LONGOMONTANUS. August 2013

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LONGOMONTANUS. August 2013"

Transkript

1 LONGOMONTANUS, August 2013,

2 Velkommen til Niels` auto Dejligt, at der igen er aktivitet i værkstedet. Det er friskt af dig Niels, at starte op som selvstændig. Nu bør vi støtte op om dig, så det også bliver en travl arbejdsplads med godt humør. Det gode arbejde skal du nok levere. Jeg har forstået, at vi stadig kan bruge grusgraven til aktiviteter. Det betyder meget for livet i Lomborg. Den 23. august holdt Niels åben reception og de mange fremmødte tegner en lys fremtid for værkstedet. Skal vi have Naturpark i Lomborg??? Lomborg, Lemvigs grønne landsby, ja men den kan også blive for grøn. Her midt i byen på brandtomten efter Lillebjerg, vokser nu alt vildt, som en forlængelse af byggegrunden på den anden side af vejen. Hvem har ret og pligt til at holde en privat ejet grund? Er der nogen, der kan pålægge ejerne at holde deres grunde? Man er godt i gang med at rense landsbyer for nedrivningsværdige huse, fint, men hvem skal holde grunden efter en sådan nedrivning. Jeg kan frygte for landsbyerne, at det sidste bliver værre end det første. Så var grillen tændt. Sommerens grillaftener har været pænt besøgt, selv om det er i ferietiden. Vi har alle nydt den dejlige sommer og en runde KROLF blev det også til, en aften efter grillmad og èn enkelt. Vinder og antal slag er ikke det vigtigste. Vi havde det bare sjovt. Den 23. august var sidste åben grillaften for i år. KROLF nyt: Der er et pænt fremmøde mandag og torsdag godt 20 deltagere. Skulle alle møde op er vi over 30. Det er dejligt at også folk fra Lemvig kommer for at deltage, om det er KROLFen, snakken, kaffen eller rundstykkerne (ca. 1 gang om måneden)? Vi har det bare hyggeligt. Så kom og vær med mandag kl eller torsdag kl (fra torsdag den 3. oktober der det om torsdagen kl ).

3 Hvad gør vi, hvis ulven kommer? Rolig rolig, det er snart længe siden vi har hørt om ulven, men trist er det, når der drives hærværk i det små godt nok på ting og sager i skoven, særlig ved grillpladsen. Vi har nogle drenge mistænkt, for selv om man har svært ved at få tiden til at gå med den lange sommerferie, så skal man passe på de ting andre har lavet. Det er jo til gavn for os alle. Måske ville det hjælpe, hvis vi satte et billede i Longomontanus? Var det en Ulv man havde set, så kom den sikkert i bladet. Der er mange voksne, der bruger skoven, så hvis I ser unge, der er på gale veje, så tag en snak med dem om det. Førstehjælp? Kun èn enkelt havde tilmeldt sig, så desværre ikke noget hold på kulturaftenerne. Der er flere, der tilbyder førstehjælp, så spring på et af dem.

4 Husenes forandring i de små Landsbyer Lomborgvej 115 Huset her blev bygget af Peder og Nicoline Hansen, de havde haft en ejendom i Ndr. Lomborg, den solgte de til Chr. Led Jensen, og byggede huset her, det var på den tid der skulle bygges ny forsamlingshus i Lomborg, Tyskerne der var her under krigen, havde ødelagt det gamle forsamlingshus, da de havde haft indkvarteret nogle soldater i huset. Peder Hansen brugte nogle af materialerne fra det gamle forsamlingshus til at bygge Lomborgvej 115 af, huset blev indrettet med slikbutik som Nicoline passede, butikken og huset blev passet og holdt i orden, samtidig med at Peder havde arbejde som murearbejdsmand, efter Peders død fortsatte Nicoline nogle få år med slikbutik, og efter hendes død blev huset solgt til gårdmand Palle Foged, Ertbjerg i Ndr. Lomborg, han indrettede derefter huset til bolig til landbrugsmedhjælpere

5 Landsbyfesten Vi vil gerne sige tak for den store opbakning til Landsbyfesten den 15/ For første gang blev hele dagen afholdt på friluftspladsen, og dette fungerede rigtig godt, og derfor vil festen også fremover blive afholdt her. Landsbyfesten startede med gudstjeneste v/ Henning Mikkelsen. Efterfølgende serverede Spejderne frokost, inden den store vejdyst løb af stablen. Der blev kæmpet med stor engagement, og der var mange tilskuere til at heppe. Det endte med, at Markskellet løb med sejren. Eftermiddagen sluttede med kaffe og kage sponsoreret af Sogneforeningen. Under eftermiddagskaffen blev årets Lomborgbo kåret, som i år helt velfortjent blev Karen Madsen for hendes store arbejde med forsamlingshuset. Til aftenfesten, hvor ca. 160 mennesker deltog, blev der solgt helstegt pattegris, som var lavet helt perfekt af Jørgen Olsen. Stor tak for det. Derudover underholdte Svend og Kaj til glæde for både børn og voksne. Næste års Landsbyfest afholdes lørdag den 9. august 2014, så sæt allerede nu X i kalenderen. Har du forslag til aktiviteter eller gerne vil give en hånd med planlægningen, er du meget velkommen til at kontakte udvalget. Udvalget består af en - to repræsentanter fra hver forening i Lomborg. I år har følgende deltaget: Pia Sejbjerg (RLIF) Helle Skovmose (RLIF) Holger Kristensen (Sogneforeningen) Anne Bülow (Sogneforeningen) Lina Madsen (Lokalhistorisk arkiv) Jytte Christiansen (Forsamlingshuset) Christian Christiansen (Forsamlingshuset) Rikke Sandholm (Spejderne) Lisbeth Mikkelsen (Spejderne)

6 Skt. Hans Sogneforeningen havde tændt op på grillen kl , og det benyttede ca. 70 sig af. Vejret var som ofte blæsende og koldt, regnen udeblev dog, så det tog ikke lang tid, før bålet var brændt ned og heksen fløjet. Kl holdt formanden for familie og kultur i Lemvig, Henrik Thygesen båltalen, og da var både efterskolens elever og flere fra byen mødt op. Båltalens opfordring var: Tænk positivt. Det er ikke så ringe endda, som vi ofte giver udtryk for. Så blev der tid til at snakke og drikke en kop kaffe.

