Mærk lyden MÆRK LYDEN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Mærk lyden MÆRK LYDEN"

Transkript

1 ærk lyden MÆRK LYDEN

2 Velkommen til NorthStar NorthStar ApS er specialister i professionelle AV-løsninger. Vi er blandt landets førende inden for lyd- og billedløsninger til kirker, sports- og multihaller, stadions, café og restauranter, møde- og konferencelokaler og andre offentlige rum, hvor der er behov for lyd- og AV-løsninger i højeste kvalitet. Professionel lyd og AV-løsninger i højeste kvalitet giver brugerne fantastiske oplevelser uanset om det er til gudstjeneste, en fodboldkamp eller et stævne i sportshallen. NorthStar går ikke på kompromis med kvaliteten, og vi tager altid udgangspunkt i brugerens ønsker. Vores installationer udføres professionelt, og vores teknikere er blandt landets bedste. God lyd skal opleves. Med avanceret computerteknologi analyserer og simulerer vi de akustiske forhold, og vi giver vores kunder mulighed for at høre det endelige resultat, inden lydanlægget installeres. Vores kunder skal have det nemt, derfor har vi stor fokus på, at vores løsninger er brugervenlige, og i mange projekter fungerer vi som rådgiver allerede i opstartsfasen. NorthStar er i tæt dialog med menighedsråd, landets kommuner og idrættens organisationer, herunder bl.a. DBU og UEFA samt flere af landet dygtigste arkitekter. I mere end 35 år har vi opbygget ekspertise inden for projektering og etablering af professionelle lyd- og kaldeanlæg, teleslynge, mikrofonsystemer, interaktive løsninger, projektorer, infoskærme, LED storskærme samt videoovervågning og varslingsanlæg. Lennart Funch, direktør NorthStar ligger i Farum, men vi har tilfredse kunder i hele landet fra Skagen til Bornholm.

3 Kirker Kirkers akustik og visuelle krav gør, at lydanlæggene her skal være helt specielle. De skal fremstå visuelt neutralt og samtidig gengive den bedst mulige taleforståelighed, så alle kan høre og forstå de talte ord. Lyd skal designes De fleste har oplevet, hvordan almindelig tale i det kirkelige rum let flyder sammen og bliver uforståelig. Dette skyldes kirkers store, hårde reflekterende flader, som kaster lyden frem og tilbage, og derved giver nogle meget lange efterklangstider. De akustiske forhold kan der sjældent ændres ved. Derfor designer og projekterer NorthStar lydanlægget, så forstyrrende ekko undgås uden at gå på kompromis med lyddækningen, så alle i kirken får en god oplevelse. Lyt før du køber Med Bose Modeler computersimulering undgår vi alle faldgruber og finder frem til den optimale placering af højttalerne. Som noget helt enestående kan NorthStar præsentere resultatet med Auditioner teknologi, der giver vores kunder mulighed for at lytte til det endelige lydbillede, inden lydanlægget købes ind. Et teleslyngeanlæg kan gå ud af justering, derfor er det vigtigt, at man vedligeholder det. NorthStars teknikere kan gennemgå og udarbejde en tilstandsrapport, om jeres nuværende anlæg opfylder kravene i normen. Projektor og digitalskærme Kirkens lokaler er samlingssted for mange aktiviteter. Derfor er der ofte behov for professionelle og brugervenlige løsninger til installation af projektor, lærred og digitale informationstavler, der placeres med respekt for kirkens rum. risen var kendt, og der var ingen usikkerhed Pomkring akustik og efterklang. Det færdige resultat overgik alle forventninger. Garnisonskirkens menighedsråd Teleslynge I en kirke er det ikke nok med et højttaleranlæg. For de hørehæmmede er et teleslyngeanlæg en nødvendighed. NorthStars teleslyngeanlæg opfylder de nyeste krav efter gældende DS/EN norm.

