Skotland Luss Estate, Loch Lomond Højlandshjorte

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Skotland Luss Estate, Loch Lomond Højlandshjorte"

Transkript

1 Skotland Luss Estate, Loch Lomond Højlandshjorte Man siger om Skotland, at her kan man opleve samtlige fire årstider inden frokost, og at der kun findes tre slags vejrlig. Det regner det begynder lige strakt at regne det har lige regnet. Vel kan det skotske landskab og klima være troldsk som kun få, hvor landskabet det ene øjeblik er smilende og solrigt, det næste mørkt og koldt, men hvilket jagtland! Dette er Europas sidste uberørte vildnis bestående af dramatiske bjerge, frodige dalstrøg, store og små søer og små isolerede landsbyer. Skotland er vildt og vidunderligt. Hver eneste plet på kortet er et fortryllende eventyr med romantiske borge, slotte og minder fra en stormfuld fortid, hvor sækkepiber, et uhyre i en sø, whisky og mænd i skørter er andet end smarte reklametricks for turisternes skyld. Her er samlet en verden af naturscenerier som ikke findes andre steder her er jagt for naturnydere! I brunstperioden fra slutningen af september til midten af oktober, kan hjortenes brøl krydret med udsigten fra toppen af højlandet tage pusten fra en hver jæger. Det er storslået, og svært at beskrive det skal opleves. Luss Estate, Loch Lomond Kun ½ times kørsel fra Glasgow og 1½ kørsel fra Edinburgh ligger denne naturperle, Loch Lomond. Loch Lomond er den største sø i Storbritannien, og hele området er verdenskendt for naturscenariet omkring søen. Luss Estate et en af Skotlands største godser der råder over cirka acres. I dag bruges estaten ikke blot som jagtområde, men også inden for landbrug, skovbrug, turisme, ejendomme og elproduktion. Alt dette forvaltes af Luss Estates Company som sørger for at beskytte og sikre den fremtidige levedygtighed på estaten.

2 Indkvartering Indkvarteringen foregår i den lille by Luss, der trods et beskedent indbyggerantal på 126 personer, har udviklet sig til en attraktion for turister fra hele verden. Den lille landsby ligger smukt placeret ud til søen Loch Lomond. Du bliver indkvarteret på Loch Lomond Arms Hotel, hvor man enten kan bo på selve hotellet eller i nogle fine cottages m. mulighed for self-catering kun 50 meter fra hotellet. Hotellets 14 værelser indeholder eget badeværelse, TV, WIFI, the, kaffe mv. I de 4 cottages er der 2 værelser m. hhv. 2 enkeltsenge og 1 dobbeltseng, opholds- og spisestue, forgang, badeværelse og køkken med køleskab, fryser, kogeplader, ovn mv. På hotellet findes en hyggelig bar og restaurant i ægte skotsk stil. I restauranten serveres både morgenmad, frokost og aftensmad. Mad og drikke Om du bor på hotellet eller i self-catering cottage kan du vælge at spise på hotellets restaurant. Her findes et udmærket udvalg af traditionelle skotske retter som haggish og lam blandet med klassikere som oksekødsburger og kyllingelår. Der er også mulighed for at spise i byen Luss. Inden for få hundrede meter fra hotellet finder du bl.a. en hyggelig bistro The Village Rest, cafeen i The General Store eller i Luss Visitor Center, den meget anerkendte Luss Seafood Bar, snackbaren Snack Shack eller ønsker man at spise finere finder man Colquhoun`s Restaurant helt nede ved søens bred. Alternativt kan The Fruin Farm cirka 10 minutters kørsel fra Luss anbefales. De daglige småindkøb kan klares i Luss Village Shop som ligger 2 minutters gang fra hotellet. Skal man købe ind til eksempelvis de daglige måltider, kan man køre cirka 20 minutter til byen Balloch. Her ligger et COOP supermarked, som har et stort udvalg af dagligvarer. Her i byen ligger også flere små restauranter og cafeer.

3 Jagten Jagten foregår sammen med vores head gamekeeper Ross Stewart. Jager man flere jægere, har Ross dygtige stalkere ansat, som hjælper ham med jagten. Jagterne er velorganiserede og har en høj succesrate. På jagtdagene hentes man v. indkvarteringen fra morgenstunden. Den første dag kører man ud til en indskydningsbane, hvor man kan afprøve sin riffel. Herfra kører man direkte op i højlandet. Her er cirka minutters kørsel. Ret hurtigt parkerer man bilen og hopper på den 8-hjulede argo som stalkerne har med. Denne argo kan på bedste vis maurere i det stejle højland. Når man er kommet tilpas højt op, hopper man af argoen med sin stalker, og så begynder jagten for alvor. Man lytter efter brølende hjorte og forsøger at spotte rudler. Når man i samarbejde med sin stalker har udpeget den rette hjort eller hind, indleder man en spændende og til tider intens stalk. 99% af skuddene i højlandet er fra liggende skydestilling. Det er derfor en god ide at have trænet dette hjemmefra. Efter endt jagt bliver man sat af v. sin indkvartering. Jagten i højlandet kræver en hvis kondition, og til tider fysisk krævende. Det skal dog siges, at næsten alle aldersgrupper med en fornuftig god fysisk form kan deltage i den spændende jagt. Jagtperioden for hjortenes vedkommende er fra sidst i september til d. 20 oktober. Normalt arrangeres jagterne fra søndag til fredag, hvor man jager mandag, tirsdag, onsdag og torsdag. Afskydning Vi inkluderer som udgangspunkt 2 hjorte uanset størrelse pr. jæger i en pakke. Er man heldig at nedlægge hjortene på nogle af de første dage, så stopper jagten. Man kan herefter bruge tiden på at se nogle af områdets attraktioner se nedenfor. Taler vi om hundyrsjagt er der inkluderet, at man pr. jæger kan nedlægge indtil 2 hundyr pr. dag. Rejsen Der flyves fra Kastrup eller Billund til Edinburgh eller Glasgow flere gange dagligt. Fra Edinburgh er der cirka 1½ kørsel til indkvarteringen og fra Glasgow cirka ½ time. I Edinburgh eller Glasgow lejer man en bil og kører på egen hånd ud til Luss. Jelling Jagtrejser har naturligvis sørget for at leje en bil til dig, så denne står klar ved ankomst. Der skal påregnes, at medtager man hjorte fra Skotland til Danmark kan man, alt afhængig af flyselskabet, blive opkrævet mellem GBP pr. pakket hjort. Se vejledningen nedenfor der beskriver, hvordan hjortene bedst pakkes til hjemrejse. Ligeledes kan man blive opkrævet et gebyr for evt. at medbringe af egen riffel. Dette er gebyr, som Jelling Jagtrejser ikke kan forudbetale, da det er flyselskabet der står for opkrævningen.

