Program 2016/2017. Kangasala Siglufjord Holmestrand Eidi Arsuk Husby Vänersborg Ålandsøerne Foreningen NORDEN Herningafdelingen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Program 2016/2017. Kangasala Siglufjord Holmestrand Eidi Arsuk Husby Vänersborg Ålandsøerne Foreningen NORDEN Herningafdelingen"

Transkript

1 Kangasala Siglufjord Holmestrand Eidi Arsuk Husby Vänersborg Ålandsøerne Foreningen NORDEN Herningafdelingen Program 2016/2017 Sommeraften i Kangasala. Om lidt er det tid til "bastu". Foto: Birgit Søgaard Sørensen.

2 Til lokalafdelingens medlemmer og venner Nu står du med vores program for 2016/2017 i hånden. Det indeholder som sædvanlig mange gode aftner med foredrag og andre kulturelle aktiviteter. Bestyrelsen ser gerne, at du inviterer naboer og venner med til de dejlige aftner vi har sammen. Vi er lige hjemkommet fra en dejlig oplevelse ved venskabsbymødet i Kangasala. Vi havde 4 gode og begivenhedsrige dage med sommer og sol. Temaet for venskabsbymødet var Krop og Sjæl, og dette tema levede stævnet op til. Vi blev torsdag modtaget på det nye Byens Hus til åbningshøjtidelighed, hvor unge musikere underholdt med finsk folkemusik; det kan de bare. Der var indkvartering enten privat eller på højskole. Fredag var der rundtur som foregik på gåben. Der er sket en stor udvikling siden vi sidst besøgte byen. På et område var der blandt andet lavet en gangsti af træ rundt om den store sø lige i udkanten af byen, og vi så udvendige motionsredskaber som var beregnet til at træne bl.a. arme, skuldre og hofter. Middagen fik vi på De gamles Hjem som har eget køkken. Derefter rundtur i Tampere samt besøg i domkirken. Om aftenen var der finsk hygge i skoven, finsk sauna og søbadning, både med og uden badetøj. Senere blev der ristet pølser, og vi fik kaffe og kage samt øl og vand og hyggelig underholdning af en svensk far og datter der spillede på harmonika. Lørdag var der styrelsesmøde for styrelsens medlemmer hvor vi måtte konstatere at det kneb med tilslutningen til stævnet, i alt var vi 62 deltagere. Der var ikke deltagelse fra Arsuk og Eiði, der deltog 1 fra Siglufjord, fra Åland deltog 1 medlem og 3 embedsmænd, og vi var 6 fra Herning. Der blev endnu en gang nedsat et arbejdsudvalg som skal arbejde med hvad vi fremover skal med venskabsbymøderne. Arsuk kan ikke holde mødet i 2017; i 2018 bliver der afholdt et i Husby. Efter styrelsesmødet var der rundtur i Byens Hus som indeholder et bibliotek, en koncertsal, en byrådssal og et kunstudstillingslokale - et meget flot hus. Om aftenen fejrede vi Kangasalas nordiske 40-års jubilæum med klassisk musik og svensk harmonikamusik. Derefter havde hver by deres optræden, en meget god aften. Søndag afholdtes den traditionelle gudstjeneste, måske lidt anderledes, for der var violinmusik sammen med orgelmusik. Lige pludselig spillede vores svenske musikere Amazing Grace, og under nadveren spillede de igen. Vi sluttede af med laksesuppe og kaffe med kager inden vi sagde farvel og tak for denne gang. Bestyrelsen vil gerne ønske alle medlemmer en rigtig god sommer med lys og sol og håber at vi ses til det nye programs arrangementer. Med venlig hilsen Bestyrelsen

3 Tirsdag Lørdag Onsdag Herning Friskole, H.C. Ørsteds Vej 68, kl Kultur- og venskabsbyaften Vibeke Lundbo er forstander på Højskolen Skærgården. Hun vil fortælle om, hvordan Herning nær havde mistet Familiehøjskolen kun få år efter Herning Højskoles lukning og den efterfølgende transformation til sundheds- og trivselshøjskole for mennesker der ønsker at skabe forandring i livet. På højskolen ser man tydeligt de menneskelige konsekvenser af udviklingen i samfundet, og foredraget vil derfor også handle om hvad der betyder noget for at vi som mennesker kan trives. Efter kaffen vises billeder og fortælles om sommerens venskabsbymøde i Kangasala ved Gudrun Ring Wiwe og andre deltagere på turen. Foto: Gudrun Ring Wiwe Danmark rundt - 2. del. Vi drager mod nordøst. En tur rundt om Mariager Fjord med turleder Erik Kristensen, Herning. Se vedlagte bilag. Tilmelding senest til Birgit Sørensen på mobil eller mail leharsvej@webspeed.dk Herning Friskole, H.C. Ørsteds Vej 68, kl Fælles efterårsmøde Værdiforvirring og værdifællesskab Årets foredragsholder, cand. theol. Elisabeth Dons Christensen, var i perioden biskop over Ribe Stift. Vi vil så gerne være gode, og det lykkes ofte, når hverdagen er pæn og rolig. Men når vi kommer ud til kanten, hvor der er kaos og mørke, afsløres vi. (Kilde: Kristeligt Dagblad, interview 2006). Elisabeth Dons Christensen har bl.a. været medlem af Det Etiske Råd og har gennem flere år skrevet klummer/kronikker i aviser og tidsskrifter.

