Stor guide. December undgå hackere. beskyt din mobil. Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Stor guide. December 2014. undgå hackere. beskyt din mobil. Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus"

Transkript

1 guide December 2014 Stor guide undgå hackere beskyt din mobil Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus

2 2 Undgå hackere - beskyt din mobil INDHOLD SIDE 3 En hacker kan så let som ingenting få fat i alt, hvad du har på din telefon, hvis du ikke beskytter den. Læs her, hvordan du beskytter din mobil. SIDE 8 SIDE 10 Vil du undgå hackere, men er du i tvivl om, hvordan du får antivirus på din mobil? Her får du en trin-for-trin guide. Foto: Scanpix Ved at følge 7 simple råd kan du holde din smartphone sund og sikker. Her kan du læse, hvad du skal gøre. PLUS udgives af Berlingske Media, Pilestræde 34, 1147 København K, Mail: Web: og Ansv. chefredaktør: Olav Skaaning Andersen. Redaktør: Mette Bernt Knudsen, Bemærk: Der kan være omtalt forhold, der ikke længere er gældende. Se udgivelsesdato på forsiden af publikationen. Forsidefoto: Iris

3 Undgå hackere - beskyt din mobil 3 HACKERE KAN OVERTAGE DIN MOBIL Vi har mange følsomme oplysninger på vores smartphone, men kun de færreste beskytter den mod hackere og virus-angreb

4 4 Undgå hackere - beskyt din mobil Vi ved efterhånden alle sammen, hvor vigtigt det er at beskytte computeren mod virus og hackerangreb. Niels Pedersen Men når det kommer til vores mobiltelefoner, er sagen en helt anden. Tal fra analysehuset IDC viser, at kun fem procent har antivirus installeret på deres smartphone. Og det til trods for at vi bruger den på nettet som aldrig før. Vi tjekker mail, betaler regninger i netbank og overfører penge til venner og bekendte med MobilePay eller Swipp. Enhver it-kriminel vil elske at få adgang til din mobiltelefon.»en smartphone er ikke længere bare en telefon. Det er en lille computer, der rummer private data og personfølsomme oplysninger. I det mindste bør du installere gratis antivirus på din telefon. Avira, AVG og Avast tilbyder eksempelvis god beskyttelse, og de findes alle i en gratis version,«siger antivirus-eksperten Peter Stelzhammer til BT. Han er medstifter af AV Comparatives, som laver nogle af de mest anerkendte analyser af antivirus-programmer i verden. Det er en østrigsk non-profit organisation, som er uafhængig af kommercielle interesser. Stelzhammer er altså ikke ude på at please antivirus-industrien, som forsøgte at skræmme os til at købe deres programmer, allerede længe inden smartphonen kom på markedet i Får adgang til alt Tidligere har AV Comparatives ligefrem nedtonet nødvendigheden af antivirus til smartphonen, men nu er truslen reel.

5 Undgå hackere - beskyt din mobil 5 Foto: Reuters»Hvis din telefon bliver inficeret, risikerer du, at hackere kan overtage den fuldstændig. De kan aflytte dine opkald, se hvor du er og har været og tage billeder af dig med kameraet. Derudover får de adgang til alt, hvad du har på telefonen. Det gælder blandt andet mail, sms-beskeder, kontaktoplysninger og billeder. Det har vi allerede set flere eksempler på,«siger Peter Stelzhammer. I Østeuropa, Asien og ikke mindst i Kina er der store problemer med virus og malware på smartphones. Det skyldes især, at mange intetanende downloader apps, som hackere bruger til at få adgang til deres privatliv og personfølsomme oplysninger, fra uautoriserede app-stores eller hjemmesider. Det er primært android, som er hårdt ramt af virusfeberen østpå. Intime billeder»før eller siden vil vi i Vesteuropa opleve de samme problemer,«advarer Peter Stelzhammer.» Ligesom på en pc kan du aldrig gardere dig 100 procent, men du er meget mere sikker med antivirus installeret end uden Peter Stelzhammer, antivirus-ekspert Han anbefaler derfor, at du holder dig til Google Play, App Store eller Windows Phone

