TIMEGEEKS RICHARD MILLE CASIO G-SHOCK MED BLING EN SVENSK URTOSSE PIMPER SIT DIGITALUR DET ANDET LINDBERGH UR LONGINES RELANCERER ATLANTIC VOYAGER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "TIMEGEEKS RICHARD MILLE CASIO G-SHOCK MED BLING EN SVENSK URTOSSE PIMPER SIT DIGITALUR DET ANDET LINDBERGH UR LONGINES RELANCERER ATLANTIC VOYAGER"

Transkript

1 TIMEGEEKS fordi frimærker er for nørder FEBRUAR 2010 CASIO G-SHOCK MED BLING EN SVENSK URTOSSE PIMPER SIT DIGITALUR DET ANDET LINDBERGH UR LONGINES RELANCERER ATLANTIC VOYAGER RICHARD MILLE VISTE FORMERNE FREM TIMEGEEKS INTERVIEWEDE DEN INNOVATIVE DESIGNER DEN DANSKE REMMAGER KØBENHAVNSK URTOSSE SPRINGER UD SOM TALENTFULD REMMAGER PLUS EN MASSE DEJLIGE URE, SOM DU MED GARANTI IKKE KAN LEVE FORUDEN! VELKOMMEN TIL ENDNU ET NUMMER AF ONLINE TIMEGEEKS MAGASINET!

2 URTOSSEN Dette billede er taget på årets SIHH messe, hvor en koreansk journalist interviewede mig. Hendes engelske var ikke det bedste, hvorfor jeg skrev mine svar ned på et stykke papir. På billedet skimtes mit Rolex Sea-Dweller ref Rail Dial. Om den anden arm bar jeg mit Patek Philippe Nautilus Chronograph. SÅ BLEV DET TID TIL NUMMER TO! Januar måned har naturligvis været domineret af den eksklusive SIHH urmesse i Geneve, hvor Greubel Forsey og Richard Mille deltog for første gang. TIMEGEEKS var naturligvis på pletten igen for at dække denne fascinerende event for både sydafrikanske Prestige, schweiziske Worldtempus, amerikanske Robb Report og skandinaviske Watch World samt danske Luxury Aficianados. Så der var nok at se til, idet der skulle findes vinkler til alle medierne samt opfølges på de forskellige redaktørers krav til de mange interviews, jeg også foretog i dette tikkende epicenter af nyheder. Udover de sædvanlige tikkende nyheder, så bringer dette nummer af TIMEGEEKS magasinet også nogle billeder fra en dygtig dansk remmager, en svensk Casio G-Shock, fan, der har erhervet sig et helt specielt ur, vinaften hos optikeren, og det andet ur fra Longines. Saglig kritik modtages gerne, og har du kommentarer, forslag, eller bare brug for at sende en hilsen, så kan dette gøres på kristian@timegeeks.dk Med tikkende hilsen, Kristian Haagen Passioneret indehaver af TIMEGEEKS.DK D&G Medicine Man Det skal være sjovt at gå med ur. Dette synes at have været mantra, da den italienske designduo, Dolce & Gabbana, kreerede dette ur med den illustrative prøvebillede skive. Af uransagelige grunde har urets navn intet med TV at gøre. Det hedder nemlig Medicine Man. Modellen med det farmaceutisk klingende navn tilbyder baggrundslys, hvilket giver dig mulighed for at nyde den skægge skive under dynen. Pris: kroner. Seiko Arctura Alarm Chronograph Seiko Arctura Alarm Chronographs rødguldsbelagte urkasse ville klæde mangt et vinterblegt dansk håndled, og det er kun ren bonus, at dette eksotiske sportsur også tilbyder stopur og alarmfunktion, udover at vise tiden ultrapræcist via det egenproducerede quartzværk. Pris: kroner. SET HOS DIN FORHANDLER LIGE NU TRE FEDE FORSLAG TIL ET SPONTANKØB Rosendahl MPH Black Rosendahls populære MPH der står for Miles Per Hour har fået en gang gennem den sorte IPbelægningsmaskine, og det klæder det sporty ur fantastisk godt. Denne sorte version af MPH tilbyder både dato, stopur og alarmfunktion. Pris: kroner

3 RAPPER OG PRODUCER PAR EXELLENCE, PHARRELL WILLIAMS, INSPIREREDE EN SVENSK URTOSSE TIL AT KØBE DETTE GLIMTENDE CASIO G-SHOCK. UNDER- TEGNEDE KASTER POSITIVE HÅNDTEGN FOR DEN GALSKAB, SOM VISSE G-SHOCK SAMLERE VISER, BLANDT ANDET VED AT PIMPE DE NORMALE MODELLER. DET ANDET LINDBERGH UR RELANCERES AF LONGINES AMERIKANSK RAPPER INSPIRERER SVENSK URTOSSE TIMEGEEKS FASCINERES GANG PÅ GANG OVER DEN STADIG STIGENDE INTERESSE SOM JAPANSKE CASIO NYDER. PIMP MY WATCH SYNES AT VÆRE DEN NYE TREND INDENFOR DE POPULÆRE DIGITAL-URE. For et stykke tid side, så jeg et billede af Pharrell Williams med et lignende Casio G-Shock om armen i LIFE Magazine, fortæller den stolte, svenske ejer af det viste blingy Casio G-Shock. Den diamantbesatte urkasse er eftermonteret på et eksisterende ur, og der sidder i alt 605 små, glimtende SI Clarity sten i den pimpede mellekasse. Selve den ædelstenbesatte urkasse kostede den svenske ejer cirka svenske kroner, hvilket jo egentlig ikke lyder så voldsomt igen, når man tænker på det samlede antal diamanter og den lave svenske krone ;-) TILTRÆKKER OPMÆRKSOMHED Resultatet er et unikt ur til den kræsne Casio G-Shock entusiast, og der hersker ingen tvivl om, at dette ur helt sikkert får lige så meget opmærksomhed som et Vacheron Constantin med tourbillon og evighedskalender hvis ikke mere! Charles Lindbergh blev verdenskendt, da han fløj over Atlanten i 1927 alene. Denne enestående bedrift foregik i en enkeltmotors flyvemaskine, Spirit of St. Louis. Lindbregh fuldførte kun pga. stædighed og hans veludviklede sans for navigation. Denne historiske bedrift resulterede i lanceringen af det ikoniske Hour Angle ur, der stadig produceres. Langt mindre kendt er det andet Lindbergh ur, der ligeledes blev produceret af Longines: Atlantic Voyage Chronograph. Dette ur blev produceret af Longines, efter at Lindbergh og hans kone, Anne, fuldførte endnu en historisk flyrejse i ÅR EFTER SIN SOLOFLYVNING OVER ATLANTEN, FULDFØRTSE CHARLES LIND- BERGH ENDNU EN HISTORISK FLYVNING, DOG DENNE GANG I SELSKAB MED SIN KONE, ANNE MORROW LINDBERGH. DEN- GANG HYLDEDE SCHWEIZISKE LONGINES DET AMERIKANSKE PAR MED ET UR. NU TILBYDES DET I MODERNE UDGAVE. Det flyveglade par lagde kilometer bag sig i flyet, som de havde døbt Tingmissartoq. Det særprægede navn er inuit og betyder den, der flyver som en stor fugl. Det 47,5 millimeter relancerede Atlantic Voyage Chronograph tilbydes både af stål og rosaguld. Begge modeller har smukke, blåanløbne visere og er udstyret med et automatisk kronografværk, og brun rem af krokodille. Modellen præsenteres på Basel World i marts.

