PRESSEKIT. Kontakt os. Universal Robots A/S. Grundlagt 2005 Hovedkontor Ledelse. Odense (Danmark) Enrico Krog Iversen, CEO Esben H.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "PRESSEKIT. Kontakt os. Universal Robots A/S. Grundlagt 2005 Hovedkontor Ledelse. Odense (Danmark) Enrico Krog Iversen, CEO Esben H."

Transkript

1 Kontakt os Universal Robots A/S Grundlagt 2005 Hovedkontor Ledelse Medarbejdere 150 Kerneforretning Målgruppe Branchesegmenter Salgsstruktur Hovedprodukter Væsentligste produktfordele Odense (Danmark) Enrico Krog Iversen, CEO Esben H. Østergaard, CTO Universal Robots har genopfundet industrirobotten med en ny generation af lette og fleksible robotarme. De danskdesignede robotter automatiserer produktionen i alle brancher og hos alle størrelser virksomheder- også hos SMV er, der tidligere har haft den opfattelse, at robotter var alt for dyre og besværlige at integrere i en mindre produktion. Små og mellemstore virksomheder. Metal- og maskinindustrien, bilproduktion, fødevarer og langbrug, møbel, medicinal- og kemiindustrien, plast- og polymerproduktion osv. Globalt forhandlernetværk (Over 250 salgspartnere i mere end 50 lande) Industrielle robotter: 6-aksede robotarme. UR3: Kan håndtere emner på op til 3 kilo. Arbejdsradius 500 mm UR5: Kan håndtere emner på op til 5 kilo. Arbejdsradius: 85 cm UR10: Kan håndtere emner på op til 10 kilo. Arbejdsradius: 130 cm Nem at programmere Nem at installere Fleksibel anvendelse Justerbare sikkerhedsindstillinger Samarbejdende robot kan køre uden afskærmning, efter at der er foretaget en risikovurdering Kort tilbagebetalingstid (hurtig ROI) Arbejder selvstændigt uden behov for menneskelig overvågning og styring Utrolig stille ingen irriterende robotlyd Energibesparende Modulopbygget design TÜV-godkendt Nøjagtige absolutte enkodere - intet behov for batteri-backup til enkodere Adskillige I/O-porte - gnidringsfri integration med andre maskiner

2 Tal & Fakta Gå ind på for at få flere oplysninger om virksomheden. Download multimedia: Virksomhedskontakt: Universal Robots A/S CEO Enrico Krog Iversen Energivej 25 DK-5260 Odense S Danmark Pressekoordinator: Universal Robots A/S Marketing Manager Maria Gravesen Energivej 25 DK-5260 Odense S Danmark Adresser: HOVEDKONTOR Universal Robots A/S Energivej 25 DK-5260 Odense S Danmark Fax CVR NR.: REGIONSKONTORER USA Universal Robots USA, Inc. 11 Technology Drive East Setauket, New York USA KINA Universal Robots China (Shanghai) Ltd A, Silver Center No Shaanxi Road North Shanghai Putuo District Shanghai Kina SOUTHERN EUROPE, MEA, TURKEY Universal Robots Spain S.L. Carrer Pujades 51 B.53 E Barcelona Spanien APAC Universal Robots (Singapore) Pte, Ltd. 20 Science Park Road, Teletech Park Science Park II, #03-36/37, SINGAPORE Website: Case studies: Social media:

3 Ledelse Enrico Krog Iversen, CEO Enrico Krog Iversen har været CEO i Universal Robots siden Han så det enorme potentiale, UR-robotterne rummer, fordi de er betydeligt nemmere og billigere at installere, bruge og programmere sammenlignet med traditionelle industrirobotter. I løbet af få år har han skabt en imponerende vækst og ekspansion hos Universal Robots. Enrico Krog Iversen kombinerer sine mange års erfaring inden for ledelse med dybdegående viden om automation og produktionsprocesser. Han startede karrieren hos A.P. Møller/Mærsk i København, hvor han er shippinguddannet. Herudover bestred han forskellige stillinger i koncernen, bl.a. som Operations Manager hos Mærsk, Inc. i New York, USA, før han tog en HD i afsætning på Syddansk Universitet i Odense. Før Enrico Krog Iversen kom til Universal Robots, var han partner og salgsdirektør for Krog Iversen & Co. A/S (i dag Scan A/S), som er Danmarks største producent af brændeovne. Her var han ansvarlig for virksomhedens internationale ekspansion og spillede derfor en stor rolle i virksomhedens kraftige vækst. Sprogkundskaber: Dansk, engelsk, tysk Download portrætter:

4 Ledelse Esben H. Østergaard, CTO & grundlægger Esben H. Østergaard er Chief Technology Officer hos Universal Robots. Esben H. Østergaard er ansvarlig for at videreudvikle de eksisterende UR-robotter samt at udvikle nye produkter. Han har en Ph.D. inden for robotteknologi. Esben H. Østergaard er en af opfinderne af UR-robotterne. I løbet af årene fra skabte han som forsker og adjunkt inden for robotteknologi og brugergrænseflader på Syddansk Universitet grundlaget for genopfindelsen af industrirobotten. Derfor grundlagde han Universal Robots i 2005 sammen med to af sine forskningskollegaer. Universal Robots har taget ca. 30 patenter på teknologien for robotten. Ud over sit arbejde som CTO deltager Esben H. Østergaard i nationale forskningsprojekter og han er også ekstern censor ved adskillige universiteter i Danmark. Tidligere i karrieren arbejdede han som forsker ved USC Robotics Labs og som gæsteunderviser på AIST i Tokyo. I løbet af studierne inden for datalogi, fysik og multimedie på Aarhus Universitet fokuserede han udelukkede på robotteknologi, og han blev verdensmester i sin hobby robotfodbold i Sprogkundskaber: Dansk, engelsk https://www.linkedin.com/pub/esben-østergaard/7/b6/3bb Download portrætter:

5 Firmaprofil Universal Robots arbejder målrettet på at gøre robotteknologi tilgængelig for alle industrivirksomheder. Den danske virksomhed har taget verden med storm med sine unikke robotter, der optimerer produktionen på et fortsat voksende marked. Med sine brugervenlige, prisgunstige robotter har Universal Robots sænket barriererne og gjort det rentabelt og ukompliceret at automatisere. Værdigrundlag Universal Robots højeste prioritet er dobbelt værdiskabelse. Alle beslutninger og alle medarbejdere skal bidrage til at skabe værdi for vores kunder og UR. Vi giver kontrollen over fabriksautomation tilbage til maskinoperatørerne. Vi vil være førende inden for let programmerbare, sikre og fleksible robotter. Vi ønsker, at vores forhandlere skal have succes. Vi vælger og støtter de forhandlere, der er villige til at opbygge et samarbejde, som begge parter kan nyde godt af. Vi fremmer udvikling og deling af robotapplikationer. Vi tiltrækker og belønner resultatorienterede medarbejdere, som brænder for at opbygge en globalt velanset virksomhed. Vi tænker globalt, når vi træffer beslutninger. Samtidig foretager vi de nødvendige tilpasninger for at imødekomme lokale kulturer. Som den globale virksomhed vi er, deler vi proaktivt oplysninger med kolleger, der har gavn af vores viden og erfaringer.

