Juni Jobsøgninger. Tyske Hypo Real Estate dumper bankstresstest. Stillingsopslag. Bedre stemning hos tyske virksomheder

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Juni 2010. Jobsøgninger. Tyske Hypo Real Estate dumper bankstresstest. Stillingsopslag. Bedre stemning hos tyske virksomheder"

Transkript

1 En printervenlig PDF-version finder du HER. Juli 2010 Juni 2010 Jobsøgninger Deutsch Kandidatprofiler juli Kandidatprofiler juni Kandidatprofiler maj Kandidatprofiler april Kandidatprofiler marts Tyske Hypo Real Estate dumper bankstresstest De fleste banker klarede en bankstresstest, som blev gennemført af Banktilsynskomitéen (CEBS) og den Europæiske Centralbank (ECB). Kun syv banker dumpede testen, deriblandt tyske Hypo Real Estate. [mere] Bedre stemning hos tyske virksomheder Tysk erhvervsliv er i feststemning. Ifo-indekset, det tyske erhvervsklimaindeks, er steget markant i juli måned. Indekset er steget fra 101,8 pct. til 106,2 pct. i forhold til foregående måned. [mere] Stabile forbrugerpriser i Tyskland Priserne på varer og serviceydelser steg i juni ganske lidt. Benzinpriserne steg derimod markant. I juni steg tyskernes leveomkostninger 0,9 pct. sammenlignet med samme måned sidste år. [mere] AURELIUS overtager Danfoss Household Compressors Det industrielle holdingselskab AURELIUS AG, som har hovedkontor i München har har underskrevet en aftale om at købe Danfoss Household Compressors af Danfoss Koncernen, Danmark. [mere] Stillingsopslag Salgs- og marketingrepræsentant for Skandinavien Medarbejder søges til skatteafdeling Administrerende direktør søges til virksomhed - tiltrædelse hurtigst muligt Internship / Thesis: Terminology Kontaktbørs Bliv synlig på det tyske marked Handels- og salgspartnere i Skandinavien Formidlere og broker-agenturer VERLAAT IT-løsninger Andre tilbud

2 OKTOBERFEST FOR ERHVERVSLIVET 2010 Ta' til Oktoberfest med Dansk-Tysk Handelskammer - det eneste alternativ til originalen i München! Hvornår 23. september 2010, kl. 17 Ta' på studietur til restaureringsmesse! Abonnement Omadressering eller afbestilling af vores nyhedsbrev. Hvor Store Vega Enghavevej 40, 1674 København V Yderlige oplysninger eller tilmelding HER. Dansk-Tysk Handelskammer, Kongens Nytorv 26, 3.sal, 1050 København K Tel.: Fax:

3 Tyske Hypo Real Estate dumper bankstresstest De fleste banker klarede en bankstresstest, som blev gennemført af Banktilsynskomitéen (CEBS) og den Europæiske Centralbank (ECB). Kun syv banker dumpede testen, deriblandt tyske Hypo Real Estate. Dette var ikke en overraskelse, da Hypo Real Estate er kendt for at have problemer. I alt blev 91 europæiske banker testet for deres evne til at klare sig overfor mulige risici. Testen indeholdt forskellige scenarier, f. eks. at kurserne på aktiemarkederne ville falde 20 pct., eller at der ville komme recession igen. Mens de danske og nordiske banker klarede testen, dumpede HRE. Derudover befandt tyske Postbank og Nord LB sig tæt på grænsen. Samtidig med, at personer i erhvervslivet mener, at testen øgede tilliden til bankerne, forlyder det dog fra kritikere, at testen var for blid. En statsbankerot er der f.eks. ikke blevet taget hensyn til. Kilde: Børsen / FAZ Dansk-Tysk Handelskammer, Kongens Nytorv 26, 3.sal, 1050 København K Tel.: Fax:

4 Bedre stemning hos tyske virksomheder Tysk erhvervsliv er i feststemning. Ifo-indekset, det tyske erhvervsklimaindeks, er steget markant i juli måned. Indekset er steget fra 101,8 pct. til 106,2 pct. i forhold til foregående måned. Det er den største stigning siden den tyske genforening for 20 år siden, forlyder det fra "Institut für Wirtschaftsforschung" (Ifo). De adspurgte virksomheder vurderer den nuværende økonomiske situation som meget positiv og desuden er de fleste virksomheders forventninger til de kommende måneder også positive. Mange virksomheder profiterede af bl.a. VM eller hedebølgen i Tyskland. Analytikere udtaler dog, at andet halvår vil byde på dæmpede forventninger, men at tysk erhvervsliv vil kunne modstå denne tilbagegang og fortsat vil klare sig godt. Kilde: Ifo/Handelsblatt Dansk-Tysk Handelskammer, Kongens Nytorv 26, 3.sal, 1050 København K Tel.: Fax:

5 Stabile forbrugerpriser i Tyskland Priserne på varer og serviceydelser steg i juni kun ganske lidt. Benzinpriserne steg derimod markant. I juni steg tyskernes leveomkostninger 0,9 pct. sammenlignet med samme måned sidste år. I maj lå den årlige inflationsrate på 1,2 pct. Det, der trækker inflationsraten opad er prisstigninger på fyringsolie og benzin. Benzin steg i gennemsnit 11,4 pct. Også prisen på fødevarer tog et ryk opad med et plus på 1,2 pct. Det var især smør og salt, der var blevet dyrere, i mens sukker og mel er blevet billigere. Prisen på gas er også faldet. Kilde: Welt Online Dansk-Tysk Handelskammer, Kongens Nytorv 26, 3.sal, 1050 København K Tel.: Fax:

6 AURELIUS overtager Danfoss Household Compressors Det industrielle holdingselskab AURELIUS AG, som har hovedkontor i München har underskrevet en aftale om købe Danfoss Household Compressors af Koncernen, Danmark. Danfoss Household Compressors, som har ca ansatte og er en af de førende producenter af hermetiske kompressorer til køleskabe og frysere, lette kommercielle applikationer og volts jævnstrømskompressorer til mobile applikationer, genererer en årlig omsætning på omkring 400 millioner euro. Købet, der skal godkendes af forskellige konkurrencemyndigheder, omfatter alle aktiviteter i Danfoss Household Compressors i Tyskland, Kina, Slovenien og Slovakiet. Den endelige overdragelse forventes at finde sted inden for de næste to til fire måneder. Med over 50 års erfaring inden for kompressorteknologi og med stærkt engagerede medarbejdere er Danfoss Household Compressors en forretning med et betydeligt udviklingspotentiale. AURELIUS har planer om at udvide forretningen yderligere ved at investere i omfattende udvikling af produkter, hvor lavt energi forbrug er et af de væsentlige hovedelementer. Nye, højt energioptimerede kompressorer vil snart blive lanceret på markedet. Sammen med de næste års store investeringer i en ny, innovativ kompressorløsning står det klart, at denne forretning vil markere sig som leverandør af kompressorer på længere sigt, siger dr. Dirk Markus, CEO for AURELIUS. Vi er glade for, at Danfoss efter vores køb af Schabmüller GmbH af Sauer Danfoss i 2007 igen har besluttet sig for at sælge et datterselskab til AURELIUS. Household Compressors vil fortsat være en vigtig leverandør til Danfoss Koncernen, fordi Danfoss og dets salgsselskaber forbliver distributør og således vil fortsætte de nuværende salgsaktiviteter for lette kommercielle kompressorer til markedets segmenter og regioner. Om Aurelius AG AURELIUS AG er et industrielt holdingselskab med en langsigtet investeringshorisont og fokus på opkøb af virksomheder med et potentiale for udvikling. AURELIUS har erfaring med langsigtet investering og ledelse inden for forskellige industrigrene. Ved hjælp af tilførsel af ledelsesressourcer og den nødvendige finansiering til investeringer i innovative produkter, distribution og research opnår AURELIUS konstante fremskridt for virksomhederne i sin portefølje. AURELIUS har kontorer i München og London samt virksomheder i Tyskland, England, Frankrig, Irland, Polen, Holland og Schweiz i sin portefølje og opererer således i hele Europa. Aktierne i AURELIUS AG handles på det åbne marked på Frankfurts fondsbørs. Om Danfoss Household Compressors Danfoss Household Compressors er en af de førende producenter af kompressorer. Virksomheden er kendt for teknologiske landvindinger, energibesparelser og et lavt støjniveau. Vores afdeling for

7 applikationsudvikling, vores sporbare tests, laboratorier, R&D-afdeling og afdeling for applikationsteknik samt vores forståelse af køling er i den absolutte topklasse. Kilde: Danfoss A/S Dansk-Tysk Handelskammer, Kongens Nytorv 26, 3.sal, 1050 København K Tel.: Fax:

8 Dansk-Tysk Handelskammer holder Oktoberfest den 23. september i København Kontakt Oktoberfesten i München er en attraktion for gæster fra hele verden. Mange virksomheder inviterer deres medarbejdere til denne begivenhed for at feste sammen med dem og på den måde styrke sammenholdet og motivationen. Andre virksomheder benytter lejligheden til at pleje forretningsrelationerne til deres samarbejdspartnere og kunder. Handelskammeret arrangerer nu en dansk-tysk Oktoberfest i København for erhvervslivet. Hermed giver vi virksomheder mulighed for at opleve oktoberfeststemning her i landet sammen med deres gæster og andre danske og tyske firmaer. Ingrid Repukat Tlf.: Med live-oktoberfestmusik, bayersk øl og mad holder vi fest den 23. september 2010 i Store Vega. Det ville glæde os at se jer til Oktoberfesten. Yderligere oplysninger om arrangementet finder du HER. Tilmeld dig HER. Oktoberfest Store Vega 2009 Dansk-Tysk Handelskammer, Kongens Nytorv 26, 3.sal, 1050 København K Tel.: Fax:

9 HR/ Personalerekruttering VI HJÆLPER DEM MED REKRUTTERING AF NYE MEDARBEJDERE Kandidatprofiler Et udvalg Juli 2010 Dansk-Tysk Handelskammer Service ApS Kongens Nytorv 26, København K Danmark Tlf Fax Seite 1 von 6

10 VI HAR KANDIDATERNE! Søger De kvalificeret, flersproget personale i Tyskland eller Danmark? - Velkommen til Dansk-Tysk Handelskammer. Vi hjælper Dem med rekruttering af nye medarbejdere. I dette nyhedsbrev kan De se et udvalg af kandidater, som vi har adgang til via vores ansøgerdatabase. Kontakt os gerne uforpligtende for at høre mere om kandidaterne, eller for at se et større udvalg af kandidaterne. Desuden kan vi også informere Dem om vores andre løsninger indenfor personalerekruttering, som Dansk-Tysk Handelskammer Service ApS HR/ Personalerekruttering kan tilbyde. Læs mere om hvordan vi kan hjælpe Dem med at finde medarbejdere på vores hjemmeside: Se flere kandidater her: Med venlig Hilsen Dansk-Tysk Handelskammer Service ApS Kerstin Twiesselmann HR/ Personalerekruttering Telefon: Dansk-Tysk Handelskammer Service ApS Kongens Nytorv 26, København K Danmark Tlf Fax Seite 2 von 6

11 Projektledere & salgsmedarbejdere Kandidat nr. 166 Projektleder/ -udvikler indenfor opførelse af bygninger Interesseområder Arkitektur, bygge- og projektledelse, projekt- og produktudvikling, indkøb, salg Erfaring Rådgivning, projektledelse Uddannelse/ kurser Sprogkundskaber Villighed til at rejse/ Villighed til at flytte Forventet løn Civilingeniør indenfor opførelse af bygninger - - Engelsk: Godt Norsk: Basiskendskab - Svensk: Basiskendskab 70%/ 30% /år Kandidat nr. 163 Detail-sælger Interesseområder Salg Erfaring Uddannelse/ kurser Sprogkundskaber Villighed til at rejse/ Villighed til at flytte Forventet løn Salg Faguddannelse som sælger indenfor detailhandel - Dansk: Flydende - Engelsk: Godt mere end 80%/ mere end 80% /år Kandidat nr. 162 Key Account Manager/ salgschef Interesseområder Salg, logistik/værdikæde/spedition, telekommunikation Erfaring Uddannelse/ kurser Sprogkundskaber Villighed til at rejse/ Villighed til at flytte Forventet løn Salg HD, udenrigshandel - Dansk: Flydende - Engelsk: Godt mere end 80%/ mere end 80% /år Dansk-Tysk Handelskammer Service ApS Kongens Nytorv 26, København K Danmark Tlf Fax Seite 3 von 6

