Detaljeret information om cookies

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Detaljeret information om cookies"

Transkript

1 Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: Kontrolleret af: https://nye-nummerplader.dk/ Cookie Reports Limited Dette dokument er udarbejdet så "Applus Danmark" kan informere og indhente samtykke i henhold til Cookiebekendtgørelsen og det tilhørende EU e-databeskyttelsesdirektiv. Dokumentet giver detaljeret information om alle cookies, der var i brug på websitet Dokumentet gør det muligt for en besøgende at træffe et informeret valg om samtykke til websitets brug af cookies. Dette indhold bør ikke anvendes til andre formål. Dokumentet forbliver "Applus Danmark" ejendom og skal returneres på anmodning.

2 Cookies Nødvendige cookies 8 identificeret Disse cookies er påkrævet for at websitet kan levere en tjeneste, som slutbrugeren udtrykkelig har anmodet om. Det kan f.eks. være cookies, der bruges for at få en indkøbskurv til at virke. Virksomhed Cookie-navn Domæne Sti Levetid Protokol Formål Formålsbeskrivelse The PHP Group PHPSESSID ecosticker.applu Typo3 fe_typo_user ecosticker.applu ASP.NET, Microsoft, Inc. ASP.NET_SessionId webbooking.appl u Umbraco, Umbraco A/S Umbraco, Umbraco A/S GoBasic_CookieAcceptanc e* GoBasic_CookieAcceptanc e* / Session Enhver Dit besøg Gemmer sessionsdata under et besøg på et website. Sættes af en PHP applikation lavet af The PHP Group, som er et Web Applications rammeværktøj, der bruges til at bygge websites. / Session Enhver Dit besøg Sættes af opensource systemet Typo3. TYPO3 CMS benytter cookien for at få websitet til at fungere optimalt for brugeren. / Session Enhver Dit besøg Gemmer sessionsdata under et besøg på et website. Sættes af Microsofts ASP.NET Application, som er et rammeværktøj der bruges til at bygge websites. eng.mst.dk / 1 år Enhver Godkendelse Husker brugerens cookies-valg. eng.mst.dk / 1 år Enhver Godkendelse Husker brugerens cookies-valg. The PHP Group PHPSESSID miljozone.dk / Session Enhver Dit besøg Gemmer sessionsdata under et besøg på et website. Sættes af en PHP applikation lavet af The PHP Group, som er et Web Applications rammeværktøj, der bruges til at bygge websites. Umbraco, Umbraco A/S GoBasic_CookieAcceptanc e* ASP.NET, Microsoft, Inc. ASP.NET_SessionId en.dk mst.dk / 1 år Enhver Godkendelse Husker brugerens cookies-valg. / Session Enhver Dit besøg Gemmer sessionsdata under et besøg på et website. Sættes af Microsofts ASP.NET Application, som er et rammeværktøj der bruges til at bygge websites.

3 Præferencecookies 7 identificeret Disse cookies bruges til at sikre den optimale brugeroplevelse på en side. Det er f.eks. valgte præferencer såsom sprog eller valg, som gør navigation enklere. Der indsamles ingen personligt identificerbare data med denne type cookies. Virksomhed Cookie-navn Domæne Sti Levetid Protokol Formål Formålsbeskrivelse Under 20fa e95be07f12 41b2ec5ec0 n.dk Under oldbrowsercookie n.dk Under oldbrowsercookie n.dk Under oldbrowsercookie n.dk Under oldbrowsercookie n.dk / Session Enhver Under / 1 dage Enhver Under /images/i cons/typ er/ /templat es/redco mponent /img/ /templat es/redco mponent /wright/js / 1 dage Enhver Under 1 dage Enhver Under 1 dage Enhver Under Umbraco, Umbraco A/S gb_resolution eng.mst.dk / Session Enhver Brugerindstillinge r Umbraco, Umbraco A/S gb_resolution mst.dk / Session Enhver Brugerindstillinge r Efterspørger brugerens browser-størrelse, så der server-side kan genereres de rigtige størrelser af billeder. Efterspørger brugerens browser-størrelse, så der server-side kan genereres de rigtige størrelser af billeder.

4 Drift- og optimeringscookies 29 identificeret Disse cookies anvendes til driften af websitet. Det kan f.eks. være optælling af antallet af besøgende eller andre informationer, der skal bruges til web-analyse. De bruges også i forbindelse med spørgeskemaer. Disse cookies kan i begrænset omfang indsamle data, der kan henføres til den enkelt bruger. Virksomhed Cookie-navn Domæne Sti Levetid Protokol Formål Formålsbeskrivelse Google Analytics, Google Inc. _ga applu / 2 år Enhver Statistik Tildeler den besøgende et unikt ID, som bruges til at følge hvordan websitet bruges. Google Analytics, Google Inc. _gat applu / 2 år Enhver Statistik Tildeler den besøgende et unikt ID, som bruges til at følge hvordan websitet bruges. Visual Website Optimizer, Wingify.com Visual Website Optimizer, Wingify.com Visual Website Optimizer, Wingify.com Visual Website Optimizer, Wingify _vis_opt_exp_<digits>+_c ombi applu / 100 dage Enhver Statistik Visual Website Optimizer bruger cookies til at huske hvilke forskellige side-variationer, som en bruger har set, hvilke handlinger, som brugeren har udført og til at huske hvorvidt brugeren er en del af en test. Denne cookies sættes, når en bruger når en særlig kombination. Det sikrer, at brugeren kommer til at se den samme variation på siderne, som brugeren tidligere har set. _vis_opt_s applu / 100 dage Enhver Statistik Visual Website Optimizer bruger cookies til at huske hvilke forskellige side-variationer, som en bruger har set, hvilke handlinger, som brugeren har udført og til at huske hvorvidt brugeren er en del af en test. Denne cookies bestemmer om brugeren er ny eller tilbagevendende til en bestemt test. _vis_opt_test_cookie applu / Session Enhver Statistik Visual Website Optimizer bruger cookies til at huske hvilke forskellige side-variationer, som en bruger har set, hvilke handlinger, som brugeren har udført og til at huske hvorvidt brugeren er en del af en test. Denne midlertidige cookie sættes for at bestemme om browseren tillader brugen af cookies. _vwo_uuid applu / 1 år Enhver Statistik Visual Website Optimizer bruger cookies til at huske hvilke forskellige side-variationer, som en bruger har set, hvilke handlinger, som brugeren har udført og til at huske hvorvidt brugeren er en del af en test. Denne cookies sættes, når en bruger når en særlig kombination. Det sikrer, at brugeren kommer til at se den samme variation på siderne, som brugeren tidligere har set.