4 Tirsdag Biblioteket i Herning, Østergade 8, kl Blekingegadesagen Foredrag ved tidl. chefpolitiinspektør Per Larsen, København. Han var ansat ved politiet i ca. 40 år. Per Larsen har bl.a. stået i spidsen for efterforskningen i af Blekingegadesagen og af kriminaliteten i forbindelse med rockerkrigen i Per Larsen har ofte optrådt som talsmand for politiet i medierne. Han vil løfte sløret for nogle af politiets store opgaver, herunder gennembruddet i Blekingegadesagen. Per Larsen fortæller både med humor og ironi om hvor dårligt politiet egentlig havde været forberedt til mange aktioner, hvor aktivisterne ofte vidste besked om politiets planlagte aktioner. Man kan se frem til et spændende, levende og underholdende foredrag. Billetter kan købes via Herning Biblioteks hjemmeside eller ved indgangen. Pris inkl. kaffe med kage 90 kr. Onsdag Herning Friskole, H.C. Ørsteds Vej 68, kl Må man spise et æble fra Tjernobyl? Ved Louise Noes, Herning, bachelor i russisk sprog, kultur og historie med tilvalg i sociologi fra Aarhus Universitet. Det er snart 30 år siden at reaktor 4 på atomkraftværket Tjernobyl i det daværende Sovjetunionen eksploderede. Hændelsen betegnes som Tjernobylkatastrofen og er til dato verdens største atomkatastrofe. I foredraget tager Louise Noes afsæt i katastrofen og fortæller om det sovjetiske samfund før og efter. Foredraget er således ikke en gennemgang af katastrofen minut for minut, men nærmere en fortælling om det samfund som katastrofen ramte, og de områder som 30 år efter stadig kæmper med sygdomme og problemer som følge af den voldsomme forurening. Efter kaffen vil der være et mindre musikalsk indslag.

5 Onsdag Herning Friskole, H.C. Ørsteds Vej 68, kl Norsk julebord Margun Trædal, Skibbild, og andre gode nordmænd står for det kulinariske. Vi spiser norsk julemad, vi hygger, hører om norske juletraditioner og synger norske julesange. Der pyntes i norske nationalfarver. En meget festlig aften i godt selskab. Tilmelding - nødvendig af hensyn til køkkenet - senest til Birgit Sørensen på tlf eller mail leharsvej@webspeed.dk Pris for dette arrangement inklusiv drikkevarer og kaffe er 100 kr. Adolph Tidemand Norsk juleskik (1846) Onsdag Herning Friskole, H.C. Ørsteds Vej 68, kl På den anden side af fortvivlelsen - en livsfortælling ved kirke- og kulturmedarbejder Frauke Meldgaard, Herning Kirke. Oplevelserne i både barndoms- og ungdomsårene kan præge os hele livet. Hvordan har det været at være barn i Tyskland i 60 erne og ung studerende i Danmark i 80 erne? Fortællingen viser at livet sjældent opleves som et forudsigeligt, lineært forløb, men mere som en rutsjetur med op- og nedture, på både godt og ondt. Nogle gange risikerer vi at miste balancen, vi vælter omkuld og rystes af sorg og håbløshed. Mon både livsmodet og livsglæden trods alt kan bevares? På den anden side af fortvivlelsen? Frauke Meldgaard vil også underholde med sang og musik.

6 Tirsdag Biblioteket i Herning, Østergade 8, kl Jeg er inuit - opvækst i Grønland, nutid og fremtid ved Aleqa Hammond (MF). Aleqa Hammond er grønlandsk politiker og tidligere formand for Siumut. Hun er født i Narsaq, men vokset op i Uummannaq i det nordlige Grønland. Hendes far, Piitaaraq Johansen, der var fanger, omkom ved en jagtulykke da hun var syv år gammel. Efter endt folkeskole rejste hun som 15-årig alene ud i verden, var på Ellekilde Efterskole ved Tåstrup og rejste videre rundt i USA og Canada, inden hun vendte tilbage til Grønland i Her tog hun HF-eksamen på Nordgrønlands Gymnasium i Aasiaat. Senere fortsatte hun sine studier i Canada, hvor hun læste engelsk på Nunavut Arctic College. Inden hun gik aktivt ind i politik, havde hun forskellige koordinatorjobs. Fra 2004 til 2005 var hun ansat som turistchef i Qaqortoq. Her har flere medlemmer af Foreningen Norden Herning mødt hende som en god og meget kompetent guide i forbindelse med vores rejse til Venskabsbystævnet i Arsuk i Vi glæder os meget til at byde Aleqa Hammond velkommen til Herning. Foredraget er i samarbejde med Herning Bibliotek. Billetter kan købes via Herning Biblioteks hjemmeside eller ved indgangen. Prisen er 75 kr. inklusiv kaffe med kager. Tirsdag Herning Friskole, H.C. Ørsteds Vej 68, kl Årsmøde Sang og musik ved sanglærer Bente Busk, Ikast. Lotteri med nordiske præmier. Efter kaffen ordinær generalforsamling og valg ifølge vedtægterne.

