemslagskraft Styrk dit mentale overskud, og giv din kommunikation ny kraft Hold hovedet koldt, og bevar overblikket Kan du gå i sort, når det

Læs mere

Coach dig selv til topresultater

Coach dig selv til topresultater Trin 3 Coach dig selv til topresultater Hvilken dag vælger du? Ville det ikke være skønt hvis du hver morgen sprang ud af sengen og tænkte: Yes, i dag bliver den fedeste dag. Nu sidder du måske og tænker,

Læs mere

Glæder mig rigtig meget til at møde jer, lære jer at kende og hjælpe jer mod jeres mål. Vi ses ;-)

Glæder mig rigtig meget til at møde jer, lære jer at kende og hjælpe jer mod jeres mål. Vi ses ;-) Aarhus 1900 CÆCILIE Jeg er 24 år og kommer oprindeligt fra Aalborg, hvor jeg har læst idræt i et år på Aalborg Universitet. Jeg følte for at prøve noget nyt, og jeg valgte at tage overlov fra studiet for

Læs mere

Talentprisen 2014 går til Viktor Anker

Talentprisen 2014 går til Viktor Anker Talentprisen - Næstved Idræts Union De nominerede til Talentprisen 2014 er: Anne Frimann, Næstved Roklub Josephine Bøgh, Næstved Sportsrideklub Viktor Anker, Næstved IF Fodbold Årets Talent er ubestrideligt

Læs mere

Personlig vækst og gennemslagskraft

Personlig vækst og gennemslagskraft Personlig vækst og gennemslagskraft Styrk dit mentale overskud, og giv din kommunikation ny kraft Hold hovedet koldt, og bevar overblikket Har du et arbejde, hvor det forventes af dig, at du udviser personlig

Læs mere

IDA Personlig gennemslagskraft

IDA Personlig gennemslagskraft IDA Personlig gennemslagskraft IDA Personlig gennemslagskraft - i samarbejde med Mannaz A/S Formål Formålet med dette forløb er at udvikle og styrke din evne til at trænge igennem med overbevisning samt

Læs mere

Du kan vælge linjerne:

Du kan vælge linjerne: giver energi, overskud og fremmer læring. Du kan vælge linjerne: Uanset hvilken linje du vælger, er der fokus på: Fælles opstart på tværs af linjerne Fordybelse og fokus på din linje Aktiviteter og teori

Læs mere

GROW2 COACHUDDANNELSE GROW2 CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING

GROW2 COACHUDDANNELSE GROW2 CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING COACHUDDANNELSE CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING En STYRKEBASERET coachuddannelse der udvikler dit indre LEDERSKAB & DIG som PROFESSIONEL COACH ICF AKKREDITERET Jeg

Læs mere

Ministry of Musics kunder forbedrer deres kommunikation op til 25 %

Ministry of Musics kunder forbedrer deres kommunikation op til 25 % Ministry of Musics kunder forbedrer deres kommunikation op til 25 % I dag I dag producerer nordiske virksomheder primært. viden og service. Derfor er det evnen til at kommunikere og formidle denne viden,

Læs mere

Mennesker Succes Udvikling

Mennesker Succes Udvikling Mennesker Succes Udvikling CoastZone er teambuilding og teamudvikling i hele Danmark. Vi styrker relationerne i jeres team og viser jer vejen til nyt potentiale! »Mennesker med succes skaber udvikling«c

Læs mere

Fokus på velvære og værdi samt håndteringen af hverdagen. Redskab til skabelse af struktur og velvære i hverdagen

Fokus på velvære og værdi samt håndteringen af hverdagen. Redskab til skabelse af struktur og velvære i hverdagen Redskab til skabelse af struktur og velvære i hverdagen Jeg har på baggrund af flere opfordringer valgt at lave denne lidt mere hands on udgave af de redskaber jeg har brugt til at skabe struktur og velvære

Læs mere

Foredrag for sygeplejersker

Foredrag for sygeplejersker Foredrag for sygeplejersker Hvordan oplever kronisk syge hospitalsbesøg og/eller afhængighed af personlig hjælp igen og igen? Hvordan skaber vi bedre dialog med patienterne? Få et indblik i livet hos én

