LSV Group rådgiver og underviser virksomheder, der har et ønske om at forbedre deres processer og derigennem bliver mere effektive og rentable.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LSV Group rådgiver og underviser virksomheder, der har et ønske om at forbedre deres processer og derigennem bliver mere effektive og rentable."

Transkript

1 LSV Group A/S LSV Group rådgiver og underviser virksomheder, der har et ønske om at forbedre deres processer og derigennem bliver mere effektive og rentable. Effektive og rentable processer skaber grobund for investeringer, udvidelse og vækst. Hos LSV Group er vores spidskompetence LEAN Six Sigma og derfor har vi valgt at lægge al vores energi indenfor dette område. Vi mener, at ved at fokuserer på det, vi er bedst til, har vi de bedst mulige forudsætninger for at hjælpe virksomheder med at optimere deres processer. Mange undersøgelser og studier viser, at LEAN Six Sigma er kommet for at bliver. LEAN Six Sigma er en af de mest succesfulde optimeringsfilosofier og hos LSV Group mener vi, at danske virksomheders brug af LEAN Six Sigma i forbindelse med procesoptimerings kan være afgørende for Danmarks fremtid som en konkurrencedygtige spiller på det internationale marked. Vi mener altså, at LEAN Six Sigma er vejen frem til et mere konkurrencedygtigt Danmark og vi ser det som vores fornemmeste opgave at hjælpe virksomheder gennem LEAN Six Sigma universet. I dette katalog vil du kunne læse om de forskellige uddannelser vi udbyde, vores rolle som international anerkendt uddannelsesorganisation og hvad det betyder for dig at blive certificeret af LSV Group og IASSC. Såfremt du måtte sidde tilbage med spørgsmål vedrørende vores uddannelser, LEAN Six Sigma, LSV Group eller andet står vi altid parat til at hjælpe dig. Vi anbefaler dig også at blive medlem af vores facebook gruppe og tilmelde dig vores nyhedsbrev via vores hjemmeside. Begge steder vil du blive præsenteret for interessante nyheder og artikler omkring LEAN Six Sigma, samtidig med at du på facebook vil kunne stille spørgsmål og komme med gode eksempler til LSV Group og andre interesserede i LEAN Six Sigma universet. LEAN Six Sigma er blevet en af vor generations mest omtalte procesoptimerings koncepter og brugt rigtigt, kan konceptet vende en virksomhed og styrke den udover det sædvanlige. Vi håber at dette katalog vil inspirere dig til at komme i gang med eller arbejde videre med LEAN Six Sigma og vi glæder os til at være en aktiv partner i dit procesoptimeringsarbejde. Rigtig god læselyst! Katrine Rohde, CEO

2 Professionel IASSC godkendt LEAN Six Sigma uddannelser IASSC er den eneste tredjepart certificeringssammenslutning indenfor LEAN Six Sigma industrien, der tilbyder professionel akkreditering. IASSC er forpligtede til at skabe vækst og forstærke LEAN Six Sigma universet ved at anerkende professionelle kvalificerede individer gennem standardiseret certificerings test. LSV Group er den eneste virksomhed i Skandinavien, der er akkrediteret og certificeret af The International Association for Six Sigma Certification (IASSC) og People Cert Group. Når studerende opnår en certificering fra IASSC og LSV Group betyder det, at de har tilegnet sig den nødvendige uddannelse, erfaring og professionelle viden til at kunne operere indenfor denne industri. De studerende har en professionel anerkendt ekspertise, der adskiller dem fra øvrige spillere på markedet. Samtidig bliver de studerende en del af en professionel international sammenslutning, der validerer og står bag resultaterne. Med en godkendt certificering fra LSV Group og IASSC vil du som studerende fremstå som den bedste i klassen indenfor LEAN Six Sigma industrien. Hos LSV Group er stolte af at kunne levere disse services til vores kunder og vedkender os det ansvar, der ligger i at sikre outputtet af vores uddannelser. LEAN Six Sigma træning og certificering Formel Six Sigma certificering er blevet en værdifuld anbefaling i den nuværende markeds situation. Certificeringen illustrerer, at kandidater har opnået mere end blot det at gennemføre træningen det betyder, at de fuldt ud har demonstreret en omfattende anvendelse af Six Sigma teknikker, værktøjer og metoder. Der er fem niveauer indenfor Six Sigma, der er designet indenfor bæltefarver som man ser det i kampsport. Fra det nederst niveau og op går vi fra det hvide bælte (white belt) til det gule bælte (yellow belt) og det grønne bælte (green belt). Det næste niveau er det sorte bælte (black belt), der kan følges af Master sorte bælte (Master Black Belt). LEAN Six Sigma er de færdigheder, der gør det muligt for virksomheder til at evaluerer og forbedre måden hvorpå de møder deres kunders forventninger.

