Projektdokumentation. Tidsplan. Dag 1. Dag 2. Dag 3. Dag 4. Dag 5. Dag 6. Dag 7. Dag 8. Dag 9. Dag 10. Dag 11. Dag 12

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Projektdokumentation. Tidsplan. Dag 1. Dag 2. Dag 3. Dag 4. Dag 5. Dag 6. Dag 7. Dag 8. Dag 9. Dag 10. Dag 11. Dag 12"

Transkript

1 Projektdokumentation - af Dennis Iversen Tidsplan Dag 1 Research, mindmap, skitser til logo og start på logo. Dag 2 Færdiggørelse af logo, målgruppe og segment fastslået, skitser visitkort, start på visitkort. Dag 3 Færdiggørelse af visitkort, skitser go-card, start på go-card. Dag 4 Arbejde med videre med go-card, færdiggørelse af synopsis. Dag 5 Færdiggørelse af go-card, skitser til hjemmeside, start på design af hjemmeside og aflevering af synopsis. Dag 6 Færdiggørelse af web design. Start på kodning af hjemmeside. Dag 7 Færdig med kodning af hjemmeside. Skitser til brochure. Dag 8 Skitser til brochure, retskrivning af tekst og start på brochure. Dag 9 Arbejde videre med brochure, skitser og idéer til photoshop opgave. Dag 10 Færdiggørelse af brochure. Start på plakat(photoshop opgave.) og dokumentation. Dag 11 Færdiggørelse med plakat og printning af tryksager. Dag 12 Færdiggørelse af dokumentation, aflevering. Skal lige siges at denne tidsplan ikke blev følget til punkt og prikke. Da der var noget der tog længere og noget kortere tid end regnet med.

2 logo Idé I starten fandt jeg hurtigt på et navn til mit bureau, som hed Asian Airways. Synes selv efter noget tid at lød som et flyselskab og ændrede derfor navnet. Jeg kom på DestinAsian fordi jeg tænkte»destination«og legede så lidt med ordene og kom på dette. Logoet skulle virke varmt og imøde kommende. Det japanske tegn betyder»love«, det giver også en positiv effekt til logoet. Typografi Har brugt fonten Arial Italic og Italic bold. Teksten er outlined da den skulle bruges i forskellige størrelser. Derudover har jeg hentet en font på www. dafont.com der hed Japanese»T«. Den er brugt i logoet, som også er outlined. Farver Har brugt farven sort/hvid til teksten i logoet(kommer an hvilken baggrund den er på.). Har brugt meget lys grå farve til det japanske tegn i logoet. Cirklen i baggrunden har jeg lavet med en orange gradient med en mørkerød stroke og et hvid halv cirkel for at give logoet en skinnende effekt. Har valgt disse farver til cirklen fordi de symbolisere: varme, sommer, solrig, sensommer og venlig. - C=50 M=50 Y=50 K=100 - C=0 M=90 Y=75 K=65 - C=5 M=2 Y=2 K=0 - C=0 M=90 Y=75 K=45 - C=0 M=55 Y=100 K=0 - C=0 M=55 Y=100 K=0 - C=0 M=90 Y=75 K=65

3 Preflight Har brugt min egen preflight til mine tryksager. Preflighten checker billeder, styles, tekst og alle basic indstillingerne.

4 Visitkort DestinAsian Travel like a dream Ring eller skriv en til os for mere information. Se mere om de forskellige rejse destinationer på vores hjemmeside: Indehaver / Booker Dennis Iversen De fedeste rejser til Asien! Adresse Mølbyvej Ansager Telefon / Mobil Billeder Har brugt et billed som vi fik udleveret på CD en. har brugt dette billed på forsiden da den skaber hygge og bygningen udstråler hygge og varme. På bagsiden har jeg brugt et billed af mig selv som lavet af masker og black and white for at fremhæve mig mere. Typografi Har valgt at bruge fonten Arial da jeg også bruger den i logoet, så det giver en sammenhæng. Fonten er både i bold og regular samt italic. kører med 4 styles der har 2 forskellige størrelse og forskellige formål. Kontakt oplysningerne er skrevet i 5,5/7 pt med en character style der gør de første linjer i hver afsnit bold. Til info feltet oven over kontakt oplysningerne har jeg brugt en 5/7 pt. Grunden til at de tekster er i forskellige størrelser er fordi den ene skal stå lidt mere klar end den anden. På forsiden har jeg en style der magen til kontakt oplysninger men den er centreret. Grunden til dette er at jeg køre med min egen preflight som tjekker overrides på alle styles og har derfor en defineret style til alt tekst. På forsiden har jeg brugt en anden font der hedder»japanese«som jeg har fået fra dafont.com, denne tekst er outlined og går igen på alle mine designs. Farver Farvene der er brugt på visitkortene er de samme som fra mit logo. Har dog valgt at køre meget hvid for at fremhæve billeder, tekst og mit logo.

