Bookingsvilkår Din kontrakt

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bookingsvilkår -------------------------------------------------------------------------------- 1. Din kontrakt"

Transkript

1 Bookingsvilkår Lowcostholidays Limited ("Lowcostholidays") er et selskab registreret i England og Wales med virksomhedsnummer med handelsadresse i Sussex House, London Road, East Grinstead, West Sussex 1HH RH19 og hjemsted East House, 109 South Worple Way, London, SW14 8TN. Du" og "din" i disse bookingbetingelser refererer til alle personer, hvis navne står på bookingbekræftelsen (herunder alle, der erstattes eller tilføjes på et senere tidspunkt). "Vi", "os" og "vores" refererer til Lowcostholidays Limited. 1. Din kontrakt 1.1. Med Lowcostholidays har du mulighed for at booke en rejsegarantifondbeskyttet ferie eller separate dele; eksempelvis vælge at bestille flybilletter eller indkvartering. Vilkårene i disse betingelser kan variere afhængigt af kombinationen af produkter og tjenesteydelser, som bookes. Vi har sammenfattet de forskellige muligheder for dig nedenfor. 1.2 Individuelle rejsekomponenter Denne funktion giver dig mulighed for at vælge og samle de individuelle rejsekomponenter, vores tredjepartsleverandører tilbyder dig. Du kan tilføje eller fjerne rejsekomponenter og du debiteres kun for, hvad du reserverer. For eksempel kan du købe flybilletter, hotelophold og transfers som separate produkter eller som dele af din rejse. Dette vil føre til forskellige former for juridiske aftaler mellem dig og den involverede tredjepartsleverandør, afhængigt af dit valg. Din bestilling kan i visse tilfælde miste rejsegarantibeskyttelse. Indtil en komponent er blevet bekræftet af udbyderen, er ingen aftale indgået. 1.3 Lavprisflyselskaber Med dette produkt kan du foretage en reservation med et lavprisflyselskab. Når du bestiller din rejse gennem os, vil vi fungere som din agent og foretage reservationen på dine vegne. Den resulterende juridiske aftale vil gælde mellem dig og leverandøren. Bemærk, at når du bestiller direkte fra leverandøren, er din booking normalt ikke beskyttet af rejsegaranti. Se punkt 5 nedenfor for mere information om din pengemæssige beskyttelse. 2. At foretage en reservation 2.1 Den person som foretager reservationen skal være mindst 18 år gammel. Vi og vor leverandører forbeholder os ret til at annullere din rejse, hvis du ikke er berettiget til at foretage reservation. Når du foretager en reservation, garanterer du, at du er berettiget til at acceptere vilkårene i disse reservationsbetingelser for alle involverede i reservationen. Du er også ansvarlig for at foretage alle betalinger til os, enten som hovedmand eller som agent for eksterne tredjepartsleverandører.