4 Oplevelser i området Luss General Store er den lokale souvenirshop i Luss. Her findes alt fra klassisk tweed til delikatesser. Har du ønske om at medbringe en souvenir fra Skotland, så er denne butik bestemt et besøg værd. I et tilstødende lokale finder du også en hyggelig lille cafe, som har et udmærket udvalg af varme drikke, supper, kager og sandwiches. The Clan museum og shop har en dejlig placering nede ved Loch Lomond. Det lille The Clan Museum ligger i byens ældste bygning (næsten 400 år gammel). Museet indeholder information om den kendte Colquhoun Clan, som havde hjemme ved Loch Lomond, og ikke mindst fortællinger om andre lokale klaner. Souvenirshoppen har et bredt udvalg inden for traditionelt skotsk tweed, håndværk og boligindretning. Loch Lomond Leisure giver dig rig mulighed for at opleve Loch Lomond fra vandsiden. Om du vil sejle i kajak, speedbåd, turistbåd, bananbåd, vandski, wake board, paddleboard, robåd, pedalbåd eller i fiskebåd, så kan de tilbyde det i byen Luss. Du kan sejle på egen hånd, eller du kan få en guide med. I Loch Lomond er der cirka 20 små øer som kan kan besøge på sejlturen. En anderledes og hyggelig måde at se Loch Lomond på. Det er også muligt at leje cykler hos Loch Lomond Leisure. Nedenstående priser er vejledende. Turen bookes direkte v. Loch Lomond Leisure i Luss. Bananbåd Fra GBP 60 Vandski Fra GBP 30 pr. person Wakeboard Fra GBP 30 pr. person Kajak (singleboat) Fra GBP 16 Paddleboard Fra GBP 16 Robåd Fra GBP 16 Pedal båd Fra GBP 16 Fiskebåd Fra GBP 60 Speedbåd m. guide Fra GBP 100 (60 min.) Cykelleje Fra GBP 12 Glengoyne Destilleri er et af de smukkeste destillerier i Skotland. Placeret midt i højlandet ligger disse fantastiske bygninger som huser fremstillingen af den populære whisky, og her har de ligget i næsten 200 år. Glengoyne ligger kun 33 kilometer fra byen Luss. Luss Smokehouse byder på en stort udvalg af lækre friske råvarer fra Loch Lomond. Er man til fisk, så kig endelig ind hos Luss Smokehouse. Her finder du varm- og koldrøget laks, røget ørred, laksepate og meget mere. Fuldend dit skotske eventyr med frisk fisk fra Loch Lomond. Balloch ligger cirka 14 kilometer fra Luss. Har man en dag til overs, er det en oplagt mulighed at besøge Balloch. Her findes små hyggelige cafeer og restauranter, et shoppingcenter, National Park Gateway Center, Clydebank Museum and Art gallery, et havneområde mv. Byen fremstår i traditionel skotsk stil, og ligger dejligt ned til Loch Lomond. Balloch har ligeledes et akvarie Sealife Aquarium. Her kan man bl.a. opleve Skotlands største samling af hajer.

5 Glasgow ligger cirka 50 kilometer fra Luss. Skotlands største by er kendt for sin kultur, arkitektur og for dens venlige indbyggere. Glasgow tilbyder en bred vifte af museer, gallerier, natteliv, shoppemuligheder, restauranter, barer mv. Skulle man være heldig at ramme en uge i Skotland hvor vejret er godt, så kan det anbefales at besøge en af Glasgows mange parker. Edinburgh ligger cirka 125 kilometer fra Luss. På trods af, at Edinburgh kun er Skotlands andenstørste by, så er det alligevel Skotlands hovedstad. Kommer du til Edinburgh skal du ligge turen forbi Edinburgh Castle og Princess Street Gardens. Ikke nok med, at man finder storslået arkitektur, her finder man også de bedste spisesteder og shoppemuligheder. Undersøg evt. om der er festivaler, koncerter, udstillinger eller lignende, mens du er i Edinburgh. Rejsebetingelser Følgende er et tillæg til vores gældende rejsebestemmelser som bliver tilsendt v. bestilling af rejsen. TILBAGEBETALING finder ikke nødvendigvis sted. Vær opmærksom på, at visse revirer ikke betaler tilbage, hvis de skønner, at jægeren har været ført til en fair skud chance. Om han/hun udnytter chancen eller ej er op til den enkelte. Sagt på en anden måde: Skyder du uden at træffe, anskyder du et stykke vildt, eller har du et afskudsbart stykke vildt stående på acceptabel skudafstand med bredsiden / bladet til - altså en fair chance - din riffel klikker, skuddet går utidigt for dig, eller du får dig indenfor en rimelig tidshorisont ikke taget sammen til at afgive skud. Ja, så kan din jagtfører med rette sige, at du haft en fair chance, men du udnyttede den ikke. I så fald vil der ikke finde nogen tilbagebetaling sted. Enkelte jagtlande (eksempelvis i Nordamerika og Asien) refunderer ikke for manglende nedlagt vildt. Her betragtes betalingen som en dækning af omkostningerne i forbindelse med jagten (ophold og forplejning, heste, køretøjer, licenser, feltpræparationer, jagtguider etc.). Man anser trofæerne som en ekstra bonus for jagtgæsten oveni de oplevelser jagtgæsten har betalt for. VEJRLIG: Vores jagtgæster jager nu og da under ekstreme klimatiske forhold såvel højt som lavt, hvor uforudsigelige vejrforhold kan være årsagen til, at én eller flere jagtdage mistes (pga. storm, tåge, regn, oversvømmelse, sne og slud etc.). Dette kan betyde, at vores jagtgæster ikke bliver bragt til en fair skudchance dette kan JJR ikke stilles til ansvar for, hvorfor tilbagebetaling ikke finder sted i disse situationer medmindre at reviret viser storsind og ønsker at refundere. Vi gør opmærksom på at disse forhold særligt kan opstå under jagt i Skotland i efterårsmånederne. HUSK / VIGTIGT JJR formidler jagtlige oplevelser og ikke vildt og trofæer. Vejr, vind, din dygtighed som jæger og andre uforudsigelige forhold er vigtige faktorer, som er udslagsgivende for din jagtrejses succes.

