Formandens orientering om driften i det forløbne år til brugermødet den 30. maj 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Formandens orientering om driften i det forløbne år til brugermødet den 30. maj 2016"

Transkript

1 Side 1 af 10 Formandens orientering om driften i det forløbne år til brugermødet den 30. maj 2016 I har alle fået årsrapporten for 2015, der indeholder koncernens årsberetning og regnskab. Koncernregnskabet omfatter Fonden Langelands Elforsyning samt dattervirksomheder, det vil sige selskaber hvor fonden ejer mere end 50 %. Fonden Langelands Elforsyning fik et samlet underskud efter skat på 19,3 millioner kroner i Det er selvfølgelig ikke et resultat vi er glade ved. Vi besluttede i bestyrelsen at nedskrive værdien af vores vindmøller i Lejbølle på grund af de meget lave elpriser. Vi har nedskrevet de 2 vindmøller med knap 30,6 millioner. Det er en engangsnedskrivning og hvis elpriserne skulle stige meget, Ja så kan vi opskrive værdien igen. Regnskabet vil Kim senere gennemgå.

2 Side 2 af 10 På repræsentantskabsmødet i december sidste år orienterede vi om bestyrelsens arbejde med ændring af vores vedtægter. Den 19. april i år fik vi godkendelsen fra Erhvervsstyrelsen og Civilstyrelsen og kunne så formelt godkende ændringerne endelig på vores bestyrelsesmøde den 25. april i år. De nye vedtægter ligger på vores hjemmeside. Kim vil gennem ændringerne i forbindelse med han gennem går regnskabet. Vi er glade ved at vedtægtsændringerne nu er godkendt og bestyrelsen har mulighed for at uddele større beløb til almennyttige formål på Langeland. Vi meldte ud sidste år, at bestyrelsen var indstillet på at give 8 til 10 millioner til den nye svømmehal, hvis vi fik lov til det. Det vil vi stadig væk. Vi afventer lige nu et svar fra Erhvervsstyrelsen om hvorvidt Langeland Kommune betragtes som medstifter af Fonden Langelands Elforsyning. En fond må nemlig ikke uddele penge til sine stiftere. Svaret er selvfølgelig afgørende, hvis svømmehallen bliver kommunal ejet.

3 Side 3 af 10 På grund af underskuddet på 19,3 millioner i regnskabet for 2015 kan vi her i 2016 maksimalt uddele godt 3 millioner. Det er selvfølgelig noget mindre end de 8 til 10 millioner vi meldte ud sidste år. Men vi er indstillet på at støtte svømmehallen og får forhåbentligt mulighed for at give mere en de 3 millioner de kommende år. I forbindelse med arbejdet med ændringen af vedtægterne gjorde Erhvervsstyrelsen vores advokat opmærksom på at Fonden Langelands Elforsyning skal overholde kravet om at flertallet af bestyrelsesmedlemmerne i en fond ikke må vælges af et repræsentantskab. Erhvervsstyrelsen bad samtidig om, at vi inden udgangen af marts måned 2016 kom med vores forslag til hvordan vi ville opfylde det. Vi har gennem vores advokat Johan Weihe fra advokatfirmaet Bech- Bruun skrevet til Erhvervsstyrelsen, at vi mener vores vedtægter er meget demokratiske og de har været det siden Langelands Elforsyning blev oprettet i Vi mener ikke det er i brugernes interesse at ændre på - at hele bestyrelsen vælges af vores repræsentantskab. Vi har endnu ikke fået svar fra Erhvervsstyrelsen. Vores vedtægter er derfor ikke ændret på det punkt og hele bestyrelsen vælges stadig af repræsentantskabet.

4 Side 4 af 10 Der er vedtaget en ny fondslov og det betyder blandt andet at bestyrelsen skal tage stilling til 16 anbefalinger om god fondsledelse. Det skal ske efter FØLG eller FORKLAR princippet. Det vil sige hvis vi ikke følger anbefalingerne skal vi redegøre for hvorfor vi ikke gør det. Bestyrelsen skal offentligøre sin stilling til de 16 anbefalinger. Vi har valgt at tage vores stilling til anbefalingerne med i årsrapporten. Ud af de 16 anbefalinger er der kun 2, hvor vi ikke følger anbefalingen. Det anbefales, at flertallet i bestyrelse og direktion ikke er sammenfaldende i fonden og datterselskaber. Det er det i vores lille koncern og det mener vi i bestyrelsen er den bedst egnede struktur for os. Det anbefales at de enkelte bestyrelsesmedlemmers honorar og direktørens løn oplyses i årsrapporten. Vi har altid oplyst det samlede vederlag for bestyrelse og direktør. Det mener vi er det rigtige. Målet må være at vise at det samlede vederlag ikke er urimeligt.

5 Side 5 af 10 For at følge op på Øboen s artikel har jeg ikke noget imod at oplyse nysgerrige sjæle bestyrelsens honorar i Formanden Næstformand Øvrige medlemmer ,- kroner ,- kroner ,- kroner hver. Der ud over udbetales diæter, hvis man deltager i møder uden for øen. De øvrige 14 anbefalinger følger vi. Jeg vil dog gerne her oplyse, at spørgsmålet om uafhængighed hos bestyrelsesmedlemmerne udelukkende drejer sig om hvor længe man har siddet i bestyrelsen. Hvis man har været med i mere end 12 år anses man ikke som uafhængig.

