Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Få mere energi til dit hjem

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Få mere energi til dit hjem"

Transkript

1 Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Få mere energi til dit hjem

2 2 Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Nedsæt din varmeregning og nyd godt af naturens gratis energi Compress 6000 AW er en luft/vand varmepumpe, der nedsætter udgifterne til opvarmning og produktion af varmt vand - ved at bruge luften udefra. Hvad enten det er til nye eller ældre huse udmærker denne innovative varmepumpe sig ved en høj energieffektivitet og et enestående komfortniveau. Takket være 5 nye verdenspatenter og ny teknologi er du sikret en varmepumpe som når helt nye højder hvad angår energieffektivitet. Luft/vand varmepumpen er testet af Teknologisk Institut og er at finde på Energistyrelsens varmepumpeliste - det er din sikkerhed for kvalitet. Samtidig får du en varmepumpe som automatisk tilpasser sig vejrforholdene, hvilket giver optimal komfort og lavt energiforbrug. Store energibesparelser Den høje SCOP-værdi på optil 4,8 sikrer husholdningen markante energibesparelser. Hvis man f.eks. udskifter et konventionelt oliefyr med denne varmepumpe, vil investeringen typisk tjene sig selv ind indenfor 5-7 år. Varmepumpen tilpasser sig dit behov Compress 6000 AW indeholder et lukket kølekredsløb, samt en inverterstyret kompressor og blæser, hvilket er en af grundene til den høje effektivitet. Fordelen for dig, er at varmepumpens ydelse konstant tilpasser sig til det aktuelle behov. Det sparer elektricitet og optimerer SCOP-værdien, især forår og efterår når der ikke er behov for fuld varmepumpeydelse. Gode grunde til Compress 6000 AW luft/vand varmepumpe Lavere varmeregning pga. en høj SCOP-værdi Spar elektricitet med inverter teknologien som sikrer en varmeløsning der tilpasser sig dit behov Testet på Teknologisk Institut Egnet til nye og ældre huse Velegnet som fritstående løsning eller kombineret med et andet varmeanlæg (hybridløsning) Sparer plads pga. kompakte dimensioner Med tilbehør, også til opvarmning af pool Attraktivt design Udedel Indedel med indbygget varmtvandsbeholder Indedel Væghængt

3 Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW 3 COP eller SCOP? COP står for coefficient of performance og angiver forholdet mellem den varme, du får, og den mængde strøm, du bruger. Jo højere tallet er, jo større er varmepumpens effektivitet. Men en COP-værdi gælder kun for en bestemt temperatur. En COP-værdi på 4,1 ved 2/35 C betyder f.eks., at denne COP-værdi opnås ved en udendørstemperatur på 2 C og en fremløbstemperatur på 35 C. En nøjagtig fastsættelse af varmepumpens aktuelle ydelse er ikke mulig, da der ikke tages højde for sæsonbestemte temperatursvingninger. SCOP-værdien (seasonal coefficient of performance) giver en langt mere nøjagtig fastsættelse af varmepumpens effektivitet: Den definerer varmepumpens ydelse i løbet af året og medregner sæsonbestemte variationer. En SCOP-værdi på 4,8 betyder f.eks., at varmepumpen i gennemsnit leverer 4,8 gange så meget energi end den elektriske energi, den bruger. Omkostningssammenligning mellem en konventionel oliekedel og Compress 6000 AW ved et forbrug på 3000 l. olie Eksisterende konventionel oliekedel Compress 6000 AW Effektivitet 80 % 360 % Fremløbstemperatur 55 C 55 C Årlige varmeomkostninger kr kr. Årlig besparelse kr. Typisk tilbagebetalingstid år Gennemsnitlig levetid ukendt 20 år Besparelse i hele varmepumpens levetid med et konstant varmeforbrug Kr.

