REFERAT AF GENERALFORSAMLING I D5 21/3-06

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REFERAT AF GENERALFORSAMLING I D5 21/3-06"

Transkript

1 REFERAT AF GENERALFORSAMLING I D5 21/3-06 Tilstede: BELS, LSP, MARK, NOR, NORD, NFRK, RKL, RBH, SAR, SGR, STK, STBR, SYK, VOSK. Afbud: MLR. 1. Dirigent Hans Herman Storm Referent: Birthe Jonasen 2. Ref. 7/12-05 godkendt 3. Vi er nu 27 klubber i D5 vi siger velkommen til KARI Kasernes Rideklub i Næstved. SARK er lukket. Det går godt med aktiviteter. 4 ponymålinger har givet overskud. Judy vil gerne have flere input til hjemmesiden. Kurser: Dem der er blevet bedt om, er blevet sat op, og det er vejen frem for D5, da vi mangler mange officials. I må meget gerne lede efter emner til officials i klubberne. Det går bedre med samarbejdet i distrikterne på Sjælland. Stævnekoordineringsgruppen kører godt. Det store militarystævne er gået godt, og Breddeudvalget har afholdt Lille Hestedag med stor succes. Vi har fået afholdt distriktsmesterskaber i alle discipliner og kategorier, og der er mange flotte resultater bl.a. et Sjællandsmesterskab for hold i pony. Husk at give resultater til Judy, så vinderne kan blive nævnt på hjemmesiden. Ranglisten er ikke helt færdig, da enkelte stævneresultater mangler. Husk at aflevere resultater til Judy senest 14 dage efter stævnet, så kan alle følge med i, hvordan det går. FU vil gerne skabe flere startmuligheder for ryttere i distriktet. Rita nævnede medlemstallene, da Lise endnu ikke havde modtaget dem (3176). Formandens beretning blev godkendt. 4. Regnskabet har fået nogle bemærkninger fra revisorerne, fordi aktierne ikke var opdateret, der er ca. for kr. Der er blevet afskrevet en del penge fra gamle manglende betalinger. Revisoren har bedt om rykkergebyr på regninger fra i år. Poul: Hvad vil I gøre ved RYS? Vi kan udelukke dem fra stævner de er ikke så stor en klub (54 medlemmer). Hans: Skal vi ikke indberette dem til DRF? Flere var enige. SGR foreslog man gav en sidste frist til dem på 3 dage inden indberetningen. Hans: Sæt dem på hjemmesiden og få DRF til at inddrage rytterlicenserne. Rita: Afskrevet er det lukkede klubber? Hvordan kan man afskrive beløb for klubber, der stadig er aktive? Svar: Tidstagning, lukkede klubber og gamle regninger fra nuværende klubber, samt nogle fra D3 og D4. To klubber der var til stede ville gerne betale gammel gæld.

