Ankomstdag d. 9. August

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ankomstdag d. 9. August"

Transkript

1 Kære forældre og elever på Efterskolen Epos årgang 1! Vi glæder os meget til snart at byde jer velkommen til den officielle åbning af Efterskolen Epos d. 9. August. Herunder er en række praktiske informationer som vi vil bede jer læse grundigt igennem. Særligt afsnittet inden vi ses vil vi bede jer reagere hurtigt på. Af og til vil dette infobrev blive opdateret, og de seneste tilføjelser er markeret med gult. Bedste hilsener, Mathias Granum, forstander Ankomstdag d. 9. August Programmet for ankomstdagen er som følger: : Ankomst og indkvartering. Der vil være mulighed for at få en snack i spisesalen ca.16.00: Officiel velkomst i teatersalen : Epoeterne: Ryste-sammen lege. Forældre: Mødes med klan-lærer (elevens kontaktlærer) : Sidste farvel-krammere og afsked med forældre.

2 Inden vi ses Værelsesønsker Vi vil bede alle Epoeter om at udfylde en formular med ønsker til deres kommende værelseskammerat. Deadline er på tirsdag d. 4. August kl. 19. Find formularen i dette link. Valg af fag Hvis I endnu ikke har udfyldt formularen valg af fag vil vi bede jer gøre det hurtigst muligt. For 8. og 9. klasses elever handler det om, at vi skal vide om I har fået undervisning i tysk eller fransk indtil nu. For 10. klasses elever handler det om at I som familie skal beslutte, om eleven skal følge undervisningen i fysik/kemi samt tysk eller fransk. Det er muligt at vælge om i løbet af året. Deadline: Hellere i dag end i morgen, og senest på mandag middag d. 3. august. Bliv medlem af facebookgruppen Epoeterne De elever som endnu ikke er blevet medlem af facebookgruppen for Epoeter, vil vi foreslå melder sig ind i gruppen nu. Gruppen hedder: Epoeterne! -Elever på Epos årgang Link: https://www.facebook.com/groups/ /?ref=ts&fref=ts

3 Pakkeliste Du skal medbringe: Almindeligt tøj, regntøj, praktisk fodtøj til udendørs brug, idrætstøj til forskellige former for udendørs og indendørs idræt, idrætssko, badetøj, praktisk tøj, varmt tøj - herunder thermo-undertøj - da der bliver koldt på Epos lange nordvendte korridorer. Så meget tøj som muligt navnemærkes. Indendørssko til brug i teatersalen samt hjemmesko/tykke sokker til når vi har aktiviteter der foregår på madrasser (for eksempel lydbogs-aften i foredragssalen) Tæppe (sådan et varmt et af uld eller fleece som du kan vikle dig ind i) Personligt krus du let kan genkende samt teske. Håndklæder, toiletgrej, sengelinned og vækkeur eller telefon med vækkeur, evt. vasketøjskurv eller lignende. Du kan desuden vælge at medbringe din egen dyne, hovedpude samt rullemadras eller topmadras. (Dyne og pude kan også lånes på Epos). Sovepose og liggeunderlag. Rygsæk. Cykel, cykelhjelm og cykellygter. Skoletaske, penalhus med skriveredskaber, passer, saks, tegnetrekant og vinkelmåler, lommeregner. Kopi af afgangsbevis (for 10.kl. s vedkommende) eller seneste karakterark (for 8. og 9. klasses vedkommende). - Skal afleveres ved tjek-ind eller sendes som inden ankomst til: Skriv i emnefeltet: "Karakterark [Elevens Navn]". Gyldigt pas (skal bruges til små en-dags ekskursioner til nordtyskland samt vores studietur til foråret. Sørg for at passet er gyldigt frem til juli 2016.) Sygesikringsbevis: Alle elever skal medbringe deres gule sygesikringsbevis. Kortet er til brug ved lægebesøg. Eleven skal desuden medbringe sit blå EU-sygesikringsbevis. Har eleven ikke et sådant skal I bestille det hurtigst muligt, så eleven kan få det med til Epos inden udgangen af August.

