Detaljeret information om cookies

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Detaljeret information om cookies"

Transkript

1 Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: Kontrolleret af: Cookie Reports Limited Dette dokument er udarbejdet så "Danske Kirkers Råd" kan informere og indhente samtykke i henhold til Cookiebekendtgørelsen og det tilhørende EU e-databeskyttelsesdirektiv. Dokumentet giver detaljeret information om alle cookies, der var i brug på websitet Dokumentet gør det muligt for en besøgende at træffe et informeret valg om samtykke til websitets brug af cookies. Dette indhold bør ikke anvendes til andre formål. Dokumentet forbliver "Danske Kirkers Råd" ejendom og skal returneres på anmodning.

2 Cookies Nødvendige cookies 4 identificeret Disse cookies er påkrævet for at websitet kan levere en tjeneste, som slutbrugeren udtrykkelig har anmodet om. Det kan f.eks. være cookies, der bruges for at få en indkøbskurv til at virke. Virksomhed Cookie-navn Domæne Sti Levetid Protokol Formål Formålsbeskrivelse The PHP Group PHPSESSID ersraad.dk Typo3 be_typo_user ersraad.dk Typo3 fe_typo_user ersraad.dk / Session Enhver Dit besøg Gemmer sessionsdata under et besøg på et website. Sættes af en PHP applikation lavet af The PHP Group, som er et Web Applications rammeværktøj, der bruges til at bygge websites. / Session Enhver Dit besøg Sættes af opensource systemet Typo3. TYPO3 CMS benytter cookien for at få websitet til at fungere optimalt for brugeren. / Session Enhver Dit besøg Sættes af opensource systemet Typo3. TYPO3 CMS benytter cookien for at få websitet til at fungere optimalt for brugeren. Cookie Reports Ltd wscrcookieconsent / 90 dage Enhver Dit besøg Gemmer dit samtykke til cookies for vores website. Den indeholder kun information om hvorvidt du har tileller fravalgt cookies på hvert cookie-niveau. Præferencecookies 0 identificeret Disse cookies bruges til at sikre den optimale brugeroplevelse på en side. Det er f.eks. valgte præferencer såsom sprog eller valg, som gør navigation enklere. Der indsamles ingen personligt identificerbare data med denne type cookies. Vi bruger ikke cookies af denne type

3 Drift- og optimeringscookies 3 identificeret Disse cookies anvendes til driften af websitet. Det kan f.eks. være optælling af antallet af besøgende eller andre informationer, der skal bruges til web-analyse. De bruges også i forbindelse med spørgeskemaer. Disse cookies kan i begrænset omfang indsamle data, der kan henføres til den enkelt bruger. Virksomhed Cookie-navn Domæne Sti Levetid Protokol Formål Formålsbeskrivelse Google Analytics, Google Inc. _ga danskekirkersraa d.dk Google Analytics, Google Inc. _gat danskekirkersraa d.dk World Council of Churches varnish org / 2 år Enhver Statistik Tildeler den besøgende et unikt ID, som bruges til at følge hvordan websitet bruges. / 2 år Enhver Statistik Tildeler den besøgende et unikt ID, som bruges til at følge hvordan websitet bruges. / Session Enhver Statistik Denne cookies formål er ved at blive undersøgt. Beskrivelsen af cookien vil blive opdateret.

4 Marketing cookies - anonym tracking på tværs af hjemmesider 37 identificeret Disse cookies anvendes til at følge brugere på tværs af deres besøg på flere websites. Disse cookies kan blive brugt til at opbygge profiler, der viser hvilke søgninger individuelle brugere har foretaget eller hvilke sider de har besøgt. Disse cookies kan lagre data, der identificerer den enkelte bruger eller som indeholder specifik information om brugeren. Anonyme data kan blive delt med 3. part. Virksomhed Cookie-navn Domæne Sti Levetid Protokol Formål Formålsbeskrivelse Under udarbejdelse rscscap adbrn.com / 5 år Enhver Under udarbejdelse Adbrain Ltd. tuuid adbrn.com / 2 år Enhver Annoncering AppNexus Inc. sess adnxs.com / 1 dag Enhver Annoncering The Trade Desk TDCPM adsrvr.org / 1 år Enhver Annoncering The Trade Desk TDID adsrvr.org / 1 år Enhver Annoncering Under udarbejdelse APID advertising.com / 1 år Enhver Under udarbejdelse Under udarbejdelse IDSYNC advertising.com / 1 år Enhver Under udarbejdelse AOL Inc. ATTACID at.atwola.com / 1 år Enhver Annoncering BidSwitch, Switch Concepts Ltd BidSwitch, Switch Concepts Ltd c bidswitch.net / 2 år Enhver Annoncering tuuid bidswitch.net / 2 år Enhver Annoncering Denne cookies formål er ved at blive undersøgt. Beskrivelsen af cookien vil blive opdateret. Gør det muligt for Adbrain at registrere visninger, klik og konverteringer til Adbrains kampagner. Tester på vegne af annonceringsplatformen AppNexus hvorvidt browserindstillingerne tillader at der sættes cookies. Anvendes af annonceringsvirksomheden The Trade Desk til at følge en webbrowser. Anvendes af annonceringsvirksomheden The Trade Desk til at følge en webbrowser. Denne cookies formål er ved at blive undersøgt. Beskrivelsen af cookien vil blive opdateret. Denne cookies formål er ved at blive undersøgt. Beskrivelsen af cookien vil blive opdateret. Anvendes af AOL Advertising som leverer målrettet annoncering. Gemmer et tidsstempel, der viser hvornår du som bruger første gang kom i kontakt med vores system. Anvendes til at bestemme om BidSwitch vil synkronisere cookies med andre annonceringssystemer om dig som bruger eller ej. Gemmer det unikke ID som tildeles af BidSwitch til hver bruger, som skal trackes. Hvis brugeren fravælger servicen ved at anvende BidSwitchs fravælgningsmekanisme, så gemmer cookien værdien 'opt-out' og der vil ikke blive foretage tracking.