5 Layers & styles Har brugt en struktur i mine layers som er let at finde rundt i. Baggrund i»bg«, tekst i»tekst«, billeder i»billed«, logo i»logo, japanske tegn i»japanese«og så har jeg mit layer der hedder»shiiiiats«. I denne layer har jeg alle mine»effekter«, eks på mit visitkort har jeg det japanske vector tegn i baggrunden. Har brugt styles til alt på mine tryksager. Mine character styles bruges til at lave min logotype sammen med stylen der hedder»visitkort_rubrik«. Go-card DestinAsian Japan to I denne rejsepakke vil i komme forbi flere lukseriøse hoteller, fantastiske japanske monumenter og masser af afslappelse. Derudover vil der være rig mulighed for masser af sightseeing og shopping igennem de forskellige byer i japan, såsom Kyoto og Tokyo. På turen vil i blive flyttet ind på diverse luksus hoteller. ur ,- Scan koden for at se mere online Hvis du ikke har mulighed for at scanne qr-koden kan du kontakte vores kontor for information om rejsen eller hvis du har andre spørgsmål. Telefon / Mobil travel like a dream

6 Idé Der skulle være et lækker billed på forsiden og bagsiden. På forsiden skulle man gerne se rimelig meget af billedet uden der kom for meget i vejen. Har spillet logoet ind sammen med de japanske tegn, som jeg selv synes virker rigtig godt. På forsiden er der minimal info om rejsen og et stor pris mærke. Idéen er at den skal fange øjet og hvis man ikke finder infoen tilstrækkelig kan man scanne QR-koden og komme videre en på den rejse man har på go-carded. På bagsiden er der noget info om QRkoden og kontakt oplysningerne til firmaet hvis man vil booke via telefon. Billeder Har brugt et hyggelig aften billed fra CD en. Har valgt dette billed fordi det udstråler hygge og afslappelse. Har brugt det samme billed på forside og bagside, men på bagsiden er man kommet lidt tættere på bygningen. Typografi Har brugt Arial og Japanese fonten, som er hentet fra dafont.com til denne tryksag. Har brugt Arial i forskellige størrelser og i bold, italic og regular her. Fontet japanese er outlined. Farver Farver og layout er inspireret ud fra logo og visitkort. Layers & styles Har den samme struktur som visitkortene, dog med et nyt lag til QRkoden og til pris mærket. Grunden til der er så mange styles er på grund af min preflight der tjekker overrides på mine styles.

7 Brochure Her kan du se en liste over de rejser vi sælger i øjeblikket. Destination Pris Kina ,- Japan ,- Singapore ,- Kontakt vores servicecenter hvis du har spørgsmål eller bare vil vide mere om din Japan tour rejse. Du kan også se mere på vores hjemmeside: Indehaver / Booker Dennis Iversen Telefon / Mobil Oplev Japan på denne fantastiske tour. I vil blive bosat på et luksus hotel i Kyoto, hvor jeres rejse en i det mystikske land begynder. Turen varer 7 dage hvoraf i vil bo på hotel i Kyoto og Tokyo. Der vil være mulighed for at få guides med rundt, hvis man vil vide mere on de forskellige historieske monumenter rundt omkring i Japan. Derudover har I rig mulighed for sightseeing, shopping og total afslappelse... på den japanske kultur samt ind og se det helt store shopping sted i Tokyo. I skal bo Tokyo i 4 dage hvor der også vil være rig mulighed for at forkæle jer selv. derudover kan i også tage med på ture med vores guide for at se meget mere af Japan. Afgang touren starter d kl Hjemrejse Hjemrejsen starter d kl Rejseplanen På Japan touren vil der blive mulighed for at komme ud at se på diverse templer, historieske monumenter i følge af vores guide. I vil blive bosat på hotel i Kyoto når i ankommer. På hotellet vil der være rig mulighed for at forkæle jer selv. Efter 3 dage i Kyoto DestinAsian 2013 Dennis Iversen sætter vi kursen mod Tokyo, hvor vi skal se mere Bestil din rejse nu! Kun , Tours De fedeste rejser til Asien! Idé Ville have et lækker hyggelig billed på forsiden, valgte derfor den samme som der er på mine go-card for at det skulle give en let genkendelighed. På bagsiden er der en QR-kode som linker ind til hjemmesiden s forside. Har valgt et format på 90x180 mm. Grunden til dette format er fordi den bliver kvadratisk når man åbner den. Billeder Billederne i folderen er taget fra CD en. Fandt de billeder der passede bedst til de forskellige steder i folderen. Der er leget lidt med noget levels og curves. Bruger illustrationen fra CD en på forsiden og en meget ned tonet på A-masteren inde i folderen. Typografi Har brugt Arial og japanese i folderen. Japanese til de japanske tegn som er outlined. Arial er brugt i både bold, italic og regular. Brødtekst låser til grid. Derudover der brugt text wrap på en af artiklerne. Farver Farver er inspireret ud fra logo og visitkort.