2 2 Poul: Leje af tidstagningsanlægget sker fortsat hos Finn Mølbak. Det var meningen, det skulle være Claus Skov, men det er aldrig blevet til noget, så det er stadig hos Finn. Der mangler et regnskab for tidstagningsanlægget. FU skal se at få styr på det. Revisor: Hvis vi havde vidst det om tidsanlægget, ville de have afkrævet et regnskab. Hans: Hvordan låner man det? Poul: Man henter det og betaler 250 kr. for at leje det. Disse penge går til vedligehold af anlægget. Revisor: Helle havde virkelig godt styr på sit regnskab i år. Ridesport: Her er manglende betalinger ikke afskrevet, så der mangler penge. Bl.a. en annonce for Næstved Rideudstyr. Dorthe snakker med dem om det. VOK skylder også. Hele regnskabet blev godkendt. 5. Hjemmesiden skal stadig udbygges og opdateres en gang om måneden. Judy havde hørt rygter om, at nogle gerne ville have den opdateret oftere, hvorfor skriver I det så ikke bare til mig?? Judy blev spurgt, om hun havde tid til det ja. Hun vil gerne have billeder af stævner, vindere og sjove indslag. Husk at sende propositioner ind i god tid, så de kan nå at komme på nettet. Husk at melde, hvis et stævne aflyses også til Dorthe, hun laver statistik på stævnerne. Husk at sende resultater til ranglisten, så den hele tiden kan blive opdateret. 6. Helle Koch og Lisbeth genvalgt 7. Suppleant: Per (VOSK) og Hanne LSP Revisorerne fortsætter og suppleant er Poul SYK 10. Millitary Annelise Regnskabet gennemgået og godkendt. Der er et lille overskud. Mange forhindringer på Kasernen er ødelagt, fordi kasernens rytter har redet over det hele uden skovkort, hvilket har gjort skovfolkene gnavne, så de har skåret forhindringerne i stykker. Det er rigtigt ærgerligt. Nu er der indkøbt transportable spring. MILITARYSTÆVNE 2006 er juni, og vi kan bruge en masse hjælpere. Sidste år var der næsten kun folk fra RBH og FKR. I år er der en klasse, som ikke har sponsor. Land Rover har stoppet sponsorater for Millitary, hvilket mange er kede af. 11. Kurser Birthe Vi har lavet en del kurser, og det er sjovt at holde kontakten med klubberne. Hjertesukket er dog folk, der bliver væk fra kurserne uden at melde afbud. Det er dyrt for distriktet og har medført, at der fremover skal betales forud for kurser. Man kan stadig melde til på mail, men tilmeldingen er ikke accepteret før pengene er modtaget af Birthe.

3 3 12. Stævner Dorthe Det er en hård opgave at få det hele til at passe sammen, når klubberne vil have så mange stævner. De mange ønsker i år har været nødsaget til at blive reduceret, og i 2007 vil der blive restriktioner. Kom med nogle forslag til propositioner til fremtidige stævner. I 2006 har der allerede været en del aflysninger. I har været gode til at ringe og spørge bliv ved med det. Husk at give besked om aflysninger. Koordineringsgruppen for Sjælland mødes 2 gange om året for at få det hele til at gå op på Sjælland. STK: Er der sket noget med de Cups? Ja, der arbejdes på sagen. Poul: Det er svært at lægge stævner ind på portalen ja, helt enig. Man kan godt lægge en dato ind, og så med et link til egen hjemmeside, så det bliver mindre besværligt at bruge portalen. Poul: De der fælles propositioner for D er det noget man vil lave? Ja, men kun som forslag. Hvorfor er der militarystævne samme dag som distriktsstævne? Fordi Millitary udvalget planlægger stævner meget sent på året, så de kan ikke nå at komme med i planlægningen. Måske kunne datoønskerne gives til Dorthe. SGR: Kunne man lave en stævnemanual om tilrettelægning af stævner, så nye bestyrelser kunne hente hjælp der. God ide, måske kan den fra RBH bruges i tilpasset form. 13. Bredde Rita Lis Albrechtsen er uofficielt trådt ud af breddeudvalget. BU har ringet rundt til klubber for at snakke med dem om Lille Hestedag d. 11 juni. Mange positive tilbagemeldinger, og indtil nu 10 klubber, der gerne vil vise noget den dag. Desværre er distriktsfinalerne blevet flyttet til maj, så de kommer ikke med som en del af hestedagen. Der er kvalifikationsrunder 22. april og 7. maj. Man kan læse meget mere på hjemmesiden. Stedet er endnu ukendt, men det bliver syd for strømmen. 14. Ranglisten Judy Mangler de sidste resultater. De klasser der får point i DRF, får det også på Ranglisten. Dvs. ingen holdmestre kommer på. Hvad gør vi med U-klasser. De får point, hvis de får hos DRF. Hanne: Hvis man tager U-klasser med, så ændrer det meget på Ranglisten. De kan gå hen at vinde. RBH: Hvordan gives point? Vi følger 1,2,3 sværhedsgrad. 4 grad tæller hos os som tre. Point: osv. Hans: Kan man forestille sig at point i U-klasser kunne svare til en 5. plads? U-klasser er træningsklasser, så de skal ikke give point i Det tages med som forslag næste år.