3 LSV Group og IASSC certificering LSV Group tilbyder international Certificering De studerende har mulighed for at opnå certificering fra LSV Group og IASSC. For at opnå denne certificering skal følgende trin blive opfyldt: Deltage i træningen Bestå LEAN Six Sigma test eksamen Demonstrere projektresultater (Praktisk Six Sigma projekt i egen virksomhed) Bestået LEAN Six Sigma eksamen via PeopleCert Som en del af kursusgebyret vil den studerende modtage bevis på at have gennemført trin 1 og 2 direkte efter endt kursus. For at opnå fuld certificering fra LSV Group og IASSC, skal trin 3 og 4 opnås med tilfredsstillelse. Trin 3 opnås ved, at den studerende får sit projekt godkendt af et panel fra LSV Group. Dette panel består af minimum 2 medarbejdere fra LSV Group, hvor minimum en af disse er certificeret Master Black Belt. Panelet fra LSV Group vil fokusere på den studerendes evne til at transformere teori til praksis og vil sikre, at den studerende rent faktisk kan demonstrere procesforbedringer. LSV Group allokerer en time til hver projektevaluering og evalueringen vil finde sted hos den studerendes virksomhed. Projektet skal fremsendes minimum en uge inden evalueringen og selve evalueringen skal finde sted indenfor 3 måneder efter det sidste modul. Trin 4 opnås efter godkendelse af den studerendes uddannelsesprojekt. LSV Group vil efter godkendelsen af projektet sætte den internationale proces i gang med certificering fra IASSC og PeopleCert. PeopleCert er en trejde parts organisation, der skal sikre de internationale standarder udstedt af IASSC. LSV Group er på ingen måde tilknyttet PeopleCert og eksamen følger ISO standarder. Den gennemgåede proces er med til at sikre, at den studerende rent faktisk følger internationale standarder for LEAN Six Sigma kompetenceudvikling og at den studerende kan praktisere hendes/hans nye kompetencer i sin egen virksomhed. Slutteligt sikrer denne proces, at virksomhedens investerede ressourcer opnår fuldt udbytte gennem succesrige projekter.

4 Master Black Belt Hvad er en Master Black Belt Succesfulde Master Black Belts er vores fremtidige forretningsledere. De er de drivende forandringsagenter for en ny tankegang, nye kompetencer og nye discipliner, der vil transformere enhver forretningsgang dramatisk. De har avanceret viden og erfaring i at benytte Six Sigma metoder og værktøjer. De skal kontant løse nogle af de hårdeste forretningsproblemer. De er i stand til at dele deres viden effektivt med andre og skabe smittende begejstring for Six Sigma metoderne. Master Black Belts faciliterer også projektudvælgelser og projektvurderinger. De vejleder, underviser og leder Black Belts og Green Belts med at gennemføre succesfulde projekter. De leverer konstant enestående bundlinjebesparelser og vækst i de samlede indtægter for virksomheden. Program oversigt Programmet er udviklet specielt til Danmark af LSV Group med godkendelse fra IASSC og er den eneste ægte Master Black Belt certificering i Danmark. Programmet inkluderer hovedtrin, der er nødvendige for at opnå en certificering, herunder træning, evaluering og projekt demonstration/gennemgang. Samtidig med klassetræning skal Master Black Belts også fungere som mentor for Green og Black Belts, der er i gang med deres første uddannelse. Desuden skal Master Black Belt gennemføre klassetræning af studerende. Dette er unikt og Master Black Belt studerende, der opnår deres certificering fra LSV Group, vil opnå den bedst mulige platform for at blive enestående Master Black Belts. Den estimerede omfang af tid, som den studerende skal påregne under sin Master Black Belt træning igennem 2 år = timer. Master Black Belt træning Dette kursus er blevet udviklet af LSV Group og fokuserer på de færdigheder og de kulturer en Master Black Belt skal beside og leve efter. Kurset består af gæstetrænere, der er toppen indenfor deres område. Desuden bliver kurset tilpasset hvert år, så det passer til den nuværende markedssituation.

5 Master Black Belt Hvordan sikres det, at den studerende opnår succes? LSV Group A/S påtager sig udelukkende at træne og undervise 5 Master Black Belt om året. Grunden til dette er, at vores mulighed for at skabe de bedst mulige Master Black Belt standarder i Danmark og i resten af verden. Vi har muligheden for at give disse fem studerende den bedste træning gennem de 2 år vi arbejder sammen med dem og derfor har vi skabt den bedste Master Black Belt i verden. Gennem de to år tilbyder LSV Group op til 40 timers coaching pr student. Dette sikrer, at LSV Group kan hjælpe de studerende med at opnå succesfulde projekter gennem og efter endt træning. Hvis den tilbudte coaching ikke er blevet taget i brug indenfor tre måneder efter kurset er færdiggjort frafalder tilbuddet. Certificering Deltagerne har mulighed for at opnå certificering fra LSV Group. For at opnå denne certificering skal følgende trin gennemføres: 1. Deltagelse i træningen 2. Bestå både den skriftlige og den mundtlige eksamen 3. Demonstrere projektresultater (2 personlige Black Belt projekter skal være gennemført gennem de to år) Som en del af kursusprisen modtager den studerende et bevis på at have gennemført step 1 direkte efter end kursus. For at opnå fuld certificering fra LSV Group og IASSC, skal step to og tre opnås med tilfredshed. Step tre vil blive opnået ved at få sit projekt godkendt af en panel fra LSV Group. Dette panel vil bestå af minimum to medarbejdere fra LSV Group og minimum en af disse personer vil være certificeret Master Black Belt. Panelet fokuserer på den studerendes evne til at transformere teorien til praksis og evnen til at demonstrere en reel proces forbedring. LSV Group allokerer en time til hvert projektevaluering og evalueringen vil finde sted på den studerendes arbejdsplads. Projektet skal fremsendes minimum en uge før evalueringen og evalueringen skal finde sted indenfor tre måneder efter kurset er blevet afsluttet. Den ovenfor nævnte proces er for at sikre, at den studerende rent faktisk praktisere sine nye kompetencer i virksomheden og for at sikre at forretningen tydeligt vil kunne se fordelene af det gennemførte projekt.

