Solrød Strand den Nyhedsbrev nr. 39 Her følger lidt nyt fra forskellige sider i klubben. Nyt opstartskursus EPP1

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Solrød Strand den Nyhedsbrev nr. 39 Her følger lidt nyt fra forskellige sider i klubben. Nyt opstartskursus EPP1"

Transkript

1 Nyhedsbrev nr. 39 Her følger lidt nyt fra forskellige sider i klubben. Solrød Strand den Nyt opstartskursus EPP1 Her på det sidst har der været en del prøvesejladser og det har resulteret i et nyt EEP1 kursus. Det kører den 10., 17., 25. og 31. aug. fra kl til Undervisere er Lars Juhl, Kirsten og Jean. De får opstartforløbet til nedsat pris kr pga. den sene start. Baffin P3 Nu har klubben fået en helt ny Baffin P3 gul til roere cm/ kg. Den kan reserveres på rokort, men har ikke fundet sin endelige plads i kajakhuset endnu, men den skulle være til at finde. Kano og kajakbladet Med mindre du er meget nyt medlem i klubben, burde du have modtaget/ får du det en af de nærmeste dage. Henvend dig til kassereren Michael hvis det ikke dukket op michael.brondt@nobina.dk Klubben har rettet henvendelse til kommunen Kære Niels, Ivar og Jens En smal gangbro fra Østre Strandvejs slutning ned til vandkanten. Pt er svellevejen belagt med et tykt lag sand. Det betyder, at alle hjulkøretøjer, som er med rugbrødsmotor ikke kan komme igennem. De sidste 40 meter er endnu værre. Det er en meget stor belastning, når man skal dyrke sin sport og for vore ældre medborgere og kvinderne er det næsten umuligt at trække kajakken gennem sandet og ned til vandkanten. Det er hæmmende for udviklingen af kajaksport i Solrød. Vi vil derfor foreslå, at kommunen udarbejder et forslag til en gangbro i minimal højde og som føres i den ene side af vejen, muligvis udenfor svellevejen. Gangbroen behøver for

2 kajakklubbens vedkommende kun at være ca. 80 cm bred men når nu proppen er af så skal den nok være lidt bredere af hensyn til kørestole og rollatorer. Der skal skiltes med, at gangbroen er forbeholdt disse typer brugere og, at varigt ophold ikke er tilladt. Nærmest vandet kan man lave en aftagelig del, så strandrensningen kan komme til. Jeg foreslår, at finansieringen tilvejebringes gennem et tilskud fra en handicappulje, et tilskud fra Team Solrød, som kajakklubben beder om og endelig vil kajakklubben også gerne selv byde ind med et rimeligt kontant tilskud. Umiddelbart ser jeg ingen driftsomkostninger forbundet med dette. Det er vort håb, at Solrød Kommune vil se positivt på forslaget. Mange hilsener Lars Juhl Solrød Strand Kajakklub Formand PS. Ovenstående er sendt til borgmesteren, formanden for socialudvalget og chefen for teknisk forvaltning. Formanden vil orientere om kommunens reaktion på henvendelsen, når den kommer. Klubben har nu et laminerings- apparat Når man skal ukendte steder hen på tur, kan det være praktisk at have et kort med, der kan tåle vand. Klubben har nu investeret i laminerings- apparat. Det er placeret i klubhuset og er enkelt at betjene. Husk blot at slukke og tage stikket ud, når du er færdig. Der er folie til at laminere med ved apparatet og når det er brugt op, findes der mere på en hylde i skabet nedenunder.

3 Turen til Samsø Formanden havde fået kendskab til et godt oplæg til en tur rundt om Samsø, der blev annonceret i Nyhedsbrev nr. 33. Tidligt på året blev turen slået op på og vi var i alt 7, der meldte os: Lars, Steen, Karsten, Mogens, John, Michael og Klaus. Det var en tur, hvor vi skulle have det hele med i kajakkerne dvs. telt, sovepose, kost osv. Vi holdt et par møder, hvor vi snakkede om, hvad vi skulle medbringe. Egne og andres erfaringer blev inddraget. Nogle prøvepakkede deres kajak og konstaterede, hvor meget/ hvor lidt der kan være i en kajak. Undervejs fandt vi dog ud af, at vi havde rigeligt med af al ting, og at man i realiteten kan klare sig med få velvalgte ting. Vi mødtes aftenen inden vi skulle af sted, pakkede traileren og morgenen efter kørte vi i to biler til Kalundborg og tog færgen til Ballen Færgehavn på Samsø. Vejrudsigten var ikke den allerbedste for turen, da der var varslet meget vind og en del bølger. Vi valgte, at turen rundt om Samsø skulle gå mod uret og første trin var fra Ballen til Klitgaard camping en tur på 25 km. Vi lagde ud med venligt vejr 6 m/s fra syd, der drejede mod vest, og vi kom frem til campingpladsen. Undervejs fik vi både bølger bagfra, fladt vand og blæst. Vi havde fået lov til slå telt op ved stranden tæt på kajakkerne. Kajakkerne fik dog ikke lov til at ligge i fred, for lige pludselig kom de bølger som katamaranfærgen fra Molslinjen, en af verdens hurtigste færger, lavede og kajakkerne fik pludselig vand under sig igen. De så ikke ud af så meget, men effekten var stor. Kajakkerne måtte så meget længere op på stranden, end vi havde forestillet os.

4 Teltene blev rejst lige inden, det begyndte at småregne. Vi lavede mad og fik afprøvet frysetørret mad. Det var udmærket, og der blev udvekslet erfaringer om det, der blev indtaget. Enkelte fandt ud af, at når der stod, at det var en dobbelt portion, så var der rigeligt. Noget vin fik vi da også og halvdelen af os fandt teltene inden det blev mørkt. Andre syntes, at det var lidt for tidligt at gå til ro, og der skulle også tjekkes, hvad der er op og ned på en dåse. Det er vist ikke så nemt, når det er mørkt.. Roen faldt over teltlejren, og bølgernes brusen blev ind imellem overdøvet af menneskelige sovelyde, eller var det blæsten?