8 Layers & styles Har brugt den samme struktur som i mine andre tryksager. Har dog tilføjet flere lag til pagina og QR-kode. Plakat - Fri photoshop opgave

9 Layers Bruger en let forståelig opsætning af mine layers synes jeg selv. Alle er navngivet så de er lette at forstå. Masker Har arbejdet med masker i mine fritlægninger. Har også brugt mask edge, samt noget transparent maske lag. Curves Har pillet lidt med curves på landskabet, da den var meget grøn. Så har skruet lidt ned for den. Gaussian blur Har brugt gaussian blur på landskabet og slottet da de ikke skulle stå helt så skarpt som det helt oppe foran. Display tekst Mit logo er display tekst, da det er godt pustet op for at man kan se for en god afstand. Konsultativ tekst Mine kontakt oplysninger og»rettigheder«er pustet godt ned, da det ikke er det man skal ligge mest mærke til. Farver Farver inspireret ud fra mine andre tryksager og logo.

10 Hjemmeside Flowchart Index brochurer japan Kina Singapore kontakt bestil

11 Storyboard Index: På index siden kan man se den nyeste tour og se vores brochure. Derudover er der en slider der skifter mellem de forskellige tilbud. Tour sider / undersider: På alle undersiderne om vores tours er ens. siden består af info om rejsen og et galleri over nogle steder fra touren. På disse sider kommer man videre til bestil siderne. Bestilling: Man kommer ind på denne side via tour siderne. idéen med denne formular er at man sender en mail med den ønskede rejse. Skal lige siges at jeg ikke kunne få min funktion til at fungere på grund af at jeg ikke har forbindelse til en database og jeg kunne ikke få xamp til at fungere. Kontakt: På denne underside kan man læse lidt mere om firmaet og se kontakt oplysningerne.

12 Billeder Billederne til hjemmesiden er taget fra CD en. Valgte de diverse billeder der passede til de forskellige tours. Billederne er redigeret med levels og curves og er justeret i kvalitet Farver Farver er inspireret ud fra mit logo og mine tryksager. Typografi Har brugt fonten Arial til min hjemmeside, da det er den font jeg har brugt på alle mine tryksager. Derudover er Arial også en safe web font. Kodning Startede med at ville lave den i php, men da jeg ikke kunne få xamp til at fungere lavede jeg det i html. Har dog alligevel valgt at vise min bestillings side som ikke fungere, da den ikke har forbindelse til nogen database, så i kan se hvordan den side ville se ud.

Y ELL O W G REN A D E

Y ELL O W G REN A D E YELLOW GRENADE OPGAVEN Nick Christiansen kontaktede mig på Facebook. Han havde set mit coverbillede, (ulven ses på modstående side) som jeg har tegnet i Illustrator. Han var helt vild med ulven, der udelukket

Læs mere

T o b i a s W e x i ø S o n n e MultiMedieDesigner CPH-Business 1/26

T o b i a s W e x i ø S o n n e MultiMedieDesigner CPH-Business 1/26 T o b i a s W e x i ø S o n n e MultiMedieDesigner CPH-Business 1/26 Indholdsfortegnelse - Intro - Mindmap - Designvalg - Farvevalg - Logo - Ensartethed - Farver - Det gyldne snit - Fleksibilitet & brugbarhed