6 6 Undgå hackere - beskyt din mobil Store, når du henter apps. Men dermed er du stadig ikke helt sikker. For nylig blev mindst intime billeder og flere tusinder videoer fra den populære app Snapchat lagt på nettet af hackere. Flere af billederne stammer fra danske telefoner. Der er dog også gode nyheder. Endnu har der ikke været deciderede virus-udbrud på smartphones a la dem, der med jævne mellemrum spreder sig fra computer til computer med lynets hast. Det er med andre ord din egen adfærd, som afgør, hvor udsat din smartphone er.»det bedste antivirus-program, du kan installere, er dig selv. Uanset hvor godt dit antivirus-program er, kan det ikke beskytte dig mod dårlig adfærd,«siger MereMobil.dk s ejer og redaktør, John G. Pedersen. Han har aldrig haft antivirus på sin smartphone, men tænker sig altid grundigt om, når han surfer på nettet med den.»links og hjemmesider, som lokker dig med en gratis fladskærm eller fortæller dig, at du har vundet en masse penge, når du blot har oplyst dine kreditkort- eller netbank-oplysninger, skal du aldrig stole på,«siger han. Sælger oplysninger videre Det er såkaldte phishing-forsøg, hvor itkriminelle forsøger at narre oplysningerne ud af dig for enten selv at misbruge dem eller sælge dem til andre kriminelle. Men uanset hvad, vil du ikke kunne beskytte din smartphone fuldstændig.»ligesom på en pc kan du aldrig gardere dig 100 procent, men du er meget mere sikker med antivirus installeret end uden,«siger Peter Stelzhammer.

7 Undgå hackere - beskyt din mobil 7 Test appen før brug Er du usikker på, om en app kan være farlig at hente ned på din telefon, så er der hjælp at hente på AV Comparatives hjemmeside. Den uafhængige non-profit organisation har lagt et gratis værktøj på sin hjemmeside, hvor du kan analysere, om den app, du har fundet, er sikker at downloade. Du finder værktøjet på:

8 8 Undgå hackere - beskyt din mobil sådan får du antivirus på mobilen - trin for trin 1. Gå i App Store Du downloader antivirus til din smartphone, præcis som du henter en hvilken som helst anden app. Begynd med at gå i App Store (iphone) eller Google Play (android) alt afhængig af hvilken telefon du har. 2. Find antivirusprogrammet Søg på antivirus og vælg det program, du ønsker. Du kan også søge specifikt på det program, du vil hente, eksempelvis McAfee. I AV Comparatives test af antivirus til smartphones i september fandt G Data, Avira, Bitdefender, McAfee, Cheetah Clean Master, Cheetah CM Security, Trend Micro, Avast, ESET, Kaspersky Lab og Quick Heal over 99 procent af truslerne. De findes alle i gratis basisversioner. Mod betaling kan du få flere sikkerhedsfunktioner.

9 Undgå hackere - beskyt din mobil 9 Note: Der findes i øjeblikket ikke antivirus-programmer til Windows Phone. Kilde: AV Comparatives 3. Installer programmet Følg anvisningerne på skærmen - præcis som når du installerer antivirus-programmer på computeren. Accepter licensaftalen. Visse antivirus-programmer beder dig om at oprette en brugerkonto og et kodeord, hvis du ikke har et i forvejen. Det vil du have, hvis du eksempelvis har installeret deres antivirus på din computer. Du kan også blive bedt om at oplyse din Sæt indstillingerne Når installationen er færdig, starter antivirus-programmet op. Vælg hvilke af programmets funktioner der skal være slået til. Typisk tilbyder de virusscanninger, beskyttelse når du er på nettet, overvågning af dine apps og anti-tyveri-funktioner. Flere af programmerne tilbyder også forældrekontrol, backup af data og blokering af opkald fra uønskede telefonnumre.

