Besvarede I spørgeskemaet, der blev udsendt i januar? Besvarede I spørgeskemaet, der blev udsendt i januar?

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Besvarede I spørgeskemaet, der blev udsendt i januar? Besvarede I spørgeskemaet, der blev udsendt i januar?"

Transkript

1 Besvarede I spørgeskemaet, der blev udsendt i januar? 8% % Besvarede I spørgeskemaet, der blev udsendt i januar? 8% % Hvor mange gange om ugen tømmer I skraldespanden i køkkenet? - % -4 8% -7 9% 4 Mere end 7 % Kommentarer: 9% 4 Hvor mange gange om ugen tømmer I skraldespanden i køkkenet? - Kommentarer: Jeg har sommerhus, så vores affald afhænger meget af, om jeg har gæster sortere ikke mad affald,men skraldeposen er ikke altid fyldt om aften I ferieperioden hvor vi er mange - ellers er det tømning gang pr uke - gange. Verd. forrige spørgsmål med kun ja og nej: Det kan jeg ikke huske!vedr. tømning: Afhængig af posestr. og hvilket affald - lugter det, skal det ud! Vi hadde mange gjester i sommer og da fylles skrallespandet hurtigere :-) Hvilke af følgende affaldstyper sorterer I? (Sæt gerne flere krydser)

2 Madaffald Plastemballage 8% 7 Aluminium (f.eks. øl- og sodavandsdåser) 84% Papir 9% 4 Pap 9% 4 Glas 98% 4 Kartoner (f.eks. mælke- og juicekartoner) 7 Tøj og sko 74% Batterier 98% 4 Jern og metal (f.eks. konservesdåser) 74% Farligt affald 79% 4 Andet 4% Ingen. Hvorfor? Hvilke af følgende affaldstyper sorterer I? (Sæt gerne flere krydser) - Andet benytter også fjerning af store ting eks kjøleskap Kompost Aviser Vi kompostere det køkkenaffald vi kan, vi har egen kompost i haven. Plus vi har høns sammen med naboerne vores vej, som får en del af vores madaffald. Vi har et "hønsekollektiv" sammen med andre familier. Disse hønene får madavfallet og vi får hyggelig selskap og gode eg. Delvis konservesdåser Hvor ofte afleverer I affald på genbrugspladsen i fx Bindslev?

3 4 gange månedligt eller oftere % gange månedligt % Månedligt 4 gange om året 8% Færre end 4 gange om året % Aldrig Kommentarer: Hvor ofte afleverer I affald på genbrugspladsen i fx Bindslev? - Kommentarer: Er "kun" i sommerhus sommer og påske fordi pladsmanden er på nakken af os Efter behov, har ikke tal på det. Men ikke månedligt. Hvor ofte afleverer I affald i de nye genbrugspletter (ved købmændene, rundkørslen og Præstebakken)? 4 gange månedligt eller oftere gange månedligt 8% Månedligt % 4 gange om året Færre end 4 gange om året Aldrig Kommentarer: Hvor ofte afleverer I affald i de nye genbrugspletter (ved købmændene, rundkørslen og Præstebakken)? - Kommentarer: Jeg vænnede mig til at tage affald med, når jeg handlede (for ikke at have det liggende i sommerhuset) Vi håber at kunne beholde pletterne i og fremover Når jeg er i sommerhuset er det næsten daglig. Når jeg sykler op for at handle. næsten hver gang jeg er ude at køre, skal jeg hente børn, tager jeg lidt med, eller hvis vi skal ud og handle. Hver onsdag Hvor ofte afleverer I affald i boblerne til aviser/papir og glas/flasker (ved Det blå ishus, Klitgaarden og Fyrrevej)?

