FORSLAG TIL BERETNING OG HANDLINGSPLAN VED GENERALFORSAMLINGEN I LNS d. 11. APRIL 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FORSLAG TIL BERETNING OG HANDLINGSPLAN VED GENERALFORSAMLINGEN I LNS d. 11. APRIL 2015"

Transkript

1 FORSLAG TIL BERETNING OG HANDLINGSPLAN VED GENERALFORSAMLINGEN I LNS d. 11. APRIL 2015 Jeg sender en stor tak til bestyrelsen og suppleanterne og takker alle jer, der som medlemmer og annoncører støtter LNS. Jeg vil byde velkommen til 3 nye medlemmer i LNS: Foreningerne DETT, DET og SAB. LNS hovedformål er som paraplyorganisation at være et naturligt samlingssted for holistisk og komplementær sundhed. Vi ønsker at fremme udvikling, forskning, kvalitetssikring, udveksling, formidling og viden i respekt for terapeuter, brugere og klienter og til gavn for den natur- eller energetisk baserede alternative / komplementære sundhedssektor. Her følger beretningen fra det forløbne år samt forslag til handlingsplan 2015 Annette Kurtzmann, formand BERETNING VED LNS GENERALFORSAMLING 11. april 2015 BESTYRELSEN Bestyrelsen har afholdt 1 hangouts bestyrelsesmøder og 6 fysiske bestyrelsesmøder. IT Websiden Vera Marcher og Michael Brown er ved at opstarte ny hjemmeside, som giver mulighed for aktiv debat og levende kommunikation. Medlemsregister Medlemsdatabasen er up-to-date. Det er Vera Marcher og Jytte Bendixen, som kører dette. Tak for det. MARKETING OG PR NaturHelse Vi oplever på messerne en stigende interesse for vores blad og får mange fine tilbagemeldinger på vores artikler, som bl.a. er skrevet af vores medlemmer. Nyhedsbreve. Vera Marcher har udsendt aktuelle og spændende nyhedsbreve. Tak for det! Messer LNS har i år deltaget i flere messer end i de tidligere år. Det er blevet til i alt 6 messer. Sund Livsstil messe i Øksnehallen, København (hvor vi igen i år med stor succes fik lov til at lave DEN AFGÅENDE BESTYRELSES FORSLAG TIL HANDLINGPLAN 2015 BESTYRELSEN Vi ønsker at styrke LNS visioner og overordnede mål. Det gøres ved på et heldagsmøde i efteråret (med Poul Feilberg som ekstern konsulent) at tegne linjer og delmål, der tilfører LNS værdi, synliggør LNS, favner bredt og samler branchen. IT Websiden Vi vil gerne finde en kompetent person, som kan administrere siden, så den forbliver aktiv og levende. Medlemsregister Vi vil fortsætte arbejdet med registeret, så det er up-to-date. MARKETING OG PR Naturhelse Vi vil fortsat udgive et blad med relevante og spændende artikler, som kan være med til at sprede vores budskab. Vi vil bede vores medlemmer om fortsat at komme med relevante artikler. Nyhedsbreve Vi fortsætter udgivelsen af nyhedsbreve med aktuelle emner. Vi ønsker at kombinere nyhederne med vores Facebook-side. Vi vil prøve at finde en person, som kan aflaste og hjælpe med nyhedsbrevene. Messer Vi vil fortsat være aktive udadtil og skabe synlighed ved at deltage i messer.

2 fællesstand med flere af vores medlemmer). Den Alternative Messe i Hvidovre Medborgersal. KROP-SIND-ÅND Helsemessen i Falkoner Centeret, Frederiksberg. Helse- og Sundhedsmessen i Odenses Congress Center. Sund Livsstil Messe i Scandinavian Congress center, Århus Alle messer var en stor succes, og vi takker alle jer, som har stillede op for LNS! Arrangementer Vi har igen i år haft succes med afholdelse af 13 arrangementer i Værløse Kirke. Vera og Steen Braase står for det det store arbejde - tak for det! I september afholdt LNS, i samarbejde med Mayday, Sundhedsrådet og Vaccinations Forum, seminaret: Vaccination Tør vi? - Tør vi lade være? Arrangementer Arrangementerne fortsætter foreløbig i Værløse med mange spændende indslag. Vi kunne ønske, at der var andre i fx jylland og på Fyn der kunne arrangere foredrag mv i LNS regi. Vi vil gerne arrangere lignende arrangementer med andre foreninger. Ann-Charlotte Stewart, der er mikrobiolog og doktor i medicinsk genetik, og som har været med til at udvikle en HPV vaccine i USA, holdt et spændene og oplysende foredrag om vacciners mange bivirkninger. Efterfølgende var der et spørgepanel med bl.a. læge Carsten Vagn-Hansen, som er medlem af LNS. De 200 billetter blev hurtigt udsolgt. Gaia-tv optog seminaret, og vi har efterfølgende solgt dvd er med optagelse af arrangementet. Vi takker Erling for det store arbejde, han gjorde for at få arrangementet på benene. Presse/medier og politikere april 2014 Skrevet til Bitz og Frisk om GMO kyllinger En forespørgsel til nogle af toplægerne i DK indenfor 'kræftforskning', bl.a. Overlæge Morten Ladekarl, Århus Universitetshospital, om indgående studie af kræft og amygdalin. Tor Gunnar Ekman / Region Nordjylland svarer os 12. april og vedlægger en rapport fra Cochrane center der har konkluderet, at der ikke finns evidence för amygdalins positiva effekt mot kraeft. Det sender vi så videre til Folketinget, Peter Utzon Berg for det konservative parti, hvor vi forholder ham problematikken, at det på sundhedsområdet vel forholder sig sådan, at universiteternes forskere primært er læger, som via deres uddannelse er specialister i at administrere lægemidler, og ikke så meget specialiseret i hvad man kan gøre med fødevarer og naturlige midler? På anmodning sender vi efterflg. dokumentation. Samme forespørgsel er sendt til Venstre. Deres holdning afspejler, at forskning for Venstre har Presse/medier og politikere Vi vil fortsætte med at rette henvendelser til politikere og pressen for at styrke og fremme budskaberne og visionerne om vores værdier og mål. Høringssvar vil blive sendt når det er aktuelt.