4 Stadions En sportsbegivenhed på stadion skal give publikum en totaloplevelse, de ikke kan få hjemme i deres stue. Der skal pilles ved følelserne og skabes en stemning, hvor sport, underholdning, lyd og billede spiller sammen. Lydsystemet har stor betydning for tilskuernes oplevelse. Der skal være en god, ren og forståelig lyd. Både til tale og musik. NorthStar har stor ekspertise med stadions. Gennem tæt dialog med bl.a. DBU og UEFA er vi løbende opdateret om de seneste krav og hensyn, der har betydning for de akustiske forhold. NorthStar gennemgår projektet med kunden, og vi finder frem til hvilke muligheder, der bedst opfylder kundens behov og ønsker, uanset om det er stadionhøjttalere, LED storskærme, bandereklamer eller AV-installationer i VIP-loungerne. Vi finder naturligvis de bedst egnede produkter og finder frem til, hvordan det hele monteres på den mest hesigtsmæssige måde. Kunden får et samlet skriftlig tilbud inklusiv en demonstration af NorthStars løsning. et er med til at give en ekstraordinær Doplevelse, når man er til fodbold her. Det hjælper med storskærme, et ordentligt lydanlæg og gode faciliteter i loungen. Niels Erik Søndergaard, Sportsdirektør Esbjerg FB

5 Sports- og multihaller God lyd i sports- og multihaller er ikke en selvfølge. Hallens konstruktion og valg af materialer til f.eks. vægbeklædning har stor indflydelse på akustikken. Hallen skal dække mange forskellige formål: Fra intense idrætsaktiviteter, koncerter og teater til foredrag med krav om høj taleforståelighed og lav baggrundsstøj. Og god lyd er afgørende for et arrangements succes. NorthStar har stor ekspertise med sportshaller, multihaller og svømmehaller. Vi leverer lyd- og varslingsanlæg, infoskærme, projektor og lærred, LED storskærme og bandereklamer, som dækker præcis kundens ønsker og behov. Lydsimulering forbedrer akustikken markant Ved opførelse eller ombygning af sports- og multihaller, er der mulighed for at optimere eller regulere de akustiske forhold. Når NorthStar er involveret i byggefasens start, er vi ofte rådgiver for arkitekter og ingeniører omkring akustikregulering og opnåelse af gode efterklangstider og god taleforståelighed. Med Bose Modeler computersimulering finder vi den optimale placering af højttalere ud fra kundens ønsker, og de muligheder der er. Med Bose Auditioner teknologien kan vi præsentere den lyd, som kunden vil få i virkeligheden. Derved får vores kunder mulighed for at høre, hvordan det endelige resultat bliver, inden lydanlægget sættes op. Det er vores garanti og kundens tryghed ved at arbejde sammen med NorthStar.

6 Caféer og mødelokaler Dejlig musik, der strømmer ud af diskret indbyggede højttalere, er en fryd for gæsterne på ethvert hotel, restaurant eller café. Mulighederne er mange, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Forestil dig, at du har mulighed for at styre flere forskellige zoner med hver sin signalkilde og styrke fra hvert sit rum. Ja, det lyder vildt, men vi klarer opgaven for dig! NorthStar leverer og monterer komplette møde- og konferencerum. Alle rum er naturligvis individuelle alt efter ønske og behov. Vi er leveringsdygtige i specialløsninger, der dækker alle behov med AV-udstyr fra de førende producenter. Et komplet mødelokale giver den optimale ramme for møder, præsentationer, foredrag eller undervisning. Alt efter kundens ønske kan NorthStar levere: - professionel lyd - skærm (evt. med touch-funktion) - projektor (evt. interaktiv) - lærred - interaktiv infotavle Men vigtigst er at sikre en let brugervenlig betjening af AV-udstyret, så vært og deltagere får en god oplevelse og har ro til at fokusere på arrangementets indhold.