4 4 gange månedligt eller oftere 4% gange månedligt 4% Månedligt 7 4 gange om året % Færre end 4 gange om året Aldrig 8% Kommentarer: 4 Hvor ofte afleverer I affald i boblerne til aviser/papir og glas/flasker (ved Det blå ishus, Klitgaarden og Fyrrevej)? - Kommentarer: Vi bruger pletterne Når jeg er i sommerhuset Vi har selv avis/papircontainer Aviser fortsat til Mariebo Sjældent Ikke så ofte som tidligere da genbrugspletterne har samme funktion Er der nogle typer affald, I gerne ville af med, men ikke ved hvad I skal gøre med? 8%, hvilke? 7 Er der nogle typer affald, I gerne ville af med, men ikke ved hvad I skal gøre med? -, hvilke? Konservesdåser, jogurtkontonner, "låg" på f.eks. cultura og "ark", hvor der har været piller/tabletter + kompost Mad - men jeg har ikke megen spild flamingokasser fra Skagenfood, men det kommer der vist snart en løsning på! Det ville være rart, at kunne komme af med konserves dåser ved boblerne. Grønsagsfrostposer som er underligt metalagtige Vi vil gerne have mulighed for at aflevere konservesdåser i affaldsboblerne i byen. Tager det gerne med til avv Bindslev. Hvor vigtigt er det for jer at sortere jeres affald?

5 Meget vigtigt 4% 7 Lidt vigtigt 9% Hverken/eller Ikke så vigtigt % Slet ikke vigtigt Kommentarer: Hvor vigtigt er det for jer at sortere jeres affald? - Kommentarer: meget vigtigt for miljøet Miljø og resursemæssigt vigtigt Mest for mig, ikke så meget for hustruen. Det er meget vigtig, hvis det giver mening i forhold til miljøet mm. Giver det bedre mening at brænde det, ja så er det ikke vigtig. Hvad motiverer jer til at sortere jeres affald? (Sæt gerne flere krydser) Miljømæssige hensyn 4 Samfundsmæssige hensyn 7% Vi kan spare penge % Familie og venner gør det % Alle andre gør det Vi voksne vil gerne være gode rollemodeller for børnene % Det er spændende og lærerigt 4% 8 Andet Hvad motiverer jer til at sortere jeres affald? (Sæt gerne flere krydser) - Andet Man har ikke så meget affald i den hjemlige skraldespand Det har vel været mange år undervejs og der er ikke nogen vej udenom I ved besked. Har I siden Nulskrald startede, tilmeldt jeres husstand det orange "Reklamer - Tak"?

6 % % Det havde vi i forvejen % Har I siden Nulskrald startede, tilmeldt jeres husstand det blå "Reklamer og gratis aviser - Tak"? 8% Det havde vi i forvejen 7 Har I siden Nulskrald startede, tilmeldt jeres husstand " Tak+" (via minetilbud.dk)? 7 8% Køber I brugt i genbrugsbutikker?, mere end gange om måneden %, mere end en gang om måneden %, - gange om året, - gange om året 4 9 % Køber I brugt på nettet (fx dba.dk, lauritz.com, trendsales.dk)?, mere end gange om måneden, mere end en gang om måneden, - gange om året, - gange om året 9% %

7 Køber I brugt på loppemarkeder eller lign.?, mere end gange om måneden %, mere end en gang om måneden %, - gange om året, - gange om året % Planlægger I jeres indkøb efter indkøbslister? 8% Delvist 4 Laver I ugentlige madplaner? 7 8% Smider I som oftest madvarer ud, hvis de har overskredet datoen for "Mindst holdbar til"? 9% 9 Hvor ofte smider I mad ud, der kunne være blevet spist? Dagligt - gange om ugen Ugentligt 9% 8 gange om måneden 4% Månedligt 9% 8 Sjældnere eller aldrig 4% 8