6 Master Black Belt Formel Six Sigma certificering er blevet en værdifuld anbefaling på det nuværende marked. Certificering illustrerer, at kandidater har gjort mere end blot at gennemføre træningen det betyder, at de fuldt ud har vist forståelse for og anvendelse af Six Sigma metodologierne, værktøjerne og teknikkerne. Nødvendigt værktøj for at gennemføre kurset: Bærbar computer Varighed: 40 dages klasse træning 2 dage hvor den studerende træner andre studerende 40 timers coaching fra LSV Group MBB 2 dages coaching af GB (minimum en dag ialt pr. studerende) Frivilligt: 5 dages coaching (gennem undervisningsperioden) Underviser: Dansk/Engelsk/Nordisk Slides: Engelsk/Dansk Kursus materiale: Engelsk/Dansk

7 Black Belt Program overblik Dette program er designet til at skabe Six Sigma eksperter, der har den viden og de færdigheder, der skal til for at kunne implementere forbedringsinitiativer indenfor forskellige hovedområder i en organisation. Det er vigtigt at vide, at du ikke behøver at være en ingeniør- eller produktionsvirksomhed for at kunne høste fordelene ved dette program dette program præsenterer processer, der findes i ingeniør og produktionsvirksomheder, så vel som i service og transport industrien. Vores fremgangsmåde til at udvikle Six Sigma eksperter er baseret på en Handling Lærings Model. Denne model kombineres med klassetræning og real-time projekt-implementering og overvågning. Mens du lærer Six Sigma principperne i klassen, vil du samtidig med assistance fra en Six Sigma konsulent fra LSV Group -benytte teknikkerne i din organisation ved hjælp af et relevant projekt. Din rejse til at blive en ægte Six Sigma ekspert vil derfor vare fire til seks måneder, hvor der veksles mellem teori og praksis en uge i klasseværelset efterfulgt af 3 uger, hvor de lærte teknikker og værktøjer implementeres i dit job. Black Belts lærer Eftersom en vigtig rolle for en Black Belt er effektivt at lede projektteams, forbereder vores program vores kandidater til at kunne håndtere netop dette. Det Black Belt program som vores kandidater følger er opbygget således, at de studerende tilegner sig de færdigheder og den viden, der er nødvendig for et enestående lederskab,når forbedringsprojekter skal gennemføres i forretningen. Efter hver træningsgennemgang skal de studerende straks tage de lærte koncepter og værktøjer i brug i deres real-time forbedringsprojekter. Black Belt kandidater lærer at benytte DMAIC modellen som proces forbedring og som statistisk værktøj og teknikker for at komme frem til beslutninger, der er baseret på data.

8 Black Belt DMAIC modellen er en systematisk metode at analysere og forbedre forretnings processer. Modellen består af fem faser: Definer muligheder (Define) Målet præstationer (Measure) Analysere muligheder (Analyze) Forbedre præstationer (Improve) Kontrollere præstationer (Control) Hvordan sikres den studerende succes? Det ovenfor nævnte kræver, at virksomheden i forbindelse med Black Belt kurset igangsætter et optimeringsproces på Black Belt niveau. Det er yderst vigtigt, at den studerende får allokeret tid til at arbejde med og drive projektet mellem modulerne. Virksomheden skal allokere 200 timer til projektarbejder gennem de seks måneders træning. LSV Group tilbyder op til fem 5 dages gratis coaching i forbindelse med træningen og projekt gennemførelsen. Denne gratis coaching finder sted på vores adresse i Ørestaden. Disse dage sikrer, at LSV Group kan hjælpe de studerende med at opnå succesfulde projekter i forbindelse med træningen samt efter endt træning. Hvis den tilbudte coaching ikke har fundet sted indenfor tre måneder efter det sidste modul, vil tilbuddet frafalde. Certificering Deltagerne har mulighed for at opnå certificering fra LSV Group og IASSC. For at opnår denne certificering skal følge trin gennemføres: 1. Deltage i træningen 2. Bestå både den skriftlige og mundtlige Black Belt eksamen 3. Demonstrerer projektresultater Som en del af kursusgebyret, vil den studerende opnå bevis på at have gennemført trin 1 umiddelbart efter kurset. For at opnå en fuld certificering fra LSV Group og IASSC, skal trin 2 og 3 gennemføres med tilfredsstillelse. Trin 3 opnås ved at få sit projekt godkendt at et panel fra LSV Group. Dette panel vil bestå af minimum to medarbejdere fra LSV Group og minimum en af disse personer vil være certificeret Master Black Belt. Panelet fokuserer på den studerendes evne til at transformere teorien til praksis og evnen til at demonstrere en reel proces forbedring.

9 Black Belt LSV Group allokerer en time til hvert projektevaluering. Projektet skal fremsendes minimum en uge før evalueringen og evalueringen skal finde sted indenfor tre måneder efter kurset er blevet afsluttet. Den ovenfor nævnte proces er for at sikre, at den studerende rent faktisk praktisere sine nye kompetencer i virksomheden og for at sikre, at virksomheden tydeligt vil kunne se fordelene af den gennemførte projekt/uddannelse. Formel Six Sigma certificering er blevet en værdifuld anbefaling på det nuværende marked. Certificering illustrerer, at kandidater har gjort mere end blot at have gennemført træningen det betyder at de fuldt ud har vist forståelse for og anvendelse af Six Sigma metodologierne, værktøjerne og teknikkerne. Nødvendigt værktøj for at gennemføre kurset: Bærbar computer Varighed: 2 x 5 dage Frivilligt: 5 dages coaching (gennem undervisningsperioden) Underviser: Dansk/Engelsk/Nordisk Slides: Engelsk Kursus materiale: Engelsk

