Referat af bestyrelsesmøde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af bestyrelsesmøde"

Transkript

1 Referat af bestyrelsesmøde Mødedag...: Torsdag den 11. oktober 2007 Mødetidspunkt.: Kl Mødested.. : Ågade 97, 1., 8370 Hadsten Indkaldt af: Jens Peter Jensen (JPJ) Ordstyrer: Jens Peter Jensen (JPJ) Mødetype: Bestyrelsesmøde (B-møde) Referent: Carsten Hauge Indkaldte: Jens Peter Jensen (JPJ) Michael Andersen (MA) Jens Nielsen (JN) Inge Petersen (IP) Henning Dam (HD) Jens Hviid (JH) Lars Gregersen (LG) Carsten Hauge (CH) Martinus Nygaard (MN) Tina Krarup (TK) Poul Thomadsen (PT) Preben Haubro (PH) Vibeke T. Olesen fra Midtdjurs Skytteforening deltager som observatør i forb. m. lederuddannelse Fraværende: Inge Petersen (P) Tina Krarup (TK) Poul Thomadsen (PT) Preben Haubro (PH) Dagsorden: Referat: 01. Godkendelse af dagsorden/tilføjelser. JPJ starter mødet med at præsentere Vibeke T Olesen som deltager i dagens bestyrelsesmøde som et led i hendes lederuddannelse. Vibeke fortæller kort om hendes oplevelser på uddannelsen ind til videre og opsummere det videre forløb af uddannelsen. Der er ikke nogen tilføjelser til dagsordnen. 02. Møde med Erik B. Laursen og Kari Lindholm efter deres anmodning grundet JPJs brev til medlemmer af PR/Informationsudvalget om samarbejdsproblemer i udvalget. Kari og Erik havde forespurgt om de måtte deltage på dagens bestyrelsesmøde for at fremlægge deres version af problematikkerne i PR udvalget for bestyrelsen, dette har bestyrelsen naturligvis sagt god for. Det kunne dog konstateres at de ikke mødte op eller meldte afbud. Bestyrelsen er indstillet på at give dem mulighed for at fremlægge deres version ved en senere lejlighed. Der skal sendes regninger ud til de foreninger der har modtaget amtsbladet pr. post i Til dette er det nødvendigt at få den adresseliste som der er blevet sendt ud fra, JPJ kontakter Kari Lindholm for at få denne tilsendt.

2 Det sidste nye nummer af amtsbladet er udsendt, JPJ har haft kontakt til Morten som ejer samsøposten og aftalt at han fortsætter resten af 2007 som der oprindeligt var aftalt. JPJ er af den opfattelse at det vil være tilrådeligt at fortsætte med at benytte samsøposten til at trykke bladet, da det har vist sig at være en god pris vi får det til, samt er Morten villig til at strække sig langt for at beholde ordren. MA forespørger på reklamer i bladet, om der foreligger nogen kontrakter med de enkelte annoncører, JH oplyser at Danske Bank vil trække sig som annoncør i bladet. det bliver PR udvalgets opgave at kortlægge hvilke reklamer der skal køre videre i 2008 og om der foreligger nogle kontrakter. 03. Godkendelse af referat fra B-møde den 23. august Godkendelse af næste mødedato den 29. november 2007 kl i Hadsten og dato for B-møde/r inden årsmødet i marts PH ligger inde med det referat der allerede er blevet underskrevet af de bestyrelsesmedlemmer der har meldt afbud, men da han også har meldt afbud er det ikke muligt for bestyrelsen at godkende referatet. Bestyrelsen godkender næste møde til d. 29. november 2007 kl JPJ oplyser at budgetter for 2008 fra de enkelte udvalg skal ligge klar til næste bestyrelsesmøde. Bestyrelsen beslutter at afholde møde d. 7. februar 2008 for at gøre klar til årsmødet. JPJ oplyser at DDS afholder årsmøde d februar 2008 i Vingsted, bestyrelsen vedtager at alle bestyrelsesmedlemmer, med partner, skal have tilbud om at deltage i årsmødet, da dette har været praksis før i tiden i både Randers og Århus. 05. Dato og sted for årsmødet i DDS Østjylland, der skal afholdes inden Godkendelse af låne/tilskudsansøgninger: - Godkendelse af andre ansøgninger: DDS Østjyllands årsmøde bliver d. 9. marts Mødet starter kl med kaffe, til middag serveres der buffet, i stil med forrige årsmøde. JPJ foreslår at bruge ELRO arena (Randershallen) i stedet for sløjfen, da det er billigere og at forholdene er lige så gode. Bestyrelsen vedtager at prøve ELRO arena, så frem den er ledig. JPJ er ikke bekendt med nogen ansøgninger.

3 07. Orientering om principper samt beløbsstørrelse ved overførsel af midler fra DDS Østjylland til Støtteforeningen for de 2 skydebaneforeninger v/ JPJ, PH, MN og HD. JPJ orientere kort om hvad beløbsstørrelsen blev og hvordan alle parter blev enige om at udregne det. Beløbsstørrelsen som overføres til støtteforeningen bliver ca. 2,4 million inkl. afkast. Beløbet bliver snarrest overført og alle parter er blevet enige om udregningen af beløbet. 08. Orientering fra forretningsudvalget: JPJ: - 1. bestyrelsesmøde i Støtteforeningen til de 2 skydebaneforeninger på Vestereng Møde med vores advokat Kim Hvam i sagen vedr. den tidligere forretningsfører i ÅAS. - Extraordinært bestyrelsesmøde i DDS Østjylland i Skibby. - DGI årsmøde og repræsentation fra DDS Østjylland. MA + PH: - Status vedr. beklædning til bestyrelsesog udvalgsmedlemmer i DDS Østjylland. - Møde med DGI Østjylland om fremtidig samarbejdsaftale til afløsning for tidligere assorcieringsaftale. JN + IP: - Pokaler og proportioner for disse ved DDS Østjyllands årsmøde. - Orientering om aktivitetspokaler. - Pokalbog og a jourføring af denne HD: JPJ er blevet valgt som formand af den nye støtteforening, dog på den betingelse at formandsposten fremover vil gå på skift mellem de 2 formænd for skydebaneforeningerne. Vedr. den tidligere forretningsfører-sagen, er der indkaldt til retsmøde d. 20. februar 2008, restmødet bliver i byretten, men med 3 dommere som man kan efter de nye regler. Der ligger P.T. ingen domsafsigelser på det område af ligestillingsloven, derfor er sagen en principsag for vedkommendes fagforening og de vil muligvis køre sagen hele vejen gennem restsystemet, DDS Østjylland er, i samråd med advokat Kim Hvam, blevet enige om at tilbyde et forlig på kr. Det ekstraordinære bestyrelsesmøde forløb godt, dog kunne Erik og Kari ikke deltage i mødet, det var derved at de fik mulighed for at deltage i dette bestyrelsesmøde. Samsø posten er interesserede i at fortsætte med at trykke amtsbladet i JH mener at beslutningen om hvor bladet trykket ligger ved PR udvalget, da det er dem der har mandat til at vælge hvor de vil have trykt bladet. Der var ingen repræsentanter fra DDS Østjylland ved DGI årsmødet, dette har DDS udtrykt deres utilfredshed med. JPJ har forklaret DDS at det skyldes at vi i amtet har rigeligt at se til selv med sammenlægningen og derfor ikke har kunnet stille med nogen. LG foreslår at vi skal deltage med mindst en repræsentant til næste år, da vi ønsker et større samarbejde med DGI. Vedr. beklædning er der udsendt kasketter til alle skytter der har deltaget på amtsholdt, dem til seniorskytterne kom dog for sent ud, dette er lidt beklageligt. Beklædning til bestyrelsen og udvalgene bliver 1 stk. fleece jakke, 1 stk. polo shirt og 1 stk. T- shirt.

