LONGOMONTANUS. August 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LONGOMONTANUS. August 2013"

Transkript

1 LONGOMONTANUS, August 2013,

2 Velkommen til Niels` auto Dejligt, at der igen er aktivitet i værkstedet. Det er friskt af dig Niels, at starte op som selvstændig. Nu bør vi støtte op om dig, så det også bliver en travl arbejdsplads med godt humør. Det gode arbejde skal du nok levere. Jeg har forstået, at vi stadig kan bruge grusgraven til aktiviteter. Det betyder meget for livet i Lomborg. Den 23. august holdt Niels åben reception og de mange fremmødte tegner en lys fremtid for værkstedet. Skal vi have Naturpark i Lomborg??? Lomborg, Lemvigs grønne landsby, ja men den kan også blive for grøn. Her midt i byen på brandtomten efter Lillebjerg, vokser nu alt vildt, som en forlængelse af byggegrunden på den anden side af vejen. Hvem har ret og pligt til at holde en privat ejet grund? Er der nogen, der kan pålægge ejerne at holde deres grunde? Man er godt i gang med at rense landsbyer for nedrivningsværdige huse, fint, men hvem skal holde grunden efter en sådan nedrivning. Jeg kan frygte for landsbyerne, at det sidste bliver værre end det første. Så var grillen tændt. Sommerens grillaftener har været pænt besøgt, selv om det er i ferietiden. Vi har alle nydt den dejlige sommer og en runde KROLF blev det også til, en aften efter grillmad og èn enkelt. Vinder og antal slag er ikke det vigtigste. Vi havde det bare sjovt. Den 23. august var sidste åben grillaften for i år. KROLF nyt: Der er et pænt fremmøde mandag og torsdag godt 20 deltagere. Skulle alle møde op er vi over 30. Det er dejligt at også folk fra Lemvig kommer for at deltage, om det er KROLFen, snakken, kaffen eller rundstykkerne (ca. 1 gang om måneden)? Vi har det bare hyggeligt. Så kom og vær med mandag kl eller torsdag kl (fra torsdag den 3. oktober der det om torsdagen kl ).

3 Hvad gør vi, hvis ulven kommer? Rolig rolig, det er snart længe siden vi har hørt om ulven, men trist er det, når der drives hærværk i det små godt nok på ting og sager i skoven, særlig ved grillpladsen. Vi har nogle drenge mistænkt, for selv om man har svært ved at få tiden til at gå med den lange sommerferie, så skal man passe på de ting andre har lavet. Det er jo til gavn for os alle. Måske ville det hjælpe, hvis vi satte et billede i Longomontanus? Var det en Ulv man havde set, så kom den sikkert i bladet. Der er mange voksne, der bruger skoven, så hvis I ser unge, der er på gale veje, så tag en snak med dem om det. Førstehjælp? Kun èn enkelt havde tilmeldt sig, så desværre ikke noget hold på kulturaftenerne. Der er flere, der tilbyder førstehjælp, så spring på et af dem.

4 Husenes forandring i de små Landsbyer Lomborgvej 115 Huset her blev bygget af Peder og Nicoline Hansen, de havde haft en ejendom i Ndr. Lomborg, den solgte de til Chr. Led Jensen, og byggede huset her, det var på den tid der skulle bygges ny forsamlingshus i Lomborg, Tyskerne der var her under krigen, havde ødelagt det gamle forsamlingshus, da de havde haft indkvarteret nogle soldater i huset. Peder Hansen brugte nogle af materialerne fra det gamle forsamlingshus til at bygge Lomborgvej 115 af, huset blev indrettet med slikbutik som Nicoline passede, butikken og huset blev passet og holdt i orden, samtidig med at Peder havde arbejde som murearbejdsmand, efter Peders død fortsatte Nicoline nogle få år med slikbutik, og efter hendes død blev huset solgt til gårdmand Palle Foged, Ertbjerg i Ndr. Lomborg, han indrettede derefter huset til bolig til landbrugsmedhjælpere

5 Landsbyfesten Vi vil gerne sige tak for den store opbakning til Landsbyfesten den 15/ For første gang blev hele dagen afholdt på friluftspladsen, og dette fungerede rigtig godt, og derfor vil festen også fremover blive afholdt her. Landsbyfesten startede med gudstjeneste v/ Henning Mikkelsen. Efterfølgende serverede Spejderne frokost, inden den store vejdyst løb af stablen. Der blev kæmpet med stor engagement, og der var mange tilskuere til at heppe. Det endte med, at Markskellet løb med sejren. Eftermiddagen sluttede med kaffe og kage sponsoreret af Sogneforeningen. Under eftermiddagskaffen blev årets Lomborgbo kåret, som i år helt velfortjent blev Karen Madsen for hendes store arbejde med forsamlingshuset. Til aftenfesten, hvor ca. 160 mennesker deltog, blev der solgt helstegt pattegris, som var lavet helt perfekt af Jørgen Olsen. Stor tak for det. Derudover underholdte Svend og Kaj til glæde for både børn og voksne. Næste års Landsbyfest afholdes lørdag den 9. august 2014, så sæt allerede nu X i kalenderen. Har du forslag til aktiviteter eller gerne vil give en hånd med planlægningen, er du meget velkommen til at kontakte udvalget. Udvalget består af en - to repræsentanter fra hver forening i Lomborg. I år har følgende deltaget: Pia Sejbjerg (RLIF) Helle Skovmose (RLIF) Holger Kristensen (Sogneforeningen) Anne Bülow (Sogneforeningen) Lina Madsen (Lokalhistorisk arkiv) Jytte Christiansen (Forsamlingshuset) Christian Christiansen (Forsamlingshuset) Rikke Sandholm (Spejderne) Lisbeth Mikkelsen (Spejderne)

6 Skt. Hans Sogneforeningen havde tændt op på grillen kl , og det benyttede ca. 70 sig af. Vejret var som ofte blæsende og koldt, regnen udeblev dog, så det tog ikke lang tid, før bålet var brændt ned og heksen fløjet. Kl holdt formanden for familie og kultur i Lemvig, Henrik Thygesen båltalen, og da var både efterskolens elever og flere fra byen mødt op. Båltalens opfordring var: Tænk positivt. Det er ikke så ringe endda, som vi ofte giver udtryk for. Så blev der tid til at snakke og drikke en kop kaffe.

7 Nyt fra Sogneforeningen Resume af mødet om vindmølleprojekt i Lomborg Den 22. maj 2013 blev der holdt orienteringsmøde om et potentielt vindmølleprojekt i Lomborg sogn. Gunnar Lisby Kjær fremlagde planen for et eventuelt projekt med 3 møller, der alle skulle være 140 m høje. Området er godkendt af Lemvig Kommune til opførelse af vindmøller, og ligger i en afstand af ca. 1 km fra Lomborgvej til den nordligste mølles placering. Afstandskravet er 560 meter fra møllerne til nærmeste bebyggelse, og det vil derfor medføre, at Brunsgård skal rives ned, hvis projektet realiseres. I projektet er der lagt op til, at der kan købes mølleanparter af enten private og/eller foreninger. 20 % udbydes i en radius af 4,5 km fra møllerne. Gennemføres projektet, vil det desuden udløse en sum penge til sognet, som kan bruges almennyttigt, og gøre det ekstra attraktivt at bo i Lomborg sogn. Efter gennemgangen fulgte en debat for og imod projektet og landmøller generelt, hvor det var lettest at spotte modstanderne, som bl.a. frygter lavfrekvent støj, væsentligt ændret landskab og fald i huspriser. En enkelt nær nabo til allerede etablerede vindmøller gjorde opmærksom på, at de ingen gener havde fra deres høje naboer.

8 Fælles arbejdsdag: Sogneforeningen holder fælles arbejdsdag v. grillhytten/rundingen Program: Kl Vi mødes og fordeler os i de 4 arbejdsgrupper Medbring: Madhold: Anne Bülow Planering/jordarb.: Jørgen Mikkelsen Plante/beskære: Hytter, bom etc.: Hanne Jensen Holger Kristensen og Jack Rud Jensen Kl. 10:00 Rundstykker og kaffe (Sogneforeningen) kl Arbejdet går i gang Kl Fælles frokost (vi griller, Sogneforeningen) Rive, spade, arbejdshandsker, beskærer-/ grensaks, spade, trillebør o. lign. Mød op og giv en hånd med. Påklædning efter vejret! Ændring i bestyrelsen i Lomborg Sogneforening: Gitte Svendsdatter er udtrådt af bestyrelsen og i stedet er Hanne Jensen, Ringgade, tiltrådt som ny kasserer pr Sidste Nyt fra Sogneforeningen. Bestyrelsen har kigget i vedtægterne. Som vi læser det, kan vi ikke ændre kontingentet, som ellers blev besluttet på generalforsamlingen, i mart mdr. i år. Ifølge vedtægter, kan det kun ske ved en vedtægtsændring, da vedtægterne er baseret på, at hver husstand kun har en stemme ( 5). Har nogen noget at indvende, så kontakt bestyrelsen. Kontingentet forbliver som hidtil 150 kr. pr. hustand og 75 kr. for pensionister. Kontingentet forfalder en mdr. efter modtagelsen af girokort - ellers slettes medlemsskabet, ( 3) og fremover vil man ikke modtage Longomontanus.

9 Lomborg Sogneforening og forsamlingshuset afholder stor julefrokost i forsamlingshuset lødag den 30. november kl Musik: Robin Sørensen Pris: 250 kr. Tilmelding og betaling efter først til mølle princippet til Karen på tlf Bestilte billetter betales i forsamlingshuset mandag den 7. oktober mellem kl og Ikke afhentede billetter bliver annulleret. På gensyn til en festlig aften

10 Forsamlingshusnyt I løbet af efteråret vil vi komme rundt og sælge medlemskort, kontingentet er uændret 100 kr. pr. person, som skal være betalt senest den 31. januar 2014 for at have stemmeret på generalforsamlingen. Tak til alle der har valgt at være medlem, og støtte forsamlingshuset med hjælp både ude og inde. Stort loppemarked til fordel for forsamlingshuset lørdag den 14. september kl søndag den 15. september kl der er stadig mulighed for at komme med effekter ved henvendelse til Karen på tlf Husk julefrokosten som vi afholder sammen med sogneforeningen den 30. november, hvor Robin Sørensen, som vi havde i 2011, leverer musikken. Ved udlejning kontakt da: Eva Falkesgaard

11 Spejderne i Lomborg/Rom Spejdersæsonen er startet. Du kan stadig nå at være med. Vi mødes i Missionshuset hver tirsdag fra kl Alle drenge og piger er velkomne. Vel mødt. Nu er det snart jul igen.. Husk spejdernes julemarked den 1. december 2013 Hilsen KFUM Spejderne og De Grønne Pigespejdere Vælgermøde Vælgermøde i Lomborg torsdag den 31. oktober kl på Lomborg Gymnastik og Idrætsefterskole Dette skal være et tilbud til de opstillede kandidater i Lomborg/Rom om at møde deres vælgere i sognet. Aftenens tema: Hvordan ser du Lomborg som en del af Lemvig kommune? Derfor håber jeg, at alle I kandidater vil give tilsagn til Kastrup senest den 27/10 og et stort fremmøde vil gøre aftenen indholdsrig. Der er ingen valgflæsk men øl og vand. Kulturudvalget.

12 Nyt fra Ramme/Lomborg IF Kommende aktiviteter 5. okt. Revy Kl Der afholdes fælles revy for Lomborg og Ramme Lørdag d. 5. oktober kl i Ramme hallen. Sæt [X] i kalender! Revy Reprise med kaffebord mandag d. 7. oktober kl i Ramme hallen. (VIGTIGT! Vi mangler stadig emner til Revyen!) Marianne mangler meget stof til revyen, så indlever NU til Mariane Yderstræde: Mail: / Mobil: sep. & 1. nov. Fredagssjov Kl I Ramme hallen fra 3 klasse og opefter. Det koster 30 kr. pr. gang. Hver onsdag Kl Klub Ramme Det opstarter igen d. 11. september kl Det er fra 5 kl. og opefter. Den første onsdag i hver måned er 4 kl. velkommen. Pris: 160 kr. ved halv års kontingent eller 20 kr. pr. gang. Forslag til kommende arrangementer modtages gerne på tlf. til Pia Sejbjerg mobil eller Helle Kjær mobil Yderligere info på:

13 Glimt fra sommerens aktiviteter

14 Gymnastiksæsonen Sæsonstart uge 39 Hold Tidspunkt Sted Om Holdet Ledere Mor/Far Barn Årgang 2010/2011 Pris kr. 450,- Tirsdag Lomborg Børnehave (gymnastiksalen) På mor/far barn holdet skal vi have masser af fart over feltet, synge, danse, hoppe, gynge, Lone Harpøth klatre og gå på line. Børnene (og forældrene) skal bevæge sig - og gennem leg skal børnene have trænet deres motorik og have det sjovt. Vi vil gerne, at mor/far er aktiv og er med til at udfordre børnene. Spillopper (piger) Årgang 2008/2009 Pris kr. 450,- Onsdag Lomborg Børnehave (gymnastiksalen) Vi er et hold for superfriske piger. Vi hopper, danser, synger og leger. Aktivitetsniveauet er højt og humøret i top! Pia Andersen Lisbeth Lind Lisbeth Mikkelsen Lea N Pedersen (ungleder) Amalie Lind(ungleder) Sine Christiansen(smølf) Krudtugler (drenge) Årgang 2008/2009 Pris kr. 450,- Onsdag Lomborg Børnehave (gymnastiksalen) Vi laver gymnastik med fart over feltet blandet med en masse tons og tummel, så hvis du er en sej fyr og kan lide at have det sjovt, så kom og vær med. Søren Vang Pedersen Tina Blæsbjerg Katrine Bagge (nye ungleder) Gazellerne kl Pris kr. 450,- Mandag 17:45-19:00 Efterskolen Springcenter - Hallen Gazellerne er et springhold for 0. klasse til 3. klasse, vi skal lære en masse spring, tonse og tumle, bruge en masse energi og bare have det sjovt. Bent Dissing (onkel) Signe Mouritzen (tante) +nye ungleder Niels Bjerre Marianne Agger Nikoline Mikkelsen Ida Kaalund Lone Lund Madsen Ryan Andreasen Daniella Mathiasen (ungleder) Karoline Christensen (Ungleder) Laura Dam Olesen (ungleder)

15 Gymnastiksæsonen Hold Tidspunkt Sted Om Holdet Ledere Rytme/ZumbAtomic Pris kr. 450,- Zumba Pris kr. 550,- Styrke/kondition Pris kr. 550,- Herrer Pris kr. 550,- Aktiv Onsdag 50+ Pris kr. 30,- pr.gang Mandag 17:45-19:00 Tirsdag 18:45-19:45 Onsdag 18:30-19:30 Mandag 19:30-20:30 Start uge 36 Onsdag 9:00-11:00 Efterskolen Spejlsalen Efterskolen Spejlsalen Ramme Hallen Ramme Hallen Ramme Hallen, Zumbatomic er sjov og ballade til latinamerikanske rytmer. Til Rytme skal vi fnise, lege, prøve forskellige håndredskaber og bruge kroppen på en anderledes måde. Vi prøver mange forskellige genrer i nemme små serier, så alle kan være med. Det vigtigste er at have det sjovt og nyde den dejlige musik, mens vi bevæger os og er aktive. Svedige zumba-timer hvor vi med godt humør og lækker latinamerikansk musik får masser af motion. Alle kan være med, så kom op af sofaen og ud på dansegulvet! Motionsholdet er for dig, som gerne vil opbygge og vedligeholde et sundt fundament for kroppens kondition og styrke. Gennem øvelser og brug af forskellige redskaber vil vi udfordre din krop til og med i godt fællesskab! Vi laver frisk gymnastik, hvor man får sig rørt på en god måde til musik, man ikke kan stå stille til. Pulsen kommer op og humøret i top, når du møder op Vi starter men en kop kaffe og et rundstykke, derefter vil der være mulighed for forskellige aktivteter: f.eks. Bowls, Indendørs Curling, Gymnastik, Bob, Badminton, Gå/Cykeltur, Vikingespil, m.m. Helle Pilgaard Charlotte Grønkjær (nye ungleder) Helle Pilgaard Charlotte Grønkjær Birthe Lange Birthe Lange Mette Møller Bodil Jensen Tilmelding og betaling på forenings hjemmeside. (under fanen kontingent) Køb et 10 turskort kr. 300,- (kan bruges til: Zumba, Styrke/kondition, Aktiv Onsdag 50+)

16 Ramme Lomborg IF starter Aktiv Onsdag op for 50+. Tilbuddet er for alle der har lyst til at røre sig lidt i hverdagen få lidt sved på panden men først og fremmest et socialt tilbud for ALLE. Motion er sundt for sjæl og krop siger Linda Grønkjær og Hans Peter Hjortkjær bag styregruppen for Aktiv Onsdag i Ramme hallen. Tilbuddet starter onsdag d. 4. sep. og herefter hver onsdag fra kl hvor der startes med en kop kaffe og et rundstykke til at styrke sig på inden motionen begynder. Det der er vigtigt i dette nye tilbud er at alle kan være med selvom man har en skavank eller to, man bestemmer selv farten. Der vil være mulighed for at vælge mellem flere forskellige idrætter og nogle der er mere stille end andre. Aktiv Onsdag er lavet i samarbejde med DGI Vestjylland der har et landsdækkende tiltag med Idræt om Dagen. Kom og vær med Vi byder alle hjertelig velkommen til fælles motion! NIELS AUTO Alt i autoreparationer Tlf

17 Velkommen til et nyt skoleår og til nye faciliteter Søndag d. 11. august åbnede Lomborg Gymnastik og Idrætsefterskole igen dørene for et nyt elevhold det 53. i rækken. 138 glade og forventningsfulde elever strømmede ind sammen med alle deres pakkenelliker og habengut. De havde taget deres forældre og søskende med, så til kaffen i hallen var der fyldt til bristepunktet. Det nye elevhold kunne glæde sig over de dejlige nye værelser i det mindste en del af pigerne mens de resterende må vente et par uger endnu, nemlig til vi bliver færdige med bygningen, der skal forbinde de to pigefløje på førstesal og i stuearealet de to fløje. Det sker forhåbentlig i løbet af oktober måned. Lærerne har fået et fint nyt forberedelseslokale, hvor de kan glæde sig over hæve- sænke borde og frem for alt ro til klargøring af undervisningen. Det har været en sej omgang at få skolen gjort klar til det nye elevholds ankomst, derfor tog personalet også sagen i egen hånd og fik støvkosten og karkluden fundet frem, og så blev der ellers gjort rent. Resultatet blev, at vi, godt hjulpet af rengøringspersonalet i øvrigt, kunne byde velkommen til elevhold 13/14 uden murerstøv. På personalefronten har der været nogle udskiftninger idet nogle skal i gang med den videre uddannelse andre har søgt nye græsgange. Vi har i stedet fået nye friske kræfter, som står klar til at løfte opgaven og forhåbentlig sende et glad og tilfreds elevhold hjem igen om 10 måneder. På skolen ser vi fremtiden i møde med stor fortrøstning, finanskrisen og de dalende elevtal på efterskolerne er heldigvis gået nogenlunde sporløst hen over skolen, og allerede nu ser det lyst ud for skoleåret 14/15. Ja der er meget at glæde sig over. Personalet på Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole

18 Lomborg set fra oven Billederne er taget med Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskoles GoPro kamera fra en satellit- og Henrik Boye styret helikopter.

19 Så begynder kulturaftenerne i efteråret 2013: Altid om torsdagen! Fællesspisningerne er fortsat i forsamlingshuset kl og husk at medbringe service. Drikkevarer skal/kan købes til rimelige priser. Øl: 15,00 kr. vand: 10,00 kr. vin pr. flaske: 60,00 kr. Af hensyn til børnefamilierne laver vi også en børnemenu når der er brug for det så opgiv antal voksne og børn. Priserne er som tidligere: 80,- kr. pr. voksen og 40,- kr. pr barn (der ikke er konfirmeret). Tilmeldelse til fællesspisning og madholdet sker til Kastrup ( ) eller på Øvrige aktiviteter foregår på Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole. Oktober: Den 3. Madholdet starter kl Den 10. Fællesspisning i forsamlingshuset kl Husk tilmelding! Den 24. Madlavning for mænd. Den 31. Vælgermøde kl på Lomborg Gym.- og Idrætsefterskole. November: Den 7. Madholdet for mænd. Den 14. Fællesspisning rap, rap. Husk tilmelding. Den 28. Madlavning for mænd. December: Den 7. Den 12. Mine bedste småkager! Har du en god opskrift og gerne vil give den videre, så tilmeld dig til Kastrup husk at aflevere en indkøbsliste. Max. Deltagelse 25 ikke alle bør komme med en opskrift, Men de, der ikke kommer med en betaler 40,- kr. pr. næse. Fællesspisning julemad! Husk tilmelding. En rigtig god jul og kom godt ind i det nye år vi ses i januar 2014! Indlevering af stof til næste nummer, der dækker: Januar, februar, marts og april skal indsendes senest Mandag den 16. december til Kastrup (mail:

20 Kalenderen - det sker i Lomborg: Kalenderen - det sker i Lomborg September: 3. Hver tirsdag spejderne kl Aktiv onsdag for 50+: hver onsdag 11. Hver onsdag : Klub Ramme. 14. Forsamlingshuset : Loppemarked 15. Forsamlingshuset : Loppemarked 27. Fredagssjov fra 3. klasse og op Uge 39: Gymnastikholdene starter. 28. Sogneforeningens arbejdsdag i skoven Oktober: 3. KROLF vintertid: Madholdet (mænd) starter kl Ramme/Lomborg Revy - kl Fællesspisning kl Madholdet 31. Vælgermøde kl v/ kulturudvalget. November. 1. Fredagssjov fra 3. klasse og op Madholdet 14. Fællesspisning kl Madholdet 30. Julefrokost i forsamlingshuset kl December: 1. Spejdernes Julemarked 7. Mine bedste småkager kl Fællesspisning kl Bladet for foreninger m.v. i Lomborg. Nr. 1 september, oktober, november og december årgang Redaktør: K. Kastrup Knudsen Fotografer: Lucian Popescu og Henrik Boye Lay-out: Gitte Pedersen Udgiver: Lomborg Sogneforening

Så skal høsten i hus LONGOMONTANUS

Så skal høsten i hus LONGOMONTANUS Så skal høsten i hus LONGOMONTANUS Sidste nyt Ingen ny grundlov, men et nyt grundlovstræ! Desværre har vi været nødt til at udskifte grundlovsegen, da der sidste år er blevet øget vold mod det barken,

Læs mere

BORGERNYT. Sponsor-Motionsdag d. 31 aug. Kom og få en dejlig dag. Verninge, set med en Verningegensers øjne Ud på den anden side

BORGERNYT. Sponsor-Motionsdag d. 31 aug. Kom og få en dejlig dag. Verninge, set med en Verningegensers øjne Ud på den anden side BORGERNYT Bladet for alle i Verninge og omegn August 2013 Sponsor-Motionsdag d. 31 aug. Kom og få en dejlig dag. VERNINGE, IKKE BLOT ET STED AT BO, MEN ET GODT STED AT LEVE BORGER NYT Borgernyt, er bladet

Læs mere

Låsbybladet. Nr. 33 September 2007 Årgang 9. Lokalblad for alle i Låsby og omegn - også for dig!

Låsbybladet. Nr. 33 September 2007 Årgang 9. Lokalblad for alle i Låsby og omegn - også for dig! Låsbybladet Nr. 33 September 2007 Årgang 9 Lokalblad for alle i Låsby og omegn - også for dig! Låsby Bladet, Side 2 Låsby Bladet - lokalblad for Låsby og Omegn, udgivet af Låsby Informationsforening -

Læs mere

33. årgang - nr. 2 - april 2015

33. årgang - nr. 2 - april 2015 33. årgang - nr. 2 - april 2015 Carsten Egø Nielsen holdt foredrag til åbent arkiv. Se mere på side 8. 1 AVREBJERG NYT udgives af H Havrebjerg. Medlemskab af Havrebjerg Sogneforening koster kr. 100 pr.

Læs mere

HUSK Indskrivningsdag for håndbold tirsdag d. 23. august

HUSK Indskrivningsdag for håndbold tirsdag d. 23. august 21. årgang www.filskovogomegn.dk august 2011 HUSK Indskrivningsdag for håndbold tirsdag d. 23. august jf. træningstider på side 24 Eller læs hele artiklen på side 23 Øvrige nyheder... Filskov går til filmen..

Læs mere

Juletræsfesten 2013. Juletræsfesten 2013

Juletræsfesten 2013. Juletræsfesten 2013 Februar 2014 Juletræsfesten 2013 Juletræsfesten 2013 1. søndag i advent dannede i år rammen for den årlige juletræsfest i Nøvling forsamlingshus og igen i år var den et stort tilløbsstykke. Ca. 120 forventningsfulde

Læs mere

Demonstration i Thy...

Demonstration i Thy... Demonstration i Thy... Ræs i dagplejen Vi byder Ø.Vandet velkommen Aktiv 5. klasse på Nors Skole Pløjestævne på Skaarupgaard November - december 2014 6. udgave - årgang 10 Hannæs Hannæs Hannæs Indledning

Læs mere

Foreningsbladet i Gjern

Foreningsbladet i Gjern Foreningsbladet i Gjern Nr 129 marts, april, maj 2015 side 1 REDAKTIONELT/INDHOLDSFORTEGNELSE Dette nummer af Gjern Stafetten er samlet af: Margaret Skovsen, Herredsvejen 2, 8883 Gjern, 86 87 56 75, margaret.skovsen@mail.tele.dk

Læs mere

Festlig indvielsesfest...

Festlig indvielsesfest... 22. årgang www.filskovogomegn.dk november 2012 Festlig indvielsesfest... Læs mere på side 13 Øvrige nyheder... Nytårsmarch... Læs mere på side 4 Nørkelklubben søger... Læs mere på side 15 Julefrokost...

Læs mere

Hellevad-Egvad. Sognenyt. To storke på kirken i Egvad ved skumringstid. Kirke skole foreninger

Hellevad-Egvad. Sognenyt. To storke på kirken i Egvad ved skumringstid. Kirke skole foreninger Hellevad-Egvad Kirke skole foreninger Sognenyt Indhold: side 2 Aktivitetskalender: Hellevad side 20 Egvad side 21 Redaktionelt: bagsiden To storke på kirken i Egvad ved skumringstid www.hellevad.dk september

Læs mere

BORGERNYT Bladet for alle i Verninge og omegn

BORGERNYT Bladet for alle i Verninge og omegn BORGERNYT Bladet for alle i Verninge og omegn Julen 2013 VERNINGE, IKKE BLOT ET STED AT BO, MEN ET GODT STED AT LEVE BORGER NYT FEBRUAR 2014 VERNINGE.DK Borgernyt, det fælles blad Bladet udkommer 4 gange

Læs mere

32. årg. 3 / 2008 Redaktionen: Medlemsblad for Jegerup Ungdoms-og Idrætsforening. Ansvarshavende er : Christl Mortensen. Aktivitetskalender:

32. årg. 3 / 2008 Redaktionen: Medlemsblad for Jegerup Ungdoms-og Idrætsforening. Ansvarshavende er : Christl Mortensen. Aktivitetskalender: Aktivitetskalender: September: 9: Orienteringsmøde valg 19:30 14: Høstgudstjeneste 10:30 18: Fyraftensgudstjeneste 18:30 Oktober: 2: Fyraftensgudstjeneste 18:30 23: Stinne Jensen i Præstegården 19:30 Pilgrimsvandring

Læs mere

FEBRUAR 2012 HOLMSLAND SOGNEBLAD 14. ÅRGANG NR. 1

FEBRUAR 2012 HOLMSLAND SOGNEBLAD 14. ÅRGANG NR. 1 FEBRUAR 2012 HOLMSLAND SOGNEBLAD 14. ÅRGANG NR. 1 1 HOLMSLAND SOGNEBLAD 14. ÅRGANG NR. 1 FEBRUAR 2012 Udgives af: HOLMSLAND SOGNEFORENING www.holmslandsogneforening.dk Bladudvalg: Iver Poulsen, Røjklitvej

Læs mere

Referat af EB Generalforsamlinger lørdag d. 22. februar 2014

Referat af EB Generalforsamlinger lørdag d. 22. februar 2014 Referat af EB Generalforsamlinger lørdag d. 22. februar 2014 Engesvang Boldklub afholder GENERALFORSAMLING Lørdag d. 22. februar 2014 kl. 12.30 i klubhuset. 12:30 EB s ungdomsvenner 13:00 Håndbold 13:30

Læs mere

AKTIV Foreningsbladet for Branderup og Omegn

AKTIV Foreningsbladet for Branderup og Omegn 23. ÅRGANG 2. UDGAVE SEPTEMBER 2010 AKTIV Foreningsbladet for Branderup og Omegn Redaktionen: Kirsten Willadsen 74 835137 Marianne Schultz 74835878 Marianne Thuesen 30568244 Oplag: 375 Forside: Motiv fra

Læs mere

Sognebladet. Vester Nebel Sogn + Øster Starup Sogn. Nr. 2 - Maj 2013. Sognebladet. Sognebladet. Kom til Sommerfest

Sognebladet. Vester Nebel Sogn + Øster Starup Sogn. Nr. 2 - Maj 2013. Sognebladet. Sognebladet. Kom til Sommerfest Sognebladet Vester Nebel Sogn + Øster Starup Sogn Sognebladet 36. årgang Nr. 2 - Maj 2013 Sognebladet Kom til Sommerfest på sportspladsen i Vester Nebel 13.-16. juni 2013 1 ARNE S. ANDERSEN SMEDE- & MASKINFABRIK

Læs mere

MÅRSLET-bladet OKTOBER 2014 1. oktober 2014. www.maarslet-bladet.dk

MÅRSLET-bladet OKTOBER 2014 1. oktober 2014. www.maarslet-bladet.dk MÅRSLET-bladet OKTOBER 2014 1 oktober 2014 www.maarslet-bladet.dk 2 MÅRSLET-bladet OKTOBER 2014 E-mail Mårslet-bladet Indlaeg@maarslet-bladet.dk www.maarslet-bladet.dk MÅRSLET-bladet OKTOBER 2014 3 MÅRSLET-Bladet

Læs mere

for Øster Brønderslev og Hallund området Fowli 09 Sommerfest Byfest Vine Cavy Cats Køretøjer Gadespejl Valg Kirkenyt Knopper Nummer 54

for Øster Brønderslev og Hallund området Fowli 09 Sommerfest Byfest Vine Cavy Cats Køretøjer Gadespejl Valg Kirkenyt Knopper Nummer 54 LOKALBLADET for Øster Brønderslev og Hallund området Fowli 09 Sommerfest Byfest Vine Cavy Cats Køretøjer Gadespejl Valg Kirkenyt Knopper Nummer 54 august-december 2009 Lokal miljøsang & # # c œ I D A/c

Læs mere

Maler Henrik. Al maler og tapet arbejde udføres, ring til Maler Henrik Stavadvej 72 9700 Brønderslev Tlf: 51 24 76 03

Maler Henrik. Al maler og tapet arbejde udføres, ring til Maler Henrik Stavadvej 72 9700 Brønderslev Tlf: 51 24 76 03 20. årgang nr. 2 Juni - Juli - August 2013 Kilden - Sogneblad for Manna & Thise Udgives af: Thise forsamlingshus, Manna-Thise Pensionistforening, Thise Idrætsforening, Lokalhistorisk forening, Manna-Thise

Læs mere

Sognebladet. Foreninger og kirker i Gudum og Fabjerg. Maj - Juni - Juli - August 2015 Side 1

Sognebladet. Foreninger og kirker i Gudum og Fabjerg. Maj - Juni - Juli - August 2015 Side 1 Maj - Juni - Juli - August 2015 Side 1 Når egene knoppes, og granerne duppes, og skræpperne kante den støvede vej. Når frøen fortæller, mens guldregnen hælder sig over syrenen i hviskende leg, da dages,

Læs mere

LINTRUP UNGDOMS- og GYMNASTIKFORENING

LINTRUP UNGDOMS- og GYMNASTIKFORENING LINTRUP UNGDOMS- og GYMNASTIKFORENING 31. årgang nr. 1 marts 2013 Det meste af flokken til aktivitetsdag på Wellings Landsbymuseum Bestyrelsen I skrivende stund, kendes den nye bestyrelse og dens sammensætning

Læs mere

www.østernykirke.dk Foreningsbladet

www.østernykirke.dk Foreningsbladet www.østernykirke.dk Foreningsbladet for ØSTER NYKIRKE SOGN 18. årgang Nummer 2 Jun-Aug 2012 Sommer(tid) igen Foråret har budt på et succesfuldt eksperiment i Vonge med fastelavnsfest for voksne (side 38)

Læs mere

Låsbybladet. Nummer 53 August 2012 Årgang 14. Lokalblad for alle i Låsby og omegn - også for dig!

Låsbybladet. Nummer 53 August 2012 Årgang 14. Lokalblad for alle i Låsby og omegn - også for dig! Låsbybladet Nummer 53 August 2012 Årgang 14 Lokalblad for alle i Låsby og omegn - også for dig! Låsbybladet, Side 2 Fra redaktøren Annoncører LIF er jo egentlig den forening, der sælger annoncerne til

Læs mere

k o n t a k t e NUMMER 1 AUG/SEP 2013 Så er vi klar igen. Hele forsiden er ryddet til fordel for hele sognets fest.

k o n t a k t e NUMMER 1 AUG/SEP 2013 Så er vi klar igen. Hele forsiden er ryddet til fordel for hele sognets fest. k o n t a k t e n NUMMER 1 AUG/SEP 2013 Så er vi klar igen. Hele forsiden er ryddet til fordel for hele sognets fest. Borgerforeningen for Hoptrup og Omegn Ekstra Ordinær Generalforsamling Onsdag den 18.

Læs mere

Sognebladet. Vester Nebel Sogn + Øster Starup Sogn. Sognebladet. Sognebladet

Sognebladet. Vester Nebel Sogn + Øster Starup Sogn. Sognebladet. Sognebladet Sognebladet Vester Nebel Sogn + Øster Starup Sogn 36. årgang nr.4 Sognebladet Sognebladet NOVEMBER 2013 - DECEMBER 2013 - JANUAR 2014 2 Foreningsnyt Indhold... 36. årgang nr. 4 Oplag: 1625 Husstandsomdeling

Læs mere

31.. årgang. Læs bl.a. om..

31.. årgang. Læs bl.a. om.. 31.. årgang Nr. 1 Læs bl.a. om.. 2010 * Budstikken * Nyt fra Foredragsforeningen * Strellev Heste- & kræmmermarked * Nyt fra Sogneforeningen * Strellev-Lyne G.U. * Kirkenyt * Nyt fra menighedsrådet * Menighedsmøde

Læs mere

Skærum, Kvissel, Ravnshøj og Aasted

Skærum, Kvissel, Ravnshøj og Aasted Lokalblad for Fællesvirke Vest Skærum, Kvissel, Ravnshøj og Aasted Nr. 64 - marts 2008 SKRÅ-EN - udgives af foreningen Fællesvirke Vest, - udkommer fire gange årligt - i marts, juni, september og december,

Læs mere

Låsbybladet. Nummer 41 August 2009 Årgang 11. Lokalblad for alle i Låsby og omegn - også for dig!

Låsbybladet. Nummer 41 August 2009 Årgang 11. Lokalblad for alle i Låsby og omegn - også for dig! Låsbybladet Nummer 41 August 2009 Årgang 11 Lokalblad for alle i Låsby og omegn - også for dig! Låsbybladet, Side 2 Låsbybladet er et lokalblad for Låsby og omegn. Det udgives af Låsby Informationsforening

Læs mere

FBG S BESTYRELSE OG UDVALG

FBG S BESTYRELSE OG UDVALG FBG S BESTYRELSE OG UDVALG FORMAND: Anne-Kristine Jansen Tlf. 97 36 46 10 ak.jansen@mail.tele.dk SEKRETÆR: Trine Hansen Tlf. 97 33 37 87 puls@besked.com KASSERER: Anna-Mette Jacobsen Tlf. 97 36 40 87 am.h@jubii.dk

Læs mere

Fritidsforeningen i Andkær ANDKÆR NYT

Fritidsforeningen i Andkær ANDKÆR NYT Fritidsforeningen i Andkær ANDKÆR NYT Program og aktiviteter 2015/2016 Andkær og skolen Andkær-Sellerup er et landsbysamfund på sydsiden af Vejle Fjord. Der bor omkring 1000 mennesker i området - størsteparten

Læs mere