6 Priser Prisen inkluderer: 6 dages rejse fra søndag til fredag 4 hele jagtdage med jagtføring 1:1 eller 2:1 2 hjorte uanset størrelse Flybilletter tur/retur Billeje Ophold i Loch Lomond Arms Self Catering Cottages Fire arms permit Al kørsel I forbindelse med jagten også til og fra indkvarteringen Pris pr. jæger kr ,- Prisen inkluderer ikke: drikkepenge (min. GBP 45 pr. hjort), trofæbehandling (min. GBP 30 pr. hjort), evt. udgifter forbundet med transport af våben eller trofæer (betales direkte til flyselskabet), drikkevarer og forplejning. Der kan evt. tilkøbes morgenmad, frokost og aftensmad på Loch Lomond Arms Hotel for kr ,-. Ønsker du at bo på hotellet skal der pålægges et tillæg på kr ,- pr. person + evt. forplejning. Ophold på hotellet inkluderer kun morgenmad. Frokost og aftensmad er for egen regning. Skulle du have spørgsmål til ovenstående så tøv ikke med at kontakte Jelling Jagtrejser på tlf eller skriv til info@jellingjagtrejser.dk

7 Pakning af trofæer til hjemrejse Når du skal have dine jagttrofæer med til Danmark kræves der fra flyselskabets side, at de er pakket på en bestemt måde. Vi har i det nedenstående lavet en vejledning til hvordan det kan gøres. Jelling Jagtrejser er dog ikke ansvarlig for pakningen af trofæerne, eller for håndteringen i lufthavnen. Trofæerne kan med fordel pakkes, så de til sidst ligger samlet. Du kan med fordele medbringe følgende hjemmefra: en saks, et par store skumgummisvampe, en rulle gaffatape, et par meter bobleplast, filt, kraftigt stof eller lignende, et par sorte affaldssække. 1. Find bobleplast og tape. Put så meget bobleplast rundt om kraniet som muligt Efterlad en åbning v. næsebenet. 2. Herefter finder du saksen og en svamp Klip en passende størrelse af skumgummisvampen og læg det ved næsebenet så det støtter. Rul herefter lidt gaffatape rundt om snuden. 3. Klip herefter små stykker af skumgummisvampen antal stykker skal passe til antal sprosser De små svampe sættes nu fast på sprosserne med tapen.

8 4. Når alle sprosser er dækket, klipper du to store stykker af skumgummisvampen som skal støtte næsebenet yderligere Vikl tape om snuden. 5. Tag nu filten eller det kraftige stof og læg rundt om kraniet Husk at få stykket med mellem rosenkransene. 6. Har du flere trofæer kan de nu med fordel lægges sammen Herefter tapes en sort affaldssæk rundt om kranierne. Klik en anden affaldssæk op på langs og tape den rundt om hornene.

Jelling Jagtrejser og Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk

Jelling Jagtrejser og Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Kronhjortejagt Glencally & Glendamph Estates Jelling Jagtrejser og Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Hjortejagt i det skotske højland Jagten på den skotske højlandshjort må betragtes

Læs mere

Jelling Jagtrejser og Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk

Jelling Jagtrejser og Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Hjortejagt Royal Deeside Estates & Aberdeenshire Jelling Jagtrejser og Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Hjortejagt i det skotske højland Jagten på den skotske højlandshjort må

Læs mere

Hundyrjagt i Skotland. Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk

Hundyrjagt i Skotland. Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Hundyrjagt i Skotland Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Hundyrsjagt fra 21. oktober til 15. februar Glenfiddich Estate, Aberdeenshire, 2-6 jægere pr. gruppe Glencally Estate, Angus,1-2

Læs mere

Kronhjortejagt. Royal Deeside & Aberdeenshire Estates Skotland. Scotsport

Kronhjortejagt. Royal Deeside & Aberdeenshire Estates Skotland. Scotsport Kronhjortejagt Royal Deeside & Aberdeenshire Estates Skotland Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Hjortejagt i det skotske højland Jagten på den skotske højlandshjort må betragtes

Læs mere

Kronhjortejakt Glencally/Auchavan & Glendamph Estates. Scotsport

Kronhjortejakt Glencally/Auchavan & Glendamph Estates. Scotsport Kronhjortejakt Glencally/Auchavan & Glendamph Estates Scotsport +44 13398 89290 scotsportuk@btconnect.com www.scotsportuk.com Hjortejakt i det skotske højland Jagten på den skotske højlandshjort må betragtes

Læs mere

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13 Temarejse 28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. Natur & kultur Oplev et lille samfund i det skotske højland tæt på stor natur. Fly til Edinburgh,

Læs mere

Bukkejagt. Strathmore Estate/Glamis Castle. Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk

Bukkejagt. Strathmore Estate/Glamis Castle. Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Bukkejagt Strathmore Estate/Glamis Castle 2015 Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Bukkejagt Fra midten af April - August 1-4 jægere Scotsport tilbyder kvalitets bukkejagt i den