5 Google Analytics, Google Inc. utma ecosticker.applu Google Analytics, Google Inc. utmb ecosticker.applu Google Analytics, Google Inc. utmc ecosticker.applu Google Analytics, Google Inc. utmt* ecosticker.applu Google Analytics, Google Inc. utmz ecosticker.applu Google Analytics, Google Inc. utma webbooking.appl u Google Analytics, Google Inc. utmb webbooking.appl u Google Analytics, Google Inc. utmc webbooking.appl u Google Analytics, Google Inc. utmt* webbooking.appl u Google Analytics, Google Inc. utmz webbooking.appl u / 2 år Enhver Statistik Indsamler data såsom antallet af gange en bruger har været på et website, hvornår det første besøg skete og hvornår det seneste besøg skete. Informationen anvendes af Google Analytics. / 30 minutter Enhver Statistik Laver et tidsstempel med det præcise tidspunkt hvor / Session Enhver Statistik Laver et tidsstempel med det præcise tidspunkt hvor / 10 minutter Enhver Statistik Bruges af Google Analytics til at øge hastigheden af forespørgsler. / 6 måneder Enhver Statistik Indsamler data om hvor brugeren kom fra, hvilken søgemaskine der blev brugt, hvilket link der blev klikket på, hvilke søgeord, der blev brugt og hvor i verden websitet blev tilgået fra. Anvendes af Google Analytics. / 2 år Enhver Statistik Indsamler data såsom antallet af gange en bruger har været på et website, hvornår det første besøg skete og hvornår det seneste besøg skete. Informationen anvendes af Google Analytics. / 30 minutter Enhver Statistik Laver et tidsstempel med det præcise tidspunkt hvor / Session Enhver Statistik Laver et tidsstempel med det præcise tidspunkt hvor / 10 minutter Enhver Statistik Bruges af Google Analytics til at øge hastigheden af forespørgsler. / 6 måneder Enhver Statistik Indsamler data om hvor brugeren kom fra, hvilken søgemaskine der blev brugt, hvilket link der blev klikket på, hvilke søgeord, der blev brugt og hvor i verden websitet blev tilgået fra. Anvendes af Google Analytics.

6 F5 Networks, Inc BIGipServer* eng.mst.dk / Session Enhver Drift / Netværk Gemmer adressen og portnummeret på den webserver, der håndterer sessionen. Anvendes af F5 Networks, Inc til at forbedre websitets performance og sikkerhed. UserVoice Inc. cfduid iconarchive.com / 7 år, 2 måneder Enhver Drift / Netværk Overstyrer enhver sikkerhedsrestriktion baseret på IP adressen, som brugeren kommer fra. F5 Networks, Inc BIGipServer* mst.dk / Session Enhver Drift / Netværk Gemmer adressen og portnummeret på den webserver, der håndterer sessionen. Anvendes af F5 Networks, Inc til at forbedre websitets performance og sikkerhed. Siteimprove nmstat mst.dk / 1000 dage Enhver Statistik Bruges til at hjælpe med at opsamle information om de besøgendes brug af hjemmesiden Siteimprove siteimproveses siteimprove.com / Session Enhver Statistik Anvendes til at spore rækkefølgen af sider, som en besøgende ser på sitet. Google Analytics, Google Inc. utma trafikstyrelsen.dk / 2 år Enhver Statistik Indsamler data såsom antallet af gange en bruger har været på et website, hvornår det første besøg skete og hvornår det seneste besøg skete. Informationen anvendes af Google Analytics. Google Analytics, Google Inc. utmb trafikstyrelsen.dk / 30 minutter Enhver Statistik Laver et tidsstempel med det præcise tidspunkt hvor Google Analytics, Google Inc. utmc trafikstyrelsen.dk / Session Enhver Statistik Laver et tidsstempel med det præcise tidspunkt hvor Google Analytics, Google Inc. utmt* trafikstyrelsen.dk / 10 minutter Enhver Statistik Bruges af Google Analytics til at øge hastigheden af forespørgsler. Google Analytics, Google Inc. utmz trafikstyrelsen.dk / 6 måneder Enhver Statistik Indsamler data om hvor brugeren kom fra, hvilken søgemaskine der blev brugt, hvilket link der blev klikket på, hvilke søgeord, der blev brugt og hvor i verden websitet blev tilgået fra. Anvendes af Google Analytics. F5 Networks, Inc BIGipServer* / Session Enhver Drift / Netværk Gemmer adressen og portnummeret på den webserver, der håndterer sessionen. Anvendes af F5 Networks, Inc til at forbedre websitets performance og sikkerhed.

7 F5 Networks, Inc BIGipServer* / Session Enhver Drift / Netværk Gemmer adressen og portnummeret på den webserver, der håndterer sessionen. Anvendes af F5 Networks, Inc til at forbedre websitets performance og sikkerhed. Siteimprove nmstat en.dk / 1000 dage Enhver Statistik Bruges til at hjælpe med at opsamle information om de besøgendes brug af hjemmesiden

8 Marketing cookies - anonym tracking på tværs af hjemmesider 18 identificeret Disse cookies anvendes til at følge brugere på tværs af deres besøg på flere websites. Disse cookies kan blive brugt til at opbygge profiler, der viser hvilke søgninger individuelle brugere har foretaget eller hvilke sider de har besøgt. Disse cookies kan lagre data, der identificerer den enkelte bruger eller som indeholder specifik information om brugeren. Anonyme data kan blive delt med 3. part. Virksomhed Cookie-navn Domæne Sti Levetid Protokol Formål Formålsbeskrivelse AppNexus Inc. sess adnxs.com / 1 dag Enhver Annoncering AOL Inc. ATTACID at.atwola.com / 1 år Enhver Annoncering Under cli collective-media. net / 2 år Enhver Under MediaMath Inc uuid mathtag.com / 1 år Enhver Annoncering MediaMath Inc uuidc mathtag.com / 1 år Enhver Annoncering Media6Degrees Inc. acs media6degrees.c om Media6Degrees Inc. cckz media6degrees.c om Media6Degrees Inc. clid media6degrees.c om Media6Degrees Inc. ipinfo media6degrees.c om / 180 dage Enhver Annoncering / 10 minutter Enhver Annoncering / 180 dage Enhver Annoncering / 180 dage Enhver Annoncering Tester på vegne af annonceringsplatformen AppNexus hvorvidt browserindstillingerne tillader at der sættes cookies. Anvendes af AOL Advertising som leverer målrettet annoncering. MediaMath tilbyder en målretet marketing service. MediaMath tilbyder en målretet marketing service. Indsamler anonyme data på vegne af den sociale annoncerings virksomhed Media6Degrees Inc. Anvendes til at analysere brugerens adfærd med det formål at målrette annoncering. Kan blive sat gennem en AddThis komponent. Indsamler anonyme data på vegne af den sociale annoncerings virksomhed Media6Degrees Inc. Anvendes til at analysere brugerens adfærd med det formål at målrette annoncering. Kan blive sat gennem en AddThis komponent. Indsamler anonyme data på vegne af den sociale annoncerings virksomhed Media6Degrees Inc. Anvendes til at analysere brugerens adfærd med det formål at målrette annoncering. Kan blive sat gennem en AddThis komponent. Indsamler anonyme data på vegne af den sociale annoncerings virksomhed Media6Degrees Inc. Anvendes til at analysere brugerens adfærd med det formål at målrette annoncering. Kan blive sat gennem en AddThis komponent.