5 Blue Kai Inc. bkdc bluekai.com / 1 måned Enhver Annoncering Blue Kai Inc. bklc bluekai.com / 180 dage Enhver Annoncering Blue Kai Inc. bku bluekai.com / 180 dage Enhver Annoncering Under udarbejdelse cli collective-media. net / 2 år Enhver Under udarbejdelse Lotame Solutions Inc. _cc_aud crwdcntrl.net / 270 dage Enhver Annoncering Lotame Solutions Inc. _cc_cc crwdcntrl.net / Session Enhver Annoncering Indsamler data såsom information om browseren, IP adresse, søgehistorik og clickstream data. Anvendes af BlueKai, Inc som er et annonceringsnetværk, som gør det muligt for annoncører at målrette en annonce til en bruger, som har besøgt deres website eller tidligere interageret med en anden annonce. Aggregerede data deles med 3. mand. Indsamler data såsom information om browseren, IP adresse, søgehistorik og clickstream data. Anvendes af BlueKai, Inc som er et annonceringsnetværk, som gør det muligt for annoncører at målrette en annonce til en bruger, som har besøgt deres website eller tidligere interageret med en anden annonce. Aggregerede data deles med 3. mand. Indsamler data såsom information om browseren, IP adresse, søgehistorik og clickstream data. Anvendes af BlueKai, Inc som er et annonceringsnetværk, som gør det muligt for annoncører at målrette en annonce til en bruger, som har besøgt deres website eller tidligere interageret med en anden annonce. Aggregerede data deles med 3. mand. Denne cookies formål er ved at blive undersøgt. Beskrivelsen af cookien vil blive opdateret. Indsamler data såsom dato og tidspunkt for en brugers besøg på et website, information om browseren, IP adresse, alder, køn og registrerer brugerens adfærd. Data styrings platform fra Lotame Solutions, Inc anvender denne information til at segmentere brugere efter faktorer såsom demografi og geografi og gør det muligt for medier, marketing og bureauer at strukturere og forstå information om deres målgrupper med det formål at tilpasse online annoncering. Indsamler data såsom dato og tidspunkt for en brugers besøg på et website, information om browseren, IP adresse, alder, køn og registrerer brugerens adfærd. Data styrings platform fra Lotame Solutions, Inc anvender denne information til at segmentere brugere efter faktorer såsom demografi og geografi og gør det muligt for medier, marketing og bureauer at strukturere og forstå information om deres målgrupper med det formål at tilpasse online annoncering.

6 Lotame Solutions Inc. _cc_dc crwdcntrl.net / 270 dage Enhver Annoncering Lotame Solutions Inc. _cc_id crwdcntrl.net / 270 dage Enhver Annoncering DoubleClick, Google Inc. id doubleclick.net / 2 år Enhver Annoncering DoubleClick, Google Inc. test_cookie doubleclick.net / 15 minutter Enhver Annoncering Adobe Media Optimizer, Adobe Systems Incorporated dpm dpm.demdex.net / 2 år Enhver Annoncering exelate ud exelator.com / 120 dage Enhver Annoncering Indsamler data såsom dato og tidspunkt for en brugers besøg på et website, information om browseren, IP adresse, alder, køn og registrerer brugerens adfærd. Data styrings platform fra Lotame Solutions, Inc anvender denne information til at segmentere brugere efter faktorer såsom demografi og geografi og gør det muligt for medier, marketing og bureauer at strukturere og forstå information om deres målgrupper med det formål at tilpasse online annoncering. Indsamler data såsom dato og tidspunkt for en brugers besøg på et website, information om browseren, IP adresse, alder, køn og registrerer brugerens adfærd. Data styrings platform fra Lotame Solutions, Inc anvender denne information til at segmentere brugere efter faktorer såsom demografi og geografi og gør det muligt for medier, marketing og bureauer at strukturere og forstå information om deres målgrupper med det formål at tilpasse online annoncering. Indeholder en unik kode der bestemmer hvilke annoncer, der har været vist på en enhed på. Sættes på vegne af Google Incs annonceringsplatform DoubleClick. Muliggør at effektiviteten af annoncer kan måles og at annoncer kan blive gjort mere relevante til brugeren. Tester om brugerens browser understøter cookies på vegne af Google Inc's annonceringsplatform. Anvendes til profilering. Adobe Media Optimizer integrerer online og offline data fra enhver tænkelig kilde for at give et samlet indtryk af alle. Anvendes af selskaber, så de hurtigt kan identificere de mest værdifulde potentielle kunder og levere målrettede budskaber, der vil inspirere dem til handling. Indsamler anonyme data om en brugers besøg på et website såsom antallet af besøg, den gennemsnitlige tid på websitet, hvilke sider der er læst, hvorledes der er navigeret igennem websitet og andre statistiske informationer. Anvendes af exelate som aggregerer og analyserer data med det formål at levere målrettede online annonceringsservices til online annoncører.

7 Affectv Ltd ck go.affec.tv / 5 år Enhver Sociale netværk (lavt niveau) Affectv Ltd pt go.affec.tv / 1 måned Enhver Sociale netværk (lavt niveau) MediaMath Inc uuid mathtag.com / 1 år Enhver Annoncering MediaMath Inc uuidc mathtag.com / 1 år Enhver Annoncering Media6Degrees Inc. acs media6degrees.c om Media6Degrees Inc. cckz media6degrees.c om Media6Degrees Inc. clid media6degrees.c om Media6Degrees Inc. ipinfo media6degrees.c om / 180 dage Enhver Annoncering / 10 minutter Enhver Annoncering / 180 dage Enhver Annoncering / 180 dage Enhver Annoncering Anvendes af Affectv Ltd, som kalder sig en Social Targeting virksomhed, der arbejder med hundreder af websites og social media websites globalt mhp at vise annoncer og video-annoncer til brugere baseret på deres internet browseradfærd. Målet er at gøre visning af annoncer og videoannoncer mere relevante for brugere for at give dem en bedre oplevelse. Anvendes af Affectv Ltd, som kalder sig en Social Targeting virksomhed, der arbejder med hundreder af websites og social media websites globalt mhp at vise annoncer og video-annoncer til brugere baseret på deres internet browseradfærd. Målet er at gøre visning af annoncer og videoannoncer mere relevante for brugere for at give dem en bedre oplevelse. MediaMath tilbyder en målretet marketing service. MediaMath tilbyder en målretet marketing service. Indsamler anonyme data på vegne af den sociale annoncerings virksomhed Media6Degrees Inc. Anvendes til at analysere brugerens adfærd med det formål at målrette annoncering. Kan blive sat gennem en AddThis komponent. Indsamler anonyme data på vegne af den sociale annoncerings virksomhed Media6Degrees Inc. Anvendes til at analysere brugerens adfærd med det formål at målrette annoncering. Kan blive sat gennem en AddThis komponent. Indsamler anonyme data på vegne af den sociale annoncerings virksomhed Media6Degrees Inc. Anvendes til at analysere brugerens adfærd med det formål at målrette annoncering. Kan blive sat gennem en AddThis komponent. Indsamler anonyme data på vegne af den sociale annoncerings virksomhed Media6Degrees Inc. Anvendes til at analysere brugerens adfærd med det formål at målrette annoncering. Kan blive sat gennem en AddThis komponent.