4 DANSK URTOSSE IMPONERER SOM KOMPETENT REMMAGER TIMEGEEKS BLEV BERIGET MED EN LÆKKER, HÅNDLAVET REM TIL MINE PANERAI URE. DET VAR EN GAVE FRA EN TALENTFULD OG MEGET GAVMILD URTOSSE, DER KENDER MIN MANGEÅRIGE FORKÆRLIGHED FOR DET PSEUDOITALIENSKE UR- MÆRKE. JEG BUKKER OG TAKKER HERFRA! MIT PAM195 LIGESÅ. Den gavmilde Urtosse sælger ikke sine remme. Han laver dem af ren og skær lyst og deler nogle af dem ud til venner og indehaveren af Danmarks bedst besøgte website for Urtosser. Den talentfulde Urtosse bad mig om at hemmeligholde hans identitet, og det respekterer jeg naturligvis. Men skulle du være interesseret i at rekvirere en af hans lækre kernelæderremme, så kontakt mig venligst på kristian@timegeeks.dk.

5 Pulsar Sahara Japanerne er gode til at lave ure, der både er venlige mht. pris, og præcision. Dette Pulsar Sahara hører også med i denne favorable kategori, og som navnet antyder, hører der store mængder sand med i urets oprindelse. Pulsar Sahara er blevet til i samarbejde med Ford Abu Dhabi World Rally Teamet, som Pulsar er medsponsor af. Modellen tilbyder både alarm og stopur via det quartzstyrede værk. Pulsar Sahara koster kroner. Longines Hydro Conquest Chronograph Longines er et stolt schweizisk urmærke med en historie, der involverer historiske personligheder af den tunge kaliber. Albert Einstein og Charles Lindbergh var begge ejere af et Longines ur, og dermed med til at give urmærket ubetalelig street credit. Longines Hydro Conquest Chronograph er endnu ikke spottet på et ligeså berømt håndled som de førnævnte endnu. Modellen er udstyret med et ultrapræcist quartzværk, der tilbyder stopursfunktion. Longines Hydro Conquest Chronograph koster kroner. SET HOS DIN FORHANDLER LIGE NU FIRE FEDE FORSLAG TIL ET SPONTANKØB Tissot PRS330 PRS330 serien indeholder ure, der ligner noget, der koster en bondegård... trelænget endda. Gudskelov er prisen for dette sportsur i den behagelige ende, på trods af, at uret tilbyder både et lækkert, farverigt design, schweizisk quartzværk med stopur og en urkasse, der kan holde vandet ude, selv 100 meter under overfladen. Den bløde gummirem med firmaets T i kæk orange farve tilbyder desuden en fantastisk bærekomfort. Tissot PRS330 koster kroner. Oris Williams F1-team Dykkere, piloter og Formel 1 kørere synes at være primus motor for Oris kollektion af spændende sportsure. Dette Williams F1 er ingen undtagelse, og det er på grund af Oris involvering i den lynhurtige bilsport, at dette ur tilbydes fra den schweiziske urfabrikant, der har over et århundrede produktionshistorie bag sig. Der sidder et automatisk værk i Oris Williams F1-team, som tilbyder dag og dato visning ved 3 og et skivelayout og visere i overstørrelse. Oris Williams F1-team med lænke koster kroner.

6 DET ER IKKE TIL AT SE DET, HVIS MAN ALTSÅ IKKE LIGE VED DET. MEN RICHARD MILLE ER 65 ÅR, OG HAR SYV BØRN FRA TO ÆGTESKABER. DEN BILGLADE SKABER AF FANTAS- TISKE HOROLOGISKE SKABNINGER GAV TIMEGEEKS ET TILFREDS SMIL EFTER VORES INTERVIEW PÅ ÅRETS SIHH MESSEN I GENEVE. RUND, KLASSISK TONNEAU ELLER FIRKANTET? RICHARD MILLE BYDER PÅ FLERE FORMER I DAG END FOR BARE TRE ÅR SIDEN. FRA VENSTRE ER DET RM025, RM011 OG MILLES EGET TITALYT BEHANDLEDE RM016. BARNLIG BEGEJSTRING FOR SPEKTAKULÆRT DESIGN, TEKNIK OG HURTIGE BILER TIMEGEEKS MØDTE RICHARD MILLE FOR FØRSTE GANG UNDER ET SJÆL- DENT INTERVIEW MED DEN UNGDOMMELIGE HOROLOG. Jeg har også denne Porsche 907, fortalte Richard Mille til undertegnede, mens han scrollede igennem private billeder på sin mobiltelefon. Jeg kiggede nysgerrig på hans billeder af de firhjulede vidundere, mens jeg holdt igen for ikke at give lidt for højlydt udtryk for min begejstring over denne sjældne audiens med den herre, der skaber de ure, jeg drømmer om at eje en dag. Bare ét af dem. Måske to. Eller tre. Hvis jeg vinder den helt store lotto gevinst, vel at mærke. Jeg er ikke hverken urmager, eller designer, erklærede Mille overfor Timegeeks Magasinet. Men jeg er sindssygt vild med teknik. Før Mille startede en urproduktion i eget navn i 2001, var han direktør for Maboussin Watch Company, men havde ikke noget med selve urproduktionen at gøre. Overhovedet. Det var ren og skær kærlilghed for spektakulært design og innovativ teknik, der var primus motor til det urfirma, der i dag nyder enorm respekt. Han holder sig godt, 65 årige Mille. Han smiler hele tiden under interviewet. Smilet stivner dog en smule, da jeg spørger til hans pludselige omfavnelse af firkantede og runde urkasser. Jeg har introduceret den firkantede og runde kasse for at beskytte mit varemærke, erklærede Mille. Der er flere og flere, der kopierer mit design, og derfor var jeg nødsaget til at vise andre former end den tonneau-form, som har været kendetegnet for alle mine tidligere ure. Jeg forstår godt Milles dilemma. Han skal passe på, at han ikke fasttømrer sig som blot at være den legesyge designer med de tonneauformede urkasser og eksotisk materialebrug. Selvom jeg personligt ikke er stor fan af hverken RM025 eller RM028 dykkerurene, ej heller de firkantede RM016 eller RM017, så forstår jeg godt, hvorfor han måtte introducere nye designlinier for hans populære, og meget meget dyre ure. Richard Mille forhandles i øvrigt kun af Nymanns Ure i Stockholm.

7 FRA VENSTRE: AUDEMARS PIGUET ROYAL OAK OFFSHORE AF STÅL, DON JAMON DE LA CRUZ AF GULD, PANERAI PAM127 FIDDY OG ET FAKE PAM217. PANERAI PAM203 MED 8 GIORNO ANGELUS VÆRK, GRAHAM CHRONOFIGHTER OVERSIZE, PANE- RAI PAM195, FANTASTISKE VINE OG FIDDY VED SIDEN AF PAM203. NED- ERST KLASSISK OFFSHORE. FEM URTOSSER KOM, TIKKEDE OG DRAK FEM GODE VENNER SAMLEDES TIL TAPAS PÅ SÅR N EN HELT ALMINDELIG FREDAG AFTEN. UDVALG AF BÅDE VINE OG URE VAR SPEKTAKULÆRT. Det var vist nok på grund af en house cooling. Eller også var det fordi min revisor netop havde modtaget sit Panerai PAM127 Fiddy. Eller var det fordi vi ikke havde andre planer end at smæske os i tapas og helt eventyrlige vine, at vi besluttede os for at mødes i optikerens slyngelstue og fortælle løgnehistorier? Under alle omstændigheder kom også reklamemanden, forlæggeren og Urtossen forbi, og nød en aften, hvor tikkeri og drikkeri gik op i en vidunderlig enhed. Urene omkrng bordet var Audemars Piguet Royal Oak Offshore, af både normal produktion samt et Don Jamon af rosaguld. Desuden var der et Graham Chronofighter Oversize, Panerai PAM127, 203 og 195 samt et fake PAM217 til sammenligning mellem The Real McKoy og The Not So Real McKoy. Og ja, der er STOR forskel på et ægte og et fake Panerai. Gudskelov, fristes man til at sige.