4 Du kan medbringe: Kostumer, kostumegrej og rollespilsgrej. Festligt kostume eller andet gallatøj/festtøj til når vi holder festmiddag om lørdagen i introugen. Dine yndlings brætspil. Et par gode romaner. Ordbøger til sprogfagene (i papirsform eller elektronisk) Kamera Musikinstrumenter Vær opmærksom på, at pladsen på værelset er begrænset. Musikinstrumenter må gerne opbevares i skolens musiklokale på eget ansvar. Du må ikke medbringe: Kaffemaskine, elkedel, toastmaskine, TV o. lign. Tændstikker, lighter, røgelse, fyrværkeri, stearinlys, rød drage, sort krudt, levende fønix eller andet, der involverer åben ild.

5 Computere og gaming Bærbar computer Vi opfordrer til at man tager en bærbar computer med, hvis man har mulighed for det. Den bærbare computer vil være nyttig i undervisningen såvel som i fritiden. Giv os besked hurtigst muligt og senest 4. august hvis eleven ikke har mulighed for at medbringe en bærbar computer. Vi skal ikke bruge den bærbare computer under intro-forløbet, så ved ankomst d. 9. August tjekker man sin bærbare computer ind på et depot som bliver aflåst. (Man kan dog få adgang til sin computer hvis man er spil-leder og skal bruge computeren til at afspille musik til rollespil) Stationær computer Der er ikke mulighed for at have stationær computer på værelset. Hvis man gerne vil medbringe sin stationære computer til skolen, så kan vi tilbyde at opbevare den på et depot. Den kan så tages frem når der er gamer-valgfag og gamer-weekender. Vi har plads til at opbevare højest 25 stationære computere. Udfyld denne formular hvis du ønsker depotplads til din stationære computer. Formularen giver dig svar på, om der stadig er plads. Hvis du er en af dem der får plads til din stationære computer håber vi, at du også vil lade andre benytte den, f.eks. når vi afholder turneringer i computerspil. Kontakt Jesper Enevoldsen hvis du har spørgsmål vedrørende dette. I starten af skoleåret indkøber vi desuden materialer til selv at bygge 10 gedigne gamer-computere, og vi udbyder computerbygning som valgfag. Computerne kommer efterfølgende til at stå til rådighed under Epos gaming aktiviteter.

6 Gamingpolitik Vi er en ny skole der skal skabe sin egen kultur, og et af de områder vi skal tage stilling til er, hvilke regler vi vil have omkring gaming. Noget af det vigtigste for os er, at vi vil dyrke gaming på den fede måde. Dvs. at det er noget vi gør sammen, fordi vi brænder for det, i stedet for at det bliver noget man gør selv, fordi man keder sig eller ikke kan finde på andet at lave. Der kommer til at være turneringer, leaderboards, temaweekender og gaming-valgfag. Og der kommer til at være perioder hvor vi giver skærmen en pause for at fokusere på andre slags samvær, som har andre kvaliteter. Den første måned indtil fredag d. 4. September kommer til at være en gamingfri-periode. (Dvs. ingen computerspil, men masser af brætspil, rollespil og andre former for spil og hygge) I den følgende weekend, September, holder vi vores første gaming weekend. Derefter vil vi afprøve hvordan forskellige regler vedrørende gaming virker for fællesskabet, og vi vil inddrage eleverne i at tage beslutninger og skabe en sund og balanceret spilkultur på Epos.

