«FORVNAVN» «AFDADR1» «AFDADR2» «AFDADR4» Tlf.: «AFDTLF» Fax: «AFDFAX» «AFDMAIL» CVR: Referat.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "«FORVNAVN» «AFDADR1» «AFDADR2» «AFDADR4» Tlf.: «AFDTLF» Fax: «AFDFAX» E-mail: «AFDMAIL» CVR: 26-69-63-48. Referat. www.brk.dk"

Transkript

1 «FORVNAVN» «AFDADR1» «AFDADR2» «AFDADR4» Tlf.: «AFDTLF» Fax: «AFDFAX» «AFDMAIL» Referat Referat fra brugerrådsmødet den 2. december 2014 om Nørrekås Lystbådehavn Deltagere: Rønne Sejlklub v/ Anders Funch Nielsen Rønne Roklub v/ Michael Andersen Vendekredsen v/ Børge Olsen Rønne Handelsstandsforening v/ Betina Lund Strandjægerne v/ Robert Pedersen + Michael Jørgensen Havnefoged Mogens Stender Alstrup Suppleant for Havørreden Poul-Erik Olsen Fritidsfiskerne v/jørn Olsen CVR: Afbud/ ikke fremmødt BSF v/ Holger Jespersen Faglig koordinator Jakob Jensen Leder for veje og havne Hardy Pedersen Fluefiskerne v/ Martin Nielsen Calypso v/ Preben Kofod Havørreden v/ Erik Thorsen Radioamatørerne v/ Erik Valsgaard J.nr.:«JNR»

2 Side 2/3 1. Godkendelse af dagsorden Ref: Da dagsorden ikke var udsendt rettidigt, indledte Mogens mødet med at spørge om dette forhold gav anledning til bemærkninger/protester mod afholdelse af mødet. Havnegruppen fik en løftet pegefinger af brugerrådsrepræsentanterne for ikke at have udsendt dagsordenen rettidigt, og det blev endvidere fremhævet, at indeværende møde allerede var flyttet fra 11. november 2014 til 2. december 2014 for at kunne levere en gennemarbejdet dagsorden. Brugerrådet besluttede at gennemføre mødet. Dagsordenspunkterne 6 & 7 var gentaget som 9 & 10 Mogens forslog derfor at lade pkt. 9 & 10 udgå. Dette blev vedtaget. Michael havde fremsendt forslag indeholdende ønske om drøftelse af vandkvaliteten indenfor den yderste vestlige forkastning. Pkt. blev medtaget under pkt Ajourføring af adresseliste Adresselisten blev ajourført. 3. Næste mødedato Forslag: Tirsdag d. 14. april 2015 kl Tirsdag d. 20. oktober 2015 kl Ref: Begge datoer og tidspunkter blev godkendt af brugerrådet: Børge spurgte om brugerrådet kunne forvente at der ville blive afholdt to brugerrådsmøder i 2015, da der kun var blevet afholdt et brugermøde i Poul Erik supplerede med bemærkningen, at det er Teknik & Miljø som har bedt om to årlige møder og derfor var forundret over, at det planlagte brugerrådsmøde foråret 2014 var blevet aflyst. Mogens forventer, at der afholdes to brugerrådsmøder i Robert havde indsendt et spørgsmål til Teknik & Miljø i forbindelse med det ikke afholdte møde. Robert mener ikke at have modtaget svar på sin henvendelse. Mogens undersøger sagen.

3 Side 3/3 4. Statistik for sæsonen 2014 Tallene for 2013 og 2014 kan ikke umiddelbart ikke sammenlignes, idet tallene for 2013 ikke var inkluderet de bornholmske både der har gæstet bornholmske havne ved køb af frihavnskort. Fremadrettet vil statistiktallene vil kunne anvendes til sammenligning med forrige år og til budgetstyring. Ref: Adspurgt oplyste Mogens, i forhold til sæsonen 2013 har der i sæsonen 2014 været en tilbagegang på Nørrekås Lystbådehavn på godt 6 %, mens der på de kommunale havne under et har været en tilbagegang knapt 11 %. 5. Budget 2015 Kommunalbestyrelsen har besluttet at egen indtjeningen på havnene skal øges ved en forhøjelse af taksterne. Det godkendte budget indeholder en forhøjelse af taksterne for hjemmehørende både på ca. 25 % og Gæstetaksterne på ca. 35 %. Disse takststigninger vurderes at skabe balance mellem indtægtsniveauet og udgiftsniveauet baseret på niveauet i 2014, hvor indtægtsniveauet er reduceret ved Bornholms Express ophør, reduktioner i fiskeriet, og for mange uudlejede havnebygninger og arealer. Udgiftsniveauet i 2014 afspejler et år med meget hård prioritering. Balance i driftsbudgettet kunne også være opnået ved en reduktion af udgifterne på havnene. Derfor har det også været på brugerrådets dagsorden, om der var opgaver brugerne kunne være behjælpelige med. Ref: Poul Erik mener ikke det burde være lystbådeejernes problem, at der er en indtægtsnedgang i fm. nedlæggelsen af sejladsen med Bornholms Express. Mogens svarede at de kommunale havnes driftes samlet og at dette også omfatter evt. udligning af økonomien mellem de enkelte havne. Anders oplyste at, på nuværende tidspunkt har to medlemmer af Rønne Sejlklub sat deres både til salg, som følge af de kommende takststigninger. Flere brugerrådsrepræsentanter mener ikke at serviceniveauet i de bornholmske kommunale havne står mål med pris og service i andre nærliggende havne i Sverige, Tyskland og Polen. Børge mener ikke at Polen kan bruges som sammenlignings grundlag, da både priser og lønninger ligger noget under det danske løn- og prisniveau. Havneafgiften i Flensborg er ifølge Anders sat ned, til gengæld betaler gæsterne for andre ydelser som strøm, vand, bad og internet via betalingsstandere. Mogens oplyste, at denne mulighed har været drøftet i Teknik & Miljø, som vurderer, at etableringen af disse standere vil være meget omkostningstung. Endvidere er det Teknik & Miljøs oplevelse, at gæsterne finder det nuværen-

4 Side 4/3 de prisniveau rimmeligt, da nævnte ydelser indgår i prisen. Anders har talt med flere gæstesejlere, som finder prisniveauet højt og deler derfor ikke Teknik & Miljøs opfattelse af gæstetaksterne. Anders mener, at klubbernes motivation til at bistå havnen med løsning af opgaver nok er væk, som følge af den store prisstigning. 6. Takstregulativet, takstforhøjelser og bådpladser. (Indsendt af Strandjægerafdelingen af Nørrekås) Der ønskes en drøftelse af ovenstående punkt. De dystre udsigter for 2015, hvor der er en ubalance på ca. 1 million, og et krav om at der skal skabes balance, kunne alternativt være løst ved at reducere antallet af havnefogeder med 2-3 personer, men Jakob er af den opfattelse at vi ikke kan spares os til god service og en god oplevelse, og Jakob har ikke hørt fra nogen gæstesejlere at det er dyrt (når de har fået at vide at når overnatningen er betalt så er det all inklusive, det vil sige at der er betalt for bad og toilet, strøm vand og internet.) Ref: Punktet var stort set sammenfaldende med pkt. 5 og de to punkter blev derfor behandlet som et punkt. 7. Forslag til vedligeholdelse og anlæg 2015 Brugerrådsrepræsentanternes forslag til vedligeholdelses- og anlægsopgaver Ref: Mogens forklarede, at flere opgaver ikke var blevet udført, selvom der var afsat midler til dette, eks. maling af redskabsskurene og etablering af strømstander på den østlige flydebro. Dette for at skaffe økonomi til reparation af den vestlige bro i det vestlige inderbassin, hvor Mogens vurderer, at broen er i meget dårlig stand og derfor prioriterer broen højere. Brugerrådet bakkede op om denne beslutning. Anders ønskede udskiftning af pæle flere steder på havnen. Mogens oplyste, at Teknik & Miljø er vidende om dette behov og at der enten skal findes en ny løsning til nedramning af pæle, da Rønne Havns rammeslag ikke længere kan anvendes eller også skal pæle-fortøjningerne erstattes an andre fortøjningsløsninger, som eks. bøjer. Anders ønsker bøjer eller Y-bomme, men ikke ringe med fleksible agterfortøjninger.