3 til formål at skabe arbejdspladser, ikke at forbedre kræftbehandlingen. Spurgt Madmagasinet og også Kvickly på deres facebookside, om de på emballagen af fx kyllingekød vil gøre opmærksom på, at den pågældende kylling er blevet fodret med GMO foder? Samme sendt til Landbrug & Fødevarer, hvor Chefkonsulent Bruno Sander Nielsen for Forsknings- & Teknologipolitik svarer, at der ikke er grund til bekymring ved at bruge GMO foder til dyr. Landbrug og Fødevarer vedr. GMO soja i produktionen af animalske fødevarer i Danmark Vi har deltaget TTIP (Transatlantic Trade Investment Partnership) underskriftsindsamling og støttet kampagnen mod TTIP og ISDS (Investor-State Dispute Settlement = bilæggelse af tvister) bl.a. med nyhedsbreve og artikler i NaturHelse. Der er p.t. indkommet over 1 mio. underskrifter i Europa juli 2014 underskriftsindsamling på Roundup fødevareproduktionen september 2014 MRSA bakterier værd at huske på! Den i landbruget bredt anvendte plantegift Roundup har den egenskab, at den dræber probiotika i meget større udstrækning end sygdomsfremkaldende bakterier. Sendt til diverse medier og også i medlemsbladet december 2014 Hanne Koplev, forsker især i tungmetaller og i strålingsområdet, besvarer vores julebrev og giver os også en kontakt til en økologisk Svineproducent (en af de rigtige, som tør stille spørgsmålstegn ved nogle af landbrugets produktionsmetoder) Ib Borup Pedersen fra Pilegaarden i Hvidsteen. Han støtter os i, at MRSA formodes at være meget resistent overfor Glyphosat (Roundup). januar 2015 mailkorrespondance til politikere fortsætter vedr. glyphosat Høring Vi har ikke lavet høringsbrev i perioden. Vi er tilmeldt høringslisten via høringsportalen.dk. Samtidig er vi tilmeldt et feed via siden (Fødevarestyrelsen). Søren er gået i gang med at finde ud af, hvorfor der gives så kort en høringsfrist. Sociale medier Moorggan har sørget for at Facebook er blevet mere aktivt. Tak for det. Sociale medier Vi vil gerne have endnu mere aktivitet på Facebook, og vil gerne finde en eller flere som kan være med til at gøre vores fb-side levende.

4 KVALITETSSIKRING Internt auditeringsmøde Vi har afholdt internt audit-møde, hvor Poul Feilberg igen i år var så venlig at stille sine kompetencer til rådighed, tak for det. Vera Marcher og Mogens Ehrich har opdateret LNS kvalitetshåndbog. Eksternt auditeringsmøde Når vi taler kvalitet i LNS, så er det i dette område, vi har alle vore politikker og mål for de forskellige områder. 1 gang årligt auditeres vi for hvordan vi har administreret dette, om vi har levet op til de mål vi har sat os. Det skete igen i 2014 med fint resultat. GENERALFORSAMLINGER Til generalforsamlingen i 2014 udviklede Mogens et program, så medlemmerne havde mulighed for at stemme eller tilmelde sig online. Det medførte, at 1/3 del af medlemmerne gav deres stemme og et langt større antal end sædvanligt kom til generalforsamlingen. FORSKNING FORSIKRING LNS har lavet en aftale med Forsikringsmæglerne DFM og DanOx Rådgivning om en gruppeansvarsforsikring, der tilbydes professionelle helseudøvere i LNS. Sædvanligvis dækker en erhvervsansvarsforsikring skader, hvis behandlerenen uforvarende kommer til at forvolde skade på klientens effekter. Denne nye behandlerforsikring dækker nu også skader påført patienten under udøvelsen af behandlerens arbejde. KVALITETSSIKRING Vi vil forsøge at implementere værktøjerne fra det interne audit-møde i vores bestyrelsesarbejde. Vi vil opdatere kvalitetshåndbogen oftere, så den bliver et levede værktøj, der kan bruges i bestyrelsesarbejdet. Eksternt auditeringsmøde 1 gang årligt udarbejder bestyrelsen de mål, vi gerne vil nå i den kommende periode. De fremgår af vore Kvalitetsmål. Disse omfatter alle de handlinger, som vi i hovedtræk har nævnt i beretningen, men selvfølgelig især det arbejde, der forestår i 2015 og frem til næste generalforsamling i GENERALFORSAMLINGER Vi vil bruge samme fremgangsmåde til kommende generalforsamlinger FORSKNING Mogens Ehrich indhenter oplysninger fra enkelte behandlere om de symptomer, klienter er kommet med, og som er blevet bedret pga. behandlingen. FORSIKRING Af skattemæssige hensyn indføres gruppeansvarsforsikringen uden om LNS' regnskab, men under LNS' fulde kontrol. Forsikringsdækningen svarer til sundhedspersonales lovbestemte ansvarsdækning over for patienter. FORUM FOR KVALITETSUDVIKLING BROBYGNING LNS har afholdt 2 brobygningsmøder med RAB Forum og Sundhedsrådet. NSK (Nordisk Samarbejdskomite for Komplementær- og alternativ behandling (KAB) I år blev NSK mødet afholdt i Oslo og Solveig Rasmussen fra Sundhedsrådet deltog som LNS suppleant. FORUM FOR KVALITETSUDVIKLING At etablere en kvalitetsstyrelse som fælles forum for medlemsforeninger, der under benævnelsen faglige selskaber ønsker at have part i certificeringen efter ISO Vi vil samtidig tilbyde tilfredshedsportalen til deres medlemmer. BROBYGNING Vi vil fortsat arbejde på at styrke dialogen imellem paraplyorganisationerne, da vi hermed vil stå stærkere. NSK (Nordisk Samarbejdskomite for Komplementær- og alternativ behandling (KAB) Hovedformålet er at fastholde et netværk til informationsudveksling og om muligt koordinere praktiske og politiske tiltag i de nordiske lande. Her

5 Vi takker Erling Helmer Jensen for det store arbejde han gør i NSK. SRAB Sundhedsstyrelsens Råd for Alternativ Behandling Der har været afholdt 2 SRAB møder, 3 møder i de 3 udvalg (Forskningsudvalget: Mogens Ehrich, Internationalt Udvalg: Erling Helmer Jensen, Rådgivende udvalg: Annette Kurtzmann) Der har været en fin dialog både på SRAB møderne og i de enkelte udvalg. vil vi fortsat inddrage Brobygningsgruppen, der på den måde også kan bane vej for et tættere samarbejde generelt om alternativ behandling. Medvirke til at NSK repræsenteres internationalt, hvis udviklingen går i den retning og muligheden opstår. SRAB Sundhedsstyrelsens Råd for Alternativ Behandling Vi vil arbejde på videre dialog og indflydelse via vores medlemskab af SRAB Det gælder på alle relevante sundhedsområder. I brobygningsmøderne planlægges sammen med Sundhedsrådet og RAB Forum de punkter, vi ønsker på dagsordenen i SRAB. Bestyrelsen i LNS marts 2015 Bestyrelsen i LNS marts 2015