Læs mere

Personaleledelse. Skab det bedste hold. Husk ros og skulderklap

Personaleledelse. Skab det bedste hold. Husk ros og skulderklap Skab det bedste hold Hos LADEGAARD A/S kan vi ikke understrege for mange gange, at samarbejde er nøglen til at frigøre energi og talent i virksomheden. Alt for meget talent går til spilde på grund af dårlig

Læs mere

Vejen mod det gode liv

Vejen mod det gode liv Vejen mod det gode liv et stærkt inspirerende kursusophold i Brandbjerg med fokus på positiv psykologi, job og trivsel. Du får indsigter og redskaber, som du ville ønske, du havde haft for mange år siden,

Læs mere

Fra tilskuer til aktør

Fra tilskuer til aktør Book det interne kursus Fra tilskuer til aktør Kommunikation og Empowerment To dages kursus, der sætter fokus på jeres vigtigste redskab! De giver omstændighederne og omverden skylden for det meste. Måske

Læs mere

DEN STRESSEDE UNGDOM

DEN STRESSEDE UNGDOM DEN STRESSEDE UNGDOM HVOR STORT ER PROBLEMET? OG HVAD KAN VI GØRE VED DET? KONFERENCE ODENSE MØDECENTER GENERATOR KURSER OG KONFERENCER WWW.KURSEROGKONFERENCER.DK DEN STRESSEDE UNGDOM Jeg begyndte for

Læs mere

Bryd vanen, bøj fisken - og nå dine mål

Bryd vanen, bøj fisken - og nå dine mål Bryd vanen, bøj fisken - og nå dine mål Velfærdssamfundet i permanent undtagelsestilstand Det er ikke den stærkeste eller mest intelligente der overlever, men den der er mest forandringsvillig Charles

Læs mere

Kvindelig Meningsdanner

Kvindelig Meningsdanner Kvindelig Meningsdanner Kursus for kvinder med minoritetsbaggrund 1 På dette kursus kan du møde: Du vil selvfølgelig møde de andre spændende deltagere på kurset. Men ud over dem, vil du også møde en række

Læs mere

Positiv psykologi og lederskab

Positiv psykologi og lederskab Positiv psykologi og lederskab Trivsel, arbejdsglæde og bedre præstationer Positiv psykologi skyller i disse år ind over landet. Den lærende organisation, systemisk tænkning, Neuro Linqvistisk Programmering,

Læs mere

JEG HAR LÆRT AT SE MIT LIV I FARVER

JEG HAR LÆRT AT SE MIT LIV I FARVER JEG HAR LÆRT AT SE MIT LIV I FARVER Anne Rosenvold er uddannet Cand. Scient. Soc. fra RUC. Hun er uddannet coach, har boet nogle år i Australien, arbejdet med ind- og udstationerede familier, hun er foredragsholder,

Læs mere

TV 2 ØSTJYLLAND. De store øjeblikke

TV 2 ØSTJYLLAND. De store øjeblikke TV 2 ØSTJYLLAND De store øjeblikke Lige nu På tv, online og on demand er TV 2 ØSTJYLLAND østjydernes førstevalg, når det gælder nyheder og tv-programmer af høj journalistisk kvalitet om livet i Østjylland.

Læs mere

Performance Coaching. Den effektive vej til ekstraordinære resultater ÅBEN COACHINGUDDANNELSE

Performance Coaching. Den effektive vej til ekstraordinære resultater ÅBEN COACHINGUDDANNELSE ÅBEN COACHINGUDDANNELSE Udbydes i samarbejde med ErhvervsAkademi Sjælland ved Roskilde Handelsskole, under lov om åben uddannelse. Det er derfor muligt at søge Statens Voksenuddannelsesstøtte (SVU) Performance

Læs mere

dit selvværd Guide Sådan styrker du Guide: Guide: 5 veje til et bedre selvværd Vil du læse mere? sider

dit selvværd Guide Sådan styrker du Guide: Guide: 5 veje til et bedre selvværd Vil du læse mere? sider Foto: Iris Guide Maj 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 16 sider Guide: Sådan styrker du dit selvværd Guide: 5 veje til et bedre selvværd Vil du læse mere? Styrk dit selvværd INDHOLD I DETTE

Læs mere

Denne dagbog tilhører Max

Denne dagbog tilhører Max Denne dagbog tilhører Max Den lille bog, du står med nu, tilhører en dreng. Han hedder Max og er 8 år gammel. Dagbogen handler om Max og hans familie. Max er flyttet tilbage til København med sin mor efter