5 Side 5/3 Børge spurgte hvorfor plankeværket til tremmegården ikke var blevet repareret eller fjernet. Mogens oplyste, at midlerne til dette arbejde var overført til reparation af ovennævnte bro, samt udarbejdelsen af tre forslag til ombygningen af arealerne mellem Snellemarkcentret, det tidligere havnekontor på Rønne Havn og ved Nørrekås helt ud til havet ikke er afsluttet og det derfor er uvist hvad der skal ske med tremmegården. Betina spurgte til forløbet af nævnte proces - projektet opstartes i februar 2015 med offentligt møde. Brugerrådet ønsker de bortprioriterede opgaver gennemført, samt en gennemgang og reparation af havnens broer og moler. Robert vil gerne have ført til referat, at han ikke er tilfreds med Havnegruppens administration i Tejn. 8. Udlevering af bådmærker Udlevering af bådmærker i 2014 har været meget ressourcekrævende, og der er fortsat et uacceptabelt antal både, stativer og kasser uden bådmærker. Havnegruppen vil gerne have en drøftelse i brugerrådet af hvordan klubberne kan inddrages i at flere bådejere får afhentet og påsat bådmærke. Foreninger med både på havnen skal forsat aflevere en liste med de foreningsejede både. Redskabskasser vil i fremtiden også blive fjernet fra havnen hvis de ikke har mærke. På sidste møde spurgte Ole Sig om bådpladsmærker evt. kunne undværes for både og kajakker mm. Som opbevares i foreningernes bygninger. Teknik og miljø ønsker at dette indgår i drøftelserne. Ref: Anders tilbød, at bådejerne i 2015 kunne afhente deres bådplads-/stativog redskabskassemærker hos Øens Marinecenter. Tilbuddet forudsætter en liste/regneark, evt. via dropboks, fra Teknik & Miljø indeholdende de nødvendige oplysninger, for at kunne udlevere de pågældende mærker. Brugerrådet bakkede op om forslaget og Mogens undersøger mulighederne, for at gennemføre forslaget i praksis. Vedr. Ole Sigs spørgsmål fra sidste brugerrådsmøde, mener brugerrådet ikke, at der er behov for bådpladsmærker på kajakker som ligger inden døre.

6 Side 6/3 9. Takstregulativet, takstforhøjelser og bådpladser ( Indsendt af Strandjægerforeningen af Nørrekås ) Ref: Udgår se pkt Forslag til vedligeholdelse og anlæg 2015 Brugerrådsrepræsentanternes forslag til vedligeholdelses- og anlægsopgaver. Ref: Udgår se pkt Havnens bemanding sommer og vinter. I 2014 har havnens bemanding været Mogens suppleret af afløseren i juni, juli og august, Mogens deler så sin tid mellem Hasle og Nørrekås, og har kontor på disse 2 havne. 12. Etablering af handicap P-plads ved Nørrekås Lystbådehavn. (Indsendt af bruger på Nørrekås) Remisevej er off. Vej, og det er aftalt, at vejmyndigheden ansøger Bornholms Politi om tilladelse til at etablere en handicap P-plads ved Nørrekås. P- pladsen ønskes etableret på P-arealet nord for det gamle rensningsanlæg på Remisevej. Ref: Brugerrådet bakkede op om etableringen af en handicap P-plads. 13. Drøftelse af brugen af metalfortøjningsringe. Teknik & Miljø har i flere tilfælde konstateret, at bådeejere anvender metalringe på havnens pullerter fremfor tov. Da metalringene slider meget på pullerterne mener Teknik & Miljø det skal stoppe, men hører gerne argumenter for brugen af metalringe. Ref: Brugerrådet støtter Teknik & Miljø og mener at metalringene skal væk. 14. Brugernes dokumentation af gyldig ansvarsforsikring for deres lystfartøj. Brugerrådene støttede i efteråret 2013 op om Teknik & Miljø s ønske om tvungen ansvarsforsikring for alle hjemmehørende både. Bland andet set i lyset af at alle gæstebåde ikke har krav om ansvarsforsikring,

7 Side 7/3 vurder havnen at det er tilstrækkeligt at vi har tillid til at alle hjemmehørende både har ansvarsforsikring. Ref: Anders mener at det bør være et krav, at bådejerne (fastliggerne) har ansvarsforsikring. Brugerrådet tilslutter sig Anders synspunkt. Anders vil gerne kontrollere bådejernes ansvarsforsikringer i forbindelse med udlevering af bådpladsmærker jf. pkt Opfølgning på udsendelse af foreløbig dagsorden. Brugerrådet fremsatte på sidste brugerrådsmøde ønske om, at der udsendes en foreløbig dagsorden sammen med mødeindkaldelsen, Dette ønske er imødekommet i forbindelse med indkaldelsen til dette møde. Teknik & Miljø ønsker brugernes holdning til om de synes det er en god model. Ref: Brugerrådet ser gerne at ordningen fortsætter. 16. Vedligeholdelse af havnens broer. Der er tilsammen udskiftet knapt 80 planker på havnens to flydebroer. Udbedring af isskader på træbroen ved den vestlige flydebro er også gennemført. Broen benyttes blandt andet af Rønne Sejlklubs juniorafdeling. Endvidere er der på den vestlige gangbro i havnens vestlige inderbassin, blevet udskiftet ca. 15 m bærende bjælker, konstuktionsprincippet er uheldigt og resten af broen vil blive ændret til et nyt princip, der hvor det er nødvendigt at udbedre. Den vestlige flydebro får nye ankerkæder i det omfang det er nødvendigt. Spækning af kajerne ved Strandjægernes klubhus/det østlige inderbassins nordøstlige hjørne indgår i en samlet prioritering for alle de kommunale havne. Ref: Rønne Sejlklub har taget initiativet til en ny rampe som erstatning for den gamle, til brug for klubbens juniorafdeling. Rønne Sejlklub har skaffet arbejdskraften og Teknik & Miljø betalt materialerne. Anders mener, at tilstanden af den midterste bro i yderhavnen er ved at være

8 Side 8/3 kritisk og at reparations arbejde skal i værksættes, samt at alle havnens pæle skal efterses inden den kommende sæson. 17. Terrænreguleringen arealet vest for Nørrekås. Det planlagte projekt måtte afbrydes da det ikke var muligt at få lastbilerne ind på arealet uanset forbedring af faldforhold mm. Der er pt. ny jord på vej, men det er udsat til frostperiode. Kommunalbestyrelsens igangsættelse vedr. udarbejdelsen af tre forslag til ombygningen af arealerne mellem Snellemarkcentret, det tidligere havnekontor på Rønne Havn og ved Nørrekås helt ud til havet. Status er at projektet blev udsat indtil detailhandelsundersøgelsen var gennemført og projektet opstartes i februar 2015 med offentligt møde. 18. Reparation af plankeværk og port til den såkaldte tremmegård, hvor der opbevares bådstativer mm. Arbejdet er udsat til man kender planerne får arealet syd for. 19. Skiltning vedr. færdsel på Nørrekås. Det foreslås at skiltet (C 21) indkørsel forbudt opsættes ved bommene på vej ind på havnens arealer, med undertavlen Bådejere, cykler og arbejdskørsel undtaget, som foreslået af brugerrådet.tilsvarende skiltning opsættes ved kystvejen. Skiltning skal godkendes af politiet. Ref: Forslag blev godkendt og iværksættes såfremt skiltningen godkendes af Bornholms Politi. Michael er utilfreds med de biler som parkerer foran cykelbommene. Mogens undersøger om der kan opsættes et skilt med parkering forbudt. 20. Hastighedsdæmpende foranstaltninger på grusvejen vest for klubhusene. De 3 chikaner/udgravninger, der blev opstartet sidste år er tilplantet med havtorn og der er flyttet et par sten for at gøre chikanen mere effektiv. Effekten vil herefter blive vurderet.