BERETNING OG HANDLINGSPLAN VED GENERALFORSAMLINGEN I LNS d. 5. APRIL 2014

BERETNING OG HANDLINGSPLAN VED GENERALFORSAMLINGEN I LNS d. 5. APRIL 2014 BERETNING OG HANDLINGSPLAN VED GENERALFORSAMLINGEN I LNS d. 5. APRIL 2014 Jeg sender en stor tak til bestyrelsen og suppleanterne, og jeg takker alle jer, der som medlem og annoncører støtter LNS. Hovedformålet

Læs mere

BERETNING OG HANDLINGSPLAN VED GENERALFORSAMLINGEN I LNS d. 27. APRIL 2019

BERETNING OG HANDLINGSPLAN VED GENERALFORSAMLINGEN I LNS d. 27. APRIL 2019 BERETNING OG HANDLINGSPLAN VED GENERALFORSAMLINGEN I LNS d. 27. APRIL 2019 Jeg sender en stor tak til alle i LNS bestyrelse, suppleanterne, formændene for medlemsforeningerne og alle jer, der som medlemmer

Læs mere

01.01.10 Referat af generalforsamling i LNS den 24-04-2010 Værløse Kirke, Højeloft Vænge 20

01.01.10 Referat af generalforsamling i LNS den 24-04-2010 Værløse Kirke, Højeloft Vænge 20 01.01.10 Referat af generalforsamling i LNS den 24-04-2010 Værløse Kirke, Højeloft Vænge 20 1 Generalforsamlingen åbnes af formanden Vera Marcher og fællessang Det er i dag et vejr. 2 Valg af dirigent

Læs mere

Beretning ved generalforsamlingen i LNS 2010 v/vera Marcher

Beretning ved generalforsamlingen i LNS 2010 v/vera Marcher Beretning ved generalforsamlingen i LNS 2010 v/vera Marcher Allerførst vil jeg takke min bestyrelse for den kæmpe indsats, hver især har ydet hele vejen. Det er meget svært at fremhæve noget specielt projekt

Læs mere

Referat af Stiftende generalforsamling

Referat af Stiftende generalforsamling Referat af Stiftende generalforsamling Mandag den 18. maj 2015 kl. 18.30 19.30 Center for Kræft og Sundhed, Nørre Allé 45, 2200 København Mødezone Tilstede: 11 medlemmer. 1. Valg af dirigent og referent.

Læs mere

Sundhedsstyrelsens Råd vedrørende alternativ behandling Den 4. juni 2010 J.nr. 7-205-01-1/1/ghb REFERAT

Sundhedsstyrelsens Råd vedrørende alternativ behandling Den 4. juni 2010 J.nr. 7-205-01-1/1/ghb REFERAT Sundhedsstyrelsen Sundhedsstyrelsens Råd vedrørende alternativ behandling Den 4. juni 2010 J.nr. 7-205-01-1/1/ghb Til Rådets medlemmer REFERAT af møde i Sundhedsstyrelsens Råd vedr. alternativ behandling

Læs mere

Lns2016-Referat fra generalforsamling 2. april kl

Lns2016-Referat fra generalforsamling 2. april kl Lns2016-Referat fra generalforsamling 2. april kl. 13.30-17 Generalforsamlingen afholdtes hos Mogens Ehrich og Kirsten Kragh på Møllegården i Osted, Møllegårdsvej 3, 4320 Lejre. Før vi gik over til den

Læs mere

Hvilke fordele får du af at være medlem af DSKH? Der er 3 medlemskategorier:

Hvilke fordele får du af at være medlem af DSKH? Der er 3 medlemskategorier: DANSK SELSKAB FOR KLASSISK HOMØOPATI Kære homøopat Bestyrelsen og medlemmerne i Dansk Selskab for Klassisk Homøopati er glade for din interesse og håber at kunne byde dig velkommen som medlem i foreningen.

Læs mere

Januar Kære medlem. Hjemmesiden

Januar Kære medlem. Hjemmesiden Januar 2015 Kære medlem Bestyrelsen har besluttet at genoptage nyhedsbrevet, da vi gerne vil styrke kontakten til medlemmerne. Nyhedsbreve sendes kun ud elektronisk, så det er vigtigt, at du sørger for

Læs mere

Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice. 3.Maj 2018

Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice. 3.Maj 2018 Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice 3.Maj 2018 Formanden Annie Frederiksen bød velkommen Hans Dal: Dirigent Ida Rasmussen: Referent Valg af stemmetællere blev udsat, Formandens

Læs mere

Beretning ved generalforsamlingen i LNS 2009. Medlemmerne

Beretning ved generalforsamlingen i LNS 2009. Medlemmerne Beretning ved generalforsamlingen i LNS 2009 Medlemmerne Medlemmerne med dens brede sammensætning giver LNS og bestyrelsen det bagland, der bestyrker os i vore valg og handlinger. Derfor vil jeg allerførst

Læs mere

DANSK SYGEPLEJESELSKAB

DANSK SYGEPLEJESELSKAB DANSK SYGEPLEJESELSKAB STRATEGI 2020 www.dasys.dk dasys@dasys.dk 1 FORORD DASYS strategi består af seks strategiske visioner med tilhørende indsatsområder. De seks visioner er: En faglig vision, en organisatorisk

Læs mere

Kommunikations- politik. December 2017

Kommunikations- politik. December 2017 Kommunikations- politik December 2017 Indhold En kommunikationspolitik for alle Fem principper for god kommunikation Målgrupper Kommunikationskanaler Det daglige kommunikationsansvar Ekstern kommunikation

Læs mere

E. Fremlæggelse og godkendelse af budget, herunder fastlæggelse af kontingent.

E. Fremlæggelse og godkendelse af budget, herunder fastlæggelse af kontingent. Generalforsamling Psykiatrisk Museum/ MADHouse Middelfart Den 25. marts 2015 Referat fra den ordinære generalforsamling i Dansk Rengøringsteknisk Forening Dagsorden: A. Valg Af dirigent. B. Formandens

Læs mere

Organisatorisk beretning FN-forbundets landsmøde 2012

Organisatorisk beretning FN-forbundets landsmøde 2012 Organisatorisk beretning FN-forbundets landsmøde 2012 v/næstformand Trine Marqvard Nymann Jensen I har formentlig allerede set vores organisatoriske beretning måske har I ikke lige fået tygget jer igennem

Læs mere

Anne Mette blev valgt som ordstyrer og Sanne blev valgt som referent.

Anne Mette blev valgt som ordstyrer og Sanne blev valgt som referent. Referat af ungdomsudvalgsmøde Tirsdag den 18. marts 2014 kl. 17 20:00 Høreforeningen, Handicaporganisationernes hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup (Lige ved Høje Tåstrup station, http://handicaporganisationerneshus.dk/)

Læs mere

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk!