2 2.2 Du kan bestille på følgende måde: Besøg og opret din personlige konto og foretag din reservation. OBS! Det er vigtigt at kontrollere de data, du indtaster, og rette eventuelle fejl, før du fuldfører din reservation Ring til os på og tal med vores bookinghold mellem 8:00 til 23:00 mandag til fredag og i weekender. 2.3 Vi forbeholder os ret til at afvise din bestilling efter eget skøn. 2.4 Først ved modtagelsen af din betaling, vil vi begynde at behandle din reservation. Hvis en af dig foretaget betaling af en eller anden grund ikke er godkendt, vil du blive sendt tilbage til den forrige side, og vi vil ikke være forpligtet til at levere eller behandle nogen bookinger. 2.5 En juridisk bindende aftale er skabt mellem dig og den pågældende tredjemand som udbyder rejseprodukter, du har booket, eller mellem dig og os (hvis du har reserveret en rejsegarantibeskyttet ferie af os) så snart vi har udstedt bekræftelse på fakturaen. 2.6 Det er dit ansvar at kontrollere de vedhæftetede dokumentationer på din reservation og rådgive os, hvis noget er forkert inden for 48 timer. Hvis fejlen indberettes efter dette tidspunkt, kan vi ikke holdes ansvarlig for eventuelle omkostninger forbundet med at rette fejlen. 3. Rejsegarantifonden Vi har udstedt en rejsegaranti gennem Rejsegarantifonden. Rejsegaranti er en finansiel beskyttelse for rejsende, når en tur er aflyst eller afbrudt. Den rejsende kan derefter ansøge om refusion fra fonden. For mere information: 4. Priser 4.1 Vi forbeholder os ret til at ændre priserne på alle rejseprodukter, som vises på webstedet. Du vil blive informeret om den nuværende pris, før din reservation er bekræftet. 4.2 Når du foretager din reservation, skal du betale et variabelt depositum pr. person. Beløbet vil blive meddelt dig på tidspunktet for booking. Fristen for, hvornår du skal betale den endelige sum er variabel og vil blive meddelt dig på tidspunktet for bookingen. 4.3 Ændringer i transportomkostninger, herunder brændstofpriser, skatter og afgifter for tjenester såsom lufthavnsgebyr og ændringer i valutakurser betyder, at den planlagte pris på din tur kan ændre sig, efter du har bestilt. 4.4 Det er vigtigt at bemærke, at alle bookinger, du foretager med tredjepartsleverandører (f.eks overførsler og flyvninger med lavprisflyselskaber) vil være omfattet af tredjepartsudbyderens vilkår og betingelser. Alle betalinger, du foretager for disse produkter, vil normalt blive betalt fuldt ud på tidspunktet for reservation og vil ikke blive tilbagebetalt.

3 5. Pengemæssig beskyttelse Individuelle rejsekomponenter 5.1 Tredjepartsudbydere har alle forskellige forhold om økonomisk sikkerhed for de beløb, du betaler. Det er vigtigt, at du omhyggeligt læser alle tredjepartsbookingvilkår før bookingen. Vor leverandørbeskyttelse dækker dig i tilfælde af, at en af vores leverandører undlader at opfylde et bestemt element i din reservation. Du vil modtage fuld kompensation for det specifikke element i de tilfælde, hvor vor leverandører ikke yder flyvninger, indkvartering eller transfer. Lavprisflyselskaber 5.3 Bemærk, at du ikke vil være beskyttet af rejsegarantien, hvis du foretager en reservation på lavprisfly, hvor betalingen sker direkte til flyselskabet. Rejsegarantibeskyttede ture 5.4 Vores rejsegaranti indbefatter, at vi tilbyder dig sikkerhed for de penge, som du betaler for rejser som bestilles på websiden med rutefly Hvis du bestiller en rejse, der ikke kan betragtes som en rejsegarantibeskyttet rejse, gælder den finansielle beskyttelse nævnt ovenfor ikke, og vi vil råde dig til at granske din forsikringsdækning. 5.6 Når du køber en rejsegarantifondsbeskyttet rejseydelse hos os, får du en bekræftelse fra os, der bekræfter at din rejse er garantibeskyttet. I det usandsynlige tilfælde, at vi er under konkurs vil det blive sikret, at du og dine medpassagerer ikke strander i udlandet. Du kan også søge om refusion fra Rejsegarantifonden af alle forhåndsbookinger, der er foretaget hos os. For yderligere information besøg : 6. Hvis du foretager ændringer i din booking Hvis behov viser sig for at ændre dine rejsearrangementer på nogen måde, efter bookingbekræftelse er blevet sendt, vil vi forsøge at arrangere dette. Hver ændringsanmodning skal fremsættes skriftligt af den person, der har foretaget reservationen. Du vil blive bedt om at betale et gebyr på 350 kr. for hver afsluttet ændring og ekstraomkostninger, vi påføres som følge af ændringerne.du skal være opmærksom på, at disse omkostninger kan øges, jo tættere på afrejsedato, de er pådraget. Bemærk: Visse rejsearrangementer er underlagt de relevante tredjepartsleverandørs bookingbetingelser og kan i nogle tilfælde ikke ændres. Eventuelle ændringer kan resultere i et administrativt gebyr på op til 100% af værdien af de rejseprodukter, der skal ændres.

