Referat fra generalforsamling i kreds Storstrøm d. 30. september 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra generalforsamling i kreds Storstrøm d. 30. september 2015"

Transkript

1 Referat fra generalforsamling i kreds Storstrøm d. 30. september 2015 Velkomst v/ kredsformand Lisbeth Schou, der bød velkommen til medlemmerne og til gæsterne, Anders Ellegaard, næstformand i 3F Sydsjælland Lise Petersen Jan Vium kredsformand og faglig sekretær Lene Kümpel fra kreds Midtsjælland Marie Sonne, forbundsnæstformand i SL Tina L. Petersen, journalist på Socialpædagogen, SLC Freddie Kristiansen fra International Børnesolidaritet Camilla S. Jørgensen, Line R. Rasmussen og Lærke Ohrhammer, studerende, der har været i praktik i Litauen. 62 stemmeberettigede medlemmer deltog i generalforsamlingen. 1. Valg af dirigenter: Anders Ellegaard og Lise Petersen blev enstemmigt valgt 2. Valg af referenter: Lene Jørgensen og Lene Kristensen blev enstemmigt valgt 3. Valg af stemmetællere: Ulla Houldcroft Karin O Jørgensen /Branko Jankovic Tage Hansen 4. Socialpædagogerne i Fremtiden v/marie Sonne Marie fortalte om tankerne og de politiske beslutninger omkring Socialpædagogerne i Fremtiden. 5. Kredsbestyrelsens beretning v/lisbeth Schou Kommentarer til beretningen: Vivi Henningsen: Kommunerne ansætter flere og flere social og sundhedsassistenter. Der skal arbejdes på at social og sundhedsassistenterne ikke overtager pædagogernes jobs. Mårten Mårtensson: Kommentar til Litauen om nedlæggelse af uddannelsesplads. Skyldes omorganiseringer på området i landet. Der søges nu praktiksteder på handicapområdet, så både børn og handicapområdet er repræsenteret. Lisbeth: Svar til Vivi: Hvordan kan vi beskrive vores unikke kompetencer. Fortælle, hvor vi adskiller os både fra social og sundhedsassistenterne og de frivillige. Vi skal diskutere kerneopgaven og få sat fokus på denne. Marie Sonne: Vi har en god fornemmelse af, at vi ikke taber kolleger. Vi skal synliggøre socialpædagogernes kompetencer. Ifølge statistikkerne bliver der ikke færre socialpædagoger i kommunerne.

2 Side 2 Det må være, fordi der bliver flyttet rundt på stillingerne. Vi skal huske at prale af os selv. Beretningen blev enstemmigt godkendt. 6. Regnskab v/torben: Tage Hansen: Aktivitetsniveauet skal højnes, så eksempelvis fællestillidsrepræsentant (FTR) får bedre vilkår. Torben: Særlig indsats på TR rollen på alle niveauer. Vi skal ikke betale arbejdsgivers udgifter ved at opkvalificere faglig. Vi skal forhandle nogle bedre vilkårsaftaler. Tina: Enig med Tage og Torben. Igangsat kurser på FTR området. Der afholdes jævnligt møde med deltagelse af tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter. Selve fællestillidsmandsområdet er under udvikling. Sætte gang i supplerende tiltag og støtte op om de tillidsvalgte. Vi har brug for konkrete ting, så vi kan understøtte jer. Jacob Pedersen: Hvad med suppleanter for TR? Det kunne være godt også at opkvalificere og klæde dem på samt også yde frikøb til suppleanten. Tina: Vi har, som en af de få kredse, valgt også at invitere suppleanter for TR til TR intro kurser, så de får et kendskab til det mest grundlæggende i den rolle, deres TR har. Der er ikke lagt op til at de skal deltage i resten af TR uddannelsen. Det er en prioritering i forbundet. Vi prioriterer, at nyvalgte arbejdsmiljørepræsentanter får tilbudt en introduktionssamtale i kredsen for at støtte op om deres arbejde. Klaus B. Jensen: Enig med Tage. Oplever erfarne folk, der vil noget, men forskelligt hvad de bruger det til. Ikke klare roller kæmpe ressourcer at udnytte i FTR rollen. Regnskabet vedtaget enstemmigt. 7. Indkomne forslag v/tina Hansen: Forslag om minimumsdagsorden næste år uden valg i forhold til den skriftlige beretning. Enstemmigt vedtaget. 8. Fremtidigt arbejde v/ Lisbeth: Socialpædagogerne i Fremtiden: Materiale til at sætte arbejdsmiljødrøftelser på dagsordenen, samt materialer som understøtter tillids- og arbejdsmiljørepræsentanterne ude på arbejdspladserne er under udarbejdelse.

3 Side 3 Kredsbestyrelsen har besluttet at frikøbe Mårten Mårtensson til sammen med bestyrelse og daglig ledelse at være tovholder for det videre arbejde med Socialpædagogerne i Fremtiden i timer om ugen. Arbejdsmiljø: Vi skal implementere arbejdsmiljøstrategien i det daglige arbejde på kredskontoret og på vores arbejdspladser. Vi skal udtænke strategier og metoder til at styrke samarbejdet mellem tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsentanter og vi skal klæde vores arbejdsmiljørepræsentanter endnu bedre på til at takle de udfordringer, de møder i hverdagen. Organisering: Vores medlemstal steg som forventet i vores måltal. Vi fortsætter med de gode erfaringer fra projektperioden. OK 15: Efter overenskomstfornyelsen skal blandt andet den nye arbejdstidsaftale implementeres. I løbet af efteråret afholdes fælles møder mellem tillidsvalgte, ledere, forbundet og KL, hvor aftalen bliver gennemgået. Sammen med tillidsrepræsentanterne skal vi sikre at aftalen og andre dele af den nye overenskomst implementeres på alle vores arbejdspladser. Tillidsreform: 5 af kredsens arbejdspladser har deltaget i et projekt mellem forbundet og OAO. Erfaringerne fra dette projekt skal samles op og formidles ud til gavn og glæde for vores arbejdspladser. Vi skal til stadighed og hele tiden have fokus på de politiske vinde, der blæser hen over vores arbejdsområde. Vi skal fortsat sætte os selv på dagsordenen. Ikke kun som de irriterende vogtere af overholdelse af regler og aftaler, men som seriøse og troværdige samarbejdspartnere for både kommuner, region, arbejdspladser, andre forbund og mest vigtigt: for alle vores medlemmer. Helle Riis: Ift. til tilsyn: Der skal bruges meget tid på at svare på mange spørgsmål, det er ude af proportion. Man risikerer, at gode tilbud må lukke på grund af den omstændige sagsbehandling. Lisbeth: Der er god grund til at få talt om detaljeringsgraden i ledersektionen. Familieplejere er også udsat for tilsyn og har også bemærkninger til detaljeringsgraden. Niels Paaskesen: Jeg hæfter mig ved 2 ting. I forhold til arbejdsmiljøet, det skal der gøres noget ved. Tale meget mere om det og om hvad vi ønsker. Det er foruroligende at se så mange gå ned med stress med en lang proces ift. tilbagevenden til arbejdspladsen. Sætte fokus på dette problem. Tillidsreform: Har taget uddannelse som TR-ambassadør. Hvad skal det udmøntes i? Skal være mere nærværende. Have tillid til hinanden og have en forpligtigelse overfor hinanden. Kristian Nielsen: Tid til TR og AMR. Tydeligere rammer for tid end KTO beskriver, så der ikke skal diskuteres en tidsramme. Det er meget forskelligt, hvor meget tid der skal bruges.

4 Side 4 Klaus B. Jensen: Tillidsreformen er besluttet på kongressen. Spørge kolleger om de kender det arbejde. Der er et arbejde foran os. Begge parter kan godt blive enige om ordene. Også set at flere går ned med stress. Der skal ses på arbejdsmiljøet, så det ikke blot bliver et vilkår. Torben: Problematikken er, at vi selv skal arbejde med det ude for at få det mere konkret i forhold til ens egen arbejdsplads. Der kommer ikke nogen og redder os. Det er, fordi vi er så pressede, at vi ikke når det. Vi må aldrig sige: nå, gik der nu en mere ned med stress!! Socialpædagogerne i Fremtiden er en kæmpe satsning. Problemet er, at vi er presset på arbejdspladserne. Det må aldrig blive et vilkår at blive stressramt. De dygtige ledere skal ikke løbe væk. Det kræver, at det bliver nærværende ude på arbejdspladserne. Anette Beske: På mit arbejde bliver man stresset på grund af arbejdstidsreglerne. Hos os er det et vilkår at skulle arbejde 3 ud 4 weekender om måneden. Det har medarbejderne vidst, da de søgte stillingen, men det bliver for meget i længden for de fleste. Kæmpe for at man ikke kan arbejde 3 ud af 4 weekender om måneden. Dorte Marland: Ikke uenig. Jeg kommer fra et andet sted og jeg bliver ked af at høre om så mange, der bliver stressramt. TR og AMR bliver også klemt. Vi skal hjælpe hinanden med at sige stop og holde fast i de retningslinjer, der er. På vores arbejdsplads bliver det meldt til politiet, når vi bliver truet. Det giver ro, når man kører hjem. Stresstilbagevende er hårdt og man er bange for at blive syg igen. Anita: Stress, hvor mange er syge med stress? Vil gerne høre nogen fortælle om, hvad det skyldes. Vi har brug for at høre fra dem. Dorte Marland: Jeg har haft det og var bange for ikke komme tilbage til faget. Niels Paaskesen: Det sidste halve år har jeg haft 6 kolleger, der var længerevarende syge. De er alle tilbage. Tillidsreformen skal vi tage den til os, så skal ledelsen også deltage. Lisbeth: Arbejdsmiljø og tillidsreformen er 2 sider af samme sag, så vi har ramt rigtig. Der er udarbejdet en arbejdsmiljøplan på baggrund af beslutninger på kongressen.

5 Side 5 Jeg mener heller ikke, at vi skal acceptere, at det er et vilkår at blive stressramt. Der skal tages fat i det, der er problemet. Vi skal definere tillidsreformen. Svar til Kristian: Uenig i at lave fælles vilkår for tillidsvalgte. Det vil blive en minimumsramme. Det skal kunne differentieres på den enkelte arbejdsplads. Der er så mange forskelle, men vi kommer gerne ud og hjælper på den enkelte arbejdsplads. Svar til Klaus: Jeg er enig i, at vi skal fortsætte arbejdet med tillidsreformen. Svar til Annette: 3 ud af 4 weekender, det er for meget. Vi skal selv sige stop. Arbejdstidsaftalen er lavet for at beskytte medarbejderne. Afstemning: Vedtaget 1 undlod at stemme. Hilsningstale v/ Jan Vium, kredsformand i kreds Midtsjælland. Else Karlson fortalte om sit arbejde i FBU (Forældrelandsforeningen) i Region Sjælland. Hvad laver man som frivillig i FBU? Opfordrede andre til også at henvende sig, hvis man ønsker at deltage i arbejdet. 9. Fastsættelse af kredsbestyrelsens størrelse og antallet at frikøbte: 11 medlemmer 2 frikøbte Enstemmigt vedtaget. 10. Kredsens budget v/torben Feldskov: Ulla Houldcroft: Spørgsmål til antallet af budgetterede medlemmer. Torben redegjorde herfor. Enstemmigt vedtaget. Oplæg v/studerende: Tre studerende, Camilla S. Jørgensen, Line R. Rasmussen og Lærke Ohrhammer, fortalte om deres praktikperiode i Litauen. Det var et inspirerende og interessant oplæg og der blev stillet mange spørgsmål fra salen. 11. Valg efter præsentation af kandidater: A: Opstillet kandidat som kredsformand:

6 Side 6 Lisbeth Schou Lisbeth Schou blev enstemmigt valgt. B: Opstillede kandidater til valg til hovedbestyrelsesmedlemmer: Lisbeth Schou (56 stemmer) Tina Hansen (36 stemmer) Klaus Birk Jensen (22 stemmer) 1 blank stemme C. Opstillede kandidater som faglig sekretær: Tina Hansen (36 stemmer) Klaus B. Jensen (20 stemmer) 2 blanke stemmer D: Opstillet kandidat som kredskasserer: Torben Feldskov Torben Feldskov blev enstemmigt valgt. E: Opstillede kandidater til øvrig bestyrelse og supl. for disse: Efter skriftlig afstemning blev flg. valgt: Mårten Mårtensson (45 stemmer) Vivi Henningsen (45 stemmer) Niels Paaskesen (44 stemmer) Lone L. Kimer (43 stemmer) Klaus B. Jensen (43 stemmer) Morten L. Dahm (40 stemmer) Jacob G. Pedersen (40 stemmer) Dorte Marland (30 stemmer) Karin O. Jørgensen (28 stemmer) 1. suppleant Ole Qvistgaard (22 stemmer) 2. suppleant Leif Utermöhl (13 stemmer) 3. suppleant F: Opstillede kandidater som kongresdelegerede og supl. for disse: Helle Riis (40 stemmer) Anita Jørgensen (36 stemmer) Ulla Houldcroft (35 stemmer) Karin O. Jørgensen (27 stemmer) Nina Vedsegaard (20 stemmer) 1. suppleant (29 ved omvalg) Inge Jordan (20 stemmer) 2. suppleant (17 ved omvalg) Annette Beske (18 stemmer) 3. suppleant G: Opstillede kandidater som kritisk revisor og supl. for denne:

7 Side 7 Else Karlson Else Karlsson blev enstemmigt valgt som kritisk revisor Finn Olsen Blev enstemmigt valgt som suppleant for kritisk revisor 12. Fonden til støtte for den gode arbejdsplads v/tina Hansen: Prisen blev uddelt til: Lone Kimer, TR i Socialpsykiatrien Lolland Gruppen i TR-netværket i Guldborgsund 13. Eventuelt: Anders Ellegaard gjorde opmærksom på, at man altid kan gå ind på OKforhold.dk for at se om en restauration har overenskomst. Sagde tak for i år. Lisbeth sagde tak for deltagelsen i generalforsamlingen.

Referat fra generalforsamling i kreds Storstrøm d. 31. oktober 2017

Referat fra generalforsamling i kreds Storstrøm d. 31. oktober 2017 Referat fra generalforsamling i kreds Storstrøm d. 31. oktober 2017 1. Valg af dirigent(er) Lise Petersen og Anders Ellegaard blev enstemmigt valgt 2. Valg af referent(er) Lene Kristensen og Lene Jørgensen

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt d. 28. oktober 2013

Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt d. 28. oktober 2013 Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt d. 28. oktober 2013 Dagsorden: Velkomst af kredsformand Hanne Ellegaard 1. Valg af dirigenter 2. Valg af referenter 3. Valg af stemmetællere

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 9. -10. februar 2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 30. oktober Dagsorden: Velkomst af kredsformand Hanne Ellegaard

Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 30. oktober Dagsorden: Velkomst af kredsformand Hanne Ellegaard Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 30. oktober 2017. Dagsorden: Velkomst af kredsformand Hanne Ellegaard 1. Valg af dirigenter 2. Valg af referenter 3. Valg af stemmetællere

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

SOCIALPÆDACOCERNE. Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 28. september Dagsorden:

SOCIALPÆDACOCERNE. Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 28. september Dagsorden: SOCIALPÆDACOCERNE Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 28. september 2015 Dagsorden: Velkomst af kredsformand Hanne Ellegaard 1. Valg af dirigenter 2. Valg af referenter 3. Valg

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 13. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 13. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 13. oktober 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Generalforsamlingen referat

Generalforsamlingen referat 3. februar 2010 JIJ/ 2009-SL211NJ-04022 SLNJ Generalforsamlingen 2009 - referat Dato: 22. oktober 2009 Tid: kl. 16.00 21.00 Indskrivning fra kl. 15.00 16.00 Sted: Vejgaardhallen Vejgaard Torv 1 Aalborg

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 72 48 65 00 Fax 72 48 65 10 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 25.3.2019 Venlig hilsen Lisbeth Schou Formand Dagsorden

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D.5.2.2019 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 10.3.2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE den 28. november Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE den 28. november Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE den 28. november 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Generalforsamlingen 2012 referat

Generalforsamlingen 2012 referat 03. mar 2015 JIJ/ 2012-SL211NJ-09183 SLNJ Generalforsamlingen 2012 referat Dato: 27. september 2012 Tid: Kl. 16 21 Indskrivning fra kl. 15-16 Sted: Hotel Hvide Hus, Aalborg Indkaldte: Kreds Nordjyllands

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016. Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016. Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 72 48 65 00 Fax 72 48 65 10 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11.6.2019 Venlig hilsen Lisbeth Schou Formand Dagsorden

Læs mere

Indskrivning fra kl. 15.00 15.30. Vejgaardhallen Vejgaard Torv 1 Aalborg. 112 medlemmer, 1 dirigent og 1 referent, 2 gæster

Indskrivning fra kl. 15.00 15.30. Vejgaardhallen Vejgaard Torv 1 Aalborg. 112 medlemmer, 1 dirigent og 1 referent, 2 gæster 22. februar 2007 JIJ/ 2006-SL01-01826 SL Nordjylland Stiftende Generalforsamlingen 2006 - referat Dato: 27. september 2006 Tid: kl. 15.30 19.30 Indskrivning fra kl. 15.00 15.30 Sted: Vejgaardhallen Vejgaard

Læs mere

REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016

REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016 Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016 9. marts 2016 kl. 18.30-21.30 Restaurant Latinerly, Sct. Mathiasgade

Læs mere

Generalforsamlingen referat

Generalforsamlingen referat 16. marts 2012 JIJ/ 2011-SL211NJ-07871 SLNJ Generalforsamlingen 2011 - referat Dato: 26. oktober 2011 Tid: kl. 15.30 22.00 Indskrivning fra kl. 14.30 15.50 Sted: Hotel Hvide Hus, Aalborg Indkaldte: Kreds

Læs mere

Generalforsamlingen Dagsorden: Dato: Tid: Sted: Indkaldte: 27. september Kl Indskrivning fra kl

Generalforsamlingen Dagsorden: Dato: Tid: Sted: Indkaldte: 27. september Kl Indskrivning fra kl SOCIALJPÆDA000ERNE Ref.:HEM Dok.nr.: 4585619 Sag.nr.: 2018-SL2IINJ-16356 01-10-2018 Generalforsamlingen 2018 Dato: 27. september 2018 Tid: Sted: Kl. 15.30 21.00 Indskrivning fra kl. 14.30 Vejgaard Hallen,

Læs mere

Den 27. september Kl Indskrivning fra kl Kreds Nordjyllands medlemmer og PLS ere med aktiv status

Den 27. september Kl Indskrivning fra kl Kreds Nordjyllands medlemmer og PLS ere med aktiv status SOCIAL] PÆDACOCERNE Dok.nr.: 3095302 Sag.nr.: 2016-SL2IINJ-13788 29-09-2016 Generalforsamlingen 2016 Dato: Den 27. september 2016 Tid: Sted: Kl. 15.30 21.00 Indskrivning fra kl. 14.30 Vejgaard Hallen,

Læs mere

Greve Lærerforening. Danmarks Lærerforening Kreds 43 VEDTÆGTER. 1 Kredsens navn er DLF Kreds 43 Greve Lærerforening. Den har hjemsted i Greve Kommune.

Greve Lærerforening. Danmarks Lærerforening Kreds 43 VEDTÆGTER. 1 Kredsens navn er DLF Kreds 43 Greve Lærerforening. Den har hjemsted i Greve Kommune. Greve Lærerforening Danmarks Lærerforening Kreds 43 VEDTÆGTER 1 Kredsens navn er DLF Kreds 43 Greve Lærerforening. Den har hjemsted i Greve Kommune. 2 Kredsens formål er at varetage medlemmernes pædagogiske,

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogerne Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon: 7248 6500 Fax: 7248 6510 Mail: storstroem@sl.dk Web: sl.dk/storstroem REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 21.06.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou

Læs mere

Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde

Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4138898 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15979 04-03-2018 Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde Dato: 12. marts 2018 Tid: Sted: 09.00-12.00 Ekstraordinært TR møde 12.45 16.00 Kredsbestyrelsesmøde

Læs mere

Referat fra Pædagogisk sektors ordinære generalforsamling den 24. oktober 2011

Referat fra Pædagogisk sektors ordinære generalforsamling den 24. oktober 2011 Referat fra Pædagogisk sektors ordinære generalforsamling den 24. oktober 2011 Dagsorden: 1. Formalia 2. Beretning a) Valg af dirigent. b) Godkendelse af dagsorden c) Godkendelse af forretningsorden d)

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 72 48 65 00 Fax 72 48 65 10 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 3.5.2018 Venlig hilsen Lisbeth Schou Formand Dagsorden

Læs mere

Ordinær generalforsamling Skriftlig beretning

Ordinær generalforsamling Skriftlig beretning Ordinær generalforsamling Skriftlig beretning Socialpædagogerne storstrøm Onsdag 30. september 2015 Da der serveres aftensmad på generalforsamlingen, bedes du tilmelde dig senest den 23. september 2015

Læs mere

Afsnit 1 Navn, formål og medlemmer Afsnit 2 Fællesgeneralforsamling og fælles medlemsmøder Afsnit 3 Valg og struktur...

Afsnit 1 Navn, formål og medlemmer Afsnit 2 Fællesgeneralforsamling og fælles medlemsmøder Afsnit 3 Valg og struktur... Vedtægter for Al tekst på grå baggrund er taget direkte fra Forbundssektorbestyrelsens eksempel vedtægter og minimumsbestemmelser. Øvrige afsnit er der, hvor vores struktur og lokale forhold har nødvendiggjort

Læs mere

REFERAT. Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Punkt 1. Valg af dirigent Side

REFERAT. Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Punkt 1. Valg af dirigent Side REFERAT Generalforsamling i Region Hovedstaden MØDETYPE: Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Charlotte Bech MØDEREFERENT: Bernhard REFERATET UDSENDT: 10-04-2006

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Karin Nielsen Sekretær Klippingevej 19 4671 Strøby Tlf. 21 51 51 01 DATO 18. februar 2014 STED Osted kro TID 19.00 DELTAGERE

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Karin Nielsen Sekretær Klippingevej 19 4671 Strøby Tlf. 21 51 51 01 DATO 18. februar 2015 STED Osted kro TID 19.00 DELTAGERE

Læs mere

Socialpædagogerne Sydjylland

Socialpædagogerne Sydjylland Socialpædagogerne Sydjylland VIRKSOMHEDSPLAN FOR SOCIALPÆDAGOGERNE SYDJYLLAND 2015-2017 Indholdsfortegnelse Indledning:... 3 Fakta om Kreds Sydjylland... 4 Besvarede telefonopkald:... 4 Servicering af

Læs mere

Greve Lærerforening. Danmarks Lærerforening Kreds 43 VEDTÆGTER. Kredsens navn er DLF Kreds 43 Greve Lærerforening. Den har hjemsted i Greve Kommune.

Greve Lærerforening. Danmarks Lærerforening Kreds 43 VEDTÆGTER. Kredsens navn er DLF Kreds 43 Greve Lærerforening. Den har hjemsted i Greve Kommune. Greve Lærerforening Danmarks Lærerforening Kreds 43 VEDTÆGTER 1. Navn og hjemsted Kredsens navn er DLF Kreds 43 Greve Lærerforening. Den har hjemsted i Greve Kommune. 2. Formål Kredsens formål er at varetage

Læs mere

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 18. februar 2014, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 18. februar 2014, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 18. februar 2014, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Tilstede: Formand Hans Helge Andersen, næstformand Lotte Vestergaard, Hans Ole Olesen, Leif Rasmussen,

Læs mere

Stiftende generalforsamling kreds 6

Stiftende generalforsamling kreds 6 Stiftende generalforsamling kreds 6 d. 2 3.4.2014 Velkomst Konsulenten byder kort velkommen på foreningens vegne. Bente Lund Larsen, konsulent i FSL byder på foreningens vegne velkommen til den stiftende

Læs mere

Referat Pædagogisk sektor, bestyrelsesmøde Tirsdag den 18. november

Referat Pædagogisk sektor, bestyrelsesmøde Tirsdag den 18. november Referat Pædagogisk sektor, bestyrelsesmøde Tirsdag den 18. november Referat Emne: Uddybning af punkt Referat 1. Formalia a. Velkomst og præsentation af den nye bestyrelse. b. Tilstede og afbud. c. Ordstyrer:

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

Generalforsamling 2019 Socialpædagogerne Nordsjælland 9. oktober 2019

Generalforsamling 2019 Socialpædagogerne Nordsjælland 9. oktober 2019 Generalforsamling 2019 Socialpædagogerne Nordsjælland 9. oktober 2019 Kl. 15 21 (indskrivning fra kl. 14.30) på Pharmakon, Milnersvej 42, Hillerød Dagsorden: 1. Valg af dirigent(er) 2. Valg af referent(er)

Læs mere

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider Referat af Ordinært Kredsrepræsentantskabsmøde afholdt på Håndværkeren den 10. marts 2016 kl. 18.00 Grønne Kolonihaver

Læs mere

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 15. MARTS 2017 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Konstitueret formand Bent Andersen

Læs mere

1. Formalia A. Valg af dirigent og referent. Som dirigent blev valgt Kirsten Kenneth og som referent Henriette Holmsgaard.

1. Formalia A. Valg af dirigent og referent. Som dirigent blev valgt Kirsten Kenneth og som referent Henriette Holmsgaard. BUPL Sydøsts generalforsamling 6. oktober 2016 Referat Der var 122 fremmødte deltagere. Velkomst Formand Betina Vincent Andersen bød velkommen. 1. Formalia A. Valg af dirigent og referent. Som dirigent

Læs mere

Kredsgeneralforsamling d. 15/ kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat

Kredsgeneralforsamling d. 15/ kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat Kredsgeneralforsamling d. 15/02 2017 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat 1. Valg af Dirigent 2. Beretning John Bermann, DcH Hjørring foreslået og valgt. Dirigenten afklarede

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NÆSTVED LÆRERKREDS

VEDTÆGTER FOR NÆSTVED LÆRERKREDS VEDTÆGTER FOR NÆSTVED LÆRERKREDS 1 NAVN. Stk. 1 Kredsen har navnet Næstved Lærerkreds og udgør kreds nr. 61 af Danmarks Lærerforening, omfattende Næstved Kommune. 2 FORMÅL Stk. 1 Kredsens formål er inden

Læs mere

2. Bestyrelsens beretning og fremtidigt virke, herunder politisk udtalelse

2. Bestyrelsens beretning og fremtidigt virke, herunder politisk udtalelse Referat fra generalforsamlingen den 25.09.17 i BUPL Nordsjælland Dagsordenen til generalforsamlingen var som følger: 1. Velkomst og formalia 1.1. Valg af dirigent. 1.2. Valg af referent. 1.3. Valg af stemmeudvalg.

Læs mere

2. Sager til behandling/beslutning

2. Sager til behandling/beslutning Ref.: JIJ Dok.nr.: 4173040 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15979 14-03-2018 Referat fra TR & bestyrelsesmøde Dato: 12. marts 2018 Tid: Sted: 09.00-12.00 Ekstraordinært TR møde 12.45 16.00 Kredsbestyrelsesmøde Hotel

Læs mere

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere.

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere. 1 Dagsorden og referat fra generalforsamling lørdag den 21. maj 2015 Adresse: Overgade 48, 5000 Odense C, 1. sal Møntergårdens nye udstillingsbygning. Velkomst ved rådmand Jane Jegin, By - og Kulturforvaltningen

Læs mere

Udviklingssamtaler for i Socialpædagogerne Lillebælt

Udviklingssamtaler for i Socialpædagogerne Lillebælt Udviklingssamtaler for i Socialpædagogerne Lillebælt Tillidsrepræsentanten er være mellemled mellem Socialpædagogerne Lillebælt og medlemmerne på arbejdspladsen til videregivelse af information og holdningsdiskussion.

Læs mere

Odense Lærerforenings ordinære generalforsamling fredag den 14. marts 2014

Odense Lærerforenings ordinære generalforsamling fredag den 14. marts 2014 Odense Lærerforenings ordinære generalforsamling fredag den 14. marts 2014 **** Beslutningsreferat **** 1. Valg af dirigent Anne-Mette Jensen foreslog afdelingsleder i Danmarks Lærerforening, Palle Rom,

Læs mere

Navn/Hjemsted 1. Formål 2. Medlemmer 3. Generalforsamlingen 4.

Navn/Hjemsted 1. Formål 2. Medlemmer 3. Generalforsamlingen 4. Navn/Hjemsted 1. Gladsaxe Lærerforening, som er stiftet den 20. november 1918, udgør tillige kreds 20 af Danmarks Lærerforening. Dens hjemsted er Gladsaxe kommune. Formål 2. Foreningens (kredsens) formål

Læs mere

Vedtægter for BUPL Fyn

Vedtægter for BUPL Fyn Vedtægter for BUPL Fyn 1 Fagforeningens navn er: BUPL Fyn - fagforeningen for pædagoger og klubfolk. 2 Fagforeningen omfatter alle kommuner på Fyn samt Langeland og Ærø. 3 Fagforeningen består af medlemmer,

Læs mere

Kandidater til BUPL Nordsjællands bestyrelse på valg ved generalforsamlingen 2017

Kandidater til BUPL Nordsjællands bestyrelse på valg ved generalforsamlingen 2017 Kandidater til BUPL Nordsjællands bestyrelse på valg ved generalforsamlingen 2017 BUPL Nordsjællands bestyrelse består af 15 medlemmer, der alle vælges for en toårig periode. Herunder kan du se, hvilke

Læs mere

Djurs Lærerforening. Vedtægter Djurs Lærerforening

Djurs Lærerforening. Vedtægter Djurs Lærerforening Djurs Lærerforening Vedtægter Djurs Lærerforening KOLIND MARTS 2012 Navn 1. Kredsens navn er: Djurs Lærerforening. Den udgør Kreds 134 af Danmarks Lærerforening. Kredsen omfatter Norddjurs Kommune og Syddjurs

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6 DATO 22. februar 2017 STED Chr. VI Overdrevskro TID 19.00 DELTAGERE Kredsbestyrelsen og udvalgsformænd: Bjarne Haulund, René Pedersen, Erik Danielsen, Jan Jensen, Anette Knudsen, Bent Blom, Mai-Britt Lindevang,

Læs mere

Stiftende generalforsamling kreds 7

Stiftende generalforsamling kreds 7 2. Valg af referent 1. Valg af dirigent og stemmetællere Dagsorden Velkomst Referat d. 24.4.20 14 Stiftende generalforsamling kreds 7 5. Regnskabsaflæggelse* 6. Indkomne forslag 7. Valg af kredsformand

Læs mere

REFERAT AF RØDOVRE FRIVILLIGCENTERS GENERALF0RSAMLING DEN 23. APRIL 2014 I ÆLDRECENTERET BROPARKEN

REFERAT AF RØDOVRE FRIVILLIGCENTERS GENERALF0RSAMLING DEN 23. APRIL 2014 I ÆLDRECENTERET BROPARKEN REFERAT AF RØDOVRE FRIVILLIGCENTERS GENERALF0RSAMLING DEN 23. APRIL 2014 I ÆLDRECENTERET BROPARKEN Antal stemmeberettigede foreninger til Generalforsamlingen: 22 foreninger Dagsorden: 1) Velkomst Formand

Læs mere

Holbæk Lærerkreds. Vedtægter for Holbæk Lærerkreds

Holbæk Lærerkreds. Vedtægter for Holbæk Lærerkreds Holbæk Lærerkreds Vedtægter for Holbæk Lærerkreds 1 Kredsens navn er Holbæk Lærerkreds, som udgør kreds 52 af Danmarks Lærerforening. Kredsen omfatter Holbæk kommune. 2 Kredsens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Referat af stiftende generalforsamling i kreds 2

Referat af stiftende generalforsamling i kreds 2 Referat af stiftende generalforsamling i kreds 2 Mandag den 7. april 2014 Regnbueskolen i Hammel. Uffe Rostrup, Henrik Wisbech, Ulrik Andersen og Kirsten Herskind. Der blev udleveret 64 stemmesedler, hvoraf

Læs mere

Vedtægter for BUPL Fyn

Vedtægter for BUPL Fyn Vedtægter for BUPL Fyn 1 Fagforeningens navn er: BUPL Fyn - fagforeningen for pædagoger og klubfolk. 2 Fagforeningen omfatter alle kommuner på Fyn samt Langeland og Ærø. 3 Fagforeningen består af medlemmer,

Læs mere

Vedtægter for foreningen Frivilligcenter Skive

Vedtægter for foreningen Frivilligcenter Skive Vedtægter for foreningen Frivilligcenter Skive 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Frivilligcenter Skive. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Skive Kommune. 2. Formål Stk. 1. Foreningens formål

Læs mere

SOCIALPÆDAGOGERNE NORDSJÆLLAND GENERALFORSAMLING 2017

SOCIALPÆDAGOGERNE NORDSJÆLLAND GENERALFORSAMLING 2017 SOCIALPÆDAGOGERNE NORDSJÆLLAND GENERALFORSAMLING 2017 Dagsorden: 1. Valg af dirigent(er) 2. Valg af referent(er) 3. Valg af stemmetællere 4. Kredsbestyrelsens beretning 5. Kredsen regnskab 6. Indkomne

Læs mere

Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart

Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart Formanden Lise Petersen bød velkommen til årets generalforsamling. Valg af dirigent: Lise foreslog på bestyrelsens

Læs mere

FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT

FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT Dagsorden 1. Velkomst og åbning (Kenn Andreasen) Kenn Andreasen bød de fremmødte velkommen. Valg af dirigent (Kenn Andreasen) Bestyrelsen

Læs mere

Standardvedtægt for Epilepsiforeningens kredse

Standardvedtægt for Epilepsiforeningens kredse Standardvedtægt for Epilepsiforeningens kredse 1 Navn Kredsens navn er: Epilepsiforeningen Kredsen er stiftet den under navnet: Kredsens geografiske område er kommuner Kredse under Epilepsiforeningen er

Læs mere

Holbæk Lærerkreds. Vedtægter for Holbæk Lærerkreds

Holbæk Lærerkreds. Vedtægter for Holbæk Lærerkreds Holbæk Lærerkreds Vedtægter for Holbæk Lærerkreds 1 Kredsens navn er Holbæk Lærerkreds, som udgør kreds 52 af Danmarks Lærerforening. Kredsen omfatter Holbæk kommune. 2 Kredsens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN DEN 9. MARTS 2015

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN DEN 9. MARTS 2015 Dato: Ref.: REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN DEN 9. MARTS 2015 Tid: 09.00-12.00 Sted: Birk Centerpark Indkaldte: Susanne Østergaard Ulla Blok Kristensen Tina Boel Bo Christensen Peter Sandkvist

Læs mere

Omegnens Fritidshaveforening Harrestrup Generalforsamling 2018 Referat

Omegnens Fritidshaveforening Harrestrup Generalforsamling 2018 Referat Omegnens Fritidshaveforening Harrestrup Generalforsamling 2018 Referat Afholdt i Valhalla, Frejavej 44, 2740 Skovlunde lørdag d. 24. marts 2018 kl. 10.00. Antal repræsenterede parceller (fremmødte stemmeberettiget):

Læs mere

Referat af: Generalforsamling onsdag d. 16. maj 2018 kl SOSU-Skolen, Vestensborg Allé 78, 4800 Nykøbing F.

Referat af: Generalforsamling onsdag d. 16. maj 2018 kl SOSU-Skolen, Vestensborg Allé 78, 4800 Nykøbing F. Referat af: Generalforsamling onsdag d. 16. maj 2018 kl. 17.00 SOSU-Skolen, Vestensborg Allé 78, 4800 Nykøbing F. 1. Valg af dirigent. Leif Jeppesen. Godkendt af forsamlingen. Lovligt indvarslet. 2. Valg

Læs mere

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Tilstede: Formand Hans Helge Andersen, næstformand Ove Hansen, Hans Ole Olesen, Knud Aage Thiemer,

Læs mere

Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Kathja, Mette, Hanne, Henrik, Kenneth, Per, Maria, Heine og Joan (referent)

Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Kathja, Mette, Hanne, Henrik, Kenneth, Per, Maria, Heine og Joan (referent) Ref.: JIJ Dok.nr.: 3041659 Sag.nr.: 2016-SL211NJ-14161 29-08-2016 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 25. august 2016 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Finn, Peter,

Læs mere

Holbæk Lærerkreds. Vedtægter for Holbæk Lærerkreds. Forslag til vedtægtsændring 01.04.2015

Holbæk Lærerkreds. Vedtægter for Holbæk Lærerkreds. Forslag til vedtægtsændring 01.04.2015 Holbæk Lærerkreds Vedtægter for Holbæk Lærerkreds Forslag til vedtægtsændring 01.04.2015 GUL skrift = nuværende ordlyd BLÅ skrift = forslag til ny ordlyd 1 Kredsens navn er Holbæk Lærerkreds, som udgør

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde den 17. marts 2010 i Centerhuset, Højvang 2, Græse Bakkeby i Frederikssund

Referat af repræsentantskabsmøde den 17. marts 2010 i Centerhuset, Højvang 2, Græse Bakkeby i Frederikssund Boligselskabet Rosenvænget 72 Referat af repræsentantskabsmøde den 17. marts 2010 i Centerhuset, Højvang 2, Græse Bakkeby i Frederikssund 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af referat fra ekstraordinært

Læs mere

UDDRAG AF BUPLS LOVE VEDRØRENDE DE LOKALE FAGFORENINGERS FORHOLD:

UDDRAG AF BUPLS LOVE VEDRØRENDE DE LOKALE FAGFORENINGERS FORHOLD: UDDRAG AF BUPLS LOVE VEDRØRENDE DE LOKALE FAGFORENINGERS FORHOLD: B. DE LOKALE FAGFORENINGER GEOGRAFISK INDDELING 42. BUPL består af et antal lokale fagforeninger geografisk fordelt som angivet i bilag

Læs mere

Vedtægter for Favrskov Lærerforening

Vedtægter for Favrskov Lærerforening Vedtægter for Favrskov Lærerforening 1 Hjemsted Kredsens navn er Favrskov Lærerforening. Den udgør kreds 137 af Danmarks Lærerforening. Kredsen har hjemsted i Favrskov kommune. 2 Formål Kredsens formål

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Dansk Musikskolesammenslutning - DAMUSA Lørdag den 11. marts 2017 kl

Referat af ordinær generalforsamling i Dansk Musikskolesammenslutning - DAMUSA Lørdag den 11. marts 2017 kl Referat af ordinær generalforsamling i Dansk Musikskolesammenslutning - DAMUSA Lørdag den 11. marts 2017 kl. 15.30-17.30 I alt 23 medlemsmusikskoler var repræsenteret med 41 delegerede. Velkomst ved formand

Læs mere

Generalforsamling hos Socialdemokraterne i Kalundborg 26.02.2015

Generalforsamling hos Socialdemokraterne i Kalundborg 26.02.2015 Referat af Generalforsamling hos Socialdemokraterne i Kalundborg 26.02.2015 Formanden Erik Werner Hansen bød velkommen og foreslog Kaj Buch Jensen som dirigent. Kaj blev valgt. Dirigenten konstaterede

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Dansk Sygeplejeråd Kreds Nordjylland

Referat fra ordinær generalforsamling i Dansk Sygeplejeråd Kreds Nordjylland Referat fra ordinær generalforsamling i Dansk Sygeplejeråd Kreds Nordjylland Sted: Aalborg Kongres og Kulturcenter, Aalborg Hallen Dato: 28. oktober 2010 kl. 17.30 Ved indgangen Kontrol af medlemskab.

Læs mere

Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice. 3.Maj 2018

Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice. 3.Maj 2018 Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice 3.Maj 2018 Formanden Annie Frederiksen bød velkommen Hans Dal: Dirigent Ida Rasmussen: Referent Valg af stemmetællere blev udsat, Formandens

Læs mere

Referat af generalforsamling i Skiveegnens Lærerforening den 3. marts 2016

Referat af generalforsamling i Skiveegnens Lærerforening den 3. marts 2016 Referat af generalforsamling i Skiveegnens Lærerforening den 3. marts 2016 Referat: - Velkomst ved formand Leif Primdal, dernæst fællessang: ( Der går gennem tiden. På klaver: Lene Bjerre Sørensen) Ad

Læs mere

BUPL FORBUNDET FOR PÆDAGOGER OG KLUBFOLKS 13. ORDINÆRE KONGRES DEN DECEMBER 2016 REFERAT

BUPL FORBUNDET FOR PÆDAGOGER OG KLUBFOLKS 13. ORDINÆRE KONGRES DEN DECEMBER 2016 REFERAT BUPL den 8. december 2016 BUPL FORBUNDET FOR PÆDAGOGER OG KLUBFOLKS 13. ORDINÆRE KONGRES DEN 1. 3. DECEMBER 2016 REFERAT Indledning. 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af formalia: Forretningsorden,

Læs mere

Mundtlig beretning GF 15

Mundtlig beretning GF 15 Mundtlig beretning GF 15 Indledning Så gik der endnu et år. For pokker, hvor går det stærkt. Denne mundtlige beretning dækker perioden fra sidste generalforsamling, altså det sidste år. Den skriftlige

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6 DATO 24. februar 2016 STED Osted kro TID 19.00 DELTAGERE Kredsbestyrelsen og udvalgsformænd: Bjarne Haulund, René Pedersen, Erik Danielsen, Ole Pedersen, Jan Jensen, Anette Knudsen, Bent Blom, Mai-Britt

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Ref.: HEM Dok.nr.: 5078303 Sag.nr.: 2019-SL211NJ-17170 24-06-2019 Referat af bestyrelsesmøde Dato: 24. juni 2019 Tid: 09.00 13.00 incl. frokost Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Peter, Lotte,

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING I FOA LILLEBÆLT AFDELING TORSDAG DEN 27. marts 2014 FOA Lillebælt, Stationsvej 32, 5500 Middelfart

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING I FOA LILLEBÆLT AFDELING TORSDAG DEN 27. marts 2014 FOA Lillebælt, Stationsvej 32, 5500 Middelfart REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING I FOA LILLEBÆLT AFDELING TORSDAG DEN 27. marts 2014 FOA Lillebælt, Stationsvej 32, 5500 Middelfart Velkomst v/afdelingsformand Maiken Madsen Afdelingsformand Maiken

Læs mere

1 Kredsens navn er Vallensbæk Lærerkreds, og den udgør kreds 9 under DLF.

1 Kredsens navn er Vallensbæk Lærerkreds, og den udgør kreds 9 under DLF. VEDTÆGTER Vallensbæk Lærerkreds/ Kreds 9: 1 Kredsens navn er Vallensbæk Lærerkreds, og den udgør kreds 9 under DLF. 2 Kredsens formål er at varetage medlemmernes pædagogiske, økonomiske og tjenstlige interesser

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KREDS 37. Danmarks Lærerforening

VEDTÆGTER FOR KREDS 37. Danmarks Lærerforening 1.1 Vedtægter for Kreds 37 VEDTÆGTER FOR KREDS 37 Danmarks Lærerforening 19. januar 2015 Side 1 af 5 1.1 Kredsens navn er Fjordkredsen. Hjemstedskommunen er Frederikssund. Den udgør kreds 37 af Danmarks

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2010. 1. Valg af dirigent. Kristian Olsen blev enstemmig valgt.

Referat af generalforsamlingen 2010. 1. Valg af dirigent. Kristian Olsen blev enstemmig valgt. Referat af generalforsamlingen 2010 1. Valg af dirigent. Kristian Olsen blev enstemmig valgt. 2. Valg af 3 stemmetællere. Helle Hansen, Gunvor Andersen og Connie Hansen enstemmig valgt. 3. Godkendelse

Læs mere

Resumé: Vedtægter for foreningen Single Rock Café Herning.

Resumé: Vedtægter for foreningen Single Rock Café Herning. VEDTÆGTER Resumé: Foreningen er ukommerciel, ejet af medlemmerne og gængs demokratisk. Hensigten er ikke at knække singlestatistikken, men at synliggøre den. Og i en tidssvarende form. Ordinær årlig generalforsamling

Læs mere

Vedtægter for BUPL-Bornholm.

Vedtægter for BUPL-Bornholm. Vedtægter for BUPL-Bornholm. Vedtaget på generalforsamlingen 2009. Bemærkninger vedtaget på generalforsamling 2013. Indhold 1 Navn.... 2 2 Tilhørsforhold.... 2 3 Fagforeningens opgaver... 2 4 Fagforeningens

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Kim Walther Andreasen, Merete Kragh, Rie Hestehave, Anette Linderstrøm. 22/17 17/ Valg af dirigent til at lede mødet 3

Kim Walther Andreasen, Merete Kragh, Rie Hestehave, Anette Linderstrøm. 22/17 17/ Valg af dirigent til at lede mødet 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 06.04.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Fremmødte suppleanter: Ikke tilstede: Anita Gudmundsson, Ann-Mari Simonsen,

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

VIRKSOMHEDSPLAN FOR SOCIALPÆDAGOGERNE SYDJYLLAND

VIRKSOMHEDSPLAN FOR SOCIALPÆDAGOGERNE SYDJYLLAND Socialpædagogerne Sydjylland VIRKSOMHEDSPLAN FOR SOCIALPÆDAGOGERNE SYDJYLLAND Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Fakta om Kreds Sydjylland... 4 Fordeling af tidsforbruget på kredskontoret... 4 Servicering

Læs mere

PÆDACOCERNE. SOClAL. Generalforsamling referat. Dagsorden: Dato: 23. oktober Tid: Kl Sted:

PÆDACOCERNE. SOClAL. Generalforsamling referat. Dagsorden: Dato: 23. oktober Tid: Kl Sted: SOClAL PÆDACOCERNE Dok.nr.: 3874950 Sag nr 2016 SL21INJ 14721 25-10-2017 Generalforsamling 2017 referat Dato: 23. oktober 2017 Tid: Kl. 15.30 21.00 Sted: Vejgaard Hallen, Vejgaard Torv, Aalborg Indkaldte:

Læs mere

Referat af DSK generalforsamling 2017

Referat af DSK generalforsamling 2017 Referat af DSK generalforsamling 2017 1. Velkomst Rikke Troelsen bød velkommen og Marie Vithen præsenterede ansatte fra DS. 2. Valg af dirigent og referent og to stemmetællere Lone Lomholt konstaterede,

Læs mere

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. 1 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 2. MARTS 2016 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Formand Preben Elle Hansen

Læs mere

Allerød - Hørsholm Lærerforening Kreds 29. Vedtægter

Allerød - Hørsholm Lærerforening Kreds 29. Vedtægter Allerød - Hørsholm Lærerforening Kreds 29 Vedtægter 1. Navn Kredsens navn er Allerød - Hørsholm Lærerforening. Den udgør kreds 29 af Danmarks Lærerforening. Kredsens dækker Hørsholm Kommune og Allerød

Læs mere

SOCIALPÆDAGOGEN LILLEBÆLT

SOCIALPÆDAGOGEN LILLEBÆLT SOCIALPÆDAGOGEN LILLEBÆLT JUNI 2014 8. ÅRGANG Generalforsamlinger Mandag 22. september kl. 15.00 - ca. 21.00 Danmarksgade 16, Odense Det handler om din hverdag Indkaldelse og dagsorden Regnskab og budget

Læs mere