12 Kandidat nr. 149 Økomomi- og administrationschef Interesseområder Marketing, produktledelse, projektledelse Erfaring Uddannelse/ kurser Sprogkundskaber Villighed til at rejse/ Villighed til at flytte Forventet løn Marketing, produktledelse Fransk diplom i europæisk erhvervsledelse, bachelor i erhvervsadministration %/ 10% /år Kandidat nr. 145 Leder og virksomhedsudvikler International handel Interesseområder Virksomhedsudvikling, produktledelse, projektledelse Erfaring Uddannelse/ kurser Sprogkundskaber Villighed til at rejse/ Villighed til at flytte Forventet løn Regnskabs- og revisorområde, udstilling/event management, kundeforhold/service MsC i International Business and Management - Mere end 80%/ mere end 80% Fra /år Kandidat nr. 140 Salgs- og eksportmedarbejder Interesseområder Logistik/ værdikæde/ spedition, indkøb, indkøb Erfaring Uddannelse/ kurser Sprogkundskaber Villighed til at rejse/ Villighed til at flytte Forventet løn Salg, indkøb Kandidat i Erhvervsadministration %/ 30% /år Dansk-Tysk Handelskammer Service ApS Kongens Nytorv 26, København K Danmark Tlf Fax Seite 4 von 6

13 Kommunikationsmedarbejdere Kandidat nr. 181 Marketing- og kommunikationsmedarbejder Interesseområder Marketing, produktledelse, PR/ kommunikation Erfaring Uddannelse/ kurser Sprogkundskaber Villighed til at rejse/ Villighed til at flytte Forventet løn Marketing, medier, kundeforhold/ service Kandidat i kommunikation, engelsk og psykologi - Engelsk: Modersmål - Dansk: Godt Mere end 80%/ 50% /år Kandidat nr. 179 Medie- og PR/ kommunikationsmedarbejder Interesseområder Projektledelse, PR/ kommunikation, turisme Erfaring Uddannelse/ kurser Sprogkundskaber Villighed til at rejse/ Villighed til at flytte Forventet løn PR/ kommunikation, journalistik, turisme Kandidat i medier og kommunikation - Dansk: Flydende - - Svensk: Godt 30%/ 10% /år Kandidat nr. 139 Event Manager og kommunikationsmedarbejder Interesseområder Diplomati/ NGO/ udenrigspolitik, PR/ kommunikation, udstilling/ event management Erfaring Diplomati/ NGO/ udenrigspolitik, PR/ kommunikation, udstilling/ event management, medier, projektledelse, journalistik, økonomi Uddannelse/ kurser Bachelor i Media-Management Journalistik og kommunikation Sprogkundskaber Villighed til at rejse/ Villighed til at flytte Forventet løn - - Mere end 80%/ mere end 80% /år Dansk-Tysk Handelskammer Service ApS Kongens Nytorv 26, København K Danmark Tlf Fax Seite 5 von 6

14 Kandidat nr. 135 Personale- og kommunikationsmedarbejder Interesseområder Personale, sprog/ oversættelse, PR/ Kommunikation Erfaring Uddannelse/ kurser Sprogkundskaber Villighed til at rejse/ Villighed til at flytte Forventet løn PR/ Kommunikation, Internet/ online/ moderne medier Kandidat i international virksomhedskommunikation - tysk - - Mere end 80%/ 50% /år Kandidat nr. 123 Oversættelses- og PR/ kommunikationsmedarbejder Interesseområder Forvaltning, sprog/oversættelse, PR/kommunikation Erfaring Uddannelse/ kurser Sprogkundskaber Villighed til at rejse/ Villighed til at flytte Forventet løn PR/ kommunikation, forvaltning, journalistik, oversættelse Kandidat i tysk og dansk - - Mere end 80%/ mere end 80% /år Kandidat nr. 13 PR/ kommunikationsmedarbejder Interesseområder Virksomhedsudvikling, Diplomati/ NGO/ udenrigspolitik, PR/ kommunikation Erfaring Kundeforhold/service, forsikring Uddannelse/ kurser Sprogkundskaber Villighed til at rejse/ Villighed til at flytte Forventet løn Cand.ling.merc i Corporate Communications Profil i integreret marketing og PR - - Mere end 80%/ 30% /år Dansk-Tysk Handelskammer Service ApS Kongens Nytorv 26, København K Danmark Tlf Fax Seite 6 von 6

15 Kandidatprofiler juni 2010 Ref. Interesseområder Profil Sprogkundskaber Alder Uddannelse 175 Samtidskunst, medier, PR/kommunikation Fuldtidsstillinger Kandidat, cand.mag i film og medievidenskab Erhvervserfaring: Journalistik, medier Håndværk Tømrer Erhvervserfaring: Håndværk, virksomhedsledelse, kunderådgivgning Dansk: Godt Engelsk: Basiskendskab Kundeforhold/service, personale, marketing M.Sc, bachelor i økonomi; associate Degree i bankvæsen og finans Erhvervserfaring: Bankvæsen, salg, kundeforhold/service Diplomati/NGO/udenrigspolitik, sprog/oversættelse, PR/kommunikation Master in skandinavisk sprog og litteratur samt presse og journalistik Erhvervserfaring: Ejendomsmægling, journalistik 171 Forvaltning, marketing, salg Bachelor i tysk og kommunikation/it Erhvervserfaring: Uddannelse, kundeforhold/service, organisation 170 Kundeforhold/service Bachelor i erhvervsøkonomi, ledelse og samarbejde 169 Forvaltning, kundeforhold/service, logistik/produktionskæde/spedition Erhvervserfaring: Salg, virksomhedsledelse Merkonom i marketing og organisering Erhvervserfaring: Regnskab, organisation, kundeforhold/ service Russisk: Modersmål Dansk: Godt Engelsk: Godt Engelsk: Basiskendskab Tysk: Godt