8

Urenes Mile High klub

Urenes Mile High klub Urenes Mile High klub I s gennemgang af diverse kategorier indenfor armbåndsure er vi i dette nummer nået til piloture. Ure, som typisk kan kendes på særdeles letaflæselige skivelayouts, store optrækskroner

Læs mere

TIMEGEEKS SEPTEMBER 2010: RICHARD MILLE LE MANS CLASSIC OFFSHORE VULCANO TIL SAMLINGEN LIMITERET LINDE WERDELIN 3-TIMER. fordi frimærker er for nørder

TIMEGEEKS SEPTEMBER 2010: RICHARD MILLE LE MANS CLASSIC OFFSHORE VULCANO TIL SAMLINGEN LIMITERET LINDE WERDELIN 3-TIMER. fordi frimærker er for nørder TIMEGEEKS URTOSSER.DK fordi frimærker er for nørder SEPTEMBER 2010: RICHARD MILLE LE MANS CLASSIC OFFSHORE VULCANO TIL SAMLINGEN LIMITERET LINDE WERDELIN 3-TIMER MANDEN I BILEN OFFSHORE GENTLEMAN DRIVER

Læs mere

TIMEGEEKS INVERSO NABUCCO RAYMOND WEIL LÆS OGSÅ OM: ROGER DUBUIS PIAGET ALTIPLANO TAG HEUER MONACO

TIMEGEEKS INVERSO NABUCCO RAYMOND WEIL LÆS OGSÅ OM: ROGER DUBUIS PIAGET ALTIPLANO TAG HEUER MONACO TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder LÆS OGSÅ OM: ROGER DUBUIS PIAGET ALTIPLANO TAG HEUER MONACO NABUCCO LIMITERET JLC REVERSO OMEGA, ALDRIN OG CAPRI Juni 2011 ENDNU ET GRATIS NUMMER AF TIMEGEEKS

Læs mere

TIMEGEEKS BRIAN HOLM SE MIT NYE UR RICHARD MILLE, HUBLOT URTOSSEN PRALER PÅ BESØG HOS OG VACHERON CONSTANTIN

TIMEGEEKS BRIAN HOLM SE MIT NYE UR RICHARD MILLE, HUBLOT URTOSSEN PRALER PÅ BESØG HOS OG VACHERON CONSTANTIN TIMEGEEKS URTOSSER.DK fordi frimærker er for nørder URTOSSEN PRALER SE MIT NYE UR PÅ BESØG HOS RICHARD MILLE, HUBLOT OG VACHERON CONSTANTIN BRIAN HOLM HANS ROLEX MILGAUSS OG MIT EGET AUGUST 2010: KLARLUND,

Læs mere

TIMEGEEKS BREITLING B01 PATEK PHILIPPE HUBLOT OG WALLY ROLEX SEA-DWELLER REFERENCE 1665 RAIL DIAL ER NYT UR I SAMLINGEN

TIMEGEEKS BREITLING B01 PATEK PHILIPPE HUBLOT OG WALLY ROLEX SEA-DWELLER REFERENCE 1665 RAIL DIAL ER NYT UR I SAMLINGEN TIMEGEEKS fordi frimærker er for nørder NOVEMBER 2009 HUBLOT OG WALLY TÆNK HVIS DE VAR KOKKE? BREITLING B01 FRA POPULÆR TIL MANUFACTEUR ROLEX SEA-DWELLER REFERENCE 1665 RAIL DIAL ER NYT UR I SAMLINGEN

Læs mere

TIMEGEEKS OKTOBER 2010: MODSTANDSDYGTIG TIKKER TIL SAMLINGEN. fordi frimærker er for nørder

TIMEGEEKS OKTOBER 2010: MODSTANDSDYGTIG TIKKER TIL SAMLINGEN. fordi frimærker er for nørder TIMEGEEKS URTOSSER.DK fordi frimærker er for nørder OKTOBER 2010: MODSTANDSDYGTIG TIKKER TIL SAMLINGEN ULYSSE NARDIN FREAK LIMITERET TAG HEUER MONACO GIRARD-PERREGAUX 1966 HINGELBERG OG GRAHAM ROADTRIP

Læs mere

TIMEGEEKS CO-PILOT BREITLING DYBT MED ORIS FORTJENER COSTES DYKKER MÅNEDENS VINTAGEUR DIVERSCOPE DET SJÆLDNE AMBASSADØR SCHUMACHER ØVERST IGEN

TIMEGEEKS CO-PILOT BREITLING DYBT MED ORIS FORTJENER COSTES DYKKER MÅNEDENS VINTAGEUR DIVERSCOPE DET SJÆLDNE AMBASSADØR SCHUMACHER ØVERST IGEN TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder AMBASSADØR SCHUMACHER ØVERST IGEN LINDE WERDELIN 3TIMER AF RØDGULD : DET SJÆLDNE BREITLING CO-PILOT MÅNEDENS VINTAGEUR JEANRICHARD DIVERSCOPE FORTJENER

Læs mere

TIMEGEEKS ORIS CARLOS COSTE LIMITERET DYKKERUR LÆS OGSÅ OM: BUBBA WATSON MANU OG SKULLS GRAHAM FORTRESS GODE VENNER OG URE

TIMEGEEKS ORIS CARLOS COSTE LIMITERET DYKKERUR LÆS OGSÅ OM: BUBBA WATSON MANU OG SKULLS GRAHAM FORTRESS GODE VENNER OG URE TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder LÆS OGSÅ OM: BUBBA WATSON MANU OG SKULLS GRAHAM FORTRESS GODE VENNER OG URE LIMITERET DYKKERUR ORIS CARLOS COSTE MÅNEDENS VINTAGEUR Maj 2011 ENDNU ET GRATIS

Læs mere

IWC Portuguese med minut-repetition gengiver klokkeslættet med mekanisk klang. Dette er noget af det sværeste inden for finere urmageri også kaldet

IWC Portuguese med minut-repetition gengiver klokkeslættet med mekanisk klang. Dette er noget af det sværeste inden for finere urmageri også kaldet 16 IWC Portuguese med minut-repetition gengiver klokkeslættet med mekanisk klang. Dette er noget af det sværeste inden for finere urmageri også kaldet horologeri. 17 Frygt ikke ur-tossen Internettet kan

Læs mere

TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder

TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder LÆS OGSÅ OM: FRANCK MULLER BREGUET TYPE XX URTOSSENS TANKER BREITLING NAVITIMER SOMMERENS DRØMMEURE DET SENESTE INDKØB ROLEX FRECCIONE August 2011 ENDNU

Læs mere

TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder

TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder LÆS OGSÅ OM: RICHARD MILLE JACOB JÜRGENSEN PANERAI REGATTA 2011 PATEK PHILIPPE REF. 5726 IWC PORTUGUESE SIDERALE BIG CROWN X1 ORIS CALCULATOR ENDNU ET GRATIS

Læs mere

TIMEGEEKS SIHH 2011 SE DE NYE URE FRA. URTOSSER fordi frimærker er for nørder

TIMEGEEKS SIHH 2011 SE DE NYE URE FRA. URTOSSER fordi frimærker er for nørder TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder SE DE NYE URE FRA SIHH 2011 ENDNU ET GRATIS NUMMER AF TIMEGEEKS emagasinet VERDENS FØRSTE & ENESTE MÅNEDLIGE GRATIS E-MAGASIN OM URE! URTOSSEN Rigelig med

Læs mere

TIMEGEEKS DECEMBER 2010: UFFE HOLM OG HANS GULDUR. fordi frimærker er for nørder

TIMEGEEKS DECEMBER 2010: UFFE HOLM OG HANS GULDUR. fordi frimærker er for nørder TIMEGEEKS URTOSSER.DK fordi frimærker er for nørder : UFFE HOLM OG HANS GULDUR STOR PRISUDDELING I GENEVE STORE PERRELET NYHEDER DET BRUNE SPEEDMASTER ENDNU ET LIMITERET PANERAI LÆS OM DEM ALLESAMMEN I

Læs mere

TIMEGEEKS KRONPRINSEN SE MIT NYE UR LINDE WERDELIN OG CHOPARD GREUBEL FORSEY URTOSSEN PRALER PÅ BESØG HOS BÆRER NU OGSÅ ET