Læs mere

Haglbøssejagt. Skotland

Haglbøssejagt. Skotland Haglbøssejagt evt. kombineret med riffeljagt på hundyr Skotland Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Rough Shooting Fra slutningen af Oktober til 1. Februar Aberdeenshire/Angus Estates

Læs mere

Bukkejagt Royal Deeside Estates Skotland. Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk

Bukkejagt Royal Deeside Estates Skotland. Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Bukkejagt Royal Deeside Estates Skotland Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Royal Deeside Estates Aberdeenshire Fra slutningen af April til begyndelsen af August 1-6 jægere Dette

Læs mere

Sneppejagt i Irland. Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk

Sneppejagt i Irland. Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Sneppejagt i Irland Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Sneppejagt 2-8 jægere fra slutningen af November til 1 Februar Co. Kerry Sydvest Irland Irland har altid været kendt for den

Læs mere

VILDMARKSEVENTYR EFTER KRONHJORT

VILDMARKSEVENTYR EFTER KRONHJORT hjort eventyr efter kron ks ar m ild V : N E JS ALT OM JAGTRE VILDMARKSEVENTYR EFTER KRONHJORT Vi har netop indgået et samarbejde med et meget spændende højlandsgods beliggende på vestkysten af Skotland

Læs mere

KINESISK VANDRÅDYR MUNTJAC, KRONVILDT & ROUGH SHOOTING

KINESISK VANDRÅDYR MUNTJAC, KRONVILDT & ROUGH SHOOTING KINESISK VANDRÅDYR MUNTJAC, KRONVILDT & ROUGH SHOOTING Suffolk Sydøst England Walberswick 150 km nord for London Vi har et særdeles godt jagtrevir for kinesisk vandrådyr og muntjac, som er beliggende ved

Læs mere

Ungarn - Bukkejagt - Familieferie og Wellness

Ungarn - Bukkejagt - Familieferie og Wellness Ungarn - Bukkejagt - Familieferie og Wellness Området, hvor bukkejagten kan finde sted er ud fra dette Wellness område. Totalt råder vi over en stor del af bukkejagten på ca. 50.000 ha i dette område.

Læs mere

Kirgisien - Ibex jagt

Kirgisien - Ibex jagt Kirgisien - Ibex jagt Klassisk bjergjagt i fantastisk bjergområder. Vi arrangerer i 2018 en gruppetur til Kasakstan/Kirgisien hvor der vil være en rejseleder med fra kontoret under hele turen. Der kan

Læs mere

Kirgisien Ibex jagt i 2018

Kirgisien Ibex jagt i 2018 Kirgisien Ibex jagt i 2018 Vores samarbejdspartner har mange års erfaring for afvikling af jagtarrangementer, og har hvert år mange forskellige jægere fra hele verden på jagt. Bestanden af Ibex i Kasakhstan

Læs mere

Haglejakt. Skotland. Scotsport evt. kombineret med riffeljagt på hundyr

Haglejakt. Skotland. Scotsport evt. kombineret med riffeljagt på hundyr Haglejakt evt. kombineret med riffeljagt på hundyr Skotland Scotsport +44 13398 89290 scotsportuk@btconnect.com www.scotsportuk.com Rough Shooting Fra slutningen af Oktober til 1. Februar Aberdeenshire/Angus

Læs mere

Walked Up Grouse (rypejagt) Skotland. Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk

Walked Up Grouse (rypejagt) Skotland. Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Walked Up Grouse (rypejagt) Skotland Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Walked Up Grouse (rype) jagt Royal Deeside/Aberdeenshire Estates 4-6 jægere fra 12 August til midten af September

Læs mere

*Prisen er baseret på kurs 10,1 og justeres i både op- og nedadgående retning, baseret på kursen den dag LB Jagtrejser betaler i Skotland

*Prisen er baseret på kurs 10,1 og justeres i både op- og nedadgående retning, baseret på kursen den dag LB Jagtrejser betaler i Skotland Skotland Bukkejagt priser: TILBUD pr. jæger ved min 2 jægere: 3 dages jagt 1:1 (6 outings) 4 nætter på B&B med morgenmad og udflugter Lufthavns transfere tur/retur eller lejebil Afskydning af 3 voksne

Læs mere

Scotsport Gl. Sellingvej 3 8370 Hadsten +45 87 610 610 info@scotsport.dk www.scotsport.dk

Scotsport Gl. Sellingvej 3 8370 Hadsten +45 87 610 610 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Kære Jæger.. Velkommen til nyhedsbrev, april 2009. Ønsker du ikke at modtage vores nyhedsmail, beder vi dig blot sende os en mail, og vi vil naturligvis slette dig fra vores liste. Hjortejagt i Skotland,

Læs mere

Gemse & Muflon - Slovenien

Gemse & Muflon - Slovenien Gemse & Muflon - Slovenien Fantastisk jagt i et område med meget stor bestand af Gemse. Landet Slovenien har siden 1991 været selvstændig og er siden da blevet et elsket sted at jage. Der er en god infrastruktur

Læs mere

Gemse og muflon i Slovenien 2015

Gemse og muflon i Slovenien 2015 Gemse og muflon i Slovenien 2015 Slovenien har siden 1991 været selvstændig, og er siden da blevet et elsket sted at jage, og der er en god infrastruktur, stabile forhold, samt en meget venlig befolkning

Læs mere

Kustania Sibirsk Råbuk 2015

Kustania Sibirsk Råbuk 2015 Kustania Sibirsk Råbuk 2015 Vores samarbejdspartner har mere end 12 års erfaring for afvikling af jagtarrangementer, og har mange forskellige jægere fra hele verden på jagt. Jagten gennemføres i området

Læs mere

Skotland. 29. september 4. oktober 2016

Skotland. 29. september 4. oktober 2016 Skotland 29. september 4. oktober 2016 Når man rejser til Skotland, vil man opleve et stolt folkefærd med ligeså stolte traditioner, der fører langt tilbage i tiden. Siden 1707 har Skotland og England

Læs mere

REJSE TIL SKOTLAND 2017

REJSE TIL SKOTLAND 2017 REJSE TIL SKOTLAND 2017 MED ELLER UDEN BREXIT INKL. ISLE OF ARRAN Skotland 25.-29. juni 2017 med fly ab København 6.845 kr. Brexit og Skotland hvordan hænger det sammen eller gør det? Se det bedste af

Læs mere

Indkvartering samt ophold ved bjørne jagt

Indkvartering samt ophold ved bjørne jagt Kamchatka Brunbjørn Rusland kaldes for bjørnelandet, da det har den største bjørnebestand i verden. Den gode trofæ kvalitet, sammen med den gode pris, giver en god grund til at jage bjørn her. Der til

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Det Færøske Spisekammer 4 dage fra kr. 10.598,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet

Læs mere

LB Jagtrejser, Lindum Søvej 15, DK-8830 Tjele Jagtrejser.dk, tlf , Rejsegarantifonden nr.

LB Jagtrejser, Lindum Søvej 15, DK-8830 Tjele   Jagtrejser.dk, tlf , Rejsegarantifonden nr. Jagtsafari til Kimberly, Sydafrika Vi kan hos LB Jagtrejser tilbyde jagt i Sydafrika på jagtfarmen i Kimberly som er en familieejet jagtfarm. Her har du mulighed for, at jage plainsgame og enkelte storvildtsarter

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Polen Hjortejagt - Fastpris med 5 kg hjort

Polen Hjortejagt - Fastpris med 5 kg hjort Polen Hjortejagt - Fastpris med 5 kg hjort De fleste jægere kan ikke få nok af jagten på den majestætiske kronhjort og når man har oplevet det en gang, ved man hvorfor. På dette revir, tæt ved Bydgoszcz,

Læs mere

Polen Kombijagt på hundyr og vildsvin

Polen Kombijagt på hundyr og vildsvin Polen Kombijagt på hundyr og vildsvin Ønsker du spændende oplevelser uden at bekymre dig om trofæafgifter, er vores hundyrsjagter lige noget for dig. Råer og lam jages morgen/aften og har du mod på mere,

Læs mere

Tjekkiet. DIANA HUNTING TOURS Fåborgvej 240. DK-5700 Svendborg Telefon +45 6223 1110. Telefax +45 6223 1775 E-mail: diana@diana.dk. www.diana.

Tjekkiet. DIANA HUNTING TOURS Fåborgvej 240. DK-5700 Svendborg Telefon +45 6223 1110. Telefax +45 6223 1775 E-mail: diana@diana.dk. www.diana. Tjekkiet Vi har fornøjelsen at kunne tilbyde jagt på nogle af de gode og velorganiserede revirer i Tjekkiet. Tjekkiet er ofte undervurderet i jagtlig henseende, men er egentlig et fremragende jagtland

Læs mere

Kamchatka Elg - Med mulighed for Bjørn

Kamchatka Elg - Med mulighed for Bjørn Kamchatka Elg - Med mulighed for Bjørn Dette er jagt i en fantastisk og uberørt vildmark Den østsibirske storelg (Alces alces Pfizenmayeri) er den stærkeste elg i Euroasien. Den har et stort leveområde

Læs mere

EN OASE AF RO OG NATUROPLEVELSER FOR HELE FAMILIEN

EN OASE AF RO OG NATUROPLEVELSER FOR HELE FAMILIEN EN OASE AF RO OG NATUROPLEVELSER FOR HELE FAMILIEN PÅ JAGT I DE NÆRLIGGENDE BUSHOMRÅDER Blesbuck Blue Wildebeest Impala Kudu Nyala Red Hardebeest Warthog Zebra Jagtrejse - riffeljagt Prisen inkluderer

Læs mere

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring Smagen af færøerne Oplev det spændende færøske køkken og Tórshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet sig på sin egen måde på grund af Færøernes beliggenhed langt ude i Nordatlanten

Læs mere

Bjørnejagt i Kroatien

Bjørnejagt i Kroatien HØJDEPUNKTER HØJDEPUNKTER & & BESKRIVELSE BESKRIVELSE Bjørnejagt i Kroatien Overblik HØJDEPUNKTER Jagten foregår fra komfortable tårne og man har hele tiden en professionel jagtfører med, som med stor

Læs mere

Jagt og familieferie ved Heviz - Ungarn

Jagt og familieferie ved Heviz - Ungarn Jagt og familieferie ved Heviz - Ungarn 4 Stjernet ferielejlighed tæt ved Balatonsøen Jagten på råbukken er det mest optimale tidspunkt i uge 30, 31og 32 da brunsten normalt er i gang på det tidspunkt,

Læs mere

Efterårsjagt på råbuk i Frankrig

Efterårsjagt på råbuk i Frankrig HØJDEPUNKTER HØJDEPUNKTER & & BESKRIVELSE BESKRIVELSE Efterårsjagt på råbuk i Frankrig Overblik HØJDEPUNKTER Tæt bestand af gamle bukke, stærke trofæer og god jagtorganisation Smukt, frodigt og afvekslende

Læs mere

JAGTREJSER. Skotland. England & Irland

JAGTREJSER. Skotland. England & Irland JAGTREJSER Skotland England & Irland KÆRE JÆGER Det er en stor glæde at byde dig velkommen til Jelling Jagtrejser og Scotsport s korte præsentation af vores jagtrejseprogram. Jelling Jagtrejser tilbyder

Læs mere

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN Dato: august 2015 Det samlede tilbud bliver på i alt godt 13.000 DKK for to personer for 13 dage. 12 overnatninger med morgenmad og med fem arrangerede ture. Tilbuddet er

Læs mere

Kamtschatka - Brunbjørn - Specielpris - Forår

Kamtschatka - Brunbjørn - Specielpris - Forår Kamtschatka - Brunbjørn - Specielpris - Forår Det her er jagt i vildmarken Rusland kaldes også bjørnelandet det har den største bjørne bestand i verden og den gode trofækvalitet sammen med den gode pris

Læs mere

Storvildt i Argentina.

Storvildt i Argentina. Storvildt i Argentina. Spændende jagtland - Lækker indkvartering og fornuftige priser. Argentina er et meget interessant jagtland. Her er der gode chancer for succes, hvad enten jagten gælder Kronhjorte,

Læs mere

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 Holland i forårstiden er blomsternes land og et af højdepunkterne på denne dejlige Holland-rejse er naturligvis et besøg i en af verdens mest berømte blomsterparker

Læs mere

Kamchatka Elg med mulighed for Bjørn

Kamchatka Elg med mulighed for Bjørn Kamchatka Elg med mulighed for Bjørn Den østsibirske storelg (Alces alces Pfizenmayeri), er den stærkeste elg i Eurasien. Den har et stort leveområde øst for Jenissej, i den østlige del af Rusland. Jagt

Læs mere

Mauritius - Rusahjort - 2015

Mauritius - Rusahjort - 2015 Mauritius - Rusahjort - 2015 Afslappet luksus i eksotiske omgivelser - En jægers tropeparadis På Mauritius kan vi nu arrangere en optimal familieferie, kombineret med jagt på Rusahjort. Der er naturligvis

Læs mere

Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center!

Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center! Hotel Odense Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center! Introduktion På Hotel Odense er komfort og afslapning i centrum. Her kan I tage et afbræk fra hverdagen, nyde

Læs mere

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. Rejseplan Dag Bes krivels e 1 Afrejse fra Danmark og ankomst til Dubai 2 Byrundtur i Dubai 3 Dubai 4 Udflugt til Abu Dhabi 5 Dinner Dhow cruise

Læs mere

REJSEPROGRAM 21. september til 28. september

REJSEPROGRAM 21. september til 28. september REJSEPROGRAM 21. september til 28. september Søndag den 21. september Ankomst til Birmingham lufthavn kl. 18.35 (afgang 17.35 fra København med SK2535) Gæsterne afhentes i lufthavnen og køres til Hollymount

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

Bukkejagt i Frankrig. Overblik HØJDEPUNKTER HAR DU SPØRGSMÅL? Jagten

Bukkejagt i Frankrig. Overblik HØJDEPUNKTER HAR DU SPØRGSMÅL? Jagten HØJDEPUNKTER HØJDEPUNKTER & & BESKRIVELSE BESKRIVELSE Bukkejagt i Frankrig Overblik HØJDEPUNKTER Vi har nu gennem de sidste 4 sæsoner haft et voksende antal jægere på vore franske bukkerevirer og resultaterne

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

Tag på safari med børnene

Tag på safari med børnene Tag på safari med børnene All inclusive Afrikarejse - perfekt for børnefamilier En grupperejse for min. 8 voksne - sammensat for familier med børn. Turen byder på safarioplevelser af de helt store, picnic

Læs mere

Rumænien Brunbjørn 2015

Rumænien Brunbjørn 2015 Rumænien Brunbjørn 2015 I Rumænien har vi mulighed for at arrangere jagt på brunbjørn i flere forskellige revirer, hvor succesraten er meget høj. De forskellige revirer, som der jages på, er fra 10.000-24.000

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Drivjagt i Kroatien (Fastpris)

Drivjagt i Kroatien (Fastpris) HØJDEPUNKTER HØJDEPUNKTER & & BESKRIVELSE BESKRIVELSE Drivjagt i Kroatien (Fastpris) Overblik HØJDEPUNKTER Reviret er vildtrigt og har en fantastisk smuk natur. Jagtorganisationen på dette revir er af

Læs mere

REJSEPROGRAM 14. september til 21. september

REJSEPROGRAM 14. september til 21. september REJSEPROGRAM 14. september til 21. september Søndag den 14. september Ankomst til Birmingham lufthavn kl. 18.35 (afgang 17.35 fra København med SK2535) Gæsterne afhentes i lufthavnen og køres til Hollymount

Læs mere

Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse.

Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse. Cykelferie August 2016 Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse. Jeg siger gerne for sjov at jeg er medlem

Læs mere

BUKKEJAGT I KROATIEN

BUKKEJAGT I KROATIEN ien : Bukkejagt i Kroat N E JS E TR G JA ALT OM BUKKEJAGT I KROATIEN Kroatien har meget jagt at tilbyde og gode bestande af råvildt. Vi kan nu tilbyde bukkejagt - på denne jagt vælger jægeren selv hvor

Læs mere

Kustania Sibirsk Råbuk 2018

Kustania Sibirsk Råbuk 2018 Kustania Sibirsk Råbuk 2018 Vores samarbejdspartner har mere end 12 års erfaring for afvikling af jagtarrangementer, og har mange forskellige jægere fra hele verden på jagt. Jagten gennemføres i området

Læs mere

Polen Revir Artemida på fastpris

Polen Revir Artemida på fastpris Polen Revir Artemida på fastpris De fleste jægere kan ikke få nok af jagten på den smukke råbuk og når man har oplevet det en gang, ved man hvorfor. På vores stamrevir Artemida i det nordvestlige Polen,

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. På denne 12 dages rejse, har I god tid til at opleve både Dubai og Abu Dhabi. Vi har indlagt flere udflugter, der gør at I får mest muligt ud

Læs mere

Gemsejagt på Balkan. Overblik HØJDEPUNKTER HAR DU SPØRGSMÅL? Sæson

Gemsejagt på Balkan. Overblik HØJDEPUNKTER HAR DU SPØRGSMÅL? Sæson HØJDEPUNKTER HØJDEPUNKTER & & BESKRIVELSE BESKRIVELSE Gemsejagt på Balkan Overblik HØJDEPUNKTER Mangler du Balkan-gemse i din samling, kan vi nu tilbyde denne bjerg-jagt nord for Split i Kroatien. Fra

Læs mere

Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage

Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage 1 dag. Afrejse Kastrup onsdag den 8. juli kl. 0.40. Alle tider er lokale tider. Tidsforskel +9 timer. 2 dag torsdag

