JORDAN. Ørkenlandet med de mange seværdigheder PRAKTISK INFORMATION SPISESTEDER OPLEVELSER & UDFLUGTER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "JORDAN. Ørkenlandet med de mange seværdigheder PRAKTISK INFORMATION SPISESTEDER OPLEVELSER & UDFLUGTER"

Transkript

1 JORDAN Ørkenlandet med de mange seværdigheder PRAKTISK INFORMATION SPISESTEDER OPLEVELSER & UDFLUGTER

2 2 JORDAN Kære gæst Falk Lauritsen Rejser byder jer rigtig hjertelig velkommen til Jordan. Vi håber, I har fundet jer godt til rette, slapper af og nyder jeres ferie. Denne folder indeholder informationer om jeres rejsemål, som vi håber, I vil få glæde af i løbet af jeres ferie. Vi gør opmærksom på, at omtalte restauranter og forretninger samt andet udleveret materiale er nævnt som forslag, og dermed ikke er et udtryk for vores anbefaling af det pågældende sted. Skulle I have yderligere spørgsmål, vil jeres rejseleder altid være behjælpelig. Service inkluderet hos Falk Lauritsen INFORMATIONSMØDE I inviteres til informationsmøde, hvor jeres rejseledere giver jer en række praktiske informationer og oplysninger om Jordan, samt fortæller om de mange oplevelsesmuligheder. Her kan I også få svar på spørgsmål i forbindelse med jeres ferie. MØD JERES REJSELEDER Flere gange ugentligt besøger rejselederen jeres hotel/ feriekompleks. De nærmere angivne tidspunkter kan ses i informationsmappen ved receptionen. 24-TIMERS SERVICETELEFON Hvis I ikke har mulighed for at træffe rejselederen på hotellet på de fastsatte tidspunkter, er I velkomne til at kontakte jeres rejseleder på servicetelefonen. Tlf.: JORDAN Jordan har et areal på ca km2, dvs. ca. det dobbelte af Danmark. Indbyggertallet er kun ca. 6,2 millioner, da ca. 70 % af landet er dækket af ørken. Befolkningstallet er steget enormt gennem de sidste 50 år; i 1958 var der ca indbyggere i landet. Mod nord ligger hovedstaden Amman, som i oktober 2009 fejrede 100-års jubilæum. Jordan grænser op til Syrien mod nord, Irak mod nordøst, Saudi Arabien mod sydøst, og mod vest ligger Israel og de palæstinensiske territorier. Grænsen mellem Israel og Jordan er et langt stykke markeret af Jordanfloden, som munder ud i Det Døde Hav. Jebel Umm Adaami ligger i det sydlige Jordan og er med sine 1830 meter Jordans højeste bjerg. Ud over mange historiske vidundere, som for eksempel den røde by Petra, dateret til omkring 100 år f.kr., råder Jordan også over flere vigtige steder for den kristne tro, blandt andre Bethany- Beyond-the-Jordan, hvor Jesus lod sig døbe.

3 JORDAN 3 Fakta Areal: Jordans samlede areal er på km 2. Indbyggertal: Ca. 6,2 mio. Hovedstad: Amman Sprog: Arabisk Valuta: Jordansk dinar (JOD) Tidsforskel: Plus to timer Regeringsform: Monarki Egyptere, syrere, babyloniere, grækere, tyrkere og korsfarere har handlet, bygget byer og kæmpet i landet og på den måde efterladt en spændende kultur og fascinerende historie. AQABA er pga. byens geografiske placering en af de vigtigste byer i Jordan, og her bor ca indbyggere. Gennem de seneste år er mange nye projekter skudt op i Aqaba. Aqaba er et toldfrit område og inddelt i nummererede zoner fordelt rundt om byens centrum. Her ligger også hotelområderne og de mere moderne kvarterer, og i zonerne længere ude er der beboelse af både nyere og ældre art. Ønsker I at opleve lidt af den lokale kultur, kan I tage en vandretur i nærheden af den offentlige strand. Her møder I mange jordanere iført den lokale klædedragt i deres vante miljø på coffee shops med vandpiber. Overalt, hvor I bevæger jer, bliver I mødt af varme velkomster og den obligatoriske te. DET RØDE HAV Det Røde Hav regnes som et af de absolut bedste dykkersteder i verden. Her kan I opleve et enestående mylder af farvestrålende fisk og koraller. Det Røde Hav ligger mellem Afrikas og Den Arabiske Halvøs kyster og er cirka km langt og på det bredeste sted 355 km. På de dybeste steder er Det Røde Hav ca m dybt. Ved den lavvandede kystlinje finder I de imponerende koralrev, og I kan bl.a. opleve klovnefisk, delfiner og kæmpe havskildpadder. For at bevare de farvestrålende fisk og imponerende koralrev i Det Røde Hav, må I ikke fodre fisk, røre ved eller gå på korallerne, da det skader korallernes vækst.

