LSV Group rådgiver og underviser virksomheder, der har et ønske om at forbedre deres processer og derigennem bliver mere effektive og rentable.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LSV Group rådgiver og underviser virksomheder, der har et ønske om at forbedre deres processer og derigennem bliver mere effektive og rentable."

Transkript

1 LSV Group A/S LSV Group rådgiver og underviser virksomheder, der har et ønske om at forbedre deres processer og derigennem bliver mere effektive og rentable. Effektive og rentable processer skaber grobund for investeringer, udvidelse og vækst. Hos LSV Group er vores spidskompetence LEAN Six Sigma og derfor har vi valgt at lægge al vores energi indenfor dette område. Vi mener, at ved at fokuserer på det, vi er bedst til, har vi de bedst mulige forudsætninger for at hjælpe virksomheder med at optimere deres processer. Mange undersøgelser og studier viser, at LEAN Six Sigma er kommet for at bliver. LEAN Six Sigma er en af de mest succesfulde optimeringsfilosofier og hos LSV Group mener vi, at danske virksomheders brug af LEAN Six Sigma i forbindelse med procesoptimerings kan være afgørende for Danmarks fremtid som en konkurrencedygtige spiller på det internationale marked. Vi mener altså, at LEAN Six Sigma er vejen frem til et mere konkurrencedygtigt Danmark og vi ser det som vores fornemmeste opgave at hjælpe virksomheder gennem LEAN Six Sigma universet. I dette katalog vil du kunne læse om de forskellige uddannelser vi udbyde, vores rolle som international anerkendt uddannelsesorganisation og hvad det betyder for dig at blive certificeret af LSV Group og IASSC. Såfremt du måtte sidde tilbage med spørgsmål vedrørende vores uddannelser, LEAN Six Sigma, LSV Group eller andet står vi altid parat til at hjælpe dig. Vi anbefaler dig også at blive medlem af vores facebook gruppe og tilmelde dig vores nyhedsbrev via vores hjemmeside. Begge steder vil du blive præsenteret for interessante nyheder og artikler omkring LEAN Six Sigma, samtidig med at du på facebook vil kunne stille spørgsmål og komme med gode eksempler til LSV Group og andre interesserede i LEAN Six Sigma universet. LEAN Six Sigma er blevet en af vor generations mest omtalte procesoptimerings koncepter og brugt rigtigt, kan konceptet vende en virksomhed og styrke den udover det sædvanlige. Vi håber at dette katalog vil inspirere dig til at komme i gang med eller arbejde videre med LEAN Six Sigma og vi glæder os til at være en aktiv partner i dit procesoptimeringsarbejde. Rigtig god læselyst! Katrine Rohde, CEO

2 Professionel IASSC godkendt LEAN Six Sigma uddannelser IASSC er den eneste tredjepart certificeringssammenslutning indenfor LEAN Six Sigma industrien, der tilbyder professionel akkreditering. IASSC er forpligtede til at skabe vækst og forstærke LEAN Six Sigma universet ved at anerkende professionelle kvalificerede individer gennem standardiseret certificerings test. LSV Group er den eneste virksomhed i Skandinavien, der er akkrediteret og certificeret af The International Association for Six Sigma Certification (IASSC) og People Cert Group. Når studerende opnår en certificering fra IASSC og LSV Group betyder det, at de har tilegnet sig den nødvendige uddannelse, erfaring og professionelle viden til at kunne operere indenfor denne industri. De studerende har en professionel anerkendt ekspertise, der adskiller dem fra øvrige spillere på markedet. Samtidig bliver de studerende en del af en professionel international sammenslutning, der validerer og står bag resultaterne. Med en godkendt certificering fra LSV Group og IASSC vil du som studerende fremstå som den bedste i klassen indenfor LEAN Six Sigma industrien. Hos LSV Group er stolte af at kunne levere disse services til vores kunder og vedkender os det ansvar, der ligger i at sikre outputtet af vores uddannelser. LEAN Six Sigma træning og certificering Formel Six Sigma certificering er blevet en værdifuld anbefaling i den nuværende markeds situation. Certificeringen illustrerer, at kandidater har opnået mere end blot det at gennemføre træningen det betyder, at de fuldt ud har demonstreret en omfattende anvendelse af Six Sigma teknikker, værktøjer og metoder. Der er fem niveauer indenfor Six Sigma, der er designet indenfor bæltefarver som man ser det i kampsport. Fra det nederst niveau og op går vi fra det hvide bælte (white belt) til det gule bælte (yellow belt) og det grønne bælte (green belt). Det næste niveau er det sorte bælte (black belt), der kan følges af Master sorte bælte (Master Black Belt). LEAN Six Sigma er de færdigheder, der gør det muligt for virksomheder til at evaluerer og forbedre måden hvorpå de møder deres kunders forventninger.

3 LSV Group og IASSC certificering LSV Group tilbyder international Certificering De studerende har mulighed for at opnå certificering fra LSV Group og IASSC. For at opnå denne certificering skal følgende trin blive opfyldt: Deltage i træningen Bestå LEAN Six Sigma test eksamen Demonstrere projektresultater (Praktisk Six Sigma projekt i egen virksomhed) Bestået LEAN Six Sigma eksamen via PeopleCert Som en del af kursusgebyret vil den studerende modtage bevis på at have gennemført trin 1 og 2 direkte efter endt kursus. For at opnå fuld certificering fra LSV Group og IASSC, skal trin 3 og 4 opnås med tilfredsstillelse. Trin 3 opnås ved, at den studerende får sit projekt godkendt af et panel fra LSV Group. Dette panel består af minimum 2 medarbejdere fra LSV Group, hvor minimum en af disse er certificeret Master Black Belt. Panelet fra LSV Group vil fokusere på den studerendes evne til at transformere teori til praksis og vil sikre, at den studerende rent faktisk kan demonstrere procesforbedringer. LSV Group allokerer en time til hver projektevaluering og evalueringen vil finde sted hos den studerendes virksomhed. Projektet skal fremsendes minimum en uge inden evalueringen og selve evalueringen skal finde sted indenfor 3 måneder efter det sidste modul. Trin 4 opnås efter godkendelse af den studerendes uddannelsesprojekt. LSV Group vil efter godkendelsen af projektet sætte den internationale proces i gang med certificering fra IASSC og PeopleCert. PeopleCert er en trejde parts organisation, der skal sikre de internationale standarder udstedt af IASSC. LSV Group er på ingen måde tilknyttet PeopleCert og eksamen følger ISO standarder. Den gennemgåede proces er med til at sikre, at den studerende rent faktisk følger internationale standarder for LEAN Six Sigma kompetenceudvikling og at den studerende kan praktisere hendes/hans nye kompetencer i sin egen virksomhed. Slutteligt sikrer denne proces, at virksomhedens investerede ressourcer opnår fuldt udbytte gennem succesrige projekter.

4 Master Black Belt Hvad er en Master Black Belt Succesfulde Master Black Belts er vores fremtidige forretningsledere. De er de drivende forandringsagenter for en ny tankegang, nye kompetencer og nye discipliner, der vil transformere enhver forretningsgang dramatisk. De har avanceret viden og erfaring i at benytte Six Sigma metoder og værktøjer. De skal kontant løse nogle af de hårdeste forretningsproblemer. De er i stand til at dele deres viden effektivt med andre og skabe smittende begejstring for Six Sigma metoderne. Master Black Belts faciliterer også projektudvælgelser og projektvurderinger. De vejleder, underviser og leder Black Belts og Green Belts med at gennemføre succesfulde projekter. De leverer konstant enestående bundlinjebesparelser og vækst i de samlede indtægter for virksomheden. Program oversigt Programmet er udviklet specielt til Danmark af LSV Group med godkendelse fra IASSC og er den eneste ægte Master Black Belt certificering i Danmark. Programmet inkluderer hovedtrin, der er nødvendige for at opnå en certificering, herunder træning, evaluering og projekt demonstration/gennemgang. Samtidig med klassetræning skal Master Black Belts også fungere som mentor for Green og Black Belts, der er i gang med deres første uddannelse. Desuden skal Master Black Belt gennemføre klassetræning af studerende. Dette er unikt og Master Black Belt studerende, der opnår deres certificering fra LSV Group, vil opnå den bedst mulige platform for at blive enestående Master Black Belts. Den estimerede omfang af tid, som den studerende skal påregne under sin Master Black Belt træning igennem 2 år = timer. Master Black Belt træning Dette kursus er blevet udviklet af LSV Group og fokuserer på de færdigheder og de kulturer en Master Black Belt skal beside og leve efter. Kurset består af gæstetrænere, der er toppen indenfor deres område. Desuden bliver kurset tilpasset hvert år, så det passer til den nuværende markedssituation.