TIMEGEEKS KRONPRINSEN SE MIT NYE UR LINDE WERDELIN OG CHOPARD GREUBEL FORSEY URTOSSEN PRALER PÅ BESØG HOS BÆRER NU OGSÅ ET TIMEGEEKS URTOSSER.DK fordi frimærker er for nørder URTOSSEN PRALER SE MIT NYE UR PÅ BESØG HOS GREUBEL FORSEY OG CHOPARD KRONPRINSEN BÆRER NU OGSÅ ET LINDE WERDELIN JULI 2010: SAMMY DAVIS JR. s HEUER BAGGERS

Læs mere

TIMEGEEKS RUBBER ADMIRAL S CUP LÆS OGSÅ OM: ZENITH STRATOS GIRARD-PERREGAUX OMEGA SEAMASTER CORUM AUDEMARS PIGUET OG SPA

TIMEGEEKS RUBBER ADMIRAL S CUP LÆS OGSÅ OM: ZENITH STRATOS GIRARD-PERREGAUX OMEGA SEAMASTER CORUM AUDEMARS PIGUET OG SPA TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder LÆS OGSÅ OM: ZENITH STRATOS GIRARD-PERREGAUX OMEGA SEAMASTER CORUM AUDEMARS PIGUET OG SPA RUBBER A. LANGE & SÖHNE ACADEMY Juli 2011 ENDNU ET GRATIS NUMMER

Læs mere

De tikkende nyheder. Den store tid Basel messen eller Basel World, som er det korrekte navn for den enorme messe i byen af samme navn

De tikkende nyheder. Den store tid Basel messen eller Basel World, som er det korrekte navn for den enorme messe i byen af samme navn Hublot All Black Hublot har leget med facetter, og trods den helt sorte skive og alle andre dele og elementer i samme mørke farve kan man rent faktisk godt se, hvad klokken er. Manden bag, Jean-Claude

Læs mere

TIMEGEEKS NOVEMBER 2010: BREITLING NAVITIMER MED INHOUSEVÆRK. fordi frimærker er for nørder

TIMEGEEKS NOVEMBER 2010: BREITLING NAVITIMER MED INHOUSEVÆRK. fordi frimærker er for nørder TIMEGEEKS URTOSSER.DK fordi frimærker er for nørder NOVEMBER 2010: BREITLING NAVITIMER MED INHOUSEVÆRK SWATCH VOKSER TAG HEUER MONACO V4 AF GULD SEIKO VELATURA DI CAPRIO I PARIS IMPONERENDE IWC BOG NYT

Læs mere

TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder

TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder LÆS OGSÅ OM: GEAR ETC. AP ROYAL OAK LINDE WERDELIN MÅNEDENS VINTAGEUR FREDERIQUE CONSTANT BESØG FRA BANKBOKSEN ANONIMO MARLIN BRONZE PANERAI O CLOCK UDSTILLING

Læs mere

TIMEGEEKS CASIO G-AVIATION HÅRDKOGT PILOTUR. April 2011 ENDNU ET GRATIS NUMMER AF TIMEGEEKS emagasinet

TIMEGEEKS CASIO G-AVIATION HÅRDKOGT PILOTUR. April 2011 ENDNU ET GRATIS NUMMER AF TIMEGEEKS emagasinet TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder LÆS OGSÅ OM: LW SPIDOSPEED AP HOS KLARLUND HANHART PIONEER MUSIKALSK MB&F REBEL HOROLOGISK MONOGAMI HÅRDKOGT PILOTUR CASIO G-AVIATION April 2011 ENDNU ET

Læs mere

ASKETRÆ OG ET SKELETTERET VIDUNDER MORGAN OG HUBLOT I SKØN FORENING MADS MIKKELSEN SKUESPILLERENS FORNEMMELSE FOR TID

ASKETRÆ OG ET SKELETTERET VIDUNDER MORGAN OG HUBLOT I SKØN FORENING MADS MIKKELSEN SKUESPILLERENS FORNEMMELSE FOR TID TIMEGEEKS fordi frimærker er for nørder SEPTEMBER 2009 ASKETRÆ OG ET SKELETTERET VIDUNDER MORGAN OG HUBLOT I SKØN FORENING MADS MIKKELSEN SKUESPILLERENS FORNEMMELSE FOR TID GAMLE URE PÅ NY ADRESSE FRANZ

Læs mere

Godzilla Flip. 360 Spin. Broken Fingers CASIO G-SHOCK. Se side autumn/winter 2010

Godzilla Flip. 360 Spin. Broken Fingers CASIO G-SHOCK.   Se side autumn/winter 2010 CASIO G-SHOCK autumn/winter 2010 www.g-shock.eu 360 Spin Godzilla Flip Broken Fingers Alle ure i dette katalog er udvalgt og produceret til det danske marked Se side 12-15 1 550201 998-550202 998-550203

Læs mere

TIMEGEEKS HEUER CARRERA. 1/100th of a SECOND CHRONOGRAPH. Marts 2011 ENDNU ET GRATIS NUMMER AF TIMEGEEKS emagasinet

TIMEGEEKS HEUER CARRERA. 1/100th of a SECOND CHRONOGRAPH. Marts 2011 ENDNU ET GRATIS NUMMER AF TIMEGEEKS emagasinet TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder LÆS OGSÅ OM: RADO I ISTANBUL URTOSSENS TANKER THORA TALER TIKKERI PANERAI PAM411 FIRENZE BREITLING NAVITIMER LED 1/100th of a SECOND CHRONOGRAPH HEUER CARRERA

Læs mere

I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. F A B G E H C I D Tillykke med dit nummererede eksemplar af Le Mans uret årgang 2006. Dansk Dit ur er ét eksklusivt nummer ud af de kun 777 ure, som den 7-dobbelte Le

Læs mere

TIMEGEEKS JLC & DUNHILL PIAGET HYLDER EN GAMMEL SPORT PATEK PHILIPPE IMPONERER IGEN IGEN

TIMEGEEKS JLC & DUNHILL PIAGET HYLDER EN GAMMEL SPORT PATEK PHILIPPE IMPONERER IGEN IGEN TIMEGEEKS fordi frimærker er for nørder JANUAR 2010 WOOLLHEADS URE FOTOGRAFISK TILBAGEBLIK PÅ VINTAGEURE I KOMPAGNISTRÆDE KLARLUNDs FLAGSKIB ØSTERGADES TIKKENDE EPICENTER VOKSER PIAGET HYLDER EN GAMMEL

Læs mere

TIMEGEEKS CARTIER HUBLOT OG. IWCs PERFEKTE DNA MASKULINT STILSIKRE TIKKERE

TIMEGEEKS CARTIER HUBLOT OG. IWCs PERFEKTE DNA MASKULINT STILSIKRE TIKKERE TIMEGEEKS URTOSSER.DK fordi frimærker er for nørder HUBLOT OG DEPECHE MODE I VELGØRENHEDENS NAVN IWCs PERFEKTE DNA URTOSSEN INTERVIEWER IWCs KREATIVE DIREKTØR STILSIKRE TIKKERE TIMEGEEKS VISER KLASSIKERE

Læs mere

VIGTIGSTE EGENSKABER BRUGSANVISNING

VIGTIGSTE EGENSKABER BRUGSANVISNING BRUGSANVISNING CONQUEST V.H.P. Mærket med det bevingede timeglas har mange års erfaring med quartz-ure og præsenterer nu sin nye Conquest V.H.P., som er udstyret med et eksklusivt og banebrydende urværk.

Læs mere

ROGER DUBUIS. JANUAR 2012 ENDNU ET GRATIS NUMMER AF TIMEGEEKS emagasinet VERDENS FØRSTE & ENESTE MÅNEDLIGE GRATIS E-MAGASIN OM URE!