7 Husorden og regler På Epos tror vi på, at når vi er sammen om de ting vi brænder for, og når vi har en gensidig respekt for hinanden, så er der ikke behov for at have en lang liste med regler. Når vi trives, så føles det naturligt at drage omsorg for hinanden, og passe på os selv og på fællesskabet. Vores regler er derfor få: Vi omgås hinanden med gensidig respekt. Der er mødepligt til undervisning, fællestimer, morgensamling og fællesarrangementer. Elever på Efterskolen Epos skal være røgfri. Man må ikke indtage, være påvirket af eller være i besiddelse af alkohol eller euforiserende stoffer af nogen art i forbindelse med sit efterskoleophold. Forbuddet mod hash og euforiserende stoffer gælder hele det år, man går på skolen også weekender og ferier. Alle er i deres seng med computeren og andet elektronisk udstyr slukket når vi går godnatrunde, og man bliver på sit værelse når vi har sagt godnat. At være kærester På Efterskolen Epos har vi ikke noget forbud mod at kærester kan være intime sammen. Vi tror på værdien af oplysning og åben dialog, og vi har undervisere der har stor erfaring med at undervise unge i kærlighed og sexualitet, herunder værdien af at lytte efter sine egne og andres personlige grænser og at kunne sige til og fra. Hvis et kærestepar ønsker at være intime sammen, er det meget vigtigt, at det sker i respekt overfor andre elever, herunder værelseskammerater, og at det på ingen måde er til gene for andre. Man må indstille sig på, at det på en efterskole ofte vil være vanskeligt for kærester at finde rum til intimitet. En mulighed kan dog for eksempel være, at man som kærestepar kan sove sammen i en weekend hvor værelseskammeraten ikke er på skolen, således at værelseskammeraten ikke bliver generet af, at der er en gæst. For at et kærestepar kan sove sammen skal begge være fyldt 15 år, og det skal godkendes af både forældre og vagtlærer.

8 Kalender for skoleåret Se kalender for skoleåret på Epos hjemmeside: I kalenderen kan I blandt andet se, hvilke weekender der er 'bliveweekender' (hvor eleverne skal blive på skolen), og hvilke weekender der er forlængede weekender. Vi opfordrer til at alle elever benytter de forlængede weekender til at tage hjem til familien, og der vil ikke være program og aktiviteter på skolen i disse weekender. Hvis eleven ikke ønsker, eller ikke har mulighed for, at tage hjem i de forlængede weekender, så vil vi - af hensyn til vores planlægning - bede jer give os besked hurtigst muligt og senest to uger før den forlængede weekend. Ankomst på Epos efter weekend Når man har været hjemme på weekend skal man ankomme på Epos søndag aften mellem klokken 19 og 22. Diverse praktiske oplysninger Tandlæge: Elever har fortsat ret til gratis tandbehandling ved hjemkommunens skoletandpleje. Sundhed og snacks: På skolens fællesområder er det kun tilladt at spise sunde snacks. Tilladte snacks er for eksempel: Popcorn, vindruer, drikke youghurter, peanuts og andre nødder af enhver art, rosiner og alle andre former for tørret frugt, müslibarer og proteinbarer, juice, smoothier og andre naturlige frugtdrikke. Alle usunde snacks skal blive på værelset. Usunde snacks vil bl.a. sige: Sodavand, slik, kager og chips.

9 Energidrikke Såkaldte energidrikke er ikke tilladte på Epos, heller ikke på værelset. Med energidrikke mener vi drikke som f.eks. Red Bull, der har et højt koffeinindhold. Grunden til at vi ikke tillader energidrikke er, at vi gerne vil bidrage til at man som Epoet får et naturligt og bæredygtigt forhold til sit eget energinivau og hvilebehov. Vi henviser i øvrigt til fødevarestyrelsens anbefaling på Tøjvask: Det er muligt at vaske tøj på Epos. I opstartsperioden vil dette af praktiske grunde være gratis. Måske vil vi senere opkræve en betaling på 10 kr. per vask. Eleverne skal selv sørge for vaskepulver. Nøgle til værelset: Man kan få nøgle til sit værelse mod depositum på 50 kr. Lås kun værelset når der ikke er nogen på værelset. Husk at banke på inden man går ind på en andens værelse. Forsikring: Elevernes ejendele dækkes ved brand, tyveri og vandskade af hjemmets indboforsikring. Forsikringen dækker som oftest også, hvis en elev forvolder skade på skolens, lærernes eller andre elevers effekter, samt ved personskade. Udsættes eleven for tyveri på skolen eller andre steder, er det forældrenes indboforsikring, der skal dække. Bortkomne ting erstattes ikke af skolen. Lommepenge: Vi anbefaler at eleven medbringer et hævekort. Det er muligt at hæve over beløbet i brugsen overfor skolen. Vi tilbyder som udgangspunkt ikke at opbevare kontanter for eleverne. Mobiltelefon: Elevers mobiltelefoner skal blive på værelset på alle tidspunkter. Badesikkerhed: Epos ligger tæt på en badestrand som er lavvandet og meget sikker. Det er derfor tilladt for eleverne at bade ved stranden, hvis de overholder de følgende sikkerhedsregler: 1)

