LONGOMONTANUS. August 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LONGOMONTANUS. August 2013"

Transkript

1 LONGOMONTANUS, August 2013,

2 Velkommen til Niels` auto Dejligt, at der igen er aktivitet i værkstedet. Det er friskt af dig Niels, at starte op som selvstændig. Nu bør vi støtte op om dig, så det også bliver en travl arbejdsplads med godt humør. Det gode arbejde skal du nok levere. Jeg har forstået, at vi stadig kan bruge grusgraven til aktiviteter. Det betyder meget for livet i Lomborg. Den 23. august holdt Niels åben reception og de mange fremmødte tegner en lys fremtid for værkstedet. Skal vi have Naturpark i Lomborg??? Lomborg, Lemvigs grønne landsby, ja men den kan også blive for grøn. Her midt i byen på brandtomten efter Lillebjerg, vokser nu alt vildt, som en forlængelse af byggegrunden på den anden side af vejen. Hvem har ret og pligt til at holde en privat ejet grund? Er der nogen, der kan pålægge ejerne at holde deres grunde? Man er godt i gang med at rense landsbyer for nedrivningsværdige huse, fint, men hvem skal holde grunden efter en sådan nedrivning. Jeg kan frygte for landsbyerne, at det sidste bliver værre end det første. Så var grillen tændt. Sommerens grillaftener har været pænt besøgt, selv om det er i ferietiden. Vi har alle nydt den dejlige sommer og en runde KROLF blev det også til, en aften efter grillmad og èn enkelt. Vinder og antal slag er ikke det vigtigste. Vi havde det bare sjovt. Den 23. august var sidste åben grillaften for i år. KROLF nyt: Der er et pænt fremmøde mandag og torsdag godt 20 deltagere. Skulle alle møde op er vi over 30. Det er dejligt at også folk fra Lemvig kommer for at deltage, om det er KROLFen, snakken, kaffen eller rundstykkerne (ca. 1 gang om måneden)? Vi har det bare hyggeligt. Så kom og vær med mandag kl eller torsdag kl (fra torsdag den 3. oktober der det om torsdagen kl ).

3 Hvad gør vi, hvis ulven kommer? Rolig rolig, det er snart længe siden vi har hørt om ulven, men trist er det, når der drives hærværk i det små godt nok på ting og sager i skoven, særlig ved grillpladsen. Vi har nogle drenge mistænkt, for selv om man har svært ved at få tiden til at gå med den lange sommerferie, så skal man passe på de ting andre har lavet. Det er jo til gavn for os alle. Måske ville det hjælpe, hvis vi satte et billede i Longomontanus? Var det en Ulv man havde set, så kom den sikkert i bladet. Der er mange voksne, der bruger skoven, så hvis I ser unge, der er på gale veje, så tag en snak med dem om det. Førstehjælp? Kun èn enkelt havde tilmeldt sig, så desværre ikke noget hold på kulturaftenerne. Der er flere, der tilbyder førstehjælp, så spring på et af dem.

4 Husenes forandring i de små Landsbyer Lomborgvej 115 Huset her blev bygget af Peder og Nicoline Hansen, de havde haft en ejendom i Ndr. Lomborg, den solgte de til Chr. Led Jensen, og byggede huset her, det var på den tid der skulle bygges ny forsamlingshus i Lomborg, Tyskerne der var her under krigen, havde ødelagt det gamle forsamlingshus, da de havde haft indkvarteret nogle soldater i huset. Peder Hansen brugte nogle af materialerne fra det gamle forsamlingshus til at bygge Lomborgvej 115 af, huset blev indrettet med slikbutik som Nicoline passede, butikken og huset blev passet og holdt i orden, samtidig med at Peder havde arbejde som murearbejdsmand, efter Peders død fortsatte Nicoline nogle få år med slikbutik, og efter hendes død blev huset solgt til gårdmand Palle Foged, Ertbjerg i Ndr. Lomborg, han indrettede derefter huset til bolig til landbrugsmedhjælpere

5 Landsbyfesten Vi vil gerne sige tak for den store opbakning til Landsbyfesten den 15/ For første gang blev hele dagen afholdt på friluftspladsen, og dette fungerede rigtig godt, og derfor vil festen også fremover blive afholdt her. Landsbyfesten startede med gudstjeneste v/ Henning Mikkelsen. Efterfølgende serverede Spejderne frokost, inden den store vejdyst løb af stablen. Der blev kæmpet med stor engagement, og der var mange tilskuere til at heppe. Det endte med, at Markskellet løb med sejren. Eftermiddagen sluttede med kaffe og kage sponsoreret af Sogneforeningen. Under eftermiddagskaffen blev årets Lomborgbo kåret, som i år helt velfortjent blev Karen Madsen for hendes store arbejde med forsamlingshuset. Til aftenfesten, hvor ca. 160 mennesker deltog, blev der solgt helstegt pattegris, som var lavet helt perfekt af Jørgen Olsen. Stor tak for det. Derudover underholdte Svend og Kaj til glæde for både børn og voksne. Næste års Landsbyfest afholdes lørdag den 9. august 2014, så sæt allerede nu X i kalenderen. Har du forslag til aktiviteter eller gerne vil give en hånd med planlægningen, er du meget velkommen til at kontakte udvalget. Udvalget består af en - to repræsentanter fra hver forening i Lomborg. I år har følgende deltaget: Pia Sejbjerg (RLIF) Helle Skovmose (RLIF) Holger Kristensen (Sogneforeningen) Anne Bülow (Sogneforeningen) Lina Madsen (Lokalhistorisk arkiv) Jytte Christiansen (Forsamlingshuset) Christian Christiansen (Forsamlingshuset) Rikke Sandholm (Spejderne) Lisbeth Mikkelsen (Spejderne)

6 Skt. Hans Sogneforeningen havde tændt op på grillen kl , og det benyttede ca. 70 sig af. Vejret var som ofte blæsende og koldt, regnen udeblev dog, så det tog ikke lang tid, før bålet var brændt ned og heksen fløjet. Kl holdt formanden for familie og kultur i Lemvig, Henrik Thygesen båltalen, og da var både efterskolens elever og flere fra byen mødt op. Båltalens opfordring var: Tænk positivt. Det er ikke så ringe endda, som vi ofte giver udtryk for. Så blev der tid til at snakke og drikke en kop kaffe.

7 Nyt fra Sogneforeningen Resume af mødet om vindmølleprojekt i Lomborg Den 22. maj 2013 blev der holdt orienteringsmøde om et potentielt vindmølleprojekt i Lomborg sogn. Gunnar Lisby Kjær fremlagde planen for et eventuelt projekt med 3 møller, der alle skulle være 140 m høje. Området er godkendt af Lemvig Kommune til opførelse af vindmøller, og ligger i en afstand af ca. 1 km fra Lomborgvej til den nordligste mølles placering. Afstandskravet er 560 meter fra møllerne til nærmeste bebyggelse, og det vil derfor medføre, at Brunsgård skal rives ned, hvis projektet realiseres. I projektet er der lagt op til, at der kan købes mølleanparter af enten private og/eller foreninger. 20 % udbydes i en radius af 4,5 km fra møllerne. Gennemføres projektet, vil det desuden udløse en sum penge til sognet, som kan bruges almennyttigt, og gøre det ekstra attraktivt at bo i Lomborg sogn. Efter gennemgangen fulgte en debat for og imod projektet og landmøller generelt, hvor det var lettest at spotte modstanderne, som bl.a. frygter lavfrekvent støj, væsentligt ændret landskab og fald i huspriser. En enkelt nær nabo til allerede etablerede vindmøller gjorde opmærksom på, at de ingen gener havde fra deres høje naboer.

