Landsbestyrelsesmøde den 27. januar og 4. februar 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Landsbestyrelsesmøde den 27. januar og 4. februar 2014"

Transkript

1 Landsbestyrelsesmøde den 27. januar og 4. februar 2014 Hermed indkaldes til møde i Landsbestyrelsen for d. 27. januar kl i Århus og d. 4. februar kl i Aalborg. Referat fra Mødet i Århus er skrevet med sort og tilføjelserne fra mødet i Aalborg er skrevet med rødt. På vegne af formandskabet Mai Villadsen HK/Stat Dagsorden Velkomst og præsentationsrunde 2. Det nødvendige Vi skal have valgt en mødeleder og en referent. På sidste møde besluttede vi, at når der er to til stede fra sekretariatet tager de referat, men ellers skiftes bestyrelsesmedlemmerne til at skrive referat. Referent: Martin Mødeleder: Mai Det foreslås at der til dagsordenen, tilføjes at vi bør snakke om problemer i forbindelse med praktikken. Referent: Martin Mødeleder: Mikkel Det foreslås at vi på mødet, følger planen fra forrige bestyrelsesmøde. 3. Det hurtige Dagsordenen godkendt og plan vedtaget. Til bestyrelsesmødet i Aalborg følges samme plan som bestyrelsesmødet i Århus. 4. Siden sidst Edwin: Oplysningen omkring møde om studieretninger. Der arbejdes på en dimittend profil. Der arbejdes på at vi kan være en del af MVU-netværket.

2 Vedrørende pjecen til arbejdsgiver, så mangler der fortsat lidt detaljer. Cecilie: Edwin og Cecilie har afsluttet talent uddannelsen. Let tvivl om output. Kigget på praktikplads problematikker. Benedikte: DSR er etableret i Viborg. Stigende interesse og engagement. Mulighed for at skabe interesse for årsmødet. Udfordring forbundet med at fastholde interesse for studiet i Viborg, i forhold til tilslutning og antal ansøgere til studiet. Viborg er en udfordrende studieby. Mai: Mikkel er tilbage fra barsel positivt! Program er nærmest fastlagt. Der er arbejdet med layout og plakater til årsmødet, er snart på plads således de kan deles ud. Ligeledes engageret i pjecer nu her: Martin: DSR på metropol har ændret navn og fået nyt logo nødvendigt med frisk pust for ny forandring. Afholdt julefrokost for bestyrelse og politisk interesserede tvivlsomt output, rent fagligt men socialt, godt udbytte. Foran i den kommende tid, skal der arbejdes med at afholde excel kurser. Man har valgt at igangsætte lidt arbejde med undersøge hvordan folk, på tværs af årgangene, har oplevet de seneste eksaminer. Man skal skifte skole, og for fremtiden dele skole med de sygeplejeske studerende. Goar: DSR i Århus har etableret sig socialt, det faglige skal der stadig arbejdes på. Glimrende start, men engagementet rent fagligt skal nok komme gennem social promovering. Christopher: Nyt hold er startet op i Næstved. 30 nye. Der har været snak om at tilrettelægge nogle af de fremtidige nye hold, til at være mere e-learning baseret. Til at imødekomme de nye studerende, har man ansat flere lærere. Den indledende tvivl blandt de studerende om hvad man kan blive til er blevet afløst af en bedre forståelse for hvad uddannelsen egentlig handler om. Mikkel og Martin kommer snart forbi og snakker med de nye. Lizette: Indledende har der været en stemning af at, blandt de studerende har man været god nok til at påpege de ting der er galt men folk mangler stadig at engagere sig i arbejdet med forandring. Der er blevet arbejdet med at etablere holdråd, der kan følge med i udviklingen i de individuelle klasser. Folk mangler ligeledes at melde sig til uddannelsesråd. Som følge af denne pointe, vil Mikkel se om han kan finde en tidligere oversigt over hvad der bliver behandlet på uddannelsesudvalgs møder,

3 rundt omkring i landet. Mikkel: Er tilbage fra Barsel, og har straks kastet sig over at etablere alle de praktiske detaljer omkring Årsmødet. 5. Årsmødet Programmet præsenteres v. Mai - Vedrørende workshop, til workshop omkring undgå stress- og arbejdsglæde der kan anders bjørk desværre ikke. Vi er derfor blevet enige om at undersøge muligheden for at få en anden person til at tage pladsen til oplægget. Anne kirketerp og hans henrik knob nævnes som bud på personer til at spille ind i oplægget. - gør som i odense, luk undervisning og få årsmødet skrevet på skemaet. Vi skal ligeledes opfordre undervisere til at reklamere for begivenheden Promovering af årsmødet: Plakater er en god idé skab en visuel reminder om den her begivenhed. Plakatens kommunikation skal være præcis programmet bør ikke være på plakaten Buzzwords til plakat: Emil thorup, fest, gratis, styrk dit netværk, et årsmøde for studerende og færdig-uddannede, børnepasning (hvis det etableres), Offentliggørelse af nyt slogan. Visuelt: billede af emil thorup, og ellers billeder af unge mennesker. Vi skal lave en version af plakaten til elektronisk brug. Den skal bruges til facebook event og anden promovering. note: til orientering skal vi huske at programsætte offentliggørelse af slogan lige inden bachelorprisen + lancering af nye flyers. omkring tilmelding: Lav note ved tilmelding omkring for at sikre dig plads på den workshop du ønsker, så tilmeld dig med det samme. Vedrørende taktik omkring tilmelding til børnepasning: Programmet skal lanceres først, først derefter skal vi skrive ud og spørge et par dage efter om hvorvidt der er folk interesserede i børnepasnings ordning Lokale taktikker: -brug studenterråd. -Del mails af samme skabelon som ABLs version - Brug frivillighedsbanken til at kontakte de rette aktive mennesker/meningsdannere omkring promovering af begivenheden - Tilmeldingslister i papirform: 2 valgmuligheder: enten: Ja jeg vil med eller måske kortet: jeg er ikke helt sikker. Forventninger om deltagere fra afdelingerne: Århus: realistisk = 15. drømme scenarie = 20 Viborg: realistisk = mellem 0 og 4. Drømmen = 5 (Samkørsel kan muligvis være en idé. )