7 Fredag Herning Musikskole, Nørregade 7, kl Nordisk Viseaften Teatret OPtimis ved Allan Høier, sang, Allan Thorsgaard, guitar, og Kjeld Steffensen, cello. Bellman Cabaret-forestilling: Elskov, vin og basfioler. I cabaretforestillingen møder vi manden selv - den eminent ekvilibristiske og indfølende digter og entertainer Bellman. Vi befinder os i 1700-tallets Stockholm og træder ind i Bellmans liv. Lige der hvor han er ved at skabe sit hovedværk, Fredmands Epistler: en samling viser der giver et levende billede af et underklassebohemeliv fyldt med hed elskov, masser af kølig vin og liflige strøg på basfiolen. Den skønne, ubekymrede tilværelse, selvom både tømmermænd og manden med leen også danser med. Viserne fremføres på dansk og er iklædt nye, fantasifulde arrangementer. Og helt i tråd med ovennævnte serveres i pausen ost og vin. Kom og oplev en fantastisk aften i Foreningen NORDEN Herning. Pris inkl. traktement: 75 kr. for medlemmer og 100 kr. for ikkemedlemmer. MidtVest-kredsen MidtVest-Kredsmøde mandag den 6. februar 2017 på Aktivcentret, Brorsonsvej 12, 7400 Herning. Mødet finder sted om eftermiddagen kl Til dette møde får vi besøg af vores landsformand, Mogens Jensen, der vil fortælle om sit arbejde som formand i Foreningen NOR- DEN og ellers om sit nordiske engagement. Der bliver rig mulighed for at stille spørgsmål til Mogens Jensen. Herning Lokalafdeling afholder mødet og vil gerne have tilmelding til Birgit Sørensen på mail: leharsvej@webspeed.dk eller Merete Riber: mri@friber.dk, tlf Senest tilmelding lørdag den 4. februar. Foredrag og kaffe/te/brød: 60,00kr. Kredsgeneralforsamlingen finder sted lørdag den 8. april 2017 kl. 10 i Folkekirkens Café og Dagligstue, Møllegade 22, Ikast.

8 Venskabsbymøde Desværre bliver der ikke venskabsbymøde i Arsuk i I stedet arbejder Svend Kohrt, Husby, med et oplæg til en tur til Grønland for medlemmer i alle venskabsbyerne. Prisniveau ca kr. pr. person. Nærmere oplysninger ved første medlemsmøde i september. I 2018 vil Husby invitere til venskabsbymøde på Jaruplund Højskole. 17. maj-fest 2017 Onsdag den 17. maj kl. 18 tændes grillen, og så kan man spise medbragt grillmad. Husk også kage til kaffen. Der vil være sang og musik og måske en 17. maj-tale. Interesserede kan henvende sig til Margun Trædal, Tvevadvej 2, Skibbild, 7480 Vildbjerg, Tilmelding på tlf eller på mail margunso@gmail.com. Praktiske oplysninger Hvor intet andet er nævnt, er entreen inkl. kaffe med brød 50 kr. for medlemmer og 60 kr. for ikkemedlemmer. Vores hjemmeside: Foreningen Nordens adresse: landskontoret@foreningen-norden.dk. Nordenbestyrelsen Formand: Svend Erik Jensen, Gormsvej 23 st., 7400 Herning tlf , jengormst@gmail.com Næstformand: Gudrun Ring Wiwe, Sofievej 7, Snejbjerg, 7400 Herning tlf og , gudrunrwiwe@gmail.com Kasserer: Birgit Søgaard Sørensen, Leharsvej 16, 7400 Herning tlf og , leharsvej@webspeed.dk Sekretær: Alis Kjems, Korsørvej 62, 7400 Herning tlf , alis.kjems@gmail.com Ingrid Andersen, Fuglsang Næs 1 B, 2.th, 7400 Herning tlf og , ie@andersen.mail.dk Bodil Mygind Kristensen, Nørregade 6 A, 2., 7400 Herning tlf , bodilmygind@mail.tele.dk Kate Slinger, Holmparken 20, st.th, 7400 Herning tlf og , kateskatte@gmail.com Suppleant: Erik Kristensen, Webersvej 14, 7400 Herning tlf , ervib@webspeed.dk

9

Foreningen NORDEN Herning-afdelingen

Foreningen NORDEN Herning-afdelingen Foreningen NORDEN Herning-afdelingen Program 2009/2010 Udsmykning i Nordvesthallen ved årets venskabsbystævne Kangasala Siglufjord Holmestrand Eidi Arsuk Husby Vänersborg Ålandsøerne Til lokalafdelingens

Læs mere

Program 2012/2013. Kangasala Siglufjord Holmestrand Eidi Arsuk Husby Vänersborg Ålandsøerne Foreningen NORDEN Herning-afdelingen

Program 2012/2013. Kangasala Siglufjord Holmestrand Eidi Arsuk Husby Vänersborg Ålandsøerne Foreningen NORDEN Herning-afdelingen Kangasala Siglufjord Holmestrand Eidi Arsuk Husby Vänersborg Ålandsøerne Foreningen NORDEN Herning-afdelingen Program 2012/2013 For årets venskabsbystævnevært, Vänersborg, har skibsfarten betydet meget.

