BESTYRELSESMØDE I U-LANDSFORENINGEN SVALERNE D. 13. MARTS 2016 referat

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BESTYRELSESMØDE I U-LANDSFORENINGEN SVALERNE D. 13. MARTS 2016 referat"

Transkript

1 Til Stede: Afbud: Bjarne Frandsen, Birgitte Pepin, Vita Bruun, Jørgen H Andersen, Morten Frederiksen, Marcia Hershkovitz Harriet Williams, Lennart Skov-Hansen, Sandra Riis DAGSORDEN 1) Valg af referent og ordstyrer 2) Godkendelse af dagsorden 3) Godkendelse af fra sidste møde 4) To-do liste fra sidste bestyrelsesmøde 5) Nyt fra FU 6) Nyt fra PU 7) Økonomi a) Fremlæggelse af regnskab b) Drøftelse af bundne tipsmidler 8) Planlægning af GF 2016 a) Vedtægtsændring i forhold til brug af revisor 9) U-landsarbejdet a) Bangladesh-udvalget i) Net to Rights ii) Indstilling til bestyrelsen b) Indiens-udvalget i) CDT-netværket c) Partnerskabsbesøg i) Procedureændring i forbindelse med valg af kandidater til partnerskabsrejser 10) Oplysningsudvalget 11) Nyt fra: a) Svalernes Fair Trade Butik & Genbrugsbutik på Århusgade b) Kontoret c) Aarhus (herunder Fair Trade i Holstebro) d) Odense e) Fredericia f) Nattergalevej 12) Nyt fra eksterne udvalg og fora 13) Evaluering af bestyrelsesmøder og bestyrelsesarbejdet i årets løb 14) Evt.

2 1) Valg af referent og ordstyrer Ordstyrer: Birgitte Referent: Marcia 2) Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 3) Godkendelse af fra sidste møde Referatet blev godkendt. 4) To-do liste fra sidste bestyrelsesmøde De frivillige på Nattergalevej har ønsket et møde med nogle fra bestyrelsen. Et møde arrangeres efter Generalforsamlingen. Rejsebloggene printes og lægges frem i alle svaleafdelinger, så frivillige (og eventuelle kunder) kan læse om partnerskabsbesøgene. Der er blevet bestilt et whiteboard til køkkenet på Århusgade. Morten hænger den op, når den kommer. 5) Nyt fra FU Vores revisor har meldt, at hun ikke ønsker genvalg som revisor for Svalerne. Der skal findes en ny. Der er blevet lavet et forslag til vedtægtsændring, der giver Svalerne mulighed for at vælge enten en statsautoriseret eller registreret revisor (i stedet for kun statsautoriseret). Forskellen på de to revisortyper er minimal men det er vigtigt, at vi vælger enten en statsautoriseret eller registreret revisor, da revisortitlen ikke er beskyttet. 6) Nyt fra PU Trine er nu holdt op som barselsvikar: vi har sagt pænt farvel med en buket blomster. Morten er kommet godt i gang som koordinator: velkommen til! Han startede i januar med en 14 dages praktikperiode, og så rejste han til Indien på partnerskabsbesøg. Vi kunne desværre ikke få den forventede 14 dages praktik efter hans hjemkomst, da Nattergalevej har ansat en praktikant. Der må kun være én praktikant per CVR nr. Det lykkedes hurtigt at lave en ansættelseskontrakt til Morten, som er ansat som vikar for koordinatoren i perioden 23. februar januar ) Økonomi a) Fremlæggelse af regnskab: Regnskabet for 2015 viser et underskud på kr. Regnskabsprotokollet er kun i udkast: revisoren er bortrejst indtil sidst i marts. Kommentar: Odense har givet et meget stort og flot bidrag ( kr.) til foreningen i Det er lykkedes at vende udviklingen i Fredericia til det positive.

3 Der er et stort fald i bidraget fra Århusgade, dels pga. flytningen, dels pga. faldende omsætning i Fair Trade. Der har været et fald i bidraget fra Nattergalevej, til dels pga. store udgifter til bilen, som absolut har været nødvendige vi har fået meget for pengene. Det ser ellers ud som om udviklingen på Nattergalevej er vendt i Hvis man kigger på 2014 og 2015 tilsammen, har vi et overskud som konsekvens af periodisering, som giver en effekt for et enkelt år (det er rent regnskabsteknisk). Til gengæld er det regnskabet med underskud for 2015, der er relevant at kigge på fremover, når man vurderer Svalernes økonomi. Der er lavet et budget for 2016, som viser et underskud på kr. I øjeblikket har koordinatoren adgang til alle Svalernes penge, da vi nu har fået et dankort. Revisoren har forslået, at vi begrænser risikoen, ved at give Dankort brugeren kun adgang til en enkelt konto med begrænsede midler på. Det mener bestyrelsen er fornuftig, og vi går videre med forslaget. Revisoren har bemærket, at vi ikke har fået dokumentation fra den tidligere udlejer på Østerbrogade for retableringsudgifter: det kan betyde en besparelse i momsen. Vi henvender os til udlejeren. Bestyrelsen har godkendt regnskabet, som skal endelig godkendes på Generalforsamlingen. b) Drøftelse af bundne tipsmidler En oversigt over de bundne tipsmidler blev gennemgået. Bundne tipsmidler må kun bruges til de ting, som der er blevet søgt om i ansøgningen. Sidste år begrænsede vi ansøgning for det meste til midler, der skulle bruges i f. m. flytningen. Det er inden for følgende kategorier, der blev søgt: Inventar til butik og kontor efter flytning til Århusgade Oplysning, inkl. flyers i f. m. flytning samt brochuremateriale til Nattergalevej IT udstyr til hovedkontoret 8) Planlægning af GF 2016 Programmet blev gennemgået. Det praktiske arrangement blev gennemgået. a) Vedtægtsændring i forhold til brug af revisor Bestyrelsen bakker op om forslaget om at ændre vedtægter, så Svalerne har mulighed for at vælge enten en statsautoriseret eller registreret revisor i stedet for kun statsautoriseret.