6 Side 6 af 10 Vi indgik i 2015 en aftale med TDC om brug af vores tomrør. Vi stiller vores tomrør til rådighed vederlagsfrit for TDC de steder hvor de kan bruge dem. Den aftale vi har indgået med TDC vil og kan vi indgå med alle der er interesseret i at bruge vores tomrør. Vi har udarbejdet de skriftlige betingelser for brug af tomrørene. Betingelserne ligger på vores hjemmeside. Vi har forstået at TDC starter de første projekter op på Nordlangeland inden længe.

7 Side 7 af 10 LEF NET A/S er det selskab vor en af vores hovedaktiviteter ligger. Det er vores netvirksomhed der ejer ledningsnettet og distribuerer elektricitet. Selskabet drives efter bevilling fra Energistyrelsen. Vi har altid prioriteret leveringssikkerheden højt og har da også igen i 2015 haft et år med få fejl og afbrydelser. Vi har haft 4 fejl på 10 kv nettet, 5 lavspændingsfejl og 20 sprungne sikringer. For at kunne leve op til vores mål om en god forsyningssikkerhed investerer vi da også stadig i vores elektriske anlæg hvert år. I årsrapporten er driften beskrevet detaljeret. Jeg vil dog her nævne, at vi længe har arbejdet med planlægningen af et nyt 10 kv søkabel til Strynø, da det 40 år gamle søkabel mellem Siø og Strynø er defekt og ude af drift. Så vi har forsynet Strynø med vores søkabel fra Kædeby Haver. Vi kan ikke undvære en reserveforbindelse og har heldigvis nu fået tilladelse til at udlægge et nyt søkabel fra Kragholm til Strynø.

8 Side 8 af 10 Museet har undersøgt havbunden og har ikke fundet noget. Så vi er i gang med at planlægge selve udlægningen og forventer det nye søkabel er i drift til efteråret. I 2015 steg vores områdeforbrug 0,7 procent til godt 73,7 millioner kilowatttimer. Den samlede grønne el-produktion var 130,3 millioner kilowatttimer. Det svarer til 177 % grøn el vi er en meget grøn ø rent el-mæssigt. I 2015 har vi brugt store ressourcer på at forberede engrosmodellen, der blev indført i år den 1. april. I dag er det således Langelands Elforsyning A/S der udsender elregningen til vore kunder. I forbindelse med omlægningen af vores IT-system har vi måtte lukke LEF WEB ned og dermed også vores APP til mobiltelefonerne. Vi har fået mange henvendelser fra vores kunder i den forbindelse. Vi arbejder på højtryk for at få en ny LEF WEB med tilhørende APP. Det bliver fremover Langelands Elforsyning A/S der driver LEF WEB og derfor bliver det kun vores egne kunder der vil kunne bruge den.

9 Side 9 af 10 Langelands Elforsyning A/S sælger kun el i LEF NET A/S netområde. Dvs. Langeland, Siø, Strynø og Strynø Kalv. Det er stadig vores prispolitik, at elpriserne til kunderne skal være så lave som muligt. Hvis man går ind ELPRIS.DK vil man kunne se at vores elpriser er blandt de laveste. LEF Vind 1 der ejer den ene vindmølle i Lejbølle og LEF Vind 2 der ejer 54,5 % af andelene i en af de andre har begge haft en tilfredsstillende produktion i Men vi har som jeg tidligere nævnte valgt at nedskrive den regnskabsmæssige værdi på vindmøllerne i begge selskaber. Gadelys Langeland A/S har haft sit 8. driftsår. Gadelys Langeland har godt 3300 gadelamper. Vi udskifter de gamle træmaster med stålmaster monteret med LED armaturer. Vi mangler at udskifte ca. 150 træmaster. Når vi er færdige med det, så har vi over 1500 gadelamper monteret med kviksølvslamper. Kviksølvspærer er udgået, så disse skal udskiftes over en årrække.

10 Side 10 af 10 Fonden De Langelandske Kunsttårne. Som de tidligere år har der både været fernisering og tårnsangerdag i Bestyrelsen vil gerne takke arbejdsgruppen der står for det store arbejde der gøres i denne forbindelse. Takket være endnu et unikt samarbejde mellem kunstnerne, Turist- og Erhvervsforeningen Langeland, Langeland Kommune, politihjemmeværnet og Langelands Elforsyning kan det lade sig gøre. Det var lidt om hvordan det går i vores selskaber. Regnskaberne for 2015 vil Kim gennemgå om lidt. Jeg vil slutte med som jeg plejer - at udtrykke bestyrelsens tak til alle vore medarbejdere for en god og loyal arbejdsindsats. Tak til de forbrugere der er mødt op, og tak til repræsentantskabet for jeres interesse for LEF. Tak til mine bestyrelseskolleger og tak til dig Kim. Med denne orientering vil jeg igen overlade ordet til dirigenten.

Formandens orientering om driften i det forløbne år til brugermødet den 29. maj 2017

Formandens orientering om driften i det forløbne år til brugermødet den 29. maj 2017 Side 1 af 11 Formandens orientering om driften i det forløbne år til brugermødet den 29. maj 2017 Vi glæder os over den stigende interesse der er for vores lille koncern - Fonden Langelands Elforsyning

Læs mere

Side 1 af 6. Repræsentantskabsmøde mandag den 5. december 2016.