4 Lisbeth: FU laver reception for ranglistevindere, klubformænd og familie d. 27. april 2006 kl. 19. Stedet bliver sandsynligvis Baunehøj i Næstved. Det skal dog lige afklares, og man får nærmere besked Tidstagningsanlæg. Det lejes af Finn Mølbak FKR. 16. To forslag fra FU foranlediget af stævnemødet i januar. 1. FU foreslår at hver klub kun må afholde 2 klubstævner om året (fra 2007). Hvis man ønsker at afholde flere, kan man købe kvoter en gang om året, fra andre klubber der ikke afholder stævner det år. Kvoten kan ikke overføres til næste år. Stævnerne skal stadig aftales og godkendes af Dorthe Munk. 2. FU foreslår at en-dags-stævner kun må spærre for den ene dag i den weekend de afholdes. Det betyder at en anden klub kan holde et en-dags-stævner samme weekend blot den anden dag af weekenden. De blev livligt diskuteret og afvist pga. de ikke var meddelt skriftligt sammen med dagsordenen. Hanne: Kan man opfordre klubber til at samarbejde om stævner? Lise: Man kan lave nogle Cups på tværs. Hans: Man kan lave en turnering hver sit sted (Sjælland, Lolland, Falster). Poul: Det har vi prøvet i mange år det glider ud efterhånden. Det er en god løsning med 2 stævner pr. klub pr. år. STK: D3 og 4 har stor succes med deres Cups BELS: Man får jo ikke reduceret i stævneantallet, hvis man kan købe andres kvoter. Hanne: Vil man have kvalitetsstævner? Hans: Forslaget bør prøves i De klubbers stævner, der ikke bliver brugt går ind til FU, der så foretager lodtrækning blandt de klubber, der ønsker flere stævner. FU og Dorthe styrer kvoten. Hans: D-dommer burde dømme klubstævner for at højne standarden. Dorthe checker lige med DRF, hvad reglerne er. en-dags-stævner: Hanne: Enten skal man regulere eller også skal man lade det være. Per: en-dags-stævner skal slet ikke være der. De fleste stævneryttere er rideskoleryttere, der starter klubstævner. Dorthe: Der er 6 en-dags-stævner i De to forslag lægges på hjemmesiden, så klubberne kan diskutere dem, og komme med andre gode forslag til stævnereduktioner.

5 5 17. Evt. Hans: Der var 3 klubber fra D5 til reps. møde i Odense. Hvor bliver I af? Det er her beslutninger og medbestemmelse ligger. Der var et forslag om, at bevare distrikterne som de er nu efter strukturreformen i Det var et godt møde, det tyder på, der er styr på det, overskud på regnskabet og generalsekretæren har styr på sine ting. Det er svært at vedtage forslag, når der ikke er så mange klubber til stede. At lave en ny generalforsamling koster os medlemmer mange penge. Poul: Jeg vil gerne, vi sænker kontingentet. Det mangler som punkt på dagsordenen. Det gav en længere debat, og det var helt klart en fejl fra FU, at det punkt ikke var kommet med. Det skal med på næste generalforsamling i STK. Brug pengene på Cups eller bredden. Send pengene tilbage til rytterne ved at støtte stævner. Tove: Hvorfor får vi ikke noget til bredden, som består af alle de små børn, som en dag skal blive til stævneryttere? RBH: Hvad med en lystavle til tidtageranlægget? Hans: Jeg synes, breddeudvalget skal have dækket udgifter, de selv lægger ud til papir, trykning og porto. Rita: ifølge reglementet er distriktet forpligtet til at betale sløjfer og præmier! Breddeudvalget får fremover dækket papir, trykning, sløjfer og præmier, når de kommer med regningerne til Helle. Næste møde: 14. juni 2006 kl på Brændte Ege Tak for rimelig god ro og orden sluttede dirigenten.