5 Master Black Belt Hvordan sikres det, at den studerende opnår succes? LSV Group A/S påtager sig udelukkende at træne og undervise 5 Master Black Belt om året. Grunden til dette er, at vores mulighed for at skabe de bedst mulige Master Black Belt standarder i Danmark og i resten af verden. Vi har muligheden for at give disse fem studerende den bedste træning gennem de 2 år vi arbejder sammen med dem og derfor har vi skabt den bedste Master Black Belt i verden. Gennem de to år tilbyder LSV Group op til 40 timers coaching pr student. Dette sikrer, at LSV Group kan hjælpe de studerende med at opnå succesfulde projekter gennem og efter endt træning. Hvis den tilbudte coaching ikke er blevet taget i brug indenfor tre måneder efter kurset er færdiggjort frafalder tilbuddet. Certificering Deltagerne har mulighed for at opnå certificering fra LSV Group. For at opnå denne certificering skal følgende trin gennemføres: 1. Deltagelse i træningen 2. Bestå både den skriftlige og den mundtlige eksamen 3. Demonstrere projektresultater (2 personlige Black Belt projekter skal være gennemført gennem de to år) Som en del af kursusprisen modtager den studerende et bevis på at have gennemført step 1 direkte efter end kursus. For at opnå fuld certificering fra LSV Group og IASSC, skal step to og tre opnås med tilfredshed. Step tre vil blive opnået ved at få sit projekt godkendt af en panel fra LSV Group. Dette panel vil bestå af minimum to medarbejdere fra LSV Group og minimum en af disse personer vil være certificeret Master Black Belt. Panelet fokuserer på den studerendes evne til at transformere teorien til praksis og evnen til at demonstrere en reel proces forbedring. LSV Group allokerer en time til hvert projektevaluering og evalueringen vil finde sted på den studerendes arbejdsplads. Projektet skal fremsendes minimum en uge før evalueringen og evalueringen skal finde sted indenfor tre måneder efter kurset er blevet afsluttet. Den ovenfor nævnte proces er for at sikre, at den studerende rent faktisk praktisere sine nye kompetencer i virksomheden og for at sikre at forretningen tydeligt vil kunne se fordelene af det gennemførte projekt.

6 Master Black Belt Formel Six Sigma certificering er blevet en værdifuld anbefaling på det nuværende marked. Certificering illustrerer, at kandidater har gjort mere end blot at gennemføre træningen det betyder, at de fuldt ud har vist forståelse for og anvendelse af Six Sigma metodologierne, værktøjerne og teknikkerne. Nødvendigt værktøj for at gennemføre kurset: Bærbar computer Varighed: 40 dages klasse træning 2 dage hvor den studerende træner andre studerende 40 timers coaching fra LSV Group MBB 2 dages coaching af GB (minimum en dag ialt pr. studerende) Frivilligt: 5 dages coaching (gennem undervisningsperioden) Underviser: Dansk/Engelsk/Nordisk Slides: Engelsk/Dansk Kursus materiale: Engelsk/Dansk

7 Black Belt Program overblik Dette program er designet til at skabe Six Sigma eksperter, der har den viden og de færdigheder, der skal til for at kunne implementere forbedringsinitiativer indenfor forskellige hovedområder i en organisation. Det er vigtigt at vide, at du ikke behøver at være en ingeniør- eller produktionsvirksomhed for at kunne høste fordelene ved dette program dette program præsenterer processer, der findes i ingeniør og produktionsvirksomheder, så vel som i service og transport industrien. Vores fremgangsmåde til at udvikle Six Sigma eksperter er baseret på en Handling Lærings Model. Denne model kombineres med klassetræning og real-time projekt-implementering og overvågning. Mens du lærer Six Sigma principperne i klassen, vil du samtidig med assistance fra en Six Sigma konsulent fra LSV Group -benytte teknikkerne i din organisation ved hjælp af et relevant projekt. Din rejse til at blive en ægte Six Sigma ekspert vil derfor vare fire til seks måneder, hvor der veksles mellem teori og praksis en uge i klasseværelset efterfulgt af 3 uger, hvor de lærte teknikker og værktøjer implementeres i dit job. Black Belts lærer Eftersom en vigtig rolle for en Black Belt er effektivt at lede projektteams, forbereder vores program vores kandidater til at kunne håndtere netop dette. Det Black Belt program som vores kandidater følger er opbygget således, at de studerende tilegner sig de færdigheder og den viden, der er nødvendig for et enestående lederskab,når forbedringsprojekter skal gennemføres i forretningen. Efter hver træningsgennemgang skal de studerende straks tage de lærte koncepter og værktøjer i brug i deres real-time forbedringsprojekter. Black Belt kandidater lærer at benytte DMAIC modellen som proces forbedring og som statistisk værktøj og teknikker for at komme frem til beslutninger, der er baseret på data.

8 Black Belt DMAIC modellen er en systematisk metode at analysere og forbedre forretnings processer. Modellen består af fem faser: Definer muligheder (Define) Målet præstationer (Measure) Analysere muligheder (Analyze) Forbedre præstationer (Improve) Kontrollere præstationer (Control) Hvordan sikres den studerende succes? Det ovenfor nævnte kræver, at virksomheden i forbindelse med Black Belt kurset igangsætter et optimeringsproces på Black Belt niveau. Det er yderst vigtigt, at den studerende får allokeret tid til at arbejde med og drive projektet mellem modulerne. Virksomheden skal allokere 200 timer til projektarbejder gennem de seks måneders træning. LSV Group tilbyder op til fem 5 dages gratis coaching i forbindelse med træningen og projekt gennemførelsen. Denne gratis coaching finder sted på vores adresse i Ørestaden. Disse dage sikrer, at LSV Group kan hjælpe de studerende med at opnå succesfulde projekter i forbindelse med træningen samt efter endt træning. Hvis den tilbudte coaching ikke har fundet sted indenfor tre måneder efter det sidste modul, vil tilbuddet frafalde. Certificering Deltagerne har mulighed for at opnå certificering fra LSV Group og IASSC. For at opnår denne certificering skal følge trin gennemføres: 1. Deltage i træningen 2. Bestå både den skriftlige og mundtlige Black Belt eksamen 3. Demonstrerer projektresultater Som en del af kursusgebyret, vil den studerende opnå bevis på at have gennemført trin 1 umiddelbart efter kurset. For at opnå en fuld certificering fra LSV Group og IASSC, skal trin 2 og 3 gennemføres med tilfredsstillelse. Trin 3 opnås ved at få sit projekt godkendt at et panel fra LSV Group. Dette panel vil bestå af minimum to medarbejdere fra LSV Group og minimum en af disse personer vil være certificeret Master Black Belt. Panelet fokuserer på den studerendes evne til at transformere teorien til praksis og evnen til at demonstrere en reel proces forbedring.

9 Black Belt LSV Group allokerer en time til hvert projektevaluering. Projektet skal fremsendes minimum en uge før evalueringen og evalueringen skal finde sted indenfor tre måneder efter kurset er blevet afsluttet. Den ovenfor nævnte proces er for at sikre, at den studerende rent faktisk praktisere sine nye kompetencer i virksomheden og for at sikre, at virksomheden tydeligt vil kunne se fordelene af den gennemførte projekt/uddannelse. Formel Six Sigma certificering er blevet en værdifuld anbefaling på det nuværende marked. Certificering illustrerer, at kandidater har gjort mere end blot at have gennemført træningen det betyder at de fuldt ud har vist forståelse for og anvendelse af Six Sigma metodologierne, værktøjerne og teknikkerne. Nødvendigt værktøj for at gennemføre kurset: Bærbar computer Varighed: 2 x 5 dage Frivilligt: 5 dages coaching (gennem undervisningsperioden) Underviser: Dansk/Engelsk/Nordisk Slides: Engelsk Kursus materiale: Engelsk

10 Green Belt til Black Belt Forudsætning for at kunne deltage i GB2BB IASSC godkendt uddannelse Kurset er specielt designet til LEAN Six Sigma Green Belts, der ønsker at fortsætte deres uddannelse til Black Belt niveau. Det er en forudsætning at den studerende har deltaget i en IASSC godkendt LEAN Six Sigma Green Belt klasse og har bestået IASSCs LEAN Six Sigma Green Belt eksamen. Hvis den studerende har deltaget i et Green Belt program fra en anden udbyder, der ikke er godkendt af IASSC, er det nødvendigt at den studerende består LEAN Six Sigma Green Belt eksamen fra PeopleCert inden deltagelse i GB2BB undervisningen. IASSC eksamen blive udbudt af en tredje part (PeopleCert). Dette betyder, at LSV Group A/S ikke har indflydelse på dens studerendes eksamen og resultater. Eksamen vil finde sted på LSV Groups location i Ørestaden. Eksamen er ISO certificeret og vil blive superviseret af en eksamensvagt. Eksamen er en multiple choice eksamen og består af 100 spørgsmål (engelsk). Eksamen er en closed book eksamen, hvilket vil sige at ingen hjælpemidler er tilladt under eksamen. Prisen for eksamen er DKK 2.499,- ekskl. skat og er datoerne for eksamen kan findes på Prisen for eksamen lægges altid oven på gebyret for GB2BB uddannelsen. Når den studerende har betalt for eksamen, vil denne have mulighed for at kunne deltage i LSV Groups støttedage, der afholdes den første onsdag i hver måned. Medarbejdere fra LSV Group vil hjælpe den studerende med at forstå de internationale krav til den internationale LEAN Six Sigma uddannelse og hjælpe den studerende i forberedelsen til eksamen. Program overblik GB2BB programmet er designet til at skabe LEAN Six Sigma eksperter, der har viden og færdigheder til at implementere forretnings optimeringsprojekter indenfor kerneområder i virksomheden.

