Ulbjerg Kraftvarme 29. sep. 2011

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ulbjerg Kraftvarme 29. sep. 2011"

Transkript

1 Ulbjerg Kraftvarme 29. sep Beretning til Generalforsamling varmeåret 2010/11 1. Valg af dirigent ** John Vestergaard 2. Beretning til generalforsamling varmeåret 2010/11 Afslutning af varmeår Varmeåret 2010/11 er afsluttet. Forbruget ligger over det forventede. Aflæsningen viser et samlet forbrug på MWh. mod MWh. året før. Varme/år Varmeforbrug Graddage Pct. *) 2010/ MWh ,4 2009/ MWh ,4 2008/ MWh ,1 *) Afvigelse i forhold til graddagetallet Graddagene er af Teknologisk institut opgjort til 3.091, svarende til 106,4 % af det normale, som er graddage. Stigningen i forbruget i Mwh, er 5.2 % højere end foregående år. Bestyrelsen besluttede med udgangspunkt i de meget kolde vintermåneder at hæve a contobetalingen i varmeårets 4 sidste måneder. Graddagene rettede sig i forårsmånederne og varmeåret blev billigere end vi kunne forudse i januar. Året afsluttes således med en tilbagebetaling til forbrugerne på ca kr.

2 Resultatet Regnskabet udviser et overskud på kr. Der henlægges ikke til investeringer dette regnskabsår. Det hænger sammen med, at vi har penge til investeringer og at motoren er forholdsvis nylig renoveret. Resultatet ligger forholdsvis tæt på det budgetterede. Der var budgetteret med et overskud på kr. Resultatet betegnes alligevel som meget tilfredsstillende, i betragtning af at der har været afholdt vedligeholdelsesomkostninger på tanken for ca kr. over den ordinære drift. At resultatet er lidt dårligere end budgetteret forklares med, at gaspriser har været stigende, mens el-salget har været knap så givtigt som forventet. Priser på såvel gas som el fastsættes dag til dag på markedsvilkår. Som det har tegnet sig det seneste år, har det været en fordel at have skiftet til el- og gashandel på markedsvilkår. Gasprisens sammensætning Gasprisens sammensætning 0,08 2,70 2,17 Gaspris Distribution Energiafgift Transmission 0,33 Figuren er baseret på priser fra maj og sammenlagt udgør prisen 5,28 kr. mod 4,76 kr. tidligere år svarende til 10,9 % højrere. Som figuren viser, så tilfalder langt det meste af kagen staten. Naturligvis hele afgiftsbeløbet, men også en del af posten naturgas, da staten er medejer af DONG, som indvinder naturgassen i Nordsøen.

3 8,5 7,5 8 6,5 7 5,5 6 4,5 5 3,5 4 2,5 3 1,5 2 0,5 1 0 Gaspris / / / / /12 budget jul aug sep okt nov dec jan feb mar apr maj Gasprisen har været præget af en vis ro i løbet af året, skønt der er handlet på markedsvilkår. Prisen har det meste af året lagt på 5,03 5,63 kr. Gasmotoranlæg Gasmotoranlægget har fungeret meget tilfredsstillende hen over året, hvilket også aflæses af en tilfredsstillende el-produktion. Motoren har kørt i ca timer. Det er lidt flere end de seneste par år, fordi der har været koldere, el-priserne generelt høje og fordi motoren har kørt stabilt uden store planlagte eftersyn. Motoren var dog taget ud af drift i den periode, hvor der blev udført vedligeholdelse på akkumuleringstanken. Der er en serviceaftale på motoren, som afholder udgifter mellem serviceintervallerne og så har vi en kaskoforsikring til at tage sig af egentlige havarier, hvis dette måtte forekomme. Der er et tilbagevendende problem med mortordriften. Når returvandet når op på temperaturer i nærheden af de 46 o lukker styringen motoren gradvis ned. Returvandet udgør kølevand til motoren. Vi har set så høje returtemperaturer i de netop overståede sommermåneder, at motoren går ned på reduceret kraft og dermed reduceret effektivitet. Der er plads til forbedring. Forbedringen skal ske hos forbrugerne. De høje returtemperaturer fremprovokeres af manglende service og interesse for forbrugerinstallationerne. Bestyrelsens henvendelser til forbrugerne virker desværre ikke. Der har i øvrigt ikke været hændelser, der kan karakteriseres, som større uheld eller forstyrrelser i året.

4 Kommende investeringer større udgifter Varmemålere står over for en udskiftning. Bestyrelsen har netop besluttet at udskifte 75 målere frem mod nytår. Prisen for en ny måler incl. montering vil beløbe sig til ca kr. Varmemåleren kan fjernaflæses. Der vil ligge nogle drifts- og styringsmæssige fordele i at kunne fjernaflæse og dermed kunne indhente data fra måleren hyppigere. Data er eksempelvis: Forbrug Returtemperatur Afkøling over periode Lækagekontrol Vi har gennem de senere år haft en del problemer med vandspild. Det koster naturligvis vand, men det koster også energitab. Som oftest har tabet vist sig at være hos forbrugerne inden for hovedhanerne. Disse lækager vil kunne opfanges med nye målere inden de udvikler sig til egentlige vandskader. Forbrugerinstallationer der fungerer ineffektiv både for fællesskabet og for forbrugeren selv, vil lettere og løbende kunne udsøges. For at forebygge ineffektive installationer, har bestyrelsen valgt meget kraftig at anbefale forbrugerne at få foretaget et standardeftersyn på varmeinstallationen i forbindelse med målerudskiftningen. Eftersynet koster 400 kr. pr. installation. Det er en meget favorabel pris. Det kan gøres på disse vilkår, fordi varmeværket indirekte betaler en del af omkostningen, når det gennemføres sammen med målerudskiftningen. Varmeværket betaler transporttid (pakning af værktøjskasse og bil) til og fra kunden samt en del adskillelse og samling af installationen som en integreret del af målerudskiftningen. For Bestyrelsen er det meget afgørende at forbrugerne tager imod tilbuddet. I forbindelse med prøveinstallationer af den nye måler er der også gennemført standardeftersyn. Eftersynet har givet store driftsmæssige forbedringer på den enkelte installation når det gennemføres på samtlige installationer, vil det få en gavnlig virkning på helheden. Målerudskiftningen gennemføres af Ulbjerg Smedie.