Side 1 af 6. Repræsentantskabsmøde mandag den 5. december 2016. Side 1 af 6 Repræsentantskabsmøde mandag den 5. december 2016. Meddelelser fra formanden. Året 2016 er på held og et nyt år står snart klar. Direktør Kim Hansen vil senere gennemgå forventet regnskab for

Læs mere

Formandens orientering om driften i det forløbne år til brugermødet den 27. maj 2019

Formandens orientering om driften i det forløbne år til brugermødet den 27. maj 2019 Side 1 af 11 Formandens orientering om driften i det forløbne år til brugermødet den 27. maj 2019 Velkommen til brugermøde i Fonden Langelands Elforsyning. Vi har igen i år valgt at holde brugermødet her

Læs mere

Side 1 af 8. Direktør Kim Hansen vil lidt senere gennemgå regnskabstallene.

Side 1 af 8. Direktør Kim Hansen vil lidt senere gennemgå regnskabstallene. Side 1 af 8 Repræsentantskabsmøde mandag den 4. december 2017. Meddelelser fra formanden. Sammen med dagsordenen har i fået udsendt forventet regnskab for 2017 og budget 2018 for Fonden Langelands Elforsyning.

Læs mere

Vedtægter. For Fonden Langelands Elforsyning

Vedtægter. For Fonden Langelands Elforsyning Vedtægter For Fonden Langelands Elforsyning 1. Navn og hjemsted 1.1. Fondens navn er Fonden Langelands Elforsyning. 1.2. Dens hjemsted er Langeland Kommune. 2. Formål 2.1. Fonden Langelands Elforsynings

Læs mere

Vedtægter for Fonden Langelands Elforsyning

Vedtægter for Fonden Langelands Elforsyning Vedtægter for Fonden Langelands Elforsyning 1. 1.1 1.2 Navn og hjemsted Fondens navn er Fonden Langelands Elforsyning. Dens hjemsted er Langeland Kommune. 2. 2.1 2.2 2.3 Formål Fonden Langelands Elforsynings

Læs mere

Side 1 af 6. Repræsentantskabsmøde mandag den 3. december 2018.

Side 1 af 6. Repræsentantskabsmøde mandag den 3. december 2018. Side 1 af 6 Repræsentantskabsmøde mandag den 3. december 2018. Meddelelser fra formanden. Sammen med dagsordenen har I fået udsendt forventet regnskab for 2018 og budget 2019 for Fonden Langelands Elforsyning.

Læs mere

Gode og mindre gode eksempler på forklaringer, når en anbefaling IKKE følges

Gode og mindre gode eksempler på forklaringer, når en anbefaling IKKE følges Gode og mindre gode eksempler på forklaringer, når en anbefaling IKKE følges Generelle eksempler Gode eksempler Eksempler, der ikke overholder 1 Vi har bedt revisionen komme med udkast til redegørelse

Læs mere

Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse 2017, jf. årsregnskabslovens 77 a

Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse 2017, jf. årsregnskabslovens 77 a Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse 2017, jf. årsregnskabslovens 77 a Anbefaling 1.1. Det anbefales, at bestyrelsen vedtager retningslinjer for ekstern kommunikation, herunder hvem, der kan, og

Læs mere

Redegørelsen udgør en bestanddel af ledelsesberetningen i fondens årsrapport med følgende regnskabsperiode: 1. januar 31.

Redegørelsen udgør en bestanddel af ledelsesberetningen i fondens årsrapport med følgende regnskabsperiode: 1. januar 31. Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a Bemærk! Redegørelsen udgør en bestanddel af ledelsesberetningen i fondens årsrapport med følgende regnskabsperiode: 1. januar 31.

Læs mere

News & Updates Corporate/Commercial. Ny lov om erhvervsdrivende fonde

News & Updates Corporate/Commercial. Ny lov om erhvervsdrivende fonde Ny lov om erhvervsdrivende fonde Ny lov om erhvervsdrivende fonde Den 3. juni 2014 vedtog Folketinget ny lov om erhvervsdrivende fonde. Ved loven tilpasses en lang række forhold i væsentligt omfang til

Læs mere

Redegørelsen udgør en bestanddel af ledelsesberetningen i fondens årsrapport med følgende regnskabsperiode: 1. januar 31.

Redegørelsen udgør en bestanddel af ledelsesberetningen i fondens årsrapport med følgende regnskabsperiode: 1. januar 31. Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a Bemærk! Redegørelsen udgør en bestanddel af ledelsesberetningen i fondens årsrapport med følgende regnskabsperiode: 1. januar 31.

Læs mere

Hvad kan skemaet bruges til?

Hvad kan skemaet bruges til? Hvad kan skemaet bruges til? Skemaet er tænkt som et hjælperedskab for de erhvervsdrivende fonde, som ønsker at afgive den lovpligtige redegørelse for god fondsledelse i skemaform, jf. årsregnskabslovens

Læs mere

VEDTÆGTER for Danmarks Økologiske Jordbrugsfond

VEDTÆGTER for Danmarks Økologiske Jordbrugsfond Anmelder: 86121999 Advokatfirmaet Rödstenen I/S v/ Advokat Thomas Schioldan Sørensen J. nr. 14689 VEDTÆGTER for Danmarks Økologiske Jordbrugsfond 1 Navn, hjemsted og stifter Stk. 3. Stk. 4. Fondens navn

Læs mere

VEDTÆGTER for Danmarks Økologiske Jordbrugsfond

VEDTÆGTER for Danmarks Økologiske Jordbrugsfond Anmelder: 86121999 Advokatfirmaet Rödstenen I/S v/ Advokat Thomas Schioldan Sørensen J. nr. 14689 VEDTÆGTER for Danmarks Økologiske Jordbrugsfond 1 Navn, hjemsted og stifter Fondens navn er Danmarks Økologiske

Læs mere

Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a.

Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. Skema til Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. 1 Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse,

Læs mere

God fondsledelse 2018 i Fonden Diakonissehuset Sankt Lukas Stiftelsen

God fondsledelse 2018 i Fonden Diakonissehuset Sankt Lukas Stiftelsen God fondsledelse 2018 i Fonden Diakonissehuset Sankt Lukas Stiftelsen Fonden Diakonissehuset Sankt Lukas Stiftelsen er en erhvervsdrivende almennyttig fond. Redegørelsen kan opfattes som en del af ledelsesberetningen

Læs mere

Anbefalinger for god Fondsledelse

Anbefalinger for god Fondsledelse Anbefalinger for god Fondsledelse Poul Erik Bech Fonden er ikke omfattet af den lovpligtige redegørelse om god fondsledelse i erhvervsdrivende fonde, jf. årsregnskabslovens 77 a, men har valgt at forholde

Læs mere

Aktivt ejerskab i erhvervsfonde Bestyrelsens fokus på værdiskabelse Kim Füchsel. Seminar d. 30. januar 2014

Aktivt ejerskab i erhvervsfonde Bestyrelsens fokus på værdiskabelse Kim Füchsel. Seminar d. 30. januar 2014 www.pwc.dk Aktivt ejerskab i erhvervsfonde Bestyrelsens fokus på værdiskabelse Foreningen til udvikling af bestyrelsesarbejde i Danmark Seminar d. 30. januar 2014 Revision. Skat. Rådgivning. Bestyrelsens

Læs mere

Købmand Herman Sallings Fond. Anbefalinger for god Fondsledelse. Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77

Købmand Herman Sallings Fond. Anbefalinger for god Fondsledelse. Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 Købmand Herman Sallings Fond Anbefalinger for god Fondsledelse Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 Fonden er omfattet af Anbefalingerne for god Fondsledelse, som er tilgængelige

Læs mere

Vedtægt for Fonden Geopark Odsherred

Vedtægt for Fonden Geopark Odsherred 1. Stiftelse Vedtægt for Fonden Geopark Odsherred 1.1. Fonden Geopark Odsherred er stiftet af Odsherred Kommune. 1.2. Der er ikke tillagt stifteren, væsentlige gavegivere/bidragsydere eller andre særlige

Læs mere

Redegørelse for god fondsledelse

Redegørelse for god fondsledelse Redegørelse for god fondsledelse Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. Bemærk! Redegørelsen udgør en bestanddel af ledelsesberetningen i fondens årsrapport

Læs mere

God fondsledelse COPENHAGEN JAZZ FESTIVAL FONDEN

God fondsledelse COPENHAGEN JAZZ FESTIVAL FONDEN God fondsledelse Copenhagen Jazz Festival Fonden er omfattet af Komitéen for god Fondsledelses Anbefalinger for god Fondsledelse. Læs i det vedlagte skema, hvordan fonden forholder sig til anbefalingerne.

Læs mere

Bestyrelsens redegørelse for, hvordan man forholder sig til anbefalinger om god fondsledelse, jf. 60 i lov om erhvervsdrivende fonde.

Bestyrelsens redegørelse for, hvordan man forholder sig til anbefalinger om god fondsledelse, jf. 60 i lov om erhvervsdrivende fonde. Bestyrelsens redegørelse for, hvordan man forholder sig til anbefalinger om god fondsledelse, jf. 60 i lov om erhvervsdrivende fonde. 1 Indledning: Følg eller forklar Det følger af årsregnskabslovens 77

Læs mere

Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a.

Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. Skema til Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. 1 Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse,

Læs mere

Hvad kan skemaet bruges til?

Hvad kan skemaet bruges til? Hvad kan skemaet bruges til? Skemaet er tænkt som et hjælperedskab for de erhvervsdrivende fonde, som ønsker at afgive den lovpligtige redegørelse for god fondsledelse i skemaform, jf. årsregnskabslovens

Læs mere

Redegørelse for god fondsledelse, jf. årsregnskabsloven 77 a

Redegørelse for god fondsledelse, jf. årsregnskabsloven 77 a Redegørelse for god fondsledelse, jf. årsregnskabsloven 77 a Dansk Kyst- og Naturturisme er omfattet af Anbefalingerne for god Fondsledelse, som er tilgængelige på Komitéen for god Fondsledelses hjemmeside

Læs mere

Riisfort Fonden. Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. April 2015

Riisfort Fonden. Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. April 2015 Riisfort Fonden Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a April 2015 1 Anbefalinger for god Fondsledelse Fonden er omfattet af Anbefalingerne for god Fondsledelse,

Læs mere

Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a.

Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. Skema til Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. 1 Hvad kan skemaet bruges til? Skemaet

Læs mere

DANMARKS ØKOLOGISKE JORDBRUGSFOND

DANMARKS ØKOLOGISKE JORDBRUGSFOND BILAG 5-2 VEDTÆGTER DANMARKS ØKOLOGISKE JORDBRUGSFOND Anmelder: 86121999 Advokatfirmaet Rödstenen I/S J. nr. 14689 VEDTÆGTER for Danmarks Økologiske Jordbrugsfond 1 Navn, hjemsted og stifter Stk. 4. Fondens

Læs mere

Redegørelsen udgør en bestanddel af ledelsesberetningen i fondens årsrapport med følgende regnskabsperiode: 1. januar december 2015.