4 København: Realistisk = omkring 10. drømmen = 10 og alt over. Odense: Der er taget kontakt til lærerne i odense Esbjerg: Sandra og rune vil gå rundt og promovere tvivlsomt hvor mange der kommer. PAPIRER Der brainstormes omkring beretning og arbejdsplan. Disse er noteret af Mai og videreudviklet af Mikkel Politisk: Der er blevet forfattet pointers og buzzwords til et papir om hvad en administrationsbachelor er. Disse tages med til næste bestyrelsesmøde, hvor der arbejdes videre med dem. INPUTS FRA AALBORG MØDET: Seneste udkast til Flyeren præsenteres. Det pointeres at når flyers er færdige, skal de i Næstved, sendes til Christoffer på skolen. Hvordan får vi flest muligt med? I Aalborg er det blevet præsenteret, men mange bider endnu ikke på. De rette kanaler at bruge: - på facebook via lokale grupper (klassernes respektive grupper). De skal spredes via kontakterne. - Nævn for klassen, evt via klassens time - Der er en vigtig vinkel omkring at arrangementet i høj grad kan promoveres med fortællinger fra studerende, der tidligere har været med til årsmødet. - promovering i samarbejde med lærerne. Et long shot, men kan give et godt afkast. - vedrørende næstved; Christoffer vil kontakte de relevante lærere omkring hvornår de nye årgange kan få besøg fra ABL. - Fælles transport: rigtig god idé! På Sjælland vil transporten koordineres mellem Næstved og metropol. Christoffer og Martin koordinerer transportplaner, i sær med tanke på de fra København, der studerer i Næstved. - Vedrørende promovering på Metropol; Man skal snart, gennem DSR, rundt med en undersøgelse omkring eksamensforhold. Denne anledning kan bruges til, ligeledes at reklamere for Årsmødet. Martin vil sørge for at dette kommer til at ske. - Fra centralt hold, vil Mikkel og Mai kontakter alle relevante vinkler og kontakter omkring promovering af begivenheden. (side note: Der foreligger lokale udfordringer på de nyere skolere, med undervisere der ikke er uddannede undervisere) Omkring beretningen:

5 (side note: der skal følges op på status med pjecerne) Til beretningen, skal vi huske at inkludere vores arbejde med økonomiklage omkring sommer Den der er blevet sendt til Hanne sandal. Mikkel vil forfatte en tekst omkring denne, til beretningen. Omkring Arbejdsplanen: Her foreslås det at man kan arbejde med at kigge på en platform for evaluering af undervisere. På nogle af de mindre skoler, oplever man problemer med undervisere der grundlæggende ikke er uddannet til at undervise. Derudover er det en god idé at arbejde med at sikre vores uddannelse landet over, bliver præsenteret bedre på vores gymnasier. Organisatorisk projekt til det næstkommende år i bestyrelsen; at arbejde med at finde en model for hvordan man finder repræsentanter og hvor mange man finder til bestyrelsen. Der tænkes her på at finde ud af en måde hvor på man kan have et bestyrelsesmedlem og en suppleant. vedrørende proces omkring arbejdsplan: Lizette og christoffer vil gerne prøve kræfter med at skrive et udkast til arbejdsplan, de vil ydermere inddrage Benedikte og Mikkel i dette arbejde. Dette udkast skal være færdig 3 uger inden årsmødet. Såfremt det kan nås inden slutningen af februar, vil det være helt favorabelt. Dette fordi, bestyrelsen skal sende en færdig version af arbejdsplan og politisk papir 14 dage inden årsmødet. Det noteres ligeledes at vedtægterne skal sendes ud til bestyrelsen, snarest muligt. 7. Kampagne-output Der orienteres om status på folder. Status er godkendt. Vedrørende kronik, det pointeres at vi ikke har fået gjort alvor af vores planer. Den skrottes derfor foreløbig, men påtales på næste formandsskabsmøde. Praktikblog: De, i bestyrelsen, der er på vej i praktik, er blevet engageret i dette forløb. Det pointeres dog, at man gerne må undersøge hvorvidt man kan engagere flere i at bidrage til praktikbloggen. I en indsats for at skaffe bloggere, reklameres der for dette på facebook. Der orienteres omkring arbejdet med at udforme vores version af Adm. Bachelorernes 10 bud. Udfordringen med at udforme disse, er blandt andet de vidt forskellige speciale retninger derfor svært at lave et mere entydigt billede. Som indgang til arbejdet, bør man i stedet kigge på hvad vil man ikke gå på kompromis med. Politikpapir:

6 Hvad er en administrationsbachelor: Formuler evt en pind til/ et punkt omkring et indgående kendskab til samfundets institutioner og niveauer. Samfundsviden der inkluderer samfundets mange grupper. Mikkel har meldt sig til at sammenfatte disse 10 bud. 8. Lokale forhold Viborg: Indledende er det vigtigt at man nu her lige finder sit fodfæste. Det skal, med andre ord, lige passe sig selv lidt. Fokus er i høj grad, at man er opmærksom på hvorvidt uddannelsen består i Viborg, jf. det svigende antal af studerende. Man savner en vis speciel opmærksomhed, man føler i høj grad at man halser efter Århus. Der foreligger et arbejde med at finde ud af hvilken platform der fungerer bedst for at holde arrangementer. Der er en vis berettiget frygt for hvorvidt aktiviteten i DSR kan løbe ud i sandet om et år. Man har derfor et år til at levere resultater, der kan have til formål at give billedet af DSRs berettigelse. Man bør ligeledes bygge op med sociale tiltag. Århus: Der har været tilslutning til arbejdet omkring DSR. Der er i forlængelse deraf arbejdet på at skaffe lokal engagerede til at stille op til VIADSR generalforsamling (VIA s paraply studenterorganisation). Dette lykkedes desværre ikke. Lokalt set, er man engagerede i uddannelsesudvalg og velrepræsenteret som sammensætning. Det opleves dog at man ikke ser de store studenterpolitiske tiltag/udmeldinger. Man vurderer der er en god chance for at fokus har været på sociale tiltag og eksaminer. Der har dog været en tvivl om Viborgs plads og berettigelse i VIAs politiske råd. København: Der forventes at man ligger stille ud i året. Der er oplæg til en kæde af begivenheder der kan være med til at bygge op, omkring sammenhold. De der er blevet valgt til ansvarsposter har ikke mange erfaringsoplevelser med, og derfor skal lade tid gå til at bygge stille op. Der foreligger konkrete simple opgaver med at holde excelkurser, engagere studerende til årsmødet samt cementere sin plads som talerør. Er kommet godt fra start jf. møde d. 3/2 og vil nu til at kigge alvorligt på mobilisering til årsmødet. Esbjerg: Vi bør fokusere på at hjælpe med at bygge op omkring, og iværksætte små begivenheder, som kan have til formål at vise hvad man kan når man afholder ting sammen. Odense: Anja har ikke haft mulighed for at finde bud på nye aktive kræfter. En mulighed er at kontakte jeanette, for at finde bud. Mai og Mikkel prøver at kontakte studenterrådet