7 Nyt fra Sogneforeningen Resume af mødet om vindmølleprojekt i Lomborg Den 22. maj 2013 blev der holdt orienteringsmøde om et potentielt vindmølleprojekt i Lomborg sogn. Gunnar Lisby Kjær fremlagde planen for et eventuelt projekt med 3 møller, der alle skulle være 140 m høje. Området er godkendt af Lemvig Kommune til opførelse af vindmøller, og ligger i en afstand af ca. 1 km fra Lomborgvej til den nordligste mølles placering. Afstandskravet er 560 meter fra møllerne til nærmeste bebyggelse, og det vil derfor medføre, at Brunsgård skal rives ned, hvis projektet realiseres. I projektet er der lagt op til, at der kan købes mølleanparter af enten private og/eller foreninger. 20 % udbydes i en radius af 4,5 km fra møllerne. Gennemføres projektet, vil det desuden udløse en sum penge til sognet, som kan bruges almennyttigt, og gøre det ekstra attraktivt at bo i Lomborg sogn. Efter gennemgangen fulgte en debat for og imod projektet og landmøller generelt, hvor det var lettest at spotte modstanderne, som bl.a. frygter lavfrekvent støj, væsentligt ændret landskab og fald i huspriser. En enkelt nær nabo til allerede etablerede vindmøller gjorde opmærksom på, at de ingen gener havde fra deres høje naboer.

8 Fælles arbejdsdag: Sogneforeningen holder fælles arbejdsdag v. grillhytten/rundingen Program: Kl Vi mødes og fordeler os i de 4 arbejdsgrupper Medbring: Madhold: Anne Bülow Planering/jordarb.: Jørgen Mikkelsen Plante/beskære: Hytter, bom etc.: Hanne Jensen Holger Kristensen og Jack Rud Jensen Kl. 10:00 Rundstykker og kaffe (Sogneforeningen) kl Arbejdet går i gang Kl Fælles frokost (vi griller, Sogneforeningen) Rive, spade, arbejdshandsker, beskærer-/ grensaks, spade, trillebør o. lign. Mød op og giv en hånd med. Påklædning efter vejret! Ændring i bestyrelsen i Lomborg Sogneforening: Gitte Svendsdatter er udtrådt af bestyrelsen og i stedet er Hanne Jensen, Ringgade, tiltrådt som ny kasserer pr Sidste Nyt fra Sogneforeningen. Bestyrelsen har kigget i vedtægterne. Som vi læser det, kan vi ikke ændre kontingentet, som ellers blev besluttet på generalforsamlingen, i mart mdr. i år. Ifølge vedtægter, kan det kun ske ved en vedtægtsændring, da vedtægterne er baseret på, at hver husstand kun har en stemme ( 5). Har nogen noget at indvende, så kontakt bestyrelsen. Kontingentet forbliver som hidtil 150 kr. pr. hustand og 75 kr. for pensionister. Kontingentet forfalder en mdr. efter modtagelsen af girokort - ellers slettes medlemsskabet, ( 3) og fremover vil man ikke modtage Longomontanus.

9 Lomborg Sogneforening og forsamlingshuset afholder stor julefrokost i forsamlingshuset lødag den 30. november kl Musik: Robin Sørensen Pris: 250 kr. Tilmelding og betaling efter først til mølle princippet til Karen på tlf Bestilte billetter betales i forsamlingshuset mandag den 7. oktober mellem kl og Ikke afhentede billetter bliver annulleret. På gensyn til en festlig aften

10 Forsamlingshusnyt I løbet af efteråret vil vi komme rundt og sælge medlemskort, kontingentet er uændret 100 kr. pr. person, som skal være betalt senest den 31. januar 2014 for at have stemmeret på generalforsamlingen. Tak til alle der har valgt at være medlem, og støtte forsamlingshuset med hjælp både ude og inde. Stort loppemarked til fordel for forsamlingshuset lørdag den 14. september kl søndag den 15. september kl der er stadig mulighed for at komme med effekter ved henvendelse til Karen på tlf Husk julefrokosten som vi afholder sammen med sogneforeningen den 30. november, hvor Robin Sørensen, som vi havde i 2011, leverer musikken. Ved udlejning kontakt da: Eva Falkesgaard

11 Spejderne i Lomborg/Rom Spejdersæsonen er startet. Du kan stadig nå at være med. Vi mødes i Missionshuset hver tirsdag fra kl Alle drenge og piger er velkomne. Vel mødt. Nu er det snart jul igen.. Husk spejdernes julemarked den 1. december 2013 Hilsen KFUM Spejderne og De Grønne Pigespejdere Vælgermøde Vælgermøde i Lomborg torsdag den 31. oktober kl på Lomborg Gymnastik og Idrætsefterskole Dette skal være et tilbud til de opstillede kandidater i Lomborg/Rom om at møde deres vælgere i sognet. Aftenens tema: Hvordan ser du Lomborg som en del af Lemvig kommune? Derfor håber jeg, at alle I kandidater vil give tilsagn til Kastrup senest den 27/10 og et stort fremmøde vil gøre aftenen indholdsrig. Der er ingen valgflæsk men øl og vand. Kulturudvalget.

12 Nyt fra Ramme/Lomborg IF Kommende aktiviteter 5. okt. Revy Kl Der afholdes fælles revy for Lomborg og Ramme Lørdag d. 5. oktober kl i Ramme hallen. Sæt [X] i kalender! Revy Reprise med kaffebord mandag d. 7. oktober kl i Ramme hallen. (VIGTIGT! Vi mangler stadig emner til Revyen!) Marianne mangler meget stof til revyen, så indlever NU til Mariane Yderstræde: Mail: / Mobil: sep. & 1. nov. Fredagssjov Kl I Ramme hallen fra 3 klasse og opefter. Det koster 30 kr. pr. gang. Hver onsdag Kl Klub Ramme Det opstarter igen d. 11. september kl Det er fra 5 kl. og opefter. Den første onsdag i hver måned er 4 kl. velkommen. Pris: 160 kr. ved halv års kontingent eller 20 kr. pr. gang. Forslag til kommende arrangementer modtages gerne på tlf. til Pia Sejbjerg mobil eller Helle Kjær mobil Yderligere info på:

13 Glimt fra sommerens aktiviteter

14 Gymnastiksæsonen Sæsonstart uge 39 Hold Tidspunkt Sted Om Holdet Ledere Mor/Far Barn Årgang 2010/2011 Pris kr. 450,- Tirsdag Lomborg Børnehave (gymnastiksalen) På mor/far barn holdet skal vi have masser af fart over feltet, synge, danse, hoppe, gynge, Lone Harpøth klatre og gå på line. Børnene (og forældrene) skal bevæge sig - og gennem leg skal børnene have trænet deres motorik og have det sjovt. Vi vil gerne, at mor/far er aktiv og er med til at udfordre børnene. Spillopper (piger) Årgang 2008/2009 Pris kr. 450,- Onsdag Lomborg Børnehave (gymnastiksalen) Vi er et hold for superfriske piger. Vi hopper, danser, synger og leger. Aktivitetsniveauet er højt og humøret i top! Pia Andersen Lisbeth Lind Lisbeth Mikkelsen Lea N Pedersen (ungleder) Amalie Lind(ungleder) Sine Christiansen(smølf) Krudtugler (drenge) Årgang 2008/2009 Pris kr. 450,- Onsdag Lomborg Børnehave (gymnastiksalen) Vi laver gymnastik med fart over feltet blandet med en masse tons og tummel, så hvis du er en sej fyr og kan lide at have det sjovt, så kom og vær med. Søren Vang Pedersen Tina Blæsbjerg Katrine Bagge (nye ungleder) Gazellerne kl Pris kr. 450,- Mandag 17:45-19:00 Efterskolen Springcenter - Hallen Gazellerne er et springhold for 0. klasse til 3. klasse, vi skal lære en masse spring, tonse og tumle, bruge en masse energi og bare have det sjovt. Bent Dissing (onkel) Signe Mouritzen (tante) +nye ungleder Niels Bjerre Marianne Agger Nikoline Mikkelsen Ida Kaalund Lone Lund Madsen Ryan Andreasen Daniella Mathiasen (ungleder) Karoline Christensen (Ungleder) Laura Dam Olesen (ungleder)

15 Gymnastiksæsonen Hold Tidspunkt Sted Om Holdet Ledere Rytme/ZumbAtomic Pris kr. 450,- Zumba Pris kr. 550,- Styrke/kondition Pris kr. 550,- Herrer Pris kr. 550,- Aktiv Onsdag 50+ Pris kr. 30,- pr.gang Mandag 17:45-19:00 Tirsdag 18:45-19:45 Onsdag 18:30-19:30 Mandag 19:30-20:30 Start uge 36 Onsdag 9:00-11:00 Efterskolen Spejlsalen Efterskolen Spejlsalen Ramme Hallen Ramme Hallen Ramme Hallen, Zumbatomic er sjov og ballade til latinamerikanske rytmer. Til Rytme skal vi fnise, lege, prøve forskellige håndredskaber og bruge kroppen på en anderledes måde. Vi prøver mange forskellige genrer i nemme små serier, så alle kan være med. Det vigtigste er at have det sjovt og nyde den dejlige musik, mens vi bevæger os og er aktive. Svedige zumba-timer hvor vi med godt humør og lækker latinamerikansk musik får masser af motion. Alle kan være med, så kom op af sofaen og ud på dansegulvet! Motionsholdet er for dig, som gerne vil opbygge og vedligeholde et sundt fundament for kroppens kondition og styrke. Gennem øvelser og brug af forskellige redskaber vil vi udfordre din krop til og med i godt fællesskab! Vi laver frisk gymnastik, hvor man får sig rørt på en god måde til musik, man ikke kan stå stille til. Pulsen kommer op og humøret i top, når du møder op Vi starter men en kop kaffe og et rundstykke, derefter vil der være mulighed for forskellige aktivteter: f.eks. Bowls, Indendørs Curling, Gymnastik, Bob, Badminton, Gå/Cykeltur, Vikingespil, m.m. Helle Pilgaard Charlotte Grønkjær (nye ungleder) Helle Pilgaard Charlotte Grønkjær Birthe Lange Birthe Lange Mette Møller Bodil Jensen Tilmelding og betaling på forenings hjemmeside. (under fanen kontingent) Køb et 10 turskort kr. 300,- (kan bruges til: Zumba, Styrke/kondition, Aktiv Onsdag 50+)

16 Ramme Lomborg IF starter Aktiv Onsdag op for 50+. Tilbuddet er for alle der har lyst til at røre sig lidt i hverdagen få lidt sved på panden men først og fremmest et socialt tilbud for ALLE. Motion er sundt for sjæl og krop siger Linda Grønkjær og Hans Peter Hjortkjær bag styregruppen for Aktiv Onsdag i Ramme hallen. Tilbuddet starter onsdag d. 4. sep. og herefter hver onsdag fra kl hvor der startes med en kop kaffe og et rundstykke til at styrke sig på inden motionen begynder. Det der er vigtigt i dette nye tilbud er at alle kan være med selvom man har en skavank eller to, man bestemmer selv farten. Der vil være mulighed for at vælge mellem flere forskellige idrætter og nogle der er mere stille end andre. Aktiv Onsdag er lavet i samarbejde med DGI Vestjylland der har et landsdækkende tiltag med Idræt om Dagen. Kom og vær med Vi byder alle hjertelig velkommen til fælles motion! NIELS AUTO Alt i autoreparationer Tlf

17 Velkommen til et nyt skoleår og til nye faciliteter Søndag d. 11. august åbnede Lomborg Gymnastik og Idrætsefterskole igen dørene for et nyt elevhold det 53. i rækken. 138 glade og forventningsfulde elever strømmede ind sammen med alle deres pakkenelliker og habengut. De havde taget deres forældre og søskende med, så til kaffen i hallen var der fyldt til bristepunktet. Det nye elevhold kunne glæde sig over de dejlige nye værelser i det mindste en del af pigerne mens de resterende må vente et par uger endnu, nemlig til vi bliver færdige med bygningen, der skal forbinde de to pigefløje på førstesal og i stuearealet de to fløje. Det sker forhåbentlig i løbet af oktober måned. Lærerne har fået et fint nyt forberedelseslokale, hvor de kan glæde sig over hæve- sænke borde og frem for alt ro til klargøring af undervisningen. Det har været en sej omgang at få skolen gjort klar til det nye elevholds ankomst, derfor tog personalet også sagen i egen hånd og fik støvkosten og karkluden fundet frem, og så blev der ellers gjort rent. Resultatet blev, at vi, godt hjulpet af rengøringspersonalet i øvrigt, kunne byde velkommen til elevhold 13/14 uden murerstøv. På personalefronten har der været nogle udskiftninger idet nogle skal i gang med den videre uddannelse andre har søgt nye græsgange. Vi har i stedet fået nye friske kræfter, som står klar til at løfte opgaven og forhåbentlig sende et glad og tilfreds elevhold hjem igen om 10 måneder. På skolen ser vi fremtiden i møde med stor fortrøstning, finanskrisen og de dalende elevtal på efterskolerne er heldigvis gået nogenlunde sporløst hen over skolen, og allerede nu ser det lyst ud for skoleåret 14/15. Ja der er meget at glæde sig over. Personalet på Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole

18 Lomborg set fra oven Billederne er taget med Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskoles GoPro kamera fra en satellit- og Henrik Boye styret helikopter.

19 Så begynder kulturaftenerne i efteråret 2013: Altid om torsdagen! Fællesspisningerne er fortsat i forsamlingshuset kl og husk at medbringe service. Drikkevarer skal/kan købes til rimelige priser. Øl: 15,00 kr. vand: 10,00 kr. vin pr. flaske: 60,00 kr. Af hensyn til børnefamilierne laver vi også en børnemenu når der er brug for det så opgiv antal voksne og børn. Priserne er som tidligere: 80,- kr. pr. voksen og 40,- kr. pr barn (der ikke er konfirmeret). Tilmeldelse til fællesspisning og madholdet sker til Kastrup ( ) eller på Øvrige aktiviteter foregår på Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole. Oktober: Den 3. Madholdet starter kl Den 10. Fællesspisning i forsamlingshuset kl Husk tilmelding! Den 24. Madlavning for mænd. Den 31. Vælgermøde kl på Lomborg Gym.- og Idrætsefterskole. November: Den 7. Madholdet for mænd. Den 14. Fællesspisning rap, rap. Husk tilmelding. Den 28. Madlavning for mænd. December: Den 7. Den 12. Mine bedste småkager! Har du en god opskrift og gerne vil give den videre, så tilmeld dig til Kastrup husk at aflevere en indkøbsliste. Max. Deltagelse 25 ikke alle bør komme med en opskrift, Men de, der ikke kommer med en betaler 40,- kr. pr. næse. Fællesspisning julemad! Husk tilmelding. En rigtig god jul og kom godt ind i det nye år vi ses i januar 2014! Indlevering af stof til næste nummer, der dækker: Januar, februar, marts og april skal indsendes senest Mandag den 16. december til Kastrup (mail:

20 Kalenderen - det sker i Lomborg: Kalenderen - det sker i Lomborg September: 3. Hver tirsdag spejderne kl Aktiv onsdag for 50+: hver onsdag 11. Hver onsdag : Klub Ramme. 14. Forsamlingshuset : Loppemarked 15. Forsamlingshuset : Loppemarked 27. Fredagssjov fra 3. klasse og op Uge 39: Gymnastikholdene starter. 28. Sogneforeningens arbejdsdag i skoven Oktober: 3. KROLF vintertid: Madholdet (mænd) starter kl Ramme/Lomborg Revy - kl Fællesspisning kl Madholdet 31. Vælgermøde kl v/ kulturudvalget. November. 1. Fredagssjov fra 3. klasse og op Madholdet 14. Fællesspisning kl Madholdet 30. Julefrokost i forsamlingshuset kl December: 1. Spejdernes Julemarked 7. Mine bedste småkager kl Fællesspisning kl Bladet for foreninger m.v. i Lomborg. Nr. 1 september, oktober, november og december årgang Redaktør: K. Kastrup Knudsen Fotografer: Lucian Popescu og Henrik Boye Lay-out: Gitte Pedersen Udgiver: Lomborg Sogneforening

Så skal høsten i hus LONGOMONTANUS

Så skal høsten i hus LONGOMONTANUS Så skal høsten i hus LONGOMONTANUS Sidste nyt Ingen ny grundlov, men et nyt grundlovstræ! Desværre har vi været nødt til at udskifte grundlovsegen, da der sidste år er blevet øget vold mod det barken,

Læs mere

GIF s. Start uge 38 2010/2011. Vintersæson

GIF s. Start uge 38 2010/2011. Vintersæson Start uge 38 GIF s Vintersæson 2010/2011 Velkommen til en ny sæson. Guldborg IF. byder alle velkommen - både nye og tidligere medlemmer. Vi har et aktivt instruktørteam, der står klar med motion, hyggeligt

Læs mere

LONGOMONTANUS December 2012

LONGOMONTANUS December 2012 LONGOMONTANUS December 2012 Så kom der en hundeskov i Lomborg Den 8. september mødte 16 op til det orienterende møde. Alle viste stor interesse og var villige til at lave frivilligt arbejde. Så gik det

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Longomontanus. December 2011. Et stormvejr strøg hen over Lomborg søndag d. 27. november, hvilket kostede byens juletræ en del pærer

Longomontanus. December 2011. Et stormvejr strøg hen over Lomborg søndag d. 27. november, hvilket kostede byens juletræ en del pærer Longomontanus December 2011 Et stormvejr strøg hen over Lomborg søndag d. 27. november, hvilket kostede byens juletræ en del pærer December måneds storme har vist, hvilke enorme kræfter naturen råder over.

Læs mere

LONGOMONTANUS Januar 2014,

LONGOMONTANUS Januar 2014, LONGOMONTANUS Januar 2014, Beklagelse: Redaktøren beklager, men nissen var på spil i sidste nummer. Der var dato og tidspunkt, der ikke helt svarede til det rigtige. Det fik dog ikke den store betydning

Læs mere

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling Sæson 2014 / 2015 Ubberud Gymnastik afdeling BØRNE - UNGDOM HOLD Piger spring/rytme 0 2 klasse Onsdag kl. 15.30 16.30 i Ubberud hallen fra 03-09-14 (NB: Tidspunktet rettet!) Hej Piger Starter vi en ny

Læs mere

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september Pris: 325,00 kr. for en voksen og et barn Instruktør: Helle Tag mor, far eller en anden voksen med til tumlingeleg.

Læs mere

A n s I F G y m n a s t i k

A n s I F G y m n a s t i k A n s I F G y m n a s t i k O P S T A R T I ANS IF GYMNASTIK 2013/2014 A n s I F G y m n a s t i k Karin Munk Andersen, Økonomiansvarlig Rikke Sloth Mogensen, Instruktøransvarlig Pia Walliser Sehested,

Læs mere

Gymnastikken klar igen!

Gymnastikken klar igen! Gymnastikken klar igen! Så er det ved at være tid til, at tage hul på en ny gymnastiksæson. Det har været vores mål at sammensætte programmet for den kommende sæson, så vi dækker alle aldersgrupper og

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD Sæsonstart August 2015 KONTAKTPERSONER Hovedbestyrelsen: Formand: Louis Kristensen tlf. 20 31 40 11 ludimann@yahoo.dk Løb: Formand: Søren Lund tlf. 61 60 74 92 sblund@privat.dk

Læs mere

MUIF. Vintersæson 2013/2014. Gymnastik Badminton Håndbold mini. Vel mødt til en aktiv sæson. med

MUIF. Vintersæson 2013/2014. Gymnastik Badminton Håndbold mini. Vel mødt til en aktiv sæson. med MUIF Vintersæson 2013/2014 Gymnastik Badminton Håndbold mini Vel mødt til en aktiv sæson med Gymnastik, Håndbold og Badminton i gymnastiksalen på Mern Skole Vakse Quinder (glad motion for damer i alle

Læs mere

LONGOMONTANUS April 2013,

LONGOMONTANUS April 2013, LONGOMONTANUS April 2013, PRESSEMEDDELELSE Tre på stribe for RLIF Gymnastik Instruktørparret, Lone Harpøth og Niels Bjerre, vandt Årets Aktive Instruktør-pris til Lemvigegnens Ungdomsforenings Forårsopvisning

Læs mere

Mandag 16.30-17.30 Hal 2 Instruktører: Ann Louise og Claus (start uge 36)

Mandag 16.30-17.30 Hal 2 Instruktører: Ann Louise og Claus (start uge 36) Piger 3-5. Klasse: Elsker du at vende på hovedet? Har du lyst til at stå på hænder, slå flik-flak, lave saltoer og en masse vejrmøller? Så er dette holdet for dig. Holdet er for friske piger, som har lyst

Læs mere

Hårslev Gymnastikforening

Hårslev Gymnastikforening Hårslev Gymnastikforening Byder velkommen til en ny sæson 2017 / 2018 Sæsonprogram Hårslev Gymnastikforening. Nye og gamle ledere byder velkommen til en ny sæson. Mød op første gang, eller ring til en

Læs mere

GYMNASTIK i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM

GYMNASTIK i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM GYMNASTIK i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM 2014/15 Så er vi tilbage med endnu en udgave af vores aktivitetsprogram for den kommende gymnastik-sæson. Folderen indeholder en beskrivelse af de hold som Øster Lindet

Læs mere

www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk KOM TIL GYMNASTIK, ZUMBA OG BOKSNING I TØRRING www.toerring-if.

www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk KOM TIL GYMNASTIK, ZUMBA OG BOKSNING I TØRRING www.toerring-if. OVERSIGT OVER GYMNSTIKHOLDENE Mandag: Haffenlafferne Stjernerne Boksetræning (Motion) Tirsdag: Glad motion for damer Forældre/barn Junior Mix: -Teen Girls/junior mix Voksen motion Onsdag: Familiegymnastik

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening

Søttrup Gymnastikforening Gymnastik i Hornum PROGRAM 2015/2016 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (31/8 el.1/9) Velkommen til en ny og spændende sæson i Søttrup Gymnastikforening Vi håber, at rigtig mange har lyst til,

Læs mere

Ullits Gymnastikforening

Ullits Gymnastikforening Ullits Gymnastikforening byder velkommen til en ny sæson Aktiviteter i Ullits Minihal Vi begynder i uge 37 d. 12. september 2016/2017 Hold Far/mor/barn gymnastik Tid: Mandag kl. 16.30-17.25 Alder: ca.

Læs mere

Holdnavn Alder Stestrup Fritidsgård Trænere Holdbeskrivelse

Holdnavn Alder Stestrup Fritidsgård Trænere Holdbeskrivelse Minispring 0. 2. klasse Hallen kl. 17:00-18:15 Kitt og Henriette Sacha Laila Tlf. 22874776 På dette hold skal vi lære at springe de mest grundlæggende ting indenfor springgymnastik. Vi skal bl.a. lære

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn Oktober 2015. Indhold: * Vennekredsen: Foredrag. Til: Samtlige husstande kontorer butikker

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn Oktober 2015. Indhold: * Vennekredsen: Foredrag. Til: Samtlige husstande kontorer butikker Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Oktober 2015 Fra Indvielse af Byfornyelse Indhold: * Vennekredsen: Foredrag * Avisindsamling: Fortsætter * Ny Butik: Mormors ting

Læs mere

GYMNASTIK. i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM 2015/16

GYMNASTIK. i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM 2015/16 GYMNASTIK i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM 2015/16 Velkommen til en ny sæson vi glæder os til at se jer, og håber I møder talstærkt frem, så vi også i fremtiden kan tilbyde gymnastik for alle aldre og være

Læs mere

Vi fokuserer på grundlæggende gymnastik og øver spring alt efter børnenes niveau. Holdnavn: Unge Rytmepiger (8. Klasse - 25 år.

Vi fokuserer på grundlæggende gymnastik og øver spring alt efter børnenes niveau. Holdnavn: Unge Rytmepiger (8. Klasse - 25 år. Holdnavn: Minispring Træner: Anja C., Mette, Mathilde og Mathias Træningstid og sted: Onsdag kl. 16.15 17.15 i gymnastiksalen Målgruppe: børn, som er på deres 3. og afsluttende år i børnehaven + børn,

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2014/2015 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning 1. gang 4. september 2014 kl. 18.00 kl. 20.00 Pris for familiesvømning: Børn

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2016/2017 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning 1. gang 8. september 2016 kl. 18.00 kl. 20.00 Pris for familiesvømning: Børn

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold:

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Lyne Kirke/Vennekredsen: Per Nielsen Lyne Kirke: Nytårsgudstjeneste, Menighedsmøde Sdr. Bork Kirke: Sangaften

Læs mere

Ans IF Gymnastik OPSTART I ANS IF GYMNASTIK 2014/2015

Ans IF Gymnastik OPSTART I ANS IF GYMNASTIK 2014/2015 Ans IF Gymnastik OPSTART I ANS IF GYMNASTIK 2014/2015 FORORD I denne folder kan du få et overblik over de forskellige hold. Du kan se, hvem der er instruktører på de enkelte hold, hvad de vil arbejde med

Læs mere

Velkommen til gymnastik sæson 2015-2016

Velkommen til gymnastik sæson 2015-2016 Velkommen til gymnastik sæson 2015-2016 Vi lukker dørene op i uge 36 på Kværkeby Friskole med et nyt program for gymnastikken i Kværkeby. Her kan vi tilbyde hold for både børn og voksne. Vi glæder os til

Læs mere

Bordtennis: Børn/unge: Mandag kl. 18.00-19.00. Kontingent: kr. 250,00 Jes Kristiansen/ hjælpetrænere

Bordtennis: Børn/unge: Mandag kl. 18.00-19.00. Kontingent: kr. 250,00 Jes Kristiansen/ hjælpetrænere Velkommen til Vintersæson 2011-2012 Indholdsfortegnelse: Bordtennis side 2 Præmiewhist side 2 Jundokan Karate side 3 Badminton side 4 Indefodbold side 4 Spinning side 5 Mix-Motionsvolley side 6 Gymnastik

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2015/2016 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning Landsbydyst til sommerfesten.. 1. gang 3. september 2015 kl. 18.00 kl. 20.00

Læs mere

for Lyne Sogn Marts 2014

for Lyne Sogn Marts 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Marts 2014 Indhold: * Avisindsamling: * Konfirmationer i 2015 & 2016 * Vennekredsen: Foredrag * Familie & Fritid: Køkkenfri aften

Læs mere

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud Plejecenter Violskrænten & Grønnegårdens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs Kommune Udgivet: 29-10-2016 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

BEMÆRK PRISEN: KUN 175,- pr. kuvert.!

BEMÆRK PRISEN: KUN 175,- pr. kuvert.! August 2006 www.krejbjerg.dk Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Høstfest Lørdag 30. september kl. 19.00 Slut op om den traditionsrige høstfest - invitér hele besætningen! Menu Hønsesalat m.

Læs mere

ARRILD NYT. Infobrevet. No. 1. - 4. kvartal 2011. Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt

ARRILD NYT. Infobrevet. No. 1. - 4. kvartal 2011. Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt ARRILD NYT Infobrevet No. 1. - 4. kvartal 2011 Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt Nyt infobrev til alle i Arrild sogn Som et nyt tiltag i Arrild sogn, vil støtteforeningen for Arrild

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

SUPERFEDE sommerferietilbud i 2011. Vil du med?

SUPERFEDE sommerferietilbud i 2011. Vil du med? SUPERFEDE sommerferietilbud i 2011 Vil du med? Hej gymnast! Kunne du tænke dig nogle superfede og aktive dage fyldt med sjove oplevelser? Så skynd dig at overtale din bedste ven/veninde og tilmeld dig

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 4 / 2 o 15 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens Bestyrelsen Formand: Næstformand: Hanne Skjødt Peter Rabjerg Brådhusvej 7 Gedhøjen 7, Hatting 86 55 15 70 75 65 36 16 skjoedt@pc.dk peter@rabjerg.eu

Læs mere

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD NYTTIGE ADRESSER Afdelingsformænd: Badminton Henrik Lauritsen Blindekildevej 98 4200 Slagelse Tlf. 51 37 79 30 hlaurits@mail.dk Bordtennis Michael Jensen Sørbyparkvej

Læs mere

Holdbeskrivelser sæson 2016 /2017

Holdbeskrivelser sæson 2016 /2017 Holdbeskrivelser sæson 2016 /2017 Små rytmepiger 0.-2.klasse Vores hold er for piger som har lyst til at danse og bruge kroppen, på alle mulige måder. Til MGP musik og meget mere. - Sarah, Josefine og

Læs mere

Gymnastiksæsonen 2009/2010 V/H mix starter uger 37 Øvrige hold starter uge 38

Gymnastiksæsonen 2009/2010 V/H mix starter uger 37 Øvrige hold starter uge 38 Gymnastiksæsonen 2009/2010 V/H mix starter uger 37 Øvrige hold starter uge 38 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 16.30 17.30 Krudtuglerne 16.00 17.00 2. kl. + 3. kl. 17.00 18.00 0. kl. + 1. kl. 17.30

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219 FESTUGE 23 Vinkel Stadion Vinkelvej 219 3. juni 7. juni 2014 2 Tirsdag 3. juni 2014 Kl. 17:30 Ungdomsfodbold U8 drenge fodboldturnering (5 mands) Kl. 19:00 Oldboys fodbold SVIF Viborg Nørremarken Kl. 19:30

Læs mere

RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. HER ER DER PLADS. Til opslagstavlen

RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. HER ER DER PLADS. Til opslagstavlen HER ER DER PLADS RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. Til opslagstavlen Kære forældre og andre. Lidt hjælp kan vi altid bruge, både i klubben og til 4Hskuet, så hvad

Læs mere

SÆSON 2014 2015 VELKOMMEN! Velkommen til sæsonen 2014/2015 i Taastrup Gymnastik Forening

SÆSON 2014 2015 VELKOMMEN! Velkommen til sæsonen 2014/2015 i Taastrup Gymnastik Forening SÆSON 2014 2015 VELKOMMEN! Velkommen til sæsonen 2014/2015 i Taastrup Gymnastik Forening Det er allerede blevet tid til at gøre klar til en ny sæson i TGF. En sæson, der bliver lige så begivenhedsrig som

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Maj og Juni Fredagsrock, se opslag inde i bladet.

Maj og Juni Fredagsrock, se opslag inde i bladet. Maj og Juni 2014 Fredagsrock, se opslag inde i bladet. Brugerrådsmøde D 20/2 14 Tilstede: Pia, Lotte, Gert, Henrik, Thomas, Albert, Steffen. Vejlederne: Lone, Bruno. Formand: Pia P. Næstformand: Lotte

Læs mere

ROLFSTED IDRÆTSFORENING

ROLFSTED IDRÆTSFORENING ROLFSTED IDRÆTSFORENING PROGRAM FOR EFTERÅR OG VINTER 2015/2016 Efter sommerferien slår Rolfsted IF atter dørene op for en efterårs- og vintersæson, som byder på mange muligheder for sved på panden, fysiske

Læs mere

VIGTIGT : AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M MØDETIDER: MEDARBEJDERE:

VIGTIGT : AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M MØDETIDER: MEDARBEJDERE: AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

Glumsø Gymnastikforening

Glumsø Gymnastikforening Velkommen til Glumsø Gymnastikforening Sæsonplan 2013 /2014 Sæsonstart fra uge 34 Formanden byder velkommen til den nye sæson. Et forår med flotte opvisninger, 2 holds deltagelse til DGI s landsstævne

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

Det sker i vinter. på Jungshoved

Det sker i vinter. på Jungshoved Det sker i vinter på Jungshoved STYREGRUPPEN FOR JUNGSHOVED SKOLE byder alle velkommen til en ny vintersæson 2011-2012 på Jungshoved. Igen i år udkommer folderen som en del af bladet Jungshoved. Se også

Læs mere

NYT FOR VINTEREN 10/11.

NYT FOR VINTEREN 10/11. NYT FOR VINTEREN 10/11. Hundelev Ungdoms- og Idrætsforening byder velkommen til en ny vintersæson, som foregår på Hundelev Skole. Tlf. liste over bestyrelsen i HUI: Mette Sørensen Vennebjergvej 12 98 99

Læs mere

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE Kundby d. 11. juni 2012 Kære forældre Endnu et skoleår går mod sin afslutning, og den dejlige sommerferie venter forude. I år strækker skoleåret sig helt hen imod juli måned,

Læs mere

Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016. Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35. www.bellingegymnasterne.

Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016. Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35. www.bellingegymnasterne. Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016 Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35 www.bellingegymnasterne.dk Gymnastik for alle Børn Talent-afdeling Hold 1.1: Forældre/barn

Læs mere

FREDAG D. 21/10-11 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk

FREDAG D. 21/10-11 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk FREDAG D. 21/10-11 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk Kom til Skt. Hans aften ved Teglværkssøen i Ådum torsdag den 23. juni Kl. 19.30 er grillen varm, så I kan købe

Læs mere

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen.

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Månedens udfordring: Torsdag den 29. marts vil vi for

Læs mere

Vi glæder os til at være aktive sammen med dig! Med venlig hilsen Bestyrelsen for Fanø Gymnastik & Idræt.

Vi glæder os til at være aktive sammen med dig! Med venlig hilsen Bestyrelsen for Fanø Gymnastik & Idræt. Fanø Gymnastik & Idræt glæder sig til at byde hjertelig velkommen til sæsonen 2014 2015. Vi kan tilbyde en spændende sæson med både kendte og nye aktiviteter! Vores engagerede instruktører og hjælpetrænere

Læs mere

KOM TIL GYMNASTIK,LØB OG CROSS GYM I TØRRING

KOM TIL GYMNASTIK,LØB OG CROSS GYM I TØRRING TILMELDING OG BETALING Tilmelding og betaling foregår på: www.toerring-if.dk Gå ind på hjemmesiden, - under gymnastik. - tilmelding og onlinebetaling. - find dit hold og følg vejledningen. KOM TIL GYMNASTIK,LØB

Læs mere

TINGBAKKESKOLEN TINGBAKKEHALLEN

TINGBAKKESKOLEN TINGBAKKEHALLEN Esrum Gymnastik TINGBAKKESKOLEN Mandag start den 20.9.10. TINGBAKKEHALLEN 2010-2011. 16.30 17.30 i SALEN Drenge far 5 til 8 år Ved Stig serup Bevægelse og motion i leg med redskaber, der giver sved på

Læs mere

Gymnastikprogram Sæsonen 2013-2014

Gymnastikprogram Sæsonen 2013-2014 Gymnastikprogram Sæsonen 2013-2014 Velkommen til gymnastik i Tim GIF Så er vi klar med gymnastiksæsonen 2013/2014, og vi glæder os til at byde dig velkommen. Vinterens program er lagt, og vi håber denne

Læs mere

Langhøj KFUM GYMNASTIK & DANS. tilbyder følgende hold i denne sæson:

Langhøj KFUM GYMNASTIK & DANS. tilbyder følgende hold i denne sæson: 2017-2018 Langhøj KFUM GYMNASTIK & DANS tilbyder følgende hold i denne sæson: VI TRÆNER I LANGHØJHALLENS LILLE HAL En gymnastiktime varer 50 minutter. Mandag (første gang den 11. september): 1. VILDBASSERNE

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

PEDERSKER IF. Sydbornholms Privatskole/ Pedersker IF anlæg

PEDERSKER IF. Sydbornholms Privatskole/ Pedersker IF anlæg PEDERSKER IF Sydbornholms Privatskole/ Pedersker IF anlæg 28 1 Bestyrelsesmedlemmer / kontaktpersoner: Formand:??????? Næstformand???? Kasserer: : Preben Christoffersen, Strandvejen 10 mobil nr. 22222358

Læs mere

Se kalender på bagsiden!

Se kalender på bagsiden! LOKALbladet 2012-2013 Aktuelt nyt 2 Feldballe Hallen: Overdragelsesfest 13. 2 Feldstrup Revyen: Møde for nye aktive 3. 3 KulturKlubben: Fællesspisning - Fredagscafe - Julehygge 7. 4 : Juletræsfest 20.

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (1/9 el.2/9)

Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (1/9 el.2/9) Gymnastik i Hornum Gymnastik er udfordringer til alle i alle aldre. Bevægelse er sjovt og sundt. PROGRAM 2014/2015 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (1/9 el.2/9) Velkommen til en ny sæson i

Læs mere

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet.

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet. Brande Badminton Club August 2010 - Nummer 1-28. årgang FORÆLDREbadminton Som noget nyt tilbyder BBC ungdom i år, at ungdomsspillerne kan tage deres forældre med ned og spille ganske gratis. Her er der

Læs mere

DGI Storstrømmen - L2017. Landsstævnehold. Gymnastikhold - Du kan gå på!

DGI Storstrømmen - L2017. Landsstævnehold. Gymnastikhold - Du kan gå på! DGI Storstrømmen - L2017 Landsstævnehold Gymnastikhold - Du kan gå på! www.l2017.dk 2 GPF Landsstævnehold 2017 GF Præstø Fjord Målgruppe: Unge 15+ og voksne Instruktør: Terese og Lars Nerup Sted: Præstø

Læs mere

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 2015 Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 3 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Frivilligfest og Åbent Hus-arrangementer. Frivillig Fredag Sorø 2015

Frivilligfest og Åbent Hus-arrangementer. Frivillig Fredag Sorø 2015 Frivilligfest og Åbent Hus-arrangementer Frivillig Fredag Sorø 2015 Arrangører: Aktiviteten Stenlille AFRIKASTRIK Velkommen til Frivillig Fredag 2015 I år fejrer vi Frivillig Fredag både med Åbent Hus-arrangementer

Læs mere

SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk

SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk Kære børn og forældre. Den 3.september 2012 Katrinedalskolen er en realitet og vi er bestemt kommet godt fra start her i Kundby.

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Program for Hylke Festuge 2014. lørdag d. 14. mandag d. 25. juni

Program for Hylke Festuge 2014. lørdag d. 14. mandag d. 25. juni Program for Hylke Festuge 2014 lørdag d. 14. mandag d. 25. juni Familiedag kl. 9.30 16.30 Kl. 9.00 11.00 er der fodboldskole for de mindste. De store børn har været i gang siden fredag d. 14. kl. 15.00

Læs mere

5turs-kortet. Til foreninger i ishøj. Find en spændende fritidsinteresse med 5turs-kortet. Ishøj Kommune 1

5turs-kortet. Til foreninger i ishøj. Find en spændende fritidsinteresse med 5turs-kortet. Ishøj Kommune 1 5turs-kortet Til foreninger i ishøj Find en spændende fritidsinteresse med 5turs-kortet Ishøj Kommune 1 5turs-kortet Find en spændende fritidsinteresse med 5turs-kortet Hvis du er mellem syv og tolv år,

Læs mere

Hvad er Ta chancen. Se mere om de konkrete tilbud på de følgende sider.

Hvad er Ta chancen. Se mere om de konkrete tilbud på de følgende sider. Hvad er Ta chancen Det kan være rigtigt svært at forene det at have autisme/ en ADHD diagnose med en fritidsinteresse som giver succes. Projektet Ta Chancen er et forsøg på at imødekomme denne udfordring.

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

Program for Hylke Festuge 2013. lørdag d. 15. søndag d. 23. juni

Program for Hylke Festuge 2013. lørdag d. 15. søndag d. 23. juni Program for Hylke Festuge 2013 lørdag d. 15. søndag d. 23. juni Lørdag d. 15. juni Familiedag kl. 9.30 16.30 Kl. 9.00 11.00 er der fodboldskole for de mindste. De store børn har været i gang siden fredag

Læs mere

Hvad er Ta chancen. jeres børn til en god idrætsoplevelse på foreningens almindelige hold.

Hvad er Ta chancen. jeres børn til en god idrætsoplevelse på foreningens almindelige hold. Hvad er Ta chancen Det kan være rigtigt svært at forene det at have autisme/ en ADHD diagnose med en fritidsinteresse som giver succes. Projektet Ta Chancen er et forsøg på at imødekomme denne udfordring.

Læs mere

GIF S. Vintersæson 2011/2012. Start uge 38

GIF S. Vintersæson 2011/2012. Start uge 38 GIF S Vintersæson 2011/2012 Start uge 38 Velkommen til en nye sæson. Endelig lyder startskuddet til en ny vintersæson oven på nogle måneder, hvor vi har brugt mange timer på at få adgang samt bruge Guldborgland

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 2. sep Svanesang To, Ki, Ja,

Læs mere

Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni

Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni Maj/juni 2015 Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni Ekstra-valg til brugerråd Fordi et medlem af brugerrådet stopper, har brugerrådet besluttet at afholde valg af et nyt medlem.

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se mere på www.janderup.dk. Generalforsamling i Janderup

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

Lind Aktivitetscenter

Lind Aktivitetscenter Lind Aktivitetscenter - hvor efterlønnere og pensionister mødes! Praktiske oplysninger Årskalender Arrangementer Årstidsfester 2013-14 Side 1 Side 2 Forord: Vi byder velkommen til en ny sæson i vores nye

Læs mere

Sportsuge program 2016

Sportsuge program 2016 Sportsuge program 2016 Onsdag d. 8. juni 2016 19.00 Banko i Lyne Hallen Fredag d. 10. juni 2016 17.00 Teltet/baren åbner 18.00 Nem og billig aftensmad * 18.30 Fodbold serie 1 19.00 Tour de Lyne* 21.00

Læs mere

Gymnastik i Hornum PROGRAM 2016/2017

Gymnastik i Hornum PROGRAM 2016/2017 Tilmelding gymnastik 2016/2017 Barn Afleveres senest d. 12/9 eller 13/9, sammen med kontant betaling ved indgangen til hallen. Hold: Gymnastik i Hornum Navn: Fødselsdag og år: Klasse: Tlf. ved akut behov:

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2014

for Lyne Sogn Januar 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2014 Indhold: * Lyne kirke: Sang * Borgerforening: Generalforsamling * Vennekredsen: Sang & Musik * Familie & Fritid: Køkkenfri

Læs mere

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Udgivet: 17-03-2016 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt miljø på Plejecenter

Læs mere

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien MAMMEN IDRÆTSFORENING Velkommen til ny sæson. Velkommen til en ny sommersæson i Mammen Idrætsforening. Vi håber, at du og din familie kan bruge et eller flere

Læs mere