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015 FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! 1 Hvem kommer på værk&vækst? Vær med til at styrke og inspirere fremtidens Vækst Danmark og skab

Læs mere

Bestyrelsesmøde februar 2012 07-11-2011 1/5. Tid Punkt Emne Ansvar

Bestyrelsesmøde februar 2012 07-11-2011 1/5. Tid Punkt Emne Ansvar Bestyrelsesmøde februar 2012 07-11-2011 1/5 17:00 17:15 1.0 Formalia Dirigent: Kristoffer Barfod Referent: Thomas Jensen 17:15 18:45 2.0 Gennemgang af handlingsplan for ansvarområderne 2.1 Handlingsplan

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen d. 11. marts 2016.

Referat fra generalforsamlingen d. 11. marts 2016. Referat fra generalforsamlingen d. 11. marts 2016. DAGSORDEN Louise, Jens og Sven har meldt afbud og Niels kan først komme kl. 12.30. Tom Petersen deltager som gæst. Christian deltager som gæst. 1. Valg

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLING 2014 GULDSMEDEBRANCHENS LEVERANDØRFORENING. Royal Golf Center Center boulevard 4 2300 København S

REFERAT FRA GENERALFORSAMLING 2014 GULDSMEDEBRANCHENS LEVERANDØRFORENING. Royal Golf Center Center boulevard 4 2300 København S REFERAT FRA GENERALFORSAMLING 2014 GULDSMEDEBRANCHENS LEVERANDØRFORENING Royal Golf Center Center boulevard 4 2300 København S Torsdag den 8. maj 2014 Bestyrelsesformand Søren Lynggaard, Ole Lynggaard

Læs mere

Danish Association of Research Managers and Administrators (DARMA)

Danish Association of Research Managers and Administrators (DARMA) Danish Association of Research Managers and Administrators (DARMA) Vedtægter revideret ved DARMA s Ekstraordinære Generalforsamling d. 20. november 2018, på Copenhagen Business School (CBS) i København.

Læs mere

Repræsentantskabsmøde

Repræsentantskabsmøde Repræsentantskabsmøde 25. november 2015 Beretning Margit Roed dasys@dasys.dk dasys.dk 2015 et år med sygeplejefaglighed Stabilt og godt grundlag administrativt og økonomisk De planlagte 4 bestyrelsesmøder

Læs mere

Foreningens navn er Oplysningsforbundet May Day. Foreningens hjemsted er Danmark. Foreningen er partipolitisk uafhængig.

Foreningens navn er Oplysningsforbundet May Day. Foreningens hjemsted er Danmark. Foreningen er partipolitisk uafhængig. 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Oplysningsforbundet May Day. Foreningens hjemsted er Danmark. Foreningen er partipolitisk uafhængig. 2. VÆRDIGRUNDLAG En forståelse af mennesket som en helhed af

Læs mere

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe.

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe. Formandens beregning i Revalideringsfaggruppen Generalforsamling 16.april 2015 i Odense 1. Velkommen til Generalforsamling i Revalideringsfaggruppen 2015 Mit navn er Hanne Poulsen. Som faggruppeformand

Læs mere

Hvad kan vi gøre for dig som indkøber i det offentlige?

Hvad kan vi gøre for dig som indkøber i det offentlige? Hvad kan vi gøre for dig som indkøber i det offentlige? Hvem er IKA og hvorfor vil vi gerne have dig som medlem? Kravene fra EU om anvendelse af direktiverne om offentlige indkøb, bevidstheden om bedre

Læs mere

Generalforsamling DRF-2015. Teglgårdsparken Psykiatrisk Museum / MADhouse Middelfart

Generalforsamling DRF-2015. Teglgårdsparken Psykiatrisk Museum / MADhouse Middelfart Generalforsamling DRF-2015 Teglgårdsparken Psykiatrisk Museum / MADhouse Middelfart Dagsorden Valg af dirigent. Formandens beretning. Regnskab til generalforsamlingens godkendelse. Forslag fra medlemmerne.

Læs mere

Ergoterapeutforeningen

Ergoterapeutforeningen Ergoterapeutforeningen meget mere end en fagforening meget mere end et fagligt fællesskab etf.dk Kontant rabat på studiebøger Praktik- og studieforsikring Rådgivning om arbejde og studier i udlandet Hjælp

Læs mere

Dansk Selskab for Klassisk Homøopati

Dansk Selskab for Klassisk Homøopati Dansk Selskab for Klassisk Homøopati Nyhedsbrev Oktober 2010 Kære kolleger og medlemmer af DSKH, Vigtigt: Hahnegal udkommer ikke mere al kommunikation foregår via mail og den nye dynamiske hjemmeside.husk

Læs mere

Velkommen til et solrigt Nyhedsbrev nr 19..

Velkommen til et solrigt Nyhedsbrev nr 19.. Velkommen til et solrigt Nyhedsbrev nr 19.. Solen skinner og det ser endelig ud til at vi får lidt sommer.også i Rådighedslønsforningen. Bestyrelsen har holdt 2 halvår s første bestyrelsesmøde med mange

Læs mere

NORDIC MARINE THINK-TANK

NORDIC MARINE THINK-TANK Vedtægter 1 1. Navn, sammensætning og hjemsted 1. Tænketankens navn er Nordic Marine Think-Tank. 2. Tænketanken er et netværk af personer i de nordiske lande med erfaring i hav- og fiskerispørgsmål og

Læs mere

Hvad gør vi for at sikre tilslutningen til børnevaccinationsprogrammet

Hvad gør vi for at sikre tilslutningen til børnevaccinationsprogrammet Hvad gør vi for at sikre tilslutningen til børnevaccinationsprogrammet Overlæge Bolette Søborg Tilslutning til HPV vaccinationen - aktiviteter i Sundhedsstyrelsen Enhed for Evidens, Uddannelse og Bredskab

Læs mere

Strategi og handlingsplan Ulandsforeningen Diálogos 2009

Strategi og handlingsplan Ulandsforeningen Diálogos 2009 Strategi og handlingsplan Ulandsforeningen Diálogos 2009 Generelt Foreningen bygger på et humanistisk grundsyn. Den er uafhængig af politiske, religiøse og økonomiske interesser. Foreningens formål er

Læs mere

RUC Alumne bilag 1 Bestyrelsens beretning for det forløbne år Ordinær generalforsamling d

RUC Alumne bilag 1 Bestyrelsens beretning for det forløbne år Ordinær generalforsamling d RUC Alumne bilag 1 Bestyrelsens beretning for det forløbne år Bestyrelsen Bestyrelsen konstituerede sig på sit første møde d. 21. januar 2016 således, at Kirstine Fabricius blev nyvalgt formand, Henning

Læs mere

F R E M T I D V I H O L D E R O P D AT E R E T I G

F R E M T I D V I H O L D E R O P D AT E R E T I G F R E M T I VISION: et førende trendinstitut i Skandinavien u får en ambitiøs og stærkt vidende samarbejdspartner Ønsker du at blive løbende opdateret på nu tidens og fremtidens trends? Tegn et medlemskab

Læs mere

Jørn Clemmensen blev valgt til ordstyrer. Anette Ørsted blev valgt til referent.