4 9) U-landsarbejdet a) Bangladesh-udvalget Der er for nylig holdt møde i Bangladesh-udvalget: se et. i) Net to Rights ii) Indstilling til bestyrelsen Bestyrelsen godkender indstillingen fra Bangladesh-udvalget vedr. støtte til SOVA og PLEAD (og RULFAO), så længe man holder sig inden for de kr. som er budgetteret til Bangladesh (og det kan vi se at de gør). Indstillingen er velskrevet og give en god beskrivelse af partnerne og projekterne så vel som overblik over brug af hele bevillingen. Det er dejligt, at det er lykkedes for SOVA at få deres NGO godkendelse, selv om den har været længe undervejs. Det er rigtig godt, at PLEAD vil holde en workshop, der er fremtidsrettet og vil overveje hvordan de kan skaffe midler til at fortsætte deres arbejde. b) Indiens-udvalget i) CDT-netværket Afslutningen på netværksarbejdet er blevet udskudt til sidst i marts. Efter det kommer den sidste afrapportering. Udvalget overvejer, om de vil søge midler igen. Samtidigt ved vi, at CISU er blevet beskåret, så vi ved ikke, om vi får projektet bevilliget igen, hvis vi søger. Én fra CISU har været i Indien på ferie og besøgt netværket. c) Partnerskabsbesøg Morten og Tanja er kommet hjem fra partnerskabsrejsen. Det var en rigtig god tur, men de foreslår, at man fremover sender en erfaren og en uerfaren i stedet for to uerfarne. Det blev diskuteret, om partnernes regnskab skal kontrolleres, når man er på partnerskabsbesøg. Der er ikke enighed i bestyrelsen eller i udvalgene om det kan lade sig gøre, hvor meget man kan forvente, eller hvordan man skal gøre det. Man skal huske, at det har en psykologisk betydning. Dette kunne eventuelt være et emne til et temamøde. Stor ros for rigtig gode blogs! i) Procedureændring i forbindelse med valg af kandidater til partnerskabsrejser Partnerskabsrejseudvalget (PRU) har foreslået følg. ændring til udvælgelsesproceduren: PRU annoncerer og foretager resten af ansættelsesproceduren, når der indstilles hertil fra Indiens- og Bangladesh-udvalget fordi man her har fundet en erfaren rejsedeltager (til indstilling for bestyrelsen) samt et cirka-tidspunkt for den næste rejse.

5 Det er vigtigt, at den erfarne er valgt, inden man søger efter den uerfarne. Det kommer med i forslaget, at den erfarne skal også søge og vælges af PRU. Bestyrelsen bakker op om forslaget, som nu sendes ud til høring i landeudvalgene. 10) Oplysningsaktiviteter Oplysningsudvalget er i bero, men der er sket nogle aktiviteter: Peyton Hunter er næsten færdig med at lave en video om Svalerne, som vi kan sætte op på Facebook og hjemmesiden samt bruge, når vi holder oplæg. Videoen forventes at være helt færdig inden Generalforsamlingen. Frimurerne i Odense har henvendt sig og efterlyst et oplæg om Svalerne 30. marts. 11) Nyt fra: a) Svalernes Fair Trade og Genbrugsbutik, Århusgade Det går godt med salget i genbrug, men det halter stadigvæk efter med Fair Trade-salget. Butikken er interesseret i at finde en kommunikationspraktikant, der kan hjælpe såvel butikken som kontoret/foreningen med bl.a. Facebook og Instagram. b) Kontoret Vi venter på pc-manden, som skal hjælpe med kontorets nye pc. Mailklienten har drillet, når man sender til lange lister: vi beklager, hvis der er nogen, der har fået tilsendt den samme mail to gange. c) Aarhus (herunder Fair Trade i Holstebro) Svalerne i Aarhus og Fair Trade Butik Bazaren har været på en inspirerende og udbytterig messe, Ambiente, i Frankfurt. I messecentret deltog vi i WFTO s officielle lancering af deres Fair Trade-varemærke. Mærket har hidtil kun kunnet benyttes som en mærkning af organisationer. Men nu må det også benyttes på varerne, hvis man er en af de ca. 50 medlemmer, som er certificeret som Guaranteed Fair Trade. Yderligere 230 medlemmer er i gang med denne certificeringsproces. Vi besøgte Fair Trade-stande på messen og fandt mange nye spændende varemuligheder; eksempelvis Srilankansk papir lavet af elefantmøg! Vi skal nu i gang med en større udvælgelsesproces. Året er startet med en pæn lille salgsfremgang i både Fair Trade Gruppen og i Bazaren. Butikken er bl.a. ved at have et godt salg fra New Age-afdelingen. Fair Trade i Holstebro har ikke været lige så tilfreds med salget indtil nu. De forsøger pt at etablere et samarbejde med flygtninge og d. 13. maj afholder de et stort 5-års-jubilæumsarrangement med tale af bl.a. byens borgmester. d) Odense Der er endnu ikke fundet nye lokaler, men der arbejdes hårdt på sagen. Der er mange af de gamle aktive, der har tilbudt at hjælpe med flytningen. Der er super godt tak for det!