10 10 Undgå hackere - beskyt din mobil sådan holder du din smartphone sund

11 Undgå hackere - beskyt din mobil Antivirus Virker på samme måde som på din pc og bærbare computer. Antivirus-programmet beskytter din smartphone mod malware, virus, hacker-angreb og andre trusler. Men de fleste antivirus-programmer tilbyder også beskyttelse, hvis din smartphone bliver stjålet. Du kan blandt andet fjernslette eller fjernlåse data, benytte lokaliseringsfunktioner til at se, hvor den stjålne telefon er og endda tage et billede af tyven med telefonens kamera. Flere af disse antityveri-funktioner findes dog allerede på de nyeste smartphones. Bedst kendt er Apples Find min iphone. 2. sund fornuft Din smartphone er udsat for at blive inficeret med virus og malware, når du surfer på nettet - præcis som din computer. Åbn aldrig mail eller link i sms-beskeder fra afsendere, du ikke kender. Pas også på med at besøge og især downloade apps fra hjemmesider, som du ikke med sikkerhed ved er sikre. Du bør heller aldrig hente programmer direkte ind på mobilen fra pc er eller andre mobiltelefoner.

12 12 Undgå hackere - beskyt din mobil 3. pinkode En undersøgelse fra Epinion viste tidligere i år, at en tredjedel af danskerne ikke har en adgangskode til deres mobiltelefon. Men det bør du have. Ellers kan hvem som helst få adgang til alle de følsomme oplysninger, der ligger på din telefon i et ubevogtet øjeblik - for da slet ikke at tale om, hvis telefonen bliver stjålet. Tænk på, hvad du har liggende af mail, sms-beskeder, billeder og kontaktoplysninger i din telefonbog. Det skal andre ikke have adgang til. 4. app-butikker Brug kun App Store (iphone), Google Play (Android) og Windows Phone Store (Windows phone), når du henter apps. Så er du rimelig sikker på, at du ikke får katten i sækken, når du henter en ny app. Vær dog altid på vagt over for apps fra mystiske udviklere, og hvad appen kræver adgang til, når du installerer den. En lommelygte-app har ikke noget at gøre i din kontaktdatabase, eksempelvis.

13 Undgå hackere - beskyt din mobil streaming Det er fristende at finde en stream af en fodboldkamp i bussen eller at se en film på 10 en kr. lang togtur. Men lad være med at besøge de illegale streaming-sites. Risikoen for malware, phishing og virus er overhængende. Reklamer, der popper op under streamingen, forsøger at installere apps på din telefon.

14 14 Undgå hackere - beskyt din mobil 6. pirat-apps Også i de officielle app-stores florerer der falske apps - især i Windows Phone Store. Lover en app dig adgang til itunes eller Google Maps på din Windows Phone, så er det en pirat-app, som er ude på at sjæle dine penge - og i værste fald dine oplysninger. Du kan hverken få adgang til Apple eller Google-produkter på en Windows Phone. 7. er uheldet ude Oplever du at din telefon bliver meget langsom, eller har du på anden vis mistanke om, at din telefon er inficeret, så er der ikke andet at gøre end at slette alt på telefonen. Du kan se, hvordan man gør på din telefon under Indstillinger. Du bør dog kun formatere telefonen som en sidste udvej. Det renser den for alt - også dine billeder, sms er og din telefonbog. Kilder: Medstifter af AV Comparatives Peter Stelzhammer, MereMobil.dk s ejer og redaktør John G. Pedersen og Alt om Data

smartphone Vælg den rigtige Guide sider Vi tester lyd, de nyeste telefoner og giver gode råd og vejledning

smartphone Vælg den rigtige Guide sider Vi tester lyd, de nyeste telefoner og giver gode råd og vejledning Foto: Scanpix Guide April 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 16 sider Vælg den rigtige smartphone Vi tester lyd, de nyeste telefoner og giver gode råd og vejledning Smartphone INDHOLD: Guide:

Læs mere

Guide. Guide: Sådan beskytter du dig mod computer-virus. sider. April 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus

Guide. Guide: Sådan beskytter du dig mod computer-virus. sider. April 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Foto: Iris Guide April 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Guide: 12 sider Sådan beskytter du dig mod computer-virus Guide: Sådan beskytter du dig mod virus Forskellige typer computervirus

Læs mere

Guide. Foto: Scanpix. Januar 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Sådan betaler du let med. mobilen. side

Guide. Foto: Scanpix. Januar 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Sådan betaler du let med. mobilen. side Foto: Scanpix Guide Januar 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Sådan betaler du let med mobilen 12 r side Guide til de forskellige muligheder Guide: Sådan betaler du let med mobilen INDHOLD:

Læs mere

TOPSIKRET. Guide. Få en computer. sider. September 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus TEST AF SIKKERHEDSPAKKER GODE RÅD

TOPSIKRET. Guide. Få en computer. sider. September 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus TEST AF SIKKERHEDSPAKKER GODE RÅD Foto: Scanpix/Iris Guide September 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 14 sider Få en computer TOPSIKRET TEST AF SIKKERHEDSPAKKER GODE RÅD FÅ EN TOPSIKRET COMPUTER INDHOLD: Få en topsikret

Læs mere

Guide. sociale medier. Lær dit barn at bruge de. Undgå mobning. sider. November 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Foto: Scanpix/Iris

Guide. sociale medier. Lær dit barn at bruge de. Undgå mobning. sider. November 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Foto: Scanpix/Iris Foto: Scanpix/Iris Guide November 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 18 Undgå mobning sider Lær dit barn at bruge de sociale medier Opdag og bekæmp digital mobning INDHOLD: Far og mor opdager

Læs mere

Guide. apps du bør eje. Børn Ferie Indkøb Motion Økonomi. sider. September 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.

Guide. apps du bør eje. Børn Ferie Indkøb Motion Økonomi. sider. September 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b. Foto: Scanpix/Iris Guide September 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 22 GRATIS apps du bør eje 16 sider Børn Ferie Indkøb Motion Økonomi 22 GRATIS apps du bør eje INDHOLD: 22 gratis apps

Læs mere

Hvad du bør vide om computervirus. Hvad du bør vide om computervirus

Hvad du bør vide om computervirus. Hvad du bør vide om computervirus er en pjece for dig, der vil vide, hvordan du undgår virus. Du finder også information om, hvad du skal gøre, når skaden er sket. Du skal sikre dig mod virus, fordi: du risikerer at miste dine data du

Læs mere

Guide. Guide: Sådan undgår du et AFDRAGSCHOK. sider. Maj 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Foto: Scanpix

Guide. Guide: Sådan undgår du et AFDRAGSCHOK. sider. Maj 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Foto: Scanpix Foto: Scanpix Guide Maj 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 18 sider Guide: Sådan undgår du et AFDRAGSCHOK INDHOLD: AFDRAGSCHOK Stor boliggyser på vej...4 EU-bombe under boligmarkedet...6

Læs mere

guide SEPTEMBER 2011 - Se flere guider på bt.dk/plus sider facebook Beskyt dit privatliv Gå UNDERCOVER

guide SEPTEMBER 2011 - Se flere guider på bt.dk/plus sider facebook Beskyt dit privatliv Gå UNDERCOVER guide SEPTEMBER 2011 - Se flere guider på bt.dk/plus 24 sider facebook Sådan bliver du en ørn på UNDGÅ VIRUS og SPAM Bliv læst af flere Gå UNDERCOVER Beskyt dit privatliv Flemming Face bookørn Halvdelen

Læs mere

Administrator - installation og brug i Windows

Administrator - installation og brug i Windows 1 Administrator - installation og brug i Windows Grundforfattet af Allan, OZ1DIS, redigeret/udgivet af Palle, OZ6YM Det her beskrevne er IKKE noget nyt, og har været gældende siden Windows NT og version