4 7. Hvis du annullerer 7.1 Hvis du har booket en rejsegarantibeskyttet ferie kan du, eller andre der fremgår af bestillingen, annullere dine rejsearrangementer til enhver tid. Aflysninger skal meddeles os skriftligt via brev eller Idet vi påføres administrative omkostninger forbundet med annullering, er du nødsaget til at betale de gældende administrative gebyrer. Fly kan aldrig afbestilles. Afbestillingsdagen / afbestillingsgebyr Fra bookingen til 21 kalenderdage før ankomst til indkvarteringsstedet max 25% af værdien af bestillingen. Mellem 20 kalenderdage til 8 kalenderdage før ankomst til indkvarteringsstedet - 50% af værdien af bestillingen. Under 7 kalenderdage før ankomsten til indkvarteringsstedet - 100% af værdien af bestillingen. 7.2 Hvis du har booket individuelle rejsekomponenter og/eller lavprisfly Hvis du har foretaget en reservation hos en tredjepartsleverandør, vil denne sandsynligvis anvende administrative gebyrer i forbindelse med aflysninger (i tillæg til de gebyrer, der er fastsat i stk. 8.3 nedenfor). Det er derfor meget vigtigt, at du læser tredjemands vilkår og betingelser, før du foretager din reservation. Hvis årsagen til din annullering er inden for rammerne af din rejseforsikring, kan du kræve disse gebyrer dækket. 8. Hvis vi ændrer eller annullerer din ferie 8.1 Hvis du har booket en rejsegarantibeskyttet ferie hos os, er det umiddelbart usandsynligt, at vi bliver nødt til at foretage nogen ændringer i dine rejseplaner. Nogle gange er vi måske nødt til at foretage ændringer, og vi forbeholder os ret til at gøre det. De fleste af disse ændringer vil være mindre, og vi vil informere dig så hurtigt som muligt. Vi forbeholder os også ret til i visse tilfælde at annullere din tur. For eksempel, hvis det minimum antal kunder, der kræves for et bestemt rejsearrangement ikke er nået, kan vi blive tvunget til at aflyse det. Vi vil ikke annullere din rejse, når det er mindre end 8 uger til afrejse, undtagen i tilfælde af force majeure, eller hvis vi ikke har modtaget det fulde beløb fra dig. Hvis vi undlader at levere din bookede tur, kan du enten få alle indbetalte penge refunderet eller acceptere et alternativt rejsearrangement af sammenlignelig standard, hvis det lykkes os at finde et sådant (vi refunderer enhver prisforskel, hvis alternativet er af mindre værdi). Hvis en annullering af din rejse er nødvendig, vil vi betale dig kompensation i overensstemmelse med bestemmelserne i dette afsnit.

