Afdelingsmøde i afdeling 11 Risvangen 1 på Kaløhus den 19.april 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Afdelingsmøde i afdeling 11 Risvangen 1 på Kaløhus den 19.april 2013"

Transkript

1 Bestyrelsens beretning Afdelingsmøde i afdeling 11 Risvangen 1 på Kaløhus den 19.april 2013 Efter afdelings mødet 2012 blev det besluttet at Mogens skulle være formand Preben næstformand Og sekretær, Kim, Henny og Ole menige bestyrelsesmedlemmer. Og som tidligere lavet en opdeling så beboerne kan ringe til forskellige medlemmer af bestyrelsen. Bestyrelsen har også holdt sommerferie, hvor beboerne så kan til AAB`s Service og Tryghed, såfremt beboerne skal have lavet noget. Denne ordning har fungeret fint. Bestyrelsens beretning vil i år deles op i følgende punkter. 1. Arbejder i afdelingen 2. Skimmelsvamp i afdelingen 3. Trapper 4. Snerydning 5. Servicepakker 6. Aktiviteter 7. Andre ting 8. Fremtiden Arbejder i afdelingen Der har i året 2012 ikke været nogle planlagte arbejder i afdelingen, men hvis der nogen beboer der har fundet fejl eller problemer med deres døre eller vinduer, så kontakt inspektør Leif Kruse fra AAB og få det lavet, garantien ud løber den 15. maj Der er blevet udsendt en seddel hvor I som beboer skulde skrive hvilke fejl og mangler der er ved jeres vinduer og døre, og returnere til formanden, de udfylde sedler er videresendt til inspektør Leif Kruse, som så har bedt Hustømrene om at udbedre det der er på garantien. På nuværende tidspunkt er Hustømrene i gang med at udbedre, de fejl der er indkommet på de udsendte sedler. Skimmelsvamp i afdelingen Der er i året der er gået, konstateret skimmelsvamp i flere af vore boliger, der er derfor lavet fjernelse af de angrebne områder og reparationer, samt givet anvisninger til de beboer hvor dette er sket. Velfærdsministeriet har udgivet en pjece om fugt og skimmelsvamp i din bolig. Hvis skimmelsvamp skal kunne vokse, forudsætter det fugt i de materialer, de skal vokse på. Skimmelsvampesporer vokser kun i bygninger, hvis der er fugtig. Det vil sige hvis konstruktionerne er fugtige, eller luftfugtighed i rummene er høj. Høj luftfugtighed kan f.eks. skyldes manglende opvarmning ventilation og udluftning, eller der tørres tøj inde døre. Skimmelsvampespore kan være generende, de kan give ubehagelig lugt og afgive sundhedsskadelige stoffer. Skimmelsvampe kan være årsag til sygdomme hos beboerne, hvis der i længere tid er store områder med skimmelvækst i boligen. Hvis man observere skimmelsvamp i sin bolig, skal man rette henvendelse til lokalinspektøren Anders E. Kjeldgaard i driftscenter nord. Hvis der er opstået skimmelsvamp, som alene er opstået på grund af forkert brug af boligen, f.eks. at du varmer for lidt op og lufter for lidt ud, har du selv ansvaret for at fjerne skimmelsvampen. Dette er der mange der har hørt før, og tilsyneladende bliver der ved med at komme SKIMMELSVAMP I VORES HUSE.

2 Trapper Der er i året der er gået blevet repareret rigtig mange trapper i året der er gået, dette vil der sikkert også blive i fremtiden, hvordan vi kan undgå det, er meget svært at sige, men hvis der nogen der har gode forslag til at løse det, skal de endelig komme med det. Snerydning Snerydningen har været dyrere end det sidste år, og selv om der har været et par smutter, har service og trygheds personalet gjort det godt. Servicepakker. AAB vil lave servicepakker, som afdelingsbestyrelsen og beboerne kan benytte sig af, som eks. snerydning. Man kan også bestille AAB`s Service og Tryghed til at slå græs, klippe hæk, fjerne ukrudt og mange andre ting, for egen regning Der vil komme mere orientering fra AAB om dette. DET VIL DER STADIG. Aktiviteter Beboerbladet har mange gode tilbud, som det kan anbefales at deltage i. Der opfordres til at læse det, og skrive til bladet såfremt man ligger inde med noget, som andre kan have interesse i at læse. I året der er gået har der været følgende aktiviteter. Fastelavn på Risvangens Stadion. Det var et par hyggelige timer med tøndeslagning udklædte børn, Petanque blev der også til på et par nyanlagte baner, lavet af Fremad på den ene langside. Der har været en ganske glimrende sommer tur til Fyn og Tåsinge. Og så har der været den traditionelle tur til Tønder I december var der julebanko Vi vil gerne takke aktivitetsudvalget og dem der hjælper til, for det store arbejde, de har lavet i året der er gået. Vi håber de vil forsætte i det kommende år. Andre ting Afdelingen har i øjeblikket en sag kørende ved beboerklagenævnet. Det drejer sig om et cykelly/skur opstillet i forhaven foran huset. Dette er ikke lovligt ifølge de regler der findes i afdeling 11. Beboeren vil ikke tage det ned igen, derfor kører sagen i beboerklagenævnet.

3 Fremtiden AAB 24/7 ( vagtservice) Der etableres en vagtservice, der er i drift alle ugens dage/hele året uden for normal arbejdstidsophør. Den normale arbejdstid er mandag-tirsdag onsdag-fredag AABs vagtservice Omfatter hele AABs geografiske dækningsområde i såvel etagebyggeri som villaafdelingerne. Følgende opgaver forventes vagten at skulle håndtere: Akutte opståede skader,( brand,vand,varme,el,vinduer) Vejledning til afdelingsbestyrelser om reparationer og pludselige opståede skader. Skal modtage akut opkald fra myndigheder,(brandvæsen). Skal reagere på tekniske alarmer fra AAB Hvis afdelingen tilslutter sig, koster det 6 kr. pr. lejemål/mdr. såfremt 50% af alle afdelinger i AAB tilslutter sig. Hvis alle afdelinger tilslutter sig koster det 3 kr. pr. lejemål pr. måned. Der bliver også indført en sms-service. AAB vil bruge SMS-service i disse situationer: Akut opståede rørskader ( vi lukker for vandet ), fejl på fjervarmesystemet og brande Informationer om renoveringssager Reminder om varsling af adgang til lejemålet Reminder om afdelingsmøder Hvem kan få service- SMS Det kan alle der har et mobilabonnement. Alle afdelinger i AAB har nu fået en hjemmeside, når den er helt færdig bliver det jo noget der bliver brugt i fremtiden. Til slut vil jeg også nævne at det er tilladt at læse de regler der er gældende for afdeling 11, og så selvfølgelig at overholde dem. Såfremt man ikke synes at de er gode nok, sender man forslag ind til afdelingsmødet, med det der skal ændres. Husk at bestyrelsens arbejde er frivillig og absolut ulønnet.