4 4 Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Innovativ, funktionelt design og tilpasset til det skandinaviske klima Innovativ helt ned til mindste detalje I 2013 anmeldte Bosch omkring 5000 verdenspatenter, og med introduktionen af den nye varmepumpe er der kommet 5 mere til samlingen. Bosch har patenteret følgende fem innovationer, som Compress 6000 AW udmærker sig ved. Effektiv drift selv ved temperaturer under 5 C pga. Smart soft defrost og Fan speed control: I modsætning til konventionelle luft/vand varmepumper, kræver Compress 6000 AW kun afisning ved meget lave udetemperaturer. Det sikrer høje energibesparelser og ekstra komfort. Lydsvag drift pga. DHW switching: Der er ingen knirkelyde i rørene, fordi koldt vand ikke kan løbe ind i de varme rør. Høj driftssikkerhed også under ekstreme betingelser pga. drip pan blockage alarm: Sensorer sender tidligt en advarsel, hvis blade eller lignende har samlet sig i drypbakken. Ekstra strømbesparelser pga. prevention of water hammer: Når det er koldt udenfor, opvarmer varmepumpen sig selv automatisk for at opnå den mest økonomiske opstart. Funktionelt design Compress 6000 AW er beregnet til de skandinaviske landes klimaforhold. Fordamper og ventilator er placeret 40 cm over jorden for optimal drift også i snevejr. Kabinettet er fremstillet af ekstremt robuste og holdbare materialer, hvilket gør at varmepumpen kan arbejde driftssikkert i praktisk talt al slags vejr. Uafhængige tests sikrer kvaliteten Bosch får løbende testet sine produkter af uafhængige testinsitutter bl.a. Teknologisk institut. Det er din garanti for kvalitet. livscykl us lige fra råvarer til affald. Svanens vision er et bæredygtigt samfund med et bæredygtigt forbrug. Med en Svanemærket varmepumpe kan du derfor være sikker på at gøre det bedste for miljøet, få et produkt af.

5 Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW 5 Pladsbesparende og lydsvag Det er nemmere at finde et sted at installere Compress 6000 AW end du tror. Pga. de kompakte dimensioner kræver den meget lidt plads. Om natten kan anvendes silent mode, der reducerer støjniveauet med yderligere 3 db(a). Det gør Compress 6000 AW mere lydsvag end en moderne opvaskemaskine. Tidsbesparende installation og vedligeholdelse Varmepumpen leveres i to sektioner for at spare installatøren tid. Desuden er Compress 6000 AW meget let, hvilket gør installationen hurtigere. Udedelen installeres nemt på underlaget uden brug af tilbehør. Da kølekredsen er et lukket system, skal installatøren kun tilslutte rør til centralvarme og strøm og arbejdet er udført! Dine vvs-regninger bliver lavere, når det gælder service, fordi der er direkte adgang til alle de vigtige komponenter forfra. Det gør, at arbejdet hurtigt kan udføres. Nem at betjene med smartphone eller tablet Det tydelige display gør det nemt at betjene Compress 6000 AW. Desuden har varmepumpen integreret IP-interface, der gør det nemt at fjernbetjene varmepumpen via internettet. Det eneste du skal bruge er en smartphone og app en Bosch ProControl som kan downloades via APP-store eller Google Play.

6 6 Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW En skræddersyet løsning Teknologien skal være lavet, så den er tilpasset dig! Sådan er Compress 6000 AW konstrueret. Luft/vand varmepumpen findes med 5 forskellige ydelser til mange formål alle med det rigtige tilbehør. Lige meget hvilke krav du stiller, vælger du den ideelle løsning med Compress 6000 AW. Fleksibel varmeløsning Compress 6000 AW kan anvendes som den eneste varmekilde til central opvarmning og varmt vand, eller den kan kombineres med et eksisterende varmeanlæg. Det giver mulighed for høje fremløbstemperaturer på op til 62 C. Varmepumpen leverer varme i udendørstemperaturer fra -20 C til +35 C. Ved anlægstyper, der ikke er kombineret med et andet varmeanlæg, sikrer en el-patron, at varmepumpen leverer tilstrækkelig varme også ved temperaturer under -20 C. Compress 6000 AW familien Compress 6000 AW består af en udedel og en indedel. Alle modeller af udendelen har standarddesign og leveres i forskellige størrelser afhængig af, hvilken ydelse der er behov for. Udedelen placeres udenfor dit hus. Indedelen er installeret i dit hjem på væggen eller på gulvet. Kan bruges til hybridløsninger I kombination med et eksisterende varmeanlæg, f.eks. et gas-, olie- eller pillefyr, er modellen med inbygget blandeventil ideel. Kombinationen af varmepumpen og det eksisterende varmeanlæg giver et hybridsystem med høj effektivitet f.eks. en perfekt løsning til store renoveringssprojekter. Hvis du vil anvende Compress 6000 AW som et fritstående varmeanlæg, er den vægmonterede indedel med integreret 9 kw el-patron en attraktiv løsning. Den gulvstående indedel Med den gulvstående indedel får du et komplet centralvarmeanlæg med integreret varmtvandsbeholder på 184 liter, indbygget ekspantionsbeholder og cirkulationspumpe til varmepumpen. Det optimale valg hvad enten det drejer sig om udskiftning af et oliefyr eller til et nybygget hus. Det kompakte design gør at denne model også passer ind i de fleste ældre huse. Varmtvandsbeholderen i A-klassen udmærker sig ved sit lave varmetab på mindre end 1,4 kw/t pr. dag, hvilket betyder, at den bidrager til systemets høje effektivitet. Der kan også leveres en speciel solvarmemodel til kombination med et solvarmeanlæg fra Bosch. Den er konstrueret til solvarmeanlæg med op til 2 solfangere. En komplet elektronisk styring inkl. pumpestationen til solvarmepanelerne er allerede integreret. Du vil også have glæde af solvarmemodellen, hvis du først planlægger at installere et solvarmeanlæg på et senere tidspunkt. Solvarmeanlægget er nemlig ekstremt hurtigt og nemt at kombinere senere med varmepumpen for at skabe et endnu mere effektivt varmesystem.

