Kommissorier for Galgebakkens udvalg m.m.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kommissorier for Galgebakkens udvalg m.m."

Transkript

1 Kommissorier for Galgebakkens udvalg m.m. Agendagruppen Kommissorium for Agendagruppen: Agendagruppen refererer til GAB og rummer et eller flere medlemmer herfra. Gruppen arbejder for at nedsætte miljøbelastningen, lokalt og generelt, ved at inspirere og motivere beboerne til at udvikle deres vaner i miljømæssigt gunstig retning. Den skal desuden arbejde for, at der ved større renoveringer af Galgebakkens boliger, bygninger, fællesfaciliteter og udeområder findes løsninger, der nedsætter energi- og ressourceforbruget mest muligt. Og for, at alle materialer udsættes for en miljøvurdering. Gennem informationsvirksomhed, fortrinsvis i Galgebakke Posten, samt afholdelse af informationsog debatmøder skal gruppen arbejde for, at gode ideer til nedsættelse af energi- og ressourceforbruget - og dermed også besparelser på boligøkonomien - udbredes til beboerne. Gruppen vil desuden medvirke til at gøre Galgebakken til et endnu bedre sted at bo ved aktivt at sætte præg på udformningen af omgivelserne og på løsningen af fælles opgaver. Agendagruppen kommer med forslag til en Agendaplan, der gælder for 3 år ad gangen, og i mindre omfang revideres på det årlige budgetbeboermøde. Her behandles desuden evt. forslag fra gruppen, der har indvirkning på budgettet. Gruppen har mulighed for at samarbejde med andre udvalg på Galgebakken, eks. Vis Grønt udvalg. Byggeudvalget Kommissorium for Byggeudvalget Udvalget er nedsat af afdelingsbestyrelsen til samarbejde med BO-VEST s BYG i den fase af helhedsplanen, hvor tekniske undersøgelser udføres som oplæg til Landsbyggefonden. Udvalget vil senere i samarbejde med GAB, BYG m.fl. skulle tilpasse sit arbejde til de forskellige faser af helhedsplan-arbejdet, der følger de retningslinjer, der er udarbejdet for planlægningen af helhedsplaner. Udvalgets første opgave vil være at gennemgå de udførte og planlagte tekniske undersøgelser og det foreløbige budget- og planudkast med henblik på at skaffe et samlet overblik og oplæg til komplettering af budget og plan til det fortsatte samarbejde med BYG. Udvalget skal desuden i samarbejde med GAB planlægge det første, større beboerinformationsmøde i efteråret 2010, hvor det foreløbige arbejde præsenteres sammen med planerne for beboerdeltagelsen i fokusgrupper, følgegrupper, informationsmøder og beboermøder. Grønt udvalg Kommissorium for Grønt udvalg: Grønt udvalg er et blandt mange åbne beboerudvalg på Galgebakken. Udvalget har en kontaktperson udadtil og en kontaktperson til afdelingsbestyrelsen. Galgebakkens gartner deltager i udvalgets møder.

2 I lighed med andre åbne, ikke-beboermøde-valgte udvalg har Grønt udvalg ingen selvstændig beslutningskompetence. Forslag fra udvalget, der ikke bygger på allerede vedtagne forudsætninger, skal alt efter deres karakter forelægges afdelingsleder og afdelingsbestyrelse eller, når der er tale om forslag, der går ud over de kendte forudsætninger, indstilles til og vedtages på et beboermøde. Med baggrund i Galgebakkens oprindelige og senere udviklede landskabsplan udarbejder og justerer udvalget sammen med Galgebakkens gartner løbende plejeplaner for de forskellige grønne fællesområder i bebyggelsen. Udvalget og gartneren indkalder med jævne mellemrum landskabsarkitekter og træeksperter til konsultation og evt. nysyn på området. Forslag til ændringer af Galgebakkens vedtagne landskabsplan forelægges og vedtages på et beboermøde. Gartnerens arbejde for afdelingen styres først og fremmest budgetmæssigt i samarbejde med afdelingslederen. Samarbejdet med Grønt udvalg må ikke sinke gartnerens planlægning af årets arbejde med de grønne områder. Henvendelser fra beboere individuelt eller fra hele eller dele af stræder behandles i udvalget efter vedtagne forudsætninger, f.eks. om mærkning af træer og indsigelsesfrister. Behandlingen skal tage udgangspunkt i såvel husreglementets nabo-, helheds- som individuelle hensyn (lys og skygge, herlighedsværdier etc.) og i alle tilfælde forholde sig til den vedtagne træpolitik. Konfliktløsning af kompliceret karakter forelægges afdelingsleder og afdelingsbestyrelse. Der kan afholdes høringsmøder med stræder eller kvarterer om forslag fra Grønt udvalg. Det er en forudsætning for disse møder, at de er indkaldt skriftligt med dagsorden, og at der deltager mindst 2 personer, hvoraf den ene er et nævnsmedlem. Forslagene behandles derefter i afdelingsbestyrelsen. Udvalget går jævnligt på markvandring for ved selvsyn at se på de grønne områder. Husreglementudvalget Kommissorium for Husreglementudvalget: Udvalget er nedsat af GAB og fungerer i de perioder, hvor husreglement, husdyrreglement, råderetskatalog o. lign. trænger til revision. Disse reglementer skal godkendes på beboermøder. Når det er praktisk muligt skal udvalget sammen med Driften overveje mulighederne for at registrere boligernes indretning i et EDB-program i forhold til boliglovgivningen. Husdyrudvalget Kommissorium for Husdyrudvalget: Udvalget arbejder i relation til GAB og husreglementudvalget med organisering af overholdelsen af husdyrreglementet. Udvalget kan desuden arbejde med udvikling af forholdene for husdyr på Galgebakken. IT-udvalget Kommissorium for IT-udvalget: Udvalget nedsættes af GAB. Udvalget er et fast og åbent udvalg, bestående af minimum 2 GABmedlemmer og 3 andre beboere. Udvalget refererer til GAB og Beboermøder.

