Referat af generalforsamlingen i Gambias Venner lørdag den 16. maj 2009 på Biblioteket i Skælskør.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af generalforsamlingen i Gambias Venner lørdag den 16. maj 2009 på Biblioteket i Skælskør."

Transkript

1 Referat af generalforsamlingen i Gambias Venner lørdag den 16. maj 2009 på Biblioteket i Skælskør. Formanden John Møller byder velkommen til generalforsamlingen, herefter udbad formanden sig emner som dirigent og foreslår på vegne af bestyrelsen Knud Erik Andresen (Dres), Odense som dirigent, som blev valgt. Dirigenten takkede for valget og konstaterede at generalforsamlingen var lovlig indvarslet ved udsendelse af brev 27. april fra Silkeborg. Herefter gennemgang af dagsordenen, som blev godkendt, hvorefter der var en præsentation af bestyrelsens medlemmer samt de fremmødte medlemmer. Der var 21 stemmeberettigede til stede på generalforsamlingen. Valg af 2 stemmetællere: Connie Nyeland og Berit Andresen blev valgt. Dirigent gav herefter ordet til John Møller for formandens beretning. Formandens beretning: Det er nu den 9. beretning, jeg skal aflægge som formand for Gambias Venner. I året, der er gået er der sket mange ting. Som jeg fortalte om i min beretning ved sidste generalforsamling den 24. Maj 2008, så ventede vi alle spændt på den berammede TV2 udsendelse den 2. juni 2008,som mundede ud i en politianmeldelse, som efter en nærmere gennemgang af foreningens regnskab, blev frafaldet, da der ikke blev fundet nogle ulovligheder i vores regnskab. Men vi kom rigtig i vridemaskinen. Efter udsendelsen blev vi bombarderet med telefon opkald, fra flere aviser og TV medier, som jeg måtte stille op til og svare på, det var virkelig hårdt, men dem som er her til stede, har sikkert fulgt med i hvad vi har skrevet om dette på vores hjemmeside. Ydermere fik vi også ca. 50 had s, hvilket også rammer en psykisk meget hårdt. Vi var da også ved at bryde sammen flere gange, men heldigvis fik vi en stor opbakning fra vores familie, bestyrelsen, kontaktpersoner og gode venner. Så vi valgte at sige at ud af kaos, kan der komme noget positivt. Vi har på bekostning af denne TV udsendelse, mistet en del medlemmer og sponsorer, men samtidig har vi da fået helt styr på alle sponsorbørnene. Det vil jeg komme tilbage til senere under indlægget fra sponsoransvarlig. Vi fik også lukket for vores bevilling for 3. kvartal fra MS, men det vil der kommer mere om under indlægget fra containeransvarlig. Vi har siden sidste generalforsamling afholdt 5 bestyrelsesmøder, hvor vi har brugt meget tid på, at få foreningen til at vokse igen, med positiv omtale i aviser og medier. Vi blev enige om, at vi selv ville betale for sponsorbørnene i Gambia, når vi skulle på ferie/opfølgningsrejse i november.

2 Vi har for 5. gang deltaget i Skælskør kultur weekend, hvor vi atter havde en Gambia stand på dette bibliotek, hvilket gav en god omtale og lidt penge til et skoleprojekt på Latrikunda Lower Basic School. Der har været flere artikler i lokale aviser. I december var Kirsten Rønhoff Hansen i Sjællandske, med en stor artikel og desuden var Kirsten også på TV (kanal 24). I Jylland har der været omtale i flere aviser vedr. containerforsendelser, blandt andet senge fra Esbjerg Sygehus, hvor Jette Sørensen har sørget for denne omtale og ligeledes i Gambia har vi også været i medierne (positivt). Jeg deltog i MS mødet på Muskelsvindsfondens Feriecenter ved Musholm. På dette møde blev der taget afsked med Sigfried Christiansen, som gik på pension og vi blev præsenteret for den nye projekt koordinator Anne Mette Yde. Ellers gik mødet ud på hvordan man skal pakke containere, hvad der må/ikke må kommes i containere. Vi gennemgik pjecen vedr. renovering og forsendelse af brugt udstyr. Vedrørende containerforsendelser har jeg modtaget følgende fra containeransvarlig Per Hausmann: På trods af at foreningen lå mere eller mindre underdrejet fra maj måned 2008 frem til slutningen af september 2008, på grund af TV 2 udsendelsen i juni 2008, fik foreningen alligevel pakket og afsendt 16 stk. 40 fods high cube containere i løbet af Rigtig mange har arbejdet utroligt positivt og foreningen samarbejdspartnere og leverandører har støttet op om foreningens arbejde og det er grunden til at vi har kunnet yde så flot et resultat, på trods af alle problemerne. D-8289 for 1. kvartal stk. 40 fods - er afsluttet og godkendt. D-8305 for 2. kvartal stk. 40 fods - er afsluttet og godkendt. D-8321 for 3. kvartal stk. 40 fods - er afsluttet, men ikke endelig godkendt. D for 4. kvartal stk. 40 fods - er afsluttet, men ikke endelig godkendt endnu. H Nødhjælpsbevilling - 1 stk. 40 fods - er afsluttet, ikke endelig godkendt endnu. Med hensyn til 2009 blev der i slutningen af 2008 ansøgt om 18 stk. 40 fods og vi fik 22. januar 2009 tildelt følgende: 1. kvartal: 4 x 40 containere - bev. nr Kvartal: 4 x 40 containere - bev. nr kvartal: 4 x 40 containere - bev. nr For 4. kvartal har vi 6 x 40' på venteliste. Vi vil senere på året få at vide hvor mange containere vi bliver tildelt vedrørende 4. kvartal.

3 Vi modtog i efteråret 2008 anmodning om nødhjælpsudstyr fra Gambianske Røde Kors, hvor de bad om at få tilsendt 2 stk. 40 fods containere med diverse udstyr til ofre for oversvømmelse og storme, samt til det stigende antal flygtninge. Desværre havde foreningen kun mulighed for at afsende en 40 fods som blev pakket i Hammel. Vi var så heldig at modtage tilsagn om skoleudstyr fra vores største samarbejdspartner InterGen, Region Midtjylland, i slutningen af november 2008 og først i december måned blev den pakket ved VUC Århus. Alle disse skolemøbler gjorde stor glæde, men foreningen kan fortsat bruge endnu mere skoleudstyr og ligeledes skolematerialer, herunder papir. Der ud over har vi ligeledes stor brug for tæpper, håndklæder, bleer, hospitals materialer, forbindsstoffer. Stor tak til foreningens trofaste frivillige som har gjort et så flot resultat muligt. Både dem som har kørt Beredskabets lastbil, Lars Munk, Henrik Christensen og Jan Thomsen, men også alle de faste som har været med til at afhente udstyr og efterfølgende pakke det i container på depotet i Hammel. I årets løb har det været følgende personer: Ruthy Søgaard, Preben Møller Rasmussen, Brian Meineche, Oluf Søgaard, Tove Schiewe, Pylle Albrechtsen, Bent Jakobsen og Nina Kunø. Jan Thomsen har valgt at stoppe ved årsskiftet som fast hjælper, men vil fortsat, når det kniber med en chauffør, tage en tur og hjælpe foreningen. Derudover har der været flere som har givet en hånd med fra tid til anden. Tak til Beredskabschef T.K. Jensen, Silkeborg for at vi har måttet lastbil til afhentning af udstyr inden for region Midtjyllands område i det forløbende år. En særlig stor tak til Gokke og Bjarne fra InterGen, Region Midtjylland, som vi har arbejdet sammen siden 1995 og dette samarbejde har især de seneste år udviklet sig rigtig meget og 2008 har yderligere styrket dette samarbejde. Det sidste års tid er det blevet til rigtig meget udstyr vi har modtaget fra dem og Per Hausmann, Preben Møller Rasmussen og Brian Meineche, fra Hammel depotet, ser frem til at fortsætte dette samarbejde de kommende år. Jeg har været rigtig glad for samarbejdet med containeransvarlig i Gambia, Ousman Dampha, som har ydet en utrolig indsats og samtidig er han en meget positiv person, som gør sin del af arbejdet for at vi kan få det hele til at fungere. Ligeledes tak til formanden for søsterforeningens bestyrelse Amadou Bah for godt og rettidigt samarbejde.

4 Søsterforeningen har styr på tingene og løser de problemer som evt. måtte opstå. Det er dejligt at tingene fungerer, for så kan vi bruge tiden på at skaffe endnu flere ting til Gambia og især prøve at finde nogle af de ting som skoler, hospitaler og klinikker efterspørger. Vedrørende samarbejde med forskellige organisationer, så har foreningen også i det forløbne år, haft rigtig stor glæde af et godt samarbejde med Nødhjælpsdepotet i Næstved, og vi har pakket 2 stk. 40 fods containere i årets løb. Vi har fortsat en rigtig god kontakt til Hospidana i Maribo, hvorfra vi modtager et meget stort antal kasser med bandage, som jeg henter i Maribo 6-7 gange om året, og det er man utrolig glade for at modtage i Gambia. Herefter bad formanden sponsoransvarlig Tove Schiewe komme med orienteringen vedrørende sponsorskaberne for Indlæg fra sponsoransvarlig Tove Schiewe: Allerede da den famøse fjernsynsudsendelse kom på skærmen i juni 2008, var langt de fleste af sponsorbørnene betalt. Der manglede nogle få stykker, som man af den ene eller anden grund ikke kunne finde. De respektive sponsorer blev her kontaktet og forespurgt, hvorvidt de evt. selv havde kontakt til barnet og således kunne hjælpe os; om de ønskede at sponsorere et nyt barn; eller om de ønskede at få tilbagebetalt det beløb, de havde indbetalt for det pågældende år. Desværre betød udsendelsen, at en del af sponsorerne hoppede fra, og det kan man egentlig ikke fortænke dem i. Men når det er sagt, så er det jo slet ikke os her i foreningen, der er kommet til at lide under virkningen, men derimod de børn, der mistede deres sponsorer. Ca. 25 % af vore børn mistede deres støtte, men heraf stod én enkelt sponsor for 15 børn. Da det nye skoleår startede i september, besluttede vi i bestyrelsen, at det bedste vi kunne gøre for at få helt styr på sponsorbørnene og få dem betalt så hurtigt som muligt, var selv at foretage betalingerne. Bente og John Møller var i Gambia i 14 dage i november, og Heidi Pacchiarini og Vincent Hamadi Bah var der i de efterfølgende 14 dage. Bente Møller, Heidi Pacchiarini og Vincent Hamadi Bah fordelte skolerne imellem sig, og da de kom hjem, kunne vi konstatere, at der kun manglede et par stykker, og det skyldtes udelukkende, at nogle af børnene havde skiftet skole eller var flyttet. Vi sendte efterfølgende besked til sponsorerne på samme måde som året før, og kun en enkelt ønskede at få returneret pengene. Man havde sørget for at tage billeder af børnene, samt få dem til at skrive breve eller aflevere karakterer. Alt dette blev sendt til de respektive sponsorer, sådan at de kunne se, at kontakten var etableret. De sidste blev betalt i januar, hvor jeg selv var i Gambia, og vi kan sige på nuværende tidspunkt, at der er godt styr på de sponsorbørn, vi har tilbage. Der er kommet nye sponsorer til, og de er hovedsageligt blevet kædet sammen med de børn, der mistede deres støtte året før.

5 Men vi mangler sponsorer, og det bliver opgaven for det kommende år. Vi har ikke været særlig aktive, hvad det angår i det foregående af gode grunde, men nu føler vi, at vi kan stå frem med oprejst pande, og vise hvem vi er. Herefter fortsatte formanden sin beretning. Vi fik tildelt kr fra Tips og Lotto midlerne til foreningens drift, disse penge bliver tildelt efter hvor mange bidragsydere foreningen har haft i året løb. Det gælder ekstra arrangementer, foredrag og særlige ydelser/gaver. På opfølgningsrejsen som var bevilget af MS, til Gambia fra den 13. til den 27.november, hvor jeg, sammen med Bente brugte 2 uger til at besøge de skoler og hospitaler, som havde fået udstyr i årets løb. Som vi efter hjemkomsten lavede en rapport om, som videresendes til MS. Under vores ophold, fik vi selskab af journalist Børge Guldbrandt Andersen, som var på en rejse til Gambia for at skrive om forholdene og især om containerforsendelser og hvorledes det fremsendte udstyr blev brugt. Vi startede med at besøge Depotet i Kanifing dagen efter, sammen med Børge Guldbrandt Andersen, hvor der ankom 2 containere fra Hammel, som han havde set blive pakket med udstyr fra InterGen. De 2 containere blev tømt på 4 timer, hvilket var godt klaret i varmen. Børge G. A. var med os på Royal Victoria Hospital, hvor han med særlig interesse, fik set det udstyr, som han havde set blevet pakket i Hammel. Børge G. Andersen har efterfølgende skrevet en artikel i magasinet Midt, hvor han fortæller om forløbet. Den første uge brugte vi på at besøge skolerne, som havde fået udstyr fra G.V.. hvor jeg besigtigede udstyret, mens Bente, sammen med Ousman Dampha, betalte for sponsorbørn. Efter en uge, kom Heidi og Vincent og overtog betalingen, som viste sig at være lidt mere kompliceret, end vi havde regnet med. Men alting blev klaret, til alles tilfredshed. Vi var under vores ophold i november, på en 2-dags tur over floden, til Farafenni og igen over floden til Soma, hvor vi også havde alt det udstyr med, som kunne være i Babus Taxa, som vi havde hyret til turen. Her i Soma besøgte vi blandt andet det store hospital, som igennem tiden, har fået en masse udstyr fra Gambias Venner. Vi så også her, at de havde uniformer på fra Århus hospital. Det var meningen, at Ousman Dampha skulle have været med på turen, men da han havde travlt med at betale sponsorbørn, sammen med Heidi og Vincent, tog Lamin, vagtmand på depotet, med i stedet for. Han var vores bodyguard på turen, hvor han hele tiden var lige ved siden af (især Bente). Vi fik 2 gode dage, hvor vi fik besøgt de hospitaler, skoler og klinikker, som havde modtaget udstyr og hvor vi fik set hvor glade de var for hjælpen. Vi besøgte en sygeplejerske skole, hvor alle var iført uniformer fra Århus Sygehus og fra Storstrøms Amt. Dejligt at se, at udstyret bliver brugt også når vi kommer uanmeldt. Her fik de et blodtryksapparat, det var første gang de havde fået sådan et.

6 På denne tur var vi også inde på en skole, hvor de fik udleveret en masse skoletasker/muleposer, som de blev utrolig glade for. Det var første gang de havde fået noget fra G.V. og skolelederen sagde, at han ville sende os et takkebrev, hvilket vi også modtog, ugen efter at vi var kommet hjem. Vejen mellem Farafenni og Soma var meget ringe, fyldt med store huller og en masse rødt støv, så Babus Taxa måtte repareres i Farafenni, på hjemturen. Vi måtte køre så langsomt, at der var en kondiløber, som overhalede os. Men det var en dejlig tur, her lige efter regntiden, hvor græsset er grønt og hvor vi så at de lokale gik og høstede ris langs floden. Vi havde et godt møde med Søsterforeningen lørdag den , hvor Amadou Bah, formand, Aliu Bah, kasserer og Ousman Dampha, containeransvarlig deltog, sammen med Heidi og Vincent samt Bente og jeg. Vi er meget glade for den nye bestyrelse i søsterforeningen, hvor de kun er 3 indtil nu, da Paomar Bojang er gledet ud, som sponsoransvarlig, da vi har valgt selv at betale under vores ophold. Men de 3 der er i Søsterforeningen, arbejder rigtig godt sammen og har valgt indtil videre kun at være denne lille fasttømrede gruppe. Vi har i bestyrelsen valgt, kun at udsende et medlemsblad, da det er gået hårdt ud over økonomien, p.g.a. den negative omtale, som TV2 udsendelsen var skyld i. Men nu har vi fået styr på økonomien og vil på næste bestyrelsesmøde lægge et budget. Vi har fået styr på depotet i Gambia, hvor alt nu fungere tilfredsstillende. Vi mangler nu kun at få lagt nyt tag på kontorbygningen, samt vagt huset og enkelte andre ting. Her til har vi søgt penge fra JLfondet, hvorfra vi har fået positivt svar, hvor de vil yde et tilskud på kr ,00. Vi har valgt, at vente med at starte dette projekt, til efter at regntiden er slut. Den 22. januar 2009 rejste vi atter til Gambia, hvor vi Bente, Kirsten og jeg var indlogeret på Bungalow Beach i 4 uger. I de første 2 uger, var også Tove Schiewe, Pylle Albrechtsen og hendes søster Herdis på ferie i Gambia. Det var dejligt, at kunne vise de 3 damer rundt, da de alle var førstegangsbesøgende. Især Tove, havde meget glæde af dette besøg, som hun sikkert vil fortælle nærmere om. Vi havde også den glæde at Gokke og Bjarne kom til Gambia i den 2. uge. De havde kun 1 uge, hvor de skulle følge op på det udstyr, som var blevet sendt til Gambia fra InterGen. Gokke havde fået en opfølgningsrejse bevilget fra MS og Bjarne fulgte med af egen interesse. Vi var med på flere hospitals og skolebesøg, hvor de havde fået udstyr og hvor Gokke og Bjarne kunne genkende senge og uniformer fra Århus hospital på 2 store hospitaler. På vores besøg på Tanji Lower Basic School, hvor de havde fået nogen af møblerne fra VUC i Århus, blev vi enge om, at denne skole, som virkede meget velfungerende (kvindelig leder), skulle have alle de skolemøbler, som skulle pakkes i uge 7 fra Århus Akademi. Dette mundede ud i, at denne skole fik sendt en container direkte til skolen i uge 11 fyldt med skolemøbler og sportsrekvisitter fra Ikast Bording håndboldklub.

7 Her fik vi en stor hjælp af Dres og Berit, som sammen med Ousman Dampha, var til stede og tog en masse gode billeder af denne begivenhed. Det kan være at Dres og Berit vil fortælle nærmere herom under kaffen. Hele denne gruppe af danske turister, tog på en safari tur til Senegal, hvor vi besøgte en dyrepark. Det var en dejlig tur, måske ikke så meget på grund af dyrene, som gemte sig i varmen, men p.g.a. mange andre sjove oplevelser, bl.a. ved grænsen, hvor de gik meget op i at få stemplet alle passene. Vi besøgt også Gambias Tekniske skole, hvor de har fået meget værktøj fra Gambias Venner. På tømrerværkstedet hade de fået snedkermaskiner fra Holland, men de stod, støvede og snavsede, uden at blive brugt, da de ikke vidste hvordan de skulle bruge disse maskiner, desuden manglede de også nogle reservedele, som var nødvendige, for at de kunne fungerer. Jeg bad dem om at gøre maskinerne rene, så ville jeg komme tilbage senere med blandt andet en cutter til en fræser, som jeg vidste jeg havde sendt med ned sammen med andet værktøj. Det skabte stor glæde, da jeg fik maskinen til at virke og kunne samtidig vise dem, hvordan den skulle bruges. Jeg fik også viste dem, hvordan de skulle bruge en formatsav. Vi blev enige om, at jeg næste gang jeg kommer til Gambia, vil bruge et par dage her på denne tekniske skole, som underviser, hvilket de ser frem til. Det er forkert, at sende maskiner til Gambia, som de ikke ved hvordan skal kan bruges. Der skal sendes vejledning med på engelsk, eller der skal opfølges med en person, som kan undervise dem i hvordan tingene skal bruges. Det er vigtigt at der også bliver udannet unge mennesker i håndværks erhverv, da rigtig mange kun tænker på at uddanne sig inden for IT verdenen. Så i denne forbindelse vil jeg slå et slag for, at alle i Gambias Venner vil tænke på, at samle brugt håndværktøj ind, samt have redskaber o.l. En del af de penge, som er kommet ind i form af foredrag og fra Skælskør Kulturweekend, blev brugt til at få renoveret endnu et nyt gulv i et klasselokale på Latrikunda Sabiji L.B.S., samt at få malet hele bygningen udvendig og 2 klasselokaler indvendig. Det blev rigtig flot. Dette blev udført mens vi var dernede. Vi havde den store glæde, at kunne hjælpe en masse kørestolsbrugere, som fik glæde af side og rygpuder, pumper og lappegrej, samt krykkestokke. Det blev udleveret i hotelområdet, men snart rygtedes det, at vi uddelte denne hjælp, så en af kørestols brugerne, Karl, var medlem af det Para olympiske landshold, som vi så også fik lavet en aftale med. Vi besøgte dem på deres træningsdag, hvor de trænede på et stort stadion i Serekunda. De blev meget glade for vores besøg og store hjælp, som bestod af puder, pumper, lappegrej og krykker. Vi har senere modtaget en takke mail fra deres formand. Vi (Bente og jeg) var på en spændende tur til Sintet, sammen med søsterforeningens formand Amadou Bah. Han havde taget en fridag og lånt en 4-hjul trækker, for at vise os hans hjemegn.

8 Vi havde fyldt bilen op med udstyr, som vi fordelte på skolen i Sintet, hvor de blandt andet fik fodboldudstyr, bandage, plaster, kødmaskiner m.m. Vi fik en fantastisk modtagelse da vi kom til skolen, hvor børnene stod og sang og klappede. Vi blev vist rundt på skolen, hvor vi så alle de skolemøbler, som de havde fået fra G.V. Senere fik vi også hilst på Amadous familie. Vi havde et møde med Søsterforeningen den 1.februar 2009, mens Tove, Gokke og Bjarne var i Gambia. Det var et godt, som alle fik glæde af. En god ferie, hvor vi fik oplevet og lært en masse ting. Min mening om foreningens fremtid, og hvordan den overlever. Vi skal have nogle flere medlemmer og sponsorer, hvilket måske kan blive svært i disse krisetider. Det koster foreningen penge, at sende containere til Gambia, og de penge er vi nødt til at finde midler til. Mit ønske er, at hospitaler, skoler og andre institutioner, kan være med til at betale for at komme af med deres brugte udstyr. De skal betale for at få det afleveret på genbrugs stationer og andet sted. Dette ønske vil jeg gå videre med på næste MS møde, hvor jeg kan forlægge det til andre organisationer. Dette kan også gøres i form af arrangementer og der er et større arrangement i støbeskeen i Silkeborg, hvor Etta Cameron atter vil optræde vederlagsfrit den 6. september Dette kan Ruthy Søgaard fortælle nærmere om under kaffen. Til slut vil jeg takke alle kontaktpersonerne, som har gjort et stort stykke arbejde. Uden deres hjælp, kan foreningen ikke fungere. En stor tak skal lyde til vores containeransvarlige Per Hausmann, som har ydet et stort arbejde i det forløbne år. En stor tak skal også lyde til Kent og Inga for deres hjælp i den svære tid. Jeg vil også takke bestyrelsen for deres opbakning i den svære periode, hvor det har været et langt sejt træk op ad bakke. Det er vigtigt at vi ser positivt på fremtiden, så skal det nok gå. Dirigenten spurgte, om der var spørgsmål til beretningen. Det var der ikke, hvorefter beretningen blev godkendt. Herefter blev ordet givet til kasserer Heidi Pacchiarini, der gennemgik det reviderede regnskab. Der var ingen spørgsmål til regnskabet, som herefter blev godkendt. Dirigenten gav herefter ordet til formanden vedr. pkt. 4 i dagsordenen - Fastsættelse af kommende års kontingent - som forblev uændret. Herefter videre til punkt 5 - Indkomne forslag. og ordet blev givet til formanden.

9 Forslag fra bestyrelsen til ændringer af foreningens vedtægter jfr. udsendte forslag. Ingen andre forslag indsendt. Dirigenten gennemgik vedtægtsforslagene pkt. for punkt. 1. Godkendt som foreslået. 2. Godkendt som foreslået. 3. Godkendt med den ændring at revisionen, der foretages af statsautoriseret eller registreret revisor, skal være tilendebragt den 31. marts. 4. Godkendt med den ændring at Kun medlemmer, der har været medlem mindst 3 måneder før generalforsamlingen og som kan fremvise gyldig medlemskvittering, har stemmeret på generalforsamlingen. 5. Godkendt som foreslået. 6. Godkendt med følgende ændring - Vedr. dagsorden til generalforsamling, skal der indsættes punkt Valg af 2 interne revisorer, samt punkt 11. Eventuelt. 7. Uændret. 8. Godkendt med følgende ændring: Foreningen ledes af en af generalforsamlingen valgt bestyrelse på 7 medlemmer, men 5 medlemmer kan føre foreningen videre. Medlemmerne vælges for 2 år ved almindelig stemmeflerhed. I lige år vælges formand og mindst et bestyrelsesmedlem og i ulige år vælges næstformand, kasserer og mindst et bestyrelsesmedlem. Bestyrelsen vælger af sin midte formand, næstformand, kasserer, sekretær og en ansvarlig for området vedrørende sponsorbørn. Endvidere kan bestyrelsen udpege en containeransvarlig, der ikke nødvendigvis er medlem af bestyrelsen. 9. Godkendt som foreslået. 10. Uændret. 11. Vedr. Søsterforeningen godkendt med følgende ændringer. Søsterforeningen Gambiansk/Dansk forening i Gambia ledes af en bestyrelse på mindst 3 medlemmer, der vælges for 2 år ad gangen.

10 Medlemmer til søsterforeningens bestyrelse indstilles af den til enhver tid siddende gambianske bestyrelse og den danske bestyrelse står for den endelige godkendelse, inden indtræden i bestyrelsen. 5 afsnit ændres til: Søsterforeningen afholder årsmøde hvert år seneste den 15. februar, hvor regnskabet for søsterforeningens virke fremlægges og efterfølgende tilsendes foreningen i Danmark. 12. Uændret. 13. Uændret. Dirigenten gik videre til punkt 6 - Valg af bestyrelsesmedlemmer. På valg: John Møller, Vincent Hamadi Bah, Bente Møller og Tove Schiewe - som alle blev valgt for 2 år. Herefter videre til valg af 2 suppleanter. Momodou Camara blev genvalgt som 1. suppleant og nyvalgt blev Oluf Søgaard som 2. suppleant begge for 1 år. Hvorefter dirigenten gik videre til dagsordens pkt. 8 valg af 2 revisorer samt 1 revisorsuppleant. På valg: Mogens Weiss Petersen og Kent Rasmussen - som begge blev genvalgt for 1 år. Revisorsuppleant: Inga Thiel - som blev genvalgt for 1 år. Dirigenten gik videre til pkt. 9 Eventuelt. Her var der bl.a. forespørgsel vedr. salg af Gambia T-shirts, muleposer og kasketter. Forslag om et landslotteri og forslag om en speciel konto til særlige pengegaver. Dres bragte et emne på bane vedr. medicin til Gambia. John Møller vil arbejde videre med sagen. Herefter havde John Møller ordet for uddeling af prisen som Årets Gambia Ven 2009 og overrakte gavekurv og blomster med følgende ord:

11 Bestyrelsen har i år valgt at indstille ægteparret Berit Andresen og Knud Erik Andresen (kaldet Dres). De har begge gennem flere år været trofaste medlemmer og indsamlet diverse udstyr, som så efterfølgende er blevet sendt til Gambia og fordelt. Bl.a. en stor portion diverse sportsudstyr er det blevet til. Tingene som de har indsamlet, er så efterfølgende blevet afleveret på depotet i Hammel og pakket i container her. De senere år har Berit og Dres opholdt sig i længere perioder i Gambia og her har de ydet en utrolig stor indsats, som har gjort foreningens navn kendt og anerkendt rundt om i Gambia. Den store frivillige indsats som de begge har ydet ulønnet, har bestyrelsen valgt at påskønne i år og udnævner dem begge til Årets Gambia Ven De har begge ydet en stor indsats i forbindelse med udlevering af udstyr i Gambia og Dres har ydet en meget stor indsats som håndværker i forskellige sammenhænge og været i forreste linie, hvorimod Berit har sørget for at der er blevet taget billeder og lavet diverse indlæg, som foreningen efterfølgende har kunnet bringe i medlemsnyt og på foreningens hjemmeside. Håber I begge har mod på at fortsætte indsatsen i de kommende år, det vil foreningen og gambianerne være godt tjent med. Som tak for jeres indsats udnævnes I hermed til Årets Gambia Venner Dirigenten gav ordet til John Møller for afsluttende kommentarer. Formanden takkede dirigenten for en godt ledet generalforsamling og takkede de fremmødte for deres opbakning. Herefter gik vi over til kaffe og brød. Under kaffe blev der vist DVD billeder og videoklip fra Gambia. Bestyrelsen besluttede at fortsætte uændret. Næstved den 17.maj Sign. Sign. Sign. Bente Møller John Møller Knud-Erik Andresen (Dres) Sekretær Formand Dirigent

Referat generalforsamlingen lørdag den 4. maj 2013 Frivillig Centeret, Futura Centret, Farimagsvej 22, 4700 Næstved.

Referat generalforsamlingen lørdag den 4. maj 2013 Frivillig Centeret, Futura Centret, Farimagsvej 22, 4700 Næstved. Referat generalforsamlingen lørdag den 4. maj 2013 Frivillig Centeret, Futura Centret, Farimagsvej 22, 4700 Næstved. Formanden Vincent Hamadi Bah bød de fremmødte medlemmer velkommen til årets generalforsamling

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Gambias Venner lørdag den 12. maj 2012 på Rosa Danica i Marslev.

Referat af generalforsamlingen i Gambias Venner lørdag den 12. maj 2012 på Rosa Danica i Marslev. Referat af generalforsamlingen i Gambias Venner lørdag den 12. maj 2012 på Rosa Danica i Marslev. Formand Hamadi Vincent Bah bød velkommen til generalforsamlingen. Herefter blev Dress(Knud Erik Andresen)

Læs mere

Referat generalforsamlingen den 14. maj 2011, afholdt på plejehjemmet Rødegaard, Skærbækvej 13B, Resenbro, 8600 Silkeborg.

Referat generalforsamlingen den 14. maj 2011, afholdt på plejehjemmet Rødegaard, Skærbækvej 13B, Resenbro, 8600 Silkeborg. Referat generalforsamlingen den 14. maj 2011, afholdt på plejehjemmet Rødegaard, Skærbækvej 13B, Resenbro, 8600 Silkeborg. Formanden John Møller bød de fremmødte medlemmer velkommen til den årlige generalforsamling.

Læs mere

Dirigenten takkede for valget og konstaterede at generalforsamlingen var lovlig indvarslet ved udsendelse af brev 17.april fra Næstved.

Dirigenten takkede for valget og konstaterede at generalforsamlingen var lovlig indvarslet ved udsendelse af brev 17.april fra Næstved. Referat af generalforsamlingen i Gambias Venner lørdag den 15. maj 2010, afholdt i kantinen på Gartneriet Rohdes A/S, Radstrupvej 2 A, Marslev, Kerteminde. Formanden John Møller bød velkommen til generalforsamlingen,

Læs mere

Bestyrelsen har følgende sammensætning indtil generalforsamlingen

Bestyrelsen har følgende sammensætning indtil generalforsamlingen Bestyrelsen har følgende sammensætning indtil generalforsamlingen i maj 2010: Formand: John Møller, Solbakkevej 71, 4700 Næstved Tlf. 55 72 63 38 E-mail adresse: formand@gambias-venner.dk Næstformand:

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Gambias Venner lørdag den 6. maj 2017 på Nødhjælpsdepotet, Rønnebæksholm 1, 4700 Næstved.

Referat fra generalforsamlingen i Gambias Venner lørdag den 6. maj 2017 på Nødhjælpsdepotet, Rønnebæksholm 1, 4700 Næstved. Referat fra generalforsamlingen i Gambias Venner lørdag den 6. maj 2017 på Nødhjælpsdepotet, Rønnebæksholm 1, 4700 Næstved. Formanden Hamadi Vincent Bah bød velkommen til Gambias Venners generalforsamling

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling Onsdag den 26. marts Formand Per Sørensen bød velkommen kl. 19. - Vi var 25 fremmødte. Ad. 1: Valg af dirigent, referent og stemmetællere Klaus Roos blev valgt til dirigent

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk Referat fra Generalforsamlingen den. 25. februar 2016 SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl. 18.00 i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen,

Læs mere

Rapport fra projektrejse til Gambia i perioden 13. november 2008 til 28. november 2008.

Rapport fra projektrejse til Gambia i perioden 13. november 2008 til 28. november 2008. Rapport fra projektrejse til Gambia i perioden 13. november 2008 til 28. november 2008. Den 13. november 2008 oprandt dagen hvor vi skulle af sted på inspektionsrejse til Gambia og modsat tidligere skulle

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Vedtægter for A/F Hasselhøj

Vedtægter for A/F Hasselhøj A / F Hasselhøj 01.04.2001 2990 Nivå Vedtægter for A/F Hasselhøj 1 Foreningens navn er: Antenneforeningen Hasselhøj, skrives A/F Hasselhøj 2 Foreningens leveringsområde er: Anlægget sikrer leverance af

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn Lokalhistorisk Forening for Nykøbing Sjælland og omegn 1 Foreningens navn Foreningens navn er: Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn 2 Hjemsted

Læs mere

GAMBIAS VENNER DANSK/GAMBIANSK FORENING

GAMBIAS VENNER DANSK/GAMBIANSK FORENING Næstved den 8. november 2008 Gambias Venner er i fuld gang igen efter TV2 udsendelsen 03-06-2008. Med baggrund i TV2 udsendelsen den 3. juni 2008 De snød mit sponsorbarn, har foreningen ligget mere eller

Læs mere

Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart

Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart Formanden Lise Petersen bød velkommen til årets generalforsamling. Valg af dirigent: Lise foreslog på bestyrelsens

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer 2016

Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer 2016 Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer 016 1 ) Der stemmes samlet om de mærkede ændringer i 3 stk.1 og 3 stk. 5 ) Der stemmes samlet om de mærkede ændringer i 5 stk. 1, 5 stk. og 6 stk. 3 pkt. 6c Gældende

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 Antal deltagere: 53. Indledning. Bestyrelsesformand Flemming Freydberg indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte

Læs mere

1. Valg af dirigent 2. Til dirigent valgtes Frederik Madsen, der konstaterede at generalforsamlingen var lovlig indvarslet.

1. Valg af dirigent 2. Til dirigent valgtes Frederik Madsen, der konstaterede at generalforsamlingen var lovlig indvarslet. Referat af generalforsamling i Zonen Randers den 21. juni 2017 i Fritidscentret, Randers Til stede var: Ole Berg Sørensen, Else-Marie Sørensen, Erik Kløve, Preben Hjort Mortensen, Ib Chr. Ibsen, Finn Børglum,

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 14/3 2018 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 33 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2008 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Fra generalforsamlingen i Gambias Venner, holdt på plejehjemmet Rødegaard,Skærbækvej 13B, Ressenbro, 8600 Silkeborg den10 maj kl 13.00-2014.

Fra generalforsamlingen i Gambias Venner, holdt på plejehjemmet Rødegaard,Skærbækvej 13B, Ressenbro, 8600 Silkeborg den10 maj kl 13.00-2014. 1 Referat: Fra generalforsamlingen i Gambias Venner, holdt på plejehjemmet Rødegaard,Skærbækvej 13B, Ressenbro, 8600 Silkeborg den10 maj kl 13.00-2014. Formanden Vincent Hamadi Bah bød de fremmødte medlemmer

Læs mere

Vedtægter! for! Rejseforeningen Tur På Hjul!

Vedtægter! for! Rejseforeningen Tur På Hjul! Vedtægter for Rejseforeningen Tur På Hjul Foreningens navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er Rejseforeningen Tur På Hjul. 2. Foreningens hjemsted er Jylland. 3. Foreningens formål er, at indsamle

Læs mere

Grundejerforeningen Vejlby Strand

Grundejerforeningen Vejlby Strand Grundejerforeningen Vejlby Strand Referat fra foreningens generalforsamling afholdt i Harboøre-Hallen, lørdag, den 9. maj 2009 kl. 10,00. Formanden Jørgen K. Jensen (JKJ) bød velkommen til de fremmødte

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

Referat af Møllebandens generalforsamling Torsdag, den 09.februar 2017

Referat af Møllebandens generalforsamling Torsdag, den 09.februar 2017 Referat af s generalforsamling Torsdag, den 09.februar 2017 Sted: Remisen, Brande kl.16:30 Deltagere: 86 tilmeldte Dagsordenen jf.vedtægterne: 1.Valg af dirigent 2.Valg af stemmetællere 3.Fremlæggelse

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Bestyrelsen har følgende sammensætning indtil generalforsamlingen

Bestyrelsen har følgende sammensætning indtil generalforsamlingen Bestyrelsen har følgende sammensætning indtil generalforsamlingen i maj 2011: Formand: John Møller, Solbakkevej 71, 4700 Næstved Tlf. 55 72 63 38 E-mail adresse: 55726338@stofanet.dk Næstformand: Hamadi

Læs mere

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG, DEN 28. FEBRUAR 2017. KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 20 personer, heraf var 18 stemmeberettigede. Der var ingen afgivne

Læs mere

Pkt. 2 Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år.

Pkt. 2 Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år. Den ny bestyrelse har konstitueret sig som følger: Formand Bo Brahtz Christensen DA 217 43 94 81 61 Næstformand Henrik Marker DA 185 43 61 17 67 Kasserer Tania Vingum DA 181 43 40 49 28 Sekretær Mogens

Læs mere

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/ Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/3-2015. 1: NAVN BOLDKLUBBEN SØBORG, hjemmehørende i Gladsaxe kommune, stiftet den 14. april 1972, er tilsluttet Danmarks Idrætsforbund under Dansk Håndbold Forbund og

Læs mere

Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter.

Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter. Generalforsamling 2017 Fredericia. Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter. Formanden Tom Winther bød velkommen til Contrast

Læs mere

Svinninge Modeljernbaneklub

Svinninge Modeljernbaneklub Svinninge Modeljernbaneklub Formand/daglig leder Referant Referat fra Allan Risgård Jensen Svend Windeleff ordinær generalforsamling 21 43 56 03 Dato: 20/2-2014 Referat fra Ordinær generalforsamling onsdag

Læs mere

Ændringsforslag: Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus. uændret. uændret. Ændringsforslag: udlades.

Ændringsforslag: Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus. uændret. uændret. Ændringsforslag: udlades. Gældende love. Forslag til ændringer. LOVE FOR ÅBYSKOV FORSAMLINGSHUS Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus 1 Foreningens navn er Åbyskov Forsamlingshus, Åbyskovvej 39, 5881 Skårup. uændret 2 Foreningens

Læs mere

1. Valg af dirigent Advokat Jens Møller blev valgt som dirigent for den stiftende generalforsamling.

1. Valg af dirigent Advokat Jens Møller blev valgt som dirigent for den stiftende generalforsamling. Dagsorden Referat 1. Valg af dirigent Advokat Jens Møller blev valgt som dirigent for den stiftende generalforsamling. 2. Beretning om foreningens formål og virke Preben Christensen (PC) fik ordet og redegjorde

Læs mere

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere.

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere. 1 Dagsorden og referat fra generalforsamling lørdag den 21. maj 2015 Adresse: Overgade 48, 5000 Odense C, 1. sal Møntergårdens nye udstillingsbygning. Velkomst ved rådmand Jane Jegin, By - og Kulturforvaltningen

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir.

GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir. GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir.dk Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 11. juni 2016 1. VALG AF DIRIGENT Formanden Arne Munk bød velkommen til årets generalforsamling i Amerikanerhuset,

Læs mere

Gambias Venner. Medlemsnyt nr. 46 juni 2012. Det nytter at hjælpe!

Gambias Venner. Medlemsnyt nr. 46 juni 2012. Det nytter at hjælpe! Gambias Venner Medlemsnyt nr. 46 juni 2012 Det nytter at hjælpe! Indholdsfortegnelse Børn fra Bakau, Gambia 1 Indholdsfortegnelse og webbank 2 Tak til alle sponsorer 3 Idas rejse til Gambia 4-5 Bente og

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Referat nr. 41. Referat fra LVA Seniorklubbens generalforsamling d. 21. oktober 2008, kl på Vitus Bering, Vejlevej 150, 8700 Horsens

Referat nr. 41. Referat fra LVA Seniorklubbens generalforsamling d. 21. oktober 2008, kl på Vitus Bering, Vejlevej 150, 8700 Horsens Referat nr. 41 Referat fra LVA Seniorklubbens generalforsamling d. 21. oktober 2008, kl. 13.00 på Vitus Bering, Vejlevej 150, 8700 Horsens Formanden (Harry) bød velkommen til vores årlige generalforsamling.

Læs mere

Referat af ordinær genralforsamling i Yderholm Antenneforening

Referat af ordinær genralforsamling i Yderholm Antenneforening Referat af ordinær genralforsamling i Yderholm Antenneforening Torsdag d. 14. marts 2013 kl. 19.30 Forsamlingshuset Frem, Ringstedvej 546, Bjæverskov Til generalforsamlingen forelå følgende dagsorden ifølge

Læs mere

Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/ Kontingent for 2015: kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016

Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/ Kontingent for 2015: kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016 Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/8 1963 Kontingent for 2015: 2.300 kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016 Til: Danske Bank Reg.nr. 1551 konto.nr. 8336709 Husk, at skrive sommerhusadressen på indbetalingen

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug

Kirke Hyllinge Antennelaug Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 31. marts 2009 kl. 19.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kr. Hyllinge. Antal fremmødte: 45 medlemmer, 6 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

Foreningsarbejdet skal give børn, unge og ældre i lokalområdet omkring Munkebjergskolen mulighed for aktivt og kammeratligt samvær i deres fritid.

Foreningsarbejdet skal give børn, unge og ældre i lokalområdet omkring Munkebjergskolen mulighed for aktivt og kammeratligt samvær i deres fritid. 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Munkebjerg Gymnastikforening. Dens hjemsted er Odense Kommune. FORMÅL 2. Foreningens formål er at samle gymnastik- og idrætsinteresserede under velkvalificeret ledelse

Læs mere

Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012

Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012 Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012 1. Valg af dirigent og referent Til dirigent valgtes Leif, Bent Erik blev referent. Leif konstaterede at generalforsamlingen var korrekt indkaldt.

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken den 07-05-2017 på Kulhuse Kro. Generalforsamlingen havde samlet 28 deltagere, der repræsenterede 20 parceller. Foreningens formand

Læs mere

Munkebjerg Gymnastikforening Vedtægter

Munkebjerg Gymnastikforening Vedtægter 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Munkebjerg Gymnastikforening. Dens hjemsted er Odense Kommune. FORMÅL 2. Foreningens formål er at samle gymnastik- og idrætsinteresserede under velkvalificeret ledelse

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Torsdag d. 19. april 2012 kl. 19 i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Alle 45, 2200 København N

Torsdag d. 19. april 2012 kl. 19 i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Alle 45, 2200 København N Blæreforeningen Referat af ordinær generalforsamling i Blæreforeningen Torsdag d. 19. april 2012 kl. 19 i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Alle 45, 2200 København N Ialt 14 medlemmer inkl. bestyrelsen

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen og tilmeldte medlemmer. Agenda: 1. Åbning af Generalforsamlingen v/formanden.

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen og tilmeldte medlemmer. Agenda: 1. Åbning af Generalforsamlingen v/formanden. Referat 06.03.2015 Mødeart: Mødested: Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Vestergade 7B, Horsens Mødedato: Fredag d.06.03.2015. kl. 18:00. Referatdato: Deltagere: Referat sendt til: Referent:

Læs mere

Roskilde den 3. juni 2014. Årsmøde 2013 endeligt mødereferat

Roskilde den 3. juni 2014. Årsmøde 2013 endeligt mødereferat Roskilde Søndre Sogns Menighedspleje Jakobskirkens Sociale Arbejde Bestyrelsen v. fratrædende formand Alf Mulnæs, Kornvej 10, 4000 Roskilde E-mail: a.mulnaes@webspeed.dk Tlf. 46 75 24 74 Roskilde den 3.

Læs mere

Søernes Grundejerforening Tikøb Indkaldelse til ordinær Generalforsamling. Lørdag d , kl På Storesøvej 1 B, 3080 Tikøb.

Søernes Grundejerforening Tikøb Indkaldelse til ordinær Generalforsamling. Lørdag d , kl På Storesøvej 1 B, 3080 Tikøb. Søernes Grundejerforening Tikøb Indkaldelse til ordinær Generalforsamling. Lørdag d. 1-08-2015, kl. 10.30 På Storesøvej 1 B, 3080 Tikøb. Dagsorden på den ordinære generalforsamling er:. Pkt. 1. Pkt. 2.

Læs mere

Vedtægter for Toksværd Badminton Klub. Stk. 1. Klubbens navn er: Toksværd Badminton Klub. I forkortet form: TBK.

Vedtægter for Toksværd Badminton Klub. Stk. 1. Klubbens navn er: Toksværd Badminton Klub. I forkortet form: TBK. Vedtægter for Toksværd Badminton Klub 1. Navn & hjemsted. Klubbens navn er: Toksværd Badminton Klub. I forkortet form: TBK. Klubben har registreret domænet: Stk. 3. Klubben er hjemmehørende i Næstved Kommune,

Læs mere

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen GRUNDEJERFORENING VIBEHOLMS VÆNGE Ishøj marts 2017 Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken 19.00 I festsalen på Vibeholmskolen Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning

Læs mere

Beslutningsreferat fra Vejle Golf Clubs generalforsamling onsdag den 6. marts 2013

Beslutningsreferat fra Vejle Golf Clubs generalforsamling onsdag den 6. marts 2013 Beslutningsreferat fra Vejle Golf Clubs generalforsamling onsdag den Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 3. Fremlæggelse

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 11 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 15. april 2017 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen og bad deltagerne rejse sig for at holde

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN DØNNERGÅRDEN Til medlemmerne November 2012

GRUNDEJERFORENINGEN DØNNERGÅRDEN Til medlemmerne November 2012 phermed fremsendes referat fra generalforsamlingen den 27. november 2012. Den ny bestyrelse har konstitueret sig som følger: Formand Bo Brahtz Christensen DA 217 43 94 81 61 Næstformand Henrik Marker DA

Læs mere

Referat af Dansk Tækkemandslaugs generalforsamling m.m. lørdag den 7. marts 2009, på Langtved Færgekro, Munkholmsvej 138, 4060 Kirke Såby.

Referat af Dansk Tækkemandslaugs generalforsamling m.m. lørdag den 7. marts 2009, på Langtved Færgekro, Munkholmsvej 138, 4060 Kirke Såby. 27. marts 2009 Referat af Dansk Tækkemandslaugs generalforsamling m.m. lørdag den 7. marts 2009, på Langtved Færgekro, Munkholmsvej 138, 4060 Kirke Såby. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent

Læs mere

Grundejerforeningen Kirkemarken

Grundejerforeningen Kirkemarken REFERAT Generalforsamling den 19. april 2018 Forsamlingshuset, Ravnstrup Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning fra 2017 3. Aflæggelse af regnskab 2017 underskrevet

Læs mere

Referat Generalforsamling i Grundejerforeningen Egenæs Vænge lørdag 4. juni 2016

Referat Generalforsamling i Grundejerforeningen Egenæs Vænge lørdag 4. juni 2016 Referat Generalforsamling i Grundejerforeningen Egenæs Vænge lørdag 4. juni 2016 Lørdag, d. 4. juni 2016 afholdtes ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Egenæs Vænge, Atterup. Følgende dagsorden,

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 j.nr. 43606002, LDN, 11.04.2019 År 2019, den 10. april kl. 19.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Mølholm Varmeværk A.m.b.a. på Mølholm

Læs mere

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX PATIENTFORENING A Ectodermal Dysplasi Vedtægter Bestyrelsen 2010 V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX Indholdsfortegnelse Vedtægter:...3 1 Navn:...3 Hjemsted:...3 Foreningens

Læs mere

Dagens program. Dagsorden for generalforsamlingen. 10:00 Registrering og udlevering af navneskilte. 10:30 Rundvisninger starter. Varighed 1-1½ time

Dagens program. Dagsorden for generalforsamlingen. 10:00 Registrering og udlevering af navneskilte. 10:30 Rundvisninger starter. Varighed 1-1½ time 1 Dagens program 10:00 Registrering og udlevering af navneskilte 10:30 Rundvisninger starter. Varighed 1-1½ time 12:00 Frokost 12:30 Indgang samt udlevering af stemmesedler 13:00 Generalforsamling Der

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019 REFERAT GENERALFORSAMLING 8. marts 2019 Der var mødt 43 stemmeberettigede medlemmer op til generalforsamlingen. Dirigent: Bo Leimand Referent: Flemming Qvotrup Dagsorden: 1. Valg af stemmetællere 2. Valg

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl på Kirke Hyllinge skole.

Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl på Kirke Hyllinge skole. Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl.19.00 på Kirke Hyllinge skole. Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Notering af antal fremmødte stemmeberettigede 4.

Læs mere

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet 1 Foreningens navn Foreningens navn er RUC on. 2 Foreningens formål Stk. 1 Foreningens formål er, igennem selskabeligt samvær og fælles

Læs mere

Bestyrelsens ændringsforslag til Fredensborg Ny Kunstforenings vedtægter

Bestyrelsens ændringsforslag til Fredensborg Ny Kunstforenings vedtægter Bestyrelsens ændringsforslag til s vedtægter Begrundelse: Foreningens formål. Sidste linie slettes. Foreningen indkøber som udgangspunkt ikke kunst til udlodning. Stk. 3 Er et et nyt tillæg til paragraffen.

Læs mere

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET Rigtig godt nytår til alle vore medlemmer. Vi bliver stadig flere. Vi har nu registreret 989 medlemmer, og bestyrelsen håber, at vi når 1000 inden generalforsamlingen onsdag den 21. marts 2012 (se nærmere

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 9. marts 2011

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 9. marts 2011 Der var fremmødt 63 stemmeberettigede medlemmer, og der blev medbragt 7 gyldige fuldmagter. (Bestyrelsen ønsker i den forbindelse at bemærke, at jvnf. foreningens vedtægter kan hver husstand der møder

Læs mere

Dvs., generalforsamlingen vælger formanden direkte og vælges ikke længere af selve bestyrelsen.

Dvs., generalforsamlingen vælger formanden direkte og vælges ikke længere af selve bestyrelsen. Bestyrelsen har gennem det sidste år arbejdet en modernisering og opdatering af foreningens vedtægter. Forslaget indeholder ikke væsentlige ændringer, bortset fra valghandlingen i 16 Dagsorden, hvor der

Læs mere

G/F Egemosegård Referat fra Generalforsamling på kursuscenter Smålandshavet. Søndag 3. juni 2018 kl

G/F Egemosegård Referat fra Generalforsamling på kursuscenter Smålandshavet. Søndag 3. juni 2018 kl G/F Egemosegård Referat fra Generalforsamling på kursuscenter Smålandshavet Søndag 3. juni 2018 kl. 10.00 Karrebæksminde 4. juni 2018 1 Valg af dirigent - bestyrelsens forslag Peder Sass Peder Sass valgt

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Canadian American Friendship Society of Denmark Møde Generalforsamling Dato 26. marts 2009 Sted Deltagere HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 30 fremmødte, heraf 18 stemmeberettigede

Læs mere

Vedtægter for. Grandej erforeningen Vrold B ukker

Vedtægter for. Grandej erforeningen Vrold B ukker Vedtægter for Grandej erforeningen Vrold B ukker Vedtægt for Grundejerforeningen Vrold Bakker Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er "Grundejerforeningen Vrold Bakker. 2 Foreningens hjemsted er Skanderborg

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af medlemsopgørelse og registrering af fremmødte medlemmer 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben Vedtægter (forslag) Klubben 1 Klubbens navn er Vallensbæk Sejlklub, forkortet VSK, med hjemsted på Vallensbæk Havn, Vallensbæk Kommune. Klubbens stander er hvid med rødt V fra overkant til underkant. 2

Læs mere

Vedtægter for Stae Borgerforening.

Vedtægter for Stae Borgerforening. Vedtægter for Stae Borgerforening. 1 Formål Stk. 1 Foreningens navn er Stae Borgerforening Stk. 2 Foreningens formål er at fremme alt, hvad der tjener byens og dermed borgernes tarv. Stk. 3 Foreningens

Læs mere

Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4

Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 MØDEREFERAT Mødedato og tid 31. August 2010 Sted Arlafoods Kruså Mejeri Mødedeltagere Fra Ole O. Madsen Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Rundvisning på Kruså

Læs mere

Lokal Motion Ballerup

Lokal Motion Ballerup Lokal Motion Ballerup Ordinær Generalforsamling torsdag d.16-03-2017 Deltager : 46 Referat: Starte med at holde 1 minuts tilhed for at mindes dem vi har mistet i løbet af året. 1. Valg af Dirigent valgt:

Læs mere

Ringkøbing amts Husflid. Vedtægter

Ringkøbing amts Husflid. Vedtægter Ringkøbing amts Husflid Vedtægter 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Ringkøbing amts Husflid og er hjemmehørende i det gamle Ringkøbing Amt. 2 Landsorganisation Foreningen er medlem af Dansk Husflidsselskab

Læs mere

Generalforsamling 25. februar 2015

Generalforsamling 25. februar 2015 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsen beretning 3. Det reviderede regentskab forelægges til godkendesen 4. Behandling af indkommende forslag 5. Valg af medlemmer til bestyrelsen 6. Valg af to suppleanter

Læs mere

Vedtægter. for. Myrup Bylaug

Vedtægter. for. Myrup Bylaug Vedtægter for Myrup Bylaug Stiftet den 6. april 2000 Vedtægter sidst revideret den 16. marts 2013 Se hjemmeside vedr. Myrup: http://www.lokalby.dk/ Formål 1 Foreningens navn er Myrup Bylaug, og dens område

Læs mere

Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Logo Kontingent Valg

Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Logo Kontingent Valg Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Du indkaldes hermed til Yngre retsmedicineres første ordinære generalforsamling den 4. november 2010 klokken 17-19 på Radisson Blue H.C. Andersen

Læs mere

Vedtægter 2018 NAVN OG HJEMSTED FORMÅL MEDLEMSKAB KONTINGENT

Vedtægter 2018 NAVN OG HJEMSTED FORMÅL MEDLEMSKAB KONTINGENT Vedtægter 2018 NAVN OG HJEMSTED 1 Foreningens/klubbens navn er KABE Club Danmark. Klubben blev stiftet den 17. januar 1985 Klubbens adresse er formandens adresse. FORMÅL 2 Klubbens formål er at samle KABE-ejere

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 4. april 2015 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og derefter var der egen præsentation af deltagerne.

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. 1 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 2. MARTS 2016 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Formand Preben Elle Hansen

Læs mere