Netværk. Inspiration, idéudveksling og faglig sparring

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Netværk. Inspiration, idéudveksling og faglig sparring"

Transkript

1 Netværk Inspiration, idéudveksling og faglig sparring 015

2 Forord Inspiration, idéudveksling og faglig sparring er nøgleordene for Bureau Veritas netværk. Her finder du ligesindede, der kan bringe dig på forkant med udviklingen inden for dit fagområde. Bureau Veritas har stor glæde af at arbejde sammen med kunder, som er nogle af de dygtigste inden for deres felt. Det kan du også få. Hos Bureau Veritas netværk får du: Et fagligt netværk af ligesindede Indsigt i, hvordan andre virksomheder arbejder med aktuelle udfordringer ofte magen til dine egne Konkrete løsninger på praktiske problemstillinger Input, der bringer dig på forkant med den seneste viden Inspiration og erfaring fra professionelle Netværkene bliver ledet af kompetente specialister med masser af erfaring, viden og kontakter. Møderne holdes ofte hos medlemsvirksomheder, så deltagerne får et førstehåndsindtryk af dagligdagen. Der er indlæg fra specialister og masser af muligheder for at udveksle erfaringer og drøfte aktuelle udfordringer. Bureau Veritas står selvfølgelig for alt det praktiske omkring planlægning. Vi glæder os til at se dig! Tanja Vinther-Bjerg Networking Coordinator

3 Netværk om kvalitet Er du kvalitetsansvarlig og mangler nogle at sparre med? Har du konkrete problemstillinger, som du mangler løsninger på? Vil du have inspiration til din virksomheds næste skridt? Så har Bureau Veritas helt sikkert et netværk inden for kvalitet, der passer til dig. Vi har en generel gruppe omkring kvalitet, samt flere sektorspecifikke grupper. Valget er dit. Kvalitet I dette netværk er det i høj grad ISO 9001 standarden, der er i fokus. Du kommer på forkant med nyheder og vil udover ISO 9001 også få et indblik i andre kvalitetsværktøjer som Six Sigma, Lean, PPAP og FMEA. Vi har fokus på effektivisering, KPI er, ledelsens involvering i kvalitetsledelsessystemet, tværorganisatoriske kvalitetsprocesser, kvalitet som kerneværdi osv. Nye Horisonter World Class Quality Gennem årtier er der opbygget en række værktøjer, som har skabt markante forbedringer gennem hele forsyningskæden. Disse aktiviteter bruges til at øge produktivitet, forbedre processer og formindske reklamationer. Er din virksomhed klar til at tage skridtet og bygge ovenpå ISO 9001, ISO 14001, DS/OHSAS og ISO er dette dit netværk. Du får øget din horisont og rykker et niveau op i bestræbelserne på at blive best in class. Du lærer mere om overbygningsstandarder som ISO 29001, ISO 13485, AS9100, TS 16949, DS/EN 1090 og IT sikkerhed, og får værktøjer til at løfte niveauet på processerne i netop din virksomhed.

4 Kvalitetsledelse i olie/gas industrien I dette netværk får du viden omkring systematisk kvalitetsledelse inden for olie-, gas- og petrokemisk industri. Der er fokus på at føre dig gennem kvalitetsstandarden ISO 29001, der er målrettet branchen. Samtidig kommer du på forkant med nyheder og tendenser, så du hele tiden ved, hvad der rører sig i industrien. I netværket vil du også stifte bekendtskab med kvalitetsværktøjer som FMEA, APQP og SPC. Leverandør til fly-, rumfarts- og forsvarsindustrien Dette netværk er målrettet virksomheder, der leverer produkter til fly-, rumfarts- og forsvarsindustrien. Du får indsigt i håndteringen af kundernes krav, samt viden om sektorspecifikke kravstandarder, implementering af disse og evt. opnåelse af certificering. Der er fokus på EASA, Risk Management, Configuration Management, og sektorspecifik leverandørstyring. Du kommer på forkant med nyheder inden for branchen og lærer mere om kvalitetsværktøjer såsom AS9100, ECSS og AQAP. Medicinsk udstyr Udvikling, produktion og markedsføring af medicinsk udstyr er underlagt en række lovkrav. Der er stigende krav om, at underleverandører til medico-industrien skal udarbejde teknisk dokumentation for de dele, der produceres. Alle producenter af medicinsk udstyr skal leve op til de væsentlige krav i enten MDD (Medical Device Directive), AIMDD (Active Implantable Medical Device Directive) eller IVDD (In Vitro Diagnostic Directive). Der er i netværket fokus på bl.a. risikostyring, design kontrol, standarden osv.

5 Netværk om miljø Miljøet er i fokus, og kunder værdsætter, at deres leverandører har den samme indstilling til miljøet og bæredygtig produktion, som de selv har. Miljø I dette netværk sættes der fokus på miljø- og energistandarder såsom ISO og DS/EN Vi deler erfaringer inden for praktisk implementering, standarder, ledelsessystemer, auditmetoder og leverandøraudits. Du vil få værktøjer til målinger, KPI er og miljøgevinster, samt viden omkring kemikaliestyring og håndtering af krav som REACH, CLP, klimaregnskaber og Carbon Footprint. Jeg synes, det er virkeligt givende at have et bredt og stærkt netværk, når man i hverdagen er alene på området. Netværket hjælper til at få klarlagt nogle problemstillinger i forhold til de udfordringer, der også kan opstå i forbindelse med standarderne og certificering. Trine Raftpool, CO-RO A/S

6 Netværk om CSR og bæredygtighed Både små og store virksomheder mødes i stigende grad med krav om miljøvenlighed, leverandørstyring, korruptionsbekæmpelse og kædeansvar. Bureau Veritas netværk om CSR og bæredygtighed guider dig gennem dine problemstillinger i et fortroligt miljø. CSR og bæredygtighed i praksis Dette netværk er for dig, der arbejder med CSR og bæredygtighed, og savner inspiration til at give arbejdet i din virksomhed et professionelt spark fremad. Der er fokus på ansvarlighed i den globale leverandørkæde, god forretningspraksis inden for CSR og bæredygtighed, effektiv reduktion af energiforbruget og dokumentation af dette. Bæredygtighed og socialt ansvar i bygge- og anlægsbranchen Bygge- og anlægsbranchen er afgørende for Danmarks vækst. Derfor sætter vi i dette netværk fokus på udfordringerne inden for bæredygtighed og socialt ansvar i branchen. Vi finder nye løsninger, hvad enten det drejer sig om kædeansvar, bæredygtigt byggeri eller at få skabt ordnede forhold på byggepladserne. Målet er at sætte det i system til gavn for din virksomheds konkurrenceevne. Kemi og sustainability i tekstilbranchen I dette netværk sætter vi fokus på relevante emner for tekstilbranchen, da behovet for sikkerhed og compliance ved produktet er højt. Vi tager emner som bl.a. lovgivning, test, inspektioner og sustainability op. Udgangspunktet er sparring og læring, hvilket skaber en tryghed for, at man som virksomhed er på rette vej og arbejder dynamisk med produktkontrol og -kvalitet.

7 Netværk om arbejdsmiljø Et sundt arbejdsmiljø har mange ansigter: tryghed, trivsel, glæde, engagement og overskud - både mentalt og forretningsmæssigt. Bureau Veritas netværk inden for arbejdsmiljø giver dig nye input til at udvikle og løfte både det fysiske og psykiske arbejdsmiljø til et højere niveau. Arbejdsmiljø I dette netværk opnår du viden omkring det systematiske arbejde med arbejdsmiljø, samt indsigt i hvordan andre virksomheder arbejder på området. Der tages emner op som ledelse og ansvar i arbejdsmiljøet, sundhedsfremme og lovgivning. Ligeledes får du et indblik i arbejdsmiljøstandarden OHSAS samt bek og Arbejdsmiljøledelse og psykisk arbejdsmiljø I dette netværk er du med til at udvikle, afprøve og evaluere nye metoder og værktøjer, der kan bruges til at auditere arbejdsmiljøledelsessystemer. Netværket har fokus på trivsel og det psykosociale arbejdsmiljø og bidrager med den nyeste viden inden for de forskellige opfattelser af begreberne risiko og risikovurdering.

8 Netværk om fødevaresikkerhed Fødevaresikkerhed stiller krav til alle aktører i forsyningskæden, og i netværkene inden for fødevarer kan man på kryds og tværs dele erfaringer, gode idéer og best practices med ligesindede fra danske fødevarerelaterede virksomheder. IFS/BRC Som medlem af netværket IFS/BRC opnår du viden omkring implementeringen og fortolkningen af IFS og BRC i forhold til danske fødevarevirksomheder. Der er fokus på standarden og nyheder inden for fødevareindustrien. Ligeledes vil vi skabe nyttige værktøjer til at løse praktiske problemstillinger, lige fra bl.a. risikovurdering til lovkrav og mærkningsregler. ISO 22000/FSSC I dette netværk får du den nyeste viden inden for systematisk kvalitetsledelse og fødevaresikkerhed. Du opnår indsigt i, hvordan andre kompetente fødevarevirksomheder arbejder professionelt med bl.a. fødevaresikkerhed, ISO og FSSC Temadage På tværs af netværkene IFS/BRC og ISO 22000/FSSC afholdes der to gange årligt temadage. Temadagene omhandler tidens tendenser og nyheder inden for fødevarebranchen, spækket med kompetente indlægsholdere. Fødevaresikkerhed - Food Inspection Bureau Veritas Food Inspection har fået deres helt eget netværk inden for fødevaresikkerhed. Der er fokus på fødevarehygiejne, risikovurdering, fastsættelse af kritiske grænser, prøveudtagning og tilbagetrækning.

9 Netværk der styrker - uanset branche eller certificering Leverandørstyring At få den aftalte leverance til den aftalte tid, i den aftalte mængde og kvalitet er vigtigt. Men med en stigende kompleksitet i leverandørkæden og med nye krav omkring bæredygtighed, bliver leverandørstyring afgørende for virksomhedens præstationer og konkurrenceevne. I netværket sætter vi fokus på den gode leverandørstyring i form af bl.a. procesoptimering, risikostyring, godkendelsesprocesser og leverandøraudit. Intern Auditor Er du kørt fast og mangler sparring, er dette netværk for dig. Der er fokus på inspiration til auditteknikker og værktøjer, og vi kommer bl.a. ind på planlægning, gennemførelse, afrapportering, afvigelser og opfølgning på interne audits. Vi taler om auditors ansvar, egenskaber samt færdigheder og deler erfaringer med hinanden. Derudover giver vi mulighed for opslitning i mindre grupper, der kan auditere hos hinanden. Globale Koncerner Sidder du i en global virksomhed og har QHSE ansvaret på tværs af landegrænserne, er dette netværk for dig. Der er fokus på håndtering af kulturelle forskelligheder, kommunikation og synlighed, ledelsens involvering, risk management osv. Møderne krydres med relevante indlægsholdere, der er eksperter i forhold til dagens emne.

10 Dit kompetence team John Meyer Kvalitet Leverandørstyring Eddie Mogensen Nye Horisonter Anders Aagaard Christensen Kvalitetsledelse i olie/gas industrien Globale Koncerner Peter Worck Kvalitetsledelse i olie/gas industrien Tom Christensen Leverandør til Fly-, rumfarts- og forsvarsindustrien Valérie Viejo Medicinsk Udstyr Klaus Behrndt Miljø Irene Quist Mortensen CSR og bæredygtighed i praksis Bæredygtighed og socialt ansvar i byggeog anlægsbranchen Poul Flensborg Bæredygtighed og socialt ansvar i byggeog anlægsbranchen Thomas Rathe Kemi og Sustainability i tekstilbranchen Jens Ulrik Skov Arbejdsmiljø Lotte Christensen Arbejdsmiljø Anne Helbo Arbejdsmiljøledelse og psykisk arbejdsmiljø Lars Vestergaard Jensen Arbejdsmiljøledelse og psykisk arbejdsmiljø Mette-Sophie Thomsen ISO 22000/FSSC Henriette Arentsen IFS/BRC Torben Damsø IFS/BRC ISO 22000/FSSC Temadage om fødevaresikkerhed Karen Gammelgaard ISO 22000/FSSC Temadage om fødevaresikkerhed