3 Udvalgets faste opgaver: opstille forslag til valg af TV/radio-kanaludbud og forestå fremlæggelse for et beboermøde følge udviklingen på IT-området og opstille forslag til GAB og Beboermøde om tilpasning og renovering af Galgebakkens bolignet og opstille de økonomiske konsekvenser medvirke til valg af internetudbyder og fremlægge de økonomiske konsekvenser medvirke til valg af udbyder for telefoni og fremlægge de økonomiske konsekvenser have kontakt til udbyder(e) deltage i arbejdet i VA s IT-udvalg holde sig orienteret om udviklingen af BO-VEST s hjemmeside og de oplysninger, der gives dér om Galgebakken, samt evt. tilslutning med lokalside holde sig orienteret om lovgivning på området udarbejde og revidere net etikette samt bruger- og tilslutningsvilkår for bebyggelsens hjemmeside og TV-infoside samarbejde med interessegrupper på Galgebakken søge inspiration fra andre bolignet og Bolignetforeningen, hvor det skønnes at give udbytte Legepladsudvalget Kommissorium for Legepladsudvalget: Udvalget arbejder løbende med Galgebakkens legepladser i forhold til udviklingen af børnetal og børnenes fordeling på stræder. Udvalget udvikler i samarbejde med interesserede beboere, Driften, legepladsfirmaer og kreative legepladsfolk og -designere legepladser for forskellige aldersgrupper. Udvalget kan tage på ekskursion for at indhente inspiration. Udvalget og Driften holder øje med sikkerheden på Galgebakkens legepladser. Det er Driftens ansvar at gennemgå legepladserne årligt i samarbejde med dertil uddannet sikkerhedskonsulent. Udvalget arbejder inden for de årligt vedtagne budgetter. Beslutningsgrundlag for nye legepladser forelægges Afdelingsbestyrelsen og - ved større fornyelser - et beboermøde.

4 Lysudvalget Kommissorium for Lysudvalget: Det er Lysudvalgets opgave til stadighed at vurdere belysningen på Galgebakkens område, både m.h.t. lysniveau, lampeplacering, ikke-belyste områder, lampetyper, lyskilder og renovering af eksisterende lamper. Lysudvalget deltager desuden så vidt muligt (med Driften og GAB) i et samarbejde med kommunen om belysningen på de kommunale hovedstrøg, der går gennem Galgebakken. (Se desuden Belysningsplan for Albertslund Kommune.) Belysningsplanen for Galgebakken revideres hvert 3. år på budgetbeboermødet efter teknisk og økonomisk vurdering i Drift og GAB. Økonomiudvalget Kommissorium for økonomiudvalget: Økonomiudvalget nedsættes af Galgebakkens AfdelingsBestyrelse (GAB) og refererer til denne. Udvalget består af 8 medlemmer, hvoraf de 4 vælges af GAB. Dette udvalg er fast, men ikke åbent som Galgebakkens øvrige udvalg. GAB kan til enhver tid ændre udvalgets sammensætning. Afdelingslederen/Driften deltager i møderne efter behov. Udvalgets opgaver: Udvalget har til opgave løbende at forholde sig til afdelingens økonomi og de evt. problemer, der måtte vise sig. Udvalget deltager i arbejdet med den årlige budgetplanlægning, herunder afdelingens langtidsplan og henlæggelsesbudget, og den årlige regnskabsaflæggelse. Jens' forslag til ændring af kommissoriet - med småændringer v/biba (Se desuden det tidligere kommissorium - og mail-korrespondance) Genbrugsgården Gården drives af genbrugsgård-gruppen, der refererer til Driften og til GAB. Galgebakke Posten En redaktion med ansvarshavende redaktør udgiver 10 årlige numre af Galgebakke Posten. Bladets og redaktionens budget bevilges på det årlige budgetbeboermøde på kt Redaktionen er selvstændig, men samarbejder med GAB og refererer til beboermøder. Beboerhusets forretningsudvalg Udvalget vælges på det årlige regnskabsbeboermøde efter at have aflagt regnskab og beretning. Udvalget refererer til beboermødet, men samarbejder med GAB og Driften. Galgebakkens aktivitets- og udlånsmedarbejder samarbejder direkte med udvalget.

5 Café-gruppen fungerer under Beboerhusets forretningsudvalg Udstillingsgruppen fungerer i samarbejde med Beboerhusets forretningsudvalg Filmklubben fungerer selvstændigt og viser (kvalitets)film i Beboerhuset Bakkens Horn fungerer selvstændigt og har faste aftaler om deltagelse i Galgebakkens fester og mærkedage Bakkens Kor - fungerer selvstændigt og deltager efter aftale i Galgebakkens fester og mærkedage Tøjcaféen drives af en gruppe, der er selvsupplerende. Gruppen modtager et mindre tilskud fra Galgebakkens budget, kt Pensionistklubben fungerer efter egne vedtægter. Klubben modtager et mindre tilskud fra Galgebakkens budget, kt Pétanquegruppen fungerer med medlemmer, der organiserer brugen af Galgebakkens pétanquebane på Torvet. Gruppens økonomi forudsættes (foreløbig) tilvejebragt via medlemmerne. Gruppen kan i lighed med andre grupper på Galgebakken søge penge fra Galgebakkens budget på det årlige budgetbeboermøde.

Dagsorden GAB Bestyrelsesmøde nr. 11 d. 5. September 2019 Kl

Dagsorden GAB Bestyrelsesmøde nr. 11 d. 5. September 2019 Kl Dagsorden GAB Bestyrelsesmøde nr. 11 d. 5. September 2019 Kl.19.00 22.00 Forventede deltagere: Zahir Bashir, Thomas Rasmussen, Maria Ottesen, Karsten Ankerdal, Anita Pauly Jensen, Lysette Kofoed, Mathias

Læs mere

Referat fra GAB Bestyrelsesmøde nr. 12 d. 25. September 2019 Kl

Referat fra GAB Bestyrelsesmøde nr. 12 d. 25. September 2019 Kl Referat fra GAB Bestyrelsesmøde nr. 12 d. 25. September 2019 Kl.19.00 22.00 Deltagere: Zahir Bashir( fra pkt. 2), Thomas Rasmussen, Lysette Kofoed, Mathias Hansen, Heidi Nielsen, Jannik La Cour( fra pkt.