4 TRAPPER Elin Lien, Fridtjof Nansens Vej, hvornår får jeg lavet trapper? Formanden: Elin ringede til mig engang i februar måned, og sagde hendes trapper var gået i stykker, jeg sagde: Så længe der er frostvejr, bliver der ikke lavet nogen trapper, men jeg har bestilt en murer til at komme og reparere din trappe. Ellen Petersen, Nordvestpassagen, jeg fik lavet trapper sidste år, og malingen skallede af, kan jeg få ny maling igen i år? Formanden: Så længe vi selv skal male trapper og sokkel, kan beboerne hente maling ved mig. Kirsten Nielsen, Hans Egedes Vej, jeg deltog på tysklandsturen, og syntes det var helt fantastisk, jeg har været ude at sige til alle dem der ikke deltog, hvorfor de ikke var der, så stor tak til aktivitetsudvalget, superarrangement. SERVICEPAKKER Kirsten Nielsen, Hans Egedes Vej, jeg syntes det fungere, jeg er ny beboer, og der har været rigtig meget i min bolig, jeg har talt med Mogens (formanden), har besøg af flere, det har kørt, men ligeså snart man skal have noget lavet af AAB, så strander man og det syntes jeg faktisk er rigtig urimeligt, jeg har brugt uger på Ole ved AAB, for han laver intet, hvis han kan undgå det, eller det virker sådan, men jeg syntes det er dybt utilfredsstillende at man hele tiden skal huske at rykke Ole, gider i godt at gå videre med det, tak. Formanden: Noget jeg ikke nævnte i beretningen var, at nogle gange om året bliver man indkaldt til formandsmøde, og på det sidste formandsmøde, blev der sagt at det der hedder Service & Tryghed, det bliver afskaffet i løbet af året, Så der bliver ikke noget der hedder Service & Tryghed, der bliver ingen Ole, der bliver måske en med et andet navn, og så bliver der også i fremtiden, hvis der skal bestilles noget arbejde, så skal i stadig ringe til en fra bestyrelsen, så skal vi sende en SMS eller mail ned til en i foreningen, hvem det bliver er ikke afgjort endnu, dvs. i fremtiden så må jeg ikke udskrive rekvisitioner, som jeg har kunnet hidtil. Snerydning vil dog forsætte som tidligere. Lars Jensen Fridtjof Nansens Vej: (meget forkortet indlæg, red.) Jeg har betalt for at få min have ordnet, og hvad sker der. Jeg betaler 1850 kr. pr. måned, og de laver ikke min have. Formanden: Jeg sagde til dig, at det er en privat aftale du har lavet med Service & Tryghed, det er ikke noget, afdelingen eller bestyrelsen hverken kan/vil tage sig af. Bestyrelsen beretning blev godkendt. Tina Jensen fra AAB fremlagde budgetten. Kresten Hornbeck Godfred Hansens Vej: Jeg undre mig over der er skorstensfejning på budgettet. Henny Düring: Dem der har en skorsten, der skal renses, betaler det over huslejen. Men regningen på skorstensfejning betales via ejendomsskatten, derfor fremgår det på budgettet Formanden: Ved sidste formandsmøde blev der snakket om hjemfaldspligt, jeg vil gerne høre Tina om vi er en af de afdelinger. Tina Jensen: Det er i heldigvis ikke, det drejer sig kun om nogle afdelinger bygget senere end afdeling 11 Budgettet blev godkendt.

5 Indkommende forslag Uffe Hentze Nordvestpassagen: Forslag til udvendig vedligehold. Maling af sokkel og trappeparti Formanden: Vi har bedt Leif Kruse AAB lave en beregning over hvad det vil koste. Prisen vil være ca kr. pr. lejemål, dem skal vi jo sætte af på vores PV skema, skal vi gøre det, kan det først ske næste år, så kan der blive malet fra Kim Blom Bethesdavej: Med hensyn til at få malet trapper, så er vi også nødt til at få repareret dem, godt og grundigt, og ikke bare det der falder af, så der kommer også omkostninger til murerarbejder oven i prisen på maling, som let kan komme op i samme beløb som maling. Formanden: Jeg håber vi kan vente med at stemme til efter forslag 2, men hvis vi skal stemme om det, så vil jeg stille et ændringsforslag, lydene på at vi lader hovedforeningen udarbejde et konkret regnestykke på, hvad det koster, så kan vi tage det op til næste års afdelingsmøde. Hvis vi stemmer for forslaget i dag, kan der ikke blive lavet noget før i 2015, vi har jo vedtaget budgettet for næste år. Per Hansen Godtfred Hansens Vej: Uanset hvor lang tid vi snakker om de trapper, så bliver der aldrig bedre, før vi begynder at rykke de dårligste ned. Vedligeholdelse koster kr om året, der kan måske laves 5 nye trapper om året. Formanden: Det forslag Per kom med, det kan vi også lade boligforeningen finde ud af hvad koster, evt. et samlet overblik med udskiftning af nogle trapper, samt maling af sokler og eksisterende trapper. Uffe Hentze Nordvestpassagen: Jeg er helt enig med formanden, at vi skal få undersøgt, hvad det koster, og så tage det op senere. Vi behøver ikke stemme om forslag 1, og heller ikke forslag 2, fordi det egentlig bare er en forespørgsel til AAB om de har nogle tanker om efterisolering og energiforbedring. Formanden: Hvis Hentze siger vi ikke behøver at stemme om forslaget, så må jeg bede ham om at trække forslaget. Til forslag nr. 2. det vil jeg godt have delt op i 3 forslag. Isolering og efterisolering af loft. Hulmur, der har vi fået en pris fra vores inspektør, han siger kr. det syntes jeg det lyder af voldsomt meget, så det vil jeg ikke hænges op på. Isolering på loftet, der er i dag 200 mm, der kan ikke være mere, medmindre taget tages af og der lægges nye spær på. Selve loftet er der også 200 mm isolering, og der kan ikke være mere for gangbroen. Solceller, der har jeg hørt en pris på kr. pr. lejemål, og der er kun ca. en 1/3 af boligerne, der vil få gavn af dette. Derudover er det spørgsmålet om tagene kan holde til vægten, men vi kan lade hovedforeningen regne ud, hvad det koster, så vi har noget konkret til næste afdelingsmøde. Uffe Hentze Nordvestpassagen: Jeg trækker forslag 1 og 2, så vi kan få nogle tal at arbejde med, det har vi så til næste gang, så skal vi bare huske ikke at godkende budgettet inden, for så går der 2 år igen inden det kan udføres. Forslag 3: Afdelingens PC politik Dette forslag er bare en formalitet, det er hovedforeningen sagt man skal have en PC politik i afdelingerne, for at have styr på hvor mange computere der er i afdelingerne. Forslaget blev godkendt.