5 Motorrenovering / Motorudskiftning finder sted om ca. 4 år. Henlæggelse må finde sted tidligst 5 år før investeringen skal gennemføres. Der må max. henlægges 80 % af investerings størrelse og den må årligt ikke udgøre mere end 20 %. Bestyrelsen vælger næppe at foretage maximal henlæggelse til aktivet. Forbrugerne har frem til nu slæbt med at betale den eksisterende motor og hele anlægget. Bestyrelsen ønsker derfor ikke at belaste priserne med at betale en ny motor fuldt ud, inden der bliver behov for den. Bestyrelsen har i øvrigt ikke lagt sig fast på om motoren skal renoveres eller udskiftes, når den om ca. 5 år har nået timer. En renovering risikerer at være for dyr set i forhold til hvad en ny motor (ombytningsmotor) koster, ligesom der kan være nogle teknologiske fordele ved at skifte til en ny motor. Prisen på en ny motor anslås at ligge på ca. 1.3 mio. kr. Levetiden på en motor er mellem år ud fra det driftstimetal vi opererer med. Priser i det nye år I det påbegyndte varmeår er følgende priser fastsat excl. moms. Forbrugsafgiften Den faste afgift pr.m 2 Stikafgift Målerafgift 475,00 kr. 20,00 kr ,00 kr. 500,00 kr. Der er således tale om en uændret pris i forhold til foregående år, men i øvrigt en noget lavere pris end vi ellers har kunnet præstere i de tidligere år. På et tidligere tidspunkt havde vi forventninger om, at kunne nedsætte prisen igen i år. Bestyrelsen valgte dog at fastholde prisen, fordi forskellige dispositioner op til regnskabsafslutningen pegede på et underskud. Med udgangspunkt i forventningerne til regnskabsresultatet for 2010/11 besluttede bestyrelsen samtidig at budgettere med et lidt højere overskud i 2011/12 end vi ellers ville have gjort. Det betyder, at prisen reelt kunne have været reduceret yderligere i 2011/12. Denne prisreduktion vil så komme et år længere fremme, hvis ellers de produktionsvilkår, som vi kender nu, kan fastholdes. Det spiller naturligvis også ind, at vi som længe ventet er fri for ydelser på lån. Bestyrelsen vil følge udviklingen på især gas- og el-priser nøje og opfordrer som sådan forbrugerne til det samme. Dagspressen er sædvanligvis meget

6 meddelsom, når det gælder udsving i energipriser; faktisk helt på højde med oplysninger om samfundsøkonomiske forhold. Bestyrelsen gør opmærksom på, at der er tale om a contopriser, idet vi af skattemæssige og lovgivningsmæssige årsager er nødsaget til at søge et resultat omkring 0 kr. Olieprisen har et langt stykke tid lagt på ca. 110 $ pr. tønde. Som bekendt har olieprisen i en periode været på 147 $. Det var i løbet af regnskabsåret Der er ganske mange faktorer som spiller ind på prisniveauet på råolie og dermed naturgasprisen. Der kan nævnes Selve $-kursen Vækst eller afmatning i verden (konjunkturer) Generel efterspørgsel på energi Naturen Trusselsbilledet i forhold til ro / uro i verden Investorers anbringelse af fri kapital Etc Varmeprisen er stort set alene under påvirkningen af gaspriser og afregningspriser for el-salget. Handel af gas på markedsvilkår har dog i nogen grad frigjort os fra olieprisen prisudvikling. Gasprisen fastsættes på børslignende vilkår på nordpool. Prissætningen af varmeværkets tariffer er derfor nøje sammenhængende med omkostningen til gas, idet hele 83 % af værkets omkostninger går til gaskøb: Markedsel Bestyrelsen har aftale med Markedskraft om at lave produktionsplanlægning og afsætte vores el-produktion på el-børsen. Opgaven med at starte og stoppe gasmotoren er således overdraget til Markedskraft. Det sker via en opkobling over Internettet. Bestyrelsen har vurderet, at Markedskraft har bedre forudsætninger for at få indmeldt produktionen til den rigtige afregningspris, end vi selv vil have. Markedskraft har varetaget denne opgave de seneste to regnskabsår. Som et prissikringselement til markedsprisen på el, har vi opnået et grundbeløb på kr. Grundbeløbet kan max. strække sig til kr. I 2009/10 modtog vi alt kr. i grundbeløb / prissikring.

7 Samlet har det betydet en stigning på el-indtægten. Udvikling i el-salget / / / / / /11 Fig. viser at indtægten har været stigende efter skiftet til markedsel. Det skal bemærkes, at grundbeløbet også udbetales, hvis vi vælger at lade gasmotoren stå stille, blot den er køreklar. Faldet fra 2009/10 til 2010/11 forklares med, at motoren stod stille mens vi udførte vedligeholdelse på akkumuleringstanken, samt at vi har modtaget et langt mindre grundbeløb. Det er en del af energipolitikken her i landet, at de små kraftvarmeværker skal stå på standby for vindkraften, fordi disse værker udmærker sig ved hurtigt at kunne være i fuld drift, hvis der sker udfald på vindkraften. Det bliver vi som sådan betalt for. Hændelser efter regnskabsårets afslutning og fokus fremover Der vil som nævnt blive taget fat på udskiftning af varmemålere. Det er ikke usandsynligt, at alle målere udskiftes i løbet af 2011/2012. Der er afsat penge i regnskabet til at begynde processen. Undersøgelse af akkumuleringstanken i forbindelse med vedligeholdelsesarbejdet tyder på en levetid på mindst 20 år endnu. Tidligere vurderinger af fjernvarmerør fortæller, at den type rør der er lagt i Ulbjerg forventes at have en levetid på op til endnu 20 år. Det er ventet, at motoren skal renoveres om ca. 4 år eller mere sandsynligt skiftes, da det forventes at være økonomisk mere favorabelt. En evt. motorudskiftning vil blive lånefinansieret og afskrevet over levetiden..

8 Det forventes, at Folketinget i den kommende samling vil blive enig om en grønnere energipolitik, som bevirker at vi skal have fokus på andre produktionsformer og andre energikilder end naturgas. Det kan være i form af biobrændsel, biogas, varmepumper, solenergi og/eller andet. Bestyrelsen vil naturligvis være opmærksom på de muligheder, det vil give Ulbjerg Kraftvarme. Fremtiden synes dog at tegne lys for Ulbjerg Kraftvarme, set ud fra at vi er gældfrie og har et produktionsapparat, som har en betydelig længere levetid. Hvordan har varmeprisen udviklet sig kort tilbageblik! Varmeværkets lån er indfriet. Det påbegyndte varmeår er det første år, hvor der ikke betales ydelse på lån. Det fremgår nedenfor, hvad der har været ydet på lån de foregående år. Amortiseringsoversigt År Ydelse kr (dec) kr kr. Lånets indflydelse på varmeprisen Som det fremgår af tabellen neden for så har ydelser på lån haft stor indflydelse på varmeprisen År 2008/ / /11 *)2010/ /12 Varmeforbrug Fast bidrag Moms Varme i alt Der er forudsat en bolig på 130,00 kvm. med et forbrug på 15 MWh. *) Gennemsnitsvarmeforbrug 10,1 MWh pr. 100 kvm. Der forventes yderlige prisfald til næste varmeår. Det vil sige, at alt andet lige så nedsættes prisen i 4 ud af 5 år. Det år hvor der ikke har været nedsættelse af prisen er den fasthold uændret. Det betyder samtidig, at fjernvarmen er markant billigere end opvarmning med eksempelvis olie og samlet set det mest fordelagtige for Ulbjerg by.

