Ovn Instruktions Manual. LineMiss. CE (UNOX S.p.A, Vigodarzere, Padova, Italy)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ovn Instruktions Manual. LineMiss. CE (UNOX S.p.A, Vigodarzere, Padova, Italy)"

Transkript

1 Ovn Instruktions Manual. LineMiss. CE (UNOX S.p.A, Vigodarzere, Padova, Italy) Kære kunde. Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke dig og lykønske dig med dit nye UNOX produkt. Vi er sikre på at det vil være begyndelsen på et langt og tilfredsstillende samarbejde. ADVARSEL: Læs venligst denne instruktion da den giver vigtig information om sikkerhed ved installation, brug og vedligeholdelse af dette UNOX produkt. Gem manualen (også den internationale) til eventuel fremtidig korrespondance. Produktet må kun bruges til det formål det er produceret til. Anden anvendelse vil anses som uretmæssig. Deres nye UNOX produkt er dækket af 12 måneders fabriksgaranti. Garantien omfatter ikke sliddele som glasdele (herunder ovndør, lampeglas, pærer samt pakninger). Garantien vil bortfalde hvis fejl opstår som følge af forkert installation ved placering, el, vand, afløb, aftræk samt ved forkert betjening. A. Instruktion til installatør: 1. Installation indledende skridt. Alle elektriske og andre installationer skal udføres af kvalificeret personale i henhold til gældende lovgivning. Inden placering skal installatør sikre sig at alt er tilkoblet korrekt. Fødderne er inde i ovnen. Fødderne skal sættes på undersiden af produktet. Brug ikke produktet uden fødder. Anbring aldrig produktet på gulvet. Produktet bør installeres på understel eller brugbart bord. Placer produktet så det er muligt at servicere. Produktet er ikke anvendeligt til at indbygning eller installation side mod side. Der bør være mindst 10 cm. til evt. bagvæg. Installation skal ske ved ikke brandbart materiale. Fjern filmen fra ovnen. Fjern eventuelle rester af lim. 2. Installation Elektricitet og vand. El installation skal udføres af autoriseret personale. Installatør har ansvaret for installation og overholdelse af regler. Før installation bør der tjekkes om el tilgang svarer til den nævnt på/til produktet. Produktet bør placeres så stik til elforsyning nemt kan nås. Placer et omni-polar stik. Når produktet virker må strømforsyningen ikke skifte fra den på produktet nævnte volt med mere end +-10%. Strømforsyning: Ovne udstyret med stik (en faset 230V) skal indsættes i godkendt vægstik. Ovne udstyret med stik (3 faser 400V + neutral). Disse ovne er udstyret med en ledning med 5 ledere. Det er nødvendigt at tilslutte den 3 fasede 5 leder med godkendt stik. Se evt. mere om mulighederne for eventuelle ændringer i den engelske udgave side 4-5 eller kontakt importør.

2 Vandforsyning (kun LineMiss Dynamic ovne): Det er nødvendigt at placere et blødgøringsfilter mellem vandtilførsel og ovnen. Før vandslange tilkobles ovnen bør man lade en del vand løbe igennem for at fjerne eventuelle urenheder. Vandtrykket på tilførslen bør være mellem 0,5 2,0 bar. Det er muligt at tilkoble ovnen til en ekstern vandtank (UNOX). Dette kræver specielle tiltag som kan ses i den engelske udgave side 5 eller kontakt importør. OBS! Hver gang man bruger ovnen med en ekstern vandtank SKAL man sikre sig at der er vand i tanken. Hvis man bruger pumpen uden vand kan denne ødelægges og evt. brænde. Evt. mislyd kan skyldes mangel på vand i tanken. Damp afgang fra ovnen: Bag på ovnen øverst sidder skorstenen som sender evt. damp ud af ovnkammeret. Ved hvert brug af ovnen vil der komme varm og våd damp ud af skorstenen. Det afhænger naturligvis af de parametre man har indkodet i ovnen samt mængden af produkter man producerer i ovnen. Dampen fra ovnen kan ledes ud i lokalet hvor ovnen står eller der kan installeres UNOX emfang med steamcondenser som fører dampen i afløb (kun Dynamic ovne).

3 B. Instruktion til brugere af ovnen: Dette produkt må ikke rengøres med højtryksrenser eller vandslange. Vask aldrig ovnen udenpå eller indeni med syre eller andre aggressive rensemidler. Brug kun vand og sæbe. Dette produkt er beregnet til professionelt brug og må derfor kun benyttes af kvalificeret personale. 1. Instruktion til bruger. Læs venligst denne manual før du/i tager produktet i brug. Den vil give jer vigtig information om sikkerhed, vedligeholdelse og generel brug af produktet. Gem denne manual samt den internationale et sted hvor eventuelle andre brugere let kan komme til den. Ved eventuelle reparationer skal der bruges originale UNOX reservedele. Kontakt derfor et autoriseret service center eller importør på Overholdes ovenstående ikke kan det have sikkerhedsmæssige konsekvenser. Samtidigt vil eventuel tilbageværende garanti ikke længere kunne opretholdes. 2. Brugbare noter. Produktet må kun bruges til det som det oprindeligt er fremstillet til. Ovnen er fremstillet til at tilberede mad i. Enhver anden brug betragtes som uretmæssig. Ovnen tillader dig at arbejde med temperatur mellem grader celcius. Den kan benyttes til: - Bagning af brød og kager. Rådej som bake-off. - Tilberedning af fødevarer friske eller frosne - Regenerering af kølede eller frosne fødevarer - Tilberede kød, fisk eller grønsager Når produkter placeres i ovnkammeret bør der være mindst 20 mm. mellem riste eller bageplader. Dette for at sikre at varmluften kan fungere i ovnkammeret. Undlad venligst at salte mens produkterne er i ovenkammeret.

4 3. Kontrol panel. Dette afhænger af hvilken type ovn der er tale om. Der findes Classic eller Dynamic kontrol panel. 3.1 Classic kontrol panel. Brugsanvisning LineMiss Kontrolpanel LineMiss 1 - Display som viser bagetid og temperatur 2 - Lysdiode for bagetid 3 - Lysdiode for temperatur 4 - Select, vælg mellem visning af tid og temperatur 5 - Bage parameter stigende og faldende 6 - START/STOP knap 7 - Manuel/programvælger 8 - Knap for lagring af program Advarsel Læs denne brugsanvisning nøje før du begynder at bruge ovnen, da anvisningen giver dig vigtig information om sikkerhed ved installationen, brug og vedligehold af ovnen. Opbevar brugsanvisningen på et let tilgængeligt sted hvor de forskellige brugere af ovnen kan finde den. For eventuelte reperationer af ovnen, kontakt autoriserede service folk, og husk brug altid originale reservedele. Brug Ovnen må kun bruges på følgende måde. Ovnen er lavet til bagning af mad som herunder er beskrevet. Du kan tilberede mad i ovnen mellem 0ºC og 260ºC - Alle typer Bake-off. - Stegning/kogning af alle typer kød, fisk og grøntsager fra optøet eller frossen tilstand. - Genopvarmning af færdiglavet mad fra optøet eller frossen tilstand. Når du placerer mad i ovnen skal du have 20 mm afstand mellem brødet og ristene for at få den varme luft til at cirkulere på en god måde inden i ovnen. Undgå at strø salt på maden inden i selve ovnkammeret. Kontrolpanelet LineMiss ovnene findes med 2 typer kontrolpanel Damp(med fugtighed) og (uden fugtighed) Ovn model XF 100 XF 110 XF 130 XF 135 XF 138 XF 185 XF 185 XF 190 XF 195 Kontrolpanel