Redegørelsen udgør en bestanddel af ledelsesberetningen i fondens årsrapport med følgende regnskabsperiode: 1. januar december 2015. Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a Redegørelsen udgør en bestanddel af ledelsesberetningen i fondens årsrapport med følgende regnskabsperiode: 1. januar 2015 31. december

Læs mere

Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. IEF Fonden 2015

Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. IEF Fonden 2015 Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. IEF Fonden 2015 Skema til Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. 1 Hvad kan skemaet

Læs mere

Anbefalinger for god Fondsledelse I Muskelsvindfonden

Anbefalinger for god Fondsledelse I Muskelsvindfonden Anbefalinger for god Fondsledelse I Muskelsvindfonden Fonden er omfattet af Anbefalingerne for god Fondsledelse, som er tilgængelige på Komitéen for god Fondsledelses hjemmeside www.godfondsledelse.dk.

Læs mere

Redegørelsen udgør en bestanddel af ledelsesberetningen i fondens årsrapport med følgende regnskabsperiode: 1. januar 31. december 2015.

Redegørelsen udgør en bestanddel af ledelsesberetningen i fondens årsrapport med følgende regnskabsperiode: 1. januar 31. december 2015. Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a Politiken-Fonden Bemærk! Redegørelsen udgør en bestanddel af ledelsesberetningen i fondens årsrapport med følgende regnskabsperiode:

Læs mere

Anbefalinger for god Fondsledelse

Anbefalinger for god Fondsledelse Anbefalinger for god Fondsledelse Fonden er omfattet af Anbefalingerne for god Fondsledelse, som er tilgængelige på Komitéen for god Fondsledelses hjemmeside www.godfondsledelse.dk. Anbefaling Fonden følger

Læs mere

Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a for 2017.

Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a for 2017. Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a for 2017. Skema til Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. 1 1. Åbenhed og kommunikation

Læs mere

Syddansk Universitetsforlag

Syddansk Universitetsforlag Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. Syddansk Universitetsforlag Skema til Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. 1 Hvad

Læs mere

Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a for Krista og Viggo Petersens Fond

Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a for Krista og Viggo Petersens Fond 6030/23 Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a for Krista og Viggo Petersens Fond KV Fonden er en erhvervsdrivende fond omfattet af erhvervsfondslovens og årsregnskabslovens

Læs mere

Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse 2018, jf. årsregnskabslovens 77 a

Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse 2018, jf. årsregnskabslovens 77 a Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse 2018, jf. årsregnskabslovens 77 a Bemærk! Redegørelsen udgør en bestanddel af ledelsesberetningen i fondens årsrapport med følgende regnskabsperiode: 1. april

Læs mere

Skema for Anbefalinger for God Fondsledelse

Skema for Anbefalinger for God Fondsledelse Skema for Anbefalinger for God Fondsledelse Anbefaling 1. Åbenhed og kommunikation 1.1. Det anbefales, at bestyrelsen vedtager retningslinjer for ekstern kommunikation, herunder hvem, der kan, og skal

Læs mere

Redegørelsen udgør en bestanddel af ledelsesberetningen i fondens årsrapport med følgende regnskabsperiode: 2015

Redegørelsen udgør en bestanddel af ledelsesberetningen i fondens årsrapport med følgende regnskabsperiode: 2015 Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a Bemærk! Redegørelsen udgør en bestanddel af ledelsesberetningen i fondens årsrapport med følgende regnskabsperiode: 2015 Anbefalinger

Læs mere

1. Fondens navn er Fonden Sydfyns Elforsyning, forkortet Fonden SEF.

1. Fondens navn er Fonden Sydfyns Elforsyning, forkortet Fonden SEF. Fonden Sydfyns Elforsyning Vedtægter - 12. udgave 2017 NR 35 032017 41 021 FONDEN SYDFYNS ELFORSYNING //CVR VEDTÆGTER A5_Vedtægter_2017.indd 1 30/08/2017 09.17 2 FONDEN SYDFYNS ELFORSYNING // VEDTÆGTER

Læs mere

Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a.

Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. Skema til Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. 1 Følg eller forklar Det følger af

Læs mere

Anbefalinger for God Fondsledelse i EuroVenue (Fond)

Anbefalinger for God Fondsledelse i EuroVenue (Fond) Anbefalinger for God Fondsledelse i EuroVenue (Fond) Fonden er omfattet af Anbefalingerne for God Fondsledelse, som er tilgængelige på Komitéen for God Fondsledelses hjemmeside www.godfondsledelse.dk.

Læs mere

Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a.

Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. Skema til Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. 1 Anbefalinger for god Fondsledelse

Læs mere

Vedtægter. Navn og formål

Vedtægter. Navn og formål Vedtægter Navn og formål 1 Andelsselskabets navn er Grindsted El- og Varmeværk A.M.B.A. og dets hjemsted er Grindsted. Selskabets hovedformål er på bedste og billigste måde, sammen med sine datterselskaber

Læs mere

KFI Erhvervsdrivende Fond

KFI Erhvervsdrivende Fond Skema til Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. KFI Erhvervsdrivende Fond Skema til Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. 1 Følg

Læs mere

Fonden er omfattet af Anbefalingerne for god Fondsledelse, som er tilgængelige på Komitéen for god Fondsledelses hjemmeside

Fonden er omfattet af Anbefalingerne for god Fondsledelse, som er tilgængelige på Komitéen for god Fondsledelses hjemmeside Købmand Herman Sallings Fond Redegørelse for god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a Fonden er omfattet af Anbefalingerne for god Fondsledelse, som er tilgængelige på Komitéen for god Fondsledelses

Læs mere

Redegørelsen udgør en bestanddel af ledelsesberetningen i fondens årsrapport med følgende regnskabsperiode:

Redegørelsen udgør en bestanddel af ledelsesberetningen i fondens årsrapport med følgende regnskabsperiode: INDUSTRIENS FOND (CVR. 14536175) Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a Redegørelsen udgør en bestanddel af ledelsesberetningen i fondens årsrapport med følgende regnskabsperiode:

Læs mere

Fonden er omfattet af Anbefalingerne for god Fondsledelse, som er tilgængelige på Komitéen for god Fondsledelses hjemmeside

Fonden er omfattet af Anbefalingerne for god Fondsledelse, som er tilgængelige på Komitéen for god Fondsledelses hjemmeside Fonden Fuglevænget Anbefalinger for god Fondsledelse Fonden er omfattet af Anbefalingerne for god Fondsledelse, som er tilgængelige på Komitéen for god Fondsledelses hjemmeside www.godfondsledelse.dk.