9 Vi er på vej med en varmepris, som fuldt ud er på niveau med varmeprisen i andre byer på Viborgegnen Yderligere nedsættelser skal herefter findes gennem effektivisering, som eksempelvis gennem afkøling hos forbrugerne eller ved skift bort fra naturgas som brændsel. Forbrugernes opgave Forbrugerne anmodes endnu engang om at tage ansvar for eget forbrug. Hold et vågent øje med forbruget gennem hele varmeåret og ikke kun, når der er årsaflæsning. Sammenhold forbruget måned for måned med det forventede forbrug. Er forbruget i MWh højere end forventet, stil da jer selv følgende spørgsmål: har perioden været koldere end normalt har vi ændret vaner med vores opvarmning/varmtvandsforbrug har vi været i gang med en ombygning har jeg kontrolleret mit varmeanlæg/måler Giver svaret på jeres spørgsmål ikke nogen forklaring, kontakt da varmemesteren eller en VVS-installatør. Endelig bedes vi stå sammen om at forbedre afkølingen. Gør det til et diskussionsemne som mindst er på højde med forbruget og priserne. Forbruget og priserne kan i sine tilfælde ikke påvirkes, men det kan afkølingen. Så derfor brug energi på det der kan forandres. Er temperaturforskellen mellem fremløb og returløb lille og vandgennemstrømningen tillige høj, ja så er der tale om et kostbart teknisk og økonomisk problem, der i fællesskabets interesse skal gøres noget ved. Er temperaturen for høj på fjernvarmevandet, når det returnerer til værket ja så vil der samtidig være et for stort ledningstab. Udover, at gasmotoren ikke yder optimalt, hvis vandet er for varmt. Returvandet er kølevand på motoren og opvarmes på den måde af motoren inden det igen pumpes rundt i byen. Bestyrelsen har efterhånden bragt spørgsmålet på bane nogle gange uden at forholdet rigtigt har forandret sig. Det er baggrunden for, at bestyrelsen meget kraftigt henstiller til, at der gennemføres tilsyn i forbindelse med målerudskiftningen. Tager forbrugerne ikke imod tilbuddet om at få udført tilsyn på varmeinstallationen, vil bestyrelsen overveje at indføre såkaldte incitamentstariffer, da det

10 må erkendes, at vi ikke har opnået resultater gennem henvendelser til forbrugerne og gennem problematiseringen på generalforsamlinger. Ved en incitamentstarif forstås, at prisen for selve varmeforbruget står i forhold til, om man opnår en afkøling af fjernvarmvandet inden for en given tolerance.

11 Per Poulsen bestyrelsesformand Godkendt 3. Det reviderede årsregnskab fremlægges til godkendelse Godkendt 4. Budget for indeværende varmeår fremlægges Godkendt 5. Forslag fra bestyrelsen, herunder fremlæggelse af investeringsplan Ingen forslag 6. Indkomne forslag fra andelshaverne Ingen forslag 7. Valg af bestyrelsesmedlemmer På valg: Carina Ebbesen Jensen, Thomas Jensen, Ole Sørensen Carina Ebbesen Jensen, Thomas Jensen og Ole Sørensen genvalgt 8. Valg af suppleanter til bestyrelsen På valg Michael Nonbo John Vestergaard Michael Nonbo og John Vestergaard genvalgt 9. Valg af 2 interne revisorer På valg Sigurd Frederiksen John Vestergaard Sigurd Frederiksen og John Vestergaard genvalgt

12 10. Valg af revisorsuppleant På valg Erna Kjeldgaard ** Erna Kjeldgaard blev genvalgt 11. Valg af ekstern revisor ** Revisorerne i Skals blev genvalgt 12. Evt. ** Der blev orienteret om vindere af konkurrence afkøling / forbedret afkøling Underskrift Per Poulsen Thomas Jensen Ole Sørensen Carina Ebbesen Jensen Niels Jørgen Mathiassen

Ulbjerg Kraftvarme 29. sep. 2015

Ulbjerg Kraftvarme 29. sep. 2015 Ulbjerg Kraftvarme 29. sep. 2015 Beretning til Generalforsamling varmeåret 2014/15 1. Valg af dirigent ** Kurt Johansen blev valgt 2. Beretning til generalforsamling - varmeåret 2014/15 Afslutning af varmeår

Læs mere

Ulbjerg Kraftvarme 30. sep. 2012

Ulbjerg Kraftvarme 30. sep. 2012 Ulbjerg Kraftvarme 30. sep. 2012 Beretning til Generalforsamling varmeåret 2012/13 1. Valg af dirigent ** John Vestergaard blev valgt 2. Beretning til generalforsamling - varmeåret 2012/13 Afslutning af

Læs mere

Ulbjerg Kraftvarme 29. sep. 2014

Ulbjerg Kraftvarme 29. sep. 2014 Ulbjerg Kraftvarme 29. sep. 2014 Beretning til Generalforsamling varmeåret 2013/14 1. Valg af dirigent ** Kurt Johansen blev valgt 2. Beretning til generalforsamling - varmeåret 2013/14 Afslutning af varmeår

Læs mere

Ulbjerg Kraftvarme 26. sep. 2012

Ulbjerg Kraftvarme 26. sep. 2012 Ulbjerg Kraftvarme 26. sep. 2012 Beretning til Generalforsamling varmeåret 2011/12 1. Valg af dirigent ** John Vestergaard 2. Beretning til generalforsamling - varmeåret 2011/12 Afslutning af varmeår Varmeåret

Læs mere

Ulbjerg Kraftvarme 6. okt. 2016

Ulbjerg Kraftvarme 6. okt. 2016 Ulbjerg Kraftvarme 6. okt. 2016 Beretning til Generalforsamlingen varmeåret 2015/16 1. Valg af dirigent ** Niels Chr. Jensen 2. Beretning til generalforsamling - varmeåret 2015/16 Afslutning af varmeår

Læs mere

Generalforsamling i Skovlund Varmeværk onsdag, den 14. juni 2006.

Generalforsamling i Skovlund Varmeværk onsdag, den 14. juni 2006. Generalforsamling i Skovlund Varmeværk onsdag, den 14. juni 2006. Sted: Skovlund Kro Deltagere: 11 personer inkl. bestyrelse og varmemester. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne

Læs mere

Investeringer. Driftsøkonomien

Investeringer. Driftsøkonomien Beretning 2015 Nørre Snede Varmeværk har nu i 2 år haft samarbejde med Ejstrupholm Varmeværk. Et samarbejde, som har vist sig som en god løsning for begge værker, hvor vi især samarbejder om maskinerne

Læs mere

Hvalpsund Kraftvarmeværk. Generalforsamling. den 11. oktober 2006

Hvalpsund Kraftvarmeværk. Generalforsamling. den 11. oktober 2006 Hvalpsund Kraftvarmeværk rk Generalforsamling den 11. oktober 2006 Dagsorden Velkomst Valg af dirigent og stemmetællere Beretning for det forløbne regnskabsår Formandens beretning Bestyrelsens arbejde

Læs mere

Skuldelev Energiselskab A.M.B.A Side 1 af 5

Skuldelev Energiselskab A.M.B.A Side 1 af 5 Side 1 af 5 Referat fra generalforsamlingen i Skuldelev Energi A.M.B.A. 29. september 2005 Tilstede: 18 stemmeberettigede personer Referent: Hanne Normann Hansen Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Rudehaven. Kassererberetning for regnskabsåret til

Rudehaven. Kassererberetning for regnskabsåret til Kassererberetning for regnskabsåret 01.06.2014 til 31.05.2015 Regnskab og budget. Året 2014/2015 sluttede med et overskud på kr. 790.139,- hvor vi havde budgetteret med et Kr. 0,- resultat. Af store poster

Læs mere

Rudehaven. Kassererberetning for regnskabsåret til

Rudehaven. Kassererberetning for regnskabsåret til Kassererberetning for regnskabsåret 01.06.2012 til 31.05.2013 Regnskab og budget. Året 2012/2013 sluttede med et overskud på kr. 250.153,-hvilket er kr. 200.153,-mere end budgetteret. Af store poster kan