5 8.2 I overensstemmelse med EU-forordning 2111/2005 er vi forpligtet til at informere dig om det faktiske luftfartsselskab, der håndterer dit fly / tilslutningsfly / transfer. Vi gør dette ved at angive de involverede virksomheder på din reservationsbekræftelse. Eventuelle ændringer fra flyselskabet, efter du har modtaget dine billetter, vil blive meddelt snarest muligt. En sådan ændring anses for at være en mindre ændring. Andre eksempler på mindre ændringer omfatter ændring af rundture på mindre end 12 timer, ændringer i flytype, ændring af inkvartering til en anden af samme standard, mv. 8.3 Hvis vi er tvunget til at foretage en større ændring af din bestilling, vil vi informere dig så hurtigt som muligt, hvis der er tid inden afrejse. Du vil have mulighed for at vælge enten at acceptere ændringen, acceptere et tilbud om alternativt rejsearrangement af sammenlignelig standard eller at annullere din bookede ferie og modtage en fuld refusion af alle indbetalte penge. 8.4 Hvis du eller en tredjepartsleverandør annullerer eller ændrer individuelle rejsekomponenter eller lavprisfly, der er reserveret via en tredjeparts-leverandør vil bookingbetingelserne for tredjepartsudbyderen gælde. Fordi vi påføres administrative omkostninger ved rejseaflysning, vil du blive bedt om at betale os et gebyr på 350, - per booking. 9. Klage 9.1 Hvis du har booket en rejsegarantibeskyttet tur Hvis der opstår problemer på din ferie, skal du informere den relevante leverandør (f.eks. hotellet) omgående. Hvis din klage ikke kan løses lokalt, skal den følges op inden for 28 dage efter din hjemkomst ved at skrive til vores kundeservice adresse eller via post til Lowcostholidays.dk, Guldsmedegade 22, 2. sal, DK 8000 Aarhus C. Glem ikke at vedlægge din bookingreference og al anden relevant information. Det er stærkt anbefalet, at du giver leverandøren direkte meddelelse om eventuelle klager hurtigst muligt, og udfylder en rapport på stedet. Hvis du ikke følger denne enkle procedure vil vi ikke være i stand til at undersøge og afhjælpe eventuelle klager, mens du er på stedet, og dette kan påvirke dine rettigheder i henhold til denne aftale. 9.2 Hvis du har bestilt individuelle rejsekomponenter eller lavprisfly Idet din reservation er en aftale mellem dig og tredjepart, vil denne have eget skøn med hensyn til hvordan man skal behandle din klage. Se bookingbetingelser for tredjepartsleverandøren for yderligere oplysninger Ansvar 10.1 Vi har pligt til at vælge leverandører med dygtighed og omhu. Vi har intet ansvar over for dig for den faktiske levering af bookede ture og rejsekomponenter, medmindre vi er hovedleverandør eller det er godtgjort, at vi ikke har opfyldt vores pligt i udvælgelsen af tredjepartsleverandører, og du og din rejse har lidt tab / skade som følge heraf.

6 10.2 Vi og vore associerede selskaber, funktionærer og ansatte fraskriver os ethvert ansvar for tab eller skade, der måtte opstå mellem dig og en tredjepart (herunder eventuelle direkte eller indirekte skader eller tab af indkomst, overskud, data eller tab eller skade som følge af eller relateret til afbrydelse af forretning, tab af forventede besparelser, spildt ledelses-eller kontortid) i forbindelse med din booking, og i forbindelse med eventuelle rejseprodukter på vores hjemmeside Vi fraskriver os ethvert ansvar i forbindelse med rejseprodukter, du har bestilt gennem os, idet omfang tilladt ved lov Vort ansvar, undtagen i tilfælde, der involverer død, skade eller sygdom, kan ikke overstige det dobbelte af værdien af bestillingen. Vort ansvar vil også være begrænset i overensstemmelse med relevante internationale konventioner såsom Montreal-konventionen for rejser med fly, Athenkonventionen i forbindelse med rejser ad søvejen, Bernerkonventionen vedrørende jernbane og Paris-konventionen i forbindelse med udbud af indkvartering. Vi vil drage fordel af alle de bestemmelser om begrænsning af erstatning, der er indeholdt i disse eller lignende konventioner Ifølge EU-retten (forordning 261/2004) har du i nogle tilfælde ret til en tilbagebetaling og / eller kompensation fra dit flyselskab i tilfælde af boardingafvisning, aflysning eller forsinkelser. Nærmere oplysninger om disse rettigheder kan fås i lufthavnene i EU og vil også være tilgængelige fra flyselskaberne. Erstatning i sådanne tilfælde vil ikke automatisk give dig ret til refusion af alle dine ferieomkostninger. Hvis dit flyselskab ikke overholder disse regler, bør du klage til Air Transport Users Council, 11. Hurtig hjælp på stedet Hvis du har booket en rejsegarantibeskyttet ferie og rejseydelserne af forskellige årsager ikke er foretaget eller forkert udført, og du lider skade eller på anden måde lider et tab, vil vi tilbyde dig en så hurtig assistance som muligt, omstændighederne taget i betragtning. Vores nødopkaldsnummer kan findes på reservationsbekræftelsen. Hvis du har bestilt individuelle rejseelementer er det leverandørens ansvar at give dig hurtig assistance. Se den relevante leverandørs reservationsbetingelser for mere information. 12. Pas, visum og indvandring Ansvaret for at opfylde specifikke krav vedrørende pas og visa og andre krav til indvandring, er dit. Du skal bekræfte dette med de relevante ambassader og konsulater. Vi vil ikke påtage os noget ansvar, hvis du ikke kan gennemføre din rejse på grund af ikke-opfyldte krav til pas, visum og indvandring. 13. Udflugter Udflugter eller andre ture, som du bestiller og betaler for under din ferie, er ikke en del af din bookede rejse fra os. For enhver udflugt eller anden tur, du booker, er det juridiske ansvar hos arrangøren af udflugten og ikke hos os. Vi er ikke ansvarlige for udførelsen af den udflugt eller tur eller for noget, der sker under udførelsen.

