Veterinær til barselsvikariat i Grønland søges

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Veterinær til barselsvikariat i Grønland søges"

Transkript

1 Frist: Veterinær til barselsvikariat i Grønland søges Til Grønlands Selvstyre, Departementet for Fiskeri, Fangst og Landbrug hos Veterinær og Fødevaremyndigheden i Grønland (VFMG), er et barselsvikariat som veterinær ledig til besættelse fra 1. september 2016 eller snarest herefter og frem til 1. juli Stillingen er placeret i Nuuk. Om stillingen Veterinæren kommer til at referere til afdelingschefen. VFMG består p.t. af 6 akademiker, hvoraf 4 er veterinærer, og derudover er der 2 studentermedhjælpere. VFMG og personalet er fordelt på 3 lokaliteter i Grønland, hvilke er Ilulissat, Qaqortoq og Nuuk. Hovedkontoret er placeret i Nuuk, hvor hovedparten af dine kommende kollegaer sidder. Det er en embedsmandsstilling og de primære opgaver er varetagelse af administrative opgaver indenfor det veterinære og fødevaremæssige område. Stillingen omfatter blandt andet deltagelse i følgende ansvarsområder: Planlægning af og deltagelse i godkendelse, tilsyn og kontrol med fødevarevirksomheder. Zoonoseovervågning (trikinose, rabies, m.m.). Kødkontrol i forbindelse med slagtninger m.m. dyreværn (hunde og katte, slædehunde, produktionsdyr, m.m.). Vi forventer, at du har: En uddannelse som cand. med. vet., med dansk autorisation. Selvstændighed i planlægning og udførelse af arbejdet. Gode evner til at formidle både skriftligt og mundtligt. En vis klinisk erfaring, særligt med hunde, er en fordel. Vi ser gerne, at du er flersproget, i forvaltningen tales dansk, grønlandsk og til tider engelsk. Det er en fordel, at du har arbejdserfaring indenfor: En politiskledet organisation, en myndighed, ministerium, departement, styrelse eller højere læreanstalt. Kødkontrol. Objektiv vurdering og håndtering af dyreværnsmæssige emner. EU grænsekontrol. Samarbejde på alle niveauer. Der vil blive lagt vægt på gode samarbejdsevner, selvstændighed i arbejdet og evne til at kunne overskue pressede situationer. Du skal også være klar til at kunne tage udfordringen op med den specielle grønlandske kultur og natur. Løn og ansættelsesvilkår Løn og ansættelsesforhold, sker i henhold til de på ansættelsestidspunktet gældende aftaler mellem Grønlands Selvstyre og pågældendes forhandlingsberettigede organisation.

2 Arbejdstiden er på 40 timer ugentligt. Bolig Der kan til stillingen anvises møbleret vakantbolig efter de til enhver tid gældende regler. Der betales husleje og depositum efter de til enhver tid gældende regler for den anviste bolig. Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Personalebolig skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør. Yderligere oplysninger Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Óluva Niclasen på tlf.nr.: eller ved at skrive til VFMG s officielle e post: uumasut@nanoq.gl. Husk, at der er 4 timers tidsforskel mellem Grønland og Danmark. Ønsker du yderligere information om Grønland og om Grønlands Selvstyre, kan du læse mere på og Grønlandsk er landets hovedsprog. Hvis det ønskes kan undervisning i grønlandsk tilbydes indenfor den normerede arbejdstidsaftale. Ansøgning Ansøgningen skal være Departementet i hænde senest den 15. august Ansættelsessamtale vil blive afholdt vha. elektronisk medie i uge Tiltrædelsesdato er den 1. september 2016 eller snarest derefter. Ansøgning bilagt kopi af relevant dokumentation for uddannelse, autorisation samt tidligere beskæftigelse bedes fremsendt elektronisk gennem nedenstående link Generelt om Grønlands Selvstyre Grønlands Selvstyre blev indført d. 21. juni Selvstyret består af en Centraladministration (CA), med cirka 650 ansatte fordelt på 9 departementer samt en lang række decentrale enheder. Tilsammen er vi mere end 2500 mennesker tilknyttet Selvstyret. CA s opgave er, at sikre Naalakkersuisoqarfiit (Landsstyreområderne) et solidt politisk beslutningsgrundlag samt at føre de politiske beslutninger ud i livet. Et højt prioriteret indsatsområde er at opbygge en mere borgernær offentlig sektor, der når ud til alle vores indbyggere. Tilbage til stillingsoversigten Søg stillingen Ansat i Grønlands Selvstyre Søger du udfordringer og har lyst til at præge hverdagen gennem dit arbejdsliv og være med til at forme fremtiden, så er et job hos Grønlands Selvstyre noget for dig. Vi forventer stor ansvarlighed og vægter faglige kvalifikationer, en sund analytisk tilgang til tingene samt omstillingsparathed højt hos medarbejderne. Herudover er din evne til at strukturere hverdagen og bevare overblikket vigtig.

3 Grønlands Selvstyre består af en Centraladministration, med mere end 650 ansatte fordelt på flere departementer, samt en lang række decentrale enheder. Tilsammen er vi mere end 2500 mennesker tilknyttet Grønlands Selvstyre. Centraladministrationens opgave er, at sikre Naalakkersuisut (regeringen) et solidt politisk beslutningsgrundlag, samt at føre de politiske beslutninger ud i livet. Du kan læse mere om Grønlands Selvstyre på Frist: Veterinær til Grønland søges Til Grønlands Selvstyre, Departementet for Fiskeri, Fangst og Landbrug hos Veterinær og Fødevaremyndigheden i Grønland (VFMG), er en stilling som veterinær ledigt til besættelse fra 1. september 2016 eller snarest herefter. Stillingen er placeret i Nuuk, med periodevise udrejser til VFMG s dyrlægeembede i Ilulissat. Om stillingen Der tilbydes en stilling med arbejdsområder inden for hele det veterinære område. Dog vil stillingen i stor udstrækning være koncentreret omkring forberedelse og iværksættelse af Grønlands største veterinære vaccinationsprojekt af slædehunde mod de dødelige sygdomme hundesyge og parvovirus, foruden rabies. Generelt dyreværnsarbejde i forbindelse med hold af slædehunde vil ligeledes være betydeligt. I Nuuk og Ilulissat kommer du i dagligdagen til at arbejde tæt sammen med erfarne embedsdyrlæger. VFMG består p.t. af 6 akademiker, hvoraf 4 er veterinærer, og derudover er der 2 studentermedhjælpere. VFMG og personalet er fordelt på 3 lokaliteter i Grønland, hvilke er Ilulissat, Qaqortoq og Nuuk. Hovedkontoret er placeret i Nuuk, hvor hovedparten af dine kommende kollegaer sidder. Det er en stilling i Grønlands centraladministration og der indgår en del administrative opgaver i forhold til lovgivning på veterinær og fødevaremyndighedsområdet samt betjening af ministre, Landstinget, kommuner og borgere. Stillingen omfatter blandt andet deltagelse i følgende ansvarsområder: Opstart, implementering og drift af udvidet vaccinationsprogram mod hundesyge og parvovirus, foruden det allerede eksisterende program mod rabies. Dyreværn (slædehunde, produktionsdyr, m.m.). Planlægning af og deltagelse i godkendelse, tilsyn og kontrol med fødevarevirksomheder. Zoonoseovervågning (trikinose, rabies, m.m.). Kødkontrol i forbindelse med slagtninger m.m. Deltagelse i veterinære EU Border Inspection Post aktiviteter. Uddannelses aktiviteter (m. fokus på certifikat uddannelse i hygiejne og egenkontrol). Sundhedscertifikatudstedelser m.m.. Vi forventer, at du har: En uddannelse som cand. med. vet., med dansk autorisation. Erfaring med løsning af projektorienterede opgaver, hvor vidensdeling, oplæring og kommunikation med