10 Green Belt til Black Belt Forudsætning for at kunne deltage i GB2BB IASSC godkendt uddannelse Kurset er specielt designet til LEAN Six Sigma Green Belts, der ønsker at fortsætte deres uddannelse til Black Belt niveau. Det er en forudsætning at den studerende har deltaget i en IASSC godkendt LEAN Six Sigma Green Belt klasse og har bestået IASSCs LEAN Six Sigma Green Belt eksamen. Hvis den studerende har deltaget i et Green Belt program fra en anden udbyder, der ikke er godkendt af IASSC, er det nødvendigt at den studerende består LEAN Six Sigma Green Belt eksamen fra PeopleCert inden deltagelse i GB2BB undervisningen. IASSC eksamen blive udbudt af en tredje part (PeopleCert). Dette betyder, at LSV Group A/S ikke har indflydelse på dens studerendes eksamen og resultater. Eksamen vil finde sted på LSV Groups location i Ørestaden. Eksamen er ISO certificeret og vil blive superviseret af en eksamensvagt. Eksamen er en multiple choice eksamen og består af 100 spørgsmål (engelsk). Eksamen er en closed book eksamen, hvilket vil sige at ingen hjælpemidler er tilladt under eksamen. Prisen for eksamen er DKK 2.499,- ekskl. skat og er datoerne for eksamen kan findes på Prisen for eksamen lægges altid oven på gebyret for GB2BB uddannelsen. Når den studerende har betalt for eksamen, vil denne have mulighed for at kunne deltage i LSV Groups støttedage, der afholdes den første onsdag i hver måned. Medarbejdere fra LSV Group vil hjælpe den studerende med at forstå de internationale krav til den internationale LEAN Six Sigma uddannelse og hjælpe den studerende i forberedelsen til eksamen. Program overblik GB2BB programmet er designet til at skabe LEAN Six Sigma eksperter, der har viden og færdigheder til at implementere forretnings optimeringsprojekter indenfor kerneområder i virksomheden.

11 Green Belt til Black Belt Det er vigtigt at vide, at du ikke behøver at være ingeniør- eller produktions-virksomhed for at kunne høste fordelene ved dette program dette program præsenterer den proces, der findes i sådanne virksomheder så vel som i service og transport industrien. Vores fremgangsmåde til at udvikle Six Sigma eksperter er baseret på en Handling Lærings Model. Denne model kombineres med klassetræning og real-time projektimplementering og overvågning. Mens du lærer Six Sigma principperne i klassen, vil du samtidig med assistance fra en Six Sigma konsulent fra LSV Group -benytte teknikkerne i din organisation ved hjælp af et relevant projekt. Din rejse til at blive en ægte Six Sigma ekspert vil derfor vare fire til seks måneder, hvor der veksles mellem teori og praksis en uge i klasseværelset efterfulgt af 3 uger, hvor de lærte teknikker og værktøjer implementeres i dit job. Black Belts lærer Eftersom en vigtig rolle for en Black Belt er effektivt at lede projektteams, forbereder vores program de studerende til at kunne håndtere netop dette. Det Black Belt program som vores kandidater følger er opbygget således, at det tilegner de studerende med de færdigheder og den viden, der er nødvendig for et enestående lederskab, der er afgørende for succesfulde optimeringsprojekter. Efter hver træningsgennemgang skal de studerende straks tage de lærte koncepter og værktøjer i brug i deres real-time optimeringsprojekter. Black Belt kandidater lærer at benytte DMAIC modellen som optimeringsproces og som statistisk værktøj og teknikker for at komme frem til beslutninger, der er baseret på data. DMAIC modellen er en systematisk metode at analysere og forbedre forretnings processer. Modellen består af fem faser: Definer muligheder (Define) Målet præstationer (Measure) Analysere muligheder (Analyze) Forbedre præstationer (Improve) Kontrollere præstationer (Control)

12 Green Belt til Black Belt Hvordan sikres den studerende succes? Det ovenfor nævnte kræver, at virksomheden i forbindelse med Black Belt kurset igangsætter et optimeringsprojekt på Black Belt niveau. Det er yderst vigtigt, at den studerende får allokeret tid til at arbejde med og drive projektet mellem modulerne. Virksomheden skal allokere 200 timer til projektarbejdet gennem de seks måneders træning. LSV Group tilbyder op til fem 5 dages gratis coaching i forbindelse med træningen og projektgennemførelsen. Denne gratis coaching finder sted på vores adresse i Ørestaden. Dette sikrer, at LSV Group kan hjælpe de studerende med at opnå succesfulde projekter i forbindelse med træningen og efter endt træning. Hvis den tilbudte coaching ikke har fundet sted indenfor tre måneder efter det sidste modul, vil tilbuddet frafalde. Certificering Deltagerne har mulighed for at opnå certificering fra LSV Group og IASSC. For at opnår denne certificering skal følge trin gennemføres: 1. Deltage i træningen 2. Bestå både den skriftlige og mundtlige Black Belt eksamen 3. Demonstrerer projektresultater Som en del af kursusgebyret, vil den studerende opnå bevis på at have gennemført trin 1 umiddelbart efter kurset. For at opnå en fuld certificering fra LSV Group og IASSC, skal trin 2 og 3 gennemføres med tilfredsstillelse. Trin 3 opnås ved at få sit projekt godkendt af et panel fra LSV Group.