9 Side 9/3 21. Jolle og trailerstandpladser langs grusvejen vest for klubhusene, samt udvidelse af vinterstandplads vest. Teknik & Miljø havde forventet, at en del af ovenstående arbejde kunne udføres i forbindelse med terrænreguleringen af arealet vest for Nørrekås. Evt forbedring af arealets bæreevne er udsat. Ref: Poul Erik spurgte hvorfor Rønne Havn har fået den jord, som skulle anvendes til bakkerne på arealet vest for Nørrekås. Robert spurgte, om jolleområdet kan blive indhegnet. Mogens undersøger spørgsmålene. 22. Fjernelse af både, vogne, stativer m.m. på Nørrekås Lystbådehavns sø- og landarealer. Teknik & Miljø har fjernet både fra Nørrekås Lystbådehavns sø- og landarealer og samlet bådstativer, - vogne og trailere på et areal vest for vinterstandplads vest. Græsarealet vest for servicebygningen er stort set ryddet og i samarbejde med Rønne Sejlklub er klubbens juniorbåde ved at blive afmærket. Fra sæson 2015, vil redskabskasser uden mærker også blive fjernet fra havnen. 23. Forløb af bådoptagning i efteråret 2014, herunder ønsket om vinterstandplads. Ved tilmeldingsfristens udløb 15. september, havde 46 bådeejere meddelt havnen, at de ønskede en vinterstandplads for vinteren , hvilket er ca. halvdelen af de både som forventes at skulle på land for vinteren. Teknik & Miljø overvejer at fremrykke tilmeldingsfristen i 2015 med en måned til 15. august og dermed også fristen for udarbejdelsen af planen for vinterstandpladser til 15. september. Med denne fremrykning kender alle tilmeldte bådejere deres vinterstandplads inden bådoptagningerne påbegyndes. Det blev på sidste møde aftalt, at foreningerne inden 1. januar 2014, indsender forslag til Teknik & Miljø som kan indgå i udarbejdelse af en helhedsplan for land-arealerne på lige fod med den der er udarbejdet for bassinerne. En evt. plan vil således kunne drøftes på næste brugerrådsmøde på Nørrekås. (der er ikke kommet nogen forslag) Antallet af både, som ønsker at anvende Rønne Havns kran er stigende, hvil-

10 Side 10/3 ket øger presset for at få plads på vinterstandpladsen Græsareal syd. Teknik & Miljø overvejer at opsætte kriterier for at få vinterstandplads på nævnte areal; eks. at båden kun kan sættes på land ved hjælp af Rønne Havns kran. Ref: Brugerrådet støtter Teknik & Miljø forslag om at rykke tilmeldingsfristen frem til 15. august. Anders foreslog at der i regnearket til udlevering af bådpladsmærker, også bliver lavet en kolonne, så de bådejere som i forsæsonen ved de skal have båden på land den kommende vinter, har mulighed for at tilmelde sig. Brugerrådet foreslog at både på 5 tons og derover, kølbåde med stor dybgang eller både som kranførerne ikke ønsker at flyttet har fortrinsret til at få plads på vinterstandpladsen Græsareal syd. Bettina opfordrede til, at det bliver tidligt meldt ud at der er ændringer på vej for tildeling af plads på Græsareal syd så bådejerne kan tage deres forholdsregler. Anders vil sørge for, at det kommer i Rønne Sejlklubs blad.

11 Side 11/3 24. Grøn vedligeholdelse, herunder ukrudtsbekæmpelse. Der er igen i 2014 indgået aftale med en privatentreprenør, som har slået græsset, samt kratryddet ukrudt to gange på havnearealerne og en gang på vinterstandpladserne. 25. Støvdæmpende foranstaltninger af kajen syd for det vestlige havnebassin. Det planlagte arbejde er udsat. Ref: Poul Erik sagde, at Havørreden havde et stort ønske om at få knust asfalt lagt ud på grusvejen vest for klubhuset. Gerne så tidligt som muligt på året. Flere brugerådsrepræsentanter ønskede, at der også blev udlagt knust asfalt på det grusbelagte areal syd for det vestlige inderbassin. Brugerrådet mener, at de er blevet lovet udlægningen af knust asfalt på tidligere møder. 26. Tilsanding indenfor yderste vestlige forkastning. Teknik & Miljø har ændret anvendelsen af de pladser hvor der er tilsanding, til både med mindre dybgang, for at undgå store omkostninger til sandflytning indtil en ombygning af forkastningen bliver en realitet. Ref: Anders fortalte at man i Simrishamn, for at undgå tilsanding af havnen, har lagt fibertex på ydersiden af en forkastning og lagt sand ovenpå fibertexen for at holde fibertexen på plads og derved reduceret tilsandingen betydeligt. Anders foreslog at gøre det samme ved den vestlige forkastning i Nørrekås. Michael oplever at vandet vest for den vestlige flydebro, er blevet mere råddent. Mogens mener, at det hænger sammen med tilsandingen af bassinet øst for den vestlige forkastning, da der derved opstår områder med dybere vand inde i bunden af bassinet, hvor organiske materialer kan bundfælde sig og gå i forrådnelse. Dette forhold forventes at ændre sig, når tilsandingen stoppes og en uddybning af havnen af havnen kan gennemføres.

12 Side 12/3 Mogens spurgte om brugerne var bekendt med tilsanding af indsejlingen til inderhavnen. Anders oplyste, at der var god dybgang tæt på den østlige side af oliekajen, men at indsejlingen var begyndt at sande til cirka fra midten af sejlrenden ind til inderhavnen dvs. vest for de tre gule markeringspæle. Vurderet dybde ca. 1½ m ved daglig vande. Mogens forventede at dybgangen i havnen skal loddes inden den kommede sæson. Poul Erik spurgte, hvornår den planlagte trollingrampe vest for klubhusene vil blive etableret. Brugerne er tidligere blevet stillet rampen i udsigt. Mogens undersøger spørgsmålet. 27. Udvendigt vedligehold af redskabsskure, heriblandt reparation og maling af døre. Arbejdet er udsat. Ref: Arbejdet er ikke iværksat, da der er behov for midler til reparation af den vestlige gangbro i havnens vestlige bassin, jf. pkt Havnens håndbetjente kraner og spil. Undersøgelse af havnens kraner pågår. Ref: Der er lavet en aftale med Øens Marinecenter om årlig vedligeholdelse af havnens kraner. 29. Udskiftning af skæv gadebelysningsmast på Remisevej Remisevej er off. Vej og lysmasterne driftes derfor af vejvirksomheden. 30. evt. Ref: Robert spurgte, om der ikke var mulighed for at få flyttet en stor jolle på en kajstrækning ved strandjægerne, da den klemmer de mindre joller og vanskeliggør anløb med jollerne.

13 Side 13/3 Mogens oplyste, at havnen var opmærksom på problemet og har tilbudt den store jolle en anden plads i havnen. Børge ønsker en bedre skiltning til havnens hjertestarter eller at hjertestarteren flyttes til et mere synligt sted. Mogens undersøger, om hjertestarteren kan flyttes fra servicebygningens nordlige side til bygningens østlige side. Referent: Mogens Stender Alstrup

Den oprindelige dagsorden er anført med sort tekst, blå farve udgør referatdelen/bemærkninger.

Den oprindelige dagsorden er anført med sort tekst, blå farve udgør referatdelen/bemærkninger. TEKNIK & MILJØ Skovløkken 4 Tejn 3770 Allinge Tlf.: 56 92 00 00 Fax: 56 92 58 16 E-mail: TeknikogMiljoe@brk.dk 31. marts 2012 CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk Referat fra brugerrådsmøde, Nørrekås Lystbådehavn.

Læs mere

3. maj Afbud: Rønne Roklub Rønne Sejlklub TEKNIK & MILJØ. Skovløkken 4. Tejn Allinge. Tlf.: Fax:

3. maj Afbud: Rønne Roklub Rønne Sejlklub TEKNIK & MILJØ. Skovløkken 4. Tejn Allinge. Tlf.: Fax: TEKNIK & MILJØ Skovløkken 4 Tejn 3770 Allinge Tlf.: 56 92 00 00 Fax: 56 92 58 16 E-mail: TeknikogMiljoe@brk.dk CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk 3. maj 2013 Referat fra brugerrådsmøde, Nørrekås Lystbådehavn.

Læs mere

Dagsorden. Dagsorden til brugerrådsmødet den 12/11-14 for de nordlige havne

Dagsorden. Dagsorden til brugerrådsmødet den 12/11-14 for de nordlige havne TEKNIK OG MILJØ Tlf.: Fax: E-mail: CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk Dagsorden Dagsorden til brugerrådsmødet den 12/11-14 for de nordlige havne Fremmødte: ASTE v/ Christina Juhl Sørensen Allinge Jazz v/ Christina

Læs mere

Referat fra brugerrådsmøde om Svaneke Havn den 19. november 2014

Referat fra brugerrådsmøde om Svaneke Havn den 19. november 2014 TEKNIK OG MILJØ Tlf.: Fax: E-mail: CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk Teknik & Miljø Skovløkken 4, Tejn 3770 Allinge flere brugere Bornholms Regionskommune Teknik & Miljø CVR: 26 69 63 48 13. februar 2015 J.