7 Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW 7 Tilbehør til mange formål Forberedt til intelligent styring - Smart grid Det omfattende sortiment af tilbehør til Compress Compress 6000 AW har SG Ready -mærket, der 6000 AW gør det nemt at sikre en skræddersyet kun må anvendes på varmepumper, der kan inte- løsning. En rumsensor gør det f.eks. nemt at kon- greres i intelligente strømsystemer. Det betyder, trollere varmepumpen alt efter temperaturen i rum- at det kan være en fordel at kombinere Compress met. Desuden tilbyder Bosch færdige moduler med 6000 AW med et solcelle system. Solceller integreret styringer til nemt og hurtigt at opbygge leverer elektricitet, der også kan anvendes til hybridløsninger sammen med Compress 6000 AW. varmepumpen. Den elektroniske Vil du også opvarme poolen med varmepumpen? Vi styring i Compress 6000 AW er har også egnet tilbehør til dette. Tal med din vvs- forberedt til dette og vil sikre en installatør. optimal virkning mellem solcellesystemet og varmepumpen. Varmepumpen er ligeledes klar til at kunne indgå i overordnet Smart Grid Net som styres af et netselskab via en Virtuel Power Plant platform. Indedel med indbygget varmtvandsbeholder

8 Compress 6000 AW specifikation Modelbetegnelse Varmeydelse (kw) A7/W35* Varmeydelse (kw) A-7/W35* COP A7/W35* COP A2/W35* COP A-7/W35* SCOP** 4,8 4,8 4,9 4,9 4,8 Maks. fremløbstemp. ( C) Maks. fremløbstemp. ( C) varmt brugsvand Volumen brugsvandstank (l) Brugsvandskomfort (l) (Komfortmode) Vægt (kg) Udedel Vægt (kg) Vægmonteret indedel Vægt (kg) Gulvstående indedel Lydtryksniveau (db(a))*** Lydeffekt niveau (db(a))**** Min.-maks. udendørsluft Varmefunktion ( C) -20 to to to to to +35 Kølefunktion ( C) +15 to to to to to +45 El. tilslutning (V/Hz) 230/50 230/50 230/50 400/50 400/50 Dimensioner b x h x d (mm) Udedel 930 x 1370 x x 1370 x x 1370 x x x x x 580 Vægmonteret indedel 485 x 700 x x 700 x x 700 x x 700 x x 700 x 386 Gulvstående indedel 600 x 645 x x 645 x x 645 x x 645 x x 645 x * EN ** EN *** Lydtryk i 1 meters afstand ved A7/W35 ved EN **** Lydeffekt A7/W35 ved EN Robert Bosch A/S Telegrafvej 1 DK-2750 Ballerup Tlf: Fax: Beskrivelser, illustrationer og specifikationer i denne tryksag var korrekte, da den blev trykt. Robert Bosch foretager løbende produktudvikling. Vi forholder os derfor ret til, på ethvert tids punkt, at ændre specifikationer og farver, som er beskrevet i denne tryksag. 2. udgave RUH Juni 2014.