8 ScorecardResearch, Full Circle Studies, Inc ScorecardResearch, Full Circle Studies, Inc UID UIDR scorecardresear ch.com scorecardresear ch.com / 1 år Enhver Annoncering / 1 år Enhver Annoncering Videology, Inc tidal_ttid tidaltv.com / 2 år Enhver Annoncering TubeMogul _tmid tubemogul.com / 1 år Enhver Annoncering Turn Inc. uid turn.com / 180 dage Enhver Annoncering Under udarbejdelse matchaddthis w55c.net / 1 måneder Enhver Under udarbejdelse Indsamler information såsom tidspunkt for hvornår en bruger besøgte en website, hvilken side det var, sidens titel og IP adresse. Informationen bruges af ScorecardResearch, som er en service der tilbydes af Full Circle Studies, Inc, som er en del af comscore, Incs markedsundersøgelsesnetværk. Ved at analysere besøgsmønstre og gennemføre undersøgelser er ScorecardResearch i stand til at hjælpe deres klienter med bedre at forstå hvad deres kunder kan lide og ikke kan lide. Indsamler information såsom tidspunkt for hvornår en bruger besøgte en website, hvilken side det var, sidens titel og IP adresse. Informationen bruges af ScorecardResearch, som er en service der tilbydes af Full Circle Studies, Inc, som er en del af comscore, Incs markedsundersøgelsesnetværk. Ved at analysere besøgsmønstre og gennemføre undersøgelser er ScorecardResearch i stand til at hjælpe deres klienter med bedre at forstå hvad deres kunder kan lide og ikke kan lide. Registrerer hvilke af de annoncer, som er leveret af Videology, der er vist og/eller klikket på. Bruges til at bygge en demografisk profil af brugeren. Cookien giver brugeren et unikt ID som bruges af TubeMogul, som hjælper annoncører med at placere annoncer i videoklip, som du ser on-line. Annonceringsplatformen integrerer real-time media indkøb, ad serving, målretning, optimering og målinger, der hjælper annoncørerne til at levere annoncer og maksimerer effekten af annoncerne. Indsamler anonyme data inklusive IP adresse, hvilke sider der er læst på et website, browser type og tid/dato for besøget. Anvendes af annoncørplatformen Turn Inc til at analysere brugeradfærd med det formål at levere mere målrettet annoncering. Denne cookies formål er ved at blive undersøgt. Beskrivelsen af cookien vil blive opdateret.

9 Yahoo Web Analytics, Yahoo! Inc. B yahoo.com / 25 år Enhver Annoncering Indsamler anonyme data inklusive IP adresse, hvor lang tid man har været på websitet, hvilke links der er klikket på og hvilke annoncer man har set, på de sider. De data bruges af Yahoo! Web Analytics med det formål at rapportere statistisk information såsom demografiske profiler og kategorisere brugeres interesser. Online marketing og website designere bruger rapporter fra Yahoo! for at tilpasse indhold til de besøgende.

10 Marketing cookies målrettet annoncering 16 identificeret Disse cookies bruges til at følge søge- og læsevaner. Den information der indsamles bruges til at vise individualiseret marketing indhold, såsom bannerannoncer. Anvendelsen af disse cookies kan indebære lagring og anvendelse af personlig identificerbare informationer til visning af individuelt tilpasset indhold og/eller deling af disse data med en 3. part med det samme formål. Enhver information der lagres med brug af disse cookies kan blive videresolgt til 3. part. Virksomhed Cookie-navn Domæne Sti Levetid Protokol Formål Formålsbeskrivelse AddThis, LLC atuvc ersraad.dk AddThis, LLC atuvs ersraad.dk / 2 år Enhver Sociale netværk / 30 minutter Enhver Sociale netværk AddThis, LLC di2? addthis.com / 2 år Enhver Sociale netværk AddThis, LLC dt addthis.com / 1 måned Enhver Sociale netværk AddThis, LLC loc addthis.com / 2 år, 3 uger Enhver Sociale netværk AddThis, LLC uid addthis.com / 2 år Enhver Sociale netværk Gemmer resultatet af kode, der er aktiveret af AddThis for at vedligeholde en tæller, når indhold deles. Gemmer resultatet af kode, der er aktiveret af AddThis for at vedligeholde en tæller, når indhold deles. Registrerer brugerens geografiske placering på vegne af AddThis, som er ejet og drevet af Clearspring Technologies. AddThis er en indholdsdelingstjeneste, der giver brugere en måde at dele indhold på tværs af sociale netværk og til at give udgivere dybdegående analyser. Registrerer brugerens geografiske placering på vegne af AddThis, som er ejet og drevet af Clearspring Technologies. AddThis er en indholdsdelingstjeneste, der giver brugere en måde at dele indhold på tværs af sociale netværk og til at give udgivere dybdegående analyser. Registrerer brugerens geografiske placering på vegne af AddThis, som er ejet og drevet af Clearspring Technologies. AddThis er en indholdsdelingstjeneste, der giver brugere en måde at dele indhold på tværs af sociale netværk og til at give udgivere dybdegående analyser. Laver et unikt maskine-genereret user ID. AddThis, der ejes af Clearspring Technologies, anvender user ID'et til at gøre det muligt for brugeren at dele indhold på tværs af sociale netværk og til at levere detaljeret statistik til forskellige udbydere.

11 AddThis, LLC um addthis.com / 2 år Enhver Sociale netværk AddThis, LLC uvc addthis.com / 2 år Enhver Sociale netværk AddThis, LLC vc addthis.com / 2 år Enhver Sociale netværk AddThis, LLC xtc addthis.com / 2 år Enhver Sociale netværk Adobe Media Optimizer, Adobe Systems Incorporated demdex demdex.net / 2 år Enhver Annoncering (målrettet) AddThis, LLC SEUNCY semasio.net / 6 måneder Enhver Sociale netværk Tribal Fusion, Exponential Interactive Inc. ANON_ID tribalfusion.com / 90 dage Enhver Annoncering (målrettet) Registrerer brugerens geografiske placering på vegne af AddThis, som er ejet og drevet af Clearspring Technologies. AddThis er en indholdsdelingstjeneste, der giver brugere en måde at dele indhold på tværs af sociale netværk og til at give udgivere dybdegående analyser. Måler hvor ofte AddThis ser en bruger. AddThis, der ejes og drives af Clearspring Technologies, anvender informationen til at give brugere en mulighed for at dele indhold på tværs af sociale netværk og at forsyne udgivere med dybdegående statistik. Måler hvor ofte AddThis ser en bruger. AddThis, der ejes og drives af Clearspring Technologies, anvender informationen til at give brugere en mulighed for at dele indhold på tværs af sociale netværk og at forsyne udgivere med dybdegående statistik. Registrerer brugerens geografiske placering på vegne af AddThis, som er ejet og drevet af Clearspring Technologies. AddThis er en indholdsdelingstjeneste, der giver brugere en måde at dele indhold på tværs af sociale netværk og til at give udgivere dybdegående analyser. Anvendes til profilering. Adobe Media Optimizer integrerer online og offline data fra enhver tænkelig kilde for at give et samlet indtryk af alle. Anvendes af selskaber, så de hurtigt kan identificere de mest værdifulde potentielle kunder og levere målrettede budskaber, der vil inspirere dem til handling. Anvendes af AddThis sociale delingstjeneste. Laver et unikt maskine-genereret user ID, der anvendes til at gøre det muligt at levere målrettet annoncering. 300 millioner sider fra mange hjemmesider undersøges og indholdet kategoriseres i forskellige grupper af interesser og intentioner. Når en bruger besøger en side kobler systemet de associerede interesser og intentioner til brugerens anonyme profil for at muliggøre målrettet markedsføring.