5 Vejledning for brug af classic kontrolpanel Ovnen kan køres både manuelt og ud fra programmeret tilstand. For hver bagning (både fra manuel- og programmeret brug) kan brugeren indstille tid og temperatur. Manuel kørsel Tænd/Sluk For at tænde ovnen trykker man på en af knapperne på kontrolpanelet og ovnen tænder automatisk. I displayet vil der stå Displayet som viser tid tænder sammen med lyset indeni ovnen. 15 minutter efter man er færdig med at bruge ovnen slukker den sig selv automatisk. Ovnen slukker ikke sig selv når den er i funktion. Select knap Billedet viser select knappen på ovntypen manuel Vælg funktion Den valgte knap, som er vist på billedet giver brugeren mulighed for at vælge mellem 2 funktioner: TID og TEMPERATUR. Justering af tid For at vælge indstilling af tid er det tilstrækkeligt at vælge + og knapperne (tiden kan sættes mellem 1 minut til 9 timer og 59 minutter). Hvis brugeren trykker en gang på når displayet viser 0.00 vil der stå INF i displayet, ovnen vil så køre kontinuerligt til du trykker på START/STOP knappen. Billedet viser justering af tid Justering af temperatur For at vælge indstilling af temperatur er det tilstrækkeligt at vælge + og knapperne (temperaturen kan sættes fra 0ºC til 260ºC start temperaturen er 180ºC). Billedet viser justering af temperatur Start / stop cyklusen Det er muligt at starte bage-processen kun ved at trykke på START/STOP knappen. Det er også muligt at stoppe bage-processen ved at trykke på START/STOP knappen. Når bageprocessen er færdig vil varmelegemerne samt ventilatormotoren slukke og et lydsignal vil bippe i ca. 15 sekunder. Tallene i displayet (0.00) vil blinke i 45 sekunder, temperaturen vil stå på det samme som i starten af bage-processen. START/STOP knappen vil fortsat være tændt. I slutningen af de 45 sekunder med blinking kan brugeren trykke på + - knappen og ovnen vil automatisk starte igen.

6 Ændring af bage parametre under brug af ovnen Når ovnen arbejder, er det muligt at ændre indstillingerne på temperatur og tid. Når ovnen arbejder i manuel: For at forandre mellem parameterne (tid og temperatur) skal brugeren trykke på SELECT knappen. Hvis du vælger tid I displayet vil du se den igangværende tid. Hvis du vælger temperatur i displayet vil det vise ovnens-temperatur og indstilt temperatur med 4 sekunders mellemrum. For at ændre tid eller temperatur, tryk på + eller knappen. Programmer Det er muligt at programmere hele 70 programmer. Lagring af et nyt program For at lave et nyt program er det vigtigt at følge processen, som er beskrevet nedenfor: For at få program valgene, tryk på P knappen på kontrolpanelet displayet vil da vise P01 Vælg hvilket program du vil programmere med + og knappen på panelet, du kan vælge mellem 01 til 70. Tryk så på SELECT knappen på panelet. Indstil så tid og temperatur, som er forklaret under manuel kørsel For at lagre programmet holdes MEM knappen på panelet inde, indtil du hører et bip, derefter kan MEM knappen slippes. Tryk på P knappen for at komme tilbage til manuel kørsel. Bagning med program Når man vil starte et program er det vigtigt at følge processen som er beskrevet nedenfor: Tryk på P, på kontrolpanelet vælg derefter med + og knappen hvilket program du ønsker at starte. Start så programmet med at trykke på START/STOP knappen på panelet. Når ovnen kører i et program vil det se ud som når du kører i manuel, men der kan ikke laves ændringer i programmet. Det er mulig af afbryde bagning i et program. Dette gøres ved at trykke på START/STOP knappen. Når bagetiden er slukket vil varmelegemerne og motorene slå fra og ovnen vil bippe i ca. 15 sekunder. Tallene i displayet (0.00) vil blinke i 45 sekunder, temperaturen vil stå på det samme som i starten af bage-processen. Gennem de 45 sekundene med blinking kan brugeren trykke på + - knappen og ovnen vil automatisk starte igen. Automatisk forvarming af ovnen Automatisk forvarming af ovnen vil kun ske ved kørsel i programmert tilstand. Når brugeren trykker på START/STOP knappen starter ovnen opvarmingen og du vil se PRE (preheating-opvarmning) i displayet. Når ovnen opnår indstillet temperatur vil du høre et langt bip. Så kan brugeren åbne døren og sætte produkterne ind i ovnen og lukke døren. Bemærk at den opnåede tilstand er ca. 30 grader over den indstillede værdi. Der er hermed lidt at tabe af, når ovnlågen åbnes. Det valgte program vil starte automatisk. Når produkterne er færdige vil brugeren høre et tilsvarende bip, ligesom når produkterne sættes ind i ovnen.

7 3.2 Dymamic kontrol panel. Brugsanvisning LineMiss med damp Kontrolpanel 1 - Knap til at vælge step i et program 2 - Lysdiode som viser hvilket step du er på i bageprogrammet 3 - Display som viser program, bagetid, temperatur og damp 4 - Lysdiode for bagetid 5 - Lysdiode for temperatur 6 - Lysdiode for damp 7 - Knap for at vælge tid, temperatur og damp 8 - Bage parameter stigende og faldende 9 - START/STOP bage knap 10 Knap for manuel påfyldning af vand (til raskeskab) 11 - Manuel/programvælger 12 - Knap for lagring af program 13 Vælg mellem menu for ovn / raskeskab 1. Advarsel Læs denne brugsanvisning nøje før du begynder at bruge ovnen, da denne anvisning giver dig vigtig information om sikkerhed ved installation, brug og vedligehold af ovnen. Opbevar brugsanvisningen på et let tilgængligt sted, hvor de forskellige brugere af ovnen nemt kan finde den. For eventuelle reperationer af ovnen kontakt autoriserede service folk, og husk brug altid originale reservedele. 2. Brug af ovnen. Ovnen må kun bruges på den følgende måde. Ovnen er lavet til bagning af mad som er beskrevet herunder. Du kan tilberede mad i ovnen mellem 0ºC og 260ºC - Alle typer Bake-off - Stegning/kogning af alle typer kød, fisk og grøntsager fra optøet eller frossen tilstand. - Genopvarmning af færdiglavet mad fra optøet eller frossen tilstand. Når du placerer mad i ovnkammeret skal du have mindst 20 mm afstand mellem pladerne for at få den varme luft til at cirkulere på en god måde indeni ovnen. Undgå at komme salt på maden indeni selve ovnkammeret. 3. Kontrolpanelet LineMiss ovnene findes med 2 typer kontrolpanel (med damp) og Manuel (uden damp) Ovn model XF 100 XF 110 XF 130 XF 135 XF 138 XF 185 XF 185 XF 190 XF 195 Kontrolpanel

8 3.1. Vejledning for brug af classic kontrolpanel Ovnen kan køres både manuelt og fra programmeret tilstand. For hver bagning (både fra manuel- og programmeret kørsel) kan brugeren indstille hvert program med 3 step. For hvert step er det muligt at indstille tid, ønsket temperatur og procentvis ønsket damp. Manuel kørsel Tænd/Sluk For at tænde ovnen trykker man på en af knapperne på kontrolpanelet og ovnen tænder automatisk. I displayet vil det stå Displayet som viser tid tænder sammen med lyset indeni ovnen. 15 minutter efter man er færdig med at bruge ovnen slukker den sig selv automatisk. Ovnen slukker ikke sig selv når den er i funktion. Select knap Billedet viser select knappen på ovntypen Vælg funktion Den valgte knap, som er vist på billedet giver brugeren mulighed for at vælge mellem 3 funktioner: TID, TEMPERATUR OG DAMP. Justering af tid For at vælge indstilling af tid er det tilstrækkeligt at vælge + og knapperne (tiden kan sættes mellem 1 minut til 9 timer og 59 minutter). Hvis brugeren trykker en gang på når displayet viser 0.00 vil der stå INF i displayet, ovnen vil så køre kontinuerligt til du trykker på START/STOP knappen. Billedet viser justering af tid Justering af temperatur For at vælge indstilling af temperatur er det tilstrækkeligt at vælge + og knapperne (temperaturen kan sættes fra 0ºC til 260ºC start temperaturen er 180ºC). Billedet viser justering af temperatur Justering af damp For at vælge indstilling af damp er det tilstrækkeligt at vælge + og knapperne (dampen kan sættes fra 0 til 100% med 20% på hvert niveau).

9 Step knappen Step knappen giver brugeren mulighed for at programmere flere trin i et og samme program. Start / stop cyklusen Det er muligt at starte bage-processen kun ved at trykke på START/STOP knappen. Det er også muligt at stoppe bage-processen ved at trykke på START/STOP knappen. Når bage-processen er færdig vil varmelegemerne samt ventilatormotoren slukke og et lydsignal vil bippe i ca. 15 sekunder. Tallene i displayet (0.00) vil blinke i 45 sekunder, temperaturen vil stå på det samme som i starten af bage-processen. START/STOP knappen vil fortsat være tændt. I slutningen af de 45 sekunder med blinking kan brugeren trykke på + - knappen og ovnen vil automatisk starte igen. Ændring af bage parametre under brug af ovnen Når ovnen arbejder, er det muligt at ændre indstillingerne af temperaturen og tid. Når ovnen arbejder i manuel: For at forandre mellem parametrene (tid og temperatur) skal brugeren trykke på SELECT knappen. Hvis du vælger tid I displayet vil du se den igangværende tid. Hvis du vælger temperatur i displayet vil det vise ovnens-temperatur og indstilt temperatur med 4 sekunders mellemrum. For at ændre tid eller temperatur tryk på + eller knappen. Programmer Det er mulig at programmere hele 70 programmer Lagring af et nyt program For at lave et nyt program er det vigtigt at følge processen som er beskrevet nedenfor: For at få program valgene tryk på P knappen på kontrolpanelet displayet vil da vise P01 Vælg hvilket program du vil programmere med + og knappen på panelet, du kan vælge mellem 01 til 70. Tryk så på SELECT knappen på panelet. Indstil så tid og temperatur som forklaret under manuel kørsel For at lagre programmet holdes MEM knappen på panelet inde, indtil du hører et bip, derefter kan MEM knappen slippes. Tryk på P knappen for at komme tilbage til manuel kørsel. Bagning med program Når man vil starte et program er det vigtigt at følge processen som er beskrevet nedenfor: Tryk på P på kontrolpanelet vælg derefter med + og knappen hvilket program du ønsker at starte. Start så programmet med at trykke på START/STOP knappen på panelet. Når ovnen kører i et program, vil det se ud som når du kører i manuel, men der kan ikke laves ændringer i programmet. Det er muligt af afbryde bagning i et program, dette gøres ved at trykke på START/STOP knappen. Når bagetiden er slut vil varmelegemerne og motorene slå fra og ovnen vil bippe i ca. 15 sekunder. Tallene i displayet (0.00) vil blinke i 45 sekunder, temperaturen vil stå på det samme som i starten af bage-processen. Gennem de 45 sekunder med blinking kan brugeren trykke på + - knappen og ovnen vil automatisk starte igen. Automatisk forvarming af ovnen Automatisk forvarming af ovnen vil kun ske ved kørsel i programmeret tilstand. Når brugeren trykker på START/STOP knappen starter ovnen opvarmingen og du vil se PRE (preheating-opvarmning) i displayet. Når ovnen opnår indstillet temperatur vil man høre et langt bip. Så kan brugeren åbne døren og sætte produkterne ind i ovnen og lukke døren. Bemærk at den opnåede tilstand er ca. 30 grader over den indstillede værdi. Der er hermed lidt at tabe af, når ovnlågen er åben. Det valgte program vil starte automatisk. Når produkterne er færdige vil brugeren høre et tilsvarende bip, ligesom når produkterne sattes ind i ovnen.

10 3.3 Manuelt kontrol panel. Brugsanvisning LineMiss Manuel ovn Tiden stilles ved at dreje knappen i venstre side med uret. Uret kan stilles fra minutter. Ved at dreje knappen modsat uret kan man få ovnen til at køre konstant. Når man stiller knappen starter ovnen og lyset i ovnen tændes. Temperatur knappen sidder til højre. Temperaturen kan sættes fra grader celcius. Lyset ved temperatur går ud når temperaturen er nået. Generelt for LineMiss ovnene. Alle LineMiss ovne har reversible motorer hvilket betyder at motoren skifter retning hvert 2. minut. Dette sker for at opnå den mest optimale luftcirkulation. 4. rengøring Før man starter rengøring eller vedligeholdelse skal strømmen tages fra og ovnen køles ned. Inden første brug af ovnen: Vask metal delene med varmt sæbevand og tør det af. Vask aldrig ovnen udvendigt eller indvendigt med syreholdige eller andre aggressive rengøringsmidler. Lad ovnen køre med tomt ovnkammer i 30 minutter ved 200 grader celcius. Generelt: Efter hver brug af ovnen bør man vaske ovnkammeret af. Vask aldrig ovnen udvendigt eller indvendigt med syreholdige eller andre aggressive rengøringsmidler. Brug aldrig højtryksrenser ved rengøring af ovne. 5. Ved nedbrud Hvis der er et nedbrud skal produktet slås fra. Tag strømmen fra. Kontakt en autoriseret service teknikker.

11 Tilberedningsprincipper: Tilberednings metoder. Konvektion tilberedning sker via varm luft der cirkulerer rundt i ovnkammeret. Det betyder at der tilberedes med en homogen luftcirkulation. Derved vil der også ske en jævn og perfekt bagning ved fyldt ovn. Fordelen er desuden at der kan tilberedes flere forskellige typer produkter på samme tid. Så længe det skal ske ved samme temperatur. Konvektion og damp tilberedning sker via varm luft tilsat damp. Advarsel: Opvarm ovnen til ca. 30 grader højere end den ønskede temperatur før hver bagning. Brug af højere temperatur end den egnet til produktet vil føre til ujævn bagning. Ved bagning af brød skal der være mindst 20 mm luft mellem produkterne og pladerne. Overfyld ikke pladerne Almindelig vedligeholdelse: Produktet bør mindst en gang årligt tjekkes af en UNOX service teknikker. Alt service skal udføres af en UNOX teknikker. Før vedligeholdelse bør produktet kobles fra alt strøm og køles ned. Ved at fjerne forreste kontrolpanel eller bagpanelet er der adgang til alle komponenter til servicering og vedligeholdelse. Produktet indeholder en sikkerhedstermostat ved overophedning. Denne sikkerhedstermostat finder man i bunden af bagpanelet. Fjern det sorte låg og tryk den lille knap ind igen. Hvis termostaten slår fra igen bør et UNOX service center kontaktes. HUSK altid ved vedligeholdelse eller rengøring at slå strømmen fra! 6. Fejlmeddelser Se side 14 i den engelske udgave af instruktionsbogen (som også bør gemmes!), eller kontakt UNOX service center. Flere fejl kan ses og afklares på disse sider. ENDNU ENGANG TILLYKKE MED JERES NYE UNOX PRODUKT VI VIL SE FREM TIL ET GODT SAMARBEJDE. Coba Aps Trafikcenter Sæby Syd Sæby Tel

ELEKTRISK VARMLUFTOVN

ELEKTRISK VARMLUFTOVN BETJENINGSVEJLEDNING FOR ELEKTRISK VARMLUFTOVN MODEL KF 630 D UD KF 733 D UD KF 937 D UD KF 966 D AL UD KF 966 D UD EU KONFORMITETSERKLÆRING Undertegnede fabrikant erklærer herved under eget ansvar at

Læs mere

Mælkeskummer. Model Nr: 2137. Generel vejledning om pleje og sikkerhed

Mælkeskummer. Model Nr: 2137. Generel vejledning om pleje og sikkerhed Mælkeskummer Model Nr: 2137 Generel vejledning om pleje og sikkerhed Tak, fordi du har valgt en elektrisk mælkeskummer. Apparatet er designet og fremstillet efter høje standarder, og ved korrekt brug og

Læs mere

Ovn Instruktions Manual. ChefTop / BakerTop. CE (UNOX S.p.A, Vigodarzere, Padova, Italy)

Ovn Instruktions Manual. ChefTop / BakerTop. CE (UNOX S.p.A, Vigodarzere, Padova, Italy) Ovn Instruktions Manual. ChefTop / BakerTop. CE 05-2007 (UNOX S.p.A, 35010 Vigodarzere, Padova, Italy) Kære kunde. Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke dig og lykønske dig med dit nye UNOX produkt.

Læs mere

BRUGSANVISNING. Cavecool Joy Opal - CC06BM

BRUGSANVISNING. Cavecool Joy Opal - CC06BM BRUGSANVISNING Cavecool Joy Opal - CC06BM WWW.CAVECOOL.COM 1 Generelt Læs informationerne i denne brugsanvisning, så De bliver bekendt med deres ny vinkøleskab så hurtigt som muligt og straks benytter

Læs mere

BRUGSANVISNING. Cavecool Primo Pearl CC160B

BRUGSANVISNING. Cavecool Primo Pearl CC160B BRUGSANVISNING Cavecool Primo Pearl CC160B WWW.CAVECOOL.COM 1 Generelt Læs informationerne i denne brugsanvisning, så De bliver bekendt med deres ny vinkøleskab så hurtigt som muligt og straks benytter

Læs mere

EL-PANEL. Best.nr W 1000W 1500W 2000W. Brugsanvisning VIGTIGT

EL-PANEL. Best.nr W 1000W 1500W 2000W. Brugsanvisning VIGTIGT EL-PANEL Best.nr. 13854 13855 13856-13857 500W 1000W 1500W 2000W Brugsanvisning Kære kunde, Tillykke med deres nye Heatmax el-panel! VIGTIGT Læs grundigt denne brugsanvisning igennem inden brug og gem

Læs mere

W 1000W 1500W 2000W

W 1000W 1500W 2000W EL-PANEL Best.nr. 13854 13855 13856-13857 500W 1000W 1500W 2000W Brugsanvisning Kære kunde, Tillykke med deres nye Heatmax el-panel! VIGTIGT Læs grundigt denne brugsanvisning igennem inden brug og gem

Læs mere

Sachs & Grut Blegdamsvej 28G 2200 københavn N tlf / Alle priser er incl. 25% moms.

Sachs & Grut Blegdamsvej 28G 2200 københavn N tlf / Alle priser er incl. 25% moms. WWW.SACHS-GRUT.DK 2015 MULTI-COOKER Multikogeren kan monteres på komfurer over 1000mm til højre eller til venstre. BESKRIVELSE: Beholder: 336x308x200mm Kapacitet: 12 liter Varmeelement: 3.kW Automatisk

Læs mere

DK Brugsanvisning TIMER

DK Brugsanvisning TIMER DK Brugsanvisning TIMER 1 2 ON/OFF 3 CALC 6 4 TIMER 5 7 2 Læs sikkerheds- og brugsanvisningen omhyggeligt igennem før brug Sikkerhedsanvisninger: Sørg for, at strømforsyningen i din husstand svarer til

Læs mere

KØLESKAB WASCO K85A BRUGSANVISNING

KØLESKAB WASCO K85A BRUGSANVISNING KØLESKAB WASCO K85A BRUGSANVISNING Generel beskrivelse af køleskabet 1. Topplade 2. Termostat 3. Låg til grønsagsskuffe 4. Justerbar fod 5. Indsats til æg 6. Dørhylde 7. Flaskeholder 8. Flaskehylde Transport

Læs mere

Brugsanvisning. Frostsikringsanlæg, Aqualine Varenr.: Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf I Fax I

Brugsanvisning. Frostsikringsanlæg, Aqualine Varenr.: Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf I Fax I Brugsanvisning Frostsikringsanlæg, Aqualine Varenr.: 90 27 791 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra P. Lindberg! Inden installering

Læs mere

Brugsanvisning. Mælkeskummer DA Brugsanvisning og sikkerhedsbestemmelser. Læs denne vejledning omhyggeligt. Kun til husholdningsbrug.

Brugsanvisning. Mælkeskummer DA Brugsanvisning og sikkerhedsbestemmelser. Læs denne vejledning omhyggeligt. Kun til husholdningsbrug. Brugsanvisning Mælkeskummer 423008 DA Brugsanvisning og sikkerhedsbestemmelser. Læs denne vejledning omhyggeligt. Kun til husholdningsbrug. g DANSK DANSK g SIKKERHEDSFORSKRIFTER Læs denne vejledning, da

Læs mere

Brugervejledning. Brødrister. Instruktioner inden ibrugtagning. Opbevar venligst denne brugervejledning til fremtidig reference.

Brugervejledning. Brødrister. Instruktioner inden ibrugtagning. Opbevar venligst denne brugervejledning til fremtidig reference. Brugervejledning Brødrister Instruktioner inden ibrugtagning. Opbevar venligst denne brugervejledning til fremtidig reference. 1. Vigtige instruktioner 1. Læs venligst instruktionerne, før du tager apparatet

Læs mere

Kontaktgrill. Model Nr.: 1666 BRUGSANVISNING

Kontaktgrill. Model Nr.: 1666 BRUGSANVISNING Kontaktgrill Model Nr.: 1666 BRUGSANVISNING For din sikkerheds skyld og for at du kan blive ved med at have glæde af dette produkt, skal du altid læse instruktionsbogen grundigt inden brug. VIGTIGE SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER

Læs mere

TRANSPORTABEL ISTERNINGMASKINE

TRANSPORTABEL ISTERNINGMASKINE TRANSPORTABEL ISTERNINGMASKINE Brugervejledning Læs brugervejledningen omhyggeligt før ibrugtagning af ismaskinen. Gem brugervejledningen til senere brug. BESKRIVELSE AF ISMASKINEN 1. Øverste kappe 2.

Læs mere

W 1000W 1500W 2000W

W 1000W 1500W 2000W EL-PANEL Best.nr. 6334 6346 6913 6948 500W 1000W 1500W 2000W Brugsanvisning Kære kunde, Tillykke med deres nye Heatmax El-panel! VIGTIGT Læs grundigt denne brugsanvisning igennem inden brug og gem den

Læs mere

BRUGER MANUAL. * Brugervejledning * Generelle Specifikationer * Installation og vedligeholdelse

BRUGER MANUAL. * Brugervejledning * Generelle Specifikationer * Installation og vedligeholdelse BRUGER MANUAL * Brugervejledning * Generelle Specifikationer * Installation og vedligeholdelse 1 Tak fordi du har valgt vores automatiske pumpestation. Læs venligst denne bruger manual grundigt, inden

Læs mere

Instruktions Manual. Vinkøler: WKT55LI250S1

Instruktions Manual. Vinkøler: WKT55LI250S1 Instruktions Manual Vinkøler: WKT55LI250S1 Produkt oversigt Kontrol panel Justerbare hylder Dørhåndtag Mindre hylder Skærmplade Glasdør Nivelleringsfødder Installering af vinkøler Lokalisering Når du udvælger

Læs mere

VARMEBLÆSER V~

VARMEBLÆSER V~ VARMEBLÆSER 220-240V~ 50-60Hz 2000W MANUAL HN nr. 13859 Produktet er ikke egnet som primær varmekilde. SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER 1. Læs brugsanvisningen grundigt igennem inden brug. 2. Varmeblæseren må

Læs mere

Dansk Vejledning Sous Vide PC-SV1112

Dansk Vejledning Sous Vide PC-SV1112 Dansk Vejledning Sous Vide PC-SV1112 1. Markering af Max max vandstand 2. Låg 3. Håndtag 4. Motorhus 5. Kontrol panel 6. Display 7. Tang 8. Holder Læs venligst disse instrukser inden brug af produktet

Læs mere

ELEKTRISK KONVEKTOR RADIATOR 2000 W

ELEKTRISK KONVEKTOR RADIATOR 2000 W ELEKTRISK KONVEKTOR RADIATOR 2000 W ART NR 330340 EAN NR 5709133330309 LÆS BRUGERMANUAL FØR BRUG. SIKKERHEDSANVISNINGER Læs brugermanualen grundigt igennem før brug. Radiatoren er ikke beregnet til brug

Læs mere

VARMEBLÆSER 230V~ 50Hz 1500W MANUAL HN nr

VARMEBLÆSER 230V~ 50Hz 1500W MANUAL HN nr VARMEBLÆSER 230V~ 50Hz 1500W MANUAL HN nr. 12651 SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER 1. Læs brugsanvisningen grundigt igennem inden brug. 2. Varmeblæseren må kun tilsluttes 230V. 3. Opbevares utilgængeligt for

Læs mere

Brugsanvisning for AMERICA TURBO - MOTORRUGEMASKINE

Brugsanvisning for AMERICA TURBO - MOTORRUGEMASKINE Brugsanvisning for AMERICA TURBO - MOTORRUGEMASKINE VIGTIGT: Læs denne vejledning grundigt igennem før De begynder udrugningen, da det vil øge resultatet. 1. Placering af rugemaskinen: Det vil være en

Læs mere

6334 6346 6913 6948 500W 1000W 1500W 2000W

6334 6346 6913 6948 500W 1000W 1500W 2000W EL-PANEL Best.nr. 6334 6346 6913 6948 500W 1000W 1500W 2000W Brugsanvisning Kære kunde, Tillykke med deres nye Heatmax El-panel! VIGTIGT Læs grundigt denne brugsanvisning igennem inden brug og gem den

Læs mere

Samle- og installationsvejledning

Samle- og installationsvejledning Samle- og installationsvejledning Alaska Udendørs hot tub 1 Indhold Indhold... 2 Oversigt... 3 Montage... 4 Brugsvejledning... Vedlligeholdelse... Eventuelle mangler eller reklamationer... Service og rådgivning...