Læs mere

Foreningen NORDEN Herning-afdelingen

Foreningen NORDEN Herning-afdelingen Kangasala Siglufjord Holmestrand Eidi Arsuk Husby Vänersborg Ålandsøerne Foreningen NORDEN Herning-afdelingen Program 2010/2011 Fra årets venskabsbystævne i Siglufjord Foto: Svend Erik Jensen Til lokalafdelingens

Læs mere

Nordenrøysa Skulpturen blev lavet til venskabsbystævnet i Holmestrand i 2002. Her gav hver venskabsby en sten som gave.

Nordenrøysa Skulpturen blev lavet til venskabsbystævnet i Holmestrand i 2002. Her gav hver venskabsby en sten som gave. Kangasala Siglufjord Holmestrand Eidi Arsuk Husby Vänersborg Ålandsøerne Foreningen NORDEN Herning-afdelingen Program 2011/2012 Nordenrøysa Skulpturen blev lavet til venskabsbystævnet i Holmestrand i 2002.

Læs mere

Program 2015/2016. Kangasala Siglufjord Holmestrand Eidi Arsuk Husby Vänersborg Ålandsøerne Foreningen NORDEN Herning-afdelingen

Program 2015/2016. Kangasala Siglufjord Holmestrand Eidi Arsuk Husby Vänersborg Ålandsøerne Foreningen NORDEN Herning-afdelingen Kangasala Siglufjord Holmestrand Eidi Arsuk Husby Vänersborg Ålandsøerne Foreningen NORDEN Herning-afdelingen Program 2015/2016 Dette maleriske billede af Kongabrugvin i Thorshavn er taget i stille vejr

Læs mere

Program 2017/2018. Kangasala Siglufjord Holmestrand Eidi Arsuk Husby Vänersborg Ålandsøerne Foreningen NORDEN Herningafdelingen

Program 2017/2018. Kangasala Siglufjord Holmestrand Eidi Arsuk Husby Vänersborg Ålandsøerne Foreningen NORDEN Herningafdelingen Kangasala Siglufjord Holmestrand Eidi Arsuk Husby Vänersborg Ålandsøerne Foreningen NORDEN Herningafdelingen Program 2017/2018 I forbindelse med venskabsbystævnet i Herning i 2001 indviedes Ydunparken

Læs mere

Program 2013/2014. Kangasala Siglufjord Holmestrand Eidi Arsuk Husby Vänersborg Ålandsøerne Foreningen NORDEN Herning-afdelingen

Program 2013/2014. Kangasala Siglufjord Holmestrand Eidi Arsuk Husby Vänersborg Ålandsøerne Foreningen NORDEN Herning-afdelingen Kangasala Siglufjord Holmestrand Eidi Arsuk Husby Vänersborg Ålandsøerne Foreningen NORDEN Herning-afdelingen Program 2013/2014 Unge finske musikere fra Kangasala repræsenterede Foreningen Norden på fantastisk

Læs mere

Foreningen NORDEN Herningafdelingen

Foreningen NORDEN Herningafdelingen Kangasala Siglufjord Holmestrand Eidi Arsuk Husby Vänersborg Ålandsøerne Foreningen NORDEN Herningafdelingen Program 2018/2019 I 2018 fejrede Foreningen Norden Herning 75-årsjubilæum. Vores søsterforening

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

SPORTSUGE KVONG I.F

SPORTSUGE KVONG I.F SPORTSUGE KVONG I.F. 27.07-04.08 2019 Lørdag d. 27.07 Brian P kl. 13.00 Flaghejsning på stadion. Jonas, Jacob, Thomas kl. 13.15 Forskellige gade dyster. Hanne og Charlotte kl. 17.30 Familieaften menuen

Læs mere

CAFÈ SOMMERFUGLEN. Colstruphuset, Sdr. Alle 24, Holstebro. Program: Sommer 2018 til sommer 2019

CAFÈ SOMMERFUGLEN. Colstruphuset, Sdr. Alle 24, Holstebro. Program: Sommer 2018 til sommer 2019 CAFÈ SOMMERFUGLEN Colstruphuset, Sdr. Alle 24, Holstebro Program: Sommer 2018 til sommer 2019 Alle mennesker med demens, hukommelsesproblemer og lignende og deres pårørende, venner og frivillige er velkomne

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Oktober Det er i år fredag, den 29. november kl

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Oktober Det er i år fredag, den 29. november kl Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Oktober 2013 Fællesspisning Fredag, den 25. oktober er der fællesspisning i forsamlingshuset kl. 18.30. Kortklubben som består af Kirsten Hundahl,

Læs mere

25. udgave Juni Rejsegilde drivhus se side 9.