8 Hvilke typer madvarer smider I oftest ud? Kød Pålæg 4 Madrester % Mad, der er blevet for gammelt 4 Frugt og grønt % Andet 4% Hvilke typer madvarer smider I oftest ud? - Andet næsten ingenting gamle madvarer, som har skimmel på brød Frugt og grønt skræller Brød muggen brød Har jeres husstand tilmeldt jer ordningen for afhentning af madaffald? (Sæt gerne flere krydser) 8%, angiv hvorfor: % Har jeres husstand tilmeldt jer ordningen for afhentning af madaffald? (Sæt gerne flere krydser) -, angiv hvorfor: viste ikke noget om dette Fordi vi både betaler for den normale renovation + for storskrald. Jeg syntes, det var for dyrt for lidt - kun person i husstanden. har kompost i haven og høns Vi har ingen madaffald. Ben og lignende som mennesker ikke spiser, det spiser naturens dyr. Har sjældent madaffald har ikke lyst til at sortere madaffald Sommerhuset bliver brugt ca halvparten af året. Vidste ikke om tilbudet gjaldt sommerhusejere. Hvor henvender jeg mig? Fordi det virker for besværligt -og for ikke at tabe gejsten på al den anden sortering. Ikkk nødvendigt har næsten ingenting Har MEGET lidt mad affald pga bla. meget aften arbejde Vi spiser mest vegetarmad og har kkompostbeholder, så vi smider stort set ikke mad ud i skraldespandn Vi har mariannes høns, til det meste. Kreaturerne får det! Besværlig Endnu ikke, da vi var bange for lugtgener har så godt som intet madaffald Har ikke affald Vi har en velfungerende kompost, plus høns

9 Vi har høns Hygiejnemæssige årsager. Tja, ikke lige sat i værk. Vi har høns, og resten blir til kompost. Kaster ingenting. Der er ingen affald ikke relevant Tror ikke vi smider ret meget ud, når det kommer til stykket.. Deler I beholder til madaffald med en anden husstand? % 9% Hvad er jeres erfaring med ordningen? (Sæt gerne flere krydser) Det er en bedre ordning end at smide det i skraldespanden 8% Ingen problemer % 9 Det er besværligt Det lugter/tiltrækker fluer % Andet 9% Hvad er jeres erfaring med ordningen? (Sæt gerne flere krydser) - Andet Det var fint, at I lavede ugentlig afhentning da det var virkelig varmt Kan lugt Det vil være en fordel hvis man kunne bruge nedbrydelige plastposer (set i butikker) i køkkenet, som man så kunne lukke tæt. I hvilken grad føler I, at det er acceptabelt at smide mad, der kunne være blevet spist, ud i en beholder til madaffald? I meget høj grad % I høj grad 4 Hverken eller % I lav grad % I meget lav grad 8 Hvor meget har affald fyldt i bevidstheden i hjemmet før 4?

10 Meget 4% Noget 48% Hverken/eller % Lidt 7 Ingenting Ønsker ikke at svare Hvor meget fylder affald i bevidstheden i hjemmet nu? Meget Noget % Hverken/eller Lidt Ingenting Ønsker ikke at svare Hvordan har I modtaget information om Nulskrald? (Sæt gerne flere krydser) Avis 9% Facebook 4% 8 Borgermøder 8 Folder 48% Nulskrald-plakater Andre borgere % Andet Hvordan har I modtaget information om Nulskrald? (Sæt gerne flere krydser) - Andet Jeg bor i Østrig og hørte om projektet i tv-avisen (som jeg ser på nettet) Jeg snakket med en informant en dag hun stod ved Brugsen. Hun viste ikke helt dette med madaffald og sommerhusejere.

11 Gennem samarbejde med AVV Var med i det første forsøge i hele AVVs område Har der været tilstrækkelig løbende information om Nulskrald? 9% 9 Hvad savnede I information om? (Sæt gerne flere krydser) Formål % Miljøfordelene ved affaldssortering og - minimering % Konkrete råd til at undgå affald Sorteringsmuligheder Nulskrald-aktiviteter (borgermøder m.m.) Frivillig afhentningsordning for madaffald % Hvad der sker med affaldet Andet Færdiggør gerne to af nedenstående sætninger. For mig er Nulskrald... Nulskrald fik mig til at... Det bedste ved Nulskrald er... Det værste ved Nulskrald er... Hvis jeg kunne bestemme skulle Nulskrald... Færdiggør gerne to af nedenstående sætninger. - For mig er Nulskrald... noget særligt Færdiggør gerne to af nedenstående sætninger. - Det værste ved Nulskrald er... forurensning af miljøet lugten