Varmepumper til el-opvarmede huse og sommerhuse Luft/luft- og brugsvandsvarmepumper

Varmepumper til el-opvarmede huse og sommerhuse Luft/luft- og brugsvandsvarmepumper Varmepumper til el-opvarmede huse og sommerhuse Luft/luft- og brugsvandsvarmepumper God varme bedre for miljøet og bedst for økonomien Luft/luft varmepumper er til dig, der har elopvarmning i huset eller

Læs mere

Compress 5000 AA Luft/luft varmepumpe Effektiv opvarmning og behagelig komfort

Compress 5000 AA Luft/luft varmepumpe Effektiv opvarmning og behagelig komfort Compress 5000 AA Luft/luft varmepumpe Effektiv opvarmning og behagelig komfort ENERGIA ЕНЕРГИЯ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ENERGIJA ENERGY ENERGIE ENERGI ENERGIA ЕНЕРГИЯ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ENERGIJA ENERGY ENERGIE ENERGI 2 Effektiv

Læs mere

Den fremtidssikrede investering, der betaler sig hver eneste dag. 20+ år med. energibesparelser

Den fremtidssikrede investering, der betaler sig hver eneste dag. 20+ år med. energibesparelser Danfoss varmepumper Den fremtidssikrede investering, der betaler sig hver eneste dag 20+ år med energibesparelser Med en forventet levetid på mere end 20 år sikrer en investering i en Danfoss varmepumpe

Læs mere

LAVE VARMEUDGIFTER MED BEHOVSSTYREDE LUFT/VAND VARMEPUMPER

LAVE VARMEUDGIFTER MED BEHOVSSTYREDE LUFT/VAND VARMEPUMPER LAVE VARMEUDGIFTER MED BEHOVSSTYREDE LUFT/VAND VARMEPUMPER UDE LUFTEN INDE- HOLDER ALTID VARME OG VARMEN KAN UDNYTTES MED VARMEPUMPE Luften omkring os indeholder energi fra solen dette er også tilfældet

Læs mere

Få styr på varmeomkostningerne med moderne kondenserende teknik. Varme er vores element

Få styr på varmeomkostningerne med moderne kondenserende teknik. Varme er vores element [ Luft ] [ Vand ] [ Jord ] Kompakte kondenserende kedler for oliefyring Effektområde: 18 27 kw [ Buderus ] Få styr på varmeomkostningerne med moderne kondenserende teknik Varme er vores element Dit trumfkort,

Læs mere

Varmepumper. Varmepumper. fremtidens miljøvenlige varmekilde

Varmepumper. Varmepumper. fremtidens miljøvenlige varmekilde Varmepumper Varmepumper fremtidens miljøvenlige varmekilde 2 Udnyt den gratis energi i naturen Moderne, højeffektive varmepumper er fremtidens miljøvenlige varmekilde i boligen. Med et minimalt forbrug

Læs mere

Hybrid varmepumpesystem. Hvorfor Vaillant? For at spare på energien med den intelligente hybrid varmepumpe. geotherm VWL 35/4 S geotherm VWS 36/4

Hybrid varmepumpesystem. Hvorfor Vaillant? For at spare på energien med den intelligente hybrid varmepumpe. geotherm VWL 35/4 S geotherm VWS 36/4 Hybrid varmepumpesystem Hvorfor Vaillant? For at spare på energien med den intelligente hybrid varmepumpe geotherm VWL 35/4 S geotherm VWS 36/4 Hybrid varmepumpesystem - den til din Vaillant gaskedel Bevidsthed

Læs mere

Fire årstider - én klimastyring til velvære

Fire årstider - én klimastyring til velvære ROTEX HPSU luft-til-vand varmepumper Fire årstider - én klimastyring til velvære Komfortabel varme om vinteren og blid køling om sommeren. Den indstillelige ROTEX HPSU varmepumpe nedbringer dine varmeudgifter

Læs mere

Naturgas. Naturlig varme. Naturgasfyr til ethvert behov

Naturgas. Naturlig varme. Naturgasfyr til ethvert behov Naturgas Naturlig varme Naturgasfyr til ethvert behov Naturgas En effektiv og miljøvenlig varmekilde Naturgas er en effektiv og meget miljøvenlig varmekilde. Men det er ikke ligegyldigt, hvordan naturgasfyret

Læs mere

Luft/vand-varmepumper. Hvorfor Vaillant? Fordi vi kan få den friske luft til at levere varmen til din bolig

Luft/vand-varmepumper. Hvorfor Vaillant? Fordi vi kan få den friske luft til at levere varmen til din bolig Luft/vand-varmepumper Hvorfor Vaillant? Fordi vi kan få den friske luft til at levere varmen til din bolig geotherm plus geotherm Hvorfor geotherm? Fordi naturens ressourcer udnyttes Ideer til intelligent

Læs mere

Compact P. Opvarmning. Ventilation Varmt brugsvand Komfort Køl. Komfort varme. Aktiv varme genvinding. Passiv varme genvinding.