ROGER DUBUIS. JANUAR 2012 ENDNU ET GRATIS NUMMER AF TIMEGEEKS emagasinet VERDENS FØRSTE & ENESTE MÅNEDLIGE GRATIS E-MAGASIN OM URE! TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder LÆS OGSÅ OM: GEAR ETC LTD. ED. OFFSHORE SJÖÖ SANDSTRÖM BUBEN & ZORWEG WINDOW SHOPPING BAGGERS URE PÅ AUKTION SJÆLDNE JLC HOS ARTCURIAL NY DIREKTØR TIL ROGER

Læs mere

SKY- DWELLER ROLEX. MAJ 2012 ENDNU ET GRATIS NUMMER AF TIMEGEEKS emagasinet VERDENS FØRSTE & ENESTE MÅNEDLIGE GRATIS E-MAGASIN OM URE!

SKY- DWELLER ROLEX. MAJ 2012 ENDNU ET GRATIS NUMMER AF TIMEGEEKS emagasinet VERDENS FØRSTE & ENESTE MÅNEDLIGE GRATIS E-MAGASIN OM URE! TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder LÆS OGSÅ OM: MAD GALLERY FARVEL TIL 1 & 2 BIOMEGA BOSTON POLSK HÅNDVÆRK GRAHAM CHRONOFIGHTER LAGERFELDS WATCHWINDER TIKKENDE HONNINGKRUKKER ROLEX SKY- DWELLER

Læs mere

NABUCCO CUORE NUVO RAYMOND WEIL. JUNI 2012 ENDNU ET GRATIS NUMMER AF TIMEGEEKS emagasinet VERDENS FØRSTE & ENESTE MÅNEDLIGE GRATIS E-MAGASIN OM URE!

NABUCCO CUORE NUVO RAYMOND WEIL. JUNI 2012 ENDNU ET GRATIS NUMMER AF TIMEGEEKS emagasinet VERDENS FØRSTE & ENESTE MÅNEDLIGE GRATIS E-MAGASIN OM URE! TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder LÆS OGSÅ OM: B&O BEOLIT BREITLING QP ROUSSAUS URE DATEJUST WIDE BOY OFFSHORE TOUR AUTO BRUUN RASMUSSEN AUKTION RAYMOND WEIL NABUCCO CUORE NUVO ENDNU ET

Læs mere

MADE IN GERMANY. AUGUST 2012 ENDNU ET GRATIS NUMMER AF TIMEGEEKS emagasinet VERDENS FØRSTE & ENESTE MÅNEDLIGE GRATIS E-MAGASIN OM URE!

MADE IN GERMANY. AUGUST 2012 ENDNU ET GRATIS NUMMER AF TIMEGEEKS emagasinet VERDENS FØRSTE & ENESTE MÅNEDLIGE GRATIS E-MAGASIN OM URE! TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder LÆS OGSÅ OM: RAYMOND WEIL VULCAIN HERITAGE REVERSIO BATMAN FARVERIGE LUMINOX 42 MILLIMETER PANERAI TIMEGEEKS PÅ FACEBOOK A. LANGE & SÖHNE MADE IN GERMANY

Læs mere

Official partner of Robert Kubica, BMW Sauber F1 Team

Official partner of Robert Kubica, BMW Sauber F1 Team H Official partner of Robert Kubica, BMW Sauber F1 Team DS Podium DS - Dobbelt Sikkerhed Safirglas Vandtæt til 100 m Vejl. udsalgspris DKK 3.900 Certina Denmark The Swatch Group (Nordic) Strandvejen 102B,

Læs mere

Gade & Juul 15-16. Inspiration

Gade & Juul 15-16. Inspiration Gade & Juul 15-16 Inspiration Vidste du... Som værtinde til et smykkeparty, får du % af dagens salg til selv at shoppe for. 2 Der tages forbehold for udsolgte varer, samt trykfejl. For alle varenr. og

Læs mere

JAEGER- LECOULTRE. APRIL 2012 ENDNU ET GRATIS NUMMER AF TIMEGEEKS emagasinet VERDENS FØRSTE & ENESTE MÅNEDLIGE GRATIS E-MAGASIN OM URE!

JAEGER- LECOULTRE. APRIL 2012 ENDNU ET GRATIS NUMMER AF TIMEGEEKS emagasinet VERDENS FØRSTE & ENESTE MÅNEDLIGE GRATIS E-MAGASIN OM URE! TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder LÆS OGSÅ OM: HERSKIND CYKEL BASEL WORLD 2012 HOTEL L OROLOGIO MILGAUSS 1956 DLC BOURBON HILLBILLIES PATEK PHILIPPE REF. 5204 PÅ BESØG HOS JAEGER- LECOULTRE

Læs mere

TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder

TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder LÆS OGSÅ OM: IWC INGENIEUR WINDOW SHOPPING ROLEX SUBMARINER GUILLIANO MAZZUOLI PATEK PHILIPPE REF 3700 MULTIFUNKTIONEL CASIO EDIFICE ENDNU ET GRATIS NUMMER

Læs mere

ØNSKETID KATALOG 2016. WWW.ØNSKETID.DK. FIND DIN GAVE HER. Her kan du bestille Click & Collect ure: dinurpartner.ønsketid.dk

ØNSKETID KATALOG 2016. WWW.ØNSKETID.DK. FIND DIN GAVE HER. Her kan du bestille Click & Collect ure: dinurpartner.ønsketid.dk ØNSKETID KATALOG 2016. WWW.ØNSKETID.DK. FIND DIN GAVE HER Her kan du bestille Click & Collect ure: dinurpartner.ønsketid.dk 02 WWW.ØNSKETID.DK. Vi tager forbehold for tekst- og prisfejl, ændringer i tekster,

Læs mere

Enjoy. diamond. your. dedication

Enjoy. diamond. your. dedication Enjoy your diamond dedication Boheme, luxury, Everyday & forever Christine Hvelplund Christine Hvelplund Christine Hvelplund er dedikeret til diamanter. Funklende, eventyrlige og eksklusive diamanter,

Læs mere

Havfruernes verden. - En sanserejse. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske

Havfruernes verden. - En sanserejse. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Havfruernes verden - En sanserejse Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Læses inden start: Du skal nu til at guide dit barn gennem denne skønne meditation. Jeg vil her inden meditationen starter guide

Læs mere

Læs og lær om. Minecraft 3

Læs og lær om. Minecraft 3 Læs og lær om Minecraft 3 Historien om MineCraft Da Marcus Persson var en lille dreng i Stockholm i Sverige, kunne han godt lide at lege med LEGO. Han brugte rigtig meget tid på at bygge med de små klodser.

Læs mere

SSOG Scandinavian School of Gemology

SSOG Scandinavian School of Gemology SSOG Scandinavian School of Gemology Kursus i introduktion til ure Lektion 3. Mekaniske Urværker Et urs værk er dets hjerte og sjæl. For mens urkassens design og indhold måske er det, som værdsættes på

Læs mere

Man behøver kun at se dets skive og holde det i hånden for at forstå navnet. Schweiziske urbyggere har konstrueret et ur, som helt handler om de 60

Man behøver kun at se dets skive og holde det i hånden for at forstå navnet. Schweiziske urbyggere har konstrueret et ur, som helt handler om de 60 Rå fuldblod Dansk Tom Kristensen har sat sin underskrift midt på urskiven på Rosendahls nye Le Mans ur. Et ur der fortæller meget mere end tiden 24 timers løbet Le Mans er verdens mest rå racerløb for

Læs mere

Bestil på ArBerg-time.dk 1 se flere modeller på mauricelacroix.com

Bestil på ArBerg-time.dk 1 se flere modeller på mauricelacroix.com 1 29.10.2015 Navnet Maurice Lacroix står for årtiers erfaring med produktion af højkvalitets ure. I 1961 erhvervede Desco von Schultess AG fra Zurich produktionsfaciliteter i Saignelégier en mindre by

Læs mere

fra en lang og traditionsrig historie, rodfæstet i den danske agerkultur med sin dybe respekt

fra en lang og traditionsrig historie, rodfæstet i den danske agerkultur med sin dybe respekt inviting nature FILOSOFIEN AT MØBLERE DET GODE LIV. MED Hånden på hjertet INVITEREr vi NATUREN IND I vores HJEM og SOM I DET GODE MÅLTID, DER NYDES SAMMEN MED MENNESKER vi HOLDER AF, ER SANSELIGHED OG

Læs mere

JUNI. Must have. Sommerens. historie. solbrille. en sand HURTIGE. Verdens flotteste. TIL lindberg. læsebriller

JUNI. Must have. Sommerens. historie. solbrille. en sand HURTIGE. Verdens flotteste. TIL lindberg. læsebriller 03 # 2009 JUNI Sommerens Must have solbrille historie en sand Verdens flotteste læsebriller 10 HURTIGE TIL lindberg 10 HURTIGE TIL henrik lindberg, arkitekt MAA, direktør Lindberg A/S 1. Hvad inspirerede

Læs mere

Maj og Juni Fredagsrock, se opslag inde i bladet.