10 Man skal have tilladelse hos vagtlæreren hver gang man går til stranden for at bade. 2) Man skal være mindst tre personer sammen, når man går ned for at bade, og en skal blive på stranden. 3) Man må ikke bevæge sig længere ud end man kan bunde. Ang. kostumer og materialer: Efterskolen Epos stiller materialer til rådighed til at fremstille kostumer og rekvisitter til cosplay og rollespil. Kostumer og rekvisitter der er fremstillet af Epos materialer bliver til en del af Epos kostumesamling når eleven forlader skolen, så fremtidige Epoeter kan få glæde af det. Gamle elever må også gerne låne af kostumesamlingen, f.eks. hvis de skal til cosplay con. Hvis man ønsker at tage et kostume med sig hjem og eje det når man forlader skolen, skal man dog selv have købt eller medbragt materialerne til det pågældende kostume. Forskning på Epos På Efterskolen Epos lader vi os inspirere af Østerskov Efterskole, der gennem de seneste 9 år har bevist, at læring gennem leg styrker

11 elevernes motivation, faglighed og inklusion. Det er netop konklusionen fra det 3-årige forskningsprojekt, som professor Lisa Gjedde har gennemført på skolen. Nu har Lisa tilbudt at følge Epos som sit næste forskningsprojekt allerede fra skolestart her i Gennem samarbejdet med Lisa Gjedde får vi adgang til hendes store viden om legende pædagogik, og vi får et kritisk og kompetent blik på den undervisning vi laver på Epos. Vi ser frem til samarbejdet, som vi forventer bliver til stor gensidig gavn. Konkret ønsker vi at inddrage eleverne i forskningsprojektet ved at de mundtligt og skriftligt skal være med til at evaluere undervisningsforløbene og deres udbytte af dem. Desuden vil der i forbindelse med projektet være lyd- og videooptagelser af undervisningsforløb, af evaluerings-sessioner og af interviews med eleverne. Materialet vil udelukkende blive anvendt i forbindelse med forskningen og forskningsformidlingen/ undervisningsudviklingen. Såfremt du ikke ønsker dit barn bliver video-optaget i denne forbindelse vil vi bede dig give skolen besked om det inden skoleårets start. Forældre er velkomne til at kontakte Esben Wilstrup (Epos-lærer og Lisas kontaktperson på Epos) hvis I har spørgsmål eller forbehold i forhold til forskningsprojektet.

12 En opdagelsesrejse begynder Når vi åbner dørene til Epos første elevhold d. 9. august bliver det et nyt kapitel i Epoeternes liv. Det bliver i lige så høj grad et nyt og spændende kapitel for os medarbejdere, som har valgt at arbejde på Epos, fordi vores hjerteblod er investeret i projektet. Vi glæder os til at lære lige så meget som eleverne på denne opdagelsesrejse. Vi er åbne for ideer og input fra både elever og forældre undervejs, og vi ser frem til et godt samarbejde. Lad fortællingen begynde

Ankomstdag d. 9. August

Ankomstdag d. 9. August Kære forældre og elever på Efterskolen Epos årgang 1! Vi glæder os meget til snart at byde jer velkommen til den officielle åbning af Efterskolen Epos d. 9. August. Herunder er en række praktiske informationer

Læs mere

INFORMATIONSHÆFTE FOR FEMMØLLER EFTERSKOLE 2014/2015

INFORMATIONSHÆFTE FOR FEMMØLLER EFTERSKOLE 2014/2015 INFORMATIONSHÆFTE FOR FEMMØLLER EFTERSKOLE 2014/2015 Skolens adresse, telefonnumre og e-mail: FEMMØLLER EFTERSKOLE Molsvej 137 8400 Ebeltoft Telefon: 8636 2400 E-mail: fe@femmoeller.dk (kontor) E-mail:

Læs mere

INFORMATIONSHÆFTE SKOLEÅRET

INFORMATIONSHÆFTE SKOLEÅRET INFORMATIONSHÆFTE SKOLEÅRET 2013 / 2014 Skolens personale Ledelse Heine Boe Anders Iburg Andersen Lærere Anders Filtenborg Spliid Dan Søndergaard Fia Maria Hjortshøj Glahn Helle Sikjær Pedersen Katja Maria

Læs mere

INFORMATIONSHÆFTE SKOLEÅRET

INFORMATIONSHÆFTE SKOLEÅRET INFORMATIONSHÆFTE SKOLEÅRET 2014 / 2015 Skolens personale Ledelse Heine Boe Anders Iburg Andersen Lærere Anders Filtenborg Spliid Dan Søndergaard Fia Maria Hjortshøj Glahn Helle Sikjær Pedersen Klaus Lorenzen

Læs mere

Håndbog. Askov Efterskole

Håndbog. Askov Efterskole Håndbog Askov Efterskole Kære kommende elev! Vi byder dig og din familie velkommen til Askov Efterskole. Vi håber, at du får et rigtig godt år her hos os. Når man lever tæt sammen med mange mennesker i

Læs mere

Skoleåret starter søndag den 9. august 2015. Program for 1. dag:

Skoleåret starter søndag den 9. august 2015. Program for 1. dag: INFO- hæfte 2015/16 Skoleåret starter søndag den 9. august 2015 Program for 1. dag: 14.00-15.00: Eleverne ankommer Indkvartering 15.15: Velkomst i hallen Kaffe 17.00: Afsked med forældrene Ved ankomsten

Læs mere

TJELE ABC. Kontortid: se hjemmesiden

TJELE ABC. Kontortid: se hjemmesiden TJELE ABC Oplysninger om skolen Tjele Efterskole, Skolevej 2, Hammershøj, 8830 Tjele Tlf.nr. 86 45 12 11 E-mail: info@tjeleefterskole.dk Hjemmeside: www.tjeleefterskole.dk Kontortid: se hjemmesiden Her

Læs mere

FORÆLDREFOLDER 2013-14

FORÆLDREFOLDER 2013-14 FORÆLDREFOLDER 2013-14 Gode og nyttige oplysninger for forældre. Faaborgegnens Efterskole udgiver hvert år en folder til nybagte efterskoleforældre. Folderen indeholder en lang række praktiske oplysninger

Læs mere

Søndag, den 8. august 2010 kl. 13.30

Søndag, den 8. august 2010 kl. 13.30 Kære kommende elev Du bedes læse dette Sommerbrev 2010 grundigt igennem. Selv om informationerne muligvis ikke er nye, er det vigtigt at få repeteret indholdet. Medbring sommerbrevet på første skoledag,

Læs mere

Håndbog for forældre og elever

Håndbog for forældre og elever Håndbog for forældre og elever Sydvestjyllands Efterskole Årgang 2014/15 Håndbog for elever på Sydvestjyllands Efterskole Velkommen på Sydvestjyllands Efterskole. Til en levende skole med et levende fællesskab

Læs mere

Orientering til elever og forældre. Skoleåret 2015-16

Orientering til elever og forældre. Skoleåret 2015-16 Orientering til elever og forældre. Skoleåret 2015-16 Alle nye elever møder søndag d. 9. august mellem kl. 13.30 og 14.00. Først er der indkvartering og en lille rundtur på skolen. Klokken 14.30 mødes

Læs mere

Infofolder Frøstruphave Efterskole 2013-2014

Infofolder Frøstruphave Efterskole 2013-2014 Infofolder Frøstruphave Efterskole 2013-2014 Til alle elever på Frøstruphave Efterskole i skoleåret 2013-14 og deres forældre. Når et nyt elevhold begynder, og en ny stor flok unge flytter ind på vores

Læs mere

Kære elev, årgang 2014/2015. Med dette lille hæfte byder vi dig velkommen som elev på Rovvig Efterskole.