16 168 Virksomhedsudvikling, logistik/produktionskæde/spedition, salg Maskiningeniør Produktionsteknologi Erhvervserfaring: Rådgivning, salg, logistik 167 Marketing, indkøb, salg Merkonom, forskellige kurser 166 Arkitektur, bygge- og projektledelse, projekt- og produktudvikling, indkøb, salg Erhvervserfaring: Salg Civilingeniør, byggeri Erhvervserfaring: Rådgivning, projektledelse 165 Marketing HD afsætning, international bankuddannelse, lederuddannelse Erhvervserfaring: Marketing 163 Personale Faguddannelse som sælger indenfor detail Erhvervserfaring: Salg Tysk: Godt Engelsk: Godt Engelsk: Godt Norsk: Basiskendskab Svensk: Basiskendskab Dansk: Flydende Engelsk: Godt Logistik/værdikæde /spedition, salg, telekommunikation HD, udenrigshandel Erhvervserfaring: Logistik/produktionskæde/spedition, salg, Internet/ online/ moderne medier SAP, teamledelse Bachelor i handel og økonomi, svarende til HA Almen Erhvervserfaring: Ledelse 160 Personale Bachelor i erhvervsøkonomi Profil i marketing og personale/ arbejdsret Erhvervserfaring: Personale 159 Marketing Kandidat i økonomi og erhvervsadministration Erhvervserfaring: Projektledelse, kundeforhold/service, marketing, produktledelse Tysk: Godt

17 158 Marketing, projektledelse, salg HA almen økonomi, projektlederuddannelse Erhvervserfaring: Marketing, salg, projektledelse 157 Reklame, marketing, medier Kandidat i erhvervs- og driftsøkonomi Erhvervserfaring: Reklame, Internet/online/moderne medier, marketing, salg 156 Rådgivning, personale, projektledelse Kandidat i erhvervsadministration og filosofi Erhvervserfaring: Virksomhedsudvikling, projektledelse, Internet/online/moderne medier, personale, turisme, virksomhedsfinansiering 155 Virksomhedsledelse, salg, teamledelse Lederuddannelse indenfor presse og PR, kandidat i pædagogik Erhvervserfaring: Personale, PR/kommunikation, virksomhedsledelse, salg, teamledelse 154 Kemi, produktion Gartner, uddannelse indenfor kemisk industri Erhvervserfaring: Kemi, produktion Engelsk: Godt Svensk: Basiskendskab Norsk: Basiskendskab Dansk: Flydende Engelsk: Godt Dansk: Godt Ønsker I kontakt til en af ovenstående kandidater bedes I henvende jer til Doreen Wessel tlf.: eller dw(at)handelskammer.dk og opgive referencenummeret yderst til venstre.

18 Kandidatprofiler maj 2010 Ref. Interesseområder Profil Sprogkundskaber Alder Uddannelse 153 Kundeforhold/service, økonomi, logistik/værdikæde/spedition Fuldtidsstillinger Kandidat i amerikansk sprog, litteratur og kultur; konsulent indenfor udenrigshandel Erhvervserfaring: Økonomi Regnskab og revision, controlling, turisme 151 Marketing, turisme, udstilling/event management Erhvervsuddannelse indenfor skat og administration Erhvervserfaring: Regnskab og revision, virksomhedsledelse, controlling, økonomi, personale, turisme Kandidat i international marketing Erhvervserfaring: Marketing, udstilling/event management 150 Reklame, marketing, salg Cand.merc.emf Kandidat i økonomisk markedsføring Erhvervserfaring: Markedsanalyse, koordinering, Administration, marketing Engelsk: Godt Dansk: Godt Marketing, produktledelse, projektledelse Fransk diplom i europæisk erhvervsledelse, bachelor i erhvervsadministration Erhvervserfaring: Marketing, produktledelse, projektledelse Internethandel, produktion, turisme Elektroinstallatør, tekniker indenfor elektroniske energianlæg Erhvervserfaring: Produktion, regnskab og revision, IT-specialist Engelsk: Godt Administration, kundeforhold/ service, salg Cand.ling.merc. Kandidat i erhvervssprog og international virksomhedskommunikation - tysk Erhvervserfaring: Salg 40

19 146 Regnskab og revision, kundeforhold/service, fast ejendom Diplom i erhvervsadministration Erhvervserfaring: Regnskab og revision, kundeforhold/service Virksomhedsudvikling, produktledelse, projektledelse MsC i International Business and Management Administration, marketing, udstilling/ event management Erhvervserfaringer: Regnskabs- og revisorområde, udstilling/event management, kundeforhold/service Bachelor i geografi og engelsk, lærerorienteret Erhvervserfaring: Administration, samtidshistorie, salg, logistik/værdikæde/spedition Virksomhedsledelse, salg, teamledelse Merkonom ledelse og samarbejde, salg Erhvervserfaring: Teamledelse, virksomhedsledelse Virksomhedsudvikling, økonomi, marketing Kandidat i Business, Language and Culture (cand.merc.int) Erhvervserfaring: Projektledelse, logistik/værdikæde/spedition, virksomhedsudvikling, turisme Dansk: Godt Projektledelse, PR/kommunikation Bachelor i tysk og kommunikation, Kandidat i kommunikation Erhvervserfaring: Kommunikation, strategi, research Logistik/produktionskæde/spedition, indkøb, salg Kandidat i erhvervsadministration Erhvervserfaring: Salg, indkøb Studieretning: Marketing Startdato: Varighed: 6 Monate Område: Controlling/Bogføring, medier/tv, kundeservice, marketing, markedsanalyse, produktledelse, salg, Kandidat i international marketing Praktik 25

20 messer Erhvervserfaring: Personale, IT, Projektledelse 51 Studieretning: International Business & Politics Startdato: Varighed: 6-12 måneder Område: Personale, kommunikation, jura, marketing, medlemmer, rekruttering, skat, messer 50 Studieretning: Ingeniør Startdato: Varighed: 6 måneder Område: Videnskab/ forskning Bachelor i International Business and Politics (IB) Ingeniør Erhvervserfaring: Montage, kvalitetskontrol, svejse, drejning, fræsning, test-korrektur, design af et kølesystem, supervisor, mekaniker Ønsker I kontakt til en af ovenstående kandidater bedes I henvende jer til Doreen Wessel tlf.: eller dw(at)handelskammer.dk og opgive referencenummeret yderst til venstre.

21 Kandidatprofiler april 2010 Ref. Interesseområder Profil Sprogkundskaber Alder Uddannelse 139 Diplomati/NGO/udenrigspolitik, Bachelor i media management Journalistik og kommunikation 31 PR/kommunikation, udstilling/event management Erhvervserfaring: Diplomati/NGO/udenrigspolitik, PR/kommunikation, udstilling/event management, medier, projektledelse, journalistik, økonomi 138 Marketing, indkøb, salg Kandidat i Business Relationship Management Erhvervserfaring: Produktledelse, marketing, rådgivning Dansk: Flydende Norsk: Basiskendskab Svensk: Basiskendskab Ledelse, executive assistance, retsforhold 136 Reklame, journalistik, PR/kommunikation, produktionsledelse 135 Personale, sprog/oversættelse, PR/kommunikation 134 Rådgivning, logistik/værdikæde/spedition, indkøb Jurist Erhvervserfaring: retsforhold, ledelse Kandidat i journalistik og medier - Globalisering Erhvervserfaring: Journalistik, reklame Bachelor i International erhvervskommunikation - tysk Erhvervserfaring: PR/kommunikation, Internet/online/ nye medier Kandidat i International Business Erhvervserfaring: Marketing, bankvæsen, assistance 133 Rådgivning, økonomi, personale Kandidat i samfundsvidenskab Erhvervserfaring: Personale, forskning/videnskab/udvikling, administration 132 Reklame, marketing, PR/kommunikation Kandidat i erhvervsadministration Marketing Erhvervserfaring: Marketing, bankvæsen Dansk: Godt Svensk: Godt Dansk: Godt

22 131 Forsikring, salg, turisme Skattekonsulent 130 Rådgivning, virksomhedsledelse, personaleledelse Erhvervserfaring: Reklame, forsikring, turisme Bachelor i Økonomi og erhvervsadministration Erhvervserfaring: Virksomhedsledelse, personaleledelse, marketing 129 Controlling, internethandel, Kandidat i erhvervsøkonomi logistik/værdikæde/spedition Erhvervserfaring: Logistik/værdikæde/spedition, internet/ online/ nye medier 128 Ledelse, uddannelse, personale Kandidat- MSc i økonomi, sprog og kultur Interkulturel ledelse Erhvervserfaring: Ledelse, personale 127 Online-marketing, funktions-ledelse Kandidat i Kulturstudier og engelsk/amerikanske studier 126 Executive Assistance, diplomati/ngo/udenrigspolitik, marketing Erhvervserfaring: Internet/online/ online-medier International kandidat i europæiske studier Erhvervserfaring: Administration, undervisning, kundeforhold/service 125 Ledelse, kundeforhold/service, turisme Erhvervsuddannet indenfor handel og kontor 124 Uddannelse, forskning/videnskab/udvikling, kundeforhold/service, farmaceut 123 Ledelse, sprog /oversættelse, PR/kommunikation 122 Kundeforhold/ service, marketing, turisme Erhvervserfaring: Ledelse, administration, organisation, uddannelse Laborant-tekniker - område indenfor farmaceut og medicin Erhvervserfaring: Uddanelse, forskning/videnskab/udvikling, kundeforhold/service, farmaceut Kandidat i tysk og dansk Erhvervserfaring: PR/ kommunikation, ledelse, journalistik, oversættelse Kandidat i tysk tolk og translatør Erhvervserfaring: Marketing Engelsk: Godt Svensk: Godt Dansk: Godt Dansk: Flydende

23 42 Studieretning: Erhvervsingeniør Startdato: 1/ Varighed: 6 måneder Område: Produktion, produktledelse, projektledelse, logistik 41 Studieretning: Virksomhedsledelse marketing, salg, virksomhedskommunikation, messer Startdato: 1/22011 Varighed: 6 måneder Område: Marketing, markedsanalyse, event management, projektledelse, salg 39 Studieretning: Social Management Startdato: 1/42010 Varighed: 6 måneder Område: Samfundsnyttigt arbejde, ledelse, personale, socialt arbejde 38 Studieretning: Marketing Startdato: 1/62010 Varighed: 6 måneder Område: Medier/TV, Internet/multimedier, marketing, event management, kommunikation 32 Studieretning: Marketing Startdato: 1/72010 Varighed: 6 måneder Område: Markedsanalyse, marketing, messer 31 Studieretning: Sprog, indkøb Startdato: 1/92010 Varighed: 6 måneder Område: Salg og marketing, markedsanalyse, event management, Praktik Uddannet indenfor handel, administration og kommunikation, studerer til erhvervsingeniør Erhvervserfaring: Økonomi og kommunikation, teamledelse Kandidat i virksomhedsøkonomi med profil i marketing Udlandserfaring: Udvekslingsstuderende i Edinburgh, Skotland Uddannet pædagog, studerer Social Management Erhvervserfaring og praktik: Personale, kundevejledning, rådgivning, socialt arbejde, projektarbejde Bachelor i Kommunikation og marketing Udlandserfaring: Udvekslingsstuderende i København Erhvervserfaring og praktik: Medier/TV, marketing Bachelor i Erhvervsadministration - International Business and Management Studies Udlandserfaring: Udvekslingsstuderende i Hong Kong og London Erhvervserfaring og praktik: Finansvæsen i Indien, rådgivning Kandidat i Økonomi, sprog og kultur Leadership and Management Studies Bachelor i Tysk og Europæiske Studier Udlandserfaring: Udvekslingsstuderende i Konstanz Engelsk: Godt Svensk: Godt

24 samfundsnyttigt arbejde, produktledelse, projektledelse, kvalitetsledelse, Supply Chain Management, logistik 25 Studieretning: Erhvervsøkonomi Startdato: 1/ Varighed: 6 måneder Område: Marketing, markedsanalyse Erhvervserfaring: Salg, freelance tysk-dansk oversættelse, support, kundeforhold/service, teamledelse Studier i Erhvervsadministration, specialiseret i iværksætteri og innovations-ledelse, professionel service og erhvervspsykologi. Erhvervserfaring: Au-Pair i Storbritannien, salg, service Ønsker I kontakt til en af ovenstående kandidater bedes I henvende jer til Doreen Wessel tlf.: eller dw(at)handelskammer.dk og opgive referencenummeret yderst til venstre. 25

25 Kandidatprofiler marts 2010 Ref. Interesseområder Profil Sprogkundskaber Alder Uddannelse 120 Salg Gymnasium, kurser i salg og forhandlingsteknik Erhvervserfaring: Salg, produktledelse Dansk: Flydende Administration, personale, logistik/ supply chain/ transport Kontorassistent, skrædderassistent Erhvervserfaring: Administration, koordinering, forberedende regnskab, kundepleje Engelsk: Godt Ledelse, marketing, Public relations /Kommunikation Cand.negot. i økonomi, sprog og kultur marketing og kommunikation Erhvervserfaring: Uddannelse, telekommunikation, kundeforhold/ service, virksomhedsudvikling, udstilling/ event management, salg Økonomi, projektledelse, salg Kandidat Erhvervserfaring: Diplomati/ NGO/ Udenrigspolitik, projektledelse, salg 116 Ingeniørvæsen, kvalitetsledelse Bachelor, erhvervsingeniør Erhvervserfaring: Produktionsmedarbejder 115 Virksomhedsudvikling, projektledelse, salg Cand.merc., udenrigshandel Erhvervserfaring: Virksomhedsudvikling 114 HR, markedsføring, salg Kandidat i samfundsøkonomi Erhvervserfaring: HR, rådgivning, salg, kundeforhold, projektledelse Norsk: Flydende Engelsk: Godt Tysk: Godt

26 113 Salg, indkøb, produktionsledelse, marketing Bachelor i økonomi, produktionsledelse og logistik, marketing Erhvervserfaring: Logistik, salg, indkøb Dansk: Godt Engelsk: Basiskendskab Økonomi, markedsføring, salg Kandidat i samfundsøkonomi Erhvervserfaring: Marketing, salg, internethandel Ledelse, sprog/ oversættelse, forskning/ videnskab/ udvikling 110 Kunderelationer/ service, marketing, projektledelse Kandidat i historie og tysk Erhvervserfaring: Underviser, projektmedarbejder som oversætter Lærer, merkonom Erhvervserfaring: IT-Administrator, Key Account Manager Italiensk: Basiskendskab Dansk: Flydende Engelsk: Basiskendskab Kunderelationer/ service, salg og turisme Anden uddannelse Erhvervserfaring: Sælger 108 Ledelse, markedsføring og salg Trælastuddannet, samt indenfor ledelse, markedsføring og salg Erhvervserfaring: Produktmanager Engelsk: Godt Norsk: Godt Svensk: Godt Personale, marketing, Public relations/ kommunikation Cand.ling.merc. i virksomhedskommunikation, markedskommunikation og public relations Ledelse, kundeforhold/ service, udstilling/ event management BA in Business Administration (BBA.HM.) Erhvervserfaring: Event-koordinator 26

August 2010. Jobsøgninger. Danmark kommer til at profitere af tysk vækst. Stillingsopslag. Akut behov for lærlinge. Flere ordrer til tysk industri

August 2010. Jobsøgninger. Danmark kommer til at profitere af tysk vækst. Stillingsopslag. Akut behov for lærlinge. Flere ordrer til tysk industri En printervenlig PDF-version finder du HER. August 2010 Jobsøgninger Deutsch Kandidatprofiler august Kandidatprofiler juli Kandidatprofiler juni Kandidatprofiler maj Danmark kommer til at profitere af

Læs mere

9 / 2010. Jobsøgninger. Stillingsopslag. Tyskerne vil gerne købe elbiler. Flere penge til rådighed. Kontaktbørs. Ifo-indekset buldrer derud af

9 / 2010. Jobsøgninger. Stillingsopslag. Tyskerne vil gerne købe elbiler. Flere penge til rådighed. Kontaktbørs. Ifo-indekset buldrer derud af En printervenlig PDF-version finder du HER. 9 / 2010 9 / 2010 Jobsøgninger Deutsch Kandidatprofiler september Kandidatprofiler august Kandidatprofiler juli Kandidatprofiler juni Kandidatprofiler maj Stillingsopslag

Læs mere

Tysk økonomi mistede pusten. Godstrafikken går tilbage. Færre beskæftigede. Tysk elselskab opstiller kæmpemøller

Tysk økonomi mistede pusten. Godstrafikken går tilbage. Færre beskæftigede. Tysk elselskab opstiller kæmpemøller Newsletter News & Jobs 1/2010 http://www.handelskammer.dk/index.php?id=1420 Page 1 of 2 12-02-2010 Januar 2010 Tysk Jobsøgninger Kandidatprofiler januar Kandidatprofiler december Kandidatprofiler november

Læs mere

HR/ Personalerekruttering

HR/ Personalerekruttering HR/ Personalerekruttering VI HJÆLPER DEM MED REKRUTTERING AF NYE MEDARBEJDERE Kandidatprofiler Et udvalg Juli 2010 Seite 1 von 6 VI HAR KANDIDATERNE! Søger De kvalificeret, flersproget personale i Tyskland

Læs mere

Virksomhedsprofil samling

Virksomhedsprofil samling Virksomhedsprofil samling Ventus Download free books at Indhold Fra studie til job 3 Afklaringsfasen 6 Jobsøgning via netværk 10 A.T. Kearney 14 Aller 16 Ambu A/S 17 AP Revision 18 Arla 19 ATP 20 Beierholm

Læs mere

update: consumer 04. 07. 10. Vi vil ha en stor produktion her i Danmark Chr. Hansen fokuserer på forbrugeren Taffel - en historie om kartofler

update: consumer 04. 07. 10. Vi vil ha en stor produktion her i Danmark Chr. Hansen fokuserer på forbrugeren Taffel - en historie om kartofler update: consumer 04. Chr. Hansen fokuserer på forbrugeren Thomas Thorsen taler med Senior Vice President Christoffer Lorenzen fra Chr. Hansen Commercial Development-afdeling. 07. Vi vil ha en stor produktion

Læs mere

Tyskland øremærker 1 mia. euro til elbiler

Tyskland øremærker 1 mia. euro til elbiler En printervenlig PDF-version finder du HER. Maj 2011 Deutsch Stillingsopslag Butikschef til baby-walzforretningen i København Musik- og Instrumentallærer søges Assistent / Sagsbehandler søges Jobsøgninger

Læs mere

1. INFORMATION s 5. 2. VELKOMST s 11. 3. INSPIRATION s 21. 4. INFORMATION s 27. 5. INVOLVERING s 31. 6. PÅSKØNNELSE s 35. 7.

1. INFORMATION s 5. 2. VELKOMST s 11. 3. INSPIRATION s 21. 4. INFORMATION s 27. 5. INVOLVERING s 31. 6. PÅSKØNNELSE s 35. 7. 1 Indhold 1. INFORMATION s 5 2. VELKOMST s 11 3. INSPIRATION s 21 Forord En uendelig og fantastisk rejse 4. INFORMATION s 27 5. INVOLVERING s 31 6. PÅSKØNNELSE s 35 7. UDVIKLING s 39 8. OMSORG s 43 9.

Læs mere

MBA, MASTER og HD MBA, MASTER og HD

MBA, MASTER og HD MBA, MASTER og HD MBA, MASTER og HD MBA, MASTER og HD Efter- og videreuddannelse ved Aarhus Universitet, School of Business and Social Sciences 2 Hvorfor efter- og videreuddannelse? Hvorfor efterog videreuddannelse? Der

Læs mere

SOCIAL MEDIA FACTBOOK

SOCIAL MEDIA FACTBOOK SOCIAL MEDIA FACTBOOK EU-DK 2011 DANSK ERHVERVSLIVS BRUG AF SOCIALE MEDIER Undersøgte anvendelsesområder: Produktudvikling/R&D Personale & HR Kommunikation & PR Salg & Marketing IT & Web Service & Support

Læs mere

Bacheloruddannelser 2012. Bachelor Programmes 2012

Bacheloruddannelser 2012. Bachelor Programmes 2012 Bacheloruddannelser 2012 Bachelor Programmes 2012 Where University Means Business Her i brochuren kan du læse om alle CBS bacheloruddannelser. Vi tilbyder en bred vifte af erhvervsrettede universitetsstudier

Læs mere

STUDIEINFORMATION 2008. HA Cand.merc. Cand.merc.aud.

STUDIEINFORMATION 2008. HA Cand.merc. Cand.merc.aud. STUDIEINFORMATION 2008 HA Cand.merc. Cand.merc.aud. STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI, ODENSE INDHOLD HA-uddannelsen i Odense... 2 Beskæftigelsesmuligheder... 3 Uddannelsesmiljøet... 4 Uddannelsens indhold...

Læs mere

MARKEDSLEDER I BIRKERØD

MARKEDSLEDER I BIRKERØD RHVERVSINFO Erhvervsmagasin fra Rudersdal Kommune no 1 / 2015 MARKEDSLEDER I BIRKERØD Tyskejet familie-virksomhed styrer sin nordiske salgsorganisation fra Birkerød s 4-7 Mere fokus på energi og ressourcer

Læs mere

WEBSHOPKONCEPT TIL ULTRAFILTER SKANDINAVIEN APS

WEBSHOPKONCEPT TIL ULTRAFILTER SKANDINAVIEN APS WEBSHOPKONCEPT TIL ULTRAFILTER SKANDINAVIEN APS MMD EAL 4. SEMESTER AFGANGS EKSAMEN Af merwais Sarwari, Muharrem Karakaplan, Diar Baker Ahmad & Yrsa Jensen Vejleder: Thomas Jessen Bivejleder: Jens Berg

Læs mere

lifechanging careers Find ønskejobbet hos Novo Nordisk Sådan er det at være ny medarbejder Nyansat i Princeton, USA

lifechanging careers Find ønskejobbet hos Novo Nordisk Sådan er det at være ny medarbejder Nyansat i Princeton, USA Nr. 2 2009/2010 lifechanging careers Sådan er det at være ny medarbejder Nyansat i Princeton, USA Med lægemiddelkonsulenten på jobbet Det handler om kunderelationer Medicin, der redder liv Forskning, der

Læs mere

KVIKGUIDE GODE FIF TIL DIN ANSØGNING LIVET ER LETTERE, NÅR DU ER FRI ER DU PÅ JAGT EFTER NYT JOB?

KVIKGUIDE GODE FIF TIL DIN ANSØGNING LIVET ER LETTERE, NÅR DU ER FRI ER DU PÅ JAGT EFTER NYT JOB? KVIKGUIDE GODE FIF TIL DIN ANSØGNING LIVET ER LETTERE, NÅR DU ER FRI ER DU PÅ JAGT EFTER NYT JOB? HJÆLP TIL DIN JOBSØGNING Med denne kvikguide er du allerede godt på vej i jagten på dit nye job. Du får

Læs mere

Grundfos-koncernen og Poul Due Jensen s Fond

Grundfos-koncernen og Poul Due Jensen s Fond ÅRSRAPPORT 2008 Grundfos-koncernen og Poul Due Jensen s Fond hoved- og nøgletal Beløb i DKK mio. Resultatopgørelse 2008 2007 2006 2005 2004 Nettoomsætning 19.019 16.814 15.376 13.422 12.153 Primært resultat

Læs mere

med Supply Chain Management.

med Supply Chain Management. Annonce hele denne temaavis er en annonce fra mediaplanet Annonce Supply chain Management Kæden vokser Behovet for Supply Chain Management vokser i hastig takt med den øgede globalisering - læs mere på

Læs mere

se mod fremad Mod til at se fremad Rektors forord

se mod fremad Mod til at se fremad Rektors forord rektors forord se mod fremad til at Mod til at se fremad Rektors forord Undervejs i din uddannelse skal du træffe nogle vigtige valg, der kan få stor betydning for din videre færd som færdiguddannet kandidat.

Læs mere

Sådan gik første år i Danmark Læs det eksklusive interview med Patrizias nordiske direktør

Sådan gik første år i Danmark Læs det eksklusive interview med Patrizias nordiske direktør MAGASIN OM BYGGERI, EJENDOM OG INVESTERING udgives i samarbejde med Byggesocietetet Nr. 02 2014 7. årgang TEMA: RÅDGIVNING I EJENDOMSBRANCHEN - Kapitalen er tilbage i markedet Læs side 16 - Mangel på dygtige

Læs mere

SKAT OG REVISON OPTIMERING AF SKATTEANLIGGENDER, REGNSKABER OG PERSONALEGODER SEPTEMBER 2007 HELE DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET

SKAT OG REVISON OPTIMERING AF SKATTEANLIGGENDER, REGNSKABER OG PERSONALEGODER SEPTEMBER 2007 HELE DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET ANNONCE HELE DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET ANNONCE SKAT OG REVISON OPTIMERING AF SKATTEANLIGGENDER, REGNSKABER OG PERSONALEGODER SEPTEMBER 2007 Fleksibel lønordning giver skatterabat Hvis

Læs mere

JOBBET ER DIT! www.ca.dk Tlf. 3314 9045

JOBBET ER DIT! www.ca.dk Tlf. 3314 9045 JOBBET ER DIT! www.ca.dk Tlf. 3314 9045 måske skulle vi skifte navn til ca k-kasse? CA er en a-kasse. Ingen tvivl om det. Og hvis du bliver arbejds løs, hjælper vi dig mindst lige så godt som alle andre

Læs mere

Læs HD på CBS. Erhvervsøkonomisk Diplomuddannelse Graduate Diploma in Business Administration

Læs HD på CBS. Erhvervsøkonomisk Diplomuddannelse Graduate Diploma in Business Administration HD Læs HD på CBS Erhvervsøkonomisk Diplomuddannelse Graduate Diploma in Business Administration Det er ikke ligegyldigt, På CBS tilbyder vi forskningsbaseret efteruddannelse, som skærper dine analytiske

Læs mere

Indholdsfortegnelse 1. EXECUTIVE SUMMARY 3 2. INDLEDNING 4 3. PROBLEMSTILLING 5

Indholdsfortegnelse 1. EXECUTIVE SUMMARY 3 2. INDLEDNING 4 3. PROBLEMSTILLING 5 Indholdsfortegnelse 1. EXECUTIVE SUMMARY 3 2. INDLEDNING 4 3. PROBLEMSTILLING 5 3.1 PROBLEMFORMULERING 6 3.2 AFGRÆNSNING 6 3.3 METODEVALG 7 3.4 KILDEKRITIK 8 3.5 STRUKTUR 9 3.5.1 STRUKTUR AF STRATEGISK

Læs mere

KARRIEREMESSEN 2013. For studerende på SCIENCE AND TECHNOLOGY. Torsdag d. 28. 11. Kl. 10-16 Aulaen og vandrehallen Bygning 1412 og 1413

KARRIEREMESSEN 2013. For studerende på SCIENCE AND TECHNOLOGY. Torsdag d. 28. 11. Kl. 10-16 Aulaen og vandrehallen Bygning 1412 og 1413 KARRIEREMESSEN 2013 For studerende på SCIENCE AND TECHNOLOGY Torsdag d. 28. 11. Kl. 10-16 Aulaen og vandrehallen Bygning 1412 og 1413 Indholdsfortegnelse 1 Velkomst ved Science JobLink, arrangør af Karrieremessen

Læs mere

Magasinet om virksomheder, dynamik og udvikling i Horsens. Ihærdig, ung virksomhed mærker ikke krisen - Dansk Gasteknik har fundet sin niche

Magasinet om virksomheder, dynamik og udvikling i Horsens. Ihærdig, ung virksomhed mærker ikke krisen - Dansk Gasteknik har fundet sin niche 1. årgang. nr. 1. Lørdag 26. februar 2011 www.horsens-erhverv.dk ErhvervH rsens Magasinet om virksomheder, dynamik og udvikling i Horsens Northern Greens indtager Europa - I starten handlede det om mange

Læs mere

JPHumanResource 03. UDGAVE SEP. 2012

JPHumanResource 03. UDGAVE SEP. 2012 JPHumanResource 03. UDGAVE SEP. 2012 BRUG PROFILEN PÅ NETTET Når Martin Jensen fra Elan IT skal finde den rette kandidat til et job bruger han ofte nettet læs om trends, fordele og udfordringer i vores

Læs mere

AARHUS HERNING KØBENHAVN

AARHUS HERNING KØBENHAVN AARHUS HERNING KØBENHAVN e bach l or bachelor studieguide 91 måder at starte på På Aarhus Universitet vil du blive inspireret, glemme tid og sted, blive fanget og drevet til den fordybelse, som gør studielivet

Læs mere

HD 2013. Erhvervsøkonomisk Diplomuddannelse

HD 2013. Erhvervsøkonomisk Diplomuddannelse HD 2013 Erhvervsøkonomisk Diplomuddannelse En seriøs HD fra CBS Indhold Uddannelsesstrukturen på HD side 3 Velkommen til HD på CBS side 5 HD-studiets opbygning side 7 Adgangskrav og Optagelse side 8 Tilmelding

Læs mere

Moving Forward, looking up

Moving Forward, looking up Moving Forward, looking up Å R S R A P P O R T 2 0 1 0 NETOP Solutions A/S in a flash Netop Solutions kort fortalt Netop udvikler og sælger softwareløsninger, der giver mulighed for hurtig, sikker og stabil

Læs mere