Læs mere

Referat. Fraværende: Hardy Pedersen. Ole Hertz. 1. Godkendelse af dagsorden. Ref: Dagsorden godkendt. 2. Ajourføring af adresseliste

Referat. Fraværende: Hardy Pedersen. Ole Hertz. 1. Godkendelse af dagsorden. Ref: Dagsorden godkendt. 2. Ajourføring af adresseliste TEKNIK OG MILJØ Tlf.: Fax: E-mail: CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk Referat Referat fra brugerrådsmødet den 17/11-2014 om Gudhjem og Nørresand havne Deltagere: Gudhjem By- og mindeforening v/ Erling Aabye Dam

Læs mere

Referat af brugerrådsmøde på Nørrekås Lystbådehavn den 25. oktober 2016 kl Mødet blev holdt i Rønne Sejlklubs lokaler.

Referat af brugerrådsmøde på Nørrekås Lystbådehavn den 25. oktober 2016 kl Mødet blev holdt i Rønne Sejlklubs lokaler. Referat Referat af brugerrådsmøde på Nørrekås Lystbådehavn den 25. oktober 2016 kl. 16.00. Mødet blev holdt i Rønne Sejlklubs lokaler. Inviterede: BSF v/holger Jespersen Rønne Sejlklub v/ Anders Funch

Læs mere

Referat fra Brugerrådsmødet på Nørrekås Lystbådehavn onsdag den 19. oktober 2011. Kl. 19.00-20.30 i Sejlerstuen. mødet sluttede 21:05.

Referat fra Brugerrådsmødet på Nørrekås Lystbådehavn onsdag den 19. oktober 2011. Kl. 19.00-20.30 i Sejlerstuen. mødet sluttede 21:05. «FORVNAVN» «AFDADR1» «AFDADR2» «AFDADR4» Tlf.: «AFDTLF» Fax: «AFDFAX» E-mail: «AFDMAIL» CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk Referat fra Brugerrådsmødet på Nørrekås Lystbådehavn onsdag den 19. oktober 2011. Kl.

Læs mere

Endeligt referat. Afbud: Bill Hansen. 1. Godkendelse af dagsorden Ref.: Dagsordenen blev godkendt.

Endeligt referat. Afbud: Bill Hansen. 1. Godkendelse af dagsorden Ref.: Dagsordenen blev godkendt. «FORVNAVN» «AFDADR1» «AFDADR2» «AFDADR4» Tlf.: «AFDTLF» Fax: «AFDFAX» E-mail: «AFDMAIL» Endeligt referat Endeligt referat fra brugerrådsmøde for Tejn Havn den 05.11.2015 kl. 16.30 (afholdt på Tejn Havnekontor)

Læs mere

Referat fra 3. møde vedrørende brugerinddragelse på Nørrekås Lystbådehavn, 2. juni 2010.

Referat fra 3. møde vedrørende brugerinddragelse på Nørrekås Lystbådehavn, 2. juni 2010. TEKNIK & MILJØ Skovløkken 4, Tejn Henri Eriksen, Bornholms Sportsfiskerforening (BSF) Erik Thorsen, Havørreden Anders Funch Nielsen, Rønne Sejlklub Carsten Andersen, Rønne Roklub Børge Olsen, Vendekredsen

Læs mere

Endeligt referat. Leder for veje og havne Hardy Pedersen Havnefoged Jan-Ole Elleby Administrativ medarbejder Camilla Lauridsen

Endeligt referat. Leder for veje og havne Hardy Pedersen Havnefoged Jan-Ole Elleby Administrativ medarbejder Camilla Lauridsen TEKNIK OG MILJØ Tlf.: Fax: E-mail: CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk Endeligt referat Endeligt referat fra brugerrådsmøde vedr. Bølshavn den 22. oktober 2015 kl. 18.30 Deltagende: Erhvervsfartøjerne v/ Morten

Læs mere

Hver forening må stille med én person som repræsenterer foreningen.

Hver forening må stille med én person som repræsenterer foreningen. TEKNIK & MILJØ Skovløkken 4 Tejn 3770 Allinge Tlf.: 56 92 00 00 Fax: 56 92 58 16 E-mail: TeknikogMiljoe@brk.dk CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk 19. november 2013 Referat fra brugerrådsmøde, Nørrekås Lystbådehavn.

Læs mere

Referat fra brugerrådsmøde med Bølshavn havn den 31. oktober 2017 kl :30. Mødet blev afholdt på Svaneke havnekontor.

Referat fra brugerrådsmøde med Bølshavn havn den 31. oktober 2017 kl :30. Mødet blev afholdt på Svaneke havnekontor. Referat Referat fra brugerrådsmøde med Bølshavn havn den 31. oktober 2017 kl. 18.00-19:30. Mødet blev afholdt på Svaneke havnekontor. Deltagere: Erhvervsfartøjerne v/morten Svendsen Bådejerne v/jakob Jensen

Læs mere

19. november Referat fra brugerrådsmøde, Allinge, Sandvig og Hammer havne.

19. november Referat fra brugerrådsmøde, Allinge, Sandvig og Hammer havne. TEKNIK & MILJØ Skovløkken 4 Tejn 3770 Allinge Tlf.: 56 92 00 00 Fax: 56 92 58 16 E-mail: TeknikogMiljoe@brk.dk CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk 19. november 2013 Referat fra brugerrådsmøde, Allinge, Sandvig

Læs mere

29. marts 2012. Referat, tilføjelser og eventuelle ændringer står med blåt.

29. marts 2012. Referat, tilføjelser og eventuelle ændringer står med blåt. TEKNIK & MILJØ Skovløkken 4 Tejn 3770 Allinge Tlf.: 56 92 00 00 Fax: 56 92 58 16 E-mail: TeknikogMiljoe@brk.dk 29. marts 2012 CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk Referat fra brugerrådsmøde, Gudhjem og Nørresand

Læs mere

Brugerrådet for Nykøbing Sj. Havn

Brugerrådet for Nykøbing Sj. Havn Brugerrådet for Nykøbing Sj. Havn Onsdag den 9. november 2016 kl. 16-17 På havnekontoret i Nykøbing Sj. Dagsorden: Referat: Deltagere 1 Godkendelse af dagsorden Frede Damsø (formand), Øyvind Kristoffersen,

Læs mere

Foreløbigt referat fra brugerrådsmøde den 18/11-14 om Hasle Havn

Foreløbigt referat fra brugerrådsmøde den 18/11-14 om Hasle Havn TEKNIK OG MILJØ Tlf.: Fax: Referat Foreløbigt referat fra brugerrådsmøde den 18/11-14 om Hasle Havn E-mail: CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk Deltagere: Hasle Sejlklub v/ Niels Frost Jensen Småbådeklubben v/

Læs mere

Referat af brugerrådsmøde med Tejn havn den 15. november 2016 kl :30. Mødet blev afholdt på Tejn Havnekontor.

Referat af brugerrådsmøde med Tejn havn den 15. november 2016 kl :30. Mødet blev afholdt på Tejn Havnekontor. Referat Referat af brugerrådsmøde med Tejn havn den 15. november 2016 kl. 17.00-18:30. Mødet blev afholdt på Tejn Havnekontor. Inviterede: Tejn Sejlklub v/henrik Finé Balle Erhvervsfiskerne v/verner Thorsen

Læs mere

Samarbejdsudvalget Horsens Lystbådehavn Referat

Samarbejdsudvalget Horsens Lystbådehavn Referat H O R S E N S K O M M U N E Referat Mødested : Den Grønne (HBH), Vært: Fiskerihavnsforeningen Mødetidspunkt : kl. 17.00 Fraværende : DAGSORDEN 1. Kommentarer til ref. fra sidste møde. 2. Havnefogeden informerer

Læs mere

1. Velkommen Orientering om ny havneorganisation, efterårets dialogmøder, m.m.

1. Velkommen Orientering om ny havneorganisation, efterårets dialogmøder, m.m. Ordinært brugerrådsmøde med Nørrekås Lystbådehavn den 25. oktober 2018 kl. 16.30-18:00. Mødet blev afholdt i Sejlklubbens lokaler på Nørrekås. Bornholms Regionskommune Center for Natur, Miljø og Fritid

Læs mere

Referat af brugerrådsmøde med Gudhjem og Nørresand Havn den 10. november 2016 kl. 16:00-17:30. Mødet blev afholdt på Skovløkken 4, Tejn.