4 Der bliver kun logo på fronten, samt navn, der er fravalgt at påskrive udvalg, da dette jo kan ændre sig fra år til år. Størrelser er blevet sendt tilbage til PH så ordner han bestillingen snarrest, hvis det ikke allerede er gjort. Der er afholdt et møde med DGI vedr. en fremtidig samarbejdsaftale, oplægget bliver: Der udveksles referater af bestyrelsesmøder mellem DGI- og DDS Østjylland. Begge organisationer får ret til en repræsentant ved hinandens årsmøder. Instruktør løn og kørsel bliver betalt hvis vi ønsker at gøre brug af DGI s uddannede instruktører. Vi kan gøre brug af hinandens erfaringer med foreningsseminarer, da DGI har brugt dette koncept i mange år. Tilmed har DGI stor indflydelse i kommunen, da de flere gange har trådt til for at hjælpe med den idrætspolitiske lilje i det gamle Randers kommune og ved sammenlægningen. MA foreslår at gøre brug af DGI s foreningskonsulenter til Rosenholm skytteforening, da de har forespurgt på et møde med amtet for at få mere aktivitet i foreningen. LG oplyser at han har en aftale med Assentoft skytteforening om at komme ud og få styr på deres våbenregistrering. Det er bestyrelsens hensigt at komme rundt til de foreninger der ikke er ret aktive. JN og IP har kortlagt hvilke ikke aktivitets pokaler der vil kører videre i DDS Østjylland, følgende pokaler vil blive uddelt til årsmødet: Sølvpokalen fra RAS kører videre, denne pokal kan alle indstille til. Lederpokalen fra ÅAS kører videre, denne uddeles til en leder i en forening. Ny Ungdomspokal, denne pokal uddeles til en der har lavet et godt arbejde med unge skytter. Ny Formandspokal, denne pokal uddeles af formanden for DDS Ø til hvem han ønsker. Der er en pokal mere på vej, en foreningspokal som uddeles til en forening som har vist fremgang. Riffel og Pistol har max 5 pokaler hver som uddeles til årsmødet, hvert udvalgt skal kortlægge hvilke pokaler de ønsker. De øvrige 4 aktivitetsudvalg kan også fremkomme med ønsker om pokaler til uddeling på årsmødet

5 Fremefter skal pokalbogen ajourføres fra år til år, med hvem der har modtaget pokalerne, dette gøres af forretningsføren. 09. Orienteringer fra forretningsfører PH: - Overførsel af økonomiske midler fra DDS Østjylland til Støtteforeningen for skydebaneforeningerne Vestereng og Århus den Driftsregnskab. - Regnskab for 2007 i forhold til budget. - Likviditet. - Budget for Budget for aktivitetsudvalg for 2008, og hvad er der økonomi til at betale af indskud m.m. - Budgetansvarlighed. - Tidsfrister for bestilling af medaljer, gavekort m.m. - Bortkommen projektor. JPJ omdeler kontoraftalen mellem DGI- og DDS Østjylland, aftalen har ikke kunnet opfyldes helt, da det fysisk ikke var muligt at få telefon og internet igennem DGI s net. Regnskaber er blevet gjort op, DGI har givet os en meget large ordning, de regningen er noget mindre end hvad var forventet. Bestyrelsen godkender afregningen til DGI Østjylland. JPJ orientere kort om likviditeten til næste år. Budgetterne skal skæres lidt ned, da vi kan risikere at skulle betale i Birgittesagen. Vi er dog nød til at se tiden an og se hvordan sagen falder ud. Fremover vil bestyrelsen ikke bruge så lang tid på regnskab, derfor vil HD snakke sammen med PH og blive enige om hvad der skal med på bestyrelsesmøderne og hvad der bare skal kører under forretningsføreren. Den bortkomne projektor er stadig ikke dukket op, der er P.T. ingen der ved hvor den er. JPJ vil forespørge DGI Østjylland om der skulle være en af dem der har lånt den. 10. Geværudvalg: udvalget 15 m sæson. c: Manglende amtshold til DM og fremtidig udtagelse af disse og manglende individuel deltagelse ved DM samt evaluering af udesæsonen. d: Skoleskydning. e: Tildeling af Hevring skydeterræn i Alle finaler er blevet afviklet, der har været lidt problemer med afviklingen af 50 meter finalen, den blev dog afviklet tilfredsstillende med stor hjælp fra folkene fra Randers skyttekreds. Der manglede et amtshold til DM, pga. amtssammenlægningerne koster det ikke amtet noget i år, men JPJ understreger at det ikke må ske igen, da det vil koste amtet for mange penge i tilskud. Aktiviteterne til den kommende indendørs sæson er på plads. Der var ingen tilmeldinger til mødet om skoleskydning, de foreninger der har haft skoleskydning før, kører det selv igen i år. Vi har fået tildelt 2 datoer i hevring til terrænskydning, terrænudvalget har planlagt skydninger de 2 datoer.

6 11. Pistoludvalg: udvalget 15 m sæson. c: DM deltagelse og evaluering af udesæson. d: Debatmøde den i Dalgas om pistolskydning for unge. e: Tildeling af Hevring skydeterræn i Der er blevet afholdt amtsmesterskab i pistolterræn, LG orientere om selve afholdelsen af terrænskydningen, der er skrevet en artikel i Randers amtsavis om amtsmesterskabet. De kommende aktiviteter er på plads til indendørs sæsonen. Der var stor tilslutning til årets amtsmesterskaber udendørs. Skytter fra DDS Østjylland har vundet rigtig mange medaljer ved årets DMer, der står folk fra pistolklubberne øverst på skamlerne mange steder. MA kommenterer at succeskriteriet for amtets amtsmesterskaber er blevet opfyldt, da amtets ønske var at hæve betydningen af det at blive amtsmester. Det må siges at være lykkedes med den store tilslutning der har været til amtsmesterskabernes finaler. LG ønsker at lave en børneweekend og en voksenweekend med ekstra træning til skytter. De tildelte datoer i hevring er blevet udfyldt af stævner, LG ønsker dog at få en ekstra dag i terrænet der oppe hvor der kan laves træning i terrænskydning. 12. Ungdomsudvalg: udvalget. c: Projekt UNG d: 13. Uddannelsesudvalg: udvalget. c: Orientering fra møde den 5. september 07 i uddannelsesregion Midt i Dalgas. d: e: Udvalget har planlagt en unge weekend i skytternes hus d. 16. til 18. november 2007 Datoer for projekt ung samlinger er planlagt, de er sendt ud til foreningerne og lagt på hjemmesiden. Der er planlagt 2 stk. træner 1 kurser, et på pistol og et på riffel og der ser ud til at der er rigeligt med tilmeldinger til at gennemfører kurserne. Uddannelsesudvalget vil prøve at få gang i de gamle amtsinstruktører igen. Der vil blive planlagt et aftenkursus i økonomi for foreningsledere, hvor Poul Thomadsen vil fortælle om erfaringer med økonomistyring i foreninger. Udvalget var til orienteringsmøde i Dalgas, 4 ud af de 11 personer der var mødt op var fra DDS Østjylland. Mødet gik blandt andet ud på om ressource personerne skal fortsætte. Der er nogle kurser der ligger ud over amtets kapacitet så som mental træning og coatching.

7 Amtet vil dog forsøge at stå for disse kurser med hjælp fra Vingsted. 14. PR/Informationsudvalg: udvalget. c: Status for amtsblad for DDS Østjylland. d: Koordinering med øvrige udvalg bladstof, hjemmeside m.m. e: Orientering fra DDS aktivitetsmøde i Vingsted. f: Udvalgets evt. deltagelse i fællesmøderne for DGI og DDS i landsstævneforum for L2009. TK og Gerda deltog i PR udvalgsmøde i Vingsted, JPJ orientere om mødet, PR udvalget fik nogle gode fif om opsætning af bladet samt kontakt til DDS, så de har mulighed for at få billeder fra div. DDS stævner. 15. IT-udvalg: b: Orientering om hjemmesiden og arbejdet med denne. c: Status for KAP, SP m.m. 16. DDS Østjyllands formandsmøde/foreningsmøde den 11. november 2007 i ELRO arena i Randers (Randershallen) m.h.t. udvalgenes rolle. Specielt bestyrelsens holdning til amtsbladet Kuglefangets fremtid. Afbud fra PT, ingen orientering. MA foreslår at lave gruppearbejde på en halv time, vedr. kuglefanget og vision og mission. MA uddeler et oplæg til spørgsmål og opfordrer alle i bestyrelsen til at komme med flere spørgsmål hvis de har nogen. LG oplyser at det vil kunne give en masse brok og det vil tage lang tid. Tanken med gruppearbejdet er at de skal vælge en til at fremlægge deres tanker, og der får de kun 2 minutter til, der vil derfor ikke være mulighed for debat, det skulle derfor ikke tage meget længere. JPJ oplyser at alle udvalgspersoner bør komme hvis de kan, udover udvalgspersoner må hver forening stille med 2 personer. 17. Hvordan går det i DDS Østjylland og hvorledes fungerer vores udvalg? MA foreslår at sende spørgeskemaer ud til alle udvalgsmedlemmer for at finde ud af om udvalgene fungere, så vi ikke risikere det samme med andre udvalg, som skete med PR udvalget. Det vil være som en tilfredshedsundersøgelse. MA opfordre udvalgene til at komme med flere spørgsmål de mener skal med. LG forklare problematikken med at udvalgspersonerne vil kunne besvare spørgsmålene anonymt. JH er enig med LG i at det vil give flere problematikker.

8 LG og JH mener at udvalgsformændene skal stå for omdelingen og indsamlinger af besvarelser. MA revurderer og laver et nyt oplæg til et evt. spørgeskema. 18. Eventuelt. JPJ orientere om stillingen som forretningsfører, PH har sammen med sit afbud til dagens bestyrelsesmøde også meddelt at han ønsker at fratræde sin stilling snarrest og senest ved årsskiftet. Der skal derfor findes en ny forretningsfører til den 1/ Bestyrelsen er enig om, at der skal opslås en fuldtidsstilling. Der skal findes en person som er villig til at tage timer udover de normale arbejdstimer, da der vil være nogle sene møder samt weekendarbejde ved kurser og årsmøder. Samtidig er det vigtigt at finde en person som kan være ansat i mange år frem. JPJ har foreløbigt modtaget 2 uopfordrede ansøgninger. Bestyrelsen beslutter at det er FU der har størst kompetence til at ansætte en ny forretningsfører, derfor vil den endelige beslutning ligge ved FU. Der skal kortlægges hvad der lægges mest vægt på ved en ny forretningsfører, er der kendskab til økonomi eller kendskab til DDS organisationen. Der skal laves et stillingsopslag hurtigst muligt, da stillingen mindst skal være opslået i 14 dage. FU bestræber sig på at have nogle kandidater som de vil anbefale klar til næste B-møde. Bestyrelsen foreslår at slå stillingen op på Jobnet, i jyllandsposten, i Randers amtsavis, i amtsbladet og på hjemmesiden. Evt. kan man opslå stillingen på DGI s hjemmeside.

9 Referat fra bestyrelsesmødet godkendes: Jens Peter Jensen Michael Andersen Jens Nielsen Inge Petersen Henning Dam Jens Hviid Lars Gregersen Carsten Hauge Martinus Nygaard Tina Krarup Poul Thomadsen

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Mødedag...: Torsdag den 23. august 2007 Mødetidspunkt.: Kl. 19.00 Mødested.. : Ågade 97, 1., 8370 Hadsten Indkaldt af: Jens Peter Jensen (JPJ) Ordstyrer: Jens Peter Jensen (JPJ)

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Mødedag...: Torsdag den 29. november 2007 Mødetidspunkt.: Kl. 18.30 Mødested.. : Ågade 97, 1., 8370 Hadsten Indkaldt af: Jens Peter Jensen (JPJ) Ordstyrer: Jens Peter Jensen

Læs mere

Dagsorden bestyrelsesmøde

Dagsorden bestyrelsesmøde Dagsorden bestyrelsesmøde Mødedag...: Tirsdag den 17. april 2007 Mødetidspunkt.: Kl. 19.00 Mødested.. : Ågade 97, 1., 8370 Hadsten Indkaldt af: Jens Peter Jensen (JPJ) Ordstyrer: Jens Peter Jensen (JPJ)