Læs mere

Referat. Bestyrelsesmøde nr. 9 den i mødelokalet ejendomskontoret Kl

Referat. Bestyrelsesmøde nr. 9 den i mødelokalet ejendomskontoret Kl Bestyrelsesmøde nr. 9 den 21.06.2018 i mødelokalet ejendomskontoret Kl.19.00 22.00 Til stede Anne-Marie Bøttger (AMB), Birthe Y Nielsen (BYN), Thomas Rasmussen (TR)(indtil pkt. 5), Lasse Wilson (LW), Lars

Læs mere

Materiale til: Budgetbeboermøde Onsdag den 12. september 2012 kl. 19 30 i Beboerhuset

Materiale til: Budgetbeboermøde Onsdag den 12. september 2012 kl. 19 30 i Beboerhuset Galgebakkens afdelingsbestyrelse GALGEBAKKEN, ØSTER 1-2 2620 Albertslund galgebakken@mail.dk 43 64 15 02 Materiale til: Budgetbeboermøde Onsdag den 12. september 2012 kl. 19 30 i Beboerhuset Forslag til

Læs mere

Referat GAB Bestyrelsesmøde nr. 1 d. 10. januar 2019 Kl

Referat GAB Bestyrelsesmøde nr. 1 d. 10. januar 2019 Kl Referat GAB Bestyrelsesmøde nr. 1 d. 10. januar 2019 Kl.19.00 22.00 Husdyrsudvalget kommer kl. 19.00 20.00 Forventede deltagere: Lasse, Zahir, Thomas, Peter, Heidi, Steen, Birthe Afbud: Anders, Maria Fra

Læs mere

Frivillighedspolitik i Hyldespjældet

Frivillighedspolitik i Hyldespjældet Hyldespjældet Frivillighedspolitik i Hyldespjældet Beboerne gør klar til at modtage endnu en skulptur. FRIVILLIGT ARBEJDE I HYLDESPJÆLDET Hensigten med at beskrive det frivillige arbejde er at synliggøre

Læs mere

Referat fra GAB Bestyrelsesmøde nr. 9 d. 26. Juni 2019 Kl

Referat fra GAB Bestyrelsesmøde nr. 9 d. 26. Juni 2019 Kl Referat fra GAB Bestyrelsesmøde nr. 9 d. 26. Juni 2019 Kl.19.00 22.00 HUSK AT KIM MILTON DELTAGER FRA 19.00-19.30 Forventede deltagere: Lasse Wilson, Zahir Bashir( kom under pkt.2), Thomas Rasmussen, Maria

Læs mere

Materiale til: Regnskabsbeboermøde Tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19 30 i Beboerhuset

Materiale til: Regnskabsbeboermøde Tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19 30 i Beboerhuset BILAG 1 til referat fra R.BM på Galgebakken 25.03.2014 Galgebakkens afdelingsbestyrelse GALGEBAKKEN, ØSTER 1-2 2620 Albertslund galgebakken@mail.dk 43 64 15 02 Materiale til: Regnskabsbeboermøde Tirsdag

Læs mere

Forretningsorden for VA s bestyrelse Juni 2010

Forretningsorden for VA s bestyrelse Juni 2010 Forretningsorden for VA s bestyrelse Juni 2010 Kap. 1. Organisationsbestyrelsens beføjelser 1. Bestyrelsens sammensætning Bestyrelsen består at 7 medlemmer. Ethvert medlem er stemmeberettiget. Derudover

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Afdelingsbestyrelsen kan jf. BABs vedtægter 19 stk.10, fastlægge en forretningsorden for udførelsen af sit hverv. Afdelingsbestyrelsen holder møde

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde 6. marts 2018

Hovedbestyrelsesmøde 6. marts 2018 Hovedbestyrelsesmøde 6. marts 2018 Møde Sted Hovedbestyrelsesmøde Tranekærparken 1, 8240 Risskov Dato Tirsdag den 6. marts 2018 Tid 17.30 19.30 Deltagere Afbud Søren Bach (Formand) Per Knudsen Tom Niekrenz

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde tirsdag den 1. marts 2016, kl. 19:00 Referat

Afdelingsbestyrelsesmøde tirsdag den 1. marts 2016, kl. 19:00 Referat Afdelingsbestyrelsesmøde tirsdag den 1. marts 2016, kl. 19:00 Referat Deltagere: Bestyrelsen: Anita Wittusen, Maja Reutzer, Tonny Bodal og Flemming V. Wallin Suppleanter: - Drift/BO-Vest: Michael Willumsen

Læs mere

Referat GAB Bestyrelsesmøde nr. 8 d. 13. juni 2019 Kl

Referat GAB Bestyrelsesmøde nr. 8 d. 13. juni 2019 Kl Referat GAB Bestyrelsesmøde nr. 8 d. 13. juni 2019 Kl.19.00 22.00 Forventede deltagere: Lasse Wilson, Zahir Bashir, (fra Pkt. 2), Maria Ottesen, Heidi Nielsen, Karsten Ankerdal, Anita Pauly Jensen, Annette

Læs mere

Referat af afdelingsbestyrelsesmøde onsdag den 27. februar 2013

Referat af afdelingsbestyrelsesmøde onsdag den 27. februar 2013 Referat af afdelingsbestyrelsesmøde onsdag den 27. februar 2013 Til stede: sbestyrelsen: Astrid Hansen (AH), Bente Baudier (BB), Hans Kristian Andersen (HKA), Inge Lise Jørgensen (ILJ), Jens Arne Nielsen

Læs mere

Frederiksberg juli Til bestyrelserne i Gårdlauget Sydkarreen.

Frederiksberg juli Til bestyrelserne i Gårdlauget Sydkarreen. Frederiksberg juli 2010 Til bestyrelserne i Gårdlauget Sydkarreen. Som enhver ved selvsyn kan konstatere er gårdens nuværende legeplads meget nedslidt og visse steder direkte farlig at lege på. Den har

Læs mere

GalgebakkeP sten. Nr 373 Marts 2013

GalgebakkeP sten. Nr 373 Marts 2013 GalgebakkeP sten Nr 373 Marts 2013 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Galgebakke kontakter Sidst ajourført Oktober 2012 GAB Galgebakkens Afdelings Bestyrelse Kontaktpersoner

Læs mere

1. Formalia: Valg af dirigent, referent og stemmeudvalg, godkendelse af forretningsorden for afvikling af digitale beboermøder

1. Formalia: Valg af dirigent, referent og stemmeudvalg, godkendelse af forretningsorden for afvikling af digitale beboermøder Referat fra det ordinære regnskabsbeboermøde i Hyldespjældet Afholdt mandag den 24. marts 2014 kl. 19.30 i beboerhuset Der deltog 38 husstande. Derudover deltog: Drift konsulent Dennis Malm, BO-VEST Projektleder

Læs mere

Bedre Beboermøder 2012. Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012

Bedre Beboermøder 2012. Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012 Bedre Beboermøder 2012 Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012 Fastsæt dato for mødet Fastsættes i samarbejde med administrationen, der skal kunne levere bl.a. regnskab og

Læs mere

Ekstraordinært beboermøde Galgebakken,

Ekstraordinært beboermøde Galgebakken, Ekstraordinært beboermøde Galgebakken, 06.12.2012 DAGSORDEN: 1: Valg af dirigenter 2: Valg af stemmeudvalg 3: Referat fra budgetbeboermødet den 12.09.2012 4: Godkendelse af forretningsorden og dagsorden