9 ShareThis, ShareThis Inc. unam mst.dk / 8 måneder, 3 uger Enhver Sociale netværk (lavt niveau) LiveRamp, Inc. ck1 rlcdn.com / 6 måneder Enhver Annoncering LiveRamp, Inc. dids<digits>+ rlcdn.com / 6 måneder Enhver Annoncering LiveRamp, Inc. drtn1* rlcdn.com / 180 dage Enhver Annoncering Under ids rlcdn.com / 5 måneder, 28 dage Enhver Under LiveRamp, Inc. rlas3 rlcdn.com / 6 måneder Enhver Annoncering LiveRamp, Inc. rtn1 rlcdn.com / 6 måneder Enhver Annoncering Gemmer en 'click-stream' for hver besøgende på websitet inkl. hvilke sider der er set og hvor længe browseren har været på hver side. Anvendes af den sociale netværkstjeneste ShareThis Inc som tilbyder online services og applikationer der tillader brugere nemt at dele indhold på tværs af platforme. Indsamler anonyme data relateret til browsing. Anvendes af annonceringsnetværket LiveRamp, som arbejder med online partnere med at lave annoncering til der vises til dem, der besøger partnernes hjemmesider og som arbejder med udgivere om at vise personaliserede annoncer. Indsamler anonyme data relateret til browsing. Anvendes af annonceringsnetværket LiveRamp, som arbejder med online partnere med at lave annoncering til der vises til dem, der besøger partnernes hjemmesider og som arbejder med udgivere om at vise personaliserede annoncer. Indsamler anonyme data relateret til browsing. Anvendes af annonceringsnetværket LiveRamp, som arbejder med online partnere med at lave annoncering til der vises til dem, der besøger partnernes hjemmesider og som arbejder med udgivere om at vise personaliserede annoncer. Indsamler anonyme data relateret til browsing. Anvendes af annonceringsnetværket LiveRamp, som arbejder med online partnere med at lave annoncering til der vises til dem, der besøger partnernes hjemmesider og som arbejder med udgivere om at vise personaliserede annoncer. Indsamler anonyme data relateret til browsing. Anvendes af annonceringsnetværket LiveRamp, som arbejder med online partnere med at lave annoncering til der vises til dem, der besøger partnernes hjemmesider og som arbejder med udgivere om at vise personaliserede annoncer.

10 ScorecardResearch, Full Circle Studies, Inc UID scorecardresear ch.com / 1 år Enhver Annoncering Indsamler information såsom tidspunkt for hvornår en bruger besøgte en website, hvilken side det var, sidens titel og IP adresse. Informationen bruges af ScorecardResearch, som er en service der tilbydes af Full Circle Studies, Inc, som er en del af comscore, Incs markedsundersøgelsesnetværk. Ved at analysere besøgsmønstre og gennemføre undersøgelser er ScorecardResearch i stand til at hjælpe deres klienter med bedre at forstå hvad deres kunder kan lide og ikke kan lide. ScorecardResearch, Full Circle Studies, Inc UIDR scorecardresear ch.com / 1 år Enhver Annoncering Indsamler information såsom tidspunkt for hvornår en bruger besøgte en website, hvilken side det var, sidens titel og IP adresse. Informationen bruges af ScorecardResearch, som er en service der tilbydes af Full Circle Studies, Inc, som er en del af comscore, Incs markedsundersøgelsesnetværk. Ved at analysere besøgsmønstre og gennemføre undersøgelser er ScorecardResearch i stand til at hjælpe deres klienter med bedre at forstå hvad deres kunder kan lide og ikke kan lide.

11 Marketing cookies målrettet annoncering 6 identificeret Disse cookies bruges til at følge søge- og læsevaner. Den information der indsamles bruges til at vise individualiseret marketing indhold, såsom bannerannoncer. Anvendelsen af disse cookies kan indebære lagring og anvendelse af personlig identificerbare informationer til visning af individuelt tilpasset indhold og/eller deling af disse data med en 3. part med det samme formål. Enhver information der lagres med brug af disse cookies kan blive videresolgt til 3. part. Virksomhed Cookie-navn Domæne Sti Levetid Protokol Formål Formålsbeskrivelse AdAdvisor, NeuStar, Inc. ab adadvisor.net / 1 år Enhver Annoncering (målrettet) Aggregate Knowledge, Neustar, Inc. Aggregate Knowledge, Neustar, Inc. u agkn.com / 2 år Enhver Annoncering (målrettet) uuid agkn.com / 5 år Enhver Annoncering (målrettet) Datalogix Inc. na_tc nexac.com / 1 måned Enhver Annoncering (målrettet) ShareThis Inc. stid sharethis.com / 1 år Enhver Sociale netværk (højt niveau) ShareThis Inc. uset sharethis.com / 4 timer Enhver Sociale netværk (højt niveau) Indsamler data fra en række online og nogle gange offline kilder og forsyner annoncører med data enten direkte eller indirekte ved brug af udveksling. Disse anvendes af AMNET som en del af et realtids auktionssystem for annoncering. Anvendes til statistik og adfærdsbaseret annoncering inkl. målretning af reklamer i realtid og brugerprofilering på annoncører og udgiveres websites. Indeholder et userid eller et fravalg af cookies, hvis brugeren har fravalgt dette. Anvendes til statistik og adfærdsbaseret annoncering inkl. målretning af reklamer i realtid og brugerprofilering på annoncører og udgiveres websites. Indsamler data såsom købsinformationer og clickstream data der analyseres af Datalogix Inc og kombineres med psykografiske, demografiske og geografiske data. Data anvendes og personaliseres til individuelle marketingformål for at tiltrække og pleje relationer til nye kunder og optimere køb. Gemmer et unikt ID for hver besøgende på websitet. Anvendes af den sociale netværksplatform ShareThis Inc som tilbyder online services og applikationer der gør det nemmere for brugere at dele indhold. Anvendes af ShareThis Inc til at bestemme om en bruger kan acceptere cookies. ShareThis Inc er en social netværksplatform som tilbyder online services og applikationer, der gør det muligt for brugere at dele indhold nemmere.