Kære elev, årgang 2014/2015. Med dette lille hæfte byder vi dig velkommen som elev på Rovvig Efterskole. Kære elev, årgang 2014/2015 Med dette lille hæfte byder vi dig velkommen som elev på Rovvig Efterskole. I hæftet kan du og dine forældre finde svar på en mængde praktiske spørgsmål i forbindelse med det

Læs mere

Det er mig en stor glæde at præsentere dig for MARIAGER EFTERSKOLEs Infomappe.

Det er mig en stor glæde at præsentere dig for MARIAGER EFTERSKOLEs Infomappe. 1 GENEREL INFORMATION SKOLEÅRET 2014/2015 Kære kommende elev! Det er mig en stor glæde at præsentere dig for MARIAGER EFTERSKOLEs Infomappe. På side 2 til 3 beskrives skolens vision og værdier. Visionen

Læs mere

Husorden 2015 16. 1. Generelle regler. 2. Praktiske informationer og særlige regler

Husorden 2015 16. 1. Generelle regler. 2. Praktiske informationer og særlige regler Husorden 2015 16 På Sædding Efterskole har vi nogle regler og rutiner, som vi ønsker at leve efter. Vi har ikke regler for alting, for det ønsker vi ikke. Reglerne fortæller dig fx ikke noget om, hvorvidt

Læs mere

RÅD OG VINK ELEVHOLD 2015/2016

RÅD OG VINK ELEVHOLD 2015/2016 RÅD OG VINK ELEVHOLD 2015/2016 INDHOLD VELKOMMEN TIL VESTSJÆLLANDS IDRÆTSEFTERSKOLE... 4 Sådan bliver du helt klar... 4 Regler... 5 Kontakt til skolen... 6 ForældreIntra... 6 Efternyt... 6 Medbringelisten...

Læs mere

mandag den 12. august

mandag den 12. august Velkommen til Pederstrup Efterskole. Stedet der skal danne rammen om din skole og dit hjem de næste 42 uger. Mange af jer vinker farvel til jeres folkeskole. Nogle af jer skal starte på skolen for anden

Læs mere

Praktiske forhold håndbog

Praktiske forhold håndbog Praktiske forhold håndbog Afdelingslærer/ Kontaktlærer: Hver afdeling har to kontaktlærere. Det er kontaktlæreren, der har den primære kontakt til både elev og forældre. Afdelingsture: Hver afdeling tager

Læs mere

Indholdsplan. Grejsdalens Efterskole

Indholdsplan. Grejsdalens Efterskole Indholdsplan UNDERVISNING OG SAMVÆR Kære GEsandt og forældre - årgang 2013/2014 En efterskole midt i Vejle by giver rigtig mange muligheder. Socialt, trafikalt, kulturelt, sportsligt osv. At gå på efterskole

Læs mere

Infofolder Frøstruphave E erskole 2015-2016

Infofolder Frøstruphave E erskole 2015-2016 Infofolder Frøstruphave E erskole 2015-2016 Til alle elever på Frøstruphave Eerskole i skoleåret 2015-16 og deres forældre Når et nyt elevhold begynder, og en ny stor flok unge fly!er ind på vores skole,

Læs mere

Elbæk Efterskole. Skoleåret 2014 2015

Elbæk Efterskole. Skoleåret 2014 2015 Elbæk Efterskole Skoleåret 2014 2015 Tlf: 7566 9057 (man. tors. 8:30-14:30, fre. 8:30-13:00) Mobil: 2014 9057 (17:30 7:30) Mail: info@elbaekefterskole.dk 1 Denne mappe er til vejledning for dig og dine

Læs mere

INFO - INFO - INFO - INFO - INFO - INFO

INFO - INFO - INFO - INFO - INFO - INFO INFO - INFO - INFO - INFO - INFO - INFO Skoleåret starter Søndag d. 9. august 2015 kl. 14.00 Forord Med dette lille informationshæfte bydes I velkomne som elev og som forældre på Hald Ege Efterskole. Hæftet

Læs mere

Velkommen til Gribskov Efterskole.