6 Valg af 2 bestyrelsesmedlemmer: På valg er: Ole Bang Engstrøm og Mogens K. Holm, de blev genvalgt Valg af 3 suppleanter: På valg er: Per Hansen, Tamer Baser og Kirsten Baltzarsen, ligeledes genvalgt. Eventuelt: Janne Fridtjof Nansens Vej: I henhold til budgettet og PV skema, der står at der er planlagt kloak tv, jeg vil gerne vide hvad det handler om, og om hvad det skal føre til. Kirsten Nielsen, Hans Egedes Vej: Jeg savner mit fibernet. Fibernet er meget hurtigt internet plus tv, og telefon, og det er meget billigere end stofa. Er der er nogle der er interesseret, så vil jeg godt stå som kontaktperson. Formanden: Til Janne, der er afsat penge, fordi kloakkerne nogle steder er meget ringe, de har ligget der siden 1942, det er cementrør der ligger i jorden og de har det med at gå fra hinanden. Derfor har vi besluttet for at få et overblik over hvordan de ser ud nu. Derefter skal der nok sættes penge af til at sætte strømper i rørene. Men hensyn til fibernet, Kirsten, hvis du laver et stykke papir til beboerne, skal jeg nok søge for at det bliver trykt og delt ud til alle beboerne.

Referat fra afdelingsmøde i afdeling 11 Risvangen 1 på Tranbjerg Kro den 23 maj 2014

Referat fra afdelingsmøde i afdeling 11 Risvangen 1 på Tranbjerg Kro den 23 maj 2014 Referat fra afdelingsmøde i afdeling 11 Risvangen 1 på Tranbjerg Kro den 23 maj 2014 1. Valg af dirigent 2. Beretning og driftsbudget a. Fremlæggelse af beretning for perioden siden sidste møde b. Godkendelse

Læs mere

ER DER FUGT OG SKIMMELSVAMP I DIN LEJEBOLIG? INFORMATION TIL DIG, DER BOR I PRIVAT UDLEJNINGSBYGGERI

ER DER FUGT OG SKIMMELSVAMP I DIN LEJEBOLIG? INFORMATION TIL DIG, DER BOR I PRIVAT UDLEJNINGSBYGGERI ER DER FUGT OG SKIMMELSVAMP I DIN LEJEBOLIG? INFORMATION TIL DIG, DER BOR I PRIVAT UDLEJNINGSBYGGERI FUGT OG SKIMMELSVAMP UD AF DIN BOLIG DET ER VIGTIGT, AT DU LEVER I EN SUND BOLIG Der må ikke være fugt

Læs mere

Er der fugt og skimmelsvamp i din lejebolig? Information til dig, der bor i. privat udlejningsbyggeri

Er der fugt og skimmelsvamp i din lejebolig? Information til dig, der bor i. privat udlejningsbyggeri Er der fugt og skimmelsvamp i din lejebolig? Information til dig, der bor i privat udlejningsbyggeri Fugt og skimmelsvamp ud af din bolig Det er vigtigt, at du lever i en sund bolig Der må ikke være fugt

Læs mere

28/ : Kasper sender mail til Mona angående adresser på alle beboer. Vi skal lave en mailliste til alle, så vi kan sende fælles mail.

28/ : Kasper sender mail til Mona angående  adresser på alle beboer. Vi skal lave en mailliste til alle, så vi kan sende fælles mail. Møde: Bestyrelsesmøde Ejerforening Sønder Boulevard 65, Asger Rygs Gade 1-3 Forfatter: Berit Møde dato: 12-12-2017 Møde deltagere: Berit, Christian,, Sophie, Morten Ikke tilstede:, Jens, Regitze, Kasper

Læs mere

Er der Fugt og skimmelsvamp i din lejebolig? Information til dig, der bor i en

Er der Fugt og skimmelsvamp i din lejebolig? Information til dig, der bor i en Er der Fugt og skimmelsvamp i din lejebolig? Information til dig, der bor i en Almen bolig Fugt og skimmelsvamp ud af din bolig Det er vigtigt, at du lever i en sund bolig Der må ikke være fugt og skimmelsvamp

Læs mere

28/ : Kasper sender mail til Mona angående adresser på alle beboer. Vi skal lave en mailliste til alle, så vi kan sende fælles mail.

28/ : Kasper sender mail til Mona angående  adresser på alle beboer. Vi skal lave en mailliste til alle, så vi kan sende fælles mail. Møde: Bestyrelsesmøde Ejerforening Sønder Boulevard 65, Asger Rygs Gade 1-3 Forfatter: Berit Møde dato: 09-01-2018 Møde deltagere: Berit, Sophie, Morten, Jens, Regitze, Kasper, Claus Ikke tilstede:, Christian

Læs mere

Afdeling 12 - Katrineholmsalle

Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdelingsmøde Onsdag d. 6/9 2017 kl. 19.00 i fælleshuset. Tilstede: Stine K. Sørensen Formand Per Lykke-Øster næstformand og kasserer Merete Rosenberg bestyrelsesmedlem Flemming

Læs mere

Referat fra ordinært afdelingsmøde afd Kildemoseparken, 2016

Referat fra ordinært afdelingsmøde afd Kildemoseparken, 2016 Referat fra ordinært afdelingsmøde afd. 2003-9 Kildemoseparken, 2016 Mødet blev afholdt den 6. september 2016 kl. 18.00 i fælleshuset, Kildemoseparken 1. Der deltog i alt 25 lejemål. 35,7 % af lejemålene

Læs mere

Afdelingsmøde i afdeling 7 Onsdag den 02.05.2012 På Motel La Tour

Afdelingsmøde i afdeling 7 Onsdag den 02.05.2012 På Motel La Tour Afdelingsmøde i afdeling 7 Onsdag den 02.05.2012 På Motel La Tour DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Godkendelse af forretningsorden. 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning. 4.

Læs mere

Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 11. maj 2012

Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 11. maj 2012 Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 11. maj 2012 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. A. Fremlæggelse af beretning for perioden siden sidste møde. B. Godkendelse af afdelingens driftsbudget for

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 6 marts 2007.

