og så vil vi have en oplægsholder, som vil give os et spændende oplæg. I får en indbydelse med hjem inden længe. Septemberblad på mail :

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "og så vil vi have en oplægsholder, som vil give os et spændende oplæg. I får en indbydelse med hjem inden længe. Septemberblad på mail :"

Transkript

1 Septemberblad på mail : Nyt fra kontoret. Så er vi rigtig godt i gang efter ferien, både herhjemme i institutionen og ovre i kolonihaven. Vi er ved at få ordnet nogle praktiske ting, malet færdigt, flyttet værksted og lavet resten af legepladsen færdigt. Vi vil også gerne have nogle aktive forældre til at hjælpe os med at bygge lidt flere højbede i kolonihaven og få repareret huset inden vinteren banker på. Har du lyst til at hjælpe til en dag, så sig til. Ellers laver vi en seddel til jer inden længe. Så starter vores madordning her fra torsdag d. 1. Det bliver rigtig spændende og rigtig rart med dejlig mad til frokost. Sarah og Yeter er super klare i køkkenet og børnene skal hjælpe med tilberedningen i køkkenet i mindre hold. Selve madplanen kan du se her i bladet. Som I kunne læse i Bestyrelsens brev, så har de besluttet at vi skal være en privat institution, så går vi en meget spændende tid i møde. Den nye beslutning giver os mulighed for at skabe lige præcis den institution vi ønsker os og mulighed for selv at bestemme hvad vi vil bruge vores penge på. I kan læse mere i det indlæg Jacob har skrevet til dette blad. Vi holder forældremøde i slutningen af oktober, hvor vi bl.a. vil drøfte følgende: madordning, det at vi skal være private og så vil vi have en oplægsholder, som vil give os et spændende oplæg. I får en indbydelse med hjem inden længe. Tina kommer tilbage i børnehaven her i efteråret, det bliver rigtig dejligt. Det glæder vi os til. Velkommen til Mette ogtine, der skal arbejde hos os i den næste periode. Nyt fra BULEN Hilsen Susanne Selvom vi går ind i september som jo er den første efterårsmåned så kunne man vel godt håbe, at en lidt trist sommer, vejrmæssigt set, ville forlænge sig selv. Med lidt bedre vejr. Hvilket det så ikke ser ud til. Æv! Under alle omstændigheder er sommerferien forbi, og på Bulen har vi afsat store dele af september til at få et længe udskudt og forsinket projekt gjort færdigt. Nemlig et stort gavlmaleri, der skal hænge på muren ud mod parkeringspladsen. Den sidste uge af august, og begyndelsen af september, fik vi sammen med Biksen en idé om at lave en pandekagedag i kolonihaven. Hertil hjemmelavet gelé og syltetøj af æbler og rønnebær. Og så er vi den 1. september inviteret til fødselsdag på Banjen, der kan fejre 4 års fødselsdag som vuggestue. Tillykke til Banjen.

2 Vi holder til stadighed fast i mandage til at komme ud i det blå, og har allerede planlagt at besøge nogle helt særlige lokaliteter. Bare for at udvide territoriet. Og det er i den forbindelse vigtigt, at I forældre tænker lidt i påklædning. Især fodtøj og regntøj. Klipklappere og sandaler duer ikke ude i terrænet. Vindjakker og fleecetrøjer er ikke nogen god erstatning for regnjakker. Huer og vanter må meget gerne være til rådighed allerede nu, for vejret er omskifteligt, ligesom I skal tjekke op på skiftetøjet, for der vil blive brug for det! For i den næste måned tager vi ikke blot på ture på mandage, men vil også alle fredage gå over til kolonihaven, idet vi også dér har nogle hængepartier. Den sidste høst, nogle ufærdige forbedringer og noget almindeligt oprydning. Så september er sådan set ret godt besat med faste punkter, pligter og arbejde. Herudover går den egentlige madordning i gang, som vil komme til at involvere børnene på måder det i skrivende stund ikke er helt muligt at sige noget specifikt om. Og derfor vil der muligvis komme afvigelser fra planen. Vi får se. I hvert fald er sommerferien forbi, og vi tager arbejdstøjet på, som de siger inde i folketinget. Husk i øvrigt at stemme rigtigt ved valget. Dorte og Henning Nyt fra Banjen Velkommen tilbage fra en forhåbentligferie- så er vi i gang igen med månedsplan, aktiviteter og madordning. Rent personalemæssigt så er Tanja jo stoppet, hun er nu tilbage på skolen igen og vi har så fået Mette i praktik fra 1.8 til Mette er allerede faldet rigtig godt til og børnene er meget trygge ved hende. To nye børn er startet i vuggestuen, Sami på 1 år startede 1. August og Benjamin på næsten 1 år startede d. 1.september. Benjamin har en storebror i børnehaven. D. 1. Oktober starter Oline, som også har en større søskende i børnehaven, denne gang er det en storesøster. Velkomme til alle 3 og velkommen til deres familier. Benjamin fylder 1år d. 10.9, et stort tillykke med dagen. Desværre stopper Tamara inden længe, da hele familien flytter til Sjælland. Tak for den tid vi har kendt jer og held og lykke fremover. D rykker Mie og Victor op i børnehaven. Vi siger tak for den dejlige tid vi har haft sammen, og glæder os over at vi stadig kan ses og forhåbentlig få en krammer i ny og næ. Her i august har vi leget meget på legepladsen i stedet for så mange g åture, da vores barnevogn har været i stykker, men nu har vi købt en ny, så vi igen kan komme på tur.

3 Her i september starter vi igen op med at synge med sangkufferten 3 dage om ugen. Vi vil også gå i kolonihaven hver mandag med en lille gruppe børn. Vi har også planlagt et bondegårdsbesøg d for de største børn, Mie, Victor, Tobias, Vanessa, Melik og Isaac. Ellers kan vi fortælle, at vi har en dejlig homogen gruppe i øjeblikket, de er fantastisk gode til at lege og har kun få konflikter og det er jo rigtig dejligt, at vi har så mange store selvghjulpne børn, som heller ikke bruger ble mere. D. 1.9 holder vi fødselsdag, for vuggestuen bliver 4 år. Hurra Hurra. Venlig hilsen Lise, Sanne, Mette og Lene Nyt fra Biksen - Håber alle har haft en god sommerferie! - Hver onsdag i september vil vi gå tur til vores kolonihave, for at holde den ved lige, den danske sommer har været ganske våd og dermed givet planter og ukrudt de ideelle vækst forhold... -I august har vi også været på et par ture over til haven, hvor børnene smagte på ærter, gulerødder, vindruer, æbler, blommer, tomater, nødder, og på den sidste tur fandt vi en edderkop, som var så stor at selv "lille" Kim fik sved på panden. Så spændende er det at komme i kolonihaven, altid noget at smage på og opdage. - Og apropos den våde danske sommer, så vil vi gerne opfordre jer til at checke børnene s kurve for skiftetøj, da vi tit er ude og lege, og hvis børnene bliver våde, så er det meget rart at der ligger tørt tøj til dem. Og da efteråret banker på, så kan det kun blive vådere!!!!.. - Mandage er stadigvæk afsat til ture ud af huset og vi regner også med at komme i gang med vores aktivitetsdage igen. Det er tirsdag og torsdag. - Vi har 2 fødselsdage i september, Alma og Caroline, begge bliver 5 år, stort tillykke til dem begge. Nyt fra Bestyrelsen Hilsen Hasret, Marianne og Kim Det er ikke kun vejret, der har regnet i denne sommer! Forskere har regnet på, hvor meget en god daginstitution betyder - også for børnene senere i uddannelsessystemet. Svendborg Kommune regner omvendt på, hvor meget mere de kan spare på børn og unge området, senest med fusioner af børnehaver til børnefarme med op til 150 børn.

4 Forældrebestyrelsen i Børnebiksen har også regnet ud, hvad der er bedst for Børnebiksens fremtid. Vi har nydt at følge de mange processer, hvor det engagerede personalet har skabt gode trygge oplevelser med fokus på børnenes udvikling - ligesom vi er glade for at se de konkrete forbedringer af rammerne: Hus renovationen, kolonihaven, den nye legeplads, det nye køkken... og vi regner med, at den nye forældrebetalte madordning også bliver en succes. Det grønne flag, der vejrer stolt i vinden på legepladsen, minder os hver dag også om anerkendelsen som den grønne institution. Børnebiksen har i den grad været i bevægelse de seneste år, og for at sikre fremdriften, trods de kommunale besparelser på børneområdet har forældrebestyrelsen besluttet, at vi fortsætter som selvejende institution, men uden for den kommunale driftsoverenskomst. Forældrebetalingen vil ikke stige, og der er fortsat fripladsordning m.v. men vi opnår faktisk en nødvendig større økonomisk frihed. Desuden får personalet med Susanne i spidsen lidt flere frihedsgrader til at kvalitetssikre og udvikle Børnebiksens vilkår og værdier fremover. Den svære del af øvelsen er, at vi fra 1. Januar 2012 ikke længere får børn fra pladsanvisningen, fordi vi betragtes som privat. Så vi skal ud og gøre mere opmærksom på Børnebiksens kvaliteter. Det regner vi med, at vi på alle måder bliver bedre til. Og her kan alle hjælpe til ved at fortælle andre forældre og kommende forældre om jeres erfaringer med at have børn i Børnebiksen! Det er dog ikke alting man kan regne ud på forhånd, for Børnebiksen er i bevægelse! Vi vil være bedre og vi kan blive bedre! I forældrebestyrelsen hører vi derfor gerne fra alle forældre om jeres ønsker og ideer m.v. der kan gøre Børnebiksen bedre. På bestyrelsens vegne, Jacob Madplan for september: 1. kalkungryde m. ris, salat og brød// grovboller m ost 5. madpakke hjemmefra//gnaverugbrød og frugt 6. fiskefilet m. bådkartofler, salat og brød//frugtgrød 7.Indisk karrykylling m. ris,grøntsagsblanding og brød//rugbrød m. banan 8.stegte ris m. kylling,grøntsager,gnavegrønt og brød//tomatsuppe 9.madpakke hjemmefra//hjemmebagt brød m. marmelade 12. madpakke hjemmefra//grød 13.kartoffelsuppe m. bacon, brød//rugbrød m makrel 14.tyrkiske kødboller m tzatziki, grøntsager, pasta//frugt og brød 15.pasta og kødsovs//pølsehorn 16.madpakke hjemmefra//tyrkisk pizza 19.madpakke hjemmefra//abemad 20.mousakka m mos, salat//grovboller 21.ovnbagt kylling m. pasta og grøntsager//frugtgrød 22.grøntsagstærter m salat og brød//gulerodssalat m rosiner 23.madpakke hjemmefra//frugt og brød

5 26.madpakke hjemmefra//koldskål 27.risengrød//youhurt 28.fiskefilet m. kartofler og persillesovs, grøntsager//grovboller 29.kyllingefrikadeller m. pastasalat/kartoffelsalat//frugt og brød 30.madpakke hjemmefra//kage Til alle frokostmåltider vil vi servere både kogte og rå grøntsager, samt brød. Ved sygdom kan der ske ændringer af rækkefølgen. Børnehold: Børnene skal jo også være med til at lave maden, så hver uge Er der et fast arbejdshold og en voksen tilknyttet: Fra d Sep:Sevval, Alfred,Freja, Knirke og Henning Fra d Sep: Fie, Annabell, Viktoria,Samuel, Benjamin og Marianne Fra d Sep: Børn fra vuggestuen og Mette Fra d sep: Oliver, Ida, Nicolai, Brandon, Asmus og Dorte Husk vores hjemmeside : og vores facebook side: Børnebiksen-Svendborg Selvejende integreret institution

Månedsblad fra Børnebiksen Juni 2011.

Månedsblad fra Børnebiksen Juni 2011. Månedsblad fra Børnebiksen Juni 2011. Nyt fra kontoret. Ifølge kalenderen, så er det sommer, men vi har ikke lige haft det bedste vejr, men nu skulle det da blive bedre. Derfor vover vi også at indbyde

Læs mere

bbb Børnebiksen, September 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749.

bbb Børnebiksen, September 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. bbb Børnebiksen, September 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. Nyt fra kontoret. Lørdag d. 25.august holdt vi vores første markedsdag. Her havde 12

Læs mere

Marts blad på mail. Nyt fra kontoret:

Marts blad på mail. Nyt fra kontoret: Marts blad på mail. Nyt fra kontoret: Først så vil jeg gerne beklage alle de problemer, der har været med at få jeres betaling for pladsen i Børnebiksen og for maden til at være helt rigtig. Dette skyldes

Læs mere

bbb Børnebiksen, April 2013.

bbb Børnebiksen, April 2013. bbb Børnebiksen, April 2013. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. Nyt fra kontoret. Håber I alle har nydt en dejlig påskeferie, med afslapning, påskeæg og

Læs mere

bbb Børnebiksen, Oktober 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749.

bbb Børnebiksen, Oktober 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. bbb Børnebiksen, Oktober 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. Nyt fra kontoret. Så kom efteråret med regn og blæst, men da børnene stadig gerne vil ud,

Læs mere

bbb Børnebiksen, April 2012. God påske Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749.

bbb Børnebiksen, April 2012. God påske Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. bbb Børnebiksen, April 2012. God påske Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. Nyt fra kontoret. Så blev det forår og solskin, det er rigtig dejligt. Men husk

Læs mere

bbb Børnebiksen, Januar Godt nytår! Ørbækvej 34, Svendborg, Bulen , Biksen , Banjen

bbb Børnebiksen, Januar Godt nytår! Ørbækvej 34, Svendborg, Bulen , Biksen , Banjen bbb Børnebiksen, Januar 2013. Godt nytår! Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. Nyt fra kontoret. Rigtig godt nytår til alle og velkommen tilbage efter en forhåbentlig

Læs mere

Månedsblad Børnebiksen maj 2011.

Månedsblad Børnebiksen maj 2011. Månedsblad Børnebiksen maj 2011. Nyt fra kontoret: Så er vi i gang med forsøgsordningen omkring madordningen. De næste 3 uger vil vi servere mad hver tirsdag, onsdag og torsdag til alle børnene hjemme

Læs mere

Jeg vil ønske jer alle en rigtig god sommer, forhåbentligt med masser af sol og dejlige oplevelser og vi ses igen efter ferien.

Jeg vil ønske jer alle en rigtig god sommer, forhåbentligt med masser af sol og dejlige oplevelser og vi ses igen efter ferien. bb bbb Børnebiksen, Juli 2013. GOD SOMMER. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. Nyt fra kontoret. Så er det sommer, selvom vejret ikke helt viser det. Men

Læs mere

bbb Børnebiksen, Marts 2010. Ørbækvej 34, Svendborg, 29481750 Bulen 29481800, Biksen 29481801, Banjen 29481802.

bbb Børnebiksen, Marts 2010. Ørbækvej 34, Svendborg, 29481750 Bulen 29481800, Biksen 29481801, Banjen 29481802. bbb Børnebiksen, Marts 2010. Ørbækvej 34, Svendborg, 29481750 Bulen 29481800, Biksen 29481801, Banjen 29481802. Nyt fra kontoret: Inden længe bliver det forår og vi kan endelig invitere jer alle over og

Læs mere

Månedsblad Børnebiksen februar 2011.

Månedsblad Børnebiksen februar 2011. Månedsblad Børnebiksen februar 2011. Nyt fra Kontoret. Det roder alle vegne i Børnebiksen, både ude og inde, håndværkerne knokler for at gøre vores hus rigtig dejligt. Personalet knokler også med malerarbejde

Læs mere

Nyt fra kontoret. Husk nu det varme tøj til dit barn, uanset om barnet skal i udegruppe el være hjemme. Det er koldt og vådt derude!!!

Nyt fra kontoret. Husk nu det varme tøj til dit barn, uanset om barnet skal i udegruppe el være hjemme. Det er koldt og vådt derude!!! bb bbb Børnebiksen, Oktober 2013. Vores nye skurvogn kommer kørende Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. Nyt fra kontoret Så ser det ud til, at vi kan få gang

Læs mere

bbb Børnebiksen, december 2015. Ørbækvej 34, Svendborg, kontor 42912080 Biksen 23927149, Banjen 23921749, udegruppe 93991535

bbb Børnebiksen, december 2015. Ørbækvej 34, Svendborg, kontor 42912080 Biksen 23927149, Banjen 23921749, udegruppe 93991535 bbb Børnebiksen, december 2015. Ørbækvej 34, Svendborg, kontor 42912080 Biksen 23927149, Banjen 23921749, udegruppe 93991535 Nyt fra kontoret: Så blev det december og årets sidste måned, som vil indeholde

Læs mere

bbb Børnebiksen, April 2014. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749.

bbb Børnebiksen, April 2014. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. bbb Børnebiksen, April 2014. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. Nyt fra kontoret. Så fik vi alle svarene fra jer om sommerferien og alle fridagene. De fleste

Læs mere

bbb Børnebiksen, December Ørbækvej 34, Svendborg, Bulen , Biksen , Banjen

bbb Børnebiksen, December Ørbækvej 34, Svendborg, Bulen , Biksen , Banjen bbb Børnebiksen, December 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. Nyt fra kontoret. Så nåede vi til årets sidste måned, nemlig december, som er fyldt med

Læs mere

Blad marts 2011. Nyt fra kontoret:

Blad marts 2011. Nyt fra kontoret: Blad marts 2011. Nyt fra kontoret: Vi roder alle vegne. Der står ting på alle ledige pladser, så håndværkerne kan komme til. De er i gang mange steder. Ude er de ikke færdige med taget endnu, inde mangler

Læs mere

bbb Børnebiksen, April 2015. God Påske Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Børnehaven 23927149, Banjen 23921749, udegruppe 93991535

bbb Børnebiksen, April 2015. God Påske Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Børnehaven 23927149, Banjen 23921749, udegruppe 93991535 bbb Børnebiksen, April 2015. God Påske Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Børnehaven 23927149, Banjen 23921749, udegruppe 93991535 Nyt fra Kontoret. Foran os venter en dejlig ferie med tid til hygge og afslapning

Læs mere

bbb Børnebiksen, januar Ørbækvej 34, Svendborg, kontor Biksen , Banjen , udegruppe

bbb Børnebiksen, januar Ørbækvej 34, Svendborg, kontor Biksen , Banjen , udegruppe bbb Børnebiksen, januar 2016. Ørbækvej 34, Svendborg, kontor 42912080 Biksen 23927149, Banjen 23921749, udegruppe 93991535 Nyt fra kontoret. Rigtig godt nytår til jer alle. Håber I har haft en dejlig ferie

Læs mere

bbb Børnebiksen, September 2014. Udegruppen leger i skoven Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749.

bbb Børnebiksen, September 2014. Udegruppen leger i skoven Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. bbb Børnebiksen, September 2014. Udegruppen leger i skoven Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. Nyt fra kontoret. Så er vi godt i gang alle vegne. I udegruppen

Læs mere

bbb Børnebiksen, Juni 2015. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Biksen 23927149, Banjen 23921749, udegruppe 93991535

bbb Børnebiksen, Juni 2015. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Biksen 23927149, Banjen 23921749, udegruppe 93991535 bbb Børnebiksen, Juni 2015. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Biksen 23927149, Banjen 23921749, udegruppe 93991535 Nyt fra Kontoret. Så blev det sommer, i hvert fald på kalenderen, lad os håbe solen snart

Læs mere

bbb Børnebiksen, Februar Ørbækvej 34, Svendborg, Bulen , Biksen , Banjen

bbb Børnebiksen, Februar Ørbækvej 34, Svendborg, Bulen , Biksen , Banjen bbb Børnebiksen, Februar 2014. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. Nyt fra kontoret. Så kom sneen. Børnene synes sne er dejlig. Man kan lege i den, med den,

Læs mere

Månedsblad på mail maj 2012

Månedsblad på mail maj 2012 Månedsblad på mail maj 2012 Nyt fra kontoret. Så blev det maj, og d. 12. maj holder vi Børnedyrskue. Her kan alle de børn, der har et kæledyr tage det med i Børnehave og vise det frem og alle øvrige børn

Læs mere

Nyhedsbrev Oktober / November 2014. Kære forældre

Nyhedsbrev Oktober / November 2014. Kære forældre Nyhedsbrev Oktober / November 2014 Kære forældre Vi vil alle gerne takke jer for den store fremmøde ved vores forældremøde. Det er dejligt at se så mange engagerede og deltagende forældre. Vi vil lige

Læs mere

Velkommen til. Børnehaven i D.I.I. Byleddet. Byleddet 22a, 8220 Brabrand. Telefon

Velkommen til. Børnehaven i D.I.I. Byleddet. Byleddet 22a, 8220 Brabrand. Telefon Velkommen til Børnehaven i D.I.I. Byleddet Byleddet 22a, 8220 Brabrand Telefon 87 13 83 28 Velkommen til børnehaven i Byleddet Med denne lille pjece vil vi gerne byde jeres barn og jer forældre velkommen

Læs mere

Velkommen i børnehaven

Velkommen i børnehaven Velkommen i børnehaven I Børnehuset Kogletræet Kære Vi byder dig og din familie velkommen i Børnehuset Kogletræet. Vi glæder os til at lære dig og din familie at kende. Du skal starte på De voksne på stuen

Læs mere

Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken.

Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken. Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken. Daginstitutionen Norddalsparken er en aldersintegreret institution med børn i alderen 0-6 år. Lederen er Bente Nielsen, Daglig

Læs mere

STENGÅRDSVEJ ESBJERG Ø TLF VUGGESTUEN TLF KONTORET TLF

STENGÅRDSVEJ ESBJERG Ø TLF VUGGESTUEN TLF KONTORET TLF OMRÅDE TJÆREBORG/ESBJERG Ø STENGÅRDSVEJ 150 6705 ESBJERG Ø TLF. 76 16 22 51 VUGGESTUEN TLF. 29 34 71 08 KONTORET TLF. 76 16 22 51 ÅBNINGSTIDER: MANDAG TIL OG MED TORSDAG FRA KL. 6.00 TIL 16.30 FREDAG FRA

Læs mere

Velkommen til vuggestuen i Solskin

Velkommen til vuggestuen i Solskin Velkommen til vuggestuen i Solskin En ny tid begynder for jeres barn og for jer. Der vil være mange indtryk med nye voksne, nye venner og forventninger børn og voksne imellem. Vuggestuen i Solskin hedder

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017.

Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017. Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017. Sure citroner. Hermed det sidste nye fra os i Regnbuen. I går fredag sagde vi farvel til 25 forventningsfulde børn, som bare er så KLAR til, at komme i SFO/skole. Vi vil gerne

Læs mere

Hilsen Susanne. Nyt fra Banjen

Hilsen Susanne. Nyt fra Banjen Børnebiksens Blad på mail juni 2012. Nyt fra kontoret. I denne tid er det ret besværligt, at komme til Børnebiksen på grund af al den opgravning på flisearealet. Det skyldes, at hele kloaksystemet skal

Læs mere

bbb Børnebiksen, Marts 2013. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749.

bbb Børnebiksen, Marts 2013. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. bbb Børnebiksen, Marts 2013. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. Nyt fra Kontoret: Så fik vi ansat to nye pædagoger, Sabine som skal være mest på Biksen og

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

bbb Børnebiksen, Februar God fastelavnsfest til alle Ørbækvej 34, Svendborg, Biksen , Banjen , udegruppe

bbb Børnebiksen, Februar God fastelavnsfest til alle Ørbækvej 34, Svendborg, Biksen , Banjen , udegruppe bbb Børnebiksen, Februar 2015. God fastelavnsfest til alle Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Biksen 23927149, Banjen 23921749, udegruppe 93991535 Nyt fra Kontoret. Bestyrelsen har lavet regler omkring medicingivning

Læs mere

SFO1 Pavillonen maj Tlf. nummer:

SFO1 Pavillonen maj Tlf. nummer: Stjernebrevet SFO1 Pavillonen maj 2013 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Så er det gode vejr og sommeren for alvor begyndt at tage over, og børnene nyder at kunne være udenfor på legepladsen, i skolehaven og på

Læs mere

Indholdsfortegnelse: 4. Aktiviteter: 5. Forældresamtaler: 6. Forældrebestyrelsen: 7. Kontakt:

Indholdsfortegnelse: 4. Aktiviteter: 5. Forældresamtaler: 6. Forældrebestyrelsen: 7. Kontakt: Indholdsfortegnelse: 1. Velkommen 2. Teams/ åbningstider / lukkedage samt ferie 3. Praktiske oplysninger 1. Aflevering/afhentning: 2. Mad: 3. Middagssøvn: 4. Tøj: 5. Legeplads: 6. Legetøj: 7. Fødselsdage:

Læs mere

Kost- og bevægelsespolitik. Børnehuset Nysgerrium

Kost- og bevægelsespolitik. Børnehuset Nysgerrium Kost- og bevægelsespolitik Børnehuset Nysgerrium Revideret december 2015 Indledning Denne kost og bevægelsespolitik er blevet til på baggrund af drøftelser i forældrebestyrelsen, Sundhedsstyrelsens anbefalinger

Læs mere

Turen er for alle, dvs forældre, børn, søskende og evt. bedsteforældre er også velkommen. Nyt fra kontoret.

Turen er for alle, dvs forældre, børn, søskende og evt. bedsteforældre er også velkommen. Nyt fra kontoret. Nyt fra kontoret. Så kom november måned og dermed forældremødet. Det blev holdt d. 2.11, vi startede med et spændende oplæg omkring kost af Kirsten Mikkelsen Ravnbøl. Se andet sted i bladet. Derefter var

Læs mere

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf tryk 1

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf tryk 1 Velkommen Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 1 Mail: Annette R. Jensen arjen@gribskov.dk (leder) Netti Bromose cnebr@gribskov.dk (daglig pædagogisk leder)

Læs mere

Kostpolitik for. Dalens Børnehuse. Ellekonedalen Viborg

Kostpolitik for. Dalens Børnehuse. Ellekonedalen Viborg Kostpolitik for Dalens Børnehuse Ellekonedalen 4-8 8800 Viborg Redigeret nobember 2017 1 Kostpolitik for Dalens Børnehuse I Dalens Børnehuse har vi en madordning som er obligatorisk for alle børn. Vi har

Læs mere

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Vesthuset. Hjemmeside: Adresse: Geels plads 44. Telefonnummer:

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Vesthuset. Hjemmeside:   Adresse: Geels plads 44. Telefonnummer: Børnehuset Fuglsang Velkommen til Vesthuset Hjemmeside: www.fuglsang.ltk.dk Adresse: Geels plads 44 Telefonnummer: 45 28 57 40 Mail: Leder Mette Zander: mekl@ltk.dk Åbningstider: Mandag til torsdag: 7:00-17:00

Læs mere

Månedsblad februar 2012.

Månedsblad februar 2012. Månedsblad februar 2012. Nyt fra kontoret. Så kom kulden og sneen, så husk nu det varme tøj til børnene. Husk også indesko og skiftetøj. Ved indgangen står nogle blå overtrækssutter, som I kan trække udenpå

Læs mere

Kostpolitik ved evt. madordning i Hornsyld Idrætsbørnehus

Kostpolitik ved evt. madordning i Hornsyld Idrætsbørnehus Kostpolitik ved evt. madordning i Hornsyld Idrætsbørnehus Forord I Hornsyld Idrætsbørnehus sætter vi fokus på sund kost. Derfor har vi fundet det relevant at udvikle en kostpolitik, idet vi anser barnets

Læs mere

Nyhedsbrev juni Fælles. Vuggestue

Nyhedsbrev juni Fælles. Vuggestue Nyhedsbrev juni 2016 Fælles Sommerfest torsdag 16. juni kl 18 for hele børnehuset og skolen. Børnene vil synge et par sange. Husk solcreme på fra morgenen. Vi giver først dit barn solcreme på til middag.

Læs mere

VELKOMMEN DAGMARASYLETS BØRNEHAVE. DAGMARSGADE RINGSTED Tlf

VELKOMMEN DAGMARASYLETS BØRNEHAVE. DAGMARSGADE RINGSTED Tlf VELKOMMEN I DAGMARASYLETS BØRNEHAVE DAGMARSGADE 6 4100 RINGSTED Tlf. 57627170 E-mail: ans@ringsted.dk Kære og dine forældre. Vi glæder os til at lære jer at kende. Vi vil gerne fortælle jer lidt om vores

Læs mere

Kære. huse man kan sidde og lege i, biller, mariehøns og mange andre spændende ting. Det er vores egen lille oase.

Kære. huse man kan sidde og lege i, biller, mariehøns og mange andre spændende ting. Det er vores egen lille oase. Kære Du skal snart starte i Børnehaven Bølgen, og du kan tro, vi glæder os til at møde dig og dine forældre. Inden du starter på, må du og din mor og far gerne komme på besøg. Det er en god ide, hvis din

Læs mere

Nyhedsbrev fra Balle Børnehus.

Nyhedsbrev fra Balle Børnehus. Maj 2014 Nyhedsbrev fra Balle Børnehus. Så er det vist kommet til den tid, hvor et nyhedsbrev er på sin plads. Der er flere ting, vi tænker, der vil være rart at få formidlet ud til jer forældre. Fælles

Læs mere

Velkommen til Magdalene Haven

Velkommen til Magdalene Haven Velkommen til Magdalene Haven Vi er glade for, at I har valgt Magdalene Haven og vi håber at I bliver glade for at have jeres barn her i vores hus. Magdalene Haven er en integreret institution bygget i

Læs mere

bbb Børnebiksen, Marts Ørbækvej 34, Svendborg, Biksen , Banjen , udegruppe

bbb Børnebiksen, Marts Ørbækvej 34, Svendborg, Biksen , Banjen , udegruppe bbb Børnebiksen, Marts 2015. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Biksen 23927149, Banjen 23921749, udegruppe 93991535 Nyt fra kontoret: Så blev det forår, i hvert fald på kalenderen, men husk at der stadig

Læs mere

Dagligdagen i Minihøj

Dagligdagen i Minihøj Dagligdagen i Minihøj Der er naturligvis ikke to dage, der er ens, men for alligevel at give jer et indtryk af en normal dags forløb, har vi beskrevet en sådan med ca. tidspunkter. 06.30 Institutionen

Læs mere

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser.

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 26/2018 Dette nyhedsbrev

Læs mere

Hvem er vi. En god start

Hvem er vi. En god start BØRNEHAVEN BAVNEHØJ Velkommen til Børnehaven Bavnehøj Herluf Trolles Gade 6 8200 Aarhus N. tlf.: 20354620 Pædagogisk Leder: Jane Iversen kontakt mail: jai@aarhus.dk Hvem er vi Vi er en børnehave med plads

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev August/september Dus Mellervang Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst

www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev August/september Dus Mellervang Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst Nyhedsbrev August/september Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes

Læs mere

Stjernebrevet. Oktober 2013 Fritten: 36 37 83 36 Kudu: 36 37 83 31 Gekko: 36 37 83 41

Stjernebrevet. Oktober 2013 Fritten: 36 37 83 36 Kudu: 36 37 83 31 Gekko: 36 37 83 41 Stjernebrevet Oktober 2013 Fritten: 36 37 83 36 Kudu: 36 37 83 31 Gekko: 36 37 83 41 Efteråret er så småt begyndt at trænge sig på og vi vil derfor for alvor begynde med inde-aktiviteterne. Dette betyder

Læs mere

Børnemadsvalget i Lejre Kommune. Udgives af: Center for Dagtilbud, Lejre Kommune

Børnemadsvalget i Lejre Kommune. Udgives af: Center for Dagtilbud, Lejre Kommune Børnemadsvalget i Lejre Kommune Udgives af: Center for Dagtilbud, Lejre Kommune Hvorfor skal jeg læse denne folder? Synes du at dit barn og de andre børn i børnehaven skal spise hjemmelavede madpakker

Læs mere

Bagside. 36.årg. Marts 2013 nr. 108. Foråret er endelig på vej

Bagside. 36.årg. Marts 2013 nr. 108. Foråret er endelig på vej Bagside. Foråret er endelig på vej 36.årg. Marts 2013 nr. 108 Det betyder skiftende vejr. og derfor er det en god idé at have regntøj og en varm trøje liggende hernede Billede: Zoo besøg i vinterferien.

Læs mere

Velkommen i Hesselager Børnehus. Informationsfolder til nye børn og forældre

Velkommen i Hesselager Børnehus. Informationsfolder til nye børn og forældre Velkommen i Hesselager Børnehus Informationsfolder til nye børn og forældre Hesselager Børnehus er et børnehus for børn fra 3-6 år. Vi er en del af Østerdalen, som er et kommunalt dagtilbud i Svendborg

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017.

Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017. Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017. Så er vi godt i gang med 2017 og hermed det sidste nye herfra Regnbuen. Vi er rigtige glade for vores nye institution/lokaler og vi er ved at komme på plads. Vi indretter

Læs mere

Velkommen i Vuggestuen Mælkevejen til dig og dine forældre. Vuggestuen Mælkevejen Vadgårdsvej 17 6830 Nr. Nebel Telefon: 51 72 87 90

Velkommen i Vuggestuen Mælkevejen til dig og dine forældre. Vuggestuen Mælkevejen Vadgårdsvej 17 6830 Nr. Nebel Telefon: 51 72 87 90 Velkommen i Vuggestuen Mælkevejen til dig og dine forældre Vuggestuen Mælkevejen Vadgårdsvej 17 6830 Nr. Nebel Telefon: 51 72 87 90 Hvem er vi: Vuggestuen startede op 1. august 2014, som en del af børnehaven

Læs mere

H.C.Ørstedsvej 4 7800 Skive Tlf. 99 15 71 17 Vuggestueafd. 99 15 71 10

H.C.Ørstedsvej 4 7800 Skive Tlf. 99 15 71 17 Vuggestueafd. 99 15 71 10 H.C.Ørstedsvej 4 7800 Skive Tlf. 99 15 71 17 Vuggestueafd. 99 15 71 10 Velkommen Vi vil med denne pjece byde nye børn og forældre velkommen til Paletten. Som personale er vi klar over, at I som forældre

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Vinterferien. Vi har naturligvis som altid- haft åbent i vinterferien. Børnetallet for Børnehuset har samlet været: Mandag: 20 Tirsdag: 22 Onsdag: 15 Torsdag: 17 Fredag: 17

Læs mere

Velkommen. Børnehuset Digterparken

Velkommen. Børnehuset Digterparken Velkommen til Børnehuset Digterparken Dr.Holst Vej 52, 8230 Åbyhøj Tlf: 87138205 www.digterparken.dagtilbud-aarhus.dk S. 1 S. 2 Kære forældre Vi er glade for at kunne byde jer velkommen til Børnehuset

Læs mere

Nyhedsbrev fra Grøftekanten 5 Vuggestuen tlf Sommerens nyhedsbrev

Nyhedsbrev fra Grøftekanten 5 Vuggestuen tlf Sommerens nyhedsbrev Nyhedsbrev fra Grøftekanten 5 Vuggestuen tlf. 48 17 15 58 Sommerens nyhedsbrev Juni, Juli og August Farvel Vi sagde farvel til Christian fra Bænkebideren i midten af maj måned. Christian er startet i nr.

Læs mere

Velkommen, Vannakam, Vælkomin, Merhaba, Ahlan wa. sahlan, Ayubowan, Hosgeldin, Bienvenue. til Børnehaven Rytterparken

Velkommen, Vannakam, Vælkomin, Merhaba, Ahlan wa. sahlan, Ayubowan, Hosgeldin, Bienvenue. til Børnehaven Rytterparken Velkommen, Vannakam, Vælkomin, Merhaba, Ahlan wa sahlan, Ayubowan, Hosgeldin, Bienvenue til Børnehaven Rytterparken 2 Indholdsfortegnelse Velkommen Side 4 Start i børnehaven Side 5 Generel information

Læs mere

Velkommen til Billum Børnehave. I børnehaven lægger vi vægt på: Hvem er vi?

Velkommen til Billum Børnehave. I børnehaven lægger vi vægt på: Hvem er vi? Velkommen til Billum Børnehave. Med denne pjece vil vi gerne sige velkommen til jer og jeres barn, samt give en kort introduktion til hverdagen i Børnehaven. I børnehaven lægger vi vægt på: At barnet accepteres,

Læs mere

Område Sundet: Solsikken Byder velkommen til og familie. Du skal starte på

Område Sundet: Solsikken Byder velkommen til og familie. Du skal starte på Område Sundet: Solsikken Byder velkommen til og familie. Du skal starte på 1 De voksne er fordelt således: Sol-stuen: Nina Susanne W. Måne-stuen: Lena Gitte Charlotte Rune Stjerne-stuen: Grethe Susanne

Læs mere

Velkommen til Valdes Børnehus - Vuggestue

Velkommen til Valdes Børnehus - Vuggestue Velkommen til Valdes Børnehus - Vuggestue Overgang fra hjem til vuggestue. Vuggestuen er ofte barnets første rigtige møde med nye og anderledes omgivelser, hvor det indgår i en sammenhæng med andre børn

Læs mere

Kostpolitik 2014-2016

Kostpolitik 2014-2016 Kostpolitik 2014-2016 Indholdet i denne pjece er drøftet og godkendt af forældrebestyrelsen i Daginstitutionen Kjellerup/Levring i maj 2014. Generelt Daginstitution Kjellerup/Levring ønsker at implementere

Læs mere

Furvej 7 7800 Skive 9915 3500

Furvej 7 7800 Skive 9915 3500 Daginstitution Resen Furvej 7 7800 Skive 9915 3500 Daginstitution Resen Kernehuset. Velkommen til Resen Daginstitution. Vi håber både du og dit barn bliver glade og trygge ved hverdagen i Børnehaven, og

Læs mere

Velkomstfolder 2017 BJERGSTED BAKKER

Velkomstfolder 2017 BJERGSTED BAKKER 2017 VESTERBJERGGÅRD BØRNEHUS BJERGSTED BAKKER Velkomsstfolder VELKOMMEN Velkommen til Vesterbjerggård Børnehus Vi er et børnehus normeret til 10 vuggestuebørn og 35 børnehavebørn (3-6 år) Børnene er fordelt

Læs mere

Når I går hjem på ferie, så tøm garderobepladsen, så vi kan få gjort godt rent. Blad juli på mail. Nyt fra kontoret.

Når I går hjem på ferie, så tøm garderobepladsen, så vi kan få gjort godt rent. Blad juli på mail. Nyt fra kontoret. Blad juli på mail. Nyt fra kontoret. Så er sommerferien lige om hjørnet, og alle børn og voksne skal have nogle uger, hvor de skal slappe af og hygge sig sammen. Det gælder også personalet, derfor er der

Læs mere

Nyhedsbrev fra Grøftekanten Grøftekanten 5 tlf Vuggestuen. Juni, juli og August

Nyhedsbrev fra Grøftekanten Grøftekanten 5 tlf Vuggestuen. Juni, juli og August Nyhedsbrev fra Grøftekanten Grøftekanten 5 tlf. 48 17 15 58 Vuggestuen Juni, juli og August Velkommen til Frederik, Alexander, Tristan, Asger og Isabell som alle er startet på Edderkoppen. Kasper, Tristan

Læs mere

kost politik Børnehuset Kaninbjerget

kost politik Børnehuset Kaninbjerget kost politik Børnehuset Kaninbjerget 1 2 kære forældre Børnehuset Kaninbjerget har en kostpolitik. Denne indebærer, at børnene skal have en sund og ernæringsrigtig mad, den tid der er i institutionen.

Læs mere

Velkommen i Hesselager Børnehus

Velkommen i Hesselager Børnehus Velkommen i Hesselager Børnehus Informationsfolder til nye børn og forældre Hesselager Børnehus er et børnehus for børn fra 3-6 år. Vi er en del af Østerdalen, som er et kommunalt dagtilbud i Svendborg

Læs mere

Velkommen til SFO Fryndesholm Skole

Velkommen til SFO Fryndesholm Skole Velkommen til SFO Fryndesholm Skole 1/10 Velkommen Hensigten med denne folder er at give en kortfattet orientering om skolefritidsordningen, dens dagligdag, traditioner og andre emner, som vi tror, er

Læs mere

BØRNEGÅRDEN RUNDHØJ TLF

BØRNEGÅRDEN RUNDHØJ TLF BØRNEGÅRDEN RUNDHØJ DEN INTEGREREDE INSTITUTION TLF. 87 13 81 54 07 Velkommen til Børnegården Dagligdagen i vuggestueafdelingen Glade børn. Glade voksne. God stemning. Børnegården Rundhøj er et selvejende,

Læs mere

Kære forældre. Et STORT velkommen til jer forældre og jeres barn skal lyde fra personalet i Digterhuset

Kære forældre. Et STORT velkommen til jer forældre og jeres barn skal lyde fra personalet i Digterhuset Kære forældre. Det handler om at være tryg, ja nu skulle man måske tro, at vi reklamerer for et forsikringsselskab, men det gør vi absolut ikke. Men ordlyden er god nok, for det handler jo netop om, at

Læs mere

Mad- og måltidspolitik

Mad- og måltidspolitik 1 Mad- og måltidspolitik 2 Denne folder er udarbejdet i et samarbejde mellem forældrebestyrelsen og personalet i foråret 2011. Ansvarlig leder: Søren Fynbo Daginstitution Højvang Tyrstedvej 2 8700 Horsens

Læs mere

Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf I

Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf I Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf. 3965 6510 I www.bornehuset-solstraalen.dk Indholdsfortegnelse: Velkommen. 1 Faktatjek. 1 Fødselsdage...

Læs mere

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Vi vil gerne byde dig og dine forældre velkommen Vores telefonnummer er 43 35 32 35 Vores hjemmeside er www.detgroenneomraade.htk.dk/afdelingerne I denne folder kan

Læs mere

Børnemadsvalget i Lejre Kommune. Udgives af: Center for Børn og Læring, Lejre Kommune

Børnemadsvalget i Lejre Kommune. Udgives af: Center for Børn og Læring, Lejre Kommune Børnemadsvalget i Lejre Kommune Udgives af: Center for Børn og Læring, Lejre Kommune Hvorfor skal jeg læse denne folder? Synes du at dit barn og de andre børn i børnehaven skal spise hjemmelavede madpakker

Læs mere

Forældrebestyrelsens Mad- og måltidspolitik, danner grundlag for Kolbøttens madordning.

Forældrebestyrelsens Mad- og måltidspolitik, danner grundlag for Kolbøttens madordning. Fakta oplysninger Børnehavens telefonnummer: Kontor 76 81 87 30, Køkken 76 81 87 31 Børnehavens åbningstid: Mandag torsdag: 6.15 16.45. Fredag: 6.15 16.00. I Vejle Kommune er der indført modulordning,

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2013. Børnehuset Ringen

Nyhedsbrev Juni 2013. Børnehuset Ringen Nyhedsbrev Juni 2013 Børnehuset Ringen Kære Forældre Så er vi ved at lande igen efter vores fyringsrunde og en omrokering. Men heldigvis er vi blevet tildelt de 2 tidligere omtalte ressourcepædagoger.

Læs mere

Velkommen til. Børnehuset Bakkegården. Børnehuset Bakkegården Risingsvej Odense C

Velkommen til. Børnehuset Bakkegården. Børnehuset Bakkegården Risingsvej Odense C Velkommen til Børnehuset Bakkegården Børnehuset Bakkegården Risingsvej 43 5000 Odense C 63 75 23 80 Kære du og dine forældre ønskes hjertelig velkommen til Børnehuset Bakkegården Du har fået plads i Børnehuset

Læs mere

Velkomstpjece til Fanø Børnehave

Velkomstpjece til Fanø Børnehave Velkomstpjece til Fanø Børnehave Kære børn og forældre! Velkommen til Fanø Børnehave. Hensigten med denne pjece er at give en kortfattet orientering om dagligdagen, traditioner og andre emner, som vi tror

Læs mere

Velkommen til Småfolket / Regnbuen

Velkommen til Småfolket / Regnbuen Velkommen til Småfolket / Regnbuen Regnbuens Børnehave 2 Småfolket / Regnbuen er én 0-6 års daginstitution fordelt på 2 matrikler og vi er en del af Faxe kommunes Dagtilbud Vest. Småfolket er bygget i

Læs mere

Velkommen til Gæstehuset Mariekjær. Frederik d.7 vej Kolding Tlf.nr: Børnehavens tlf.nr:

Velkommen til Gæstehuset Mariekjær. Frederik d.7 vej Kolding Tlf.nr: Børnehavens tlf.nr: Velkommen til Gæstehuset Mariekjær Frederik d.7 vej 33 6000 Kolding Tlf.nr: 40338173 Børnehavens tlf.nr: 40338326 Velkommen til Gæstehuset Mariekjær. Vi er i Gæstehuset tre voksne til at tage os af Jeres

Læs mere

I perioder har vi derforuden tilknyttet støttepædagoger, øvelsesstuderende og jobtræningspersoner.

I perioder har vi derforuden tilknyttet støttepædagoger, øvelsesstuderende og jobtræningspersoner. Praktiske oplysninger Åbningstider: Mandag torsdag: 6.25 17.00 Fredag: 6.25 16.50 I morgen- og eftermiddagstimerne vil børnehaven og småbørnsgruppen være samlet i institutionen. Organisering: Vi er organiseret

Læs mere

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31.

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31. Arrild Friskole & Børnehus Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund. Skolen@arrildfriskole.dk Tlf.: 74830103 Boernehuset@arrildfriskole.dk Tlf.: 30138403 Nyhedsbrev 26/2019 Dette bliver så skoleårets sidste

Læs mere

BØRNEHAVE OG VUGGESTUE.

BØRNEHAVE OG VUGGESTUE. Der er nu fælles nyhedsbrev fra børnehave og vuggestue. Dels lidt for alle, dels nyt fra henholdsvis børnehave og vuggestue. Så kan I forældre følge med i, hvad der sker i hele huset. BØRNEHAVE OG VUGGESTUE.

Læs mere

Velkommen til Egeknoppen

Velkommen til Egeknoppen På glædelig gensyn Velkommen til Egeknoppen Telefon nummer til Egeknoppen Hoved nummer 76162645 Vuggestuen 76162646 Børnehaven 76162647 Side 10 Velkommen til afdeling Egeknoppen. Med denne folder vil vi

Læs mere

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams:

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams: Nyt fra de forskellige teams: Juni 2013 Team 00. klasse: Om mandagen og torsdagen har børnene lavet førskole-opgaver, hvor deres kommende børnehaveklasselærere har deltaget. Mange af børnene har været

Læs mere

Åparkens Børnehave. Velkommen

Åparkens Børnehave. Velkommen Åparkens Børnehave Velkommen Åparkens børnehave er et levende sted, hvor børnenes leg, fantasi og kreativitet er i højsædet. Vi tilbyder børnene alsidige rammer og aktiviteter, som tilgodeser børnenes

Læs mere

Børnehaveafdelingen. Vores åbningstider: Mandag til torsdag kl. 6:30-17:00 Fredag kl. 6:30-16:00 Vi åbner i vuggestuen kl.

Børnehaveafdelingen. Vores åbningstider: Mandag til torsdag kl. 6:30-17:00 Fredag kl. 6:30-16:00 Vi åbner i vuggestuen kl. Vores åbningstider: Mandag til torsdag kl. 6:30-17:00 Fredag kl. 6:30-16:00 Vi åbner i vuggestuen kl. 6:30-8:00 Vores adresse: Kierulffsvej 2, 4200 Slagelse E-mail adresse: bhnord@slagelse.dk Børnehaveafdelingen:

Læs mere

KOSTPOLITIK I UGLEBO.

KOSTPOLITIK I UGLEBO. KOSTPOLITIK I UGLEBO. Baggrund for udarbejdelse af kostpolitik Det har længe været et fælles ønske fra bestyrelsen og personalegruppen at få revideret kostpolitikken. Derfor arrangerede vi(forældrebestyrelsen)

Læs mere

Der er på nuværende tidspunkt tilmeldt 153 børn i SFO, og de er fordelt på 4 stuer og klub med 2 faste voksne.

Der er på nuværende tidspunkt tilmeldt 153 børn i SFO, og de er fordelt på 4 stuer og klub med 2 faste voksne. 1 Kære Alle! Velkommen tilbage fra ferie og specielt velkommen til nye børn og forældre. Håber I alle har nydt sommeren. Vi er kommet godt i gang efter ferien og de nye børn har fået indblik i, hvordan

Læs mere

Velkomstfolder til nye børn

Velkomstfolder til nye børn Velkomstfolder til nye børn i Søndermarkens Børnehus - vuggestue Adresse: Søndermarkens Børnehus Teglværksvej 15, 7323 Give Tlf. 76 81 88 10 / sms nummer til DayCare 1276136 Hjemmeside adr.: www.sondermarken.vejle.dk

Læs mere

KONTAKT 12/13 nr. 1 S E P T E M B E R

KONTAKT 12/13 nr. 1 S E P T E M B E R KONTAKT 12/13 nr. 1 S E P T E M B E R Indhold: Aktuelt i september Siden sidst 5.årgang til koncert Legepatruljekursus Cow parade. Fritternyt En dag med sundheds.. 7.klasserne fremlægger.. s.2 s.2 s.3

Læs mere

En god start. Velkommen. til jer og jeres barn. Lyngens Børnehuse - Houlkær HOBBITTEN

En god start. Velkommen. til jer og jeres barn. Lyngens Børnehuse - Houlkær HOBBITTEN En god start Velkommen til jer og jeres barn Lyngens Børnehuse - Houlkær HOBBITTEN Kære nye forældre 1 Velkommen til Lyngens Børnehuse Houlkær. Det er en ny og spændende udfordring at starte et nyt sted

Læs mere

Nyhedsbrev November /December 2014. Kære forældre

Nyhedsbrev November /December 2014. Kære forældre Nyhedsbrev November /December 2014 Kære forældre Vi vil alle gerne takke jer for det store fremmøde ved vores forældremøde. Det er dejligt at se så mange engagerede og deltagende forældre, især da vi skulle

Læs mere