Læs mere

- om branding for begyndere. TEKSTPERTEN Københavnsvej 69, 1. 4000 Roskilde Tlf. 6068 1939 www.tekstperten.dk

- om branding for begyndere. TEKSTPERTEN Københavnsvej 69, 1. 4000 Roskilde Tlf. 6068 1939 www.tekstperten.dk TEKSTperten workshopkatalog WORKSHOPS: TEKSTperimentariet - om pressemeddelelser der virker - om salgsmateriale der sælger - om branding for begyndere - om at blive fundet på nettet - om at kende sine

Læs mere

Syv veje til kærligheden

Syv veje til kærligheden Syv veje til kærligheden Pouline Middleton 1. udgave, 1. oplag 2014 Fiction Works Aps Omslagsfoto: Fotograf Steen Larsen ISBN 9788799662999 Alle rettigheder forbeholdes. Enhver form for kommerciel gengivelse

Læs mere

Mindfulness gennem mental træning

Mindfulness gennem mental træning Mindfulness gennem mental træning Mindfulness gennem mental træning Mere fokus, mindre stress og endnu bedre resultater Giv din hjerne ro til at arbejde I en verden, hvor næsten alt drejer sig om ydeevne

Læs mere

Hvad er en bachelor?

Hvad er en bachelor? 8 hvad er en bachelor? Hvad er en bachelor? En universitetsuddannelse kan sammensættes på flere måder, men består typisk af to dele en bacheloruddannelse på tre år og en kandidatuddannelse på to år. Bacheloruddannelsen

Læs mere

Teams der vinder! - Samarbejde, der rykker

Teams der vinder! - Samarbejde, der rykker Teams der vinder! - Samarbejde, der rykker De gør de på håndboldlandsholdet. De gør det i guldkajakken. Og de gør det mange andre steder i sportens verden de vinder ved at samarbejde effektivt. De udnytter

Læs mere

PRÆSENTATIONSWORKSHOP DAG 2: PERSONLIG FORMIDLING OG ARBEJDE MED MODSTAND

PRÆSENTATIONSWORKSHOP DAG 2: PERSONLIG FORMIDLING OG ARBEJDE MED MODSTAND PRÆSENTATIONSWORKSHOP DAG 2: PERSONLIG FORMIDLING OG ARBEJDE MED MODSTAND PROGRAM 09.00-15.00 09.00-09.30 Velkomst, program og indflyvning til dagen Tanker fra sidst og opsamling på hjemmeopgaven 10.15-10.30

Læs mere

SPOT PÅ SPILLERAGENTER

SPOT PÅ SPILLERAGENTER SPOT PÅ SPILLERAGENTER Af Martin Bager & Lean Bach - bragt i Spillernyt, marts 2011 Agenter fylder mere og mere på den danske håndboldscene på godt og ondt. Martin Bager og Lean Bach er suppleanter i Håndbold

Læs mere

Styrk din præsentation med krop og stemme

Styrk din præsentation med krop og stemme Styrk din præsentation med krop og stemme Præsentationsteknik med større gennemslagskraft Kropssprog: Brug din krop og stemme til bedre præsentationer Sæt fokus på din personlige fremtræden, og bliv bevidst

Læs mere

NLP OG COACH UDDANNELSE

NLP OG COACH UDDANNELSE NLP OG COACH UDDANNELSE www.tradium.dk Kunne du tænke dig at blive bedre til at forstå, hvad der foregår i kommunikationen mellem mennesker? Blive bedre til at lytte og forstå hvad andre fortæller og dermed

Læs mere

NLP PRACTITIONER COACH

NLP PRACTITIONER COACH NLP PRACTITIONER COACH Uddannelsens opbygning 1 2 3 4 5 Hjernen & Læringsstile Webinar Værdier & Positioner Webinar Strategier & Reframing Webinar Sprogets effektfulde virkning Webinar Certificering 2

Læs mere

Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014

Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014 Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014 Sommertræning SOMMER! Længe ventet for de fleste den er her nu! Så nyd det hver dag og vær god ved dig selv og din krop. Hvis du skal nyde den skønne danske sommer hjemme