4 borgere og institutioner er vigtige bestanddele. Selvstændighed i planlægning og udførelse af arbejdet. Gode evner til at formidle både skriftligt og mundtligt. Vi ser gerne, at du er flersproget, da der i forvaltningen tales dansk, grønlandsk og til tider engelsk. Vilje og lyst til at arbejde i den grønlandske kultur. Det er en fordel, at du har arbejdserfaring indenfor: En politiskledet organisation, en myndighed, ministerium, departement, styrelse eller højere læreanstalt. En vis klinisk erfaring. Kødkontrol. Objektiv vurdering og håndtering af dyreværnsmæssige emner. EU grænsekontrol. Samarbejde på alle niveauer. Der vil blive lagt vægt på gode samarbejdsevner, selvstændighed i arbejdet og evne til at kunne overskue pressede situationer. Du skal også være klar til at kunne tage udfordringen op med den specielle grønlandske natur. Der kan forventes en del rejseaktivitet. Løn og ansættelsesvilkår Løn og ansættelsesforhold, herunder ret til til og fratrædelsesrejse samt bohaveflytning, sker i henhold til de på ansættelsestidspunktet gældende aftaler mellem Grønlands Selvstyre og pågældendes forhandlingsberettigede organisation. Arbejdstiden er på 40 timer ugentligt. Bolig Der kan til stillingen anvises umøbleret personalebolig efter de til enhver tid gældende regler. Der betales husleje og depositum efter de til enhver tid gældende regler for den anviste bolig. Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv.. Personalebolig skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør. Der kan være ventetid på permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant, herunder også i mindre bofællesskaber eller hotellejligheder. Yderligere oplysninger Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Óluva Niclasen på tlf.nr.: eller ved at skrive til VFMG s officielle e post: uumasut@nanoq.gl. Husk, at der er 4 timers tidsforskel mellem Grønland og Danmark. Ønsker du yderligere information om Grønland og om Grønlands Selvstyre, kan du læse mere på og Grønlandsk er landets hovedsprog. Hvis det ønskes kan undervisning i grønlandsk tilbydes indenfor den normerede arbejdstidsaftale.

5 Ansøgning Ansøgningen skal være Departementet i hænde senest den 15. august Ansættelsessamtale vil blive afholdt vha. elektronisk medie i uge Tiltrædelsesdato er den 1. september 2016 eller snarest derefter. Ansøgning bilagt kopi af relevant dokumentation for uddannelse, autorisation samt tidligere beskæftigelse bedes fremsendt elektronisk gennem nedenstående link. Generelt om Grønlands Selvstyre Grønlands Selvstyre blev indført d. 21. juni Selvstyret består af en Centraladministration (CA), med cirka 650 ansatte fordelt på 9 departementer samt en lang række decentrale enheder. Tilsammen er vi mere end 2500 mennesker tilknyttet Selvstyret. CA s opgave er, at sikre Naalakkersuisoqarfiit (Landsstyreområderne) et solidt politisk beslutningsgrundlag samt at føre de politiske beslutninger ud i livet. Et højt prioriteret indsatsområde er at opbygge en mere borgernær offentlig sektor, der når ud til alle vores indbyggere. Tilbage til stillingsoversigten Søg stillingen Ansat i Grønlands Selvstyre Søger du udfordringer og har lyst til at præge hverdagen gennem dit arbejdsliv og være med til at forme fremtiden, så er et job hos Grønlands Selvstyre noget for dig. Vi forventer stor ansvarlighed og vægter faglige kvalifikationer, en sund analytisk tilgang til tingene samt omstillingsparathed højt hos medarbejderne. Herudover er din evne til at strukturere hverdagen og bevare overblikket vigtig. Grønlands Selvstyre består af en Centraladministration, med mere end 650 ansatte fordelt på flere departementer, samt en lang række decentrale enheder. Tilsammen er vi mere end 2500 mennesker tilknyttet Grønlands Selvstyre. Centraladministrationens opgave er, at sikre Naalakkersuisut (regeringen) et solidt politisk beslutningsgrundlag, samt at føre de politiske beslutninger ud i livet. Du kan læse mere om Grønlands Selvstyre på

Samarbejdsaftale. mellem. Departementet for Fiskeri, Fangst og Landbrug, Veterinær og Fødevare Myndigheden i Grønland (VFMG)

Samarbejdsaftale. mellem. Departementet for Fiskeri, Fangst og Landbrug, Veterinær og Fødevare Myndigheden i Grønland (VFMG) Samarbejdsaftale mellem Departementet for Fiskeri, Fangst og Landbrug, Veterinær og Fødevare Myndigheden i Grønland (VFMG) og De Grønlandske Kommuners Landsforening 1. Formål Formålet med denne samarbejdsaftale

Læs mere

En hjemtagelse af hele veterinær og fødevareområdet vil som minimum kræve:

En hjemtagelse af hele veterinær og fødevareområdet vil som minimum kræve: Aalisarnermut, Piniarnermut Nunalerinermullu Naalakkersuisoqarfik Departementet for Fiskeri, Fangst og Landbrug r GOVERNMENT OF GREENLAND Medlem af Inatsisartut, Bentiaraq Ottosen, Atassut Heri Svar på

Læs mere

Høring af udkast til en række bekendtgørelser for Grønland, som drejer sig om veterinærkontrol m.m.

Høring af udkast til en række bekendtgørelser for Grønland, som drejer sig om veterinærkontrol m.m. Grønlands Selvstyre Departementet for Fiskeri, Fangst og Landbrug FØDEVARESTYRELSEN J.nr.: 2013-30-2301-01270, 2013-30-2301-01271,2013-30-2301-01272, 2013-30-2301-01273, 2013-30-2301-01274, 2013-30-2301-01278,

Læs mere

1. Har Naalakkersusiut modtaget henvendelse omkring krydsning af slædehunde med andre hunderacer i Nordgrønland?

1. Har Naalakkersusiut modtaget henvendelse omkring krydsning af slædehunde med andre hunderacer i Nordgrønland? Aalisilmermut. Piniarnermullu Naalakkersuisoqarfik Departementet fot Asker! og Fangst NAALAKKERSUISUT GOVERN M ENT a F GREENLAND Uuma3ul Nakorsaqarfik lnwssuhsalerinennulu OqartUSSArt'ik lunio) Veterinær

Læs mere

13. maj 2016 EM 2016/xx

13. maj 2016 EM 2016/xx 13. maj 216 EM 216/xx Bemærkninger til ændringsforslaget Almindelige bemærkninger 1. Indledning Siden januar 216 har der været udbrud af hundesyge i Qeqertaq og Ilulissat, hvor omkring 12 hunde døde af

Læs mere

Regionssygehus Qaqortoq Region Kujataa. Qaqortup Napparsimavia Portørredder-issarsiorpoq

Regionssygehus Qaqortoq Region Kujataa. Qaqortup Napparsimavia Portørredder-issarsiorpoq Qaqortup Napparsimavia Portørredder-issarsiorpoq Portørredder-tut atorfik inuttassarsiorneqarpoq piaartumik sulilersinnaasumik imaluunnit immikkut isumaqatigiissuteqarnikut. Portørredder-i avataani pinartunut

Læs mere

Indsendes til:

Indsendes til: NAMMINERSORLUTIK OQARTUSSAT - GRØNLANDS SELVSTYRE - GOVERNMENT OF GREENLAND Indsendes til: bolig@nanoq.gl BOLIGREKVISITION: Personalebolig i Nuuk - Anvendes ved tiltrædelse af stilling hvortil der er godkendt

Læs mere

16. maj 2018 XM 2018/21. Forslag til: Inatsisartutlov nr. xx af xx. xxx 2018 om rammebetingelser for anlæg, drift

16. maj 2018 XM 2018/21. Forslag til: Inatsisartutlov nr. xx af xx. xxx 2018 om rammebetingelser for anlæg, drift 16. maj 2018 XM 2018/21 Forslag til: Inatsisartutlov nr. xx af xx. xxx 2018 om rammebetingelser for anlæg, drift og finansiering af international lufthavn i Nuuk og i Ilulissat samt regional lufthavn i

Læs mere

Aftale om deltidsansattes adgang til et højere timetal

Aftale om deltidsansattes adgang til et højere timetal Side 1 Aftale om deltidsansattes adgang til et højere timetal KL KTO Indholdsfortegnelse Side 04.85 Side 2 Forord... 3 1. Anvendelsesområde...4 2. Formål...4 3. Pligt til tilbud...4 4. Udbud af ledige

Læs mere

Forvaltningschef - Aarhus Kommune Borgmesterens Afdeling Sekretariat, Erhverv og Kommunikation Job- og personprofil

Forvaltningschef - Aarhus Kommune Borgmesterens Afdeling Sekretariat, Erhverv og Kommunikation Job- og personprofil Forvaltningschef - Aarhus Kommune Borgmesterens Afdeling Sekretariat, Erhverv og Kommunikation Job- og personprofil Job- og personprofil, forvaltningschef til Aarhus Kommune, Borgmesterens Afdeling, Sekretariat,

Læs mere

Region Hovedstaden søger

Region Hovedstaden søger GÅ TIL REGIONH.DK/JOB Mød en medarbejder Region Hovedstaden søger Sådan søger du job hos os Tips til jobansøgning, CV og samtale Seniorforsker til Tværsektoriel Forskningsenhed i Region Hovedstaden Vil

Læs mere

Job- og personprofil til stillingen som barselsvikar for juridisk konsulent for Teknik og Kultur i Favrskov Kommune

Job- og personprofil til stillingen som barselsvikar for juridisk konsulent for Teknik og Kultur i Favrskov Kommune Job- og personprofil til stillingen som barselsvikar for juridisk konsulent for Teknik og Kultur i Favrskov Kommune 1 1. Favrskov Kommune Favrskov Kommune er en vækstkommune med omkring 48.000 indbyggere

Læs mere

Om skadedyr i fødevarevirksomheder

Om skadedyr i fødevarevirksomheder Om skadedyr i fødevarevirksomheder Skadedyrssikring Fødevarevirksomheder skal forhindre skadedyr i at komme ind i virksomheden. Skadedyr kan nedbryde eller forringe fødevarer, de kan sprede smitte og udløse

Læs mere

Forslag til Selvstyrets bekendtgørelse om indfangning og aflivning af hunde og katte

Forslag til Selvstyrets bekendtgørelse om indfangning og aflivning af hunde og katte 14. december 2016 Forslag til Selvstyrets bekendtgørelse om indfangning og aflivning af hunde og katte I medfør af 10, 13, stk. 2 og 27, stk. 2-3. i landstingslov nr. 25 af 18. december 2003 om dyreværn,

Læs mere

Fuldmægtig/specialkonsulent til alsidige opgaver på søterritoriet

Fuldmægtig/specialkonsulent til alsidige opgaver på søterritoriet Stillings- og personprofil Fuldmægtig/specialkonsulent til alsidige opgaver på søterritoriet Kystdirektoratet September 2015 [1] Stillingen (resumé) Der er tale om en udfordrende og udviklende stilling

Læs mere

Job- og kompetenceprofil

Job- og kompetenceprofil Job- og kompetenceprofil Stabs til Staben for Herning Kommune søger en stabs til Staben for pr. 1. august 2019. Herning Kommune Herning Kommune er med et indbyggertal på 89.000 og et areal på 1.323 km²

Læs mere

Landstingslov om vederlag m.v. til medlemmer af Inatsisartut og Naalakkersuisut m.v.

Landstingslov om vederlag m.v. til medlemmer af Inatsisartut og Naalakkersuisut m.v. Landstingslov om vederlag m.v. til medlemmer af Inatsisartut og Naalakkersuisut m.v. Marts 2015 Landstingslov nr. 22 af 18. december 2003 om vederlag m.v. til medlemmer af Landstinget og Landsstyret m.v.

Læs mere

Information til ansøgere vedr. stillingen som arrangementschef i Katuaq

Information til ansøgere vedr. stillingen som arrangementschef i Katuaq Information til ansøgere vedr. stillingen som arrangementschef i Katuaq Om virksomheden Katuaq er Grønlands Kulturhus. Vores aktiviteter spænder vidt fra biografforestillinger, teaterstykker, koncerter,

Læs mere

FM 2017/141. Bemærkninger til lovforslaget. Almindelige bemærkninger

FM 2017/141. Bemærkninger til lovforslaget. Almindelige bemærkninger 14-03-2017 FM 2017/141 Bemærkninger til lovforslaget Almindelige bemærkninger 1. Indledning Baggrunden for forslaget er, at Inatsisartut i efteråret 2016 vedtog beslutningsforslag om, at Naalakkersuisut

Læs mere

Vejledning vedrørende det gode ansættelsesforløb

Vejledning vedrørende det gode ansættelsesforløb 12. oktober 2015 Vejledning vedrørende det gode ansættelsesforløb Lederen Ansættelsesudvalg Formalier Før ansættelsessamtalen Overvejelser inden stillingsopslaget Lederen tager initiativ til nedsættelse

Læs mere

Kapitel 1 Formål og organisation. Kapitel 2 Nye lufthavne

Kapitel 1 Formål og organisation. Kapitel 2 Nye lufthavne Inatsisartutlov nr. 4 af 22. november 2018 om rammebetingelser for anlæg, drift og finansiering af international lufthavn i Nuuk og i Ilulissat samt regional lufthavn i Qaqortoq Ændret, ophæver, hovedlov,

Læs mere

FDF søger udviklingschef med ansvar for kredsudvikling, kredsstart og uddannelse

FDF søger udviklingschef med ansvar for kredsudvikling, kredsstart og uddannelse STILLINGSOPSLAG FDF søger udviklingschef med ansvar for kredsudvikling, kredsstart og uddannelse Vi søger en dygtig leder, der kan være en central kulturbærer i en værdistærk organisation. Du kommer til

Læs mere

Job- og kompetenceprofil for. Chefstilling i Direktionens Stab. Marts 2019

Job- og kompetenceprofil for. Chefstilling i Direktionens Stab. Marts 2019 Job- og kompetenceprofil for Chefstilling i Direktionens Stab Marts 2019 1 Herning Kommune søger snarest og senest pr. 1. juni 2019 en ny Chef i Direktionens Stab. Indledning Herning Kommune er med et

Læs mere

Vejledning til ansøgning om indsættelse af et indhandlingsfartøj (Omladningstilladelse)

Vejledning til ansøgning om indsættelse af et indhandlingsfartøj (Omladningstilladelse) Namminersorlutik Oqartussat - Grønlands Selvstyre Government of Greenland Aalisarnermut, Piniarnermut Nunalerinermullu Naalakkersuisoqarfik Departementet for Fiskeri, Fangst og Landbrug Ministry of Fisheries,

Læs mere

Arbejdernes Boligselskab i Gladsaxe. Økonomikonsulent. Stillings- og kandidatprofil samt virksomhedsoplysninger

Arbejdernes Boligselskab i Gladsaxe. Økonomikonsulent. Stillings- og kandidatprofil samt virksomhedsoplysninger Arbejdernes Boligselskab i Gladsaxe Økonomikonsulent Stillings- og kandidatprofil samt virksomhedsoplysninger maj 2017 Indholdsfortegnelse Stillingsbeskrivelse: Økonomikonsulent 3 Kandidatprofil: Økonomikonsulent

Læs mere

STILLINGS- OG PERSONPROFIL. Servicedirektør. med ansvar for Skole, Børn og Familie, Sundhed og Forebyggelse, Psykiatri og Handicap samt Ældre

STILLINGS- OG PERSONPROFIL. Servicedirektør. med ansvar for Skole, Børn og Familie, Sundhed og Forebyggelse, Psykiatri og Handicap samt Ældre STILLINGS- OG PERSONPROFIL Servicedirektør med ansvar for Skole, Børn og Familie, Sundhed og Forebyggelse, Psykiatri og Handicap samt Ældre Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Stillingsprofil... 4 Stillingsbetegnelse

Læs mere

Bemærkninger til forslaget. Almindelige bemærkninger

Bemærkninger til forslaget. Almindelige bemærkninger Den xx. xxx 2017 EM 2017/XX Bemærkninger til forslaget Almindelige bemærkninger 1. Indledning Forslaget har til hensigt at sikre, at husstande hvor den ene ægtefælle eller samlever afgår ved døden, eller

Læs mere

Vejledning vedrørende det gode ansættelsesforløb

Vejledning vedrørende det gode ansættelsesforløb 12. marts 2016 Vejledning vedrørende det gode ansættelsesforløb Lederen Ansættelsesudvalg Formalia Før ansættelsessamtalen Overvejelser inden stillingsopslaget lederen tager initiativ til nedsættelse af

Læs mere

Bemærkninger til forslaget. Almindelige bemærkninger

Bemærkninger til forslaget. Almindelige bemærkninger 28. maj 2019 EM2019/xx Bemærkninger til forslaget Almindelige bemærkninger 1. Indledning Ved EM 2018 vedtog Inatsisartut pkt. 106, Forslag til Inatsisartutbeslutning om, at Naalakkersuisut pålægges at

Læs mere

Inatsisartutlov nr. 24 af 18. november 2010 om folkehøjskoler

Inatsisartutlov nr. 24 af 18. november 2010 om folkehøjskoler Inatsisartutlov nr. 24 af 18. november 2010 om folkehøjskoler Formål 1. Folkehøjskolerne tilbyder elever almendannende undervisning med sigte på folkelig oplysning af bred, almen og demokratisk karakter

Læs mere

Initiering af human og veterinær beredskab set ud fra et OneHealth perspektiv i Grønland som en væsentlig del af Arktis

Initiering af human og veterinær beredskab set ud fra et OneHealth perspektiv i Grønland som en væsentlig del af Arktis Initiering af human og veterinær beredskab set ud fra et OneHealth perspektiv i Grønland som en væsentlig del af Arktis af Veterinær- og Fødevaremyndigheden i Grønland Februar 2015 VFMG- Veterinær- og

Læs mere

Stillingsprofil for leder af Dagplejen i Favrskov Kommune

Stillingsprofil for leder af Dagplejen i Favrskov Kommune Stillingsprofil for leder af Dagplejen i Favrskov Kommune 1 Introduktion Favrskov Kommune ligger centralt placeret midt i Østjylland som nabo til både Aarhus, Randers, Viborg og Silkeborg - og tæt på jernbane

Læs mere

INTERN ANSØGNINGSFRIST MANDAG DEN 31. MARTS 2014, KL. 12.00

INTERN ANSØGNINGSFRIST MANDAG DEN 31. MARTS 2014, KL. 12.00 Vuggestuen Langenæs tilbyder ansættelse som pædagog Vuggestuen Langenæs tilbyder ansættelse som pædagog i en stilling med en ugentlig arbejdstid på 30 timer. Stillingen er tilknyttet Sommerfuglen, som

Læs mere

05.25 O.11 42/2011 Side 1. Aftale om integrations- og oplæringsstillinger

05.25 O.11 42/2011 Side 1. Aftale om integrations- og oplæringsstillinger Side 1 Aftale om integrations- og oplæringsstillinger KL Kommunale Tjenestemænd og Overenskomstansatte Indholdsfortegnelse 05.25 Side 2 Side Indledning... 3 1. Aftalens område... 4 2. Formål... 4 3. Målgruppe...

Læs mere

Morsø Kommune Vicekommunaldirektør

Morsø Kommune Vicekommunaldirektør 17.06.2015. Morsø Kommune Vicekommunaldirektør Job- og personprofil Baggrund Morsø Kommune har gennemført en evaluering og udvikling af den eksisterende organisations- og ledelsesstruktur. Dette har medført,

Læs mere

ET TRYGT ARBEJDSMARKED. Naalakkersuisuts bud på et trygt arbejdsmarked i årene frem

ET TRYGT ARBEJDSMARKED. Naalakkersuisuts bud på et trygt arbejdsmarked i årene frem ET TRYGT ARBEJDSMARKED Naalakkersuisuts bud på et trygt arbejdsmarked i årene frem 2015 1 Forord I denne folder kan du læse om 16 forslag fra Naalakkersuisut, som skal sikre Grønland en styrket fremtid

Læs mere

Selvstyrets bekendtgørelse nr. 9 af 17. juli 2014 om licens og kvoter til fiskeri Historisk. Anvendelsesområde

Selvstyrets bekendtgørelse nr. 9 af 17. juli 2014 om licens og kvoter til fiskeri Historisk. Anvendelsesområde Selvstyrets bekendtgørelse nr. 9 af 17. juli 2014 om licens og kvoter til fiskeri Historisk I medfør af 9, 10, 10a, 11, 13, stk. 2 og stk. 3, 23, 33, stk. 2 og 34, stk. 3 i Landstingslov nr. 18 af 31.

Læs mere

9. august EM 2011/42. Forslag til: Inatsisartutlov nr. xx af xx 2011 om Børnetalsmand og Børneråd. Kapitel 1 Formål og anvendelsesområde

9. august EM 2011/42. Forslag til: Inatsisartutlov nr. xx af xx 2011 om Børnetalsmand og Børneråd. Kapitel 1 Formål og anvendelsesområde 9. august Forslag til: Inatsisartutlov nr. xx af xx 2011 om Børnetalsmand og Børneråd. Kapitel 1 Formål og anvendelsesområde 1. Denne Inatsisartutlov har til formål at fremme børns rettigheder og interesser

Læs mere

1.0 Udviklingen af folkeskolen

1.0 Udviklingen af folkeskolen 1.0 Udviklingen af folkeskolen HOVEDOMRÅDE: 1.0 Folkeskolens udvikling Overordnet princip: IMAK ønsker en fælles folkeskole med et lokalt præg. Principper: 1.1 Skoleudvikling centralt Organisationen ønsker

Læs mere

Funktions- og opgavebeskrivelse for uddannelsesansvarlige overlæger ved Aarhus Universitetshospital

Funktions- og opgavebeskrivelse for uddannelsesansvarlige overlæger ved Aarhus Universitetshospital Funktions- og opgavebeskrivelse for uddannelsesansvarlige overlæger ved Aarhus Universitetshospital FUNKTIONSBETEGNELSE Uddannelsesansvarlig overlæge FUNKTIONENS INDHOLD Organisatorisk placering og ledelsesmæssig

Læs mere

Børn og familieområdet

Børn og familieområdet Børn og familieområdet Martha Lund Olsen Marts 2015 Tilsyn Formålet med tilsynet er at efterse, om kommunerne efterkommer sociallovens bestemmelser og giver borgerne, herunder børn og unge, den retssikkerhed,

Læs mere

[Adresse 1] [Adresse 2] [Postnr.]

[Adresse 1] [Adresse 2] [Postnr.] Ilinniartitaanermut, Kultureqarnermut, Ilisimatusarnermut Ilaageeqarnermullu Naalakkersuisoqarfik Departementet for Uddannelse, Kultur, Forskning og Kirke Høringsparter jf. forsendelsesliste [Adresse 1]

Læs mere

10. marts 2011 FM 2011/19 (EM 2010/48) BETÆNKNING. Afgivet af Udvalget for Forretningsordenen. vedrørende

10. marts 2011 FM 2011/19 (EM 2010/48) BETÆNKNING. Afgivet af Udvalget for Forretningsordenen. vedrørende BETÆNKNING Afgivet af Udvalget for Forretningsordenen vedrørende Forslag til: Inatsisartutlov nr. xx af xx.xx 2011 om ændring af landstingslov om vederlag til medlemmer af landstinget og landsstyret m.v.

Læs mere

Besvarelse af 37 spørgsmål nr. 231 om Naalakkersuisuts forbrug af eksterne konsulenter og ansatte med bopæl i udlandet

Besvarelse af 37 spørgsmål nr. 231 om Naalakkersuisuts forbrug af eksterne konsulenter og ansatte med bopæl i udlandet Aningaasaqarnermut Akileraartarnermullu Naalakkersuisoq Naalakkersuisoq for Finanser og Skatter Medlem af Inatsisartut Vivan Motzfeldt, Siumut Besvarelse af 37 spørgsmål nr. 231 om Naalakkersuisuts forbrug

Læs mere

Stillingsbeskrivelse/opslag af stillingen som lederen af den selvejende institution Frivilligcenter Mors

Stillingsbeskrivelse/opslag af stillingen som lederen af den selvejende institution Frivilligcenter Mors Stillingsbeskrivelse/opslag af stillingen som lederen af den selvejende institution Frivilligcenter Mors Stillingen som leder af Frivilligcenter Mors er ledig til besættelse pr. 1. december eller snarest

Læs mere

Job- og personprofil. Sygefraværskonsulent. Borgmestersekretariatet og HR

Job- og personprofil. Sygefraværskonsulent. Borgmestersekretariatet og HR Job- og personprofil Sygefraværskonsulent Borgmestersekretariatet og HR 1 1. Indledning Favrskov Kommune er en vækstkommune med knap 48.000 indbyggere, og væksten forventes at fortsætte de kommende år.

Læs mere

Museet Mosede Fort, Danmark 1914-18 åbner til august. Vi søger studentermedhjælpere, der vil være med til at gøre det nye museum til en succes.

Museet Mosede Fort, Danmark 1914-18 åbner til august. Vi søger studentermedhjælpere, der vil være med til at gøre det nye museum til en succes. Til potentielle ansøgere til de ledige stillinger på Mosede Fort, Danmark 1014-18 Museet Mosede Fort, Danmark 1914-18 åbner til august. Vi søger studentermedhjælpere, der vil være med til at gøre det nye

Læs mere

Vicemusikskoleleder Herning Musikskole

Vicemusikskoleleder Herning Musikskole Vicemusikskoleleder Herning Musikskole Vil du være med til at videreføre og skærpe skolens faglige og pædagogiske profil, og sikre udvikling og implementering af tiltag, der fremmer musikskolen? Så er

Læs mere

08.25 O.11 /2011 Side 1. Aftale om integrations- og oplæringsstillinger

08.25 O.11 /2011 Side 1. Aftale om integrations- og oplæringsstillinger Side 1 Aftale om integrations- og oplæringsstillinger KL Sundhedskartellet Indholdsfortegnelse Side 08.25 Side 2 Indledning... 3 1. Hvem er omfattet af aftalen... 4 2. Formål... 4 3. Målgruppe... 4 4.

Læs mere

Akademikere i introduktionsstillinger i staten

Akademikere i introduktionsstillinger i staten Cirkulære om ansættelsesvilkår for Akademikere i introduktionsstillinger i staten 2013 Cirkulære af 28. juni 2013 Modst.nr. 019-13 PKAT nr. 21, 22, 23, 28, 38, 39, 43, 46, 49, 64, 69, 84, 86, 89, 108,

Læs mere

NALUNAARUTIT - Grønlandsk Lovsamling Serie C-II

NALUNAARUTIT - Grønlandsk Lovsamling Serie C-II Afsnit J. (jurister & økonomer) NALUNAARUTIT Grønlandsk Lovsamling Serie CII 19. januar 2018 AFTALE Mellem Grønlands Selvstyre og Djøf om løn og ansættelsesvilkår for overenskomstansatte, administrative

Læs mere

Region Hovedstaden søger

Region Hovedstaden søger GÅ TIL REGIONH.DK/JOB Mød en medarbejder Region Hovedstaden søger Sådan søger du job hos os Tips til jobansøgning, CV og samtale Jurist med primært fokus på persondata, informationssikkerhed og rådgivning

Læs mere

GRØNLAND 2015-2016 SUBSTRATEGI

GRØNLAND 2015-2016 SUBSTRATEGI GRØNLAND 2015-2016 SUBSTRATEGI INTRO SYSTEMATISK OG MÅLRETTET INDSATS I SAMARBEJDE MED GRØNLAND MISSION ˮ Institut for Menneskerettigheders mission i Grønland er at fremme og beskytte menneskerettighederne.

Læs mere

28. september 2016 EM 2016/124 RETTELSESBLAD. Erstatter bemærkninger til forslag til Inatsisartutlov af 19. august 2016.

28. september 2016 EM 2016/124 RETTELSESBLAD. Erstatter bemærkninger til forslag til Inatsisartutlov af 19. august 2016. 28. september 2016 EM 2016/124 RETTELSESBLAD Erstatter bemærkninger til forslag til Inatsisartutlov af 19. august 2016. (Med rettelsesbladet korrigeres mindre fejl i parallelopstillingen, og beskrivelsen

Læs mere

København februar Job- og personprofil KØBENHAVNS KOMMUNE TO SEKRETARIATSCHEFER TIL BYENS FYSIK TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN

København februar Job- og personprofil KØBENHAVNS KOMMUNE TO SEKRETARIATSCHEFER TIL BYENS FYSIK TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN København februar 2018 Job- og personprofil KØBENHAVNS KOMMUNE TO SEKRETARIATSCHEFER TIL BYENS FYSIK TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN 1. Indledning Københavns Kommunes Teknik- og Miljøforvaltning søger to

Læs mere

Job- og personprofil til stilling som udbudsjurist/-konsulent (1-årigt vikariat) i Favrskov Komune

Job- og personprofil til stilling som udbudsjurist/-konsulent (1-årigt vikariat) i Favrskov Komune Job- og personprofil til stilling som udbudsjurist/-konsulent (1-årigt vikariat) i Favrskov Komune 1 1. Baggrund Sekretariatet for Job og Økonomi søger en udbudsjurist/-konsulent til et 1-årigt vikariat.

Læs mere

Bemærkninger til forslaget. Almindelige bemærkninger

Bemærkninger til forslaget. Almindelige bemærkninger Bemærkninger til forslaget Almindelige bemærkninger 1. Indledning Inatsisartutlov nr. 20 af 3. december 2012 om erhvervsfremme til landbaserede erhverv har til formål at styrke udviklingen af det grønlandske

Læs mere

Region Hovedstaden søger

Region Hovedstaden søger GÅ TIL REGIONH.DK/JOB Mød en medarbejder Region Hovedstaden søger Sådan søger du job hos os Tips til jobansøgning, CV og samtale Student med styr på Excel Center for It, Medico og Telefoni (CIMT) søger

Læs mere

KANUKOKA s vedtægter

KANUKOKA s vedtægter KANUKOKA s vedtægter Navn, formål og hjemsted 1. Foreningens navn er KANUKOKA med binavn De grønlandske kommuners Landsforening. Foreningens formål er at varetage kommunernes fælles og almindelige interesser,

Læs mere

AFTALE OM INTEGRATIONS- OG OPLÆRINGSSTILLINGER

AFTALE OM INTEGRATIONS- OG OPLÆRINGSSTILLINGER Side 1 REGIONERNES LØNNINGS- OG TAKSTNÆVN FORHANDLINGSFÆLLESSKABET AFTALE OM INTEGRATIONS- OG OPLÆRINGSSTILLINGER **NYT** = Nyt i forhold til tidligere gældende aftale 2015 Side 2 INDHOLDSFORTEGNELSE INDLEDNING...

Læs mere

JOBPROFIL. Skolechef, Roskilde Kommune

JOBPROFIL. Skolechef, Roskilde Kommune JOBPROFIL Skolechef, Roskilde Kommune 1. Indledning Roskilde Kommune har bedt Genitor ApS om at assistere i forbindelse med rekrutteringen af en ny skolechef. Jobprofilen er udarbejdet af Genitor ApS,

Læs mere

28. maj 2019 EM2019/xx. Bemærkninger til forslaget. Almindelige bemærkninger

28. maj 2019 EM2019/xx. Bemærkninger til forslaget. Almindelige bemærkninger 28. maj 2019 EM2019/xx Bemærkninger til forslaget Almindelige bemærkninger 1. Indledning 1.1 Husdyrhold På efterårssamlingen 2018 blev der stillet et beslutningsforslag om, at ordensreglerne i bilag 4

Læs mere

CHEF FOR EKSTERNT SAMARBEJDE

CHEF FOR EKSTERNT SAMARBEJDE København, februar 2019 Job- og personprofil CHEF FOR EKSTERNT SAMARBEJDE FONDEN NOVAVI GENITOR KØBENHAVN & AARHUS WWW.GENITOR.DK TLF. 3141 0178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 3552 4258 1. INDLEDNING Fonden

Læs mere

Job- og personprofil til stillingen som juridisk konsulent for Teknik og Kultur i Favrskov Kommune

Job- og personprofil til stillingen som juridisk konsulent for Teknik og Kultur i Favrskov Kommune Job- og personprofil til stillingen som juridisk konsulent for Teknik og Kultur i Favrskov Kommune 1 1. Favrskov Kommune Favrskov Kommune er en vækstkommune med omkring 47.000 indbyggere og væksten forventes

Læs mere

NALUNAARUTIT - Grønlandsk Lovsamling Serie C-II Afsnit S. (sygeløn) (S.I.K.) OVERENSKOMST mellem Naalakkersuisut, Finansministeriet og Sulinermik Inuussutissarsiuteqartut Kattuffiat om løn under sygdom.

Læs mere

Job- og personprofil for leder af Regnskabsafdelingen

Job- og personprofil for leder af Regnskabsafdelingen Job- og personprofil for leder af Regnskabsafdelingen 1. BAGGRUND Stillingen er genopslået på baggrund af for få kvalificerede kandidater i første omgang. Lederen af vores regnskabsafdeling har valgt at

Læs mere

Seniorjob - orientering

Seniorjob - orientering 1 Nr. : Seniorjob - orientering Åben sag Sagsnr.: Sagen afgøres i: Bilag: 11/13708 Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget Indledning/Baggrund Lov om seniorjob har været gældende siden 1. januar 2008. Formålet

Læs mere

FINANSMINISTERIET. Cirkulære om. Stillingsstruktur ved Danmarks Erhvervspædagogiske Læreruddannelse

FINANSMINISTERIET. Cirkulære om. Stillingsstruktur ved Danmarks Erhvervspædagogiske Læreruddannelse FINANSMINISTERIET Cirkulære om Stillingsstruktur ved Danmarks Erhvervspædagogiske Læreruddannelse 1998 INDHOLD Side Cirkulære om stillingsstruktur ved Danmarks Erhvervspædagogiske Læreruddannelse...1 Protokollat

Læs mere

Aqqaluaq B. Egede, Inuit Ataqatigiit Inatisartut /HER

Aqqaluaq B. Egede, Inuit Ataqatigiit Inatisartut /HER Aalisarnermut, Piniarnermut Nunalerinermullu Naalakkersuisoq Medlem af Naalakkersuisut for Fiskeri, Fangst og Landbrug Aqqaluaq B. Egede, Inuit Ataqatigiit Inatisartut /HER I medfør af Inatsisartuts forretningsorden

Læs mere

27. juni 2012 EM 2012/xx. Bemærkninger til forslaget. Almindelige bemærkninger

27. juni 2012 EM 2012/xx. Bemærkninger til forslaget. Almindelige bemærkninger 27. juni 2012 EM 2012/xx Bemærkninger til forslaget Almindelige bemærkninger 1. Indledning Landstinget pålagde ved landstingsbeslutning på efterårssamlingen 2008 det daværende Landsstyre at undersøge muligheder

Læs mere

2014 statistisk årbog

2014 statistisk årbog 2014 statistisk årbog 1. december 2014 1. Førskoleinstitutioner og folkeskolen Førskoleinstitutioner og folkeskolen Daginstitutions- og skoleområdet hører under Departementet for Uddannelse, Forskning

Læs mere

Job- og personprofil for afdelingschef til Byggeri og Ejendomme i Holstebro Kommune

Job- og personprofil for afdelingschef til Byggeri og Ejendomme i Holstebro Kommune Side 1/5 Job- og personprofil for afdelingschef til Byggeri og Ejendomme i Holstebro Kommune Indledning: Vores nuværende afdelingschef gennem mere end 5 år skal fremover står i spidsen for ejendomsområdet

Læs mere

Funktionsbeskrivelse for udviklingsansvarlig, fysioterapeut eller ergoterapeut

Funktionsbeskrivelse for udviklingsansvarlig, fysioterapeut eller ergoterapeut Fysio- og Ergoterapiafdelingen Funktionsbeskrivelse for udviklingsansvarlig, fysioterapeut eller ergoterapeut Stillingsbetegnelse Udviklingsansvarlig, fysioterapeut eller ergoterapeut Ansættelsessted Fysio-

Læs mere

Mittarfeqarfiit. Organisation. struktur & ansvarsforhold

Mittarfeqarfiit. Organisation. struktur & ansvarsforhold Mittarfeqarfiit Organisation struktur & ansvarsforhold Indholdsfortegnelse Driftens øverste struktur:... 2 Adm. Direktør:... 2 Driftsdirektøren:... 2 Kvalitetschefen... 3 Lufthavnens organisation... 4

Læs mere

INATSISARTUT. Selvstyrelovens sprogbestemmelse forbyder ikke anvendelsen af dansk i Inatsisartut

INATSISARTUT. Selvstyrelovens sprogbestemmelse forbyder ikke anvendelsen af dansk i Inatsisartut INATSISARTUT Medlemmerne af Inatsisartut Dato: 23. marts 2015 J.nr.: 01.82-00064 Selvstyrelovens sprogbestemmelse forbyder ikke anvendelsen af dansk i Inatsisartut Formandskabet har fået udarbejdet et

Læs mere

2015 statistisk årbog

2015 statistisk årbog 2015 statistisk årbog 1. Førskoleinstitutioner og folkeskolen Førskoleinstitutioner og folkeskolen Daginstitutions- og skoleområdet hører under Departementet for Uddannelse, Forskning og Nordisk Samarbejde.

Læs mere

Aftale. frirejser. KAPITEL i Til- og fratrædelsesfrirej ser

Aftale. frirejser. KAPITEL i Til- og fratrædelsesfrirej ser NALUNAARUTIT Grønlandsk Lovsamling Serie C-II Aftale Om frirejser Der er mellen Naalakkersuisut og Ilinniartitsisut Meeqqat Atuarfianneersut Kattuffiat, IMAK, i henhold til 47, stk. 1 i landstingslov nr.

Læs mere

Hjemmeside:

Hjemmeside: Stillings- og personprofil Økonomikonsulent til Økonomiafdelingen Glostrup Boligselskab September 2016 Praktiske oplysninger Stilling: Ansættelses- og arbejdssted: Økonomikonsulent til Økonomiafdelingen

Læs mere

. STILLINGSOPSLAG Kriminalforsorgen søger en pædagogisk assistent i Anstalten for Domfældte i Qaqortoq. Stillingen er ledig til besættelse den 01. september 2014 eller efter aftale. Som pædagogisk assistent

Læs mere

SEKRETARIATSCHEF. Sundheds- og Omsorgsforvaltningen Københavns Kommune. København maj Jobprofil. gør god ledelse bedre

SEKRETARIATSCHEF. Sundheds- og Omsorgsforvaltningen Københavns Kommune. København maj Jobprofil. gør god ledelse bedre København maj 2018 Jobprofil SEKRETARIATSCHEF Sundheds- og Omsorgsforvaltningen Københavns Kommune GENITOR LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 35524258 1.

Læs mere

Personalejuridisk konsulent. Job- og personprofil

Personalejuridisk konsulent. Job- og personprofil Personalejuridisk konsulent Job- og personprofil Introduktion Hvidovre Kommune søger en ny personalejuridisk konsulent. Forventet tiltrædelse pr. 1. maj 2017. I dette materiale, der indledes med en præsentation

Læs mere

Landstingslov om vederlag m.v. til medlemmer af Inatsisartut og Naalakkersuisut m.v.

Landstingslov om vederlag m.v. til medlemmer af Inatsisartut og Naalakkersuisut m.v. Landstingslov om vederlag m.v. til medlemmer af Inatsisartut og Naalakkersuisut m.v. Oktober 2016 Landstingslov nr. 22 af 18. december 2003 om vederlag m.v. til medlemmer af Landstinget og Landsstyret

Læs mere

Aalisarnermut, Piniarnermut Nunalerinermullu Naalakkersuisoqarfik Departementet for Fiskeri, Fangst og Landbrug GOVERNMENT OF GREENLAND

Aalisarnermut, Piniarnermut Nunalerinermullu Naalakkersuisoqarfik Departementet for Fiskeri, Fangst og Landbrug GOVERNMENT OF GREENLAND Aalisarnermut, Piniarnermut Nunalerinermullu Naalakkersuisoqarfik Departementet for Fiskeri, Fangst og Landbrug GOVERNMENT OF GREENLAND Medlem af Inatsisartut, Aqqaluaq B. Egede, Inuit Ataqatigiit /Her

Læs mere

2013 statistisk årbog

2013 statistisk årbog 2013 statistisk årbog 1. Førskoleinstitutioner og folkeskolen Førskoleinstitutioner og folkeskolen Daginstitutions- og skoleområdet hører under Departementet for Uddannelse, Forskning og Nordisk Samarbejde.

Læs mere

NALUNAARUTIT - Grønlandsk Lovsamling Serie C-II

NALUNAARUTIT - Grønlandsk Lovsamling Serie C-II NALUNAARUTIT Grønlandsk Lovsamling Serie CII AFTALE Mellem Naalakkersuisut og De Samforhandlende Akademikerorganisationer (Ingeniørforeningen i Danmark, Arkitektforbundet, Gymnasieskolernes Lærerforening,

Læs mere

Frivillighed i Odense Bibliotekerne- en model

Frivillighed i Odense Bibliotekerne- en model Frivillighed i Odense Bibliotekerne- en model 02-01-2017 Odense Bibliotekerne Kamilla Geisler 0 Indhold 1. Indledning... 2 2. Organisering og fordeling af ansvar i arbejdet med frivillige.... 3 3. Interne

Læs mere

Udkast til Bekendtgørelse om undtagelse fra pligten til anmeldelse af visse behandlinger, som foretages for den offentlige forvaltning i Grønland

Udkast til Bekendtgørelse om undtagelse fra pligten til anmeldelse af visse behandlinger, som foretages for den offentlige forvaltning i Grønland Lovafdelingen Dato: Kontor: Databeskyttelseskontoret Sagsbeh: André Dybdal Pape/ Marcus Nymand Sagsnr.: 2016-766-0019 Dok.: 2099864 Udkast til Bekendtgørelse om undtagelse fra pligten til anmeldelse af

Læs mere

Har du styr på den kommunale økonomi, er du ansvars- og kvalitetsbevidst, og respekterer du faglighed?

Har du styr på den kommunale økonomi, er du ansvars- og kvalitetsbevidst, og respekterer du faglighed? Ambitiøs økonomichef til Greve Kommune Har du styr på den kommunale økonomi, er du ansvars- og kvalitetsbevidst, og respekterer du faglighed? Kan du svare ja hertil, og kan du også omsætte disse centrale

Læs mere

27. november EM2015/124 BETÆNKNING. Afgivet af Fiskeri-, Fangst- og Landbrugsudvalget. vedrørende

27. november EM2015/124 BETÆNKNING. Afgivet af Fiskeri-, Fangst- og Landbrugsudvalget. vedrørende 27. november BETÆNKNING Afgivet af Fiskeri-, Fangst- og Landbrugsudvalget vedrørende Forslag til: Inatsisartutlov nr. xx af xx 2015 om bekæmpelse af zoonoser og zoonotiske agens. Fremsat af Naalakkersuisoq

Læs mere

FORORD. De øvrige folder omhandler emnerne: Fastholdelse af medarbejderne Personalehåndbog Medarbejderudviklingssamtalen Uddannelsesplanlægning

FORORD. De øvrige folder omhandler emnerne: Fastholdelse af medarbejderne Personalehåndbog Medarbejderudviklingssamtalen Uddannelsesplanlægning FORORD Denne lille guide om rekruttering er en af fem foldere der tilsammen dækker en større del af HR-området. Folderne er tænkt, dels som et værktøj og dels til inspiration til at arbejde struktureret

Læs mere

H Ø R I N G O V E R U D K A S T T I L F O R S L A G T I L L O V F O R

H Ø R I N G O V E R U D K A S T T I L F O R S L A G T I L L O V F O R Justitsministeriet Udlændingeafdelingen Udlændingekontoret udlafd@jm.dk med kopi til asp@jm.dk W I L D E R S P L A D S 8 K 1 4 0 3 K Ø BENHAVN K T E L E F O N 3 2 6 9 8 8 8 8 D I R E K T E 3 2 6 9 8 8

Læs mere

INFORMATION TIL AFLASTNINGSPERSONER

INFORMATION TIL AFLASTNINGSPERSONER INFORMATION TIL AFLASTNINGSPERSONER Information fra Aflastningsordningen Til dig der er aflastningsperson for et barn 1. Forord Denne pjece er udarbejdet til dig, der har vist interesse for at blive ansat

Læs mere

PLUSTID - En ny mulighed. Oktober 2008

PLUSTID - En ny mulighed. Oktober 2008 PLUSTID - En ny mulighed Oktober 2008 PLUSTID - En ny mulighed Udgivet oktober 2008 Udgivet af Personalestyrelsen Publikationen er kun udgivet elektronisk. Henvendelse om publikationen kan i øvrigt ske

Læs mere

Specialtandlægeuddannelsen

Specialtandlægeuddannelsen Specialtandlægeuddannelsen Sundhedsstyrelsen Maj 2013 Indledning 3 Organisering af specialtandlægeuddannelsen 3 Opbygning af specialtandlægeuddannelsen 3 Introduktionsuddannelsen 3 Hoveduddannelsen 4 Uddannelsesprogram

Læs mere

Høringspartnere. Digitaliseringsstyrelsen uddyber nedenfor formål, indhold og konsekvenser af at indføre Persondataloven i Grønland.

Høringspartnere. Digitaliseringsstyrelsen uddyber nedenfor formål, indhold og konsekvenser af at indføre Persondataloven i Grønland. Naalakkersuisut Government of Greenland Digitaliseringsstyrelsen Høringspartnere Supplerende høringsmateriale om Kongelig Anordning af Persondataloven Digitaliseringsstyrelsen uddyber nedenfor formål,

Læs mere

05.25 O.08 26/2009 Side 1. Aftale om integrations- og oplæringsstillinger

05.25 O.08 26/2009 Side 1. Aftale om integrations- og oplæringsstillinger 05.25 Side 1 Aftale om integrations- og oplæringsstillinger KL Kommunale Tjenestemænd og Overenskomstansatte Indholdsfortegnelse Side 05.25 Side 2 Indledning... 3 1. Aftalens område... 4 2. Formål... 4

Læs mere

Bilag 2 viser sammenhængen mellem antallet af jobåbninger i Region Syddanmark og antallet af medarbejdere samt antallet af ledige i målgruppen.

Bilag 2 viser sammenhængen mellem antallet af jobåbninger i Region Syddanmark og antallet af medarbejdere samt antallet af ledige i målgruppen. Forretningsudvalget 5. december Aftale om akutjob Sagsnr.: 12/23123 RESUMÉ Arbejdsgiverne i den private og offentlige sektor har indgået en aftale med regeringen om at skaffe 12.500 akutjob. Regionens

Læs mere

Juridisk konsulent til Fors A/S

Juridisk konsulent til Fors A/S Mia Hvilshøj Dal & Anders Amund Nielsen 14-12-2017 Executive Search Professional Recruitment Talent & Leadership Advisory Worldwide Juridisk konsulent til Fors A/S JOB- OG KRAVPROFIL Juridisk konsulent

Læs mere

Om sygdom og personlig hygiejne i fødevarevirksomheder Til medarbejdere og ledere i fødevarevirksomheder som håndterer fødevarer

Om sygdom og personlig hygiejne i fødevarevirksomheder Til medarbejdere og ledere i fødevarevirksomheder som håndterer fødevarer Om sygdom og personlig hygiejne i fødevarevirksomheder Til medarbejdere og ledere i fødevarevirksomheder som håndterer fødevarer God personlig hygiejne er altid vigtig, og det er særlig vigtigt for medarbejdere

Læs mere

Leder til Rudersdal Kommunes Idrætsanlæg idrætsinspektør

Leder til Rudersdal Kommunes Idrætsanlæg idrætsinspektør Leder til Rudersdal Kommunes Idrætsanlæg idrætsinspektør Idrætsinspektøren har ansvaret for ledelse, drift og udvikling af Rudersdal Kommunes Idrætsanlæg. Organisatoriske forhold Idrætsinspektøren referer

Læs mere