Læs mere

Animo 1. GENEREL BESKRIVELSE

Animo 1. GENEREL BESKRIVELSE Animo Denne instruktion er for brugere af Animo vandopvarmningsbeholder, type WKT-Dn. Læs denne instruktion omhyggeligt, da det bevirker bedst og mest sikker brug af maskinen. 1. GENEREL BESKRIVELSE Vandopbevaringsbeholderen

Læs mere

Wasco affugter WASCO 10. Instruktionsbog. Læs og gem disse instruktioner for fremtidig brug

Wasco affugter WASCO 10. Instruktionsbog. Læs og gem disse instruktioner for fremtidig brug Wasco affugter Instruktionsbog WASCO 10 Læs og gem disse instruktioner for fremtidig brug Indholdsfortegnelse Vær venlig at give dig tid til at læse denne manual omhyggeligt før brug og gem den for fremtidig

Læs mere

VEDLIGEHOLDELSE OG RENGØRING AF APPARATET

VEDLIGEHOLDELSE OG RENGØRING AF APPARATET Brugsanvisninger FØRSTE GANGS BRUG Sæt stikket i stikkontakten. På nogle modeller kan lydsignalet blive aktiveret. Det betyder, at temperaturalarmen er aktiveret: Tryk på knappen, for at stoppe alarmernes

Læs mere

BRUGERMANUAL. Isterningmaskine (IM-006S)

BRUGERMANUAL. Isterningmaskine (IM-006S) BRUGERMANUAL Isterningmaskine (IM-006S) Indholdsfortegnelse Vigtige sikkerhedsinstruktioner 1 Forbered din isterningmaskine til brug Vigtige sikkerhedstips 2 Lær din maskine at kende 3 Brugervejledning

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING INDHOLDSFORTEGNELSE

BRUGERVEJLEDNING INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE VIGTIG information 2 Advarsler 2 Sikkerhedsforanstaltninger 3 Produktoversigt 4 Opsætning 4 Rørføringsforslag 5 Brug 6 Elektrisk diagram 6 Specifikationer 7 WEEE info. 7 1 VIGTIG information

Læs mere

WMT 10. INSTALLATIONSMANUAL Elektronisk kontrolpanel for fan coil - væghængt installation

WMT 10. INSTALLATIONSMANUAL Elektronisk kontrolpanel for fan coil - væghængt installation WMT 10 INSTALLATIONSMANUAL Elektronisk kontrolpanel for fan coil - væghængt installation Beskrivelse WMT 10 termostaten er et styringspanel for fan coils til vægmontering. Styring af driftsfunktioner på

Læs mere

Hurtig vejledning. De ideelle temperaturer til opbevaring af madvarer er allerede indstillet på fabrikken.

Hurtig vejledning. De ideelle temperaturer til opbevaring af madvarer er allerede indstillet på fabrikken. Produktkort Hurtig vejledning A. Betjeningspanel B. Lys (LED-system) C. Fryserklapper (indfrysningsområde) D. Shock freeze E. Fryserens midterste skuffe (indfrysningsområde) F. Fryserens lille skuffe

Læs mere

Elektrisk lavastensgrill / Vandgrill Installation og betjening

Elektrisk lavastensgrill / Vandgrill Installation og betjening Elektrisk lavastensgrill / Vandgrill Installation og betjening Sikkerhedsanvisninger Dette dokument indeholder vigtig information omkring montering, betjening og vedligeholdelse. Opbevar altid manualen

Læs mere

Mivita. Forhandles af: Læs denne brugsanvisning omhyggeligt, før du bruger din espresso-kaffemaskine

Mivita. Forhandles af: Læs denne brugsanvisning omhyggeligt, før du bruger din espresso-kaffemaskine Forhandles af: Mivita Læs denne brugsanvisning omhyggeligt, før du bruger din espresso-kaffemaskine VIGTIGT: Opbevar nedenstående serienummer på din kaffemaskine til eventuel senere brug. Kun til husholdningsbrug.

Læs mere

BRUGSVEJLENDNING FOR UDTR ÆKSEMHÆTTE SILVERLINE KRYSTAL

BRUGSVEJLENDNING FOR UDTR ÆKSEMHÆTTE SILVERLINE KRYSTAL BRUGSVEJLENDNING FOR UDTR ÆKSEMHÆTTE SILVERLINE KRYSTAL SILVERLINE VÆGEMHÆTTE Tillykke med Deres nye Silverline emhætte. For at De kan få størst mulig glæde af emhætten og sikre den længst mulige levetid,

Læs mere

Brugermanual KSB 105

Brugermanual KSB 105 Brugermanual KSB 105 Generel beskrivelse af køleskabet 1. Topplade 2. Låge til frostboks 3. Termostat 4. Hylde 5. Grønsagsskuffe 6. Grønsagsskuffe 7. Justerbar fod 8. Indsats til æg 9. Dørhylde 10. Flaskeholder

Læs mere

SWISSCAVE VINKØLESKAB. Brugsanvisning. Model: WL440x/450x

SWISSCAVE VINKØLESKAB. Brugsanvisning. Model: WL440x/450x SWISSCAVE VINKØLESKAB Brugsanvisning Model: WL440x/450x Distributør i Skandinavien: Wineandbarrels A/S info@wineandbarrels.com Tak fordi du har købt et SWISSCAVE vinkøleskab. Læs og følg venligst alle

Læs mere

H. JESSEN JÜRGENSEN A/S

H. JESSEN JÜRGENSEN A/S H. JESSEN JÜRGENSEN A/S - alt til klima- og køleanlæg Model FCTB Gulv-/ væg- og loftmodel - indedel (kun køling) BETJENINGSVEJLEDNING Læs denne vejledning grundigt igennem og opbevar den til senere brug.

Læs mere

Samle- og installationsvejledning

Samle- og installationsvejledning Samle- og installationsvejledning Alaska Udendørs hot tub 1 Indhold Indhold... 2 Oversigt... 3 Montage... 4 Brugsvejledning... 9 Vedlligeholdelse... 10 Kontakt... 12 Læs denne vejledning igennem før du

Læs mere

INSTRUKTIONSMANUAL FOR SERVERINGSDISK med indbygget varme

INSTRUKTIONSMANUAL FOR SERVERINGSDISK med indbygget varme INSTRUKTIONSMANUAL FOR SERVERINGSDISK med indbygget varme - SANTANA - - SANTAFE - - GEVENDE - SANTANA SERIEN : SA-HL133 SA-HL164 SA-HL205 SANTAFE SERIEN : SF-HL133 SF-HL164 SF-HL205 GEVENDE SERIEN : GE-HL133

Læs mere

NY-20DT 9 RIBBER 2000W MED TIMER

NY-20DT 9 RIBBER 2000W MED TIMER OLIERADIATOR HN nr. 13877 Manual Produktet er ikke egnet som primær varmekilde. NY-20DT 9 RIBBER 2000W MED TIMER SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER 1. Læs brugsanvisningen grundigt igennem inden brug og gem den

Læs mere

BETJENINGSVEJLEDNING FOR PERCOSTAR KAFFEMASKINE

BETJENINGSVEJLEDNING FOR PERCOSTAR KAFFEMASKINE BETJENINGSVEJLEDNING FOR PERCOSTAR KAFFEMASKINE Dette apparat er i overensstemmelse med følgende direktiver: Fabrikanten forbeholder sig ret til ændring af maskinen eller indholdet af manualen, uden forudgående

Læs mere

Hurtig vejledning. Læs brugervejledningen omhyggeligt, før apparatet tages i brug.

Hurtig vejledning. Læs brugervejledningen omhyggeligt, før apparatet tages i brug. Produktkort Hurtig vejledning Læs brugervejledningen omhyggeligt, før apparatet tages i brug. Køleafdeling A.Ventilator og antibakterie- og deodorantfilter (afhængigt af model) B. Lampe eller lysdiode

Læs mere

GAS KOGEPLADER BRUGS OG INSTALLATIONS- VEJLEDNING

GAS KOGEPLADER BRUGS OG INSTALLATIONS- VEJLEDNING GAS KOGEPLADER BRUGS OG INSTALLATIONS- VEJLEDNING 1 Indhold Indhold 2 General information 2 Garanti bestemmelser 3 Vigtin information vedrørende sikkerhed. 3 Sådan bruges apparatet 4 Rengøring og vedligeholdelse

Læs mere

Frostsikrings anlæg 220V Rustfri stål model. Til årg. 2016

Frostsikrings anlæg 220V Rustfri stål model. Til årg. 2016 Brugsanvisning Varenr.: 9027791 Frostsikrings anlæg 220V Rustfri stål model. Til årg. 2016 Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Frostsikringsanlæg Aqualine Varenr.:

Læs mere

HVA/HVM BRUGERVEJLEDNING UM_DA. Part No.: _01

HVA/HVM BRUGERVEJLEDNING UM_DA. Part No.: _01 BRUGERVEJLEDNING UM_DA Part No.: 1764190_01 INDHOLD INDHOLD... 2 GENERELT... 3 Introduktion...3 Advarsler...3 Forholdsregler...3 Tilsigtet brug...3 Fakta og vægt...4 OVERSIGT OVER KOMPONENTER... 5 INSTALLATION

Læs mere

ELEKTRISK RADIATOR 1000 W

ELEKTRISK RADIATOR 1000 W ELEKTRISK RADIATOR 1000 W ART NR 330315 EAN NR 5709133330255 LÆS BRUGERMANUAL FØR BRUG. SIKKERHEDSANVISNINGER Læs brugermanualen grundigt igennem før brug. Radiatoren er ikke beregnet til brug udendørs.

Læs mere

Manual Røremaskine Model: MK-36

Manual Røremaskine Model: MK-36 Manual Røremaskine Model: MK-36 Læs grundigt igennem inden ibrugtagning og gem til senere brug Dele 1. Øvre kabinet 5. Bund cover 9. Æggepisker 2. Låg til skål 6. Gummi fødder 10. Dejkrog 3. Mixe skål

Læs mere

VINKØLESKAB. Brugsanvisning. Model: H320F-1T-S H320F-2T-S H320P-1T-S H320F-1T-G H320F-2T-G H320P-1T-G H320F-1T-B H320F-2T-B H320P-1T-B

VINKØLESKAB. Brugsanvisning. Model: H320F-1T-S H320F-2T-S H320P-1T-S H320F-1T-G H320F-2T-G H320P-1T-G H320F-1T-B H320F-2T-B H320P-1T-B VINKØLESKAB Brugsanvisning Model: H320F-1T-S H320F-2T-S H320P-1T-S H320F-1T-G H320F-2T-G H320P-1T-G H320F-1T-B H320F-2T-B H320P-1T-B Distributør i Skandinavien: wineandbarrels.com 1 Tak fordi du har købt

Læs mere

Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEV907EX

Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEV907EX Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEV907EX Tak, fordi du valgte vores emhætte. Læs denne brugsanvisning grundigt, Inden emhætten tages i brug. Monteringen skal foretages af en kvalificeret og

Læs mere

MEN-001-B GARAGEPORTÅBNER MONTERINGSVEJLEDNING

MEN-001-B GARAGEPORTÅBNER MONTERINGSVEJLEDNING MEN-001-B GARAGEPORTÅBNER MONTERINGSVEJLEDNING INDHOLDSFORTEGNELSE Sikkerhedsforanstaltninger.....1 Nødvendigt værktøj...1 Montering af garageportåbneren...2-6 Montering af skinnerne..7-8 Stramning af

Læs mere

V 50/60Hz 120W

V 50/60Hz 120W STØVSUGER MODEL: 17Z0C Best.nr. 1025 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 120W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG

Læs mere

INDBYGNINGSOVNE EIC 01 EIC 02 EIC 06 EIC 07 EIC 08 UNDERBYGNINGSOVNE EIC 03 EIC 04 EIC 05 EIC 09. Brugs- og vedligeholdelsesanvisning

INDBYGNINGSOVNE EIC 01 EIC 02 EIC 06 EIC 07 EIC 08 UNDERBYGNINGSOVNE EIC 03 EIC 04 EIC 05 EIC 09. Brugs- og vedligeholdelsesanvisning DK INDBYGNINGSOVNE EIC 01 EIC 02 EIC 06 EIC 07 EIC 08 UNDERBYGNINGSOVNE EIC 03 EIC 04 EIC 05 EIC 09 Brugs- og vedligeholdelsesanvisning KÆRE KUNDE Vi takker Dem og gratulerer Dem for Deres valg. Dette

Læs mere

Wasco Askesuger Best.nr. 1506

Wasco Askesuger Best.nr. 1506 Wasco Askesuger Best.nr. 1506 Modelnavn: MAC173-1200W-20L 1/6 SIKKERHEDSINSTRUKTIONER OG ADVARSLER VIGTIGE SIKKERHEDSINSTRUKTIONER Læs og forstå alle instruktionerne i denne vejledning før brug af askesugeren

Læs mere

A B D E F G H I L M N O Q R. Hurtig vejledning. Læs brugervejledningen omhyggeligt, før apparatet tages i brug.

A B D E F G H I L M N O Q R. Hurtig vejledning. Læs brugervejledningen omhyggeligt, før apparatet tages i brug. Produktkort Hurtig vejledning Læs brugervejledningen omhyggeligt, før apparatet tages i brug. A B D E F G H I L M N O C P Q R Køleafdeling A. Betjeningspanel B. Ventilator med antibakterie- og deodorantfilter

Læs mere

Brugervejledning. Kedel. Instruktioner inden ibrugtagning. Opbevar venligst denne brugervejledning til fremtidig reference.

Brugervejledning. Kedel. Instruktioner inden ibrugtagning. Opbevar venligst denne brugervejledning til fremtidig reference. Brugervejledning Kedel Instruktioner inden ibrugtagning. Opbevar venligst denne brugervejledning til fremtidig reference. 1. Vigtige instruktioner Læs disse instruktioner omhyggeligt, før du bruger apparatet

Læs mere

Elkedel Brugsanvisning

Elkedel Brugsanvisning Tillykke med købet af denne elkedel! Læs venligst brugsanvisningen omhyggeligt, inden elkedelen tages i brug, og gem brugsanvisningen til fremtidig brug. Elkedel Brugsanvisning Model: MK-17S17C Sikkerhedsforanstaltninger

Læs mere

Miniovn med kogeplader 30 liter ovn

Miniovn med kogeplader 30 liter ovn Miniovn med kogeplader 30 liter ovn Model nr. TO-30AB-1 Læs grundigt igennem inden ibrugtagning. Vigtige sikkerhedsforanstaltninger Når man bruger elektriske apparater, skal man altid følge almindelige

Læs mere

TOP ACCESS Automatisk bundstøvsuger BRUGERMANUAL

TOP ACCESS Automatisk bundstøvsuger BRUGERMANUAL TOP ACCESS Automatisk bundstøvsuger BRUGERMANUAL VIGTIGE SIKKERHEDSINSTRUKTIOER LÆS OG FØLG INSTRUKTIONERNE VIGTIGT: Først når bundsugeren er helt under vand tilsluttes en til strømstikket og der tændes

Læs mere

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax Brugsanvisning Varenr.: 9053525 Frostsikrings anlæg 220V Coatet aluhus. Model 2017 Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Frostsikringsanlæg Aqualine Varenr.:

Læs mere

Kitchen. gourmet 23 // toaster oven // Type Convection feature // Capacity 23 L // Easy to clean cavity // Variable thermostat 100 C C //

Kitchen. gourmet 23 // toaster oven // Type Convection feature // Capacity 23 L // Easy to clean cavity // Variable thermostat 100 C C // Kitchen gourmet 23 // toaster oven // Capacity 23 L // Convection feature // Easy to clean cavity // Variable thermostat 100 C - 250 C // Incl. baking tray, wire rack and handle // 60 min. mechanical timer

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING TÆND-SLUK ENHED

BRUGERVEJLEDNING TÆND-SLUK ENHED BRUGERVEJLEDNING TÆND-SLUK ENHED Side 1 til tænd-sluk enheden Introduktion Med tænd-sluk enheden fra LOCKON kan du styre strømmen i din bolig. Du kender princippet fra de traditionelle tænd-sluk ure, der

Læs mere

Mælketransporter m. pasteuriseringsfunktion 200 liter

Mælketransporter m. pasteuriseringsfunktion 200 liter DK Original Brugsanvisning Varenr.: 9059996 Mælketransporter m. pasteuriseringsfunktion 200 liter Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Mælketransporter - Varenr.

Læs mere

BETJENINGSVEJLEDNING. Cod. Q600020020 - Rev. A 10/06

BETJENINGSVEJLEDNING. Cod. Q600020020 - Rev. A 10/06 BETJENINGSVEJLEDNING Cod. Q600020020 - Rev. A 10/06 Den rette afskaffelse af dette produkt (elektrisk og elektronisk affald) (Anvendes i den Europæiske Union og andre Europæiske lande med separat genbrugsanordninger)

Læs mere

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER INSTALLATIONS MANUALEN SKAL GENNEMLÆSES OMHYGGELIG FØR IBRUGTAGNING ADVARSEL FOR SIKKER INSTALLATION Inden installation af automatikken skal balance fjederen på

Læs mere

2007/2. Clean Mate IVO. DK Betjeningsvejledning. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel

2007/2. Clean Mate IVO. DK Betjeningsvejledning. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel 2007/2 DK Betjeningsvejledning Clean Mate IVO Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas.dk 1. Indholdsfortegnelse 2. Sikkerhedsforskrifter... 3 3.

Læs mere

Hurtig vejledning. Læs brugervejledningen omhyggeligt, inden apparatet tages i brug.

Hurtig vejledning. Læs brugervejledningen omhyggeligt, inden apparatet tages i brug. Produktkort Hurtig vejledning Læs brugervejledningen omhyggeligt, inden apparatet tages i brug. A. Ventilator og antibakterie- og deodorantfilter (afhængigt af model) B. Betjeningspanel med lysdioder

Læs mere

VINKØLESKAB BRUGSANVISNING

VINKØLESKAB BRUGSANVISNING VINKØLESKAB BRUGSANVISNING Model: Pevino P168S Pevino P168D WWW.PEVINO.COM - 1 - TAK FOR DIT KØB AF ET PEVINO VINKØLESKAB. VENLIGST LÆS OG FØLG ALLE SIKKERHEDSREGLER OG BETJENINGSINSTRUKTIONER FØR BRUG.

Læs mere

Brugsanvisning. Melag Inkubator Incubat 80. Kirudan varenummer 64-36-100. - et godt sted at handle

Brugsanvisning. Melag Inkubator Incubat 80. Kirudan varenummer 64-36-100. - et godt sted at handle Brugsanvisning Melag Inkubator Incubat 80 Kirudan varenummer 64-36-100 - et godt sted at handle Kære kunde! Tak fordi du valgte at købe denne Melag inkubator. I mere end 50 år har Melag, som er et mellemstort

Læs mere

Instruktion for vedligeholdelse og brug af Husvandværk

Instruktion for vedligeholdelse og brug af Husvandværk Instruktion for vedligeholdelse og brug af Husvandværk 76600018 ADVARSEL! For at reducere risikoen for brand, elektrisk stød og personlig skade under installation og anvendelse af din pumpe, anbefales

Læs mere

PORTAUTOMATIK Original brugermanual

PORTAUTOMATIK Original brugermanual PORTAUTOMATIK Original brugermanual Bango A/S Højgårdsvej 25, Thorning, 8620 Kjellerup Telefon 86 82 20 88 INDHOLDSFORTEGNELSE Introduktion og vigtige sikkerhedsråd 3 1) Pakkeliste 3 2) Installation 4

Læs mere

Brugsanvisning. emhætte KD 9570.0 GE

Brugsanvisning. emhætte KD 9570.0 GE Brugsanvisning emhætte KD 9570.0 GE Kære kunde Tillykke med dit valg af emhætte. Vi er sikre på, at denne emhætte fuldt ud vil opfylde dine behov. Sikkerhedsanvisninger For at sikre maksimal ydeevne

Læs mere

KC Stokerstyring. PCT 300 Uden ilt

KC Stokerstyring. PCT 300 Uden ilt KC Stokerstyring PCT 300 Uden ilt - Valgbar brændselstype ( Træpiller, Blandet, Flis ). - Opstartsprogram. - Driftsprogram i 3 trin. - Pauseprogram - Forsyningsspænding 3 400V / 50Hz eller 1 230V / 50Hz.

Læs mere

DL-45/50/55/60/80 A/B

DL-45/50/55/60/80 A/B CpLy ApS www.cply.dk Brugermanual DL-45/50/55/60/80 A/B Opdateret Vinter 2015 Kære kunde Tak fordi du har valgt at handle hos CpLy ApS. Venligst læs og forstå brugervejledningen før brug, hvis der er noget

Læs mere

Betjeningsvejledning. Gaskedel Milton SmartLine HR 24 Milton SmartLine Combi HR 24. Til ejeren

Betjeningsvejledning. Gaskedel Milton SmartLine HR 24 Milton SmartLine Combi HR 24. Til ejeren Betjeningsvejledning Gaskedel Milton SmartLine HR 24 Milton SmartLine Combi HR 24 Til ejeren Vigtige generelle tips Gaskedlen må kun bruges i henhold til formålet, og betjeningsvejledningen skal overholdes

Læs mere

Brugervejledning E-Fly Nova Dansk Version Brugervejledning DANSK

Brugervejledning E-Fly Nova Dansk Version Brugervejledning DANSK Brugervejledning DANSK 1 Indhold Oversigt over dele på el-cyklen... 3 Display E-Fly Nova... 4 Batteripakken... 5 Vedligeholdelse af batteripakken... 5 Garantibestemmelser... 6 10 års reklamationsret...

Læs mere

Dansk vejledning Elkedel PC-WKS1108

Dansk vejledning Elkedel PC-WKS1108 Dansk vejledning Elkedel PC-WKS1108 Produktoversigt: 1. Tud 2. Tryk for lukning 3. Låg 4. Knap til åbning af låg 5. Håndtag 6. Niveau MIN / MAX vandstand 7. Base enhed 8. 220V ledning 9. Tænd/Sluk 10.

Læs mere

Frostsikringsanlæg Aqualine 6 Kw 400 V

Frostsikringsanlæg Aqualine 6 Kw 400 V Brugsanvisning Varenr.: 9043745 Frostsikringsanlæg Aqualine 6 Kw 400 V Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Frostsikringsanlæg Aqualine Varenr.: 9043745 Beskrivelse:

Læs mere

BETJENINGSVEJLEDNING. Fjernbetjening BRC315D7

BETJENINGSVEJLEDNING. Fjernbetjening BRC315D7 BETJENINGSVEJLEDNING 1 3 2 1 4 11 NOT AVAILABLE 12 6 5 5 7 8 14 9 10 19 17 18 21 13 20 15 16 1 Betjeningsvejledning TAK FOR AT DU HAR VALGT AT ANSKAFFE DENNE STYREENHED LÆS DENNE VEJLEDNING OMHYGGELIGT,

Læs mere

TERRASSEVARMER 600 W

TERRASSEVARMER 600 W TERRASSEVARMER 600 W ART NR 350145 EAN NR 5709133350451 LÆS BRUGERMANUAL FØR BRUG ADVARSLER Terrassevarmeren kan blive varm ved brug. Rør ikke gitteret og hold børn og husdyr på sikker afstand. Denne terrassevarmer

Læs mere

Sikkerhed/Forholdsregler

Sikkerhed/Forholdsregler Brugermanual ES-400 Sikkerhed/Forholdsregler Denne manual skal læses igennem før el-cyklen tages i brug. Manualen indeholder vigtige informationer omkring vedligeholdelse, opladning af el-cyklen m.m.