25. udgave Juni Rejsegilde drivhus se side 9. 25. udgave Juni 2018 Rejsegilde drivhus se side 9. 1 Renovering af gulve på Bytoften i foråret 2018 Først blev det gamle gulv brækket op. Derefter blev der malet og spartlet. Til sidst blev der lagt nyt

Læs mere

PROGRAM FOR VETERANKURSUS TEOLOGI FOR LÆGFOLK

PROGRAM FOR VETERANKURSUS TEOLOGI FOR LÆGFOLK PROGRAM FOR VETERANKURSUS 2010 TEOLOGI FOR LÆGFOLK Kære tidligere kursister ved Teologi for Lægfolk Højbjerg, den 3. maj 2010 Det er en glæde igen i år at kunne indbyde tidligere kursister på TFL til sommerkursus

Læs mere

SENIORKLUBBENS PROGRAM 2014

SENIORKLUBBENS PROGRAM 2014 SENIORKLUBBENS PROGRAM 2014 Så er FOA Senior Klub igen klar med et nyt program for 2014. Velkommen i klubben til alle jer, der trofast slutter op om vore arrangementer i seniorklubben og Velkommen til

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Dronningens Ferieby 13.-15. september 2019 Camp Personlig Udvikling Det gode liv - du er inviteret 5 Dronningens Ferieby 13.-15. september 2019 Camp Personlig Udvikling»Når forandringens vinde blæser,

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

KRISTIANSLYSTPOSTEN. Kristianslyst Områdecenter Nørreallé 53, 7700 Thisted. Tlf Kalender for August 2018

KRISTIANSLYSTPOSTEN. Kristianslyst Områdecenter Nørreallé 53, 7700 Thisted. Tlf Kalender for August 2018 Kalender for August 2018 KRISTIANSLYSTPOSTEN Ugedag Dato Kl. Formiddag Kl. Eftermiddag Onsdag 1. 10.30 Udedag Torsdag 2. 10.30 Udedag 14.15 Udedag Fredag 3. 10.00 Neglebar Lørdag 4. Søndag 5. Mandag 6.

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Seniorklubben. Program for året FOA Sønderborg. FOA Sønderborg Damgade 104 Tlf

Seniorklubben. Program for året FOA Sønderborg. FOA Sønderborg Damgade 104 Tlf Seniorklubben FOA Sønderborg Program for året 2019 FOA Sønderborg Damgade 104 Tlf. 46 97 34 00 Nytårskur 2019 Torsdag d. 10. januar 2019 Mødetid og sted: Kl. 13.00 - FOA, Damgade 104 Vi hilser på det nye

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 5. juni - 9. juni 2018 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 5. juni 2018 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

Sangeftermiddag. Foredrag v/ Agnete Odgaard-Jensen

Sangeftermiddag. Foredrag v/ Agnete Odgaard-Jensen Program 2018 Indhold Sangeftermiddag v/ Anton Lyhne...3 Foredrag v/ Agnete Odgaard...3 Generalforsamling...4 Besøg hos Midt- og Vestjyllands Politi...4 Tur til Nordsjælland...5 Udflugt til Trekantsområdet...5

Læs mere

Indhold PROGRAM Sangeftermiddag. Virksomhedsbesøg Vandborg Karosserifabrik. Generalforsamling. Virksomhedsbesøg Actona Company

Indhold PROGRAM Sangeftermiddag. Virksomhedsbesøg Vandborg Karosserifabrik. Generalforsamling. Virksomhedsbesøg Actona Company Indhold Sangeftermiddag 3 Virksomhedsbesøg Vandborg Karosserifabrik 3 Generalforsamling 4 Virksomhedsbesøg Actona Company 4 Udflugt VW & Retro Museum 5 Højskoleophold 6 Høstfest 6 Foredrag 7 Julefrokost

Læs mere

Efterår 2014. Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner. DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune

Efterår 2014. Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner. DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune Efterår 2014 Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune Lad os mødes I denne folder kan du læse om aktiviteter og

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Seniorklubben FOA Frederikshavn 1. halvår halvår 2019

Seniorklubben FOA Frederikshavn 1. halvår halvår 2019 Seniorklubben FOA Frederikshavn 1. halvår 2018-2. halvår 2019 FOA Frederikshavn 2. halvår 2015 1. halvår 2016 Seniorklubben VELKOMMEN til Den tredje alder hvad enten du er efterlønner, førtidspensionist

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Rigtig Glædelig jul Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00 16.00 Tirsdag Fra 9.00 16.00 Onsdag fra 9.00

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold:

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Lyne Kirke/Vennekredsen: Per Nielsen Lyne Kirke: Nytårsgudstjeneste, Menighedsmøde Sdr. Bork Kirke: Sangaften

Læs mere

FOA Frederikshavn. Seniorklubben. 2. halvår halvår FOA Frederikshavn 2. halvår halvår 2018

FOA Frederikshavn. Seniorklubben. 2. halvår halvår FOA Frederikshavn 2. halvår halvår 2018 FOA Frederikshavn Seniorklubben 2. halvår 2015 1. halvår 2016 FOA Frederikshavn 2. halvår 2017-1. halvår 2018 Seniorklubben VELKOMMEN til Den tredje alder hvad enten du er efterlønner, førtidspensionist

Læs mere

KvongPosten November 2017

KvongPosten November 2017 KvongPosten November 2017 --------------------------------------------- Bankospil Støtte foreningen for Kvong Sogn afholder Bankospil Søndag den 5 nov. kl. 15.00 Dørene åbnes kl. 14.00 i gymnastiksalen,

Læs mere

Program Efterår Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, Med mindre andet annonceres. Adressen: Skolegade 5A, 7600 Struer.