7 Vores produkter NorthStar samarbejder med nogle af verdens førende leverandører af lydanlæg og billedinstallationer, så vi kan fokusere på at finde og levere den optimale lyd- og AV-løsning til vores kunder. Kunden i centrum Vores kunder skal have det nemt. Og de skal være tilfredse ja helst begejstrede. Derfor rådgiver, sælger og installerer NorthStar kun skræddersyede lyd- og billedløsninger, der teknisk og økonomisk passer til kundens ønsker og behov. Tilfredshedsgaranti Med Bose Modeler og Auditioner teknologien kan vi 100 % demonstrere, hvordan det bliver i virkeligheden. Og NorthStars tilfredshedsgaranti betyder, at hvis det færdige resultat ikke lever op til demonstrationen, vil handlen blive annulleret og pengene sendt retur. Lyd og lyddesign NorthStar bruger de førende teknologier til lyddesign. Med udgangspunkt i brugerens behov rådgiver vi om mulighederne og finder den tekniske og økonomiske optimale løsning i tæt samarbejde med kunden. LED storskærme LED skærme fås i mange størrelser, og installationerne skræddersys til kundens behov og ønsker. Kontakt NorthStar, hvad enten du har brug for en storskærm eller bander til reklame, så finder vi den rette LED skilteløsning til dig. Infoskærme Digitale infoskærme er en populær kanal til kommunikation, men for at sikre at informationen er opdateret, skal brugervenligheden være i top. NorthStar tilbyder et af markedets mest fleksible, brugervenlige og ikke mindst driftsikre softwareplatforme til opbygning og styring af digitale infoskærme. Teleslyngeanlæg Et teleslyngeanlæg sørger for, at høreapparatbrugere med telespole kan høre lyden fra en mikrofon direkte i høreapparatet. NorthStars teleslyngeanlæg opfylder de nyeste krav efter gældende DS/EN norm. NorthStar tilbyder at rådgive, hvad der skal til for at opnå den optimale lyd uanset om det er et nyt teleslyngeanlæg, eller for at få en tilstandsrapport om et nuværende anlæg opfylder kravene i normen. Interaktiv projektor Med de nye Ultra Short Throw projektorer får du en interaktiv tavleløsning uden brug af interaktiv tavle. Perfekt til mødelokalet og uddannelsessektoren. Projektor, lærred, interaktive touchskærme og lyd Et komplet mødelokale giver den optimale ramme for møder, præsentationer, foredrag eller undervisning. Alt efter kundens ønske kan NorthStar levere: Skærm, projektor, lærred, interaktiv tavleløsning og professionel lyd. Videoovervågning Politiet opfordrer til at købe kvalitet, når der vælges videoovervågning. NorthStar leverer professionelle overvågningssystemer, hvor sikkerhed og kvalitet er i top. Vi har mange års erfaring i installationer af videoovervågning til sportshaller, idrætsanlæg, stadions, skoler og andre offentlig tilgængelige steder. Komplette løsninger Opfyldelse af kundebehov - NorthStar klarlægger kundens ønsker og behov for en bestemt lokation. Vi opmåler og foretager vurdering af indretning og materialevalg med henblik på beregning og simulering af efterklang og taleforståelighed i forhold til bygningens formål og brug. Akustisk planlægning med Bose Modeler software kan NorthStar skabe en nøjagtig akustisk model af rummet. Dette unikke designværktøj bruges til at forudsige centrale lydparametre til allerede i projektfasen at vælge den optimale lydløsning. Vurdering - Bose Auditioner lyddemonstration teknologien bruges sammen med en dedikeret lydstation, der giver mulighed for at høre en nøjagtig gengivelse af lydsystemløsningen. Dermed kan den optimale løsning vælges før installation. Produktportefølje NorthStar udvælger de relevante produkter ud fra en omfattende portefølje af højttalere, forstærkere, mikrofoner, kontroludstyr, projektorer, lærred, LED skærme og andre produkter og udstyr for at skabe samlede løsninger til professionel lyd og billede. Installation og ibrugtagning NorthStar udarbejder skræddersyede installationsprogrammer, der tager højde for kundens specifikke krav. Efter kvalitetskontrol og funktionscheck følger fuld ibrugtagning, der omfatter præcis måling af præstation og optimering af systemindstillinger. Projektstyring en dedikeret projektleder fra NorthStar vil udarbejde kontrakten og implementeringsplanen, håndtere overensstemmelse med lovgivningsmæssige og lokale krav, levering af udstyr og sikre installation og igangsætning til tiden. Eftersalgsservice NorthStar tilbyder fuld betjeningsoplæring, service- og vedligeholdelseskontrakter og mulighed for installationsopgraderinger.