7 der. Næstved: Der er fortsat engagement, og man afventer at ligge strategi før næste bestyrelsesmøde. Aalborg: når man får plakater, vil man kunne være mere visuelt til stede. De indledende interesserede kræfter har ikke helt manifesteret sig, de er faldet lidt igennem. Der er en markant point omkring at der er interesse blandt de studerende for at engagere sig man bliver dog fortvivlet på at man frygter at det kræver for meget. Det vil derfor være hensigtsmæssigt og oplagt at fortælle om hvad det betyder at være studie aktiv. Mikkel og Lizette kigger på mulighederne for at finde en dag hvor alle de nye studerende er på skolen. Næstved: Har haft afstemning omkring grobund for et studenterråd tallene tyder på umiddelbar opbakning. Man afventer dog at etablere noget, af hensyn til at få inddraget de netop ankomne på studiet. ORIENTERING OM PRAKTIKPLADS PROBLEMATIKKER: Man har oplevet problemer med praktikpladsernes geografiske placering, samt udfordringer i relevans. Man oplever ligeledes udfordringer med at de der finder praktikpladser, ikke udvider deres spektre nok. Der er ligeledes en udfordring i manglende kommunikation. 2 fra Århus har oplevet at blive sendt til, henholdsvis Ikast og Skive. 1 har oplevet at hun ikke kunne få plads på sin SKAT-retning i Århus, og ved samme lejlighed har fået af vide fra uddannelsen, at hun så kunne gå et år om mens hun venter. Der har ligeledes været en meget sen afklaring fra skolen omkring praktikpladserne. Man oplever derfor konturerne til at der mangler en ekstra person til at håndtere praktikplads situationen i Århus & Viborg. Man har i Viborg oplevet at, der mangler viden omkring professionen, de steder der bliver taget praktikanter. Som resultat deraf, får man andre opgiver end dem der hører til ens speciale retning. Et af punkterne omkring denne oplevelse er, at man bør opfordre til skole ledelserne skal sætte gang i arbejdet med at finde de passende praktikpladser, markant tidligere i processen. Ydermere bør man også tage hensyn til transportmæssige udfordringer i forhold til de praktikpladser man tildeles. Derfor kan man med fordele skele til de modeller der anvendes hos andre MVU-uddannelser, omkring ansøgning til praktikpladser i forhold til transport forhold. Der konkluderes derfor følgende punkter: - der skal arbejdes med at man får vished om sin praktikplads meget tidligere. - der skal arbejdes med at sikre en vished hos praktikpladserne om at de har et tilstrækkeligt kendskab til uddannelsen, inden de tager i mod en praktikant. - der skal kigges på at udvikle en model for praktikplads-søgning, der i et passende omfang tager hensyn til geografiske udfordringer, i forhold til transport tid. - Det opleves ligeledes at de praktikansvarlige i skole administrationen bør begynde arbejdet med at finde praktikplads tidligere. - der bør kigges på hvordan man kan kvalificere den studerendes egne indsats i forhold til at søge og finde praktikpladser. 9. Eventuelt

8 Man har en liste over de der deltog i Årsmødet sidste år, bør kontaktes. Bestyrelsesmedlemmerne bedes ligeledes individuelt gå ind på facebook og opreklamere for begivenheden. Diskussionsoplæggene der blev sendt med til dette møde, bør i høj grad bibeholdes og giver god mening. Man har dog oplevet at de Lokale DSR ikke har holdt møde i det nye år, og derfor ikke har haft mulighed for at diskutere disse spørgsmål. Det diskuteres hvor anders bjørk skal sendes hen, nu hvor han ikke kan dukke op til årsmødet. Der etableres nogenlunde enighed om at sende Anders Bjørk til Aalborg. Dette foreslås at blive inkluderet i arbejdet med at vise hvordan man er studiepolitisk aktiv. 10. Mødeevaluering runde Afslutning og farvel -

Landsbestyrelsesmøde den 7. august 2013

Landsbestyrelsesmøde den 7. august 2013 Landsbestyrelsesmøde den 7. august 2013 Hermed indkaldes til møde i Landsbestyrelsen for d. 7. august kl. 10-16 i Odense. Mødet Mødet afholdes i UC Lillebælts lokaler, Tolderlundsvej 5, 5000 Odense C.

Læs mere

3. Forventningsafstemning, rolle- og ansvarsfordeling

3. Forventningsafstemning, rolle- og ansvarsfordeling Referat Til stede: Rune esbjerg repræsentant, Cecilie næstformand, jeanett odense repræsentant, Sandra næstformand, Martin København repræsentant, Goar Aarhus repræsentant, Edwin formand, Christa dimittend

Læs mere

3. Forventningsafstemning, rolle- og ansvarsfordeling

3. Forventningsafstemning, rolle- og ansvarsfordeling Referat 10.00 1. Godkendelse af dagsorden Mikkel er ordstyrer. Beslutning: Dagsorden er godkendt. Ændringer: Ingen ændringer 2. Kort drøftelse af mødets form og ledelse Nye vedtægtsændring, hver skole

Læs mere

Referat ABL/HK formandskabsmøde

Referat ABL/HK formandskabsmøde Referat ABL/HK formandskabsmøde Søndag den 3. juni 2012 kl. 12-15 i Weidekampsgade 8, Kbh. C 1. Orientering Rikke orienterede om, at de endnu ikke har fulgt op på sagen i esbjerg, men at Rikketager teten

Læs mere

2. Nyt fra landsbestyrelsen 2.1 Landbestyrelses møde d. 14-15. februar (se bilag med headlines)

2. Nyt fra landsbestyrelsen 2.1 Landbestyrelses møde d. 14-15. februar (se bilag med headlines) Dagorden til SDS møde d. 2.3 09 1. Formalia: Tilstede : Kasper, Marie, Anne, Lotte, Mette og Bodil Lisbeth (næstformand er på besøg) Afbud: Louise 1.1 Valg af ordstyrer Marie er ordstyrer 1.2 Valg af referent

Læs mere

Desuden var Mette med for første gang. Hun er ny ungdomskonsulent og kommer til at understøtte ABL. Velkommen til hende.

Desuden var Mette med for første gang. Hun er ny ungdomskonsulent og kommer til at understøtte ABL. Velkommen til hende. Referat Afbud: Dina, Jon, Lizette (gået på barsel), Sarina, Ny Næstved suppl Fraværende: Mathias, Ole Desuden var Mette med for første gang. Hun er ny ungdomskonsulent og kommer til at understøtte ABL.

Læs mere

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/02 klokken 15-18 Sted: DJ s lokaler på Fiskergade, Aarhus C Tilstede: Anders (skype), Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja,

Læs mere

Uddannelsesudvalget for Administrationsbacheloruddannelsen. Dato: 14. maj 2013 Tid: Kl. 13.30 15.30

Uddannelsesudvalget for Administrationsbacheloruddannelsen. Dato: 14. maj 2013 Tid: Kl. 13.30 15.30 Referat Mødeforum: Uddannelsesudvalget for Administrationsbacheloruddannelsen Journalnr.: U0160-7-04-1-13 Ref.: Lene Tetsche Dato: 17. maj 2013 Dato: 14. maj 2013 Tid: Kl. 13.30 15.30 Sted: Mødeleder:

Læs mere

1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer Theis 1.2. Valg af referent Ronja

1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer Theis 1.2. Valg af referent Ronja RUC ers by Choice Referat af koordinationsmøde 20. juni 2011 Tilstede: Ronja, Theis, Michelle, Ena, Bjørn, Dion og Sandra Ikke til stede: Sally, Mathias, Jeppe, Karina og julie 1. Formalia 1.1. Valg af

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. VIA-DSR møde. Punkt 1. Valg af dirigent og referent

REFERAT/ DAGSORDEN. VIA-DSR møde. Punkt 1. Valg af dirigent og referent VIA-DSR møde Sted: Studenthouse Ammunitionsvej 1 Viborg, Denmark Mødedato: 12. november 2016 Kl. 9-11 Deltagere, Næstformand Christopher Ammentorp, Sarah Kamstrup, Anders Andersen, Thai Fuglsang, Cristian

Læs mere

Referat, Konvent 13. Punkter. VIA- DSR, VIA University College 1. - d. 18/1-2013 AD 1. VALG AF ORDSTYRER, REFERENT OG 2 STEMMETÆLLERE.