11 Green Belt til Black Belt Det er vigtigt at vide, at du ikke behøver at være ingeniør- eller produktions-virksomhed for at kunne høste fordelene ved dette program dette program præsenterer den proces, der findes i sådanne virksomheder så vel som i service og transport industrien. Vores fremgangsmåde til at udvikle Six Sigma eksperter er baseret på en Handling Lærings Model. Denne model kombineres med klassetræning og real-time projektimplementering og overvågning. Mens du lærer Six Sigma principperne i klassen, vil du samtidig med assistance fra en Six Sigma konsulent fra LSV Group -benytte teknikkerne i din organisation ved hjælp af et relevant projekt. Din rejse til at blive en ægte Six Sigma ekspert vil derfor vare fire til seks måneder, hvor der veksles mellem teori og praksis en uge i klasseværelset efterfulgt af 3 uger, hvor de lærte teknikker og værktøjer implementeres i dit job. Black Belts lærer Eftersom en vigtig rolle for en Black Belt er effektivt at lede projektteams, forbereder vores program de studerende til at kunne håndtere netop dette. Det Black Belt program som vores kandidater følger er opbygget således, at det tilegner de studerende med de færdigheder og den viden, der er nødvendig for et enestående lederskab, der er afgørende for succesfulde optimeringsprojekter. Efter hver træningsgennemgang skal de studerende straks tage de lærte koncepter og værktøjer i brug i deres real-time optimeringsprojekter. Black Belt kandidater lærer at benytte DMAIC modellen som optimeringsproces og som statistisk værktøj og teknikker for at komme frem til beslutninger, der er baseret på data. DMAIC modellen er en systematisk metode at analysere og forbedre forretnings processer. Modellen består af fem faser: Definer muligheder (Define) Målet præstationer (Measure) Analysere muligheder (Analyze) Forbedre præstationer (Improve) Kontrollere præstationer (Control)

12 Green Belt til Black Belt Hvordan sikres den studerende succes? Det ovenfor nævnte kræver, at virksomheden i forbindelse med Black Belt kurset igangsætter et optimeringsprojekt på Black Belt niveau. Det er yderst vigtigt, at den studerende får allokeret tid til at arbejde med og drive projektet mellem modulerne. Virksomheden skal allokere 200 timer til projektarbejdet gennem de seks måneders træning. LSV Group tilbyder op til fem 5 dages gratis coaching i forbindelse med træningen og projektgennemførelsen. Denne gratis coaching finder sted på vores adresse i Ørestaden. Dette sikrer, at LSV Group kan hjælpe de studerende med at opnå succesfulde projekter i forbindelse med træningen og efter endt træning. Hvis den tilbudte coaching ikke har fundet sted indenfor tre måneder efter det sidste modul, vil tilbuddet frafalde. Certificering Deltagerne har mulighed for at opnå certificering fra LSV Group og IASSC. For at opnår denne certificering skal følge trin gennemføres: 1. Deltage i træningen 2. Bestå både den skriftlige og mundtlige Black Belt eksamen 3. Demonstrerer projektresultater Som en del af kursusgebyret, vil den studerende opnå bevis på at have gennemført trin 1 umiddelbart efter kurset. For at opnå en fuld certificering fra LSV Group og IASSC, skal trin 2 og 3 gennemføres med tilfredsstillelse. Trin 3 opnås ved at få sit projekt godkendt af et panel fra LSV Group.

13 Green Belt til Black Belt Dette panel vil bestå af minimum to medarbejdere fra LSV Group og minimum en af disse personer vil være certificeret Master Black Belt. Panelet fokuserer på den studerendes evne til at transformere teorien til praksis og evnen til at demonstrere en reel procesforbedring. LSV Group allokerer en time til hver projektevaluering. Projektet skal fremsendes minimum en uge før evalueringen og evalueringen skal finde sted indenfor tre måneder efter kurset er blevet afsluttet. Den ovenfor nævnte proces er med til at sikre, at den studerende rent faktisk praktiserer sine tillærte kompetencer i virksomheden og for at sikre, at virksomheden tydeligt vil kunne se fordelene af det gennemførte projekt/uddannelse. Formel Six Sigma certificering er blevet en værdifuld anbefaling på det nuværende marked. Certificering illustrerer, at kandidater har gjort mere end blot at have gennemført træningen det betyder, at de fuldt ud har vist forståelse for og anvendelse af Six Sigma metodologierne, værktøjerne og teknikkerne. Nødvendigt værktøj for at gennemføre kurset: Bærbar computer Varighed: 2 x 5 dage Frivilligt: 5 dages coaching (gennem undervisningsperioden) Underviser: Dansk/Engelsk/Nordisk Slides: Engelsk Kursus materiale: Engelsk

14 Green Belt Program oversigt Green Belt programmet giver deltagerne et overblik over Six Sigma såvel som de hovedkoncepter, der er forbundet med effektive projektteams. Green Belts modtager en delmængde af det omfattende pensum som Black Belts modtager. Green Belts lærer Programmet fokuserer på DMAIC modellen som procesforbedring og på de relevanter statistiske og grafiske værktøjer, der ligger i denne model og som er passende for dette niveau. DMAIC modellen DMAIC modellen er en systematisk metode til at analysere og forbedre forretnings processer. Modellen består af fem faser: Definer muligheder (Define) Målet præstationer (Measure) Analysere muligheder (Analyze) Forbedre præstationer (Improve) Kontrollere præstationer (Control) Hvordan sikres den studerende succes? Det ovenfor nævnte kræver, at forretning igangsætter et mindre optimeringsprojekt gennem Green Belt kurset. Det er yderst nødvendigt, at den studerende får allokeret timer til at arbejde med projektet mellem de forskellige moduler. LSV Group tilbyder 5 dages gratis coaching i forbindelse med undervisningen og gennemførelsen af projektet. Denne gratis træning finder sted på vores hovedkontor i Ørestaden og sikre, at LSV Group kan hjælpe de studerende med at opnå succesfulde projekter i forbindelse med og efter endt træning.

15 Green Belt til Black Belt Certificering Deltagerne har mulighed for at opnå certificering fra LSV Group og IASSC. For at opnå denne certificering skal de følgende trin være gennemført: Deltage i træningen Bestå LEAN Six Sigma eksamen Demonstrerer projektresultater Bestå LEAN Six Sigma Green Belt eksamen fra PeopleCert Som en del af kursusgebyret, vil den studerende opnå bevis på at have gennemført trin 1 umiddelbart efter kurset. For at opnå en fuld certificering fra LSV Group og IASSC, skal trin 2 og 3 gennemføres med tilfredsstillelse. Trin 3 opnås ved at få sit projekt godkendt at et panel fra LSV Group. Dette panel vil bestå af minimum to medarbejdere fra LSV Group og minimum en af disse personer vil være certificeret Master Black Belt. Panelet fokusere på den studerendes evne til at transformere teorien til praksis og evnen til at demonstrere en reel proces forbedring. LSV Group allokerer en time til hver projektevaluering og evalueringen vil finde sted på LSV Groups location. Projektet skal fremsendes minimum en uge før evalueringen og evalueringen skal finde sted indenfor tre måneder efter kurset er blevet afsluttet. Den ovenfor nævnte proces er med til at sikre, at den studerende rent faktisk praktisere sine tillærte kompetencer i virksomheden og for at sikre, at virksomheden tydeligt vil kunne se fordelene af det gennemførte projekt. Nødvendigt værktøj for at gennemføre kurset: Bærbar computer Varighed: 5 x 2 dage Frivilligt: 5 dages coaching (Strækkende over 4-6 måneder) Træner: Dansk/Engelsk/Nordisk Slides: Engelsk Kursus materiale: Engelsk