Maj og Juni Fredagsrock, se opslag inde i bladet. Maj og Juni 2014 Fredagsrock, se opslag inde i bladet. Brugerrådsmøde D 20/2 14 Tilstede: Pia, Lotte, Gert, Henrik, Thomas, Albert, Steffen. Vejlederne: Lone, Bruno. Formand: Pia P. Næstformand: Lotte

Læs mere

Every second a best time.

Every second a best time. CASIO EDIFICE Every second a best time. 560101 2.398- Stålkasse og stållænke. Stopur. 10 atm. Speed & Intelligence Mark Webber og Sebastian Vettel, Red Bull Racing Formel 1-kørere. Alle ure i dette katalog

Læs mere

Evaluering Thomas C. Thulstrup

Evaluering Thomas C. Thulstrup Fredag den 1. august 2014 dannede de smukke omgivelser ved Koldinghus for første gang rammen om den elektroniske endags chill-out festival Stella Polaris. Evaluering Foreningen MusikKolding planlagde og

Læs mere

Besøg Electrolux Showroom

Besøg Electrolux Showroom Besøg Electrolux Showroom masser af inspiration Åbent for alle Højt til loftet I Electrolux Showroom er der højt til loftet og masser af plads til dine drømme. Her kan du se, mærke og afprøve forskellen

Læs mere

Du vælger selv om du ønsker den smukkeste eller den største brillant for den samme pris.

Du vælger selv om du ønsker den smukkeste eller den største brillant for den samme pris. DESIGNERENS BRILLANT kollektion DIAMANT- og VÆRDICERTIFIKAT Til hvert smykke følger et certifikat, der fortæller om smykkets navn, type og brillantkvalitet. Dette certifikat er også dit bevis for, at du

Læs mere

Analyse af Skyggen. Dette eventyr er skrevet af H. C. Andersen, så derfor er det et kunsteventyr. Det er blevet skrevet i 1847.

Analyse af Skyggen. Dette eventyr er skrevet af H. C. Andersen, så derfor er det et kunsteventyr. Det er blevet skrevet i 1847. Analyse af Skyggen Man kan vel godt sige, at jeg har snydt lidt, men jeg har søgt på det, og der står, at Skyggen er et eventyr. Jeg har tænkt meget over det, og jeg er blevet lidt enig, men jeg er stadig

Læs mere

RAGNAR. - en verden af kvalitet, kunst og design. Tekst Trine Hedegård Jensen, Foto: Skott

RAGNAR. - en verden af kvalitet, kunst og design. Tekst Trine Hedegård Jensen, Foto: Skott 38 Vol #19 Sommer 2009 RAGNAR - en verden af kvalitet, kunst og design Tekst Trine Hedegård Jensen, Foto: Skott Det føles blødt og rart robust og maskulint den sorte rem i naturgummi fremstår som den perfekte

Læs mere

http://lifestyle.euroinvestor.dk/lifestyle/spiritus_med_stil_10387028.html Euroinvestor.com» Lifestyle» Spiritus med stil 1 of 6 5/18/2009 10:35 AM

http://lifestyle.euroinvestor.dk/lifestyle/spiritus_med_stil_10387028.html Euroinvestor.com» Lifestyle» Spiritus med stil 1 of 6 5/18/2009 10:35 AM Euroinvestor.com» Lifestyle» Spiritus med stil 1 of 6 5/18/2009 10:35 AM Spiritus med stil Af Euroinvestor.dk, 01. maj 2009 Mest læste artikler 1 dag 1 uge 1 måned Dansk spiritusforhandler introducerer

Læs mere

SIHH URMESSEN. FEBRUAR 2012 ENDNU ET GRATIS NUMMER AF TIMEGEEKS emagasinet VERDENS FØRSTE & ENESTE MÅNEDLIGE GRATIS E-MAGASIN OM URE!

SIHH URMESSEN. FEBRUAR 2012 ENDNU ET GRATIS NUMMER AF TIMEGEEKS emagasinet VERDENS FØRSTE & ENESTE MÅNEDLIGE GRATIS E-MAGASIN OM URE! TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder LÆS OGSÅ OM: ROMAIN JEROME TIMEX FLY-BACK MAD MEN REVERSO IWC PILOT WORLDTIMER PANERAI RADIOMIR 1940 SEAMASTER AQUA TERRA GMT LINDE WERDELIN SPIDOLITE II

Læs mere

Skrevet af Peter Gotthardt Illustreret af Bodil Bang Heinemeier

Skrevet af Peter Gotthardt Illustreret af Bodil Bang Heinemeier Skrevet af Peter Gotthardt Illustreret af Bodil Bang Heinemeier Morgengry kommer fra skypaladset i himlen. Men hun vil hellere tage på eventyr med sine to venner nede på jorden. Aben Kókoro kan godt lide

Læs mere

Iværksættere i Odsherred bruger passionen som brændstof

Iværksættere i Odsherred bruger passionen som brændstof Oprettet 11. maj 2015-09.05 af peha Iværksættere i Odsherred bruger passionen som brændstof Nr. Asmindrup Forsamlingshus var stuvende fyldt, da Lokaldemokratiudvalget torsdag aften den 7. maj inviterede

Læs mere

SÆT X I KALENDEREN FREDAG DEN 21. JUNI COMWELL KELLERS PARK

SÆT X I KALENDEREN FREDAG DEN 21. JUNI COMWELL KELLERS PARK SÆT X I KALENDEREN FREDAG DEN 21. JUNI COMWELL KELLERS PARK PARTNER LOUNGES / STREET FOOD AREA / EKSKLUSIVE OPLEVELSER / EVENTS / SHOW OFF / TALKS / FOREDRAG / BUSINESS / NETWORKING / KULINARISKE OPLEVELSER

Læs mere

Det magiske spejl. - At elske sig selv og bygge selvværd. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske

Det magiske spejl. - At elske sig selv og bygge selvværd. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Det magiske spejl - At elske sig selv og bygge selvværd Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Læses inden start: Du skal nu til at guide dit barn gennem denne skønne meditation. Jeg vil her inden meditationen

Læs mere

Pludselig kom dagen, hvor vi skulle af sted. Nu startede vores Chengdu-eventyr.

Pludselig kom dagen, hvor vi skulle af sted. Nu startede vores Chengdu-eventyr. 1 One a pouns a time, ja sådan starter alle eventyr. I 2009 startede et nyt kapitel i mit liv, jeg havde besluttet at udfordre mig selv (er en ung kvinde på 39) med at læse til lærer. Som mor til to små

Læs mere

En bog fra Q8. Tekst: Mikael Rosengren Billeder: Sanny Thor. Første oplag

En bog fra Q8. Tekst: Mikael Rosengren Billeder: Sanny Thor. Første oplag En bog fra Q8 Tekst: Mikael Rosengren Billeder: Sanny Thor Første oplag Anne og Oliver sidder ved et bord i klasse værelset. I den ene ende af klasse værelset farer Alex, deres lærer, forvirret rundt.