Referat af den ordinære generalforsamling den 6 marts 2007. Side 1 af 5 Referat af den ordinære generalforsamling den 6 marts 2007. Den ordinære generalforsamling startede kl. 18.00 hvor Ejerforeningen var vært med pølser og en øl/vand. Til generalforsamlingen

Læs mere

Afdeling 8. Referat fra afdelingsmødet den 12. september 2017, kl. 17,00. I mødet deltog: 12 incl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling 8. Referat fra afdelingsmødet den 12. september 2017, kl. 17,00. I mødet deltog: 12 incl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/5 Afdeling 8 Referat fra afdelingsmødet den 12. september 2017, kl. 17,00. I mødet deltog: Beboere: 12 incl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Ulla Burskov Henning Larsen Anni Hansen

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 23, AFHOLDT DEN 15. SEPTEMBER 2016 I KÆLDEREN SNERLEVEJ 10

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 23, AFHOLDT DEN 15. SEPTEMBER 2016 I KÆLDEREN SNERLEVEJ 10 REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 23, AFHOLDT DEN 15. SEPTEMBER 2016 I KÆLDEREN SNERLEVEJ 10 Der var mødt 15 beboere. Fra hovedbestyrelsen: Ingen. Fra administrationen: Kurt Olsen, Claus

Læs mere

Svendborg Andels-Boligforening Afdeling 1 & 3 Afdelingsbestyrelsen Nylandsvej Svendborg Telefon

Svendborg Andels-Boligforening Afdeling 1 & 3 Afdelingsbestyrelsen Nylandsvej Svendborg Telefon Svendborg Andels-boligforening Afdeling 1 & 3 Ordinært afdelingsmøde Den 30. september 2018 Side nummer: 1 Til stede fra afdelingsbestyrelsen Torben Olsen Svend Muhlig Lars Kalmar Hansen Erik Rasmussen

Læs mere

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO Fredag den 22. juni 2012, kl. 16.00 afholdtes repræsentantskabsmøde på selskabets kontor i Albanigade 44, Odense. Til stede var: Bestyrelsen: Formanden Mogens Lind Henning Jensen Øvrige medlemmer af repræsentantskabet:

Læs mere

Afdelingsmøde afd. 3 Højtoft, den 20. april 2017

Afdelingsmøde afd. 3 Højtoft, den 20. april 2017 Afdelingsmøde afd. 3 Højtoft, den 20. april 2017 Deltagere: 9 beboere fra 7 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Lars Johansen Kjeld Nielsen Fra

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej.

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Fremmødte: 17 (2,3,8,10,11,13,15,16,17,18,19,23,28,30,32,36,56) Ikke fremmødte: 22 (1,4,5,6,7,9,12,14,20,22,24,26,34,38,40,42,44,46,48,50,52,54)

Læs mere

Afdeling 8. Referat fra afdelingsmødet den 11. september 2018, kl. 17,00. I mødet deltog: 9 incl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling 8. Referat fra afdelingsmødet den 11. september 2018, kl. 17,00. I mødet deltog: 9 incl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/5 Afdeling 8 Referat fra afdelingsmødet den 11. september 2018, kl. 17,00. I mødet deltog: Beboere: 9 incl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Ulla Burskov Henning Larsen Anni Hansen

Læs mere

Referat. Ordinært afdelingsmøde 2011. Moldeparkens Fælleshus, Grundet Bygade

Referat. Ordinært afdelingsmøde 2011. Moldeparkens Fælleshus, Grundet Bygade Referat Vedrørende: Afdeling 18 Moldeparken Ordinært afdelingsmøde 2011 Sted: Moldeparkens Fælleshus, Grundet Bygade Dato: 31. januar 2011 kl. 19.00. Deltagere: 43 beboere, heraf 39 lejemål. Adda Johansen,

Læs mere

Kolstrup Boligforening Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den 08. maj 2014

Kolstrup Boligforening Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den 08. maj 2014 Der var mødt repræsentanter for 38 lejemål / 47 beboere. Som gæster deltog Jan Thietje ( Deloitte ) Organisationsbestyrelsen tilstede: Tove Christensen afbud. Salus Boligadministration samt foreningens

Læs mere

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer.

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer. Referat Emne: Formål med mødet: Generalforsamling Ordinær generalforsamling Referent: Connie Sorth Dato: 11. oktober 2012 Sted: Svogerslev Kro Tilstedeværende: Antal deltagere: 20 husstande var repræsenteret.

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 18

Referat Afdelingsmøde afdeling 18 Referat Afdelingsmøde afdeling 18 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 18 Sted: Moldeparkens Fælleshus, Grundet Bygade 21A Dato: Den 28. januar 2013, kl. 19.00 Deltagere: 43 beboere, fordelt på 34 lejemål

Læs mere

Svendborg Andels-Boligforening Afdeling 1 & 3 Afdelingsbestyrelsen Nylandsvej Svendborg Telefon

Svendborg Andels-Boligforening Afdeling 1 & 3 Afdelingsbestyrelsen Nylandsvej Svendborg Telefon Svendborg Andels-boligforening Afdeling 1 & 3 Ordinært afdelingsmøde Den 5. september 2017 Side nummer: 1 Til stede fra afdelingsbestyrelsen Torben Olsen Svend Muhlig Lars Kalmar Hansen Erik Rasmussen

Læs mere

Referat afdelingsmøde for afdeling 34 den 21. maj 2015

Referat afdelingsmøde for afdeling 34 den 21. maj 2015 Referat afdelingsmøde for afdeling 34 den 21. maj 2015 54 lejemål repræsenteret. Repræsentanter fra AAB: Dan Christensen Mogens Christensen Kenneth (regnskab) Varmemester Mike Referent: Gitte Jensen Kort

Læs mere

Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 27. april Fra administrationen deltog Torben Leen (TOL), og Nadja Strojeck (NS) ref.

Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 27. april Fra administrationen deltog Torben Leen (TOL), og Nadja Strojeck (NS) ref. Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 27. april 2017 Deltagere: 13 beboere fra 11 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Kjeld Nielsen Fra administrationen

Læs mere

REFERAT AFDELINGSMØDET AFDELING 7

REFERAT AFDELINGSMØDET AFDELING 7 REFERAT AFDELINGSMØDET 06.09.2018 AFDELING 7 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning 4. Godkendelse af afdelingens

Læs mere

Afdeling 0205, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 22. august 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 36

Afdeling 0205, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 22. august 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 36 Side 1/6 Afdeling 0205, Vester Hassing Referat fra afdelingsmødet den 22. august 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 36 Fra organisationsbestyrelsen: Nils Vinther Fra administrationen: Peter Andersen

Læs mere

Jeg giver jer hermed beretningen på vegne af bestyrelsen i Ejerforeningen Digterparken.