Læs mere

PR Offset Dennis Iversen Mediegrafiker Nordre Ringvej 3 7000 Fredericia

PR Offset Dennis Iversen Mediegrafiker Nordre Ringvej 3 7000 Fredericia GRAFISKDESIGN PR Offset Dennis Iversen Mediegrafiker Nordre Ringvej 3 7000 Fredericia Trykket hos: PR Offset Papir: 170g multiart silk, omslag 130g multiart silk, indhold Grafisk design Dansk Kedel Kemi,

Læs mere

MARIA SKAU MADSEN SVENDEPRØVE 2015 WWW.BY-M.DK

MARIA SKAU MADSEN SVENDEPRØVE 2015 WWW.BY-M.DK DOKUMENTATION MARIA SKAU MADSEN WWW.BY-M.DK INDHOLDSFORTEGNELSE OPGAVE BESKRIVELSE.... 5 RESEARCH.... 5 DESIGN.... 5 SPECIFIKATIONER DET TRYKTE MEDIE.... 5 NUVÆRENDE IDENTITET... 6 PRIMÆR OG SEKUNDÆR MÅLGRUPPE....................6

Læs mere

4. DEC 5. DEC 8. DEC 2014

4. DEC 5. DEC 8. DEC 2014 1. DEC I dag fik jeg opgavebeskrivelsen og fik et overblik over, hvad der skal laves, ved at gennemgå opgavebeskrivelsen, samt lave en brainstorm og PBS. Jeg er i gang med at finde et alternativ til programmet

Læs mere

PORTFOLIO SEBASTIAN NYHOLM. Eksamensprojekt. 1. Semester

PORTFOLIO SEBASTIAN NYHOLM. Eksamensprojekt. 1. Semester PORTFOLIO SEBASTIAN NYHOLM Eksamensprojekt 1. Semester Indledning Dette projekt gik ud på at designe og udvikle sit eget portfolio, hvor indhold fra tidligere projekter, læring, brugerteste og begrundelse

Læs mere

VERSION TEGNET I GIMP. Responsiv webdesign. Rapport udarbejdet. side 1 af 16 Andreas Heise, Jonas Johansen & Henrik Pedersen

VERSION TEGNET I GIMP. Responsiv webdesign. Rapport udarbejdet. side 1 af 16 Andreas Heise, Jonas Johansen & Henrik Pedersen VERSION TEGNET I GIMP Responsiv webdesign Rapport udarbejdet af: 1 af 16 Andreas Heise, Jonas Johansen & Henrik Pedersen Formål... 3 De 6 faser... 3 Problemanalyse... 3 K-strategi... 5 Idéudvikling...

Læs mere

Grundforløbsprojekt Mediegrafiker - 2014 Erik David Ahler

Grundforløbsprojekt Mediegrafiker - 2014 Erik David Ahler Grundforløbsprojekt Mediegrafiker - 2014 Indhold Tidsplan... 03 Synopsis.... 04 Interview... 05 Grafisk Design.... 06 Grafisk Workflow.... 12 Typografi og ombrydning... 20 Grafik og billeder.... 28 Konklusion...

Læs mere

Indhold Formål:... 3 De 6 faser:... 3 Fase 1: Problemanalyse... 3 Fase 2: K-strategi... 3 Fase 3: Idéudvikling... 4 Fase 4: Medieproduktion...

Indhold Formål:... 3 De 6 faser:... 3 Fase 1: Problemanalyse... 3 Fase 2: K-strategi... 3 Fase 3: Idéudvikling... 4 Fase 4: Medieproduktion... Indhold Formål:... 3 De 6 faser:... 3 Fase 1: Problemanalyse... 3 Fase 2: K-strategi... 3 Fase 3: Idéudvikling... 4 Fase 4: Medieproduktion... 4 Fase 5: Test... 5 Fase 6: Offentliggørelse... 5 Kanyle-modellen:...

Læs mere

Produkt. Index side GRAFISK DESIGN

Produkt. Index side GRAFISK DESIGN Grafisk design Produkt Index side Produkt Underside - kontakt Redegørelse OPGAVEN I forbindelse med valgfag, som jeg tog i København, havde vi lært forskellige nye funktioner, som vi skulle implementere

Læs mere

Projekt Kom/it A Semester 6

Projekt Kom/it A Semester 6 Jeanette Bengtsen og Isabel Odder Projekt Kom/it A Semester 6 Applikation - Virette Klasse 3.5k 05-04-2011 Indholdsfortegnelse: Indledning:... 2 Bollemodel:... 3 Formål og præmis:... 3 Indhold:... 3 Målgruppe:...