6 Odense har givet København nogle genbrugssager. Fredericia bliver også tilbudt nogle sager i f. m. flytningen. e) Fredericia Det kører rigtig godt i Fredericia. I februar måned kom de over i omsætning! Det er dejligt, at der nu er etableret regelmæssig kontakt mellem Fredericia og hovedforeningen. f) Nattergalevej Det begynder at gå stille og roligt bedre med omsætningen på Nattergalevej. Der ønskes dog flere kunder, der ringer og vil aflevere varer. Vi får snart en tur mere til at tømme en container efter aftalen med kommunen. Der er kommet to nye frivillige, den ene tager telefonen, den anden sælger nips. Man søger chauffører. 12) Nyt fra eksterne udvalg og fora CISU har inviteret til møde i Aarhus med Udenrigsminister Kristian Jensen. 13) Evaluering af bestyrelsesmøder og bestyrelsesarbejdet i årets løb Der er tradition for at evaluere bestyrelsesarbejdet på årets sidste møde inden GF. 14) Evt.

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I U-LANDSFORENINGEN SVALERNE D. 12. DECEMBER 2010

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I U-LANDSFORENINGEN SVALERNE D. 12. DECEMBER 2010 REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I U-LANDSFORENINGEN SVALERNE D. 12. DECEMBER 2010 Til stede: (godkendt på bestyrelsesmødet d. 30. januar 2011) Thomas Rugård Poulsen, Kirsten Nielsen, Kirsten Engholm, Romilda

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelse og udvalg i U-landsforeningen Svalerne

Forretningsorden for bestyrelse og udvalg i U-landsforeningen Svalerne Forretningsorden for bestyrelse og udvalg i U-landsforeningen Svalerne Bestyrelsen Valg og konstituering af bestyrelse Bestyrelsen vælges på den årlige generalforsamling og består af en formand, næstformand

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I U-LANDSFORENINGEN SVALERNE D. 10. OKTOBER 2010

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I U-LANDSFORENINGEN SVALERNE D. 10. OKTOBER 2010 REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I U-LANDSFORENINGEN SVALERNE D. 10. OKTOBER 2010 Til stede: (godkendt på bestyrelsesmødet d. 12. december 2010) Thomas Rugård Poulsen, Kirsten Nielsen, Lone Place, Romilda Wangari,

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne]

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne] 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16-19 Deltagere [Navne] Gæster Afbud [Navne] Forberedelse: Hvert Campus skal have skrevet

Læs mere

Referat for. KB-møde i DJ kreds 1

Referat for. KB-møde i DJ kreds 1 Referat for KB-møde i DJ kreds 1 6. januar 2009 kl. 16.00 på Gl. Strand Til stede: Pernille Mac Dalland (PMD), Kenni Leth (KL), Morten Terp (MT), Per Rehfeldt (PR), Lissen Jacobsen (LJ) og Ulrik Borgermann

Læs mere

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere. Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere. Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d. 04.10.2017 Mødet afholdes hos DS Århus, Søren Frichs Vej 42H, 1th 12, Århus, kl. 10-17

Læs mere

U-LANDSFORENINGEN SVALERNE. Århusgade København Ø. CVR-nr ÅRSREGNSKAB regnskabsår

U-LANDSFORENINGEN SVALERNE. Århusgade København Ø. CVR-nr ÅRSREGNSKAB regnskabsår 0 U-LANDSFORENINGEN SVALERNE Århusgade 35 2100 København Ø CVR-nr. 49 64 04 12 ÅRSREGNSKAB 2015 52. regnskabsår Årsregnskabet er fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling, den 10.

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling fredag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling fredag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling fredag den 7.4.2017 kl. 15.00 på Østvilsund Færgekro. 26 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Jan Thomsen bød velkommen til

Læs mere

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Dansk Pæon Selskab Generalforsamling Den 23. februar 2013 kl. 15.30 Det Biovidenskabelige Fakultet Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Der var incl. bestyrelsen 24 personer til stede (15 året før).

Læs mere

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/02 klokken 15-18 Sted: DJ s lokaler på Fiskergade, Aarhus C Tilstede: Anders (skype), Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja,

Læs mere

U - L A N D S F O R E N I N G E N SVALERNE SVALENYT

U - L A N D S F O R E N I N G E N SVALERNE SVALENYT U - L A N D S F O R E N I N G E N SVALERNE SVALENYT 2017-1 U-LANDSFORENINGEN SVALERNES MEDLEMSBLAD ÅRSBERETNINGER FRA 2016 Indhold ÅRSBERETNINGER FRA 2016: Formandens beretning side 3 Regnskabsåret i ord

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Referat fra. ma-nets generalforsamling den 22. februar Steen Johansen blev valgt som mødets dirigent

Referat fra. ma-nets generalforsamling den 22. februar Steen Johansen blev valgt som mødets dirigent Referat fra ma-nets generalforsamling den 22. februar 2018 ca. 35 medlemmer deltog i generalforsamlingen Ad 1 Valg af dirigent Steen Johansen blev valgt som mødets dirigent Ad 2 Valg af referent Minna

Læs mere

REFERAT. 3. VIA-DSR møde 2017

REFERAT. 3. VIA-DSR møde 2017 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16.30-19.30 Deltagere Kara Sigrid Ellegaard (237692 SIS) Inge Lundin Bech (237682 LISKI)