Jørn Clemmensen blev valgt til ordstyrer. Anette Ørsted blev valgt til referent. 1 Referat fra Generalforsamling i faggruppen: Dagbehandling af børn, unge og familier. Generalforsamlingen blev holdt på Metropol i Odense den 26. maj 2014. Vi har forinden generalforsamlingen brugt formiddagen

Læs mere

Referat af Generalforsamling

Referat af Generalforsamling Side 1 af 5 Referat af Generalforsamling SEKTIONEN FOR SELVSTÆNDIGE SOCIALRAÅ DGIVERE Odense Zoo d. 18.01.2018 Ordstyrer: Anne-Marie Wulf Referent: Rikke Ludvigsen Deltagere: 15 Formandens beretning for

Læs mere

Sammendrag af SundhedsRådets historie

Sammendrag af SundhedsRådets historie Sammendrag af SundhedsRådets historie 1998 2009 Af Annemarie Goldschmidt Hvornår blev SundhedsRådet stiftet, og hvilket arbejde lå forud for stiftelsen? SundhedsRådet blev stiftet den 3. januar 1998 kl.

Læs mere

Referat af generalforsamling 25. februar 2014 i Foreningen af Danske Vinimportører

Referat af generalforsamling 25. februar 2014 i Foreningen af Danske Vinimportører Vedbæk, 14. januar 2015/bbr Nyhedsbrev Februar 2014 Kære medlem af Foreningen af Danske Vinimportører, Referat af generalforsamling 25. februar 2014 i Foreningen af Danske Vinimportører 12 medlemmer af

Læs mere

Vedtægter. Foreningens navn og adresse. Foreningens adresse er hos formand, næstformand eller sekretær. Foreningen er uafhængig og landsdækkende.

Vedtægter. Foreningens navn og adresse. Foreningens adresse er hos formand, næstformand eller sekretær. Foreningen er uafhængig og landsdækkende. Vedtægter 1 Foreningens navn og adresse Foreningens navn er: Patientforeningen Netværk for Kræftbehandling i Udlandet NETKU. Foreningens adresse er hos formand, næstformand eller sekretær. Foreningen er

Læs mere

Jeg kom som adm. overlæge til afdelingen i 1996 og deltog i et forløb med konsulentfirma betinget af forholdene i afdelingen i tiden inden

Jeg kom som adm. overlæge til afdelingen i 1996 og deltog i et forløb med konsulentfirma betinget af forholdene i afdelingen i tiden inden 18.7. 2002 18.7. 2002 18.7. 2002 18.7. 2002 Jeg kom som adm. overlæge til afdelingen i 1996 og deltog i et forløb med konsulentfirma betinget af forholdene i afdelingen i tiden inden Tidlig opmærksomhed

Læs mere

TALEPAPIR. Det talte ord gælder. Samråd vedr. bivirkninger ved HPV-vaccine. 7. november 2013 kl. 14.00-16.00, lokale

TALEPAPIR. Det talte ord gælder. Samråd vedr. bivirkninger ved HPV-vaccine. 7. november 2013 kl. 14.00-16.00, lokale Sundheds- og Forebyggelsesudvalget 2013-14 SUU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 164 Offentligt TALEPAPIR Det talte ord gælder Tilhørerkreds: Anledning: Taletid: Tid og sted: Folketingets Sundhedsudvalg

Læs mere

Resultat af MedlemsMeningsMåling blandt personlige medlemmer februar 2010

Resultat af MedlemsMeningsMåling blandt personlige medlemmer februar 2010 Resultat af MedlemsMeningsMåling blandt personlige medlemmer februar 2010 LNS har gennemført en medlemsundersøgelse baseret på telefoninterview (foretaget af bestyrelsesmedlemmer) i perioden december 2009-januar

Læs mere

Sundhedsstyrelsens Råd vedrørende alternativ behandling Den 21. maj 2008 J.nr. 7-205-01-1/1/HBI REFERAT

Sundhedsstyrelsens Råd vedrørende alternativ behandling Den 21. maj 2008 J.nr. 7-205-01-1/1/HBI REFERAT Sundhedsstyrelsen Sundhedsstyrelsens Råd vedrørende alternativ behandling Den 21. maj 2008 J.nr. 7-205-01-1/1/HBI Til Rådets medlemmer REFERAT af møde i Sundhedsstyrelsens Råd vedr. alternativ behandling

Læs mere

Hvad kan vi gøre for dig som indkøber i det offentlige?

Hvad kan vi gøre for dig som indkøber i det offentlige? Hvad kan vi gøre for dig som indkøber i det offentlige? Hvem er IKA og hvorfor vil vi gerne have dig som medlem? Kravene fra EU om anvendelse af direktiverne om offentlige indkøb, bevidstheden om bedre

Læs mere

KOMMUNIKATION. JYSKs kommunikationskanaler 2. Hjemmeside 3. Reklamer 4. Pressemeddelelser 5. Facebook og YouTube 6. Karriere- og elevavis 7 GO JYSK 8

KOMMUNIKATION. JYSKs kommunikationskanaler 2. Hjemmeside 3. Reklamer 4. Pressemeddelelser 5. Facebook og YouTube 6. Karriere- og elevavis 7 GO JYSK 8 KOMMUNIKATION JYSKs kommunikationskanaler 2 Hjemmeside 3 Oms 3,9b Reklamer 4 Pressemeddelelser 5 Facebook og YouTube 6 Karriere- og elevavis 7 GO JYSK 8 Lars Larsens bog 9 Events 10 1 JYSKS KOMMUNIKATIONSKANALER

Læs mere

Fagligt selskab for sygeplejersker med interesse for komplementær og alternativ behandling

Fagligt selskab for sygeplejersker med interesse for komplementær og alternativ behandling Fagligt selskab for sygeplejersker med interesse for komplementær og alternativ behandling Referat 9. ordinære generalforsamling i FS-KAB lørdag d. 24/10-2015 kl. 10 12. Odense Universitetshospital, Patienthotellet

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 28. januar 2015 i Aarhus

Bestyrelsesmøde den 28. januar 2015 i Aarhus Bestyrelsesmøde den 28. januar 2015 i Aarhus Til stede: Hanne, Patricia, Michael, Bente Fraværende: Allan og Pia skulle have været med på Skype, men internettet fungerede ikke. Linda blev i København,

Læs mere

Medlemsblad nr Indhold i dette blad Nyt fra bestyrelsen Årets stævner Ny hjemmeside Stævner 2014

Medlemsblad nr Indhold i dette blad Nyt fra bestyrelsen Årets stævner Ny hjemmeside Stævner 2014 Medlemsblad nr. 2-2013 Indhold i dette blad Nyt fra bestyrelsen Årets stævner Ny hjemmeside Stævner 2014 Nyt fra Bestyrelsen: Efter generalforsamlingen og efter at bestyrelsen har konstitueret sig, har

Læs mere

Hvad kan vi gøre for dig som leverandør til det offentlige?