13 Green Belt til Black Belt Dette panel vil bestå af minimum to medarbejdere fra LSV Group og minimum en af disse personer vil være certificeret Master Black Belt. Panelet fokuserer på den studerendes evne til at transformere teorien til praksis og evnen til at demonstrere en reel procesforbedring. LSV Group allokerer en time til hver projektevaluering. Projektet skal fremsendes minimum en uge før evalueringen og evalueringen skal finde sted indenfor tre måneder efter kurset er blevet afsluttet. Den ovenfor nævnte proces er med til at sikre, at den studerende rent faktisk praktiserer sine tillærte kompetencer i virksomheden og for at sikre, at virksomheden tydeligt vil kunne se fordelene af det gennemførte projekt/uddannelse. Formel Six Sigma certificering er blevet en værdifuld anbefaling på det nuværende marked. Certificering illustrerer, at kandidater har gjort mere end blot at have gennemført træningen det betyder, at de fuldt ud har vist forståelse for og anvendelse af Six Sigma metodologierne, værktøjerne og teknikkerne. Nødvendigt værktøj for at gennemføre kurset: Bærbar computer Varighed: 2 x 5 dage Frivilligt: 5 dages coaching (gennem undervisningsperioden) Underviser: Dansk/Engelsk/Nordisk Slides: Engelsk Kursus materiale: Engelsk

14 Green Belt Program oversigt Green Belt programmet giver deltagerne et overblik over Six Sigma såvel som de hovedkoncepter, der er forbundet med effektive projektteams. Green Belts modtager en delmængde af det omfattende pensum som Black Belts modtager. Green Belts lærer Programmet fokuserer på DMAIC modellen som procesforbedring og på de relevanter statistiske og grafiske værktøjer, der ligger i denne model og som er passende for dette niveau. DMAIC modellen DMAIC modellen er en systematisk metode til at analysere og forbedre forretnings processer. Modellen består af fem faser: Definer muligheder (Define) Målet præstationer (Measure) Analysere muligheder (Analyze) Forbedre præstationer (Improve) Kontrollere præstationer (Control) Hvordan sikres den studerende succes? Det ovenfor nævnte kræver, at forretning igangsætter et mindre optimeringsprojekt gennem Green Belt kurset. Det er yderst nødvendigt, at den studerende får allokeret timer til at arbejde med projektet mellem de forskellige moduler. LSV Group tilbyder 5 dages gratis coaching i forbindelse med undervisningen og gennemførelsen af projektet. Denne gratis træning finder sted på vores hovedkontor i Ørestaden og sikre, at LSV Group kan hjælpe de studerende med at opnå succesfulde projekter i forbindelse med og efter endt træning.

15 Green Belt til Black Belt Certificering Deltagerne har mulighed for at opnå certificering fra LSV Group og IASSC. For at opnå denne certificering skal de følgende trin være gennemført: Deltage i træningen Bestå LEAN Six Sigma eksamen Demonstrerer projektresultater Bestå LEAN Six Sigma Green Belt eksamen fra PeopleCert Som en del af kursusgebyret, vil den studerende opnå bevis på at have gennemført trin 1 umiddelbart efter kurset. For at opnå en fuld certificering fra LSV Group og IASSC, skal trin 2 og 3 gennemføres med tilfredsstillelse. Trin 3 opnås ved at få sit projekt godkendt at et panel fra LSV Group. Dette panel vil bestå af minimum to medarbejdere fra LSV Group og minimum en af disse personer vil være certificeret Master Black Belt. Panelet fokusere på den studerendes evne til at transformere teorien til praksis og evnen til at demonstrere en reel proces forbedring. LSV Group allokerer en time til hver projektevaluering og evalueringen vil finde sted på LSV Groups location. Projektet skal fremsendes minimum en uge før evalueringen og evalueringen skal finde sted indenfor tre måneder efter kurset er blevet afsluttet. Den ovenfor nævnte proces er med til at sikre, at den studerende rent faktisk praktisere sine tillærte kompetencer i virksomheden og for at sikre, at virksomheden tydeligt vil kunne se fordelene af det gennemførte projekt. Nødvendigt værktøj for at gennemføre kurset: Bærbar computer Varighed: 5 x 2 dage Frivilligt: 5 dages coaching (Strækkende over 4-6 måneder) Træner: Dansk/Engelsk/Nordisk Slides: Engelsk Kursus materiale: Engelsk

16 Yellow Belt Dette kursus er blevet designet til at opbygge din viden og formåen til at forbedre process performance og dernæst din virksomheds præstationsevne. Din rolle i procesforbedringer ligger i at benytte metoderne indenfor Six Sigma, LEAN og process management. Ved at tage dette kursus vil du have en all-round forståelse for og konkret indsigt i mange af de værktøjer, der benyttes i denne metodologi. Vi er meget sikre på at dette vil være en af de mest effektive klasse, du nogensinde har deltaget i og det er vores forpligtelse at sikre, at dette også er tilfældet. Varighed: 5 dage Underviser: Dansk/Engelsk/Nordisk Slides: Engelsk/Dansk Course material: Engelsk/Dansk

17 LEAN Six Sigma Awareness Course Dette kursus er blevet designet til at opbygge din viden om og formåen til at kunne forbedre virksomhedsprocesser og dernæst din virksomheds præstationsevne. Hovedfokusset i et LEAN Six Sigma program er processen. Organisationer er opbygget via en serie af processer, der er eftergivende overfor dine kunders ønsker. Ved at tage dette kursus vil du have en all-round forståelse for den tilgang din virksomhed tager, når den implementere disse metoder og forbedre din forretning. Varighed: 1 dage Underviser: Dansk/Engelsk/Nordisk Slides: Dansk Course material: Engelsk