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 29. marts 2012

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 29. marts 2012 Referat torsdag den 29. marts 2012 Kl. 18:00 i Mødelokale 2, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2. FOU - Ansøgning om godkendelse som frivillig folkeoplysende forening

Læs mere

U - L A N D S F O R E N I N G E N SVALERNE SVALENYT 2016-1

U - L A N D S F O R E N I N G E N SVALERNE SVALENYT 2016-1 U - L A N D S F O R E N I N G E N SVALERNE SVALENYT 2016-1 U-LANDSFORENINGEN SVALERNES MEDLEMSBLAD ÅRSBERETNINGER FRA 2015 U-landsforeningen Svalernes adresser Indhold ÅRSBERETNINGER FRA 2015: Formandens

Læs mere

Referat af Generalforsamling

Referat af Generalforsamling Side 1 af 5 Referat af Generalforsamling SEKTIONEN FOR SELVSTÆNDIGE SOCIALRAÅ DGIVERE Odense Zoo d. 18.01.2018 Ordstyrer: Anne-Marie Wulf Referent: Rikke Ludvigsen Deltagere: 15 Formandens beretning for

Læs mere

U - L A N D S F O R E N I N G E N SVALERNE

U - L A N D S F O R E N I N G E N SVALERNE U - L A N D S F O R E N I N G E N SVALERNE SvaleNyt 2015-2 U-landsforeningen Svalernes medlemsblad Referat fra Generalforsamlingen 2015 SvaleNyt 2 2015 U-landsforeningen Svalernes adresser Indhold Referat

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i U-landsforeningen Svalerne

Referat fra Generalforsamling i U-landsforeningen Svalerne Referat fra Generalforsamling i U-landsforeningen Svalerne Søndag d. 12. april 2015, kl. 11-17 i Mellemfolkeligt Samvirkes lokaler, København. 1. Valg af dirigent, referenter og stemmetællere Vita Bruun

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde onsdag den 26. november 2014, kl. 18.30 i Andelslandsbyen

Referat af Bestyrelsesmøde onsdag den 26. november 2014, kl. 18.30 i Andelslandsbyen Afbud: Ingen Referat af Bestyrelsesmøde onsdag den 26. november 2014, Sagsfremstilling 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt 2. Godkendelse af referat. Godkendt 3. Meddelelser fra formanden kl. 18.30 i

Læs mere

Referat for generalforsamling i bådelaget Elbo. Lørdag den 23 marts 2013 kl. 11.00 i Havbådehuset Slette Strand

Referat for generalforsamling i bådelaget Elbo. Lørdag den 23 marts 2013 kl. 11.00 i Havbådehuset Slette Strand Referat for generalforsamling i bådelaget Elbo. Lørdag den 23 marts 2013 kl. 11.00 i Havbådehuset Slette Strand Dagsorden 1 : Valg af ordstyrer 2 : Valg af referent og 2 stemmetællere 3 : Årsberetning

Læs mere

Til stede: Ejnar, Ellen, Gitte, Marianne, Annette, Lena, Gunnild og Mette B. Steffen vil gerne løbende servicere maskinen OBS på at rense filter.

Til stede: Ejnar, Ellen, Gitte, Marianne, Annette, Lena, Gunnild og Mette B. Steffen vil gerne løbende servicere maskinen OBS på at rense filter. Referat af bestyrelsesmøde d. 16/2-2015 kl. 19.00 i rytterstuen Til stede: Ejnar, Ellen,,, Annette, Lena, og B. Afbud: Ingen Dagsorden 1. Opdatering siden sidst 2. Økonomi og regnskab Undersøgelse af pakket

Læs mere

REFERAT FRA LS-MØDE D. 16. MARTS 2014

REFERAT FRA LS-MØDE D. 16. MARTS 2014 REFERAT FRA LS-MØDE D. 16. MARTS 2014 Deltagere: Amalie, Simon, Mathias, Vibeke, Morten, Ilija, Henriette og Cecilie Afbud: Mieke og Christian Pkt. 1 Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt Pkt.

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Herresiden holdt ikke divisionsstatus, men generelt tilfredsstillende på både herre og damesiden.

Herresiden holdt ikke divisionsstatus, men generelt tilfredsstillende på både herre og damesiden. Årlig generalforsamling i Lyseng Tirsdag den 19. marts kl 18.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Jan Bach blev foreslået af Bestyrelsen og blev valgt. 2. Formandens beretning Sportslig Der har være tilfredsstillende

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004 Side 1 Viborg den 16 NOV 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd Om bestyrelsesmødet Mødedato: Onsdag den 25. juni 2014 Mødested: Ungehuset, Bredahlsgade 3C, 4200 Slagelse Starttidspunkt: 18:00 Deltagere: Fraværende: Bemærkninger: Christopher Trung Paulsen, Jen Noel

Læs mere

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Forelæggelse af regnskab a. regnskabet

Læs mere

Referat Fredericia Billard Klub 17. marts 2008

Referat Fredericia Billard Klub 17. marts 2008 Referat 2008-4 Referat Fredericia Billard Klub 17. marts 2008 Fremmødt: Kasserer Jan Clausen Formand Turneringsleder Hans Jørgen Rand Næstformand Kim Nielsen Afbud: Bestyrelsesmedlem Mark Nielsen Gæst:

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00. Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00. Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00 Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 21. oktober 2014 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde 21. oktober 2014 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde 21. oktober 2014 kl. 18.30 Fremmødt: Steffen, Nadia, Holland, Baagøe, Kåre, Parbæk, Thorup Afbud: Bo, Kathrine Ikke fremmødt: - Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre 1.