Program Efterår Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, Med mindre andet annonceres. Adressen: Skolegade 5A, 7600 Struer. Program Efterår 2018 Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, Med mindre andet annonceres. Adressen: Skolegade 5A, 7600 Struer Side 1 Heldagsudflugt til Mandø, torsdag den 16. august 2018 I

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015

FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015 FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015 FOA Holbæk Stenhusvej 35 Telefon 46 97 14 00 Nyt fra FOA`S seniorklub i Holbæk Når I får denne udgave af vores blad er sommeren startet. Vi håber på

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 15. maj 2014 sbrev nr. 781 Næste uge: 16. maj 19. maj 22. maj 23. maj St. Bededag Fri Majfestuge hele ugen Generalprøve kl. 11.00 Majfest kl. 18.30 Alle elever møder kl. 9.00

Læs mere

Nyhedsbrev III 2012. Scleroseforeningens lokalafdeling for Holbæk, Kalundborg og Odsherred

Nyhedsbrev III 2012. Scleroseforeningens lokalafdeling for Holbæk, Kalundborg og Odsherred 1 især på side 4 Nyhedsbrev III 2012 Scleroseforeningens lokalafdeling for Holbæk, Kalundborg og Odsherred 2 Indholdsfortegnelse Byttepengeindsamlingen side 3 Det ultrakorte men virkeligt vigtige side

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Februar 2013

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Februar 2013 Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Februar 2013 Fællesspisning Fredag den 8. februar kl. 18.30 årets første fællesspisning. Fastelavnsfest Søndag, den 10. februar kl. 14.00 i

Læs mere

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed VESTER HASSING KIRKE til tro, håb og kærlighed Hoppekirke Torsdag til lørdag formiddag For alle børn og barnlige sjæle! Se præcise åbningstider på skilt ved hoppekirken. Morgensang Torsdag d. 12. september

Læs mere

Nørre-Rangstrup Herreds Landboforenings. Seniorklub

Nørre-Rangstrup Herreds Landboforenings. Seniorklub Nørre-Rangstrup Herreds Landboforenings Seniorklub Program for 2017 Højskoledag på Agerskov ungdomsskole onsdag den 22. februar. Kl. 10.00 Velkomst Kl. 10.15 Foredrag ved journalist, foredragsholder og

Læs mere

Onsdag den 16. Januar kl Film: Dalida. Billetter kr. 35,00 med film, kaffe og sødt kan købes ved indgangen.

Onsdag den 16. Januar kl Film: Dalida. Billetter kr. 35,00 med film, kaffe og sødt kan købes ved indgangen. Januar Torsdag den 3. januar kl. 15.00 15.45 spiller Hørgårdens Husorkester for beboere i cafeen på Fredag den 4. januar kl. 12.00. Buffet med musikalsk underholding af Walk right in - 4 musikere og en

Læs mere

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig Ollerup, den 28-april 2017 Nyhedsbrev nummer 7 Kære forældre Så er det atter tid til et Nyhedsbrev fra os på Ollerup Efterskole. Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Aktiviteter November 2015

Aktiviteter November 2015 Aktiviteter November 2015 Thulebakken Thulebakken 6 9000 Aalborg Tlf: 9931 5339 Åbningstid Mandag til torsdag fra kl. 9.00 15.45 Velkommen til Aktivitetscentret Thulebakken! Aktivitetscentret på Thulebakken

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Lindehøj. Åbent Aktivitetscenter

Lindehøj. Åbent Aktivitetscenter Lindehøj Åbent Aktivitetscenter Program 1/7 31/12 2019 VELKOMMEN TIL AKTIVITETSCENTRET LINDEHØJ ÅBBENT CENTER Programmet er sammensat ud fra brugernes ønsker og byder på et bredt udbud af aktiviteter.

Læs mere

Arrangementer Vinteren

Arrangementer Vinteren Arrangementer Vinteren 2016-2017 Allerslev og Jungshoved kirker Op mod jul I skrivende stund først i november - er juleforberedelserne rundt omkring så småt ved at komme i gang. Særlig butikkerne er hurtigt

Læs mere

Demensuger i Odder marts 2018

Demensuger i Odder marts 2018 Demensuger i Odder 7.-24. marts 2018 Vi vil gerne for 3. gang invitere alle i Odder til demensuger. Ugerne arrangeres i et stærkt samarbejde på tværs af Odder bibliotek, Ældresagen, Alzheimerforeningen

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Skåne. - og de dansk/svenske relationer i fortid og nutid. Danske Senior Agronomer

Skåne. - og de dansk/svenske relationer i fortid og nutid. Danske Senior Agronomer Skåne - og de dansk/svenske relationer i fortid og nutid Danske Senior Agronomer Kursus på Den Internationale Højskole 4. august - 10. august 2013 Kære Danske Senior Agronomer Det er en stor glæde at byde

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

TURE & AKTIVITETER Med Skandinavisk talende guider. C o D a n T U R I S T O R T K O N

TURE & AKTIVITETER Med Skandinavisk talende guider. C o D a n T U R I S T O R T K O N C o D a n T U R I S T K O N T O R TURE & AKTIVITETER Med Skandinavisk talende guider CoDan Turistkontor Provaznická 11, CZ 110 00 Prague 1 Reservation: +420 251 019 360 Touristkontor: +420 602 185 124

Læs mere

Skovens Børn. Undervisningsprogram 2019/2020

Skovens Børn. Undervisningsprogram 2019/2020 Skovens Børn Undervisningsprogram 2019/2020 Velkommen til Skovens Børn Skovens Børn tilbyder sine medlemmer fritidsundervisning i musik, sang og dans etc. Aktivitetstilbuddene varierer fra år til år, afhængigt