5 Under morgenmaden blev det drøftet, om vejrudsigten var til hele vejen rundt, eller om vi måtte ændre turen efter vejret. Det ville blive en meget hård tur, og med den ekstra stressfaktor, at vi skulle nå færgen om søndagen, og det var tilmed dagens sidste. Turen skulle være en fornøjelse og en god oplevelse. Vi valgte derfor at tage op se, hvordan det så ud ved Issehoved. Der var de kraftige bølger og den blæst, de havde lovet, og vi blev hurtigt enige om, at vi skulle holde os på østsiden af Samsø. Vi gik i land og så det spændende og flotte landskab, noget som vi talte om, at det bør vi gøre noget mere, når vi er på tur. Formanden ringede til Samsø Ro og Kajakklub og fik en aftale om, at vi kunne overnatte i deres klubhus. Turen gik så sydpå igen, og vinden var 10 m/s. fra vest og op til 15 m/s. i stødene, så der skulle arbejdes undervejs. Da vi skulle have frokostpause, havde vi lagt kajakkerne i passende afstand fra vandkanten - troede vi!!! Kajakkerne fik igen en tur, og denne gang tog bølgen en kajak med ud. John kastede sig resolut ud i vandet, svømmede og fik fanget kajakken. En præstation som han formentlig var den eneste af os, der kunne udføre. Han kom ind igen inden plan B, med at sætte en kajak ud i vandet, blev iværksat.

6 Frokosten blev indtaget, og der blev indtaget både varme og kolde retter, og bortset fra en konservesdåse lavede en lille skade, faldt der ro over pausen. Dagens kajakdistance på 17 km. var fuldført, da vi nåede frem til Samsø Ro og Kajakklub. Den ligger flot og har meget fine faciliteter. De har en fantastisk god isætningsmulighed. Vi gik en tur i den overskuelige samling huse, der er i Langør, og blev hurtigt enige om at støtte det lokale spisested og lade frysetørret mad være frysetørret mad. Vi fik take- away og det smagte dejligt. Der var lidt snak om, at 4 små kartofler pr. mand, måske var i underkanten til kajakroere, men det var lækker mad.

7 Vi manglede intet undervejs på Samsøturen, der var masser af godbidder af forskellig slags, og vi kunne snildt have taget en ekstra dag uden at mangle noget. Det med at lave turen på 4 dage i stedet for de 3, blev drøftet som en mulighed en anden gang. Efter en god nats søvn kom vi forholdsvis tidligt af sted. Vi roede ud i Stavns Fjord og så nogle af de mange skarvfugle, der yngler i området. 3 af os valgte at ro rundt om Kyholm, hvor der både var voldsomt vand med både bølger fra to sider samtidigt og fladt vand. Det var en forlængelse på 3 km. af turen på 20 km. til Ballen Færgehavn, Alle fik ellers deres sag for den dag med bølger op til 1 m. og 10 m/s. med op til 15 m/s, i stødene. Det var stik modvind det meste af tiden, men bølgerne kom heldigvis lige forfra. Vi nåede frem til færgehavnen, fik pakket og klædt om, og der var tilmed tid til en velfortjent is. Det var skoleferiens sidste færge fra Samsø, Paradisøen - som den blev omtalt ombord. Vi fik et måltid mad, der bar mere præg af kvantitet, i modsætning til måltidet i Langør, der bar præg af kvalitet. Alle synes, det var en dejlig tur, med masse af flot natur, hyggelig omgangstone og godt kammeratskab. Ting der hører til en kajaktur med Solrød Strand Kajakklub. Du kan se flere billeder på

8 Måske undrer du dig over, at vandet ser så roligt ud på billederne i forhold til beskrivelsen af turen? Grunden til det er, at vi kun havde overskud til at tage billeder, når det ind imellem var roligt vejr. Det kender du måske også selv? Man kunne fortælle meget mere om det, og det, og også om det, og især om det..men du skal jo også videre i Nyhedsbrevet. Med de bedste kajakhilsner Klaus PS. Vi har lavet en Pakkeliste til inspiration, når der indgår overnatning på din kajaktur. Du kan se den her Den vil løbende blive revideret og inspiration fra dig er velkommen Smartphone Kolde fingre og smartphone er en dårlig kombination og kan give dig en falsk sikkerhed på din rotur, da skærmen reagerer på varme. Din rigtige løsning synes at være en billig trykknap udgave evt. med taletidskort i et vandtæt etui. På Samsø turen oplevede jeg problemet på flot sommerdag. Det blev også taget op på kursus om sejlads om vinteren. Jeg har set en i Elgiganten til små kr. 200,-. Formanden Billeder på hjemmesiden Jeg lægger de billeder jeg får tilsendt og de billeder, der er på vores facebook-side ind i billedarkivet på hjemmesiden. Hvis der ligger et billede på hjemmesiden, hvor du er med og som du ikke ønsker at det skal være på hjemmesiden, kan du rette henvendelse til mig og det bliver fjernet. Se på rokort, hvad der er af oplysninger på dig Når du er inde på rokort og klikker på dit navn, der står i højre hjørne kan du selv rette og tilføje en del oplysning om dig. Hvis du evt. retter din mail, bedes du også oplyse mig om det, så jeg kan rette det på maillisten, Tak Du kan evt. tjekke ud, om der mangler noget?

9 Tur til Auralandsfjord og Nærøyfjorden Måske har du undret dig lidt over billederne på hjemmesiden fra Norge, hvad det var for en tur, for den var da ikke opslået nogen steder? Det var en tur som Snaptun Kajakklub ved Horsens lavede, og jeg var så heldig at få lov til at deltage. Turen gik til Auralandsfjord og Nærøyfjorden, der er sidefjorde til Sognefjorden og beliggende små 5 timers kørsel fra Oslo. Det var en kombineret vandre- og kajaktur. En vandretur på 19 km. ret anstrengende, men meget flot, Den tog 8 timer inkl. pauser at gå de 800 m. ned. Hvis man ikke før havde opdaget, at knæene var forbundet med underbenene, fandt jeg i hvert fald ud af det! Den anden var en tur på 20 km., der var anderledes behagelig. Men det er jo kajakturen på 3 dage og 70 km., der måske har jeres interesse. Vi var 17 deltagere i 14 kajakker, da der også var 2 er kajakker med. Det var en tur, hvor man skulle have alt med på nær vand til 3 dage, og det var min første kajaktur med overnatning i telt. Første dag sejlede vi fra Flåm via Auralandsfjorden til Nærøyfjorden, der er UNESCO verdensarv.

10 Det var fantastisk flot og at sejle i det landskab, og var noget, jeg aldrig havde prøvet før. Det meste af dagen var der helt fladt vand og ingen vind. Man skulle blot være opmærksom på de dønninger, som turbådene lavede, og de var overraskkende store, når de kom og reflekterede fra fjeldet. Da vi kom ind i Nærøyfjorden, kom vi i stiv modvind og bølger, og der skulle arbejdes for at komme frem til det sted, hvor vi kunne slå telte op. Der er ikke så mange steder, hvor man kan lægge til, da fjeldet mange steder går direkte ned i fjorden, og de steder hvor man kan, er der en del klipper/sten. På den måde ligner det lidt Bornholm. Kajakkerne skulle højt op, for ellers fik de tæsk af klipperne. De steder, hvor man kan slå telt op, er meget få, og der var kun 3 steder i de 2 fjorde. Året før var der 4 fra Snaptun Kajakklub, der havde været oppe og taget turen, så de vidste, hvor mulighederne var.

11 Jeg fik slået teltet op, og jeg gjorde mine første erfaringer med frysetørret mad og det at leve uden kølemulighed. Der er faktisk mange muligheder, man skal bare have adgang til vand, og det tager man jo direkte i naturen. Vi lod teltene stå og sejlede ind til bunden af fjorden. Der var meget smukt, og det er helt forståeligt, at det er blevet UNESCO verdensarv. Der var helt stille (når man så bort fra turbådene.) Da vi så kom ind til bunden havnede vi i et turisthelvede, der var i skærende kontrast til den oplevelse, vi havde på fjorden. Der var mange turister og 9 ud af 10 var fra Asien, så Norge må have markedsført sig godt der. Vi vendte tilbage til fjorden og rodede mod vore telte. Den sidste dag tog vi så tilbage til Flåm. Det var en meget smuk tur, og jeg er meget glad for at have oplevet det. Jeg blev modtaget meget fint og positivt af de andre og ja, kajakfolk er hyggelige, snaksaglige og hjælpsomme mennesker. Jeg fik vist ikke nævnt, at vi havde kajakkerne med på taget, og at den største udgift var færgeturen, der slugte ca kr. af de små 5000 kr. som turen kostede i alt. Du kan se flere billeder på Klaus

12 Indlæg til Nyhedsbrevene Der bliver foretaget mange spændende ture i klubben. Har du været på en tur, hvor der har været noget at bemærke/beskrive, vil det være super, hvis du skriver et par ord om det til mig, gerne med udvalgte billeder. Det kan så komme i Nyhedsbrevet og oplevelserne/ inspirationen til ture, kan så blive delt imellem os. Se billeder på hjemmesiden Som altid modtages billeder, informationer mv. med tak Billeder der lægges på facebook, lægges løbende på hjemmesiden. Mange venlige hilsner Klaus kajak.klaus@gmail.com

Den nye forening skal være en del af styregruppen overfor kommunen.

Den nye forening skal være en del af styregruppen overfor kommunen. Nyhedsbrev nr. 58 Solrød Strand den 22.02.2018 Her følger nyt fra forskellige sider af klubben. Nyt fra bestyrelsen Strandens hus SSG er en grundejerforening for 1600 grundejere, som bor øst for Strandvejen,

Læs mere

Nyhedsbrev juli 2013

Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrevene bliver udsendt ca. den 1. april, 1. juli, 1. oktober og 1. december. Der modtages meget gerne indlæg m.v. til vores nyhedsbreve. Redaktion for dette nyhedsbrev: Torben

Læs mere

Hvad er det lige, der er så særligt ved Anglesey? Rovandet

Hvad er det lige, der er så særligt ved Anglesey? Rovandet Wales sommeren 2017 Jeg har roet kajak i en del år og har efterhånden i nogle år tænkt, at jeg på ét eller andet tidspunkt i mit liv skulle til Wales for at ro. Den drøm fik jeg realiseret her i 2017,

Læs mere

til Dalen hvor vi lige skulle forbi det berømte meget gamle (1894) historiske hotel midt i byen, hvor der står en del gamle biler og blive flittig

til Dalen hvor vi lige skulle forbi det berømte meget gamle (1894) historiske hotel midt i byen, hvor der står en del gamle biler og blive flittig Norge juni 2017 Så er vores tur til Norge klaret, og hvad der så ud til og skulle blive lidt af en våd omgang holdt næsten ikke stik, kun om natten var der meget hul igennem skyerne og der blev vasket

Læs mere

Rokort er det system, som du som medlem vil anvende til at

Rokort   er det system, som du som medlem vil anvende til at Intro til klubbens it-systemer Rokort www.rokort.dk er det system, som du som medlem vil anvende til at booke lejekajak registrere roet tur tilmelde dig ture opslå ture mv. Når du skal logge ind på Rokort

Læs mere

Samsø rundt i kajak. Distance: 70 km. Tre etaper med overnatning i Klitgaard camping og Sælvig bugtens camping. Sværhedsgrad: EPP 2.

Samsø rundt i kajak. Distance: 70 km. Tre etaper med overnatning i Klitgaard camping og Sælvig bugtens camping. Sværhedsgrad: EPP 2. Samsø rundt i kajak. Distance: 70 km. Tre etaper med overnatning i Klitgaard camping og Sælvig bugtens camping Sværhedsgrad: EPP 2. http://www.klitgaardcamping.dk/ http://www.saelvigbugtenscamping.dk/

Læs mere

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår.

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Nyhedsbrev Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Vi havde, i den travle december måned, bestyrelsesmøde hvor vi mødtes, og fik ordnet et par ting. Vi er ved at undersøge hvordan

Læs mere

Velkommen til vore nye medlemmer i klubben: Anne, Poul, Annelise, Mona, Gitte, Theis, Claus, Frank og Gitte.

Velkommen til vore nye medlemmer i klubben: Anne, Poul, Annelise, Mona, Gitte, Theis, Claus, Frank og Gitte. Nyhedsbrev nr. 59 Solrød Strand den 26.03.2018 Her følger nyt forskellige sider af klubben. Velkommen til vore nye medlemmer i klubben: Anne, Poul, Annelise, Mona, Gitte, Theis, Claus, Frank og Gitte.

Læs mere

Kajaktur til Tolo. Anne og Jakob, uge

Kajaktur til Tolo. Anne og Jakob, uge Kajaktur til Tolo Anne og Jakob, uge 40 2018 Anne og jeg drog i uge 40 til Grækenland for at ro i havkajak i Tolo Roklub. Jeg lovede vores kære formand, Jette, at vi ville lave en kort rejsebeskrivelse

Læs mere

Norges turen fra den 24. til den 31. maj.

Norges turen fra den 24. til den 31. maj. Norges turen fra den 24. til den 31. maj. 7 mand stærk havde meldt sig til turen til det norske land. Vi skulle med færgen fra Hirtshals den 24. maj og mødestedet var ved sidste rundkørsel inden færgen.

Læs mere

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse.

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Svømmeklubben MK 31, K1 Træningslejr uge 7, 2013 Palma, Mallorca Lørdag 9/2-13 Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Pga. bagage

Læs mere

Solrød Strand den Nyhedsbrev nr. 42 Her følger lidt nyt fra forskellige sider i klubben.

Solrød Strand den Nyhedsbrev nr. 42 Her følger lidt nyt fra forskellige sider i klubben. Solrød Strand den 19.10.2016 Nyhedsbrev nr. 42 Her følger lidt nyt fra forskellige sider i klubben. Generalforsamling torsdag den 13.10 i klubhuset 25 medlemmer samt Ivar Haugaard Hansen deltog i generalforsamlingen.

Læs mere

MCC-Nordsjælland Bikernyt...

MCC-Nordsjælland Bikernyt... Årgang 8, Nummer 47 Grå i toppen kør med MCC-Nordsjælland MCC-Nordsjælland Bikernyt... Juli 2008 I dette nummer: Redaktøren 1 Sølager - Kulhuse 1 Præstø Havn 2 Sofiero 2-3 Samsø 4 Fotodag 4 Højeruplund

Læs mere

Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015

Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015 Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015 Inspireret af Tour de France s start på Korsika i 2012 havde 6 ryttere fra Ballerup Cykelmotion tilmeldt sig Dan Frost cykelrejers tur

Læs mere

De 5 GTC er på togt i Norge.

De 5 GTC er på togt i Norge. De 5 GTC er på togt i Norge. Sidste år var vi på tur i Sverige/ Norge, og her blev jeg bedt om og køre den samme tur i år, bare modsat vej rundt. Det var jeg med på, men havde et par ændringer. Vi skulle

Læs mere

Solrød Strand den Nyhedsbrev nr. 40 Her følger lidt nyt fra forskellige sider i klubben.

Solrød Strand den Nyhedsbrev nr. 40 Her følger lidt nyt fra forskellige sider i klubben. Solrød Strand den 11.09.2016 Nyhedsbrev nr. 40 Her følger lidt nyt fra forskellige sider i klubben. Stort tillykke til de nye EPP1 ere Frederik (13 år), Cathrine (13 år), Annelise, Malene og Martin. Dygtige

Læs mere

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620.

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Vi fik den midt i maj måned, og kunne lige nå en enkelt week-end på

Læs mere

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt)

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Preben og jeg deltog i år i turen rundt om Mors, også kaldet Limfjords Challenge. Det er en tursejlads i tre etaper, ca. 110 km lang. Det var en rigtig

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

Film med Sebbe september 2006

Film med Sebbe september 2006 Film med Sebbe 1. - 3. september 2006 En skjalds rejse i Nordeuropa er temaet i en film hvor Sebbe fik en vigtig rolle - for rejse over havet i vikingetiden uden skib kunne jo ikke lade sig gøre. Planlægningen

Læs mere

Dag 65 Motorhome d. 5/ , Tofino

Dag 65 Motorhome d. 5/ , Tofino Dag 65 Motorhome d. 5/10-2016, Tofino Stillehavskysten.. Da huset var pakket sammen, gik vi en tur til stranden, som lå nedenfor campingpladsen. Side 1 Naturens sjove og flotte kunstværker! Side 2 Side

Læs mere

MCC-Nordsjælland Bikernyt...

MCC-Nordsjælland Bikernyt... Årgang 8, Nummer 48 Grå i toppen kør med MCC-Nordsjælland MCC-Nordsjælland Bikernyt... Oktober 2008 I dette nummer: Redaktøren 1 Rørsnæs 1-2 Flygrakan 2-3 Bakken Lukket 3-4 Bestyrrelsen 5 Malerklemmen

Læs mere

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist.

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist. Falster Rundt 4. 6. juli 2014 Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist. Efter halvandet års tilløb lykkedes det endelig at få arrangeret en 3-dages

Læs mere

Senior + til Immeln den 3. 5. august 2009-08-06

Senior + til Immeln den 3. 5. august 2009-08-06 Senior + til Immeln den 3. 5. august 2009-08-06 Søen Immeln ligger ca. 20 km nordøst for Kristianstad. Oversigtskort over søen til slut. 2009-08-03, mandag. Der kommer en byge, medens vi læsser kajakkerne

Læs mere

FM i fodbold 2013. VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september. Indbydelse

FM i fodbold 2013. VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september. Indbydelse FM i fodbold 2013 VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september Indbydelse Forbundsmesterskaber i Fodbold. Horsens KFUM har i år fornøjelsen at invitere ungdomsspillere til tre festlige dage med fodbold,

Læs mere

Program for Havkajak Symposium Bornholm 2015

Program for Havkajak Symposium Bornholm 2015 Program for Havkajak Symposium Bornholm 2015 Lørdag 23. maj: 9.00 Velkomst information 9.30-12.00 Workshops: 12.00 Middagspause 13.30-16.00 Workshops: 1. Turledelse og Incident Management Martin Ploug

Læs mere

CYPERN 2012 Coral Beach

CYPERN 2012 Coral Beach TIRSDAG: Christina. Fripas. Amanda. Vi startede ud med nået morgenmad. Derefter gjorde vi os klar til dagens hårde og eneste program. Vi var godt trætte efter morgenpasset. Vi blev delt op i to grupper.

Læs mere

En lille opdatering på året som snart er brugt op!!

En lille opdatering på året som snart er brugt op!! En lille opdatering på året som snart er brugt op!! Så har vi næsten slidt endnu et år op, og vi vil lige lave et lille tilbageblik på året, som har mindre end 2 måneder tilbage. Bestyrelsen har i året

Læs mere

KLUBTUR TIL HIRSHOLMENE, AUGUST 2013. Lørdag d. 17. august drog en flok FK ere på den årlige klubtur til Hirsholmene.

KLUBTUR TIL HIRSHOLMENE, AUGUST 2013. Lørdag d. 17. august drog en flok FK ere på den årlige klubtur til Hirsholmene. KLUBTUR TIL HIRSHOLMENE, AUGUST 2013 Lørdag d. 17. august drog en flok FK ere på den årlige klubtur til Hirsholmene. Turfølget var ikke stort, men det var godt: Jan Michalik, Peter Henrik Sørensen, Gorm

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

Mogens Bruun TET AKTIVIT. pålæg. 29. maj. 26. maj. Åbent hus, med. Madpakketur fra. 5. maj. skole) (Skansevejens. 31 maj, 21:000 12:000 18:000 -

Mogens Bruun TET AKTIVIT. pålæg. 29. maj. 26. maj. Åbent hus, med. Madpakketur fra. 5. maj. skole) (Skansevejens. 31 maj, 21:000 12:000 18:000 - Aktivitetsplan 2016 2016 DATO TID AKTIVIT TET 3. april 11:000 5. april 19:000-21:000 Standerhejsning Efter standerhejsningen er Fredericia Roklub vært ved et glas vin, og der vil efterfølgende være lidt

Læs mere

Velkommen til Horsens Kajakklub

Velkommen til Horsens Kajakklub Velkommen til Horsens Kajakklub Vi stiller trænere og materiel til rådighed og forventer så af dig, at du har lysten og viljen til: At lære at ro kajak At du efter endt træning deltager i den sociale del

Læs mere

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og Formandens Årsberetning 2019 2018 er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og det betyder altså meget hvordan vejret arter sig med

Læs mere

Junior Rulleski Camp 2012

Junior Rulleski Camp 2012 Junior Rulleski Camp 2012 Fredag den 17.august søndag den 19. august Junior Rulleski Camp skal på vandski med Nivå Vandski Klub. Kom med til Junior Rulleski Camp i Nivå i august og mød en masse unge skivenner

Læs mere

Status. Kvalitets kriterier. Mål for turen

Status. Kvalitets kriterier. Mål for turen Status Bestyrelsen og personalet på Friskolen blev ved Friskolens opstart i august 2012 i fællesskab enige om, at man hvert år ved et nyt skoleårs begyndelse, arrangerer en sammenrystningstur med én overnatning

Læs mere

Friluftsliv, og fantastisk naturoplevelser med nysne på fjeldtoppene og vandfald i Sognefjord, Norge.

Friluftsliv, og fantastisk naturoplevelser med nysne på fjeldtoppene og vandfald i Sognefjord, Norge. Friluftsliv, og fantastisk naturoplevelser med nysne på fjeldtoppene og vandfald i Sognefjord, Norge. 1 / 9 Om Turen: Varighed fra søndag aften hvor vi mødes til suppe og gennemgang af kort etc. kl. 19,30

Læs mere

Et besøg i Kalbarri nationalpark den 18. december 2006 / af Stine.

Et besøg i Kalbarri nationalpark den 18. december 2006 / af Stine. Et besøg i Kalbarri nationalpark den 18. december 2006 / af Stine. I dag blev Marius og jeg vækket tidligt, klokken 7 kom Arne ind i teltet til Marius og jeg og sagde at vi skulle skynde os lidt for vi

Læs mere

Race report fra Triple Ironman i Lensahn

Race report fra Triple Ironman i Lensahn Race report fra Triple Ironman i Lensahn Jeg vil her skrive lidt om projektet 3 double ironman - fra ide til handling. Da jeg i 2011 gennemførte Copenhagen Challenge, var det en super fed oplevelse, og

Læs mere

historien om Jonas og hvalen.

historien om Jonas og hvalen. Side 3 HVALEN historien om Jonas og hvalen Jonas, vågn op! 4 Gud talte 6 Skibet 8 Stormen 10 Min skyld 12 I havet 14 Hvalen 16 Byen vil brænde 18 Kongen 20 Gud og byen 22 Jonas var vred 24 Planten 26 Side

Læs mere

En lille hurtig tur til Sverige/Norge.

En lille hurtig tur til Sverige/Norge. En lille hurtig tur til Sverige/Norge. Midt på sommeren var vi nogle stykke GTC er som havde et lille kaffemøde (har vi engang i måneden). Og samtalen er meget righoldig og et af emnerne landede pludselig

Læs mere

Kajaktur i Bohuslan skærgården på Sveriges vestkyst.

Kajaktur i Bohuslan skærgården på Sveriges vestkyst. Kajaktur i Bohuslan skærgården på Sveriges vestkyst. Under optimale vejrforhold gik vi efter Fjällbacka skærgården, Väderöarna uden for, og Kosterøerne i nord ud for Strømstad. Start og slut: Heestrand,

Læs mere

Forældre og børn sommer 2011

Forældre og børn sommer 2011 Forældre og børn sommer 2011 1. Hvilken aktivitet har du deltaget i? Djursland-lejr 23,5% 8 Falster-lejr 38,2% 13 Dagtur med Agape 28. maj 0,0% 0 Dagtur med Agape 29. maj 0,0% 0 Døgntur med Agape primo

Læs mere

Sensommertur med Folkebåden Private Lady på Limfjorden

Sensommertur med Folkebåden Private Lady på Limfjorden Sensommertur med Folkebåden Private Lady på Limfjorden Lørdag d. 1. september satte vi kurs mod nord Private Lady på traileren målet Hjarbæk Havn. Jens havde studeret vejrudsigten og fundet den gunstigste

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

Missjø skærgården 2008 et eldorado for havkajakroeren.

Missjø skærgården 2008 et eldorado for havkajakroeren. Missjø skærgården 2008 et eldorado for havkajakroeren. I sommerferien 2008 tog Inger Marie og jeg færgen fra Frederikshavn til Gøteborg. Krydsede (med bil ) østover og ramte den sydsvenske skærgård med

Læs mere

Månedens kajak November 2010 Necky Chatham 17 & 18

Månedens kajak November 2010 Necky Chatham 17 & 18 Månedens kajak November 2010 Necky Chatham 17 & 18 (Foto: Michael i hans Necky Chatham 18 - Februar 2010) Det var egentlig ikke fordi, jeg skulle have en ny kajak jeg var bare taget af sted sammen med

Læs mere

Turen til Sverige. Vejen derop var enten op til Frederikshavn og over med færgen til Göteborg eller over med broerne eller bro/færgerne ved Helsingør.

Turen til Sverige. Vejen derop var enten op til Frederikshavn og over med færgen til Göteborg eller over med broerne eller bro/færgerne ved Helsingør. Turen til Sverige. Efter mere en et halvt års forberedelse på en tur til Sverige var dagen kommet den 30 maj og 4 dage frem, vejr meldingen forud for turen var lidt spændende, der skulle være gode dage

Læs mere

Standerstrygningstale 2015

Standerstrygningstale 2015 Standerstrygningstale 2015 Så står vi her igen velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør op, hvor mange kilometer, vi har

Læs mere

Vi når Skillinge Hamn i frisk så frisk vind, at vi blæser inde i to dage. Vi nyder solen og sprayhoodens læ og ser på det lille hyggelige samfund.

Vi når Skillinge Hamn i frisk så frisk vind, at vi blæser inde i to dage. Vi nyder solen og sprayhoodens læ og ser på det lille hyggelige samfund. Skillinge Vi når Skillinge Hamn i frisk så frisk vind, at vi blæser inde i to dage. Vi nyder solen og sprayhoodens læ og ser på det lille hyggelige samfund. Skillinge var tidligere en betydningsfuld

Læs mere

Reykjavik Marathon 2014

Reykjavik Marathon 2014 Reykjavik Marathon 2014 Af Henriette Lau og Lasse Andersen Den 22. august satte vi os i flyet for at rejse til Island, hvor Reykjavik marathon ventede. Løbet i Reykjavik bød både på 10km, halvmarathon,

Læs mere

Jeg vil se Jesus -3. Levi ser Jesus

Jeg vil se Jesus -3. Levi ser Jesus Jeg vil se Jesus -3 Levi ser Jesus Mål: at skabe forventning til Jesus i børnene en forventning til et personligt møde med Jesus og forventning til at kende Jesus (mere). Vi ser på, hvordan Levi møder

Læs mere

Vi holdt en lege pause, i en hule og der blev fisket i et vandhul. Diverse blade, grene og svampe blev samlet, til at tage med hjem.

Vi holdt en lege pause, i en hule og der blev fisket i et vandhul. Diverse blade, grene og svampe blev samlet, til at tage med hjem. Rundt om Slotssøen.. Idag gik turen til Gråsten, hvor vi startede med en tur gennem slotshaven. Her fik vi en rutchetur, inden vi satte kurs mod skoven. Med alle sanser i brug, begav vi os nu på vej rundt

Læs mere

Pludselig kom dagen, hvor vi skulle af sted. Nu startede vores Chengdu-eventyr.

Pludselig kom dagen, hvor vi skulle af sted. Nu startede vores Chengdu-eventyr. 1 One a pouns a time, ja sådan starter alle eventyr. I 2009 startede et nyt kapitel i mit liv, jeg havde besluttet at udfordre mig selv (er en ung kvinde på 39) med at læse til lærer. Som mor til to små

Læs mere

Vildmarkstur til Halland med skøn natur og masser af velvære Lørdag den 25. søndag 26. august 2018

Vildmarkstur til Halland med skøn natur og masser af velvære Lørdag den 25. søndag 26. august 2018 Vildmarkstur til Halland med skøn natur og masser af velvære Lørdag den 25. søndag 26. august 2018 Kom med til verdens ende. Ja, sådan beskrev vi denne unikke plet tilbage i 2004, hvor vi for første gang

Læs mere

Optimisten KGGO. Nr. 2 - apr Kørestolsbrugere og Gangbesværede i Gråsten og omegn.

Optimisten KGGO. Nr. 2 - apr Kørestolsbrugere og Gangbesværede i Gråsten og omegn. Optimisten Nr. 2 - apr. 2017 www.kggo.nu KGGO Kørestolsbrugere og Gangbesværede i Gråsten og omegn. 1 Tur med KGGO Sensommervejret er akkurat som ønsket til en god udflugt. Kl. 11 køres samlet fra Ahlmannsparken

Læs mere

I Guds hånd -1. Fællessamling Dagens højdepunkt målrettet undervisning. 15-20 minutter

I Guds hånd -1. Fællessamling Dagens højdepunkt målrettet undervisning. 15-20 minutter I Guds hånd -1 I Guds hånd vokser jeg Mål: At give børn en forståelse for, at det er Gud, der lader os vokse. Når vi lægger vores liv i Guds hånd, kan han forme os helt efter sin plan, så vi kan blive

Læs mere

Velkommen til Vandreforeningen Natur og Fjeld

Velkommen til Vandreforeningen Natur og Fjeld Velkommen til Vandreforeningen Natur og Fjeld Natur og Fjeld er en landsdækkende natur- og fjeldvandrerforening, hvor hovedaktiviteterne er weekend- og ferieture, som medlemmerne arrangerer for og med

Læs mere

Sommerferie 2014 Den August

Sommerferie 2014 Den August Sommerferie 2014 Den 19-21 August Rollatorbanden på Skagen En lille fortælling, om vores ferie Af Ester og Hanne Tirsdag den 19. august skulle vi, Ragnhild, Ketty, Elly og Krista, endelig på sommerferie

Læs mere

Dansk Drentsche Patrijshond Klub

Dansk Drentsche Patrijshond Klub Dansk Drentsche Patrijshond Klub Nyhedsbrev Febuar 2017 Kære medlemmer, vi håber at i vil tager god imod dette inisiativ angånde sådan en nyhedsbrev. Vi håber at kunne informere jer på denne måde med diverse

Læs mere

Sagsnummer: 4 Navn: Teodor Elza Alder: 75 Ansøgt om: Medicinhjælp

Sagsnummer: 4 Navn: Teodor Elza Alder: 75 Ansøgt om: Medicinhjælp Sagsnummer: 4 Navn: Teodor Elza Alder: 75 Ansøgt om: Medicinhjælp F. 22-10-1940 April 2013 Bevilget 2012 Medicinhjælp og bleer Bevilget apr. 2013 Medicinhjælp + bleer & tøj Bevilget sep. 2013 Medicinhjælp

Læs mere

September 2010 11. Årgang Nr. 3

September 2010 11. Årgang Nr. 3 September 2010 11. Årgang Nr. 3 www.marna.dk Formanden har ordet Per Thomsen Hej allesammen i foreningen Marna.Sejlsæsonen er ved at gå på held og vi har sidste Mandagssejlads d. 25 okt. kl. 1830. Når

Læs mere

Jan B. Steffensen vender tilbage til Grønland efter

Jan B. Steffensen vender tilbage til Grønland efter Jan B. Steffensen vender tilbage til Grønland efter Endnu større Efter fjeldørredturen til Grønland i 2009 en tur der havde været på ønskelisten i lang tid gik der ikke lang tid efter hjemkomsten, før

Læs mere

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Veteranturen i 2019 kommer som der allerede er indikeret i Jernbanefritid nr. 5 og 6 til at gå til DANMARKS SMUKKESTE RESORT

Læs mere

Årsavisen 2008. JulePosten

Årsavisen 2008. JulePosten Årsavisen 2008 JulePosten Anton startet i skole Den 13. august 2008 startede Anton i 0.A. Anton er meget glad for at gå i skole - selvom det er bedst når man selv kan bestemme hvad man vil lave og det

Læs mere

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK)

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) Mandag d. 11 januar Endelig var den store dag kommet, hvor jeg skulle af sted til Østrig på skiferie med min klasse.

Læs mere

Dag 6 Island d. 7/8-2016

Dag 6 Island d. 7/8-2016 Dag 6 Island d. 7/8-2016 Vi vågnede op til en tør og flot morgen, dvs. nogle gange sover børnene længe, men de kommer også sent i seng. I stedet for at tage Ringvejen rundt, ville vi krydse via F-vejene,

Læs mere

Århus, d. 22. september 2014. Kære børn og forældre

Århus, d. 22. september 2014. Kære børn og forældre Århus, d. 22. september 2014 Kære børn og forældre Hermed et nyhedsbrev fra SFO, hvori jeg gerne vil give vores oplevelse af, hvordan vi oplever starten på vores nye samlede tiltag skole/sfo med det nye

Læs mere

S K O L E N Y T. Du kommer ikke langt, hvis du ikke ved, hvor du skal hen. Oliver Cromwell

S K O L E N Y T. Du kommer ikke langt, hvis du ikke ved, hvor du skal hen. Oliver Cromwell S K O L E N Y T Du kommer ikke langt, hvis du ikke ved, hvor du skal hen Oliver Cromwell Vildbjerg Skole September 2011 September 2011 1. Forældremøde 0.A, 0.B og 9.E Biologitur 8.B og 8.D 2. Biologitur

Læs mere

Retreat for kvinder på Bjørnø

Retreat for kvinder på Bjørnø Retreat for kvinder på Bjørnø Drømmer du om: o at gøre noget godt for dig selv i en weekend o at se på dit liv med nye øjne o at komme lidt hjemmefra for at komme friskere hjem o at være på en bilfri,

Læs mere

B-holdet på Bornholm 2011 uge 14

B-holdet på Bornholm 2011 uge 14 B-holdet på Bornholm 2011 uge 14 Indledning B-holdets oprindelige bemanding Peder Pral Friis, Svend O. Svenno Nielsen og Søren Fynne Christrup var på denne tur forstærket af John Fishfinder Rahbæk, som

Læs mere

Årets ungdomstur gik til Hanstholm i Thy.

Årets ungdomstur gik til Hanstholm i Thy. Årets ungdomstur gik til Hanstholm i Thy. I år deltog der 7 ungdomsløbere: Julius, Bjarke, Daniel, Fillip, Rasmus, Jens Kristian og Hans. Fra klubben deltog Henrik Holm, Søren German og Steen Holmegaard

Læs mere

EPP 5 (Havkajak) International Havkajakguide

EPP 5 (Havkajak) International Havkajakguide Standarder for teknik- og egenfærdighedsniveauet: EPP 5 (Havkajak) International Havkajakguide Udarbejdet af Dansk Kano og Kajak Forbund 1. udgave, januar 2007 - www.europaddlepass.dk På www.europaddlepass.dk

Læs mere

Formandsberetning for 2014 og lidt 2015.

Formandsberetning for 2014 og lidt 2015. Formandsberetning for 2014 og lidt 2015. Denne beretning burde have været udsendt elektronisk inden dette møde. Dette har et flertal i den siddende bestyrelse ikke ønsket alligevel så derfor bliver fremlæggelsen

Læs mere

Orientering om løst og fast fra formanden

Orientering om løst og fast fra formanden Orientering om løst og fast fra formanden I stedet for at sende en masse enkelte informationer ud, har jeg samlet det hele i dette skriv, som optakt til medlemsmødet onsdag den 28. september, kl. 19 i

Læs mere

1 Formål og gyldighed 2 Generelle bestemmelser for sikkerhed ved roning

1 Formål og gyldighed 2 Generelle bestemmelser for sikkerhed ved roning 1 Formål og gyldighed 2 Generelle bestemmelser for sikkerhed ved roning Bestemmelserne gælder for roning i Hobro Ro- og Kajakklubs kajakker, og for roning i private kajakker i klubsammenhæng. Bestemmelsernes

Læs mere

En tur til det græske øhav.

En tur til det græske øhav. Maj 2015 En tur til det græske øhav. Mange har sikkert prøvet at gå på en havnekaj sydpå, og set ind i den ene lækre båd efter den anden og tænkt, det må være dejligt at sidde i sådan en båd og sejle rundt

Læs mere

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland 2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland Indhold i Sydgrønland... 3 Turens højdepunkter:... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Narsarsuaq og byen Narsaq... 5 Dag

Læs mere

Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge

Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge Velkommen til Camp Fredensborg Tak for den interesse I allerede har vist for Camp Fredensborg. Her kommer den endelige invitation til de unge deltagere.

Læs mere

Sommerferie 2007. Sarau

Sommerferie 2007. Sarau Sommerferie 2007 22.7.2007 kørte vi fra Harlev i regnvejr, ned over Rødby med færgen til Puttgarten, for senere at ende i Østrig som var vores mål. Vores første overnatning var Naturcampingplatz Sarau

Læs mere

UGEBREV nr. 79 uge 26

UGEBREV nr. 79 uge 26 UGEBREV nr. 79 uge 26 Årgang 5 Sommerferie Efter et langt og godt skoleår kan alle nu holde en velfortjent sommerferie. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, skemaer,

Læs mere

Turberetning Misterhult august 2015

Turberetning Misterhult august 2015 Turberetning Misterhult august 2015 Det var en flok forventningsfulde deltagere, som mødte op til kajak-pakning en tidlig onsdag morgen sidst i august. Det gik forholdsvist smertefrit, og vi begav os på

Læs mere

FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja

FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja 2012 FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja 2012 9. april Så er sæsonen i gang! I det skønneste vejer fik vi Skærtorsdag sat sejlene på, og gjort klar til

Læs mere

Jeg vil se Jesus -3. Levi ser Jesus

Jeg vil se Jesus -3. Levi ser Jesus Jeg vil se Jesus -3 Levi ser Jesus Mål: Vi skaber forventning i børnene - forventning til et personligt møde med Jesus og forventning til at kende Jesus (mere). Vi ser på, hvordan Levi møder Jesus, og

Læs mere

KM i fodbold 2009. VELKOMMEN TIL Roskilde den 28. 30. august. Indbydelse marts 2009

KM i fodbold 2009. VELKOMMEN TIL Roskilde den 28. 30. august. Indbydelse marts 2009 KM i fodbold 2009 VELKOMMEN TIL Roskilde den 28. 30. august Indbydelse marts 2009 KFUM Mesterskaber i Fodbold. Roskilde KFUM har i år fornøjelsen at invitere ungdomsspillere til tre festlige sommerdage

Læs mere

Fjordager Cyklings tur til Bornholm 2018

Fjordager Cyklings tur til Bornholm 2018 Fjordager Cyklings tur til Bornholm 2018 Afgang fra Fjordagerhallen Gruppen består af: Solveig, Susanne, John A, Hans, Poul, Holger, Karsten, Peder, René, Ole Steen, John D, Jens, Rollo, FredeK og Jan

Læs mere

Tirsdag Afgang mod Niagara Falls

Tirsdag Afgang mod Niagara Falls Tirsdag Afgang mod Niagara Falls De gamle kom og hentede mig på kollegiet kl. 09:30 hvorefter vi begav os på den lange køretur mod Niagara Falls. Selve turen føltes dog ikke særlig lang, da jeg sov lidt

Læs mere

INFO fra kajakudvalget

INFO fra kajakudvalget INFO fra kajakudvalget Brejning Bådklubs kajakudvalg december 2013 Vi vil forsøge at nå mere ud til vores medlemmer. Derfor vil vi med jævne mellemrum udsende et infobrev med oplysninger om bl.a. udvalgets

Læs mere

Fyn Rundt i Coastal 4x+

Fyn Rundt i Coastal 4x+ Coastalroning danner baggrund for én af de helt store og spændende udfordringer Fyn Rundt i Coastal 4x+ Fre. 05 juni til Søn. 07. juni 2015 Kolding Roklub og Aarhus Roklub er gået sammen om et spændende

Læs mere

www.rondetunet.dk oplagt til grupper, skoler og institutioner der ønsker at opleve Norges smukke natur

www.rondetunet.dk oplagt til grupper, skoler og institutioner der ønsker at opleve Norges smukke natur oplagt til grupper, skoler og institutioner der ønsker at opleve Norges smukke natur Skal årets tur gå til Rondane Friluftssenter Rondetunet? Vi er et nystartet, danskejet friluftscenter der ligger i rolige

Læs mere

Fantastiske Fjällbacka

Fantastiske Fjällbacka Fantastiske Fjällbacka BY LARS ULLITZ ON 22. JULI 2014 I løbet af vinteren snusede jeg fra tid til anden rundt på Erik Sjöstedts hjemmeside www.kajak.nu. En overordentlig inspirerende hjemmeside. Oftere

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Kursusmuligheder i 2016

Kursusmuligheder i 2016 Kursusmuligheder i 2016 Hvis du vil lære at ro kajak, så har vi mange kursusmuligheder i Kerteminde Kajakklub. Først og fremmest vil vi invitere dig til at deltage i et Åbent Hus-arrangement, som vi har

Læs mere

Galsklint Camping 2010

Galsklint Camping 2010 Galsklint Camping 2010 Galsklint Camping ved Middelfart på Fyn Vi tog hjemmefra onsdag middag og slog lige vejen indenfor Skanderborg på vejen for til campingpladsen. Vi havde fundet et fotostativ i den

Læs mere

Light Island! Skovtur!

Light Island! Skovtur! Light Island! Skovtur! En tidlig morgen står de 4 drenge op, og spiser morgen mad. Så snakker de om at tage ud i skoven og sove. Da de er i skoven leder de efter et sted til teltet. Zac går ind imellem

Læs mere

Lejrskole tur. Derefter kørte vi til Gottrop slot som ligger i Tyskalnd.

Lejrskole tur. Derefter kørte vi til Gottrop slot som ligger i Tyskalnd. Lejrskole tur. D 10-5-10 skulle vi til Tyskland med skolen i 3 dage. Vi kørte fra Rindum kjærgaard ca. kl. 8:15. Vi kørte ned mod Tyskland, men før vi kørte ind i Tyskland, skulle vi lige ind i Møgeltønder

Læs mere

AFSLUTTENDE PROJEKT KOM/IT

AFSLUTTENDE PROJEKT KOM/IT 5/5-2017 AFSLUTTENDE PROJEKT KOM/IT Daniel & Frederik Klasse 1.1 Indledning Vi startede med at få valget stillet om vi ville lave noget med e-learning, databehandling og præsentation eller vi kunne lave

Læs mere

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo ---

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo --- Deltagere: Michelle, Marianne R, Pernille, Michael og Ove Personale: Rita, Karen og Kurt Mandag den 26. juli. Dagen begyndte tidligt med bad og morgenmad. Kurt pakkede bussen medens der blev spist morgenmad.

Læs mere

Klik for at tilføje et foto. En uge I juni 2016

Klik for at tilføje et foto. En uge I juni 2016 En uge I juni 2016 I uge 25, var det lykkedes os at skrabe fridage sammen til en uges fri, som vi ville bruge på den store blå hylde. Laura og Mikael venter deres første barn omkring den 26. juni, så vi

Læs mere