Referat, Konvent 13. Punkter. VIA- DSR, VIA University College 1. - d. 18/1-2013 AD 1. VALG AF ORDSTYRER, REFERENT OG 2 STEMMETÆLLERE. VIADSR, VIA University College 1 Referat, Konvent 13 d. 18/12013 Punkter AD 1. VALG AF ORDSTYRER, REFERENT OG 2 STEMMETÆLLERE AD. 2 VIA-DSR S ÅRSBERETNING VED FORMAND OG NÆSTFORMAND AD. 3 BEHANDLING AF

Læs mere

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde. Onsdag d. 4. september 2013 kl. 10-17 Fiskergade 41,4, Århus C

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde. Onsdag d. 4. september 2013 kl. 10-17 Fiskergade 41,4, Århus C FreelanceGruppen bestyrelsesmøde Onsdag d. 4. september 2013 kl. 10-17 Fiskergade 41,4, Århus C Dagsorden Deltagelse: Referat fra sidste møde Godkendelse af dagsorden Vi konstituerer ny sekretær og mødeleder,

Læs mere

1. Hvad skal Naturvejlederforeningen kommunikere? (hvilke budskaber) 25. marts 2014

1. Hvad skal Naturvejlederforeningen kommunikere? (hvilke budskaber) 25. marts 2014 25. marts 2014 Kommunikationsplan for Naturvejlederforeningen - udkast Forslag til konkrete tiltag, der kan sættes i værk for at føre kommunikationsstrategien ud i livet. Nedenstående tiltag skal løbende

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet den 4. juni 2012

Referat af bestyrelsesmødet den 4. juni 2012 Referat af bestyrelsesmødet den 4. juni 2012 NB: Dagsordenen er revideret i forhold til den før mødet udsendte dagsorden. 1. FORMALIA 2. ORIENTERINGER 3. KONSTITUERING AF BESTYRELSEN 4. STUDIESTART 2012

Læs mere

Møde i Studentersamfundets bestyrelse

Møde i Studentersamfundets bestyrelse Møde i Studentersamfundets bestyrelse Den 4. februar, 2015 klokken 16.30, Ridderlokalet,. Ordinære medlemmer: Anders Steen Mortensen, Kristoffer Mæng, næstformand Johan Sørensen, kasserer ** (AFBUD) Pia

Læs mere

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd Om bestyrelsesmødet Mødedato: Onsdag den 25. juni 2014 Mødested: Ungehuset, Bredahlsgade 3C, 4200 Slagelse Starttidspunkt: 18:00 Deltagere: Fraværende: Bemærkninger: Christopher Trung Paulsen, Jen Noel

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 1. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent

REFERAT/ DAGSORDEN. 1. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent 1. VIA-DSR møde 2017 Sted: Dalgas Allé 20 DK-7800 Skive Lokale 103 Mødedato: 25. januar 2017 Deltagere Inge Bech, Christopher Ammentorp, Catja Brühl, Anders Andersen, Daniel Jensen, Thai Fuglsang og Stine

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Dagsorden Repræsentantskabsmøde Mandag den 13. November 2017, kl. 16:30,, 5230 Odense M 1. Formalia 16.30 16.40 1. Valg af dirigent Maria indstilles 2. Valg af referent Jonas indstilles 3. Valg af kommunikationsansvarlig

Læs mere

Deltagende ved mødet: Christina (Formand) UCN, Mirko (Næstformand) UCL, Maja UCN, Kiki Metropol og Mia Metropol.

Deltagende ved mødet: Christina (Formand) UCN, Mirko (Næstformand) UCL, Maja UCN, Kiki Metropol og Mia Metropol. RSD MØDE 15/6 KL. 10.00 PÅ UCN AALBORG Deltagende ved mødet: Christina (Formand) UCN, Mirko (Næstformand) UCL, Maja UCN, Kiki Metropol og Mia Metropol. 1. GODKENDELSE AF DAGSORDEN Tilføjelser: Kort orientering

Læs mere

Ungeråd KBH - Forretningsorden. 1 - Kontakt og dialog mellem møder

Ungeråd KBH - Forretningsorden. 1 - Kontakt og dialog mellem møder Ungeråd KBH - Forretningsorden 1 - Kontakt og dialog mellem møder 1.0 Kommunikation i Ungerådets arbejdsgrupper 1.1 Der nedsættes en koordinationsgruppe med repræsentanter fra arbejdsgrupperne, Talspersonerne

Læs mere

Referat, Generalforsamling

Referat, Generalforsamling Referat, Generalforsamling Landemærket, 08.11.13 Dagsorden 1. Reception 2. Velkomst v/formanden for Cphbusiness Students 3. Valg af ordstyrer 4. Valg af referent 5. Cphbusiness and the student organisation

Læs mere

FU-appendiks til konstituerende bestyrelsesmøde

FU-appendiks til konstituerende bestyrelsesmøde FU-appendiks til konstituerende bestyrelsesmøde Indhold FU-bilag fra d. 21. juni 2013... 1 FU-referat fra d. 21. juni 2013... 8 FU-bilag fra d. 26. juni 2013... 9 FU-referat fra d. 26. juni 2013... 18

Læs mere

Dagsordenen blev godkendt med tilføjelse af pkt. 18: Drøftelse af bestyrelsens organisering

Dagsordenen blev godkendt med tilføjelse af pkt. 18: Drøftelse af bestyrelsens organisering Spejdernes bestyrelse Mandag d. 12. marts 2018 kl. 14.00-19.00 Holmen, Salen REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak,

Læs mere

DAGSORDEN. 7. VIA-DSR møde 2017

DAGSORDEN. 7. VIA-DSR møde 2017 7. VIA-DSR møde 2017 Sted: VIA Pædagoguddannelsen i Grenaa Sønderport 10 8500 Grenå Lokale følger Mødedato: 14. december 2017 Kl. 16.00-20.00 VIA DSR-medlemmer Inge Lundin Bech (237682 LISKI) Cristian

Læs mere

DAGSORDEN. 5. VIA-DSR møde 2017

DAGSORDEN. 5. VIA-DSR møde 2017 5. VIA-DSR møde 2017 Sted: VIA Pædagoguddannelsen i Ikast Bøgildvej 10 7430 Ikast Lokale 122 Mødedato: 2. november 2017 Kl. 16.00-19.00 Deltagere: Inge Lundin Bech (237682 LISKI) Cristian Russu (144036

Læs mere

Stiftende generalforsamling for Bioteknologiundervisere i Danmark (BiD). Rødkilde Gymnasium, 20 september 2018, kl

Stiftende generalforsamling for Bioteknologiundervisere i Danmark (BiD). Rødkilde Gymnasium, 20 september 2018, kl Stiftende generalforsamling for Bioteknologiundervisere i Danmark (BiD). Rødkilde Gymnasium, 20 september 2018, kl. 16-17 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Præsentation af styregruppen

Læs mere

Med venlig hilsen Patrick Steffen Pedersen På vegne af BasisBaren, Havestuen, Kablah!, O SohnBaren, Wunderbar, Mærkbar, DE-klubben og Bajers Bar

Med venlig hilsen Patrick Steffen Pedersen På vegne af BasisBaren, Havestuen, Kablah!, O SohnBaren, Wunderbar, Mærkbar, DE-klubben og Bajers Bar Ansøgning af underskudsbevilling til Tour de Fredagsbar Tour de Fredagsbar (i resten af ansøgningen forkortet TdF) er en aktivitet, hvor studerende ved Aalborg Universitet på tværs af studieretninger og

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. VIA-DSR møde. Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt.