12 VisualDNA vdnar visualdna.com / 3 måneder Enhver Annoncering (målrettet) VisualDNA vdnawidgetmc visualdna.com / 2 år Enhver Annoncering (målrettet) DataXu, Inc wfivefivec w55c.net / 2 år Enhver Annoncering (målrettet) Gør det muligt for VisualDNA at lave psykografisk profilering af dig som bruger. Anvendes til vise annoncer, der er mere målrettet til dig. Det gøres på annonceringsplatformene: Invite Media, AppNexus, Turn Media, RadiumOne, MediaMath, Videology, Rocket Fuel og Doubleclick (Google). Anvendes også til kreditvurdering mv. Gør det muligt for VisualDNA at lave psykografisk profilering af dig som bruger. Anvendes til vise annoncer, der er mere målrettet til dig. Det gøres på annonceringsplatformene: Invite Media, AppNexus, Turn Media, RadiumOne, MediaMath, Videology, Rocket Fuel og Doubleclick (Google). Anvendes også til kreditvurdering mv. DataXu leverer digitale marketingservices, der gør det muligt at målrette budskaber til besøgende.

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-12-24 Kontrolleret af: http://ehandelsbureaue/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "Ehandelsbureauet

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-09-21 Kontrolleret af: http://www.pro-outdoor.dk/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "Pro-Outdoor.dk"

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: http://www.fmk.dk/ Kontroldato: 2015-08-22 Kontrolleret af: Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "Faaborg-Midtfyn

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2016-01-12 Kontrolleret af: http://webshop.campingdanmark.dk/ http://www.campingdanmark.dk/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-08-19 Kontrolleret af: http://www.hjerteforeningen./ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "Hjerteforeningen"

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-03-24 Kontrolleret af: http://www.admiralhotel.dk/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "Admiral

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cooies Website: Kontroldato: 2015-08-11 Kontrolleret af: http://alzheimershop.d/ http://www.alzheimer.d/ Cooie Reports Limited http://www.cooiereports.com/ Dette doument er udarbejdet

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-09-05 Kontrolleret af: http://ecosticker.applu/ http://shop.applu/ http://webbooking.applu/ http://www.applu/ https://nye-nummerplader.dk/ Cookie

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-05-16 Kontrolleret af: http://dr.dk/ http://mobil.dr.dk/ http://nyhedsbreve.dr.dk/ http://presse.dr.dk/ http://www.dr.dk/ Cookie Reports Limited

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information cookies Website: Kontroldato: 2016-01-12 Kontrolleret af: http://m.augustenhof-camping.dk/ http://www.augustenhof-camping.dk/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.c/ Dette

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-09-05 Kontrolleret af: http://www.west-pack.de/ http://www.westpack.com.pl/ http://www.westpack.com/ http://www.westpack.dk/ http://www.westpack.fr/

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-09-04 Kontrolleret af: http://www.hjhansen-vin.dk/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "H.

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: http://www.maling.nu/ http://www.promal.dk/ Kontroldato: 2015-10-05 Kontrolleret af: Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-09-04 Kontrolleret af: http://2970.rigtighund/ http://egedal.rigtighund/ http://esbjerg.rigtighund/ http://faxe.rigtighund/ http://frb.rigtighund/

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-09-04 Kontrolleret af: http://www.spejdersport.dk/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "Spejder

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-09-22 Kontrolleret af: http://www.studieportalen.dk/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "Student

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret inforation o cookies Website: http://www.cpt.dk/ Kontroldato: 2015-08-18 Kontrolleret af: Cookie Reports Liited http://www.cookiereports.co/ Dette dokuent er udarbejdet så "Check Point Travel"

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeet infomation om cookies Website: http://mbbl.dk/ Kontoldato: 2015-11-07 Kontolleet af: Cookie Repots Limited http://www.cookieepots.com/ Dette dokument e udabejdet så "Ministeiet fo By, Bolig og

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-12-12 Kontrolleret af: http://leasing-bmw./ http://www.bag-aarhus.bmw./ http://www.bag-esbjerg.bmw./ http://www.bag-holstebro.bmw./ http://www.bag-kolding.bmw./

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Digital Control Roo Liited Apex Plaza, Forbury Road, Reading, RG1 1AX United Kingdo t: +44 20 7129 8113 www.digitalcontorlroo.co Detaljeret inforation o cookies Website: Kontroldato: 2017-01-09 Kontrolleret

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret inforation o cookies Website: Kontroldato: 2015-04-04 Kontrolleret af: http://www.greenland-travel./ Cookie Reports Liited http://www.cookiereports.co/ Dette dokuent er udarbejdet så "Grønlands

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cooies Website: Kontroldato: 2015-07-24 Kontrolleret af: http://www.mybaner.d/ Cooie Reports Limited http://www.cooiereports.com/ Dette doument er udarbejdet så "Mybaner.d" an

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-08-24 Kontrolleret af: http://www.clubmatas./ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "Matas" kan

Læs mere

Politik om cookies. Introduktion Om cookies

Politik om cookies. Introduktion Om cookies Introduktion Om cookies Politik om cookies De fleste hjemmesider, du besøger, bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse ved at sætte webstedet i stand til at 'huske' dig enten under hele dit besøg

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret inforation o cookies Website: Kontroldato: 2015-09-13 Kontrolleret af: http://bavian.tv2.dk/ http://beep.tv2.dk/ http://charlie.tv2.dk/ http://finans.tv2.dk/ http://fri.tv2.dk/ http://go.tv2.dk/

Læs mere

Politik vedrørende cookies og andre lignende teknologier. 1. Hvad dækker denne politik?

Politik vedrørende cookies og andre lignende teknologier. 1. Hvad dækker denne politik? Politik vedrørende cookies og andre lignende teknologier 1. Hvad dækker denne politik? Denne politik dækker dine handlinger relateret til Tikkurilas digitale serviceydelser. Denne politik dækker ikke,

Læs mere

FORTROLIGHEDSPOLITIK. Hvem er vi?