Læs mere

PRIMÆRE LOGOTYPE SEKUNDÆRE LOGOTYPE

PRIMÆRE LOGOTYPE SEKUNDÆRE LOGOTYPE GRAFISK DESIGN OPGAVEN Jeg har valgt at designe et grafisk element til mit digitale produkt. Jeg var heldig at få til opgave af Colornails, at designe Deres hjemmeside til dem. Colornails er et nyt og

Læs mere

Grafisk design. Svendeprøve Juni 2015 - Pia Søgaard

Grafisk design. Svendeprøve Juni 2015 - Pia Søgaard Grafisk design Dokumentation Svendeprøve Juni 2015 - Pia Søgaard Kunde: Sognegaarden - Hedensted Opgave: ny grafisk identitet og hjemmeside Programmer: Indesign, illustrator og photoshop Farverum: CMYK

Læs mere

Afsluttende projekt(kom/it): E-learning Hjemmeside om ballonprojekt Af: Kevin, Martin og Sara

Afsluttende projekt(kom/it): E-learning Hjemmeside om ballonprojekt Af: Kevin, Martin og Sara Afsluttende projekt(kom/it): E-learning Hjemmeside om ballonprojekt Af: Kevin, Martin og Sara Roskilde Teknisk Gymnasium Dato 02/04/13 08/05/13 Side 1 af 9 Indhold Problem... 3 Overvejelser... 3 Produkt...

Læs mere

synopsis ChrisTina BeniTTa Bunk

synopsis ChrisTina BeniTTa Bunk synopsis ChrisTina BeniTTa Bunk opgave: Min opgave vil blive lavet ud fra materiale fra et nyopstartet firma der hedder Human Factories. Jeg vil ud fra deres materiale i form af tekst og billeder lave

Læs mere

Grafisk workflow. bl.udbudsnet.dk

Grafisk workflow. bl.udbudsnet.dk Grafisk workflow. bl.udbudsnet.dk Hvad går opgaven ud på? Opgaven gik ud på at lavet et præsentations website for Udbudsnet. Hjemmesiden skulle bruges til at sælge Udbudsnet, på en messe som hedder BL.

Læs mere

REDESIGN AF PORTFOLIO 16. jan. 2015

REDESIGN AF PORTFOLIO 16. jan. 2015 REDESIGN AF PORTFOLIO 16. jan. 2015 Christoffer Møller Jarolics CPH Business Lyngby Multimediedesign Udviklingsprocessen af tilblivelsen af dette projekt redesign af portfolio, vil på de følgende sider

Læs mere

Portfolio af Josefine Mundt. < /> Design & Layout

Portfolio af Josefine Mundt. < /> Design & Layout Portfolio af Josefine Mundt < /> Design & Layout Opgaven // Kunden MediaXpress skal have et nyt underfirma,, hvis formål er at sælge hjemmesideløsninger til mellemstore og store virksomheder. Tanken bag

Læs mere

HHBR. Design. Kvalitets vurdering. Opgaven. Målgruppe og Budskab. De Grafiske valg

HHBR. Design. Kvalitets vurdering. Opgaven. Målgruppe og Budskab. De Grafiske valg Opgaven Der skal designes en hjemmeside til en pensioneret revisor, som ønsker at starte en fritids beskæftigelse op, som privat revisor. Han Ønsker en hjemmeside der skal kort fortælle om hans forretning.

Læs mere

WorkFlow. Svendeprøve Emil Momsen. BeskrivelseN ****** BeskrivelseN ******

WorkFlow. Svendeprøve Emil Momsen. BeskrivelseN ****** BeskrivelseN ****** Workflow Svendeprøve Emil Momsen BeskrivelseN WorkFlow BeskrivelseN Side - 2 / 8 Arktis Brief Fra kunde Opgave / Indhold Kunden var WWF og opgaven gik ud på at få folk til at blive klar over, hvor alvorligt

Læs mere

Stilen skulle gerne være feminin og primærfarven rosa.