Læs mere

Organisationsdiagram 1 Masterplan Syd samarbejdet

Organisationsdiagram 1 Masterplan Syd samarbejdet Organisationsdiagrammet er opdelt i følgende: 1. Partnerskabets er det overordnet gældende og af Partnerskabets organisationsdiagram udspringer Følgegruppen for rækkehusene i syd. 2. Følgegruppen er det

Læs mere

VA-afdeling 10, Hyldespjældet

VA-afdeling 10, Hyldespjældet Deltagere: Afdelingsbestyrelsen: Referat fra afdelingsbestyrelsesmødet d. 15. august 2013 Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Nina Rytter (NR) og Per Zoffmann Jensen (PZ) og Jørgen Lau (JL) BO-VEST: Michael

Læs mere

Vedtægter for Knabstrup Idræts Forening. Stiftet 26. februar 1926

Vedtægter for Knabstrup Idræts Forening. Stiftet 26. februar 1926 Vedtægter for Knabstrup Idræts Forening Stiftet 26. februar 1926 1. Foreningens navn: Knabstrup Idrætsforening. Hjemsted Knabstruphallen, Ventedgårdsvej 42. Knabstrup 4440 Mørkøv. 2. Foreningens formål

Læs mere

2. Godkendelse af referat fra afdelingsbestyrelsesmødet 8. december 2014 Referatet blev godkendt

2. Godkendelse af referat fra afdelingsbestyrelsesmødet 8. december 2014 Referatet blev godkendt Afdelingsbestyrelsesmøde 21. januar 2015, kl. 19:00 Referat Til stede: Bestyrelsen: Suppleanter: Drift/BO-Vest: Dirigent: Referent: Vibeke Hansen (afbud), Maja Reutzer, Anita Wittusen, Tonny Bodal (afbud)

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet

VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat fra budgetbeboermødet den 26. september 2018 kl. 19.00 i beboerhuset Store Torv 7 18 husstande var repræsenteret/36 stemmer 1. Formalia: Valg af dirigent, referenter og stemmeudvalg, godkendelse

Læs mere

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Sådan fungerer beboermødet I denne retningslinje vil vi beskrive, hvordan beboermødet (også kaldet afdelingsmødet i DUAB regi) fungerer og hvilket ansvar

Læs mere

Referat GAB Bestyrelsesmøde nr. 7 d. 21. maj 2019 Kl

Referat GAB Bestyrelsesmøde nr. 7 d. 21. maj 2019 Kl Referat GAB Bestyrelsesmøde nr. 7 d. 21. maj 2019 Kl.19.00 22.00 Forventede deltagere: Lasse Wilson, Thomas Rasmussen, Maria Ottesen, Heidi Nielsen, Karsten Ankerdal, Anita Pauly Jensen (gik efter pkt.3),

Læs mere

GalgebakkeP sten. Nr 377 Juli 2013

GalgebakkeP sten. Nr 377 Juli 2013 GalgebakkeP sten Nr 377 Juli 2013 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Galgebakke kontakter Sidst ajourført Maj 2013 GAB Galgebakkens Afdelings Bestyrelse Kontaktpersoner til GAB udvalg Økonomiudvalg

Læs mere

Blåkildegårds regelsæt for klubber og andre aktiviteter

Blåkildegårds regelsæt for klubber og andre aktiviteter 2016 Oprettelse af klub eller beboeraktivitet Der skal søges afdelingsbestyrelsen om en forhåndstilkendegivelse. For at oprette en klub, skal man indkalde til en stiftende generalforsamling med mindst

Læs mere

Agendaplan for Galgebakken 2011-2014

Agendaplan for Galgebakken 2011-2014 Agendaplan for Galgebakken 2011-2014 Årsrevision 2011-2012 Galgebakkens Agendaplan. Årsrevision 2011-2012 Side 1 af 8 Historie Driften af boligafdelingen Galgebakken har igennem årene investeret mange

Læs mere

BO-VESTs Frivillighedspolitik

BO-VESTs Frivillighedspolitik BO-VESTs Frivillighedspolitik Indhold BO-VESTs frivillighedspolitik................................................................... 3 Formålet med det frivillige arbejde i BO-VEST.............................................

Læs mere

Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden

Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden Forretningsorden for bestyrelsen i (AFDELINGENS NAVN) Indledning Denne forretningsorden fastlægger reglerne for arbejdet i bestyrelsen som

Læs mere

Gadehavegård - Fysisk helhedsplan - Beboerinddragelsesproces Beboerinformationsmøde Velkommen til beboerinformationsmøde!

Gadehavegård - Fysisk helhedsplan - Beboerinddragelsesproces Beboerinformationsmøde Velkommen til beboerinformationsmøde! Velkommen til beboerinformationsmøde! Aftenens program 19.00 Velkomst v/ afdelingsbestyrelsen 19.10 Præsentation af den kommende beboerinddragelsesproces 20.00 Spørgsmål 20.15 Tilmelding til workshops

Læs mere

GalgebakkeP sten. Nr 379 oktober 2013

GalgebakkeP sten. Nr 379 oktober 2013 GalgebakkeP sten Nr 379 oktober 2013 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Galgebakke kontakter Sidst ajourført Oktober 2013 GAB Galgebakkens Afdelings Bestyrelse Kontaktpersoner

Læs mere

INDBYDELSE til dialogmøde

INDBYDELSE til dialogmøde INDBYDELSE til dialogmøde I kantinen på Brendstrupgårdsvej 7 MANDAG DEN 24. OKTOBER 2016, KL. 18.30-20.00. Dagsorden 1. Velkomst, præsentation og sandwich 2. Nyt fra organisationsbestyrelsen 3. Oplæg fra

Læs mere

Årsberetning 2013 for Byggeforeningen af 1933

Årsberetning 2013 for Byggeforeningen af 1933 Årsberetning 2013 for Byggeforeningen af 1933 Indledning og formål Formålet med årsberetningen er at orientere byggeforeningens interessenter om foreningens aktiviteter i forhold til foreningens formål.

Læs mere

Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013.

Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013. 1. Navn og Hjemsted: Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013. 2. Formål: Foreningen har til formål at give studerende-

Læs mere

Fra markvandring til budget

Fra markvandring til budget I denne præsentation fortæller vi hvordan afdelingens budget hænger sammen med markvandringen. Markvandring Markvandringen er det første skridt afdelingen tager, når næste års budget skal påbegyndes. HVAD

Læs mere

Vedtægter for Knabstrup Idræts Forening. Stiftet 26. februar 1926

Vedtægter for Knabstrup Idræts Forening. Stiftet 26. februar 1926 Vedtægter for Knabstrup Idræts Forening Stiftet 26. februar 1926 1. Foreningens navn: Knabstrup Idrætsforening. Hjemsted Knabstruphallen, Ventedgårdsvej 42. Knabstrup 4440 Mørkøv. 2. Foreningens formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BRAMMING KOSMORAMA

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BRAMMING KOSMORAMA VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BRAMMING KOSMORAMA Revideret d. 27. marts 2012 Stiftet den 09.12.2006 Navn og hjemsted: 1. Foreningens navn er Bramming Kosmorama med hjemsted i Esbjerg Kommune. Foreningens adresse

Læs mere

Afdelingsbestyrelsens opgaver og kompetence. En gennemgang af afdelingsbestyrelsens enkelte opgaver og kompetence

Afdelingsbestyrelsens opgaver og kompetence. En gennemgang af afdelingsbestyrelsens enkelte opgaver og kompetence Afdelingsbestyrelsens opgaver og kompetence En gennemgang af afdelingsbestyrelsens enkelte opgaver og kompetence Rent historisk Historisk set skete der det, at i 1998 blev de regler, der regulerer almene

Læs mere

Vedtægter for Dansklærerforeningen

Vedtægter for Dansklærerforeningen Vedtægter for Dansklærerforeningen I. Navn og formål 1 Dansklærerforeningens navn er Dansklærerforeningen. 2.1 Dansklærerforeningens formål er at tjene og udvikle faget dansk alle steder hvor danskundervisning

Læs mere

Beboerdemokrati AAB Vejle

Beboerdemokrati AAB Vejle Beboerdemokrati AAB Vejle Som et led i AAB Vejles strategiproces har der været arbejdet med strategien for beboerdemokratiet. Der har i strategiprocessen været fokuseret på følgende elementer: Roller og

Læs mere

Græsslåning ved STV er den største post. Har været lidt mindre på grund af mindre behov.

Græsslåning ved STV er den største post. Har været lidt mindre på grund af mindre behov. Referat af generalforsamlingen Grf. Kærlodden 5-161 den 13.4.2011 Deltagere: 26 fremmødte, en husstand ved fuldmagt. Punkt 1: Valg af dirigent: Henning (157) Valg af referent: Per (147) Punkt 2: Beretning

Læs mere

Vridsløselille Andelsboligforening Blokland

Vridsløselille Andelsboligforening Blokland Vridsløselille Andelsboligforening Blokland Referat af beboermøde torsdag den 10. september 2015 kl. 19.00 11. september 2015 Deltagere: 31 husstande, 62 stemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Da Astrid

Læs mere

Fjernes. Ændres til: At give kollegial sparring til

Fjernes. Ændres til: At give kollegial sparring til Nuværende formulering Ny formulering 1 Navn Klubbens navn er klub for privatpraktiserende ergoterapeuter. Klubbens navn dækker grundlæggende over de ergoterapeuter, der ønsker at starte egen virksomhed,

Læs mere

Vedtægter for: Slagelse Kulturråd

Vedtægter for: Slagelse Kulturråd Vedtægter for: Slagelse Kulturråd 1. Foreningens navn er: Slagelse Kulturråd Foreningens Hjemsted er Slagelse kommune: Foreningens adresse er formandens. 2. Foreningens formål er: 1. At samle kulturelt

Læs mere

Husreglement og Husdyrreglement (Husdyrreglement afventer)

Husreglement og Husdyrreglement (Husdyrreglement afventer) 14.11.18 Husreglement og Husdyrreglement (Husdyrreglement afventer) for Galgebakken Vedtaget på beboermødet d. 27. november 2018 OVERSIGTSTEGNING AF BEBYGGELSEN MED SYMBOLER OG FARVER FOR HUSTYPER Der

Læs mere

Tirsdag den 22. maj 2012 kl. 19.00

Tirsdag den 22. maj 2012 kl. 19.00 Til medlemmerne af repræsentantskabet i Albertslund Boligselskab samt suppleanter 13. maj 2012 Repræsentantskabsmøde Hermed indkaldes til repræsentantskabsmøde Tirsdag den kl. 19.00 Mødet afholdes i BO-VEST,

Læs mere

Vedtægter for FK Odsherred

Vedtægter for FK Odsherred Vedtægter for FK Odsherred Fælles Klub Odsherred Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er FK Odsherred. Foreningen er hjemmehørende i Odsherred Kommune. Fodboldafdelingen registrerer deres hold under navnet

Læs mere

Forslag til nye Vedtægter for Foreningen Sct. Hans erne. Som aftalt på Sct. Hans ernes generalforsamling den 12/3-2015 fremlægges vedtægtsændringerne

Forslag til nye Vedtægter for Foreningen Sct. Hans erne. Som aftalt på Sct. Hans ernes generalforsamling den 12/3-2015 fremlægges vedtægtsændringerne Forslag til nye Vedtægter for Foreningen Sct. Hans erne. Som aftalt på Sct. Hans ernes generalforsamling den 12/3-2015 fremlægges vedtægtsændringerne på foreningen hjemmeside til gennemsyn. Vedtægter for

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN VINGETOFTEN LEGEPLADSUDVALGET

GRUNDEJERFORENINGEN VINGETOFTEN LEGEPLADSUDVALGET Legepladsudvalget er valgt på sidste års generelforsamling. Repræsentanter i udvalget: Helle Ann Dorthe Mette Kim Per Vingetoften nr. 178 Vingetoften nr. 176. Vingetoften nr. 108 Vingetoften nr. 104 Vingetoften

Læs mere

VEDTÆGTER DANSK PATCHWORK FORENING

VEDTÆGTER DANSK PATCHWORK FORENING August 2014 Dansk Patchwork Forening blev dannet på en stiftende generalforsamling i Middelfart den 12. april 1986. 1 Foreningens navn 1.1 Foreningens navn er Dansk Patchwork Forening. I international

Læs mere

MILJØHANDLINGSPLAN 2014/2015

MILJØHANDLINGSPLAN 2014/2015 MILJØHANDLINGSPLAN 2014/2015 REVIDERET SEPTEMBER 2014 Miljøhandlingsplanen for Vridsløselille Andelsboligforening indeholder projektbeskrivelser for de tiltag, som bestyrelsen i VA ønsker gennemført for

Læs mere

Ruben Svendsen, Afdelingsleder Grønlands Hjemmestyre, Direktoratet for Bolig og Infrastruktur

Ruben Svendsen, Afdelingsleder Grønlands Hjemmestyre, Direktoratet for Bolig og Infrastruktur NOTAT Grønlands Hjemmestyre og Nuup Kommunea KOMMISORIUM FOR STYREGRUPPEN FOR PROJEKT BY- FORNYELSE OG BOLIGFORBEDRING I NUUK 1. Indledning I marts 2006 afholdte Nuup Kommunea, Grønlands Hjemmestyre, Direktoratet

Læs mere

Hvad du bør vide som nyt medlem af afdelingsbestyrelsen

Hvad du bør vide som nyt medlem af afdelingsbestyrelsen Hvad du bør vide som nyt medlem af afdelingsbestyrelsen NY I AFDELINGSBESTYRELSEN I dag er afdelingsmødet den øverste myndighed i afdelingen. Det er her, beboerne stemmer om ændringer i reglementet og

Læs mere

AFDELING 11 ASKERØD Referat 202

AFDELING 11 ASKERØD Referat 202 Nævnsmøde torsdag den 24. april 2008 kl. 17.00, i nævnslokalet, Kernehuset, Krathuset 10. Deltagere: Afbud: Ordstyrer: Referent: Kira Gilling Hansen under pkt. 0, Jørgen Fahlgren, Niels Kjøller, Gert Keilow,

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde 10. april 2018

Hovedbestyrelsesmøde 10. april 2018 Hovedbestyrelsesmøde 10. april 2018 Møde Sted Hovedbestyrelsesmøde Tranekærparken 1, 8240 Risskov Dato Tirsdag den 10. april 2018 Tid 17.30 20.30 Deltagere Afbud Søren Bach (Formand) Per Knudsen Tom Niekrenz

Læs mere

Rødekro Andelsboligforening

Rødekro Andelsboligforening Vær en aktiv beboer Rødekro Andelsboligforening Hvad er min ret? Hvad er min pligt? Hvordan får jeg indflydelse i Boligforeningen? Side 2 Forord til folderen Ideen med folderen er at give dig lyst til

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 22. august 2007

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 22. august 2007 Referat fra møde i onsdag den 22. august 2007 Mødet startede kl. 19:00 i Mødelokale 2, Lejre Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden den 22.08.2007.... 3 2. FOU - Efterretningssager 22.08.07....

Læs mere

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben Vedtægter (forslag) Klubben 1 Klubbens navn er Vallensbæk Sejlklub, forkortet VSK, med hjemsted på Vallensbæk Havn, Vallensbæk Kommune. Klubbens stander er hvid med rødt V fra overkant til underkant. 2

Læs mere

GalgebakkeP sten. Nr 401 Februar 2016

GalgebakkeP sten. Nr 401 Februar 2016 GalgebakkeP sten Nr 401 Februar 2016 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Galgebakke kontakter Sidst ajourført nov 2015 GAB Galgebakkens Afdelings Bestyrelse Kontaktpersoner til GAB udvalg

Læs mere

GalgebakkeP sten. Nr 397 September 2015

GalgebakkeP sten. Nr 397 September 2015 GalgebakkeP sten Nr 397 September 2015 2 Bytte lejlighed haves atalielejlighed på 3 værelser med stor have. Ønsker fladt hus på 3-4 eller 5 værelser henvendelse til Niels Wilken 40 41 05 45 3 4 5 6 7 8

Læs mere

KORTLÆGNINGEN AF FRIVILLIGT ARBEJDE I BO-VEST

KORTLÆGNINGEN AF FRIVILLIGT ARBEJDE I BO-VEST KORTLÆGNINGEN AF FRIVILLIGT ARBEJDE I BO-VEST Indledning BO-VEST lægger stor vægt på, at beboerne kan deltage aktivt i beboerdemokratiet og i det frivillige arbejde i afdelingerne og dermed få mulighed

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 8. Torsdag den 27. april 2017

Afdelingsmøde Afdeling 8. Torsdag den 27. april 2017 Afdelingsmøde Afdeling 8 Torsdag den 27. april 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens

Læs mere

Vedtægter for Frit Forum København (Vedtaget den 27. marts 2010)

Vedtægter for Frit Forum København (Vedtaget den 27. marts 2010) ------------ Vedtægter for Frit Forum København ------------ (Vedtaget den 27. marts 2010) Navn 1 Foreningens navn er Frit Forum København Socialdemokratiske Studerende, eller Frit Forum København. Foreningen

Læs mere

Projektorganisering: Den boligsociale Helhedsplan for Høje Kolstrup Kommissorium. A: Bestyrelsen:

Projektorganisering: Den boligsociale Helhedsplan for Høje Kolstrup Kommissorium. A: Bestyrelsen: Den boligsociale Helhedsplan for Høje Kolstrup 2016-2020. Kommissorium. A: Bestyrelsen: 1. Formål: Bestyrelsen skal medvirke til en effektiv styring og koordinering på strategisk niveau af den boligsociale

Læs mere

Bestyrelsens beretning fremlagt, af formanden på afdelingsmødet. 22. februar 2017.

Bestyrelsens beretning fremlagt, af formanden på afdelingsmødet. 22. februar 2017. Bestyrelsens beretning fremlagt, af formanden på afdelingsmødet 22. februar 2017. Vi bor i en dejlig afdeling med en god og sund økonomi. En god beboersammensætning, gode forhold og en eksklusiv beliggenhed.

Læs mere

TJEKLISTE TIL OPSTART AF EN BYGGESAG

TJEKLISTE TIL OPSTART AF EN BYGGESAG TJEKLISTE TIL OPSTART AF EN BYGGESAG KORT OM FASEN I denne fase skal der skabes et grundigt fundament for at træffe de rigtige beslutninger for udviklingen i jeres afdeling. I skal også have planlægt og

Læs mere

Vedtægter for Biografforeningen Sofarækken

Vedtægter for Biografforeningen Sofarækken Vedtægter Vedtægter for Biografforeningen Sofarækken Som vedtaget den 13/3-2016 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er Biografforeningen Sofarækken. Stk. 2: Biografforeningen Sofarækken har hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Enhedslisten Varde. Foreningen er en lokalafdeling af foreningen Enhedslisten De Rød-Grønne. Foreningens hjemsted er Varde

Læs mere

! Det der er skrevet med gennemstreget slettes & det med fed understreget er ændrings forslagene.

! Det der er skrevet med gennemstreget slettes & det med fed understreget er ændrings forslagene. ! Det der er skrevet med gennemstreget slettes & det med fed understreget er ændrings forslagene. Godkendte vedtægter efter triologi princippet. 1: NAVN OG HJEMSTED. Foreningens navn er Østjysk Bmx Klub

Læs mere

Til stede: Vibeke Hansen, Maja Reutzer, Anita Wittusen, Tonny Bodal og Flemming V. Wallin Dorthe Larsen og Tommy Larsen

Til stede: Vibeke Hansen, Maja Reutzer, Anita Wittusen, Tonny Bodal og Flemming V. Wallin Dorthe Larsen og Tommy Larsen Afdelingsbestyrelsesmøde 1. juni 2015, kl. 19:00 Referat Til stede: Bestyrelsen: Suppleanter: Drift/BO-Vest: Dirigent: Referent: Vibeke Hansen, Maja Reutzer, Anita Wittusen, Tonny Bodal og Flemming V.

Læs mere

Vedtægter for DanskOase et fornyelses- og menighedsnetværk

Vedtægter for DanskOase et fornyelses- og menighedsnetværk et fornyelses- og menighedsnetværk 1 Navn Oase-bevægelsen i Danmark er stiftet den 25. august 1989 i Århus. Efter fusion med Dansk Oases Menighedsnetværk er navnet på bevægelsen fra 4. januar 2002 "Dansk

Læs mere

Agendaplan for Galgebakken Årsrevision

Agendaplan for Galgebakken Årsrevision Agendaplan for Galgebakken Årsrevision 2017-18 Foto: Thomas Dambo Kære beboere, her er Agendagruppens forslag til Agendaplan for 2017-18 til behandling på beboermødet. 1. UDFORDRINGER I ÅRET DER KOMMER

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 11AB

AAB Silkeborg Afdeling 11AB AAB Silkeborg Afdeling 11AB Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 6. september 2018 Deltagere: Antal beboere: 4 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Susse Ibsen Allan Oldenburg

Læs mere

April 2013. Bedre trivsel Bedre fællesskab Bedre bolig Hvordan får du det godt med dine naboer og din boligafdeling. BRØNDBYPARKEN Afdeling.

April 2013. Bedre trivsel Bedre fællesskab Bedre bolig Hvordan får du det godt med dine naboer og din boligafdeling. BRØNDBYPARKEN Afdeling. April 2013 Bedre trivsel Bedre fællesskab Bedre bolig Hvordan får du det godt med dine naboer og din boligafdeling BRØNDBYPARKEN Afdeling. 3 I Danmark bor hver 5. familie i en almen bolig, hus, lejlighed

Læs mere

GalgebakkeP sten. Nr 396 Juli 2015

GalgebakkeP sten. Nr 396 Juli 2015 GalgebakkeP sten Nr 396 Juli 2015 2 Bytte lejlighed ønsker A3/A4 haves C3/C2 henvendelse 40410545 Niels Wilken 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Galgebakke kontakter Sidst ajourført Juli

Læs mere

Referat af afdelingsbestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013

Referat af afdelingsbestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013 Referat af afdelingsbestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013 Tilstede: sbestyrelsen: Astrid Hansen (AH), Bente Baudier (BB), Hans Kristian Andersen (HKA), Hassan Ameri (HA), Inge Lise Jørgensen (ILJ),

Læs mere

DANSK CITROËNKLUB Oprindeligt stiftet 4. september 1956 som 2CV Klubben, Danmark

DANSK CITROËNKLUB Oprindeligt stiftet 4. september 1956 som 2CV Klubben, Danmark Vedtægter for DANSK CITROËNKLUB samt Regelsæt for DANSK CITROËNKLUB Side 1 af 5 1. Klubbens navn. Klubbens navn er DANSK CITROËNKLUB (DCK) Vedtægter for DANSK CITROËNKLUB: 2. Klubbens medlemmer. Som medlem

Læs mere

Vedtægter for Glad Dans Viborg vedtaget på generalforsamling 21. februar 2019

Vedtægter for Glad Dans Viborg vedtaget på generalforsamling 21. februar 2019 Vedtægter for Glad Dans Viborg vedtaget på generalforsamling 21. februar 2019 01 Navn og hjemsted Foreningens navn er Glad Dans Viborg (Stiftet 23. januar 1945 som Folkedanserforeningen Gamle Danses Værn,

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling 2015

Referat ordinær generalforsamling 2015 Referat ordinær generalforsamling 2015 Den ordinære generalforsamling blev afholdt torsdag den 19. marts 2015. 30 Fremmødte 1. Valg af dirigent Stine Brandt Jensen fra K 190 blev valgt enstemmig som dirigent.

Læs mere

FreelanceGruppens bestyrelse foreslår følgende ændringer i vedtægterne: FreelanceGruppen er en specialgruppe under Dansk Journalistforbund.

FreelanceGruppens bestyrelse foreslår følgende ændringer i vedtægterne: FreelanceGruppen er en specialgruppe under Dansk Journalistforbund. FreelanceGruppens generalforsamling Punkt 5a FreelanceGruppens bestyrelse foreslår følgende ændringer i vedtægterne: senest ændret 6. marts 2010 / 2014. 1 Formål FreelanceGruppen er en specialgruppe under

Læs mere

STYRINGSDIALOG DANSKE FUNKTIONÆRERS BOLIGSELSKAB, HØJE-TAASTRUP

STYRINGSDIALOG DANSKE FUNKTIONÆRERS BOLIGSELSKAB, HØJE-TAASTRUP STYRINGSDIALOG DANSKE FUNKTIONÆRERS BOLIGSELSKAB, HØJE-TAASTRUP Danske FunktionæresBoligafdelings afdelinger i Høje-Taastrup Charlottegården Gadehavegård Sportorno Charlottegården Opførelsesår: 1975 405

Læs mere

DUAB-retningslinie nr. 2 til afdelingsbestyrelserne: Hvad bør der stå i forretningsordenen for arbejdet i en DUAB-afdelingsbestyrelse?

DUAB-retningslinie nr. 2 til afdelingsbestyrelserne: Hvad bør der stå i forretningsordenen for arbejdet i en DUAB-afdelingsbestyrelse? Hellerup 10.01.2008 DUAB-retningslinie nr. 2 til afdelingsbestyrelserne: Hvad bør der stå i forretningsordenen for arbejdet i en DUAB-afdelingsbestyrelse? Kære afdelingsbestyrelse DUAB s organisationsbestyrelse

Læs mere

Du har. indflydelse! Din boligafdeling- det nære og konkrete niveau Din boligorganisation- det overordnede og politiske niveau

Du har. indflydelse! Din boligafdeling- det nære og konkrete niveau Din boligorganisation- det overordnede og politiske niveau Du har indflydelse! Som beboer i en almen bolig er du en del af et beboerdemokrati. Det betyder, at du har indflydelse. Du er med til at bestemme. Men du bestemmer selv, om du vil være med til at bestemme.

Læs mere

Vedtægter for Aabenraa Krisecenter

Vedtægter for Aabenraa Krisecenter Vedtægter for Aabenraa Krisecenter 1 Aabenraa Krisecenter er en selvejende forening, uafhængig af partipolitiske interesser og drives i henhold til nuværende Servicelovens 109. Aabenraa Krisecenter har

Læs mere

Deltagere: Vibeke Hansen, Maja Reutzer, Anita Wittusen, Tonny Bodal og Flemming V. Wallin Dorthe Larsen (afbud) og Tommy Larsen

Deltagere: Vibeke Hansen, Maja Reutzer, Anita Wittusen, Tonny Bodal og Flemming V. Wallin Dorthe Larsen (afbud) og Tommy Larsen Afdelingsbestyrelsesmøde 15. juni 2015, kl. 19:00 Referat Deltagere: Bestyrelsen: Suppleanter: Drift/BO-Vest: Dirigent: Referent: Vibeke Hansen, Maja Reutzer, Anita Wittusen, Tonny Bodal og Flemming V.

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016

Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016 Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning Bilag 2a 3. Forelæggelse af det reviderede regnskab Bilag 3a 4. Fremlæggelse af arbejdsplan

Læs mere

Deltagere: Qasir, Jannie, Karin,, Karsten, Gertrud og Steen BJ Afbud: Güney og Svend Uden afbud: Karsten Gæst: Mette C.

Deltagere: Qasir, Jannie, Karin,, Karsten, Gertrud og Steen BJ Afbud: Güney og Svend Uden afbud: Karsten Gæst: Mette C. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde d.10.6.2015 kl. 17.30 Fælleshuset i 34A Deltagere: Qasir, Jannie, Karin,, Karsten, Gertrud og Steen BJ Afbud: Güney og Svend Uden afbud: Karsten Gæst: Mette C. Dagsorden

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ERHVERVSRÅDET I HØJE-TAASTRUP

VEDTÆGTER FOR ERHVERVSRÅDET I HØJE-TAASTRUP VEDTÆGTER FOR ERHVERVSRÅDET I HØJE-TAASTRUP 1 Erhvervsrådet i Høje-Taastrup er en uafhængig institution. Dets hjemsted er Høje-Taastrup Kommune. Erhvervsrådet omfatter Høje-Taastrup Kommune. 2 Formål Erhvervsrådets

Læs mere

Vedtægter for Haarby Boldklub

Vedtægter for Haarby Boldklub Vedtægter for Haarby Boldklub REPRÆSENTANTSKABET Navn 1 Klubbens navn er Haarby Boldklub (H.B.). Stiftet den 6. juni 1918. Klubben har følgende specialafdelinger: Fodboldafdelingen Håndboldafdelingen Volleyballafdelingen

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde mandag d. 27. juli 2015, kl. 19:00 Referat

Afdelingsbestyrelsesmøde mandag d. 27. juli 2015, kl. 19:00 Referat Afdelingsbestyrelsesmøde mandag d. 27. juli 2015, kl. 19:00 Referat Til stede: Bestyrelsen: Vibeke Hansen, Maja Reutzer, Anita Wittusen, Tonny Bodal (afbud) og Flemming V. Wallin Suppleanter: Dorthe Larsen

Læs mere

Tirsdag den 12. maj 2015 kl. 19.00

Tirsdag den 12. maj 2015 kl. 19.00 Til medlemmerne af repræsentantskabet samt suppleanter 5. maj 2015 Repræsentantskabsmøde Hermed indkaldes til repræsentantskabsmøde Tirsdag den kl. 19.00 Mødet afholdes i BO-VEST, Malervangen 1, 2600 Glostrup

Læs mere

Albertslund Boligselskab Solhusene

Albertslund Boligselskab Solhusene Albertslund Boligselskab Solhusene Referat af beboermøde tirsdag den 29. marts 2016 kl. 19.00 30. marts 2016 Deltagere: 38 husstande, 76 stemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Dorthe Larsen, næstformand

Læs mere

FA09. Afdelingsmøde. Huskeliste til afdelingsbestyrelsen

FA09. Afdelingsmøde. Huskeliste til afdelingsbestyrelsen FA09 Afdelingsmøde Huskeliste til afdelingsbestyrelsen INDLEDNING Boligafdelingens øverst bestemmende organ er afdelingsmødet. Afdelingsmødet skal drøfte og godkende afdelingens budget for det kommende

Læs mere

Foreningens navn er SwingShoes, og dens adresse er den til enhver tid værende formands. SwingShoes hjemsted er Københavns Kommune.

Foreningens navn er SwingShoes, og dens adresse er den til enhver tid værende formands. SwingShoes hjemsted er Københavns Kommune. SwingShoes vedtægter Foreningens vedtægter (revideret ved generalforsamling i 2015) 1. Navn og adresse samt stiftelse Foreningens navn er SwingShoes, og dens adresse er den til enhver tid værende formands.

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde

Ordinært afdelingsmøde Ordinært afdelingsmøde Praksis gode ideer - eksempler På det årlige ordinære afdelingsmøde (beboermøde) vedtager beboerne budgettet og dermed huslejen for det kommende år. Gennemførelse af afdelingens

Læs mere

KØBENHAVNS GÅRDHAVER

KØBENHAVNS GÅRDHAVER KØBENHAVNS GÅRDHAVER NYT LIV TIL JERES GÅRD? Drømmer I om, at jeres gård forvandler sig fra en grå baggård til en grøn oase med duften af blomster, græs og masser af solskin? KØBENHAVNS GARDHAVER Å EN

Læs mere

Regulativ for Formandskabet Vedtaget i sin nuværende form ved det ordinære repræsentantskabsmøde d. 2. juni 2015

Regulativ for Formandskabet Vedtaget i sin nuværende form ved det ordinære repræsentantskabsmøde d. 2. juni 2015 Regulativ for Formandskabet Vedtaget i sin nuværende form ved det ordinære repræsentantskabsmøde d. 2. juni 2015 1. Formandskabsinstitution 2 1.1 Formål 2 1.2 Struktur og valgbarhed 2 1.3 Ansvar 2 1.4

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde d. 7. juni 2011

VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde d. 7. juni 2011 Deltagere: Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde d. 7. juni 2011 Afdelingsbestyrelsen: Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Mette Nielsen (MN), Victoria Dahl (VD), Per Zoffmann (PZ), Nina Rytter (NR) og

Læs mere