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information cookies Website: Kontroldato: 2016-01-12 Kontrolleret af: http://m.augustenhof-camping.dk/ http://www.augustenhof-camping.dk/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.c/ Dette

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-03-24 Kontrolleret af: http://www.admiralhotel.dk/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "Admiral

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-09-04 Kontrolleret af: http://2970.rigtighund/ http://egedal.rigtighund/ http://esbjerg.rigtighund/ http://faxe.rigtighund/ http://frb.rigtighund/

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-09-05 Kontrolleret af: http://www.west-pack.de/ http://www.westpack.com.pl/ http://www.westpack.com/ http://www.westpack.dk/ http://www.westpack.fr/

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: http://www.maling.nu/ http://www.promal.dk/ Kontroldato: 2015-10-05 Kontrolleret af: Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-09-21 Kontrolleret af: http://www.pro-outdoor.dk/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "Pro-Outdoor.dk"

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-09-11 Kontrolleret af: http://www.danskekirkersraad.dk/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-09-04 Kontrolleret af: http://www.hjhansen-vin.dk/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "H.

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-09-04 Kontrolleret af: http://www.spejdersport.dk/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "Spejder

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-08-19 Kontrolleret af: http://www.hjerteforeningen./ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "Hjerteforeningen"

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-12-24 Kontrolleret af: http://ehandelsbureaue/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "Ehandelsbureauet

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: http://www.fmk.dk/ Kontroldato: 2015-08-22 Kontrolleret af: Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "Faaborg-Midtfyn

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-08-24 Kontrolleret af: http://www.clubmatas./ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "Matas" kan

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2016-01-12 Kontrolleret af: http://webshop.campingdanmark.dk/ http://www.campingdanmark.dk/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-12-12 Kontrolleret af: http://leasing-bmw./ http://www.bag-aarhus.bmw./ http://www.bag-esbjerg.bmw./ http://www.bag-holstebro.bmw./ http://www.bag-kolding.bmw./

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Digital Control Roo Liited Apex Plaza, Forbury Road, Reading, RG1 1AX United Kingdo t: +44 20 7129 8113 www.digitalcontorlroo.co Detaljeret inforation o cookies Website: Kontroldato: 2017-01-09 Kontrolleret

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information cooies Website: Kontroldato: 2016-02-04 Kontrolleret af: http://www.galloen.d/ Cooie Reports Limited http://www.cooiereports.c/ Dette doument er udarbejdet så "Galløen Strand Camping"

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret inforation o cookies Website: http://www.cpt.dk/ Kontroldato: 2015-08-18 Kontrolleret af: Cookie Reports Liited http://www.cookiereports.co/ Dette dokuent er udarbejdet så "Check Point Travel"

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cooies Website: Kontroldato: 2015-08-11 Kontrolleret af: http://alzheimershop.d/ http://www.alzheimer.d/ Cooie Reports Limited http://www.cooiereports.com/ Dette doument er udarbejdet

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-05-16 Kontrolleret af: http://dr.dk/ http://mobil.dr.dk/ http://nyhedsbreve.dr.dk/ http://presse.dr.dk/ http://www.dr.dk/ Cookie Reports Limited

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-09-22 Kontrolleret af: http://www.studieportalen.dk/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "Student

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cooies Website: Kontroldato: 2015-07-24 Kontrolleret af: http://www.mybaner.d/ Cooie Reports Limited http://www.cooiereports.com/ Dette doument er udarbejdet så "Mybaner.d" an

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret inforation o cookies Website: Kontroldato: 2015-04-04 Kontrolleret af: http://www.greenland-travel./ Cookie Reports Liited http://www.cookiereports.co/ Dette dokuent er udarbejdet så "Grønlands

Læs mere

Politik om cookies. Introduktion Om cookies

Politik om cookies. Introduktion Om cookies Introduktion Om cookies Politik om cookies De fleste hjemmesider, du besøger, bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse ved at sætte webstedet i stand til at 'huske' dig enten under hele dit besøg

Læs mere

Politik om cookies. Introduktion Om cookies

Politik om cookies. Introduktion Om cookies Introduktion Om cookies Politik om cookies De fleste hjemmesider, du besøger, bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse ved at sætte webstedet i stand til at 'huske' dig enten under hele dit besøg

Læs mere

Politik vedrørende cookies og andre lignende teknologier. 1. Hvad dækker denne politik?

Politik vedrørende cookies og andre lignende teknologier. 1. Hvad dækker denne politik? Politik vedrørende cookies og andre lignende teknologier 1. Hvad dækker denne politik? Denne politik dækker dine handlinger relateret til Tikkurilas digitale serviceydelser. Denne politik dækker ikke,

Læs mere

Persondatapolitik. for MyLyconet Hjemmesiden

Persondatapolitik. for MyLyconet Hjemmesiden Persondatapolitik for MyLyconet Hjemmesiden Lyoness og ejeren ("Ejer") af denne MyLyconet hjemmeside ("Hjemmesiden") [navn på Ejer] tror på vigtigheden af at beskytte dine persondata. Følgende information

Læs mere

MODERNE COOKIE-BASERET MARKEDSFØRING OG ANNONCENETVÆRK PLESNER, COPENHAGEN OKTOBER

MODERNE COOKIE-BASERET MARKEDSFØRING OG ANNONCENETVÆRK PLESNER, COPENHAGEN OKTOBER MODERNE COOKIE-BASERET MARKEDSFØRING OG ANNONCENETVÆRK PLESNER, COPENHAGEN OKTOBER 2016 06.10.2016 1 Kort om MSLGROUP Strategisk kommunikationsbureau MSLGROUP er en af Nordens førende strategisk kommunikationog

Læs mere

COOKIES & PERSONDATAPOLITIK

COOKIES & PERSONDATAPOLITIK COOKIES & PERSONDATAPOLITIK Cookies En cookie er en lille tekstfil, der gemmes af din browser når du besøger en hjemmeside. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige

Læs mere

EasyParks Datapolitik

EasyParks Datapolitik EasyParks Datapolitik Gældende fra 16. December 2016 1. Om EasyParks Datapolitik Når du anvender Easy Park A/S, Jægersborg Alle 16, 3. th., DK-2920 Charlottenlund ( EasyPark ) tjenester, afgiver du visse

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeet infomation om cookies Website: http://mbbl.dk/ Kontoldato: 2015-11-07 Kontolleet af: Cookie Repots Limited http://www.cookieepots.com/ Dette dokument e udabejdet så "Ministeiet fo By, Bolig og

Læs mere

Privatlivspolitik. Coverwise Limited deler en forpligtelse til at beskytte dit privatliv og holde dine personlige oplysninger sikre.