16 Yellow Belt Dette kursus er blevet designet til at opbygge din viden og formåen til at forbedre process performance og dernæst din virksomheds præstationsevne. Din rolle i procesforbedringer ligger i at benytte metoderne indenfor Six Sigma, LEAN og process management. Ved at tage dette kursus vil du have en all-round forståelse for og konkret indsigt i mange af de værktøjer, der benyttes i denne metodologi. Vi er meget sikre på at dette vil være en af de mest effektive klasse, du nogensinde har deltaget i og det er vores forpligtelse at sikre, at dette også er tilfældet. Varighed: 5 dage Underviser: Dansk/Engelsk/Nordisk Slides: Engelsk/Dansk Course material: Engelsk/Dansk

17 LEAN Six Sigma Awareness Course Dette kursus er blevet designet til at opbygge din viden om og formåen til at kunne forbedre virksomhedsprocesser og dernæst din virksomheds præstationsevne. Hovedfokusset i et LEAN Six Sigma program er processen. Organisationer er opbygget via en serie af processer, der er eftergivende overfor dine kunders ønsker. Ved at tage dette kursus vil du have en all-round forståelse for den tilgang din virksomhed tager, når den implementere disse metoder og forbedre din forretning. Varighed: 1 dage Underviser: Dansk/Engelsk/Nordisk Slides: Dansk Course material: Engelsk

18 LEAN Six Sigma Champion træning Dette kursus er blevet designet til at opbygge din viden om og evne til at lede optimeringsprocesser ved at benytte LEAN Six Sigma metodologierne. Da du ikke bliver uddannet til at kunne håndtere de tekniske færdigheder, skal du kunne udvikle en arbejdsviden om mulighederne, så du kan genkende hvordan og hvor de kan benyttes i virksomhedens processer, som du er leder af. Som en Champoin vil du også være ansvarlig for at drive og inspirere din virksomhed til forandringer. Forbedringer kræver forandring men mennesker bryder sig ikke om forandringer. Det er din opgave som Champion at sørge for, at de øvrige medarbejdere i organisationen reagerer positivt på de nødvendige forandringer. Dette kursus vil give dine nogle guidelines til at håndtere sådanne problemstillinger. Hovedfokusset i LEAN Six Sigma uddannelser ligger i processen. Virksomheder er bygget op omkring en serie af processer, der efterlever kundernes ønsker. Når du tager dette kursus, vil du have en god grundforståelse for den tilgang din virksomhed har til at implementere disse metodologier og forbedre din virksomhed. Du vil også være klar til at kunne komme med betydelige bidrag i forhold til din virksomhed og LEAN Six Sigma. Varighed: 2 eller 3 dage Træner: Dansk Slides: Engelsk Kursus materiale: Engelsk

19 LEAN Six Sigma Get the Language Right LSV Groups LEAN Six Sigma Introduction Training er ét endags kursus, hvor du vil få indblik i LEAN Six Sigma universet. Du vil få en forståelse for de basale værktøjer indenfor LEAN Six Sigma og blive introduceret til kulturen bag en ægte LEAN Six Sigma organisation. Både LEAN og Six Sigma er blevet buzz words blandt mange, men kun få mennesker forstår filosofien bag og er i stand til at omsætte det i praksis. Du vil på dette kursus blive introduceret til terminologien indenfor LEAN Six Sigma og vores trænere, der har vi stor erfaring med at arbejde med LEAN Six Sigma projekter i forskellige virksomheder, vil komme med praktiske eksempler fra virksomheder, der med stor succes har implementeret LEAN Six Sigma koncepterne i deres organisationer. Du vil også have mulighed for at møde andre virksomheder, der allerede arbejder med LEAN Six Sigma. Kurset henvender sig til de ressourcer i organisationen, der er interesserede i at finde ud af om LEAN Six Sigma kunne være interessant for netop deres virksomhed. Varighed: 1 dag Træner: Dansk Slides: Dansk Kursus materiale: Dansk

20 Forandringsledelse et lederkursus Forandringsledelse opnå succes gennem mennesker. Forandringsledelse håndterer forandringsmetoder, processer, procedurer og systemer fremkaldt af interne og eksterne stakeholdere. Vores erfaring med forandringsledelse og organisations-ændringer hjælper ledere med at skabe forandringsteams, der med coaching og træning kan lede forandringen. LSV Groups forandringsledelses kursus henvender sig til mellem- og topledelsen. Ofte vil deltagere på dette kursus være senior salgspersoner, konsulenter, ledelsesgrupper, projekt-ledere, HR eller IT ledere. De kompetencer deltagere på dette kursus tager med sig, er afgørende for en succesfuld implementering af enhver forandring i en organisation. Statistik viser, at 98 % at mislykkede forandringer har haft hovedfokus på den tekniske del af forandringen og ikke på den menneskelige del af forandringen. Efter denne træning vil deltagere fuldt ud forstå nødvendigheden af at fokusere på den menneskelige side af forandringen og vil have modtaget værktøjer og erfaringer til at kunne håndtere forandringer. Træningen er interaktiv, hvor de studerende kommer til at benytte værktøjerne og strategierne i praksis. For at sikre implementeringen af forandringsledelse i den studerendes virksomhed, har LSV Group yderligere integreret faciliterings træning i kurset. Disse kompetencer er afgørende for succesfuld ledelse og hjælper den studerende med at gå direkte hjem til virksomheden eller projektteamet og implementere den ønskede forandring. Varighed: 1 dag Træning: Dansk/Engelsk/Nordisk Slides: Dansk/Engelsk Kursusmateriale: Engelsk

Lean Six Sigma Yellow Belt uddannelse der betaler sig

Lean Six Sigma Yellow Belt uddannelse der betaler sig uddannelse der betaler sig Uddannelsen Uddannelsen er for dig, der skal kende til terminologien indenfor Lean Six Sigma. Du samarbejder dagligt med Green Belts og Black Belts og skal derfor forstå disses

Læs mere

Lean Six Sigma GB2BB uddannelse der betaler sig

Lean Six Sigma GB2BB uddannelse der betaler sig Lean Six Sigma GB2BB uddannelse der betaler sig Forudsætning for deltagelse Green Belt 2 Black Belt uddannelsen henvender sig til dig, der ønsker at løfte dit niveau indenfor Lean Six Sigma. Det er en

Læs mere

Lean Six Sigma Green Belt uddannelse der betaler sig

Lean Six Sigma Green Belt uddannelse der betaler sig uddannelse der betaler sig Uddannelsen Uddannelsen er for dig, der ønsker at arbejde med struktureret projektledelse af procesoptimerings opgaver, og har en fremtrædende rolle i virksomhedens projekter

Læs mere

Lean Six Sigma Black Belt uddannelse der betaler sig

Lean Six Sigma Black Belt uddannelse der betaler sig uddannelse der betaler sig Uddannelsen Uddannelsen er for dig, der skal arbejde med struktureret projektledelse af procesoptimerings opgaver efter Lean Six Sigma metoden. Din rolle i virksomheden er at

Læs mere

Lean Six Sigma Black Belt-uddannelse

Lean Six Sigma Black Belt-uddannelse Lean Six Sigma For dig, der arbejder med meget komplekse problemstillinger og derfor har behov for et højt kompetenceniveau til at udføre komplekse forbedringsprojekter, der involverer store mængder data

Læs mere

Lean Six Sigma Green Belt-uddannelse. For dig der har lyst til at afprøve Lean Six Sigma-metoden på en konkret problemstilling i egen organisation.

Lean Six Sigma Green Belt-uddannelse. For dig der har lyst til at afprøve Lean Six Sigma-metoden på en konkret problemstilling i egen organisation. Lean Six Sigma Green Belt-uddannelse For dig der har lyst til at afprøve Lean Six Sigma-metoden på en konkret problemstilling i egen organisation. 1 Dit udbytte En Lean Six Sigma Green Belt-uddannelse

Læs mere

Lean Six Sigma Green Belt til Black Belt-uddannelsen

Lean Six Sigma Green Belt til Black Belt-uddannelsen For dig, der arbejder med meget komplekse problemstillinger og derfor har behov for et højt kompetenceniveau til at udføre komplekse forbedringsprojekter, der involverer store mængder data og forandringsledelse.