Læs mere

Skal vi chatte? sådan kommer du i gang

Skal vi chatte? sådan kommer du i gang Skal vi chatte? sådan kommer du i gang Indhold Skal vi chatte?...5 Den gode historie...6 Hvordan kommer jeg på nettet?...8 Sådan bladrer du på nettet...10 Hvordan finder jeg rundt?...13 Tips til søgning

Læs mere

Kig internettets forbrydere over skulderen:

Kig internettets forbrydere over skulderen: Kig internettets forbrydere over skulderen: Hackerens b De er superintelligente, de bryder ind i Pentagons computere, stjæler uskyldige menneskers bankkoder og udnytter ethvert svagt led på nettet. Hackere

Læs mere

guide livsstilsændring Skab en varig sider Styrk dit liv med Chris MacDonald Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.

guide livsstilsændring Skab en varig sider Styrk dit liv med Chris MacDonald Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b. guide Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 8 sider Styrk dit liv med Chris MacDonald Skab en varig livsstilsændring Varig livsstilsændring INDHOLD I DETTE HÆFTE: Skab en varig livsstilsændring...

Læs mere

Skadelige computerprogrammer

Skadelige computerprogrammer Skadelige computerprogrammer (Revision 6 19 okt. 2013) OBS! Ang. antivirusprogrammer: Jeg anbefaler i slutningen af denne artikel brugen af Microsofts antivirusprogram, Microsoft Security Essentials. Bladr

Læs mere

Guide Flex Vælg det rig etlilege r fast? boliglån12sider Spar 15.000 kr. om året

Guide Flex Vælg det rig etlilege r fast? boliglån12sider Spar 15.000 kr. om året Foto: Iris Guide April 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Flex eller fast? Vælg det rigtige boliglån 12 sider Spar 15.000 kr. om året Boliglån INDHOLD I DETTE HÆFTE: Spar 15.000 kr. om året...

Læs mere

Guide. Foto: Scanpix/Iris. September 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. sider GUIDE: HER FÅR DU DE BEDSTE RENTER

Guide. Foto: Scanpix/Iris. September 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. sider GUIDE: HER FÅR DU DE BEDSTE RENTER Foto: Scanpix/Iris Guide September 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 16 sider GUIDE: HER FÅR DU DE BEDSTE RENTER INDHOLD: FÅ DE BEDSTE RENTER Her får du de bedste renter...4 10 GODE RÅD:

Læs mere

netværk trådløst Guide BEDRE Sådan får du sider Marts 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus

netværk trådløst Guide BEDRE Sådan får du sider Marts 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Foto: Iris Guide Marts 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 12 sider BEDRE Sådan får du trådløst netværk Skridt for skridt: Gør dit Wi-Fi-signal bedre Fart på nettet - gennem stikkontakten

Læs mere

guide rentefesten bliv rig på råd Februar 2015 Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus

guide rentefesten bliv rig på råd Februar 2015 Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus guide Februar 2015 bliv rig på 20 råd rentefesten Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 2 BLIV RIG PÅ RENTEFEST INDHOLD SIDE 4 Renterne styrtdykker og er på flere fronter sendt i minus. Det kan både

Læs mere

Guide. og tjen penge NTE-KRIGEN. 1sid6er. STOR FORSKEL: Oversigt over rentesatser. Gode råd til når du skal skifte bank

Guide. og tjen penge NTE-KRIGEN. 1sid6er. STOR FORSKEL: Oversigt over rentesatser. Gode råd til når du skal skifte bank Foto: Scanpix Guide April 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 1sid6er R E NTE-KRIGEN t y n d U og tjen penge STOR FORSKEL: Oversigt over rentesatser Gode råd til når du skal skifte bank Tjen

Læs mere

HELT SIKKER BÆRBAR. Derhjemme På rejsen Når du er fremme I det fri

HELT SIKKER BÆRBAR. Derhjemme På rejsen Når du er fremme I det fri HELT SIKKER BÆRBAR Pas godt på d Den bærbare er smart og kan bruges overalt i huset, men henkastet på et tilfældigt bord er den også et oplagt mål for en langfingret tyv, der ikke lige har tid til at skrue

Læs mere

Hvad du søgte efter Identiteten på det websted, du besøgte umiddelbart før vores websted (henvisende websted).