Compact P. Opvarmning. Ventilation Varmt brugsvand Komfort Køl. Komfort varme. Aktiv varme genvinding. Passiv varme genvinding. Et anlæg Utallige funktioner by nilan Passiv varme genvinding Aktiv varme genvinding Opvarmning Komfort Køl Komfort varme Kompakt ventilations- og opvarmningsløsning på kun 0,5 m 2 Certificeret til brug

Læs mere

Danfoss Varmepumper. Opvarm dit hjem med oplagret solenergi, en mere bæredygtig måde at spare penge på og forbedre din livskvalitet

Danfoss Varmepumper. Opvarm dit hjem med oplagret solenergi, en mere bæredygtig måde at spare penge på og forbedre din livskvalitet MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Danfoss Varmepumper Opvarm dit hjem med oplagret solenergi, en mere bæredygtig måde at spare penge på og forbedre din livskvalitet DANFOSS HEAT PUMPS 1 2 God for din pengepung

Læs mere

Energy Services. Demonstrationsprojekt: VE-baseret varme i en hel by

Energy Services. Demonstrationsprojekt: VE-baseret varme i en hel by Energy Services Demonstrationsprojekt: VE-baseret varme i en hel by Et samarbejde mellem Insero Energy, Brædstrup Fjernvarme, Exergi Partners, Energy Services og Niras, med støtte fra Energistyrelsen.

Læs mere

Compact P by nilan. Ét kompakt ventilations- og varmeanlæg fem effektive funktioner. Certificeret til brug i passivhuse

Compact P by nilan. Ét kompakt ventilations- og varmeanlæg fem effektive funktioner. Certificeret til brug i passivhuse 1>5 Compact P by nilan Ét kompakt ventilations- og varmeanlæg fem effektive funktioner Certificeret til brug i passivhuse 2 1 >5 Compact P by NILAN ET MODULSYSTEM MED FLERE LØSNINGER Compact P-serien fra

Læs mere

Opvarmning med naturlig varme

Opvarmning med naturlig varme VARMEPUMPER Opvarmning med naturlig varme www.hstarm.dk Kom i kredsløb med jorden Jorden omkring din bolig gemmer på masser af energi. Faktisk skal du ikke længere end 1 til 1,5 meter ned under overfladen

Læs mere

Intelligente alt-i-én varmeløsninger

Intelligente alt-i-én varmeløsninger Gaskedel units Intelligente alt-i-én varmeløsninger Gaskedel og varmtvandsbeholder i én unit - du kan også lade solen levere det varme vand ecocompact aurocompact Spar på pladsen og energien med Intelligente

Læs mere

luft/vand varmepumpe vedvarende energi - fra naturen dansk varmepumpe InduStrI a/s

luft/vand varmepumpe vedvarende energi - fra naturen dansk varmepumpe InduStrI a/s luft/vand varmepumpe vedvarende energi - fra naturen dansk varmepumpe InduStrI a/s Derfor bør du vælge en DVI energi varmepumpe DVI energi er blandt de få som har fremstillet Alle komponenter er fabriksmonteret

Læs mere

Faret vild i varmen? Din guide til den rigtige varmeløsning

Faret vild i varmen? Din guide til den rigtige varmeløsning Faret vild i varmen? Din guide til den rigtige varmeløsning 2 Indhold Side 04 Oliefyr Reducér dit olieforbrug og udnyt energien optimalt. Side 11 Jordvarmepumpe Med en jordvarmeløsning kan du halvere din

Læs mere

Energy Services. Grøn varme til fast pris

Energy Services. Grøn varme til fast pris Energy Services Grøn varme til fast pris Indhold Indhold 2 Introduktion 3 Energy Services 4 Varmepumpens teknologi 8 Kunde hos Energy Services 10 Økonomi 12 Klargøring til installation 14 Bliv kunde 16

Læs mere

produkt Naturens varmeenergi Weishaupt varmepumper til opvarmning, køling og brugsvand Information om varmepumper

produkt Naturens varmeenergi Weishaupt varmepumper til opvarmning, køling og brugsvand Information om varmepumper produkt Information om varmepumper Naturens varmeenergi Weishaupt varmepumper til opvarmning, køling og brugsvand Energi kommer naturligt fra naturen Weishaupt varmpumpe udnytter de vedvarende energikilder

Læs mere

Varmeinstallationspakke

Varmeinstallationspakke Varmeinstallationspakke Pakkeløsning for energirigtig modernisering af varmeanlæg Videncenter for energibesparelser i bygninger udgivet juni 2011 Varmeinstallationspakke INDHOLD BESKRIVELSE AF PAKKELØSNING...

Læs mere

Varmepumpesystem HEMMELIGHEDEN BAG ENERGIBESPARELSE

Varmepumpesystem HEMMELIGHEDEN BAG ENERGIBESPARELSE Varmepumpesystem HEMMELIGHEDEN BAG ENERGIBESPARELSE Under temaet eco IDEAS arbejder Panasonic løbende på miljøtilpasning af virksomheden. Produkter i henhold til eco IDEAS Produkterne der fremstilles skal

Læs mere

en Fremtid uden Olie Og gas VARMEPUMPER GIVER UAFHÆNGIGHED

en Fremtid uden Olie Og gas VARMEPUMPER GIVER UAFHÆNGIGHED en Fremtid uden Olie Og gas VARMEPUMPER GIVER UAFHÆNGIGHED Varmepumper til varmekilderne luft, jord og grundvand Varmepumper til nybyggeri og modernisering Varmepumper opvarmning eller varme/køle-kombination

Læs mere

Din nye varme. Varmepumper

Din nye varme. Varmepumper Din nye varme Varmepumper 2 Vi er førende inden for udvikling af varmepumper. Et godt valg både for miljøet og din økonomi. Indhold Verdens blik rettes mod Tranås 4 Din varmepumpe vil tjene sig ind 6 Vores

Læs mere

luft/vand varmepumper

luft/vand varmepumper luft/vand varmepumper DVI LV 7/9/12 kompakt illede udlånt af KFS-boligbyg vedvarende energi - fra naturen DANSK VARMEPUMPE INDUSTRI A/S Derfor bør du vælge en DVI energi varmepumpe DVI energi er blandt

Læs mere

Designet. koldt klima. til KATALOG SPLI T SYSTEM OPTIMAL KLIMASTYRING

Designet. koldt klima. til KATALOG SPLI T SYSTEM OPTIMAL KLIMASTYRING Designet til koldt klima KATALOG SPLI T SYSTEM OPTIMAL KLIMASTYRING Designet til dit liv: løsninger til de koldeste steder For de fleste mennesker betyder fuld klimastyring i hjemmet, at man kan vælge

Læs mere

AQUAREA Effektiv opvarmning og varmt brugsvand

AQUAREA Effektiv opvarmning og varmt brugsvand QURE Effektiv opvarmning og varmt brugsvand Ny quarea luft til vand-varmepumpe 201 / 2015 ende Højt yd sning lig lø Pålide øse Lydl nheder e s r ø d uden llere a t s n i t Nem a quarea den bedste sæsonbestemte

Læs mere

gør energieffektivitet til din forretning

gør energieffektivitet til din forretning gør energieffektivitet til din forretning Smarte løsninger har deres egen farve Solar er en teknisk grossist inden for el, kommunikation, sikring, belysning, automation, vvs, ventilation og vedvarende

Læs mere

Hold dine månedlige udgifter nede og hyggen oppe med Zibro

Hold dine månedlige udgifter nede og hyggen oppe med Zibro kaminer klima-anlæg befugtere / affugtere luftrensere Efterår 2008-2009 Hold dine månedlige udgifter nede og hyggen oppe med Zibro Alt til den rette luftfugtighed 25 År med Zibro: Højdepunkter 25 ÅR SOM

Læs mere

Solar Solution Bedre indeklima og grøn energi til række- og klyngehuse

Solar Solution Bedre indeklima og grøn energi til række- og klyngehuse Solar Solution Bedre indeklima og grøn energi til række- og klyngehuse En samlet energiog indeklimaløsning Mens energiomkostningerne i vores boliger fortsætter med at stige, så øges forventningerne til

Læs mere