Læs mere

PERSONALEPOLITIK I HVIDOVRE KOMMUNE

PERSONALEPOLITIK I HVIDOVRE KOMMUNE Indhold Dialog, åbenhed og engagement - personalepolitik i Hvidovre Kommune Dialog, åbenhed og engagement 3 Hvorfor værdier? 4 Fundament for personalepolitikken 6 Ledestjerner 8 Du sidder netop nu med

Læs mere

guide ellers går dit parforhold i stykker Få fingrene ud af navlen sider Oktober 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.

guide ellers går dit parforhold i stykker Få fingrene ud af navlen sider Oktober 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b. Foto: Iris guide Oktober 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 16 sider Få fingrene ud af navlen ellers går dit parforhold i stykker Red dit parforhold INDHOLD I DETTE HÆFTE: Når egoismen sniger

Læs mere

Fra god til fantastisk. Skab hurtige og målbare resultater!

Fra god til fantastisk. Skab hurtige og målbare resultater! Fra god til fantastisk Skab hurtige og målbare resultater! Team med solid erfaring Step-up blev etableret i 2003 og har lige siden arbejdet med at udvikle mennesker. Vi er i dag mest kendt som dem, der,

Læs mere

Virksomhedsevents med

Virksomhedsevents med Virksomhedsevents med DR EVENTS DR Salg kan som noget nyt tilbyde at sammensætte en eventpakke til din virksomhed. Skarpe værter og opfindsomme aktiviteter kan sættes sammen til en unik dag i firmaets

Læs mere

Ressourcedetektiven som vejleder med fokus på børn og unge

Ressourcedetektiven som vejleder med fokus på børn og unge Ressourcedetektiven som vejleder med fokus på børn og unge Uddannelsen Ressourcedetektiv Ressourcedetektiven som vejleder med fokus på børn og unge Under den overskrift har P-Huset nu fornøjelsen af at

Læs mere

Find værdierne og prioriteringer i dit liv

Find værdierne og prioriteringer i dit liv værdierne og prioriteringer familie karriere oplevelser tryghed frihed nærvær venskaber kærlighed fritid balance - og skab det liv du drømmer om Værktøjet er udarbejdet af Institut for krisehåndtering

Læs mere

foredrag kurser performance mentoring

foredrag kurser performance mentoring foredrag kurser performance mentoring Foredrag: Jeg ser ingen begrænsninger gør du? Det er både morsomt og gribende, når Søren Holmgren fortæller om, hvordan han som blind fandt vejen til succes i internationalt

Læs mere

Teaterworkshops 2012/2013

Teaterworkshops 2012/2013 Teaterworkshops 2012/2013 på Det Skrå Teater Det Skrå Teater er igen i år mere en glade for at kunne præsenterer årets teaterworkshop 2012/2013 i samarbejde med DATS (Landsforeningen for dramatisk virksomhed)

Læs mere

HF i Aars. ... på den almindelige måde. eller med sport og film. ... mange års erfaring gør en forskel!

HF i Aars. ... på den almindelige måde. eller med sport og film. ... mange års erfaring gør en forskel! HF i Aars... på den almindelige måde eller med sport og film... mange års erfaring gør en forskel! 1 Hvad kan en HF-eksamen bruges til? En HF-eksamen kan bruges til alle videregående uddannelser, såfremt

Læs mere

Mindjuice Speakeruddannelse

Mindjuice Speakeruddannelse Mindjuice Speakeruddannelse Vi har længe haft en drøm om at skabe en helt særlig uddannelse i gennemslagskraft. Efter mange års erfaringer med og viden om det menneskelige potentiale er det nu endelig

Læs mere

Integreret motionsprojekt med fokus på fastholdelse og udvikling af elever på Højmeskolen: BRUG BOLDEN... ...og kroppen som genvej til hovedet

Integreret motionsprojekt med fokus på fastholdelse og udvikling af elever på Højmeskolen: BRUG BOLDEN... ...og kroppen som genvej til hovedet Integreret motionsprojekt med fokus på fastholdelse og udvikling af elever på Højmeskolen: BRUG BOLDEN......og kroppen som genvej til hovedet Idéoplæg fra: Ronald Dahl Hej Jørn Allerførst tak for lån af

Læs mere

Seniorer i HK MidtVest. Herning og Ikast-Brande kommuner. Program for 2. halvår 2015