Læs mere

REJSEBESTEMMELSER FOR JAGTBUSSEN.DK

REJSEBESTEMMELSER FOR JAGTBUSSEN.DK REJSEBESTEMMELSER FOR JAGTBUSSEN.DK Det er dit personlige ansvar at sætte dig grundigt ind i disse bestemmelser før du rejser BESTILLING / AFBESTILLING En mundtlig eller skriftlig bestilling af et busrejsearrangement

Læs mere

Skotland - Flyv på rundrejse

Skotland - Flyv på rundrejse Skotland - Flyv på rundrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 23.08.2020 30.08.2020 11.445,- Højdepunkter Loch Lomond Isle of Skye Whisky trail Edinburgh Tattoo i august Side

Læs mere

Korsika fra syd til nord. Indkvartering MOTIONSCYKLING PÅ SKØNHEDENS Ø KORSIKA FRA SYD TIL NORD

Korsika fra syd til nord. Indkvartering MOTIONSCYKLING PÅ SKØNHEDENS Ø KORSIKA FRA SYD TIL NORD MOTIONSCYKLING PÅ SKØNHEDENS Ø KORSIKA FRA SYD TIL NORD Oplev selv de flotte landskaber, som fotograferne på Tour de France i 2013 viste på de 3 første dage af jubilæumstouren. Oplev den umiddelbare overraskelse

Læs mere

Mauritius 2015. Vi tilbyder gerne alene at stå for arrangementet af selve jagtdelen, hvis vore gæster har mod på selv at arrangere opholdsdelen.

Mauritius 2015. Vi tilbyder gerne alene at stå for arrangementet af selve jagtdelen, hvis vore gæster har mod på selv at arrangere opholdsdelen. Mauritius 2015 På Mauritius kan vi nu arrangere en optimal familieferie, kombineret med jagt på Rusa hjorten. Der er naturligvis også mulighed for at rejse derned, alene med det formål at jage hjorten.

Læs mere

Dagsudflugter Summit Tours 4+ Lodge I Karoo

Dagsudflugter Summit Tours 4+ Lodge I Karoo Dagsudflugter Summit Tours 4+ Lodge I Karoo Rejser du med Summit Tours til vores 4+ Lodge i Karoo vil du have flere muligheder for udflager som enten jæger der ønsker en pause fra jagten, eller som ledsager

Læs mere

JAGTREJSER. Skotland. England & Irland

JAGTREJSER. Skotland. England & Irland JAGTREJSER Skotland England & Irland KÆRE JÆGER Det er en stor glæde at byde dig velkommen til Jelling Jagtrejser og Scotsport s korte præsentation af vores jagtrejseprogram. Vi er nu på plads i de nye

Læs mere

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET Torsdag d. 9.6.2016 Rejsens dato: 9. 12.6.2016 TURENS PROGRAM Kl. 10:20 Afgang fra Hamburg lufthavn mod Wien med flyselskab AUSTRIAN AIRLINES Kl. 11:55 Kl. 13:30 Ankomst til Wiens

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Kajaktur til Tolo. Anne og Jakob, uge

Kajaktur til Tolo. Anne og Jakob, uge Kajaktur til Tolo Anne og Jakob, uge 40 2018 Anne og jeg drog i uge 40 til Grækenland for at ro i havkajak i Tolo Roklub. Jeg lovede vores kære formand, Jette, at vi ville lave en kort rejsebeskrivelse

Læs mere

Jagt i Mozambique - Zambezi-floddeltaet

Jagt i Mozambique - Zambezi-floddeltaet Jagt i Mozambique - Zambezi-floddeltaet Beskrivelse: Floddeltaet, hvor Afrikas fjerde største flod Zambezi-floden løber ud i det Indiske Ocean, tæller med som et af de mest vildtrige områder i Afrika.

Læs mere

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden - unik safari i Kenya Nairobi Amboseli Lake Naivasha Lake Elementaita Lake Nakuru Masai Mara På denne

Læs mere

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab.

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. MOTIONSCYKELFERIE PÅ KORSIKA KORSIKA NORDØEN RUNDT Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. Det kan du glæde dig til

Læs mere

Vi tager forbehold for kursændringer og trykfejl. Priserne inkluderer ikke ydelser, som ikke fremgår af ovennævnte.

Vi tager forbehold for kursændringer og trykfejl. Priserne inkluderer ikke ydelser, som ikke fremgår af ovennævnte. BOSNIEN- HERZEGOVINA Jagt på gemse Vi har 2 spændende former for jagt på gemse i Bosnien, enten den fysisk udfordrende med pirschjagt i bjergene, eller som jagt fra båd eller yacht langs de stejle bjergsider

Læs mere

Feriefakta 1 uge: Afrejse fra Billund 7/5, 14/5, 21/5 og 28/5 2015 Hjemkomst til Billund: Ugen efter

Feriefakta 1 uge: Afrejse fra Billund 7/5, 14/5, 21/5 og 28/5 2015 Hjemkomst til Billund: Ugen efter Super Læserrejsetilbud KUN fra kr. 2.699 pr. voksen KUN fra kr. 940 pr. barn Tyrkiet - Side i samarbejde med Herning Folkeblad/Midtjyllands Avis og Spies Side ligger på en halvø, omgivet af lange sandstrande.

Læs mere

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984.

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. Silkeborg, den 11. marts 2016. Kære venner! Vi vil starte med, lidt nyt fra vores generalforsamling i veteranklubben, den 11. februar.