Hvad kan vi gøre for dig som leverandør til det offentlige? Hvad kan vi gøre for dig som leverandør til det offentlige? Hvem er IKA og hvorfor vil vi gerne have dig som medlem? Kravene fra EU om anvendelse af direktiverne om offentlige indkøb, bevidstheden om bedre

Læs mere

Velkommen til det 6 nyhedsbrev fra HK Rådighedslønsforeningen..

Velkommen til det 6 nyhedsbrev fra HK Rådighedslønsforeningen.. Velkommen til det 6 nyhedsbrev fra HK Rådighedslønsforeningen.. Kære Rådighedslønnere Så er vi halvvejs henne i året og mange ting er sket syntes vi lever både i DSB og BaneDK i en tid hvor de holder os

Læs mere

DIABETESFORENINGEN STRATEGIPLAN

DIABETESFORENINGEN STRATEGIPLAN DIABETESFORENINGEN STRATEGIPLAN 2018-21 DIABETESFORENINGEN STRATEGIPLAN 2018-21 Diabetesforeningens mission Diabetesforeningens mission tager afsæt i de indsatsområder, der er fastlagt i foreningens vedtægter.

Læs mere

Formandens beretning fra marts 2013 til marts 2014

Formandens beretning fra marts 2013 til marts 2014 Formandens beretning fra marts 2013 til marts 2014 1 Formandens beretning fra marts 2013 til marts 2014 ved Ingrid Lysholdt Den nuværende bestyrelse består ud over undertegnede Ingrid Lysholdt, af Næstformand

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Kommunikationsstrategi

Kommunikationsstrategi NETOP netværk for oplysning Kommunikationsstrategi for lokalforeninger - 2011 Martin T. Hansen 1 Intro NETOPs medlemsforeninger er meget forskellige og har meget forskellige måder at kommunikere på. Som

Læs mere

13. Datering Stk. 1. Således vedtaget på generalforsamling d.

13. Datering Stk. 1. Således vedtaget på generalforsamling d. VEDTÆGTER 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Middelfart Økologiske Fødevarefællesskab forkortet MØF. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Middelfart Kommune. 2. Formål Stk. 1. Foreningens formål

Læs mere

DANSK FJERNVARME. FJERNVARMENS BRANCHEORGANISATION en stærk energipolitisk aktør

DANSK FJERNVARME. FJERNVARMENS BRANCHEORGANISATION en stærk energipolitisk aktør DANSK FJERNVARME FJERNVARMENS BRANCHEORGANISATION en stærk energipolitisk aktør STÆRK FAGLIG RÅDGIVNING / BRANCHENS TALERØR / STORT UDBUD AF UDDANNELSE OG ARRANGEMENTER VI ER TIL FOR MEDLEMMERNE Dansk

Læs mere

Årsrapport 2012: second opinion ordningen og eksperimentel kræftbehandling

Årsrapport 2012: second opinion ordningen og eksperimentel kræftbehandling Årsrapport 2012: second opinion ordningen og eksperimentel kræftbehandling 2013 Årsrapport 2012: Second Opinion ordningen og eksperimentel kræftbehandling Sundhedsstyrelsen Axel Heides Gade 1 2300 København

Læs mere

Bestyrelsens beretning om det forløbene regnsskabsår

Bestyrelsens beretning om det forløbene regnsskabsår Bestyrelsens beretning om det forløbene regnsskabsår Ved bestyrelsesforperson Ulla Højmark Jensen Forum 100% generalforsamling 2019, Odin Havnepark, lumbyvej 17F, 5000 Odense C lokale 11 25. September

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Dansk Selskab for ledelse i Sundhedsvæsenet. Dansk Selskab for ledelse i Sundhedsvæsenet

VEDTÆGTER. for. Dansk Selskab for ledelse i Sundhedsvæsenet. Dansk Selskab for ledelse i Sundhedsvæsenet VEDTÆGTER for Dansk Selskab for ledelse i Sundhedsvæsenet Dansk Selskab for ledelse i Sundhedsvæsenet 1 Navn Foreningens navn er»dansk Selskab for ledelse i Sundhedsvæsenet«(DSS). På engelsk»danish Association

Læs mere

Mål- og strategiplan

Mål- og strategiplan Mål- og strategiplan 2016-2018 Overordnet: Dansk Epilepsiforenings formål er grundlæggende at arbejde for, at mennesker med epilepsi skal begrænses mindst muligt i deres levevilkår. Det arbejder foreningen

Læs mere

KRÆFTENS BEKÆMPELSE ET OVERBLIK 5MIN

KRÆFTENS BEKÆMPELSE ET OVERBLIK 5MIN KRÆFTENS BEKÆMPELSE ET OVERBLIK 5MIN VISION KRÆFT I TAL VI VIL ET LIV UDEN KRÆFT A B VELKOMMEN TIL KRÆFTENS BEKÆMPELSE MISSION C A. En ud af tre får kræft. B. To ud af tre bliver pårørende. C. Fire ud

Læs mere

Mindfulness. Foreningen. Mindfulness Foreningens vedtægter. 1. Navn og hjemsted

Mindfulness. Foreningen. Mindfulness Foreningens vedtægter. 1. Navn og hjemsted Mindfulness Foreningen Mindfulness Foreningens vedtægter 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Mindfulness Foreningen Danmark. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Århus Kommune. 2. Formål Stk. 1.

Læs mere

Velkommen i brugsforeningsbestyrelsen

Velkommen i brugsforeningsbestyrelsen Velkommen i brugsforeningsbestyrelsen Det er stort at være medlem af FDB Gør hverdagen bedre Brugsforeningsbestyrelsens arbejde Bestyrelsen for en brugsforening har ansvar for brugsforeningens drift og

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2017 afholdt d. 19. august på Hotel Vissenbjerg Storkro.