Læs mere

Lean Six Sigma Green Belt-uddannelse

Lean Six Sigma Green Belt-uddannelse Lean Six Sigma Green Belt-uddannelse For dig der har lyst til at gennemføre et Lean Six Sigma DMAIC-projekt på en konkret problemstilling i egen organisation 1 Dit udbytte En Lean Six Sigma Green Belt-uddannelse

Læs mere

Lean Six Sigma Master Black Belt-uddannelse

Lean Six Sigma Master Black Belt-uddannelse Statistik BPM Facilitering Coaching e- Learning Strategi DfLSS BB- Erfaring QFD DOE Forandringsledelse Lean Six Sigma -uddannelse For dig, der arbejder med Lean Six Sigma på strategisk niveau Dit udbytte

Læs mere

Lean Six Sigma Master Black Belt-uddannelse

Lean Six Sigma Master Black Belt-uddannelse Lean Six Sigma Master Black Belt-uddannelse For dig, der arbejder med Lean Six Sigma på strategisk niveau Statistik BPM Facilitering Coaching e- Learning Strategi DfLSS BB- Erfaring QFD DOE Coaching Forandringsledelse

Læs mere

Design For Six Sigma

Design For Six Sigma For dig der ønsker at blive bedre til at udvikle nye robuste processer, services eller produkter, der lever op til dine kunders krav og til Six Sigma kvalitetsniveau. Udbytte, målgruppe og forudsætninger

Læs mere

Lean Six Sigma Black Belt

Lean Six Sigma Black Belt Lean Six Sigma Black Belt Six Sigma Lean Black Belt Master Class Teknologisk Institut tilbyder nu uddannelse til Lean Six Sigma Black Belt på Danmarks eneste Master Class uddannelse, der kombinerer Lean

Læs mere

Lean Konsulent Lean kursus med certificering

Lean Konsulent Lean kursus med certificering info@howbiz.dk www.centerforlean.dk Tlf. 31 10 90 00 Center for lean Landets bedste lean kurser Lean Konsulent Lean kursus med certificering Modul 1 Om uddannelsen Uddannelsen består udover de 11 kursusdage

Læs mere

Lean Six Sigma Yellow Belt-uddannelse

Lean Six Sigma Yellow Belt-uddannelse Lean Six Sigma For dig der har lyst til at få indsigt i tankerne bag Lean Six Sigma samt de muligheder, der ligger i projektmetoden DMAIC. 1 Dit udbytte En Lean Six Sigma giver dig indsigt i tankerne bag

Læs mere

MSP Programme management

MSP Programme management MSP Programme management Managing Successful Programmes Deltag på et inspirerende og effektivt læringsforløb inden for programledelse. På forløbet får du et højt fagligt udbytte, og der er fokus på at

Læs mere

Mangler du som leder kompetencer til at skabe resultater sammen med andre?

Mangler du som leder kompetencer til at skabe resultater sammen med andre? Leadership Program PLP II When business gets personal! Mangler du som leder kompetencer til at skabe resultater sammen med andre? Leadership Program PLP II Acuity World Fortsæt Our field of expertise din

Læs mere

Six Sigma. - the How, når ITIL er the What. Master Black Belt Ane S. Ry Storm Management A/S itsmf 2008

Six Sigma. - the How, når ITIL er the What. Master Black Belt Ane S. Ry Storm Management A/S itsmf 2008 Six Sigma - the How, når ITIL er the What Master Black Belt Ane S. Ry Storm Management A/S itsmf 2008 Her er jeg Cand. Oecon. med speciale i organisation MMD - Master of Management Development MBB Lean

Læs mere

Lean Service og Administration Lean kursus med certificering

Lean Service og Administration Lean kursus med certificering Center for Lean Landets bedste lean kurser info@howbiz.dk www.centerforlean.dk Tlf. 31 10 90 00 Lean Service og Administration Lean kursus med certificering 1. Kursusdag Lean Principperne 2. Kursusdag

Læs mere

Lean i Administration og service

Lean i Administration og service Lean i Administration og service Akademiuddannelse med certificering Forstå Lean Bliv klædt på som Lean forandringsagent At implementere Lean Vedvarende succes Udbytterig uddannelse med sideløbende forbedringsprojekt

Læs mere

Giv kunderne mere værdi med lean.

Giv kunderne mere værdi med lean. Giv kunderne mere værdi med lean. Hvor effektiv er din organisation? Bruger I tiden på de processer, der giver jeres kunder værdi? De fleste virksomheder har et stort potentiale i relation til at optimere

Læs mere

NÅR HR SKABER BUNDLINJE

NÅR HR SKABER BUNDLINJE NÅR HR SKABER BUNDLINJE Mennesker & forretning Netværks- og kompetenceudviklingsforløb for HR chefer og erfarne HR-konsulenter HR spiller en central rolle i opnåelsen af de nordjyske virksomheders forretningsmæssige

Læs mere

Lean Six Sigma Sponsoruddannelse

Lean Six Sigma Sponsoruddannelse Lean Six Sigma Sponsoruddannelse For dig, der skal til at fungere som sponsor på et Lean Six Sigma forbedringsprojekt og er interesseret i at være klædt bedst muligt på til denne nye rolle. 1 Baggrund

Læs mere

IBC Innovationsfabrikken. Six Sigma

IBC Innovationsfabrikken. Six Sigma IBC Innovationsfabrikken Lær at spare tid, penge og ressourcer med, - en internationalt anerkendt og førende metode til forbedringsarbejde på tværs af brancher og virksomheder. Lær at spare tid, penge

Læs mere

Lean Six Sigma Sponsoruddannelse

Lean Six Sigma Sponsoruddannelse Lean Six Sigma Sponsoruddannelse For dig, der skal til at fungere som sponsor på et Lean Six Sigma forbedringsprojekt og er interesseret i at være klædt bedst muligt på til denne nye rolle. Baggrund Vores

Læs mere

I samarbejde med: Mulighed for certificering som projektleder og ECTS-point. Unikt koncept kombinerer e-læring med praktisk træning

I samarbejde med: Mulighed for certificering som projektleder og ECTS-point. Unikt koncept kombinerer e-læring med praktisk træning I samarbejde med: Det intensive projektlederforløb med blended learning Teknologisk Institut Taastrup Mulighed for certificering som projektleder og ECTS-point Unikt koncept kombinerer e-læring med praktisk

Læs mere

COACHUDDANNELSE LEDERNES STYRK DIT LEDERSKAB OG DIN EVNE TIL AT OPBYGGE STÆRKE RELATIONER

COACHUDDANNELSE LEDERNES STYRK DIT LEDERSKAB OG DIN EVNE TIL AT OPBYGGE STÆRKE RELATIONER LEDERNES COACHUDDANNELSE STYRK DIT LEDERSKAB OG DIN EVNE TIL AT OPBYGGE STÆRKE RELATIONER SKAB STØRRE MOTIVATION OG BEDRE PRÆSTATIONER BLANDT MEDARBEJDERE FÅ EN INTERNATIONALT GODKENDT COACHUDDANNELSE

Læs mere

Professionel coaching og coaching som ledelsesværktøj ICF godkendt coaching uddannelse

Professionel coaching og coaching som ledelsesværktøj ICF godkendt coaching uddannelse Professionel coaching og coaching som ledelsesværktøj ICF godkendt coaching uddannelse Coaching som ledelsesværktøj Coaching er en anerkendt metode med effektive værktøjer til at udvikle medarbejdere og

Læs mere

Ledernes. Styrk dit lederskab og din evne til at opbygge stærke relationer. Skab større motivation og bedre præstationer blandt medarbejdere

Ledernes. Styrk dit lederskab og din evne til at opbygge stærke relationer. Skab større motivation og bedre præstationer blandt medarbejdere ICF-godkendt uddannelse Ledernes COACHUDDANNELSE Styrk dit lederskab og din evne til at opbygge stærke relationer Skab større motivation og bedre præstationer blandt medarbejdere Få en internationalt godkendt

Læs mere

Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education

Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education 19. 20. 21. maj 2015 Intensivt certificering-kursus / Max. 10 deltagere [Målgruppe] Motivation Factor Job & Education er for dig, der Arbejder med

Læs mere

Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse. Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel

Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse. Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel Velkommen til vores program for 2014! Tak fordi du har valgt at kigge nærmere på vores 6 ugers uddannelsesforløb.