Læs mere

Deltagere. Jan, Gert, Inge Mette, Hanna, Anne Lise, Birthe, Per, Jette og Tove. Der var afbud fra Bjarne og Jeanett.

Deltagere. Jan, Gert, Inge Mette, Hanna, Anne Lise, Birthe, Per, Jette og Tove. Der var afbud fra Bjarne og Jeanett. Referat af bestyrelsesmødet d. 21.sept 2015 kl. 13-16 på Solgaven. Mødeleder. Jan. Deltagere. Jan, Gert, Inge Mette, Hanna, Anne Lise, Birthe, Per, Jette og Tove. Der var afbud fra Bjarne og Jeanett. Jan

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den 2.4.2019 kl. 17.30 på Østvilsund Færgekro. 68 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Svend Aage Schytte Pedersen

Læs mere

Meddelelser fra formanden... 4 Meddelelser fra kassereren... 4 Meddelelser fra gruppeledere... 4 Nyt fra hyttefædre... 5 Eventuelt...

Meddelelser fra formanden... 4 Meddelelser fra kassereren... 4 Meddelelser fra gruppeledere... 4 Nyt fra hyttefædre... 5 Eventuelt... Fremmødt Afmeldt Leon Sindberg, Maria Jensen, Jørgen Gammelgaard, Charlotte Thy, Lene Viberg Nielsen, Lis Bjerg Hermind, Michael Vestergaard, Birgitte Højland, Sissel Gammelgaard Steffen Brinch, Tanja

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2019

Generalforsamling GF Norsvej 2019 Generalforsamling GF Norsvej 2019 Dato: Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 20. Sted: Køge Tennisklubs lokaler Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Studentersamfundet - For alle studerende

Studentersamfundet - For alle studerende Bestyrelsen Aalborg, d. 18. maj 2010 Møde i s bestyrelse Den 12.maj kl. 17.00 -Ridderlokalet, Ordinære medlemmer: Niels Haldrup Jensen, formand Emma Bernt Mogensen, næstformand AFBUD Martin Sørensen, kasserer

Læs mere

Torsdag d kl

Torsdag d kl Mødedato: Torsdag d. 23.02. 2017 kl. 17.00 Mødested: Løgstrup-Hallens Cafeteria, Vordevej 1, 8831 Løgstrup Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer: Lone Frandsen Karsten Villadsen Anne Berggreen Federer Henrik

Læs mere

3. Regnskab til generalforsamlingens godkendelse

3. Regnskab til generalforsamlingens godkendelse Referat fra Generalforsamlingen 2018 Den 10. april 2018, kl. 14.00 Afholdt ved DDV, Købmagergade 86, 7000 Fredericia Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab til generalforsamlingens

Læs mere

Møde i Studentersamfundets bestyrelse Den 7. oktober, 2015 klokken 16.30, Ridderlokalet, Fibigerstræde 15.

Møde i Studentersamfundets bestyrelse Den 7. oktober, 2015 klokken 16.30, Ridderlokalet, Fibigerstræde 15. Møde i Studentersamfundets bestyrelse Den 7. oktober, 2015 klokken 16.30, Ridderlokalet, Fibigerstræde 15. Ordinære medlemmer: Lærke Hæstrup, Formand Marcus Birk, næstformand Johan Sørensen, kasserer Tsinat

Læs mere

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 1 Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 Dagsorden + referat Formanden Michael Thaarup byder velkommen til klubbens ordinære generalforsamling. Generalforsamlingen er Skagen Havkajakklubs

Læs mere

U - L A N D S F O R E N I N G E N SVALERNE

U - L A N D S F O R E N I N G E N SVALERNE U - L A N D S F O R E N I N G E N SVALERNE SvaleNyt 2014-2 U-landsforeningen Svalernes medlemsblad Referat fra Generalforsamlingen 2014 SvaleNyt 2 2014 U-landsforeningen Svalernes adresser Indhold Referat

Læs mere

Dagsorden. Sted: Brændpunktet, Ll. Sct. Hans Gade 7-9, 8800 Viborg. Regionsbestyrelsesmøde 11. december For referat:

Dagsorden. Sted: Brændpunktet, Ll. Sct. Hans Gade 7-9, 8800 Viborg. Regionsbestyrelsesmøde 11. december For referat: Dagsorden Dagsorden til møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsesmøde 11. december 2013 For referat: Dorthe G. Thomsen Deltagere: Kent Sandholt, Sanne Jensen, Randi Skov Bundesen, Kirsten Ægidius, Maria

Læs mere

14/ Referent: Heidi Dagsordenspunkter: Mål: Ansvar: Referat: Siden sidst...

14/ Referent: Heidi Dagsordenspunkter: Mål: Ansvar: Referat: Siden sidst... Dagsorden: Bestyrelsesmøde i Falihos - Banevænget 17, Kollemorten - Give (hovedbunkeren) 14/11-15 10.00-16.00 Indkaldte:Rasmus, Tanja, Ditte, Heidi, Kristine, Dennis Fravær: Rasmus Mødeleder: Dennis Ordstyrer:

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde. d. 13/ kl Deltagere:

Referat bestyrelsesmøde. d. 13/ kl Deltagere: Referat bestyrelsesmøde d. 13/11 2018 kl. 17.00 Deltagere: Anne Rasmussen (leder) John G. Pedersen (formand) Henrik Wiingreen (næstformand/stifter) Maria Koordt (bestyrelsesmedlem) Christina S. Jensen

Læs mere

SAND HOVEDSTADEN. Bestyrelsesmøde d. 7. januar 2013 med fortsættelse d. 16. januar 2013

SAND HOVEDSTADEN. Bestyrelsesmøde d. 7. januar 2013 med fortsættelse d. 16. januar 2013 HJEMLØSES LANDSORGANISATION HOVEDSTADSUDVALGET SAND HOVEDSTADEN Referat Bestyrelsesmøde d. 7. januar 2013 med fortsættelse d. 16. januar 2013 Fremmødte: Ole B. Larsen [Ole B], Ole Svendsen [Ole S]; medl.