7 14. Forsikring Vi opfatter rejseforsikring som en fundamental del af alle rejser, og råder dig på det kraftigste til tegning af passende rejseforsikring, der beskytter dig for en bred vifte af elementer, herunder aflysninger, tab af bagage, ulykker og sundhedsmæssige problemer. Det er dit ansvar at sikre, at forsikringen dækker og er tilstrækkelig til sikring af dine behov. Vi råder dig til at gennemlæse forsikringsvilkårene omhyggeligt og til at medbringe disse på din ferie. 15. Reservationsbestemmelsers ugyldighed m.m. Hvis nogen bestemmelse eller del af en bestemmelse i disse reservationsbetingelser anses af domstol eller myndighed som værende ulovlig, ugyldig eller uden retskraft, vil denne bestemmelse eller delbestemmelse anses som ugyldig, mens resten af reservationsbetingelserne gælder, som om den ramte bestemmelse eller delbestemmelsen aldrig havde eksisteret, eller var aftalt. 16. Overdragelse Du må ikke overdrage nogen af dine rettigheder eller forpligtelser i henhold til disse vilkår og betingelser uden vores forudgående skriftlige samtykke. Vi kan overdrage vores rettigheder og forpligtelser i henhold til disse administrative vilkår og betingelser uden dit skriftlige samtykke. 17. Fortrolighedspolitik Vi er forpligtet til at beskytte dit privatliv og sikkerhed. Alle personlige oplysninger, som vi indsamler fra dig, vil blive behandlet i overensstemmelse med vores fortrolighedspolitik. Vi kan give dig en kopi af vores fortrolighedspolitik enten efter anmodning eller via vores hjemmeside. 18. Omstændigheder udenfor vores kontrol Vi er ikke ansvarlige eller erstatningspligtige for fejl eller forsinkelser som følge af begivenheder udenfor vores kontrol ("force majeure"), herunder, men ikke begrænset til, følgende: a) force majeure, oversvømmelse, jordskælv, laviner eller andre naturkatastrofer; b) epidemi eller pandemi; c) krig, trusler om krig, brud på diplomatiske forbindelser, eller andre lignende begivenheder; d) terrorangreb, borgerkrig, borgerlige uroligheder eller optøjer;

8 e) brand eller eksplosion; f) ekstreme vejrforhold; g) arbejdskonflikt, herunder, men ikke begrænset til, strejker og faglige aktioner; h) uundgåelige tekniske problemer med transporter; i) manglende opfyldelse af tredjepartsleverandører eller underleverandører, eller j) kollaps af bygningskonstruktioner eller køretøjer. 19. Gældende lov og retskreds 19.1 Disse bookingsvilkår og enhver tvist eller krav, der udspringer af eller i forbindelse med dem (herunder alle ikke-betingede tvister eller krav) skal reguleres af og fortolkes i overensstemmelse med dansk ret I overensstemmelse med afsnit 3 er enhver uenighed eller krav, der udspringer af eller i forbindelse med disse vilkår og betingelser (herunder ikke-betingede tvister eller krav) underlagt dansk lov.