18 LEAN Six Sigma Champion træning Dette kursus er blevet designet til at opbygge din viden om og evne til at lede optimeringsprocesser ved at benytte LEAN Six Sigma metodologierne. Da du ikke bliver uddannet til at kunne håndtere de tekniske færdigheder, skal du kunne udvikle en arbejdsviden om mulighederne, så du kan genkende hvordan og hvor de kan benyttes i virksomhedens processer, som du er leder af. Som en Champoin vil du også være ansvarlig for at drive og inspirere din virksomhed til forandringer. Forbedringer kræver forandring men mennesker bryder sig ikke om forandringer. Det er din opgave som Champion at sørge for, at de øvrige medarbejdere i organisationen reagerer positivt på de nødvendige forandringer. Dette kursus vil give dine nogle guidelines til at håndtere sådanne problemstillinger. Hovedfokusset i LEAN Six Sigma uddannelser ligger i processen. Virksomheder er bygget op omkring en serie af processer, der efterlever kundernes ønsker. Når du tager dette kursus, vil du have en god grundforståelse for den tilgang din virksomhed har til at implementere disse metodologier og forbedre din virksomhed. Du vil også være klar til at kunne komme med betydelige bidrag i forhold til din virksomhed og LEAN Six Sigma. Varighed: 2 eller 3 dage Træner: Dansk Slides: Engelsk Kursus materiale: Engelsk

19 LEAN Six Sigma Get the Language Right LSV Groups LEAN Six Sigma Introduction Training er ét endags kursus, hvor du vil få indblik i LEAN Six Sigma universet. Du vil få en forståelse for de basale værktøjer indenfor LEAN Six Sigma og blive introduceret til kulturen bag en ægte LEAN Six Sigma organisation. Både LEAN og Six Sigma er blevet buzz words blandt mange, men kun få mennesker forstår filosofien bag og er i stand til at omsætte det i praksis. Du vil på dette kursus blive introduceret til terminologien indenfor LEAN Six Sigma og vores trænere, der har vi stor erfaring med at arbejde med LEAN Six Sigma projekter i forskellige virksomheder, vil komme med praktiske eksempler fra virksomheder, der med stor succes har implementeret LEAN Six Sigma koncepterne i deres organisationer. Du vil også have mulighed for at møde andre virksomheder, der allerede arbejder med LEAN Six Sigma. Kurset henvender sig til de ressourcer i organisationen, der er interesserede i at finde ud af om LEAN Six Sigma kunne være interessant for netop deres virksomhed. Varighed: 1 dag Træner: Dansk Slides: Dansk Kursus materiale: Dansk

20 Forandringsledelse et lederkursus Forandringsledelse opnå succes gennem mennesker. Forandringsledelse håndterer forandringsmetoder, processer, procedurer og systemer fremkaldt af interne og eksterne stakeholdere. Vores erfaring med forandringsledelse og organisations-ændringer hjælper ledere med at skabe forandringsteams, der med coaching og træning kan lede forandringen. LSV Groups forandringsledelses kursus henvender sig til mellem- og topledelsen. Ofte vil deltagere på dette kursus være senior salgspersoner, konsulenter, ledelsesgrupper, projekt-ledere, HR eller IT ledere. De kompetencer deltagere på dette kursus tager med sig, er afgørende for en succesfuld implementering af enhver forandring i en organisation. Statistik viser, at 98 % at mislykkede forandringer har haft hovedfokus på den tekniske del af forandringen og ikke på den menneskelige del af forandringen. Efter denne træning vil deltagere fuldt ud forstå nødvendigheden af at fokusere på den menneskelige side af forandringen og vil have modtaget værktøjer og erfaringer til at kunne håndtere forandringer. Træningen er interaktiv, hvor de studerende kommer til at benytte værktøjerne og strategierne i praksis. For at sikre implementeringen af forandringsledelse i den studerendes virksomhed, har LSV Group yderligere integreret faciliterings træning i kurset. Disse kompetencer er afgørende for succesfuld ledelse og hjælper den studerende med at gå direkte hjem til virksomheden eller projektteamet og implementere den ønskede forandring. Varighed: 1 dag Træning: Dansk/Engelsk/Nordisk Slides: Dansk/Engelsk Kursusmateriale: Engelsk

Lean Six Sigma GB2BB uddannelse der betaler sig

Lean Six Sigma GB2BB uddannelse der betaler sig Lean Six Sigma GB2BB uddannelse der betaler sig Forudsætning for deltagelse Green Belt 2 Black Belt uddannelsen henvender sig til dig, der ønsker at løfte dit niveau indenfor Lean Six Sigma. Det er en

Læs mere

Lean Six Sigma Green Belt uddannelse der betaler sig

Lean Six Sigma Green Belt uddannelse der betaler sig uddannelse der betaler sig Uddannelsen Uddannelsen er for dig, der ønsker at arbejde med struktureret projektledelse af procesoptimerings opgaver, og har en fremtrædende rolle i virksomhedens projekter

Læs mere

Lean Konsulent Lean kursus med certificering

Lean Konsulent Lean kursus med certificering info@howbiz.dk www.centerforlean.dk Tlf. 31 10 90 00 Center for lean Landets bedste lean kurser Lean Konsulent Lean kursus med certificering Modul 1 Om uddannelsen Uddannelsen består udover de 11 kursusdage

Læs mere

IBC Innovationsfabrikken. Six Sigma

IBC Innovationsfabrikken. Six Sigma IBC Innovationsfabrikken Lær at spare tid, penge og ressourcer med, - en internationalt anerkendt og førende metode til forbedringsarbejde på tværs af brancher og virksomheder. Lær at spare tid, penge

Læs mere

2014-15 KOMPETENCEGIVENDE UDDANNELSER KURSUSKATALOG LEDELSE I PRAKSIS LEANLEDELSE I PRAKSIS SALGSPSYKOLOGI HR OG LEDELSE COACHING