Læs mere

Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag

Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag Dagen hed officielt "ekstraordinær, almindelig bededag" og har siden 1686 ligget fast på fjerde fredag efter påske. Denne lovfæstede store bededag

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Vinterferien. Vi har naturligvis som altid- haft åbent i vinterferien. Børnetallet for Børnehuset har samlet været: Mandag: 20 Tirsdag: 22 Onsdag: 15 Torsdag: 17 Fredag: 17

Læs mere

2. halvår 2014 1. halvår 2015

2. halvår 2014 1. halvår 2015 PROGRAM 2. halvår 2014 1. halvår 2015 FOA FREDERIKSHAVN Fejl! Ukendt argument for parameter./fejl! Ukendt argument for parameter./fejl! Ukendt argument for parameter. Seniorklubben VELKOMMEN til Den tredje

Læs mere

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år.

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. 2018-2019 Landsbyliv 2018-2019 Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. Pengene kan enten betales på vores konto Reg. nr. 9266

Læs mere

Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal årgang.

Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal årgang. Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal 2018 3. årgang. Onsdag den 7. februar blev der for første gang afholdt årsmøde som følge af den nye struktur og det blev et velbesøgt møde, hvor ca.

Læs mere

P R O G R A M 2. halvår 2011 1. halvår 2012

P R O G R A M 2. halvår 2011 1. halvår 2012 P R O G R A M 2. halvår 2011 1. halvår 2012 Seniorklubben i FOA Frederikshavn Seniorklubben En klub for DIG og alle afdelingens efterlønsmodtagere, pensionister og førtidspensionister. Klubben afholder

Læs mere

Lokalhistorisk sommerkalender for Han Herred 2015 den skønneste plet i kongeriget!

Lokalhistorisk sommerkalender for Han Herred 2015 den skønneste plet i kongeriget! Lokalhistorisk sommerkalender for 2015 den skønneste plet i kongeriget! Læs mere om»liv i Lokalhistorien 24 sogne i skriver fælles historie«på HANHERRED.DK DATO TIDSPUNKT AKTIVITET ARRANGØR STED 10.00-17.00

Læs mere

Fuglebakken juni 2015

Fuglebakken juni 2015 Fuglebakken juni 2015 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Søndag den Mandag

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig Udvikling En weekend i musikkens tegn 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig

Læs mere

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014 Sommerkursus 2014 29. juni 5. juli 2014 Musik og Teaterhøjskolen vil summe af livsglæde, musik, udendørsaktiviteter, foredrag og hyggeligt samvær for dig, som har lyst til at være en del af et fællesskab

Læs mere

FORÅRSPROGRAM. Seniorklubben

FORÅRSPROGRAM. Seniorklubben FORÅRSPROGRAM Seniorklubben Kære medlemmer Så er vi i gang med foråret, og der er mange dage, som vi skal udnytte. Det er nemlig tid til at modtage programmet for det første halve år af 2015. Vi håber

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Sæsonprogram 2015/2016 Praktiske oplysninger Du finder MLF i Holeby skoles gymnastiksal samt på Vestervej 126 (skol -ens kælder, indgang ved skolegården) Kontingent Børn/junior: Voksne over 21 år: Støttemedlemmer:

Læs mere

SENIORKLUBBEN 2. HALVÅR HALVÅR 2020

SENIORKLUBBEN 2. HALVÅR HALVÅR 2020 SENIORKLUBBEN 2. HALVÅR 2019-1. HALVÅR 2020 SENIORKLUBBEN VELKOMMEN til Den tredje alder hvad enten du er efterlønner, førtidspensionist eller folkepensionist. Det er svært at gå fra et aktivt arbejdsliv,

Læs mere

Gundorfslund Aktivitetscenter Gundorflund Aalborg Tlf: Åbningstider man tors kl Fredag kl

Gundorfslund Aktivitetscenter Gundorflund Aalborg Tlf: Åbningstider man tors kl Fredag kl Aktiviteter Juli til December 2016 Gundorfslund Aktivitetscenter Gundorflund 32 9000 Aalborg Tlf: 9812 7600 Åbningstider man tors kl. 09.00 16.00. Fredag kl. 9.00 13.00 FASTE AKTIVITETER Mandage: Kl. 10.00-11.30

Læs mere

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Billedet er fra "En anderledes handicapkonference" med Hjerneskadeforeningen og DFDS. Billedet er fra Oslo i maj 2013. Nyhedsbrev Januar 2014 Aktivitetskalender 1. kvartal

Læs mere

nyhedsbrev nr. 45

nyhedsbrev nr. 45 E-mail nyhedsbrev nr. 45 Da vi på årsmødet måtte sige farvel til Mette og Christian har vi brug for et par stykker, som kunne tænke sig at være med i bestyrelsen. Sune er indtrådt som bestyrelsesmedlem,

Læs mere

Hovergården Februar 2019

Hovergården Februar 2019 Hovergården Februar 2019 Erindringsdans Det vil være onsdage i februar og marts. Med opstart Onsdag d. 6 februar kl. 11.00. Efter dans tilbydes der fælles spisning i Café Oasen, hvor prisen vil være 45

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 3. juni - 7. juni 2014 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I. Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 3. juni 2014 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