Bookingsvilkår. 1. Din kontrakt

Bookingsvilkår. 1. Din kontrakt Bookingsvilkår Lowcostholidays Limited ("Lowcostholidays") er et selskab registreret i England og Wales med virksomhedsnummer 04.371.920 med handelsadresse i Sussex House, London Road, East Grinstead,

Læs mere

1.4 Først ved modtagelsen af din betaling vil vi begynde at behandle din reservation.

1.4 Først ved modtagelsen af din betaling vil vi begynde at behandle din reservation. Hvem er vi: I Danmark er vi Lowcostholidays.dk og drives af Lowcostholidays Ltd, en del af Lowcosttravelgroup, beliggende på Suite 4, Sussex House, London Road, East Grinstead, West Sussex RH19 1HH. Vor

Læs mere

Vilkår og betingelser for EkstraFerier

Vilkår og betingelser for EkstraFerier Vilkår og betingelser for EkstraFerier Disse bestillingsbetingelser udgør sammen med vores cookies og fortrolighedspolitikker samt eventuelle andre skriftlige oplysninger, som vi har gjort dig opmærksom

Læs mere

1. INDLEDNING Før du gennemfører din booking, skal du og dem du rejser sammen med, læse og sætte jer ind i disse Rejsebetingelser.

1. INDLEDNING Før du gennemfører din booking, skal du og dem du rejser sammen med, læse og sætte jer ind i disse Rejsebetingelser. REJSEBETINGELSER 1. Indledning...2 Begrænsninger og ansvar i Rejsebetingelserne... 2 Rejsekategorier... 2 Grupperejse... 2 Pakkerejse... 2 Andre rejsearrangementer... 2 Sikkerhed og vejrforhold mv... 2

Læs mere

Rejsebetingelser. Generelle betingelser for pakkerejser igennem Poker-Tours. [Side 1] Poker rejse med Poker Tours - Rejsebetingelser

Rejsebetingelser. Generelle betingelser for pakkerejser igennem Poker-Tours. [Side 1] Poker rejse med Poker Tours - Rejsebetingelser [Side 1] Poker rejse med Poker Tours - Generelle betingelser for pakkerejser igennem Poker-Tours. Ved en pakkerejse forstås en kombination af mindst to af følgende elementer, såfremt de af Poker Tours

Læs mere

Vilkår og betingelser

Vilkår og betingelser Vilkår og betingelser Indledning 1. Bestilling af rejsen 2. Rejsens pris 3. Betaling 4. Ændring og afbestilling inden afrejsen 5. Rejsebureauets pligter og ansvar efter afrejse 6. Luftfartselskabets ansvar

Læs mere

Generelle betingelser for pakkerejser.

Generelle betingelser for pakkerejser. Generelle betingelser for pakkerejser. Ved en pakkerejse forstås en kombination af mindst to af følgende elementer, såfremt de af Hellas Holidays udbydes samlet eller har været udbudt på forhånd og sælges

Læs mere

Generelle betingelser og rejseinformation

Generelle betingelser og rejseinformation Generelle betingelser og rejseinformation KARIBIA TRAVELS er opsat på, at vores kunder får en så god rejseoplevelse som muligt. Vi beder derfor alle vores kunder, om at læse vores rejsevilkår igennem i

Læs mere

I. BRUGS- OG SALGSBETINGELSER

I. BRUGS- OG SALGSBETINGELSER VIGTIG JURIDISK MEDDELELSE Denne side og vores Cookiebetingelser beskriver de vilkår og betingelser, som gælder for vores, Frederiks Kro.dk, CVR 30306384 ("os" eller "FREDERIKS KRO"), ydelser gennem vores

Læs mere

Rejsebetingelser. 1. Aftalen. 2. Betaling af rejsen

Rejsebetingelser. 1. Aftalen. 2. Betaling af rejsen Rejsebetingelser Rejsebetingelserne er lavet ud fra den gældende danske lovgivning, jf. lov nr. 472 af 30. juni om pakkerejser og bekendtgørelse om pakkerejser, suppleret af Langleys egne bestemmelser

Læs mere

Generelle betingelser Klubregler

Generelle betingelser Klubregler Generelle betingelser Klubregler WHE/CRULES/12_DN Wyndham Home Exchange - Generelle betingelser DU KAN OPSIGE DIT MEDLEMSKAB AF WYNDHAM HOME EXCHANGE INDEN FOR 14 DAGE FRA MODTAGELSEN AF DISSE KLU- BREGLER

Læs mere

TRAVELLINKS REJSEBETINGELSER

TRAVELLINKS REJSEBETINGELSER TRAVELLINKS REJSEBETINGELSER Alle kontrakter kan indgås på dansk. Vi forbeholder os retten til at vende tilbage inden for 24 timer ved eventuelle tekniske fejl eller prisfejl. Ved booking i weekender eller

Læs mere

Tilslutningsrejser indgår kun som en del af rejsen, såfremt de er solgt sammen med pakkerejsen eller flybilletten som en del af denne.