FORTROLIGHEDSPOLITIK. Hvem er vi? FORTROLIGHEDSPOLITIK Inwear ved, at det er vigtigt for dig, hvordan dine oplysninger behandles og videregives, og vi er glade for, at du har tillid til os i den henseende. Følgende beskriver vores fortrolighedspolitik.

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information cooies Website: Kontroldato: 2016-02-04 Kontrolleret af: http://www.galloen.d/ Cooie Reports Limited http://www.cooiereports.c/ Dette doument er udarbejdet så "Galløen Strand Camping"

Læs mere

Privatlivspolitik. Coverwise Limited deler en forpligtelse til at beskytte dit privatliv og holde dine personlige oplysninger sikre.

Privatlivspolitik. Coverwise Limited deler en forpligtelse til at beskytte dit privatliv og holde dine personlige oplysninger sikre. Privatlivspolitik Denne hjemmeside opererer internationalt og er i overensstemmelse med den lokale lovgivning og regler i de pågældende lande. Denne privatlivspolitik omhandler hvordan vi bruger og behandler

Læs mere

Cookietype Beskrivelse Hvordan du styrer cookies. Sessioncookies bruges til at opretholde applikationens tilstand.

Cookietype Beskrivelse Hvordan du styrer cookies. Sessioncookies bruges til at opretholde applikationens tilstand. innocent drinks Cookie Politik Denne innocent Cookie Politik beskriver de forskellige typer af, som kan blive brugt i forbindelse med hjemmesiden. Den beskriver også, hvordan du administrerer vores. Hjemmesiden

Læs mere

Politik om cookies. Introduktion Om cookies

Politik om cookies. Introduktion Om cookies Introduktion Om cookies Politik om cookies De fleste hjemmesider, du besøger, bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse ved at sætte webstedet i stand til at 'huske' dig enten under hele dit besøg

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret inforation o cookies Website: Kontroldato: 2016-02-04 Kontrolleret af: http://.blokhus.-cap./ http://www.blokhus.-cap./ Cookie Reports Liited http://www.cookiereports.co/ Dette dokuent er udarbejdet

Læs mere

DI og DI ITEKs vejledning om cookiebekendtgørelsen

DI og DI ITEKs vejledning om cookiebekendtgørelsen DI og DI ITEKs vejledning om cookiebekendtgørelsen Udgivet af: DI ITEK Redaktion: Henning Mortensen ISBN: 978-87-7353-989-7 0.02.13 Kort baggrund Det er på baggrund af EU-lovgivning forbudt af lagre og

Læs mere

Henkel Norden AB ("Henkel") er en del af Henkel Corporation, og i henhold til DPA, er Jörg Heine, den dataansvarlige: schwarzkopf.dk@henkel.

Henkel Norden AB (Henkel) er en del af Henkel Corporation, og i henhold til DPA, er Jörg Heine, den dataansvarlige: schwarzkopf.dk@henkel. HENKEL FORTROLIGHEDSPOLITIK Vi, hos Henkel, tager vores forpligtelser i henhold til dansk lov om databeskyttelse (persondataloven) alvorligt og er forpligtet til at beskytte dit privatliv. Denne fortrolighedserklæring

Læs mere

COOKIES & PERSONDATAPOLITIK

COOKIES & PERSONDATAPOLITIK COOKIES & PERSONDATAPOLITIK Cookies En cookie er en lille tekstfil, der gemmes af din browser når du besøger en hjemmeside. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret inforation o cookies Website: http://www.boliga.dk/ Kontroldato: 2016-02-05 Kontrolleret af: Cookie Reports Liited http://www.cookiereports.co/ Dette dokuent er udarbejdet så "Boliga" kan inforere

Læs mere

Beskyttelse af personlige oplysninger

Beskyttelse af personlige oplysninger Beskyttelse af personlige oplysninger Kelly Services, Inc. og dens datterselskaber (herefter kaldet "Kelly Services" eller Kelly ) respekterer dit privatliv, og vi anerkender, at du har rettigheder i forbindelse

Læs mere

1. Introduktion 2. Om os

1. Introduktion 2. Om os Fortrolighedspolitik 1. Introduktion Atchik udvikler fantastiske spil med sjov og underholdning for alle. Hos Atchik respekterer vi personlige oplysninger for enhver, der bruger vores spil, website(s)

Læs mere

YouTube-annoncering. Udnyt potentialet

YouTube-annoncering. Udnyt potentialet YouTube-annoncering Udnyt potentialet Kort om mig Martin Trasmundi SEM specialist og digital rådgiver hos IIH Nordic Brænder for YouTube og video markedsføring Taget jagttegn Hvad stor er YouTube? DK s

Læs mere

Seminar Google Analytics. Google Analytics. Novicell - Præsenteret af Martin Skøtt - @martinskott

Seminar Google Analytics. Google Analytics. Novicell - Præsenteret af Martin Skøtt - @martinskott Google Analytics Novicell - Præsenteret af Martin Skøtt - @martinskott 1 Agenda Basis Analytics Hvem er dine kunder? Find potentialet Rapporteringer Mål på indsatsen Næste version 10 gode råd 2 Hvad er

Læs mere

Oplysninger om databeskyttelse

Oplysninger om databeskyttelse Oplysninger om databeskyttelse Beskyttelse af dine data er et væsentligt anliggende for os Hvad er personoplysninger? Princippet om anonym behandling Vi byder dig velkommen til vores hjemmeside og sætter

Læs mere

Persondatapolitik. for MyLyconet Hjemmesiden

Persondatapolitik. for MyLyconet Hjemmesiden Persondatapolitik for MyLyconet Hjemmesiden Lyoness og ejeren ("Ejer") af denne MyLyconet hjemmeside ("Hjemmesiden") [navn på Ejer] tror på vigtigheden af at beskytte dine persondata. Følgende information

Læs mere

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Plus500 Ltd Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Plus500's erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger Beskyttelse af personlige oplysninger

Læs mere

Google. SEO, AdWords og Analytics. Thomas T. Sloth - www.i-strategi.dk

Google. SEO, AdWords og Analytics. Thomas T. Sloth - www.i-strategi.dk Google SEO, AdWords og Analytics Google Engage Dagens agenda Google styrer! SEO Gratis markedsføring AdWords Betalte annoncer Analytics Mål eller dø! Google styrer Hvis du findes på Google, findes du!...

Læs mere

Løsningen garanterer at finde alle de cookies, som et nationalt tilsyn kan finde. Løsningen er valideret af Audit Bureau of Circulation i England.