8 ærk lyden NS Farum Hovedgade Farum Tlf: Fax

Ny inspiration til jeres mødelokaler

Ny inspiration til jeres mødelokaler AV-NYT Ny inspiration til jeres mødelokaler Atea AV er jeres leverandør af AV-udstyr Brug vores erfaring og know how og få topmoderne mødelokaler Interaktiv projektor EPSON EB455WI Epson projektor med

Læs mere

For 6 mia. kr. planlagt sportsbyggeri

For 6 mia. kr. planlagt sportsbyggeri For 6 mia. kr. planlagt sportsbyggeri CASA Arena Horsens (Foto: Helene Høyer Mikkelsen) Frem til juli næste år er der planlagt sportsbyggeri for over 6 mia. kr., men der er kun sikkerhed for, at der igangsættes

Læs mere

Gør indtryk! Professionelle tekniske totalløsninger

Gør indtryk! Professionelle tekniske totalløsninger Gør indtryk! Møde & Konference Messe & Udstilling LED-skærmløsninger AV-installation Show & Event Grafik & Animation Professionelle tekniske totalløsninger Brug hele paletten Siden vores opstart i 1999

Læs mere

Få styr på travle omgivelser med Ariadne

Få styr på travle omgivelser med Ariadne Få styr på travle omgivelser med Ariadne Dynamisk skiltning, ressourcestyring og kommunikation Leading the way En effektiv mulighed for at styre de indendørs aktiviteter Forestil dig, at alle i din organisation

Læs mere

HOTEL. KONFERENCE. MESSE. EVENT WWW.OCC.DK

HOTEL. KONFERENCE. MESSE. EVENT WWW.OCC.DK HOTEL. KONFERENCE. MESSE. EVENT WWW.OCC.DK Hotel & restaurant Med store lyse værelser og komfortable suiter har vi masser af muligheder både for den travle forretningsmand/-kvinde, konferencegæsten, festdeltageren

Læs mere

Hvem er vi. Herudover, tilbydes en lang række specialprodukter, som f.eks. intelligent glas i folieform, interaktiv skærmfolie, MusicGlass m.m.

Hvem er vi. Herudover, tilbydes en lang række specialprodukter, som f.eks. intelligent glas i folieform, interaktiv skærmfolie, MusicGlass m.m. Hvem er vi Design-AV leverer kompetencer, færdige systemløsninger og enkeltprodukter inden for lyd- og billedgengivelse samt beslægtede områder som overvågning og alarm til såvel firmaer som private. Design-AV

Læs mere

Vi gør Danmarks bygninger brandsikre

Vi gør Danmarks bygninger brandsikre Vi gør Danmarks bygninger brandsikre En holdning til brandsikre bygninger Imprex er i dag en af Danmarks absolut førende virksomheder inden for professionel passiv brandsikring af bygninger. Vi fungerer

Læs mere

Totalløsning til videokonferencer og præsentationer. Visual & Unified Communication

Totalløsning til videokonferencer og præsentationer. Visual & Unified Communication Totalløsning til videokonferencer og præsentationer Visual & Unified Communication Idéer kommer hurtigere rundt end mennesker Effektiv kommunikation er altafgørende for at drive en produktiv og bæredygtig

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Forord 3. Profil - 25 år med unikke løsninger 4-7. Skræddersyede AV-løsninger - EXAKT som din AV-leverandør 8-11

Indholdsfortegnelse. Forord 3. Profil - 25 år med unikke løsninger 4-7. Skræddersyede AV-løsninger - EXAKT som din AV-leverandør 8-11 Undervisning og AV Synlighed og Information Jubilæumskatalog 1990-2015 Indholdsfortegnelse Forord 3 Profil - 25 år med unikke løsninger 4-7 Skræddersyede AV-løsninger - EXAKT som din AV-leverandør 8-11

Læs mere

Hvor der handles, der bygges. Velkommen til en bog om Danske Byggecentre, - og hvorfor Danmark ikke ville være helt det samme uden os.