Seniorer i HK MidtVest. Herning og Ikast-Brande kommuner. Program for 2. halvår 2015 Seniorer i HK MidtVest Herning og Ikast-Brande kommuner Program for 2. halvår 2015 Bestyrellsen i HK MiidtVest Seniiorer Herniing og IIkast--Brande kommuner Formand Birgit H. Nielsen Ravelsvej 5 7400 Herning

Læs mere

Du er budskabet - præsentationsteknik

Du er budskabet - præsentationsteknik Du er budskabet - præsentationsteknik Hvordan kan du gøre dit næste foredrag endnu bedre? De bedste foredrag er dem, hvor taleren virkelig taler om et budskab, som han brænder for. Der er ingen tvivl om

Læs mere

KURSUSKATALOG. Cheerleading DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND

KURSUSKATALOG. Cheerleading DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND KURSUSKATALOG Cheerleading 2014 DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND CHEERLEADING TRÆNERUDDANNELSER TRÆNERUDDANNELSER tilbyder hvert år træneruddannelser indenfor cheerleading. Uddannelserne ligger i slutningen

Læs mere

Eggeslevmagle Skole vil med linjerne skabe en endnu bedre skole i samarbejde med en række virksomheder og klubber.

Eggeslevmagle Skole vil med linjerne skabe en endnu bedre skole i samarbejde med en række virksomheder og klubber. FREMTIDENS SKOLE elever 8. årgang - udskolingslinjerne Du kan her se resultatet af spørgeskemaundersøgelsen, som har været udsendt i december 2012 til alle elever i 8. årgang. 79 elever ud af årgangens

Læs mere

Nå mere og arbejd mindre

Nå mere og arbejd mindre Nå mere og arbejd mindre Mark Mayland www.personligworkflow.com mm@personligworkflow.com 26 74 59 71 1 Hvem har gavn af Personlig Workflow? Vi har alle brug for mere overskud i hverdagen, til at udføre

Læs mere

udvikling af menneskelige ressourcer

udvikling af menneskelige ressourcer Coaching - og hvordan man anvender coaching i hverdagens ledelse. Konsulent, cand. mag. Dorte Cohr Lützen, Lützen Management. Coaching er et modeord inden for ledelse for tiden, mange ledere har lært at

Læs mere

STRESSCOACH BLIV CERTIFICERET STRESSCOACH. Stresscoachuddannelse for professionelle, der arbejder med rådgivning, coaching og behandling af stress.

STRESSCOACH BLIV CERTIFICERET STRESSCOACH. Stresscoachuddannelse for professionelle, der arbejder med rådgivning, coaching og behandling af stress. STRESSCOACH BLIV CERTIFICERET STRESSCOACH Stresscoachuddannelse for professionelle, der arbejder med rådgivning, coaching og behandling af stress. STRESSCOACH APRIL - OKTOBER 2015 For professionelle, der

Læs mere

Sammen om det gode liv Kultur- og Fritidspolitik

Sammen om det gode liv Kultur- og Fritidspolitik Sammen om det gode liv Kultur- og Fritidspolitik Sammen om det gode liv Du sidder nu med Aabenraa Kommunes Kultur og Fritidspolitik, der gælder fra 2017 og frem. I Aabenraa Kommune er kultur- og fritidslivet

Læs mere

Skab tillid: Skriv ud fra dine modtageres interesser

Skab tillid: Skriv ud fra dine modtageres interesser INDHOLD KAPITEL 1 Skab tillid: Skriv ud fra dine modtageres interesser KAPITEL 2 KAPITEL 3 KAPITEL 4 KAPITEL 5 KAPITEL 6 KAPITEL 7 INDLEDNING Denne bog handler om jobtekster, altså de tekster, som en

Læs mere

Facilitator uddannelsen. Lær at facilitere værdiskabende processer der giver energi og resultater

Facilitator uddannelsen. Lær at facilitere værdiskabende processer der giver energi og resultater Facilitator uddannelsen Lær at facilitere værdiskabende processer der giver energi og resultater Future Performance udbyder en af Danmarks bedste certifikatgivende uddannelser som facilitator. Uddannelsen

Læs mere

19. s.e. trinitatis Joh. 1,35-51; 1. Mos. 28,10-18; 1. Kor. 12,12-20 Salmer: 754; 356; ; 67 (alterg.); 375