Læs mere

Studentersamfundet - For alle studerende

Studentersamfundet - For alle studerende Bestyrelsen referat Aalborg, d. 15. oktober 2009 Dagsorden 1. Formelt (B) [10 min] 2. International komite (ODB)[15 min] 3. Regnskab (ODB)[60 min] 4. Kandidat til bestyrelsen (ODB)[15 min] 5. Microsoft

Læs mere

Dagsordenen blev godkendt

Dagsordenen blev godkendt Referat: Bestyrelsesmøde ØJR Tid 19. oktober, kl.: 17:30-20:30 Sted EY-Huset, Værkmestergade 25, 15., 8000 Aarhus C Deltagere Bestyrelsen + suppleanter Gæst Tilstede: Christina Kiær, Jørgen A. Johansen,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 1. Valg af: a. Dirigent Thomas Knapp blev valgt. b. Referent Tine Lind blev valgt. c. Bisidder Arne Christensen

Læs mere

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt.

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Møde den: 26. juni 2017 LSU AU HR Referat Til stede: Ledelsesrepræsentanter: Anne Lindholm Behnk, Gertrud Tefre Medarbejderrepræsentanter: Astrid V. H. Svendsen, Hanne Kaiser, Lene Fransen Referent: Pia

Læs mere

Side borgere deltog i den stiftende generalforsamling. God konstruktiv stemning. Jf. bilag 1

Side borgere deltog i den stiftende generalforsamling. God konstruktiv stemning. Jf. bilag 1 24 borgere deltog i den stiftende generalforsamling. God konstruktiv stemning. Jf. bilag 1 1 Valg af dirigent, referent og stemmetællere 2 Godkendelse af vedtægter 3 Valg af bestyrelse og suppleanter 4

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 30. juni 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede: Bestyrelsen: Afdelingerne:

Læs mere

Referat fra generalforsamling Tirsdag d. 12. marts kl

Referat fra generalforsamling Tirsdag d. 12. marts kl Referat fra generalforsamling 2019 Tirsdag d. 12. marts kl. 19.00 1. Indledning med andagt 2. Valg af dirigent/referent Heidi Empleo Broe Hansen er referent Egon Skødt er dirigent 3. Formandens beretning

Læs mere

1. Velkomst. 2. Nyt fra sekretariat REFERAT BESTYRELSESMØDE

1. Velkomst. 2. Nyt fra sekretariat REFERAT BESTYRELSESMØDE EUDY-Dato: 31/3-2019 Tid og sted: 11:00-16:00 på Brohusgade 17 Ordstyrer: Henrik M. Hørlyck (HH) Referent: Michael Steenberg (MS) Til stede: Victoria Larsen (VL), Mads Jensen (MJ), Mads Jensen (MJ) og

Læs mere

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE DEN 13.MARTS 2019 DANSK SKOLEIDRÆT ØSTJYLLAND

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE DEN 13.MARTS 2019 DANSK SKOLEIDRÆT ØSTJYLLAND 1 REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE DEN 13.MARTS 2019 DANSK SKOLEIDRÆT ØSTJYLLAND Deltagere: Joan Bak, Karin Bønnerup, Henning Hansen, Charlotte Risskov Nielsen, Kasper Holm Povlsgaard, Ole Skjærbæk, Marius

Læs mere

Generalforsamling. Grundejerforeningen Stangkjær. 25. marts 2010

Generalforsamling. Grundejerforeningen Stangkjær. 25. marts 2010 Generalforsamling Grundejerforeningen Stangkjær 25. marts 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af regnskab til godkendelse 4. Forslag fra medlemmer og bestyrelse

Læs mere

Referat fra møde d. 17. marts 2009

Referat fra møde d. 17. marts 2009 Referat fra møde d. 17. marts 2009 Mødested: Den gamle radiografskole Kløvervænget 12 c 5000 Odense C Fremmødte: Anne Grethe Andersen, Dorthe Møller, Christian Gøttsch Hansen, Lars Jensen, og Boye Eckmann

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo 1. Bemærkninger til referat den 12. august 2014? Nej

Læs mere

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus.

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. februar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Hanne Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten

Læs mere

Brødremenighedens hotel

Brødremenighedens hotel Referat Mødedato 23.11.2017 Deltagere Mødested/lokale Brødremenighedens hotel Mødetidspunkt kl. 19.00 Morten Paaske, Lars Henrik Larson, Klaus Paaske, Hans Nissen, Erik Kill, Erik Gram-Hansen, Chresten

Læs mere

Forældrebestyrelsesmøde for Børnehusene Aarup. tirsdag den kl i Børnehuset Fuglebakken

Forældrebestyrelsesmøde for Børnehusene Aarup. tirsdag den kl i Børnehuset Fuglebakken Forældrebestyrelsesmøde for Børnehusene Aarup. tirsdag den 22.08.2017 kl. 19.00 22.00 i Børnehuset Fuglebakken Referat 1. Formalia: Tilstede/fraværende. o Fraværende: Jan Møller, Morten og Heidi Referent:

Læs mere

3. Regnskab til generalforsamlingens godkendelse

3. Regnskab til generalforsamlingens godkendelse Referat fra Generalforsamlingen 2019 Den 10. april 2019, kl. 14.00 Afholdt ved DDV, Købmagergade 86, 7000 Fredericia Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab til generalforsamlingens

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hjerm Dagtilbud. Dato : Tid : Sted : Børnehaven

Bestyrelsesmøde i Hjerm Dagtilbud. Dato : Tid : Sted : Børnehaven Bestyrelsesmøde i Hjerm Dagtilbud Dato : 26.5 2015 Tid : 18.30 21.30 Sted : Børnehaven Forplejning : Kristina Afbud fra : Helle Ordstyrer : Kristina Referent : Lisbeth Udeblivelse: Anders, Nicklas Dagsorden

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 11.04.04. Beslutningsreferat af: Referat nr. 5. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 06.04.04 kl. 18.30-22.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 11.04.04. Beslutningsreferat af: Referat nr. 5. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 06.04.04 kl. 18.30-22. DIRIGENT: DAVID AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Freddy, Pia H. David, Torben, Arne, Pia K. Aase, René. Afbud, Esbern Ott, Per Nielsen, Klaus. AD. 2 Godkendelse af referat nr. 4. Rettelse til referat fra

Læs mere

Trekkeis.dk. Ordinær Generalforsamling 23-02-2013. Referat. Kim Ursin overtog posten som ansvarshavende redaktør og layouter efter Stefan.

Trekkeis.dk. Ordinær Generalforsamling 23-02-2013. Referat. Kim Ursin overtog posten som ansvarshavende redaktør og layouter efter Stefan. Trekkeis.dk Ordinær Generalforsamling 23-02-2013 Referat 1.Valg af dirigent, referent og 2 stemmetællere: Dirigent: Susanne B. Thomsen. Referent: Tonny N Jensen Stemmetællere Michael S Muller og Morten

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinært bestyrelsesmøde 14. maj 2014

Beslutningsreferat fra ordinært bestyrelsesmøde 14. maj 2014 Indkaldt af: Referent: Deltager: Afbud fra: Formand Lars M. Jensen Linda Andersen Lars M. Jensen, Tom Atkins, Alice Dyssell, Søren R. Nielsen, Kim Johansen, Vagn Johnbeck og Linda Andersen Ejvind Wilms

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019 Godkendt referat RB-møde 190306 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019 Bestyrelsesmødet afholdes i Randers Laksetorvet 1 C.3.10, 8900 Randers Program Kaffe og rundstykker 09.30-10.00

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 14/3 2018 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 33 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG BILAG 1 VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG I venstre kolonne ses Frivilligcenter Nyborgs gældende vedtægter. I højre kolonne ses Frivilligcenter Nyborgs bestyrelses oplæg til vedtægtsændringer i henhold

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Side 1/5 Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Før selve referatet

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres

Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres arbejde denne folder tjener som inspiration Inspiration til

Læs mere

Referat DJ Kommunikations generalforsamling 2017

Referat DJ Kommunikations generalforsamling 2017 Referat DJ Kommunikations generalforsamling 2017 Dato: 24.02.2017 Sted: Salon K, Rådhusstræde 13, 1466 København K Tid: 17.30-19.30 Ordstyrer: Nikolai Søndergaard Referent: Amalie Thykier Formand Per Roholt

Læs mere

Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted

Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted Den 5/3-2014 i Ringsted hallens cafeterias mødelokale. Tilstede: 12 personer fra ØP nr. 40, 48, 55, 73, 86, 91, 94, 115, 116, 122. Pkt 1: Valg af dirigent.

Læs mere

2. Sager til behandling/beslutning

2. Sager til behandling/beslutning Ref.: JIJ Dok.nr.: 4173040 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15979 14-03-2018 Referat fra TR & bestyrelsesmøde Dato: 12. marts 2018 Tid: Sted: 09.00-12.00 Ekstraordinært TR møde 12.45 16.00 Kredsbestyrelsesmøde Hotel

Læs mere

Generalforsamling SAND Nordvestsjælland Frivilligcenter Nordvestsjælland, Kassernevej 6, 4300 Holbæk.

Generalforsamling SAND Nordvestsjælland Frivilligcenter Nordvestsjælland, Kassernevej 6, 4300 Holbæk. 10-03-2014 Generalforsamling SAND Nordvestsjælland Frivilligcenter Nordvestsjælland, Kassernevej 6, 4300 Holbæk. Tilstede: René Køhn formand Tlf. 60731569 sand-nvsj@live.dk Helle Kjeldgaard Due Tlf. 41440170

Læs mere

REFERAT AF SYVENDE ORDINÆRE TEX-BRUGERGRUPPE 24. SEPTEMBER 2005 PÅ DATALOGISK INSTITUT, AARHUS UNIVERSITET DAGSORDEN:

REFERAT AF SYVENDE ORDINÆRE TEX-BRUGERGRUPPE 24. SEPTEMBER 2005 PÅ DATALOGISK INSTITUT, AARHUS UNIVERSITET DAGSORDEN: REFERAT AF SYVENDE ORDINÆRE GENERALFORSAMLING I DANSK TEX-BRUGERGRUPPE 24. SEPTEMBER 2005 PÅ DATALOGISK INSTITUT, AARHUS UNIVERSITET DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 13. april 2014

Referat af bestyrelsesmøde den 13. april 2014 Referat af bestyrelsesmøde den 13. april 2014 Ingen afbud Dagsorden godkendes Referent: Lea Mødeleder: Rie Økonomi: Økonomiansvarlig Kristina kontakter Marianne Friis fra hovedkontoret og laver en aftale.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde 21-06- 2012

Referat fra bestyrelsesmøde 21-06- 2012 Referat fra bestyrelsesmøde 21-06- 2012 Referent: Mødedeltager: Mathias Morten Henrik Ikke tilstede: Gorm Referatform Referatet er udarbejdet ud fra vores strategiske mål 2012. Dvs at der til hver kategori

Læs mere

Referat fra konstitueringsmøde

Referat fra konstitueringsmøde Referat fra konstitueringsmøde Mødedato: Tirsdag den 7. april 2015 Mødested: Klublokalet Tidspunkt: Kl. 18:30 22:00 (mødes kl. 18:15) Mødetype: Hovedbestyrelsesmøde nr. 01 Fortæring: Tegnstyrer: KUP Kvaje

Læs mere

Glade børn lærer bedst

Glade børn lærer bedst Bestyrelsesmøde tirsdag d. 8/5 2018 Rødding Friskole kl. 18-21 Deltagere: Maja, Pia, Stinne, Pernille, Ditte, Henrik, Lars, Jens. Glade børn lærer bedst Fraværende: Poul Forplejning: Jens Ansvarlig Dagsorden

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. VIA-DSR Møde. Punkt 1. Valg af dirigent og referent

REFERAT/ DAGSORDEN. VIA-DSR Møde. Punkt 1. Valg af dirigent og referent VIA-DSR Møde Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 27. oktober 2016 Deltagere, Næstformand Christopher Ammentorp, Catja Brühl, Peter Vari, Jennifer Terstegge, Amanda

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 6 7. Akutte

Læs mere

Landsbestyrelsen 2015 Bestyrelsesmøde d. 13.09.2015

Landsbestyrelsen 2015 Bestyrelsesmøde d. 13.09.2015 1. Formelt Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Valg af referent: Godkendelse af dagsorden: Godkendelse af referat fra sidst David Alexander Gryesten, Monica Kujabi, Morten Wørmer, Caroline Arnbjerg, Stine

Læs mere

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 04.10.2014

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 04.10.2014 1. Formelt Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Mødeleder Valg af referent: Godkendelse af dagsorden: Godkendelse af referat fra sidst Opfølgning på opgaver fra sidste møde Jesper Mølgaard, Marie Hauerslev,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde fredag d kl

Referat fra bestyrelsesmøde fredag d kl Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat fra bestyrelsesmøde fredag d. 10.11.2017 kl. 9.30 15.30 Mødet afholdes på Sinatur Hotel Sixtus, Teglgårdsvej 73,

Læs mere

Sted: VIA, Pædagoguddannelsen i Viborg, Reberbanen 13, 8800 Viborg, lokale T6. Spisning foregår i lokale F1 efter mødet.

Sted: VIA, Pædagoguddannelsen i Viborg, Reberbanen 13, 8800 Viborg, lokale T6. Spisning foregår i lokale F1 efter mødet. Mødeindkaldelse 18. juni 2008 Mødeforum: VIAs bestyrelse Dato: Tirsdag den 24. juni Tid: 16.00 18.00 Sted: VIA, Pædagoguddannelsen i Viborg, Reberbanen 13, 8800 Viborg, lokale T6. Spisning foregår i lokale

Læs mere

Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013

Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013 Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Godkendelse af dagsorden og forretningsorden for generalforsamlingen. 3. Aflæggelse

Læs mere

Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense

Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2014 IMCC Lokalafdeling Odense ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag 12. November 2014 kl. 18-19.30 1. Formalia a. Velkomst Formændene byder velkommen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d. 9/9 2015

Referat fra bestyrelsesmøde d. 9/9 2015 Referat fra bestyrelsesmøde d. 9/9 2015 Tilstede: Holger (forælder, SolsikkenÅby), Jonna (forælder, Heimdalsvej), Trine (pædagogisk leder, Hobbitten), Gitte (forælder, dagplejen), Lone (pædagog, SolsikkenÅby),

Læs mere

Referat: Til stede: Mette, Anni, Marianne B., Zarah, Lonnie, Marianne C, Birgit, Uffe

Referat: Til stede: Mette, Anni, Marianne B., Zarah, Lonnie, Marianne C, Birgit, Uffe Bestyrelsesmøde på Lyngåskolen, personalestuen Onsdag den 20. maj 2015 kl. 17.00-19.00 Referat: Til stede: Mette, Anni, Marianne B., Zarah, Lonnie, Marianne C, Birgit, Uffe Referent: Dorthe Afbud: Astrid,

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014 referat RB-møde 140424 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014 Bestyrelsesmødet afholdes i Aalborg, Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Mødet begynder kl. 09.30 Der vil være kaffe og brød fra

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr /15 Tirsdag den 19. maj 2015 kl På Central Åderupvej 22-24

Referat fra bestyrelsesmøde nr /15 Tirsdag den 19. maj 2015 kl På Central Åderupvej 22-24 Referat fra bestyrelsesmøde nr. 10-2014/15 Tirsdag den 19. maj 2015 kl. 18 00 På Central Åderupvej 22-24 Tilstede: Afbud: Mødeleder: Referent: Øvrige tilstede: Lindy Nymark Christensen, Kristoffer Petersen,

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 21-05-2015

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 21-05-2015 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 21. maj 2015 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er primært

Læs mere

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 21 fremmødte 1. Indledning Det er i dag et vejr nr. 266 i højskoledagbogen 1.1 Valg af dirigent Finn Seerup blev valgt.

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere