Gennemgang af indsigelser til udkast til Vandforsyningsplan Halsnæs Kommune Sagsbehandler: Arni Dato: 27. april 2010 Sagsnr.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Gennemgang af indsigelser til udkast til Vandforsyningsplan Halsnæs Kommune Sagsbehandler: Arni Dato: 27. april 2010 Sagsnr."

Transkript

1 Gennemgang af indsigelser til udkast til Vandforsyningsplan Halsnæs Kommune Sagsbehandler: Arni Dato: 27. april 2010 Sagsnr.: 2008/01582 Nr. Navn Resume af indsigelser /bemærkninger Administrationen vurdering og konsekvens for Vandforsyningsplanen 1. Asserbo Vandværk Side 33 Tabel 3.10 Årstal for pejling er anført for Det bemærkes, at boringerne pejles hvert kvartal; dog kunne der ikke pejles i alle tre boringer oktober 2006 til juli 2008 pga. renovering af boringerne. Tallene for 2008 er meddelt i min mail af 25. oktober 2008 og bør anvendes, med mindre der er et formål med at benytte gamle tal. De pejleresultater der fremgår af planen, er de der er tilgængelige på den officielle hjemmeside fra GEUS (Jupiterdatabasen). De fremsendte tal fra vandværket foreslås indsat i stedet. Side 64 (DDS) Det anbefales, at der bruges kr. til kortlægning af risikofaktorer mv. Det fremgår ikke ganske klart, om omkostningen omfatter samtlige vandværker i kommunen, eller om den vedrører et enkelt vandværk. I sidstnævnte tilfælde forekommer omkostningen ude af proportioner. Side 64 (Begrænse ledningstabet) Der anbefales en årlig investering på kr. pr. km ledningsnet. Omsat til vore forhold svarer det til 3½-5 mio. kr. årligt. Vi anvender 1 mio. kr. årligt til ledningsrenovering finansieret af overskuddet på driften, hvilket vi finder passende. I øvrigt holder rettesnoren på 1-2% af værdien til renoveringsomkostninger næppe for en nærmere vurdering. Hvis rettesnoren sammenholdes med de kr., skulle vore 100 km ledning (som er det seneste skøn) ved ret-tesnoren 1% have en værdi på mio. kr., hvilket forekommer helt urealistisk. DDS (Dokumenteret Drikkevandssikkerhed): Ud over at henvise til DANVA (Dansk Vand- og Spildevandsforening) / FVD s (Foreningen af Vandværker i Danmark) vejledning henvises til FVD s pjece om god praksis ved arbejde på vandværk og net. Teksten i planen rettes så prisen oplyses som op til kr. hvilket er et skøn for prisen for Halsnæs Kommunale Forsyning A/S, medens prisen for mindre værker er mindre. De oplyste tal gælder for store og mellemstore vandværker der forsyner byområder. For også at ramme målgruppen af mindre værker i det åbne land foreslås intervallet ændret, så der kommer til at stå op til kr.

2 Side 61 (pkt. 3B) og side 66 (Vandfond) Der synes ikke at være nogen dokumentation for behovet. Administrationen er ikke enig med Asserbo Vandværk. Administrationen kan konstatere; - at i flere og flere kommuner oprettes der vandfonde - at behovet for beskyttelse af ressourcen er stigende - at der allerede er etableret et samarbejde om sløjfning af ubenyttede boringer i den sydlige del af kommunen. Initiativet vil i øvrigt være frivilligt. Vandværkets oplysninger tages til efterretning og det rettes i planen. Side 67 (Asserbo) Det bemærkes, at der allerede ved besigtigelsen var monteret alarmer med strømafbrydelse ved forsøg på uautoriseret indtrængen på såvel de tre boringer som vandværket i Tisvilde Hegn. Bestyrelsen har netop besluttet at sløjfe højdebeholderen efter en grundig overvejelse og forsøg med nødforsyning. Omkostningerne hertil vil næppe andrage kr., men snarere kr. Vandværkets oplysninger tages til efterretning og det rettes i planen. Prisen på kr. er inkl. fjernelse af beholderen. Administrationen overvejer hvilke forholdsregler, der skal tages omkring den ikke- benyttede beholder. Kortbilag 1 Vi har noteret, at området syd for Asserbo Vandværks forsyningsområde tilsyneladende ikke er henført til noget vandværk. Dette område hører til Halsnæs Kommunale Forsyning A/S kortet rettes. Det samme gælder området omkring Sonnerup Skov. Kortet har en signatur for indvindingsboringer. Hvis disse kun refererer til vandværkernes indvindinger, har vi ingen bemærkninger. Hvis de også omfatter enkeltindvindere, savner vi en markering af Arrenakkegård. Kortet viser kun enkeltindvindere med indvinding over 3000 m³/år og pligt til indberetning af indvundne vandmængder typisk markvanding og andet erhverv. Arrenakkegård hører ikke til disse.

3 2. Dobbelt vandforsyning I en korrespondance fra 30. maj 2003 (ref. 2002/00008) stiller Frederiksværk Kommune i udsigt, at de problemer, vi dengang rejste, (vedr. dobbelt vandforsyning) ville blive adresseret i den kommende vandforsyningsplan. Så vidt vi kan se, er dette ikke sket, hvorfor vi i særskilt brev fremsender en fornyet henvendelse. Emnet vil blive behandlet særskilt i dialog med vandværket i forbindelse med en forestående udarbejdelse af generelle retningslinier for dobbelt vandforsyning. Administrationen opfatter ikke længere probelmatikken om dobbelt vandforsyning som et emne for vandforsyningsplanen. 3. Halsnæs Vandforsyning Halsnæs Vandforsyning s bestyrelse ønsker hermed at gøre følgende indsigelse mod vandforsyningsplanen , som for tiden er i offentlig høring. Vandforsynings bestyrelse finder det beklageligt, at flere faktuelle data allerede inden den endelige vedtagelse - er forældede og dermed ukorrekte. Da vandforsyningsplanen er gyldig indtil 2020, vil disse ukorrekte oplysninger give et forkert billede af situationen i de næste 10 år. Eksempel 1. Side 36, næstnederste afsnit: Der ses også... På Ullerup Vandværk er... at kvalitets kravene til drikkevand ikke overholdes... Kvalitetskravet for NVOC blev ved den seneste analyse d. 18. august 2009 målt til 3,75, hvilket opfylder kvalitetskravene. Vedr. farvetallet kan der - i henholdt til Bekendgørelse 1449 á 11. december dispenseres for grænseværdien på 5, hvis det kan dokumenteres, at kvalitetskravet ved indgang til ejendom (15) er overholdt. Denne dokumentation findes ikke i øjeblikket, men alle analyser foretaget i 2007, 2008 og 2009 er alle blevet betegnet som Farve: ingen og Udseende: klar vil opfordre til, at det omtalte afsnit på side 36 helt udgår. Hos vandværkerne er der løbende ting der bliver forbedret og problemer der bliver løst og anlæg der bliver ændret. De data der forelå ved de indledende tilsyn og dataopdateringsbesøg hos samlige vandværker bliver dermed let forældede i løbet at den periode, hvor planen er undervejs. De tre forhold noteret her foreslås rettet i overstemmelse med Halsnæs Vandforsynigns ønsker. D.v.s.: Afsnittet side 36 udgår Søjlediagrammet i figur 4 rettes Det noteres tydeligt at Hundested Vandværk nu er lukket og ikke vil indgå i fremtidsplanerne.

4 Eksempel 2. Side 30, figur 4: Søjlediagrammet viser, at energiforbruget pr. m3 produceret vand på Halsnæs Vandforsyning ligger helt i top med 0,80 kwh/m3 Det rigtige gennemsnitlige forbrug har siden 1. marts 2009 været 0,68 kwh/m3, hvilket klart vil kunne bemærkes ved sammenligning med kommunens øvrige vandforsyninger. vil derfor opfordre til, at det omtalte søjlediagram ændres i henhold til de ovennævnte data. Eksempel 3. Side 34: Beskrivelsen af Hundested Vandværk er for så vidt korrekt, men da Hundested Vandværk blev nedlagt i februar 2009, er disse data ikke længere relevante. vil derfor opfordre til, at afsnittet om Hundested Vandværk enten helt udgår eller, at der gøres opmærksom på, at vandværket blev nedlagt i februar Øvrige kommentarer rettelser og præciseringer Administrationen har modtaget en række henvendelser fra vandværker m.fl. om mindre fejl i data, behov for opdatering af data eller præciseringer. Der er forslag til følgende præciseringer: Side 46 pkt næstsidste afsnit: Det var Det Danske Stålvalseværk A/S der fra tidligere tider havde en meget stor indvindingstilladelse til at udnytte søvand fra Arresø. Efter konkursen er der 3 selvstændige værker på området. Det må derfor være mere korrekt at skrive " Stålværkerne har fra tidligere tider...osv. Samtidig mener jeg, at såfremt Stålværkerne ikke udnytter Arresøvandet til køling, vil dette, da der skal være afløb fra søen, urenset via kanalsystemet blive pumpet ud i fjorden. Det foreslås at administrationen får bemyndigelse til af foretage redaktionelle justeringer, præciseringer og opdatering af faktuelle oplysninger Forslag til præcisering: Det Danske Stålvalseværk A/S har fra tidligere tider en meget stor indvindingstilladelse, der nu er overtaget af Dansteel. Det er en tilladelse til indvinding af søvand fra Arresø via Arresø Kanal til køleformål. Dansteel udnytter kun en del af sin tilladelse, idet Dansteel i 2007 oppumpede ca m³ og i 2008 oppumpede de m³.

5 Side 50 sidste afsnit. I de sidste 2 sætninger må en mere korrekt formulering være: Der er forventninger om flere ansatte både på Stålværkerne i Frederiksværk og på havneområdet i Hundested. Alene på Stålværkerne regnes med en tilvækst... osv. Side kolonne. Her er der 2 steder nævnt DDS, der var forkortelsen for Det Danske Stålvalseværk A/S. Begge steder bør det være mere korrekt at skrive Stålværkerne. Afsnittet præciseres i overensstemmelse med det foreslåede. DDS henviser på dette sted IKKE til virksomheden, men til den tekniske betegnelse Dokumenteret Drikkevands Sikkerhed. Dette tydeliggøres i planen.

Vandforsyninger i Jupiter

Vandforsyninger i Jupiter Vandforsyninger i Jupiter Martin Hansen med hjælp fra Dani Mikkelsen fra Frederikssund kommune og de andre i Jupiter supporten De Nationale Geologiske Undersøgelser for Danmark og Grønland Energi-, Forsynings-

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE FORSLAG TIL TILLÆG 2 TIL VANDFORSYNINGSPLAN MELØSE VANDVÆRK A.M.B.A. BLIVER ET DISTRITIONSVANDVÆRK.

HILLERØD KOMMUNE FORSLAG TIL TILLÆG 2 TIL VANDFORSYNINGSPLAN MELØSE VANDVÆRK A.M.B.A. BLIVER ET DISTRITIONSVANDVÆRK. HILLERØD KOMMUNE FORSLAG TIL TILLÆG 2 TIL VANDFORSYNINGSPLAN 2015-2027 MELØSE VANDVÆRK A.M.B.A. BLIVER ET DISTRITIONSVANDVÆRK. NY FORBINDELSESLEDNING TIL HILLERØD FORSYNING 2 Titel: Forslag til tillæg

Læs mere

Tillæg nr Dalsgård - Hadsund samt ændring af retningslinie 4.12

Tillæg nr Dalsgård - Hadsund samt ændring af retningslinie 4.12 Tillæg nr. 1-2018 Dalsgård - Hadsund samt ændring af retningslinie 4.12 Vandforsyningsplan for Mariagerfjord Kommune 2016-2026 Indholdsfortegnelse 1 Baggrund 2 Lovgrundlag 3 Ændringens omfang 4 Indvindingstilladelse

Læs mere

Bøgesø-Flintemose vandværk V/ Jørn Erik Hansen Flintemosevej 36 4700 Næstved Center for Miljø og Natur Team Vand

Bøgesø-Flintemose vandværk V/ Jørn Erik Hansen Flintemosevej 36 4700 Næstved Center for Miljø og Natur Team Vand Bøgesø-Flintemose vandværk V/ Jørn Erik Hansen Flintemosevej 36 4700 Næstved Center for Miljø og Natur Team Vand Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 5588 www.naestved.dk Dato 24-9-2015 Sagsnr.

Læs mere

Tillæg nr. 1 til Vandforsyningsplan

Tillæg nr. 1 til Vandforsyningsplan Tillæg nr. 1 til Vandforsyningsplan 2018-2025 Indholdsfortegnelse Tillæg 3 Tillæg 1 - Stikkelskær 4 Grundlag for tillægget 5 Politisk godkendelsesprocedure 6 Miljøvurdering 7 Planforhold 8 Eksisterende

Læs mere

Bilag nr. 1. Notat Emne: Baggrundsoplysninger om ikke almene vandværker. Baggrund

Bilag nr. 1. Notat Emne: Baggrundsoplysninger om ikke almene vandværker. Baggrund Bilag nr. 1 Notat Emne: Baggrundsoplysninger om ikke almene vandværker Baggrund I Viborg Kommune har Forvaltningen registreret ca. 50 ikke almene vandværker, der forsyner mellem 3 og 9 ejendomme og oppumper

Læs mere

Med baggrund i ovennævnte har Aalborg Kommune, Forsyningsvirksomhederne til hensigt:

Med baggrund i ovennævnte har Aalborg Kommune, Forsyningsvirksomhederne til hensigt: Click here to enter text. (ingen korrespondent) Vandforsyningsplanlægning - Varsling af påbud om sløjfning af boringer (DGU nr. 33.628 og 33.409) tilhørende Erik Henning Staun, Binderupvej 20 A, 9240 Nibe

Læs mere

STADFÆSTELSE i sag om afslag på tilladelse til indvinding af vand til landbrugsdrift i Lemvig Kommune

STADFÆSTELSE i sag om afslag på tilladelse til indvinding af vand til landbrugsdrift i Lemvig Kommune 23. august 2018 Sagsnr.: NMK-42-00605 KlageID: 226189 RIKNU-NMKN AFGØRELSE FRA MILJØ- OG FØDEVAREKLAGENÆVNET STADFÆSTELSE i sag om afslag på tilladelse til indvinding af vand til landbrugsdrift i Lemvig

Læs mere

Notat. Ny vandforsyning til Veggerbyvej 70, 9541 Suldrup

Notat. Ny vandforsyning til Veggerbyvej 70, 9541 Suldrup Notat Center Natur og Miljø Journalnr: 13.02.01-P19-5-18 Ref.: Mark Bech Højfeldt Dato: 02-08-2019 Ny vandforsyning til Veggerbyvej 70, 9541 Suldrup Baggrund Ejer af Veggerbyvej 70, 9541 Suldrup har søgt

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE TILLÆG 1 TIL VANDFORSY- NINGSPLAN SOLRØDGÅRD VANDVÆRK

HILLERØD KOMMUNE TILLÆG 1 TIL VANDFORSY- NINGSPLAN SOLRØDGÅRD VANDVÆRK HILLERØD KOMMUNE TILLÆG 1 TIL VANDFORSY- NINGSPLAN 2015-2027. SOLRØDGÅRD VANDVÆRK Titel: Vedtagelse: Tillæg 1 til Vandforsyningsplan 2015-2027. Solrødgård Vandværk Tillæg 1 til Vandforsyningsplan 2015-2027

Læs mere

2. Ansøgninger om nye indvindingstilladelser

2. Ansøgninger om nye indvindingstilladelser 2. Ansøgninger om nye indvindingstilladelser Andelsselskabet Furesø Vandforsyning, nordlig vandindvinding Furesø Vandforsyning (tidl. Andelsselskabet Farum Vandværk) sendte den 14. maj 2008 ansøgning til

Læs mere

Ny vandboring til Hornumgårdvej 2, Tranten, 9530 Støvring

Ny vandboring til Hornumgårdvej 2, Tranten, 9530 Støvring Center Natur og Miljø NOTAT Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 13.02.01-P19-3-18 13.02.02-K08-46-14 Ref.: Mark Bech Højfeldt Højfeldt Telefon: 99887641

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE TILLÆG 1 TIL VANDFORSY- NINGSPLAN FORSLAG SOLRØDGÅRD VANDVÆRK

HILLERØD KOMMUNE TILLÆG 1 TIL VANDFORSY- NINGSPLAN FORSLAG SOLRØDGÅRD VANDVÆRK HILLERØD KOMMUNE FORSLAG TILLÆG 1 TIL VANDFORSY- NINGSPLAN 2015-2027. SOLRØDGÅRD VANDVÆRK Titel: Rapport: Forslag til tillæg 1 til Vandforsyningsplan 2015-2027. Solrødgård Vandværk Rapporten er udarbejdet

Læs mere

Orientering vedr. myndighedsforhold. Ved Kristine Lohmann Pedersen og Lene Milwertz.

Orientering vedr. myndighedsforhold. Ved Kristine Lohmann Pedersen og Lene Milwertz. Orientering vedr. myndighedsforhold Ved Kristine Lohmann Pedersen og Lene Milwertz. Underretningsforpligtigelse Hvis vandets kvalitet ikke er i overensstemmelse med de fastsatte krav, skal Vandværket straks

Læs mere

Tillæg nr Granlyvej - Norup Vandværk. Vandforsyningsplan for Mariagerfjord Kommune

Tillæg nr Granlyvej - Norup Vandværk. Vandforsyningsplan for Mariagerfjord Kommune Tillæg nr. 2-2018 Granlyvej - Norup Vandværk Vandforsyningsplan for Mariagerfjord Kommune 2016-2026 Indholdsfortegnelse 1 Baggrund... 2 Lovgrundlag... 3 Ændringens omfang... 4 Indvindingstilladelse...

Læs mere

PROCESDIAGRAM GENERELLE DATA. INDVINDINGSANLÆG Boringer. Teknisk gennemgang - 2

PROCESDIAGRAM GENERELLE DATA. INDVINDINGSANLÆG Boringer. Teknisk gennemgang - 2 Data i det følgende beror primært på vandværkets egne oplysninger, GEUS Jupiter database og fra Natur- og Miljøafdelingens tilsyn udført i 2009 og 2010. PROCESDIAGRAM GENERELLE DATA Landsregistreringsnummer:

Læs mere

Vejledning til digital indberetning af oppumpede vandmængder og pejlinger. Markvandere mv.

Vejledning til digital indberetning af oppumpede vandmængder og pejlinger. Markvandere mv. Vejledning til digital indberetning af oppumpede vandmængder og pejlinger Markvandere mv. Syddjurs Kommune - Grundvandsgruppen 2016 Vejledning til digital indberetning af oppumpede vandmængder og pejlinger

Læs mere

Indvindingstilladelser så let kan det gøres

Indvindingstilladelser så let kan det gøres Indvindingstilladelser så let kan det gøres Så enkelt kan en vandindvindingstilladelse til enkeltindvinder laves! Hvem behøver tilladelse? Hvor få vilkår er nok? Område Enkeltindvinding = En brønd eller

Læs mere

Afgørelse om forøgelse af prisloft for 2012 i henhold til 8 i bekendtgørelse om prisloftregulering m.v. af vandsektoren

Afgørelse om forøgelse af prisloft for 2012 i henhold til 8 i bekendtgørelse om prisloftregulering m.v. af vandsektoren Andelsselskabet Haarlev Vandværk Att.: Henrik Petersen Himlingøjevej 31 4652 Hårlev 23. marts 2012 Sag 4/1020-0301-0709 / VAND Deres ref. Afgørelse om forøgelse af prisloft for 2012 i henhold til 8 i bekendtgørelse

Læs mere

Syddjurs Kommune 19. November 2014

Syddjurs Kommune 19. November 2014 Møde mellem Ikke almene vandværker og Syddjurs Kommune 19. November 2014 Steen S. Wengel Anna Okkerlund Brahe Anne-Mette Randrup Rasmussen Velkomst: v/ Steen S. Wengel Dagsorden: 1. Ikke almene vandværker

Læs mere

Vandforsyningsplanlægning og enkeltindvindere

Vandforsyningsplanlægning og enkeltindvindere Vandforsyningsplanlægning og enkeltindvindere Planlægning og administration omkring enkeltindvindere i Norddjurs Kommune Per Visbech Misser, Norddjurs Kommune, Erhverv- og Miljøafdelingen Disposition Planens

Læs mere

Vandværksmøde i Brovst Hallen den 29. marts 2011

Vandværksmøde i Brovst Hallen den 29. marts 2011 Vandværksmøde i Brovst Hallen den 29. marts 2011 PAUSE Kaffe og kage og Jammerbugt Information fra kommunen Status for vandforsyningsplanen Status for indsatsplanlægningen PAUSE Kaffe og kage og Jammerbugt

Læs mere

Bestyrelsens orientering om: Forslag til Vandforsyningsplan for Syddjurs Kommune

Bestyrelsens orientering om: Forslag til Vandforsyningsplan for Syddjurs Kommune Dragsmur Vandforsyning I/S Bestyrelsen Maj 2013. Generalforsamlingen d. 15 juni 2013 Dagsordenens pkt. Eventuelt: Bestyrelsens orientering om: Forslag til Vandforsyningsplan for Syddjurs Kommune 2013-20

Læs mere

Vejledende udtalelse i sag om tilbagekaldelse af tilladelse og sammenlægning af vandforsyningsområder, jf. VFL 32 og 45, stk. 3

Vejledende udtalelse i sag om tilbagekaldelse af tilladelse og sammenlægning af vandforsyningsområder, jf. VFL 32 og 45, stk. 3 Syddjurs Kommune syddjurs@syddjurs.dk Vandforsyning Ref. HVB Den 10. oktober 2016 Vejledende udtalelse i sag om tilbagekaldelse af tilladelse og sammenlægning af vandforsyningsområder, jf. VFL 32 og 45,

Læs mere

GRUPPE 4. Albertinelund Bønnerup Strand Bønnerup Hemmed Selkær Mølle Glesborg. Selkær Mølle Vandværk

GRUPPE 4. Albertinelund Bønnerup Strand Bønnerup Hemmed Selkær Mølle Glesborg. Selkær Mølle Vandværk GRUPPE 4 Albertinelund Bønnerup Strand Bønnerup Hemmed Selkær Mølle Glesborg Selkær Mølle Vandværk VANDFORSYNINGSPLAN 011 NORDDJURS KOMMUNE Møde med vandværker 14. oktober Udsendelse af tilsynsrapporter

Læs mere

Foreløbig tilladelse til indvinding af grundvand til vask af sand-, sten- og grusmaterialer

Foreløbig tilladelse til indvinding af grundvand til vask af sand-, sten- og grusmaterialer Hans Martin Risgaard Højmark Skovbrynet 1 C 8960 Randers SØ Miljø og Teknik Miljø Laksetorvet 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 1644 jan.hansen@randers.dk www.randers.dk 05-08-2015 / 13.02.01-K08-3-15

Læs mere

Vandrådsmøde den 12. november 2015

Vandrådsmøde den 12. november 2015 Vandrådsmøde den 12. november 2015 Afdeling Vand og Jord Indberetning af oppumpede vandmængder (Jakob) Kontrolprogrammer med de nye pakker (Susanna) Takstblade, regulativ, hjemmeside, information til forbrugerne

Læs mere

Vandindvindingstilladelse efter vandforsyningsloven gældende indtil den 26. november 2043.

Vandindvindingstilladelse efter vandforsyningsloven gældende indtil den 26. november 2043. TEKNIK OG MILJØ GLADE GROENSAGER A/S Søndergade 61 5450 Otterup Sendt pr. mail: mk@gladegroensager.dk Dato: 4. december 2013 Sagsnr. 480-2013-12130 Dok.nr. 480-2013-165935 8217 Indvinding af grundvand

Læs mere

Høringsnotat. Vedrørende

Høringsnotat. Vedrørende Miljøudvalget 2013-14 L 72 Bilag 1 Offentligt NOTAT Vandplaner og havmiljø J.nr. NST-4200-00024 Den 24. oktober 2013 Høringsnotat Vedrørende Lov om ændring af lov om vandforsyning m.v., lov om vurdering

Læs mere

Referat Grundvandsråd Jammerbugt Kommune 24. november 2008 kl. 15.00 Mødelokale 1 Lundbakvej 5, Pandrup

Referat Grundvandsråd Jammerbugt Kommune 24. november 2008 kl. 15.00 Mødelokale 1 Lundbakvej 5, Pandrup Referat Grundvandsråd Jammerbugt Kommune 24. november 2008 kl. 15.00 Mødelokale 1 Lundbakvej 5, Pandrup 1 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden... 3 2. Godkendelse af referat fra mødet den 22. januar

Læs mere

l Natur og Miljø Dato: 24. juni 2011 Reference: Sune Mikkelsen Direkte telefon: 89 59 40 45 E-mail: sunm@norddjurs.dk Journalnr.

l Natur og Miljø Dato: 24. juni 2011 Reference: Sune Mikkelsen Direkte telefon: 89 59 40 45 E-mail: sunm@norddjurs.dk Journalnr. l Natur og Miljø Dato: 24. juni 2011 Reference: Sune Mikkelsen Direkte telefon: 89 59 40 45 E-mail: sunm@norddjurs.dk Journalnr.: 10/1869 Mødeaften om den fremtidige vandforsyningsstruktur i område 4.

Læs mere

Snogekærvej 39, 4400 Kalundborg. Tilladelse til indvinding af grundvand

Snogekærvej 39, 4400 Kalundborg. Tilladelse til indvinding af grundvand Snogekærvej 39 4400 Kalundborg Snogekærvej 39, 4400 Kalundborg Tilladelse til indvinding af grundvand 1 Datablad Snogekærvej 39, Bruno Hansen Tilladt indvindingsmængde Formål 1000 m 3 per år Landbrugsdrift

Læs mere

Vandværker: Holm Sønderborg forsyning, Havnbjerg og Nordborg Oksbøl sogn Langesø Lavensby Havnbjerg vandforsyningsselskab Svenstrup Guderup Danfoss

Vandværker: Holm Sønderborg forsyning, Havnbjerg og Nordborg Oksbøl sogn Langesø Lavensby Havnbjerg vandforsyningsselskab Svenstrup Guderup Danfoss Vandforsyningsplan Nordals Vandværker: Holm Sønderborg forsyning, Havnbjerg og Nordborg Oksbøl sogn Langesø Lavensby Havnbjerg vandforsyningsselskab Svenstrup Guderup Danfoss Vandforsyningsplan fra 2001

Læs mere

Natur- og Miljøklagenævnet har truffet afgørelse efter vandforsyningslovens 1 75, jf. 20.

Natur- og Miljøklagenævnet har truffet afgørelse efter vandforsyningslovens 1 75, jf. 20. Toldboden 2 8800 Viborg Telefon: 72 40 56 00 nmkn@naevneneshus.dk www.nmkn.dk 18. januar 2017 J.nr.: NMK-42-00504 KlageID: 85133 Ref.: SANDR-NMKN AFGØRELSE i sag om Lemvig Kommunes afgørelse om afslag

Læs mere

ATV møde. Enkeltindvindere, lovgivning og vejledninger. Helga Ejskjær, Naturstyrelsen. ATV Jord og Grundvand, 10. september 2015, Aarhus

ATV møde. Enkeltindvindere, lovgivning og vejledninger. Helga Ejskjær, Naturstyrelsen. ATV Jord og Grundvand, 10. september 2015, Aarhus ATV møde Enkeltindvindere, lovgivning og vejledninger Helga Ejskjær, Naturstyrelsen ATV Jord og Grundvand, 10. september 2015, Aarhus 1. Lovhjemmel & vejledning 2. Definition af enkeltindvinder 3. Tilladelse

Læs mere

Emne Offentligt orienteringsmøde om forslag til Vandforsyningsplan 2009-2020

Emne Offentligt orienteringsmøde om forslag til Vandforsyningsplan 2009-2020 Administrationen Dato: 21.08.2009 Init.: lbj R e f e r a t Sagsnr: 2009-41950 Doknr.: 2009-230312 Emne Offentligt orienteringsmøde om forslag til Vandforsyningsplan 2009-2020 Tid Torsdag den 20.08.2009,

Læs mere

Tilladelse til UV-belysning af drikkevand

Tilladelse til UV-belysning af drikkevand Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 30. april 2014 Tilladelse til UV-belysning af drikkevand Ekstraordinær belysning af drikkevand med UV-lys efter bl.a. renovering af

Læs mere

Vandforsyningsplan for Faaborg-Midtfyn Kommune

Vandforsyningsplan for Faaborg-Midtfyn Kommune Vandforsyningsplan for Faaborg-Midtfyn Kommune Del 2 Vandværksafsnit AFSNIT 17 Nr. Søby Vandværk Andelsselskab 2 2 Nr. Søby Vandværk Nr. Søby Vandværk Hjemmeside: http://www.nrsoebyvand.dk Indvindingstilladelse

Læs mere

Vandforsyningsplanlægning - Bemærkninger til forslag til Vandforsyningsplan for Hals Kommune

Vandforsyningsplanlægning - Bemærkninger til forslag til Vandforsyningsplan for Hals Kommune Hals Kommune Borgergade 39 9362 Gandrup (raadhus@halskom.dk) Vandforsyningsplanlægning - Bemærkninger til forslag til Vandforsyningsplan for Hals Kommune Sammenlægningsudvalget har på mødet den 18. september

Læs mere

Vejledning til digital indberetning af oppumpede og distribuerede vandmængder. Vandværker

Vejledning til digital indberetning af oppumpede og distribuerede vandmængder. Vandværker Vejledning til digital indberetning af oppumpede og distribuerede vandmængder Vandværker Syddjurs Kommune - Grundvandsgruppen 2016 Vejledning til digital indberetning af oppumpede og distribuerede vandmængder

Læs mere

Vandforsyningsplan for Faaborg-Midtfyn Kommune

Vandforsyningsplan for Faaborg-Midtfyn Kommune Vandforsyningsplan for Faaborg-Midtfyn Kommune Del 2 Vandværksafsnit AFSNIT 13 Lyø Vandværk Andelsselskab 2 2 Lyø Vandværk Lyø Vandværk Indvindingstilladelse Tilladelsesdato: 11. november 2004 Udløbsdato:

Læs mere

Thyholm Private Fælles Vandværk

Thyholm Private Fælles Vandværk Thyholm Private Fælles Vandværk Indvindingstilladelse Thyholm Private Fælles Vandværk ligger Kalkværksvej 4 B, 7790 Thyholm og har en indvindingstilladelse på 275.000 m³/år gældende til juni 2012. Organisationsform

Læs mere

Forsyningernes forventninger til indsatsplaner

Forsyningernes forventninger til indsatsplaner Forsyningernes forventninger til indsatsplaner Natur og Miljø 2017 Christian Ammitsøe Disposition 1.Indsatsplaner i Odense Kommune Odense Vest 2.Finansiering 3.Konkrete formuleringer Nitrat Pesticider

Læs mere

Forslag til tillæg til vandforsyningsplan Mølvang Vandværk

Forslag til tillæg til vandforsyningsplan Mølvang Vandværk Forslag til tillæg til vandforsyningsplan Mølvang Vandværk Mølvang Vandværks nuværende forsyningsområde og ansøgt udvidelse (skraveret) Vejle Kommune, Teknik & Miljø side 1 af 5 Formål Mølvang Vandværk

Læs mere

PowerPoints fra alle møderne ligger på hjemmesiden sammen med dette referat.

PowerPoints fra alle møderne ligger på hjemmesiden sammen med dette referat. Referat Dato: 13.12.2012 Sagsnr.: 2012-43622 Dok. nr.: 2012-346752 Direkte telefon: 7743 9177 Initialer: LTB/me Vand A/S Sønderbro 53 9000 Aalborg Referat af kontaktgruppemøde Aalborg Syd-Øst Tid 30. oktober

Læs mere

Kontaktgruppemøde Landområde Sydvest. Dato , kl Sted Aalborg Forsyning, Vand, Sønderbro 53

Kontaktgruppemøde Landområde Sydvest. Dato , kl Sted Aalborg Forsyning, Vand, Sønderbro 53 Møde Kontaktgruppemøde Landområde Sydvest AFV Grundvand og Vandkvalitet Dato 01-11-2018, kl. 16.00 Sted Aalborg Forsyning, Vand, Sønderbro 53 Miljø- og Energiforvaltningen Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby

Læs mere

Skjellerup Vandværk. Vi har en oppumpningstilladelse på 18000 m3. Den foreslås nedsat til 12000. www.skjellerupvandvaerk.dk

Skjellerup Vandværk. Vi har en oppumpningstilladelse på 18000 m3. Den foreslås nedsat til 12000. www.skjellerupvandvaerk.dk Formandens Beretning Generalforsamlingen 2010. Antal forbrugere Udpumpet vandmængde reduceret indvindingstilladelse Overvågning/terrorsikring Styring vandværk Udskiftning rør vandværk Rensning højdebeholder

Læs mere

Hallumgade Farming ApS Kvongvej 511 Kvong 6800 Varde

Hallumgade Farming ApS Kvongvej 511 Kvong 6800 Varde Hallumgade Farming ApS Kvongvej 511 Kvong 6800 Varde Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde 79947460 Tilladelse til ny markvandingsboring. Godkendelse Varde Kommune giver tilladelse til etablering af en

Læs mere

Vandtryk i distributionssystemet Danvak Vand & Afløb, 10. oktober v. Kurt Brinkmann, Aarhus Vand A/S

Vandtryk i distributionssystemet Danvak Vand & Afløb, 10. oktober v. Kurt Brinkmann, Aarhus Vand A/S Vandtryk i distributionssystemet Danvak Vand & Afløb, 10. oktober 2018 v. Kurt Brinkmann, Aarhus Vand A/S Disposition Vandtryk i distributionssystemet Forsyningsstruktur Opdeling i zoner Servicemål for

Læs mere

Annoncering på SK Forsynings hjemmeside i henhold til 28 i bekendtgørelsen om vandkvalitet og tilsyn med vandforsyningsanlæg

Annoncering på SK Forsynings hjemmeside i henhold til 28 i bekendtgørelsen om vandkvalitet og tilsyn med vandforsyningsanlæg Annoncering på SK Forsynings hjemmeside i henhold til 28 i bekendtgørelsen om vandkvalitet og tilsyn med vandforsyningsanlæg Vandforsyningsselskaber skal i medfør af 28 i Bekendtgørelse 1024 af 31-10-2011

Læs mere

Administrationsgrundlag for Vandforsyningsloven

Administrationsgrundlag for Vandforsyningsloven Godkendt Udvalget for Klima og Miljø 22. februar 2011 Administrationsgrundlag for Vandforsyningsloven 1 INDHOLD I ADMINISTRATIONSGRUNDLAGET... 2 2 LOVGRUNDLAG... 2 3 MYNDIGHEDENS ROLLE... 3 3.1 Politisk

Læs mere

Gårdejer Thomas Hansen Ølgodvej 107 Dejgaard 6800 Varde

Gårdejer Thomas Hansen Ølgodvej 107 Dejgaard 6800 Varde Gårdejer Thomas Hansen Ølgodvej 107 Dejgaard 6800 Varde Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde 79947460 Tilladelse til ny markvandingsboring. Godkendelse Varde Kommune giver tilladelse til etablering af

Læs mere

Legalisering af tilladelse til at indvinde grundvand til husholdning og husdyrbrug på Gammelholmvej 8, Sønderup, 9541 Suldrup

Legalisering af tilladelse til at indvinde grundvand til husholdning og husdyrbrug på Gammelholmvej 8, Sønderup, 9541 Suldrup Center Natur og Miljø Per Møller Kristiansen Gammelholmvej 8 Sønderup 9541 Suldrup Hobrovej 88 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 13.02.01-P19-14182-10 Ref.: Grethe

Læs mere

Indvindingstilladelse Langeland Forsyning A/S

Indvindingstilladelse Langeland Forsyning A/S Langeland Forsyning A/S Nørrebro 207A 5900 Rudkøbing Teknik, Erhverv, Beskæftigelse og Kultur Infrastruktur Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Tlf. 63 51 60 00 Fax 63 51 60 01 E-mail: infra@langelandkommune.dk

Læs mere

Vandforsyningsplan

Vandforsyningsplan Vandforsyningsplan 2010-2021 Tillæg nr. 1 Vandforsyningsplantillæg nr. 1 ændrer grænserne for forsyningsområderne mellem Bjæverskov Vandværk og Ejby Vandværk. Køge Kommune har i august 2010 vedtaget en

Læs mere

Vandforsyningsplan Frederikshavn Kommune :

Vandforsyningsplan Frederikshavn Kommune : Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Tlf. +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498 27. februar 2018 Tillæg II Vandforsyningsplan Frederikshavn Kommune

Læs mere

Vejledning til digital indberetning af oppumpede og distribuerede vandmængder. Vandværker

Vejledning til digital indberetning af oppumpede og distribuerede vandmængder. Vandværker Vejledning til digital indberetning af oppumpede og distribuerede vandmængder Vandværker Syddjurs Kommune - Grundvandsgruppen 2016 Vejledning til digital indberetning af oppumpede og distribuerede vandmængder

Læs mere

Mødesagsfremstilling. Teknik- og Miljøudvalget

Mødesagsfremstilling. Teknik- og Miljøudvalget Mødesagsfremstilling Teknisk Forvaltning Teknik- og Miljøudvalget ÅBEN DAGSORDEN Mødedato: 10-02-2009 Dato: 20-01-2009 Sag nr.: KB 29 Sagsbehandler: Bolette Dorrit Jensen Kompetence: Fagudvalg Økonomiudvalget

Læs mere

Notat om bemærkninger til vandforsyningsplanen. Indsigelser Indsigelse vedrørende: Bemærkning nr. Administrationens vurdering og indstilling

Notat om bemærkninger til vandforsyningsplanen. Indsigelser Indsigelse vedrørende: Bemærkning nr. Administrationens vurdering og indstilling Notat om bemærkninger til vandforsyningsplanen. I dette notat er indsigelser og bemærkninger samlet. Notatet er disponeret i tre afsnit: 1. Indsigelser 2. Indkomne bemærkninger i høringsperioden 3. Bemærkninger

Læs mere

Tillæg nr. 2 ROSKILDE KOMMUNE

Tillæg nr. 2 ROSKILDE KOMMUNE ROSKILDE KOMMUNE Tillæg nr. 2 Vandforsyningsplan, Plandel 2012-2017 Ændring af forsyningsgrænse mellem FORS (tidligere Roskilde Forsyning) og Vandværket Sct. Hans Hospital Maj 2016 Kolofon Udarbejdet af:

Læs mere

Vandforsyningsplan Opstartsmøde med Følgegruppen

Vandforsyningsplan Opstartsmøde med Følgegruppen Vandforsyningsplan 2017-24 Opstartsmøde med Følgegruppen 16. august 2016 Morten Hundahl Anne-Mette R. Rasmussen Dagsorden: 1. Velkomst og præsentation af følgegruppen. 2. Vandforsyningsplan 2017-24 Proces

Læs mere

Afgørelse. efter 6-8 i bekendtgørelse nr af 11. december 2007 om vandkvalitet og tilsyn med vandforsyningsanlæg:

Afgørelse. efter 6-8 i bekendtgørelse nr af 11. december 2007 om vandkvalitet og tilsyn med vandforsyningsanlæg: MILJØKLAGENÆVNET Rentemestervej 8 2400 København NV Telefon: 72 54 11 00 Telefax: 72 54 11 01 mkn@mkn.dk www.mkn.dk Den 26. november 2010 J.nr. MKN-200-00069 Afgørelse efter 6-8 i bekendtgørelse nr. 1449

Læs mere

Vandforsyningsplan for Faaborg-Midtfyn Kommune

Vandforsyningsplan for Faaborg-Midtfyn Kommune Vandforsyningsplan for Faaborg-Midtfyn Kommune Del 2 Vandværksafsnit AFSNIT 11 Korinth Vandværk Andelsselskab 2 2 Korinth Vandværk Korinth Vandværk Hjemmeside: http://www.korinth-kva.dk Indvindingstilladelse

Læs mere

2. Tilladelsen omfatter vanding af ca. 25 ha afgrøder og vanding af dyrehold.

2. Tilladelsen omfatter vanding af ca. 25 ha afgrøder og vanding af dyrehold. TEKNIK & MILJØ Vandmiljø - Grundvand Dato: 12. april 2018 Sagsnr.: 18/12765 RUDOLF GEISER Hovborgvej 82 6682 Hovborg E-mail: mail@geiser.dk CPR/CVR-nr.: 72859618 Kontaktperson: Bodil Petersen Dir. tlf.:

Læs mere

Jan Duchwaider Nakkedamsvej 89 4050 Skibby

Jan Duchwaider Nakkedamsvej 89 4050 Skibby Jan Duchwaider Nakkedamsvej 89 4050 Skibby Dato Sagsbehandler J.nr. 30. juni 2014 dmikk 003184-2014 Tilladelse til indvinding af grundvand fra boring DGU nr. 199.1641 og 199.1640 beliggende matr. nr. 1b

Læs mere

Dokumenteret Drikkevands Sikkerhed

Dokumenteret Drikkevands Sikkerhed Dokumenteret Drikkevands Sikkerhed Bent Lollesgaard - EL UDDANNET - DELTAGET I RENOVERING OG NYBYGNING AF VANDVÆRKER PÅ FYN - VÆRET I BESTYRELSEN FOR VANDVÆRKET 10 ÅR - LØBENDE DELTAGET I KURSUSER INDEN

Læs mere

Vandforsyningsplanlægning - tilslutning til almen vandforsyning, Egholm 55, 9000 Aalborg.

Vandforsyningsplanlægning - tilslutning til almen vandforsyning, Egholm 55, 9000 Aalborg. Punkt 7. Vandforsyningsplanlægning - tilslutning til almen vandforsyning, Egholm 55, 9000 Aalborg. 2008-16762. Forsyningsvirksomhederne indstiller, at Forsyningsudvalget godkender, at det påbydes, at drikkevandskvaliteten

Læs mere

Samarbejde mellem Vandråd og Kommuner. Hanne Jørgensen Ingeniør Vordingborg Kommune

Samarbejde mellem Vandråd og Kommuner. Hanne Jørgensen Ingeniør Vordingborg Kommune Samarbejde mellem Vandråd og Kommuner Hanne Jørgensen Ingeniør Vordingborg Kommune Uddannelse og Job: Min 1992 Dimitteret baggrund: fra Odense Teknikum 1993-1994 Underviser på Næstved Tekniske Skole (VVS)

Læs mere

Dagsorden Kontaktgruppemøder 2011 Landområde Nord

Dagsorden Kontaktgruppemøder 2011 Landområde Nord Dagsorden Kontaktgruppemøder 2011 Landområde Nord 1. Orientering fra Vandmyndigheden (Lise) 2. Indsatsplanlægning og Grundvandsbeskyttelse (Pernille) Opfølgning på indsatsplanerne 3. Områdets emner 4.

Læs mere

Natur- og Miljøklagenævnet har truffet afgørelse efter 75, jf. 20 i vandforsyningsloven 1.

Natur- og Miljøklagenævnet har truffet afgørelse efter 75, jf. 20 i vandforsyningsloven 1. Rentemestervej 8 2400 København NV Telefon: 72 54 10 00 nmkn@nmkn.dk www.nmkn.dk 12. februar 2013 J.nr.: NMK-42-00154 (tidl. MKN-200-00175) Ref.: TISOM AFGØRELSE i sag om Bornholms Regionskommunes afslag

Læs mere

Bilag 1: Oversigt over indsatser, aktører og tidsplan

Bilag 1: Oversigt over indsatser, aktører og tidsplan Bilag 1: Oversigt over indsatser, aktører og tidsplan I nedenstående tabel er alle indsatserne, som er vedtaget i denne plan, listet. Ud for hver indsats er angivet, hvem der er ansvarlig for at gennemføre

Læs mere

Fornyet tilladelse til at indvinde grundvand til markvanding på Hobrovej 160, 9530 Støvring

Fornyet tilladelse til at indvinde grundvand til markvanding på Hobrovej 160, 9530 Støvring Center Natur og Miljø Anders Rye-Andersen Hobrovej 160 9530 Støvring Hobrovej 88 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 13.02.01-P19-43-13 Ref.: Grethe Andreasen Telefon:

Læs mere

Sønderhå Vandværk. Udsigt over indvindingsoplandet fra en af Sønderhå Vandværks boringer.

Sønderhå Vandværk. Udsigt over indvindingsoplandet fra en af Sønderhå Vandværks boringer. Udsigt over indvindingsoplandet fra en af s boringer. Data i det følgende beror primært på vandværkets egne oplysninger, GEUS Jupiter database og fra Natur- og Miljøafdelingens tilsyn udført i 2009 og

Læs mere

GENERELLE DATA. INDVINDINGSANLÆG Boringer. Grundvandspumper. INDVINDINGSANLÆG Boringer. Teknisk gennemgang - 2

GENERELLE DATA. INDVINDINGSANLÆG Boringer. Grundvandspumper. INDVINDINGSANLÆG Boringer. Teknisk gennemgang - 2 GENERELLE DATA Ejerforhold: Beliggenhed: Henvendelse: Indvindingstilladelse: Tilladelsesdato: Udløbsdato: Ajourføringsdato: September 2016 Thisted Vand A/S 11i og 9a Vang og Skårhede byer, Vang, Tværvej

Læs mere

GRUPPE 2. Auning Fausing Gjesing Ring Sorvad Tårup Vester Alling Øster Alling

GRUPPE 2. Auning Fausing Gjesing Ring Sorvad Tårup Vester Alling Øster Alling GRUPPE uning Fausing Gjesing Ring Sorvad Tårup Vester lling Øster lling Gæsteindbudte Vivild quadjurs Oustrup Østre (ikke alment) Øster lling Mark (ikke alment) Vivild Vandværk Dagsorden Velkomst og præsentation

Læs mere

GRUPPE 5. Constantia Fannerup Ginnerup Ramten Stenvad Ørbæk Ørum. Gæsteindbudte: Glesborg GAV

GRUPPE 5. Constantia Fannerup Ginnerup Ramten Stenvad Ørbæk Ørum. Gæsteindbudte: Glesborg GAV GRUPPE 5 Constantia Fannerup Ginnerup Ramten Stenvad Ørbæk Ørum Gæsteindbudte: Glesborg GAV VANDFORSYNINGSPLAN 011 NORDDJURS KOMMUNE Møde med vandværker 1. oktober Udsendelse af tilsynsrapporter Tilbagemeldinger

Læs mere

Tilladelse til etablering af en ny boring samt foreløbig indvinding af m³ grundvand pr. år til drift af svineproduktion for:

Tilladelse til etablering af en ny boring samt foreløbig indvinding af m³ grundvand pr. år til drift af svineproduktion for: Tilladelse til etablering af en ny boring samt foreløbig indvinding af 14.000 m³ grundvand pr. år til drift af svineproduktion for: Skovdal Svineproduktion Aps Nykøbingvej 73 4850 Stubbekøbing Sags nummer:

Læs mere

Landbrug/vindmølle v/knud Uhre Rahbek Guldagervej 94 Guldager 6710 Esbjerg V

Landbrug/vindmølle v/knud Uhre Rahbek Guldagervej 94 Guldager 6710 Esbjerg V Landbrug/vindmølle v/knud Uhre Rahbek Guldagervej 94 Guldager 6710 Esbjerg V Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde 79947460 Tilladelse til ny markvandingsboring. Godkendelse Varde Kommune giver tilladelse

Læs mere

16 Nr. Lyndelse Vandværk Andelsselskab

16 Nr. Lyndelse Vandværk Andelsselskab 16 Nr. Lyndelse Vandværk Andelsselskab 2 2 Nr. Lyndelse Vandværk Nr. Lyndelse Vandværk Hjemmeside: http://www.nrlyndelsevand.dk Indvindingstilladelse Tilladelsesdato: 25. maj 1981 og 12 juni 1999 Udløbsdato:

Læs mere

Annoncering på SK Forsynings hjemmeside i henhold til 29 i bekendtgørelsen om vandkvalitet og tilsyn med vandforsyningsanlæg

Annoncering på SK Forsynings hjemmeside i henhold til 29 i bekendtgørelsen om vandkvalitet og tilsyn med vandforsyningsanlæg Annoncering på SK Forsynings hjemmeside i henhold til 29 i bekendtgørelsen om vandkvalitet og tilsyn med vandforsyningsanlæg Vandforsyningsselskaber skal i medfør af 29 i Bekendtgørelse 1584 af 10-12-2015

Læs mere

VANDINDVINDINGS- TILLADELSE TIL HALSNÆS. VANDFORSYNING a.m.b.a

VANDINDVINDINGS- TILLADELSE TIL HALSNÆS. VANDFORSYNING a.m.b.a VANDINDVINDINGS- TILLADELSE TIL HALSNÆS VANDFORSYNING a.m.b.a 1 Emne: Vandværk: Vandindvindingstilladelse Ullerup Vandværk (Halsnæs Vandforsyning a.m.b.a) Jupiter-ID nr.: 83828 Matrikel for vandbehandling:

Læs mere

Høringssvar vedrørende udkast til ændringer af bekendtgørelser om drikkevand og kvalitet af miljømålinger - journalnummer SVANA

Høringssvar vedrørende udkast til ændringer af bekendtgørelser om drikkevand og kvalitet af miljømålinger - journalnummer SVANA Miljøstyrelsen Haraldsgade 53 2100 København Ø mst@mst.dk 04-07-2017 EMN-2017-02715 1069362 Kurt Møller Høringssvar vedrørende udkast til ændringer af bekendtgørelser om drikkevand og kvalitet af miljømålinger

Læs mere

Vandforsyningsplan for Faaborg-Midtfyn Kommune

Vandforsyningsplan for Faaborg-Midtfyn Kommune Vandforsyningsplan for Faaborg-Midtfyn Kommune Del 2 Vandværksafsnit AFSNIT 21 Vester Hæsinge Vandværk Andelsselskab 2 2 Vester Hæsinge Vandværk Vester Hæsinge Vandværk Hjemmeside: http://www.vesterhaesingevand.dk

Læs mere

Sammenlægning af. Asserbo Vandværk og Baunehøj Vandværk

Sammenlægning af. Asserbo Vandværk og Baunehøj Vandværk Sammenlægning af Asserbo Vandværk og Baunehøj Vandværk Bestyrelserne i Asserbo Vandværk og Baunehøj Vandværk indstiller til generalforsamlingens godkendelse, at Asserbo Vandværk og Baunehøj Vandværk sammenlægges

Læs mere

Vandforsyningsplan 2004 2010 for Odder Kommune Tillæg nr. 1 Ændring af Fensten og Gosmer-Halling Vandværkers interesseområde til Fuglsangsvej 7

Vandforsyningsplan 2004 2010 for Odder Kommune Tillæg nr. 1 Ændring af Fensten og Gosmer-Halling Vandværkers interesseområde til Fuglsangsvej 7 Miljø Rådhusgade 3 8300 Odder Vandforsyningsplan 2004 2010 for Odder Kommune Tillæg nr. 1 Ændring af Fensten og Gosmer-Halling Vandværkers interesseområde til Fuglsangsvej 7 07-02-2014 Sags Id. 727-2013-30266

Læs mere

1 Allested-Vejle Vandværk Andelsvandværk

1 Allested-Vejle Vandværk Andelsvandværk 1 Allested-Vejle Vandværk Andelsvandværk 2 2 Allested-Vejle Vandværk Allested-Vejle Vandværk Hjemmeside: http://www.allested-vejle-vand.dk Indvindingstilladelse Tilladelsesdato: 21. oktober 1992 og 10.

Læs mere

ÅRHUS KOMMUNE - Magistratens 5. Afdeling

ÅRHUS KOMMUNE - Magistratens 5. Afdeling ÅRHUS KOMMUNE - Magistratens 5. Afdeling Århus Kommunale Værker, Bautavej 1, 8210 Århus V INDSTILLING Til Århus Byråd Den 21. januar 2005 via Magistraten Tlf. nr.: 8940 1800 Jour. nr.: 00.01A00, ÅKV/2004/02514

Læs mere

Foreløbig vandindvindingstilladelse. Jammerbugt Kommunes afgørelse

Foreløbig vandindvindingstilladelse. Jammerbugt Kommunes afgørelse Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Peter Holdt Direkte 7257 7566 pho@jammerbugt.dk Dato: 30. juni 2014x Sagsnr.: 13.02.01-P19-4-14

Læs mere

Forslag til tillæg til vandforsyningsplan Jerlev Vandværk

Forslag til tillæg til vandforsyningsplan Jerlev Vandværk Forslag til tillæg til vandforsyningsplan Jerlev Vandværk Jerlev Vandværks nuværende forsyningsområde og ansøgt udvidelse (skraveret) Formål Jerlev Vandværk har ansøgt om udvidelse af vandværkets forsyningsområde.

Læs mere

Samlet vandforsyning på Sejerø Borgermøde 16 august 2014

Samlet vandforsyning på Sejerø Borgermøde 16 august 2014 Samlet vandforsyning på Sejerø Borgermøde 16 august 2014 www.kalundborgforsyning.dk Indhold: Kalundborg Forsyning Baggrund oversigtskort vandmængder vandkvalitet Teknisk totalløsning Forudsætninger Økonomi

Læs mere

Fornyet indvindingstilladelse efter Vandforsyningsloven, gælder indtil 1. november 2047

Fornyet indvindingstilladelse efter Vandforsyningsloven, gælder indtil 1. november 2047 Jørgen Aaskov Jørgensen Åbylundvej 6 5600 Faaborg By, Land og Kultur Miljøafdelingen Mellemgade 15, 5600 Faaborg Tlf. 72 53 21 40 Fax 72 530 531 teknik@fmk.dk www.fmk.dk Fornyet indvindingstilladelse efter

Læs mere

Journaldato Dokumenttitel Indhold Løbenr. Sagsbehandler Sagsløbenr. 13-01-2015 - indkørsel.png - 6850 mome 1340

Journaldato Dokumenttitel Indhold Løbenr. Sagsbehandler Sagsløbenr. 13-01-2015 - indkørsel.png - 6850 mome 1340 Åben postliste 13. januar 2015 Teknisk område Journaldato Dokumenttitel Indhold Løbenr. Sagsbehandler Sagsløbenr. - indkørsel.png - 6850 mome 1340 Indkørsel.docx - 6849 mome 1340 RE: Ansøgning om ny overkørsel

Læs mere

Tillæg til Tilladelse til etablering af 2 nye boringer ved Vittarp Din Forsyning flytning af boringen B2

Tillæg til Tilladelse til etablering af 2 nye boringer ved Vittarp Din Forsyning flytning af boringen B2 Din Forsyning Ravnevej 10 6705 Esbjerg Ø Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde Tillæg til Tilladelse til etablering af 2 nye boringer ved Vittarp Din Forsyning flytning af boringen B2 Anlægs-ID: 53768

Læs mere

Halsnæs Kommune. Halsnæs Vandforsyning a.m.b.a, Ullerup Skovvej 20, 3390 Hundested

Halsnæs Kommune. Halsnæs Vandforsyning a.m.b.a, Ullerup Skovvej 20, 3390 Hundested VVM-Myndighed Basisoplysninger Projektbeskrivelse Halsnæs Kommune Forlængelse af tilladelse til indvinding af grundvand på 640.000 m 3 /år til almen vandforsyning. Der indvindes fra 16 eksisterende boringer.

Læs mere

GRUPPE 3. Skovgårde Vivild Nørager (Aquadjurs) Fjellerup By Fjellerup Strand Lystrup Strand (Aquadjurs)

GRUPPE 3. Skovgårde Vivild Nørager (Aquadjurs) Fjellerup By Fjellerup Strand Lystrup Strand (Aquadjurs) GRUPPE Skovgårde Vivild Nørager (quadjurs) Fjellerup By Fjellerup Strand Lystrup Strand (quadjurs) Gæsteindbudte Gjesing Sorvad Tøjstrupvejen (quadjurs) Vivild Vandværk VNDFORSYNINGSPLN 011 NORDDJURS KOMMUNE

Læs mere

Referat Grundvandsråd Jammerbugt Kommune Tirsdag den 4. december 2012 kl Lokale 1 Lundbakvej 5, Pandrup

Referat Grundvandsråd Jammerbugt Kommune Tirsdag den 4. december 2012 kl Lokale 1 Lundbakvej 5, Pandrup Maibrit Lykkegaard Den 18.12.2012 Referat Grundvandsråd Jammerbugt Kommune Tirsdag den 4. december 2012 kl. 15.00 Lokale 1 Lundbakvej 5, Pandrup Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden... 4 2. Godkendelse

Læs mere

at der indvindes fra boring DGU nr med maks m³/år og maks. 15 m³/time

at der indvindes fra boring DGU nr med maks m³/år og maks. 15 m³/time Esther Søgaard Søndre Storetoft 5 6720 Fanø Torvegade 74, 6700 Esbjerg Dato 24. august 2016 Sagsbehandler Bodil Sejer Telefon direkte 76 16 51 37 Sagsid 16/7128 Reg. nr. 563-40-5004-00 Endelig tilladelse

Læs mere

Web-indberetning af indvundne vandmængder og pejlinger

Web-indberetning af indvundne vandmængder og pejlinger Web-indberetning af indvundne vandmængder og pejlinger 1. Gå ind på følgende hjemmeside: http://indberetning-vandforsyning.kolding.dk 2. Der logges ind ved at indtaste fremsendte brugernavn og adgangskode,

Læs mere

Vandforsyningsplan for Faaborg-Midtfyn Kommune

Vandforsyningsplan for Faaborg-Midtfyn Kommune Vandforsyningsplan for Faaborg-Midtfyn Kommune Del 2 Vandværksafsnit AFSNIT 20 Sdr. Nærå Vandværk Andelsselskab 12 ejendomme forsynes i Odense Kommune 2 2 Sdr. Nærå Vandværk Sdr. Nærå Vandværk Hjemmeside:

Læs mere

Forslag til Vandforsyningsplan 2016-2023 - til offentlig høring

Forslag til Vandforsyningsplan 2016-2023 - til offentlig høring Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 29. juni 2015 Forslag til - til offentlig høring Forslag til rent drikkevand til en kommune i vækst beskriver, hvor drikkevandet indvindes,

Læs mere