12 Er en eller flere i husstanden medlem af en miljøorganisation? 4% 8% Ønsker ikke at svare Ønsker du at deltage i lodtrækningen om to lækre købmandskurve fra byens købmænd, udfyld da felterne med navn og telefonnummer herunder. Navn % Telefonnummer 74% 7 Samlet status Ny % Distribueret 7 Nogen svar 4% Gennemført 4% 4 Frafaldet

BORGERNE OG AFFALDET I SLAGELSE KOMMUNE. Resultat af spørgeskemaundersøgelse til affaldsplanen

BORGERNE OG AFFALDET I SLAGELSE KOMMUNE. Resultat af spørgeskemaundersøgelse til affaldsplanen BORGERNE OG AFFALDET I SLAGELSE KOMMUNE Resultat af spørgeskemaundersøgelse til affaldsplanen MAJ 2009 HOVEDKONKLUSIONER 391 borgere i Slagelse Kommune har svaret på spørgsmålene 97 % mener, at henkastet

Læs mere

Hjælp dit barn med at lære

Hjælp dit barn med at lære Lidt om dit barns sprog når det er 6 måneder Dit barn viser hvad det føler og gerne vil ved at bruge lyde, ansigtsudtryk og bevægelser. Nogle børn begynder at sige lyde, der ligner ord, som da og ma Dit

Læs mere

Forbrugerpanelet om lukkelovens og forskellige tiltag i dagligvarebutikkers indflydelse på madspild

Forbrugerpanelet om lukkelovens og forskellige tiltag i dagligvarebutikkers indflydelse på madspild Forbrugerpanelet om lukkelovens og forskellige tiltag i dagligvarebutikkers indflydelse på madspild Madspild og lukkeloven Den 1. Oktober 2012 blev lukkeloven liberaliseret i Danmark. Dette har medført,

Læs mere

ER PANT KUN FOR DÅSER OG FLASKER? AKTIVITET 2 FORLØB NR. 7. Design en pantordning

ER PANT KUN FOR DÅSER OG FLASKER? AKTIVITET 2 FORLØB NR. 7. Design en pantordning FORLØB NR. 7 De fleste af jer har nok prøvet at betale og få udbetalt pant for dåser og flasker til sodavand. Men har du tænkt nærmere over, hvad der ligger bag, og om det er muligt at bruge en pantordning

Læs mere

Philip Fisker og Emil Malthe Bæhr Christensen

Philip Fisker og Emil Malthe Bæhr Christensen Projektopgave - Mad Delemne - Madspild Vi har valgt delemnet madspild. Ifølge os er madspild et område, der ikke er belyst nok, selvom det er meget aktuelt i disse dage, hvor man snakker om klimaændringer

Læs mere

Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Sydthy Friskole

Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Sydthy Friskole Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Sydthy Friskole Tag dig tid til at læse spørgsmål og svarmuligheder godt igennem. Du kan kun sætte 1 kryds ud for hvert spørgsmål, hvis ikke der står noget andet.

Læs mere

Adfærdsændrende Kommunikation

Adfærdsændrende Kommunikation Adfærdsændrende Kommunikation Indledning AFFALDSHÅNDTERING I GRØNSTED KOMMUNE Vores afsluttende opgave i Kom/IT er at vi skal planlægge, designe og fremstille et kommunikationsprodukt der skal have en

Læs mere

AFFALD. - før, nu og i fremtiden. Aktivitetshæfte

AFFALD. - før, nu og i fremtiden. Aktivitetshæfte AFFALD - før, nu og i fremtiden Aktivitetshæfte STENALDEREN Jæger og fisker LANDET I 1700-TALLET UDE PÅ LANDET BYEN I 1700-TALLET LIVET FRA 1930-1970 Da FARFAR var ung INDE I BYEN BYEN FRA 1850-1930 LIVET

Læs mere

rapport NULskrald mindre affald mere liv

rapport NULskrald mindre affald mere liv rapport NULskrald mindre affald mere liv intro NULskrald Boligforening I 2014 har vi i Sønderborg Kommune og Sønderborg Forsyning udført projekt Nulskrald Boligforening hos boligforeningen B42s lokale