2014-15 KOMPETENCEGIVENDE UDDANNELSER KURSUSKATALOG LEDELSE I PRAKSIS LEANLEDELSE I PRAKSIS SALGSPSYKOLOGI HR OG LEDELSE COACHING LEDELSE I PRAKSIS LEANLEDELSE I PRAKSIS SALGSPSYKOLOGI HR OG LEDELSE COACHING KOMPETENCEGIVENDE UDDANNELSER 2014-15 KURSUSKATALOG FORRETNINGSFORSTÅELSE FORANDRINGSLEDELSE DET PERSONLIGE LEDERSKAB LEDELSE

Læs mere

COACH-UDDANNELSE MED CERTIFICERING

COACH-UDDANNELSE MED CERTIFICERING COACH-UDDANNELSE MED CERTIFICERING Styrkebaseret Coaching din vej til resultater Udvikling af dine styrker og talenter Skab resultater gennem dine medarbejdere Certificeret coach Kend dine styrker og unikke

Læs mere

Certificeret 11 dage. Certificeret uddannelse

Certificeret 11 dage. Certificeret uddannelse Lean KONSULENT UddannelseN Certificeret 11 dage Lean Konsulent Lean Leder Lean Specialist Service Produktion Support Support Produktion IT og Udvikling Forretningsudvikling HR Strategisk Implementering

Læs mere

Lean Six Sigma Master Black Belt-uddannelse

Lean Six Sigma Master Black Belt-uddannelse Statistik BPM Facilitering Coaching e- Learning Strategi DfLSS BB- Erfaring QFD DOE Forandringsledelse Lean Six Sigma -uddannelse For dig, der arbejder med Lean Six Sigma på strategisk niveau Dit udbytte

Læs mere

PERFEKTE PROCESSER PRAKTISK FORLAG

PERFEKTE PROCESSER PRAKTISK FORLAG PERFEKTE PROCESSER RUNE JOSEFSEN KRISTIAN STEEN HOLME JOAKIM BÆKGAARD PERFEKTE PROCESSER PRAKTISK FORLAG Perfekte processer 2014 Praktisk Forlag 1. Udgave, reviderede udgave 2014 Omslag: Marta Podolska

Læs mere

Vi kan vise dig vejen Du må selv gøre arbejdet

Vi kan vise dig vejen Du må selv gøre arbejdet Vi kan vise dig vejen Du må selv gøre arbejdet Vi engagerer os PRINCE2 Foundation Kompetencer til succesfuld projektledelse Hvad er PRINCE2? PRINCE2 (Projects in a Controlled Environment) uddannelsen er

Læs mere

Kompetenceudvikling 2010 Professionel projektledelse for alle. Det er os med projektledelse. www.mannaz.com

Kompetenceudvikling 2010 Professionel projektledelse for alle. Det er os med projektledelse. www.mannaz.com Kompetenceudvikling 2010 Professionel projektledelse for alle Det er os med projektledelse www.mannaz.com Kompetence er meget mere end viden Efter et år i krisens tegn står du i dag midt i en ny virkelighed.

Læs mere

UDVIKLING. Styrk ledelse, teams og organisation i private og offentlige organisationer

UDVIKLING. Styrk ledelse, teams og organisation i private og offentlige organisationer UDVIKLING af OVErskud Styrk ledelse, teams og organisation i private og offentlige organisationer ådan skaber vi succes for vores kunder og os selv rategisk intention Afdækning af behov Partnerskab Feedback

Læs mere

LEDERUDVIKLING. Kom bedst fra start som ny leder. Styrk din position som erfaren leder. Skab resultater med og gennem andre. Tag afsæt i dine styrker

LEDERUDVIKLING. Kom bedst fra start som ny leder. Styrk din position som erfaren leder. Skab resultater med og gennem andre. Tag afsæt i dine styrker Kom bedst fra start som ny leder Fra kollega til leder 1 dag Nyudnævnt leder 3 dage Styrk din position som erfaren leder Ledernes Leadership Programme 8 dage Coachuddannelse for ledere 15 dage 12 Master

Læs mere

KOMPETENCEGIVENDE UDDANNELSER 2013-2014

KOMPETENCEGIVENDE UDDANNELSER 2013-2014 DEN PROFESSIONELLE LEDER PROCESLEDERUDDANNELSEN DEN KOMPLETTE PROJEKTLEDER LEDELSE I PRAKSIS LEANLEDELSE KOMPETENCEGIVENDE UDDANNELSER 2013-2014 COACHING OG KONFLIKT- HÅNDTERING COACHING I ORGANISATIONER

Læs mere

projektledelse Succesrige projekter Professionalisering af projektledelse i SOS International

projektledelse Succesrige projekter Professionalisering af projektledelse i SOS International Projektlederens nutid og fremtid Internationalisering, forandringsledelse og kommunikation Succesrige projekter Professionalisering af projektledelse i SOS International Synspunkt Hvordan bliver vi en

Læs mere

- om medarbejderudviklingssamtaler

- om medarbejderudviklingssamtaler - om medarbejderudviklingssamtaler Udviklet af HK/Privat, HK HANDEL og Dansk Erhverv i samarbejde med Right Kjaer & Kjerulf indholdsfortegnelse 1. Kompetenceudvikling 1.1 Hvad er kompetenceudvikling? o

Læs mere

Mangler du som leder kompetencer til at skabe resultater sammen med andre?