Læs mere

SEGES Akademi STRATEGI OG FORRETNINGSUDVIKLING 5. FORLØB 2017/2018

SEGES Akademi STRATEGI OG FORRETNINGSUDVIKLING 5. FORLØB 2017/2018 SEGES Akademi STRATEGI OG FORRETNINGSUDVIKLING 5. FORLØB 2017/2018 Strukturudviklingen gør, at vi skal være eksperter i strategi og forretningsudvikling. Vi skal kunne bruge værktøjerne i praksis og hjælpe

Læs mere

LEDERNES KOMPETENCECENTER

LEDERNES KOMPETENCECENTER LEDERNES KOMPETENCECENTER KURSUSOVERBLIK 2015 VIDEN DER BRINGER DIG VIDERE COACHING COACHING OG KONFLIKTHÅNDTERING 23/9 NY LEDER - HVAD NU? Adgang til modul i 3 måneder ÅRETS PROJEKTDAG 2015 Pris kr. 3.495

Læs mere

Systemic Team Coaching

Systemic Team Coaching Systemic Team Coaching Styrk og udvikle lederteamets, ledernes og forretningens potentiale Systemic team coaching er en meget effektiv proces til at optimere performance af individuelle team medlemmer,

Læs mere

Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education

Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education 26.+27.+28. april 2016 Intensivt certificering-kursus Max. 10 deltagere Motivation Factor Job & Education er for dig, der Målgruppe Arbejder med ledige,

Læs mere

When business gets personal! Mangler du den kompetence, der skal til for at lede?

When business gets personal! Mangler du den kompetence, der skal til for at lede? Leadership PL When business gets personal! Mangler du den kompetence, der skal til for at lede? Acuity World sætter din personlige ledelseskompetence på plads sammen med de to andre kompetencer: faglighed

Læs mere

COACHUDDANNELSE LEDERNES STYRK DIT LEDERSKAB OG DIN EVNE TIL AT OPBYGGE STÆRKE RELATIONER

COACHUDDANNELSE LEDERNES STYRK DIT LEDERSKAB OG DIN EVNE TIL AT OPBYGGE STÆRKE RELATIONER LEDERNES COACHUDDANNELSE STYRK DIT LEDERSKAB OG DIN EVNE TIL AT OPBYGGE STÆRKE RELATIONER SKAB STØRRE MOTIVATION OG BEDRE PRÆSTATIONER BLANDT MEDARBEJDERE FÅ EN INTERNATIONALT GODKENDT COACHUDDANNELSE

Læs mere

NÅR HR SKABER BUNDLINJE

NÅR HR SKABER BUNDLINJE NÅR HR SKABER BUNDLINJE Mennesker & forretning Netværks- og kompetenceudviklingsforløb for HR chefer og erfarne HR-konsulenter HR spiller en central rolle i opnåelsen af de nordjyske virksomheders forretningsmæssige

Læs mere

Mannaz Projektlederuddannelse

Mannaz Projektlederuddannelse Mannaz Projektlederuddannelse Værktøjer til at planlægge, lede og styre dine projekter På Mannaz Projektlederuddannelse bliver du klædt på med en helhedsforståelse for projektstyring og projektledelse.

Læs mere

PRINCE2 Foundation og Practitioner

PRINCE2 Foundation og Practitioner PRINCE2 Foundation og Practitioner Projektstyring både i teori og praksis Kurset giver dig et komplet indblik i og kendskab til PRINCE2 -metoden. Du gennemgår et intensivt forløb, der forbereder dig til

Læs mere

When business gets personal! Mangler du som leder den kompetence, der skal til for at være excellent?

When business gets personal! Mangler du som leder den kompetence, der skal til for at være excellent? Leadership Program PLP When business gets personal! Mangler du som leder den kompetence, der skal til for at være excellent? When business gets personal! Acuity World sætter dine personlige ledelseskompetencer

Læs mere

Akkrediteringer & Certificeringer Kvalitet, Berettigelse, Udvikling

Akkrediteringer & Certificeringer Kvalitet, Berettigelse, Udvikling Akkrediteringer & Certificeringer Kvalitet, Berettigelse, Udvikling Vi arbejder med den mest dyrebare ressource: Mennesker Vores blåstempling, dit konkurrenceparameter 1 Uddannelses Akkrediteringer I ønsket

Læs mere

Mannaz Projektlederuddannelse

Mannaz Projektlederuddannelse Mannaz Projektlederuddannelse Værktøjer til at planlægge, lede og styre dine projekter På Mannaz Projektlederuddannelse bliver du klædt på med en helhedsforståelse for projektstyring og projektledelse.

Læs mere

Ledelse af organisationskultur

Ledelse af organisationskultur Ledelse af organisationskultur Brug kulturen som løftestang for forandringer De fleste ledere har oplevet, at uanset hvor god en strategi er, kan organisationskulturen vise sig at være en kraftfuld størrelse,

Læs mere

GROW2 COACHUDDANNELSE GROW2 CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING

GROW2 COACHUDDANNELSE GROW2 CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING COACHUDDANNELSE CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING En STYRKEBASERET coachuddannelse der udvikler dit indre LEDERSKAB & DIG som PROFESSIONEL COACH ICF AKKREDITERET Jeg

Læs mere

Mannaz Projektlederuddannelse

Mannaz Projektlederuddannelse Mannaz Projektlederuddannelse - en praksisorienteret og virkelighedsnær uddannelse Værktøjer til at planlægge, lede og styre dine projekter Mannaz Projektlederuddannelse er Danmarks førende projektlederuddannelse.

Læs mere

Dig som underviser. På kurset arbejder du med: Skab en unik stil som underviser med afsæt i en DISC profil. Del af uddannelse. Hvem deltager?

Dig som underviser. På kurset arbejder du med: Skab en unik stil som underviser med afsæt i en DISC profil. Del af uddannelse. Hvem deltager? Dig som underviser Dig som underviser Få gennemslagskraft og større bevidsthed om din egen undervisningsstil Skab en unik stil som underviser med afsæt i en DISC profil Med udgangspunkt i en DISC-profil

Læs mere

Coaching i organisationer lederens fokus på business coaching

Coaching i organisationer lederens fokus på business coaching Coaching i organisationer lederens fokus på business coaching Et eksklusivt samarbejde mellem Dansk Coaching Institut og IBC Kurser Dansk Coaching Institut og IBC Kurser har i fællesskab udviklet en fokuseret

Læs mere

SÅDAN FÅR MINDRE VIRKSOMHEDER SUCCES MED KOMPETENCEUDVIKLING

SÅDAN FÅR MINDRE VIRKSOMHEDER SUCCES MED KOMPETENCEUDVIKLING SÅDAN FÅR MINDRE VIRKSOMHEDER SUCCES MED KOMPETENCEUDVIKLING ER VIRKSOMHEDENS MEDARBEJDERE KLÆDT PÅ TIL FREMTIDEN? SÅDAN FÅR MINDRE VIRKSOMHEDER SUCCES MED KOMPETENCEUDVIKLING KOMPETENCEUDVIKLING = NY

Læs mere

Sommerskole 2013. Tid til nye kompetencer

Sommerskole 2013. Tid til nye kompetencer Sommerskole 2013 Tid til nye kompetencer Sommerskole 2013 Sommeren er traditionelt en stille tid i mange virksomheder. Netop derfor er det et oplagt tidspunkt at styrke din kompetenceprofil og ruste dig

Læs mere

NLP PRACTITIONER COACH

NLP PRACTITIONER COACH NLP PRACTITIONER COACH Uddannelsens opbygning 1 2 3 4 5 Hjernen & Læringsstile Webinar Værdier & Positioner Webinar Strategier & Reframing Webinar Sprogets effektfulde virkning Webinar Certificering 2

Læs mere

Sådan får du anvendt dit kursus i praksis. - Guide til at maksimere dit udbytte så du får størst værdi ud af dit kursus

Sådan får du anvendt dit kursus i praksis. - Guide til at maksimere dit udbytte så du får størst værdi ud af dit kursus Sådan får du anvendt dit kursus i praksis - Guide til at maksimere dit udbytte så du får størst værdi ud af dit kursus Introduktion Ifølge Robert Brinkerhoffs, studier om effekten af læring på kurser,

Læs mere

Executive Coach uddannelsen. Højeste anerkendte akkreditering internationalt (ACPT) gennem ICF International Coach Federation

Executive Coach uddannelsen. Højeste anerkendte akkreditering internationalt (ACPT) gennem ICF International Coach Federation Executive Coach uddannelsen Højeste anerkendte akkreditering internationalt (ACPT) gennem ICF International Coach Federation O Executive Coach uddannelsen Her er coachuddannelsen, der giver dig kompetencerne

Læs mere

HR-uddannelser Grundlæggende, Videregående og Strategisk niveau

HR-uddannelser Grundlæggende, Videregående og Strategisk niveau HR-uddannelser Grundlæggende, Videregående og Strategisk niveau Grunduddannelsen i HR og personale jura Du er nyansat HR-medarbejder og har fokus på rekruttering og fastholdelse i dine arbejdsopgaver.

Læs mere

Six Sigma effektivitet og arbejdsglæde hånd i hånd. Arbejdsmiljø i tiden Årskonference 2012 17. 19. april

Six Sigma effektivitet og arbejdsglæde hånd i hånd. Arbejdsmiljø i tiden Årskonference 2012 17. 19. april Six Sigma effektivitet og arbejdsglæde hånd i hånd Arbejdsmiljø i tiden Årskonference 2012 17. 19. april Master Black Belt, Cand. Oecon. og MMD Ane S. Ry Storm Management A/S April 2012 Min opgave Effektivitet

Læs mere

Certificeret 11 dage. Certificeret uddannelse

Certificeret 11 dage. Certificeret uddannelse Lean KONSULENT UddannelseN Certificeret 11 dage Lean Konsulent Lean Leder Lean Specialist Service Produktion Support Support Produktion IT og Udvikling Forretningsudvikling HR Strategisk Implementering

Læs mere

Salgslederuddannelse. Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau. 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid

Salgslederuddannelse. Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau. 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid Salgslederuddannelse Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau IE Business School er ranket blandt top 5 over Europas bedste Business Schools af Financial

Læs mere

Vejledning i valg af coachuddannelse

Vejledning i valg af coachuddannelse Vejledning i valg af coachuddannelse Coaching er et gråt marked Vi taler med mange forskellige mennesker, der ønsker en uddannelse som coach. De to hyppigste spørgsmål vi får fra potentielle kunder er:

Læs mere

NLP Master Coach Practitioner 2012-13 Uddannelsesbeskrivelse

NLP Master Coach Practitioner 2012-13 Uddannelsesbeskrivelse NLP Master Coach Practitioner 2012-13 Uddannelsesbeskrivelse NLP Master Coach Practitioner Uddannelsesbeskrivelse Denne NLP Master Coach Practitioner uddannelse er en overbygning til Asiscos NLP Coach

Læs mere

Facilitator uddannelsen. Lær at facilitere værdiskabende processer der giver energi og resultater

Facilitator uddannelsen. Lær at facilitere værdiskabende processer der giver energi og resultater Facilitator uddannelsen Lær at facilitere værdiskabende processer der giver energi og resultater Future Performance udbyder en af Danmarks bedste certifikatgivende uddannelser som facilitator. Uddannelsen

Læs mere

Vil du lære hvordan du skaber succesfulde og effektive forandringer?

Vil du lære hvordan du skaber succesfulde og effektive forandringer? Vil du lære hvordan du skaber succesfulde og effektive forandringer? Få kendskab til en enkel og effektiv værktøjskasse og struktur til forandringsledelse lær ADKAR Styrk din organisations viden og færdigheder

Læs mere

Motivation Factor Job & Education den 23. 24. 25. september 2014

Motivation Factor Job & Education den 23. 24. 25. september 2014 Motivation Factor Job & Education den 23. 24. 25. september 2014 Bliv uddannet i Motivation Factor Job & Education og få viden og metoder, der hjælper mennesker til at komme i mål med et job eller en uddannelse

Læs mere

Kurset. Skab mere effektive samtaler. På kurset arbejder du med: Dette forløb leveres af Attractor.

Kurset. Skab mere effektive samtaler. På kurset arbejder du med: Dette forløb leveres af Attractor. Effektive samtaler Skab mere effektive samtaler At have effektive samtaler på din arbejdsplads er essentiel for jeres trivsel, effektivitet og sammenhængskraft. På kurset får du en introduktion til muligheder

Læs mere

Middle Management Program (MMP)

Middle Management Program (MMP) Middle Management Program (MMP) Lederudviklingsprogram for mellemledere. IBC Kurser og kompetenceudvikling Programmet til dig, der leder andre ledere, og som allerede har erfaring med denne lederrolle

Læs mere

Six Sigma gammel vin på nye flasker, eller? Hvorledes træffer man sine valg, når det gælder produktionskoncepter? 08/02/2010 Michael Vaag 1

Six Sigma gammel vin på nye flasker, eller? Hvorledes træffer man sine valg, når det gælder produktionskoncepter? 08/02/2010 Michael Vaag 1 Six Sigma gammel vin på nye flasker, eller? Hvorledes træffer man sine valg, når det gælder produktionskoncepter? 08/02/2010 Michael Vaag 1 Indhold Meget kort om Ingeniørhøjskolen i Århus Kvalitet er også

Læs mere

ARBEJD MERE EFFEKTIVT, ØG MEDARBEJDERNES TRIVSEL OG KUNDERNES TILFREDSHED

ARBEJD MERE EFFEKTIVT, ØG MEDARBEJDERNES TRIVSEL OG KUNDERNES TILFREDSHED LEAN MANAGER FINANS ARBEJD MERE EFFEKTIVT, ØG MEDARBEJDERNES TRIVSEL OG KUNDERNES TILFREDSHED Finansielle virksomheder har færre ressourcer til at løse stadigt flere udfordringer. De skal leve op til

Læs mere

Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches?

Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches? Det, der ligger før os, og det, der ligger efter os, er for intet at regne mod det, der ligger inden i os. - Oliver Wendell Holmes Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches? Så er Mindjuice

Læs mere

Mannaz date. Skab optimale projekter med de rigtige kompetencer. Kortere og længere udviklingsforløb for projektledere. www.mannaz.

Mannaz date. Skab optimale projekter med de rigtige kompetencer. Kortere og længere udviklingsforløb for projektledere. www.mannaz. Mannaz date up Skab optimale projekter med de rigtige kompetencer Kortere og længere udviklingsforløb for projektledere www.mannaz.com Den professionelle projektleder er nøglen til succesfulde projekter

Læs mere

VEJLEDNING til faglærere. Afholdelse af Individuel Kompetence Vurdering (IKV) Industriens LEAN-kørekort

VEJLEDNING til faglærere. Afholdelse af Individuel Kompetence Vurdering (IKV) Industriens LEAN-kørekort VEJLEDNING til faglærere Afholdelse af Individuel Kompetence Vurdering (IKV) Industriens LEAN-kørekort INDLEDNING Denne vejledning er målrettet faglærere og omhandler retningslinjer for merit og afkortning

Læs mere

Hvor god er du til at sælge dine idéer?

Hvor god er du til at sælge dine idéer? Hvor god er du til at sælge dine idéer? Du har nu muligheden for at blive helt skarp til en kommende jobsamtale samtidig med at du følger et statsanerkendt salgs- og kommunikationsfag. Faget forbedrer

Læs mere

Fagbeskrivelse. 6 ugers selvvalgt uddannelse. E-handel Digital markedsføring Online kommunikation Strategisk kommunikation Kommunikation i praksis

Fagbeskrivelse. 6 ugers selvvalgt uddannelse. E-handel Digital markedsføring Online kommunikation Strategisk kommunikation Kommunikation i praksis Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse E-handel Digital markedsføring Online kommunikation Strategisk kommunikation Kommunikation i praksis Velkommen til vores program for 2014! Tak fordi du har valgt

Læs mere

IT-UNIVERSITETET I KØBENHAVN

IT-UNIVERSITETET I KØBENHAVN IT-UNIVERSITETET I KØBENHAVN MASTER I SOFTWARE ENGINEERING itu.dk/master/software MASTER I SOFTWARE ENGINEERING Master i Software Engineering er til dig, som allerede er en erfaren software- og systemudvikler,

Læs mere

UDDANNELSESBESKRIVELSE KREATIV LÆRING 2012

UDDANNELSESBESKRIVELSE KREATIV LÆRING 2012 UDDANNELSESBESKRIVELSE KREATIV LÆRING 2012 Indhold Målgruppe for uddannelsen... 2 Dit udbytte på uddannelsen... 2 Den Kreative Platform... 3 Uddannelse på diplom niveau... 3 Uddannelses omfang... 4 Seminarer...

Læs mere

SIV Fransk - Hvilken uddannelse går du på på dette semester?

SIV Fransk - Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Navn: SIV Fransk kursus F2012 Dato: 2012-05-30 09:45:33 SIV Fransk - Hvilken uddannelse går du på på dette semester? SIV Fransk - Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering,

Læs mere

Uddannelse i Lean for service- og administrative miljøer

Uddannelse i Lean for service- og administrative miljøer Uddannelse i Lean for service- og administrative miljøer Lean-basiskursus med særligt fokus på procesoptimering til interne konsulenter og ledere, som har brug for dybere indsigt i værdistrømsanalysen

Læs mere

KURSER INDENFOR SOA, WEB SERVICES OG SEMANTIC WEB

KURSER INDENFOR SOA, WEB SERVICES OG SEMANTIC WEB KURSER INDENFOR SOA, WEB SERVICES OG SEMANTIC WEB Det er Web Services, der rejser sig fra støvet efter Dot Com boblens brag. INTRODUKTION Dette dokument beskriver forslag til fire moduler, hvis formål

Læs mere

Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse,

Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse, Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse, eftera r 2016 Indhold Indledning... 3 FU-møder... 4 Modulevaluering gjort tilgængelig på modulets sidste kursusgang... 4 Modul 1: Informationsteknologi,

Læs mere

Lederuddannelsen Program i verdensklasse med fokus på Design Thinking og Gamechangers

Lederuddannelsen Program i verdensklasse med fokus på Design Thinking og Gamechangers Potsdam Berlin Madrid Kolding Lederuddannelsen Program i verdensklasse med fokus på Design Thinking og Gamechangers IE Business School er ranket blandt top 5 over Europas bedste Business Schools af Financial

Læs mere

AUTENTISK LEDERSKAB. Om at møde dig selv, bruge dig selv og udfolde dit fulde potentiale som leder og menneske

AUTENTISK LEDERSKAB. Om at møde dig selv, bruge dig selv og udfolde dit fulde potentiale som leder og menneske AUTENTISK Et intensivt udviklingsforløb for ledere, der ønsker at fordybe og forstærke deres autentiske lederskab. Om at møde dig selv, bruge dig selv og udfolde dit fulde potentiale som leder og menneske

Læs mere

VALGFAGSKATALOG. Erhvervsakademi Dania Viborg. Autoteknologuddannelsen

VALGFAGSKATALOG. Erhvervsakademi Dania Viborg. Autoteknologuddannelsen VALGFAGSKATALOG Erhvervsakademi Dania Viborg Autoteknologuddannelsen 2016 Indhold Indholdsfortegnelse 1 Valgfagsbeskrivelser... 3 1.1 Studieteknik... 3 1.2 Markedsføring... 4 1.3 Entreprenørskab... 5 1.4

Læs mere

Ledelse i TDC. Casebeskrivelse Conmoto A/S Human Business Development. DMR Konsulentprisen 2006 TDC A/S

Ledelse i TDC. Casebeskrivelse Conmoto A/S Human Business Development. DMR Konsulentprisen 2006 TDC A/S Ledelse i TDC Casebeskrivelse Conmoto A/S Human Business Development DMR Konsulentprisen 2006 TDC A/S November 2005 Indledning Nedenstående case er en beskrivelse af samarbejdet mellem TDC Koncern HR og

Læs mere

Effektiv eksekvering og implementering af strategi

Effektiv eksekvering og implementering af strategi Strategisk Ledelse Effektiv eksekvering og implementering af strategi Store tanker bliver ikke til virkelighed af sig selv det kræver strategisk ledelse. Din succes som leder afhænger af, at du kan skabe

Læs mere

Lederuddannelsen Kom tættere på dine mål med en lederuddannelse i verdensklasse. Potsdam Berlin Madrid Kolding

Lederuddannelsen Kom tættere på dine mål med en lederuddannelse i verdensklasse. Potsdam Berlin Madrid Kolding Lederuddannelsen Kom tættere på dine mål med en lederuddannelse i verdensklasse Potsdam Berlin Madrid Kolding En lederuddannelse med format Lederuddannelsen har tre moduler Med den nyeste viden om ledelse,

Læs mere

Lederuddannelsen Kom tættere på dine mål med en lederuddannelse i verdensklasse. Potsdam Berlin Madrid Kolding

Lederuddannelsen Kom tættere på dine mål med en lederuddannelse i verdensklasse. Potsdam Berlin Madrid Kolding Lederuddannelsen Kom tættere på dine mål med en lederuddannelse i verdensklasse Potsdam Berlin Madrid Kolding En lederuddannelse med format Med den nyeste viden om ledelse, innovation og forretningsudvikling

Læs mere

Mannaz Lederuddannelse

Mannaz Lederuddannelse Mannaz Lederuddannelse Få et godt overblik, effektive metoder og konkrete ledelsesværktøjer På Mannaz Lederuddannelse sætter du dine erfaringer i spil, får sparring på konkrete ledelsesudfordringer i hverdagen

Læs mere

Motivation Factor Education SPECIAL

Motivation Factor Education SPECIAL JobEdu udbyder i samarbejde med Nordic Coaching Motivation Factor Education SPECIAL den 26. 27 og 28. november 2013 Bliv uddannet i Motivation Factor Education SPECIAL og få viden og metoder, der hjælper

Læs mere

Kursuskatalog Speditørskolen - ledelse

Kursuskatalog Speditørskolen - ledelse Kursuskatalog Speditørskolen - ledelse Praktisk lederuddannelse Uddannelsen er: Tæt på din hverdag Tilpasset dit behov som leder Tilrettelagt, så teori og praksis kan forenes erfaringsudveksling med andre

Læs mere

VIL DU LÆRE HVORDAN DU SKABER SUCCESFULDE OG EFFEKTIVE FORANDRINGER?

VIL DU LÆRE HVORDAN DU SKABER SUCCESFULDE OG EFFEKTIVE FORANDRINGER? VIL DU LÆRE HVORDAN DU SKABER SUCCESFULDE OG EFFEKTIVE FORANDRINGER? Få kendskab til en enkel og effektiv værktøjskasse og struktur til forandringsledelse lær ADKAR Styrk din organisations viden og færdigheder

Læs mere

Læringsarkitekt og underviser

Læringsarkitekt og underviser Læringsarkitekt og underviser Undervisning målrettet organisation og deltagere På dette kursus får du indsigt og træning i at skabe meningsfulde læringsforløb med effekt, der er forankret i din organisations

Læs mere

Accelerace og Green Tech Center kommer nu med et unikt tilbud om udvikling af din virksomhed Green Scale Up

Accelerace og Green Tech Center kommer nu med et unikt tilbud om udvikling af din virksomhed Green Scale Up Accelerace og Green Tech Center kommer nu med et unikt tilbud om udvikling af din virksomhed Green Scale Up Accelerace har gennem de seneste 7 år arbejdet tæt sammen med mere end 250 af de mest lovende

Læs mere

ICF- COACHUDDANNELSE FOR LEDERE GODKENDT UDDANNELSE FÅ EFFEKTIVE VÆRKTØJER TIL AT MOTIVERE OG UDVIKLE MEDARBEJDERE

ICF- COACHUDDANNELSE FOR LEDERE GODKENDT UDDANNELSE FÅ EFFEKTIVE VÆRKTØJER TIL AT MOTIVERE OG UDVIKLE MEDARBEJDERE ICF- GODKENDT UDDANNELSE COACHUDDANNELSE FOR LEDERE FÅ EFFEKTIVE VÆRKTØJER TIL AT MOTIVERE OG UDVIKLE MEDARBEJDERE 1 OPLEV EN LEDELSESMÆSSIG TRANSFORMATION hvor DU bliver værktøjet som sætter dine medarbejdere

Læs mere

IBC Kurser og kompetenceudvikling Lederuddannelser. IBCs Før-Leder Program. Udviklingsprogram for medarbejdere med lederpotentiale

IBC Kurser og kompetenceudvikling Lederuddannelser. IBCs Før-Leder Program. Udviklingsprogram for medarbejdere med lederpotentiale IBC Kurser og kompetenceudvikling IBCs Før-Leder Program Udviklingsprogram for medarbejdere med lederpotentiale IBC Kurser og kompetenceudvikling IBC Kurser og kompetenceudvikling Programmet til dig, der

Læs mere

CERTIFICERINGER. En verden af nye muligheder på LEGOLAND Hotel & Conference.

CERTIFICERINGER. En verden af nye muligheder på LEGOLAND Hotel & Conference. MÅLET. 2+2=7 EN HIGH PERFORMANCE VIRKSOMHED ER EN VIRKSOMHED, DER KAN OVERSKUE OG MESTRE EN KOMPLEKS VIRKSOMHEDSKONTEKST OG SKABE UNIKKE RESULTATER GENNEM ANDRE, FOR ANDRE OG SAMMEN MED ANDRE. LEGO SERIOUS

Læs mere

Lean Six sigma black belt Uddannelse - 13 dage

Lean Six sigma black belt Uddannelse - 13 dage Lean Six sigma black belt Uddannelse - 13 dage Lean Six Sigma Projektleder Lean Leder Service Support Administration Produktion Support produktion IT og Udvikling Forretningsudvikling Udvikling Akkrediteret

Læs mere

GROW COACH? MASTER. ACTP Accredited Coach Training Program International Coach Federation

GROW COACH? MASTER. ACTP Accredited Coach Training Program International Coach Federation MASTER COACHUDDANNELSE CERTIFICERET MASTER COACHUDDANNELSE EN UDDANNELSE DER UDVIKLER DIN AUTENTICITET, DINE STYRKER OG DIG SOM MASTER COACH DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING - ICF AKKREDITERET

Læs mere