Privatlivspolitik. Coverwise Limited deler en forpligtelse til at beskytte dit privatliv og holde dine personlige oplysninger sikre. Privatlivspolitik Denne hjemmeside opererer internationalt og er i overensstemmelse med den lokale lovgivning og regler i de pågældende lande. Denne privatlivspolitik omhandler hvordan vi bruger og behandler

Læs mere

Cookietype Beskrivelse Hvordan du styrer cookies. Sessioncookies bruges til at opretholde applikationens tilstand.

Cookietype Beskrivelse Hvordan du styrer cookies. Sessioncookies bruges til at opretholde applikationens tilstand. innocent drinks Cookie Politik Denne innocent Cookie Politik beskriver de forskellige typer af, som kan blive brugt i forbindelse med hjemmesiden. Den beskriver også, hvordan du administrerer vores. Hjemmesiden

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret inforation o cookies Website: Kontroldato: 2015-09-13 Kontrolleret af: http://bavian.tv2.dk/ http://beep.tv2.dk/ http://charlie.tv2.dk/ http://finans.tv2.dk/ http://fri.tv2.dk/ http://go.tv2.dk/

Læs mere

DI og DI ITEKs vejledning om cookiebekendtgørelsen

DI og DI ITEKs vejledning om cookiebekendtgørelsen DI og DI ITEKs vejledning om cookiebekendtgørelsen Udgivet af: DI ITEK Redaktion: Henning Mortensen ISBN: 978-87-7353-989-7 0.02.13 Kort baggrund Det er på baggrund af EU-lovgivning forbudt af lagre og

Læs mere

Henkel Norden AB ("Henkel") er en del af Henkel Corporation, og i henhold til DPA, er Jörg Heine, den dataansvarlige: schwarzkopf.dk@henkel.

Henkel Norden AB (Henkel) er en del af Henkel Corporation, og i henhold til DPA, er Jörg Heine, den dataansvarlige: schwarzkopf.dk@henkel. HENKEL FORTROLIGHEDSPOLITIK Vi, hos Henkel, tager vores forpligtelser i henhold til dansk lov om databeskyttelse (persondataloven) alvorligt og er forpligtet til at beskytte dit privatliv. Denne fortrolighedserklæring

Læs mere

FORTROLIGHEDSPOLITIK. Hvem er vi?

FORTROLIGHEDSPOLITIK. Hvem er vi? FORTROLIGHEDSPOLITIK Inwear ved, at det er vigtigt for dig, hvordan dine oplysninger behandles og videregives, og vi er glade for, at du har tillid til os i den henseende. Følgende beskriver vores fortrolighedspolitik.

Læs mere

1. Introduktion 2. Om os

1. Introduktion 2. Om os Fortrolighedspolitik 1. Introduktion Atchik udvikler fantastiske spil med sjov og underholdning for alle. Hos Atchik respekterer vi personlige oplysninger for enhver, der bruger vores spil, website(s)

Læs mere

E-handel. Birgitte Toxværd, advokat Claus Barrett Christiansen, partner

E-handel. Birgitte Toxværd, advokat Claus Barrett Christiansen, partner E-handel Birgitte Toxværd, advokat Claus Barrett Christiansen, partner 1 Lovgivning E-databeskyttelsesdirektivet, direktiv 2002/58/EF, som ændret ved direktiv 2009/136/EF Lov nr. 169 af 3. marts 2011 om

Læs mere

Løsningen garanterer at finde alle de cookies, som et nationalt tilsyn kan finde. Løsningen er valideret af Audit Bureau of Circulation i England.

Løsningen garanterer at finde alle de cookies, som et nationalt tilsyn kan finde. Løsningen er valideret af Audit Bureau of Circulation i England. Cookievejledningens Tekniske Guide Den tekniske guide beskriver fem skridt til overholdelse af cookiereglerne: 1. Fastlæggelse af webejendom 2. Undersøgelse af om der sættes cookies på hjemmesiden 3. Afgivelse

Læs mere

Sidst ændret: 28. jun. 2016 (se ældre versioner) (De eksempler, som er markeret som links, findes i slutningen af dette dokument.)

Sidst ændret: 28. jun. 2016 (se ældre versioner) (De eksempler, som er markeret som links, findes i slutningen af dette dokument.) Privatlivspolitik Sidst ændret: 28. jun. 2016 (se ældre versioner) (De eksempler, som er markeret som links, findes i slutningen af dette dokument.) Du kan bruge vores tjenester på mange forskellige måder

Læs mere

SEGES P/S Koncern Digital Datadreven informationsformidling: Personaliseringsværktøj Ansvarlig JUPO

SEGES P/S Koncern Digital Datadreven informationsformidling: Personaliseringsværktøj Ansvarlig JUPO Notat SEGES P/S Koncern Digital Datadreven informationsformidling: Personaliseringsværktøj Ansvarlig JUPO Projekt: 7464, Digitale relationer og datadreven informationsformidling Implementering af værktøjer

Læs mere

Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke

Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke I denne gennemgang lægger vi vægt på hjemmesidens opbygning. For at få det optimale udbytte af en hjemmeside skal mange elementer spille sammen.