Frivilligfest og Åbent Hus-arrangementer. Frivillig Fredag Sorø 2015

Frivilligfest og Åbent Hus-arrangementer. Frivillig Fredag Sorø 2015 Frivilligfest og Åbent Hus-arrangementer Frivillig Fredag Sorø 2015 Arrangører: Aktiviteten Stenlille AFRIKASTRIK Velkommen til Frivillig Fredag 2015 I år fejrer vi Frivillig Fredag både med Åbent Hus-arrangementer

Læs mere

Lodbjerg Hede Grundejerforening års jubilæumsfest

Lodbjerg Hede Grundejerforening års jubilæumsfest Lodbjerg Hede Grundejerforening 1967 2017 50 års jubilæumsfest Pinselørdag den 3. juni 2017 på legepladsen ved Birkealle. Indbydelsen kommer tidlig, ja, men gem den eller endnu bedre; meld jer til allerede

Læs mere

GLORIA Januar 2013, 2. årgang

GLORIA Januar 2013, 2. årgang Nyhedsbrevet GLORIA Januar 2013, 2. årgang 1 Leder Kære læser! Det er jul, det er cool lyder det i en gammel julesang, men for nogle er det mere koldt end cool når vintermånederne når de nordiske breddegrader.

Læs mere

Program Efterår Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, medmindre andet annonceres. Adressen: Skolegade 5A, 7600 Struer.

Program Efterår Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, medmindre andet annonceres. Adressen: Skolegade 5A, 7600 Struer. Program Efterår 2017 Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, medmindre andet annonceres. Adressen: Skolegade 5A, 7600 Struer Side 1 Heldagsudflugt til Mariager Fjord, torsdag den 24. august

Læs mere

Program for sæsonen

Program for sæsonen Program for sæsonen 2017-2018 Til opslagstavlen. Vi har igen sammensat en buket af forskellige aktiviteter og arrangementer, så der er noget for enhver smag. Vi håber at I vil møde op, og dermed vise at

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk ÅRG. 29 INFORMATION Klokkebjergs bestyrelse er: Henning Hansen, Esbjerg (formand) Svend Engrob, Tarm (næstformand) Birgit Storbjerg, Ølgod Frida Skade, Skjern Torben Hvergel, Ringkøbing Bestyrelsen for

Læs mere

Elev og forældrefolder Et samarbejde med Fredericia, Middelfart, Vejle og flere andre kommuner om elevbesøg fra Ilulissat.

Elev og forældrefolder Et samarbejde med Fredericia, Middelfart, Vejle og flere andre kommuner om elevbesøg fra Ilulissat. 2017 Elev og forældrefolder Et samarbejde med Fredericia, Middelfart, Vejle og flere andre kommuner om elevbesøg fra Ilulissat. Se Grønlandsudvalgets hjemmeside på : www.fredericia-ilulissat.dk PROTEKTOR

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

Program for første halvår 2017.

Program for første halvår 2017. Opdateret den 24-1-2017 Program for første halvår 2017. Bemærk. Vær opmærksom på de skiftende start tidspunkter. Alle tilmeldinger kan foregå på mail eller telefon til turlederen eller Else Gissel på Tlf.

Læs mere

Nyhedsbrev. Streams of Culture. Fjerde projektmøde. København maj / juni 2011. I uge 22 var vi værter

Nyhedsbrev. Streams of Culture. Fjerde projektmøde. København maj / juni 2011. I uge 22 var vi værter S K O LEN V E D B Ü L OW S V E J Nyhedsbrev M A J 2 0 1 1 Streams of Culture I N D H O L D : Fjerde projektmøde. Referat fra mødet i København Resultater og produkter Traditionelle sange og danse København

Læs mere

Vanløse Frikirke. Kirkeblad sommer 2016

Vanløse Frikirke. Kirkeblad sommer 2016 Vanløse Frikirke www.vanløsefrikirke.dk LÆS OM: Gospelkoncert Sankt Hans på Søvang Børnekirken overnatter i kirken Sommergudstjenester Sommerstævne Musik på Engen Velkommen til Kbh Kirkeblad sommer 2016

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere

Seniorklubben 3F Midtjylland

Seniorklubben 3F Midtjylland Seniorklubben 3F Midtjylland Program for året 2018 Tirsdag den 9. januar, kl. 13.30. Birk Centerpark 4. Tirsdag den 23. januar, kl. 13.30. Birk Centerpark 4. Foredrag: V/ Ellen og Evald Birkkjær. Emne:

Læs mere

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 2016 Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 4 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 Kære alle, Med disse smukke blomstrende grene plukket af Lena Løbner - vil jeg ønske jer en god maj måned. Så kan jeg fortælle jer, at jeg er blevet

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 31. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 24/7-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 31. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 24/7-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, Næste Aadum Nyt udkommer i uge 31. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 24/7-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk Aadum Husholdningsforening Grill og Petanque Torsdag

Læs mere

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 2015 Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 3 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Der sker altid noget spændende, når vi er sammen i Vestsjælland - så kom og vær med

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Der sker altid noget spændende, når vi er sammen i Vestsjælland - så kom og vær med Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Der sker altid noget spændende, når vi er sammen i Vestsjælland - så kom og vær med Nyhedsbrev April 2017 Aktivitetskalender 2. kvartal 2017 Torsdagscafé hver torsdag

Læs mere