Referat af brugerrådsmøde med Gudhjem og Nørresand Havn den 10. november 2016 kl. 16:00-17:30. Mødet blev afholdt på Skovløkken 4, Tejn. Referat Referat af brugerrådsmøde med Gudhjem og Nørresand Havn den 10. november 2016 kl. 16:00-17:30. Mødet blev afholdt på Skovløkken 4, Tejn. Inviterede: Erhverv på Gudhjem Havn v/peter Stange Jensen

Læs mere

Hver forening må stille med én person som repræsenterer foreningen.

Hver forening må stille med én person som repræsenterer foreningen. TEKNIK & MILJØ Skovløkken 4 Tejn 3770 Allinge Tlf.: 56 92 00 00 Fax: 56 92 58 16 E-mail: TeknikogMiljoe@brk.dk CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk 25. november 2013 Referat fra brugerrådsmøde, Svaneke Havn. Mødet

Læs mere

Referat. Referat fra brugerrådsmøde den 18/11-14 om Hasle Havn

Referat. Referat fra brugerrådsmøde den 18/11-14 om Hasle Havn TEKNIK OG MILJØ Tlf.: Fax: E-mail: CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk Referat Referat fra brugerrådsmøde den 18/11-14 om Hasle Havn Deltagere: Hasle Sejlklub v/ Niels Frost Jensen Småbådeklubben v/ Svend Olaf

Læs mere

Referat. Referat af brugerrådsmøde med de nordlige havne den 8. november 2016 kl :30. Mødet blev afholdt på Skovløkken 4, Tejn.

Referat. Referat af brugerrådsmøde med de nordlige havne den 8. november 2016 kl :30. Mødet blev afholdt på Skovløkken 4, Tejn. Referat Referat af brugerrådsmøde med de nordlige havne den 8. november 2016 kl. 16.00-17:30. Mødet blev afholdt på Skovløkken 4, Tejn. Inviterede: Allinge Bådelaug v/erling Qvistgaard Allinge-Sandvig

Læs mere

Endeligt referat fra brugerrådsmøde, Allinge, Sandvig og Hammer havne. Onsdag den 17. april

Endeligt referat fra brugerrådsmøde, Allinge, Sandvig og Hammer havne. Onsdag den 17. april TEKNIK & MILJØ Skovløkken 4 Tejn 3770 Allinge Tlf.: 56 92 00 00 Fax: 56 92 58 16 E-mail: TeknikogMiljoe@brk.dk CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk 30. maj 2013 Endeligt referat fra brugerrådsmøde, Allinge, Sandvig

Læs mere

Endeligt referat fra brugerrådsmøde på Hasle Havn den 19. oktober 2015 kl

Endeligt referat fra brugerrådsmøde på Hasle Havn den 19. oktober 2015 kl TEKNIK OG MILJØ Tlf.: Fax: E-mail: CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk Endeligt referat Endeligt referat fra brugerrådsmøde på Hasle Havn den 19. oktober 2015 kl. 16.30 Deltagere: Bornholms Kajakklub v/ Søren

Læs mere

1. Velkommen Orientering om ny havneorganisation, efterårets dialogmøder, m.m.

1. Velkommen Orientering om ny havneorganisation, efterårets dialogmøder, m.m. Referat Ordinært brugerrådsmøde med Hasle Havn den 24. oktober 2018 kl. 16.30-18.00. Mødet afholdes i Sejlerstuen. Bornholms Regionskommune Center for Natur, Miljø og Fritid Veje, havne og beredskab vhb@brk.dk

Læs mere

MØDE I BESTYRELSEN FOR GENTOFTE KOMMUNES HAVNE. Referat. fra bestyrelsesmøde den 18. august 2015 afholdt i Skovshoved Havn kl.

MØDE I BESTYRELSEN FOR GENTOFTE KOMMUNES HAVNE. Referat. fra bestyrelsesmøde den 18. august 2015 afholdt i Skovshoved Havn kl. MØDE I BESTYRELSEN FOR GENTOFTE KOMMUNES HAVNE Referat fra bestyrelsesmøde den 18. august 2015 afholdt i Skovshoved Havn kl. 17:00 Mødedeltagere : Per Blinkenberg-Thrane (PT), Christian Behnke (CB), Mads

Læs mere

Hver forening må stille med én person som repræsenterer foreningen.

Hver forening må stille med én person som repræsenterer foreningen. TEKNIK & MILJØ Skovløkken 4 Tejn 3770 Allinge Tlf.: 56 92 00 00 Fax: 56 92 58 16 E-mail: TeknikogMiljoe@brk.dk CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk 13. november 2013 Referat fra brugerrådsmøde tirsdag den 22. oktober

Læs mere

Referat af Brugerrådsmøde Gudhjem/Nørresand 14. november 2011 kl. 16-17.30 på Tejn Rådhus, Skovløkken 4, lokale 2A.

Referat af Brugerrådsmøde Gudhjem/Nørresand 14. november 2011 kl. 16-17.30 på Tejn Rådhus, Skovløkken 4, lokale 2A. TEKNIK & MILJØ Skovløkken 4 Tejn 3770 Allinge Tlf.: 56 92 00 00 Fax: 56 92 58 16 flere modtagere E-mail: TeknikogMiljoe@brk.dk CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk 18. november 2011 Referat af Brugerrådsmøde Gudhjem/Nørresand

Læs mere

TAKSTER. For afgifter opkrævet af havnefogederne eller kommunen gælder følgende takster: (regnskabsåret er kalenderåret)

TAKSTER. For afgifter opkrævet af havnefogederne eller kommunen gælder følgende takster: (regnskabsåret er kalenderåret) TAKSTER for Kommunale fiskeri- og lystbådehavne i Vordingborg Kommune (Vordingborg Nordhavn, Masnedsund Havn, Kalvehave Havn, Stege havn, Bogø havn, Skåninge Bro og Klintholm Havn). 2014 For afgifter opkrævet

Læs mere

Referat fra brugerrådsmøde Hasle Havn d. 1. april 2015

Referat fra brugerrådsmøde Hasle Havn d. 1. april 2015 Teknik og Miljø Skovløkken 4 3770 Allinge flere modtagere Bornholms Regionskommune Teknik og Miljø CVR: 26 69 63 48 25. september 2015 J. nr. 08.00.00G01-0093 Referat fra brugerrådsmøde Hasle Havn d. 1.

Læs mere

TAKSTBLAD. Kommunale fiskeri- og lystbådehavne i Vordingborg Kommune

TAKSTBLAD. Kommunale fiskeri- og lystbådehavne i Vordingborg Kommune TAKSTBLAD 2015 Illustration René Lundby For afgifter opkrævet af havnefogederne eller kommunen 2015 gældende takster. Fastliggere 1 Pladser Pladslejen bliver beregnet efter største længde og bredde af

Læs mere

Bestyrelsesmøde D: 03-02-2014

Bestyrelsesmøde D: 03-02-2014 Bestyrelsesmøde D: 03-02-2014 Deltagere: Gabriele, Niels, Palle, Leif, Ingolf. Fravær: Afbud fra Lars og Mie Punkt 1 Post og mail: Post: Brev fra Aalborg Kommune om havneplan for arealet øst for broen.

Læs mere

Fraværende: Afbud fra Søren Mentz, Brian Espersen (erstattet af Morten Nielsen, SYC) Dagsorden : 1. Godkendelse af dagsorden 1. Godkendt. 2.

Fraværende: Afbud fra Søren Mentz, Brian Espersen (erstattet af Morten Nielsen, SYC) Dagsorden : 1. Godkendelse af dagsorden 1. Godkendt. 2. ! 1 Mødedeltagere: Ebbe Kyrø (EK), Claus Palm (CP), Jørgen B Riber (JB), Brian Espersen (BE), Søren Hvalsø (SH), Carsten Borch (CB), Michael Larsen (ML), Arne Holten (AH), Søren Mentz (SM), direktør Mette

Læs mere

Referat af Brugerbestyrelsesmøde den 22. april 2009.