Hvor der handles, der bygges. Velkommen til en bog om Danske Byggecentre, - og hvorfor Danmark ikke ville være helt det samme uden os. Hvor der handles, der bygges Velkommen til en bog om Danske Byggecentre, - og hvorfor Danmark ikke ville være helt det samme uden os. 1 Hvor der handles, der bygges I Danske Byggecentre arbejder vi hver

Læs mere

Hvorfor E-business løsninger ofte ikke lever op til forventningerne og hvordan man kan undgå det

Hvorfor E-business løsninger ofte ikke lever op til forventningerne og hvordan man kan undgå det ARTIKEL De svageste led Hvorfor E-business løsninger ofte ikke lever op til forventningerne og hvordan man kan undgå det Dato: 24 aug 2000 Ver.: Draft Rev.: 11 Forfatter: Anders Munck I den seneste tids

Læs mere

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd 2 Førende inden for lyd Avanceret akustisk ekspertise Med mere end 60 års erfaring inden for design og udvikling af elektro-akustisk teknologi,

Læs mere

Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke

Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke I denne gennemgang lægger vi vægt på hjemmesidens opbygning. For at få det optimale udbytte af en hjemmeside skal mange elementer spille sammen.

Læs mere

rækker ud på nye måder

rækker ud på nye måder SE PROGRAM Kirkens Forum Lyd monterer man da i kirkebænken Side 10 Peter Fischer- Møller: Kirken rækker ud på nye måder Side 4 Tips til god personlig ledelse Side 16 Hør Emilie de Forest i kirken Side

Læs mere

Den Stærke Sælger! Bliv mere effektiv på kundemødet!

Den Stærke Sælger! Bliv mere effektiv på kundemødet! Den Stærke Sælger! Bliv mere effektiv på kundemødet! Introduktion af underviser Hans Andersen, MBA Ejer af Salestrainer 11 års erfaring med telesalg 11 års erfaring med field sales (AM, KAM, rådgivende

Læs mere

En vigtig erfaring fra projektet er, at det er hensigtsmæssigt at skelne mellem støj og forstyrrelse. Gitte Arnbjerg, projektleder, COWI

En vigtig erfaring fra projektet er, at det er hensigtsmæssigt at skelne mellem støj og forstyrrelse. Gitte Arnbjerg, projektleder, COWI Storrumsguide Om projektet Generende støj i storrumskontorer. Det er titlen på et tre-årigt projekt, som er støttet af Arbejdsmiljøforskningsfonden og slutter i foråret 2011. Projektet er gennemført af

Læs mere

P R O F E S S I O N E L L E A U D I O / V I D E O L Ø S N I N G E R. side 2 side 6 side 8 side 10

P R O F E S S I O N E L L E A U D I O / V I D E O L Ø S N I N G E R. side 2 side 6 side 8 side 10 T I L K O N T O R E R P R O F E S S I O N E L L E A U D I O / V I D E O L Ø S N I N G E R Effektiviser din tid med Sony videokonference VIDEOKONFERENCER DIT NYE PRÆSENTATIONS- & UNDERVISNINGSREDSKAB INTERAKTIV

Læs mere

VEJLEDNING www.totalinventar.dk

VEJLEDNING www.totalinventar.dk VEJLEDNING www.totalinventar.dk Total Inventar A/S - Bergsøesvej 11-8600 Silkeborg - tlf.: 8680 4711 - fax: 8680 4712 GUIDE TIL JERES NYE FAGLOKALE... Der er mange overvejelser at gøre sig, når et nyt

Læs mere

PROMOVER MED BIG DATA

PROMOVER MED BIG DATA PROMOVER MED BIG DATA Vores systemer analyserer konstant real-time datastrømme om eksempelvis lokale vejrforhold, eller rejsemål. Informationerne kommunikerer systemet så direkte til dine digitale skærme.