Hvad du søgte efter Identiteten på det websted, du besøgte umiddelbart før vores websted (henvisende websted). Brugervilkår og andre gode ting, som du bør vide for at være sikker online. Sikkerhed er alles ansvar En del af IKEA ånden er "jeg gør min del, du gør din del, og sammen gør vi en masse." Dette gælder

Læs mere

guide til it-sikkerhed

guide til it-sikkerhed Codans guide til it-sikkerhed Hvad du som virksomhed bør vide om it-kriminalitet og hvordan du kan forebygge det Indhold Side 3...Forord Side 4...Virksomhedernes tanker om it-kriminalitet Side 5...Sådan

Læs mere

guide GENTEST DINE GENER AFSLØRER SYGDOM December 2014 Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus

guide GENTEST DINE GENER AFSLØRER SYGDOM December 2014 Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus guide December 2014 DINE GENER AFSLØRER SYGDOM Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 2 INDHOLD SIDE 3 Vil du gerne vide, om du er i fare for f.eks. at udvikle tarmkræft eller tidlig demenssygdom?

Læs mere

Manual til AVG Antivirus

Manual til AVG Antivirus Manual til AVG Antivirus Det anbefales, at alle brugere benytter sig af et antivirus-program. Formålet med programmet er at forhindre din computer i at blive smittet med virus. Virus-inficerede computere

Læs mere

Guide. Sådan vælger du det bedste boliglån. 3 guider som kan hjælpe dig godt på vej til at finde det bedste boliglån samt meget mere

Guide. Sådan vælger du det bedste boliglån. 3 guider som kan hjælpe dig godt på vej til at finde det bedste boliglån samt meget mere Foto: Scanpix Guide Februar 2014 Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Sådan vælger du det bedste boliglån 3 guider som kan hjælpe dig godt på vej til at finde det bedste boliglån samt meget mere

Læs mere

Guide. Foto: Iris. Så BILLIGT er det nye FLEKSLÅN. sider. F1-lånets afløser Eksperternes lånetips

Guide. Foto: Iris. Så BILLIGT er det nye FLEKSLÅN. sider. F1-lånets afløser Eksperternes lånetips Foto: Iris Guide Så BILLIGT er det nye FLEKSLÅN 20 sider F1-lånets afløser Eksperternes lånetips 2 PLUS udgives af Berlingske Media, Pilestræde 34, 1147 København K, Mail: plus@bt.dk, Web: www.bt.dk/plus

Læs mere

Guide. Gør et. forældrekøbskup. sider. Alt om forældrekøb og lejebolig. August 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Foto: Scanpix/Iris

Guide. Gør et. forældrekøbskup. sider. Alt om forældrekøb og lejebolig. August 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Foto: Scanpix/Iris Foto: Scanpix/Iris Guide August 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 12 sider Gør et forældrekøbskup Alt om forældrekøb og lejebolig Gør et forældrekøbs kup INDHOLD: Forældrekøb kan betale

Læs mere

Sådan beskytter du din computer mod angreb

Sådan beskytter du din computer mod angreb Sådan beskytter du din computer mod angreb It-kriminelle har fundet et hul i sikkerheden, så de lige nu kan stjæle din net-identitet. Her bliver du klogere på, hvordan du garderer dig. Af Kenan Seeberg

Læs mere

Mini-guide: Sådan sikrer du din computer mod virus

Mini-guide: Sådan sikrer du din computer mod virus Mini-guide: Sådan sikrer du din computer mod virus Efter Java-hullet: Væn dig til det din computer bliver aldrig 100 % sikker. Men derfor kan vi jo godt prøve at beskytte den så vidt mulig alligevel. Vi

Læs mere

Freeware for PC security

Freeware for PC security Freeware for PC security Indledning: For en privat person kan det være svært at finde ud af, hvad der er godt for at kunne beskytte sin computer. Denne rapport vil prøve at dække nogle af de programmer,

Læs mere