Læs mere

Rudehaven. Kassererberetning for regnskabsåret til

Rudehaven. Kassererberetning for regnskabsåret til Kassererberetning for regnskabsåret 01.06.2013 til 31.05.2014 Regnskab og budget. Året 2013/2014 sluttede med et overskud på kr. 574.760,- hvor vi havde budgetteret med et Kr. 0,- resultat. Af store poster

Læs mere

Slagslunde Fjernvarme A.m.b.a. Generalforsamling 2015. Velkommen til Slagslunde Fjernvarme A.m.b.a. Generalforsamling 2015

Slagslunde Fjernvarme A.m.b.a. Generalforsamling 2015. Velkommen til Slagslunde Fjernvarme A.m.b.a. Generalforsamling 2015 Fjernvarme A.m.b.a. Generalforsamling 2015 Velkommen til Slagslunde Fjernvarme A.m.b.a. Generalforsamling 2015 1 Fjernvarme A.m.b.a. Generalforsamling 2015 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Ulbjerg Kraftvarme 28. september 2017

Ulbjerg Kraftvarme 28. september 2017 Ulbjerg Kraftvarme 28. september 2017 Beretning til Generalforsamlingen varmeåret 2016/17 1. Valg af dirigent ** Jens Peter Christensen blev valgt 2. Valg af ekstern revisor På valg Revisorerne i Skals

Læs mere

Mølholm Varmeværk. REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING Afholdt onsdag den 8. okt. 2014 kl. 19.30

Mølholm Varmeværk. REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING Afholdt onsdag den 8. okt. 2014 kl. 19.30 Mølholm Varmeværk REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING Afholdt onsdag den 8. okt. 2014 kl. 19.30 j.nr. 43606002, LDN, 24.10.2014 År 2014, den 8. oktober kl. 19.30 afholdtes ordinær generalforsamling i

Læs mere

Der var fremmødt 20 andelshavere incl. bestyrelse, medarbejdere og revisor.

Der var fremmødt 20 andelshavere incl. bestyrelse, medarbejdere og revisor. Brande Fjernvarme amba Referat af den ordinære generalforsamling 2017. Torsdag, den 28. september 2017 kl. 19.30 på Hotel Dalgas. Der var fremmødt 20 andelshavere incl. bestyrelse, medarbejdere og revisor.

Læs mere

Ledelses beretning for 2012 2013. Velkommen til den årlige generalforsamling i Stoholm Fjernvarme. Hovedaktiviteter. Det er salg af EL og Varme.

Ledelses beretning for 2012 2013. Velkommen til den årlige generalforsamling i Stoholm Fjernvarme. Hovedaktiviteter. Det er salg af EL og Varme. Ledelses beretning for 2012 2013. Velkommen til den årlige generalforsamling i Stoholm Fjernvarme. Hovedaktiviteter. Det er salg af EL og Varme. Antallet af forbruger er pt. 754 Udviklingen i aktiviteter

Læs mere

Ringe Fjernvarmeselskab A.m.b.A.

Ringe Fjernvarmeselskab A.m.b.A. Beretning. Driftsåret 2016. 1. Nyudstykninger, nyanlæg, reparationer, ombygninger m.m. i 2016. Der var ingen byggeaktivitet i Golfparken i 2016. Der er bygget 2 huse på naboudstykningen. Området er udlagt

Læs mere

Skuldelev Energiselskab A.M.B.A Side 1 af 6

Skuldelev Energiselskab A.M.B.A Side 1 af 6 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamlingen i Skuldelev Energi A.M.B.A. 27. september 2007 Referent: Hanne Normann Hansen Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne regnskabsår 3. Den

Læs mere

Årsberetning og indkaldelse til ordinær generalforsamling

Årsberetning og indkaldelse til ordinær generalforsamling BRAMMING FJERNVARME August 2013 Årsberetning og indkaldelse til ordinær generalforsamling Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE Gabelsvej 12 Tirsdag,

Læs mere

Generalforsamling 20.09.12. Velkommen

Generalforsamling 20.09.12. Velkommen Generalforsamling 20.09.12 Velkommen Generalforsamling 20.09.12 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår. 3. Den reviderede årsrapport efter regnskabsloven

Læs mere

VELKOMMEN TIL 55. GENERALFORSAMLING

VELKOMMEN TIL 55. GENERALFORSAMLING VELKOMMEN TIL 55. GENERALFORSAMLING Glamsbjerg Fjernvarme 55. generalforsamling Dagsorden jf. vedtægterne 6 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne regnskabsår 3. Det reviderede årsregnskab fremlægges

Læs mere

5. Forslag fra bestyrelsen, herunder fremlæggelse af evt. investeringsplaner for kommende år

5. Forslag fra bestyrelsen, herunder fremlæggelse af evt. investeringsplaner for kommende år Referat Af generalforsamling Mandag den 05.11.2018 kl. 19.30 i Løgstrup hallen. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne regnskabsår 3. Det reviderede årsregnskab fremlægges til godkendelse

Læs mere

Bestyrelsens skriftlige beretning ved den 9. ordinære generalforsamling lørdag den 5. april 2008

Bestyrelsens skriftlige beretning ved den 9. ordinære generalforsamling lørdag den 5. april 2008 Bestyrelsens skriftlige beretning ved den 9. ordinære generalforsamling lørdag den 5. april 28 Denne beretning suppleres med formandens mundtlige beretning på generalforsamlingen. Produktionen Vindmøllerne

Læs mere

Der var fremmødt 16 andelshavere, plus bestyrelsen, revisor samt medarbejdere fra værket.

Der var fremmødt 16 andelshavere, plus bestyrelsen, revisor samt medarbejdere fra værket. Brande Fjernvarme amba Referat af den ordinære generalforsamling 2012. Tirsdag, den 25. september 2012 kl. 19.30 på Hotel Dalgas. Der var fremmødt 16 andelshavere, plus bestyrelsen, revisor samt medarbejdere

Læs mere

Effektiv afkøling betaler sig

Effektiv afkøling betaler sig Effektiv afkøling betaler sig 2 Udnyt fjernvarmen Returvand skal være så koldt som muligt Så godt som alle hovedstadsområdets hjem er i dag forsynet med fjernvarme. Men det er desværre langt fra alle,

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 j.nr. 43606002, LDN, 11.04.2019 År 2019, den 10. april kl. 19.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Mølholm Varmeværk A.m.b.a. på Mølholm

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling 2014 Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. 11. juni 2014

Velkommen til Generalforsamling 2014 Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. 11. juni 2014 Velkommen til Generalforsamling 2014 Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. 11. juni 2014 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne regnskabsår 3. Det reviderede årsregnskab fremlægges til godkendelse

Læs mere

Beretning til generalforsamlingen i Lemvig Varmeværk 15. september 2014.