19. s.e. trinitatis Joh. 1,35-51; 1. Mos. 28,10-18; 1. Kor. 12,12-20 Salmer: 754; 356; ; 67 (alterg.); 375 19. s.e. trinitatis Joh. 1,35-51; 1. Mos. 28,10-18; 1. Kor. 12,12-20 Salmer: 754; 356; 318-164; 67 (alterg.); 375 Lad os alle bede! Kære Herre Jesus, vi beder dig: Giv du os øjne, der kan se Din herlighed,

Læs mere

VIRKSOMHEDSKONSULENT DIT SPRINGBRÆT TIL KARRIEREN

VIRKSOMHEDSKONSULENT DIT SPRINGBRÆT TIL KARRIEREN VIRKSOMHEDSKONSULENT DIT SPRINGBRÆT TIL KARRIEREN Hvad er Junior Consult? 2 Junior Consult er Danmarks største konsulentvirksomhed, der udelukkende drives af kandidatstuderende fra BSS ved Aarhus Universitet.

Læs mere

Mentor eller certificeret coaching

Mentor eller certificeret coaching Mentor eller certificeret coaching Præsentationens indhold: Indledning Hvad er coaching? Fordele? Udbytte? Hvem kan have glæde af coaching? Hvordan kommer vi i gang? Uddrag af reference 1 2 3 4 5 6 7 8

Læs mere

LÆS OM DEN NYE UDDANNELSE SOM STRESS- OG TRIVSELS- AGENT KURSUS- PROGRAM. Efterår 2013 // Forår 2014 LINDHOLM ERHVERVS PSYKOLOGI

LÆS OM DEN NYE UDDANNELSE SOM STRESS- OG TRIVSELS- AGENT KURSUS- PROGRAM. Efterår 2013 // Forår 2014 LINDHOLM ERHVERVS PSYKOLOGI LÆS OM DEN NYE UDDANNELSE SOM STRESS- OG TRIVSELS- AGENT KURSUS- PROGRAM Efterår 2013 // Forår 2014 LINDHOLM ERHVERVS PSYKOLOGI INDHOLD Side 4: Side 8: Side 9: Side 10: Side 11: Side 12: Side 13: Side

Læs mere

Lystrup kirkehøjskole Sæson 2015 16 Mødet med de andre

Lystrup kirkehøjskole Sæson 2015 16 Mødet med de andre Lystrup kirkehøjskole Sæson 2015 16 Mødet med de andre Fem foredrag arrangeret af Lystrup Menighedsråd Lystrup kirkehøjskole 2015-2016 Mødet med de andre Det er gennem mødet med de andre vi oplever verden.

Læs mere

IVÆRKSÆTTER GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN?

IVÆRKSÆTTER GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN? IVÆRKSÆTTER GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN? GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN? Har du en god idé? Og har du lyst til at tage springet og starte selvstændig virksomhed? Eller er du allerede i gang og

Læs mere

Fodbold. Olsens komplekse EM-opgave. Gadget Få bugt med kabelrodet

Fodbold. Olsens komplekse EM-opgave. Gadget Få bugt med kabelrodet Fodbold Olsens komplekse EM-opgave Gadget Få bugt med kabelrodet Morten Olsen direktøren for det hele Det danske fodboldlandshold jagter et stort fælles mål om kort tid ved EM, og der er kun få skud i

Læs mere

FLYT DIG LIDT og træn din krop og dit Hverdagsmod med. Anja Vintov. under sydens sol på Playitas Fuerteventura, uge 47 2012

FLYT DIG LIDT og træn din krop og dit Hverdagsmod med. Anja Vintov. under sydens sol på Playitas Fuerteventura, uge 47 2012 FLYT DIG LIDT og træn din krop og dit Hverdagsmod med Anja Vintov under sydens sol på Playitas Fuerteventura, uge 47 2012 En uge du aldrig vil glemme Vil du træne, genoplades og inspireres med havet og

Læs mere

DERFOR SKABER MELLEMLEDERNE HOS KD GRUPPEN LANGT BEDRE RESULTATER NU

DERFOR SKABER MELLEMLEDERNE HOS KD GRUPPEN LANGT BEDRE RESULTATER NU DERFOR SKABER MELLEMLEDERNE HOS KD GRUPPEN LANGT BEDRE RESULTATER NU Mellemlederne hos KD Gruppen brugte for meget tid på drift og detaljer. De løb hurtigere og hurtigere for at nå mere og mere selv, mens

Læs mere