Læs mere

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden!

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden! Kære kompagnon Jeg kan godt sige dig, at denne tale har jeg glædet mig til i lang tid - for det er jo hele 10 år siden jeg sidst havde en festlig mulighed for at holde tale for dig - nemlig da du blev

Læs mere

MANUSKRIPT TIL PROFIL 2 INNOCENT NDUGO

MANUSKRIPT TIL PROFIL 2 INNOCENT NDUGO MANUSKRIPT TIL PROFIL 2 INNOCENT NDUGO PROFIL 2 INNOCENT NDUGO MAND 45 ÅR FLYGTNING FRA KENYA BOET HER I DK I 20 ÅR BLIND PGA. ARBEJDSULYKKE KAN DANSK BLINDSKRIFT TALER FLYDENDE DANSK OG KISWAHILI OMSKOLET

Læs mere

Quarzwerk Quartz movement

Quarzwerk Quartz movement Quarzwerk Quartz movement J644.83, J644.92 J645.30, J645.31 JUNGHANS DIE DEUTSCHE UHR DA N S K 64 65 JUNGHANS THE GERMAN WATCH Hjerteligt tillykke med erhvervelsen af Deres nye ur fra Junghans. Det, der

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 46 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 35% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

Forord...1. 4. Konkurrencegenet vågner... 29. 5. Iværksætteri er også et fag...41. 6. Forretningen eksploderer...53

Forord...1. 4. Konkurrencegenet vågner... 29. 5. Iværksætteri er også et fag...41. 6. Forretningen eksploderer...53 Bog 1 af 3 Forfattere : Casper Blom og journalist Carsten Lorenzen Udgiver, salg og distribution: Casperblom.dk Forlag: Video2web.dk Korrekturlæsning: Maria Jensen Sat med The Serif 10/14 pt Trykt hos:

Læs mere

Bliv god til tillægsord

Bliv god til tillægsord Navn og klasse: LÆR OM Tillægsord MED DANSKTIP Bliv god til tillægsord lækker god lang mørk grøn sjov billig ung morsom hurtig 2019 dansktip.dk Husk at indberette dette ark til Copydan, hvis du er Copydan-skole.

Læs mere

CABINET. DECEMBER 2011 ENDNU ET GRATIS NUMMER AF TIMEGEEKS emagasinet VERDENS FØRSTE & ENESTE MÅNEDLIGE GRATIS E-MAGASIN OM URE!

CABINET. DECEMBER 2011 ENDNU ET GRATIS NUMMER AF TIMEGEEKS emagasinet VERDENS FØRSTE & ENESTE MÅNEDLIGE GRATIS E-MAGASIN OM URE! TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder LÆS OGSÅ OM: ON THE ROAD TAG HEUER F1 OMEGA POLARIS PIAGET ALTIPLANO GIRARD-PERREGAUX WINDOW SHOPPING PATEK PHILIPPE NAUTILUS ROGER DUBUIS MONÉGASQUE DE

Læs mere

I er et imponerende og smukt syn, som I sidder her. Hver for sig og i fællesskab nogle kompetente, kreative og livsglade unge mennesker.

I er et imponerende og smukt syn, som I sidder her. Hver for sig og i fællesskab nogle kompetente, kreative og livsglade unge mennesker. DIMISSIONSTALE 2013 Kære studenter og hf-ere. I er et imponerende og smukt syn, som I sidder her. Hver for sig og i fællesskab nogle kompetente, kreative og livsglade unge mennesker. Vi der er samlet her

Læs mere

Nordic Summer Vibes Billederne i dette års katalog er taget i Stockholms gader og den smukke Skærgård. Steder, der matcher det enkle design og den

Nordic Summer Vibes Billederne i dette års katalog er taget i Stockholms gader og den smukke Skærgård. Steder, der matcher det enkle design og den Summer Vibes Nordic Summer Vibes Billederne i dette års katalog er taget i Stockholms gader og den smukke Skærgård. Steder, der matcher det enkle design og den rene kvalitet, som kendetegner TEE JAYS produkter.

Læs mere

ENJOY DIAMOND DEDICATION YOUR

ENJOY DIAMOND DEDICATION YOUR ENJOY YOUR DIAMOND DEDICATION DIAMONDS EVERYDAY & FOREVER Christine Hvelplund 2 Christine Hvelplund Christine Hvelplund er dedikeret til diamanter. Funklende, eventyrlige og eksklusive diamanter, som i

Læs mere

GÆSTER. Kæreste skatter

GÆSTER. Kæreste skatter GÆSTER Rene & Christina Mattias & Julie Sander & Cecilie Peter & Agnethe André & Tenna Oscar & Amalie Jannie & Svend Valde & Søs Bengt & Sheila Andreas & Saraline Kæreste skatter Det er ikke til at tro

Læs mere

Genstandsanalyse - Flowerpot lampe

Genstandsanalyse - Flowerpot lampe Genstandsanalyse - Flowerpot lampe Hvem har designet produktet? - Flowerpot er designet af Verner Panton i 1968 Hvordan fungerer produktet? - Flowerpot er en lampe. Der findes både spisebordslamper, gulvlamper

Læs mere

AUKTION FOR MAKE-A-WISH ØNSKEFONDEN DANMARK

AUKTION FOR MAKE-A-WISH ØNSKEFONDEN DANMARK AUKTION FOR MAKE-A-WISH ØNSKEFONDEN DANMARK - HJÆLP OS MED AT HJÆLPE ANDRE - HJÆLP OS - MED AT OPFYLDE ØNSKER Hos Make-A-Wish Ønskefonden sætter vi altid børnene i centrum, og vores fornemmeste opgave

Læs mere

Dialogmøde med Frimærkeklubben

Dialogmøde med Frimærkeklubben Dialogmøde med Frimærkeklubben Opsamling 3. november 2014 Frimærker og historisk interesse I projektet Give&Take er vi optaget af at styrke og udvikle netværk og lokale fællesskaber. En dag i november

Læs mere

Ledreborg 2016. Nyd stemningsbillederne herunder man kan kun blive glad. Så er der pakket. Klar med første læs. og andet læs

Ledreborg 2016. Nyd stemningsbillederne herunder man kan kun blive glad. Så er der pakket. Klar med første læs. og andet læs Ledreborg 2016 Så fik vi klaret livsstilsmessen på Ledreborg slot. Igen fantastiske dage og vi var NÆSTEN heldige med vejret.. Kun søndag var hård med nedbør stort set fra morgen til aften. MEN de andre

Læs mere

Med efterår og vinter kommer varme og nærvær

Med efterår og vinter kommer varme og nærvær Med efterår og vinter kommer varme og nærvær Læs mere på andemors-verden.dk VERDEN Ønsker glædelig jul Velkommen til Andemors Verden Andemors Verden er et nordeuropæisk brandhouse. Firmaet er drevet af

Læs mere

Det danske romeventyr

Det danske romeventyr Det danske romeventyr DESIGN, TEKST OG LAYOUT: WELOVEBACON.COM FOTOGRAF, HVOR INGEN ANDEN ER NÆVNT: BO NIELSEN I et destilleri i det nordjyske skrives et lille stykke danmarkshistorie. Rum har taget romproduktionen

Læs mere

24. søndag efter trinitatis 2018 Ølgod 9.00 (kulturdagsgudstjeneste) og Strellev / / / /

24. søndag efter trinitatis 2018 Ølgod 9.00 (kulturdagsgudstjeneste) og Strellev / / / / Min far arbejder stadig, og jeg arbejder også, siger Jesus. Det siger han en sabbatsdag, som er helligdag for jøderne, og de er vrede på ham over, at han ikke forholder sig i ro, som deres regler foreskriver.