Løsningen garanterer at finde alle de cookies, som et nationalt tilsyn kan finde. Løsningen er valideret af Audit Bureau of Circulation i England. Cookievejledningens Tekniske Guide Den tekniske guide beskriver fem skridt til overholdelse af cookiereglerne: 1. Fastlæggelse af webejendom 2. Undersøgelse af om der sættes cookies på hjemmesiden 3. Afgivelse

Læs mere

1.1 Vi kan indsamle og opbevare følgende oplysninger fra og om dig, hvis du interagerer med os gennem webstedet:

1.1 Vi kan indsamle og opbevare følgende oplysninger fra og om dig, hvis du interagerer med os gennem webstedet: FLAVORS - PRIVATLIVSPOLITIK Ikrafttrædelsesdato: 01/10/2014 Denne privatlivspolitik beskriver, hvorledes Flavors IVS, Flensborggade 6 Kld. 1669 København V. ("Flavors", "os", "vores", og "vi") indsamler,

Læs mere

Online annoncering. Online annoncering. Snak om emnet og med andre på #novicell

Online annoncering. Online annoncering. Snak om emnet og med andre på #novicell Online annoncering Snak om emnet og med andre på #novicell 1 Agenda Facebook LinkedIn Banner & IP-baseret Affiliate AdWords Tracking 2 CPC (Cost Per Click ~ Pris pr. klik) TBF er CPM (Cost Per Thousand

Læs mere

Johnson Controls' erklæring om beskyttelse af personoplysninger

Johnson Controls' erklæring om beskyttelse af personoplysninger Johnson Controls' erklæring om beskyttelse af personoplysninger Johnson Controls, Inc. og dets associerede selskaber (under ét betegnet som Johnson Controls, vi, os eller vores) varetager beskyttelsen

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cooies Website: Kontroldato: 2016-02-08 Kontrolleret af: http://www.gladsaxe.d/ Cooie Reports Limited http://www.cooiereports.com/ Dette doument er udarbejdet så "Gladsaxe Kommune"

Læs mere

GROUPON DANMARK - ERKLÆRING OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

GROUPON DANMARK - ERKLÆRING OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER GROUPON DANMARK - ERKLÆRING OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER Ikrafttrædelsesdato: 13.06.2014 Denne erklæring om behandling af personoplysninger ("erklæring om behandling af personoplysninger) beskriver,

Læs mere

Google Tag Manager tracking

Google Tag Manager tracking Google Tag Manager tracking IDA Universe København, januar 2015 INDHOLD 1. INTRODUKTION... 3 2. TEST AF IMPLEMENTERING... 3 2.1. WASP Web Analytics Solution Profiler... 3 2.2. Firebug... 3 2.3. Tamper

Læs mere

Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter

Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter Hvad er Google Analytics? Hvem kan bruge det? Hvad kan Google Analytics bruges til? Google Analytics viser dig hvor dine kunder har fundet frem til

Læs mere

Behov til Greater Copenhagens digital kampagneportal

Behov til Greater Copenhagens digital kampagneportal Behov til Greater Copenhagens digital kampagneportal 06.07.2016 Page 1/5 Intro For at øge Greater Copenhagens synlighed og attraktivitet over for internationale investorer, virksomheder, talenter og på

Læs mere

Betalt indhold. - det nye sort eller bare helt sort?? 1/ Pressens Hus

Betalt indhold. - det nye sort eller bare helt sort?? 1/ Pressens Hus Betalt indhold - det nye sort eller bare helt sort?? 1/4 2014 Pressens Hus Hvad er det egentligt? Native add Promotions Sponsorships Advertorials Branded content Content marketing Den kommercielle definition

Læs mere

Basic Analytics. Martin Skøtt, Online Marketingchef, Novicell @martinskott

Basic Analytics. Martin Skøtt, Online Marketingchef, Novicell @martinskott Basic Analytics Martin Skøtt, Online Marketingchef, Novicell @martinskott Agenda Praktisk information Kort om Novicell Intro til web analytics Introduktion til Analytics Afrunding Spørg løs undervejs Kort

Læs mere

Status på www.silkeborg.com kampagnen 2015

Status på www.silkeborg.com kampagnen 2015 Status på www.silkeborg.com kampagnen 2015 Kampagnen har udelukkende været digital med et miks af mediekanalerne: Adwords (50%) Search og bannerannoncering Facebook (10%) RTB (40%) - bannerannoncering

Læs mere

Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side?

Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side? Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side? Google Plus er måske ikke det første du tænker på når du skal øge kendskabet til din virksomhed. I det følgende viser jeg hvorfor du

Læs mere

Honda MaRIS Pay & Go. Politik for cookies og beskyttelse af personlige oplysninger

Honda MaRIS Pay & Go. Politik for cookies og beskyttelse af personlige oplysninger Honda MaRIS Pay & Go Politik for cookies og beskyttelse af personlige oplysninger Honda anerkender vigtigheden af retskaffen og ansvarlig brug af dine personlige oplysninger. Denne politik for cookies

Læs mere

Sidst ændret: 28. jun. 2016 (se ældre versioner) (De eksempler, som er markeret som links, findes i slutningen af dette dokument.)

Sidst ændret: 28. jun. 2016 (se ældre versioner) (De eksempler, som er markeret som links, findes i slutningen af dette dokument.) Privatlivspolitik Sidst ændret: 28. jun. 2016 (se ældre versioner) (De eksempler, som er markeret som links, findes i slutningen af dette dokument.) Du kan bruge vores tjenester på mange forskellige måder

Læs mere

Kom i gang med Adwords

Kom i gang med Adwords Kom i gang med Adwords Guide fra AdwordsForum skrevet af Jan P. Olsen Er du parat til at få del i alle de fordele Google Adwords kan give? Googles søgemaskine er i dag en af de mest besøgte websites overhovedet

Læs mere

- Vejledning til bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr

- Vejledning til bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr Nye regler om lagring af cookies og lignende teknologier - Vejledning til bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr Udgave

Læs mere

RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING. Overblik - Tryghed - Sikkerhed

RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING. Overblik - Tryghed - Sikkerhed RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING Overblik - Tryghed - Sikkerhed OM SØGEMEDIER RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING Søgemedier A/S er et rådgivnings- og mediehus beliggende i Aarhus og København. Vi lever af at optimere

Læs mere

PAID CONTENT LOVGIVNINGENS KRAV DANSKE MEDIER. FRANK BØGGILD advokat (H), partner, LLM, HD(R) 3. november 2015

PAID CONTENT LOVGIVNINGENS KRAV DANSKE MEDIER. FRANK BØGGILD advokat (H), partner, LLM, HD(R) 3. november 2015 DANSKE MEDIER PAID CONTENT LOVGIVNINGENS KRAV FRANK BØGGILD advokat (H), partner, LLM, HD(R) 3. november 2015 SUNDKROGSGADE 5, DK-2100 KØBENHAVN Ø CVR. NR: DK 62 60 67 11 SIDE 1 PROGRAMTEKSTEN Indsamling

Læs mere

Kommunebranding handler først og fremmest om at samle kommunen omkring en fortælling, der giver mening både internt og eksternt.