Beretning til generalforsamlingen i Lemvig Varmeværk 15. september 2014. Beretning til generalforsamlingen i Lemvig Varmeværk 15. september 2014. Emnerne: Det forløbne år Forsyningsområde og dækningsgrad Driftsøkonomi og brændselsomkostninger Varmepris og takstpolitik Drift

Læs mere

BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE

BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE BRAMMING FJERNVARME Juli 2018 Indkaldelse til generalforsamling Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE Gabelsvej 12 i auditoriet Tirsdag, den 28. august

Læs mere

Generalforsamling 18.09.13. Velkommen

Generalforsamling 18.09.13. Velkommen Generalforsamling 18.09.13 Velkommen Generalforsamling 18.09.13 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår. 3. Den reviderede årsrapport efter regnskabsloven

Læs mere

Skuldelev Energiselskab A.M.B.A Side 1 af 7 Referat fra generalforsamlingen i Skuldelev Energi A.M.B.A. 29. september 2011

Skuldelev Energiselskab A.M.B.A Side 1 af 7 Referat fra generalforsamlingen i Skuldelev Energi A.M.B.A. 29. september 2011 Side 1 af 7 Referat fra generalforsamlingen i Skuldelev Energi A.M.B.A. 29. september 2011 Tilstede: 31 andelshavere, revisor Referent: Hanne Normann Hansen Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Velkommen. Generalforsamling Den 25. september 2018

Velkommen. Generalforsamling Den 25. september 2018 Velkommen Generalforsamling Den 25. september 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår. 3. Den reviderede årsrapport fremlægges til godkendelse 4. Budget

Læs mere

Beretning for 2007/2008 Løgstrup Varmeværk

Beretning for 2007/2008 Løgstrup Varmeværk Beretning for 2007/2008 Løgstrup Varmeværk Gas- og varmeprisen Sidste år kunne vi oplyse at det nok kun ville være et spørgsmål om tid, inden olieprisen gik op over 100 dollar. Nu kan vi konstatere, at

Læs mere

Ordinær Generalforsamling

Ordinær Generalforsamling Ordinær Generalforsamling Nørre Aaby Kraftvarmeværk a.m.b.a.. Tirsdag d. 8. april 2014 -kl. 18.00, Grønnegade 7, Nørre Aaby Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Fremlæggelse af

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Gråsten Fjernvarme A.m.b.A afholdt onsdag den 22. april 2015 kl. 19.00 i Ahlmannsparken, 6300 Gråsten

Referat af ordinær generalforsamling i Gråsten Fjernvarme A.m.b.A afholdt onsdag den 22. april 2015 kl. 19.00 i Ahlmannsparken, 6300 Gråsten Referat af ordinær generalforsamling i Gråsten Fjernvarme A.m.b.A afholdt onsdag den 22. april 2015 kl. 19.00 i Ahlmannsparken, 6300 Gråsten Der var mødt 24 andelshavere, der repræsenterede 84 stemmer.

Læs mere

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 26. marts 2014.

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 26. marts 2014. - 1 - Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 26. marts 2014. Bestyrelsens beretning Indledning 2013 har været stille år for Hadsten Varmeværk uden de store udfordringer, dog med en meget

Læs mere

Kontrol af rumtemperatur

Kontrol af rumtemperatur 1 Små gode ideer Når temperaturen i et rum er lavere end i de tilstødende rum, bør døren være lukket. Det koldere rum vil nemlig trække varme fra de andre - og det kan bevirke, at der bliver fodkoldt.

Læs mere

Beretning for Ordinær generalforsamling den 24. april 2018 i Langå Varmeværk A.m.b.a.

Beretning for Ordinær generalforsamling den 24. april 2018 i Langå Varmeværk A.m.b.a. Beretning for Ordinær generalforsamling den 24. april 2018 i Langå Varmeværk A.m.b.a. 1. Indledning Jeg vil som tidligere år, byde alle velkommen og forsøge at give generalforsamlingens deltagere en fyldestgørende

Læs mere

Årsberetning ved generalforsamling

Årsberetning ved generalforsamling Årsberetning ved generalforsamling 27.09.2016 Som sædvanlig på generalforsamlingen skal der af bestyrelsen aflægges beretning for det forløbne år, hvor jeg vil redegøre for, hvad der er passeret, herunder

Læs mere

ÅRSBERETNING 2008 / 2009

ÅRSBERETNING 2008 / 2009 1 ÅRSBERETNING 2008 / 2009 Produktion nøgletal: Varmesalg 2.500 MWh fald 136 MWh Elproduktion 2.118 MWh stigning 781 MWh Gasforbrug 619.041 m³ stigning 58.701 m 3 Vi startede året med en pris på kr. 1,15

Læs mere

Formandens beretning til generalforsamlingen 27. august 2014

Formandens beretning til generalforsamlingen 27. august 2014 Formandens beretning til generalforsamlingen 27. august 2014 a) Velkomst På bestyrelsens vegne skal jeg hermed byde alle fremmødte velkomne til Aabybro Fjernvarmeværks årlige generalforsamling. En særlig

Læs mere

Investeringer. Driftsøkonomien

Investeringer. Driftsøkonomien Beretning 2018 Regnskabsåret 2017/2018 er på flere måder det sidste år med noget gammelt og starten på noget nyt for varmeværket og forbrugerne. Nørre Snede Varmeværk er gået all in i samarbejdet med Ejstrupholm

Læs mere

BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE

BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE BRAMMING FJERNVARME April 2019 Indkaldelse til generalforsamling Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE Gabelsvej 12 i hallen Torsdag, den 23. maj 2019

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling den inkl. formandens beretning

Referat fra ordinær generalforsamling den inkl. formandens beretning Referat fra ordinær generalforsamling den 27.09.17 inkl. formandens beretning 1. Karsten Møller Madsen blev valgt til dirigent Det blev bemærket, at indkaldelsen til generalforsamlingen ikke indeholdt

Læs mere

Christiansfeld Fjernvarmeselskab A.m.b.A. Ravnhavevej Christiansfeld Telefon , kl Christiansfeld Fjernvarmeselskab A.m.b.A.

Christiansfeld Fjernvarmeselskab A.m.b.A. Ravnhavevej Christiansfeld Telefon , kl Christiansfeld Fjernvarmeselskab A.m.b.A. Ordinær generalforsamling tirsdag d. 26. september 2017 kl. 19.30 på Brødremenighedens Hotel Referat Fraværende med afbud: HC Jensen. side 721 Formand, Jens Jørgen Madsen, bød velkommen. Der var ud over

Læs mere

Rask Mølle Varmeværk

Rask Mølle Varmeværk Rask Mølle Varmeværk Ordinær generalforsamling Tirsdag 11/6-2013 Formandens beretning om året der gik. Indledning: Det har hidtil været en tradition for mine forgængere at indlede formandsberetningen med

Læs mere

Halvrimmen-Arentsminde Kraftvarmeværk A.m.b.a. Lyngvej 16 - Halvrimmen Brovst

Halvrimmen-Arentsminde Kraftvarmeværk A.m.b.a. Lyngvej 16 - Halvrimmen Brovst Halvrimmen-Arentsminde Kraftvarmeværk A.m.b.a. Lyngvej 16 - Halvrimmen - 9460 Brovst Generalforsamling Arentsminde cafeteria Dato 7/09-2016 Velkommen til den 23. generalforsamling i HAKV og lige for derefter

Læs mere

Billesvej 8-10, 4500 Nykøbing Sj. Tlf Mail: Web:

Billesvej 8-10, 4500 Nykøbing Sj. Tlf Mail: Web: Billesvej 8-1, 45 Nykøbing Sj. Tlf. 59911885 Mail: info@nsfv.dk Web: www.nsfv.dk Det anbefales at gennemføre aflæsninger af dit varmeforbrug mindst en gang om ugen! Ved systematiske aflæsninger kan du

Læs mere

Ny retfærdig tarif på fjernvarmen

Ny retfærdig tarif på fjernvarmen Ny retfærdig tarif på fjernvarmen Vil betyde Mindre varmeregning til kunderne Mindre varmetab i rørene Øget effektivitet i produktionen En lav returtemperatur giver en mindre varmeregning Billig fjernvarme