4 4 JORDAN Praktiske oplysninger APOTEK Apotek i Jordan kaldes Pharmacy og er markeret med en slange, som snor sig om en morter. Apotekerne holder som regel åbent fra kl BANK OG VALUTA Der findes adskillige banker og hæveautomater i Aqaba og på strandpromenaderne, hvor I kan hæve og veksle penge. I kan bruge VISA og Mastercard. Husk at medbringe pas, hvis I skal veksle rejsechecks. Dette kan også være nødvendigt, hvis I skal hæve på kreditkort i banken. Generelle åbningstider for bankerne: Søndag-torsdag fra kl Den jordanske valuta hedder jordanske dinar og forkortes JOD. 1 JOD svarer ca. til 8,00 dkr. Der findes dinar, piastre og fils. Der skal 100 piastre til 1 dinar og 1000 fils til 1 dinar. BUSSER Fra busstationen i Aqaba kan I tage bus til Amman. Busstationen ligger for enden af King Talal Street i centrum af Aqaba. Bussen til Amman har en fast køreplan, og man kan købe billet på busstationen dagen inden. Der findes både luksusbusser og almindelige busser, hvor prisen varierer mellem 6-20 JOD. DRIKKEPENGE Det er normalt at lægge drikkepenge til rengøringspersonalet på hotellet, samt til bagagedrenge, tjenere etc. De fleste restauranter har selv lagt 10 % til regningen, men I er naturligvis meget velkomne til at give lidt ekstra. DRIKKEVAND Da vandet fra vandhanerne indeholder en anden bakterieflora end i Danmark, er det en god ide at købe vand på flaske. I kan dog roligt børste tænder i det, lave kaffe af det etc. På de store, 5-stjernede hoteller er det ikke tilladt at medbringe mad og drikkevarer, som ikke er købt på hotellet. LÆGEHJÆLP I tilfælde af sygdom kan I kontakte jeres rejseleder, som vil være behjælpelig i forhold til lægehjælp. Telefonnummeret finder I forrest i denne velkomstfolder. I kan også tage kontakt til en læge ved at henvende jer i receptionen. Lægen kommer oftest ud på hotellet og medbringer den nødvendige medicin. Vi har kontakt til følgende hospital: Princess Haya al-hussein Hospital, tlf.: Da Jordan er udenfor EU, er I ikke dækket af det gule sundhedskort. I skal derfor selv varetage betalingen i første omgang. Efter hjemkomst skal I henvende jer til jeres forsikringsselskab, der tilbagebetaler udgifterne. Har I tegnet forsikring hos Gouda gennem Falk Lauritsen Rejser, kan I mod aflevering af kvittering og recept i de fleste tilfælde få refunderet udgiften allerede på ferien. Medicinudgifter kan kun refunderes, hvis medicinen er receptpligtig og til helbredelse af en sygdom, der er opstået efter rejsens start. Af forsikringsmæssige grunde og af hensyn til videre behandling i Danmark skal I selv være opmærksomme på at få en kopi af journalen med hjem.