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde Mødedag...: Torsdag den 22. marts 2007 Mødetidspunkt.: Kl. 19.00 Mødested.. : Ågade 97, 1., 8370 Hadsten Indkaldt af: Jens Peter Jensen (JPJ) Ordstyrer: Jens Peter Jensen (JPJ)

Læs mere

Mødedag Mødetidsp. marts 2011. kl. 18:30 Mødessted. punkt: af punkt 19. Jubilæumsstævne. Godkendt og underskrevet. Fastholdes. JPJ: FU-møde (JPJ)

Mødedag Mødetidsp. marts 2011. kl. 18:30 Mødessted. punkt: af punkt 19. Jubilæumsstævne. Godkendt og underskrevet. Fastholdes. JPJ: FU-møde (JPJ) Dagsorden til bestyrelsesmødee Mødedag...: Tirsdag den 22. marts 2011 Mødetidsp punkt: kl. 18:30 Mødessted d : Ågade 97, 1., 83700 Hadsten Indkaldt af: Jens Peter Jensen (JPJ) Ordstyrer: Jens Peter Jensen

Læs mere

Referat til FU-møde. Mødedag...: 4. november 2010 Mødetidspunkt: Kl. 18:30 Mødessted : Ågade 97, 1., 8370 Hadsten

Referat til FU-møde. Mødedag...: 4. november 2010 Mødetidspunkt: Kl. 18:30 Mødessted : Ågade 97, 1., 8370 Hadsten Referat til FU-møde Mødedag...: 4. november 2010 Mødetidspunkt: Kl. 18:30 Mødessted : Ågade 97, 1., 8370 Hadsten Indkaldt af: Jens Peter Jensen (JPJ) Ordstyrer: Jens Peter Jensen (JPJ) Mødetype: Forretningsudvalg

Læs mere

: Kl. 1830. Jens Peter Jensen (JPJ) referent. 170810. Fastholdes. Torsdag JPJ: Den. udsendelse af. sparsomt med. offentliggøres og uden at. for 2011.

: Kl. 1830. Jens Peter Jensen (JPJ) referent. 170810. Fastholdes. Torsdag JPJ: Den. udsendelse af. sparsomt med. offentliggøres og uden at. for 2011. Referat FU-møde Mødedag...: Torsdag den 16. september 20100 Mødetidspunkt. : Kl. 1830 Mødested.. : Ågade 97, 1., 8370 Hadsten Indkaldt af: Jens Peter Jensen (JPJ) Ordstyrer: Jens Peter Jensen (JPJ) Mødetype:

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmøde

Dagsorden til bestyrelsesmøde Dagsorden til bestyrelsesmøde Mødedag...: 18. marts 2010 Mødetidspunkt.: Kl. 18.30 Mødested.. : Ågade 97, 1., 8370 Hadsten Indkaldt af: Jens Peter Jensen (JPJ) Ordstyrer: Jens Peter Jensen (JPJ) Mødetype:

Læs mere

Referat fra FU-møde. 03. Næste mødedato: Torsdag d. 22. marts kl. 18:30

Referat fra FU-møde. 03. Næste mødedato: Torsdag d. 22. marts kl. 18:30 Referat fra FU-møde Mødedag...: 23. februar 2012 Mødetidspunkt: Kl. 18:30 Mødessted : Ågade 97, 1., 8370 Hadsten Indkaldt af: Henning Dam (HD) Ordstyrer: Carl Aage Sørensen Mødetype: Forretningsudvalg

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde Mødedag...: Torsdag den 5. sep. Mødetidspunkt: kl. 18:30 Mødessted : Mødelokalet i Hadsten Indkaldt af: FU Ordstyrer: Carl Aage Sørensen (CAS) Mødetype: Bestyrelsesmøde (B-møde)

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde Mødedag...: 14. oktober 2010 Mødetidspunkt: kl. 18:30 Mødessted : Ågade 97, 1., 8370 Hadsten Indkaldt af: Jens Peter Jensen (JPJ) Ordstyrer: Jens Peter Jensen (JPJ) Mødetype:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde Mødedag...: 03. december 2009 Mødetidspunkt.: Kl. 1800 Mødested.. : Ågade 97, 1., 8370 Hadsten Indkaldt af: Jens Peter Jensen (JPJ) Ordstyrer: Jens Peter Jensen (JPJ) Mødetype:

Læs mere

Til Landsdelsforeningerne. Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget. Dato: 7. november 2010 kl. 10:30 Sted: Tapeten Magleparken 5 2750 Ballerup

Til Landsdelsforeningerne. Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget. Dato: 7. november 2010 kl. 10:30 Sted: Tapeten Magleparken 5 2750 Ballerup Til Landsdelsforeningerne Ø-Udvalget for skydning Frank Larsen Klintevej 217 4780 Stege Telefonnr.: 55 81 30 33 Mobilnr.: 20 22 58 33 e-mail: fhhl20@mail.tele.dk Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub 23/11 2011 kl. 18:00 Velkommen Fremmødte: John Hansen (JH), Buller Friis (BF), Jens Engsgaard (JE) Jens Pedersen (JP) Afbud: Tom

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Onsdag den 12. august 17.30 22.00 STED: Idrættens Hus Brøndby DELTAGERE: AFBUD: Hugo Andresen (HA) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Anders Sode (AS) Peter Hansen,

Læs mere

Dagsorden Riffel sektions Møde

Dagsorden Riffel sektions Møde Dagsorden Riffel sektions Møde TID: Onsdag den 7. oktober 2015 17.30 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Anders

Læs mere

Indkaldelse til Årsmøde

Indkaldelse til Årsmøde DDS Østjylland indkalder til Årsmøde Indkaldelse til Årsmøde Søndag den 14. april 2013 kl. 11.00 i Spektrum Odder Parkvej 5, 8300 Odder Tilmelding Tidsplan Dagsorden Tilmeldingsskema Stemmevægt Indstilling

Læs mere

Dagsorden Referat Ansv. 1. Godkendelse af dagsorden. i Roskilde.

Dagsorden Referat Ansv. 1. Godkendelse af dagsorden. i Roskilde. Referart Skytteudvalgsmødet den 3/12 2014 Deltagere: Frank Lyngsø, Kjeld Karbæk, René Mortensen, Oscar Sjøgren, Robert Larsen, Johnny Jensen og Sigurd Jensen (referent) Fra kontoret deltog Mikael Green

Læs mere

Referat Riffelsektionsmøde

Referat Riffelsektionsmøde Referat Riffelsektionsmøde TID: Fredag den 18. november 2016-17.00 22.00 STED: Comwell Korsør - Ørnumvej 6, 4220 Korsør DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Mikael Green (MG) Anders Sode (AS) Lars

Læs mere

Dagsorden Referat Ansv. Robert bød velkommen.