Jeg giver jer hermed beretningen på vegne af bestyrelsen i Ejerforeningen Digterparken. 1 Jeg giver jer hermed beretningen på vegne af bestyrelsen i Ejerforeningen Digterparken. Åbyhøj marts 2018 Bestyrelsen har igen i år haft mange opgaver mange har været akutte, nogle kan klares med det

Læs mere

Afdeling 13. Referat fra afdelingsmødet den 16. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: 31 inkl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling 13. Referat fra afdelingsmødet den 16. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: 31 inkl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/5 Afdeling 13. Referat fra afdelingsmødet den 16. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 31 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Kirsten Christensen Erik Jensen Poul

Læs mere

Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 20. april 2018 kl Syren Salen, Vejlby-Risskov Hallen

Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 20. april 2018 kl Syren Salen, Vejlby-Risskov Hallen Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 20. april 2018 kl. 19.00 Syren Salen, Vejlby-Risskov Hallen Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning og driftsbudget. A. Fremlæggelse og beretning for

Læs mere

Skoleparken 1. Referat af afdelingsmøde 2012 onsdag 23. maj 2012 kl. 18.30. Dagsorden:

Skoleparken 1. Referat af afdelingsmøde 2012 onsdag 23. maj 2012 kl. 18.30. Dagsorden: Skoleparken 1 Referat af afdelingsmøde 2012 onsdag 23. maj 2012 kl. 18.30 Dagsorden: 1. Valg af stemmeudvalg 2. Valg af dirigent 3. Godkendelse af forretningsorden 4. Orientering om status på helhedsplan/tilstandsvurdering

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 5 december 2017 Kl Ladegårdsparken

Bestyrelsesmøde den 5 december 2017 Kl Ladegårdsparken Ladegårdsparken Bestyrelsen Ladegårdsparken 107 st. 4300 Holbæk Bestyrelsesmøde den 5 december 2017 Kl. 17.30 Ladegårdsparken 107 Dagsorden: Ladegårdsparken... 1 Bestyrelsen... 1 1 Godkendelse af dagsorden...

Læs mere

Til samtlige beboere i afdeling 20 Brandholms alle 1A-3K Den 21. september 2004. Referat af beboermøde d. 14. september 2004

Til samtlige beboere i afdeling 20 Brandholms alle 1A-3K Den 21. september 2004. Referat af beboermøde d. 14. september 2004 Til samtlige beboere i afdeling 20 Brandholms alle 1A-3K Den 21. september 2004 Referat af beboermøde d. 14. september 2004 Tilstede: 11 beboere samt Finn Nielsen fra Hovedbestyrelsen Astrid Anthonisen,

Læs mere

Referat af afdelingsmøde afd. 88 21.09.2016 Referent: Karina Deltager: nr. 24, 26, 30, 11, 29, 35, 39, 43, 23 og 25 1) Katja byder velkommen 2) Katja vælges som dirigent 3) Charlotte, Susanne og Mette

Læs mere

Arbejdernes Andelsboligforening, Skive Referat fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive

Arbejdernes Andelsboligforening, Skive Referat fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive 1 Valg af dirigent AAB s formand Peter Hadrup startede mødet med at byde alle velkommen, herunder til advokat Anders

Læs mere

Afdeling 12 - Katrineholmsalle

Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdelingsmøde Torsdag d. 10/9 2015 kl. 19.00 i fælleshuset. Tilstede: Stine K. Sørensen Formand Per Lykke-Øster Næstformand og kasserer Karina Jensen - sekretær (mødesekretær)

Læs mere

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO Fredag den 11. juni 2010, kl. 16.00 afholdtes repræsentantskabsmøde på selskabets kontor i Albanigade 44, Odense. Til stede var: Bestyrelsen: Formanden Mogens Lind Næstformand Ole Stribolt Petersen Henning

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Afdeling 1-3034 Vestergården 1 Vestergården 1

Referat af afdelingsmøde i Afdeling 1-3034 Vestergården 1 Vestergården 1 boligforeningn 3 B Referat af afdelingsmøde i Afdeling 1-3034 Vestergården 1 Vestergården 1 Mødedato: 29. maj 2013, kl. 18.30 Mødet slut ca. kl. 21.30 Sted: Herlev Skole, Festsalen Deltagere: 37 Fremmødte

Læs mere

Referat af Afdelingsmøde afholdt 30. august 2012 Egholmskolen kl: 19.00

Referat af Afdelingsmøde afholdt 30. august 2012 Egholmskolen kl: 19.00 Referat af Afdelingsmøde afholdt 30. august 2012 Egholmskolen kl: 19.00 Ved mødet deltog 65 lejemål, i alt 130 stemmer. 38,01 % lejemål deltog. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Stemmeudvalg og referent.

Læs mere

Deltagere: 40 husstande, Knud Schmidt, Leif Koch, Carsten L. Hein, Hanne Juul Hansen og Anders Rong Petersen

Deltagere: 40 husstande, Knud Schmidt, Leif Koch, Carsten L. Hein, Hanne Juul Hansen og Anders Rong Petersen Dato: 25/4 2019 Tid: 19.00 Sted: Hotel Britannia Deltagere: 40 husstande, Knud Schmidt, Leif Koch, Carsten L. Hein, Hanne Juul Hansen og Anders Rong Petersen Emne: Ordinært afdelingsmøde i afdeling 1.

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 37

AAB Silkeborg Afdeling 37 AAB Silkeborg Afdeling 37 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt 28. august 2018 kl. 16.00 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Teknisk afdeling: Administration: 6 beboere Hans Ole Zacho

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 10. juni 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 6.

Bestyrelsesmøde den 10. juni 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 6. 1. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde den 15.april 2013. Godkendt. 2. Opfølgning på mødet den 6.maj (behandling af spørgeskemaer).anna opsamler og laver et a 4 ark til hjemmeside og opslagstavle.

Læs mere

Gæst: Kurt Sander fra Arkitekt- og ingeniørfirmaet KAAI - Kærsgaard & Andersen A/S.

Gæst: Kurt Sander fra Arkitekt- og ingeniørfirmaet KAAI - Kærsgaard & Andersen A/S. Afdeling 13 Referat fra afdelingsmødet den 12. september 2016, kl. 19:00. I mødet deltog: Beboere: 29 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Kirsten Christensen Erik Jensen Poul Erik Christensen

Læs mere

Andelsboligforeningen Uvelse Haves Generalforsamling 2017

Andelsboligforeningen Uvelse Haves Generalforsamling 2017 Andelsboligforeningen Uvelse Haves Generalforsamling 2017 Sted: Uvelse Have Dato: 06. April 2017 Vi beklager at referatet ikke er sent ud inden fristen på de 4 uger. 1. Valg af dirigent og referent. Thorkild

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00. Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00. Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00 Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning

Læs mere

Dagsorden. Overvej at stille op til en bestyrelses eller suppleant post.