Læs mere

PRODUKTKATALOG. GYMTECH Tlf. +45 70 70 75 55 www.gymtechgroup.com. www.gymtechgroup.com 1

PRODUKTKATALOG. GYMTECH Tlf. +45 70 70 75 55 www.gymtechgroup.com. www.gymtechgroup.com 1 PRODUKTKATALOG GYMTECH Tlf. +45 70 70 75 55 www.gymtechgroup.com www.gymtechgroup.com 1 OPLEV MUSIKKEN Vil du fastholde dine medlemmer? Og vil du tiltrække nye? Vil du motivere dine medlemmer? Og se dem

Læs mere

Vi er din specialist på produkter til skole- og uddannelsesmarkedet

Vi er din specialist på produkter til skole- og uddannelsesmarkedet Boxcharge Parat Vi er din specialist på produkter til skole- og uddannelsesmarkedet Intec System aps Vi er morgendagens leverandør indenfor opladning, opbevaring og syncronisering. Vores sortiment består

Læs mere

bolig // film skal ses derhjemme + BOLIGEKSKLUSIV 57

bolig // film skal ses derhjemme + BOLIGEKSKLUSIV 57 56 BOLIGEKSKLUSIV + bolig // film skal ses derhjemme bolig // film skal ses derhjemme + BOLIGEKSKLUSIV 57 Film skal ses derhjemme Har du først siddet i en rigtig hjemmebiograf, vil du aldrig tilbage til

Læs mere

Din partner i udvikling

Din partner i udvikling Din partner i udvikling Få overblik over dine opgaver Opnå konkurrence fordele Skab merværdi for dine kunder Spar tid gennem effektivisering Overblik gennem indsigt NOVAQ as er et udviklingshus, der bygger

Læs mere

Salt Fokus. Magasin fra Akzo Nobel Salt A/S Marts 2013 Nummer 3. Storleverandør af skinker og bacon Læs mere side 4

Salt Fokus. Magasin fra Akzo Nobel Salt A/S Marts 2013 Nummer 3. Storleverandør af skinker og bacon Læs mere side 4 Salt Fokus Magasin fra Akzo Nobel Salt A/S Marts 2013 Nummer 3 Storleverandør af skinker og bacon Læs mere side 4 Pharmasalt - et globalt marked i eksplosiv vækst Læs mere side 6 2 Kundetilfredshedsundersøgelse

Læs mere

ERPower365. Sådan vælger du en ERP-løsning. 5 gode råd. så du optimerer processen og sparer penge

ERPower365. Sådan vælger du en ERP-løsning. 5 gode råd. så du optimerer processen og sparer penge Sådan vælger du en ERP-løsning 5 gode råd så du optimerer processen og sparer penge Forord Sådan vælger du en ERP-løsning 5 gode råd, så du optimerer processen og sparer penge Dette whitepaper indeholder

Læs mere

IT-strategi i Københavns Kommune 2010-2014

IT-strategi i Københavns Kommune 2010-2014 IT-strategi i Københavns Kommune 2010-2014 1 Indhold Vision...4 Strategiske indsatsområder...5 Borgere, virksomheder og brugere...6 Kommunens opgaver og måden at løse dem på...8 Medarbejdere...10 Styring

Læs mere

Interaktive touch-skærme rykker ind i daginstitutioner, på skoler og plejehjem

Interaktive touch-skærme rykker ind i daginstitutioner, på skoler og plejehjem BUDSKABSPLAKATER NEMT OG HURTIGT Nem og hurtig tilgang til alle relevante opslag, budskaber og informationer. side 19 10 VIGTIGE PUNKTER NÅR DU INDRETTER Hvor vil I hen? Hvilke behov vil I have opfyldt?

Læs mere

Lean Construction-DK s. Guide til bedre projekter med Trimmet Projektering

Lean Construction-DK s. Guide til bedre projekter med Trimmet Projektering Lean Construction-DK s Guide til bedre projekter med Trimmet Projektering Introduktion Hvor Lean Construction i udførelsen fokuserer meget på at minimere spild og skabe et godt flow i arbejdet, er indsatsen

Læs mere

HVIS DU VIRKELIG VIL FLYTTE MENNESKER SÅ GØR DET!

HVIS DU VIRKELIG VIL FLYTTE MENNESKER SÅ GØR DET! HVIS DU VIRKELIG VIL FLYTTE MENNESKER SÅ GØR DET! Hvilke idéer og ønsker har du: Storbyrejse? Solrejse? Skirejse? Event rejse? Det bedste du kan gøre for kunder, medarbejdere og dig selv Motivation, sparring,

Læs mere