Tilslutningsrejser indgår kun som en del af rejsen, såfremt de er solgt sammen med pakkerejsen eller flybilletten som en del af denne. Almindelige bestemmelser for deltagelse i ferierejser m.v. Nedenstående bestemmelser er udarbejdet i overensstemmelse med "Lov om pakkerejser, som gælder for rejser bestående af flytransport og indkvartering.

Læs mere

Du skal huske at oplyse rejsenavn og rejsenummer, rejsedatoer, antal deltagere og deltagernes navne.

Du skal huske at oplyse rejsenavn og rejsenummer, rejsedatoer, antal deltagere og deltagernes navne. Vi anbefaler, at du læser disse betingelser. Det er til både din og vores fordel, at vi er enige om betingelserne. Faktisk forudsætter vi hos Grønlands Rejsebureau, at du som kunde har sat dig ind i de

Læs mere

Den Danske Rejsegruppe / filial af Svenska Resegruppen AB vil stå som betalingsmodtager på dit kontoudtog.

Den Danske Rejsegruppe / filial af Svenska Resegruppen AB vil stå som betalingsmodtager på dit kontoudtog. Ansvar for rejsens gennemførelse Den Danske Rejsegruppe / filial af Svenska Resegruppen AB og Flybillet.dk er formidler af flybilletter, hotelophold, udlejningsbiler og øvrige arrangementer. Vi sælger

Læs mere

Rickshaw International A/S / Rickshaw Tours & Travel (Scandinavia) VILKÅR OG BETINGELSER

Rickshaw International A/S / Rickshaw Tours & Travel (Scandinavia) VILKÅR OG BETINGELSER Rickshaw International A/S / Rickshaw Tours & Travel (Scandinavia) VILKÅR OG BETINGELSER En safari i Afrika er en enestående og unik oplevelse uanset alder. Det tilrådes at børn er ledsaget af voksne personer

Læs mere

Rejsebetingelser Almindelige betingelser for pakkerejser København, maj 2014

Rejsebetingelser Almindelige betingelser for pakkerejser København, maj 2014 Rejsebetingelser Almindelige betingelser for pakkerejser København, maj 2014 Betingelserne regulerer aftaleforholdet mellem Nortlander Skitours A/S (i det følgende rejsebureauet) og kunder (i det følgende

Læs mere

Vilkår og betingelser

Vilkår og betingelser Vilkår og betingelser VIGTIG JURIDISK MEDDELELSE Indledning Denne juridiske meddelelse gælder for alt indhold på denne reservationsside. Læs disse vilkår og betingelser for brug ( Brugervilkår ) grundigt

Læs mere

Den Danske Rejsegruppe / filial af Svenska Resegruppen AB vil stå som betalingsmodtager på dit kontoudtog.

Den Danske Rejsegruppe / filial af Svenska Resegruppen AB vil stå som betalingsmodtager på dit kontoudtog. Salgsbetingelser Ansvar for rejsens gennemførelse Den Danske Rejsegruppe / filial af Svenska Resegruppen AB og Travelstart.dk er formidler af flybilletter, hotelophold, udlejningsbiler og øvrige arrangementer.