Dagsorden. Overvej at stille op til en bestyrelses eller suppleant post. Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Infanterivej 14-32, Randers NØ Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Infanterivej 14-32. Generalforsamlingen vil

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 9

AAB Silkeborg Afdeling 9 AAB Silkeborg Afdeling 9 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 7. september 2016 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Hans Ole Zacho Poul Rosenkvist

Læs mere

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus Der deltog 16 beboere fra 13 husstande. Fra revisionsfirma Martinsen deltog revisor Leif Agergaard. Som gæst deltog endvidere tidligere

Læs mere

Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011

Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011 Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011 Antal fremmødte beboere: 23 1. Valg af dirigent: Nina Frederiksen, Sekretariatsleder Søbo 2. Stemmeudvalg: Karsten Bjerre Gerlevsen, inspektørassistent Søbo

Læs mere

Afdeling Hou. Referat fra afdelingsmødet den 26. august 2014, kl. 17,00. I mødet deltog: 15 incl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling Hou. Referat fra afdelingsmødet den 26. august 2014, kl. 17,00. I mødet deltog: 15 incl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/5 Afdeling 0213. Hou. Referat fra afdelingsmødet den 26. august 2014, kl. 17,00. I mødet deltog: Beboere 15 incl. afdelingsbestyrelsen. Fra organisationsbestyrelsen: Hans Bøyen Christensen Fra administrationen:

Læs mere

Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 16-47 Lundebjerg onsdag den 12. september 2012 kl. 17.00 i beboerhuset, Lundebjerggårdsvej 262

Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 16-47 Lundebjerg onsdag den 12. september 2012 kl. 17.00 i beboerhuset, Lundebjerggårdsvej 262 Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 16-47 Lundebjerg onsdag den 12. september 2012 kl. 17.00 i beboerhuset, Lundebjerggårdsvej 262 19. september 2012 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen v/ Mogens

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Bestyrelsens beretning ved formanden. Fra bestyrelsens side vil vi gerne byde jer rigtig hjertelig velkommen her til årets generalforsamling

Læs mere

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Referat fra ordinært afdelingsmøde onsdag den 20. februar 2013 kl. 19.00 i Prøvehallen v/spinderiet. Til stede var: 50 husstande repræsenteret Endvidere

Læs mere

Opgangene er blevet malet ligesom gelænder er blevet malet. Det blev dog lavet om efter det blev kasseret ved afleveringsforretningen.

Opgangene er blevet malet ligesom gelænder er blevet malet. Det blev dog lavet om efter det blev kasseret ved afleveringsforretningen. 1. Valg af dirigent Anders Nielsen, formand for afdeling 25 og medlem af hovedbestyrelsen er blevet valgt som dirigent. Dagsorden er udsendt rettigdigt og derved er mødet gyldigt. 21 beboere og der er

Læs mere

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), og Karina Karlsen.

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), og Karina Karlsen. Afdelingsmøde for afd. 46 - Hvilhøjvej. Torsdag, den 25. februar 2016 kl. 16.30. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), og Karina Karlsen. Direktør

Læs mere

Tillykke med den ny bolig

Tillykke med den ny bolig Tillykke med den ny bolig Vi håber, at du og din eventuelle familie bliver glad for den. Men vi ved, at mange små og store ting skal falde på plads, når man flytter ind i en ny bolig. En flytning er sjældent

Læs mere

Det gældende vedligeholdelsesreglement har du fået sammen med lejekontrakten i forbindelse med indflytningen.

Det gældende vedligeholdelsesreglement har du fået sammen med lejekontrakten i forbindelse med indflytningen. Velkommen i fsb fsb ønsker dig velkommen i din nye bolig. Denne pjece giver svar på mange af de spørgsmål, der kan opstå, når man flytter ind i en almen bolig. På fsb s hjemmeside www.fsb.dk kan du finde

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 19, AFHOLDT DEN 5. SEPTEMBER 2018 I FÆLLESHUSET, NORGESVEJ

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 19, AFHOLDT DEN 5. SEPTEMBER 2018 I FÆLLESHUSET, NORGESVEJ REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 19, AFHOLDT DEN 5. SEPTEMBER 2018 I FÆLLESHUSET, NORGESVEJ Der var mødt 37 beboere fra 29 husstande Fra hovedbestyrelsen: Børge Brink Fra administrationen:

Læs mere

Beretningen her på afdelingsmødet vil tage udgangspunkt i den skriftlige beretning og alene omfatte nogle væsentlige emner fra beretningen.

Beretningen her på afdelingsmødet vil tage udgangspunkt i den skriftlige beretning og alene omfatte nogle væsentlige emner fra beretningen. Afdelingsmøde for Mariagervej 2 A-F afdeling 13. Mandag, den 7. september 2015 kl. 16.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Inspektør Thomas Petersen (TP), og Jette

Læs mere

Afholdt den 31. maj 2017 kl i sognegården, med følgende dagsorden. a. Fremlæggelse af beretning for perioden siden sidste møde

Afholdt den 31. maj 2017 kl i sognegården, med følgende dagsorden. a. Fremlæggelse af beretning for perioden siden sidste møde Afdelingsmøde for afdeling 34 44 husstande repræsenteret Afholdt den 31. maj 2017 kl. 19.00 i sognegården, med følgende dagsorden 1. valg af dirigent 2. Beretning og driftsbudget a. Fremlæggelse af beretning

Læs mere

Grundejerforeningen Venø Bugt.

Grundejerforeningen Venø Bugt. Grundejerforeningen Venø Bugt. Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling til afholdelse lørdag den 29. juni 2019 kl. 11:00 på Pavillonen Handbjerg Marina i Handbjerg. Efter generalforsamlingen er

Læs mere

Afdelingsmøde afd. 34 mandag d 28. maj Dagsorden:

Afdelingsmøde afd. 34 mandag d 28. maj Dagsorden: Afdelingsmøde afd. 34 mandag d 28. maj 2018 Dagsorden: 1. valg af dirigent 2. beretning og driftsbudget a. fremlæggelse af beretning for perioden siden sidste møde b. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

Referat af afdelingsmøde Afdeling 2 Præstehaven tirsdag, den 10. september 2013

Referat af afdelingsmøde Afdeling 2 Præstehaven tirsdag, den 10. september 2013 Referat af afdelingsmøde Afdeling 2 Præstehaven tirsdag, den 10. september 2013 Tilstede: 26 husstande Afdelingsbestyrelsen: Else Christensen Flemming Hansen Lene Hansen Lars Christensen Jytte Secher Anders

Læs mere

velkommen i fsb når du flytter ind mens du bor her her kan du få hjælp hvem er fsb?

velkommen i fsb når du flytter ind mens du bor her her kan du få hjælp hvem er fsb? velkommen i fsb når du flytter ind mens du bor her her kan du få hjælp hvem er fsb? indhold Når du flytter ind Syn og rapport ved indflytningen Mens du bor her At bo i en almen bolig Beboerne har indflydelse

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling 2013

Referat af Ordinær Generalforsamling 2013 21. april 2013 Referat af Ordinær Generalforsamling 2013 Sted: Hos Nina og Rune, 4. th. Dato: Den 18. april 2013 fra kl. 19:30 Deltagere: Christoffer st.tv. Søren st.th. - Henriette 1. tv. - Mie og Charlotte

Læs mere

Afbud fra Bianca Balslev, Esbern Ott, uden afbud Dennis Johansen. Godkendelse af referat nr. 9, samt beslutningsreferatet.