Referat af Brugerbestyrelsesmøde den 22. april 2009. Referat af Brugerbestyrelsesmøde den 22. april 2009. Mødedeltagere: Erik Nicolaisen (EN), Bente Walløe Poulsen (BWP), Richard Barth (RB), Carl Larsen (CL), Theis Wieder (TW), Jess Brønden (JB), Arne Holten

Læs mere

1. Velkommen Orientering om ny havneorganisation, efterårets dialogmøder, m.m.

1. Velkommen Orientering om ny havneorganisation, efterårets dialogmøder, m.m. Ordinært brugerrådsmøde med Svaneke Havn den 30. oktober 2018 kl. 16.00-17:30. Mødet blev afholdt i Sejlerstuen på Svaneke Havnekontor. Bornholms Regionskommune Center for Natur, Miljø og Fritid Veje,

Læs mere

Endeligt referat. Leder for veje og havne Hardy Pedersen Havnefoged Jan-Ole Elleby Administrativ medarbejder Camilla Lauridsen

Endeligt referat. Leder for veje og havne Hardy Pedersen Havnefoged Jan-Ole Elleby Administrativ medarbejder Camilla Lauridsen TEKNIK OG MILJØ Tlf.: Fax: E-mail: CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk Endeligt referat Endeligt referat fra brugerrådsmøde på Svaneke Havn den 22. oktober 2015 kl. 16.00 Deltagere: Bomlauget v/ Jens Kofod Byforeningen

Læs mere

Referat af brugerrådsmøde med Svaneke havn den 3. november 2016 kl :30. Mødet blev afholdt på Svaneke havnekontor.

Referat af brugerrådsmøde med Svaneke havn den 3. november 2016 kl :30. Mødet blev afholdt på Svaneke havnekontor. Referat Referat af brugerrådsmøde med Svaneke havn den 3. november 2016 kl. 16.00-17:30. Mødet blev afholdt på Svaneke havnekontor. Inviterede: Svaneke Sejlklub v/jens Skov Erhvervet på havnen v/kim Rømer

Læs mere

Hver forening må stille med én person som repræsenterer foreningen.

Hver forening må stille med én person som repræsenterer foreningen. TEKNIK & MILJØ Skovløkken 4 Tejn 3770 Allinge Tlf.: 56 92 00 00 Fax: 56 92 58 16 E-mail: TeknikogMiljoe@brk.dk CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk 26. november 2013 Referat fra brugerrådsmøde, Gudhjem og Nørresand

Læs mere

Brugerrådet for Nykøbing Sj. Havn

Brugerrådet for Nykøbing Sj. Havn Brugerrådet for Nykøbing Sj. Havn Torsdag d 30. marts 2017, kl 16-18 På havnekontoret i Nykøbing Sj. Dagsorden: Referat: Deltagere 1 Godkendelse af dagsorden 2 Referat fra sidste brugerrådsmøde den 9.november

Læs mere

Bestyrelsesmøde 24. aug 2016

Bestyrelsesmøde 24. aug 2016 Bestyrelsesmøde 24. aug 2016 Deltagere: Flemming (fra 5. etape og formand), Anette (1.), Karsten (2.), Niels Jørgen(3.), Kurt (4.). Sted: Kurt Henriksen, Sundby Parkvej 18, 2.tv. Bestyrelsens fordeling

Læs mere

Dagsorden bestyrelsesmøde torsdag d. 1. oktober 2015 kl. 17:00

Dagsorden bestyrelsesmøde torsdag d. 1. oktober 2015 kl. 17:00 Dagsorden bestyrelsesmøde torsdag d. 1. oktober 2015 kl. 17:00 1) Godkende referat fra sidste møde 2) Siden sidst, gennemgang af korrespondance 3) Aktuel status for regnskab og budget 4) Aktuel status

Læs mere

Aalborg, den 26. september 2018 Bestyrelsesmøde den 26. september 2018

Aalborg, den 26. september 2018 Bestyrelsesmøde den 26. september 2018 Aalborg, den 26. september 2018 Bestyrelsesmøde den 26. september 2018 Deltagere: Lars Nielsen (LN), Rasmus Jøker (RJ), Claus Heikel (CH), Sarah Maria Pedersen (SP), Leif Nielsen (LEN), Esben Juul Knøss

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015

Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015 1 Horsens d. 24.10.2015 Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015 Fra klokken 19.00 til 22.00 Deltagere : Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Ole Harby, Knud Erik Feldt, Klaus D. Johansen, Ole Søndermølle,

Læs mere

Dagsorden 03/12-15: 1:Godkendelse af dagsorden. -Godkendt. 1.A: Valg af ordstyrer. - Jan Brix. 1.B: Valg af referent. - Bettina Lauritsen

Dagsorden 03/12-15: 1:Godkendelse af dagsorden. -Godkendt. 1.A: Valg af ordstyrer. - Jan Brix. 1.B: Valg af referent. - Bettina Lauritsen Bestyrelses møde Egense Sejlklub Den 03.12.15. kl. 18.00 Indkaldte: Egense sejlklubs bestyrelse: Erik Quist Andersen (EQA), Morten Svoger (MS), Kim Hansen (KH), Jan Brix (JB), Bettina Lauritsen(BL), Suppleanter:

Læs mere

Bestyrelsesmøde 4. december 2014

Bestyrelsesmøde 4. december 2014 Bestyrelsesmøde 4. december 2014 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Henning Hansen, Jytte Gyldenløve, Harald Jørgensen, Jan Uhrskov, Jesper Norup, Frans Sørensen Fraværende: Referent: Egon Sørensen

Læs mere

Sallingsund Sejlklub 19.02.11.

Sallingsund Sejlklub 19.02.11. Sallingsund Sejlklub 19.02.11. Nyhedsbrev februar 2011. Stemningsbillede fra Livø. 1 Generalforsamling Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i klubbens lokaler på Glyngøre Havn: Dagsorden: 1.

Læs mere

Låne tilbud fra Sydbank kommer under punkt bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

Låne tilbud fra Sydbank kommer under punkt bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 1 Horsens d. 29.5.2017 Referat af bestyrelsesmøde den 29.maj 2017 Fra klokken 19.00 til 21.30 Deltagere : Svend Smedegaard, Kristian Smedegaard, Klaus D. Johansen, Klaus Schubert, Knud Erik Feldt, Jan

Læs mere

Takstblad Vinterpladsleje Efter aftale med havnemyndigheden kan både anbringes til vinteropbevaring på havnens areal.

Takstblad Vinterpladsleje Efter aftale med havnemyndigheden kan både anbringes til vinteropbevaring på havnens areal. Takstblad 2017 Alle priser er inklusiv moms med mindre andet er nævnt. 1.0 Fastliggere 1.1 Generelt Pladslejen beregnes på grundlag af et rektangel med sidelængder lig med bådens største længde hhv. største

Læs mere

Endeligt referat. Leder for veje og havne Hardy Pedersen Havnefoged Tom Nielsen Administrativ medarbejder Camilla Bouert Lauridsen

Endeligt referat. Leder for veje og havne Hardy Pedersen Havnefoged Tom Nielsen Administrativ medarbejder Camilla Bouert Lauridsen TEKNIK OG MILJØ Tlf.: Fax: E-mail: CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk Endeligt referat Endeligt referat fra brugerrådsmødet for De Nordlige Havne d. 28. oktober 2015 kl. 16.00 (afholdt i kantinen på Skovløkken

Læs mere

Klubben for sejl-, speed- og motorbådssejlere Stiftet 16 december Referat fra bådejermøde den. 26 oktober 2017

Klubben for sejl-, speed- og motorbådssejlere Stiftet 16 december Referat fra bådejermøde den. 26 oktober 2017 Vejle Motorbåd-Klub Klubben for sejl-, speed- og motorbådssejlere Stiftet 16 december 1932 Referat fra bådejermøde den. 26 oktober 2017 Velkomst ved Johnny Jensen, der bød alle velkommen og foreslog Jørgen

Læs mere

Referat af havnebestyrelsesmøde nr. 372 Mandag d. 26 maj 2014 kl. 19.00 på havnekontoret

Referat af havnebestyrelsesmøde nr. 372 Mandag d. 26 maj 2014 kl. 19.00 på havnekontoret Referat af havnebestyrelsesmøde nr. 372 Mandag d. 26 maj 2014 kl. 19.00 på havnekontoret Indkaldte: Erik Skov Rasmussen (ESR), Michael Roed (MR), Kurt Sjøgreen (KS), Benny Stisen (BS), Preben Bjørn Madsen

Læs mere

Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3

Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3 Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3 Referat af generalforsamling torsdag den 12. maj 2011 Til stede: 1A Egon 1B Claus (formand) 1C Jan 1D Bent (bestyrelsesmedlem) 1E Niels 3B Jette 3C Ulla 3D Søren 3E Henning

Læs mere

Generalforsamling 19. november 2014

Generalforsamling 19. november 2014 Generalforsamling 19. november 2014 Nappedam Bådelaug 1. Valg af dirigent Dagsorden i henhold til vedtægter 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år, samt fremlæggelse af planer for det kommende år.

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 21. februar 2017 kl i klubhuset Virksund Lystbådehavn.