Læs mere

61671 Manual MANUAL og foto og varenr

61671 Manual MANUAL og foto og varenr 61671 Manual MANUAL og foto og varenr Stavblender LACOR 700W H.W.Larsen A/S Slagterboderne 15-21, Kødbyen 1716 København V Telefon: 3324 1122 www.hwl.dk / salg@hwl.dk EN SIMPEL MANUAL MED VIGTIGE INFORMATIONER!

Læs mere

MONTERING, VEDLIGEHOLD OG BRUG AF EMHÆTTE

MONTERING, VEDLIGEHOLD OG BRUG AF EMHÆTTE MONTERING, VEDLIGEHOLD OG BRUG AF EMHÆTTE DU 85446 W DK - Monterings- og brugsanvisning Følg brugsanvisningen nøje. Producenten påtager sit intet ansvar for fejl, skader eller brand, som skyldes manglende

Læs mere

Rosix emhætte CRS60W/CRS60SS

Rosix emhætte CRS60W/CRS60SS Rosix emhætte CRS60W/CRS60SS HN 8863/9068 Brugervejledning Læs denne manual grundigt, før emhætten monteres og tages i brug. Før montering Før emhætten installeres og tages i brug, sørg da for, at den

Læs mere

RAAM / CULTIMA. BRUGER Manual C961

RAAM / CULTIMA. BRUGER Manual C961 RAAM / CULTIMA BRUGER Manual C961 Indhold Materiale og farve 3 Funktioner og knapper 3 Funktioner 3 Brugergrænseflade 4 TÆND/SLUK 5 Gå-funktion 6 Baggrundslys 6 Batteriniveau 7 TRIP nulstilling 7 Fejlkode

Læs mere

TERRASSEVARMER 1500 W

TERRASSEVARMER 1500 W TERRASSEVARMER 1500 W ART NR 350141 EAN NR 5709133910518 LÆS BRUGERMANUAL FØR BRUG ADVARSLER Terrassevarmeren kan blive varm ved brug. Hold børn og husdyr på sikker afstand.! Denne terrassevarmer er beregnet

Læs mere

Brugsanvisning for AMERICA MOTORRUGEMASKINE

Brugsanvisning for AMERICA MOTORRUGEMASKINE Brugsanvisning for AMERICA MOTORRUGEMASKINE VIGTIGT: Læs denne vejledning grundigt igennem før De begynder udrugningen, da det vil øge resultatet. 1. Placering af rugemaskinen: Det vil være en fordel at

Læs mere

ELEKTRISK TERRASSEVARMER

ELEKTRISK TERRASSEVARMER ELEKTRISK TERRASSEVARMER HN 12362 Brugervejledning Læs brugervejledningen omhyggeligt, før terrassevarmeren tages i brug, og gem den til senere brug. Pak terrassevarmeren ud og kontroller, at alle dele

Læs mere

S-650 Lydterapiapparat

S-650 Lydterapiapparat Sound Oasis DK BRUGERVEJLEDNING S-650 Lydterapiapparat Tak for dit køb af Sound Oasis S-650, som vi håber du bliver rigtig glad for. Vigtige sikkerhedsforanstaltninger: - læs alle instruktionerne. - for

Læs mere

SCANOMAT A/S Vibe Allé 3 Postboks 131 DK - 2980 Kokkedal Tlf.: +45 49 18 18 00 Fax: +45 49 18 01 18

SCANOMAT A/S Vibe Allé 3 Postboks 131 DK - 2980 Kokkedal Tlf.: +45 49 18 18 00 Fax: +45 49 18 01 18 Brugermanual. Scanomat snegleautomat. 2000/15. SCANOMAT A/S Vibe Allé 3 Postboks 131 DK - 2980 Kokkedal Tlf.: +45 49 18 18 00 Fax: +45 49 18 01 18 Introduktion: Denne brugermanual forklarer brugen af snegleautomat

Læs mere

DANSK Brugervejledning Side 4 SUOMI Käyttöohje Sivu 10 NORSK Bruksanvisning Side 16 SVENSKA Bruksanvisning Sidan 22

DANSK Brugervejledning Side 4 SUOMI Käyttöohje Sivu 10 NORSK Bruksanvisning Side 16 SVENSKA Bruksanvisning Sidan 22 DANSK Brugervejledning Side 4 SUOMI Käyttöohje Sivu 10 NORSK Bruksanvisning Side 16 SVENSKA Bruksanvisning Sidan 22 3 FØRSTE GANGS BRUG Tilslut skabet til elforsyningen. På modeller med elektronik kan

Læs mere

Dansk vejledning Æggekoger PC-EK1084

Dansk vejledning Æggekoger PC-EK1084 Dansk vejledning Æggekoger PC-EK1084 Produktoversigt: 1. Låg 2. Damp-udtag 3. Æggeholder 4. Maks-markering 5. Vandtank med varmeplade 6. Hus / Enhed 7. Indikatorlampe 8. Kontrolknap ( tænd / sluk / indstilling

Læs mere

Infrarød byggesæt med karbonpaneler

Infrarød byggesæt med karbonpaneler Infrarød byggesæt med karbonpaneler DANSK Indhold: 2 stk. paneler 34 x 105 cm. 6 stk. paneler 44 x 105 cm. 1 Stk. kontrol / Displayboks 1 stk. systemboks 1 stk. temperaturføler 4 stk. ledninger med keramiske

Læs mere

RAAM / CULTIMA. Forhandler Manual C961

RAAM / CULTIMA. Forhandler Manual C961 RAAM / CULTIMA Forhandler Manual C961 Indhold Materiale og farve 3 Funktioner og knapper 3 Funktioner 4 Brugergrænseflade 5 TÆND/SLUK 5 Gå-funktion 6 Baggrundslys 6 Batteriniveau 7 TRIP nulstilling 7 Fejlkoder

Læs mere

VINKØLESKAB. Brugsanvisning. Model: Cavecool Affection Onyx - CC168SB. Cavecool Affection Onyx - CC168DB

VINKØLESKAB. Brugsanvisning. Model: Cavecool Affection Onyx - CC168SB. Cavecool Affection Onyx - CC168DB VINKØLESKAB Brugsanvisning Model: Cavecool Affection Onyx - CC168SB Cavecool Affection Onyx - CC168DB WWW.CAVECOOL.COM - 1 - TAK FORDI DU HAR KØBT ET CAVECOOL VINKØLESKAB. VENLIGST LÆS OG FØLG ALLE SIKKERHEDSREGLER

Læs mere

Elektrisk Lavastens grill / Vand grill Opstilling-, Installation- og Betjening

Elektrisk Lavastens grill / Vand grill Opstilling-, Installation- og Betjening Elektrisk Lavastens grill / Vand grill Opstilling-, Installation- og Betjening Generelle anvisninger / Sikkerhedsanvisninger Læs venligst vejledningen grundigt igennem, før der udføres nogen form for installation

Læs mere

HAIR DRYER IONIC HD 6080 DANSK

HAIR DRYER IONIC HD 6080 DANSK HAIR DRYER IONIC HD 6080 DANSK A B C D E F 3 SIKKERHED Bemærk venligst følgende retningslinjer, når du tager apparatet i brug: 7 Apparatet er kun beregnet til hjemmebrug. 7 Brug aldrig apparatet i bad,

Læs mere

RENGØRING OG VEDLIGEHOLDELSE AF APPARATET

RENGØRING OG VEDLIGEHOLDELSE AF APPARATET FØRSTE GANGS BRUG Slut apparatet til strømforsyningen. På nogle modeller kan lydsignalet blive aktiveret. Det betyder, at temperaturalarmen er aktiveret: Tryk vedvarende på knappen til slukning af lydalarmerne.

Læs mere

Monterings- og brugsvejledning. 3N1 NeoTank. Tank til 3N1 kogende vandhane (98 C)

Monterings- og brugsvejledning. 3N1 NeoTank. Tank til 3N1 kogende vandhane (98 C) Monterings- og brugsvejledning 3N1 NeoTank Tank til 3N1 kogende vandhane (98 C) Hvad du bør vide, inden du begynder For sikker installation og brug af din nye NeoTank til din kogende vandhane (98 C), beder

Læs mere