Læs mere

12-i-1 GAVE 700 KR 1

12-i-1 GAVE 700 KR 1 12-i-1 GAVE 700 KR 1 REJSE & OPHOLD KRO- OG HOTELOPHOLD FOR 2 NU KAN DU OG DIN LEDSAGER TAGE PÅ ET HYGGELIGT OPHOLD I DANMARK. I KAN F.EKS. BO PÅ EN ÆGTE LANDEVEJSKRO GRUNDLAGT I 1700-TALLET, PÅ ET MODERNE,

Læs mere

Fotos: Lissy Boesen, Heine Pedersen

Fotos: Lissy Boesen, Heine Pedersen Fotos: Lene K LISSY BOESEN Lissy Boesens værker står overalt i det offentlige rum, i ind- og udland, på torve og gågader, i skolegårde, boligområder og parker. Men hvem er kvinden bag de kendte og populære

Læs mere

AFTENSKOLERNE I KØBENHAVN

AFTENSKOLERNE I KØBENHAVN AFTENSKOLERNE I KØBENHAVN Kurser Foredrag Debat WWW.KURSERKBH.DK Pjecen er udgivet af Aftenskolernes Samråd i København. Se mere på www.kurserkbh.dk Layout og tryk: Eks-Skolens Trykkeri ApS Tak til Københavns

Læs mere

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det.

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det. De 2 sten. Engang for længe siden helt ude, hvor jorden ender, ved havet lå 2 store sten. De var så smukke, helt glatte af bølgerne, vindens og sandets slid. Runde og lækre. Når de var våde skinnede de,

Læs mere

Fristende, forårs firmagaver 2013

Fristende, forårs firmagaver 2013 Fristende, forårs firmagaver 2013 Rosendahl Outdoor 3 Værsgo her er en håndfuld gode gaver Hvad har Søpapegøjer, cocktailglas og en pasta-tang til fælles? De er alle gode bud på gaven til medarbejderen,

Læs mere

Bygning, hjem, museum

Bygning, hjem, museum Bygning, hjem, museum arkitektur på Ordrupgaard Undervisningsmateriale til udskolingen Arkitektur er bygninger. Bygninger til at leve i, til at opleve, til at lære i eller til at arbejde i. Arkitektur

Læs mere

ELLE Style Awards 2013

ELLE Style Awards 2013 ELLE Style Awards 2013 Tryk play og se trailer af ELLE STYLE AWARD 2013 ELLE Style Awards ELLE Magazine er verdens største modemagasin og udkommer i 43 lande. I år vil Dansk ELLE igen afholde den danske

Læs mere

MJ: 28 years old, single, lives in Copenhagen, last semester student at university.

MJ: 28 years old, single, lives in Copenhagen, last semester student at university. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 MJ: 28 years old, single, lives in Copenhagen, last semester student at university. Interviewer: I Respondent: MJ

Læs mere

Navigator 3000 Brugsanvisning

Navigator 3000 Brugsanvisning Navigator 3000 Brugsanvisning Tillykke Tak, fordi du har valgt at købe et ur fra TISSOT, et af de mest velrenommerede schweiziske varemærker i verden. Dit Navigator-ur indgår i serien af ure med touch-screen

Læs mere

Interviewer: Men da du så kom ind på siden hvad var dit førstehåndsindtryk af den så?

Interviewer: Men da du så kom ind på siden hvad var dit førstehåndsindtryk af den så? Transskribering af interview med EL Udført tirsdag den 27. November 2012 Interviewer: Hvordan fik du kendskab til Pinterest? EL: Øj, det er et godt spørgsmål! Hvordan gjorde jeg det? Det ved jeg ikke engang.

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Hej Allesammen, Sæsonen 2014/2015, min første i Gentofte Svømmeklub, er på vej ind i de sidste spændende og afgørende uger, Selvom mange kilometer

Læs mere

AlfaNordic Magazine #6.5. Short special Gazelle Edition - November 2015

AlfaNordic Magazine #6.5. Short special Gazelle Edition - November 2015 Al AlfaNordic Magazine Short special Gazelle Edition - November 2015 Indhold Fokus AlfaNordic vinder Børsen Gazelle 2015 Facts Børsen Gazelle Nyheder Ny AlfaNordic-app på vej m.m. Invitation til reception

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Valby boldklub Mere end fodbold Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Den blå tråd i Valby Boldklub Formanden har bolden M ange mennesker tænker nok, at alle fodboldklubber er ens. Men

Læs mere

Eco-Drive Chronograph

Eco-Drive Chronograph Eco-Drive Chronograph Urets karakteristik Kaliber E860 Dette ur er forsynet med solceller, der leverer den nødvendige energi til at drive urværk og alarmlyde ved at omdanne lysenergien til elektrisk energi.

Læs mere

KLUBTUR TIL HIRSHOLMENE, AUGUST 2013. Lørdag d. 17. august drog en flok FK ere på den årlige klubtur til Hirsholmene.

KLUBTUR TIL HIRSHOLMENE, AUGUST 2013. Lørdag d. 17. august drog en flok FK ere på den årlige klubtur til Hirsholmene. KLUBTUR TIL HIRSHOLMENE, AUGUST 2013 Lørdag d. 17. august drog en flok FK ere på den årlige klubtur til Hirsholmene. Turfølget var ikke stort, men det var godt: Jan Michalik, Peter Henrik Sørensen, Gorm

Læs mere

inspired by arctic beauty

inspired by arctic beauty inspired by arctic beauty Når et eventyr bliver til en vision Da den danske eventyrer og forretningsmand, René Kærskov, kastede sig ud af den russiske helikopter, der havde bragt ham op til Nordpolen,

Læs mere

Kronograf. da Brugsanvisning og garanti. Tchibo GmbH D Hamburg 88069FV05X07VI SEC MIN

Kronograf. da Brugsanvisning og garanti. Tchibo GmbH D Hamburg 88069FV05X07VI SEC MIN Kronograf 5 da Brugsanvisning og garanti Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 88069FVX07VI 16-07 Kære kunde! Din nye kronograf har mange funktioner og gør indtryk med sit markante design. Og det bedste af det hele:

Læs mere

Det vigtigste er begejstringen Modefrisøren i Tølløse

Det vigtigste er begejstringen Modefrisøren i Tølløse Det vigtigste er begejstringen Modefrisøren i Tølløse Michelle er kun 23 år, og endnu ikke færdiguddannet, men hun driver sin salon med stor ekspertise. Således har hun netop nyindrettet salonen i Tølløse,

Læs mere

Formandsberetning for Foreningen Agape 2014

Formandsberetning for Foreningen Agape 2014 Formandsberetning for Foreningen Agape 2014 Mange steder kan man læse at der mangles fordybelse. Hos de studerende på de videregående uddannelser, hos eleverne i folkeskolen, hos de ansatte i virksomheder

Læs mere

Fredagsbrev d uge 7.

Fredagsbrev d uge 7. Fredagsbrev d.17.2.2017 uge 7. Uge syv har været ren eufori. I hvert fald når vi har fokus på temaugen om velvære og motion. Unger, der normalt ikke kan falde i søvn hjemme på værelset, ligger og bobler

Læs mere

UDSØGTE ALLIANCE- OG RÆKKERINGE

UDSØGTE ALLIANCE- OG RÆKKERINGE ONLINE MAGASIN EKSKLUSIVE DIAMANTER & SMYKKER MAJ 2018 UDSØGTE ALLIANCE- OG RÆKKERINGE MIX & MATCH DINE FAVORITTER EN TIDLØS ALLIANCE Hos Hartmann s har vi gennem årene oplevet, at allianceringen er gået

Læs mere

Automatisk ur. Brugsanvisning og garanti. Tchibo GmbH D Hamburg 93541AB6X6VII

Automatisk ur. Brugsanvisning og garanti. Tchibo GmbH D Hamburg 93541AB6X6VII Automatisk ur da Brugsanvisning og garanti Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 93541AB6X6VII 2017-06 Kære kunde! Dette automatiske ur er fremstillet med kendte metoder fra urmagerhåndværket. Det er et mekanisk

Læs mere