Referat af generalforsamlingen 2017 afholdt d. 19. august på Hotel Vissenbjerg Storkro. Referat af generalforsamlingen 2017 afholdt d. 19. august på Hotel Vissenbjerg Storkro. 1.a. Valg af dirigent: Flemming Glymov blev valgt 1.b. Valg af referent: Flemming Glymov og Jan Bøgsted udfærdiger

Læs mere

KLF S KOMMUNIKATIONSPOLITIK

KLF S KOMMUNIKATIONSPOLITIK KLF S KOMMUNIKATIONSPOLITIK Københavns Lærerforening ønsker at sikre lettilgængelig og tidssvarende kommunikation til og fra medlemmer og omverdenen. Vores indsats skal være præget af åbenhed, professionalitet

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 30.april 2011-6½ års jubilæum i dag

Referat fra generalforsamlingen den 30.april 2011-6½ års jubilæum i dag Referat fra generalforsamlingen den 30.april 2011-6½ års jubilæum i dag Ad a Dirigent: Palle Referent: Dorthe Stemmeudvalgspersoner: senere, hvis behov Ad b Formandens beretning: godkendt (bilag 1) Ad

Læs mere

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Juni 2015

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Juni 2015 Tversted Borger- og Turistforening ønsker i fremtiden at udvise en større åbenhed omkring vores arbejde og aktiviteter mm. derfor vil der blive udsendt et lille nyhedsbrev (ca. 8-10 gange om året) på www.tverstedliv.dk

Læs mere

skandinaviens største cykel- og triatlonmesse

skandinaviens største cykel- og triatlonmesse 2017 Bliv udstiller på skandinaviens største cykel- og triatlonmesse ØST 11.-12. november Roskilde Kongrescenter 25.-26. november MESSE C, Fredericia VEST Velkommen til CykelSportMessen - Skandinaviens

Læs mere

1. Hvad skal Naturvejlederforeningen kommunikere? (hvilke budskaber) 25. marts 2014

1. Hvad skal Naturvejlederforeningen kommunikere? (hvilke budskaber) 25. marts 2014 25. marts 2014 Kommunikationsplan for Naturvejlederforeningen - udkast Forslag til konkrete tiltag, der kan sættes i værk for at føre kommunikationsstrategien ud i livet. Nedenstående tiltag skal løbende

Læs mere

Nyhedsbrev Oktober 2013. Til Kalenderen ;-) Offentligt foredrag og debatmøde om voksenmobning Arrangeret af Landsforeningen Voksenmobning Nej Tak!

Nyhedsbrev Oktober 2013. Til Kalenderen ;-) Offentligt foredrag og debatmøde om voksenmobning Arrangeret af Landsforeningen Voksenmobning Nej Tak! Nyhedsbrev Oktober 2013 Kære medlemmer og læsere af Landsforeningens nyhedsbrev Heri kan du læse seneste nyt fra satspuljeprojektet, og hvad der ellers rører sig. Til Kalenderen ;-) Offentligt foredrag

Læs mere

Åbenhed efterlyses. Sygeplejersken artikler

Åbenhed efterlyses. Sygeplejersken artikler Åbenhed efterlyses Mødet med alternativ behandling sætter mange sygeplejersker i et dilemma - splittet mellem den naturvidenskabelige faglighed og ønsket om at støtte patienten. Recepten er mere viden

Læs mere

Referat af generalforsamling i VIDA

Referat af generalforsamling i VIDA Referat af generalforsamling i VIDA Dato: Mandag den 17. maj 2010 kl. 16.45 på Hotel Frederiksdal Dagsorden: Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning og årets arrangementer

Læs mere

Kommunikationsstrategi

Kommunikationsstrategi Kommunikationsstrategi November 2014 Byggesocietetet ønsker løbende at udvikle og styrke kommunikationen internt og eksternt. Vi vil overfor vores interessenter fremstå som en åben og demokratisk landsorganisation,

Læs mere

Bliv en del af Danmarks One Stop Shopping kompetenceplatform

Bliv en del af Danmarks One Stop Shopping kompetenceplatform Bliv en del af Danmarks One Stop Shopping kompetenceplatform BLIV LEVERANDØR på vores kompetenceplatform Kursus-Kompagniets One Stop Shopping portal tilbyder kompetenceudvikling og konsulentydelser til

Læs mere

www.handicaphistoriskselskab.

www.handicaphistoriskselskab. www.handicaphistoriskselskab. Historisk Selskab for Handicap og Samfund www.handicaphistoriskselskab.dk Årsmøde og generalforsamling den 9. april 2011 på Kofoedsminde i Rødbyhavn Årsmøde og generalforsamling

Læs mere

Mette Sommerlund vil lave en lille præsentation af sit oplæg, som vi kan lægge på vores hjemmeside.

Mette Sommerlund vil lave en lille præsentation af sit oplæg, som vi kan lægge på vores hjemmeside. IKTYOSISFORENINGEN Iktyosis en gruppe af arvelige hudsygdomme Referat af generalforsamling søndag den 21. marts 2010 Lad mig allerførst sige tak de fremmødte medlemmer. Der var nye ansigter og gamle medlemmer

Læs mere

Du er ikke alene. Nyhedsbrev 07-13

Du er ikke alene. Nyhedsbrev 07-13 Bestyrelsen: Formand Kåre Pedersen Kasserer Thomas Pedersen Næstformand Dorthe Lykke Æresbestyrelsesmedlem Niels Kielsen Bestyrelsesmedlem Henrik Nielsen Bestyrelsesmedlem Nick Bidstrup Suppleant Charlotte

Læs mere

Aktionsforskningsgruppe i samarbejde mellem Taos Institute og MacMann Berg Invitation til at deltage i dagsordensættende og innovativ praksisudvikling

Aktionsforskningsgruppe i samarbejde mellem Taos Institute og MacMann Berg Invitation til at deltage i dagsordensættende og innovativ praksisudvikling Aktionsforskningsgruppe i samarbejde mellem Taos Institute og MacMann Berg Invitation til at deltage i dagsordensættende og innovativ praksisudvikling Ambitionen Det er MacMann Bergs vision at være dagsordensættende

Læs mere

Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling

Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling Beretning for lokalafdelingens arbejde 2014 Et år er gået, og det er tid til at se tilbage på, hvad har året bragt. Generalforsamlingen står for døren. Der er masser

Læs mere

Vejlaget Bispebjærg By

Vejlaget Bispebjærg By Vejlaget Bispebjærg By Referat af ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 9. april 2014 i "salen" på TK's Ungdomsgård, Tuborgvej 185. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse

Læs mere

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Side 1/5 Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Før selve referatet

Læs mere

Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer 2016

Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer 2016 Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer 016 1 ) Der stemmes samlet om de mærkede ændringer i 3 stk.1 og 3 stk. 5 ) Der stemmes samlet om de mærkede ændringer i 5 stk. 1, 5 stk. og 6 stk. 3 pkt. 6c Gældende

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Hvorfor skal ØL støtte udviklingen af økologisk jordbrug i udviklingslande? - Per Rasmussen, ØL

Hvorfor skal ØL støtte udviklingen af økologisk jordbrug i udviklingslande? - Per Rasmussen, ØL Hvorfor skal ØL støtte udviklingen af økologisk jordbrug i udviklingslande? - Per Rasmussen, ØL ØL s formålsparagraf At sikre den fortsatte udvikling af økologisk fødevareproduktion frem mod de økologiske

Læs mere

LYLE- LYMFEKRÆFT & LEUKÆMI

LYLE- LYMFEKRÆFT & LEUKÆMI Nyhedsbrev januar 2008 Nyheder fra LYLE Dette nummer er blevet redigeret af Jytte Gamby. Louise Aagaard Nielsen skriver opgave i december og er til eksamen et par gange i januar. Indlæg uden underskrift

Læs mere

Danske Naturister. www.naturister.dk

Danske Naturister. www.naturister.dk Referat fra DNs generalforsamling lørdag den 4. februar 2006. Generalforsamlingen blev afholdt i Vesterbro Kulturhus. Der var 31 personligt fremmødte medlemmer til generalforsamlingen. Ad. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Kommunikationspolitik

Kommunikationspolitik Kommunikationspolitik Januar 2009 Hillerød Hospital Kommunikationsenheden Kommunikationspolitik Kommunikationsenheden Hillerød Hospital Kommunikationspolitik for Hillerød Hospital Indhold 1. Formål...

