Referat fra Brugerrådsmødet på Nørrekås Lystbådehavn onsdag den 19. oktober Kl i Sejlerstuen. mødet sluttede 21:05.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra Brugerrådsmødet på Nørrekås Lystbådehavn onsdag den 19. oktober 2011. Kl. 19.00-20.30 i Sejlerstuen. mødet sluttede 21:05."

Transkript

1 «FORVNAVN» «AFDADR1» «AFDADR2» «AFDADR4» Tlf.: «AFDTLF» Fax: «AFDFAX» «AFDMAIL» CVR: Referat fra Brugerrådsmødet på Nørrekås Lystbådehavn onsdag den 19. oktober Kl i Sejlerstuen. mødet sluttede 21:05. Inviterede: Havørreden v/ ErikThorsen - fremmødt: Poul Erik Olsen Fritidsfiskerne v/jørn Olsen Rønne Sejlklub v/ Anders Funch Nielsen Rønne Roklub v/ Ole Sig Vendekredsen v/ Svend-Aage Thøgersen Fremmødt:Børge Olsen Strandjægerne v/ Robert Pedersen BSF v/ Simon Rømer Fremmødt: Holger Jespersen Chef for Vej og Havne Hardy Pedersen, BRK Havnegruppen: Jakob Jensen, BRK Havnegruppen: Morten Kjær-Andersen, BRK Havnegruppen: Mogens Stender Alstrup, BRK - referent Afbud: Rønne Handelsstandsforening v/ Betina Lund - afbud Fraværende: Calypso v/ Preben Kofod Radioamatørerne v/ Erik Valsgaard Fluefiskerne v/ Martin Nielsen Overspringerne v/ Henri Odd Eriksen Rønne-Knudsker Byting 1. Godkendelse af dagsorden. Hardy foreslår at pkt. 8 udsættes til næste møde da drøftelsen af helhedsplanen bør gå forud for drifts og anlægsintentioner for det kommende år. Forslaget blev godkendt. 2. Ajourføring af adresser, telefonnumre og adr. Herunder hvem repræsenterer hvad. Havørreden v/ Poul Erik Olsen, Poe-bente@os.dk BSF v/ Holger Jespersen, Holger1949@hotmail.com 3. Næste mødedato, forår J.nr.: «JNR» Marts-april.

2 Side 2/11 Hardy foreslår et ekstraordinært møde i slutningen af året, hvor pkt. 8 sættes på dagsordenen. Ekstraordinært møde torsdag d. 15. dec. 2011, kl. 19, Sejlerstuen. Ordinært møde torsdag d. 29. marts 2012, kl. 19, Sejlerstuen. 4. Prioritering af helhedsplan I fortsættelse fra sidste møde, hvor brugerrådet ønskede at lave prioriteringen af helhedsplanen for Nørrekås, på baggrund af kalkulationer på det af Dan Hasløv udarbejdede forslag, ønsker Teknik og miljø input til en prioritering af helhedsplanen, så forslaget kan behandles af teknik og miljøudvalget. Kalkulationer og kort mm. Er vedlagt referatet. Udgangspunktet for drøftelserne blev aftalt til at være Arkitektens prioritering af den helhedsplan der er grundlaget for placering af de nye forkastninger. Brugerne havde ingen bemærkninger til arkitektens forslag til prioritering. Arkitektens forslag vil så i forbindelse med den dagsorden hvor prioriteringen af havnenes anlægspulje for 2012 behandles af Teknik og Miljøudvalget, blive bilag sammen med bemærkningerne under dette punkt. Hardy pointerede at gennemførelse af et projekt til 20 mill. kr., ikke umidelbart kan forventes, da havnene samlet har 1,6 mill. kr. i anlægsmidler pr. år og det ikke kan forventes at alle pengene kan bruges på Nørrekås Lystbådehavn de næste godt 10 år. Teknik og Miljøs forslag til projekt på Nørrekås, vil blive forelagt brugerrådet på Nørrekås, inden dette forelægges Teknik og Miljøudvalget til prioritering 5. Postkasser. Fælles stativ der er godkendt efter d. 1/ Der er udarbejdet et forslag til en fælles postkasseløsning, bestående af et fælles stativ med postkasser monteret på den ene side og opslagstavle på den anden side. Thorkild Westh fra PostDanmark har indledningsvis godkendt forslaget. Interesserede i fælles postkasseanlæg, melder tilbage til Morten senest fredag d. 29. okt Dem der ønske at være del af det fælles postkasseanlæg skal betale en forholdsmæssig andel i stativet samt egen postkasse. 6. Staus på molebyggeri.

3 Side 3/11 Knapt halvdelen af molen over vandet er færdigt og der vil være 2-3 arbejdsdage med de manglende dæksten der kommer fra Vang Pieren. Høften lukkes til stranden fra landsiden Den nye forkastning er ca. 20m bred ved foden, med en dybgang på ca.4 m. i indsejlingen og afviserpæle der sikrer minimum 2 meter dybgang Anders udtrykte af den nye mole har hjulpet meget på bølgeforholdene i havnen. Afviserpælene ved molehovederne forventes monteret hvide plader til markeringen af de nye molehoveder. Det understreges at der er tale om afviserværker, da man ikke skal kunne lægge til ved de nye moler. Jernspunsen fjernes Bølgen fra Leonora trækker sandet ned i indsejlingen og er noget kraftigere end Villum Calusen, ifølge Anders kan bølgerne/efterdønningerne fra Leonora mærkes i op til 10 min. efter første bølge har ramt havnen. Der blev drøftet flere forslag til imødegåelse af bølgerne fra Leonora Christina; Evt i tilknytning til en etablering af en stenfod på ydersiden af den gamle forkastning (se punkt 4) eller evt. ved at åbne forkastningen og forbedre kernen i forkastningen. Det blev fremført, at byggepladsvejen til den nye mole ikke kan ses, når vandstanden er så høj, som den har været i dagene forud for brugermødet og man har fjernet de gule bøjer, Gravemaskinen har stået på vejen som markering. 7. Året der gik. Status på sæsonen I 2011 var der 3929 gæstebåde i havnen, en tilbagegang på ca. 8% i forhold til 2010 hvor 4236 både gæstede havnen. Over halvdelen af de manglende gæster skyldes faldende besøg i august og sep Endvidere har flere gæster sandsynligvis valgt at afkorte deres ophold i Nørrekås, som følge af molearbejderne i juni og juli måned. 8. Drifts- og Anlægsintentioner for det kommende år. Prioritering af ønsker, ideer og forslag til det kommende år. Punktet blev udsat til det ekstraordinære møde i dec Information. Kan informationen gøres bedre, BRK og brugerne imellem. Ole fremførte, at han fandt informationsniveauet fornuftigt.

4 Anders mente ikke at kommunikation vedr. molearbejdet havde været fyldestgørende. Han fremførte bl.a. at prammen forsvandt tidligere end han havde forventet uden at dette blev kommunikeret. Det blev bekræftet at prammen blev afleveret 3 dage tidligere end forventet, da vejrudsigten de 3 dage umuliggjorde at prammen kunne arbejde. Side 4/11

5 Side 5/ Indkomne forslag Fra Rønne Sejlklub: A. Ønske om Nørrekaas bliver administreret af Rønne Havn. Bem. Skrivelse fremsendt den 23. marts 2009 på samtlige brugeres vegne. Hvornår kan vi forvente svar? T & M s bemærkninger: Jørgen Dreyer har den 22 maj skrevet til Rønne Sejlklub at der er sat en undersøgelse i gang, og vi kan på nuværende ikke sige hvornår denne er afsluttet Anders mener at 2½ år er for lang tid. Hardy orienterede om at: Undersøgelserne har været sat i bero efter det møde hvor Teknik og Miljø fik den opfattelse at sejlklubben ikke ønskede undersøgelserne fortsat, men at sagen nu undersøges af BRK s jurister, og at Afgørelsen vil i sidste ende være politisk. Ifølge Anders vil Rønne Sejlklub arbejde for en delvis privatisering af Nørrekås Lystbådehavn, såfremt forslaget bliver afslået. B. Tilgængelig Miljøstation. Bem. Fra politisk kilde oplyses, at forvaltningen er pålagt, at anskaffe miljøstationer hvor disse mangler på øens havne. Er dette korrekt? Foråret har dokumenteret, at den nuværende ordning har spillet fallit. Hvornår vil forholdende blive ændret? T & M s bemærkninger: Teknik og miljø har aftalt med myndigheden at det alene er i Tejn der skal etableres miljøstation. Teknik og miljø er endvidere af den opfattelse at de faciliteter vi har til modtagelse af affald er de mest hensigtsmæssige, set i forhold til sikkerhed for at der ikke sker uheld og ikke bruges unødigt meget arbejdstid, og at disse vil blive fastholdt til at de nye affaldsplaner skal sendes i høring i Der er godkendte modtagefaciliteter på Nørrekås, og ikke en miljøstation. Anders oplyste at på Rønne Havn køre en medarbejder rundt hver morgen og tømmer de blå modtage-/kemikaliestationer Rønne Sejlklub ønsker en mulighed for at aflevere affald i dagtimerne, eks, ved en modtagestation. Jakob henviste til at den politiske målsætning om samme serviceniveau på alle havne, og at en ændret ordning på Nørrekås, også vil medføre en ændring på de øvrige kommunale havne. Ifølge Morten afleveres der ca l. spildolie til modtagestationen på Nørrekås pr. år. Ole fremførte, at man skal overveje hvor mange ressourcer, der anvendes havnens forskellige opgaver, herunder om anvendte ressourcer med fordel kan anvendes til at udbedre mangler andre steder på havnen.

6 Side 6/11 C. De åbne postlister ved brk. Bem. Hvorfor er sejlklubbens skrivelser udelukket fra de åbne postlister? Den 25. aug tog sejlklubben det op med områdechefen, der sagde, at det var en fejl og ikke ond vilje samt, at det ville blive rettet. Hvornår sker det? T & M s bemærkninger: Sejlklubben skrivelser bliver administreret som alle andre skrivelser, og stikprøver bekræfter dette. Hardy vil ikke afvise at der sker fejl, men Rønne Sejlklub behandles ikke anderledes end andre brugere/borgere. Sagsbehandlerne fører skrivelser på postlisterne, hurtigst muligt. D. Tildeling af pladser i Nørrekaas Baadehavn. Bem. Hvilken forklaring er der på, at nogle der henvender sig og udenom ventelister kan få fast- eller rotationsplads. Andre bliver helt afvist og flere beboere i Rønne området ligger i dag i Hasle/ andre havne. Chefen for Havne H. Pedersen har ved skrivelse den 25. aug lovet, at tage fordelingen af faste pladser og gæstepladser op på kommende Brugerrådsmøde. Hvornår sker det? T & M s bemærkninger: Bådpladserne i Nørrekås bliver administreret som i de øvrige kommunale havne, og ingen pladser egnet til helårspladser reserveres til gæstepladser Hardy op at retningslinierne for tildeling af bådpladser fremgår af takstregulativet. Anders mener at der er tale om kassetækning og kan ikke forstå princippet. Teknik og miljøs mål med retningslinierne er at give flest mulige bådplads i en af de kommunale havne og når havnen er indretning er fastlagt, at så også flest mulige er faste pladser Jakob oplyste at det er i den forbindelse vigtig at havnen også kan flytte faste pladser hvis havnen finder det hensigtsmæssigt. Anders refererede til at sejlklubbenen har fået aktindsigt i bådlister mm.og at de den, 7. sep. har registreret 51. tomme pladser, af dem er 5 joller, samtidig med at der har været 57 både på land, og en venteliste på 38 både. Hardy oplyste at der er en politisk beslutning om, at egnede helårspladser ikke må reserveres til gæstepladser og at der arbejdes på at få flest muligt faste pladser. T&M har ingen interesse i have tomme pladser.

7 Side 7/11 Politisk har man meldt ud at alle bornholmere skal have mulighed for at få en plads i en af de kommunale havne, minimum i form af en rotationsplads i en af de kommunale havne. E. Overtrædelse af lighedsgrundprincippet. Ikke mindst set i relation til den mærkværdige administration af pladsfordeling i Nørrekaas finder vi det kritisabelt, at der med en bruger er udarbejdet en skriftlig aftale om brug af indtil flere pladser. Vil man fastholde dette, som er en klar overskridelse af lighedsgrundprincippet? En løsning på sagen kunne være, at anvise den pågældende en plads i det nye sikrede bassin. T & M s bemærkninger: Det projekt der er til prioritering på dette møde giver nye muligheder. Teknik og miljø vil se på denne mulighed. Ingen yderligere bemærkninger. F. Reparation af flydebroen Bem. For anden gang er der afsat ,00 kr. til reparation af flydebroen. Hvornår påbegyndes reparationen, idet sejlklubben skønner, at dens tilstand udgør en sikkerhedsrisiko? T & M s bemærkninger: En samling er som udført som prøve, øvrige samlinger er produceret og vil blive monteret i november måned Ingen yderligere bemærkninger. G. Reparation af den nordligste træbro i yderbassinet. Bem. Denne bro er blevet dømt til, at kunne falde sammen under en storm. Hvornår påbegyndes reparation af den? Det er over 2 år siden at vi gjorde opmærksom på problemet. T & M s bemærkninger: Broen er i det projekt der skal priorites på dette møde foreslået ændret, når broens fremtidige udformning er fastlagt, lægges en plan for ombygningen/ renoveringen Jakob oplyste, at projektet til prioritering under punkt 4 bygger på at reducere længden af den nuværende bro. Det skal besluttes hvordan broen skal se ud i fremtiden og så skal der laves en plan for at bringe broen i orden. dog skal det bemærkes at vedligehold er drift og ikke anlæg. H. Referater af brugerrådsmøderne på kommunens hjemmeside. Bem. På trods af flere henvendelser vedr. adskillige manglende referater mangler der stadig mange. Ligesom det kan være interessant, at læse referater

8 Side 8/11 fra andre udvalgs møder i kommunen kan Brugerrådenes referater også være interessante. T & M s bemærkninger: Vi har undersøgt dette og må konstatere, uvist af hvilken grund, så er ikke alle referater kommet på hjemmesiden Hardy beklagede, at havnegruppen ikke har været gode nok til at få referaterne lagt ud på hjemmesiden. I. Tilbagebetaling af arealleje? Bem. Hvornår kan sejlklubben forvente, at få tilbagebetalt areallejen for 2010 på 6.800,00 kr.? Vi har rykket skriftligt i juli måned. T & M s bemærkninger: Pengene bliver overført inden udgangen af oktober. Hardy har været i kontakt med økonomiafdelingen. Det er ikke ligetil at tilbageføre pengene, men der arbejdes intenst med at få tilbageførslerne gennemført. Robert forespurgte om man skal være folkeoplysende for ikke at betale arealleje. Det mener Hardy at man skal. Strandjægerne søger om at blive en folkeoplysende, såfremt de bliver godkendt i 2011, forventer Strandjægerne at de får deres penge for 2011 tilbage. J. Vedligeholdelse af redskabsskure på sejlklubbens masteskur. Bem. Disse skure er betalt mange gange af brugerne. Det er derfor kritisabelt, at man lader dem forfalde på grund af manglende maling. T & M s bemærkninger: Indgår i havnefogedens plan for vedligeholdelse af havnen. Morten: vedligeholdelsen var planlagt i indeværende år, men er blevet nedprioriteret til fordel for fjernelse af ukrudt på havnearealerne. Morten sætter arbejdet i gang når vejret tillader dette. Børge opfordrede Morten til ved samme lejlighed at få efterset dørene, da nogle af disse er rådne i bunden. K. Hylder til lange master på Remisebygningen. Bem. Rønne Sejlklub har ved skr. 22. aug søgt om tilladelse til, at opsætte hylder m.v. på Remisebygningen. Vil der - og hvornår bliver der givet tilladelse til dette? Sejlklubben søgte om tilsvarende for mere end 3 år siden uden at modtage svar.

9 Side 9/11 T & M s bemærkninger: Kommunale ejendomme der administerer den gamle remise er positive for reoler til opbevaring af master der er for lange til sejlklubbens masteskur. Teknik og miljø ser gerne på et forslag til reoler indtil det er muligt at opføre tidssvarende faciliteter til master på Nørrekås Jakob: Der er åbnet op for etablering af midlertidigt opbevaring jf. ovenstående. Det blev aftalt, at Rønne Sejlklub midlertidigt opsætter knægte samt presenning til opbevaring af master, indtil der findes en mere tidssvarende løsning. L. Plankeværk mellem Remisebygning og Kystvejen. Bem. Er det muligt at få genopsat et plankeværk efter oprydning af olieforurening dels på grund af støv- og støjgener, men også fordi den ukrudtsmark, der eksisterer i området ikke bør præsenteres for forbipasserende? T & M s bemærkninger: Ukrudtsbekæmpelse er igangsat. Teknik og miljø er ikke bekendt med støv og støjgener. Anders oplyste at støvet kommer når busserne bakker på plads og der er kraftigt sydlig vind. Hardy oplyste at det ikke er ønske at de kommunale havne er bag plankeværk Det blev aftalt at der skal køre et læs skærver på så støvgenerne mindskes., samt at der rettes henvendelse til busselskabet vedr. fejning af deres arealer så støvgener mindskes. M. Spøgeskema 2010 vedr. tilfredshed/ utilfredshed med pladser. Bem. Kommunen sendte spørgeskema ud i foråret På sidste møde lovede JJ at resultatet ville blive udsendt sammen med referatet. Dette skete ikke. Hvornår får vi resultatet? T & M s bemærkninger: Teknik og miljø skal beklage at resultaterne ikke er udsendt som aftalt, resultatet udsendes sammen med dagsordenen. Generelt ønsker de fleste at komme ind i inderhavnen. Den nye mole har muligvis ændret på dette forhold, da flere brugere oplever at forholdene i de øvrige bassiner er blevet bedre. N. Spørgeskema vedr. ophold, bål og grill på den til havnen tilhørende strand.

10 Side 10/11 Bem. Hvilke tiltag har der fundet sted på baggrund af undersøgelsen? Det må være på sin plads, at såvel de der har svaret på undersøgelsen som brugerne får besked. T & M s bemærkninger: Undersøgelsen vedlægges dagsordenen som bilag. Hardy ønskede ikke at konkludere på undersøgelsen, men formålet med bålpladserne var en forventning om at ordnede forhold på stranden kunne smitte af på gæster opførsel. Anders fremførte, at det er utilfredsstillende at sejlerne skal overholde havnelovens bestemmelser om ro efter kl , når dette ikke håndhæves på stranden ved bålpladsen. Hardy oplyste at det er politiet og ikke havnen som afgør hvilke støjniveau som er acceptabelt. I fm. etableringen af bålpladser, har flere brugere oplevet at privat materiel og udstyr til både/joller er blevet brændt på bålet. Bålpladserne søges forsynet med brænde. Anders spurgte om undersøgelsens resultat var blevet sendt til alle deltagere i undersøgelsen. Dette spørgsmål kunne ikke besvares. Der blev udtrykt ønske om etablering af et toilet i området på stranden til standens gæster. O. Leje af Båd stativer. Bem. Hvordan går det med T&M planer med, at tilbyde udlejning af 400 båd stativer i forbindelse med et OPP projekt, hvor der er afsat en garantisum på 2.4 mil.? T & M s bemærkninger: Projektet der ikke har hverken drift eller anlægsudgifter til kommunen har fortsat høj prioritet i teknik og miljø, der fortsat mener at det er den bedste løsning for at få de bedste vinteropbevaringsarealer. Når alle bådejere er tilbudt at leje et stabelbart stativ, så vil sandsynligvis blive stillet krav om at bådejerne skal fjerne deres bådstativer/-vogne fra havnens arealer, når båden bliver sat på vandet. P. Stillingsbeskrivelse/ ansættelsesbevis - kontrakt. Bem. RS har flere gange rejst ønsket om en stillingsbeskrivelse på havnefogeden. Det blev oplyst såvel skriftligt som på møder, at det var der ikke er og at der heller ikke ville blive udfærdiget en sådan. Vi har senere fået oplyst, at regionskommunens virksomheder er blevet pålagt, at udfærdige en sådan for alt ansat personel og sidste frist er efteråret Er dette korrekt? (I overensstemmelse med kommunernes bestemmelser.) T & M s bemærkninger: Der er fortsat ikke krav om stillingsbeskrivelser

11 Side 11/11 Hardy oplyste, at der ikke er krav om stillingsbeskrivelser. T&M holdning er at man har nogle medarbejdere som kender de mål og rammer der arbejder efter, så der udarbejdes ikke nogen stillingsbeskrivelse for Morten. Anders fremførte at det også er et spørgsmål om hvilke kompetencer havnefogeden har, evt. i forbindelse med fjernelse at både. Hardy oplyste, at havnefogedens kompetencer afklares mellem den enkelte havnefoged om chefen for Vej og Havne (Hardy). 11. Evt. Her kan ikke træffes beslutninger, men punkterne kan sættes på dagsorden til næste Brugerrådsmøde. Holger oplyste at der ligger en glasfiberbåd med skarpe kanter til fare for børnene tæt på havnens legeplads. Morten kontakter bådejeren.

Den oprindelige dagsorden er anført med sort tekst, blå farve udgør referatdelen/bemærkninger.

Den oprindelige dagsorden er anført med sort tekst, blå farve udgør referatdelen/bemærkninger. TEKNIK & MILJØ Skovløkken 4 Tejn 3770 Allinge Tlf.: 56 92 00 00 Fax: 56 92 58 16 E-mail: TeknikogMiljoe@brk.dk 31. marts 2012 CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk Referat fra brugerrådsmøde, Nørrekås Lystbådehavn.

Læs mere

3. maj Afbud: Rønne Roklub Rønne Sejlklub TEKNIK & MILJØ. Skovløkken 4. Tejn Allinge. Tlf.: Fax:

3. maj Afbud: Rønne Roklub Rønne Sejlklub TEKNIK & MILJØ. Skovløkken 4. Tejn Allinge. Tlf.: Fax: TEKNIK & MILJØ Skovløkken 4 Tejn 3770 Allinge Tlf.: 56 92 00 00 Fax: 56 92 58 16 E-mail: TeknikogMiljoe@brk.dk CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk 3. maj 2013 Referat fra brugerrådsmøde, Nørrekås Lystbådehavn.

Læs mere

Referat fra 3. møde vedrørende brugerinddragelse på Nørrekås Lystbådehavn, 2. juni 2010.

Referat fra 3. møde vedrørende brugerinddragelse på Nørrekås Lystbådehavn, 2. juni 2010. TEKNIK & MILJØ Skovløkken 4, Tejn Henri Eriksen, Bornholms Sportsfiskerforening (BSF) Erik Thorsen, Havørreden Anders Funch Nielsen, Rønne Sejlklub Carsten Andersen, Rønne Roklub Børge Olsen, Vendekredsen

Læs mere

Referat af brugerrådsmøde på Nørrekås Lystbådehavn den 25. oktober 2016 kl Mødet blev holdt i Rønne Sejlklubs lokaler.

Referat af brugerrådsmøde på Nørrekås Lystbådehavn den 25. oktober 2016 kl Mødet blev holdt i Rønne Sejlklubs lokaler. Referat Referat af brugerrådsmøde på Nørrekås Lystbådehavn den 25. oktober 2016 kl. 16.00. Mødet blev holdt i Rønne Sejlklubs lokaler. Inviterede: BSF v/holger Jespersen Rønne Sejlklub v/ Anders Funch

Læs mere

«FORVNAVN» «AFDADR1» «AFDADR2» «AFDADR4» Tlf.: «AFDTLF» Fax: «AFDFAX» E-mail: «AFDMAIL» CVR: 26-69-63-48. Referat. www.brk.dk

«FORVNAVN» «AFDADR1» «AFDADR2» «AFDADR4» Tlf.: «AFDTLF» Fax: «AFDFAX» E-mail: «AFDMAIL» CVR: 26-69-63-48. Referat. www.brk.dk «FORVNAVN» «AFDADR1» «AFDADR2» «AFDADR4» Tlf.: «AFDTLF» Fax: «AFDFAX» E-mail: «AFDMAIL» Referat Referat fra brugerrådsmødet den 2. december 2014 om Nørrekås Lystbådehavn Deltagere: Rønne Sejlklub v/ Anders

Læs mere

Endeligt referat. Leder for veje og havne Hardy Pedersen Havnefoged Jan-Ole Elleby Administrativ medarbejder Camilla Lauridsen

Endeligt referat. Leder for veje og havne Hardy Pedersen Havnefoged Jan-Ole Elleby Administrativ medarbejder Camilla Lauridsen TEKNIK OG MILJØ Tlf.: Fax: E-mail: CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk Endeligt referat Endeligt referat fra brugerrådsmøde vedr. Bølshavn den 22. oktober 2015 kl. 18.30 Deltagende: Erhvervsfartøjerne v/ Morten

Læs mere

Endeligt referat. Afbud: Bill Hansen. 1. Godkendelse af dagsorden Ref.: Dagsordenen blev godkendt.

Endeligt referat. Afbud: Bill Hansen. 1. Godkendelse af dagsorden Ref.: Dagsordenen blev godkendt. «FORVNAVN» «AFDADR1» «AFDADR2» «AFDADR4» Tlf.: «AFDTLF» Fax: «AFDFAX» E-mail: «AFDMAIL» Endeligt referat Endeligt referat fra brugerrådsmøde for Tejn Havn den 05.11.2015 kl. 16.30 (afholdt på Tejn Havnekontor)

Læs mere

Referat af brugerrådsmøde med Tejn havn den 15. november 2016 kl :30. Mødet blev afholdt på Tejn Havnekontor.

Referat af brugerrådsmøde med Tejn havn den 15. november 2016 kl :30. Mødet blev afholdt på Tejn Havnekontor. Referat Referat af brugerrådsmøde med Tejn havn den 15. november 2016 kl. 17.00-18:30. Mødet blev afholdt på Tejn Havnekontor. Inviterede: Tejn Sejlklub v/henrik Finé Balle Erhvervsfiskerne v/verner Thorsen

Læs mere

29. marts 2012. Referat, tilføjelser og eventuelle ændringer står med blåt.

29. marts 2012. Referat, tilføjelser og eventuelle ændringer står med blåt. TEKNIK & MILJØ Skovløkken 4 Tejn 3770 Allinge Tlf.: 56 92 00 00 Fax: 56 92 58 16 E-mail: TeknikogMiljoe@brk.dk 29. marts 2012 CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk Referat fra brugerrådsmøde, Gudhjem og Nørresand

Læs mere

Hver forening må stille med én person som repræsenterer foreningen.

Hver forening må stille med én person som repræsenterer foreningen. TEKNIK & MILJØ Skovløkken 4 Tejn 3770 Allinge Tlf.: 56 92 00 00 Fax: 56 92 58 16 E-mail: TeknikogMiljoe@brk.dk CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk 25. november 2013 Referat fra brugerrådsmøde, Svaneke Havn. Mødet

Læs mere

Referat af brugerrådsmøde med Gudhjem og Nørresand Havn den 10. november 2016 kl. 16:00-17:30. Mødet blev afholdt på Skovløkken 4, Tejn.

Referat af brugerrådsmøde med Gudhjem og Nørresand Havn den 10. november 2016 kl. 16:00-17:30. Mødet blev afholdt på Skovløkken 4, Tejn. Referat Referat af brugerrådsmøde med Gudhjem og Nørresand Havn den 10. november 2016 kl. 16:00-17:30. Mødet blev afholdt på Skovløkken 4, Tejn. Inviterede: Erhverv på Gudhjem Havn v/peter Stange Jensen

Læs mere

19. november Referat fra brugerrådsmøde, Allinge, Sandvig og Hammer havne.

19. november Referat fra brugerrådsmøde, Allinge, Sandvig og Hammer havne. TEKNIK & MILJØ Skovløkken 4 Tejn 3770 Allinge Tlf.: 56 92 00 00 Fax: 56 92 58 16 E-mail: TeknikogMiljoe@brk.dk CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk 19. november 2013 Referat fra brugerrådsmøde, Allinge, Sandvig

Læs mere

1. Velkommen Orientering om ny havneorganisation, efterårets dialogmøder, m.m.

1. Velkommen Orientering om ny havneorganisation, efterårets dialogmøder, m.m. Ordinært brugerrådsmøde med Nørrekås Lystbådehavn den 25. oktober 2018 kl. 16.30-18:00. Mødet blev afholdt i Sejlklubbens lokaler på Nørrekås. Bornholms Regionskommune Center for Natur, Miljø og Fritid

Læs mere

Referat fra brugerrådsmøde med Bølshavn havn den 31. oktober 2017 kl :30. Mødet blev afholdt på Svaneke havnekontor.

Referat fra brugerrådsmøde med Bølshavn havn den 31. oktober 2017 kl :30. Mødet blev afholdt på Svaneke havnekontor. Referat Referat fra brugerrådsmøde med Bølshavn havn den 31. oktober 2017 kl. 18.00-19:30. Mødet blev afholdt på Svaneke havnekontor. Deltagere: Erhvervsfartøjerne v/morten Svendsen Bådejerne v/jakob Jensen

Læs mere

Referat fra brugerrådsmøde om Svaneke Havn den 19. november 2014

Referat fra brugerrådsmøde om Svaneke Havn den 19. november 2014 TEKNIK OG MILJØ Tlf.: Fax: E-mail: CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk Teknik & Miljø Skovløkken 4, Tejn 3770 Allinge flere brugere Bornholms Regionskommune Teknik & Miljø CVR: 26 69 63 48 13. februar 2015 J.

Læs mere

Samarbejdsudvalget Horsens Lystbådehavn Referat

Samarbejdsudvalget Horsens Lystbådehavn Referat H O R S E N S K O M M U N E Referat Mødested : Den Grønne (HBH), Vært: Fiskerihavnsforeningen Mødetidspunkt : kl. 17.00 Fraværende : DAGSORDEN 1. Kommentarer til ref. fra sidste møde. 2. Havnefogeden informerer

Læs mere

Hver forening må stille med én person som repræsenterer foreningen.

Hver forening må stille med én person som repræsenterer foreningen. TEKNIK & MILJØ Skovløkken 4 Tejn 3770 Allinge Tlf.: 56 92 00 00 Fax: 56 92 58 16 E-mail: TeknikogMiljoe@brk.dk CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk 19. november 2013 Referat fra brugerrådsmøde, Nørrekås Lystbådehavn.

Læs mere

Referat af Brugerrådsmøde Gudhjem/Nørresand 14. november 2011 kl. 16-17.30 på Tejn Rådhus, Skovløkken 4, lokale 2A.

Referat af Brugerrådsmøde Gudhjem/Nørresand 14. november 2011 kl. 16-17.30 på Tejn Rådhus, Skovløkken 4, lokale 2A. TEKNIK & MILJØ Skovløkken 4 Tejn 3770 Allinge Tlf.: 56 92 00 00 Fax: 56 92 58 16 flere modtagere E-mail: TeknikogMiljoe@brk.dk CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk 18. november 2011 Referat af Brugerrådsmøde Gudhjem/Nørresand

Læs mere

DAGSORDEN. Det Maritime Råd. Møde nr. 4

DAGSORDEN. Det Maritime Råd. Møde nr. 4 DAGSORDEN Det Maritime Råd Møde nr. 4 Mandag den 27 august 2012 kl. 17.00 Sted: Sejlklubbens lokaler på Bogense Havn Deltagere: Dagsorden Referat Formand for Teknik og Miljøudvalget, Kim Johansen (KJ)

Læs mere

Dagsorden. Dagsorden til brugerrådsmødet den 12/11-14 for de nordlige havne

Dagsorden. Dagsorden til brugerrådsmødet den 12/11-14 for de nordlige havne TEKNIK OG MILJØ Tlf.: Fax: E-mail: CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk Dagsorden Dagsorden til brugerrådsmødet den 12/11-14 for de nordlige havne Fremmødte: ASTE v/ Christina Juhl Sørensen Allinge Jazz v/ Christina

Læs mere

Brugerrådet for Nykøbing Sj. Havn

Brugerrådet for Nykøbing Sj. Havn Brugerrådet for Nykøbing Sj. Havn Onsdag den 9. november 2016 kl. 16-17 På havnekontoret i Nykøbing Sj. Dagsorden: Referat: Deltagere 1 Godkendelse af dagsorden Frede Damsø (formand), Øyvind Kristoffersen,

Læs mere

Referat af brugerrådsmøde med Svaneke havn den 3. november 2016 kl :30. Mødet blev afholdt på Svaneke havnekontor.

Referat af brugerrådsmøde med Svaneke havn den 3. november 2016 kl :30. Mødet blev afholdt på Svaneke havnekontor. Referat Referat af brugerrådsmøde med Svaneke havn den 3. november 2016 kl. 16.00-17:30. Mødet blev afholdt på Svaneke havnekontor. Inviterede: Svaneke Sejlklub v/jens Skov Erhvervet på havnen v/kim Rømer

Læs mere

Dagsorden bestyrelsesmøde torsdag d. 1. oktober 2015 kl. 17:00

Dagsorden bestyrelsesmøde torsdag d. 1. oktober 2015 kl. 17:00 Dagsorden bestyrelsesmøde torsdag d. 1. oktober 2015 kl. 17:00 1) Godkende referat fra sidste møde 2) Siden sidst, gennemgang af korrespondance 3) Aktuel status for regnskab og budget 4) Aktuel status

Læs mere

År 2009, mandag den 27. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset

År 2009, mandag den 27. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset År 2009, mandag den 27. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i E/F Nordlyset hos Danske Regioner, Dampfærgevej 22, 2100 København Ø. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Endeligt referat fra brugerrådsmøde, Allinge, Sandvig og Hammer havne. Onsdag den 17. april

Endeligt referat fra brugerrådsmøde, Allinge, Sandvig og Hammer havne. Onsdag den 17. april TEKNIK & MILJØ Skovløkken 4 Tejn 3770 Allinge Tlf.: 56 92 00 00 Fax: 56 92 58 16 E-mail: TeknikogMiljoe@brk.dk CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk 30. maj 2013 Endeligt referat fra brugerrådsmøde, Allinge, Sandvig

Læs mere

Referat. Referat af brugerrådsmøde med de nordlige havne den 8. november 2016 kl :30. Mødet blev afholdt på Skovløkken 4, Tejn.

Referat. Referat af brugerrådsmøde med de nordlige havne den 8. november 2016 kl :30. Mødet blev afholdt på Skovløkken 4, Tejn. Referat Referat af brugerrådsmøde med de nordlige havne den 8. november 2016 kl. 16.00-17:30. Mødet blev afholdt på Skovløkken 4, Tejn. Inviterede: Allinge Bådelaug v/erling Qvistgaard Allinge-Sandvig

Læs mere

1. Velkommen Orientering om ny havneorganisation, efterårets dialogmøder, m.m.

1. Velkommen Orientering om ny havneorganisation, efterårets dialogmøder, m.m. Ordinært brugerrådsmøde med Svaneke Havn den 30. oktober 2018 kl. 16.00-17:30. Mødet blev afholdt i Sejlerstuen på Svaneke Havnekontor. Bornholms Regionskommune Center for Natur, Miljø og Fritid Veje,

Læs mere

1. Velkommen Orientering om ny havneorganisation, efterårets dialogmøder, m.m.

1. Velkommen Orientering om ny havneorganisation, efterårets dialogmøder, m.m. Referat Ordinært brugerrådsmøde med Hasle Havn den 24. oktober 2018 kl. 16.30-18.00. Mødet afholdes i Sejlerstuen. Bornholms Regionskommune Center for Natur, Miljø og Fritid Veje, havne og beredskab vhb@brk.dk

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde den. 24. august 2015

Referat bestyrelsesmøde den. 24. august 2015 Dagsorden bestyrelsesmøde mandag d. 24. august 2015 kl. 17:00 1) Godkende referat fra sidste møde og generalforsamling 2) Siden sidst, gennemgang af korrespondance 3) Aktuel status for regnskab og budget

Læs mere

Referat. Fraværende: Hardy Pedersen. Ole Hertz. 1. Godkendelse af dagsorden. Ref: Dagsorden godkendt. 2. Ajourføring af adresseliste

Referat. Fraværende: Hardy Pedersen. Ole Hertz. 1. Godkendelse af dagsorden. Ref: Dagsorden godkendt. 2. Ajourføring af adresseliste TEKNIK OG MILJØ Tlf.: Fax: E-mail: CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk Referat Referat fra brugerrådsmødet den 17/11-2014 om Gudhjem og Nørresand havne Deltagere: Gudhjem By- og mindeforening v/ Erling Aabye Dam

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3

Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3 Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3 Referat af generalforsamling torsdag den 12. maj 2011 Til stede: 1A Egon 1B Claus (formand) 1C Jan 1D Bent (bestyrelsesmedlem) 1E Niels 3B Jette 3C Ulla 3D Søren 3E Henning

Læs mere

Referat af havnebestyrelsesmøde nr. 372 Mandag d. 26 maj 2014 kl. 19.00 på havnekontoret

Referat af havnebestyrelsesmøde nr. 372 Mandag d. 26 maj 2014 kl. 19.00 på havnekontoret Referat af havnebestyrelsesmøde nr. 372 Mandag d. 26 maj 2014 kl. 19.00 på havnekontoret Indkaldte: Erik Skov Rasmussen (ESR), Michael Roed (MR), Kurt Sjøgreen (KS), Benny Stisen (BS), Preben Bjørn Madsen

Læs mere

Endeligt referat fra brugerrådsmøde på Hasle Havn den 19. oktober 2015 kl

Endeligt referat fra brugerrådsmøde på Hasle Havn den 19. oktober 2015 kl TEKNIK OG MILJØ Tlf.: Fax: E-mail: CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk Endeligt referat Endeligt referat fra brugerrådsmøde på Hasle Havn den 19. oktober 2015 kl. 16.30 Deltagere: Bornholms Kajakklub v/ Søren

Læs mere

Bestyrelsesmøde 24. aug 2016

Bestyrelsesmøde 24. aug 2016 Bestyrelsesmøde 24. aug 2016 Deltagere: Flemming (fra 5. etape og formand), Anette (1.), Karsten (2.), Niels Jørgen(3.), Kurt (4.). Sted: Kurt Henriksen, Sundby Parkvej 18, 2.tv. Bestyrelsens fordeling

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2014

Referat af generalforsamlingen 2014 Grundejerforeningen Dammegårdsskoven Grundejerforeningen Dammegårdsskoven Bornholm Den 17. april 2014 Referat af generalforsamlingen 2014 Generalforsamlingen 2014 blev afholdt skærtorsdag den 17. april

Læs mere

Referat - Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget SÆH-sekretariatet

Referat - Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget SÆH-sekretariatet Referat - Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget 2018-2021 SÆH-sekretariatet Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 14:00 Mødet afsluttet: kl. 14:45 Mødested: Rådhuset, Lokale 329 Fraværende:

Læs mere

Tisvildelejeforeningen

Tisvildelejeforeningen Dagsorden Generalforsamling Tisvildelejeforeningen 22 juni kl. 10.00 Tisvildeleje 1. Valg af dirigent og referent. Tisvildelejeforeningen 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Hver forening må stille med én person som repræsenterer foreningen.

Hver forening må stille med én person som repræsenterer foreningen. TEKNIK & MILJØ Skovløkken 4 Tejn 3770 Allinge Tlf.: 56 92 00 00 Fax: 56 92 58 16 E-mail: TeknikogMiljoe@brk.dk CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk 13. november 2013 Referat fra brugerrådsmøde tirsdag den 22. oktober

Læs mere

Medlemsmøde om projekt Nyt klubhus torsdag d kl. 19 i ungdomsafdelingen

Medlemsmøde om projekt Nyt klubhus torsdag d kl. 19 i ungdomsafdelingen Medlemsmøde om projekt Nyt klubhus torsdag d. 30.8.18 kl. 19 i ungdomsafdelingen Velkomst ved Jan Jensen Velkomst og præsentation af dagsorden Flemming Larsen: Resume ved FL. Præsentation af tegninger

Læs mere

M Ø D E R E F E R A T. Mødetid: Tirsdag den 18. september 2007 kl

M Ø D E R E F E R A T. Mødetid: Tirsdag den 18. september 2007 kl 700.292 mkp/kj/ah M Ø D E R E F E R A T fra bestyrelsesmøde i Ejerforeningen Nordstrand Mødetid: Tirsdag den 18. september 2007 kl. 14.00 Mødested: Mødedeltagere: Referent: Gildesalen på Nordstrand Sune

Læs mere

Foreningen Kulhuse Havn 29-04-13

Foreningen Kulhuse Havn 29-04-13 Foreningen Kulhuse Havn 29-04-13 Referat af generalforsamling i foreningen afholdt i Skoven Forsamlingshus den 13-04-13 kl. 0900. Der var fremmødt 35 stemmeberettigede medlemmer samt 2 fuldmagter. Formanden,

Læs mere

Beslutningsprotokol. Mødedato: 26. februar Tønder Vandværk Starttidspunkt for møde 8.00 Sluttidspunkt for møde 11.00

Beslutningsprotokol. Mødedato: 26. februar Tønder Vandværk Starttidspunkt for møde 8.00 Sluttidspunkt for møde 11.00 Mødedato: 26. februar 2019 Mødelokale: Murervej 1, Tønder Tønder Vandværk Starttidspunkt for møde 8.00 Sluttidspunkt for møde 11.00 Deltager: Bestyrelse: Preben Linnet (mødeleder), Lisbeth Oxholm Andersen,

Læs mere

Dan har indhentet en række tilbud på renoveringsarbejder omfattende følgende:

Dan har indhentet en række tilbud på renoveringsarbejder omfattende følgende: Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling Der indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling i ejerforeningen Odinsvej 1,1A og 1B. Generalforsamlingen afholdes enten søndag den 7. december

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 23 SEP 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 23 SEP 2004 Side 1 Viborg den 25 SEP 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Mandag den 3. juni 2012 kl. 16:00 18:00 på Torneværksvej 20 Deltagere Bjarne Westerdahl, Cæsar Funch Jensen, Kai Dahl Andersen, Bjarne Kruse, Erik Eriksen,

Læs mere

Udbygning og ombygning af Doverodde Havn

Udbygning og ombygning af Doverodde Havn Udbygning og ombygning af Doverodde Havn Side 1 Indhold Stedet... 3 Formål... 6 Omfang... 8 Mængde beregning... 8 Økonomi.... 8 Bilag.: Tegnings materiale. MASTERPLAN FOR UDBYGNING OG OMBYGNING AF DOVERODDE

Læs mere

Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat

Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat Tid og sted 18. juni 2019, kl. 17:00 19:30 Brohuset 28.06.19 Deltagere Brugerråd Bjarne Børgesen Henrik Kjølberg Preben Hansen Thomas Brokmann Jørgen Ole Mortensen

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden for Ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Sejlklub Lørdag den 24. november 2012 Kl. 14:00. Dagsorden

Indkaldelse og dagsorden for Ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Sejlklub Lørdag den 24. november 2012 Kl. 14:00. Dagsorden Indkaldelse og dagsorden for Ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Sejlklub Lørdag den 24. november 2012 Kl. 14:00 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning: 3. Udvalgenes beretning

Læs mere

Bestyrelsesmøde Rønnerhavnen

Bestyrelsesmøde Rønnerhavnen Bestyrelsesmøde Rønnerhavnen REFERAT 2/5-2016 KL. 15.30 RØNNERHAVNEN MØDETYPE ARRANGØR REFERENT DELTAGERE AFBUD Bestyrelsesmøde Bestyrelsen Henrik M. Christensen Johannes Frøstrup, Henrik M. Christensen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 21. februar 2017 kl i klubhuset Virksund Lystbådehavn.

Bestyrelsesmøde den 21. februar 2017 kl i klubhuset Virksund Lystbådehavn. Referat af: Bestyrelsesmøde den 21. februar 2017 kl. 18.00 i klubhuset Virksund Lystbådehavn. Deltagere: Mogens Hansen (MH) formand Kåre Foss Johannesen (KJ) næstformand Leif Folke (LF) kasserer Niels

Læs mere

Foreløbigt referat fra brugerrådsmøde den 18/11-14 om Hasle Havn

Foreløbigt referat fra brugerrådsmøde den 18/11-14 om Hasle Havn TEKNIK OG MILJØ Tlf.: Fax: Referat Foreløbigt referat fra brugerrådsmøde den 18/11-14 om Hasle Havn E-mail: CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk Deltagere: Hasle Sejlklub v/ Niels Frost Jensen Småbådeklubben v/

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 9. april 2018

Bestyrelsesmøde den 9. april 2018 Bestyrelsesmøde den 9. april 2018 Aalborg, den 9. april 2018 Deltagere: Lars Nielsen (LN), Rasmus Jøker (RJ), Claus Heikel (CH), Sarah Maria Pedersen (SP), Leif Nielsen (LEN) Afbud: Esben Juul Knøss (EJK)

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen Sorgenfrivang II

Afdelingsbestyrelsen Sorgenfrivang II Jens Erik Basballe Esben Knudsen Birgit Borre Henrik Hansen Birthe Rasmussen Torben Andersen Allan Olsson Michael Tang Pedersen Kim Vesselgaard Preben Mac 26. marts 2017 Referat af afdelingsbestyrelsesmødet

Læs mere

Mou Bro`s fremtidsudvalg

Mou Bro`s fremtidsudvalg Mou Bro`s fremtidsudvalg Hvem sidder i fremtidsudvalget? Bo Mardell Lars Petersen Preben Jensen Lena Søndergaard Jan Bælum Ulrik Nørgaard Fremtidsudvalgets formål Udvalget er nedsat på generalforsamlingen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamlingen 2017 i Birkegårdens Grundejerforening

Referat af ordinær generalforsamlingen 2017 i Birkegårdens Grundejerforening Referat af ordinær generalforsamlingen 2017 i Birkegårdens Grundejerforening Tid og sted: 27. april 2017 Tapeten lille sal. Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

NOTAT. Dragør Kommune Plan og Teknik Kirkevej Dragør. Madsens Krog, møde med fritidsklubberne. Beslutningsreferat fra møde den 26.

NOTAT. Dragør Kommune Plan og Teknik Kirkevej Dragør. Madsens Krog, møde med fritidsklubberne. Beslutningsreferat fra møde den 26. NOTAT Sag Madsens Krog, møde med fritidsklubberne Beslutningsreferat fra møde den 26. juni 2018 Dragør Kommune Plan og Teknik Kirkevej 7 2791 Dragør Tlf: 3289 0100 Dato 27.06.2018 Sagsnr. 17/186 Mødested:

Læs mere

Tilgængelighedsudvalg - TGU Holstebro Kommune

Tilgængelighedsudvalg - TGU Holstebro Kommune Møde nr. 02-2017 Onsdag den 29. november 2017 I mødet deltog: Fra TGU: Jørgen Ahler, Jytte von Seelen, Benny Vittrup, Poul Lindholt Mikkelsen. Fra Teknik og Miljø (TM): Anders Debel, Annette Vognbjerg

Læs mere

Byggesagen er afsluttet. Tagudhæng, udskiftning af plader, og nye nedløbsrør.

Byggesagen er afsluttet. Tagudhæng, udskiftning af plader, og nye nedløbsrør. Aktivitet Ansvarlig Status Underlag parkeringspladserne Bestyrelsen Vi vil til foråret smide ekstra jord eller gødning på P- pladserne så græsset måske kan vokse mere op. Der er mange beboer der er faldet

Læs mere

Ejerforeningen Dommervænget 4-14

Ejerforeningen Dommervænget 4-14 Ejerforeningen Dommervænget 4-14 År 2006, onsdag den 25. oktober, kl. 18,30 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Dommervænget 4-14 hos Strandberg, Skomagergade 11 4000 Roskilde. Tilstede

Læs mere

Fraværende: Afbud: Jørgen Hammer, Erling Aabye Dam, Benny Schou,, Jens S Koefoed, Jørgen KLeener

Fraværende: Afbud: Jørgen Hammer, Erling Aabye Dam, Benny Schou,, Jens S Koefoed, Jørgen KLeener Bornholms Forsynings Brugerråd 05.2.2014 1 REFERAT. Brugerrådsmøde nr. 22 Den 05. februar 2014 kl. 9-11 Mødested: Industrivej 1a, 3700 Rønne. René Nordin Bloch( Formand) Jens S. Koefoed Per Martlev Hansen

Læs mere

Referat. Referat fra brugerrådsmøde den 18/11-14 om Hasle Havn

Referat. Referat fra brugerrådsmøde den 18/11-14 om Hasle Havn TEKNIK OG MILJØ Tlf.: Fax: E-mail: CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk Referat Referat fra brugerrådsmøde den 18/11-14 om Hasle Havn Deltagere: Hasle Sejlklub v/ Niels Frost Jensen Småbådeklubben v/ Svend Olaf

Læs mere

Nørresundby Sejlklub

Nørresundby Sejlklub Nørresundby Sejlklub Deltager: Palle Niels Steen Ingolf Lars. Fravær: Gabriele havde meldt afbud. Palle var fungerende formand til mødet. Bestyrelsesmøde mandag d: 07-03-2016 1/ Godkendelse af referat

Læs mere

Affaldsplan for Sæby Havn Maj 2014

Affaldsplan for Sæby Havn Maj 2014 Affaldsplan for Sæby Havn Maj 2014 Affaldsplan for Sæby Havn Indhold 1. Beskrivelse af havnens modtageordning. 2. Vurdering af behov for ændringer af havnens modtagefaciliteters type og kapacitet. 3. Beskrivelse

Læs mere

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov 1 Dato 8.marts 3. marts 2010 Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov Mødet fandt sted på Bov Kro. Fremmødte beboere: 22 beboere Endvidere deltog fra administrationen Jens Chr.

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 1. juni 2015 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Mogens Lehd Pedersen ( ) næstformand Lone Karakavuk ( ) Dorthe Jensen (

Læs mere

Referat fra brugerrådsmøde Hasle Havn d. 1. april 2015

Referat fra brugerrådsmøde Hasle Havn d. 1. april 2015 Teknik og Miljø Skovløkken 4 3770 Allinge flere modtagere Bornholms Regionskommune Teknik og Miljø CVR: 26 69 63 48 25. september 2015 J. nr. 08.00.00G01-0093 Referat fra brugerrådsmøde Hasle Havn d. 1.

Læs mere

Følgende personer var til stede eller repræsenteret ved fuldmagt:

Følgende personer var til stede eller repræsenteret ved fuldmagt: REFERAT FRA DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING I AB AMTSVEJ 12-14 / FRITZ HANSENS VEJ 17-19 ONSDAG DEN 26. OKTOBER 2011 KL. 19.00 VASKEKÆLDEREN AMTSVEJ 14, 3450 ALLERØD. Følgende personer var til stede eller

Læs mere

Dagsorden bestyrelsesmøde mandag d. 5. Marts 2018 kl. 17:30. 1) Velkomst og indledning ved formanden. 2) Godkende referat fra sidste møde

Dagsorden bestyrelsesmøde mandag d. 5. Marts 2018 kl. 17:30. 1) Velkomst og indledning ved formanden. 2) Godkende referat fra sidste møde Dagsorden bestyrelsesmøde mandag d. 5. Marts 2018 kl. 17:30 1) Velkomst og indledning ved formanden 2) Godkende referat fra sidste møde 3) Fastlæggelse af næstemøde 4) Aktuel status for regnskab og budget

Læs mere

Referat Ø-udvalget's møde Mandag den Kl. 15:00 Gæstekantine, Rådhuset

Referat Ø-udvalget's møde Mandag den Kl. 15:00 Gæstekantine, Rådhuset Referat Ø-udvalget's møde Mandag den 10-02-2014 Kl. 15:00 Gæstekantine, Rådhuset Deltagere: Lars Erik Hornemann, Susanne Gustenhoff, Lars Milling, Bjarne Madsen, Arne Ebsen, Preben Sørensen Afbud: Birgitte

Læs mere

Referat. Bornholms Varme A/S 18.11.2015 1. Bestyrelsesmøde nr. 38 Den 18. november 2015 kl.15.00 Mødested: Brovangen 9, Aakirkeby.

Referat. Bornholms Varme A/S 18.11.2015 1. Bestyrelsesmøde nr. 38 Den 18. november 2015 kl.15.00 Mødested: Brovangen 9, Aakirkeby. Bornholms Varme A/S 18.11.2015 1 Referat Bestyrelsesmøde nr. 38 Den 18. november 2015 kl.15.00 Mødested: Brovangen 9, Aakirkeby Medlemmer: Per Ole Petersen - (Formand) Betina Haagensen (Næstformand) Linda

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 22. marts 2016.

Referat af ordinær generalforsamling den 22. marts 2016. Referat af ordinær generalforsamling den 22. marts 2016. 1. Valg af dirigent. Martin Magnussen enstemmigt valgt. Han kunne konstatere generalforsamlingen rettidig indkaldt. 2. To stemmetæller valgt. Lotte

Læs mere

Sejlklubben Mou-Bro Ordinær generalforsamling Lørdag den 2. Marts 2013

Sejlklubben Mou-Bro Ordinær generalforsamling Lørdag den 2. Marts 2013 Sejlklubben Mou-Bro Ordinær generalforsamling Lørdag den 2. Marts 213 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 3. Bestyrelsens beretning 212 4. Godkendelse af regnskab 212 5. Forelæggelse af budget 213 6. Behandling

Læs mere

Først en beretning om det forløbne år, og dernæst vil jeg gennemgå punkterne: FLID Kontrakt med kommunen. Lån. Kran. Ralleje Den gamle havn.

Først en beretning om det forløbne år, og dernæst vil jeg gennemgå punkterne: FLID Kontrakt med kommunen. Lån. Kran. Ralleje Den gamle havn. Beretning 2015 Jeg har i år valgt at dele beretningen op i flere hovedpunkter. Først en beretning om det forløbne år, og dernæst vil jeg gennemgå punkterne: FLID Kontrakt med kommunen. Lån. Kran. Ralleje

Læs mere

Referat. Handicaprådet 2. november 2017 St. Magleby Stuen, Rådhuset kl

Referat. Handicaprådet 2. november 2017 St. Magleby Stuen, Rådhuset kl Referat Handicaprådet 2. november 2017 St. Magleby Stuen, Rådhuset kl. 15 00-17 00 Deltagere: Palle Bjerregaard, Tonny Bengtsson, Morten Dreyer (O), Flemming Andersen, Henrik Aagaard, Anne Søgaard (kun

Læs mere

Regler for både og joller på Veddelev Havn

Regler for både og joller på Veddelev Havn Regler for både og joller på Veddelev Havn VSB råder over landarealerne på Veddelev Havn, som kan anvendes af medlemmerne til opbevaring af joller og mindre både. Herudover anvendes en del af arealerne

Læs mere

Notat. Referat af 6. møde i HRM-styregruppen under FSU om Human Ressource Management i folkekirken

Notat. Referat af 6. møde i HRM-styregruppen under FSU om Human Ressource Management i folkekirken Dato:26. oktober 2009 Referat af 6. møde i HRM-styregruppen under FSU om Human Ressource Management i folkekirken Kirkeministeriet Sagsbehandler Lone Klixbüll Mødet fandt sted torsdag den 8. oktober 2009

Læs mere

Vedtægter for Nolds Havn

Vedtægter for Nolds Havn Klubbens navn er Nolds Havn. Vedtægter for Nolds Havn 1. Klubbens navn, hjemsted og mærke Dens hjemsted er Kanalvej 24 A, 4700 Næstved Klubbens mærke er en tovværksring med en propel i midten. I klubbens

Læs mere

Andelsboligforeningen Frydenhøjparken

Andelsboligforeningen Frydenhøjparken R E F E R A T af bestyrelsesmøde i den 6. februar 2003 kl. 18:30 i Pavillonen ved Materielgården, Frydenhøjparken 23 A Deltagere Bestyrelsen: Kaj Stauning, Ken Gregor, Jørgen Frederiksen, June Hansen,

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 7. februar 2011

Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 7. februar 2011 Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 7. februar 2011 Mødedeltagere: Jan Lemser Jes Rønving Rauf Hasanezadeh Lone Clausen Susanne Johansson Søren Hvas Ebbe Merkelsen Jesper Olesen Kim Krogh

Læs mere

Udvidelse af Svendborg Lystbådehavn. Praksis Arkitekter - 30.05.12

Udvidelse af Svendborg Lystbådehavn. Praksis Arkitekter - 30.05.12 Udvidelse af Svendborg Lystbådehavn Praksis Arkitekter - 30.05.12 HOVEDGREB Hovedgrebet tager afsæt i den eksisterende runde havn fra 1930erne. Omkring denne etableres en ellipseformet ydermole der lægger

Læs mere

Kommunes sagsbehandlingstid i sag om søregulativ

Kommunes sagsbehandlingstid i sag om søregulativ FOB 04.536 Kommunes sagsbehandlingstid i sag om søregulativ mv. En borger klagede over en kommunes sagsbehandlingstid. Borgeren rettede første gang henvendelse til kommunen i 1998, og kommunen afsluttede

Læs mere

Referat fra budgetmøde i afdeling 25 - Beboerhuset, Arendalsvej 74, den 15. september kl. 19.00

Referat fra budgetmøde i afdeling 25 - Beboerhuset, Arendalsvej 74, den 15. september kl. 19.00 Referat fra budgetmøde i afdeling 25 - Beboerhuset, Arendalsvej 74, den 15. september kl. 19.00 Fremmødt var: 36 beboere Paul Erik Holmgaard fra organisationsbestyrelsen Silas Haargaard, Mikkel Jensen

Læs mere

Præstø Havn AFFALDSPLAN 2012-2015

Præstø Havn AFFALDSPLAN 2012-2015 Juli 212 Side 1 Relevant lovgivning Lov nr. 476 af 3.6.1993 om beskyttelse af havmiljøet. Bekendtgørelse nr. 13 af 1.12.22 om modtagefaciliteter for affald fra skibe, om skibes aflevering af affald og

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling i Grundejerforeningen i Lodshaven

Ekstraordinær generalforsamling i Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 15. oktober Side 1 af 6 Referat Mødet blev afholdt: 29. august i Fælleshuset Antal stemmeberettigede (inkl. fuldmagter): 34 Ekstra fremmødte: Advokat Jørn Haandbæk Jensen Referent: Per Dagsorden 1.

Læs mere

Åens Grundejerforening.

Åens Grundejerforening. Åens Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling søndag den 9. august 2015, kl. 10.00, i Campingplads-pavillonen på Osvejen 30, 4480 St. Fuglede. Grundejerforeningens formand Jan Peter Rasmussen,

Læs mere

Endeligt referat. Leder for veje og havne Hardy Pedersen Havnefoged Jan-Ole Elleby Administrativ medarbejder Camilla Lauridsen

Endeligt referat. Leder for veje og havne Hardy Pedersen Havnefoged Jan-Ole Elleby Administrativ medarbejder Camilla Lauridsen TEKNIK OG MILJØ Tlf.: Fax: E-mail: CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk Endeligt referat Endeligt referat fra brugerrådsmøde på Svaneke Havn den 22. oktober 2015 kl. 16.00 Deltagere: Bomlauget v/ Jens Kofod Byforeningen

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 11.04.2018 kl. 10.00 14.00 Sted: Elisabethcentret lokale 1 D, Carl Reffsvej 2, Holbæk Der serveres

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Lars Henriksen, formand Poul Rasmussen, næstformand - afbud Dorte Sejerø - afbud Jens Klokhøj

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Lars Henriksen, formand Poul Rasmussen, næstformand - afbud Dorte Sejerø - afbud Jens Klokhøj Boligselskabet Domea Vordingborg Referat fra organisationsbestyrelsesmøde Mandag den 26. august 2013 kl. 19.00 i Strandgårdens bestyrelseslokale beliggende Strandgade 2, 4760 Vordingborg. Dagsorden: 1

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet 10. marts 2008 kl

Referat af bestyrelsesmødet 10. marts 2008 kl Afdelingsbestyrelsen Afdeling 218-0 25/03/08 Referat af bestyrelsesmødet 10. marts 2008 kl. 19.30 Til stede: Sanne, Karen, John, Ejvind, Jon, Preben og Jan. Ingen afbud. Gæster: Christian Udesen, KAB/Københavns

Læs mere

Afdeling 42 dagsorden til afdelingsbestyrelsesmødet d. 3. august 2011 kl. 19.00 i bestyrelseslokalet, Parterren, Løget

Afdeling 42 dagsorden til afdelingsbestyrelsesmødet d. 3. august 2011 kl. 19.00 i bestyrelseslokalet, Parterren, Løget Afdeling 42 dagsorden til afdelingsbestyrelsesmødet d. 3. august 2011 kl. 19.00 i bestyrelseslokalet, Parterren, Løget Center 75 A. Deltagere: Afbud: Fraværende: John, Knud Erik, Max, Dorthe, Anita og

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2019

Referat af generalforsamlingen 2019 Grundejerforeningen Dammegårdsskoven Den 18. april 2019 Referat af generalforsamlingen 2019 Generalforsamlingen blev afholdt skærtorsdag den 18. april 2019 kl. 10 i Nexø Boldklubs lokale, Stadionvej 20.

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. Som følge af Klaus Poulsens fravær udgår punkt 5 og 6.

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. Som følge af Klaus Poulsens fravær udgår punkt 5 og 6. Mødereferat Sted: Mødelokale D2 Dato: 10.12.2015 kl. 15.00 18.00 Deltagere: Flemming Sundt (FSU) Jerry Ritz (JRI) Gerhard Krohn (GKR) Christian Skytt (CSK) Thorkild Gruelund (THG) Annette Wiencken (ANW)

Læs mere

Referat af møde i Statikeranerkendelsesudvalget

Referat af møde i Statikeranerkendelsesudvalget Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk Referat af møde i Statikeranerkendelsesudvalget Tirsdag den 29. marts 2011 kl. 9.30-16. 2. maj 2011 Tilstede

Læs mere

BORNHOLMS IDRÆTSRÅD HELSEVEJ 4, 3700 RØNNE E-MAIL: POST@BHSIR.DK WWW. BHSIR.DK

BORNHOLMS IDRÆTSRÅD HELSEVEJ 4, 3700 RØNNE E-MAIL: POST@BHSIR.DK WWW. BHSIR.DK Referat af møde i Bornholms Idrætsråd Torsdag den 05. maj 2011 kl. 16:00 18:00 i Idrættens Hus, Helsevej 4, 3700 Rønne Deltagere: Jørn Christoffersen, Carsten Hæstrup, Cæsar Funch Jensen, Erik Eriksen,

Læs mere

Referat fra brugerrådsmøde på Nørrekås Lystbådehavn den 26. oktober 2017 kl Mødet blev afholdt i Rønne Sejlklubs lokaler.

Referat fra brugerrådsmøde på Nørrekås Lystbådehavn den 26. oktober 2017 kl Mødet blev afholdt i Rønne Sejlklubs lokaler. Referat Referat fra brugerrådsmøde på Nørrekås Lystbådehavn den 26. oktober 2017 kl. 16.30. Mødet blev afholdt i Rønne Sejlklubs lokaler. Deltagere: BSF v/holger Jespersen Rønne Sejlklub v/ Anders Funch

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012 _/) _/)_/) _/)_/) _/) SYDKYSTENS SEJLKLUB Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012 Til generalforsamlingen var fremmødt 39 medlemmer. Formand Erik Skov Rasmussen bød velkommen

Læs mere

Dragør Kommune Brugerbestyrelsen for Dragør Havn Tirsdag 23 januar 2007.

Dragør Kommune Brugerbestyrelsen for Dragør Havn Tirsdag 23 januar 2007. Dragør Kommune Møde dato Brugerbestyrelsen for Dragør Havn Tirsdag 23 januar 2007. Blad nr. Mødedeltagere: Erik Nicolaisen (EN), Bente Walløe Poulsen (BWP), Arne Holten (AH), Jess Brønden (JB), Carl Larsen

Læs mere

Ordensreglement for benyttelse af Korsør Fiskerihavn 2011

Ordensreglement for benyttelse af Korsør Fiskerihavn 2011 Ordensreglement for benyttelse af Korsør Fiskerihavn 2011 INDHOLDSFORTEGNELSE: Bådpladser i Korsør Fiskerihavn.... 3 Benyttelse af bådpladser.... 3 Orden i Fiskerihavnen.... 4 Affaldshåndtering i Fiskerihavnen....

Læs mere

28. maj Godkendelse af dagsorden. 2. Ajourføring af adresser, telefonnumre og adresser. Herunder hvem de fremmødte repræsenterer OK

28. maj Godkendelse af dagsorden. 2. Ajourføring af adresser, telefonnumre og  adresser. Herunder hvem de fremmødte repræsenterer OK TEKNIK & MILJØ Skovløkken 4 Tejn 3770 Allinge Tlf.: 56 92 00 00 Fax: 56 92 58 16 E-mail: TeknikogMiljoe@brk.dk CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk 28. maj 2013 Referat af Brugerrådsmøde, Gudhjem og Nørresand havne.

Læs mere