Kommunebranding handler først og fremmest om at samle kommunen omkring en fortælling, der giver mening både internt og eksternt. Roskildes nye Pay off/brand Essence: Alle Tiders Roskilde skal lanceres bredt - lokalt og regionalt. Det skal sikres at udbrede brandet til også at omfavne erhvervsområderne som er vigtige i kommunen og

Læs mere

Sag 61828-mho Udkast 06.05.2015. Cookiepolitik. 1. Politik for brug af HC Containers onlinetjenester

Sag 61828-mho Udkast 06.05.2015. Cookiepolitik. 1. Politik for brug af HC Containers onlinetjenester Sag 61828-mho Udkast 06.05.2015 Cookiepolitik 1. Politik for brug af HC Containers onlinetjenester På denne side oplyses om de nærmere vilkår for brugen af www.hccontainer.dk og eventuelle andre hjemmesider,

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret inforation o cookies Website: Kontroldato: 2016-03-06 Kontrolleret af: http://www.designdelicatess/ Cookie Reports Liited http://www.cookiereports.co/ Dette dokuent er udarbejdet så "Designdelicatessen"

Læs mere

Eniro-Krak // SME-analyse. Tabelrapport (DK & SE)

Eniro-Krak // SME-analyse. Tabelrapport (DK & SE) Eniro-Krak // SME-analyse Tabelrapport (DK & SE) www.radiuskommunikation.dk i Indhold Om analysen... iv Hovedkonklusioner... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Tabel 1: Hvilken branche tilhører din virksomhed?...1

Læs mere

> Et unikt medieoverblik

> Et unikt medieoverblik > Et unikt medieoverblik Optimalt medieoverblik Unikke søgemuligheder Ny medieportal for online planlægning Unikke eksponeringsmuligheder Search, medieinfo & kreativitet Markedsinformationen i dag FDIM/

Læs mere

Du har det sikkert på samme måde. Online marketing er en jungle og uigennemskueligt og du har helt ret.

Du har det sikkert på samme måde. Online marketing er en jungle og uigennemskueligt og du har helt ret. Indledning Jeg ved at halvdelen af mine marketingkroner er spildt jeg ved bare ikke hvilken halvdel! Du har det sikkert på samme måde. Online marketing er en jungle og uigennemskueligt og du har helt ret.

Læs mere

E-handel. Birgitte Toxværd, advokat Claus Barrett Christiansen, partner

E-handel. Birgitte Toxværd, advokat Claus Barrett Christiansen, partner E-handel Birgitte Toxværd, advokat Claus Barrett Christiansen, partner 1 Lovgivning E-databeskyttelsesdirektivet, direktiv 2002/58/EF, som ændret ved direktiv 2009/136/EF Lov nr. 169 af 3. marts 2011 om

Læs mere

Velkommen til Google AdWords for begyndere. 2011 Gorm Larsen & Zornig A/S - Not for use or distribution without written permission.

Velkommen til Google AdWords for begyndere. 2011 Gorm Larsen & Zornig A/S - Not for use or distribution without written permission. Velkommen til Google AdWords for begyndere Om IVÆKST - Etableret i 2003 som Firmastart - Offentlig-privat samarbejde Mål: at skabe vækst i nystartede og mindre virksomheder - I 2006 Relanceret - privat

Læs mere

Online tilstedeværelse

Online tilstedeværelse Online tilstedeværelse Modul 1: Online tilstedeværelse -Hvordan bygger jeg en hjemmeside og hvad skal den gøre for mig? Modul 2: Få flere kunder -Hvordan får jeg mine besøgende konverteret til nye kunder

Læs mere

Lærervejledning til undervisningsforløbet. Det digitale spejl

Lærervejledning til undervisningsforløbet. Det digitale spejl Lærervejledning til undervisningsforløbet Det digitale spejl Introduktion Det digitale spejl er et undervisningsforløb om net- etikette og digital adfærd. De traditionelle informationskanaler som fx aviser

Læs mere

SKE BERLING PRISLISTE

SKE BERLING PRISLISTE BERLINGSKE DIGITAL PRISLISTE 2014 VELKOMMEN Velkommen til Berlingske Medias onlinepriser for landsdækkende medier. De følgende priser og placeringer er kun et udsnit af alle de mange kreative muligheder

Læs mere

ProspectFinder. Intelligent B2B leadgenerering

ProspectFinder. Intelligent B2B leadgenerering ProspectFinder Intelligent B2B leadgenerering 2 Kundernes købsproces har ændret sig Det kræver en ny proces for virksomheders leadgenerering IDENTIFICERING Det bliver stadig vigtigere aktivt at identificere

Læs mere

Aaby Advice Online Strategi, konceptet.

Aaby Advice Online Strategi, konceptet. Aaby Advice Online Strategi, konceptet. Online strategi Måling og analyse Forbedringsforslag Løbende opfølgning ONLINE STRATEGI Vi sætter os ind i jeres situation internt (teknisk setup, organisationen

Læs mere

EKSPORT ONLINE. Stå stærkt I andre lande på Google og de sociale medier

EKSPORT ONLINE. Stå stærkt I andre lande på Google og de sociale medier EKSPORT ONLINE Stå stærkt I andre lande på Google og de sociale medier De 4 hovedpunkter Eksport og udvikling: Hvordan står virksomheden rigtigt i andre lande Online tilstedeværelse: Hvordan bliver virksomheden

Læs mere

Sidst opdateret den 7. april 2015. Erstatter versionen af 18. juni 2014 i dens helhed.

Sidst opdateret den 7. april 2015. Erstatter versionen af 18. juni 2014 i dens helhed. Yderligere vilkår for anvendelse af Document Cloud Sidst opdateret den 7. april 2015. Erstatter versionen af 18. juni 2014 i dens helhed. Termer skrevet med stort begyndelsesbogstav i disse Yderligere

Læs mere

Loyalitetsreglen. Folk køber fra dem, de kender

Loyalitetsreglen. Folk køber fra dem, de kender LinkedIn Velkommen Loyalitetsreglen Folk køber fra dem, de kender Grundlaget for succes Opbygning af netværk Løbende optimering, justering & udvikling Ressourcer til planlægning, administration & produktion

Læs mere

Online Marketing. Online marketing

Online Marketing. Online marketing Online marketing 1 Agenda Kort om Novicell Track det i Google Analytics Google AdWords Søgemaskineoptimering Noget med hjem og viden fremover 2 Om Novicell 3 Alt kan og bør trackes! - Google Analytics