Læs mere

Cystisk Fibrose Foreningen - formål, vision og målsætning 2020

Cystisk Fibrose Foreningen - formål, vision og målsætning 2020 Cystisk Fibrose Foreningen - formål, vision og målsætning 2020 - Vi kæmper for bedre og længere liv for børn og voksne med cystisk fibrose Formål... 3 Vision... 3 Målsætning 2020... 3 1. Støtte... 4 2.

Læs mere

Er de sociale medier også et ledelsesværktøj?

Er de sociale medier også et ledelsesværktøj? Er de sociale medier også et ledelsesværktøj? Bodil Damkjær er uddannet cand. phil og adm. direktør i PLINGyou A/S. Bodil hjælper dansk erhvervsliv med deres professionelle brand på LinkedIn. Bodil holder

Læs mere

BYGNINGSKULTUR 2015 SAMLER ALLE GODE KRÆFTER OM BYGNINGSKULTURARVEN

BYGNINGSKULTUR 2015 SAMLER ALLE GODE KRÆFTER OM BYGNINGSKULTURARVEN BYGNINGSKULTUR 2015 SAMLER ALLE GODE KRÆFTER OM BYGNINGSKULTURARVEN Af Hans Peter Svendler, direktør, Realdania, og Steen Hvass, direktør, Kulturarvsstyrelsen Realdania og Kulturarvsstyrelsen har igennem

Læs mere

ANALYSERAPPORT FOR 2014 KVALITETSSTYRINGSSYSTEM FOR NATUR- OG MILJØADMINISTRATIONEN

ANALYSERAPPORT FOR 2014 KVALITETSSTYRINGSSYSTEM FOR NATUR- OG MILJØADMINISTRATIONEN ANALYSERAPPORT FOR 2014 KVALITETSSTYRINGSSYSTEM FOR NATUR- OG MILJØADMINISTRATIONEN 1 INDHOLD 2 Indledning... 3 3 Brugertilfredshedsundersøgelse... 3 4 Kvalitetspolitik... 3 5 Opfølgning på kvalitetsmål

Læs mere

Repræsentantskabsmøde 18. november 2013. Beretning Margit Roed

Repræsentantskabsmøde 18. november 2013. Beretning Margit Roed Repræsentantskabsmøde 18. november 2013 Beretning Margit Roed 2013 Hvad var det vi gerne ville? Øget kontakt med medlemmerne Faglige Selskaber Mere synlige - indflydelse Udvikling af den professionelle

Læs mere

Præsentationsteknik med gennemslagskraft

Præsentationsteknik med gennemslagskraft Præsentationsteknik med gennemslagskraft Præsentationsteknik med gennemslagskraft Brænd igennem, og gør indtryk på dine tilhørere Kom igennem med dit budskab At få folk med sig og skabe opbakning er en

Læs mere

Referat af Nordfyns Erhvervsråds bestyrelsesmøde nr. 116

Referat af Nordfyns Erhvervsråds bestyrelsesmøde nr. 116 Referat af Nordfyns Erhvervsråds bestyrelsesmøde nr. 116 Dato: Onsdag den 12. marts kl. 9.00 Sted: Udviklingspark Nord, Adelgade 119B, 5400 Bogense SUNEKÆR 1 5471 SØNDERSØ Tlf. +45 63 88 20 30 Fax +45

Læs mere

Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds Vestsjælland. Dato og tid: torsdag den 22. september 2016, kl

Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds Vestsjælland. Dato og tid: torsdag den 22. september 2016, kl Til ABF's medlemsforeninger i kreds Vestsjælland Hotel Strandparken, Kalundborgvej 58, 4300 Holbæk Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds Vestsjælland Dato og tid: torsdag den 22. september 2016, kl.

Læs mere

Landsforeningen Voksenmobning Nej Tak!

Landsforeningen Voksenmobning Nej Tak! Landsforeningen Voksenmobning Nej Tak! REFERAT GENERALFORSAMLING D. 26.4.2015 1. Valg af stemmetællere Ingen valgt, da der ikke mentes at være behov for det. 2. Valg af dirigent/ordstyrer Kjeld Holm 3.

Læs mere

Generalforsamling onsdag den 21. marts 2018 på Lejbjergcentret

Generalforsamling onsdag den 21. marts 2018 på Lejbjergcentret Generalforsamling onsdag den 21. marts 2018 på Lejbjergcentret Aftenens program: Kl. 17.30 17.55 ankomst og registrering: Kl. 18.00 Spisning Kl. 19.00 Generalforsamling der var 27 personer og 22 stemmeberettiget

Læs mere

NETKU. Netværk for kræftbehandling i udlandet. NETKU samarbejder med Kræftens Bekæmpelse

NETKU. Netværk for kræftbehandling i udlandet. NETKU samarbejder med Kræftens Bekæmpelse Netværk for kræftbehandling i udlandet samarbejder med Kræftens Bekæmpelse Om foreningen (Netværk for Kræftbehandling i Udlandet) arbejder for, at det i fremtiden bliver let, problemløst og gratis at blive

Læs mere

Når man skal udfylde i feltet: branche, kan det være relevant, at se valgmulighederne lidt igennem for at finde den mest passende.

Når man skal udfylde i feltet: branche, kan det være relevant, at se valgmulighederne lidt igennem for at finde den mest passende. Sådan opretter du en LinkedIn profil: - Først starter man med at klikke ind på LinkedIn.com På forsiden ser man en boks til højre på skærmen. Her har man mulighed for at oprette sin profil ved hjælp af

Læs mere

Lean Construction - DK

Lean Construction - DK Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Regnskab 2013 (Se bilag 1) 4. Overflytning af sekretariat (Se bilag 2) 5. Vedtægtsændringer (Se bilag 3) 6. Handlingsplan 7. Kontingent 8. Budget

Læs mere