Læs mere

FOR KULTURREJSER EUROPA

FOR KULTURREJSER EUROPA GENERELLE BETINGELSER FOR KULTURREJSER EUROPA Alle rejsearrangementer er underlagt Lov om pakkerejser, der harmoniserer reglerne i Europa og yder en udstrakt forbrugerbeskyttelse. Ifølge lovgivningen skal

Læs mere

ALMENE BETINGELSER FOR BHUTAN SPECIALISTEN

ALMENE BETINGELSER FOR BHUTAN SPECIALISTEN ALMENE BETINGELSER FOR BHUTAN SPECIALISTEN BESTILLING AF REJSEN Du bestiller rejsen på www.bhutanspecialisten.dk eller på telefon 61 71 51 15. Vi sender dig en tilmeldingsblanket, som du skal udfylde og

Læs mere

FOR KULTURREJSER EUROPA

FOR KULTURREJSER EUROPA GENERELLE BETINGELSER FOR KULTURREJSER EUROPA Alle rejsearrangementer er underlagt Lov om pakkerejser, der harmoniserer reglerne i Europa og yder en udstrakt forbrugerbeskyttelse. Ifølge lovgivningen skal

Læs mere

Almindelige betingelser for befordring Februar 2013

Almindelige betingelser for befordring Februar 2013 Almindelige betingelser for befordring Februar 2013 Indhold Indledning... 3 1. Definitioner... 3 2. Anvendelsesområde... 7 3. Billetter... 9 4. Billetpriser, skatter, afgifter og gebyrer... 14 5. Reservationer...

Læs mere

1 INFORMATION... 1 2 AFTALEN... 1 3 DIN KONTO... 1 4 HANDELSGRUNDLAG... 2 5 VORES GEBYRER... 3 6 DINE PENGE... 5 7 ELEKTRONISKE TJENESTER...

1 INFORMATION... 1 2 AFTALEN... 1 3 DIN KONTO... 1 4 HANDELSGRUNDLAG... 2 5 VORES GEBYRER... 3 6 DINE PENGE... 5 7 ELEKTRONISKE TJENESTER... KUNDENS AFTALEVILKÅR INDHOLD 1 INFORMATION... 1 2 AFTALEN... 1 3 DIN KONTO... 1 4 HANDELSGRUNDLAG... 2 5 VORES GEBYRER... 3 6 DINE PENGE... 5 7 ELEKTRONISKE TJENESTER... 6 8 TELEFONHANDEL... 8 9 HANDEL...

Læs mere

Du vil blive forsynet med et køretøj, enten direkte fra os eller fra os som agent, afhængig af vores samarbejde med udlejer.

Du vil blive forsynet med et køretøj, enten direkte fra os eller fra os som agent, afhængig af vores samarbejde med udlejer. Vær opmærksom på at du bestiller direkte hos rentalcars.com og ikke hos Flybillet.dk rentalcars.com har fysisk kontor i St George House, 56 Peter Street, Manchester M2 3NQ, England og vores virksomhedsnummer

Læs mere

Du vil blive forsynet med et køretøj, enten direkte fra os eller fra os som agent, afhængig af vores samarbejde med udlejer.

Du vil blive forsynet med et køretøj, enten direkte fra os eller fra os som agent, afhængig af vores samarbejde med udlejer. Vær opmærksom på at du bestiller direkte hos rentalcars.com og ikke hos Budjet.dk rentalcars.com har fysisk kontor i St George House, 56 Peter Street, Manchester M2 3NQ, England og vores virksomhedsnummer

Læs mere

Bekendtgørelse og almindelige vilkår og betingelser for unitedprint.com Danmark ApS

Bekendtgørelse og almindelige vilkår og betingelser for unitedprint.com Danmark ApS Bekendtgørelse og almindelige vilkår og betingelser for unitedprint.com Danmark ApS A. Kundeoplysninger I. Information om udbyderen Unitedprint.com Danmark ApS ( UP ) Arne Jacobsens Allé 7 DK-2300 København

Læs mere

27 Ekspeditionsafgift - inkl konkursforsikring Inklusiv flykonkursforsikring til 20 kr., som er valgfri for flight only kunder.

27 Ekspeditionsafgift - inkl konkursforsikring Inklusiv flykonkursforsikring til 20 kr., som er valgfri for flight only kunder. Faktura - 308051 Mr Rasmus Velling... Rejseagent: Thomas Smidt-Kjærby Telefon: + 45 86 18 24 88 E-mail: thkc@jysk-rejsebureau.dk Dato: 19 jun 2012 Afrejsedato: 05 okt 2012 Faktura total: 360.750,00 kr.

Læs mere