Læs mere

Oplysninger om databeskyttelse

Oplysninger om databeskyttelse Oplysninger om databeskyttelse Beskyttelse af dine data er et væsentligt anliggende for os Hvad er personoplysninger? Princippet om anonym behandling Vi byder dig velkommen til vores hjemmeside og sætter

Læs mere

Bilag 1: Spørgeskema 1

Bilag 1: Spørgeskema 1 Bilag 1: Spørgeskema 1 1. Generelt om dig: Mand Kvinde 18 Mand Kvinde 19 Mand Kvinde 20 Mand Kvinde 21 Mand Kvinde 22 Mand Kvinde 23 Mand Kvinde 24 Mand Kvinde 25 Mand Kvinde 26 Mand Kvinde 27 Mand Kvinde

Læs mere

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Plus500 Ltd Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Plus500's erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger Beskyttelse af personlige oplysninger

Læs mere

Online annoncering. Online annoncering. Snak om emnet og med andre på #novicell

Online annoncering. Online annoncering. Snak om emnet og med andre på #novicell Online annoncering Snak om emnet og med andre på #novicell 1 Agenda Facebook LinkedIn Banner & IP-baseret Affiliate AdWords Tracking 2 CPC (Cost Per Click ~ Pris pr. klik) TBF er CPM (Cost Per Thousand

Læs mere

1.1 Vi kan indsamle og opbevare følgende oplysninger fra og om dig, hvis du interagerer med os gennem webstedet:

1.1 Vi kan indsamle og opbevare følgende oplysninger fra og om dig, hvis du interagerer med os gennem webstedet: FLAVORS - PRIVATLIVSPOLITIK Ikrafttrædelsesdato: 01/10/2014 Denne privatlivspolitik beskriver, hvorledes Flavors IVS, Flensborggade 6 Kld. 1669 København V. ("Flavors", "os", "vores", og "vi") indsamler,

Læs mere

Derfor skal du bruge Google AdWords. Mads Bloch Lemvigh

Derfor skal du bruge Google AdWords. Mads Bloch Lemvigh Derfor skal du bruge Google AdWords Mads Bloch Lemvigh Derfor skal du bruge Google AdWords Som nystartet webshop vil du gerne ud over stepperne og begynde at sælge en masse produkter. Det kræver naturligvis,

Læs mere

marketing center split tests Leads

marketing center split tests Leads Viden er magt OG PENGE PÅ BUNDLINJEN online marketing center split tests Leads Profiles Reports Vi er trådt ind i en ny fase af web-alderen! Det med at sjusse os frem til, hvad vi tror, der virker, holder

Læs mere

Google. SEO, AdWords og Analytics. Thomas T. Sloth - www.i-strategi.dk

Google. SEO, AdWords og Analytics. Thomas T. Sloth - www.i-strategi.dk Google SEO, AdWords og Analytics Google Engage Dagens agenda Google styrer! SEO Gratis markedsføring AdWords Betalte annoncer Analytics Mål eller dø! Google styrer Hvis du findes på Google, findes du!...

Læs mere

Velkommen til den nye og forbedrede Dynamicweb 9

Velkommen til den nye og forbedrede Dynamicweb 9 Velkommen til den nye og forbedrede Dynamicweb 9 Effektive kundeoplevelser på tværs af alle kanaler med én integreret platform. Én platform dækker (alle) dine digitale behov Med Dynamicweb 9 får du adgang

Læs mere

GROUPON DANMARK - ERKLÆRING OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

GROUPON DANMARK - ERKLÆRING OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER GROUPON DANMARK - ERKLÆRING OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER Ikrafttrædelsesdato: 13.06.2014 Denne erklæring om behandling af personoplysninger ("erklæring om behandling af personoplysninger) beskriver,

Læs mere

Online Marketing. Online marketing

Online Marketing. Online marketing Online marketing 1 Agenda Kort om Novicell Track det i Google Analytics Google AdWords Søgemaskineoptimering Noget med hjem og viden fremover 2 Om Novicell 3 Alt kan og bør trackes! - Google Analytics

Læs mere

Nye effektfulde medier i Ofir jobunivers

Nye effektfulde medier i Ofir jobunivers Nye effektfulde medier i Ofir jobunivers FÅ DIN JOBANNONCE PÅ De sociale medier er ikke til at komme udenom heller ikke når du skal rekruttere nye medarbejdere! Alligevel er der mange virksomheder, der

Læs mere

- Vejledning til bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr

- Vejledning til bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr Nye regler om lagring af cookies og lignende teknologier - Vejledning til bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr Udgave

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeet infomation om cooies Website: Kontoldato: 2015-08-03 Kontolleet af: https://casino.dansesp/ https://dansesp/ https://poe.dansesp/ Cooie Repots Limited http://www.cooieepots.com/ Dette doument

Læs mere

Beskyttelse af personlige oplysninger

Beskyttelse af personlige oplysninger Beskyttelse af personlige oplysninger Kelly Services, Inc. og dens datterselskaber (herefter kaldet "Kelly Services" eller Kelly ) respekterer dit privatliv, og vi anerkender, at du har rettigheder i forbindelse

Læs mere

Analytics for virksomheder

Analytics for virksomheder Analytics for virksomheder Agenda Hvorfor webanalyse? Datakvalitet Saml data ét sted Værdi Kampagnesporing Mobil trafik Spørgsmål Jacob Worsøe Online marketing specialist webdanmark.com Etableret 1998

Læs mere

Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter

Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter Hvad er Google Analytics? Hvem kan bruge det? Hvad kan Google Analytics bruges til? Google Analytics viser dig hvor dine kunder har fundet frem til

Læs mere

Sag 61828-mho Udkast 06.05.2015. Cookiepolitik. 1. Politik for brug af HC Containers onlinetjenester

Sag 61828-mho Udkast 06.05.2015. Cookiepolitik. 1. Politik for brug af HC Containers onlinetjenester Sag 61828-mho Udkast 06.05.2015 Cookiepolitik 1. Politik for brug af HC Containers onlinetjenester På denne side oplyses om de nærmere vilkår for brugen af www.hccontainer.dk og eventuelle andre hjemmesider,

Læs mere

Google Tag Manager tracking

Google Tag Manager tracking Google Tag Manager tracking IDA Universe København, januar 2015 INDHOLD 1. INTRODUKTION... 3 2. TEST AF IMPLEMENTERING... 3 2.1. WASP Web Analytics Solution Profiler... 3 2.2. Firebug... 3 2.3. Tamper

Læs mere

Program til beskyttelse af privatlivets fred

Program til beskyttelse af privatlivets fred Program til beskyttelse af privatlivets fred I dette program til beskyttelse af privatlivets fred ("politik") oplyser vi, Qualcomm Incorporated og vores datterselskaber (kollektivt "vi", "os" eller "vores"),

Læs mere

PAID CONTENT LOVGIVNINGENS KRAV DANSKE MEDIER. FRANK BØGGILD advokat (H), partner, LLM, HD(R) 3. november 2015

PAID CONTENT LOVGIVNINGENS KRAV DANSKE MEDIER. FRANK BØGGILD advokat (H), partner, LLM, HD(R) 3. november 2015 DANSKE MEDIER PAID CONTENT LOVGIVNINGENS KRAV FRANK BØGGILD advokat (H), partner, LLM, HD(R) 3. november 2015 SUNDKROGSGADE 5, DK-2100 KØBENHAVN Ø CVR. NR: DK 62 60 67 11 SIDE 1 PROGRAMTEKSTEN Indsamling