REFERAT/ DAGSORDEN. VIA-DSR møde. Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt. VIA-DSR møde Sted: Campus Holstebro Gl. Struervej 1 7500 Holstebro Lokale A367 Mødedato: 15. december 2016 Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt. [#] Afbud [Navne] Dagsorden 1. Valg af ordstyrer og

Læs mere

Vedtægter for Studenterrådet i VIA. Vedtaget på generalforsamlingen d. 25. februar 2019

Vedtægter for Studenterrådet i VIA. Vedtaget på generalforsamlingen d. 25. februar 2019 Vedtægter for Studenterrådet i VIA Vedtaget på generalforsamlingen d. 25. februar 2019 INDHOLD... 3 Navn og grundlag... 3 Opbygning... 4 Formål... 4 Forretningsorden... 5 Generalforsamlingen... 6 Studerendes

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 1. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt.

REFERAT/ DAGSORDEN. 1. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt. 1. VIA-DSR møde 2017 Sted: Dalgas Allé 20 DK-7800 Skive Lokale 103 Mødedato: 25. januar 2017 Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt. [#] Afbud [Navne] Dagsorden 1. Valg af ordstyrer og referent 2. Godkendelse

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

Arbejdet med studieordninger

Arbejdet med studieordninger Arbejdet med studieordninger For at sikre de studerendes rettigheder og konstant hjælpe med at skabe den bedst mulige læreruddannelse er det nødvendigt løbende at have fokus på studieordningens kvalitet.

Læs mere

Møde i studentersamfundets bestyrelse

Møde i studentersamfundets bestyrelse Møde i studentersamfundets bestyrelse Den d 25. marts 2014 klokken 17:00, Ridderlokalet/Wunderbar,. Ordinære medlemmer: Daniel Mose Thiilborg, Anne Kathrine Krushave, næstformand Kasper Gram, kasserer

Læs mere

REFERAT. 3. VIA-DSR møde 2017

REFERAT. 3. VIA-DSR møde 2017 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16.30-19.30 Deltagere Kara Sigrid Ellegaard (237692 SIS) Inge Lundin Bech (237682 LISKI)

Læs mere

Vedtægter for ST-rådet

Vedtægter for ST-rådet 0120321405 678977ÿÿ9ÿ 8222202820!"#$ %&'!( )*+,704!-.4)+7 020 Vedtægter for ST-rådet 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er ST-rådet og har hjemsted på Aalborg universitets uddannelse Sundhedsteknologi/Biomedical

Læs mere

SAMS Aarhus Bestyrelsesmøde D. 29.08.2013

SAMS Aarhus Bestyrelsesmøde D. 29.08.2013 SAMS Aarhus Bestyrelsesmøde D. 29.08.2013 Leder af mødet: Cathrine Nørgaard. Deltagere: Cathrine Nørgaard, Pernille Libach Hansen, Pernille Nikolajsen, Tessa Dahl-Jensen og Helene Hørløck. 1. Underskrift

Læs mere

1. Velkomst REFERAT BESTYRELSESMØDE

1. Velkomst REFERAT BESTYRELSESMØDE Dato: 08.09.2018 Tid og sted: 15:00-17:00 på Brohusgade 17 Ordstyrer: Andreas Kronlund (AK) Referent: Michael Steenberg (MS) Til stede: Emilie Mahler (EM), Andreas Kronlund (AK), Emma Tietze (ET) Henrik

Læs mere

REFERAT Uddannelsesudvalget

REFERAT Uddannelsesudvalget REFERAT Uddannelsesudvalget Mødetidspunkt: Tirsdag den 8. marts 2016 kl. 13:00-15:00 Mødested: Referent Deltagere: Fraværende: Mødeleder Selma Lagerløfs Vej 2, 9220 Aalborg Ø C 3.31 Anja Kallestrup Mette

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne]

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne] 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16-19 Deltagere [Navne] Gæster Afbud [Navne] Forberedelse: Hvert Campus skal have skrevet

Læs mere

Referat af Paideias ordinære generalforsamling d

Referat af Paideias ordinære generalforsamling d Referat af Paideias ordinære generalforsamling d. 13.11.2012 Fremmøde: 13 medlemmer 1. Valg af dirigent. Berit Rød blev valgt uden modkandidater. Hanne Kristensen blev valgt som referent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Der stilles spørgsmål til om vores egen afholdelse af Politikkonference har en seperat konto for den gængse politikkonference-konto. Det har den ja.

Der stilles spørgsmål til om vores egen afholdelse af Politikkonference har en seperat konto for den gængse politikkonference-konto. Det har den ja. 1. Referat 1. Åbning og konstituering Formand Michael Vedel åbnede generalforsamlingen og bad om at få tilføjet et punkt på vegne af bestyrelsen om valg til formand, da Michael træder af som formand efter

Læs mere

Vi håber, du har lyst til at deltage for foreningen skal være for os alle!

Vi håber, du har lyst til at deltage for foreningen skal være for os alle! Aarhus den 24. februar 2013 Kære idéhistoriske alumne Der sker ting og sager i miljøet omkring Idéhistorie. En forening, der vedrører dig, ser snart dagens lys. Nærmere bestemt den 5. april, hvor vi afholder

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april. Kl

Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april. Kl Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april Kl.18.00-21.00 1. Godkendelse af referat fra sidste møde Der er ingen bemærkninger til sidste referat 2. Bemærkninger til dagsordenen Mortens punkt under eventuelt

Læs mere

Vedtægter for VIA De Studerendes Råd

Vedtægter for VIA De Studerendes Råd Sæt præg på fremtiden VIA University College Vedtægter for VIA De Studerendes Råd Vedtaget på generalforsamlingen d. 26. februar 2017 INDHOLD VIA-DSR... 3 Navn og grundlag... 3 Opbygning... 4 Formål...

Læs mere

Til d. 16. juni 2010 20. november 2013 Formalier:

Til d. 16. juni 2010 20. november 2013 Formalier: Formalier: 1. Valg af dirigent & referent Dirigent: Michael Referent: Dennis 2. Tilstede Michael, Richard, Halvor, Christian, Lasse V. (V for Vendetta), Sven, Bro, Camilla, Shum, Fisker, Thomas 68, Jens

Læs mere

DAGSORDEN. 7. VIA-DSR møde 2017

DAGSORDEN. 7. VIA-DSR møde 2017 7. VIA-DSR møde 2017 Sted: VIA Pædagoguddannelsen i Grenaa 7430 Ikast Mødedato: 14. december 2017 Kl. 16.00-20.00 VIA DSR-medlemmer Tilstede Inge Lundin Bech (237682 LISKI) Cristian Russu (144036 ICT)

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Indhold Referat af Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen (5 min)...

Læs mere

Det synlige botilbud

Det synlige botilbud Kursus Det synlige botilbud - formidlingsmæssige værktøjer til at synliggøre og markedsføre private sociale botilbud Udbydes af University College Lillebælt Kompetenceudvikling og Undervisningsmidler Indledning

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Dansk Sociologiforening d. 27. november 2017 kl , KU, lokale

Referat af bestyrelsesmøde i Dansk Sociologiforening d. 27. november 2017 kl , KU, lokale Referat af bestyrelsesmøde i Dansk Sociologiforening d. 27. november 2017 kl. 17-19, KU, lokale 16.1.62 Til stede: Lene El Mongy, Kirsten Meyer, Emma Steffensen Bach, Alberte Alsø Dokkedal, Elisabeth Hultcrantz,

Læs mere

Møde for regionale uddannelsesnetværk den 5. november 2009 opsamling på gruppedrøftelser og evaluering

Møde for regionale uddannelsesnetværk den 5. november 2009 opsamling på gruppedrøftelser og evaluering 09-0371 - BORA - 16.11.2009 Kontakt: Bodil Rasmussen - bora@ftf.dk - Tlf: 3336 8869 Møde for regionale uddannelsesnetværk den 5. november 2009 opsamling på gruppedrøftelser og evaluering Opsamling af de

Læs mere

SAMS Aarhus Bestyrelsesmøde D. 27.11.2013

SAMS Aarhus Bestyrelsesmøde D. 27.11.2013 SAMS Aarhus Bestyrelsesmøde D. 27.11.2013 Leder af mødet: Cathrine Nørgaard. Deltagere: Cathrine Nørgaard, Pernille Libach Hansen, Pernille Nikolajsen, Tessa Dahl-Jensen og Helene Hørløck. 1. Underskrift

Læs mere

Bestyrelsesmøde. 7. september 2010 kl 16-20 på RUC. Dagsorden og bilag, 4. september 2010. Dagsorden 2

Bestyrelsesmøde. 7. september 2010 kl 16-20 på RUC. Dagsorden og bilag, 4. september 2010. Dagsorden 2 Bestyrelsesmøde 7. september 2010 kl 16-20 på RUC Dagsorden og bilag, 4. september 2010 Indhold Dagsorden 2 Referat af bestyrelsesmøde d. 10. august 2010 3 Bilag 1: Budget for efterårets kampagne 6 Dagsorden

Læs mere

Fagudvalgsmøde d. 26. oktober 2012, kl

Fagudvalgsmøde d. 26. oktober 2012, kl Fagudvalgsmøde d. 26. oktober 2012, kl. 14.15 16.00 temamøde om Studium Generale 1. Formalia Valg referent: Rasmus er valgt Ordstyrer: Sidsel er valgt Godkendelse af referat fra d. 12/10: Referatet er

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Dagsorden og bilag. Indhold 20-05-2009 18:00 21:30 RUC. Studenterrådet v. Roskilde Universitet. Dagsorden... 2

Bestyrelsesmøde. Dagsorden og bilag. Indhold 20-05-2009 18:00 21:30 RUC. Studenterrådet v. Roskilde Universitet. Dagsorden... 2 Bestyrelsesmøde Dagsorden og bilag 20-05-2009 18:00 21:30 RUC Studenterrådet v. Roskilde Universitet Indhold Dagsorden... 2 Bilag 1: Ranking hot or not!... 4 Bilag 2: DSF... 5 Bilag 3: Mødeplan... 6 Bilag

Læs mere

1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer Theis 1.2. Valg af referent Ronja

1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer Theis 1.2. Valg af referent Ronja RUC ers by Choice Referat af koordinationsmøde 19. december 2011 Tilstede: Ronja, Sidsel, Ida, Dea, Kirsten, Michelle, Theis, Dion, Mathias, Ena, Hack, Mikkel, Lene og Sally. Ikke tilstede: Ea, Ea, Christel,

Læs mere

Møde i Studentersamfundets bestyrelse Den 7. oktober, 2015 klokken 16.30, Ridderlokalet, Fibigerstræde 15.

Møde i Studentersamfundets bestyrelse Den 7. oktober, 2015 klokken 16.30, Ridderlokalet, Fibigerstræde 15. Møde i Studentersamfundets bestyrelse Den 7. oktober, 2015 klokken 16.30, Ridderlokalet, Fibigerstræde 15. Ordinære medlemmer: Lærke Hæstrup, Formand Marcus Birk, næstformand Johan Sørensen, kasserer Tsinat

Læs mere

Udkast til referat af møde fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse, den 18. september 2006, kl. 10 12, EPOS

Udkast til referat af møde fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse, den 18. september 2006, kl. 10 12, EPOS Udkast til referat af møde fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse, den 18. september 2006, kl. 10 12, EPOS Til stede: Peder Ring, Danske Regioner Per Hvenegaard, TL Birgit Andersen, H:S

Læs mere

Bestyrelsesmøde 4. April 2013 kl. 16:00 19:00

Bestyrelsesmøde 4. April 2013 kl. 16:00 19:00 Bestyrelsesmøde 4. April 2013 kl. 16:00 19:00 Indhold FORSLAG TIL DAGSORDEN 2 BILAG 1: REFERAT AF BESTYRELSESMØDE 07.03.2013 3 BILAG 2: ORIENTERING FRA STUDU/FUNE 6 BILAG 3: ORIENTERING FRA UNIVERSITETSBESTYRELSEN

Læs mere

Nyhedsbrev juli 2014. Rapport 2013. Nye lokalforeninger. Hjemmeside

Nyhedsbrev juli 2014. Rapport 2013. Nye lokalforeninger. Hjemmeside Nyhedsbrev juli 2014 Kære alle. Sommerferien nærmer sig og det vil vi lige benytte til at sige Rigtig god sommer. Sekretariatet holder ferie i ugerne 28,29 og 30. Rapport 2013 Henrik har lavet en opfølgning

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 2. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent

REFERAT/ DAGSORDEN. 2. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent 2. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Randers Jens Otto Krags Pl. 3 8900 Randers C Lokale 1.56 Mødedato: 27. marts 2017 Deltagere Cristian Russu, Inge Bech, Kara Ellegaard, Mindaugas Mikalainis, Rikke Holm,

Læs mere

Online Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde

Online Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde FORMALIA: Hvor: Referent: Frederikke Ordstyrer: Deltagere: Alle (,,, Nynne, Tilde,, Frederikke og Sabina) Ikke tilstede: Ingen 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Tidsperspektiv for mødet: 2 timer 2):

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014, København

Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014, København Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014, København Til stede: Knud Henning Andersen, Ebbe Lilliendal, Lasse Breddam, Kurt Pedersen og Anne Wieth-Knudsen (referent) Afbud: Per Fruerled, Finn Pedersen

Læs mere

Referat fra møde i LUU - PA

Referat fra møde i LUU - PA Referat fra møde i LUU - PA Dato: Onsdag den 21. oktober 2015 Kl. 10.00 14.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole Koch,