5 JORDAN 5 POLITI Byens politi ligger i centrum af Aqaba lige overfor busstationen ved Princess Salma Park: Tlf For det overordnede politi i Jordan skal I ringe: Tlf /192. Herudover findes mange små politibokse rundt om byen, som I kan henvende jer til om mindre sager. De kan dog ikke skrive rapporter. Kontakt venligst rejselederen, hvis I får brug for at tage kontakt til politiet. STRANDE I Aqaba centrum finder I sandstrande, som tilhører hotellerne. Liggestole og parasoller kan frit benyttes når man bor på hotellet og gæster udefra kan betale for at komme ind. Den offentlige strand i Aqaba centrum benyttes i stor stil af de lokale, som slår et lille telt op og nyder medbragt mad og drikke. Syd fra Aqaba mod Talabay ligger den lange sandstrand South Beach. Her finder I en stille og ret øde strand, som er helt ideel, hvis I gerne vil snorkle. I kan frit benytte stranden ligesom der findes liggestole og parasoller på stranden. Et par enkelte steder på den lange strand findes strandklubber, hvor man mod betaling kan benytte deres faciliteter. Her er der poolområde med liggestole, parasoller, håndklædeservice og omklædnings- og badefaciliteter samt restaurant. Bader man ved strandene i Talabay eller South Beach anbefales det at benytte badesko og at passe på søpindsvin. RESTAURANTER Det jordanske køkken byder på mange spændende retter inspireret af køkkentraditioner fra Libanon, Syrien, Egypten og med islæt fra de lokale beduiners madkultur. En meget traditionel måde at spise på, er at bestille en masse små retter, mezze, som bliver serveret midt på bordet, så alle kan smage.

6 6 JORDAN Ocean Restaurant En lokal restaurant på Al-Rasheid Street, hvor der altid serveres friskfanget fisk tilberedt efter ønske; grillet, dampet, stegt osv. Her er en fantastisk service. Der serveres ingen alkohol på restauranten. Ali Baba Restaurant Raghadan Street. En populær restaurant med et større udendørsareal ud til hovedvejen, som byder på et fint udvalg af mezze samt grillet kød og fisk. Romeros restaurant Denne restaurant er smukt beliggende ved Aqabas Yacht Club med udsigt ud over havet og Eilat. En restaurant, hvor man får rigtig god service og mad af høj kvalitet til rimelige priser. Her er de bl.a. rigtig gode til at tilberede steaks, fisk og skaldyr. Rovers Return Beliggende på King Hussein Bin Talal Street. Rovers er en engelsk pub/restaurant. De serverer internationale retter; salater, sandwich, steaks osv. Mange tager til Rovers om aftenen for at nyde en kold øl efter arbejde og se den smukke solnedgang fra restaurantens terrasse.

7 JORDAN 7 Udflugter fra Aqaba I kan tilmelde jer udflugterne efter informationsmødet eller hos jeres rejseleder på hotellet. Seneste tilmelding er dagen før udflugten. Betaling skal ske ved tilmeldingen. I kan betale med JDi, dollars eller med Visa/ Dankort og Mastercard. Falk Lauritsen Rejser forbeholder sig retten til at aflyse udflugter på grund af manglende tilmeldinger. Programændringer kan forekomme. DET DØDE HAV Ca. 400 meter under havets overflade ligger Det Døde Hav. Helt tilbage i Kleopatras tid blev Dødehavets mudder brugt til helbredelse og som skønhedsmiddel pga. de mange forskellige mineraler i havet. I har selvfølgelig også mulighed for at smøre hele kroppen ind i en muddermaske fra det mineralholdige mudder på bundet af havet. Det høje saltindhold på ca. 35 % gør det umuligt at synke, så det er en ganske speciel og unik oplevelse at bade her. PETRA Den røde by, Petra, blev udhugget i klipper for flere tusinde år siden af de nomadiske nabatærere. Byen var skjult i mere end 1000 år, men blev genopdaget af schweiziske Johann Ludvig Burckhardt i 1812 og bliver i dag betragtet som en af verdens syv nye vidundere. Udflugten vil tage jer med gennem det smukke landskab, hvor handlende fra blandt andet Egypten og Syrien kom som sendebud for datidens konger med krydderier, silke, myrra og røgelse. Vi udforsker gravkamre, templer og smukke monumenter fra områdets ca år lange historie. WADI RUM Et af verdens smukkeste ørkenlandskaber med sand og bjerge så langt øjet rækker. T. E. Lawrence, bedre kendt som Lawrence of Arabia, skrev om oplevelserne i Wadi Rum. Det er også her, storfilmen Lawrence of Arabia blev indspillet i På denne jeepsafari oplever vi den barske og smukke natur, ser The Seven Pillars of Wisdom, møder beduinerne, som stadig lever i Wadi Rum og meget mere. Efter solnedgang inviterer beduinerne til aftensmad, dans og musik.

8 Få inspiration til jeres næste ferie på falklauritsen.dk hvor I kan læse mere om vores mange spændende rejsemål.

Dubai. Sandstrande og shopping. Endeløse sandstrande. Praktisk information Spisesteder Oplevelser & udflugter

Dubai. Sandstrande og shopping. Endeløse sandstrande. Praktisk information Spisesteder Oplevelser & udflugter Dubai Sandstrande og shopping Ras Al Khaimah Endeløse sandstrande Praktisk information Spisesteder Oplevelser & udflugter 2 De forenede arabiske emirater Kære gæst Falk Lauritsen Rejser byder jer rigtig

Læs mere

Thailand. Forbløffende naturoplevelser, og paradisstrande

Thailand. Forbløffende naturoplevelser, og paradisstrande Thailand Forbløffende naturoplevelser, og paradisstrande 2 thailand KÆRE GÆST Falk Lauritsen Rejser byder jer rigtig hjertelig velkommen til Thailand. Vi håber, at I har haft en behagelig rejse, og at

Læs mere

SIVOTA // GRÆKENLAND LANZAROTE VULKANØEN MED DE HVIDE SANDSTRANDE PRAKTISK INFORMATION SPISESTEDER OPLEVELSER & UDFLUGTER

SIVOTA // GRÆKENLAND LANZAROTE VULKANØEN MED DE HVIDE SANDSTRANDE PRAKTISK INFORMATION SPISESTEDER OPLEVELSER & UDFLUGTER SIVOTA // GRÆKENLAND LANZAROTE VULKANØEN MED DE HVIDE SANDSTRANDE PRAKTISK INFORMATION SPISESTEDER OPLEVELSER & UDFLUGTER 2 LANZAROTE Kære gæster Falk Lauritsen Rejser byder jer rigtig hjerteligt velkommen

Læs mere

OM SAMOS 1 RHODOS. Solens ø PRAKTISK INFORMATION SPISESTEDER OPLEVELSER & UDFLUGTER

OM SAMOS 1 RHODOS. Solens ø PRAKTISK INFORMATION SPISESTEDER OPLEVELSER & UDFLUGTER OM SAMOS 1 RHODOS Solens ø PRAKTISK INFORMATION SPISESTEDER OPLEVELSER & UDFLUGTER 2 OM SAMOS Kære gæster Falk Lauritsen Rejser byder jer rigtig hjerteligt velkommen til Rhodos. Vi håber, I har fundet

Læs mere

Bulgarien. bjerglandet med de brede sandstrande. Praktisk information Spisesteder Oplevelser & udflugter

Bulgarien. bjerglandet med de brede sandstrande. Praktisk information Spisesteder Oplevelser & udflugter 1 Bulgarien bjerglandet med de brede sandstrande Praktisk information Spisesteder Oplevelser & udflugter 2 Kære gæster Falk Lauritsen Rejser byder jer rigtig hjerteligt velkommen til Bulgarien Vi håber,

Læs mere

Om samos 1. Tenerife. Den kanariske vulkanø. Praktisk information Spisesteder Oplevelser & udflugter

Om samos 1. Tenerife. Den kanariske vulkanø. Praktisk information Spisesteder Oplevelser & udflugter Om samos 1 Tenerife Den kanariske vulkanø Praktisk information Spisesteder Oplevelser & udflugter 2 Om samos Kære gæster Falk Lauritsen Rejser byder jer rigtig hjerteligt velkommen til Tenerife. Vi håber,

Læs mere

FALK LAURITSEN REJSER XXXXX 1 SAMOS. Pythagoras ø PRAKTISK INFORMATION SPISESTEDER OPLEVELSER & UDFLUGTER

FALK LAURITSEN REJSER XXXXX 1 SAMOS. Pythagoras ø PRAKTISK INFORMATION SPISESTEDER OPLEVELSER & UDFLUGTER FALK LAURITSEN REJSER XXXXX 1 SAMOS Pythagoras ø PRAKTISK INFORMATION SPISESTEDER OPLEVELSER & UDFLUGTER 2 XXXXX FALK LAURITSEN REJSER Kære gæster Falk Lauritsen Rejser byder jer rigtig hjerteligt velkommen

Læs mere

OM KRETA 1 KRETA. Græsk gæstfrihed, charmerende landsbyer og smuk natur PRAKTISK INFORMATION SPISESTEDER OPLEVELSER & UDFLUGTER

OM KRETA 1 KRETA. Græsk gæstfrihed, charmerende landsbyer og smuk natur PRAKTISK INFORMATION SPISESTEDER OPLEVELSER & UDFLUGTER OM KRETA 1 KRETA Græsk gæstfrihed, charmerende landsbyer og smuk natur PRAKTISK INFORMATION SPISESTEDER OPLEVELSER & UDFLUGTER 2 OM KRETA Kære gæster Falk Lauritsen Rejser byder jer rigtig hjerteligt velkommen

Læs mere

falk lauritsen rejser XXXXX 1 mallorca middelhavets perle Praktisk information Spisesteder Oplevelser & udflugter

falk lauritsen rejser XXXXX 1 mallorca middelhavets perle Praktisk information Spisesteder Oplevelser & udflugter falk lauritsen rejser XXXXX 1 mallorca middelhavets perle Praktisk information Spisesteder Oplevelser & udflugter Kære gæster Falk Lauritsen Rejser byder jer rigtig hjerteligt velkommen til Mallorca. Vi

Læs mere

Brasilien - 12 dage. Ét af verdens mest fascinerende lande! REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG. www.gislev-rejser.dk Tlf. 62 29 12 10

Brasilien - 12 dage. Ét af verdens mest fascinerende lande! REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG. www.gislev-rejser.dk Tlf. 62 29 12 10 REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG Brasilien - 12 dage Ét af verdens mest fascinerende lande! 2012 2013 & Fly Rio de Janeiro med stor byrundtur til bl.a. Corcovado med Kristus statuen og med kabelbane (kendt

Læs mere

Om dit rejsebureau og dette hæfte. Next Stop Beijing

Om dit rejsebureau og dette hæfte. Next Stop Beijing Om dit rejsebureau og dette hæfte Vi har arrangeret gruppe- og studierejser i mere end 40 år, og kan, ud over at arrangere transport, indkvartering og udflugter, også være jer behjælpelige med faglige-

Læs mere

Motorcykelrejse gennem Indiens Thar-ørken -med afsluttende tigersafari i Ranthambore Nationalpark

Motorcykelrejse gennem Indiens Thar-ørken -med afsluttende tigersafari i Ranthambore Nationalpark Motorcykelrejse gennem Indiens Thar-ørken -med afsluttende tigersafari i Ranthambore Nationalpark Denne motorcykelrejse går gennem den indiske Thar-ørken i Indiens mest farverige delstat: Rajasthan, der

Læs mere

Introduktion VELKOMMEN

Introduktion VELKOMMEN Introduktion Velkommen...2 Hotelklassificering...4 Nyd livet...6 På opdagelse...8 Plads til børn...10 Ferie i trygge rammer...12 All Inclusive...14 Aktiv ferie...16 VELKOMMEN Egypten Egypten har det hele...

Læs mere

Myanmar. - Det gyldne land. Oversøisk Rejsedag REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG NYHED. Spændende rundrejse med dansk rejseleder hele vejen.

Myanmar. - Det gyldne land. Oversøisk Rejsedag REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG NYHED. Spændende rundrejse med dansk rejseleder hele vejen. REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG NYHED Myanmar - Det gyldne land 2015 Spændende rundrejse med dansk rejseleder hele vejen 13 dage Oversøisk Rejsedag Kom og få inspiration og information. Se mere på www.gislev-rejser.dk

Læs mere

Klassisk krydstogt til Dansk Vestindien

Klassisk krydstogt til Dansk Vestindien Klassisk krydstogt til Dansk Vestindien Luksuskrydstogt fra Miami til Den Dominikanske Republik, Dansk Vestindien, Tortola og Bahamaøen Great Stirrup Cay 12 dage, med dansk rejseleder Afrejse 13. november

Læs mere

Detaljeret dagsprogram for Jordan Rundt

Detaljeret dagsprogram for Jordan Rundt Detaljeret dagsprogram for Jordan Rundt Dag 1 Ankomst og vinsmagning Afrejse fra København til Jordans hovedstad Amman. Vi bliver indkvarteret på vores hotel i Amman. Senere tager vi til vinsmagning hos

Læs mere

Arabiske Nætter. 9 dages fantastisk krydstogtrejse fra Dubai til Den Persiske Golf. Rejse til DUBAI og OMAN med

Arabiske Nætter. 9 dages fantastisk krydstogtrejse fra Dubai til Den Persiske Golf. Rejse til DUBAI og OMAN med 9 dages fantastisk krydstogtrejse fra Dubai til Den Persiske Golf Rejse til DUBAI og OMAN med Arabiske Nætter Den Persiske Golf Hor muzstrædet IRAN 9 dages fantastisk krydstogtrejse fra Dubai til Mellemøstens

Læs mere

ABC SPROG- REJSENS SPROGREJSER

ABC SPROG- REJSENS SPROGREJSER SPROG- REJSENS ABC Velkommen! STS Sprogrejser byder dig velkommen til sommerens sprog rejse. Vi håber, at du glæder dig til en spændende og lærerig sommer. Dette dokument fortæller dig lidt om din sprogrejse.

Læs mere

VELKOMMEN TIL TYRKIET!

VELKOMMEN TIL TYRKIET! VELKOMMEN TIL TYRKIET! Alle vi guider og aktivitetsguider byder dig og din familie et varmt velkommen her til Tyrkiet. Vi håber, at du får en uforglemmelig ferie hos os. Tyrkiet er et fantastisk land at

Læs mere

NADANA TOURS. Fælles ferie for alle singler. Sommer. Berlin Samos Kreta Karpathos Costa Brava

NADANA TOURS. Fælles ferie for alle singler. Sommer. Berlin Samos Kreta Karpathos Costa Brava NADANA TOURS Fælles ferie for alle singler Berlin Samos Kreta Karpathos Costa Brava Sommer 2015 Kære gæst velkommen! Du kan rejse til Samos, vores nye rejsemål i Grækenland, til Karpathos og til Kreta.

Læs mere

Det pragtfulde Portugal med Gefion

Det pragtfulde Portugal med Gefion Rejs med hjerte, hjerne & holdning Det pragtfulde Portugal med Gefion Dato 21-09-2015 Varighed 8 dage Pris 7.998, Afrejse København Rejseleder Dansk Det pragtfulde Portugal med Gefion Rejs langsomt på

Læs mere

KRYDSTOGT TIL NORDKAP MED NORWEGIAN STAR

KRYDSTOGT TIL NORDKAP MED NORWEGIAN STAR KRYDSTOGT TIL NORDKAP MED NORWEGIAN STAR Tag med Norwegian Star på et fantastisk krydstogt op langs Norges kystlinje hvor vi besøger Nordkap Afrejse d. 12-06-2015 Bestil senest d. 01/12-2014 så får du

Læs mere

VERDENS STØRSTE KRYDSTOGTSKIB ALLURE OF THE SEAS

VERDENS STØRSTE KRYDSTOGTSKIB ALLURE OF THE SEAS VERDENS STØRSTE KRYDSTOGTSKIB ALLURE OF THE SEAS Nyd et krydstogt rundt i det Vestlige Middelhav ombord på Allure of the Seas fra Royal Caribbean Krydstogt fra Barcelona Tag med verdens største krydstogtskib

Læs mere

PÅSKETUR 2015 PÅ NORWEGIAN SPIRIT

PÅSKETUR 2015 PÅ NORWEGIAN SPIRIT PÅSKETUR 2015 PÅ NORWEGIAN SPIRIT Start påsken med at nyde det dejlige forårsvejr på et krydstogt fra Barcelona til Kanarieøerne Afrejse d. 26-03-2015 Bestil senest d. 18/12-2014 så inkluderer vi din flybillet!

Læs mere

Gode råd til studieophold i Tanzania

Gode råd til studieophold i Tanzania Gode råd til studieophold i Tanzania Køb af flybilletter: køb billetten så tidligt som muligt, så bliver billetten billigst. Husk at tilkøbe konkursforsikring (koster under 50 kr.), hvis du vil undgå ikke

Læs mere

KRYDSTOGT TIL NORDKAP MED NORWEGIAN STAR

KRYDSTOGT TIL NORDKAP MED NORWEGIAN STAR KRYDSTOGT TIL NORDKAP MED NORWEGIAN STAR Tag med Norwegian Star på et fantastisk krydstogt op langs Norges kystlinje hvor vi besøger Nordkap Afrejse d. 11-06-2016 Book nu, så får du servicecharge inkluderet

Læs mere

Sortehavet og Dnepr 11 dages enestående flodsejlads ad Dnepr-floden til Sortehavet

Sortehavet og Dnepr 11 dages enestående flodsejlads ad Dnepr-floden til Sortehavet 11 dages enestående flodsejlads ad Dnepr-floden til Sortehavet Rejse til SORTEHAVET med Sortehavet og Dnepr 11 dages eventyrlig krydstogtrejse fra Kiev til Odessa ad Dnepr-floden til Sortehave. Kiev -

Læs mere

Pris pr. person: kr. 90,- Busleje for 10-20 personer: kr. 1.450,- Busleje for 21-30 personer: kr. 2.190,- Busleje for 31-45 personer: kr. 2.

Pris pr. person: kr. 90,- Busleje for 10-20 personer: kr. 1.450,- Busleje for 21-30 personer: kr. 2.190,- Busleje for 31-45 personer: kr. 2. INDLEDNING KILROY s Oplevelsespakker er hjælp til jer for at få det optimale ud af jeres oplevelser på stedet. På en lang række destinationer har vi samlet forslag til jer om, hvad I kan opleve på destinationen

Læs mere

Kina - Beijing 8 dage

Kina - Beijing 8 dage REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG Kina - Beijing 8 dage Med Finnair via Helsinki - nemt & bekvemt! 2014 Fly Oplev den fantastiske hovedstad Beijing. Dansk rejseleder med på hele rejsen. Den Kinesiske Mur

Læs mere

Kinesisk Nytår. 8 dage. i Beijing. Kun kr. 8.998. Oversøisk Rejsedag Kom og få inspiration og REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG

Kinesisk Nytår. 8 dage. i Beijing. Kun kr. 8.998. Oversøisk Rejsedag Kom og få inspiration og REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG information. Se mere på REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG Kinesisk Nytår i Beijing 2015 8 dage Oversøisk Rejsedag Kom og få inspiration og www.gislev-rejser.dk Kinesisk Nytår med farverig forårsfestival i

Læs mere