Stilen skulle gerne være feminin og primærfarven rosa. Grafisk design // Grafisk Design Hjemmesideløsning for syerske Sorami er et enmands-firma med mere end 25 års erfaring, som tilbyder omforandring af tøj og tøj syet efter eget design, samt håndlavede smykker.

Læs mere

2. Gennemgå de offentligt tilgængelige sider. Hvad kan man finde hvor!

2. Gennemgå de offentligt tilgængelige sider. Hvad kan man finde hvor! Forslag til Web kursus indhold. 1. Hvordan finder man vores side? 2. Gennemgå de offentligt tilgængelige sider. Hvad kan man finde hvor! 3. Gennemgå hvordan man bliver oprettet som medlem og får adgang

Læs mere

Dokumentation. Karen-Louise Fejerskov

Dokumentation. Karen-Louise Fejerskov Dokumentation Grafisk Workflow Et af produkterne, jeg skulle lave, var et redesign af FreQuence s info hjemmeside. A B Punkt 1 Ansvar: Jeg har selv stået for opsætningen af hjemmeside og selv bestemt,

Læs mere

Brugermanual. - For intern entreprenør

Brugermanual. - For intern entreprenør Brugermanual - For intern entreprenør Version 1.0 2014 Brugermanual - For Intern Entreprenør Velkommen som bruger på Smartbyg.com. Denne manual vil tage dig igennem de funktioner der er tilgængelig for

Læs mere

Responsiv hjemmeside

Responsiv hjemmeside Kom/it niv.a 3.år Responsiv hjemmeside Hospidana Carina Aa Hansen, Mathias Larsen, Peter Lærke 2014 Forord I vores rapport vil man kunne gå ind og læse omkring hvorfor vi har valgt at opbygge vores hjemmeside

Læs mere

Indholdsfortegnelse Valg af opgave... 2 Introduktion... 2 Problem... 2 Målgruppe... 2 Afsender... 2 Budskab... 2 Kodning... 3 Effekt...

Indholdsfortegnelse Valg af opgave... 2 Introduktion... 2 Problem... 2 Målgruppe... 2 Afsender... 2 Budskab... 2 Kodning... 3 Effekt... Indholdsfortegnelse Valg af opgave... 2 Introduktion... 2 Problem... 2 Målgruppe... 2 Afsender... 2 Budskab... 2 Kodning... 3 Effekt... 3 Information... 3 Programmering... 3 Design... 4 Brochure... 4 Hjemmeside...

Læs mere

GRAFISK DESIGN RESPONSIV WEBSHOP MED ET FARVETWIST

GRAFISK DESIGN RESPONSIV WEBSHOP MED ET FARVETWIST GRAFISK DESIGN RESPONSIV WEBSHOP MED ET FARVETWIST Hjemmesidedesign og udvikling www.mads-pj.dk/clothesly MADS PADKÆR JØRGENSEN - GRAFISK DESIGN Side 1 af 13 DOKUMENTATION OPGAVE Opgaven jeg stillede mig

Læs mere

Redaktørvejledning for www.bredstrup-pjedsted.dk Skriv en artikel

Redaktørvejledning for www.bredstrup-pjedsted.dk Skriv en artikel Arbejdsgang - Skriv artiklens tekst - Gør billeder klar - Log-in på hjemmesiden - Opret ny artikel - Vælg kategori - Skriv overskrift - Indsæt tekst - Tilføj billeder - Gennemgå artiklens indstillinger

Læs mere

Portfolio. Afsluttende projekt 1. semester. dec. 2014 jan. 2015. Simone Strecker Carstensen. MulA

Portfolio. Afsluttende projekt 1. semester. dec. 2014 jan. 2015. Simone Strecker Carstensen. MulA Portfolio Afsluttende projekt 1. semester dec. 2014 jan. 2015 Simone Strecker Carstensen MulA Contents Moodboard... 3 Projektplanlægning... 4 PBS og WBS... 4 Dokumentation af udviklingsproces... 5 Wireframe

Læs mere

Stine Dorry Meulengracht Madsen Rapport Multimedie og kommunikation

Stine Dorry Meulengracht Madsen Rapport Multimedie og kommunikation Portfolioudvikling I denne rapport vil du kunne læse om mit porfolios tilblivelse. Det skal give læseren indblik i mine designvalg og hele processen bag projektet. Hjemmesiden er kodet fra bunden i HTML

Læs mere