Læs mere

Referat af den ekstraordinære generalforsamling (2013-12-14)

Referat af den ekstraordinære generalforsamling (2013-12-14) Referat af den ekstraordinære generalforsamling (2013-12-14) Dagsorden : 1. Valg af dirigent og referent. 2. Afstemning om nye vedtægtsændringer 3. Valg til bestyrelsen 4. Valg til udvalg 5. Afstemning

Læs mere

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 04.10.2014

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 04.10.2014 1. Formelt Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Mødeleder Valg af referent: Godkendelse af dagsorden: Godkendelse af referat fra sidst Opfølgning på opgaver fra sidste møde Jesper Mølgaard, Marie Hauerslev,

Læs mere

Bestyrelsesmøde. 2. Godkendelse af sidste mødereferat og ekstraordinær generalforsamlings referatet. a) Opfølgning på rengøring ved udflytning

Bestyrelsesmøde. 2. Godkendelse af sidste mødereferat og ekstraordinær generalforsamlings referatet. a) Opfølgning på rengøring ved udflytning Bestyrelsesmøde REFERAT 13 03 2014 19:00 21:15 FÆLLESRUMMET DAMAGER MØDE INDKALDT AF MØDETYPE ARRANGØR REFERENT Tais Sandal Nissen Bestyrelsesmøde Tais Sandal Nissen Henrik Bendtsen TIDTAGER DELTAGERE

Læs mere

Vedtægter for Djøf Studerende

Vedtægter for Djøf Studerende DJØF STUDERENDE Djøf Studerendes vedtægter Vedtægter for Djøf Studerende Vedtægterne er godkendt af Djøf Studerendes bestyrelsen d. 29. august 2010 og efterfølgende godkendt af Hovedbestyrelsen den 1.

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Referent: Henrik Dato: 14. april 2015 kl. 18.30 i Caféen Tilstedeværende:, Henrik, Lau, Peskho,, Fraværende: Kirsten, Stig. Dagsordenspunkt: Konklusion: Ansvar Deadline:

Læs mere

Journalistisk referat

Journalistisk referat Journalistisk referat Mødet i dag havde som hovedfokus at skabe overblik over de forskellige udvalg og deres arbejde, opdatere udvalgende, samt at diskutere strukturen for Studenterhuset herunder også

Læs mere

STUDENTERSAMFUNDET v/ Aalborg Universitet Bestyrelsen

STUDENTERSAMFUNDET v/ Aalborg Universitet Bestyrelsen Fibigerstræde 15 9220 Aalborg Øst telefon: 9635 8016 fax: 9815 9494 e-mail: bestyrelsen@studentersamfundet.aau.dk http://www.studentersamfundet.aau.dk Ordinære medlemmer af bestyrelsen Carsten Rune Jensen,

Læs mere

Dagsorden Pædagoguddannelsens uddannelsesudvalgsmøde

Dagsorden Pædagoguddannelsens uddannelsesudvalgsmøde Dagsorden Pædagoguddannelsens uddannelsesudvalgsmøde Mødedato: Starttidspunkt: 11. april Kl. 13.30: pædagoguddannelsens uddannelsesudvalgsmøde Sluttidspunkt: Kl. 16:00 Mødested: Mødelokale: Deltagere:

Læs mere

Referat for FEJ bestyrelsesmøde

Referat for FEJ bestyrelsesmøde Referat for FEJ bestyrelsesmøde 30. januar 2017, Klokken 18.00 Howitzvej, Frederiksberg 1. Formalia 1.1. Tilstedeværende Lukas Eeken, Frederik Kaarup, Nicolaj Blom Jensen, Thomas Lavsen, Mia Hansen Iversen,

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 2. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster Per Rye under pkt. 4.

REFERAT/ DAGSORDEN. 2. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster Per Rye under pkt. 4. 2. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Randers Jens Otto Krags Pl. 3 8900 Randers C Lokale 1.56 Mødedato: 27. marts 2017 Deltagere [Navne] Gæster Per Rye under pkt. 4 Afbud [Navne] Dagsorden 1. Valg af ordstyrer

Læs mere

REFERAT. 3. Møde i Studenterrådet i VIA 2018

REFERAT. 3. Møde i Studenterrådet i VIA 2018 3. Møde i Studenterrådet i VIA 2018 Sted: Campus Aarhus N Hedeager 2 8200 Aarhus N T4.05 Mødedato: 12. juni 2018 Kl. 16.00-20.00 Tilstede: Chris Aamand Jensen (218388 VCM) Hedvig Lund Dybdal (252158 PSYK)

Læs mere

HPV Nyhedsbrev #4. Vaccination af drenge fra 1. juli Nyhedsbrev #4 MARTS Kære alle,

HPV Nyhedsbrev #4. Vaccination af drenge fra 1. juli Nyhedsbrev #4 MARTS Kære alle, HPV Nyhedsbrev #4 Kære alle, Mens vi venter på foråret, har vi skrevet Nyhedsbrev #4 fra indsatsen Stop HPV stop livmoderhalskræft. Der er sket meget siden sidst. Først og fremmest er det blevet besluttet,

Læs mere

UNIVERSITY COLLEGE SYDDANMARK

UNIVERSITY COLLEGE SYDDANMARK UNIVERSITY COLLEGE SYDDANMARK Til uddannelsesudvalget ved Bioanalytikeruddannelsen Degnevej 16 Postboks 509 6705 Esbjerg Ø T 7266 2000 E ucsyd@ucsyd.dk W ucsyd.dk EAN CVR 30 84 04 02 Referat til 13. møde

Læs mere

Erhvervsakademi MidtVest, Vald. Poulsens Vej 4, 7500 Holstebro Lokale s12

Erhvervsakademi MidtVest, Vald. Poulsens Vej 4, 7500 Holstebro Lokale s12 Mødedato 23.04.2016 Mødested Erhvervsakademi MidtVest, Vald. Poulsens Vej 4, 7500 Holstebro Lokale s12 Mødedeltagere Kristian Hedegaard Charlotte Laurberg Michael Park Nielsen Lotte Møller Larsen Katrine

Læs mere

Bestyrelsesmøde februar 2012 07-11-2011 1/5. Tid Punkt Emne Ansvar

Bestyrelsesmøde februar 2012 07-11-2011 1/5. Tid Punkt Emne Ansvar Bestyrelsesmøde februar 2012 07-11-2011 1/5 17:00 17:15 1.0 Formalia Dirigent: Kristoffer Barfod Referent: Thomas Jensen 17:15 18:45 2.0 Gennemgang af handlingsplan for ansvarområderne 2.1 Handlingsplan

Læs mere

TI-DK bestyrelsesmøde

TI-DK bestyrelsesmøde TI-DK bestyrelsesmøde Torsdag den 4. oktober 2012 kl. 17.00 hos Mellemfolkeligt Samvirke, Fælledvej 12, Baghuset. (Hvis porten er lukket, ring på tlf. 25 53 56 62) Referat: 1. Deltagere. Poul, Knut, Christine,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde på Nørholm Skole

Skolebestyrelsesmøde på Nørholm Skole 1 Skolebestyrelsesmøde på Nørholm Skole Dato: Onsdag d. 26/10-2016 kl. 17.30-20.30 Sted: Nørholm Skoles personalerum Der vil blive serveret en let anretning Fraværende med afbud: Henrik, Jeanette, Tina,

Læs mere

Rådet var således beslutningsdygtigt. Workshoppen blev faciliteret af konsulent Bjørn Nygaard.