Læs mere

ssækken højst 25 kg affald i d

ssækken højst 25 kg affald i d ssækken affald højst 25 kg affald i r Læs he får u d n a, hvord ald f f a e r mind FÅ mindre affald KVIT OVERFLØDIG INDPAKNING UNDGÅ MADSPILD Vælg produkter, der ikke er pakket ind Køb kun det mad, som

Læs mere

I DIN BUTIK FÅ STYR PÅ MILJØET HÅNDTERING AF MILJØ I SMÅ BUTIKKER

I DIN BUTIK FÅ STYR PÅ MILJØET HÅNDTERING AF MILJØ I SMÅ BUTIKKER FÅ STYR PÅ MILJØET I DIN BUTIK HÅNDTERING AF MILJØ I SMÅ BUTIKKER FÅ FLERE KUNDER SPAR PENGE UNDGÅ BØDER OG PROBLEMER MED MYNDIGHEDER HAV DET GODT NÅR DU ER PÅ ARBEJDE FÅ RÅDGIVNING INDLEDNING 3 FÅ STYR

Læs mere

IP: Ja, altså jeg har ikke noget fast beløb, men jeg vil gerne have, der, altså, er penge på kontoen, så man ikke hele tiden skal gå og tænke på, at

IP: Ja, altså jeg har ikke noget fast beløb, men jeg vil gerne have, der, altså, er penge på kontoen, så man ikke hele tiden skal gå og tænke på, at Interview nr. 4 Bilag 11: Transskription af interview ung pige, hjemmeboende Sted: Egedal Gymnasium & HF Tidspunkt: Fredag den 15. marts 2013 kl. 10-11 Interviewperson (IP): Ung pige, hjemmeboende Interviewer

Læs mere

Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Grejs Friskole.

Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Grejs Friskole. Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Grejs Friskole. Tag dig tid til at læse spørgsmål og svarmuligheder godt igennem. Du kan kun sætte 1 kryds ud for hvert spørgsmål, hvis ikke der står noget andet.

Læs mere

KAN EN BAMSE FÅ ET NYT LIV?

KAN EN BAMSE FÅ ET NYT LIV? ? Eleverne skal undersøge, hvilke alternative muligheder der er til at smide sit brugte legetøj ud i skraldespanden. De skal lære om, hvad det betyder for miljø og ressourceforbruget, hvis man i stedet

Læs mere

BILAG 3 - KONCEPTTEST ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

BILAG 3 - KONCEPTTEST :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: BILAG 3 - KONCEPTTEST :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KONCEPTTEST, D. 19.11.2003 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Læs mere

FORBRUGERE: VI SMIDER IKKE MAD UD! En antropologisk undersøgelse af, hvordan madspild opstår og opleves af forbrugerne

FORBRUGERE: VI SMIDER IKKE MAD UD! En antropologisk undersøgelse af, hvordan madspild opstår og opleves af forbrugerne FORBRUGERE: VI SMIDER IKKE MAD UD! En antropologisk undersøgelse af, hvordan madspild opstår og opleves af forbrugerne Indhold 03 Forord 04 Læsevejledning 05 Resumé 07 Indledning 09 Måltidets mange meninger

Læs mere

UngeSamtalen Udarbejdet af UngeBasen Randers Kommune 2014

UngeSamtalen Udarbejdet af UngeBasen Randers Kommune 2014 1 Kontaktpersonens navn: Den unges navn: Dato: 2 Boligforhold Profil 1: Jeg er meget tilfreds med at bo på Rismøllegården og har det godt med de andre beboere og personalet. Profil 2: Jeg er hovedsagligt

Læs mere

Spørgsmål nr.: 4 Er du tilfreds med foreningen? (svaret fra bestyrelsen står med rød)

Spørgsmål nr.: 4 Er du tilfreds med foreningen? (svaret fra bestyrelsen står med rød) Spørgsmål nr.: 4 Er du tilfreds med foreningen? (svaret fra bestyrelsen står med rød) Jeg er overordnet tilfreds, men mangler at man kan kontakte en der ved noget om kommende events. Er taget til efterretning

Læs mere

Skidt for sig. & glas for sig. God affaldshåndtering er et spørgsmål om sortering. Tag med på Affaldsterminalen og lad dig inspirere af profferne.

Skidt for sig. & glas for sig. God affaldshåndtering er et spørgsmål om sortering. Tag med på Affaldsterminalen og lad dig inspirere af profferne. Affaldshæfte 2012 Skidt for sig & glas for sig God affaldshåndtering er et spørgsmål om sortering. Tag med på Affaldsterminalen og lad dig inspirere af profferne. Side 6 Nyt&nemt: App og sms-service side

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

Bilag 4 Transskription af interview med Anna

Bilag 4 Transskription af interview med Anna Bilag 4 Transskription af interview med Anna M: Først og fremmest kunne vi godt tænke os at få styr på nogle faktuelle ting såsom din alder bl.a.? A: Jamen, jeg er 25. M: Og din kæreste, hvor gammel er

Læs mere

Vi mangler respekt for maden

Vi mangler respekt for maden Vi mangler respekt for maden Enorme mængder mad bliver årligt kasseret i Danmark. Det sker både i madvareproduktionen, i detailhandelen og hjemme hos forbrugerne. Er vi for sippede, og hænger vi os for

Læs mere

Bilag 1: Interviewguides Dette bilag indeholder interviewguides til interview med henholdsvis leder, lærer og elever.

Bilag 1: Interviewguides Dette bilag indeholder interviewguides til interview med henholdsvis leder, lærer og elever. Bilag Indhold Bilag... 50 Bilag 1: Interviewguides... 51 Interviewguide leder... 51 Interviewguide lærer... 51 Interviewguide elever... 52 Bilag 2: Forældre accept... 53 Forældre accept Vestre Skole...

Læs mere

SE... UDFORDRINGEN SE

SE... UDFORDRINGEN SE SE... UDFORDRINGEN SE SE-fasen er den undersøgende fase, hvor eleverne tilegner sig viden, er ude i virkeligheden og taler med forskellige aktører. Eleverne finder frem til problemstillinger eller udfordringer,

Læs mere

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Frank Gottlieb 00:00-02:43: Introduktion til os, vores studie og specialet. Frank Gottlieb: Vi

Læs mere

Blandt de redaktionelle medier er de lokale ugeaviser det medie, der læses/bladres igennem af flest og gemmes i længst tid, før det smides ud.

Blandt de redaktionelle medier er de lokale ugeaviser det medie, der læses/bladres igennem af flest og gemmes i længst tid, før det smides ud. Konklusioner Undersøgelsen viser at: Blandt de redaktionelle medier er de lokale ugeaviser det medie, der læses/bladres igennem af flest og gemmes i længst tid, før det smides ud. I husstanden læser de

Læs mere

19.30 FÆLLES OPSAMLING Borddiskussion af uddelte spørgsmål. Spørgsmålsvis opsamling (bordene rundt) v/morten

19.30 FÆLLES OPSAMLING Borddiskussion af uddelte spørgsmål. Spørgsmålsvis opsamling (bordene rundt) v/morten Referat Affaldsbasar 29.11.2012 - Stenløse Rådhus kl. 17-20 Deltagere: Borgere, se vedlagte liste over grupper. Fra Center for Teknik og Miljø: Ingela Karlsson, centerchef, Malene Leth Kobbernagel, Tina

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2015-16 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

Coca, 2. August 2005. Señor Calapucha, Leonardo.

Coca, 2. August 2005. Señor Calapucha, Leonardo. Coca, 2. August 2005 Señor Calapucha, Leonardo. Señor, Det er med stor beklagelse at vi må meddele at den planlagte tur for Coca Rainforest Tourist rejsebureau fra mandag d. 10. fredag d. 15. august er

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015 Indsamlingsuge. I uge 3 havde vi vores årlige indsamlingsuge, hvor vi samler penge ind til de vores 2 fadderskaber gennem SOS Børnebyerne. Aktiviteten i år var gode gerninger og med jer forældre som sponsorer

Læs mere