Læs mere

Soto Real Eksklusiv fuglejagt i Spanien

Soto Real Eksklusiv fuglejagt i Spanien Side 1 af 6 Soto Real Eksklusiv fuglejagt i Spanien Spanien betegnes ikke uden grund som et af Europas allerbedste jagtlande. Herregården Soto Real, nær byen Sevilla, i det utrolig smukke Andalusien lever

Læs mere

FØRSTEKLASSES JAGT PÅ KRONHJORT I DET SKOTSKE HØJLAND

FØRSTEKLASSES JAGT PÅ KRONHJORT I DET SKOTSKE HØJLAND gt på kron : Førsteklasses ja N E JS E TR G JA ALT OM hjort i det skotske FØRSTEKLASSES JAGT PÅ KRONHJORT I DET SKOTSKE HØJLAND Fantastisk højlandsjagt beliggende i hjertet af det skotske højland, vi råder

Læs mere

STÆRKE BUKKE I ELLON

STÆRKE BUKKE I ELLON rke bukke i Ellon JSEN: Stæ ALT OM JAGTRE STÆRKE BUKKE I ELLON Er bukke din jagtpassion og tilmed de stærke af slagsen? Så har vi et nyt område nær Ellon, hvor bestanden af råvildt er tæt og trofækvaliteten

Læs mere

Sommer i Irland Juli 2007. Det jydske Haveselskab

Sommer i Irland Juli 2007. Det jydske Haveselskab Sommer i Irland Juli 2007 Det jydske Haveselskab Introduktion Irske haver har i en årrække været næsten ukendte i Danmark. Og det på trods af at der virkelig er nogle spektakulære haver at se. Hertil kommer,

Læs mere

: Bukkejagt i Men BUKKEJAGT I MENDIP

: Bukkejagt i Men BUKKEJAGT I MENDIP dip : Bukkejagt i Men N E JS E TR G JA ALT OM BUKKEJAGT I MENDIP Jagten på drømmebukken finder sted på et revir nær byen Mendip Hills på grænsen mellem Somerset og Wiltshire. Ca. 2½ timers kørsel fra Heathrow

Læs mere

TURJAGT I AZERBADJAN

TURJAGT I AZERBADJAN jan : Turjagt i Azerbad N E JS E TR G JA ALT OM TURJAGT I AZERBADJAN Ønsker du en sjældent spændende og udfordrende jagt på et sjældent og meget smukt trofæ, vil vi anbefale vore jagter på Dagestan Tur

Læs mere

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive 1/6 2/6 3/6 (T-2018) Få en oplevelse langt ud over det sædvanlige i dejlige Tyskland, en tur med indtryk til alle sanser, her er både besøg på chokoladefabrik

Læs mere

Polen Premierejagt på råbuk - Stamrevir Odyniec

Polen Premierejagt på råbuk - Stamrevir Odyniec Polen Premierejagt på råbuk - Stamrevir Odyniec Vores stamrevir Odyniec, er stedet du skal til, hvis du vil være sikker på massevis af gode bukke, skøn indkvartering midt i reviret og dedikerede og herlige

Læs mere

Ungarn. Bukkejagt + badeferie ved Balatonsøen

Ungarn. Bukkejagt + badeferie ved Balatonsøen Ungarn Bukkejagt + badeferie ved Balatonsøen Kombineret bade- og jagtferie for hele familien, ved en af Europas største ferskvandssøer midt i Ungarn. Søbredden er ideel for familier med børn, da der er

Læs mere

Konservatoriets Pigekor og Treenighedskirkens Drengekor Canada 2016

Konservatoriets Pigekor og Treenighedskirkens Drengekor Canada 2016 Konservatoriets Pigekor og Treenighedskirkens Drengekor Canada 2016 Fredag d. 14. okt. 2016. Rejsedag Konservatoriets Pigekor og Treenighedskirkens Drengekor mødtes ved bussen ved Treenighedskirken kl.

Læs mere

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 DGI petanque Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 Kursus og sightseeing ved La Ciotat La Ciotat ligger 25 km øst for Marseille, og det er her petanquespillet startede i 1910. Turen indeholder bl.a.:

Læs mere

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013.

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. TURBESKRIVELSE 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. Individuelle rejser til Island. Vi mødes i Akurery lufthavn søndag eftermiddag d. 15 september. Som regel passer det med

Læs mere

Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017

Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017 Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017 som i år afholdes på Quality Hotel i Høje Taastrup, Carl Gustavs Gade 1, 2630 Taastrup onsdag den 26. april kl. 16.00. Efter bestyrelsen

Læs mere

DRAMA OG UDFORDRING PÅ VASKEÆGTE TOUR DE FRANCE-MANÉR MONT VENTOUX & "TOSSERNES KLUB" - AFLYST I 2018

DRAMA OG UDFORDRING PÅ VASKEÆGTE TOUR DE FRANCE-MANÉR MONT VENTOUX & TOSSERNES KLUB - AFLYST I 2018 DRAMA OG UDFORDRING PÅ VASKEÆGTE TOUR DE FRANCE-MANÉR MONT VENTOUX & "TOSSERNES KLUB" - AFLYST I 2018 Rejsen er det helt rigtige match for livsnydere, som finder glæde i både aktiv udfoldelse på asfalten

Læs mere

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Du har som træner nu mulighed for at få en spændende kultur- og badmintonoplevelse til i Beijing, Kina. DGI badminton har arrangeret rejsen, som byder på

Læs mere

På turene havde alle et sæt tørt cykeltøj med og ét fælles ekstra dæk (hvem tror i, der kørte rundt med det ekstra dæk hele ugen?)

På turene havde alle et sæt tørt cykeltøj med og ét fælles ekstra dæk (hvem tror i, der kørte rundt med det ekstra dæk hele ugen?) Hej GCK Det hele startede i maj måned, hvor en kollega kom og spurgte, om jeg ville med en tur til Italien for at køre MTB - det tilbud kunne jeg ikke sige nej til. Vi skulle bo i byen Bormio, der ligger

Læs mere

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September Sjælsro på Samos Den 29/8-5/9 2015 Den 29. August 5. September Oplev 8 dage Med Sjælsro til Samos med direkte fly til det dejlige familiedrevne Anema Hotel I Karlowasi. September en den perfekte måned

Læs mere

Desuden er det nemt at komme til basen i Falkirk, og flypriserne til Edinburg er ofte meget overkommelige.

Desuden er det nemt at komme til basen i Falkirk, og flypriserne til Edinburg er ofte meget overkommelige. Falkirk Med udgangspunkt i Falkirk har du udsigt til en varieret sejlads med noget for enhver smag; naturen er mild og smuk, og langs vandvejene er der både charmerende landsbyer, hyggelige pubber, samt

Læs mere