Forpagtningskontrakt

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Forpagtningskontrakt"

Transkript

1 Forpagtningskontrakt Mellem underskrevne Odense Kommune Ejendom By- og Kulturforvaltningen Nørregade Odense C (i det følgende kaldet bortforpagter), Og [navn] [adresse] [postnr. og by] [cvr.nr.] (i det følgende kaldet forpagter), er der indgået følgende forpagtningsaftale vedrørende café Kunstcafeen, Filosofgangen 30, 5000 Odense C. Formål Filosofgangen 30 er en Kunstudstillingsbygning med en integreret café - Kunstcafeen. Desuden rummes indenfor bygningen Aafartens billet- og fastfood-salg. Bygning er et respekteret arkitektonisk værk, oprindeligt tegnet af professor Hanne Kjærholm Bygningen ligger i overgangen mellem bymidten og det grønne. Et attraktivt område i tilknytning til Odense Å og med Munke Mose på den anden side af Åen. Kunstcafeens beliggenhed er derfor unik i Odense. Med udvidelsen af bygningen i 2014 er der åbnet mulighed for at skabe et helt nyt kulturelt åndehul i hjertet af Odense. Det er et hus, hvor der er mulighed for at opleve forskellige kulturelle aktiviteter i såvel kunstbygning som i kunstcafe og på udearealer, henvendende sig til det brede publikum.

2 2 Det er af væsentlig betydning at Forpagter forpligter sig til at drive kunstcafeen i husets ånd, og at forpagter forpligter sig til at indgå i et samarbejde med de øvrige brugere af ejendommen Kunstbygningen og Aafarten af hensyn til at sikre de besøgende en positiv og unik helhedsoplevelse af stedet. 1 Det forpagtede Det forpagtede er beliggende i Kunstbygningen Filosoffen, Filosofgangen 30, 5000 Odense, matr.nr. [x], Odense Jorder. Forpagtningen omfatter iflg. vedlagte tegningsoversigt i alt [x] m2 bygningsareal, som er fordelt på serveringsareal med en kapacitet på 40 siddepladser, bar- og køkkenområde samt birum/depot. Hertil hører brugsret til fællesarealer og udeserveringsareal med kapacitet til max 60 siddepladser. Det forpagtede overtages nyistandsat, og som beset og godkendt af forpagter. I forbindelse med denne kontrakts udfærdigelse udarbejder bortforpagter og forpagter i fællesskab en fortegnelse over driftsinventar, driftsmateriel og løsøre med angivelse af ejerforhold til de enkelte af fortegnelsen omfattede genstande. Fortegnelsen vedlægges kontrakten som bilag [x]. Parterne foretager endvidere i fællesskab en gennemgang af det af bortforpagter tilhørende driftsmateriel, inventar mv., jf. bilag (x) således, at det kan konstateres, om der er fejl eller mangler, som i givet fald udbedres af bortforpagter. 2 Ikrafttræden og ophør Forpagtningskontrakten er gældende fra [dato] 2014 og løber til (dato) hvorefter aftalen udløber uden yderligere varsel. Forpagter kan indlede forhandling med bortforpagter om forlængelse af forpagtningskontrakten et år før kontrakten udløber. Kontrakten kan af begge parter i kontraktperioden opsiges med mindst 6 måneders skriftligt varsel til den 1. i en måned. Kontrakten kan dog tidligst opsiges fra begge parters side med 6 måneders varsel til den [dato] Ved opsigelse fra bortforpagters side uanset årsag tilkommer der ikke forpagter ret til erstatning eller anden godtgørelse som følge heraf. Forpagteren betaler ikke for goodwill ved forpagtningens indgåelse og er ikke berettiget til ved forpagtningens ophør at modtage betaling for goodwill.

3 3 3 Anvendelse og leverance til Kunstbygningen Det forpagtede skal anvendes til café for såvel Kunstbygningens brugere som for øvrige besøgende. Det forpagtede må herudover anvendes til mad to go i det omfang, dette er foreneligt med det forpagtedes primære anvendelse som kunstcafé. Det forpagtede må ikke anvendes til catering. Der må ikke ske nogen form for oplagring på fællesarealer og i caféområdet. I tilfælde af afholdelse af kulturelle arrangementer i Kunstbygningen, hvor Kunstbygningen deltager i værtsskabet, kan Kunstbygningen efter nærmere aftale med forpagter disponere over cafeen samt udeserveringsarealet. Udgifter forbundet hermed afholdes af Kunstbygningen. I forbindelse med fernisering i Kunstbygningen kan kunstnerne og deres gæster købe kaffe og vin i kunstcafeen jf. kunstcafeens prisliste fratrukket 20%. Der stilles isvand gratis til rådighed. Efter nærmere aftale med Kunstbygningen har forpagteren mulighed for selv at afholde kulturelle arrangementer, udstillinger mv. i det forpagtede. Forpagteren forpligter sig til at drive kunstcafeen med tilhørende udearealer i tråd med husets ånd samt i overensstemmelse med Odense Kommunes miljø- og rygepolitik, jf. bilag [x]. Det forpagtede må ikke anvendes til anden erhvervsmæssig virksomhed end den ovenfor nævnte, medmindre dette skriftligt er godkendt af bortforpagter. 4 Sortiment Kunstcafeen skal understøtte Kunstbygningens daglige virke som kulturinstitution. Kunstcafeens menutilbud skal tydeligt afspejle, at det er en kunstcafe. Der skal således tilbydes mad (eks. signaturretter) og drikkevarer, som matcher husets ånd som kulturelt sted. Der kan i mindre omfang servereres gængs cafe-mad. Det er mellem parterne aftalt at forpagter vil tilbyde følgende: Udfyldes når der er fundet en forpagter. Cafeen må ikke tilbyde fastfood, grillmad eller lignende.

4 4 Forpagter skal udarbejde prisliste over cafeens sortiment. Prisniveauet skal afspejle, at der skal være plads til alle, hvorfor priserne skal være rimelige og overkommelige. Bortforpagter godkender prislisten. 5 Navnerettigheder og markedsføring Forpagter er forpligtet til at drive cafeen under navnet Kunstcafeen samt Filosoffen som undertitel. Bortforpagter ved Kunstbygningen udarbejder en fælles logomanual. Samtlige rettigheder over cafeens navn og undertitel tilhører bortforpagter. Forpagter er således ikke berettiget til at anvende cafeens navn og undertitel efter kontraktens ophør. Bortforpagter og Kunstbygningen er berettiget til vederlagsfrit at anvende og videreformidle oplysninger om cafeens navn og undertitel, herunder logo, adresse, domænenavn, hjemmeside mv. i forbindelse med bortforpagters markedsføring af Kunstbygningens aktiviteter og arrangementer. Bortforpagter er forpligtet til efter behov at fremsende nyheder/ændringer/opdateringer til bortforpagter til brug for bortforpagters hjemmeside. 6 Renholdelse, vedligeholdelse og fornyelse Den udvendige vedligeholdelse og fornyelse påhviler bortforpagter. Den udvendige vedligeholdelse og fornyelse omfatter ejendommens klimaskærm, herunder det forpagtedes vinduer og døre, samt udendørsarealer, i form af belægninger og grøn beplantning. Forpagter varetager renholdelsen, herunder evt. snerydning og glatførebekæmpelse af det til det forpagtede tilknyttede udeareal og er som minimum forpligtet til dagligt løbende samt efter lukketid at opsamle og bortskaffe såvel eget som andres affald på det til det forpagtede tilhørende udeareal, jf. bilag [x]. Vedligeholdelse og fornyelse af udearealer som følge af forpagters manglende renholdelse foretages af bortforpagter for forpagters regning. Al indvendig renholdelse, vedligeholdelse, reparation og fornyelse af det forpagtede dvs. alt indenfor det forpagtedes fysiske rammer - påhviler forpagter, i det omfang dette er nødvendigt, for at det forpagtede kan holdes i god renholdelses- og vedligeholdelsesmæssig stand, svarende til den stand, hvori det forpagtede blev overtaget på ikrafttrædelsestidspunktet. Forpagter er desuden forpligtet til at vedligeholde og om fornødent forny/genanskaffe det til det forpagtede hørende inventar og udstyr, eks. køkkenudstyr, serveringsudstyr, møbler, udemøbler mv., jf. bilag [x]. Med

5 5 mindre andet er aftalt med bortforpagter skal genanskaffelse af service, inventar mv. jf. bilag [x] ske til samme produkt eller så tæt på det eksisterende som muligt. Bortforpagter er berettiget, men ikke forpligtet til at foretage en årlig gennemgang af det forpagtede og dertil hørende inventar og udstyr med henblik på vurdering af vedligeholdelsesstand mv. Bortforpagter eller dennes repræsentant er desuden berettiget til - til enhver tid -, at besigtige det forpagtede for konstatering af, om renholdelsespligten er opfyldt. Renholdelse og vedligeholdelse af fælles arealer i bygningen påhviler udlejer. 7 Forholdet til offentligretlige regler mv. Bortforpagter indestår for at anvendelsen af det forpagtede til det ovenfor angivne erhverv på ikrafttrædelsestidspunktet er godkendt til formålet af alle offentlige myndigheder. Såfremt der senere af offentlige myndigheder stilles krav om forandringer som vilkår for fortsat godkendelse af det forpagtede til sædvanlig daglig drift som kunstcafé, er bortforpagter forpligtet til at lade sådanne foranstaltninger udføre. Bortforpagter er forpligtet til at sikre, at arbejder der iværksættes i medfør heraf fremmes mest muligt således, at driften af det forpagtede påvirkes mindst muligt. Forpagter har ansvaret for, at den aftalte anvendelse ikke omfattes af særlige offentlige forskrifter og har pligt til at indhente og opretholde alle tilladelser, herunder næringsbrev og spiritusbevilling, der kræves med hensyn til det forpagtedes drift. På bortforpagters forespørgsel er forpagter forpligtet til at udlevere kopi af samtlige tilladelser. Forpagter skal i øvrigt friholde bortforpagter for ethvert ansvar og enhver udgift overfor det offentlige eller private, som han forretningsmæssigt og i egen interesse måtte ønske gennemført. Forpagter påtager sig således hele ansvaret og risikoen herfor. Forpagters anvendelse må ikke medføre lugt-, støj-, eller lysgener eller på anden måde være til gene. Forpagter skal endvidere sikre, at dennes personale og andre, der får adgang til det forpagtede omgås dette forsvarligt. 8 Åbningstider mv. Forpagter er til enhver tid forpligtet til som minimum at holde cafeen åben i Kunstbygningens åbningstid og i forbindelse med særligt tilrettelagte arrangementer. Bortforpagter kan med 1 måneds varsel ændre åbningstiderne. Kunstbygningens åbningstider er ved kontraktens indgåelse:

6 6 Mandag lukket. Tirsdag til søndag kl Aftaler om ændringer af åbningstider aftales med bortforpagter. Forpagter gøres opmærksom på, at den primære opsætning af udstillinger i Kunstbygningen finder sted på mandage, hvorfor der vil være en del uro, larm og forstyrrelse ift. kunstcafeen. Opsætning på andre dage kan forekomme. Herudover er forpagter indforstået med, at der i forbindelse med nedtagning af udstillinger i Kunstbygningen kan forekomme en del uro. Nedtagning vil primært finde sted på søndage efter kl , men kan også forekomme på andre tidspunkter. Udenfor Kunstbygningens åbningstid sikrer personalet i Kunstbygningen, at der ikke er offentlig adgang til Kunstbygningens udstillingslokaler. Elevatoren vil ikke kunne benyttes udenfor Kunstbygningens åbningstid. Ved aktivitet i Kunstbygningen udenfor kunstcafeens åbningstid sikrer forpagter, at der ikke er offentlig adgang til det forpagtede. Forpagter har ansvaret for tilkobling af alarm til bygningens fællesarealer, når forpagter er den sidste, der forlader bygningen. Oversigt over alarmsystem vedlægges som bilag 4. 9 Fysiske forhold herunder skiltning Skiltning, flagning og anden form for reklame på og ved det forpagtede samt opsætning af markiser, solafskærmning og lignende må kun foretages efter bortforpagters forud indhentede skriftlige anvisning og godkendelse og skal i øvrigt ske i overensstemmelse med de servitutter og de til enhver tid gældende myndighedskrav, der er gældende for ejendommen. Ændringer i det forpagtede må kun foretages med bortforpagters skriftlige godkendelse. Alle omkostninger i forbindelse hermed betales af forpagter, der ligeledes er ansvarlig for indhentelse og opretholdelse af myndighedsgodkendelser. Bortforpagter er berettiget til i forbindelse med forpagters ændringer af det forpagtede at kræve sikkerhedsstillelse for retablering. Forpagter er i forbindelse med opsætning af skilte mv. samt ændringer i det forpagtede erstatningsansvarlig for enhver skade som påføres det forpagtede i den anledning. 10 Personale Forpagter overtager intet personale i forbindelse med forpagtningen.

7 7 Forpagter antager selv det fornødne personale og er ansvarlig for personalets krav på løn, feriepenge mv. samt ansvarlig for betaling af lovpligtig ulykkes- og ansvarsforsikring og eventuelle andre forsikringer vedrørende personalet. Bortforpagter har ikke noget ansvar for forpagters personale. 11 Ansvar Forpagter er ansvarlig efter dansk rets almindelige regler for skader på ejendommen, det forpagtede eller tredjemands ting eller person, som er forårsaget af forpagter eller dennes personales adfærd. 12 Drifts- og forbrugsudgifter, herunder forsikring Forpagter overtager fra ikrafttrædelsestidspunktet den daglige administration og drift af Kunstcafeen, herunder de med forpagtningen forbundne udgifter til el, vand, afløbsafgifter, varme, renovation mv. Forpagter afregner i det omfang det er muligt forbrugsafgifter og renovation direkte til leverandøren. Bortforpagter udarbejder forbrugsregnskab efter en nærmere aftalt fordelingsnøgle for så vidt angår de til fællesarealer relaterende forbrugsafgifter samt for de afgifter, der ikke kan afregnes direkte til leverandøren på grund af manglende separate målere. Regnskabsperioden for udgifterne følger kalenderåret. For udgifter i henhold til forbrugsregnskabet betaler forpagter månedligt forud a conto kr. [x]. Inden 30 dage efter forpagters modtagelse af regnskabet afregnes evt. for meget eller for lidt betalte a conto beløb. Udgifter til alarmudkald forårsaget af forpagter eller dennes ansatte eller gæster afholdes af forpagter. Forpagter er forpligtet til at oprette serviceaftaler på køl, frys, kaffemaskine og kasseapparat. Bortforpagter afholder udgifter til lovpligtig bygnings- og brandforsikring samt ejendomskatter. Lovpligtige og andre erhvervsforsikringer vedrørende den af forpagteren drevne virksomhed påhviler alene forpagteren, herunder glas- og kummeforsikring, indboforsikring mv. Bortforpagter er berettiget til på et hvert tidspunkt i kontraktens løbetid at forlange dokumentation for, at forpagter har tegnet de nødvendige forsikringer. 13

8 8 Forpagtningsafgift og regnskab For det forpagtede betaler forpagter en forpagtningsafgift, der beregnes på grundlag af den årlige omsætning ekskl. moms, dog minimum kr. Forpagtningsafgiften beregnes det første år som 6% af bruttoomsætningen. Herefter stiger afgiften således, at den udgør 7,5 2. år og 9% 3. år. Det første år, der beregnes forpagtningsafgift af bruttoomsætningen, er Såfremt én af parterne ønsker det, kan forpagtningsafgiften til enhver tid genforhandles, dog tidligst efter 1 år. Forpagtningsafgiften betales a conto månedsvist forud med kr Beløbet erlægges senest den 1. i måneden. Endelig regulering af forpagtningsafgiften finder sted, når årsregnskabet er udarbejdet, dog senest den 31. marts. Større efterreguleringer kan medføre en regulering af de månedlige a conto beløb. Forpagteren er forpligtet til at føre nøje regnskab over hele sin virksomhed og skal for egen regning lade regnskabet udarbejde af en statsautoriseret eller registreret revisor. Bortforpagter har på forlangende krav på at få udleveret månedsbalancer. Desuden skal forpagteren fremsende årsregnskabet, således som dette er udarbejdet og påtegnet af forpagterens revisor. Giver årsregnskabet anledning til bemærkninger, kan bortforpagter med forpagters tilladelse forlange yderligere oplysninger hos forpagters revisor. Forpagteren er forpligtet til at have kalenderåret som regnskabsår. 14 Depositum Senest samtidig med underskrivelsen af denne kontrakt betaler forpagter et depositum på kr , svarende til 3 måneders minimumsafgift, med tillæg af kr. Depositummet indestår til sikkerhed for forpagters opfyldelse af samtlige forpligtelser ifølge denne kontrakt, herunder bl.a. forpligtelser i forbindelse med kontraktens ophør. Depositummet forrentes og reguleres ikke. Forpagter er berettiget til, for egen regning, at stille depositummet i form af en pengeinstitutsgaranti på anfordringsvilkår. 15 Overdragelse/fremforpagtning

9 9 Forpagter må ikke fremforpagte, afstå eller på anden måde helt eller delvist overlade bruge af det forpagtede til andre uden bortforpagters forudgående skriftlige samtykke. 16 Bortforpagters adgang til ændringer i det forpagtede Bortforpagter og/eller dennes stedfortræder har ret til at få eller skaffe sig adgang til det forpagtede, når forholdene kræver det. Bortforpagteren kan med 6 ugers varsel iværksætte arbejder i det forpagtede, når udførelsen ikke er til væsentlig ulempe for forpagteren. Inden iværksættelse af andre arbejder, har forpagteren krav på 3 måneders varsel. Bortforpagteren kan dog altid uden varsel foretage uopsættelige reparationer i det forpagtede. Ethvert arbejde, som bortforpagter iværksætter, skal udføres uden afbrydelse og med den størst mulige hensyntagen til forpagteren. Bortforpagter skal straks foretage efterreparationer. 17 Misligholdelse Såfremt en af parterne misligholder nærværende kontrakt, er den anden part - hvis han vil påberåbe sig misligholdelsen forpligtet til ved påkrav at pålægge den misligholdende part at bringe misligholdelsen til ophør inden en frist på 8 dage fra modtagelsen af påkravet. Såfremt den misligholdende part undlader at efterleve et sådant påkrav er den anden part berettiget til at hæve kontrakten med omgående virkning. Skyldes misligholdelsen forpagterens forhold, skal denne inden 8 dage efter modtagelse af ophævelsen fravige det forpagtede. Ved væsentlig misligholdelse af kontrakten kan denne dog ophæves med øjeblikkelig virkning af begge parter. Som væsentlig misligholdelse anses bl.a. følgende: at forpagter undlader at betale forpagtningsafgift i overensstemmelse med denne kontrakt, at afgifterne til det offentlige ikke betales inden betalingsfristens udløb, at forpagter standser sine betalinger, kommer under konkurs eller skifteretsbehandling, eller der indledes forhandling om tvangsakkord, at forpagter i væsentlig grad vanrøgter driften af lokalerne, at forpagter mister de til driften af det forpagtede fornødne bevillinger, at forpagter ofte og gentagne gange gør sig skyldig i misligholdelse i øvrigt af nærværende kontrakt, og hvorom bortforpagter har meddelt påkrav, som forpagter ikke har efterlevet. Det samme gør sig gældende for bortforpagters vedkommende.

10 10 Ophæves forpagtningsforholdet på grund af misligholdelse, afgøres erstatningsforhold efter dansk rets almindelige erstatningsregler. 18 Fraflytning/Aflevering Forpagter skal senest 8 dage før fraflytning opgive den adresse, som meddelelser, herunder reklamation, kan sendes til. Det forpagtede skal være fraflyttet senest kl på fraflytningsdagen. Såfremt forpagteren ikke på dette tidspunkt har fjernet sine ejendele, er bortforpagter berettiget til at bortskaffe disse for forpagterens regning. Det forpagtede afleveres i ryddet og rengjort stand og i øvrigt i den stand, det var i på ikrafttrædelsestidspunktet, når bortses fra almindeligt slid og ælde. I modsat fald vil der blive foretaget rengøring, istandsættelse mv. af bortforpagter på forpagters regning. Forpagter er forpligtet til at retablere evt. ændringer i det forpagtede, medmindre bortforpagter skriftligt har accepteret andet. Forpagteren er forpligtet til at betale forpagtningsafgift samt dække driftsudgifter indtil bortskaffelsen af ejendele og/eller i istandsættelse mv. har fundet sted samt erstatte bortforpagteren ethvert tab i den anledning. Bortforpagteren indkalder med mindst en uges varsel til afleveringsforretning. Ved afleveringsforretningen foretages der optælling af inventar, service og øvrige driftsmidler. I forbindelse med forpagtningskontraktens ophør er bortforpagteren ikke forpligtet til at overtage varer fra det bestående varelager. Varer, der alligevel overtages, betales kontant til indkøbspris (ekskl. moms) på overtagelsesdagen. 19 Kontraktsændringer Ændringer i forpagtningskontrakten kan foretages med omgående virkning, hvis begge parter er enige herom. Alle aftaler, der ændrer eller supplerer denne kontrakt, skal være skriftlig for at være bindende. Denne kontrakt er undergivet dansk ret. 20 Tvister

11 11 Alle tvister vedrørende forpagtningsforholdet herunder ethvert spørgsmål om forståelse og fortolkning af kontrakten skal så vidt muligt løses mellem parterne i mindelighed. Hvis parterne ikke kan blive enige, kan der inddrages en uvildig mægler til løsning af tvisten. Udgifterne hertil afholdes af parterne i fællesskab, medmindre mægleren fastslår, at årsagen til konflikten hovedsageligt kan tillægges den ene part. Såfremt tvisten ikke kan løses ved forhandling eller mægling, afgøres den ved de almindelige domstole. Værneting er Odense Byret. 21 Omkostninger Hver part afholder udgifter til egne rådgivere i forbindelse med kontraktens indgåelse. 22 Bilag Som bilag til denne kontrakt vedlægges: Bilag 1 Oversigtstegning Ejendommen Bilag 2 Oversigtstegning Udeareal Bilag 3 Inventar- og udstyrsliste Bilag 4 Oversigt over alarm Bilag 5 Odense Kommunes Miljø- og rygepolitik Odense, den / 2014 Som bortforpagter: Som forpagter: Odense Kommune

Erhvervslejeaftale Driftsbygning Hal? Stenninggårdsvej 1, Vejen

Erhvervslejeaftale Driftsbygning Hal? Stenninggårdsvej 1, Vejen TEKNIK & MILJØ Team Administration Dato: 13-07-2014 Sagsnr.: 14/24150 Kontaktperson: Birgith M. Hansen Dir. tlf.: 7996 6203 E-mail: teknik@vejen.dk Erhvervslejeaftale Driftsbygning Hal? Stenninggårdsvej

Læs mere

Brugsaftale for Pumpehuset

Brugsaftale for Pumpehuset KØBENHAVNS KOMMUNE NOTAT Brugsaftale for Pumpehuset 1 Parterne 1.1 Denne brugsaftale indgås mellem Københavns Kommune EAN-nr. 5798009780515 v. Kultur- og Fritidsforvaltningen Rådhuspladsen 1 1599 København

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT

ERHVERVSLEJEKONTRAKT ERHVERVSLEJEKONTRAKT PARTERNE Mellem og medundertegnede Tønder Kommune Kongevej 57 6270 Tønder Cvr. 29189781 (i det følgende kaldet udlejer) Udlændingestyrelsen Ryesgade 53 2100 København Cvr. 77940413

Læs mere

Brugsaftale vedrørende ALFA Vesthimmerlands Musikhus

Brugsaftale vedrørende ALFA Vesthimmerlands Musikhus Brugsaftale vedrørende ALFA Vesthimmerlands Musikhus Indholdsfortegnelse Nr. Emne Side 0. Parterne 2 1. Brugsgenstanden 3 2. Anvendelse 3 3. Ikrafttræden/overtagelse 4 4. Opsigelse/ophør 5 5. Fremleje

Læs mere

Lejeaftale. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre. (I det følgende udlejer ) Hvidovre Produktionsskole Stevnsbovej 1 2650 Hvidovre

Lejeaftale. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre. (I det følgende udlejer ) Hvidovre Produktionsskole Stevnsbovej 1 2650 Hvidovre Udkast Lejeaftale mellem Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (I det følgende udlejer ) og Hvidovre Produktionsskole Stevnsbovej 1 2650 Hvidovre (I det følgende lejer ) vedrørende Sprøjtehuset,

Læs mere

Forpagtningsaftale. Mellem. Hjørring Kommune Springvandspladsen 5 9800 Hjørring. (herefter benævnt Bortforpagter) Navn Adresse By

Forpagtningsaftale. Mellem. Hjørring Kommune Springvandspladsen 5 9800 Hjørring. (herefter benævnt Bortforpagter) Navn Adresse By Forpagtningsaftale Mellem Hjørring Kommune Springvandspladsen 5 9800 Hjørring (herefter benævnt Bortforpagter) Og Navn Adresse By (herefter benævnt Forpagter) er der indgået følgende forpagtningsaftale

Læs mere

Forpagtningsaftale. Mellem. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (i det efterfølgende benævnt som bortforpagteren)

Forpagtningsaftale. Mellem. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (i det efterfølgende benævnt som bortforpagteren) Forpagtningsaftale Mellem Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (i det efterfølgende benævnt som bortforpagteren) Og SBV 09 SBK 75/VSK Bymuren 151 2650 Hvidovre (i det efterfølgende benævnt som

Læs mere

FORSLAG TIL Leje- og inventaraftale for mellem Odense Kommune og Den erhvervsdrivende fond, Odense Live Fonden

FORSLAG TIL Leje- og inventaraftale for mellem Odense Kommune og Den erhvervsdrivende fond, Odense Live Fonden By- og Kulturforvaltningen FORSLAG TIL Leje- og inventaraftale for 2017-2020 mellem Odense Kommune og Den erhvervsdrivende fond, Odense Live Fonden Kunst og Kultur Kultursekretariatet Nørregade 36 5000

Læs mere

Det forpagtede. Det forpagtede omfatter cafekøkken, 2 lagerrum på hhv. 8m2 og 20m2 og serveringsområde.

Det forpagtede. Det forpagtede omfatter cafekøkken, 2 lagerrum på hhv. 8m2 og 20m2 og serveringsområde. Forpagtningskontrakt mellem Rudersdal Kommune og Keyvon Vakhsh, Hyrdevangen 67, 2400 København NV om drift af cafe, beliggende på Rundforbi Idrætsanlæg, Egebækvej 118, 2850 Nærum. Kultur Birkerød Idrætscenter

Læs mere

ADVOKATERNE I JYLLANDSGÅRDEN A/S LEJEKONTRAKT. Erhvervslejemål. 1. Det lejede. 2. Anvendelse. 3. Ikrafttræden og lejemålets stand ved overtagelsen

ADVOKATERNE I JYLLANDSGÅRDEN A/S LEJEKONTRAKT. Erhvervslejemål. 1. Det lejede. 2. Anvendelse. 3. Ikrafttræden og lejemålets stand ved overtagelsen ADVOKATERNE I JYLLANDSGÅRDEN A/S Frederiksgade 72 Postboks 5052 DK-8100 Århus C Tlf. (+45) 86 12 23 66 Fax (+45) 86 12 97 07 CVR-nr. 25 90 89 02 E-mail: info@kapas.dk www.kapas.dk Jyske Bank 5076 1320014

Læs mere

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 2.A // Grundlejekontrakt 2

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 2.A // Grundlejekontrakt 2 OPP Kalvebod Brygge Bilag 2.A // Grundlejekontrakt 2 Indholdsfortegnelse 1 Parterne 2 2 Baggrund 2 3 Det lejedes omfang og beliggenhed 3 4 Anvendelse 3 5 Ikrafttræden, opsigelse og købsret 4 6 Lejemålets

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT. Mellem. Udlejer A/S CVR-nr.: Bygade København Ø (Udlejer)

ERHVERVSLEJEKONTRAKT. Mellem. Udlejer A/S CVR-nr.: Bygade København Ø (Udlejer) ERHVERVSLEJEKONTRAKT Mellem Udlejer A/S CVR-nr.: 87654321 Bygade 27 2100 København Ø (Udlejer) og Lejer A/S CVR-nr.: 12345678 Lokalevejen 27 2100 København Ø (Lejer) vedrørende lejemålet Industrivej 47,

Læs mere

Brugsaftale. indgås hermed brugsaftale for ejendommen Ryetvej 17, 3500 Værløse, som ejes af Furesø Kommune. Formål. Omfang

Brugsaftale. indgås hermed brugsaftale for ejendommen Ryetvej 17, 3500 Værløse, som ejes af Furesø Kommune. Formål. Omfang Brugsaftale Version 18.02.2016 Mellem Furesø Kommune Stiager 2 3500 Værløse og Alugod Gruppe, Det Danske Spejderkorps c/o Bjarne van Reeuwijk Toftegårdsvej 20 3500 Værløse indgås hermed brugsaftale for

Læs mere

Lejeaftale. Aftalens Parter

Lejeaftale. Aftalens Parter j.nr. 1.2.16 / hfs Lejeaftale 1 Aftalens Parter Mellem Museum Sønderjylland, Aastrupvej 48 A, 6100 Haderslev som udlejer og Højeregnens Lokalhistoriske Arkiv, Møllegade 12, 6280 Højer som lejer indgås

Læs mere

Odense Kommune Kulturmaskinen Farvergården 7 5100 Odense C (i det følgende kaldet bortforpagteren/kulturmaskinen),

Odense Kommune Kulturmaskinen Farvergården 7 5100 Odense C (i det følgende kaldet bortforpagteren/kulturmaskinen), Udkast: By- og Kulturforvaltningen Nærværende kontrakt indgås mellem JOURNAL NR. 82.03.00-Ø54-104-16 Odense Kommune Kulturmaskinen Farvergården 7 5100 Odense C (i det følgende kaldet bortforpagteren/kulturmaskinen),

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT

ERHVERVSLEJEKONTRAKT ERHVERVSLEJEKONTRAKT PARTERNE Mellem Køber Cvr.: (i det følgende kaldet udlejer) og medundertegnede Vej & Park Skovvej 2a 6400 Sønderborg er indgået følgende lejekontrakt: Cvr.: 29189773 (i det følgende

Læs mere

AREALLEJEKONTRAKT. Mellem Københavns Kommune, Kultur og Fritidsforvaltningen, Københavns Ejendomme, som udlejer

AREALLEJEKONTRAKT. Mellem Københavns Kommune, Kultur og Fritidsforvaltningen, Københavns Ejendomme, som udlejer AREALLEJEKONTRAKT Mellem Københavns Kommune, Kultur og Fritidsforvaltningen, Københavns Ejendomme, som udlejer og Økonomiforvaltningen Center for Sikker By, Vanløse Lokaludvalg Københavns Rådhus Rådhuspladsen

Læs mere

Lejekontrakt for Birkehavehus

Lejekontrakt for Birkehavehus Dato: 5. februar 2014 Journal nr. NST-5232-00454 Lejekontrakt for Birkehavehus mellem Naturstyrelsen, Nordsjælland Gillelejevej 2B, 3230 Græsted, tlf. 72543000 (herefter Udlejer) og NAVN ADRESSE TLF CPR

Læs mere

Tidsbegrænset lejekontrakt

Tidsbegrænset lejekontrakt Dato: XXXX J.nr. NST-523-00729 Tidsbegrænset lejekontrakt (Beboelse) mellem Naturstyrelsen Hovedstaden, Dyrehaven 6 2930 Klampenborg (herefter Udlejer) og [ ] [ ] [ ] (herefter Lejer) Indholdsfortegnelse

Læs mere

Grundlejekontrakt. mellem. Part 1: Rødskebølle Skydebaneforening Bodøvej 22 CVR. nr (i det følgende benævnt udlejer ) Part 2:

Grundlejekontrakt. mellem. Part 1: Rødskebølle Skydebaneforening Bodøvej 22 CVR. nr (i det følgende benævnt udlejer ) Part 2: Grundlejekontrakt mellem Part 1: Rødskebølle Skydebaneforening Bodøvej 22 CVR. nr. 31433177 (i det følgende benævnt lejer ) og Part 2: Svendborg Kommune, Center for Ejendomme og Teknisk Service Svendborgvej

Læs mere

L E J E K O N T R A K T edoc 2011/

L E J E K O N T R A K T edoc 2011/ L E J E K O N T R A K T edoc 2011/05143-52 1. Parterne 1.1. Mellem Halsnæs Kommune Cvr.nr 29188416 Rådhuset 3300 Frederiksværk (i det følgende kaldet udlejer) og Frivillighedscenteret Skjoldborg 3300 Frederiksværk

Læs mere

FORPAGTNINGSKONTRAKT. Ejendomsafdelingen (herefter benævnt bortforpagter)

FORPAGTNINGSKONTRAKT. Ejendomsafdelingen (herefter benævnt bortforpagter) Udkast af 28. marts 2014. FORPAGTNINGSKONTRAKT Mellem undertegnede Fredericia Kommune, Gothersgade 20, 7000 Fredericia Ejendomsafdelingen (herefter benævnt bortforpagter) og medundertegnede Fuglsanghallerne

Læs mere

L E J E K O N T R A K T

L E J E K O N T R A K T L E J E K O N T R A K T 1. Parterne 1.1. Mellem Halsnæs Kommune Cvr.nr 29188416 Rådhuset 3300 Frederiksværk (i det følgende kaldet udlejer) og Frivillighedscenteret Cvr.nr xxxxx xxx (i det følgende kaldet

Læs mere

Lejekontrakt. Kolding Kommune. Kolding Modeljernbaneklub. mellem

Lejekontrakt. Kolding Kommune. Kolding Modeljernbaneklub. mellem Lejekontrakt mellem Kolding Kommune og Kolding Modeljernbaneklub Mellem Kolding Kommune Senior-, Sundhed- og Fritidsforvaltningen Fritid og Idræt 6000 Kolding (i det følgende kaldet udlejer) og Kolding

Læs mere

BETINGET TIDSBEGRÆNSET FORPAGTNINGSKONTRAKT. NN vej by Cpr.nr. (herefter Forpagter )

BETINGET TIDSBEGRÆNSET FORPAGTNINGSKONTRAKT. NN vej by Cpr.nr. (herefter Forpagter ) BETINGET TIDSBEGRÆNSET FORPAGTNINGSKONTRAKT Mellem og Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen Prismen, Amagerbro Kultur v/bjarne Fey Jemtelandsgade 3 2300 København S (herefter Bortforpagter

Læs mere

Bilag 1 FORPAGTNINGSKONTRAKT FOR TANKANLÆG BELIGGENDE BOGENSE HAVN OG MARINA. Nordfyns Kommune v/bogense Havn og Marina Sejlerkajen 13 5400 Bogense

Bilag 1 FORPAGTNINGSKONTRAKT FOR TANKANLÆG BELIGGENDE BOGENSE HAVN OG MARINA. Nordfyns Kommune v/bogense Havn og Marina Sejlerkajen 13 5400 Bogense Bogense Havn og Marina Bilag 1 FORPAGTNINGSKONTRAKT FOR TANKANLÆG 8. juni 2015 Sagsnummer 480-2015-73954 Dokument nr. 480-2015-222021 BELIGGENDE BOGENSE HAVN OG MARINA Mellem Nordfyns Kommune v/bogense

Læs mere

Lejekontrakt til bygning på Bryggergårdsvej 2C, 2600 Glostrup

Lejekontrakt til bygning på Bryggergårdsvej 2C, 2600 Glostrup Sag nr. 161631/HCF Lejekontrakt til bygning på Bryggergårdsvej 2C, 2600 Glostrup Mellem Glostrup Kommune og Biografforeningen Sofarækken Advokatfirmaet Jost Jensen, Thomasen & Partnere A/S 1 Indholdsfortegnelse:

Læs mere

Forpagtningsaftale Strandcaféen/Kiosken

Forpagtningsaftale Strandcaféen/Kiosken Forpagtningsaftale Strandcaféen/Kiosken Underskrevne Gribskov Kommune Rådhusvej 3 3200 Helsinge CVR-nr. 29188440 ( bortforpagter ) bortforpagter herved til medunderskrevne xx CVR-nr. XX (forpagter) Caféen/kiosken

Læs mere

Lejekontrakt. Hobro den Lilleringvej Harlev J. Hobro Karate Skole Formand Natalia Østergaard

Lejekontrakt. Hobro den Lilleringvej Harlev J. Hobro Karate Skole Formand Natalia Østergaard Hobro den 20.06.2010 Lejekontrakt Udlejre: Team Hyldahl A/S Lilleringvej 6 8462 Harlev J. Lejre: Hobro Karate Skole Formand Natalia Østergaard Indholdsfortegnelse. 1. Parterne 2. Det lejede 3. Det lejedes

Læs mere

FORPAGTNINGSKONTRAKT. (Jordforpagtning) Mellem. XX som forpagter

FORPAGTNINGSKONTRAKT. (Jordforpagtning) Mellem. XX som forpagter FORPAGTNINGSKONTRAKT (Jordforpagtning) Mellem XX som forpagter Og Femern A/S, Vester Søgade 10, 1601 København V, Cvr.nr. 28 98 65 64 som bortforpagter Er det aftalt, at førstnævnte forpagter dele af matr.

Læs mere

Forpagtningsaftale. Fra 15.12.2011 til 31.12.2012 mellem

Forpagtningsaftale. Fra 15.12.2011 til 31.12.2012 mellem Forpagtningsaftale Fra 15.12.2011 til 31.12.2012 mellem Assens Kommune, Plan & Kultur (bortforpagter) og Marcussens hotel ved Daniel Juul (forpagter) 1 Ejendommen Forpagtningen omfatter hele ejendommen

Læs mere

Forpagtningsaftale Heaterhill Kiosken

Forpagtningsaftale Heaterhill Kiosken Forpagtningsaftale Heaterhill Kiosken Underskrevne Gribskov Kommune Rådhusvej 3 3200 Helsinge CVR-nr. 29188440 ( bortforpagter ) bortforpagter herved til medunderskrevne xx xx CVR-nr. XX (forpagter) kiosken

Læs mere

Forpagtningsaftale for Sportscafeen i Vallensbæk Idrætscenter

Forpagtningsaftale for Sportscafeen i Vallensbæk Idrætscenter Forpagtningsaftale for Sportscafeen i Vallensbæk Idrætscenter Aftalens parter: Mellem Vallensbæk Kommune, Vallensbæk Stionstorv 100, 2665 Vallensbæk Strand (herefter kaldet kommunen) og NN (herefter kaldet

Læs mere

Fremlejekontrakt. Mellem. Syddansk Universitet Campusvej Odense M CVR.nr (i det følgende kaldet fremlejegiver)

Fremlejekontrakt. Mellem. Syddansk Universitet Campusvej Odense M CVR.nr (i det følgende kaldet fremlejegiver) Fremlejekontrakt Mellem Syddansk Universitet Campusvej 55 5230 Odense M CVR.nr. 2928 3958 (i det følgende kaldet fremlejegiver) og [Leverandørens navn] [Adresse] [CVR-nummer] (i det følgende kaldet fremlejetager)

Læs mere

Udkast til Forpagtningsaftale

Udkast til Forpagtningsaftale Udkast til Forpagtningsaftale Side1/5 Sagsnr. 1440-33757 Dokument-id 2010-7733 Mellem Kerteminde Kommune (ejer), Miljø- og Kulturforvaltingen, Hans Schacksvej 4, 5300 Kerteminde og Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Læs mere

Standard lejekontrakt

Standard lejekontrakt Dato: [ ] Ledelsesnr.: [ ] Standard lejekontrakt (Beboelse) mellem Naturstyrelsen [ ] [ ] (herefter Udlejer) og [ ] [ ] [ ] (herefter Lejer) Indholdsfortegnelse 1. DET LEJEDE... 3 2. DET LEJEDES STAND...

Læs mere

FORPAGTNINGSKONTRAKT

FORPAGTNINGSKONTRAKT 323-164960 EMO/usk 01.08.2013 FORPAGTNINGSKONTRAKT 1. Parterne 1.1 Undertegnede * bortforpagter herved til medunderskrevne Læsø-Natura 2000 Lodsejerforening A.m.b.a. 9940 Læsø *den/en del af/landbrugsdelen

Læs mere

Lejekontrakt for Rungstedhus

Lejekontrakt for Rungstedhus Dato: xx. xx 2016 Journal nr. NST-xxx Lejekontrakt for Rungstedhus mellem Naturstyrelsen, Hovedstaden Dyrehavehus 6, 2930 Klampenborg, tlf. xx (herefter Udlejer) og NAVN ADRESSE TLF CPR (herefter Lejer)

Læs mere

Lejekontrakt. Lejekontrakt

Lejekontrakt. Lejekontrakt Lejekontrakt Mellem undertegnede i det følgende kaldet udlejer Tønder Kommune Kongevej 57 6270 Tønder Cvr. 29189781 og medundertegnede XX Xx XX Cvr. i det følgende kaldet lejer er der d.d. indgået følgende

Læs mere

Brugsretsaftale 14/28642 M E L L E M U D L E J E R O G L E J E R

Brugsretsaftale 14/28642 M E L L E M U D L E J E R O G L E J E R Brugsretsaftale 14/28642 M E L L E M U D L E J E R O G L E J E R 1. PARTERNE Mellem Cvr. nr. 29189730, P.nr 1019130610 Svendborg Kommune Ejendomsadministration Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge. (i

Læs mere

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 2 // Vilkår for leje af grundareal

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 2 // Vilkår for leje af grundareal OPP Kalvebod Brygge Bilag 2 // Vilkår for leje af grundareal Indholdsfortegnelse 1 Parterne 2 2 Baggrund 2 3 Det lejedes omfang og beliggenhed 3 4 Anvendelse 3 5 Ikrafttræden og opsigelse 4 6 Lejemålets

Læs mere

UDKAST til. Lejekontrakt

UDKAST til. Lejekontrakt UDKAST til Lejekontrakt Mellem udlejer: Kolding Kommune Nicolai Skolegade 2b, 6000 Kolding Cvr. nr. 29189897 Tlf. 79 79 79 79 Kontaktperson: Lisbet Holten Lambert Tlf. direkte 79 79 66 50 Mail: lilam@kolding.dk

Læs mere

STANDARD LEJEKONTRAKT for leje af (terræn, bane, areal, område) i XXXXX (for kortvarigt udlån udleje til private samt eksterne myndigheder)

STANDARD LEJEKONTRAKT for leje af (terræn, bane, areal, område) i XXXXX (for kortvarigt udlån udleje til private samt eksterne myndigheder) Forsvarets Bygnings- & Etablissementstjeneste Lokalstøtteelement XXXXX STANDARD LEJEKONTRAKT for leje af (terræn, bane, areal, område) i XXXXX (for kortvarigt udlån udleje til private samt eksterne myndigheder)

Læs mere

FORPAGTNINGSKONTRAKT MED HENBLIK PÅ NATURPLEJE (2015/001837)

FORPAGTNINGSKONTRAKT MED HENBLIK PÅ NATURPLEJE (2015/001837) FORPAGTNINGSKONTRAKT MED HENBLIK PÅ NATURPLEJE (2015/001837) 1. KONTRAKTENS PARTER Mellem bortforpagter Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse (FES) Driftsområde Karup (DOKAR) Adresse: Herningvej 30, Kølvrå,

Læs mere

E R H V E R V S L E J E K O N T R A K T

E R H V E R V S L E J E K O N T R A K T E R H V E R V S L E J E K O N T R A K T Region Nordjylland Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Ø Cvr.nr.: 29190941 (i det følgende kaldet udlejeren) og Aalborg Kommune Boulevarden 13 9100 Aalborg Cvr.nr.:

Læs mere

Forpagterne kan lave udendørs servering, såfremt dette er foreneligt med eventuelle myndighedskrav eller andet.

Forpagterne kan lave udendørs servering, såfremt dette er foreneligt med eventuelle myndighedskrav eller andet. UDKAST Forpagtningskontrakt vedrørende caféen i Kulturhuset Galaksen. 1 Parterne Med henblik på at betjene publikum i Kulturhuset Galaksen bortforpagter Furesø Kommune repræsenteret ved Kulturhuset Galaksen

Læs mere

Standard lejekontrakt

Standard lejekontrakt Dato: Ledelsesnr.: Standard lejekontrakt (Beboelse) mellem Naturstyrelsen (herefter Udlejer) og (herefter Lejer) Indholdsfortegnelse 1. DET LEJEDE... 3 2. DET LEJEDES STAND... 3 3. DET LEJEDES BENYTTELSE...

Læs mere

Regionshospitalet Horsens, Brædstrup og Odder Sundvej Horsens CVR-nr (i det følgende benævnt "Udlejer")

Regionshospitalet Horsens, Brædstrup og Odder Sundvej Horsens CVR-nr (i det følgende benævnt Udlejer) 14. januar 2009 Mellem og Regionshospitalet Horsens, Brædstrup og Odder Sundvej 30 8700 Horsens CVR-nr. 29 19 09 25 (i det følgende benævnt "Udlejer") Odder Kommune Rådhusgade 3 8300 Odder CVR-nr.: 32

Læs mere

B R U G S A F T A L E

B R U G S A F T A L E B R U G S A F T A L E 1. PARTERNE: Mellem undertegnede Varde Kommune Bytoften 2 6800 Varde cvr.nr. 29 18 98 11 og medundertegnede Varde Erhvervs- og Turistråd Otto Frellos Plads 1 6800 Varde cvr.nr. 30

Læs mere

L E J E K O N T R A K T

L E J E K O N T R A K T Advokat Ole Kildeby Danmarksgade 81.2.th. 9900 Frederikshavn Tlf.nr. 98 42 91 11 L E J E K O N T R A K T 1. Parterne 1.1. Mellem Fonden Tordenskiold, Frederikshavn som udlejer, og Tordenskiolds Soldater

Læs mere

L E J E K O N T R A K T

L E J E K O N T R A K T MILJØMINISTERIET Naturstyrelsen Midtjylland Mellem xxxx som lejer og Naturstyrelsen Midtjylland, Bjørnkærvej 18, 7540 Haderup som udlejer, oprettes nedenstående L E J E K O N T R A K T 1. Lejemålet Hastruphus

Læs mere

FORPAGTNINGSKONTRAKT (2015/)

FORPAGTNINGSKONTRAKT (2015/) FORPAGTNINGSKONTRAKT (2015/) Mellem bortforpagter Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse Driftsområde Skrydstrup (DO SKP) Adresse: Lilholtvej 2, 6500 Vojens CVR: 16 28 71 80 Kontaktperson: Morten Tving

Læs mere

FORPAGTNINGSKONTRAKT

FORPAGTNINGSKONTRAKT FORPAGTNINGSKONTRAKT Underskrevne (herefter benævnt bortforpagter) NN (CPR-nr) (adresse) bortforpagter herved til medunderskrevne (herefter benævnt forpagter): Pilelauget (CVR-nr) (adresse) en del af jorden

Læs mere

Er der indgået følgende aftale om benyttelse af Beddinger mv. på værftsområdet, Holbæk Gl. Havn.

Er der indgået følgende aftale om benyttelse af Beddinger mv. på værftsområdet, Holbæk Gl. Havn. Benyttelsesaftale Mellem Holbæk Kommune Kanalstræde 2 4300 Holbæk (herefter kaldet Holbæk Kommune) Og Foreningen Holbæk Gl. Havns Beddinger Ny Hagestedvej 51 4532 Gislinge Cvr.nr.: 34652643 (herefter kaldet

Læs mere

Nærværende opremsningen skal alene ses som en inspiration i forbindelse med udarbejdelse af en forpagtningsaftale.

Nærværende opremsningen skal alene ses som en inspiration i forbindelse med udarbejdelse af en forpagtningsaftale. Inspirationsliste Nærværende opremsningen skal alene ses som en inspiration i forbindelse med udarbejdelse af en forpagtningsaftale. Det forhold, at der på listen står henholdsvis forpagter eller bortforpagter

Læs mere

Mellem.xx... som lejer og Naturstyrelsen, Trekantsområdet som udlejer, oprettes nedenstående L E J E K O N T R A K T

Mellem.xx... som lejer og Naturstyrelsen, Trekantsområdet som udlejer, oprettes nedenstående L E J E K O N T R A K T Mellem.xx... som lejer og Naturstyrelsen, Trekantsområdet som udlejer, oprettes nedenstående L E J E K O N T R A K T Lejemålet omfatter stuehus, samt garage /staldbygning og have som vist på det vedhæftede

Læs mere

FORPAGTNINGSAFTALE 1 AFTALENS PARTER. Mellem ovenstående parter indgås følgende forpagtningsaftale for det areal, der er beskrevet i 3

FORPAGTNINGSAFTALE 1 AFTALENS PARTER. Mellem ovenstående parter indgås følgende forpagtningsaftale for det areal, der er beskrevet i 3 Matr. nr. 42 og 983 Arrild ejerlav, Arrild Tønder Kommune J.nr. NST-52451-01993 FORPAGTNINGSAFTALE 1 AFTALENS PARTER Bortforpagter Miljøministeriet Naturstyrelsen, Vadehavet Skovridervej 3, 6510 Gram Tlf.:

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT

ERHVERVSLEJEKONTRAKT Matr.nr. 92 1, Hobro Bygrunde Beliggende: Sdr. Kajgade 18 A, 9500 Hobro ERHVERVSLEJEKONTRAKT Mellem undertegnede Karl Jacob Ibsen Morbærvej 9, 9500 Hobro (Kaldet udlejer) og medunderskrivne Himmerlands

Læs mere

L E J E K O N T R A K T 1 DET LEJEDES OMFANG

L E J E K O N T R A K T 1 DET LEJEDES OMFANG ADVOKATFIRMAET WILLADSEN MEJLHOLM J. nr. 16-513-16712 Hjørring, den 10. juli 2019 Mellem Boligselskabet Domea Hjørring, Afdeling 1952, Vestergade 8, 9800 Hjørring (i det følgende kaldet udlejer) og Hjørring

Læs mere

Standard lejekontrakt

Standard lejekontrakt Dato: [ ] Ledelsesnr.: [ ] Standard lejekontrakt Storemosevej 7, 9510 Arden mellem Naturstyrelsen Møldrupvej 26 9520 Skørping (herefter Udlejer) og [ ] [ ] [ ] (herefter Lejer) Indholdsfortegnelse 1. DET

Læs mere

L E J E K O N T R A K T

L E J E K O N T R A K T L E J E K O N T R A K T BUTIK, RESTAURANT M.V. (erhvervsbeskyttede) Parterne 1. Det lejede 2. Anvendelse 3. Ikrafttræden/overtagelse 4. Opsigelse/ophør 5. Fremleje og afståelse 6. Årlig ydelse og depositum

Læs mere

BETINGET TIDSBEGRÆNSET FORPAGTNINGS- KONTRAKT

BETINGET TIDSBEGRÆNSET FORPAGTNINGS- KONTRAKT Horten Advok Thomas Krucov Jensen Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. «Sagsnr» BETINGET TIDSBEGRÆNSET FORPAGTNINGS- KONTRAKT Mellem og Greve Kommune Rådhusholmen

Læs mere

Standard lejekontrakt

Standard lejekontrakt Dato: xx. november 2014 Anlægsnummer: 90 10 39 Jour. nr. NST-5232-00493 Standard lejekontrakt (Beboelse) mellem Naturstyrelsen, Sønderjylland Felstedvej 14, 6300 Gråsten tlf. 72 54 30 00 Mail: sdj@nst.dk

Læs mere

Kontrakt. Ejendomsadministration. Ringsted Kommune

Kontrakt. Ejendomsadministration. Ringsted Kommune Kontrakt Ejendomsadministration Ringsted Kommune Indholdsfortegnelse 1. Aftaleparter 3 2. Bilag 3 3. Baggrund, formål og generelle vilkår 3 4. Ejendomme 4 5. Kontraktperiode 4 6. Forhold vedrørende ikrafttræden

Læs mere

Brugsaftale. Holstebro Kommune v/byrådet. den selvejende institution Døesvejens Fritidscenter v/bestyrelsen

Brugsaftale. Holstebro Kommune v/byrådet. den selvejende institution Døesvejens Fritidscenter v/bestyrelsen Brugsaftale Mellem Holstebro Kommune v/byrådet og den selvejende institution Døesvejens Fritidscenter v/bestyrelsen er indgået følgende aftale om den Holstebro Kommune tilhørende ejendom beliggende Døesvej

Læs mere

FORPAGTNINGSKONTRAKT Certificeret økologi AGERJORD

FORPAGTNINGSKONTRAKT Certificeret økologi AGERJORD FORPAGTNINGSKONTRAKT Certificeret økologi AGERJORD Ejeren, Kolding Kommune, Nytorv 11, 6000 Kolding tlf.nr. 79 79 79 79, (herefter kaldet bortforpagter) bortforpagter til XXX Navn, adresse, kontakt (herefter

Læs mere

Aftale om brugsret. mellem. Københavns Kommune. Ejendomsfonden Vandkulturhuset Papirøen

Aftale om brugsret. mellem. Københavns Kommune. Ejendomsfonden Vandkulturhuset Papirøen Aftale om brugsret mellem Københavns Kommune og Ejendomsfonden Vandkulturhuset Papirøen År 2018 ** dag, den **. ** er indgået følgende mellem Københavns Kommune Cvr.nr. 64942212 Københavns Rådhus Rådhuspladsen

Læs mere

UDKAST af 9. oktober 2018

UDKAST af 9. oktober 2018 [Skriv her] UDKAST af 9. oktober 2018 Erhvervslejekontrakt Marbækvej 12, 2750 Ballerup 1. Parterne og det lejede 1.1. Udlejer Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup. 1.2. Lejer xxxxx 1.3. Det lejede

Læs mere

Er der indgået følgende aftale om leje af del af matrikel nr. 6A, Ladegården, Holbæk jorder

Er der indgået følgende aftale om leje af del af matrikel nr. 6A, Ladegården, Holbæk jorder VÆKST OG BÆREDYGTIGHED Lejekontrakt Mellem Holbæk Kommune Kanalstræde 2, 4300 Holbæk CVR.nr.: 2918 9447 (herefter kaldet udlejer) Fonden Sidesporet Ahlgade 1B, 4300 Holbæk (herefter kaldet lejer) Er der

Læs mere

Udbud farligt affald Kontrakt

Udbud farligt affald Kontrakt Udbud farligt affald 2017 Kontrakt Dato: 28-09-2017 Dokument id: 65140 Version: 1.0 Udarbejdet af: OFD Kontrol: - Godkendt af: MEL side 2 af 7 Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense V info@odenserenovation.dk

Læs mere

Forpagtningskontrakt

Forpagtningskontrakt Forpagtningskontrakt University College Nordjylland, Læreruddannelsen i Aalborg (herefter: bortforpagteren) bortforpagter herved kantinen Mylius Erichsens Vej 131 til XXXX (herefter: forpagteren) på følgende

Læs mere

Forpagtningsaftale mellem. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (i det følgende benævnt bortforpagteren)

Forpagtningsaftale mellem. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (i det følgende benævnt bortforpagteren) Forpagtningsaftale mellem Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (i det følgende benævnt bortforpagteren) & Martin Bruun Bibliotekvej 62 2560 Hvidovre (i det følgende benævnt forpagteren) Forpagtningsaftale

Læs mere

LEJEKONTRAKT vedr. EGNSTEATERBYGNING

LEJEKONTRAKT vedr. EGNSTEATERBYGNING LEJEKONTRAKT vedr. EGNSTEATERBYGNING 2015-16 Mellem Randers Kommune, i det følgende kaldet udlejer, og Randers Egnsteater, i det følgende kaldet lejer, er indgået følgende kontrakt vedrørende leje af lokaler

Læs mere

Indkøb af halm til slamkompostering. Kontrakt

Indkøb af halm til slamkompostering. Kontrakt Indkøb af halm til slamkompostering Kontrakt Dato: 22-10-2014 Udarbejdet af: PJH Version: 0 Godkendt af: FA side 2 af 7 Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense V info@odenserenovation.dk www.odenserenovation.dk

Læs mere

3. Kort beskrivelse af Bogense Havn og Marina:

3. Kort beskrivelse af Bogense Havn og Marina: Bogense Havn og Marina Bortforpagtning Tankanlæg Bogense Havn og Marina Vestre Havnevej 26, Bogense 8. juni 2015 Sagsnummer 480-2015-73954 Dokument nr. 480-2015-222017 1. Indledning Nordfyns Kommune ønsker

Læs mere

Bilag 4 ERHVEVSLEJEKONTRAKT FREMLEJE

Bilag 4 ERHVEVSLEJEKONTRAKT FREMLEJE Bilag 4 ERHVEVSLEJEKONTRAKT FREMLEJE Lejemålet: Fælleskontor, enkeltmandskontor, mødelokaler og andel af fælleslokaler, garage og p areal ved: Endelavevej 5 8700 Horsens Matr. nr. 858a, Horsens markjorder

Læs mere

Kontrakt. vedrørende levering af personalefrokost. indgået mellem (XXX) Københavns Kommune. Sundheds- og Omsorgsforvaltningen 2200 København N

Kontrakt. vedrørende levering af personalefrokost. indgået mellem (XXX) Københavns Kommune. Sundheds- og Omsorgsforvaltningen 2200 København N Kontrakt vedrørende levering af personalefrokost indgået mellem (XXX) og Københavns Kommune Sundheds- og Omsorgsforvaltningen 2200 København N Bilagsfortegnelse Bilag 1: Udbudsmateriale (kravspecifikation).

Læs mere

Standard lejekontrakt

Standard lejekontrakt Dato: 2. november 2015 Ledelsesnr.: [ ] Standard lejekontrakt Hedekrogen mellem Naturstyrelse, Himmerland Møldrupvej 26 9520 Skørping (herefter Udlejer) og [ ] [ ] [ ] (herefter Lejer) Indholdsfortegnelse

Læs mere

HANDELSBETINGELSER FOR MITDEPOTRUM.DK

HANDELSBETINGELSER FOR MITDEPOTRUM.DK HANDELSBETINGELSER FOR MITDEPOTRUM.DK Mitdepotrum.dk Handelsbetingelser Lejekontrakt 1 DET LEJEDE Lejer får ret til at opbevare gods i et angivet opbevaringsrum. Leje og opbevaring sker på følgende vilkår:

Læs mere

Mellem Københavns Kommune, Københavns Ejendomme, Gyldenløvesgade 15, 1502 København K, i det følgende kaldet ejer

Mellem Københavns Kommune, Københavns Ejendomme, Gyldenløvesgade 15, 1502 København K, i det følgende kaldet ejer Bilag 6 - Ejendomme Aftale om anvendelse af bygninger og/eller ejendomsareal til opsætning af reklame og reklamebærende udstyr Nærværende aftale er ikke omfattet af lejelovgivningen. PARTERNE OG DET LEJEDE:

Læs mere

Kontrakt. mellem. Amgros I/S Dampfærgevej 22 København Ø (i det følgende benævnt Amgros) (i det følgende benævnt Pengeinstituttet) 26.

Kontrakt. mellem. Amgros I/S Dampfærgevej 22 København Ø (i det følgende benævnt Amgros) (i det følgende benævnt Pengeinstituttet) 26. J.nr.: 8915980 VFN/KRM Kontrakt om mellem Amgros I/S Dampfærgevej 22 København Ø (i det følgende benævnt Amgros) og [ ] (i det følgende benævnt Pengeinstituttet) Vester Farimagsgade 23 DK-1606 København

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT

ERHVERVSLEJEKONTRAKT ERHVERVSLEJEKONTRAKT For ejendommen: Matr.nr. [INDSÆT] Bygning [INDSÆT] Udlejer: [INDSÆT] Lejer: [INDSÆT] 1. Det lejede 1.1 Lejemålet omfatter til lejers særskilte brug kontorlokaler, hvis bruttoareal

Læs mere

FORPAGTNINGSKONTRAKT (Jordforpagtning) 2014

FORPAGTNINGSKONTRAKT (Jordforpagtning) 2014 FORPAGTNINGSKONTRAKT (Jordforpagtning) 2014 Underskrevne (bortforpagter) Nyborg Kommune Torvet 1 5800 Nyborg CVR.nr. 29 18 97 22 bortforpagter herved til medunderskrevne (forpagter) CVR.nr. en del af landbrugsejendommen

Læs mere

Lejekontrakt vedrørende stadeplads på Rungsted Badestrand. Og Navn: Cvr.nr./Cpr.nr. Adresse: Tlf. nr.: e-mail:

Lejekontrakt vedrørende stadeplads på Rungsted Badestrand. Og Navn: Cvr.nr./Cpr.nr. Adresse: Tlf. nr.: e-mail: Lejekontrakt vedrørende stadeplads på Rungsted Badestrand Mellem: Hørsholm Kommune Hørsholm Rådhus Ådalsparkvej 2 2970 Hørsholm (i det følgende kaldet kommunen) Og Navn: Cvr.nr./Cpr.nr. Adresse: Tlf. nr.:

Læs mere

Vejledning til forpagtnings- & samarbejdsaftale mellem golfklub/driftsselskab og pro

Vejledning til forpagtnings- & samarbejdsaftale mellem golfklub/driftsselskab og pro Vejledning til forpagtnings- & samarbejdsaftale mellem golfklub/driftsselskab og pro Denne vejledning udstikker nogle generelle retningslinjer til den af PGA og DGU udarbejdede forpagtnings- & samarbejdsaftale

Læs mere

Standard lejekontrakt

Standard lejekontrakt Dato: 29. april 2015 J.nr. NST-5232-00508 Standard lejekontrakt (Halkær Mølle stuehus) mellem Naturstyrelsen Himmerland Møldrupvej 26, 9520 Skørping (herefter Udlejer) og [ ] [ ] [ ] (herefter Lejer) Indholdsfortegnelse

Læs mere

Forpagtningskontrakt mellem Silkeborg kommune

Forpagtningskontrakt mellem Silkeborg kommune Forpagtningskontrakt mellem Silkeborg kommune og Indholdsfortegnelse 1. Parterne:... 1 2. Forpagtningens omfang og beliggenhed... 1 3. Forhold ved overtagelse... 2 4. Vedligehold og rengøring... 2 5. Drift

Læs mere

Standard lejekontrakt

Standard lejekontrakt Dato: 25. juni 2014 J.nr. NST-5232-00485 Standard lejekontrakt (Rebild Hedehus) mellem Naturstyrelsen Himmerland Møldrupvej 26, 9520 Skørping (herefter Udlejer) og [ ] [ ] [ ] (herefter Lejer) Indholdsfortegnelse

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT

ERHVERVSLEJEKONTRAKT ERHVERVSLEJEKONTRAKT Mellem undertegnede JB Marine Engineering Magasinvej 11 9850 Sindal CVR 37119792 (i det følgende kaldet udlejer) og Ammo Ground Airsoft c/o Andreas Tranum Tørholmsvej 115G 9800 Hjørring

Læs mere

Forpagtningskontrakt vedr. restaurationsvirksomheden Furesø Marina/Marina Furesøbad

Forpagtningskontrakt vedr. restaurationsvirksomheden Furesø Marina/Marina Furesøbad Forpagtningskontrakt vedr. restaurationsvirksomheden Furesø Marina/Marina Furesøbad Indholdsfortegnelse: 1. Parterne 2. Kontraktgrundlaget 3. Det forpagtede 4. Benyttelse af det forpagtede 5. Ikrafttræden

Læs mere

LEVERING AF DIGITAL TRYK- MASKINE MED SERVICE

LEVERING AF DIGITAL TRYK- MASKINE MED SERVICE KONTRAKTUDKAST LEVERING AF DIGITAL TRYK- MASKINE MED SERVICE JULI 2012 LEVERING AF DIGITAL TRYKMASKINE MED BACK UP MASKINE OG SERVICEAFTALE KONTRAKT 1 Parterne Vejdirektoratet: Vejdirektoratet Ressource

Læs mere

FORPAGTNINGSAFTALE. Der er mellem Nordfyns Kommune Østergade 22, 5400 Bogense. cvr.: 29 18 89 47. (herefter kaldet bortforpagter) cvr.

FORPAGTNINGSAFTALE. Der er mellem Nordfyns Kommune Østergade 22, 5400 Bogense. cvr.: 29 18 89 47. (herefter kaldet bortforpagter) cvr. FORPAGTNINGSAFTALE Der er mellem Nordfyns Kommune Østergade 22, 5400 Bogense cvr.: 29 18 89 47 (herefter kaldet bortforpagter) og cvr. : (herefter kaldet forpagter) indgået FORPAGTNINGSAFTALE om forpagtningen

Læs mere

Licensaftale. Overdragelse til brug (ikke-eksklusiv licens) Der er d.d mellem. Agrogruppen Danmark Nygade 6 4672 Klippinge.

Licensaftale. Overdragelse til brug (ikke-eksklusiv licens) Der er d.d mellem. Agrogruppen Danmark Nygade 6 4672 Klippinge. J. nr. 670-37406 CLJ/TL Licensaftale Overdragelse til brug (ikke-eksklusiv licens) Der er d.d mellem E-mail: Agrogruppen Danmark Nygade 6 4672 Klippinge agro@lokalrevision.dk Tlf: 5657 9400 CPR/CVR. nr.:

Læs mere

Forslag til lejekontrakt

Forslag til lejekontrakt Forslag til lejekontrakt Parterne Denne lejekontrakt indgås mellem: Udlejer: Navn: Adresse: CVR.nr.: Herefter kaldet udlejer. og Lejer: Navn: Adresse: Evt. CVR.nr.: Herefter kaldet lejer. 1 Det lejede

Læs mere

LEJEKONTRAKT. Vedrørende del af grundareal beliggende Køge Åhavn. Hvorpå fiskerhytten, Vestre havnevej 9, 4600 Køge, er opført. Mellem.

LEJEKONTRAKT. Vedrørende del af grundareal beliggende Køge Åhavn. Hvorpå fiskerhytten, Vestre havnevej 9, 4600 Køge, er opført. Mellem. LEJEKONTRAKT Vedrørende del af grundareal beliggende Køge Åhavn Hvorpå fiskerhytten, Vestre havnevej 9, 4600 Køge, er opført Mellem Køge Kommune og xxxx Indholdsfortegnelse: 1. Det lejede 2. Det lejedes

Læs mere

ADVOKATFIRMAET SØLGAARD & KNUDSEN. Tidsbegrænset LEJEKONTRAKT

ADVOKATFIRMAET SØLGAARD & KNUDSEN. Tidsbegrænset LEJEKONTRAKT j.nr. 87.590 lnk/lmj /U5 Tidsbegrænset LEJEKONTRAKT 1 PARTERNE 1.1 Mellem Syddjurs Kommune, Hovedgaden 77, 8410 Rønde, i det følgende kaldet udlejer og medundertegnede Den selvejende institution Ugelbølle

Læs mere

Standard lejekontrakt

Standard lejekontrakt Dato: 15. juli 2019. Standard lejekontrakt (Beboelse) mellem Naturstyrelsen Kronjylland Vasevej 7, 8920 Randers Nv. (herefter Udlejer) og [ ] [ ] [ ] (herefter Lejer) Indholdsfortegnelse 1. DET LEJEDE...

Læs mere

E R H V E R V S L E J E K O N T R A K T

E R H V E R V S L E J E K O N T R A K T ADVOKATAKTIESELSKABET Dyrberg Partnere MØDERET FOR LANDSRET OG HØJESTERET Brinck Seidelins Gade 14-16 9800 Hjørring Tlf.: 98 90 09 77 Fax: 98 91 01 77 J.nr. 10-17706-SJ-MH E R H V E R V S L E J E K O N

Læs mere