Velkommen til Gribskov Efterskole. 1 Velkommen til Gribskov Efterskole. Afdelingslærer/ Kontaktlærer: Hver afdeling har to kontaktlærere. Det er kontaktlæreren, der har den primære kontakt til både elev og forældre. Afdelingsture: Hver

Læs mere

Velkommen til elever og forældre. Søndag d. 9. august 2015 VELKOMMEN TIL SYDFYNS FRI FAGSKOLE SKOLEÅRET 2015/2016

Velkommen til elever og forældre. Søndag d. 9. august 2015 VELKOMMEN TIL SYDFYNS FRI FAGSKOLE SKOLEÅRET 2015/2016 VELKOMMEN TIL SYDFYNS FRI FAGSKOLE SKOLEÅRET 2015/2016 Velkommen til elever og forældre Søndag d. 9. august 2015 Kl. 15.00 Kl. 16.00 Kl. 17.00 Ankomst og indkvartering Kaffe, velkomst og præsentation af

Læs mere

Informationshæfte skoleåret 2014/15

Informationshæfte skoleåret 2014/15 Informationshæfte skoleåret 2014/15 tilhører: gældende fra 1. august 2014 Gl. Skamlingvej 1 6093 Sjølund Tlf. 75 57 40 26 kontor@skamling.dk www.skamling.dk 1 Skolens historie 1903-1916 Højskole 1916-1954

Læs mere

Dette skal ske direkte til skolens sekretær Bitten Carl pr. E- mail: slottet@nordborg- slot.dk

Dette skal ske direkte til skolens sekretær Bitten Carl pr. E- mail: slottet@nordborg- slot.dk 1 Forældrenes ABC... - Skoleåret 2015/16 Cykler Eleverne har ved skolestart mulighed for at medbringe en cykel. Det er elevernes eget ansvar at sørge for at cyklerne er driftsikre - og skal således selv

Læs mere

Indholdsplan for efterskolen 2012-2013... 4 Skolens formål i henhold til senest godkendte vedtægter og værdigrundlag... 4 Hvad forstår vi ved det

Indholdsplan for efterskolen 2012-2013... 4 Skolens formål i henhold til senest godkendte vedtægter og værdigrundlag... 4 Hvad forstår vi ved det - 1 Indholdsplan for efterskolen 2012-2013... 4 Skolens formål i henhold til senest godkendte vedtægter og værdigrundlag.... 4 Hvad forstår vi ved det Grundtvig-Koldske?... 5 Skolens elevgruppe og dens

Læs mere

Elev- og Forældremagasin 2015-16

Elev- og Forældremagasin 2015-16 Elev- og Forældremagasin 2015-16 ADRESSE- OG TELEFONLISTE Skolen: Forstander : Viceforstander: Forretningsfører : Formand for Skolebestyrelsen: Formand for Skolekredsen: Formand for Venneskræsen: Runegårdsalle

Læs mere

Indholdsplan. Efterskolen 2014-15

Indholdsplan. Efterskolen 2014-15 Indholdsplan Efterskolen 2014-15 1 Indhold Indholdsplan for efterskolen 2014-2015... 8 Skolens formål i henhold til senest godkendte vedtægter og værdigrundlag.... 8 I Tømmerup Fri og Efterskoles vedtægter

Læs mere

REC info 2015-16. Seminarievej 23 9681 Ranum Danmark T: +45 9666 4400 E: info@ranumefterskole.dk www.ranumefterskole.

REC info 2015-16. Seminarievej 23 9681 Ranum Danmark T: +45 9666 4400 E: info@ranumefterskole.dk www.ranumefterskole. REC info 2015-16 Seminarievej 23 9681 Ranum Danmark T: +45 9666 4400 E: info@ranumefterskole.dk www.ranumefterskole.dk CVR 27763227 1 Kære elever og forældre! I dette hæfte har vi samlet en række praktiske

Læs mere