Rådet var således beslutningsdygtigt. Workshoppen blev faciliteret af konsulent Bjørn Nygaard. 15-01-2009, Workshop Opsamling på workshop. Integrationsrådets organisering 2009. Indledning Integrationsrådet afholdt ekstraordinær workshop torsdag d. 15. januar 2009, for at tage stilling til rådets

Læs mere

Referat for møde i LUA

Referat for møde i LUA Referat for møde i LUA Dato: Fredag den 11. marts 2016 Kl. 10.00 12.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Repræsentanter fra FOA: Kim Henriksen, formand for LUA Grethe Nielsen

Læs mere

REFERAT Uddannelsesudvalg Design

REFERAT Uddannelsesudvalg Design REFERAT Uddannelsesudvalg Design Mødetidspunkt: Mødested: Referent Deltagere: Fraværende: Mødeleder Onsdag den 15 februar Sofiendalsvej 60, 9200 Aalborg SV SD - 1.1.0.5 LBD Casper Sørensen Elsebeth Gabel

Læs mere

SAMS Aarhus Månedsmøde D. 03.02.2014

SAMS Aarhus Månedsmøde D. 03.02.2014 SAMS Aarhus Månedsmøde D. 03.02.2014 Ordstyrer: Cathrine Nørgaard. Deltagere: Kirvil Haugland Næs, Juliane Zickert, Solvej V, Andersen, Priyanka Pagh, Nina Margrethe Raunkjær, Cecilie Lind, Mikkel Thagaard,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 06. juni Åbent bestyrelsesmøde/ Forældrehenvendelser

Referat af bestyrelsesmøde den 06. juni Åbent bestyrelsesmøde/ Forældrehenvendelser Referat af bestyrelsesmøde den 06. juni 2017 19 22 1. Åbent bestyrelsesmøde/ Forældrehenvendelser 19-1915 Ingen henvendelser 2. Godkendelse af dagsorden 2 forslag til evt. punkter 1.) Ny organisations

Læs mere

Afbud:Lolan Ottesen, Brian Lund Madsen. Fraværende:Stig Hansen, Bilal Titrek, Marcu Kocak

Afbud:Lolan Ottesen, Brian Lund Madsen. Fraværende:Stig Hansen, Bilal Titrek, Marcu Kocak Referat af s møde d. 19. februar 2009. Tilstede: Helge Friis, Jamal Tabari, Miasser Hawwa, Lisbeth Kjærulff, Tom Nielsen, Farjam Davani, Nimer Shama, Kåre Harder Olesen, Jelena Rajovic, Christina Ruben,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 23 SEP 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 23 SEP 2004 Side 1 Viborg den 25 SEP 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

Socialdemokratiet i Fredensborg

Socialdemokratiet i Fredensborg Mandag den 11. december kl. 19.00 i Medborgerhuset Egedal Mødeleder: Lynæs Referent: Merete Brejl Deltagere:, Jan, Peter, Kirsten, Hans Erik, Dorte B., Dorte Lisemose og Merete. Afbud fra Benn, Helge,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 23. oktober, 2013, kl. 15.15-17.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Dagsorden og referat til møde i LUU for. Ernæringsassistentuddannelsen den 9. maj 2018

Dagsorden og referat til møde i LUU for. Ernæringsassistentuddannelsen den 9. maj 2018 Dagsorden og referat til møde i LUU for Valby 24.05.18 Ernæringsassistentuddannelsen den 9. maj 2018 Lokale B585 Gæster på mødet: Elsi Busk Odderup, pæd. konsulent HRS og Anne Birgitte Agger, Direktør

Læs mere

Bestyrelsens Forretningsorden Greve Fodbold

Bestyrelsens Forretningsorden Greve Fodbold Greve Fodbold Bestyrelsens Forretningsorden Bestyrelsens Forretningsorden Greve Fodbold 1. Formål 1.1 Nærværende forretningsorden fastlægger rammerne for Greve Fodbolds bestyrelses ageren under iagttagelse

Læs mere

Vedtægter. VIA- DSR, VIA University College 1. - for De Studerendes Råd ved Professionshøjskolen VIA University College

Vedtægter. VIA- DSR, VIA University College 1. - for De Studerendes Råd ved Professionshøjskolen VIA University College VIA- DSR, VIA University College 1 Vedtægter - for De Studerendes Råd ved Professionshøjskolen VIA University College Navn og grundlag 1 Rådets navn er De Studerendes Råd ved Professionshøjskolen VIA University

Læs mere

RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende Onsdag d kl i A

RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende Onsdag d kl i A Tilstede: 35 Referent: Cecilie Meldgaard Poulsen RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende Onsdag d. 14.02.2018 kl. 17.15 i A2-83.01 1. Formalia 17.15 Godkendelse af dagsorden: Godkendt Godkendelse

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra Studienævnsmøde Onsdag, den 22. januar 2014 kl. 11.00 14.30 Sted: Deltagere: Afbud: Aalborg Universitet, Kroghstræde 7, lokale 76a Lars Uggerhøj, Dorte

Læs mere

Det juridiske Fagstudienævn 12. marts 2015

Det juridiske Fagstudienævn 12. marts 2015 Referat af 2. møde i Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Studieleder Per Andersen (formand), Studieleder Hanne Søndergaard Birkmose, Torsten Iversen, Helle Bødker Madsen, Valdemar Smith, Pernille Wegener

Læs mere

REFERAT. 4. møde i Studenterrådet i VIA

REFERAT. 4. møde i Studenterrådet i VIA 4. møde i Studenterrådet i VIA 2018-2019 Sted: Campus Holstebro Gl Struervej 1 7500 Holstebro Lokale A232 Mødedato: 28. september 2018 Kl. 15.00 19.00 Deltagere Chris Aamand Jensen (218388 VCM) Hedvig

Læs mere

Ansøgning til udviklingspuljen på vegne af FakSUND

Ansøgning til udviklingspuljen på vegne af FakSUND Ansøgning til udviklingspuljen på vegne af FakSUND Kære Studentersamfundets bestyrelse, I FakSUND er vi pt. i gang med at få gang i hjulende og et led i denne plan er at investere i polo er med logo (selvfølgelig

Læs mere

Region Hovedstaden. Som regionsbestyrelsesmedlem har du et særligt ansvar for at repræsentere faget og din organisation.

Region Hovedstaden. Som regionsbestyrelsesmedlem har du et særligt ansvar for at repræsentere faget og din organisation. VELKOMMEN Kære Regionsbestyrelsesmedlem Tillykke med valget som medlem af Radiograf Rådets regionsbestyrelse i Region Hovedstaden, og velkommen til arbejdet i Radiograf Rådet. Du er valgt for en treårig

Læs mere