Dagsorden Referat Ansv. Robert bød velkommen. Referat Skytteudvalgsmøde Onsdag den 7. januar kl. 17:00 Vi starter med en bid brød Sted: DGI kontoret, Nyvang 25, 4300 Holbæk Deltagere: Robert, Oscar,, Johnny, Frank, René og Sigurd Afbud: Ingen Dagsorden

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 13. august 2018

BESTYRELSESMØDE 13. august 2018 1 BESTYRELSESMØDE 13. august 2018 TILSTEDE: Anders M., Morten, Sandra, Kalle, Tina, Flemming, Bo Røse, Tine AFBUD Isa, Anders K., Bo Rasmussen Referent Tine 1. Godkendelse af referat Godkendt fra sidste

Læs mere

Dagsorden Riffelsektions møde

Dagsorden Riffelsektions møde Dagsorden Riffelsektions møde TID: Onsdag den 8. april 18.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH), Hugo Andresen(HA), Mikael Green(MG).

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 23. oktober 2014 kl. 18.00 STED: Comwell Korsør Ørnumvej 6 4220 Korsør DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: 16. August 2016-17.00 til 22.00 STED: Comwell Korsør - Ørnumvej 6, 4220 Korsør DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Anders Sode (AS) Afbud:

Læs mere

Vedtægter for DDS Østjylland. Vedtægter. for. Side 1

Vedtægter for DDS Østjylland. Vedtægter. for. Side 1 Vedtægter for Side 1 Kapitel 1: Kapitel 2: Kapitel 3: Kapitel 4: Kapitel 5: Kapitel 6: Kapitel 7: Kapitel 8: Kapitel 9: Kapitel 10. Kapitel 11: Kapitel 12: Kapitel 13: Kapitel 14. Kapitel 15: Kapitel 16:

Læs mere

Dagsorden Referat Ansv. 1. Godkendelse af dagsorden

Dagsorden Referat Ansv. 1. Godkendelse af dagsorden Skydeudvalgsmøde den 5. november 2014 Deltagere: Kjeld Karbæk, Johnny Larsen, Oscar Sjøgreen, Robert Larsen, René Mortensen og Sigurd Jensen (referent) Endvidere deltog fra administrationen og Afbud: Frank

Læs mere

DGI Midt- og Vestsjælland Skydning, Aktivitetsmøde

DGI Midt- og Vestsjælland Skydning, Aktivitetsmøde DGI Midt- og Vestsjælland Skydning, Aktivitetsmøde 11-05-2016 Frank Lyngsø bød velkommen, Jon L. Hansen valgtes til dirigent, Jon konstaterede at mødet et lovligt indvarslet. Som stemmetællere valgtes

Læs mere

Riffelsektionen Mødeindkaldelse og dagsorden

Riffelsektionen Mødeindkaldelse og dagsorden Riffelsektionen Mødeindkaldelse og dagsorden 25. NOVEMBER 2012 9.30 16.00 BPI SKYTTECENTER. MØDE INDKALDT AF MØDETYPE DIRIGENT REFERENT Hugo Andresen Ordinært sektionsmøde Ib Hansen Anders Sode TIDTAGER

Læs mere

TIL STEDE: AFBUD Referent. 1. Nyt fra Bo Lodder til jul overdrages efter aftale til. 2. Svømmerrepræsentantens punkt.

TIL STEDE: AFBUD Referent. 1. Nyt fra Bo Lodder til jul overdrages efter aftale til. 2. Svømmerrepræsentantens punkt. SVØMMEKLUBBEN SYD BESTYRELSESMØDE 11. SEPTEMBER 2017 TIL STEDE: AFBUD Referent Tina, Jakob, Sandra, Anders K., Bo Røse, Lars, Flemming, Isa, Tine Anders M., Bo Rasmussen Tine 1. Nyt fra Bo Lodder til jul

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden:

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden: Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth Radoor Steen

Læs mere

Resultstlisten fra: Dobbelt Geværterrænskydning i Hevring

Resultstlisten fra: Dobbelt Geværterrænskydning i Hevring Resultstlisten fra: Dobbelt Geværterrænskydning i Hevring Søndag den 18 Maj 2008 Der deltog 86 skytter og 5 Jæger her ved geværterrænskydningen i Hevring, Vejret var fint med sol og tørvejr hele dagen

Læs mere

Referat Riffelsektions Møde

Referat Riffelsektions Møde Referat Riffelsektions Møde TID: Tirsdag den 5. februar 2015 kl. 17.30 22.45 STED: Comwell Korsør Ørnumvej 6 4220 Korsør DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH), Anders Sode(AS)

Læs mere

Referat Elite og Talentudvalg

Referat Elite og Talentudvalg Referat Elite og Talentudvalg TID: Tirsdag den 29. maj 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

Referat Riffelsektionsmøde

Referat Riffelsektionsmøde Referat Riffelsektionsmøde TID: Torsdag den 27. maj 2016-17.00 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Mikael

Læs mere

Note: Nikolaj Kolte (NK) var til stede på mødet via Skype og deltog i gennemgangen af alle punkter på dagsorden.

Note: Nikolaj Kolte (NK) var til stede på mødet via Skype og deltog i gennemgangen af alle punkter på dagsorden. Dato Mødested Mødetid Deltagere Mandag d. 16. juni 2014 Growbizz, Saltværksvej 2e, 2770 Kastrup Kl. 17.30 20.30 Rasmus Lundby (RL) Tue Hodal (TH) Michael Tandrup (MT) Carsten Drud (CD) Anne Nymand (AN)

Læs mere

Referat Riffel Sektionsmøde

Referat Riffel Sektionsmøde Referat Riffel Sektionsmøde TID: Tirsdag den 3. juni 2014 kl. 18.00 STED: DELTAGERE: Korsør Lars Jepsen(LJ), Niels Laustsen(NL), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH), Anders Sode(AS)

Læs mere

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København DAGSORDEN: 1. Ordstyrer: Birgit Referent: Mette Deltagere: Hanne N, Hanne M, Bitten, Marianne, Marlene,

Læs mere

Kim Nørrebo KN Medl. Af bestyrelsen

Kim Nørrebo KN Medl. Af bestyrelsen Side 1 af 5 Dato 7 april 2005 kl. 19.00 Sted Deltagere Afbud Klubhuset Charlie Herbst CH Formand Kenneth Radoor KR Næstformand Lars Storr LS Sekretær Alice Ogstrup AO Kassere Merethe Aggergren MA Medl.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Teknik- og servicesektoren torsdag den 13. juni 2013.

Referat fra bestyrelsesmøde i Teknik- og servicesektoren torsdag den 13. juni 2013. Referat fra bestyrelsesmøde i Teknik- og servicesektoren torsdag den 13. juni 2013. Til stede: Henning Nygaard, Verner K. Andersen, Carsten Petersen, John Christiansen, Michael Magnussen, Knud Erik Laursen,

Læs mere

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 28. november

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 28. november Riffelsektionsmøde TID: Tirsdag den 28. november 2017-17.00 22.00 STED: Scandic - Hvidkærvej 25 5250 Odense DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Anders Sode (AS) Flemming Brandenborg (FB) Tobias

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Torsdag 25. feb. 2016-17.30 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: (HA) Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Mikael

Læs mere

Dagsorden 12. Forretningsudvalgsmøde den 30. april 2013 Side 1

Dagsorden 12. Forretningsudvalgsmøde den 30. april 2013 Side 1 Dagsorden 12. Forretningsudvalgsmøde den 30. april 2013 Side 1 Referat af 12. Forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 30. april 2013 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej 22 2650 Hvidovre

Læs mere

Åbent referat af bestyrelsesmøde 6/2008

Åbent referat af bestyrelsesmøde 6/2008 Åbent referat af bestyrelsesmøde 6/2008 Tid: Torsdag, 28. august 2008 kl. 10.00 til 17.00 Sted: Mødet afholdtes i administrationen i Vingsted Deltagere: Christian Kjær Pedersen (CKP), Leif N. Bay (LNB),

Læs mere

Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017

Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017 Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017 Orientering fra turkoordinator. Kommunikationsplan fra DBwF. Års hjul. JM og FM Single/double status Antal deltagere Holder budgettet Er hjælpere på plads.

Læs mere

12. Bordet rundt, herunder (såfremt der er nyt) orientering fra børneudvalg, ungdomsudvalg, seniorherrer, seniordamer 13.

12. Bordet rundt, herunder (såfremt der er nyt) orientering fra børneudvalg, ungdomsudvalg, seniorherrer, seniordamer 13. Til Fodbold bestyrelsen i HEI samt FU Hermed indkaldes der til bestyrelsesmøde mandag den 20. januar kl. 19.00. Mødet afholdes i Skæring hallen. Dagsorden: 1. Velkomst Fremtidig regnskabsfører Lene Laursen

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Onsdag den 3. juni 2015 kl. 17.30 STED: Idrættens Hus Brøndby DELTAGERE: Hugo Andresen (HA) Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Mikael Green (MG)

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 07. januar 2009 kl. 17:30 22:00

Bestyrelsesmøde Dato: 07. januar 2009 kl. 17:30 22:00 Emne Bestyrelsesmøde Dato: 07. januar 2009 kl. 17:30 22:00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde.

Referat af bestyrelsesmøde. Referat af bestyrelsesmøde. Dato og tid: Sted: 9. oktober 2013, kl. 16.30 Ribegade 17, 4th 2100 Ø (hos Tina Fehrn) Deltagere: Jan Kristoffersen (JK) David Hansen (DH) Tina Fehrn (TF) - REF Ole Meilby (OM)

Læs mere

Referat af AU-møde, sektion 1 og sektion 2, afholdt den 7. juni 2014, i Skovbo Afd. s klubhus.

Referat af AU-møde, sektion 1 og sektion 2, afholdt den 7. juni 2014, i Skovbo Afd. s klubhus. Dansk Politihundeforening Arbejdsudvalgene Referat af AU-møde, sektion 1 og sektion 2, afholdt den 7. juni 2014, i Skovbo Afd. s klubhus. Tilstede var et samlet AU fra sektion 2. Fra sektion 1 havde Mads

Læs mere

Referat til aktivitetsmødet Skydning den 18. Maj 2015

Referat til aktivitetsmødet Skydning den 18. Maj 2015 Mødet inddeles i 3 faser. Referat til aktivitetsmødet Skydning den 18. Maj 2015 Velkomst ved formand Henning Dam, som kort fortæller hvad der er sket siden sidste aktivitetsmøde den 27. november. Fremmødet

Læs mere

Resultater fra Geværterrænskydning Øst & Vest I Hevring Søndag den 19 April 2009

Resultater fra Geværterrænskydning Øst & Vest I Hevring Søndag den 19 April 2009 Resultater fra Geværterrænskydning Øst & Vest I Hevring Søndag den 19 April 2009 Renskrevet og redigeret af: Benny Lykke Så var dagen kommet hvor DDS Østjyllands, Dobbelte Geværterrænskydning skulle løbe

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 3. december 2018

BESTYRELSESMØDE 3. december 2018 1 BESTYRELSESMØDE 3. december 2018 TILSTEDE: Bo Røse, Sandra, Tina, Anders K, Anders M, Kalle, Morten, Flemming og Tine AFBUD Bo Rasmussen, Isa Referent Tine 1. Godkendelse af referat Godkendt fra sidste

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10.

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Fremmødte: Keld, Erik, Vibeke, Ole, Gerner, Peter og Ivan.

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den 11.09.2017 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer i HG fodbold Tid: Mandag d. 11/9-2017 kl. 19.15-21.30 Sted: Klubhuset Mødeleder: Lars Hoppe Søe Referent: Jens-Erik

Læs mere

Referat Riffelsektionsmøde

Referat Riffelsektionsmøde Referat Riffelsektionsmøde TID: Fredag den 27. Januar 2016-17.00 22.00 STED: Comwell Korsør - Ørnumvej 6, 4220 Korsør DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Anders Sode (AS) Lars Kring (LK) Flemming

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 19. August 2014 kl. 18.00 STED: Fangel Kro & Hotel Fangelvej 55 5260 Odense S DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011.

Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011. Knabstrup Idrætsforening Ventedgårdsvej 42, Knabstrup 4440 Mørkøv, Tlf.: 59 27 32 55 Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011. 1. Præsentation. Hvem er mødt op? Vi skal have opdateret listen

Læs mere

Bestyrelsesmøde Elverhøjen

Bestyrelsesmøde Elverhøjen Placering: Græsted Børnehuse» Forældrebestyrelsen - Græsted Børnehuse» Evt. sorteringsnøgle: Titel: Resumé: Type: MødeDokument Mødeleder: Mødedeltagere: Mødestatus: Referat Mødetidspunkt: 12-10-2016 kl.:

Læs mere

Referat DDS Østjyllands Årsmøde 15. marts 2009

Referat DDS Østjyllands Årsmøde 15. marts 2009 Referat DDS Østjyllands Årsmøde 15. marts 2009 DDS Østjylland Årsmøde 2009. Program: Forbeholder ret til ændringer. Kl. 09.30 10.15 Indtegning af delegerede (Der serveres kaffe og rundstykker) Kl. 10.15

Læs mere

UV-RUGBY UDVALGETS ÅRSMØDE. Referat. Tobias Hansen

UV-RUGBY UDVALGETS ÅRSMØDE. Referat. Tobias Hansen UV-RUGBY UDVALGETS ÅRSMØDE Referat Tobias Hansen tobiashansen@hotmail.com Tilstedeværende* Jonas Hoff (Amager/udvalgsmedlem), Tobias Hansen (Amager), Jonas Funch (Amager), William Siefert (Køge), Henrik

Læs mere

Emne: Møde nr. 6-2012. Dato: 06-08-2012. Sted: Vernon Pedersen VP

Emne: Møde nr. 6-2012. Dato: 06-08-2012. Sted: Vernon Pedersen VP Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2012 Dato: 06-08-2012 Sted: Vernon Pedersen VP Deltagere: Preben Arenfeldt PA Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Vernon Pedersen VP Hanne Jensen HJ Fraværende:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl. 18.30 ca. 20.00 Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby (Bemærk besøg i Nyttehaven inden bestyrelsesmødet færge fra Esbjerg

Læs mere

Referat af aktivitetsmøde - Skydning torsdag den 27. november 2014 v/ Hornslet Gæstgivergård

Referat af aktivitetsmøde - Skydning torsdag den 27. november 2014 v/ Hornslet Gæstgivergård Referat af aktivitetsmøde - Skydning torsdag den 27. november 2014 v/ Hornslet Gæstgivergård Mødet inddeles i tre selvstændige møder: Velkomst ved Henning Dam, som fortæller kort om det nye DGI, at vi

Læs mere

ÅBENT REFERAT AF BESTYRELSESMØDE 6/2005

ÅBENT REFERAT AF BESTYRELSESMØDE 6/2005 ÅBENT REFERAT AF BESTYRELSESMØDE 6/2005 TID: Onsdag den 11. maj 2005 kl. 18.30 22.15 STED: Mødet afholdtes i administrationen i Vingsted DELTAGERE: Christian Kjær Pedersen (CKP), Leif N. Bay (LNB), Yngve

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden lørdag den 4. februar 2012

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden lørdag den 4. februar 2012 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden lørdag den 4. februar 2012 51 Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Møllevænget & Storgaarden Mødedato: Mødedeltagere:

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere

Pia A meddelte at Poul Duch har valgt at gå af som formand for svømning og festudvalg. Han fortsætter som almindeligt medlem i begge afdelinger.

Pia A meddelte at Poul Duch har valgt at gå af som formand for svømning og festudvalg. Han fortsætter som almindeligt medlem i begge afdelinger. Bestyrelsesmøde i AIF torsdag den 23-10-2014 Tilstedeværende: Formand - Pia Arendt Forretningsfører - Jette Schmidt Næstformand - Klaus Pontoppidan Forretningsudvalg - Mette K. Skjold Forretnings- og sponsorudvalg

Læs mere

Referat den 21. Maj 2016 Østjylland aktivitetsmøde Skydning

Referat den 21. Maj 2016 Østjylland aktivitetsmøde Skydning Referat den 21. Maj 2016 Østjylland aktivitetsmøde Skydning 1. Fællesmøde 2. Valg af dirigent/ordstyrer 3. Valg af referent og stemmetæller 4. Oversigt over stemmevægt 5. Formandsberetning 6. Valg til

Læs mere

Vedtægter for elev og udvalgsarbejde på Nærum Gymnasium

Vedtægter for elev og udvalgsarbejde på Nærum Gymnasium ELEVRÅDET Vedtægter for elev og udvalgsarbejde på Nærum Gymnasium Indhold: Elevrådets vedtægter Vedtægter for skolens øvrige udvalgsarbejde Nærum Gymnasiums elevråd er nedsat på baggrund af elevrådsbekendtgørelsen

Læs mere

DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRIX

DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRIX DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRI RESSOURCER Bestyrelse Post Formand Næstformand Kasser Sekretær Menig Navn Flemming Fuglede Villy Lovèn Anne Marie Flemming Kruse Meier Jørgensen Pedersen Sørensen Lokalområde

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat Emne Diskussions Formål Referat 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Paul Referent: Gert Kirsten, Henrik, Rikke 2. Godkendelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Dansk P.R.E. Avlsforening. Referat. Ikke noget nyt Efterbearbejdning af DAMOCHA Eftersende regninger Stort underskud på DAMOCHA.

Bestyrelsesmøde. Dansk P.R.E. Avlsforening. Referat. Ikke noget nyt Efterbearbejdning af DAMOCHA Eftersende regninger Stort underskud på DAMOCHA. Bestyrelsesmøde Dansk P.R.E. Avlsforening Dato: 18..september 2016 Tid: Kl. 12.00 Sted: Heidi Laursen Møde indkaldt af: Sabrina Concu Mødetype: Bestyrelsesmøde Ansvarlig for udstyr: Ordstyrer: Deltagere:

Læs mere

Dagsorden Referat Ansv. 1. Godkendelse af dagsorden. Intet nyt. Intet nyt endnu

Dagsorden Referat Ansv. 1. Godkendelse af dagsorden. Intet nyt. Intet nyt endnu Til: Skytteudvalget Holbæk d. 18. marts 2015 Tid: Sted: Deltagere: Afbud: Onsdag den 25. marts kl. 17:00 Vi starter med en bid brød DGI kontoret, Nyvang 25, 4300 Holbæk Oscar, René, Frank, Robert, Kjeld,

Læs mere

RESULTATLISTE Hevring terræn vest. Vest

RESULTATLISTE Hevring terræn vest. Vest 14-05-2012 11:14:47 - DDS SP v.3.12.5.4 RESULTATLISTE Hevring terræn vest Vest Station 1 Skive Farve Afstand Stilling Mål 1 1/6 211 Station 2 Mål 1 1/7 245 Station 3 Mål 1 1/6 Venstre 225 Mål 2 S20 Vertikal

Læs mere

Kålormen og Feldborg Skole

Kålormen og Feldborg Skole Kålormen og Feldborg Skole Emne: Fællesbestyrelsesmøde. Dato og tid: Mandag den 16. august 2010 kl. 19.00 21.30 på skolens lærerværelse Deltagere: Lene Frederiksen, Dorte Madsen, Tina Gylling, Frans Nielsen,

Læs mere

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede.

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede. Referat fra: Emne: Årsmøde / Arbejdsgruppemøde Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl. 1630-1830. Sted: Deltagere: Lyngbjerggårdskolen, lærerværelset. Medlemmer af, samt øvrige interesserede. Derudover deltog

Læs mere

KkN Bestyrelsesreferat 11.03 2013

KkN Bestyrelsesreferat 11.03 2013 KkN Bestyrelsesmøde torsdag den 11.03.2013 kl. 18:30 på Kastanievej 37, Fredensborg. Tilstede: Michael Aaby, Jacob Frisch, Tonny Jensen, Orit Magyar, Alexander Lindgreen Dagsorden Dagsorden... 1 1. Valg

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 5-2017 REFERAT 08-10-2017 KL 10.00 12.15 HOTEL FREDERIK D. II, SLAGELSE MØDE INDKALDT AF MØDETYPE ARRANGØR REFERENT Bestyrelsesmøde TIDTAGER Michael B. DELTAGERE AFBUD Michael Brøndum Hansen,

Læs mere

Revision Er foretaget ved en gennemgang af regnskaberne, hvor der samtidig er konstateret indestående på

Revision Er foretaget ved en gennemgang af regnskaberne, hvor der samtidig er konstateret indestående på Generalforsamling 2016 - B1960 Badminton NØRREBROHALLEN - 0804-2016 1) Generalforsamlingen vælger følgende referent og ordstyrer Ordstyrer: Henning Jensen Referent: Morten Thygesen Endvidere godkendes

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by

Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by Karetmagerporten 1 B, 2650 Hvidovre. Tlf./Fax: 36 49 42 97 afd. 3501 Referat fra Afdelingsbestyrelsesmødet den 4. april 2005 Mødedeltagere: Jan Lemser Jes Rønving

Læs mere

Bestyrelsesmøde, tirsdag den 21. august 2012, på kontoret, Kallemosen 16, Aabenraa:

Bestyrelsesmøde, tirsdag den 21. august 2012, på kontoret, Kallemosen 16, Aabenraa: Bestyrelsesmøde, tirsdag den 21. august 2012, på kontoret, Kallemosen 16, Aabenraa: Mødt var fra bestyrelsen: Egon Soll, formand Leif Poulsen Birthe Hansen Karin van Overeem Nicki Hagesen Svend Jensen

Læs mere

Referat af skydeudvalgsmøde d. 14. april 2015

Referat af skydeudvalgsmøde d. 14. april 2015 torsdag den 23. april 201 Referat af skydeudvalgsmøde d. 14. april 201 Til stede Skydeudvalget: Dorthe Overgaard Pedersen Andreas Gradischnig Peter Vester-Fabrin Svend Bodilsen DGI: Gitte Henriksen Dagsorden

Læs mere

Referat af Årsmøde 2017

Referat af Årsmøde 2017 Ø-udvalget for skydning Ø-Udvalget for skydning Frank Larsen Klintevej 217 4780 Stege Mobilnr.: 51 27 32 34 e-mail: fhhl20@mail.tele.dk Referat af Årsmøde 2017 Dauglykke, den 25. november 2017 Deltagere:

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Deltagere: Erik, Citta, Mie, Niels Jørgen, Gustaf, Bent, Nanna, Anne, Ulla, Ulrik og Bente. Afbud fra: Lis og Kirsten. Inden mødet ønskede Erik os alle godt nytår.. Referat fra mødet i Vejby

Læs mere

Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn. Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT

Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn. Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT Dagsorden: Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT 1) Godkendelse af sidste referat JGR samt PG og AAJ meldte

Læs mere

Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1

Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1 Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1 Referat til 3. Forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 12. juni 2012 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej 22 2650 Hvidovre 36

Læs mere

Bestyrelsesmøde i FFI-fodbold

Bestyrelsesmøde i FFI-fodbold Dato: 22. marts 2017 Tid: 19.00-21.00 Bestyrelsesmøde i FFI-fodbold Sted: Ordstyrer: Referent: Fodboldvej Anders Brandt Sørensen Poul Beck Referat Deltagere: Lindy Wiis, Anders Brandt, Pauli Jørgensen,

Læs mere

Der var ingen indvendinger til den fremsendte dagsorden, som hermed er godkendt

Der var ingen indvendinger til den fremsendte dagsorden, som hermed er godkendt Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Udvalgsmøde

Læs mere

Dagsorden: MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde 23. maj 2013

Dagsorden: MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde 23. maj 2013 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 23. maj 2013 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 16.30 den 23. maj 2013 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: Fraværende: Referent:

Læs mere

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har.

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har. KTU beretning 2017. Medlemstal og klubber: KTU består nu af 14 klubber, og i 2015 er medlemstallet 10.329. Det er en fremgang på 57 medlemmer. HIK er dog gået 265 tilbage. FTU er gået fremad med 45 medlemmer.

Læs mere

Referat fra møde d. 17. marts 2009

Referat fra møde d. 17. marts 2009 Referat fra møde d. 17. marts 2009 Mødested: Den gamle radiografskole Kløvervænget 12 c 5000 Odense C Fremmødte: Anne Grethe Andersen, Dorthe Møller, Christian Gøttsch Hansen, Lars Jensen, og Boye Eckmann

Læs mere

Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP)

Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Tilstede fra DBwF-Øst: Afbud: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen

Læs mere

REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2009 i Langhårsklubben. Søndag den 15. februar 2009 på Hotel Hedegården, Vejle

REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2009 i Langhårsklubben. Søndag den 15. februar 2009 på Hotel Hedegården, Vejle REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2009 i Langhårsklubben Søndag den 15. februar 2009 på Hotel Hedegården, Vejle Deltagere: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Just Mikkelsen, JM Henning Juul, HJ Frede

Læs mere

Referat Riffelsektionsmøde

Referat Riffelsektionsmøde Referat Riffelsektionsmøde TID: Mandag den 20. august 2018-17.00 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Ib Hansen (IH) Anders Sode (AS) Flemming Brandenborg (FB) Tobias

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE

SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE Mødedato Mandag d. 28/08 2017 kl. 17.15-19.45 Mødested Hammershøj Skole Medarbejderrepræsentanter: Mette Roed Rikke Richtendorf Forældrerepræsentanter Laila Rohde

Læs mere

Københavns Fodbold-Dommerklub

Københavns Fodbold-Dommerklub København, 15. marts 2007 R E F E R A T MØDE: Bestyrelsesmøde i Københavns Fodbold-Dommerklub DATO: 8. marts 2007 STED: Danske Banks lokaler, Holmens Kanal 2, København DELTAGERE: Bjarne Nigaard Niels

Læs mere

ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE MANDAG DEN 17. MAJ 2010 I TÅSTRUP IDRÆTSHALLER

ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE MANDAG DEN 17. MAJ 2010 I TÅSTRUP IDRÆTSHALLER REFERAT AF ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE MANDAG DEN 17. MAJ 2010 I TÅSTRUP IDRÆTSHALLER Formanden Annie Ramberg bød velkommen til mødet, og man startede med at mindes Finn Michael, Brønshøj og Erik Jessen-Madsen,

Læs mere

Online bestyrelsesmøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d

Online bestyrelsesmøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d Hvor: Referent: FORMALIA: Ordstyrer: Tilde Deltagere: Julie, Theis,,, Nynne, Sabina, Sofus og Tilde. Ikke tilstede: Ingen fraværende 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Tidsperspektiv for mødet: 2 timer

Læs mere