Læs mere

Redegørelsen udgør en bestanddel af ledelsesberetningen i fondens årsrapport med følgende regnskabsperiode:

Redegørelsen udgør en bestanddel af ledelsesberetningen i fondens årsrapport med følgende regnskabsperiode: INDUSTRIENS FOND (CVR. 14536175) Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a Redegørelsen udgør en bestanddel af ledelsesberetningen i fondens årsrapport med følgende regnskabsperiode:

Læs mere

Fonden for Nordisk Institut for Kiropraktik og Klinisk Biomekanik

Fonden for Nordisk Institut for Kiropraktik og Klinisk Biomekanik Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. Fonden for Nordisk Institut for Kiropraktik og Klinisk Biomekanik Skema til Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse,

Læs mere

Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. IEF Fonden 2017

Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. IEF Fonden 2017 Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. IEF Fonden 2017 Skema til Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. 1 Hvad kan skemaet

Læs mere

VILLUM FONDENs efterlevelse af Anbefalingerne for god Fondsledelse. Anbefalinger for god Fondsledelse

VILLUM FONDENs efterlevelse af Anbefalingerne for god Fondsledelse. Anbefalinger for god Fondsledelse VILLUM FONDENs efterlevelse af Anbefalingerne for god Fondsledelse VILLUM FONDEN er ikke en erhvervsdrivende fond. VILLUM FONDEN ønsker åbenhed og har derfor valgt frivilligt at redegøre for Fondens aktiviteter

Læs mere

Vedtægter for LEF NET A/S

Vedtægter for LEF NET A/S Vedtægter for LEF NET A/S 1 Navn, hjemsted og formål 1.1 Selskabets navn er LEF NET A/S. 1.2 Selskabets hjemsted er Rudkøbing Kommune. 2 Selskabets formål 2.1 Selskabets formål er at drive netvirksomhed

Læs mere

SVEND ANDERSEN FONDEN

SVEND ANDERSEN FONDEN SVEND ANDERSEN FONDEN Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a Fonden er omfattet af Anbefalingerne for god fondsledelse, som er tilgængelige på Komitéen for god fondsledelses

Læs mere

Redegørelsen vil udgøre en bestanddel af ledelsesberetningen i fondens årsrapport med følgende regnskabsperiode:

Redegørelsen vil udgøre en bestanddel af ledelsesberetningen i fondens årsrapport med følgende regnskabsperiode: FONDEN AM-LAB DANMARK (CVR 39144344) Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a Redegørelsen vil udgøre en bestanddel af ledelsesberetningen i fondens årsrapport med følgende

Læs mere

Carl og Lise Bros Fonds tilgang Fonden følger anbefalingen.

Carl og Lise Bros Fonds tilgang Fonden følger anbefalingen. ANBEFALINGER FOR GOD FONDSLEDELSE - SKEMA Fonden er omfattet af Anbefalingerne for god Fondsledelse, som er tilgængelige på Komitéen for god Fondsledelses hjemmeside www.godfondsledelse.dk. Anbefaling

Læs mere

Nedenfor har Den Selvejende Institution Skandinavisk Yoga og Meditationsskole forholdt sig til anbefalingerne:

Nedenfor har Den Selvejende Institution Skandinavisk Yoga og Meditationsskole forholdt sig til anbefalingerne: Anbefalinger for god Fondsledelse Fonden er omfattet af Anbefalingerne for god Fondsledelse, som er tilgængelige på Komitéen for god Fondsledelses hjemmeside www.godfondsledelse.dk. Nedenfor har Den Selvejende

Læs mere

Anbefalinger for god Fondsledelse

Anbefalinger for god Fondsledelse Novo Nordisk Fonden, 21. marts 2017 er for god Fondsledelse Fonden er omfattet af erne for god Fondsledelse, som er tilgængelige på Komitéen for god Fondsledelses hjemmeside www.godfondsledelse.dk. IKKE

Læs mere

Det Østasiatiske Kompagnis Almennyttige Fond (CVR-nr )

Det Østasiatiske Kompagnis Almennyttige Fond (CVR-nr ) Det Østasiatiske Kompagnis Almennyttige Fond (CVR-nr. 12390440) Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a Redegørelsen udgør en bestanddel af ledelsesberetningen i fondens

Læs mere

Musikteatret Holstebro Fond

Musikteatret Holstebro Fond Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. Musikteatret Holstebro Fond Skema til Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. 1 Hvad

Læs mere

Redegørelse for God Fondsledelse for Fonden CAPNOVA Invest Zealand, vedtaget af Fondens bestyrelse for 2016

Redegørelse for God Fondsledelse for Fonden CAPNOVA Invest Zealand, vedtaget af Fondens bestyrelse for 2016 Redegørelse for God Fondsledelse for Fonden CAPNOVA Invest Zealand, vedtaget af Fondens bestyrelse for 2016 Fonden er omfattet af Anbefalingerne for god Fondsledelse, som er tilgængelige på Komitéen for

Læs mere

Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a.

Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. Skema til Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. 1 Hvad kan skemaet bruges til? Skemaet

Læs mere

CBS Executive Fonden. Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a.

CBS Executive Fonden. Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. CBS Executive Fonden Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. Udarbejdet i forbindelse med Fondens årsrapport for regnskabsperioden 2015 Skema til Lovpligtig redegørelse

Læs mere

Anbefalinger for god Fondsledelse

Anbefalinger for god Fondsledelse Novo Nordisk Fonden, 16. marts 2018 er for god Fondsledelse Fonden er omfattet af erne for god Fondsledelse, som er tilgængelige på Komitéen for god Fondsledelses hjemmeside www.godfondsledelse.dk. IKKE

Læs mere

Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. For Jurrådets Fond Cvr

Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. For Jurrådets Fond Cvr Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. For Jurrådets Fond Cvr 83 80 90 19 Bemærk! Redegørelsen udgør en bestanddel af ledelsesberetningen i fondens årsrapport

Læs mere

Anbefalinger for God Fondsledelse for Fonden CAT

Anbefalinger for God Fondsledelse for Fonden CAT Anbefalinger for God Fondsledelse for Fonden CAT Fonden er omfattet af Anbefalingerne for god Fondsledelse, som er tilgængelige på Komitéen for god Fondsledelses hjemmeside www.godfondsledelse.dk. Anbefaling

Læs mere

Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a.

Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. Skema til Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. 1 Hvad kan skemaet bruges til? Skemaet

Læs mere

Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a

Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a Følg eller forklar Det følger af årsregnskabslovens 77 a, at fonde, som er omfattet af lov om erhvervsdrivende fonde, skal medtage bestyrelsens redegørelse for god fondsledelse, jf. 60 i lov om erhvervsdrivende

Læs mere

Anbefalinger for god Fondsledelse I Handshake

Anbefalinger for god Fondsledelse I Handshake Anbefalinger for god Fondsledelse I Handshake Fonden er omfattet af Anbefalingerne for god Fondsledelse, som er tilgængelige på Komitéen for god Fondsledelses hjemmeside www.godfondsledelse.dk. Anbefaling

Læs mere

Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a.

Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. Skema til Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. 1 Hvad kan skemaet bruges til? Skemaet

Læs mere

Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. Version: 21. december 2015

Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. Version: 21. december 2015 Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. Version: 21. december 2015 Skema til Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. 1 Hvad

Læs mere

Anbefalinger for god Fondsledelse for Fairstart Fonden cvr

Anbefalinger for god Fondsledelse for Fairstart Fonden cvr Anbefalinger for god Fondsledelse for Fairstart Fonden cvr 3766 2372 Fonden er omfattet af Anbefalingerne for god Fondsledelse, som er tilgængelige på Komitéen for god Fondsledelses hjemmeside www.godfondsledelse.dk.

Læs mere

Iver C. Weilbachs Fond

Iver C. Weilbachs Fond Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. Iver C. Weilbachs Fond Skema til Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. 1 Bemærk! Redegørelsen

Læs mere

Anbefalinger for God Fondsledelse i Fonden Gjethuset

Anbefalinger for God Fondsledelse i Fonden Gjethuset Anbefalinger for God Fondsledelse i Fonden Gjethuset Fonden er omfattet af Anbefalingerne for God Fondsledelse, som er tilgængelige på Komitéen for God Fondsledelses hjemmeside www.godfondsledelse.dk.

Læs mere

PER OG LISE AARSLEFFS FOND. LOVPLIGTIG REDEGØRELSE OM GOD FONDSLEDELSE, JF. ÅRSREGNSKABSLOVENS 77 a, 2015/2016

PER OG LISE AARSLEFFS FOND. LOVPLIGTIG REDEGØRELSE OM GOD FONDSLEDELSE, JF. ÅRSREGNSKABSLOVENS 77 a, 2015/2016 PER OG LISE AARSLEFFS FOND LOVPLIGTIG REDEGØRELSE OM GOD FONDSLEDELSE, JF. ÅRSREGNSKABSLOVENS 77 a, 2015/2016 Per og Lise Aarsleffs Fond 2015/2016 1 PER OG LISE AARSLEFFS FOND Lovpligtig redegørelse for

Læs mere

Vedtægter for fonden Sydfyns Elforsyning udgave

Vedtægter for fonden Sydfyns Elforsyning udgave Gul markering angiver rettelser af redaktionel karakter. Grøn markering angiver rettelser vedr. valg af suppleanter for medarbejdervalgte og selvsupplerende bestyrelsesmedlemmer. Blå markering angiver

Læs mere

Fonden MAGION er omfattet af Anbefalingen for god Fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a

Fonden MAGION er omfattet af Anbefalingen for god Fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a Fonden MAGION er omfattet af Anbefalingen for god Fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a Redegørelsen udgør en bestanddel af ledelsesberetningen i fondens årsrapport med følgende regnskabsperiode: 2018

Læs mere

Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a.

Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. Skema til Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. 1 Hvad kan skemaet bruges til? Skemaet

Læs mere

FONDEN DBK Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse 2017

FONDEN DBK  Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse  2017 Bilag 2.1 FONDEN DBK Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse 2017 Skema til Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. 1 Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse, jf.