Læs mere

Databeskyttelsesregler

Databeskyttelsesregler Databeskyttelsesregler Almindelige databeskyttelsesregler for benyttelse af PARSHIP.dk - version 10.05.2011 1. Sikkerhed og anonymitet PARSHIP tager spørgsmålet om sikkerhed meget alvorligt. PARSHIP gør

Læs mere

Online tilstedeværelse

Online tilstedeværelse Online tilstedeværelse Modul 1: Online tilstedeværelse -Hvordan bygger jeg en hjemmeside og hvad skal den gøre for mig? Modul 2: Få flere kunder -Hvordan får jeg mine besøgende konverteret til nye kunder

Læs mere

Konkurrencer NONSTOP. Motivation & problemfelt

Konkurrencer NONSTOP. Motivation & problemfelt Konkurrencer NONSTOP Nye konkurrencer Hver dag Motivation & problemfelt Dette er et oplæg til den mundtlige eksamen i Innovation & Markedsføring. I det følgende vil jeg beskrive forretningsplanen for Konkurrencer

Læs mere

POLITIK FOR BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

POLITIK FOR BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER POLITIK FOR BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER Ikrafttrædelsesdato: 1/1/2013 Nærværende Politik for beskyttelse af personlige oplysninger forklarer, hvordan vi håndterer de personlige oplysninger, som

Læs mere

Andreas Jydebjerg SEGES IT 7436 AP D: AFPRØVNING AF VÆRKTØJER TIL PERSONALISERING

Andreas Jydebjerg SEGES IT 7436 AP D: AFPRØVNING AF VÆRKTØJER TIL PERSONALISERING 06-06-2016 Andreas Jydebjerg SEGES IT 7436 AP D: AFPRØVNING AF VÆRKTØJER TIL PERSONALISERING GENERELT OMKRING VÆRKTØJERNE Alle fokuserer på at opsamle en samlet profildatabase i skyen juridiske udfordringer.

Læs mere

Analytics for webshops

Analytics for webshops Analytics for webshops Agenda Hvorfor webanalyse? Korrekt opsætning Opsætning af mål E-handelssporing Saml data ét sted Kampagnesporing Evaluering af trafikkilder Evaluering af AdWords kampagner Evaluering

Læs mere

Annoncer på internettet, der købes via Google Adwords. Bruges til at få et produkt højere op i søgeresultaterne på Google.

Annoncer på internettet, der købes via Google Adwords. Bruges til at få et produkt højere op i søgeresultaterne på Google. Marketing A-Z Marketingbegreb Betydning A Adwords Annoncer på internettet, der købes via Google Adwords. Bruges til at få et produkt højere op i søgeresultaterne på Google. B Branding Signalerer, hvad

Læs mere

Johnson Controls' erklæring om beskyttelse af personoplysninger

Johnson Controls' erklæring om beskyttelse af personoplysninger Johnson Controls' erklæring om beskyttelse af personoplysninger Johnson Controls, Inc. og dets associerede selskaber (under ét betegnet som Johnson Controls, vi, os eller vores) varetager beskyttelsen

Læs mere

Google Analytics. Værdifuld viden om din hjemmeside. Daniel Ord Rasmussen Twitter: @danielord

Google Analytics. Værdifuld viden om din hjemmeside. Daniel Ord Rasmussen Twitter: @danielord Google Analytics Værdifuld viden om din hjemmeside Daniel Ord Rasmussen Twitter: @danielord Source: https://www.flickr.com/photos/fstoaldo/7091271377 Program 1. Velkomst og intro 2. Introduktion til Google

Læs mere

Christina Søndergaard Online Marketingchef. Frederik Grøne Larsen Online Marketingkonsulent

Christina Søndergaard Online Marketingchef. Frederik Grøne Larsen Online Marketingkonsulent Christina Søndergaard Online Marketingchef Frederik Grøne Larsen Online Marketingkonsulent Hvad skal vi igennem? 1. Overordnet overblik 2. Betjeningspanel, genveje og annoteringer 3. Realtid 4. Målgruppe

Læs mere

YouTube-annoncering. Udnyt potentialet

YouTube-annoncering. Udnyt potentialet YouTube-annoncering Udnyt potentialet Kort om mig Martin Trasmundi SEM specialist og digital rådgiver hos IIH Nordic Brænder for YouTube og video markedsføring Taget jagttegn Hvad stor er YouTube? DK s

Læs mere

Impact værktøj retningslinjer

Impact værktøj retningslinjer Impact værktøj retningslinjer Værktøj fra Daphne III projektet IMPACT: Evaluation of European Perpetrator Programmes (Programmet for evaluering af Europæiske udøvere af krænkende adfærd) Impact værktøj

Læs mere

Sådan kommer du i gang med Google Analytics. Mads Bloch Lemvigh

Sådan kommer du i gang med Google Analytics. Mads Bloch Lemvigh Sådan kommer du i gang med Google Analytics Mads Bloch Lemvigh Sådan kommer du i gang med Google Analytics Vil du gerne optimere din forretning og tjene flere penge på din webshop? Hvis ja, så læs videre

Læs mere

Google AdWords. Opsætning og vedligeholdelse af effektive Google Adwords kampagner

Google AdWords. Opsætning og vedligeholdelse af effektive Google Adwords kampagner Google AdWords Opsætning og vedligeholdelse af effektive Google Adwords kampagner ------------------------------------------------------ Underviser: Andreas Solgaard fra Beruf Programmet for i dag: Hvad

Læs mere

FORTROLIGHEDSERKLÆRING BABYSITTERMATCH

FORTROLIGHEDSERKLÆRING BABYSITTERMATCH FORTROLIGHEDSERKLÆRING BABYSITTERMATCH Babysittermatch tager dit privatliv meget alvorligt, og vil behandle og bruge oplysninger om dig på en sikker måde. For at sikre dit privatliv, vil Babysittermatch

Læs mere

Honda MaRIS Pay & Go. Politik for cookies og beskyttelse af personlige oplysninger

Honda MaRIS Pay & Go. Politik for cookies og beskyttelse af personlige oplysninger Honda MaRIS Pay & Go Politik for cookies og beskyttelse af personlige oplysninger Honda anerkender vigtigheden af retskaffen og ansvarlig brug af dine personlige oplysninger. Denne politik for cookies

Læs mere

POLITIK FOR DATABESKYTTELSE

POLITIK FOR DATABESKYTTELSE POLITIK FOR DATABESKYTTELSE Disse retningslinjer for databeskyttelse beskriver, hvordan vi bruger og beskytter oplysninger, som du afgiver i forbindelse med brug af vores hjemmeside. Vi har forpligtet