Afbud fra Bianca Balslev, Esbern Ott, uden afbud Dennis Johansen. Godkendelse af referat nr. 9, samt beslutningsreferatet. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 24.08.2014. Beslutningsreferat af: Beslutningsreferat nr. 10 BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 19.08.14 kl. 18.30 22.00 DIRIGENT: TINA LAURSEN Ad.

Læs mere

Andelsboligforeningen Tustrup

Andelsboligforeningen Tustrup Andelsboligforeningen Tustrup Katrinedalsvej 48, Tustrupvej 4 og 2 A-B, 2720 Vanløse Ordinær generalforsamling den 26. november 2014 kl. 17.00 Den 26. november 2014, kl. 17.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne.

Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne. Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne. Dette er sket siden sidste generalforsamling. Generalforsamling 2010 Der var mødt 12 beboere op på generalforsamlingen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Bellahøj l og ll, tirsdag d. 03.02.15 - kl.17 i. Thomasberg (fra kl. 17.55) og suppleant Majid Tim Zakaria

Referat af bestyrelsesmøde Bellahøj l og ll, tirsdag d. 03.02.15 - kl.17 i. Thomasberg (fra kl. 17.55) og suppleant Majid Tim Zakaria Referat af bestyrelsesmøde Bellahøj l og ll, tirsdag d. 03.02.15 - kl.17 i bestyrelseslokalet I mødet deltog: Claus Dilling, Merrit Rosberg, Barbara Cros, John Steen Johansen, John B Thomasberg (fra kl.

Læs mere

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 20 fremmødte beboere i afd. 26 velkommen.

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 20 fremmødte beboere i afd. 26 velkommen. Afdelingsmøde for afd. 26 - Fortunaparken. Torsdag, den 3. september 2015 kl. 14.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP), ejendomsfunktionær Leif

Læs mere

Referat af afdelingsmøde Afdeling 89 Kildebjerg onsdag den 11. september 2013

Referat af afdelingsmøde Afdeling 89 Kildebjerg onsdag den 11. september 2013 Referat af afdelingsmøde Afdeling 89 Kildebjerg onsdag den 11. september 2013 Tilstede: 23 husstande Afdelingsbestyrelsen: Selskabsbestyrelsen: Else Christensen (formand) Lene Hansen (bestyrelsesm.) Administrationen

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde. Torsdag den 14. januar 2016 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal

Ordinært afdelingsmøde. Torsdag den 14. januar 2016 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal Til beboerne Side 1 af 6 2720 RHS 2720 / Lejer 01-01-2015 00:00 01-01-2015 00:00 Referat af Ordinært afdelingsmøde Torsdag kl. 19.00 I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal På mødet var 57 lejemål repræsenteret.

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 22

Referat Afdelingsmøde afdeling 22 Referat Afdelingsmøde afdeling 22 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 22 Sted: Gildesalen, Hældagervej 75 Dato: Den 28. januar 2015, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: 47 beboere + bestyrelsen

Læs mere

Afdeling 128 Nr. 61 Bestyrelsesmøde:

Afdeling 128 Nr. 61 Bestyrelsesmøde: Afdeling 128 Nr. 61 Bestyrelsesmøde: Sted: Fælleshuset Tid: Tirsdag, den 19. august 2014, kl. 19.00 21.30. Deltagere: Carsten Machon Eva Rasmussen Rud Christensen Leif Dahl Christensen Lise Saabye Simonsen

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset

Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset 17. maj 2016 Der var mødt 6 lejemål op svarende til 12 stemmer 1. Velkomst og valg af dirigent Formanden bød velkommen

Læs mere

Kirstinelund - Afdelingsbestyrelsen Rugvænget 31

Kirstinelund - Afdelingsbestyrelsen Rugvænget 31 Kirstinelund - Afdelingsbestyrelsen Rugvænget 31 Referat af ordinært afdelingsmøde i 21. oktober 2015 afdeling 17-03 Kirstinelund torsdag den 24. september 2015 kl. 18.30 i Glassalen på Baltorpskolen Til

Læs mere

Velkommen til KRÜGERHAVEN

Velkommen til KRÜGERHAVEN Afdeling 62 Georg Krügers Vej Velkommen til KRÜGERHAVEN Med denne folder vil vi gerne byde dig/jer velkommen til vores afdeling. Hvis du har spørgsmål, forslag til nye tiltag eller ideer, er du altid velkommen

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HAVSTOKKEN

GRUNDEJERFORENINGEN HAVSTOKKEN 25. februar 2016 Referat af ordinær generalforsamling i Torsdag den 25. februar 2016 Kl. 19.30 Dagsorden: Valg af dirigent Walter Larsen (Stokkemarkevej 21) blev enstemmigt valgt som dirigent. Dirigenten

Læs mere

NORDHAVNSGÅRDEN Beboerlokalet, Herninggade 2 Onsdag den 22. september 2010 kl. 19:00

NORDHAVNSGÅRDEN Beboerlokalet, Herninggade 2 Onsdag den 22. september 2010 kl. 19:00 NORDHAVNSGÅRDEN Beboerlokalet, Herninggade 2 Onsdag den 22. september 2010 kl. 19:00 Kære beboere Det er snart tid til at holde afdelingsmøde. Her i brevet får du nogle praktiske bemærkninger om mødet.

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 15

AAB Silkeborg Afdeling 15 AAB Silkeborg Afdeling 15 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 21. august 2018 Deltagere: Antal beboere: 13 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Tage Johansen (TJ) Britta Michelsen

Læs mere

Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3

Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3 Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3 Referat af generalforsamling torsdag den 12. maj 2011 Til stede: 1A Egon 1B Claus (formand) 1C Jan 1D Bent (bestyrelsesmedlem) 1E Niels 3B Jette 3C Ulla 3D Søren 3E Henning

Læs mere

Bilag til referat fra Ordinær Generalforsamling d. 17/4

Bilag til referat fra Ordinær Generalforsamling d. 17/4 Bilag til referat fra Ordinær Generalforsamling d. 17/4 Spørgsmål fra husejerne og tilhørende svar fra Bestyrelsen: 2. Bestyrelsens beretning for år 2015 v/formand John Bünger Svar: Spørgsmål fra salen:

Læs mere

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer.