6 Firmaprofil Tidslinje 2003 På Syddansk Universitet Danmark i Odense analyserer tre forskere Esben Østergaard, Kasper Støy og Kristian Kassow analyserer fødevareindustriens særlige krav til robotter. Deres konklusion er, at markedet robotteknologi er domineret af tunge, dyre og uhåndterlige robotter Som en konsekvens af dette grundlagde de tre ingeniører Universal Robots i Målet var at gøre robotteknologien tilgængelig for små og mellemstore virksomheder. Etableringen af virksomheden blev muliggjort med en investering fra Syddansk Innovation Vækstfonden var overbevist om potentialet og investerede sammen med virksomhedens ledelse og Syddansk Innovation i virksomheden De første UR5-robotter sælges af forhandlere i Danmark og Tyskland Universal Robots udvider forretningen, så den omfatter hele Europa Universal Robots går ind på det asiatiske marked og etablerer et lokalt kontor i Kina Universal Robots 10-kilos robot, UR10 lanceres. Virksomheden etablerer amerikansk datterselskab med domicil i New York, USA. I alt 1600 UR-robotter er installeret i industrien globalt Universal Robots etablerer kinesisk datterselskab i nyt domicil i Shanghai. Selskabet etablerer et forhandlernetværk i Sydamerika og Oceanien Selskabet flytter til et nyt hovedkontor og udvider produktionskapaciteten markant til et areal på m 2. Den tredje generation af letvægtsrobotarmene UR5 og UR10 med en række nye funktioner præsenteres på AUTOMATICA-messen i München og på IMTS-messen i Chicago, USA. Med otte nye indstillelige sikkerhedsfunktioner har Universal Robots den eneste robot i verden, der tilpasser avancerede sikkerhedsindstillinger til hver enkelt anvendelse. I alt UR-robotter er installeret på verdensplan. Universal Robots etablerer også et datterselskab i Barcelona. Universal Robots etablerer også et datterselskab i Barcelona i Spanien Et nyt datterselskab etableres i den sydøstasiatiske region med regionskontor i Singapore. Universal Robots lancerer UR3 - verdens mest fleksible, letvægts bordrobot, der kan arbejde tæt sammen med mennesker. Den nye robot med en løfteevne på 3 kilo er velegnet til lette montageopgaver og automatisering af andre manuelle opgaver ved arbejdsbordet i industrien. Den præsenteres på messer i Shanghai, Chicago og Hannover. Universal Robots bliver opkøbt af amerikanske Teradyne for 1,9 milliarder kroner. Teradyne er førende leverandør af automatiseret testudstyr og beskæftiger globalt ca medarbejdere. For mere information, se Universal Robots fortsætter med samme ledelse og selskabets hovedkontor, udvikling og produktion bibeholdes i Danmark.

7 Firmaprofil Det globale marked for robotter Robotmarkedet har været præget af tunge, dyre og uhåndterlige robotter, som er udviklet af ingeniører til ingeniører. Universal Robots er frontløber inden for en helt ny udvikling i robotindustrien. Robotproducenten var den første til at lancere en helt ny type robotter, de såkaldt kollaborative eller samarbejdende robotter, der kan arbejde side om side med medarbejdere og uden sikkerhedsafskærmning. Disse cobots er idelle til at bygge bro mellem fuldautomatiserede produktionslinier og manuelle arbejdsstationer. Allermest oplagt er disse samarbejdende robotter for industriens SMV er, som hidtil på forhånd har opgivet enhver tanke om automatisering med robotter, fordi de anså det for at være for dyrt og for besværligt. I modsætning til URrobotternes storebrødre, der arbejder bag glas- og gitterafskærmning i bilindustrien og ved andre store samlebåndsproduktioner, er UR-robotterne fleksible og flytbare letvægtsrobotter, der let kan flyttes og omprogrammeres til at løse nye opgaver. Dermed er de designet til at imødekomme industriens behov for hurtig levering af komplekse produkter i små stykserier. Ifølge RIA (Robotic Industries Association) er det kun 10% af de virksomheder, der har reelt har kunnet drage nytte af deres traditionelle industrirobotter. Årsagerne er netop de tre udfordringer, som UR-robotterne er svaret på med deres lave omkostningsniveau og høje brugervenlighed og anvendelighed. Produkterne Universal Robots første produkt var UR5, en 6-akset, leddelt robotarm, som revolutionerede markedet for industrirobotter. UR5 vejer 18 kilo, har en løftekapacitet på op til 5 kilo og en arbejdsradius på 85 cm. I 2012 lancerede Universal Robots UR10 med en løfteevne på 10 kilo og en rækkevidde på 130 cm. UR10 er designet efter præcis de samme principper som UR5, hvilket betyder, at den er lige så fleksibel og nem at passe ind i produktionen. I 2014 blev der præsenteret en helt ny generation af robotarmene UR5 og UR 10. Robotarmene har nøjagtige absolutte enkodere, otte nye indstillelige sikkerhedsfunktioner, 32 integrerede I/O-styreenheder og optimerede processer for tilslutning af udstyret til controllerskabet. Sikkerhedssystemet UR Safety 3.0 er TÜV-certificeret. I 2015 blev robotten UR3 lanceret: En kompakt arbejdsbordrobot. Trods sine kun 11 kg har den kompakte robot en løfteevne på 3 kg, den kan rotere 360 grader i alle led og kan rotere uendeligt i det yderste led. Disse unikke egenskaber gør UR3 til den meste fleksible og lette bordrobot på markedet for kollaborative robotter, der kan arbejde side om side med medarbejdere. UR3 er det ideelle valg til applikationer, hvor der kræves 6-akset funktionalitet, og hvor størrelse, sikkerhed og omkostninger er vigtige parametre. Detaljeret information og tekniske specifikationer om UR3, UR5 og UR10 findes på

8 Firmaprofil Drift Robotarmen er nem at bruge og kan derfor betjenes af alle tekniske medarbejdere i produktionsenheden. Armen arbejder uafhængigt og skal ikke overvåges af personale under drift. Salgsstruktur Universal Robots har hovedkontor i Odense og kontorer i New York og Shanghai. Universal Robots robotarme markedsføres internationalt via et omfattende forhandlernet. En oversigt kan ses her:

9 Vores robotter Produktfordele: Med Universal Robots kan selv mindre virksomheder opnå væsentlige fordele i forhold til produktivitet og sikkerhed. Investeringen i automation giver branchens hurtigste afkast. Nem programmering Med vores patenterede teknologi kan brugere uden erfaring hurtigt programmere vores robotter og betjene dem ved hjælp af intuitiv 3D-grafik. Du skal blot flytte robottens arm og vise den de ønskede waypoints eller trykke på piletasterne på den brugervenlige touchscreen. Hurtig opsætning Universal Robots har revolutioneret opsætningen af robotter, og hvor det før har taget flere uger, kan robotterne nu tages i brug efter blot et par timer. Vores kunder fortæller, at den gennemsnitlige opsætningstid kun er en halv dag. Typisk vil en uerfaren bruger opleve, at det tager mindre end en time at pakke robotten ud, opstille den og programmere den første simple opgave. Hurtigste tilbagebetaling i branchen Med Universal Robots får du alle fordelene ved avanceret robotautomatisering uden de omkostninger til opsætning og afskærmning, der normalt er forbundet med robotter. Nu kan små og mellemstore virksomheder også få råd til robotter. Fleksibel omstilling Du behøver ikke at lade dig begrænse af specialdesignet robotteknologi. Universal Robots er lette, pladsbesparende og nemme at omstille til andre opgaver uden at ændre på indretningen i produktionen. Det er hurtigt og nemt at flytte robotten til nye processer, og på den måde bliver det muligt at automatisere næsten alle manuelle opgaver, også ved produktion af små stykserier eller når hurtig omstilling er et krav. Robotten kan huske programmer for tilbagevendende opgaver. Samarbejde & sikkerhed Nu kan det beskidte, farlige og kedelige arbejde automatiseres, så medarbejderne undgår monotont og opslidende arbejde, og utilsigtede skader kan minimeres. 80% af de tusindvis af UR-robotter, der er i brug på verdensplan, betjenes uden sikkerhedsafskærmning (efter risikovurdering) side om side med medarbejderne. Sikkerhedssystemet i vores robotter er godkendt og certificeret af TÜV (den tekniske kontrolorganisation i Tyskland). Modulopbygget design Robottens design mindsker risikoen for nedetid i produktionen. Eventuelle fejl eller mangler udbedres hurtigt takket være det modulopbyggede design. Dansk design Moderne, slankt design. Ser lige så godt ud, som den virker. Brugergrænsefladen findes på 20 sprog.

10 Priser Oversigt over priser til Universal Robots: 2015 Best Robotics Provider ved Asian Manufacturing Awards 2015 Udnævnt til nr. 25 på listen over de Smartest Companies 2015 fra MIT Technology Review Universal Robots modtager Innovationsprisen ved den portugisiske messe EMAF i Oporto I USA vinder UR5-robotten prisen Game Changer Award in Human-Machine Interaction på RoboBusiness 2013 Universal Robots modtager metalindustriens Outstanding Suppliers Awards, som uddeles af Ringier Trade Media i Kina UR5 & UR10 modtager prisen Good Design Award 2013 fra Japan Institute of Design Promotion Robotten UR10 kåres som det mest innovative produkt i Danmark og vinder prisen InnovationSTORM 2013 Universal Robots vinder prisen Gold Award for Innovative Product på den 12. Int l Industrial Automation and Applied Technology Exhibition i Kina (Shandong) Universal Robots kåres som en af Danmarks 30 vigtigste eksportvirksomheder og optages dermed i Eksportkanonen CTO og stifter Esben Østergaard, Universal Robots, får DIRA Automatiseringsprisen 2013 Best Robotics Provider 2013 ved Asian Manufacturing Awards Universal Robots vinder den nationale vækstpris Dansk Industris Iværksætterpris, som uddeles af Dansk Industri Årets produkt: Læserne af magasinet Control Engineering besluttede, at UR var årets produkt i kategorien Robots and Manipulators 2012 Invention and Entrepreneurship Award, valgt af IEEE Robotics, Automation Society og IFR England: MWP Award for bedste automatiseringssystem.

PRESS KIT. Kontakt os. Universal Robots A/S. Grundlagt 2005 Hovedkvarter Ledelse. Odense (Danmark) Enrico Krog Iversen, CEO Esben H.

PRESS KIT. Kontakt os. Universal Robots A/S. Grundlagt 2005 Hovedkvarter Ledelse. Odense (Danmark) Enrico Krog Iversen, CEO Esben H. Kontakt os Universal Robots A/S Grundlagt 2005 Hovedkvarter Ledelse Medarbejdere 110 Kerneforretning Målgruppe Branchesegmenter Salgsstruktur Hovedprodukter Hovedfordele Odense (Danmark) Enrico Krog Iversen,

Læs mere

Sådan skal robotter være Enkle Fleksible Billige

Sådan skal robotter være Enkle Fleksible Billige Sådan skal robotter være Enkle Fleksible Billige TEKNISKE SPECIFIKATIONER: www.universal-robots.dk/dk/produkter 195 DAGE GENNEMSNITLIG TILBAGEBETALINGSTID Robotter endelig indenfor din rækkevidde Med Universal

Læs mere

PRESSEKIT. Kontakt os. Universal Robots A/S. Grundlagt 2005 Hovedkontor Ledelse. Odense (Danmark) Esben H. Østergaard, CTO Daniel Friis, CCO

PRESSEKIT. Kontakt os. Universal Robots A/S. Grundlagt 2005 Hovedkontor Ledelse. Odense (Danmark) Esben H. Østergaard, CTO Daniel Friis, CCO Kontakt os Universal Robots A/S Grundlagt 2005 Hovedkontor Ledelse Medarbejdere 270+ Kerneforretning Målgruppe Branchesegmenter Salgsstruktur Produkter og sortiment Odense (Danmark) Esben H. Østergaard,

Læs mere

Sådan skal robotter være Enkle Fleksible Billige

Sådan skal robotter være Enkle Fleksible Billige Sådan skal robotter være Enkle Fleksible Billige 195 TILBAGEBETALINGSTID DAGE GENNEMSNITLIG TEKNISKE SPECIFIKATIONER: www.universal-robots.dk/dk/produkter-1.aspx Robotter endelig indenfor din rækkevidde

Læs mere

Pressekit. Pressekit 06/2017 UNIVERSAL ROBOTS A/S I PRESSE KIT I DK

Pressekit. Pressekit 06/2017 UNIVERSAL ROBOTS A/S I PRESSE KIT I DK Pressekit Pressekit Tal og fakta Universal Robots A/S Grundlagt 2005 Hovedkontor Ledelse Odense Medarbejdere 350+ Kerneforretning Målgruppe Branchesegmenter Salgsstruktur Produkter og sortiment Jürgen

Læs mere

PRESSEKIT. Kontakt os. Universal Robots A/S. Grundlagt 2005 Hovedkontor Ledelse

PRESSEKIT. Kontakt os. Universal Robots A/S. Grundlagt 2005 Hovedkontor Ledelse Kontakt os Universal Robots A/S Grundlagt 2005 Hovedkontor Ledelse Medarbejdere 300 Kerneforretning Målgruppe Branchesegmenter Salgsstruktur Produkter og sortiment Odense (Danmark) Jürgen von Hollen, President

Læs mere

Automatiser jeres produktion let, billigt og fleksibelt

Automatiser jeres produktion let, billigt og fleksibelt Automatiser jeres produktion let, billigt og fleksibelt Universal Robots udvikler fleksibel og prisgunstig robotteknologi til industrien. Vi sætter slutbrugeren i centrum og gør teknologien let at bruge

Læs mere

Introduktion. Preben Nyhus Salgschef Automation. Forhandler. Systemintegrator

Introduktion. Preben Nyhus Salgschef Automation. Forhandler. Systemintegrator Introduktion Forhandler Systemintegrator Preben Nyhus Salgschef Automation Automation til alle Universal Robots gør robotter tilgængelige for ALLE Let Automation til alle Hurtig montering. Den lette robotarm

Læs mere

Automatiser jeres produktion let, billigt og fleksibelt

Automatiser jeres produktion let, billigt og fleksibelt Automatiser jeres produktion let, billigt og fleksibelt Kom foran konkurrenterne Øg rentabiliteten med vores fleksible robotter Universal Robots gør robotteknologi tilgængelig for hele industrien. Vi har

Læs mere

Dansk industri i front med brug af robotter

Dansk industri i front med brug af robotter Allan Lyngsø Madsen Cheføkonom, Dansk Metal alm@danskmetal.dk 23 33 55 83 Dansk industri i front med brug af robotter En af de vigtigste kilder til fastholdelse af industriarbejdspladser er automatisering,

Læs mere

Arbejdstagere og arbejdsgivere hilser robotter velkommen

Arbejdstagere og arbejdsgivere hilser robotter velkommen Dansk Metal og DI oktober 215 Arbejdstagere og arbejdsgivere hilser robotter velkommen Robotter vinder frem over hele verden, og derfor er det afgørende, at flere danske virksomheder udnytter det store

Læs mere

Hvordan skaber vi produktion i verdensklasse i Danmark?

Hvordan skaber vi produktion i verdensklasse i Danmark? Hvordan skaber vi produktion i verdensklasse i Danmark? blev lanceret i 2014 for at skabe en platform for anvendt forskning, udvikling og innovation i danske produktionsvirksomheder. Gennem et unikt samarbejde

Læs mere

Automatisering i industrien

Automatisering i industrien Marts 2014 Hovedresultater Fra 1993 til 2013 er antallet af beskæftigede i industrien faldet fra 484.000 til 287.000. I samme periode er værditilvæksten steget med 23 procent, så der samlet set er tale

Læs mere

Produktion i Danmark. Robotter i global kamp

Produktion i Danmark. Robotter i global kamp Produktion i Danmark Robotter i global kamp Titel: Robotter i global kamp Udarbejdet af: Teknologisk Institut Analyse og Erhvervsfremme Gregersensvej 1 2630 Taastrup August 2015 Forfattere: Stig Yding

Læs mere

Potentialer og barrierer for automatisering i industrien

Potentialer og barrierer for automatisering i industrien Potentialer og barrierer for automatisering i industrien November 2015 Hovedresultater Virksomhederne kan øge produktiviteten med 18 procent, hvis de gennemfører alle de automatiseringer af produktionen,

Læs mere

Overblik over muligheder, starthjælp og hvilken rådgivning du kan få. Søren Peter Johansen, Faglig leder Teknologisk Institut, Robotteknologi

Overblik over muligheder, starthjælp og hvilken rådgivning du kan få. Søren Peter Johansen, Faglig leder Teknologisk Institut, Robotteknologi Robotter Overblik over muligheder, starthjælp og hvilken rådgivning du kan få. Søren Peter Johansen, Faglig leder Teknologisk Institut, Robotteknologi Hi15 september 2015 Oversigt Introduktion 1. Status

Læs mere

Kina vinder frem i kapløbet om robotter

Kina vinder frem i kapløbet om robotter Industrielle robotter Kina vinder frem i kapløbet om robotter Ny analyse foretaget af Teknologisk Institut viser at særligt Kina vinder frem på forskning i robotter Med 984 patenter i 2013, en stigning

Læs mere

Den datadrevne fabrik sådan høster du potentialet ved digitalisering og automation

Den datadrevne fabrik sådan høster du potentialet ved digitalisering og automation Den datadrevne fabrik sådan høster du potentialet ved digitalisering og automation Hvordan kommer du i gang med dit automationsprojekt? Hvad er dine værktøjer, når du skal gennemføre investeringer i produktionen?

Læs mere

Robotcelle. Flytbar Motoman MH24 Flextek Standard

Robotcelle. Flytbar Motoman MH24 Flextek Standard Robotcelle Flytbar Motoman MH24 Flextek Standard 1 Systembeskrivelse: Robotcellen er opbygget som en kompakt, flytbar celle, der i løbet ca. 20-30 min kan flyttes fra en maskine til en anden. Cellen kan

Læs mere

PR092014 07. april 2014 Økonomi Side 1 af 6. Udbygning af det internationale distributionsnetværk og udvidelse af produktionskapaciteten

PR092014 07. april 2014 Økonomi Side 1 af 6. Udbygning af det internationale distributionsnetværk og udvidelse af produktionskapaciteten Økonomi Side 1 af 6 Udbygning af det internationale distributionsnetværk og udvidelse af produktionskapaciteten Succesrigt forretningsår 2013: Beckhoff Automation øger omsætningen med 7 % til 435 mio.

Læs mere

www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien

www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien ROBOTOOL // velkommen til robotool Velkommen til Robotool RoboTool har siden 1997 beskæftiget sig med udvikling og

Læs mere

Workshop om svejserobotter, 3D print, droner & robotter og servicemodeller

Workshop om svejserobotter, 3D print, droner & robotter og servicemodeller Workshop om svejserobotter, 3D print, droner & robotter og servicemodeller Workshop om nye teknologier Torsdag d. 20. april kl. 13.00 Fyns Maritime Klynge har hermed fornøjelsen af at invitere dig og din

Læs mere

Innovation Center Denmark Martin Scharff, Senior Consultant, Clean Technologies. Udnyttelse af eksportpotentiale på udvalgte markeder

Innovation Center Denmark Martin Scharff, Senior Consultant, Clean Technologies. Udnyttelse af eksportpotentiale på udvalgte markeder Innovation Center Denmark Martin Scharff, Senior Consultant, Clean Technologies Udnyttelse af eksportpotentiale på udvalgte markeder Innovation vs. eksportfremme Marketing Salg og distribution Messedeltagelse

Læs mere

STÆRKT VÆKSTPOTENTIALE I SUNDHEDSFREMMENDE FØDEVARER

STÆRKT VÆKSTPOTENTIALE I SUNDHEDSFREMMENDE FØDEVARER Organisation for erhvervslivet Marts 2010 STÆRKT VÆKSTPOTENTIALE I SUNDHEDSFREMMENDE FØDEVARER AF KONSULENT PETER BERNT JENSEN, PEBJ@DI.DK Salget af sundhedsfremmende fødevarer er stærkt stigende i vores

Læs mere

we know how 306100108-2000 G R U P P E N

we know how 306100108-2000 G R U P P E N we know how G R U P P E N 02 AVN Gruppens ejere. Fra venstre Henrik Krabbe, Peter Krabbe og Ole Krabbe G R U P P E N Teknik der skaber resultater AVN Gruppen blev grundlagt i 1933 af Alfred V. Nielsen.

Læs mere

Den historisk udvikling af den stilede, innovative JumpSeat

Den historisk udvikling af den stilede, innovative JumpSeat JumpSeat Den historisk udvikling af den stilede, innovative JumpSeat Innovationen finder mange veje, og det er svært at forudse fremtidens næste banebrydende design. Jumpseat stolen tog sin begyndelse

Læs mere

Industrialisering Hvad betyder det for din virksomhed?

Industrialisering Hvad betyder det for din virksomhed? Business & Technology Innovation Industrialisering 4.0 - Hvad betyder det for din virksomhed? Tom Togsverd, Ph.D., partner Indesmatech ApS Hvem er Tom Togsverd? Civilingeniør og Ph.D. fra DTU Compute 18

Læs mere

Varm luft Den bedste løsning til fleksibel og økonomisk opvarmning

Varm luft Den bedste løsning til fleksibel og økonomisk opvarmning Varm luft Den bedste løsning til fleksibel og økonomisk opvarmning Gør det nemt at beherske indeklimaet WA-aggregater er det bedste valg, hvis du vil holde en konstant arbejdstemperatur med jævn fordeling

Læs mere

enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker

enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker Effektive rengøringsløsninger fra System Cleaners optimerer både kvalitet og produktionstid. Ideen bag navnet System Cleaners, som blev

Læs mere

Varm luft Den bedste løsning til fleksibel og økonomisk opvarmning

Varm luft Den bedste løsning til fleksibel og økonomisk opvarmning Varm luft Den bedste løsning til fleksibel og økonomisk opvarmning Gør det nemt at beherske indeklimaet WA-aggregater er det bedste valg, hvis du vil holde en konstant arbejdstemperatur med jævn fordeling

Læs mere

Bearbejdning af fremtidens vigtigste emner

Bearbejdning af fremtidens vigtigste emner Bearbejdning af fremtidens vigtigste emner 2006 2001 Ingemann Maskinfabrik fik i 2007 tildelt DS Håndværk & Industris Erhvervspris 2007 - og blev i årene 2001 og 2006 udråbt som Gazelle virksomhed af dagbladet

Læs mere

Robotter på DNU? Christian Klit Johansen 5. maj 2010 ROBOCLUSTER

Robotter på DNU? Christian Klit Johansen 5. maj 2010 ROBOCLUSTER Robotter på DNU? Christian Klit Johansen 5. maj 2010 ROBOCLUSTER Nationalt innovationsnetværk for vækst og innovation gennem udvikling og udnyttelse af robotteknologi Nationalt innovationsnetværk Samler

Læs mere

Fremtiden er samarbejdende

Fremtiden er samarbejdende Fremtiden er samarbejdende Mød verdens førende producent af samarbejdende robotter Universal Robots er ikke blot et navn. Vi hedder Universal Robots, fordi vores robotter er universelle. UR-armene kan

Læs mere

PR062015 08. april 2015 Øknomi Side 1 af 5. PC-baseret styreteknik garanterer markedsvækst og danner grundlag for Industri 4.0

PR062015 08. april 2015 Øknomi Side 1 af 5. PC-baseret styreteknik garanterer markedsvækst og danner grundlag for Industri 4.0 Øknomi Side 1 af 5 PC-baseret styreteknik garanterer markedsvækst og danner grundlag for Industri 4.0 Beckhoff øger sin omsætning med 17 procent og passerer 500 mio. Euro Stigning i omsætningen på 17 %

Læs mere

Innovation og service har siden 1945 udviklet Hagens Spring Group til at være en førende producent af kvalitetsfjedre til det globale marked.

Innovation og service har siden 1945 udviklet Hagens Spring Group til at være en førende producent af kvalitetsfjedre til det globale marked. Innovation og service har siden 1945 udviklet Hagens Spring Group til at være en førende producent af kvalitetsfjedre til det globale marked. Velkommen til. Henrik Hagens CEO Indhold Produkter Fjedre i

Læs mere

Eksportrådet i Spanien arrangerer dansk fællesstand på industrimessen Cumbre Industrial i Bilbao.

Eksportrådet i Spanien arrangerer dansk fællesstand på industrimessen Cumbre Industrial i Bilbao. Invitation til at deltage på dansk fællesstand på Cumbre Industrial, en af Sydeuropas største messer for underleverandører og automatisering i Bilbao d. 27.-30. september 2011 Eksportrådet i Spanien arrangerer

Læs mere

Så mødes branchen igen!

Så mødes branchen igen! Så mødes branchen igen! INVITATION Så byder vi for 7. gang velkommen til med fokus på ny teknologi og fagligt input. VELKOMMEN 10.-11. november 12. november For erhvervsskoler Jeg deltager på for at følge

Læs mere

Field Experiments with a Mobile Robotic Field Server for Smart Agriculture

Field Experiments with a Mobile Robotic Field Server for Smart Agriculture Field Experiments with a Mobile Robotic Field Server for Smart Agriculture Af: Tokihiro Fukatsu m.fl. fra National Agriculture and Food Research Organization i Japan, Tokyo Institute of Technology og Shinshu

Læs mere

MediusFlow XI. FORRETNINGSsystemer 2013 Bo K. Larsen. næste generations workflow platform til optimering af dokumentprocesser. www.medius-group.

MediusFlow XI. FORRETNINGSsystemer 2013 Bo K. Larsen. næste generations workflow platform til optimering af dokumentprocesser. www.medius-group. MediusFlow XI næste generations workflow platform til optimering af dokumentprocesser FORRETNINGSsystemer 2013 Bo K. Larsen 4 udviklingsprincipper hentet fra verdenen omkring os. Easy to use Powerfull

Læs mere

Sikkerhed, effektivitet og komfort med KNX

Sikkerhed, effektivitet og komfort med KNX Sikkerhed, effektivitet og komfort med KNX Sikkerhed Sov godt. Rejse uden bekymringer. Stol på KNX. Observant installation KNX er altid på vagt om natten og når du er ude at rejse. Den intelligente installation

Læs mere

Aktuel NATURVIDENSKAB. 2 2 0 0 7 m a j

Aktuel NATURVIDENSKAB. 2 2 0 0 7 m a j Aktuel NATURVIDENSKAB 2 2 0 0 7 m a j 1 Fremtidens griberobotter Kroppens indre antenner Fluer i flysimulatoren Influenza 4 Foto: Deutches Zentrum für Luft- und Raumfahrt En Handyman til industrien Et

Læs mere

Sådan skaber vi vækst og udvikling

Sådan skaber vi vækst og udvikling Sådan skaber vi vækst og udvikling Hvordan kan en videnby skabe velfærdsinnovation? Welfare Tech Netværksevent Rektor Henrik Dam Syddansk Universitet SDU s engagement i vækstdagsordenen Legitimitet og

Læs mere

Erhvervs- Vækst- og Eksportudvalget udbeder sig besvarelse af følgende spørgsmål:

Erhvervs- Vækst- og Eksportudvalget udbeder sig besvarelse af følgende spørgsmål: Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalget 2014-15 ERU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 200 Offentligt UDENRIGSMINISTERIET Der er tale om et åbent samråd. Erhvervs- Vækst- og Eksportudvalget udbeder sig besvarelse

Læs mere

DI præsentation 04.05.2010

DI præsentation 04.05.2010 DI præsentation 04.05.2010 Præsentation af Universal Robots Vækst hvilken slags vækst ønsker vi Generelle forhold SWOT Konklusion Idégrundlag Idegrundlaget er at udvikle robotter der er: Fleksible Lette

Læs mere

Førende producent af system- og glasvægge i Skandinavien

Førende producent af system- og glasvægge i Skandinavien Førende producent af system- og glasvægge i Skandinavien Facts Repræsenteret i de fleste lande i Europa gennem forhandlere Foruden Europa også forhandlere i Mellemøsten, Afrika, Indien og Asien - i alt

Læs mere

MES Industriel IT SCADA Automation. Frontmatec. Fødevarer. (+45)

MES Industriel IT SCADA Automation. Frontmatec. Fødevarer. (+45) MES Industriel IT SCADA Automation Frontmatec Fødevarer (+45) 97 52 50 22 info@frontmatec.com www.frontmatec.com Tillad os at præsentere Frontmatec Vi har over 30 års erfaring med MES Industriel IT og

Læs mere

PRODUKTION & SALGSSELSKABER

PRODUKTION & SALGSSELSKABER Globalt salg og service Danfoss sælger produkter med tilhørende service over hele verden i et globalt netværk med 118 salgsselskaber og 72 forhandlere og distributører. Salgsselskaberne ledes fortrinsvist

Læs mere

Vidensdeling og kontinuert uddannelse er nøglebegreber hos FH Automation A/S.

Vidensdeling og kontinuert uddannelse er nøglebegreber hos FH Automation A/S. FH Automation A/S Rådgivning og Automa-tion indenfor: Scada PLC Drives & Motion Robotteknologi El-Tavler Elektrisk & Mekanisk Service Hos FH Automation har vi mange års erfaring med automatisering, og

Læs mere

ROBOCLUSTER. Nationalt innovationsnetværk for vækst og innovation gennem udvikling og udnyttelse af robotteknologi

ROBOCLUSTER. Nationalt innovationsnetværk for vækst og innovation gennem udvikling og udnyttelse af robotteknologi ROBOCLUSTER Nationalt innovationsnetværk for vækst og innovation gennem udvikling og udnyttelse af robotteknologi Veje til innovation Aalborg 6 Oktober Nationalt innovationsnetværk Samler de danske robotkompetencer

Læs mere

Vidensdeling og kontinuert uddannelse er nøglebegreber hos FH Automation A/S.

Vidensdeling og kontinuert uddannelse er nøglebegreber hos FH Automation A/S. FH Automation A/S Rådgivning og Automation indenfor: Scada PLC Drives & Motion Robotteknologi El-Tavler Elektromekanisk værksted Hos FH Automation A/S har vi mange års erfaring med automatisering, og vi

Læs mere

Produktion i Danmark. Førende fremstillingsvirksomheder satser. på digitalisering

Produktion i Danmark. Førende fremstillingsvirksomheder satser. på digitalisering Produktion i Danmark Førende fremstillingsvirksomheder satser på digitalisering Titel: Førende fremstillingsvirksomheder satser på digitalisering Udarbejdet af: Teknologisk Institut Analyse og Erhvervsfremme

Læs mere

MERE ORDEN BEDRE ARBEJDSMILJØ ØGET INDTJENING

MERE ORDEN BEDRE ARBEJDSMILJØ ØGET INDTJENING MERE ORDEN BEDRE ARBEJDSMILJØ ØGET INDTJENING Effektivt palleflow - ingen manuel håndtering af paller Dit udbytte med PALOMAT Orden og pladsbesparelse Optimeret palleflow Forbedret arbejdsmiljø Reducerede

Læs mere

Fødevarebranchen ruster sig til digitaliseringen

Fødevarebranchen ruster sig til digitaliseringen Peter Bernt Jensen, konsulent pebj@di.dk, 3377 3421 NOVEMBER 2017 Fødevarebranchen ruster sig til digitaliseringen Fødevarebranchen er god til robotter og automatisering, men kan blive endnu bedre til

Læs mere

Etablering og ekspansion på det tyske marked.

Etablering og ekspansion på det tyske marked. NORDKRON GmbH, Hamburg, 2013 Etablering og ekspansion på det tyske marked. Tyskland er et af Danmarks vigtigste ekportmarkeder; et nærmarked med stort potentiale og lige syd for grænsen. NORDKRON er en

Læs mere

State of Green Et offentligt-privat partnerskab for grøn vækst

State of Green Et offentligt-privat partnerskab for grøn vækst Velkommen State of Green Et offentligt-privat partnerskab for grøn vækst Helle Momsen Fredslund Project Manager Intelligent Energy Hvem står bag State of Green? State of Green er et offentligt-privat partnerskab

Læs mere

Øget produktivitet og kompleksitet

Øget produktivitet og kompleksitet Øget produktivitet og kompleksitet Intelligente netværk af mennesker, maskiner og produkter Kompleksitet, Produktivitet Dampen skaber industrielt samfund Elektriciteten og samlebånd skaber masseproduktion

Læs mere

Den nemme vej til den rigtige løsning

Den nemme vej til den rigtige løsning Den nemme vej til den rigtige løsning Vi er aldrig længere væk end den nærmeste telefon Du kan altid ringe og spørge til produkterne eller få klar besked om forventet levering af bestilte varer. Det er

Læs mere

INDUSTRI 4.0 POTENTIALERNE FOR DANSK INDUSTRIPRODUKTION

INDUSTRI 4.0 POTENTIALERNE FOR DANSK INDUSTRIPRODUKTION INDUSTRI 4.0 POTENTIALERNE FOR DANSK INDUSTRIPRODUKTION MADE styrker økosystemet omkring dansk produktion MADE skaber og deler viden baseret på industriel forskning MADE tilbyder et åbent netværk af små

Læs mere

Totalløsning til videokonferencer og præsentationer. Visual & Unified Communication

Totalløsning til videokonferencer og præsentationer. Visual & Unified Communication Totalløsning til videokonferencer og præsentationer Visual & Unified Communication Idéer kommer hurtigere rundt end mennesker Effektiv kommunikation er altafgørende for at drive en produktiv og bæredygtig

Læs mere

Præsentation af. Thomas Mathiasen. Faciliterer innovation. TM-Innovation

Præsentation af. Thomas Mathiasen. Faciliterer innovation. TM-Innovation Præsentation af Thomas Mathiasen Faciliterer innovation Personen bag - Thomas Mathiasen Mere end 20 års erfaring inden for international produktudvikling i den bio- og levnedsmiddel teknologiske industri.

Læs mere

Maj 2012. Ontasknaturally.com Case Studie. Hvordan E-Intelligence Sikrede Mere end 100% Tilbagebetaling På Investeringen til Ontasknaturally.

Maj 2012. Ontasknaturally.com Case Studie. Hvordan E-Intelligence Sikrede Mere end 100% Tilbagebetaling På Investeringen til Ontasknaturally. Hvordan E-Intelligence Sikrede Mere end 100% Tilbagebetaling På Investeringen til Ontasknaturally.com Maj 2012 Ontasknaturally.com Case Studie Ophavsret eintelligenceweb.com 2013 Kontakt os: eintelligenceweb.com

Læs mere

Supply Chain september, København. Capability building

Supply Chain september, København. Capability building Supply Chain 2017 12. september, København Supply Chain 2017 På konferencen Supply Chain 2017 får du som deltager en unik mulighed for at høre inspirerende præsentationer og deltage i et professionelt

Læs mere

Hvis det er muligt, vender vi gerne maskinen på hovedet for at løse en opgave

Hvis det er muligt, vender vi gerne maskinen på hovedet for at løse en opgave Hvis det er muligt, vender vi gerne maskinen på hovedet for at løse en opgave NAKSKOV MASKININDUSTRI ApS Parathed og fleksibilitet Viden Høj kvalitet Konkurrenceevne Lidt om os Vores virksomhed Hvis det

Læs mere

FOR FÅ SMÅ- OG MELLEMSTORE VIRKSOMHEDER I INDUSTRIEN SATSER PÅ NY TEKNOLOGI

FOR FÅ SMÅ- OG MELLEMSTORE VIRKSOMHEDER I INDUSTRIEN SATSER PÅ NY TEKNOLOGI FOR FÅ SMÅ- OG MELLEMSTORE VIRKSOMHEDER I INDUSTRIEN SATSER PÅ NY TEKNOLOGI ØKONOMISK ANALYSE For få små- og mellemstore virksomheder i industrien satser på ny teknologi Ny teknologi vil revolutionere

Læs mere

Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX. Effektiv Proces Produktion v/ Benny Jepsen & Henrik Oxlund

Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX. Effektiv Proces Produktion v/ Benny Jepsen & Henrik Oxlund Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX Effektiv Proces Produktion v/ Benny Jepsen & Henrik Oxlund Hjertet i EG er branchefokus Hjertet i EG er branchefokus Brancheløsning Brancheviden Erfaring

Læs mere

Vores kunder køber et produkt, men vi sælger en service

Vores kunder køber et produkt, men vi sælger en service Introduktion Riidr ApS er stiftet med det udtrykkelige formål at give nem adgang til e-bøger på det danske marked ved at gøre det simpelt, bekvemligt og billigt for kunder at købe deres ønskede e-bøger.

Læs mere

Guide: Få mere ud af messer. Gode råd til at få det fulde udbytte af at udstille på messer

Guide: Få mere ud af messer. Gode råd til at få det fulde udbytte af at udstille på messer Guide: Få mere ud af messer Gode råd til at få det fulde udbytte af at udstille på messer Messedeltagelse kræver hårdt benarbejde Enrico Krog Iversen er administrerende direktør i robotvirksomheden Universal

Læs mere

En identitet, Et navn. Jenk skifter navn til ebmpapst. ebm-papst Mulfingen GmbH & Co. KG. ebm-papst Denmark ApS

En identitet, Et navn. Jenk skifter navn til ebmpapst. ebm-papst Mulfingen GmbH & Co. KG. ebm-papst Denmark ApS En identitet, Et navn ebm-papst Mulfingen GmbH & Co. KG ebm-papst Denmark ApS Bachmühle 2 D-74673 Mulfingen Phone +49 7938 81-0 Fax +49 7938 81-110 info1@de.ebmpapst.com Vallensbækvej 21 DK 2605 Brøndby

Læs mere

Den historisk udvikling af den stilede, innovative JumpSeat

Den historisk udvikling af den stilede, innovative JumpSeat JumpSeat Den historisk udvikling af den stilede, innovative JumpSeat Innovationen finder mange veje, og det er svært at forudse fremtidens næste banebrydende design. Jumpseat stolen tog sin begyndelse

Læs mere

Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed

Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed SafeCom er repræsenteret af certificerede partnere i: Australien Danmark England Finland Frankrig Holland Hong Kong Indonesien Irland

Læs mere

Finansiering af opstartsvirksomheder. Bjarne Henning Jensen, Vækstfonden 19. august 2009

Finansiering af opstartsvirksomheder. Bjarne Henning Jensen, Vækstfonden 19. august 2009 Finansiering af opstartsvirksomheder Bjarne Henning Jensen, Vækstfonden 19. august 2009 Overblik Vækstfonden skaber flere nye vækstvirksomheder i Danmark. Vi opsøger og investerer i perspektivrige virksomheder,

Læs mere

Kardex Remstar by Intertex Løsninger til ekstreme krav ved tungt og langt gods

Kardex Remstar by Intertex Løsninger til ekstreme krav ved tungt og langt gods Kardex Remstar by Intertex Kardex Remstar by Intertex Løsninger til ekstreme krav ved tungt og langt gods Standard Solution Vertical Lift System Kardex Remstar Towermat: Opbevar stort og tungt gods effektivt

Læs mere

Introduktion til Danfoss

Introduktion til Danfoss Introduktion til Danfoss Danfoss udvikler teknologier, der gør verden i stand til at få mere ud af mindre. Vi imødekommer det stigende behov for infrastruktur, fødevarer, energieffektivitet og klimavenlige

Læs mere

MERE ORDEN BEDRE ARBEJDSMILJØ ØGET INDTJENING

MERE ORDEN BEDRE ARBEJDSMILJØ ØGET INDTJENING MERE ORDEN BEDRE ARBEJDSMILJØ ØGET INDTJENING Effektivt palleflow - ingen manuel håndtering af paller Dit udbytte med PALOMAT Orden og pladsbesparelse Optimeret palleflow Forbedret arbejdsmiljø Reducerede

Læs mere

Et åbent Europa skal styrke europæisk industri

Et åbent Europa skal styrke europæisk industri Januar 2014 Et åbent Europa skal styrke europæisk industri AF chefkonsulent Andreas Brunsgaard, anbu@di.dk Industrien står for 57 pct. af europæisk eksport og for to tredjedele af investeringer i forskning

Læs mere

PR122013 8. april 2013 Øknomi Seite 1 von 5. Konsekvent national og international ekspansion

PR122013 8. april 2013 Øknomi Seite 1 von 5. Konsekvent national og international ekspansion Øknomi Seite 1 von 5 Konsekvent national og international ekspansion Beckhoff Automation indtjener i 2012 en global omsætning på 408 mio. euro I året 2012 har Beckhoff Automation opnået en omsætning på

Læs mere

Velkommen til den nye og forbedrede Dynamicweb 9

Velkommen til den nye og forbedrede Dynamicweb 9 Velkommen til den nye og forbedrede Dynamicweb 9 Effektive kundeoplevelser på tværs af alle kanaler med én integreret platform. Én platform dækker (alle) dine digitale behov Med Dynamicweb 9 får du adgang

Læs mere

- I branchen siden 1997

- I branchen siden 1997 HANDLING - I branchen siden 1997 - I brancen siden 1997 DANSK INSTITUT FOR CERTIFICERING CERTIFIED BY ISO 9001:2008 www.dic.dk Profil BAYTECH A/S er grundlagt i 1997 og beliggende i industrikvarteret i

Læs mere

VI SKABER VÆKST GENNEM INNOVATIV UDVIKLING I DIN VIRKSOMHED

VI SKABER VÆKST GENNEM INNOVATIV UDVIKLING I DIN VIRKSOMHED VI SKABER VÆKST GENNEM INNOVATIV UDVIKLING I DIN VIRKSOMHED DU KAN BRUGE FOODNETWORK TIL... 210 mm MATCHMAKING Vi finder den rigtige samarbejdspartner til dig både danske og udenlandske Vi bygger bro mellem

Læs mere

Råvarekvalitet Der benyttes altid de bedste råvarer af californiske søde mandler samt smagfulde spanske mandler.

Råvarekvalitet Der benyttes altid de bedste råvarer af californiske søde mandler samt smagfulde spanske mandler. Lige siden etableringen i 1909 har Odense Marcipan haft fokus på marcipan af bedste kvalitet. Løbende er produktpaletten blevet udvidet, og i dag står Odense Marcipan for kvalitet og inspiration til fristende

Læs mere

Det bedste er blevet endnu bedre

Det bedste er blevet endnu bedre Det bedste er blevet endnu bedre Kræv den NYE ALPHA2 KONSTANT INNOVATION DET LIGGER I VORES GENER Med over 3 millioner solgte enheder på verdensplan har Grundfos ALPHA2 vist sig at være verdens bedst sælgende

Læs mere

www.kyocerabusinesspartner.dk

www.kyocerabusinesspartner.dk www.kyocerabusinesspartner.dk Hvem er vi Office Solutions Danmark er en 100% dansk ejet virksomhed med over 30 års erfaring fra branchen og er i dag Danmarks største og hurtigst voksende forhandler af

Læs mere

CERTAINTY INGENUITY ADVANTAGE. Computershare Din globale leverandør af investorservices

CERTAINTY INGENUITY ADVANTAGE. Computershare Din globale leverandør af investorservices CERTAINTY INGENUITY ADVANTAGE Computershare Din globale leverandør af investorservices Lokal ekspertise med global rækkevidde Computershares innovative investorservices sikrer value for money for dit selskab,

Læs mere

Virksomheder, der satser på større marked, vinder

Virksomheder, der satser på større marked, vinder Virksomheder, der satser på større marked, vinder Danske industrivirksomheder, der har satset på at udvide eller opdyrke nye markeder i det seneste år, har klaret sig bedre end øvrige virksomheder. Det

Læs mere

Indeholder alt det, der skaber værdi

Indeholder alt det, der skaber værdi Indeholder alt det, der skaber værdi Velkommen til en revolutionerende tilgang til lydløsninger velkommen til Jabra One Partner Program Bæredygtig vækst og øget profitabilitet er virksomhedsmål, vi alle

Læs mere

Historie og organisation

Historie og organisation Historie og organisation ECCO en dansk familievirksomhed 2 En multinational organisation 3 Hvem vil have os? 5 En mand og hans drøm 6 ECCO ejer hele værdikæden 7 ECCOs læderproduktion 8 damkjær & vesterager

Læs mere

powerperfector Optimer el-forbruget og spar på driftsbudgetterne

powerperfector Optimer el-forbruget og spar på driftsbudgetterne powerperfector Optimer el-forbruget og spar på driftsbudgetterne Beboer Sænk spændingen og sænk el-regningen Stigende el-priser er i stadig højere grad med til at lægge pres på både offentlige og private

Læs mere

Verdens originale arkitekt lampe designet i 1937 af Jac Jacobsen

Verdens originale arkitekt lampe designet i 1937 af Jac Jacobsen Verdens originale arkitekt lampe designet i 1937 af Jac Jacobsen Unikt design, gode lysegenskaber og en fleksibel fjederbalanceret arm, har placeret L-1 blandt verdens all time klassikere. L-1 er et enestående

Læs mere

Siemens 2011. Siemens globalt og i Danmark

Siemens 2011. Siemens globalt og i Danmark Siemens 2011 Siemens globalt og i Danmark Siemens Aktiv i tre sektorer Omsætning efter region Healthcare 93 mia DKK Energy 190 mia DKK 16% 29% 7,7 % 33% 6% 45% 49% Cross-Sector aktiviteter 36 mia DKK Industry

Læs mere

Dansk Solvarme ApS arbejder på private og erhverv i hele Skandinavien og har aktiviteter i blandt andet Østeuropa, Afrika og Sydamerika.

Dansk Solvarme ApS arbejder på private og erhverv i hele Skandinavien og har aktiviteter i blandt andet Østeuropa, Afrika og Sydamerika. Firmaprofil (CVR: 30564294) er et 100 procent dansk ejet firma med opstart i 2007 og udspringer af Nørresundby VVS, hvor VVS installatør Lars Christensen igennem mere end 25 år har haft fokus på energioptimering.

Læs mere

Industriel 3D måleteknik og digitalisering

Industriel 3D måleteknik og digitalisering Industriel 3D måleteknik og digitalisering Enestående service, professionelle teknikere og det bedste udstyr i verden gør Zebicon banebrydende indenfor industriel 3D scanning, 3D måling og digitalisering.

Læs mere

fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet

fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet Kompakt fuldisoleret fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet comfort 3 VXi øger komforten for dine kunder Drømmer du om endnu mere tilfredse kunder, er Redans VXi unit det oplagte valg.

Læs mere

En ny analyse fra REG LAB tegner en række opsigtsvækkende perspektiver for det danske fremstillingserhverv.

En ny analyse fra REG LAB tegner en række opsigtsvækkende perspektiver for det danske fremstillingserhverv. Pressemeddelelse Ny analyse: Fremtidens industri i Danmark En ny analyse fra REG LAB tegner en række opsigtsvækkende perspektiver for det danske fremstillingserhverv. Udflytningen af dansk produktion vil

Læs mere

GN Store Nord. Sydbank, den 11. maj 2005. Adm. direktør Jørn Kildegaard

GN Store Nord. Sydbank, den 11. maj 2005. Adm. direktør Jørn Kildegaard GN Store Nord Sydbank, den 11. maj 2005 Adm. direktør Jørn Kildegaard Mission GN vil som international markedsleder skabe et konkurrencedygtigt afkast til sine aktionærer gennem udvikling, produktion og

Læs mere

MIDTNET REGION MIDTJYLLAND STØTTER ERHVERVSRETTEDE, NETVÆRKSBASEREDE VIDENSAMARBEJDER MELLEM PRIVATE OG OFFENTLIGE

MIDTNET REGION MIDTJYLLAND STØTTER ERHVERVSRETTEDE, NETVÆRKSBASEREDE VIDENSAMARBEJDER MELLEM PRIVATE OG OFFENTLIGE Shanghai - central Denmark MIDTNET ERHVERVSRETTET VIDENSAMARBEJDE MELLEM REGION MIDTJYLLAND OG SHANGHAI REGION MIDTJYLLAND STØTTER ERHVERVSRETTEDE, NETVÆRKSBASEREDE VIDENSAMARBEJDER MELLEM PRIVATE OG OFFENTLIGE

Læs mere

Hvem er jeg? Steen Harder Ulrichsen, Teknologisk Institut, Robotteknologi, Odense

Hvem er jeg? Steen Harder Ulrichsen, Teknologisk Institut, Robotteknologi, Odense Hvem er jeg? Steen Harder Ulrichsen, shu@teknologisk.dk Teknologisk Institut, Robotteknologi, Odense shu@teknologisk.dk 7220 2997 Introduktion Facts Teknologisk Institut: selvejende, almennyttigt og non-profit

Læs mere

Langsigtet strategisk samarbejde med Universiteterne Behov og Muligheder

Langsigtet strategisk samarbejde med Universiteterne Behov og Muligheder -- Langsigtet strategisk samarbejde med Universiteterne Behov og Muligheder Indvielse af Nationalt Ingrediens Center 17. September 2014. Esben Laulund SVP CED Innovation, Chr. Hansen A/S Formand for Styregruppen

Læs mere

ReadSoft er den naturlige start på al elektronisk fakturahåndtering

ReadSoft er den naturlige start på al elektronisk fakturahåndtering INVOICE PROCESSING BEST PRACTICES FOR READSOFT ON PREMISE SOLUTIONS ReadSoft er den naturlige start på al elektronisk fakturahåndtering Er din håndtering af fakturaer dyr og tidskrævende så automatisér.

Læs mere

Labflex laboratoriestole. Elegante og ergonomiske stole til dit laboratorium

Labflex laboratoriestole. Elegante og ergonomiske stole til dit laboratorium Labflex laboratoriestole Elegante og ergonomiske stole til dit laboratorium Ny generation af lab stole Laboratoriestol med ergonomisk design, der giver intuitiv tilpasning og komfort. KONSTANT FORANDRING

Læs mere

Virksomheders internationalisering ikke kun for store virksomheder!

Virksomheders internationalisering ikke kun for store virksomheder! Virksomheders internationalisering ikke kun for store virksomheder! Lektor Per Servais, Ph.D. Det Samfundsvidenskabelige fakultet Syddansk Universitet Odense Agenda Udgangspunkt; Traditionelle internationaliserings

Læs mere