Læs mere

RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING. Overblik - Tryghed - Sikkerhed

RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING. Overblik - Tryghed - Sikkerhed RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING Overblik - Tryghed - Sikkerhed OM SØGEMEDIER RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING Søgemedier A/S er et rådgivnings- og mediehus beliggende i Aarhus og København. Vi lever af at optimere

Læs mere

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Denne politik ("Politik om beskyttelse af personlige oplysninger") kan ændres fra tid til anden. Vi vil ikke nødvendigvis gøre dig opmærksom på disse ændringer,

Læs mere

Behov til Greater Copenhagens digital kampagneportal

Behov til Greater Copenhagens digital kampagneportal Behov til Greater Copenhagens digital kampagneportal 06.07.2016 Page 1/5 Intro For at øge Greater Copenhagens synlighed og attraktivitet over for internationale investorer, virksomheder, talenter og på

Læs mere

Analyse af webtracking værktøjers brug pa danske websites, 2013

Analyse af webtracking værktøjers brug pa danske websites, 2013 Analyse af webtracking værktøjers brug pa danske websites, 2013 Undersøgelsen viser at der er sket en kraftig stigning i brugen af webtracking værktøjer på danske websites over de seneste fire år. Således

Læs mere

Microsoft Pinpoint Guide

Microsoft Pinpoint Guide Microsoft Pinpoint Guide Indhold: 01 Kom på Pinpoint Opret en ny profil Rediger din profil 02 Opret en annonce 03 Brug dit dashboard 04 Optimer din Pinpoint profil Kundevurderinger 05 Søgning på Pinpoint

Læs mere

XProtect-klienter Tilgå din overvågning

XProtect-klienter Tilgå din overvågning XProtect-klienter Tilgå din overvågning Tre måder at se videoovervågning på For at skabe nem adgang til videoovervågning tilbyder Milestone tre fleksible brugergrænseflader: XProtect Smart Client, XProtect

Læs mere

Sådan beskytter du dit privatliv på Facebook - 1 - Grundlæggende oversigtsoplysninger - 2 - Deling fra Facebook - 3 - Applikationer og websites - 3 -

Sådan beskytter du dit privatliv på Facebook - 1 - Grundlæggende oversigtsoplysninger - 2 - Deling fra Facebook - 3 - Applikationer og websites - 3 - Sådan beskytter du dit privatliv på Facebook - 1 - Grundlæggende oversigtsoplysninger - 2 - Deling fra Facebook - 3 - Applikationer og websites - 3 - Blokeringslister - 4 - Kontrol af, hvordan du deler

Læs mere

Guide til opsætning af Google Analytics Nye kunder Visiolab introduktion

Guide til opsætning af Google Analytics Nye kunder Visiolab introduktion Guide til opsætning af Google Analytics Nye kunder Visiolab introduktion Denne guide vil gøre dig i stand til at opstille din Google Analytics konto. Ydermere vil den være en hjælp til at forstå hvordan

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Forord...4. 1. Indledning...6

Indholdsfortegnelse. Forord...4. 1. Indledning...6 Vejledning til bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugerens terminaludstyr, Cookie-bekendtgørelsen. 2. udgave, april 2013 Indholdsfortegnelse

Læs mere

GRAFISK PRODUKTION OG WORKFLOW. Hjemmeside til Team Brügger

GRAFISK PRODUKTION OG WORKFLOW. Hjemmeside til Team Brügger GRAFISK PRODUKTION OG WORKFLOW Hjemmeside til Team Brügger DITTE MADSEN - SVENDEPRØVE - 2015 KUNDEPROFIL Team Brügger er en frisørsalon i Aars. Indehaveren Gitte Brügger startede salonen op sammen med

Læs mere

6 af de hyppigste Google AdWords fejl. af Nicolas Zangenberg Search Marketing Director

6 af de hyppigste Google AdWords fejl. af Nicolas Zangenberg Search Marketing Director 6 af de hyppigste Google AdWords fejl White paper af Nicolas Zangenberg Search Marketing Director Tankerne bag dette white paper På de næste sider finder du 6 af de største brølere man kan lave, når man

Læs mere

PORSCHE CONNECT GmbH. Samtykkeerklæring

PORSCHE CONNECT GmbH. Samtykkeerklæring PORSCHE CONNECT GmbH Samtykkeerklæring Følgende samtykkeerklæring gælder for brugen af Porsche Connect-tjenesterne. Ved at sætte kryds i det pågældende felt som en del af kontoregistreringsprocessen giver

Læs mere

Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side?

Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side? Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side? Google Plus er måske ikke det første du tænker på når du skal øge kendskabet til din virksomhed. I det følgende viser jeg hvorfor du

Læs mere

Succes online Træning #3

Succes online Træning #3 Succes online Træning #3 #3 Skab mere trafik Agenda Siden sidst Sådan skaber I mere trafik Gør som i plejer Gør det nye Afslutning Salgskanaler Hvad virker? Online markedsføring Webshop/ -site Søge AdWords

Læs mere

RETNINGSLINJER FOR COOKIES. Brug af cookies på offentlige myndigheders hjemmesider

RETNINGSLINJER FOR COOKIES. Brug af cookies på offentlige myndigheders hjemmesider RETNINGSLINJER FOR COOKIES Brug af cookies på offentlige myndigheders hjemmesider Brug retningslinjerne som et redskab i forbindelse med arbejdet med jeres hjemmeside og jeres digitale løsninger. Retningslinjerne

Læs mere

Dagens Agenda. Kl. 16.00 Velkomst. 1. Hvordan skal din hjemmeside opbygges? 2. Er forsiden den vigtigste side? Kl. 17.00 - Pause

Dagens Agenda. Kl. 16.00 Velkomst. 1. Hvordan skal din hjemmeside opbygges? 2. Er forsiden den vigtigste side? Kl. 17.00 - Pause Velkommen til Dagens Agenda Kl. 16.00 Velkomst 1. Hvordan skal din hjemmeside opbygges? 2. Er forsiden den vigtigste side? Kl. 17.00 - Pause Kl. 17.10 3. Mød de 3 virksmheder (cases) 4. Få dit budskab

Læs mere

Eniro-Krak // SME-analyse. Tabelrapport (DK & SE)

Eniro-Krak // SME-analyse. Tabelrapport (DK & SE) Eniro-Krak // SME-analyse Tabelrapport (DK & SE) www.radiuskommunikation.dk i Indhold Om analysen... iv Hovedkonklusioner... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Tabel 1: Hvilken branche tilhører din virksomhed?...1

Læs mere