11 Jan Erik Hedemand ISO 22000/FSSC Temadage om fødevaresikkerhed Joan Pedersen IFS/BRC Inge-Dorthe Hansen Temadage om fødevaresikkerhed Ole Knudsen Temadage om fødevaresikkerhed Lise Baunkjær Fødevaresikkerhed - Food Inspection Søren Christensen Globale Koncerner Karsten Lindhardt Intern Auditor Jens Buus Lassen Intern Auditor Jacob Færgemand Globale Koncerner Praktisk info Vil du være med? Prisen for et netværk ligger mellem kr ,- og 8.000,- pr. år Se mere om de enkelte netværk på eller kontakt netværkskoordinator Tanja Vinther-Bjerg på tlf eller Du får to netværk efter eget valg for et netværks pris (det billigste netværk er gratis). Er I flere fra samme virksomhed i vores netværk, får I 50% rabat på andet og efterfølgende medlemsskaber.

12 Fakta om Bureau Veritas Verdens ledende inden for test, inspektioner og certificeringsydelser Specialister inden for kvalitet, miljø, arbejdsmiljø, fødevaresikkerhed og social ansvarlighed Fire forretningsområder - Certificering - Health, Safety & Environment (HSE) - Industri - Marine Bureau Veritas Danmark Tlf Oldenborggade 1b Vesterbrogade 149 Birkemosevej 7 Vestkraftgade 1 DK-7000 Fredericia DK-1620 København V DK-6000 Kolding DK-6700 Esbjerg

04/14. side 13. Mål det rigtige og skab resultater effektive og udviklende kvalitetsmål

04/14. side 13. Mål det rigtige og skab resultater effektive og udviklende kvalitetsmål 04/14 side 13 DFK KONFERENCE: Mål det rigtige og skab resultater effektive og udviklende kvalitetsmål Torsdag den 27. november 2014 Hotel Storebælt, Nyborg indhold 03 I 08 I 13 I 16 I 20 I 23 I 27 I 29

Læs mere

I sandhedens tjeneste - Validering der giver værdi for samfundet

I sandhedens tjeneste - Validering der giver værdi for samfundet I sandhedens tjeneste - Validering der giver værdi for samfundet 29. januar 2015 Jakob Færgemand, Landechef, Bureau Veritas Validering der gavner samfundet i en kompleks verden Mennesker og systemer i

Læs mere

FAGLIGHED ANSVAR RESPEKT UDVIKLING

FAGLIGHED ANSVAR RESPEKT UDVIKLING Psykiatri FAGLIGHED ANSVAR RESPEKT UDVIKLING Med mennesket i centrum - Fire værdier, der skal drive vores arbejde i Region Hovedstadens Psykiatri Kære medarbejder og ledere Her er vores nye værdigrundlag,

Læs mere

God selskabsskik»følg eller forklar«

God selskabsskik»følg eller forklar« God selskabsskik»følg eller forklar«en vejledning til arbejdet med god selskabsskik i bestyrelsesarbejdet Din boligorganisation = din virksomhed« Vi kridter banen op Arbejdet i en boligorganisation er

Læs mere

Guide. Social Kapital. Til måling af. Side 1

Guide. Social Kapital. Til måling af. Side 1 Guide Til måling af Social Kapital Guide til måling af social kapital DEL I - Hvad er social kapital Side 1 Indhold Forord 3 Hvad er social kapital 5 Hvorfor måle på social kapital 5 Hvad er social kapital

Læs mere

DEN GODE ARBEJDS- PLADS

DEN GODE ARBEJDS- PLADS DEN GODE ARBEJDS- PLADS TILLID RETFÆRDIGHED SAMARBEJDE Sæt social kapital på dagsordenen - og skab godt samarbejde VI SATTE DET PÅ DAGSORDENEN Udgivet af: FIU s Udviklingsenhed i samarbejde med forbundene

Læs mere

Indhold. Forord. Med dette jule nyhedsbrev vil vi gerne opsummere året 2014.

Indhold. Forord. Med dette jule nyhedsbrev vil vi gerne opsummere året 2014. Forord Med dette jule nyhedsbrev vil vi gerne opsummere året 2014. Med dette nyhedsbrev byder vi alle gronet medlemmer velkommen indenfor i den kolde og mørke vintertid. Hos gronet har vi brugt efteråret

Læs mere

udgiver: design og produktion: tryk: g r e e n n e t w o r k

udgiver: design og produktion: tryk: g r e e n n e t w o r k arbejdsmiljø manual udgiver: Green Network design og produktion: Aakjærs a/s, Vejle, medlem af Green Network tryk: Jelling Bogtrykkeri A/S, ISO 14001 miljøcertificeret. Manualen er trykt på MultiArt Silk.

Læs mere

Guide til måling af. virksomhedens SOCIALE KAPITAL

Guide til måling af. virksomhedens SOCIALE KAPITAL Guide til måling af virksomhedens SOCIALE KAPITAL Indhold Forord 3 Hvad er social kapital? 4 Hvorfor måle på social kapital? 4 Hvad er social kapital? 4 Flere dimensioner af social kapital 6 Sådan måler

Læs mere

Guide SOCIALE KAPITAL. virksomhedens. til undersøgelse af

Guide SOCIALE KAPITAL. virksomhedens. til undersøgelse af Guide til undersøgelse af virksomhedens SOCIALE KAPITAL Indhold Undersøg den sociale kapital 4 Hvad er social kapital? 5 Hvorfor undersøge social kapital? 5 Flere dimensioner af social kapital 7 Sådan

Læs mere

Skab likviditet og resultater med lean Aktuel viden om produktivitet og lean

Skab likviditet og resultater med lean Aktuel viden om produktivitet og lean Skab likviditet og resultater med lean Aktuel viden om produktivitet og lean Produktivitet DI, marts 2009 1 DI s undersøgelse 435 ledende medarbejdere fra medlemmer af DI har deltaget i en undersøgelse

Læs mere

GLOBAL COMPACT SMÅ OG MELLEMSTORE VIRKSOMHEDER PÅ VEJ TIL GLOBAL ANSVARLIGHED

GLOBAL COMPACT SMÅ OG MELLEMSTORE VIRKSOMHEDER PÅ VEJ TIL GLOBAL ANSVARLIGHED GLOBAL COMPACT SMÅ OG MELLEMSTORE VIRKSOMHEDER PÅ VEJ TIL GLOBAL ANSVARLIGHED Ti danske virksomheder fortæller om menneske rettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og anti-korruption Virksomhedens fordele

Læs mere

Step by Step - en faseopdelt tilgang til forretningsudvikling

Step by Step - en faseopdelt tilgang til forretningsudvikling EPI-center Danmark er et dynamisk og udviklende branchekontorfællesskab for iværksætter- og mikrovirksomheder, der arbejder inden for online salg og markedsføring. Vores kontorfællesskab strækker sig over

Læs mere

Tidlig indsats gør en forskel. Erfaringer fra projekt Udsatte børn i dagtilbud

Tidlig indsats gør en forskel. Erfaringer fra projekt Udsatte børn i dagtilbud Tidlig indsats gør en forskel Erfaringer fra projekt Udsatte børn i dagtilbud Indhold Forord Forord 2 Ti tankevækkere fra projektet 3 Kort sagt 4 Nye holdninger 6 Nødvendige kompetencer 8 De rette rammer

Læs mere

Vokser dit salg, som du ønsker? TofKo Business Development A/S Afsætnings- og Virksomhedskonsulenter. Ikke kun løsninger - men resultater!

Vokser dit salg, som du ønsker? TofKo Business Development A/S Afsætnings- og Virksomhedskonsulenter. Ikke kun løsninger - men resultater! Vokser dit salg, som du ønsker? TofKo Business Development A/S Afsætnings- og Virksomhedskonsulenter Ikke kun løsninger - men resultater! Hvem er vi? Mission Vi vil medvirke til vækst - nationalt og internationalt

Læs mere

Kom godt i gang TAG DEL. - den vellykkede inddragelse på TAGDEL.dk. vores samfund

Kom godt i gang TAG DEL. - den vellykkede inddragelse på TAGDEL.dk. vores samfund Kom godt i gang - den vellykkede inddragelse på TAGDEL.dk Denne manual er udformet til jer, som nu står foran at skulle bruge TAGDEL.dk som et værktøj til at inddrage jeres medlemmer, frivillige og andre

Læs mere

BRANCHEVEJLEDNING TIL KONTORARBEJDSPLADSER OPSKRIFTER PÅ ARBEJDSGLÆDE GOD TRIVSEL - EN FÆLLES OPGAVE FOR ET GODT ARBEJDSMILJØ

BRANCHEVEJLEDNING TIL KONTORARBEJDSPLADSER OPSKRIFTER PÅ ARBEJDSGLÆDE GOD TRIVSEL - EN FÆLLES OPGAVE FOR ET GODT ARBEJDSMILJØ BRANCHEVEJLEDNING TIL KONTORARBEJDSPLADSER OPSKRIFTER PÅ ARBEJDSGLÆDE GOD TRIVSEL - EN FÆLLES OPGAVE FOR ET GODT ARBEJDSMILJØ _ 00 GOD TRIVSEL FORORD FORORD Med baggrund i den danske arbejdsmiljølovgivning,

Læs mere

Mere end flødeskum. Dansk kvalitetsmodel på det sociale område

Mere end flødeskum. Dansk kvalitetsmodel på det sociale område Mere end flødeskum Dansk kvalitetsmodel på det sociale område Indhold Dansk kvalitetsmodel på det sociale område Side 1 Fakta om standardprogrammet Side 2 Holberghus - med løftet pande - og kvalitet Side

Læs mere

Lærings- og Trivselspolitik 2021

Lærings- og Trivselspolitik 2021 Lærings- og Trivselspolitik 2021 Indhold Indledning... 3 Læring... 5 Trivsel... 7 Samspil.... 9 Rammer for læring, trivsel og samspil... 11 2 Lærings- og trivselspolitik 2021 Indledning Vi ser læring og

Læs mere

Radikale innovationer i services med kunden som partner. Forhold af betydning!

Radikale innovationer i services med kunden som partner. Forhold af betydning! Radikale innovationer i services med kunden som partner. Forhold af betydning! Hanne Westh Nicolajsen adjunkt, CMI, Aalborg universitet i København. Westh@cmi.aau.dk Ada Scupola lektor, Roskilde Universitet.

Læs mere

Fokus på Dagtilbud. Fem faglige pejlemærker for den fremtidige udvikling.

Fokus på Dagtilbud. Fem faglige pejlemærker for den fremtidige udvikling. Fokus på Dagtilbud Fem faglige pejlemærker for den fremtidige udvikling. Fokus på faglig udvikling Opvækst- og Uddannelsesudvalget har som startskud til processen der kaldes Fokus på Dagtilbud sat de overordnede

Læs mere

VI SKABER VÆKST GENNEM INNOVATIV UDVIKLING I DIN VIRKSOMHED

VI SKABER VÆKST GENNEM INNOVATIV UDVIKLING I DIN VIRKSOMHED VI SKABER VÆKST GENNEM INNOVATIV UDVIKLING I DIN VIRKSOMHED DU KAN BRUGE FOODNETWORK TIL... 210 mm MATCHMAKING Vi finder den rigtige samarbejdspartner til dig både danske og udenlandske Vi bygger bro mellem

Læs mere

Software Architect Software Architect

Software Architect Software Architect Software Architect Du har det store overblik! Bliv Software Architect hos os og vær med til at udvikle nogle af verdens bedste ultralydsskannere indenfor fremtidens teknologiplatforme og arkitekturer.

Læs mere

DEBATOPLÆG OM DEN KOMMENDE FÆLLES- OFFENTLIGE STRATEGI FOR DIGITAL VELFÆRD DIGITAL VELFÆRD NYE MULIGHEDER FOR VELFÆRDSSAMFUNDET

DEBATOPLÆG OM DEN KOMMENDE FÆLLES- OFFENTLIGE STRATEGI FOR DIGITAL VELFÆRD DIGITAL VELFÆRD NYE MULIGHEDER FOR VELFÆRDSSAMFUNDET DEBATOPLÆG OM DEN KOMMENDE FÆLLES- OFFENTLIGE STRATEGI FOR DIGITAL VELFÆRD DIGITAL VELFÆRD NYE MULIGHEDER FOR VELFÆRDSSAMFUNDET REGERINGEN / KL / DANSKE REGIONER MARTS 2013 FORORD 3 DANSKERNE ER DIGITALE

Læs mere

Din virksomhed i WE-økonomien

Din virksomhed i WE-økonomien Din virksomhed i WE-økonomien Vi er intenst forbundne. Vi er indbyrdes afhængige. Vi er del af en global økonomi med lange, komplekse værdikæder. Vi udveksler produkter, tjenester og viden som aldrig før.

Læs mere

SustainabilityTrends. Deloitte Sustainability Spring 2014. Fem trends former fremtiden

SustainabilityTrends. Deloitte Sustainability Spring 2014. Fem trends former fremtiden SustainabilityTrends Deloitte Sustainability Spring 2014 Fem trends former fremtiden 2 4 10 18 26 32 Kontrol er godt. Samarbejde er bedre Øget værdi af compliance Tænk sammenhæng og vis værdiskabelsen

Læs mere

Vil du gøre en forskel for patienterne ved at være med til at udvikle Software til vores prisbelønnede ultralydsskannere?

Vil du gøre en forskel for patienterne ved at være med til at udvikle Software til vores prisbelønnede ultralydsskannere? HCI Developer Vil du gøre en forskel for patienterne ved at være med til at udvikle Software til vores prisbelønnede ultralydsskannere? Bliv HCI Developer hos os og vær med til at give bedre livskvalitet

Læs mere

GØR EN FORSKEL MED DIT PROJEKT PROJEKT EN GUIDE TIL GOD STYRING

GØR EN FORSKEL MED DIT PROJEKT PROJEKT EN GUIDE TIL GOD STYRING GØR EN GØR FORSKEL EN FORSKEL MED DIT MED PROJEKT DIT PROJEKT EN GUIDE TIL GOD PROJEKT STYRING 3 FORORD 4 INDLEDNING 6 DEL 1: KØBENHAVN KOMMUNES INTEGRATIONSPOLITIK 8 DEL 2: FORANDRINGSTEORI TRIN FOR TRIN

Læs mere

Den nye folkeskole. - en kort guide til reformen. Den nye folkeskole - en kort guide til reformen 1

Den nye folkeskole. - en kort guide til reformen. Den nye folkeskole - en kort guide til reformen 1 Den nye folkeskole - en kort guide til reformen Den nye folkeskole - en kort guide til reformen 1 Den nye folkeskole - en kort guide til reformen Et fagligt løft af folkeskolen Vi har en rigtig god folkeskole

Læs mere

Kompetencestrategi Sundhed & Omsorg. Kompetencestrategi. Sundhed & Omsorg

Kompetencestrategi Sundhed & Omsorg. Kompetencestrategi. Sundhed & Omsorg Kompetencestrategi November 2011 1 Indholdsfortegnelse 1. Forord... 3 2. Indledning... 4 3. Om udvikling... 5 3.1 Kompetenceområder medarbejdere... 5 3.2 Kompetenceområder ledere... 7 4. Læringsmiljø og

Læs mere