8 Fælles arbejdsdag: Sogneforeningen holder fælles arbejdsdag v. grillhytten/rundingen Program: Kl Vi mødes og fordeler os i de 4 arbejdsgrupper Medbring: Madhold: Anne Bülow Planering/jordarb.: Jørgen Mikkelsen Plante/beskære: Hytter, bom etc.: Hanne Jensen Holger Kristensen og Jack Rud Jensen Kl. 10:00 Rundstykker og kaffe (Sogneforeningen) kl Arbejdet går i gang Kl Fælles frokost (vi griller, Sogneforeningen) Rive, spade, arbejdshandsker, beskærer-/ grensaks, spade, trillebør o. lign. Mød op og giv en hånd med. Påklædning efter vejret! Ændring i bestyrelsen i Lomborg Sogneforening: Gitte Svendsdatter er udtrådt af bestyrelsen og i stedet er Hanne Jensen, Ringgade, tiltrådt som ny kasserer pr Sidste Nyt fra Sogneforeningen. Bestyrelsen har kigget i vedtægterne. Som vi læser det, kan vi ikke ændre kontingentet, som ellers blev besluttet på generalforsamlingen, i mart mdr. i år. Ifølge vedtægter, kan det kun ske ved en vedtægtsændring, da vedtægterne er baseret på, at hver husstand kun har en stemme ( 5). Har nogen noget at indvende, så kontakt bestyrelsen. Kontingentet forbliver som hidtil 150 kr. pr. hustand og 75 kr. for pensionister. Kontingentet forfalder en mdr. efter modtagelsen af girokort - ellers slettes medlemsskabet, ( 3) og fremover vil man ikke modtage Longomontanus.

9 Lomborg Sogneforening og forsamlingshuset afholder stor julefrokost i forsamlingshuset lødag den 30. november kl Musik: Robin Sørensen Pris: 250 kr. Tilmelding og betaling efter først til mølle princippet til Karen på tlf Bestilte billetter betales i forsamlingshuset mandag den 7. oktober mellem kl og Ikke afhentede billetter bliver annulleret. På gensyn til en festlig aften

10 Forsamlingshusnyt I løbet af efteråret vil vi komme rundt og sælge medlemskort, kontingentet er uændret 100 kr. pr. person, som skal være betalt senest den 31. januar 2014 for at have stemmeret på generalforsamlingen. Tak til alle der har valgt at være medlem, og støtte forsamlingshuset med hjælp både ude og inde. Stort loppemarked til fordel for forsamlingshuset lørdag den 14. september kl søndag den 15. september kl der er stadig mulighed for at komme med effekter ved henvendelse til Karen på tlf Husk julefrokosten som vi afholder sammen med sogneforeningen den 30. november, hvor Robin Sørensen, som vi havde i 2011, leverer musikken. Ved udlejning kontakt da: Eva Falkesgaard

11 Spejderne i Lomborg/Rom Spejdersæsonen er startet. Du kan stadig nå at være med. Vi mødes i Missionshuset hver tirsdag fra kl Alle drenge og piger er velkomne. Vel mødt. Nu er det snart jul igen.. Husk spejdernes julemarked den 1. december 2013 Hilsen KFUM Spejderne og De Grønne Pigespejdere Vælgermøde Vælgermøde i Lomborg torsdag den 31. oktober kl på Lomborg Gymnastik og Idrætsefterskole Dette skal være et tilbud til de opstillede kandidater i Lomborg/Rom om at møde deres vælgere i sognet. Aftenens tema: Hvordan ser du Lomborg som en del af Lemvig kommune? Derfor håber jeg, at alle I kandidater vil give tilsagn til Kastrup senest den 27/10 og et stort fremmøde vil gøre aftenen indholdsrig. Der er ingen valgflæsk men øl og vand. Kulturudvalget.

12 Nyt fra Ramme/Lomborg IF Kommende aktiviteter 5. okt. Revy Kl Der afholdes fælles revy for Lomborg og Ramme Lørdag d. 5. oktober kl i Ramme hallen. Sæt [X] i kalender! Revy Reprise med kaffebord mandag d. 7. oktober kl i Ramme hallen. (VIGTIGT! Vi mangler stadig emner til Revyen!) Marianne mangler meget stof til revyen, så indlever NU til Mariane Yderstræde: Mail: / Mobil: sep. & 1. nov. Fredagssjov Kl I Ramme hallen fra 3 klasse og opefter. Det koster 30 kr. pr. gang. Hver onsdag Kl Klub Ramme Det opstarter igen d. 11. september kl Det er fra 5 kl. og opefter. Den første onsdag i hver måned er 4 kl. velkommen. Pris: 160 kr. ved halv års kontingent eller 20 kr. pr. gang. Forslag til kommende arrangementer modtages gerne på tlf. til Pia Sejbjerg mobil eller Helle Kjær mobil Yderligere info på:

13 Glimt fra sommerens aktiviteter

14 Gymnastiksæsonen Sæsonstart uge 39 Hold Tidspunkt Sted Om Holdet Ledere Mor/Far Barn Årgang 2010/2011 Pris kr. 450,- Tirsdag Lomborg Børnehave (gymnastiksalen) På mor/far barn holdet skal vi have masser af fart over feltet, synge, danse, hoppe, gynge, Lone Harpøth klatre og gå på line. Børnene (og forældrene) skal bevæge sig - og gennem leg skal børnene have trænet deres motorik og have det sjovt. Vi vil gerne, at mor/far er aktiv og er med til at udfordre børnene. Spillopper (piger) Årgang 2008/2009 Pris kr. 450,- Onsdag Lomborg Børnehave (gymnastiksalen) Vi er et hold for superfriske piger. Vi hopper, danser, synger og leger. Aktivitetsniveauet er højt og humøret i top! Pia Andersen Lisbeth Lind Lisbeth Mikkelsen Lea N Pedersen (ungleder) Amalie Lind(ungleder) Sine Christiansen(smølf) Krudtugler (drenge) Årgang 2008/2009 Pris kr. 450,- Onsdag Lomborg Børnehave (gymnastiksalen) Vi laver gymnastik med fart over feltet blandet med en masse tons og tummel, så hvis du er en sej fyr og kan lide at have det sjovt, så kom og vær med. Søren Vang Pedersen Tina Blæsbjerg Katrine Bagge (nye ungleder) Gazellerne kl Pris kr. 450,- Mandag 17:45-19:00 Efterskolen Springcenter - Hallen Gazellerne er et springhold for 0. klasse til 3. klasse, vi skal lære en masse spring, tonse og tumle, bruge en masse energi og bare have det sjovt. Bent Dissing (onkel) Signe Mouritzen (tante) +nye ungleder Niels Bjerre Marianne Agger Nikoline Mikkelsen Ida Kaalund Lone Lund Madsen Ryan Andreasen Daniella Mathiasen (ungleder) Karoline Christensen (Ungleder) Laura Dam Olesen (ungleder)

15 Gymnastiksæsonen Hold Tidspunkt Sted Om Holdet Ledere Rytme/ZumbAtomic Pris kr. 450,- Zumba Pris kr. 550,- Styrke/kondition Pris kr. 550,- Herrer Pris kr. 550,- Aktiv Onsdag 50+ Pris kr. 30,- pr.gang Mandag 17:45-19:00 Tirsdag 18:45-19:45 Onsdag 18:30-19:30 Mandag 19:30-20:30 Start uge 36 Onsdag 9:00-11:00 Efterskolen Spejlsalen Efterskolen Spejlsalen Ramme Hallen Ramme Hallen Ramme Hallen, Zumbatomic er sjov og ballade til latinamerikanske rytmer. Til Rytme skal vi fnise, lege, prøve forskellige håndredskaber og bruge kroppen på en anderledes måde. Vi prøver mange forskellige genrer i nemme små serier, så alle kan være med. Det vigtigste er at have det sjovt og nyde den dejlige musik, mens vi bevæger os og er aktive. Svedige zumba-timer hvor vi med godt humør og lækker latinamerikansk musik får masser af motion. Alle kan være med, så kom op af sofaen og ud på dansegulvet! Motionsholdet er for dig, som gerne vil opbygge og vedligeholde et sundt fundament for kroppens kondition og styrke. Gennem øvelser og brug af forskellige redskaber vil vi udfordre din krop til og med i godt fællesskab! Vi laver frisk gymnastik, hvor man får sig rørt på en god måde til musik, man ikke kan stå stille til. Pulsen kommer op og humøret i top, når du møder op Vi starter men en kop kaffe og et rundstykke, derefter vil der være mulighed for forskellige aktivteter: f.eks. Bowls, Indendørs Curling, Gymnastik, Bob, Badminton, Gå/Cykeltur, Vikingespil, m.m. Helle Pilgaard Charlotte Grønkjær (nye ungleder) Helle Pilgaard Charlotte Grønkjær Birthe Lange Birthe Lange Mette Møller Bodil Jensen Tilmelding og betaling på forenings hjemmeside. (under fanen kontingent) Køb et 10 turskort kr. 300,- (kan bruges til: Zumba, Styrke/kondition, Aktiv Onsdag 50+)

16 Ramme Lomborg IF starter Aktiv Onsdag op for 50+. Tilbuddet er for alle der har lyst til at røre sig lidt i hverdagen få lidt sved på panden men først og fremmest et socialt tilbud for ALLE. Motion er sundt for sjæl og krop siger Linda Grønkjær og Hans Peter Hjortkjær bag styregruppen for Aktiv Onsdag i Ramme hallen. Tilbuddet starter onsdag d. 4. sep. og herefter hver onsdag fra kl hvor der startes med en kop kaffe og et rundstykke til at styrke sig på inden motionen begynder. Det der er vigtigt i dette nye tilbud er at alle kan være med selvom man har en skavank eller to, man bestemmer selv farten. Der vil være mulighed for at vælge mellem flere forskellige idrætter og nogle der er mere stille end andre. Aktiv Onsdag er lavet i samarbejde med DGI Vestjylland der har et landsdækkende tiltag med Idræt om Dagen. Kom og vær med Vi byder alle hjertelig velkommen til fælles motion! NIELS AUTO Alt i autoreparationer Tlf

17 Velkommen til et nyt skoleår og til nye faciliteter Søndag d. 11. august åbnede Lomborg Gymnastik og Idrætsefterskole igen dørene for et nyt elevhold det 53. i rækken. 138 glade og forventningsfulde elever strømmede ind sammen med alle deres pakkenelliker og habengut. De havde taget deres forældre og søskende med, så til kaffen i hallen var der fyldt til bristepunktet. Det nye elevhold kunne glæde sig over de dejlige nye værelser i det mindste en del af pigerne mens de resterende må vente et par uger endnu, nemlig til vi bliver færdige med bygningen, der skal forbinde de to pigefløje på førstesal og i stuearealet de to fløje. Det sker forhåbentlig i løbet af oktober måned. Lærerne har fået et fint nyt forberedelseslokale, hvor de kan glæde sig over hæve- sænke borde og frem for alt ro til klargøring af undervisningen. Det har været en sej omgang at få skolen gjort klar til det nye elevholds ankomst, derfor tog personalet også sagen i egen hånd og fik støvkosten og karkluden fundet frem, og så blev der ellers gjort rent. Resultatet blev, at vi, godt hjulpet af rengøringspersonalet i øvrigt, kunne byde velkommen til elevhold 13/14 uden murerstøv. På personalefronten har der været nogle udskiftninger idet nogle skal i gang med den videre uddannelse andre har søgt nye græsgange. Vi har i stedet fået nye friske kræfter, som står klar til at løfte opgaven og forhåbentlig sende et glad og tilfreds elevhold hjem igen om 10 måneder. På skolen ser vi fremtiden i møde med stor fortrøstning, finanskrisen og de dalende elevtal på efterskolerne er heldigvis gået nogenlunde sporløst hen over skolen, og allerede nu ser det lyst ud for skoleåret 14/15. Ja der er meget at glæde sig over. Personalet på Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole

18 Lomborg set fra oven Billederne er taget med Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskoles GoPro kamera fra en satellit- og Henrik Boye styret helikopter.

19 Så begynder kulturaftenerne i efteråret 2013: Altid om torsdagen! Fællesspisningerne er fortsat i forsamlingshuset kl og husk at medbringe service. Drikkevarer skal/kan købes til rimelige priser. Øl: 15,00 kr. vand: 10,00 kr. vin pr. flaske: 60,00 kr. Af hensyn til børnefamilierne laver vi også en børnemenu når der er brug for det så opgiv antal voksne og børn. Priserne er som tidligere: 80,- kr. pr. voksen og 40,- kr. pr barn (der ikke er konfirmeret). Tilmeldelse til fællesspisning og madholdet sker til Kastrup ( ) eller på Øvrige aktiviteter foregår på Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole. Oktober: Den 3. Madholdet starter kl Den 10. Fællesspisning i forsamlingshuset kl Husk tilmelding! Den 24. Madlavning for mænd. Den 31. Vælgermøde kl på Lomborg Gym.- og Idrætsefterskole. November: Den 7. Madholdet for mænd. Den 14. Fællesspisning rap, rap. Husk tilmelding. Den 28. Madlavning for mænd. December: Den 7. Den 12. Mine bedste småkager! Har du en god opskrift og gerne vil give den videre, så tilmeld dig til Kastrup husk at aflevere en indkøbsliste. Max. Deltagelse 25 ikke alle bør komme med en opskrift, Men de, der ikke kommer med en betaler 40,- kr. pr. næse. Fællesspisning julemad! Husk tilmelding. En rigtig god jul og kom godt ind i det nye år vi ses i januar 2014! Indlevering af stof til næste nummer, der dækker: Januar, februar, marts og april skal indsendes senest Mandag den 16. december til Kastrup (mail:

20 Kalenderen - det sker i Lomborg: Kalenderen - det sker i Lomborg September: 3. Hver tirsdag spejderne kl Aktiv onsdag for 50+: hver onsdag 11. Hver onsdag : Klub Ramme. 14. Forsamlingshuset : Loppemarked 15. Forsamlingshuset : Loppemarked 27. Fredagssjov fra 3. klasse og op Uge 39: Gymnastikholdene starter. 28. Sogneforeningens arbejdsdag i skoven Oktober: 3. KROLF vintertid: Madholdet (mænd) starter kl Ramme/Lomborg Revy - kl Fællesspisning kl Madholdet 31. Vælgermøde kl v/ kulturudvalget. November. 1. Fredagssjov fra 3. klasse og op Madholdet 14. Fællesspisning kl Madholdet 30. Julefrokost i forsamlingshuset kl December: 1. Spejdernes Julemarked 7. Mine bedste småkager kl Fællesspisning kl Bladet for foreninger m.v. i Lomborg. Nr. 1 september, oktober, november og december årgang Redaktør: K. Kastrup Knudsen Fotografer: Lucian Popescu og Henrik Boye Lay-out: Gitte Pedersen Udgiver: Lomborg Sogneforening

LONGOMONTANUS December 2012

LONGOMONTANUS December 2012 LONGOMONTANUS December 2012 Så kom der en hundeskov i Lomborg Den 8. september mødte 16 op til det orienterende møde. Alle viste stor interesse og var villige til at lave frivilligt arbejde. Så gik det

Læs mere

Så skal høsten i hus LONGOMONTANUS

Så skal høsten i hus LONGOMONTANUS Så skal høsten i hus LONGOMONTANUS Sidste nyt Ingen ny grundlov, men et nyt grundlovstræ! Desværre har vi været nødt til at udskifte grundlovsegen, da der sidste år er blevet øget vold mod det barken,

Læs mere

Longomontanus. December 2011. Et stormvejr strøg hen over Lomborg søndag d. 27. november, hvilket kostede byens juletræ en del pærer

Longomontanus. December 2011. Et stormvejr strøg hen over Lomborg søndag d. 27. november, hvilket kostede byens juletræ en del pærer Longomontanus December 2011 Et stormvejr strøg hen over Lomborg søndag d. 27. november, hvilket kostede byens juletræ en del pærer December måneds storme har vist, hvilke enorme kræfter naturen råder over.

Læs mere

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling Sæson 2014 / 2015 Ubberud Gymnastik afdeling BØRNE - UNGDOM HOLD Piger spring/rytme 0 2 klasse Onsdag kl. 15.30 16.30 i Ubberud hallen fra 03-09-14 (NB: Tidspunktet rettet!) Hej Piger Starter vi en ny

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Vi fokuserer på grundlæggende gymnastik og øver spring alt efter børnenes niveau. Holdnavn: Unge Rytmepiger (8. Klasse - 25 år.

Vi fokuserer på grundlæggende gymnastik og øver spring alt efter børnenes niveau. Holdnavn: Unge Rytmepiger (8. Klasse - 25 år. Holdnavn: Minispring Træner: Anja C., Mette, Mathilde og Mathias Træningstid og sted: Onsdag kl. 16.15 17.15 i gymnastiksalen Målgruppe: børn, som er på deres 3. og afsluttende år i børnehaven + børn,

Læs mere

A n s I F G y m n a s t i k

A n s I F G y m n a s t i k A n s I F G y m n a s t i k O P S T A R T I ANS IF GYMNASTIK 2013/2014 A n s I F G y m n a s t i k Karin Munk Andersen, Økonomiansvarlig Rikke Sloth Mogensen, Instruktøransvarlig Pia Walliser Sehested,

Læs mere

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD Sæsonstart August 2015 KONTAKTPERSONER Hovedbestyrelsen: Formand: Louis Kristensen tlf. 20 31 40 11 ludimann@yahoo.dk Løb: Formand: Søren Lund tlf. 61 60 74 92 sblund@privat.dk

Læs mere

GIF S. Vintersæson 2011/2012. Start uge 38

GIF S. Vintersæson 2011/2012. Start uge 38 GIF S Vintersæson 2011/2012 Start uge 38 Velkommen til en nye sæson. Endelig lyder startskuddet til en ny vintersæson oven på nogle måneder, hvor vi har brugt mange timer på at få adgang samt bruge Guldborgland

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening

Søttrup Gymnastikforening Gymnastik i Hornum PROGRAM 2015/2016 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (31/8 el.1/9) Velkommen til en ny og spændende sæson i Søttrup Gymnastikforening Vi håber, at rigtig mange har lyst til,

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

SUPERFEDE sommerferietilbud i 2011. Vil du med?

SUPERFEDE sommerferietilbud i 2011. Vil du med? SUPERFEDE sommerferietilbud i 2011 Vil du med? Hej gymnast! Kunne du tænke dig nogle superfede og aktive dage fyldt med sjove oplevelser? Så skynd dig at overtale din bedste ven/veninde og tilmeld dig

Læs mere

Ans IF Gymnastik OPSTART I ANS IF GYMNASTIK 2014/2015

Ans IF Gymnastik OPSTART I ANS IF GYMNASTIK 2014/2015 Ans IF Gymnastik OPSTART I ANS IF GYMNASTIK 2014/2015 FORORD I denne folder kan du få et overblik over de forskellige hold. Du kan se, hvem der er instruktører på de enkelte hold, hvad de vil arbejde med

Læs mere

Gymnastiksæsonen 2009/2010 V/H mix starter uger 37 Øvrige hold starter uge 38

Gymnastiksæsonen 2009/2010 V/H mix starter uger 37 Øvrige hold starter uge 38 Gymnastiksæsonen 2009/2010 V/H mix starter uger 37 Øvrige hold starter uge 38 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 16.30 17.30 Krudtuglerne 16.00 17.00 2. kl. + 3. kl. 17.00 18.00 0. kl. + 1. kl. 17.30

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (1/9 el.2/9)

Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (1/9 el.2/9) Gymnastik i Hornum Gymnastik er udfordringer til alle i alle aldre. Bevægelse er sjovt og sundt. PROGRAM 2014/2015 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (1/9 el.2/9) Velkommen til en ny sæson i

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

Lokalopvisningen Lomborg Efterskole marts 2012 LONGOMONTANUS

Lokalopvisningen Lomborg Efterskole marts 2012 LONGOMONTANUS Lokalopvisningen Lomborg Efterskole marts 2012 LONGOMONTANUS Sidste nyt Hjertestarteren finder du på Missionshuset. Instruktionen ved brug af hjertestarteren følger starteren. Sogneforeningen forventer

Læs mere

RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. HER ER DER PLADS. Til opslagstavlen

RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. HER ER DER PLADS. Til opslagstavlen HER ER DER PLADS RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. Til opslagstavlen Kære forældre og andre. Lidt hjælp kan vi altid bruge, både i klubben og til 4Hskuet, så hvad

Læs mere

for Lyne Sogn Februar 2015

for Lyne Sogn Februar 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Februar 2015 Nedbrydning af gødningshus 2014 Indhold: * Bork Præstegård: Skumringstime * Lyne Kroket & Petanqueklub: Generalforsamling

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2014

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2014 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

ARRILD NYT. Infobrevet. No. 1. - 4. kvartal 2011. Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt

ARRILD NYT. Infobrevet. No. 1. - 4. kvartal 2011. Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt ARRILD NYT Infobrevet No. 1. - 4. kvartal 2011 Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt Nyt infobrev til alle i Arrild sogn Som et nyt tiltag i Arrild sogn, vil støtteforeningen for Arrild

Læs mere

GHRI-gymnastik 2010/2011

GHRI-gymnastik 2010/2011 GHRI-gymnastik 2010/2011 Side 1 Gymnastiksæsonen 2010 / 2011 Nu begynder sæsonen med gymnastik for enhver. I Gymnastikafdelingen mener vi, at alle skal have mulighed for at deltage. Vi har fået samlet

Læs mere

Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016. Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35. www.bellingegymnasterne.

Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016. Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35. www.bellingegymnasterne. Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016 Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35 www.bellingegymnasterne.dk Gymnastik for alle Børn Talent-afdeling Hold 1.1: Forældre/barn

Læs mere

TINGBAKKESKOLEN TINGBAKKEHALLEN

TINGBAKKESKOLEN TINGBAKKEHALLEN Esrum Gymnastik TINGBAKKESKOLEN Mandag start den 20.9.10. TINGBAKKEHALLEN 2010-2011. 16.30 17.30 i SALEN Drenge far 5 til 8 år Ved Stig serup Bevægelse og motion i leg med redskaber, der giver sved på

Læs mere

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset.

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset. Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning - formand Mads Sørensen 3. Fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

Super ferieoplevelser for børn og unge

Super ferieoplevelser for børn og unge ARKIVFOTO: DGI FOTOARKIV/THOMAS NELLEMANN Super ferieoplevelser for børn og unge Hej gymnast! Så er årets ferieoplevelser med gymnastik klar til dig. På skoler og lejre kan du møde nye venner og få fede

Læs mere

SÆSON 2013-2014 VELKOMMEN!

SÆSON 2013-2014 VELKOMMEN! SÆSON 2013-2014 VELKOMMEN! Velkommen til sæsonen 2012/2013 i Taastrup Gymnastik Forening Det er allerede blevet tid til at gøre klar til en ny sæson i TGF. En sæson der sikkert bliver lige så begivenhedsrig

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

PROGRAM FOR VINTERSÆSONEN 2008-09

PROGRAM FOR VINTERSÆSONEN 2008-09 PROGRAM FOR VINTERSÆSONEN 2008-09 . HGU - badminton for turneringsspillere (Senior og ungdom) og motionister. Velkommen I badminton afdelingen forsøger vi at skabe plads til så mange som muligt. Alle timer

Læs mere

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens Bestyrelsen Formand: Næstformand: Hanne Skjødt Peter Rabjerg Brådhusvej 7 Gedhøjen 7, Hatting 86 55 15 70 75 65 36 16 skjoedt@pc.dk peter@rabjerg.eu

Læs mere

Gymnastik 2015/16. www.roedekro-if.dk. Vi starter i uge 37 Se holdbeskrivelser og træningstider

Gymnastik 2015/16. www.roedekro-if.dk. Vi starter i uge 37 Se holdbeskrivelser og træningstider Gymnastik 2015/16 Vi starter i uge 37 Se holdbeskrivelser og træningstider www.roedekro-if.dk Åbent hus Gymnastik holder åbent hus den 26. august 2015 Det sker i Fladhøj hallen Vi har dørene åbne fra kl.

Læs mere

NYHEDSBREV Projekt Nærmiljø November 13 - januar 14

NYHEDSBREV Projekt Nærmiljø November 13 - januar 14 I denne udgave af nyhedsbrevet Efteråret er kommet...1 Røgfri på Arendalsvej...2 Fitness - så er vi igang...4 Trænger din økonomi til et servicetjek?...5 Café Solskin - en solskinshistorie...6 Bagagerumsmarked...8

Læs mere

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Tlf.: 7649 6000 Tlf.: 7586 5533 Aktiv Familie Ferie... med sjove udfordringer & skønne natur- og friluftsoplevelser Drømmer I om at slippe hverdagens daglige gøremål,

Læs mere

Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger - også kaldet DGI.

Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger - også kaldet DGI. HVAD ER DGI? Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger - også kaldet DGI. DGI er en folkelig organisation, der har sine rødder i lokalforeningerne, som er det bærende fundament. DGI har ca. 1.3 mill. medlemmer,

Læs mere

Hold 05 - BØLLER OG BALLERINAER, piger/drenge, 4-5 år. Hold 11 - "Familie-ræs", piger og drenge, 2-4 år. Tidspunkt: Onsdag kl. 16.30 17.

Hold 05 - BØLLER OG BALLERINAER, piger/drenge, 4-5 år. Hold 11 - Familie-ræs, piger og drenge, 2-4 år. Tidspunkt: Onsdag kl. 16.30 17. Hold 11 - "Familie-ræs", piger og drenge, 2-4 år Tidspunkt: Onsdag kl. 16.30 17.20 Hold 05 - BØLLER OG BALLERINAER, piger/drenge, 4-5 år Tidspunkt: Mandag kl. 17.00 17.50 Kr. 945,00 Annika og Frederikke

Læs mere

Hver tirsdag kl. 19.30-21.30 fra 2. september i Øster Lindet Forsamlingshus ved Ellinor Jensen, tlf. 74 84 64 12/22 76 61 29.

Hver tirsdag kl. 19.30-21.30 fra 2. september i Øster Lindet Forsamlingshus ved Ellinor Jensen, tlf. 74 84 64 12/22 76 61 29. Blandet kor for voksne Hver tirsdag kl. 19.30-21.30 fra 2. september i Øster Lindet Forsamlingshus ved Ellinor Jensen, tlf. 74 84 64 12/22 76 61 29. Se korets hjemmeside: www.123hjemmeside.dk/oesterlindetkoret

Læs mere

PIs gymnastikhold indtager. opvisningsgulvene. Af Sidsel Andersen, gymnast på PI Opvisningsholdet

PIs gymnastikhold indtager. opvisningsgulvene. Af Sidsel Andersen, gymnast på PI Opvisningsholdet GYMNASTIKAFDELINGEN... PIs gymnastikhold indtager opvisningsgulvene Af Elisabeth Arnsdorf Haslund, bestyrelsesmedlem i PI-Gymnastik Fotos Gudrun Clausen, skavenfoto.dk Opvisningssæsonen er i fuld gang,

Læs mere

Efterårskatalog 2015/2016. Følg med på hjemmesiden: ejsinghallen-ebk.dk VI SES. Velkommen til en ny sæson

Efterårskatalog 2015/2016. Følg med på hjemmesiden: ejsinghallen-ebk.dk VI SES. Velkommen til en ny sæson Efterårskatalog Følg med på hjemmesiden: 2015/2016 ejsinghallen-ebk.dk VI SES Velkommen til en ny sæson Der tages forbehold for trykfejl og ændringer Velkommen til en ny sæson Der er fælles tilmelding

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer Nyhedsbrev Til alle fritidsklubmedlemmer Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Der sker altid noget i klubben. Så er sommeren over os og vi skal

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub

Sydfyns Single- og Venskabsklub Juli 2014 Lørdag d. 5. juli. Jazz og æggekage på Carlslund, Fruens Bøge Skov 7, 5250 Odense. En tilbagevende tradition er, at vi mødes på Restauration Carlslund og nyder den gode æggekage og jazzmusikken

Læs mere

December 2010 7. årgang, nr. 11

December 2010 7. årgang, nr. 11 Der er kommet nye billeder i nogle af vores fotomapper på reolen. Indtil videre kan man nu nyde og evt. genopleve de gode minder fra: December 2010 7. årgang, nr. 11 Fristedet Valby Søndergade 2 2630 Taastrup.

Læs mere

Program 2012/2013. Disko Fitness Piloxing Zumbatomic Parkour Mor/far/barn Aspirantholdet. Senior Rytme Flad mave - stærk ryg.

Program 2012/2013. Disko Fitness Piloxing Zumbatomic Parkour Mor/far/barn Aspirantholdet. Senior Rytme Flad mave - stærk ryg. Program 2012/2013 Disko Fitness Piloxing Zumbatomic Parkour Mor/far/barn Aspirantholdet Senior Rytme Flad mave - stærk ryg Trampolin Motion for voksne Stimulastik Krudtugler Gymfit Bootcamp Gymfit Corebar

Læs mere

Kære alle, Med denne lille søde rapand med prikkede gummistøvler som jeg fik i fødselsdagsgave af en veninde vil jeg indlede denne måneds nyhedsbrev.

Kære alle, Med denne lille søde rapand med prikkede gummistøvler som jeg fik i fødselsdagsgave af en veninde vil jeg indlede denne måneds nyhedsbrev. TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MARTS 2015 Kære alle, Med denne lille søde rapand med prikkede gummistøvler som jeg fik i fødselsdagsgave af en veninde vil jeg indlede denne måneds nyhedsbrev.

Læs mere

for Lyne Sogn Maj 2014 Indhold:

for Lyne Sogn Maj 2014 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Maj 2014 De gamle skilte på hotellet Afholdshotel fra 1914 til 1970 Indhold: Krocketklubben. Avisindsamling. Støtteforeningen

Læs mere

GYMNASTIK. I sommerferien: Fodboldskoler for børn 6 15 år. Håndboldskoler for børn 8 15 år. Tennisferielejr og tennisskole for børn 10 16 år

GYMNASTIK. I sommerferien: Fodboldskoler for børn 6 15 år. Håndboldskoler for børn 8 15 år. Tennisferielejr og tennisskole for børn 10 16 år Flere SKOLE- og LEJRTILBUD fra DGI Vestjylland I sommerferien: Fodboldskoler for børn 6 15 år Håndboldskoler for børn 8 15 år Tennisferielejr og tennisskole for børn 10 16 år Ferielejr for ældre Tilmelding

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Program for efteråret 2014 Start: mandag 8.9.2014 Slut: fredag 12.12.2014

Program for efteråret 2014 Start: mandag 8.9.2014 Slut: fredag 12.12.2014 12 ELLER Tilmelding Udfyld den vedlagte tilmelding og send den til: Lis Cronberg Valby Gade 12, Valby 3200 Helsinge Send en E-mail med alle ovennævnte oplysninger til lis@cronberg.dk ELLER Ring til 28

Læs mere

Kirkenyt juli og august 2015

Kirkenyt juli og august 2015 Kirkenyt juli og august 2015 Orgelkoncert med Frantizek Vaincek Den internationalt anerkendte organist Frantizek Vanicek holder koncert i Strandmarkskirken søndag den 23. august. Der er gratis adgang til

Læs mere

Juni 2014. Nyd sommeren!

Juni 2014. Nyd sommeren! Juni 2014 Nyd sommeren! Kære brugere af Multihuset. Caféåbningstider: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 12.00-19.30 12.00-16.00 12.00-19.30 12.00-16.00 12.00-15.00 I sommerferien planlægges menuen ad

Læs mere

4. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 22. april 2014 kl. 19.00

4. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 22. april 2014 kl. 19.00 4. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 22. april 2014 kl. 19.00 Dagsorden og referat: Inviteret fra Bestyrelsen: Ole, Kim S, Søren, Erik, Kim E, Marianne Fra afdelingerne: Lars, Ole, Rikke,

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 14. marts 2014 Fredagsbrev nr. 773 Næste uge: 17. marts 18. marts 21. marts Udlån baunen dagplejen (kl. 17.00 20.00) CP + JK kursus Censorclearing AN (8.30-12) Midtvejssamtaler

Læs mere

Beretning Hvad får man for sit kontingent, og hvad er der blevet arbejdet med det sidste år?

Beretning Hvad får man for sit kontingent, og hvad er der blevet arbejdet med det sidste år? Referat fra generalforsamling i Skals borgerforening d. 29/2-2012. Valg af dirigent: Steffen Højer-Nielsen Referent: Lone Algayer Beretning Hvad får man for sit kontingent, og hvad er der blevet arbejdet

Læs mere

Velkommen. Et eller begge telte vil være åbne hver dag, når aktiviteterne begynder. I tilfælde af dårligt vejr vil teltene være opvarmede.

Velkommen. Et eller begge telte vil være åbne hver dag, når aktiviteterne begynder. I tilfælde af dårligt vejr vil teltene være opvarmede. Program for Sports- og byfesten i Fåborg 8. maj - 16. maj 2015 På festpladsen bydes der på Velkommen Is og pølser Slik Sluch ice Pommes frites Pølsemix Bar med øl, vand og spiritus Frisklavet kaffe Dartspil

Læs mere

Årre En Blomstrende Landsby. Bilag

Årre En Blomstrende Landsby. Bilag Årre En Blomstrende Landsby Bilag 1 Kære Foreninger Så nærmer d. 7. oktober sig, hvor I har givet tilsagn om at stille op til præsentation af netop jeres forening. Vi er rigtig glade for jeres opbakning,

Læs mere

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1 Kort byfestprogram Borbjerg - løbet Pladespil Bilorienteringsløb Friluftsgudstjeneste Familiedag Kæledyrsudstilling flagkonkurrence Gadedysten Fodboldkampe Stjerne for

Læs mere

BØRNEHAVE OG VUGGESTUE.

BØRNEHAVE OG VUGGESTUE. Der er nu fælles nyhedsbrev fra børnehave og vuggestue. Dels lidt for alle, dels nyt fra henholdsvis børnehave og vuggestue. Så kan I forældre følge med i, hvad der sker i hele huset. BØRNEHAVE OG VUGGESTUE.

Læs mere

www.bylderup-online.dk

www.bylderup-online.dk Du finder dette blad også på: www.bylderup-online.dk Burkal Bylderup Seniorklub www.bylderup-online.dk Sæson: 2013 2014 Samvær, omsorg, hygge, gymnastik, kortspil, petanque, kegling, sang, computer og

Læs mere

INDENDØRSSÆSON 2014/2015 KLINTE-GRINDLØSE IDRÆTSFORENING WWW.KGI-SPORT.DK

INDENDØRSSÆSON 2014/2015 KLINTE-GRINDLØSE IDRÆTSFORENING WWW.KGI-SPORT.DK INDENDØRSSÆSON 2014/2015 KLINTE-GRINDLØSE IDRÆTSFORENING WWW.KGI-SPORT.DK Velkommen Vi forsøger i KGI at have et bredt udvalg af hold, som dækker alle fra de yngste til de ældste. Vi lægger vægt på, at

Læs mere

Sæby HK håndbold for alle. InvItatIon. Nyhed. Sæby HK SprInteren. - med hele familien i hallen. Fredag den 1. november kl. 19.00 i Sæby Fritidscenter

Sæby HK håndbold for alle. InvItatIon. Nyhed. Sæby HK SprInteren. - med hele familien i hallen. Fredag den 1. november kl. 19.00 i Sæby Fritidscenter Nyhed - håndbold for alle... SÆBY HK InvItatIon Sæby HK SprInteren - med hele familien i hallen Fredag den 1. november kl. 19.00 i Sæby Fritidscenter velkommen til FamILIeaFten med CyKeLSponSorLøb Fredag

Læs mere

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015 META Nyhedsbrev uge 10 2015 Dagene er blevet lysere og længere og vi glæder os til foråret, vel vidende at der sagtens kan komme meget mere vinter i marts måned. Vintergækkene står nu i fuldt flor, og

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Inspirationskursus for efterskolegymnastiklærere 5. og 6. september 2013 På Bjergsnæs Efterskole

Inspirationskursus for efterskolegymnastiklærere 5. og 6. september 2013 På Bjergsnæs Efterskole Inspirationskursus for efterskolegymnastiklærere 5. og 6. september 2013 På Bjergsnæs Efterskole Vi indbyder hermed alle medlemmer af EFTERSKOLERNES GYMNASTIKLÆRERFORENING Velkommen til det årlige kursus,

Læs mere

Ledermøde. tirsdag d. 10. august 2010 kl. 19 senest 22 i Spejderhuset, Erritsø Bygade 6

Ledermøde. tirsdag d. 10. august 2010 kl. 19 senest 22 i Spejderhuset, Erritsø Bygade 6 Ledermøde tirsdag d. 10. august 2010 kl. 19 senest 22 i Spejderhuset, Erritsø Bygade 6 Dagsorden 1. Indledning v. Birthe i. Velkommen til Helene, som har meldt sig som leder. Hun starter i første omgang

Læs mere

Juni 2014 Kære forældre Stafet for livet Sidste uge inden sommerferien Grillaften

Juni 2014 Kære forældre Stafet for livet Sidste uge inden sommerferien Grillaften Juni 2014 1 2 3 Ti Forældrekaffe SFO 4 5 To Grundlovsdag Stafet for Livet 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 On Dimission 9. klasse 26 To Grill-aften 27 Fr Sidste skoledag 28 29 30

Læs mere

SÆSON 2015 2016 ROLFSTED IDRÆTSFORENING - GYMNASTIKAFDELINGEN. Mandags damerne 4. Motion for friske fyre! 5. Turbo kids 6.

SÆSON 2015 2016 ROLFSTED IDRÆTSFORENING - GYMNASTIKAFDELINGEN. Mandags damerne 4. Motion for friske fyre! 5. Turbo kids 6. ROLFSTED IDRÆTSFORENING - GYMNASTIKAFDELINGEN Tilmeld dig og din familie til sæsonen 2015 2016 Læs folderen, og se om der er noget, der falder i jeres smag! I kan allerede nu tilmelde jer elektronisk via

Læs mere

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com Næste Aadum Nyt udkommer i uge 5. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 23/1-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com HUSK!!!!

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 46+47 2010. Så kan det godt blive december 0. årgang er klar!

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 46+47 2010. Så kan det godt blive december 0. årgang er klar! Nyt fra 0. årgang Så kan det godt blive december 0. årgang er klar! Aktiviteter: I denne uge har flere børn været forbi 0.B. hvor man kunne være med til at synge, danse og lege en masse dejlige julesange.

Læs mere

Referat af mødet Brainstorm muligheder Gudum Skole den 2. marts 2011

Referat af mødet Brainstorm muligheder Gudum Skole den 2. marts 2011 Referat af mødet Brainstorm muligheder Gudum Skole den 2. marts 2011 Initiativgruppen er Hanne Bjerre, Jan Stigård og Rikard Wang Pedersen. De 45 fremmødte repræsenterede Livsstilhøjskolen i Gudum, Udefriskolen

Læs mere

Program for Landdistrikternes Uge

Program for Landdistrikternes Uge Program for Landdistrikternes Uge For 16. gang afholdes i Sønderho Landdistrikternes Uge 11. til 18. oktober 2015 Søndag d. 11. oktober. Kl. 9.30: Gudstjeneste i Sønderho Kirke. Arrangør: Nordby og Sønderho

Læs mere

Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm

Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm Se bankens annonce. Tilmelding på tlf. 97 37 62 48 senest fredag den 15. februar. Vi kan max være 40 i alt, så det er først-til-mølle-princippet, der gælder. Evt.

Læs mere

Bestilling af Alugod T-shirts i små størrelser! Har du et barn i alderen 8-12 år som skal af sted på sommerlejr og som ikke har en Alugod T- shirts? Så skal du læse videre! T-shirts i størrelserne 8 10

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk Marts 2006 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Generalforsamling torsdag 16. marts kl. 19.30 Sidste tilmelding til Eventyrløbet søndag 23. april Teater & Natmad Fredag 19. maj kl. 19.30 Eventyrløbet torsdag

Læs mere

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk ÅRG. 29 INFORMATION Klokkebjergs bestyrelse er: Henning Hansen, Esbjerg (formand) Svend Engrob, Tarm (næstformand) Birgit Storbjerg, Ølgod Frida Skade, Skjern Torben Hvergel, Ringkøbing Bestyrelsen for

Læs mere

NRUI Sports- og Byfest 2013

NRUI Sports- og Byfest 2013 NRUI Sports- og Byfest 2013 Program for Sports- og Byfesten 2013 Søndag den 25/8 kl. 14,00 Opstilling af telt Teltet skal rejses, borde stole, bar, køkken, lys m.m. skal opstilles, så vi glæder os til

Læs mere

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Parti fra Hudevad 2009/1 Siden sidst. Udflugt til Ladbyskibet d. 13. 9. 2008 En dejlig solrig lørdag i september drog 15 personer til Ladby. Det blev en oplivende

Læs mere

Inspirationskursus for efterskolegymnastiklærere 4. og 5. september 2012 på Vojens Gymnastik og Idrætsefterskole

Inspirationskursus for efterskolegymnastiklærere 4. og 5. september 2012 på Vojens Gymnastik og Idrætsefterskole Inspirationskursus for efterskolegymnastiklærere 4. og 5. september 2012 på Vojens Gymnastik og Idrætsefterskole Vi indbyder hermed alle medlemmer af EFTERSKOLERNES GYMNASTIKLÆRERFORENING velkommen til

Læs mere

KFUM & KFUK I ASP. Fællesarrangementer: Bestyrelsen: Juli-August-September-Oktober 2012

KFUM & KFUK I ASP. Fællesarrangementer: Bestyrelsen: Juli-August-September-Oktober 2012 Fællesarrangementer: Søndag d. 2/9 Foreningsdag Tirsdag d. 9/10 Sogneaften med Erik Gunnersen Weekenden d. 28. - 30. September afholdes kurset: "Det gode liv" Det arrangeres i samarbejde mellem Kristendomsudvalget

Læs mere

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien MAMMEN IDRÆTSFORENING Velkommen til ny sæson. Velkommen til en ny sommersæson i Mammen Idrætsforening. Vi håber, at du og din familie kan bruge et eller flere

Læs mere

for Lyne Sogn December 2014

for Lyne Sogn December 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn December 2014 Bedsteforældredag i Børnebo Indhold: * Lyne Kirke/Vennekredsen: Per Nielsen * Vennekredsen: Julehygge i fælleshuset

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub

Sydfyns Single- og Venskabsklub Sydfyns Single- og Venskabsklub www.svendborgsingleklub.dk OBS!! Af hensyn til danseaftner på Skærven i Nyborg, er klubaftnerne fremover flyttet til 3. fredag i måneden April 2013 Søndag den 7. april kl.

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 LANGESKOV BADMINTON KLUB 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forside foto: Formanden modtog pris ved Badminton Fyn Repræsentantskabsmøde da LBK blev kåret til Årets Klub Side 2: Side

Læs mere

AKTIVITETSPROGRAM VÆRESTEDET DEN BLÅ CAFE

AKTIVITETSPROGRAM VÆRESTEDET DEN BLÅ CAFE AKTIVITETSPROGRAM VÆRESTEDET DEN BLÅ CAFE SEP., OKT., NOV., DEC. 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE Intro til aktiviteter... 3 Nada... 4 Krolf... 6 Petanque... 7 Motionshold... 8 Strikkeklub... 9 Mellemgruppe...10

Læs mere

Aktivitetsprogram Værestedet den blå cafe. Feb.-Apr. 2015. Spørgsmål til aktivitetsplanen rettes. Leo Vad: 20905896. levad@ikast-brande.dk.

Aktivitetsprogram Værestedet den blå cafe. Feb.-Apr. 2015. Spørgsmål til aktivitetsplanen rettes. Leo Vad: 20905896. levad@ikast-brande.dk. Spørgsmål til aktivitetsplanen rettes til: Leo Vad: 20905896 Aktivitetsprogram Værestedet den blå cafe levad@ikast-brande.dk Eller Trine Andersen: 20181639 tcand@ikast-brande.dk 16 Feb.-Apr. 2015 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Første uge på Brejninggaard Efterskole

Første uge på Brejninggaard Efterskole Første uge på Brejninggaard Efterskole August 2015 Søndag d. 9/8 14.00 Skolen åbner for indkvartering efter sengeredning og udpakning er der kaffe i Hallen 15.30 Velkomst i hallen 16.30 Første møde med

Læs mere

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Dejligt mange havde tilmeldt sig vores påskefrokost, som blev en god oplevelse. Der var pyntet fine påskeborde, og maden var som sædvanlig vellykket (og

Læs mere

Opstart uge 36. Info vedrørende tilmelding og betaling kan findes på SGFs hjemmeside: www.sax-gym.dk

Opstart uge 36. Info vedrørende tilmelding og betaling kan findes på SGFs hjemmeside: www.sax-gym.dk Opstart uge 36 Info vedrørende tilmelding og betaling kan findes på SGFs hjemmeside: www.sax-gym.dk Velkommen til sæsonen 2013-2014 i Sakskøbing Gymnastikforening! Sakskøbing Gymnastikforening byder velkommen

Læs mere

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk April 2009 Læs i dette nummer: Ny konstituering Ny hjemmeside mm. Arbejdsopgaver Tilskudsmuligheder Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk Side 1 Den nyvalgte bestyrelsen har på

Læs mere

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541 60738720

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

Fredag d. 28/6 Søndag d. 30/6 2013 (det er i år 16 gang SSK deltager)

Fredag d. 28/6 Søndag d. 30/6 2013 (det er i år 16 gang SSK deltager) Fredag d. 28/6 Søndag d. 30/6 2013 (det er i år 16 gang SSK deltager) Hvad kan i læse om i præsentationen? Status på tilmeldinger Hvor mange bliver vi Transport til Kibæk og mødetid (for de spillere der

Læs mere

Bestyrelsens beretning om 2014 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 17. marts 2015 i Strandens Forsamlingshus. Stavgang generelt:

Bestyrelsens beretning om 2014 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 17. marts 2015 i Strandens Forsamlingshus. Stavgang generelt: Side 1 af 5 Bestyrelsens beretning om 2014 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 17. marts 2015 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder: Alle planlagte bestyrelsesmøder har været afholdt.

Læs mere

Velkommen )l IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson

Velkommen )l IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson Velkommen )l IF Hasle KFUM Håndbold Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson! Tilmelding *l IF Hasle KFUM Hold: (sæt ring) U8 U10 U12 U14 U16 U18 Køn: (sæt ring) Dreng Pige Navn: Fødselsdag:

Læs mere

Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken

Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken Strandgård side 1 Forældrekaffe Fredag den 14. november kl. 14.00-16.00 vil vi gerne invitere vi Jer forældre på en

Læs mere

Referat Fælles foreningsmøde den 13. januar 2015 kl. 19,30 i Fjelstervang Landsbycenter

Referat Fælles foreningsmøde den 13. januar 2015 kl. 19,30 i Fjelstervang Landsbycenter 1. Velkomst ved Bjarne Svendsen Ordstyrer: Bjarne Referent: Anette 2. Kort orientering fra alle deltagende foreninger obs om der er noget særligt alle foreninger bør vide FIF ved Karina, Jørgen og Bente.

Læs mere

Sommerfest. Hallen, Idræts- og Borgerforeningen vil gerne invitere alle til. Torsdag den 29. maj: (Kr. Himmelfartsdag) Fredag den 30.

Sommerfest. Hallen, Idræts- og Borgerforeningen vil gerne invitere alle til. Torsdag den 29. maj: (Kr. Himmelfartsdag) Fredag den 30. Hallen, Idræts- og Borgerforeningen vil gerne invitere alle til Sommerfest Torsdag den 29. maj: (Kr. Himmelfartsdag) kl. 10.30 kl. 12.00 14.00 kl. 14.00 kl. 17.00 kl. 19.00 21.00 Fredag den 30. maj: kl.

Læs mere

VNI BYFEST I VESTER NEBEL

VNI BYFEST I VESTER NEBEL VNI BYFEST I VESTER NEBEL 11. juni 14. juni 2015 Velkommen til byfest i Vester Nebel Så er det byfesttid i Vester Nebel, og på de følgende sider vil programmet kunne findes. Byfesten afholdes i år: torsdag

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Krejbjerg - Nyt Februar 2015

Krejbjerg - Nyt Februar 2015 Krejbjerg - Nyt Februar 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn FASTELAVNSFEST Så er det igen tid til at slå katten af tønden. Der holdes fastelavnsfest i forsamlingshuset søndag d. 15. februar

Læs mere