Referat fra ekstraordinær generalforsamling Afholdt i Hellerup Sejlklub, 21. oktober kl. 19.00

Referat fra ekstraordinær generalforsamling Afholdt i Hellerup Sejlklub, 21. oktober kl. 19.00 ! Referat fra ekstraordinær generalforsamling Afholdt i Hellerup Sejlklub, 21. oktober kl. 19.00 Valg af dirigent: Peter Broen (Sponsor fra Storm Broen Advokatfirma) Valg af referent: Alexander Schmidt(Webmaster)

Læs mere

Referat af Newfoundlandklubben i Danmarks generalforsamling den 12. maj 2007 i Århus

Referat af Newfoundlandklubben i Danmarks generalforsamling den 12. maj 2007 i Århus Referat af Newfoundlandklubben i Danmarks generalforsamling den 12. maj 2007 i Århus Til stede var bestyrelsen (4 til stede og 3 fraværende), 22 stemmeberettigede medlemmer samt 1 ikke-stemmeberettiget

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 1. Valg af dirigent og referent Niels Jensen blev valgt som dirigent. Ask Nørgaard blev valgt som referent. Dirigenten

Læs mere

Referat. Af repræsentantskabsmøde d. 1.3.2014

Referat. Af repræsentantskabsmøde d. 1.3.2014 Referat Af repræsentantskabsmøde d. 1.3.2014 Pkt. 1 Pkt. 2 Mandaternes/gæsternes prøvelse Der var fremmødt 41 mandater, fra 18 klubber, svarende til 59 %. 3 gæster. Per Henriksen DBwF Jan Donde DBwF Kurt

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU6 den 12/9 2011 Rødovre den 22. oktober 2011 Til stede: Ikke til stede: Formand: Anker Haldbæk (AH) Næstformand: Lars Jacobsen (LJ) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer: Leif Makholm (LM) TUR-formand:

Læs mere

Referent: Elizabeth Hjortborg

Referent: Elizabeth Hjortborg Referent: Elizabeth Hjortborg 1 Til medlemmerne. Der indkaldes hermed til Studiebyens ordinære generalforsamling: Onsdag den 25. marts 2015, kl. 19.30 i Helleruplund Kirkes Sognegård, Sehestedsvej 1. Hellerup

Læs mere

Torsdag den 14. marts kl. 19.00 fælleshuset på Kronosvej 142, 9210 Aalborg SØ

Torsdag den 14. marts kl. 19.00 fælleshuset på Kronosvej 142, 9210 Aalborg SØ Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Torsdag den 14. marts kl. 19.00 fælleshuset på Kronosvej 142, 9210 Aalborg SØ 1. Valg af dirigent, referent og 2 stemmetællere Referent: Margit

Læs mere

Referat fra den ekstraordinære generalforsamling den 29. Maj 2010.

Referat fra den ekstraordinære generalforsamling den 29. Maj 2010. Referat fra den ekstraordinære generalforsamling den 29. Maj 2010. Der var mødt 32 stemmeberettede medlemmer op til generalforsamlingen. Tilstede er Keld Løvqvist fra Singlerock.dk. 2 & 3 valg af dirigent,

Læs mere

4. Formandens beretning Formandens beretning blev gennemgået punktvis, svarende til måden den var skrevet på.

4. Formandens beretning Formandens beretning blev gennemgået punktvis, svarende til måden den var skrevet på. Referat af generalforsamling den 26. april 2009 i Nyborg Af de i alt 45 personer til stede var de 42 stemmeberettigede. Til stede fra bestyrelsen var Anne S. Ejby, Lars Højdam, Birhte Møller Hansen, Jan

Læs mere

LUI Fodbold Referat af Generalforsamling 25. februar 2015

LUI Fodbold Referat af Generalforsamling 25. februar 2015 1. Valg af dirigent Søren Carlsen blev foreslået af bestyrelsen og valgt på generalforsamlingen. Søren konstaterer, at generalforsamlingen er lovlig indkaldt. 2. Beretning fra bestyrelsen Formand/ungdomsformand

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

Der blev budt velkommen til de fremmødte af den afgående formand Nete Dietrich

Der blev budt velkommen til de fremmødte af den afgående formand Nete Dietrich Referat af DMKs Generalforsamling lørdag d. 27. oktober 2012 Der blev budt velkommen til de fremmødte af den afgående formand Nete Dietrich 1. Valg af dirigent Rikke Breiner 2. Valg af referent Jeanne

Læs mere

Referat af Grundejerforeningen Prinsesseparkens ny-ordinær generalforsamling torsdag den 16. april 2009

Referat af Grundejerforeningen Prinsesseparkens ny-ordinær generalforsamling torsdag den 16. april 2009 Referat af Grundejerforeningen Prinsesseparkens ny-ordinær generalforsamling torsdag den 16. april 2009 Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Jørgen BA 32 som enstemmigt blev valgt Axel MA 4 mener ikke,

Læs mere

Referat fra Newfoundlandklubben i Danmark - Generalforsamling 19.04.2015 kl. 13.00 Sannes Hundecenter, Hedensted

Referat fra Newfoundlandklubben i Danmark - Generalforsamling 19.04.2015 kl. 13.00 Sannes Hundecenter, Hedensted Referat fra Newfoundlandklubben i Danmark - Generalforsamling 19.04.2015 kl. 13.00 Sannes Hundecenter, Hedensted 30 deltagere - alle stemmeberettigede Dagsorden iflg. Vedtægterne: Valg af dirigent Valg

Læs mere

Aalborg Sejlklub ordinær generalforsamling 12. marts 2015

Aalborg Sejlklub ordinær generalforsamling 12. marts 2015 Aalborg Sejlklub ordinær generalforsamling 12. marts 2015 Dagsorden ifølge vedtægterne 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Fremlæggelse og godkendelse af regnskab for

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Canadian American Friendship Society of Denmark Møde Generalforsamling Dato 13. marts 2010 Sted HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle Deltagere 14 fremmødte, heraf 10 stemmeberettigede

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Rødovre den 17. maj 2012 Referat af UB2 den 24. april 2012 Til stede: Ikke til stede: Formand: Anker Haldbæk (AH) Næstformand: Lars Jacobsen (LJ) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer: Leif Makholm (LM)

Læs mere

Københavns Bowling Union

Københavns Bowling Union Ordinært Repræsentantskabsmøde Søndag den 14. marts 2010 på Rødovregård Kirkesvinget 1, Rødovre Velkommen på mødet Forretningsudvalget (/) TILSLUTTET DANMARKS BOWLING FORBUND OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Slagelse Ride klub SLRK Onsdag 27. februar 2013

GENERALFORSAMLING i Slagelse Ride klub SLRK Onsdag 27. februar 2013 GENERALFORSAMLING i Slagelse Ride klub SLRK Onsdag 27. februar 2013 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Jesper Nielsen valgt. Dirigent konstaterer at generalforsamlingen er lovligt indkaldt ved opslag

Læs mere

Referat fra DAASDC s repræsentantskabsmøde d. 20.3.11

Referat fra DAASDC s repræsentantskabsmøde d. 20.3.11 Referat fra DAASDC s repræsentantskabsmøde d. 20.3.11 Dagsorden ifølge vedtægter: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere 3. Forbundets beretning til godkendelse 4. Regnskab til godkendelse

Læs mere

Henne Golfklub generalforsamling 2012

Henne Golfklub generalforsamling 2012 Henne Golfklub generalforsamling 2012 Torsdag d. 29. november 2012 kl. 19.00 i Klubhuset. Referat Formanden byder velkommen. Ca. 90 fremmødt. A. Valg af dirigent Bente Kristensen Lovligt indkaldt. Udklip

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 28.02.2012 kl. 19.00 Deltagere: 17 stemmeberettigede medlemmer deltog + et nyt medlem uden stemmeret. Dagsorden. Der var jf. vedtægterne

Læs mere

Vi bringer længere nede en stribe mails fra medlemmer. Vi håber at det kan være med til at starte en debat om grunden til den manglende deltagelse.

Vi bringer længere nede en stribe mails fra medlemmer. Vi håber at det kan være med til at starte en debat om grunden til den manglende deltagelse. NOVEMBER 2014 Siden sidst: NYHEDSBREV Der har været en del aflyste arrangementer i år på grund af for få tilmeldte. Det er rigtig ærgerligt, ikke mindst for dem der har tilmeldt sig, og sat tid af til

Læs mere

NYHEDSBREV. FEBRUAR/MARTS 2015 Siden sidst: Formanden har ordet: Generalforsamling den 23. januar 2015

NYHEDSBREV. FEBRUAR/MARTS 2015 Siden sidst: Formanden har ordet: Generalforsamling den 23. januar 2015 FEBRUAR/MARTS 2015 Siden sidst: NYHEDSBREV Generalforsamling den 23. januar 2015 Referat findes nederst i nyhedsbrevet og på hjemmesiden. Formanden har ordet: Kære Medlemmer Så er bestyrelsen blevet konstitueret.

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Seniornyt. Nyt liv i gamle klude... Senior MC Danmark. SeniorNYT NR. 2 2013

Seniornyt. Nyt liv i gamle klude... Senior MC Danmark. SeniorNYT NR. 2 2013 Seniornyt Nr. 2 maj 2013 29. årgang Nyt liv i gamle klude... Senior MC Danmark Senior- Nyt Officielt klubblad for landsforeningen Senior-MC-Danmark Nr. 2, marts 2013, 29. årg. Udkommer 4 gange årligt og

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling Torsdag den 27. oktober 2011 kl. 19.00 på Tapeten, store sal, Magleparken 5

Referat af ekstraordinær generalforsamling Torsdag den 27. oktober 2011 kl. 19.00 på Tapeten, store sal, Magleparken 5 Referat af ekstraordinær generalforsamling Torsdag den 27. oktober 2011 kl. 19.00 på Tapeten, store sal, Magleparken 5 Formand Birgit Ploumann bød velkommen til denne lidt kedelige ekstraordinære generalforsamling

Læs mere

Generalforsamling NJK 2010-03-02

Generalforsamling NJK 2010-03-02 Generalforsamling NJK 2010-03-02 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsen aflægger skriftlig beretning til godkendelse 3. Arbejdsudvalgene aflægger mundtlig beretning 4. Kassereren forelægger det

Læs mere

Red Barnets lokaler ved Rosenørns Alle 12, 1634 København

Red Barnets lokaler ved Rosenørns Alle 12, 1634 København Møde: Repræsentantskabsmøde i DFSU Mødedato: 9. marts 2008 Mødested: Red Barnets lokaler ved Rosenørns Alle 12, 1634 København Tilstedeværende: DFSUs bestyrelse: Claus Schmidt, Franziska Sinner, Steffen

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde den 8.feb. 2012 kl. 19.00 i Gram Fritidscenter

Referat fra repræsentantskabsmøde den 8.feb. 2012 kl. 19.00 i Gram Fritidscenter Christiansfeld den 20. feb.2012 Dagsorden: Referat fra repræsentantskabsmøde den 8.feb. 2012 kl. 19.00 i Gram Fritidscenter 1. mandaternes prøvelse 2. Valg af dirigent 3. Beretninger fra Formanden Seniorlederen

Læs mere