Læs mere

Anbefalinger for god Fondsledelse

Anbefalinger for god Fondsledelse Anbefalinger for god Fondsledelse Fonden er omfattet af Anbefalingerne for god Fondsledelse, som er tilgængelige på Komitéen for god Fondsledelses hjemmeside www.godfondsledelse.dk. Anbefaling Fonden følger

Læs mere

Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a.

Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. Skema til Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. 1 Hvad kan skemaet bruges til? Skemaet

Læs mere

ATV-Fondens praksis inden for god fondsledelse

ATV-Fondens praksis inden for god fondsledelse ATV-Fondens praksis inden for god fondsledelse ATV-Fonden er omfattet af Anbefalinger for god Fondsledelse, jf. erhvervsfondslovens 60 og årsregnskabslovens 77 a. ATV-Fonden har behandlet anbefalingerne.

Læs mere

Anbefaling Fonden følger Fonden forklarer. Anbefalingen følges. Anbefalingen følges. Anbefalingen følges.

Anbefaling Fonden følger Fonden forklarer. Anbefalingen følges. Anbefalingen følges. Anbefalingen følges. Anbefaling Fonden følger Fonden forklarer 1. Åbenhed og kommunikation 1.1. Det anbefales, at bestyrelsen vedtager retningslinjer for ekstern kommunikation, herunder hvem, der kan, og skal udtale sig til

Læs mere

VILLUM FONDENs efterlevelse af Anbefalingerne for god Fondsledelse. Anbefalinger for god Fondsledelse

VILLUM FONDENs efterlevelse af Anbefalingerne for god Fondsledelse. Anbefalinger for god Fondsledelse VILLUM FONDENs efterlevelse af Anbefalingerne for god Fondsledelse VILLUM FONDEN er ikke en erhvervsdrivende fond. VILLUM FONDEN ønsker åbenhed og har derfor valgt frivilligt at redegøre for Fondens aktiviteter

Læs mere

Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a.

Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. Skema til Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. 1 Hvad kan skemaet bruges til? Skemaet

Læs mere

Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. Skema for Anbefalinger for god Fondsledelse for Fonden Fiskens Hus

Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. Skema for Anbefalinger for god Fondsledelse for Fonden Fiskens Hus Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a Skema for Anbefalinger for god Fondsledelse for Fonden Fiskens Hus Anbefaling Fonden følger Fonden forklarer 1. Åbenhed og kommunikation

Læs mere

Redegørelsen udgør en bestanddel af ledelsesberetningen i fondens årsrapport med følgende regnskabsperiode: 2017

Redegørelsen udgør en bestanddel af ledelsesberetningen i fondens årsrapport med følgende regnskabsperiode: 2017 Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a Bemærk! Redegørelsen udgør en bestanddel af ledelsesberetningen i fondens årsrapport med følgende regnskabsperiode: 2017 Anbefalinger

Læs mere

Anbefalinger for god Fondsledelse

Anbefalinger for god Fondsledelse Anbefalinger for god Fondsledelse Fonden er omfattet af Anbefalingerne for god Fondsledelse, som er tilgængelige på Komitéen for god Fondsledelses hjemmeside www.godfondsledelse.dk. Redegørelsen udgør

Læs mere

Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a.

Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. + Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. Skema til Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. 1 Hvad kan skemaet bruges til? Skemaet

Læs mere

Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a.

Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. Skema til Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. 1 Hvad kan skemaet bruges til? Skemaet

Læs mere

Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a.

Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. Skema til Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. 1 1. Åbenhed og kommunikation 1.1.

Læs mere

Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a.

Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. Skema til Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. 1 Hvad kan skemaet bruges til? Skemaet

Læs mere

Version: 28. maj 2018

Version: 28. maj 2018 Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. Version: 28. maj 2018 Skema til Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. 1 Hvad kan skemaet

Læs mere

1.1. Overordnende opgaver og ansvar. 1.2. Formanden og næstformanden for bestyrelsen. 1.3. Bestyrelsens sammensætning og organisering FAKTA

1.1. Overordnende opgaver og ansvar. 1.2. Formanden og næstformanden for bestyrelsen. 1.3. Bestyrelsens sammensætning og organisering FAKTA FAKTA Erhvervsfondsudvalgets udkast til anbefalinger for god fondsledelse i erhvervsdrivende fonde (oversigtsskema) 1. Bestyrelsens opgaver og ansvar 1.1. Overordnende opgaver og ansvar 1.1.1. Det anbefales,

Læs mere

SORANSK SAMFUNDS BOLIGFOND. Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a.

SORANSK SAMFUNDS BOLIGFOND. Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. SORANSK SAMFUNDS BOLIGFOND Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. 1 Følg eller forklar Det følger af årsregnskabslovens 77 a, at fonde, som er omfattet af lov

Læs mere

Fonden Hedensted Centret

Fonden Hedensted Centret Fonden Hedensted Centret Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. Skema til Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a. 1 Hvad kan skemaet

Læs mere

Redegørelsen udgør en bestanddel af ledelsesberetningen i Knud Højgaards Fonds årsrapport for regnskabsperioden 1. januar 31.

Redegørelsen udgør en bestanddel af ledelsesberetningen i Knud Højgaards Fonds årsrapport for regnskabsperioden 1. januar 31. Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a Redegørelsen udgør en bestanddel af ledelsesberetningen i Knud Højgaards Fonds årsrapport for regnskabsperioden 1. januar 31. december

Læs mere

Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a for Københavns Universitets Boligfond af 2008.

Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a for Københavns Universitets Boligfond af 2008. Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a for Københavns Universitets Boligfond af 2008. Hvad kan skemaet bruges til? Skemaet er tænkt som et hjælperedskab for de

Læs mere