Læs mere

HUNDESTED VARMEVÆRK A.m.b.a. Resultatopgørelse for tiden 1/6 2007-31/5-2008 samt Status pr. 31. maj 2008. Resultatbudget for tiden 1/6 2008-31/5-2009

HUNDESTED VARMEVÆRK A.m.b.a. Resultatopgørelse for tiden 1/6 2007-31/5-2008 samt Status pr. 31. maj 2008. Resultatbudget for tiden 1/6 2008-31/5-2009 Poststemplets dato, oktober 2008 HUNDESTED VARMEVÆRK A.m.b.a. Resultatopgørelse for tiden 1/6 2007-31/5-2008 samt Status pr. 31. maj 2008 Resultatbudget for tiden 1/6 2008-31/5-2009 O R D I N Æ R G E N

Læs mere

Bestyrelsens beretning for

Bestyrelsens beretning for Bestyrelsens beretning for Dybvad Varmeværk a.m.b.a. Generalforsamling torsdag den 29. juni 2017. Velkommen til varmeværkets generalforsamling. Bestyrelsens beretning for Dybvad varmeværks 57 ens 20ende

Læs mere

BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE

BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE BRAMMING FJERNVARME Juli 2015 Indkaldelse til generalforsamling Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE Gabelsvej 12 i auditoriet Tirsdag, den 25. august

Læs mere

Værket har i samarbejde med Ejstrupholm Varmeværk udskiftet vores trailere og fået 3 nye trailere. Nørre Snedes andel af bytteprisen er 43 tkr.

Værket har i samarbejde med Ejstrupholm Varmeværk udskiftet vores trailere og fået 3 nye trailere. Nørre Snedes andel af bytteprisen er 43 tkr. Beretning 2017 Regnskabsåret 2016/2017 har været et år med en hel del aktivitet på værket. Vi indledte ellers året med stor optimisme, idet vi arbejdede intens på at komme til at udnytte spildvarme fra

Læs mere

RINGE FJERNVARMESELSKAB AMBA. Generalforsamling 2018 Driftsåret 2017

RINGE FJERNVARMESELSKAB AMBA. Generalforsamling 2018 Driftsåret 2017 RINGE FJERNVARMESELSKAB AMBA Generalforsamling 2018 Driftsåret 2017 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår 3. Den reviderede årsrapport fremlægges til godkendelse

Læs mere

VARMEVÆRKETS. skriftlige. beretning. for

VARMEVÆRKETS. skriftlige. beretning. for VARMEVÆRKETS skriftlige beretning for regnskabsåret 2014 Indholdsfortegnelse: Side Forbrugere ------------------------------------------------------------- 3 Regnskabet 2014 ------------------------------------------------------

Læs mere

ÅRSRAPPORT 2013/14. Ørum Varmeværk A.m.b.a. Bøgevej 5-7, Ørum 8830 Tjele. CVR nr (52. regnskabsår)

ÅRSRAPPORT 2013/14. Ørum Varmeværk A.m.b.a. Bøgevej 5-7, Ørum 8830 Tjele. CVR nr (52. regnskabsår) ÅRSRAPPORT 2013/14 Ørum Varmeværk A.m.b.a. Bøgevej 5-7, Ørum 8830 Tjele CVR nr. 12868014 (52. regnskabsår) Ordinær generalforsamling afholdes torsdag den 25. september 2014 kl. 19.00 i Tjelecenterets forsamlingshus.

Læs mere

FÆLLES VARMELØSNING FJERNVARME V/ FLEMMING ULBJERG FÆLLES VARMELØSNING 2014/05/07

FÆLLES VARMELØSNING FJERNVARME V/ FLEMMING ULBJERG FÆLLES VARMELØSNING 2014/05/07 FJERNVARME V/ FLEMMING ULBJERG DAGSORDEN Området Varmeforbrug i dag Udbygningstakt for fjernvarme Om fjernvarme Jeres indflydelse på projektet OMRÅDET VARMEBEHOV I DAG Varmebehov MWh 1.243 bygninger Samlet

Læs mere

Beretning for 2012-2013 Løgstrup Varmeværk

Beretning for 2012-2013 Løgstrup Varmeværk Beretning for 2012-2013 Løgstrup Varmeværk Prisen Vi har haft et varmesalg på i alt 12.197 MW mod 11.024 MW i det foregående år. Forbruget har dermed været godt 10 % højere end i 2011/12. De fleste kan

Læs mere

STØVRING KRAFTVARMEVÆRK

STØVRING KRAFTVARMEVÆRK STØVRING KRAFTVARMEVÆRK GENERALFORSAMLING 2013 VELKOMMEN 28-11-2013 1 28-11-2013 2 FORBRUGERE 50 96 150 172 201 254 350 369 412 443 486 567 689 739 775 824 911 977 997 1005 1030 1034 1049 1088 1210 1250

Læs mere

Naturgas eller Fjernvarme - hvad er den bedste løsning for dig? Blommenslyst 14. marts 2013

Naturgas eller Fjernvarme - hvad er den bedste løsning for dig? Blommenslyst 14. marts 2013 Naturgas eller Fjernvarme - hvad er den bedste løsning for dig? Blommenslyst 14. marts 2013 Velkommen - aftenens program Gassens fremtid i Blommenslyst og Holmstrup v. Pernille Høgstrøm Resen, Naturgas

Læs mere

Referat af generalforsamling onsdag den 20. november 2013 Kl. 19.30 i Falling Forsamlingshus.

Referat af generalforsamling onsdag den 20. november 2013 Kl. 19.30 i Falling Forsamlingshus. Referat af generalforsamling onsdag den 20. november 2013 Kl. 19.30 i Falling Forsamlingshus. Generalforsamling afholdtes jf. dagsorden med 21 fremmødte forbrugere ex. bestyrelsen. 1. Valg af dirigent:

Læs mere

Referat: Ordinær generalforsamling afholdt den 27. september 2016 kl Danhostel Blåvandshuk, Oksbøl

Referat: Ordinær generalforsamling afholdt den 27. september 2016 kl Danhostel Blåvandshuk, Oksbøl Referat Ordinær generalforsamling afholdt den 27. september 2016 kl. 19.30 Danhostel Blåvandshuk, Oksbøl Fremmødte: 46 personer inkl. bestyrelsen og personale Formanden Erhardt Jull bød alle velkommen

Læs mere

Ledelses beretning for Velkommen til den årlige generalforsamling i Stoholm Fjernvarme. Der er sket en rokering i bestyrelsen pga.

Ledelses beretning for Velkommen til den årlige generalforsamling i Stoholm Fjernvarme. Der er sket en rokering i bestyrelsen pga. Ledelses beretning for 2014-2015. Velkommen til den årlige generalforsamling i Stoholm Fjernvarme. Der er sket en rokering i bestyrelsen pga. Vagn Brogaard er blevet syg, og har derfor ønsket at blive

Læs mere

SOLVARME MM. VEDDUM SKELUND VISBORG KRAFTVARMEVÆRK

SOLVARME MM. VEDDUM SKELUND VISBORG KRAFTVARMEVÆRK SOLVARME MM. VEDDUM SKELUND VISBORG KRAFTVARMEVÆRK Sydlangeland Fjernvarme Forslag til solvarme Informationsmøde 1 FREMTIDENS OPVARMNING I VEDDUM SKELUND OG VISBORG UDGANGSPUNKT: I ejer Veddum Skelund

Læs mere

EGTVED VARMEVÆRK A.m.b.A. Årsrapport for tiden 1. oktober 2008 til 30. september Årsrapport 2008/2009

EGTVED VARMEVÆRK A.m.b.A. Årsrapport for tiden 1. oktober 2008 til 30. september Årsrapport 2008/2009 Sammendrag af årsrapport for EGTVED VARMEVÆRK A.m.b.A. Årsrapport for tiden 1. oktober 2008 til 30. september 2009 Årsrapport 2008/2009 (Årsrapporten i sin fulde længde med revisionspåtegning er fremlagt

Læs mere

Generalforsamling MVV

Generalforsamling MVV Generalforsamling MVV 11-10-2017 Placering: Mørkøv hallen Dirigent: Ove Laugesen, Kildevangen 4, Mørkøv Fremmødte Andelshavere: 15 Fremmødte Bestyrelsesmed. 7 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens

Læs mere

Referat: Ordinær generalforsamling afholdt den 22. september 2015 kl. 19.30 på Blåvandshuk Idrætscenter, Cafe Ålholt

Referat: Ordinær generalforsamling afholdt den 22. september 2015 kl. 19.30 på Blåvandshuk Idrætscenter, Cafe Ålholt Referat Ordinær generalforsamling afholdt den 22. september 2015 kl. 19.30 på Blåvandshuk Idrætscenter, Cafe Ålholt Deltagere: 46 incl. bestyrelsen og personale Formanden Erhardt Jull bød alle velkommen

Læs mere

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 21. marts 2018.

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 21. marts 2018. - 1 - Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 21. marts 2018. Bestyrelsens beretning Indledning 2017 blev desværre året, hvor vi måtte komme til en erkendelse af, at det heller ikke i

Læs mere

Skovsgaard Varmeværk Andelsselskab amba Poststrædet 28, Skovsgård, 9460 Brovst

Skovsgaard Varmeværk Andelsselskab amba Poststrædet 28, Skovsgård, 9460 Brovst Skovsgaard Varmeværk Andelsselskab amba Poststrædet 28, Skovsgård, 9460 Brovst Generalforsamling onsdag den 21.11.2012, kl. 19,30 i Skovsgård Multihus Formandsberetning: Årets gang Det har været et specielt

Læs mere

Ledelsesberetning 2009/2010 for Sydlangeland Fjernvarme.

Ledelsesberetning 2009/2010 for Sydlangeland Fjernvarme. Ledelsesberetning 2009/2010 for Sydlangeland Fjernvarme. Velkommen. Jeg vil gerne på bestyrelsens vegne byde velkommen til den 17. ordinære generalforsamling for Sydlangeland Fjernvarme. Første punkt på

Læs mere

Referat generalforsamling 21. juni 2017

Referat generalforsamling 21. juni 2017 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Henrik Fenger som dirigent. Der var ingen modkandidater Henrik Fenger blev valgt. Generalforsamlingen blev erklæret lovligt indvarslet har været i ugeavisen den

Læs mere

Ordinær Generalforsamling Bøsserup Vandværk

Ordinær Generalforsamling Bøsserup Vandværk . maj 201 Ordinær Generalforsamling Bøsserup Vandværk Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling lørdag den 31. maj 2013, kl 10:00 i Egebjerg Forsamlingshus, Ved Kirken, Egebjerg, 500 Nykøbing

Læs mere

Velkommen til generalforsamling i Brædstrup Fjernvarme 10. april 2019

Velkommen til generalforsamling i Brædstrup Fjernvarme 10. april 2019 Velkommen til generalforsamling i Brædstrup Fjernvarme 10. april 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne regnskabsår 3. Den reviderede årsrapport fremlægges til godkendelse 4.

Læs mere

Ordinær Generalforsamling

Ordinær Generalforsamling Ordinær Generalforsamling Nørre Aaby Kraftvarmeværk a.m.b.a. Onsdag d. 29. april 2014 -kl. 18.00, Grønnegade 7, Nørre Aaby Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af den

Læs mere

Beretning til generalforsamlingen i Lemvig varmeværk 29. oktober 2018

Beretning til generalforsamlingen i Lemvig varmeværk 29. oktober 2018 SFJ/ 8. oktober 2018 Beretning til generalforsamlingen i Lemvig varmeværk 29. oktober 2018 Året startede desværre med en heftig diskussion i den lokale presse om bestyrelsens sammensætning ovenpå generalforsamlingen

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr /2018. Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde. Dato 19. juni 2018, kl. 15:00 på varmeværkets kontor.

Bestyrelsesmøde nr /2018. Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde. Dato 19. juni 2018, kl. 15:00 på varmeværkets kontor. Bestyrelsesmøde nr. 7. 2017/2018 Dato 19. juni 2018, kl. 15:00 på varmeværkets kontor. Bestyrelsen var fuldtallig Peter deltager under punkt 4 og 5 Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde. 1 Punkt

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling i Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Onsdag d. 23. august 2017

Velkommen til Generalforsamling i Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Onsdag d. 23. august 2017 Velkommen til Generalforsamling i Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Onsdag d. 23. august 2017 Generalforsamling Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne

Læs mere

Hovedaktiviteter Udviklingen i aktiviteter og økonomiske forhold Efterfølgende begivenheder Den forventede udvikling

Hovedaktiviteter Udviklingen i aktiviteter og økonomiske forhold Efterfølgende begivenheder Den forventede udvikling Ledelses beretning for 2013-2014. Velkommen til den årlige generalforsamling i Stoholm Fjernvarme. Hovedaktiviteter Værkets hovedaktivitet har i lighed med tidligere år været produktion og salg af el og

Læs mere

ÅRSRAPPORT 2015/16. Ørum Varmeværk A.m.b.a. Bøgevej 5-7, Ørum 8830 Tjele. CVR nr (54. regnskabsår)

ÅRSRAPPORT 2015/16. Ørum Varmeværk A.m.b.a. Bøgevej 5-7, Ørum 8830 Tjele. CVR nr (54. regnskabsår) ÅRSRAPPORT 2015/16 Ørum Varmeværk A.m.b.a. Bøgevej 5-7, Ørum 8830 Tjele CVR nr. 12868014 (54. regnskabsår) Fremlagt og godkendt på den ordinære generalforsamling den Dirigent Ordinær generalforsamling

Læs mere

RINGE FJERNVARMESELSKAB AMBA. Generalforsamling 2017 Driftsåret 2016

RINGE FJERNVARMESELSKAB AMBA. Generalforsamling 2017 Driftsåret 2016 RINGE FJERNVARMESELSKAB AMBA Generalforsamling 2017 Driftsåret 2016 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår 3. Den reviderede årsrapport fremlægges til godkendelse

Læs mere

Kirkebjerg Vandværk I/S

Kirkebjerg Vandværk I/S Kirkebjerg Vandværk I/S Hovedvejen 223, Osted kirkebjerg-vand.dk Marts 2014 ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19.00 Osted Hallens Cafeteria, Langetoften 25, Osted DAGSORDEN: 1. Valg

Læs mere

Grundejerforeningen Rønneholtparken. Ordinær generalforsamling. Torsdag den 21. marts 2013 i Fælleshuset