Læs mere

Gør hjemmesiden synlig på søgemaskinerne

Gør hjemmesiden synlig på søgemaskinerne Gør hjemmesiden synlig på søgemaskinerne Der er mange måder at gøre jeres hjemmeside synlig i søgemaskinerne på. På dette kursus kommer vi omkring de fleste med fokus på, hvad I selv kan gøre for at komme

Læs mere

Worldcareers. Bag om kampagnen for hele Det Blå Danmark

Worldcareers. Bag om kampagnen for hele Det Blå Danmark Worldcareers Bag om kampagnen for hele Det Blå Danmark Agenda - Generelt om kampagnen - Strategi - Materiale - Medievalg - Aktiviteter Kort om mig Martin Fyrst Jakobsen Historik: 1999 2002 HTX i Århus

Læs mere

Lars Bøje Jepsen CRM Manager FRA 1:ALLE TIL MÅLRETTET OG SEGMENTERET 1:1 DIALOG

Lars Bøje Jepsen CRM Manager FRA 1:ALLE TIL MÅLRETTET OG SEGMENTERET 1:1 DIALOG Lars Bøje Jepsen CRM Manager FRA 1:ALLE TIL MÅLRETTET OG SEGMENTERET 1:1 DIALOG AGENDA Kort intro af Øresundsbron Salgsmål for CRM indsatsen Målgruppe og segmentering Customer Life Cycle program Udvikling

Læs mere

Introduktion til. Kent Nygaard Christensen, SEM Konsulent kc@webjuice.dk 61719481

Introduktion til. Kent Nygaard Christensen, SEM Konsulent kc@webjuice.dk 61719481 Introduktion til Kent Nygaard Christensen, SEM Konsulent kc@webjuice.dk 61719481 Anatomien på Googles søgenetværk 0-3 sponserede links 0-8 sponserede links Organiske links Displayannoncering Display formater

Læs mere

Facebook guide for begyndere

Facebook guide for begyndere Facebook guide for begyndere Facebook er stor Facebook er ikke bare kraftfuldt. Det er fleksibelt. Ligegyldigt hvilken type virksomhed du kører, er der nok af forskellige markedførings-muligheder som du

Læs mere

Online men hvordan får vi trafik?

Online men hvordan får vi trafik? Online men hvordan får vi trafik? Trafik handler om at få besøgende ind på webshoppen. Grundlæggende vil vi naturligvis gerne have så mange besøgende som muligt, idet en besøgende er en potentiel kunde.

Læs mere

> Giv dit medie optimal Et unikt medieoverblik.

> Giv dit medie optimal Et unikt medieoverblik. > > Giv dit medie optimal Et unikt medieoverblik. opmærksomhed! Medieportal for online planlægning Bliv repræsenteret på førende medieportal med 300 print-medier Unikke eksponeringsmuligheder Search, medieinfo

Læs mere

Customer Viewpoint - Online-fortrolighedserklæring

Customer Viewpoint - Online-fortrolighedserklæring Customer Viewpoint - Online-fortrolighedserklæring 1. Generel erklæring: Ford Motor Company A/S; Borupvang 5 D-E; 2750 Ballerup respekterer din ret til privatliv og er forpligtet til at beskytte den. Denne

Læs mere

Christina Søndergaard Online Marketingchef. Frederik Grøne Larsen Online Marketingkonsulent

Christina Søndergaard Online Marketingchef. Frederik Grøne Larsen Online Marketingkonsulent Christina Søndergaard Online Marketingchef Frederik Grøne Larsen Online Marketingkonsulent Hvad skal vi igennem? 1. Overordnet overblik 2. Betjeningspanel, genveje og annoteringer 3. Realtid 4. Målgruppe

Læs mere

EasyParks Datapolitik

EasyParks Datapolitik EasyParks Datapolitik Gældende fra 16. December 2016 1. Om EasyParks Datapolitik Når du anvender Easy Park A/S, Jægersborg Alle 16, 3. th., DK-2920 Charlottenlund ( EasyPark ) tjenester, afgiver du visse

Læs mere

Markedsføring og e-handel

Markedsføring og e-handel Eniro Danmark A/S Markedsføring og e-handel Lederanalyse blandt små og mellemstore private virksomheder Figurrapport, landsdele 14.11.2014 Indhold Om analysen... 3 Resultater... 4 Spørgsmål 1 - Hvor stor

Læs mere

> Et unikt medieoverblik.

> Et unikt medieoverblik. Et unikt medieoverblik. Mini-præsentation > Giv dit medie optimal opmærksomhed! Vær repræsenteret på Fagbladsguiden.dk - professionelle medieportal med 700 fagblade > En professionel medieportal indenfor

Læs mere

Analytics for webshops

Analytics for webshops Analytics for webshops Agenda Hvorfor webanalyse? Korrekt opsætning Opsætning af mål E-handelssporing Saml data ét sted Kampagnesporing Evaluering af trafikkilder Evaluering af AdWords kampagner Evaluering

Læs mere

Analyse af webtracking værktøjers brug pa danske websites, 2013

Analyse af webtracking værktøjers brug pa danske websites, 2013 Analyse af webtracking værktøjers brug pa danske websites, 2013 Undersøgelsen viser at der er sket en kraftig stigning i brugen af webtracking værktøjer på danske websites over de seneste fire år. Således

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. INDLEDNING... 7 Pia Fuglsang Bach, community redaktør, Berlingske. KAPITEL ET... 9 LinkedIn for virksomheder

INDHOLDSFORTEGNELSE. INDLEDNING... 7 Pia Fuglsang Bach, community redaktør, Berlingske. KAPITEL ET... 9 LinkedIn for virksomheder INDHOLDSFORTEGNELSE INDLEDNING... 7 Pia Fuglsang Bach, community redaktør, Berlingske KAPITEL ET... 9 LinkedIn for virksomheder Hvorfor have en virksomhedsprofil på LinkedIn?... 10 Overvejelser inden du

Læs mere

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Denne politik ("Politik om beskyttelse af personlige oplysninger") kan ændres fra tid til anden. Vi vil ikke nødvendigvis gøre dig opmærksom på disse ændringer,

Læs mere

POLITIK FOR BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

POLITIK FOR BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER POLITIK FOR BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER Ikrafttrædelsesdato: 1/1/2013 Nærværende Politik for beskyttelse af personlige oplysninger forklarer, hvordan vi håndterer de personlige oplysninger, som

Læs mere

SEGES P/S Koncern Digital Datadreven informationsformidling: Personaliseringsværktøj Ansvarlig JUPO

SEGES P/S Koncern Digital Datadreven informationsformidling: Personaliseringsværktøj Ansvarlig JUPO Notat SEGES P/S Koncern Digital Datadreven informationsformidling: Personaliseringsværktøj Ansvarlig JUPO Projekt: 7464, Digitale relationer og datadreven informationsformidling Implementering af værktøjer

Læs mere