Bestyrelsesmøde den 21. februar 2017 kl i klubhuset Virksund Lystbådehavn. Referat af: Bestyrelsesmøde den 21. februar 2017 kl. 18.00 i klubhuset Virksund Lystbådehavn. Deltagere: Mogens Hansen (MH) formand Kåre Foss Johannesen (KJ) næstformand Leif Folke (LF) kasserer Niels

Læs mere

Alle pladser er udlejet og BS har både på venteliste Vi har bedt om et tilbud uden broer. Vi har intet hørt endnu. Vi overvejer at droppe det.

Alle pladser er udlejet og BS har både på venteliste Vi har bedt om et tilbud uden broer. Vi har intet hørt endnu. Vi overvejer at droppe det. Referat af bestyrelsesmøde i Bisserup Sejlklub onsdag den 20. april 2016 Jann Højgaard Olsen (JHO), Lone Poulsen (LP), Klaus Gøtzsche-Larsen (), Freddy Dahl Thomasen (FDT), Harly Bruun Jørgensen (HBJ)

Læs mere

Nørresundby Sejlklub

Nørresundby Sejlklub Nørresundby Sejlklub Deltager: Palle Niels Steen Ingolf Lars. Fravær: Gabriele havde meldt afbud. Palle var fungerende formand til mødet. Bestyrelsesmøde mandag d: 07-03-2016 1/ Godkendelse af referat

Læs mere

Takstblad Vinterpladsleje Efter aftale med havnemyndigheden kan både anbringes til vinteropbevaring på havnens areal.

Takstblad Vinterpladsleje Efter aftale med havnemyndigheden kan både anbringes til vinteropbevaring på havnens areal. Takstblad 2017 Alle priser er inklusiv moms med mindre andet er nævnt. 1.0 Fastliggere 1.1 Generelt Pladslejen beregnes på grundlag af et rektangel med sidelængder lig med bådens største længde hhv. største

Læs mere

Referat fra brugerrådsmøde på Nørrekås Lystbådehavn den 26. oktober 2017 kl Mødet blev afholdt i Rønne Sejlklubs lokaler.

Referat fra brugerrådsmøde på Nørrekås Lystbådehavn den 26. oktober 2017 kl Mødet blev afholdt i Rønne Sejlklubs lokaler. Referat Referat fra brugerrådsmøde på Nørrekås Lystbådehavn den 26. oktober 2017 kl. 16.30. Mødet blev afholdt i Rønne Sejlklubs lokaler. Deltagere: BSF v/holger Jespersen Rønne Sejlklub v/ Anders Funch

Læs mere

Den nye lystbådehavn med flydebroer, Y-bomme, el- og vandforsyning ejes af EK, men ønskes drevet af ES via en driftsaftale.

Den nye lystbådehavn med flydebroer, Y-bomme, el- og vandforsyning ejes af EK, men ønskes drevet af ES via en driftsaftale. Frodesgade 30, 6700 Esbjerg Dato 16. august 2018 Driftsaftale vedr. lystbådehavn på Esbjerg Strand Nærværende aftale om drift, opsyn og administration af bådpladser på flydebroerne i den kommunalt ejede

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 26. februar 2019.

Referat fra generalforsamlingen den 26. februar 2019. Referat fra generalforsamlingen den 26. februar 2019. 1: Valg af dirigent. Rolf Ebbesen blev valgt som dirigent. Dirigenten kunne konstatere, at generalforsamlingen var indkaldt korrekt, og derfor var

Læs mere

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 23 TORSDAG DEN 18. SEPTEMBER 2008, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Erhvervs- og Fritidsudvalget 18. september 2008 Side:

Læs mere

Fraværende: Arne Holten (AH) 1. Godkendelse af dagsorden 1. Nyt punkt 9. Ansøgning fra Museum Amager om afgift fritagelse for museets fartøj Ravnen

Fraværende: Arne Holten (AH) 1. Godkendelse af dagsorden 1. Nyt punkt 9. Ansøgning fra Museum Amager om afgift fritagelse for museets fartøj Ravnen Møde i Dragør havns Brugerbestyrelse den 18. august 2009. Mødedeltagere: Erik Nicolaisen (EN), Bente Walløe Poulsen (BWP), Richard Barth (RB), Jørgen Riber (JR), Theis Wieder (TW), Jess Brønden(JB). Mødet

Læs mere

Traditionen for Sankt Hans bål vil blive videreført af Vedbæk Havn, og afholdes i år d. 23. juni, med forventet båltale ca. kl. 21.

Traditionen for Sankt Hans bål vil blive videreført af Vedbæk Havn, og afholdes i år d. 23. juni, med forventet båltale ca. kl. 21. Referat Møde 2/09, Mandag den 8.06.2009 kl. 09:00 12:00 Mødested: Klubhus Nord, 1. sal, sejlklubbens lokale. Tilstede: Jens Ive, Niels de bang, Jette Ebro, Birgitte Scherning Poulsen, Lars Bing, Jens Dam,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 23 SEP 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 23 SEP 2004 Side 1 Viborg den 25 SEP 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013.

Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013. Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013. Sted: Hellerup Roklub Referent: Maureen Jørgensen 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog Dorthe Budtz som

Læs mere

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer.

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer. Referat Møde den: 30. april 2014 Afholdt hos: Jørgen Til stede: Helle, Pia, Peter, Mads, Jørgen og Anette Afbud: Christina Referent: Anette Til mødet var der udsendt følgende dagsorden: 1) Godkendelse

Læs mere

Den nye lystbådehavn i Fredericia

Den nye lystbådehavn i Fredericia Den nye lystbådehavn i Fredericia Dette er den tredie informationsskrivelse fra ungdomsafdelingen i Fredericia Sejlklub om den nye lystbådehavn. Planerne for den ungdomsafdelingen i den nye havn er nu

Læs mere

Foreningen Kulhuse Havn 29-04-13

Foreningen Kulhuse Havn 29-04-13 Foreningen Kulhuse Havn 29-04-13 Referat af generalforsamling i foreningen afholdt i Skoven Forsamlingshus den 13-04-13 kl. 0900. Der var fremmødt 35 stemmeberettigede medlemmer samt 2 fuldmagter. Formanden,

Læs mere

Tirsdag den 24. april kl. 19.00 Vallensbæk Havn

Tirsdag den 24. april kl. 19.00 Vallensbæk Havn Havnebestyrelsen Vallensbæk Havn Referat 336-1/2007 Møde nr. : Dato: Tilstede: Fraværende m. afbud: Referent: 336-1/2007 Tirsdag den 24. april kl. 19.00 Vallensbæk Havn Steen Hansen, formand, Ulrik Klausen,

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT Bestyrelsesmøde i SKS Onsdag den 27. april 2011 kl. 19.00

BESLUTNINGSREFERAT Bestyrelsesmøde i SKS Onsdag den 27. april 2011 kl. 19.00 BESLUTNINGSREFERAT Bestyrelsesmøde i SKS Onsdag den 27. april 2011 kl. 19.00 Til stede: Erik Skov Rasmussen (ESR), Jørgen Danielsen (JD), Knud Toft Jensen (KTJ), Erik Kidmose (EKI), Kell Sahlholdt (KS),

Læs mere

DAGSORDEN. Det Maritime Råd. Møde nr. 4

DAGSORDEN. Det Maritime Råd. Møde nr. 4 DAGSORDEN Det Maritime Råd Møde nr. 4 Mandag den 27 august 2012 kl. 17.00 Sted: Sejlklubbens lokaler på Bogense Havn Deltagere: Dagsorden Referat Formand for Teknik og Miljøudvalget, Kim Johansen (KJ)

Læs mere

TAKSTER. for Stege, Klintholm og Bogø havne samt Skåninge bro 2010

TAKSTER. for Stege, Klintholm og Bogø havne samt Skåninge bro 2010 dokumentoplysninger nr. 94810: Takstregulativ TAKSTER for Stege, Klintholm og Bogø havne samt Skåninge bro For de af havnefogederne (eller via kommunekontoret) opkrævede afgifter gælder følgende takster:

Læs mere

Referat af generalforsamling i Vindeby Bådelaug

Referat af generalforsamling i Vindeby Bådelaug Referat af generalforsamling i Vindeby Bådelaug Torsdag den 23. februar 2017, kl. 19.00 i Tåsingehallens cafeteria Velkomst af formanden. Formand Leif Clausen, bød de fremmødte velkommen til foreningens

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 23. november 2015 Sted: Vejlesøparken Deltagere fra bestyrelserne: Solveig Rannje Marianne Ringgren (referent) Lars Rahbæk Erik Fæster Ingelise Hatting Pierre Ørndorf

Læs mere

Affaldsplan for Sæby Havn Maj 2014

Affaldsplan for Sæby Havn Maj 2014 Affaldsplan for Sæby Havn Maj 2014 Affaldsplan for Sæby Havn Indhold 1. Beskrivelse af havnens modtageordning. 2. Vurdering af behov for ændringer af havnens modtagefaciliteters type og kapacitet. 3. Beskrivelse

Læs mere

28. maj Godkendelse af dagsorden. 2. Ajourføring af adresser, telefonnumre og adresser. Herunder hvem de fremmødte repræsenterer OK

28. maj Godkendelse af dagsorden. 2. Ajourføring af adresser, telefonnumre og  adresser. Herunder hvem de fremmødte repræsenterer OK TEKNIK & MILJØ Skovløkken 4 Tejn 3770 Allinge Tlf.: 56 92 00 00 Fax: 56 92 58 16 E-mail: TeknikogMiljoe@brk.dk CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk 28. maj 2013 Referat af Brugerrådsmøde, Gudhjem og Nørresand havne.