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer. Referat Møde den: 30. april 2014 Afholdt hos: Jørgen Til stede: Helle, Pia, Peter, Mads, Jørgen og Anette Afbud: Christina Referent: Anette Til mødet var der udsendt følgende dagsorden: 1) Godkendelse

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 12. marts 2009.

Referat af den ordinære generalforsamling den 12. marts 2009. Side 1 af 5 Referat af den ordinære generalforsamling den 12. marts 2009. Den ordinære generalforsamling startede kl. 18.00 hvor Ejerforeningen var vært med pølser og en øl/vand. Til generalforsamlingen

Læs mere

Velkommen til jer beboere, også velkommen til Sundby- Hvorup Boligselskabs administration og formand. Igen i år er der et flot fremmøde.

Velkommen til jer beboere, også velkommen til Sundby- Hvorup Boligselskabs administration og formand. Igen i år er der et flot fremmøde. Side 1/8 Afdeling 63, Vester Hassing Referat fra afdelingsmødet den 18. august 2016, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 36 Fra organisationsbestyrelsen: Hans Bøyen Christensen Nils Vinther Fra administrationen:

Læs mere

Grundejerforeningen Kirkemarken

Grundejerforeningen Kirkemarken REFERAT Generalforsamling den 19. april 2018 Forsamlingshuset, Ravnstrup Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning fra 2017 3. Aflæggelse af regnskab 2017 underskrevet

Læs mere

Boligforeningen Give, afd. 136-52 Amager og Vestervænget.

Boligforeningen Give, afd. 136-52 Amager og Vestervænget. MØDEREFERAT FRA ORDINÆRT AFDELINGSMØDE Antal fremmødte lejemål: 30 husstande. Øvrige deltagere: Kundechef Lars Todbjerg-Hansen, Domea Afdelingsmødet blev afholdt tirsdag den 15. september 2015, kl. 17.30,

Læs mere

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov 1 Dato 8.marts 3. marts 2010 Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov Mødet fandt sted på Bov Kro. Fremmødte beboere: 22 beboere Endvidere deltog fra administrationen Jens Chr.

Læs mere

AAB Afdeling 16. Beretning 2013. Afdeling 16. april 2014

AAB Afdeling 16. Beretning 2013. Afdeling 16. april 2014 AAB Afdeling 16 april 2014 Beretning 2013 Afdeling 16 Almene boliger Tilsynsmyndigheder har for tiden stor fokus på de almene boliger inklusiv Boligforeningen AAB. Denne forøgede fokus har medført mange

Læs mere

Stemmeudvalg: Gert Larsen og Jesper Futtrup fra administrationen, Jens Christensen, 137. mf.

Stemmeudvalg: Gert Larsen og Jesper Futtrup fra administrationen, Jens Christensen, 137. mf. Afdelingsmødereferat Dato: 24. marts 2015 76 husstande repræsenteret. Valg af dirigent Ole Davidsen valgt. Stemmeudvalg: Gert Larsen og Jesper Futtrup fra administrationen, Jens Christensen, 137. mf. Referent:

Læs mere

Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård I den 17. januar 2012, kl på administrationskontoret, Sportsvej 10

Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård I den 17. januar 2012, kl på administrationskontoret, Sportsvej 10 Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård I den 17. januar 2012, kl. 19.00 på administrationskontoret, Sportsvej 10 Til stede: 14 beboere hvoraf 1 er repræsentant fra afdelingsbestyrelsen Fra administrationen:

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TORSDAG DEN 27. FEBRUAR 2014 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TORSDAG DEN 27. FEBRUAR 2014 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TORSDAG DEN 27. FEBRUAR 2014 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 104 personer. Heraf var 82 stemmeberettigede, der blev afleveret 6 afgivne

Læs mere

Referat af Generalforsamling d. 22. marts 2011. i Ejerlejlighedsforeningen Danasvej 4-6

Referat af Generalforsamling d. 22. marts 2011. i Ejerlejlighedsforeningen Danasvej 4-6 Fremmødte: Referat af Generalforsamling d. 22. marts 2011 i Ejerlejlighedsforeningen Danasvej 4-6 - 4 - st tv - 4 - st th - 4 1 tv - 4 2 tv - 4 2 th - 4 3-6A - st - 6A 2 tv - 6A 2 th - Der var fuldmagter

Læs mere

Dagsorden. Boligforeningen Grønhøj 9. oktober 2007 Bestyrelsen. Bestyrelsesmøde tirsdag d. 10. oktober kl. 19.30

Dagsorden. Boligforeningen Grønhøj 9. oktober 2007 Bestyrelsen. Bestyrelsesmøde tirsdag d. 10. oktober kl. 19.30 Bestyrelsesmøde tirsdag d. 10. oktober kl. 19.30 Dagsorden. Punkter: 0. Referent Jeanette Balkan blev valgt som referent. 1. Byggesag a. Syn og skønssag Jens orienterede om status på sagen. b. 5 års gennemgang

Læs mere

Beretningen Siden sidste år er der igen skiftet ting i husene og vedligeholdelses arbejde foregår jo hele tiden.

Beretningen Siden sidste år er der igen skiftet ting i husene og vedligeholdelses arbejde foregår jo hele tiden. Beretningen 2018 Først velkommen til de nye beboere der er kommet til siden sidst, og selvfølgelig også velkommen til jer andre og tak fordi I er mødt op her i dag. Siden sidste år er der igen skiftet

Læs mere

Generalforsamling d. 23. april 2013

Generalforsamling d. 23. april 2013 Generalforsamling d. 23. april 2013 Det har været en lidt mærkelig oplevelse at skulle skrive dette års beretning, og jeg har prøvet at udskyde den så længe som muligt, for tidligere år er jeg kommet ind

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Dagsorden 1 valg af dirigent 2 bestyrelsens beretning ved formanden 3 aflæggelse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 21 august 2014 for Bellahøj l og ll

Referat af bestyrelsesmøde d. 21 august 2014 for Bellahøj l og ll Referat af bestyrelsesmøde d. 21 august 2014 for Bellahøj l og ll I mødet deltog: Merrit Rosberg, Barbara Cros,Teia Hauerslev, Claus Dilling, Dennis Villumsen, John Steen Johansen og suppleanterne Theis

Læs mere