Grundejerforeningen Rønneholtparken. Ordinær generalforsamling. Torsdag den 21. marts 2013 i Fælleshuset Ordinær generalforsamling Torsdag den 21. marts 2013 i Fælleshuset Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab 2012 4. Valg af kasserer og et bestyrelsesmedlem

Læs mere

5. Investeringsplan for kommende år. 6. Indkomne forslag fra andelshavere

5. Investeringsplan for kommende år. 6. Indkomne forslag fra andelshavere ÅRSRAPPORT FOR PERIODEN 1. JANUAR TIL 31. DECEMBER 201 DRIFTSBUDGET FOR 201 ORDINÆR GENERALFORSAMLING AFHOLDES ONSDAG, DEN 2. MARTS 201 PÅ POSTGAARDEN KL. 19.30 MED FØLGENDE DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Velkommen til generalforsamling i Brædstrup Fjernvarme 22. april 2015

Velkommen til generalforsamling i Brædstrup Fjernvarme 22. april 2015 Velkommen til generalforsamling i Brædstrup Fjernvarme 22. april 2015 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne regnskabsår 3. Den reviderede årsrapport fremlægges til godkendelse 4.

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling i Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Torsdag d. 22. august 2013

Velkommen til Generalforsamling i Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Torsdag d. 22. august 2013 Velkommen til Generalforsamling i Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Torsdag d. 22. august 2013 Generalforsamling Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne

Læs mere

Bedre udnyttelse af FJERNVARMEN. få skik på AFKØLINGEN i dit varmeanlæg! FJERNVARME helt sikkert

Bedre udnyttelse af FJERNVARMEN. få skik på AFKØLINGEN i dit varmeanlæg! FJERNVARME helt sikkert Bedre udnyttelse af FJERNVARMEN få skik på AFKØLINGEN i dit varmeanlæg! FJERNVARME helt sikkert Sådan er det med FJERNVARME Rød = fremløb Blå = returløb I princippet er der med fjernvarme tale om en slags

Læs mere

U H R E V I N D M Ø L L E L A U G I/S

U H R E V I N D M Ø L L E L A U G I/S ORIENTERINGSBREV NR. 13, MARTS 2013 ORDINÆRT INTERESSENTSKABSMØDE Der indkaldes hermed til ordinært interessentskabsmøde, der holdes på Uhre Kro mandag den 25. marts 2013, kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Beretning 2009/2010 for Løgstrup Varmeværk

Beretning 2009/2010 for Løgstrup Varmeværk Beretning 2009/2010 for Løgstrup Varmeværk Gas- og varmeprisen Vi har haft et varmesalg på i alt 11.843 MW mod 10.470 MW i det foregående år. Altså har varmesalget været noget større. Året har også haft

Læs mere

Velkommen. Generalforsamling. Den 26. september 2017

Velkommen. Generalforsamling. Den 26. september 2017 Velkommen Generalforsamling Den 26. september 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår. 3. Den reviderede årsrapport fremlægges til godkendelse 4. Budget

Læs mere

ENERGI VIBORG KRAFTVARME A/S - Forventet regnskab 2013 og revideret budget

ENERGI VIBORG KRAFTVARME A/S - Forventet regnskab 2013 og revideret budget HELE 1.000 KR. Forventet Revideret Revideret NOTE DRIFT regnskab 2013 budget 2013 Budget 2014 Budget 2014 07.05.2013 07.05.2013 OMSÆTNING: 1 VARMESALG 168.707 161.084 159.622 169.876 2 TIDL. ÅRS OVER-

Læs mere

Referat af Hundested Varmeværks. ordinære generalforsamling. den 3/9-2018

Referat af Hundested Varmeværks. ordinære generalforsamling. den 3/9-2018 Referat af Hundested Varmeværks ordinære generalforsamling den 3/9-2018 1 HUNDESTED VARMEVÆRK A.m.b.a. indkalder til ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag, den 3.september kl. 19.30 på Hundested Kro, Nørregade

Læs mere

Jelling Varmeværk a.m.b.a. Årsregnskab 2014/15 54. regnskabsår

Jelling Varmeværk a.m.b.a. Årsregnskab 2014/15 54. regnskabsår Jelling Varmeværk a.m.b.a. Årsregnskab 2014/15 54. regnskabsår Nærværende regnskab er et sammendrag af Varmeværkets årsrapport for 2014/15. Årsrapporten er afgivet med følgende konklusion: Revisionen har

Læs mere

Skovlund Varmeværk Nørremarken 20 Skovlund 6823 Ansager / 75 29 24 76

Skovlund Varmeværk Nørremarken 20 Skovlund 6823 Ansager / 75 29 24 76 Skovlund Varmeværk Nørremarken 20 Skovlund 6823 Ansager / 75 29 24 76 Referat fra generalforsamlingen ved Skovlund Varmeværk Afholdt torsdag d. 11. juni 2015 Kl. 19.00 i Skovlund Kulturhus. Antal deltagere:

Læs mere

Dyssegårdsparkens Kraftvarmeværk A.m.b.A.

Dyssegårdsparkens Kraftvarmeværk A.m.b.A. Referat af Generalforsamlingen, tirsdag den 29. marts 2011 Formanden bød velkommen. 1. Valg af dirigent: Advokat Chris Stentoft fortsatte efter grundejerforeningens generalforsamling som dirigent. Der

Læs mere

Nyhedsbrev januar 2016

Nyhedsbrev januar 2016 Uggelhuse-Langkastrup Kraftvarme AMBA Kastrupvej 41a 8960 Randers sø 86496888 gjvarme@gjvarme.dk formand.ulk@gmail.com Nyhedsbrev januar 2016 Godt Nytår til Alle Nye Tariffer Der træder nye tariffer i

Læs mere

Jeg og bestyrelsen kan endnu engang kan jeg konstatere, at 2015 er forløbet tilfredsstillende både driftsmæssigt og økonomisk.

Jeg og bestyrelsen kan endnu engang kan jeg konstatere, at 2015 er forløbet tilfredsstillende både driftsmæssigt og økonomisk. Bestyrelsesberetning 2015 for Ribe Fjernvarme Tak for ordet. Tiden går stærkt, og det er nu 8. gang jeg aflægger bestyrelsesberetning for generalforsamlingen i Ribe Fjernvarme, og denne gang lidt anderledes

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling i Fensmark Fjernvarmeværk torsdag d Formandens beretning for regnskabsåret 2017/2018

Velkommen til Generalforsamling i Fensmark Fjernvarmeværk torsdag d Formandens beretning for regnskabsåret 2017/2018 Velkommen til Generalforsamling i Fensmark Fjernvarmeværk torsdag d. 27.09.2018 Formandens beretning for regnskabsåret 2017/2018 Årets resultat er et underskud på kr. 0,3 mio mod et budgetteret underskud

Læs mere

Bestyrelsesberetning for året 2017.

Bestyrelsesberetning for året 2017. Bestyrelsesberetning for året 2017. Endnu et spændende år er gået for Ribe Fjernvarme et rigtig godt år, hvor vi endnu engang har opnået et tilfredsstillende driftsresultat det betyder fortsat konkurrence

Læs mere

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 20. marts 2013.

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 20. marts 2013. - 1 - Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 20. marts 2013. Bestyrelsens beretning Indledning 2012 har ligesom 2011 har været et uforudsigeligt og udfordrende år for Hadsten Varmeværk.

Læs mere