Mangler du som leder kompetencer til at skabe resultater sammen med andre? Leadership Program PLP II When business gets personal! Mangler du som leder kompetencer til at skabe resultater sammen med andre? Leadership Program PLP II Acuity World Fortsæt Our field of expertise din

Læs mere

Kursuskatalog - Speditørskolen

Kursuskatalog - Speditørskolen Kursuskatalog - Speditørskolen Uddannelsesvejen er lagt Uddannelse og kompetenceudvikling er to af nøgleordene der skal sikre vores fremtid og vores branche Kravene fra vores kunder stiger, og udenlandske

Læs mere

Lean Six sigma Green belt

Lean Six sigma Green belt Lean Six sigma Green belt CERTIFICERET 9 dage Lean Six Sigma Projektleder Lean Leder Service Support Administration Produktion Support produktion IT og Udvikling Forretningsudvikling Udvikling Akkrediteret

Læs mere

KVALITET I OFFENTLIG SEKTOR EFQM EXCELLENCE MODELLEN 2003 I PRAKSIS

KVALITET I OFFENTLIG SEKTOR EFQM EXCELLENCE MODELLEN 2003 I PRAKSIS KVALITET I OFFENTLIG SEKTOR EFQM EXCELLENCE MODELLEN 2003 I PRAKSIS KVALITET I OFFENTLIG SEKTOR EFQM EXCELLENCE MODELLEN 2003 I PRAKSIS INDHOLD FORORD LÆSEVEJLEDNING 1. INTRODUKTION TIL EXCELLENCE I

Læs mere

Gevinstrealisering bliv medlem af en eksklusiv klub

Gevinstrealisering bliv medlem af en eksklusiv klub Af: og Martin J. Ernst Udarbejdet i samarbejde med: Indholdsfortegnelse 1 HVER TREDJE MENER, DE GØR, HVAD DE KAN FOR AT GEVINSTERNE REALISERES!... 3 2 GEVINSTEJER? DET MÅ VÆRE INDE VED SIDEN AF!... 4 2.1

Læs mere

FORÅRSKATALOG 2013. EmpowerMinds produkter er blandt

FORÅRSKATALOG 2013. EmpowerMinds produkter er blandt EmpowerMinds produkter er blandt verdens stærkeste indenfor empowerment skabende udviklingsaktiviteter. Her ser du de overordnede kvaliteter vi kan tilbyde dig, som også omfatter international certificering

Læs mere

EXPANDs grundlæggende coachuddannelse

EXPANDs grundlæggende coachuddannelse EXPANDs grundlæggende coachuddannelse Danmarks første ICF ACSTH godkendte coachuddannelse Vores grundlæggende coachuddannelse henvender sig til dig, der stiller krav til din uddannelse: den skal være professionelt

Læs mere

2015 Winholistic Academy Katalog

2015 Winholistic Academy Katalog 2015 Winholistic Academy Katalog Af: Peter Winther Winholistic ApS 09-03-2015 Indholdsfortegnelse KOMMUNIKATIONSUDDANNELSER... 4 Præsentationsteknik varighed 2 dage.... 4 Kommunikationsoptimering varighed

Læs mere

Styrk dit personlige lederskab. Skab øget motivation og bedre resultater. Tag afsæt i dine styrker KURSER OG UDDANNELSER FOR LEDERE 2014

Styrk dit personlige lederskab. Skab øget motivation og bedre resultater. Tag afsæt i dine styrker KURSER OG UDDANNELSER FOR LEDERE 2014 KURSER OG UDDANNELSER FOR LEDERE 2014 Skab øget motivation og bedre resultater Styrk dit personlige lederskab Tag afsæt i dine styrker Få personlig og målrettet rådgivning på 3283 3610 Kursusrådgivning

Læs mere

KARRIERE VIDEN UDVIKLING FREMTID. Personlig KompetenceUdvikling ENERGI TIL OVERSKUD. Kursusprogram 2009

KARRIERE VIDEN UDVIKLING FREMTID. Personlig KompetenceUdvikling ENERGI TIL OVERSKUD. Kursusprogram 2009 KARRIERE 2009 VIDEN UDVIKLING FREMTID Personlig KompetenceUdvikling ENERGI TIL OVERSKUD Kursusprogram 2009 Personlig KompetenceUdvikling kurser, der giver overskud i hverdagen! På Forsikringsakademiet

Læs mere

White Paper. Application Management Outsourcing blandt danske top-500 virksomheder - sådan prioriterer it-cheferne og sådan udvikler markedet sig

White Paper. Application Management Outsourcing blandt danske top-500 virksomheder - sådan prioriterer it-cheferne og sådan udvikler markedet sig White Paper - sådan prioriterer it-cheferne og sådan udvikler markedet sig Udarbejdet for af Anne-Lise Wang, Phacit, HENRY Fellow I samarbejde med HENRY Corporation 2010 HENRY Corporation Denmark Sammenfatning

Læs mere

IBM Global Business Services Procesoptimering i den offentlige sektor værdien af Lean Sigma

IBM Global Business Services Procesoptimering i den offentlige sektor værdien af Lean Sigma Procesoptimering i den offentlige sektor værdien af Lean Sigma ibm.com/services/dk Mulighederne En undersøgelse, som IBM gennemførte fornylig for et britisk ministerium, der styrer kundekontaktcentre og

Læs mere

HVAD VISER FORSKNINGEN? At lære Den Motiverende Samtale

HVAD VISER FORSKNINGEN? At lære Den Motiverende Samtale I denne artikel vil jeg præsentere nyeste forskning inden for hvordan man lærer Den Motiverende Samtale. Jeg vil præsentere empiriske undersøgelser og studier, der dokumenterer, at man ikke lærer Den Motiverende

Læs mere

Din næste uddannelse. i salg, marketing og ledelse

Din næste uddannelse. i salg, marketing og ledelse Din næste uddannelse i salg, marketing og ledelse Åbne uddannelser Virksomhedstilpasset uddannelser Konferencer Business Danmark Uddannelse Akademiuddannelser Faglig coaching Velkommen Aldrig har så mange

Læs mere