Læs mere

Referater findes på kommunens hjemmeside. Se:

Referater findes på kommunens hjemmeside. Se: Referat af havnemøde 2017 for Rudkøbing og Strynø havne Afholdt i Rudkøbing Sejlklubs lokaler den 23. maj 2017 kl 16.30-17.30. I mødet deltog: Brugere af Rudkøbing og Strynø havne. Repræsentanter for Udvalget

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 10. 09. 2018 Nappedam Bådelaug Deltagere: Anne Birthe Kajhøj, Jytte Gyldenløve, Henning Madsen, Jan Uhrskov, Steen Jensen Henning Buddig og Peter Storm Fraværende: Referent: Anne Birthe

Læs mere

Bestyrelsesmøde 13.august 2014

Bestyrelsesmøde 13.august 2014 Bestyrelsesmøde 3.august 204 Nappedam Bådelaug Deltagere: Fraværende: Referent: Henning Madsen, Jan Uhrskov, Henning Hansen, Jytte Gyldenløve, Harald Jørgensen, Egon Sørensen, Frans Sørensen Claus Pedersen

Læs mere

7. HAVNETAKSTER M.M. 7.1 For sommersæsonen 1. april - 1. november 2016 gælder følgende havnetakster for fritidsfartøjer

7. HAVNETAKSTER M.M. 7.1 For sommersæsonen 1. april - 1. november 2016 gælder følgende havnetakster for fritidsfartøjer 7. HAVNETAKSTER M.M. (Alle beløb er i DKK) Gældende nettoprisindeks er 7.1 For sommersæsonen 1. april - 1. november 2016 gælder følgende havnetakster for fritidsfartøjer 132,4 (pr. 01-JUL-2014) a. Fartøjer

Læs mere

HAVNEAFGIFTER. For. Gentofte Kommunes havne - Skovshoved Havn og Hellerup Lystbådehavn

HAVNEAFGIFTER. For. Gentofte Kommunes havne - Skovshoved Havn og Hellerup Lystbådehavn HAVNEAFGIFTER For Gentofte Kommunes havne - Skovshoved Havn og Hellerup Lystbådehavn Gældende fra den 1. januar 2019 1. Almindelige bestemmelser. a) Havneafgift betales, bortset fra særlige nævnte undtagelser,

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling. Vestre Baadelaug. Torsdag d. 23. marts 2017

Referat. Ordinær generalforsamling. Vestre Baadelaug. Torsdag d. 23. marts 2017 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 23. marts 2017 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Generalforsamling 22.november 2017

Generalforsamling 22.november 2017 Generalforsamling 22.november 2017 Nappedam Bådelaug Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år samt fremlæggelse af planer for det kommende

Læs mere

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer.

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer. Referat Emne: Formål med mødet: Generalforsamling Ordinær generalforsamling Referent: Connie Sorth Dato: 11. oktober 2012 Sted: Svogerslev Kro Tilstedeværende: Antal deltagere: 20 husstande var repræsenteret.

Læs mere

Referat fra Havnebestyrelsen

Referat fra Havnebestyrelsen Referat fra Havnebestyrelsen Mødedato 24.juni 2013 Tid 10.00 Sted Havnekontoret, Vestre Kaj 16 Medlemmer Karsten Nonbo (V) Michael Rex (A) Niels D. Kelberg (O) Otto V. Poulsen (V) Per Sørensen (A) Tilforordnede

Læs mere

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Fremmødte: 74 Stemmeberettigede: 53 heraf fuldmagter: 2 Dagsorden 1. Valg af dirigent a. Tommy Due Jensen foreslås som dirigent. Tommy blev valgt. Generalforsamlingen

Læs mere

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov 1 Dato 8.marts 3. marts 2010 Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov Mødet fandt sted på Bov Kro. Fremmødte beboere: 22 beboere Endvidere deltog fra administrationen Jens Chr.

Læs mere

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen Dato: 28 marts 2019 Sted: Tingbakkehallens 1.sal Spisetid: kl. 18.00 Generalforsamling: kl. 18.30 Indkaldelsen, samt regnskab er rundsendt til medlemmerne

Læs mere

Bestyrelsesmøde Rønnerhavnen

Bestyrelsesmøde Rønnerhavnen Bestyrelsesmøde Rønnerhavnen REFERAT 2/5-2016 KL. 15.30 RØNNERHAVNEN MØDETYPE ARRANGØR REFERENT DELTAGERE AFBUD Bestyrelsesmøde Bestyrelsen Henrik M. Christensen Johannes Frøstrup, Henrik M. Christensen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 17. august 2015 kl. 19.00 i klubhuset.

Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 17. august 2015 kl. 19.00 i klubhuset. Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 17. august 2015 kl. 19.00 i klubhuset. Tilstede: Afbud: Per, Jørgen, Bent, Ebbe, Lars, Margit og Flemming. Dorte Jønck (Ferie) og René Hedegaard

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Sidst opdateret: 2013-02-03 Kl. 16:32 Bestyrelsen FA09 Gæster. Frank Hansen (FH) Mikkel Selander (MS)

Referat fra bestyrelsesmøde Sidst opdateret: 2013-02-03 Kl. 16:32 Bestyrelsen FA09 Gæster. Frank Hansen (FH) Mikkel Selander (MS) Referat 2012-12-10, Side 1 af 6 Emne Deltagere Referat fra bestyrelsesmøde Sidst opdateret: 2013-02-03 Kl. 16:32 Bestyrelsen FA09 Gæster Lisbeth Jallbjørn (LJ) Lars Larsen (LL) Frank Hansen (FH) Mikkel

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFOSAMLING GRUNDEJERFORENINGEN BRØNSHOLMDALSVEJ 2 40

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFOSAMLING GRUNDEJERFORENINGEN BRØNSHOLMDALSVEJ 2 40 REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFOSAMLING GRUNDEJERFORENINGEN BRØNSHOLMDALSVEJ 2 40 Tid og sted: den 27. januar 2014, kl.19.30 i Medborgerhuset Egedal Fremmødte: hus nr. 4, 6, 8, 10, 14, 16, 18, 20, 22, 24,

Læs mere

Sejlklubben Mou-Bro Ordinær generalforsamling Lørdag den 2. Marts 2013

Sejlklubben Mou-Bro Ordinær generalforsamling Lørdag den 2. Marts 2013 Sejlklubben Mou-Bro Ordinær generalforsamling Lørdag den 2. Marts 213 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 3. Bestyrelsens beretning 212 4. Godkendelse af regnskab 212 5. Forelæggelse af budget 213 6. Behandling

Læs mere

Den nye lystbådehavn i Fredericia

Den nye lystbådehavn i Fredericia Den nye lystbådehavn i Fredericia Dette er den sjette informationsskrivelse fra ungdomsafdelingen i Fredericia Sejlklub om den nye lystbådehavn. Udgravning af havnebassinet er nu afsluttet, alle flydebroer

Læs mere

VESTERØ HAVN ÅRSPLAN 2019

VESTERØ HAVN ÅRSPLAN 2019 VESTERØ HAVN ÅRSPLAN 2019 side 1 Baggrund for Årsplanen. Havnene på Læsø er organisatorisk underlagt Teknik - og Havneudvalget. Den daglige ledelse og forvaltning af havnenes drift varetages af havnefogederne.

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere