HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 131 DEN GRØNNE KILE I HILLERØD ØST

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 131 DEN GRØNNE KILE I HILLERØD ØST"

Transkript

1 HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 131 DEN GRØNNE KILE I HILLERØD ØST

2 GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød kommune har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan for det rekreative område mellem den nordlige og sydlige bydel i Hillerød øst. Hillerød byråd har den 31. august 1978 godkendt en rammeplan, "Illustrationsplan af 24, januar 1978" samt et skriftligt "Oplæg til ændring af byplanerne for et område i Hillerød øst" som grundlag for udarbejdelsen af de lokalplaner, som skal afløse de tinglyste byplanvedtægter. Rammeplanen er gældende for området begrænset af Nordbanen, Isterødvejen, Skansevej og Birkehaven. Nærværende lokalplan er en af de 4 lokalplaner, som ved deres endelige godkendelse vil erstatte dele af byplanvedtægterne nr.e 29, 30 og 31 samt hele byplanvedtægt nr. 28.

3

4 Status for området før planen Afgrænsning Det område, som lokalplanen omfatter, afgrænses af byplanvedtægterne 30 og 31 (disse byplanvedtægter ophæves delvis ved nærværende lokalplans vedtagelse), de nye lokalplaner 130 og 132 samt Isterødvejen. Terræn og beplantning området er karakteristisk ved et meget kuperet terræn med højdedrag og lavninger i en markant hovedretning nord-syd. I området findes nogle mindre søer, som er omkranset af beplantning, i det væsentlige pil. Den eksisterende beplantning har en meget varieret sammensætning og består i det væsentlige af høje træer. I områdets nordlige del ligger en ca. 1 ha stor skov med blandet træbevoksning. I skellene for de gamle landbrugslodder forefindes levende hegn og på enkelte af lodderne står træer fra en tidligere plantagedrift. Den omfattende eksisterende beplantning - i samspillet med det kuperede terræn - gør lokalplanområdet til et meget spændende og smukt område. Eksisterende bebyggelse I lokalplanområdet ligger 6 af hinanden uafhængige bygningsanlæg. De 5 af disse bygningsanlæg er tænkt bevaret og udnyttet i forbindelse med områdets funktion, som "bydelsfælled". Trafikforhold Privat kørsel med bil i lokalplanområdet er kun tilladt frem til de ovennævnte ejendomme. Gennemfart er ikke tilladt. Birkehaven fungerer i dag som en kombineret busvej og sti. Byggelinier I henhold til naturfredningsloven gælder følgende Byggelinie 150 fra Isterødvejens vejbyggelinie.

5

6 Lokalplanens forhold til anden planlægning Dispositionsplan Lokalplanområdet er i kommunens dispositionsplan udlagt til fælles friareal for de omliggende boligområder. 15 Rammer og de tinglyste byplanvedtægter Nærværende lokalplan kan rummes inden for den godkendte 15-ramme, idet lokalplanen principielt er i overensstemmelse med hovedstrukturen i de hidtil gældende byplanvedtægter. Der er ved lokalplanens udarbejdelse fastlagt en omdisponering af arealer til rekreativt formål i forhold til de hidtil gældende planer. De nye afgrænsninger baserer sig på en vurdering af det eksisterende landskab og dets værdier. Naturfredningsmyndighederne Den bydelsplan, som dannede grundlaget for de tinglyste byplanvedtægter, har været forelagt naturfredningsmyndighederne til godkendelse, da "Østbyen" er beliggende mellem "Store Dyrehave" og "Stenbolt Vang", og da området omkring "Skansebakken" er pålagt en privat fredning. Rammeplanen for den ændrede udbygning og den ændrede afgrænsning af det sammenhængende rekreative område i bydelens centrale del har derfor også været forelagt naturfredningsnævnet for Frederiksborg amts nordlige kreds, og nævnet har med anbefaling fra hovedstadsrådet tilsluttet sig, at rammeplanen danner grundlag for nye lokalplaner i denne del af østbyområdet. Fredningsstyrelsen vil sideløbende med lokalplanens færdiggørelse blive ansøgt om ophævelse af naturfredningslovens vejbyggelinie, som gælder i en afstand af 150 m fra Isterødvejen.

7

8 Lokalplanens idemæssige indhold Den oprindelige bydelsplan for Hillerød øst indeholdt et stort sammenhængende offentligt friareal. Dette areal udgøres af "Den grønne kile", som over Skansebakkeområdet er forbundet med Skansedalen, som fører ned til Store Dyrehave. "Den grønne kile" blev fastlagt i en byplanvedtægt nr. 31, som blev tinglyst på arealerne. Ved udbygningen af Hillerød øst efter de tinglyste planer, blev det byrådet klart, at realiseringen af planerne medførte voldsomme terrænarbejder og i de fleste tilfælde betød en total rydning af eksisterende beplantning. Ud over de store landskabsmæssige værdier, der herved er gået tabt, er det ikke ønskeligt at anvende ressourcer til en sådan aktivitet, såfremt det kan undgås. Hillerød byråd besluttede på denne baggrund at udarbejde nye planer for det endnu ikke udnyttede område. Afgrænsningen af "Den grønne kile" er i nærværende lokalplan fastlagt ud fra en landskabsmæssig vurdering, og kilen har således fået en mere fliget afgrænsning. I forhold til de oprindelige planer er der sket en konvertering af visse arealers anvendelse, således at der stort set er udlagt arealer til rekreativt formål og boligformål i samme omfang som tidligere. "Den grønne kile" skal fungere som offentligt friareal til hele den ny bydel. Karakteren af det eksisterende område ønskes fastholdt således, at skov, hegnsplantninger og søer bevares, og således at de tidligere marker kommer til at henligge som åbne græsarealer.. Området skal henligge som et naturområde, og vedligeholdelsen af området skal have det hovedformål at holde beplantningen sund, at sikre områdets små søer mod tilgroning og pleje de åbne arealer, idet græsset dog kun slås de steder, hvor det af aktivitetshensyn er nødvendigt.

9 Området skal kunne udnyttes til aktiviteter som: Leg, opsætning af drage, boldspil, tage solbad, gå tur, løbe, ride, fælles friluftsaktiviteter (f.eks. Sankt Hansbål). De ovennævnte aktiviteter er kun nævnt som eksempler på, hvad området kan anvendes til. Generelt kan det siges, at området skal tjene som fritidsområde. De eksisterende bygningsanlæg er tænkt udnyttet til sådanne offentlige formål, som naturligt kan indpasses ind i området.

10 LOKALPLANEN I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. 1 Lokalplanens formål Formålet med lokalplanen er at fastlægge et område i Hillerød øst til rekreativt formål og at sikre de eksisterende naturværdier i området. Det er endvidere formålet at fastlægge nogle af de boligområder, der ligger direkte ud til det rekreative område, og at fastlægge vej- og stiføringer samt en busvej over det grønne område. 2 Områdets afgrænsning og zonestatus 2.1. Lokalplanen afgrænses som vist på vedhæftede kortbilag A og omfatter matr. nr.e: 38 a, 39 b, 41 s, 42 a, 80, del af 82 b, 84 c, 84 e, 84 f, 86 a, del af 86 b, 86 c, del af 87 a, del af 90 a, del af 95 a, del af 141 a, 141 g, 216 b, del af 217 b, 234, del af 265, del af 267, 268, 269, 270, del af 271, 272 og del af 273, alle af Hillerød overdrev, samt parceller, der efter den 1, november 198o er udstykket fra de nævnte ejendomme Lokalplanens område opdeles i 6 delområder som vist på kortbilag A. Delområde 1 omfatter matr.nr.e: 38 a, 39 b, 41 s, del af 42 a, del af 80, del af 82 b, del af 86 b, del af 87 a, del af 90 a, del af 95 a, del af 141 a, 216 b, del af 217 b, del af 234, del af 265, del af 267, 268, del af 269, 270, del af 271, 272 og del af 273, alle af Hillerød overdrev. Delområde 2 omfatter matr.nr.e:

11 141 g, del af 271 og del af 273, alle af Hillerød overdrev. Delområde 3 omfatter del af matr.nr. 86 a Hillerød overdrev. Delområde 4 omfatter matr.nr. del af 234 af Hillerød overdrev. Delområde 5 omfatter matr.nr.e: del af 80, del af 86 b, del af 87 a, og del af 269, alle af Hillerød overdrev. Delområde 6 omfatter matr.nr.e: del af 42 a, 84 c, 84 e, 84 f, 86 a, del af 86 b og 86 c, alle af Hillerød overdrev Området fastholdes i byzone. 3 Områdets anvendelse Delområde Området må kun anvendes til offentlige formål (rekreativt grønt område). De på kortbilag A angivne zoner må anvendes til: zone 1 a - idrætsanlæg, zone 1 b - fritids- og ungdomsklub, zone 1 c - forenings- og klublokaler, zone 1 d - sparebassin zone 1 e - tjenestebolig for een familie, (for opsynsmand eller skole pedel), zone 1 f - kommunal lejrskole, forenings eller klublokaler, zone 1 g - forenings- eller klublokaler, selskabslokaler. Delområde Området må kun anvendes til offentlige formål (skole, børneinstitution).

12 Delområde Området må kun anvendes til offentlige formål (børneinstitution). Delområde Området må kun anvendes til boligformål. Bebyggelsen må kun bestå af gårdhusbebyggelse, og bebyggelsen skal udformes efter de principper, som er angivet på illustrationsplanen, lokalplanens kortbilag B Der må maksimalt opføres og indrettes 13 boliger i delområde 4. Delområde Området må kun anvendes til boligformål. Bebyggelsen må udformes som grupper af sammenbyggede huse i 1 og 2 etager, og bebyggelsen skal udformes efter de principper, som er angivet på illustrationsplanen, lokalplanens kortbilag B Der må maksimalt opføres og indrettes 120 boliger i delområde 5. Delområde Området må kun anvendes til boligformål. Bebyggelsen må kun bestå af åben og lav bebyggelse På hver ejendom må kun opføres eller indrettes een bolig Byrådet kan tillade, at der på ejendommene drives en sådan virksomhed, som almindeligvis kan udføres i beboelsesområder under forudsætning af at virksomheden drives af den, der bebor den pågældende ejendom,

13 at virksomheden efter kommunalbestyrelsens skøn drives på en sådan måde, at ejendommens karakter af beboelsesejendom ikke forandres (herunder ved skiltning eller lignende), og at områdets karakter af boligområde ikke brydes, at virksomheden ikke medfører ulempe for de omboende, at virksomheden ikke medfører behov for parkering, der ikke er plads til på den pågældende ejendom. Udlejning af værelser må kun ske efter byrådets nærmere godkendelse. 4 Udstykninger I delområderne 1, 2 og 3 må udstykning ikke finde sted I delområderne 4 og 5 kan udstykning tillades, således at der kan udstedes skøde på hver enkelt bolig (det bebyggede areal samt have), samt på en andel af fællesarealerne I delområde 6 må kun udstykkes efter de retningslinier, som fremgår af kortbilag A, og ingen grund må udstykkes med et areal mindre end 800 m2. 5 Vej- og stiforhold +) Veje Der udlægges areal til følgende nye veje med udformning og beliggenhed som vist på kortbilag A. +) Opmærksomheden henledes på, at der langs "Isterødvejen", landevej 27, i henhold til vejbestyrelseslovens 41, stk. 1 er pålagt de til vejen tilgrænsende ejendom a me byggelinier. Byggelinien er beliggende 20 m fra vejmidten. I tilfælde af højdeforskelle på over 40 cm mellem kørebanemidte og terræn ved bebyggelse, forøges med 1 m + 1,5 x højdeforskellen, jfr. samme loves 40, stk. 4.

14 Vejen A-B udlægges i en bredde af l0 m gennem Kulsvierskolens parkeringsplads. Vejen anlægges med en kørebanebredde på 6 m, og der anlægges langs vejen fortove i en bredde af 2 m i et omfang som angivet på kortbilag A Vejen C-D udlægges i en bredde af 11 m. Vejen anlægges med en kørebanebredde på 7 m og en fortovsbredde på 2 m. Vejstrækningen er en forlægning af Jespervej Vejen E-F udlægges i en bredde af 8 m. Vejen anlægges med en kørebanebredde på 6 m Vejen G-H udlægges i en bredde af l0 m. Vejen anlægges med en kørebanebredde på 5 m. I vejens nordlige side anlægges en 2,5 m bred græsarmeret rabat for gæsteparkering. I vejens sydlige side anlægges et fortov med en bredde af 2 m. Vejen afsluttes i en vendeplads som angivet på kortbilag A Vejen J-K udlægges med en kørebanebredde på 7 m. Vejstrækningen er en del af forbindelsesvejen mellem Prinsens Vænge og Kongens Vænge Vejen L-M udlægges i en bredde af 8 m. Vejen anlægges med en kørebanebredde på 5 m.

15 Busvej Der udlægges areal til busvejen N-O i en bredde af 6 m med en udformning og beliggenhed som vist på kortbilag A. Vejen anlægges med en kørebanebredde på 4 m. Vejen N-O forbeholdes kørsel med busser. Den nødvendige kørsel til de offentlige ejendomme i zonerne 1 c, 1 d og 1 e skal ske nord fra. Busbom På vejen A-B opsættes en busbom med den på kortbilag A angivne placering mærket B På busvejen N-O opsættes en busbom med den på kortbilag A angivne placering mærket B 2 umiddelbart nord for skolestien ved Skanseskolen. Færdselsret Til- og frakørsel til ejendommen i zone 1 f skal fastlægges ad vejen L-M over parkeringsanlægget i zone I g Når vejen L-M er etableret, skal færdselsretten til ejendommene i zone 1 g og i zone 1 f med kørende adgang ad Texasvej ophæves og erstattes med færdselsret ad vejen L-M. Ændringen i vejadgangen vil ske efter reglerne herom i vejlovgivningen. Overkørsler Til de enkelte ejendomme i lokalplanområdet fastlægges overkørsler som angivet på kortbilag A. Stier Der udlægges areal til stier med udformning og beliggenhed som principielt angivet på kortbilag A:

16 Stierne a-b, c-d, e-f, g-h, j-k, 1-m, n-o, p-q og t-u i en bredde af 4 m. Stierne anlægges med befæstelse i en bredde af 2,5 m Det med skravering angivne areal på vejen E-F (Højager), hvor stien a-b krydser den nævnte vej i niveau, skal udformes således, at det ved udstyr og valg af belægning har en hastighedsdæmpende virkning og sikrer krydsning for gående og cyklende Stien r-s i en bredde af 6 m. Stien anlægges med befæstelse i en bredde af 4 m. Stien skal godkendes som adgangsvej for brandkøretøjer Stierne v-x og y-z i en bredde af 4 m. Stierne befæstes som ridesti. Stien y-z skal føres ned til forbindelse med den eksisterende tunnel under Isterødvejen. Parkering delområde Der skal i delområde 1 i zonerne 1 b, 1 c, 1 f og 1 g anlægges det efter byrådets skøn nødvendige antal parkeringspladser. I zone 1 e skal anlægges 2 parkeringspladser. Parkeringspladsen ved Kulsvierskolen skal anlægges efter de retningslinier som er angivet på kortbilag A. Der kan således etableres: Ca. 270 parkeringspladser med tilkørsel fra henholdsvis Højager og Jespervej. Parkeringspladsen skal være adskilt, således at kørsel mellem Højager og Jespervej til daglig ikke er mulig. Ved større arrangementer på skolen skal

17 pladsen kunne fungere under eet ved at bommen mærket B 1 åbnes. delområde Delområde 2 er en del af Skanseskolekomplekset og parkering til bygningsanlæg i delområde 2 vil indgå som en del af skolens fællesparkering. Der skal således ikke etableres parkeringspladser i delområde 2. delområde Der skal i delområde 3 anlægges det efter byrådets skøn nødvendige antal parkeringspladser. delområde I delområde 4 skal udlægges mindst 2 parkeringspladser pr. bolig. Parkeringspladserne skal udlægges inden for den angivne byggezone. delområde I delområde 5 skal udlægges mindst 1½ parkeringsplads pr. bolig. Parkeringspladserne skal udlægges inden for den angivne byggezone. delområde I delområde 6 skal på hver grund udlægges areal til mindst 2 parkeringspladser. For hele lokalplanområdet Der må ikke henstilles eller parkeres campingvogne, lystbåde eller lastbiler på områdets parkeringspladser eller veje. byggelinier I delområde 6 fastlægges byggelinier som vist på kortbilag A i de angivne afstande fra vejskel.

18 6 Bebyggelsens omfang og placering Delområde Bebyggelse må kun opføres inden for de på kortbilag A angivne byggefelter Bebyggelsen må ikke opføres med mere end een etage med udnyttet tagetage Stuegulvskoten fastsættes af bygningsmyndigheden Tagene skal udføres, således at tagfladens hældning med vandret plan er mellem 30 og Tagene skal udføres som symmetriske saddeltage. Delområde Bebyggelsen må ikke opføres med mere end een etage Bebyggelsesprocenten i delområde 2 må ikke overstige Stuegulvskoten fastsættes af bygningsmyndigheden Bebyggelsen skal i højder, proportioner, facadeudtryk og materialevalg udformes således, at den sammen med Skanseskolen danner en arkitektonisk helhed Tagene skal udføres, således at tagfladens hældning med vandret plan opfylder lovens krav til minimumshældning.

19 Delområde Bebyggelsesprocenten for delområde 3 må ikke overstige Bebyggelse må ikke opføres med mere end een etage Stuegulvskoten fastsættes af bygningsmyndigheden Tagene skal udføres således, at tagfladers vinkel med vandret plan er mellem 25 og 30. Delområde Bebyggelsen må kun opføres inden for den på kortbilag A angivne byggezone. Bebyggelsen skal udformes efter de principper, som er angivet i illustrationsplanen, lokalplanens kortbilag B Bebyggelsesprocenten for delområde 4 må ikke overstige Bebyggelsen må ikke opføres med mere end een etage Bebyggelsen må udformes med sammenbyggede huse, såfremt der kan tilvejebringes tilfredsstillende lysforhold i den enkelte boligs opholdsrum, og såfremt den enkelte bolig er sikret mod indbliksgener Stuegulvskoten for den enkelte bolig fastsættes af bygningsmyndigheden. Stuegulvets højde over færdigreguleret terræn må ikke overstige 20 cm. Der henvises i øvrigt til

20 Tagene skal udføres således, at tagfladers vinkedl med vandret plan er mellem 25 og 30, dog kan carporte tillades opført med den i bygningsreglementet angivne minimumshældning Tagvand må kun føres ned i eget haveareal eller i fællesarealet. Delområde Bebyggelsen må kun opføres inden for den på kortbilag A angivne byggezone. Bebyggelsen skal udformes efter de principper, som er angivet i illustrationsplanen, lokalplanens kortbilag B Bebyggelsesprocenten for delområde 5 må ikke overstige Bebyggelsen må ikke opføres med mere end 2 etager Bebyggelsen skal udformes således, at maksimalt 2/5 af det samlede bruttoetageareal ligger i 1.sals højde Bebyggelsen må udformes med sammenbyggede huse, såfremt der kan tilvejebringes tilfredsstillende lysforhold i den enkelte boligs opholdsrum, og såfremt den enkelte bolig er sikret mod indbliksgener Stuegulvskoten for den enkelte bolig fastsættes af bygningsmyndigheden. Stuegulvets højde over færdigreguleret terræn må ikke overstige 20 cm. Der henvises i øvrigt til Tagene skal udføres således, at tagfladers vinkel med vandret plan er mellem

21 250 og 30, dog kan carporte tillades opført med den i bygningsreglementet angivne minimumshældning Tagvand må kun føres ned i eget haveareal eller i fællesarealet. Delområde Bebyggelsesprocenten for den enkelte ejendom må ikke overstige Bebyggelsen må ikke opføres med mere end een etage med udnyttet tagetage Tagene skal udføres således, at tagfladernes vinkel med vandret plan er mellem 25 og 50, dog kan garager og carporte tillades opført med den i bygningsreglementet angivne minimumshældning Stuegulvskoten fastsættes af bygningsmyndigheden Garager, carporte og pergolaer må ikke opføres nærmere skel mod vej end 5 m og må ikke placeres i koteletben. For hele lokalplanområdet 6.7. Permanent opstilling (i et tidsrum på mere end 1 måned inden for en periode på 12 måneder) af campingvogne og lystbåde på fællesarealer og i private havearealer må kun ske med byrådets godkendelse i hvert enkelt tilfælde Såfremt der i lokalplanområdet skal etableres nye transformerstationer, skal placering, udformning og tilladelig højde fastsættes af bygningsmyndigheden.

22 7 Bebyggelsens ydre fremtræden For hele lokalplanområdet Ydervægge må kun fremtræde som blank eller skuret teglstensvæg eller som pudset mur. Dog kan gavltrekanter og ydervægge i 1.sals højde tillades udført med bræddebeklædning Såfremt der skal ske indfarvning eller bemaling af ydervægge skal farven godkendes af bygningsmyndigheden Tage må kun beklædes med enten - tagsten i rød, brun, okker eller sort farve, eller - 2 fods bølgeplader eller "skiferplader" i brun eller sort indfarvning eller - naturskifer - herudover tillades i delområde 1, at tagene udføres som stråtag, og i del område 2 tillades tagene udført som built-up tag Der må ikke anvendes brugte byggematerialer eller brugte bygningsdele på synlige overflader Tilbygninger og garager må kun opføres med ydervægge og tag i samme materialer og med samme farver som ejendommens beboelsesbygning. Tilbygninger og garager skal udformes således, at bebyggelsen på en ejendom fremtræder med en god helhedsvirkning Carporte må opføres i tømmerkonstruktion med bræddebeklædning og med en tagbeklædning af tagpap eller plastprofilplader.

23 Nærværende bestemmelse gælder uanset bestemmelserne i 7.1.1, og Der må kun efter byrådets nærmere godkendelse opsættes solfangere på tagflader Skiltning må kun opsættes efter byrådets godkendelse i hvert enkelt tilfælde. Reklamering må ikke finde sted. 8 Ubebyggede arealer Beplantning m.v. Delområde Der skal for delområde 1 udarbejdes en plan for beplantning og vedligeholdelse af det samlede område i overensstemmelse med retningslinierne i lokalplanens illustrationsplan, kortbilag B I delområde 1 udlægges areal til en støjvold, som skal skærme boligerne i delområde 4 mod trafikstøj fra Isterødvejen. Delområde Der skal for delområde 2 udarbejdes en samlet plan, der skal redegøre for adgangsforhold, tilkørsel med brandkøretøjer, opholds- og legearealer og eventuelle beplantninger. Delområde 4 og Udearealerne inden for byggezonen skal anlægges efter en af byrådet nærmere godkendt plan, som skal redegøre for adgangsforhold til de enkelte boliger, placering af de udlagte parkeringspladser, tilkørsel med brandkøretøjer, opholds- og legearealer, befæstelser og beplantninger. Planen skal udarbejdes i overensstemmelse

24 med de retningslinier, som er angivet i lokalplanens illustrationsplan, kortbilag B Arealerne uden for byggezonen skal henligge som åbne græsarealer og må kun tilplantes i de på kortbilag A angivne beplantningsbælter efter en nærmere. godkendelse af beplantningens sammensætning Etablering og vedligeholdelse af de i henhold til og godkendte anlæg påhviler ejerne i hver af de nævnte delområder i fællesskab. For hele lokalplanområdet De på kortbilag A angivne eksisterende beplantninger skal bevares. Fældning må kun ske med byrådets nærmere godkendelse i hvert enkelt tilfælde Terrænreguleringer må kun foretages efter en af Hillerød byråd nærmere godkendt terrænreguleringsplan. Der henvises til og Hegning Delområde 1 og Der må i delområderne 1 og 2 kun opsættes hegn med den på kortbilag A angivne placering. De angivne hegn skal etableres som trådhegn i forbindelse med levende hegn. Der må udover de angivne steder ikke hegnes. Delområde 3 og Hegning omkring de enkelte grunde må kun etableres som levende hegn eller trådhegn i forbindelse med levende hegn. De levende hegn skal enten ved plantningsafstanden til skel eller ved klipning holdes således, at vej- og stiarealer stedse er friholdt.

25 Delområde 4 og De havearealer, som hører til de enkelte boliger, må kun hegnes mod nabohaver og fællesarealer med levende hegn eller trådhegn i forbindelse med levende hegn. Hegnet må ikke have en højde over 1,8 m målt fra færdigreguleret terræn , Ved rækkehuse må der opføres en læmur mod nabohaverne i en længde af 5 m ud fra facaden og i en højde på max. 2,0 m. Belysning For hele lokalplanområdet Belysning af lokalplanområdets boligveje skal etableres ved lynmaster med en maximal lyspunktshøjde på 5 m Belysning af lokalplanområdets stier samt parkeringspladser og fællesarealer i delområde 1, 2, 3, 4 og 5 må kun udføres som parkbelysning med en maximat lyspunktshøjde på 4 m. 9 Forudsætninger for ibrugtagning af ny bebyggelse Ny bebyggelse i delområderne 4 og 5 må ikke tages i brug før de udendørs anlæg er etableret i overensstemmelse med den i krævede plan for fællesarealerne De udlagte parkeringspladser skal anlægges i et omfang, som krævet ved byggetilladelsens udstedelse Samtlige nye boliger i området skal tilsluttes det kommunale fjernvarmenet. Ny bebyggelse må ikke tages i brug, før denne tilslutning har fundet sted.

26 Bebyggelse i delområde 4 må ikke tages i brug, før den i udlagte støjvold er etableret. 10 Grundejerforening Der skal i hvert af delområderne 4 og 5 oprettes en grundejerforening med medlemspligt for samtlige ejere af boliger i det pågældende delområde Grundejerforeningen skal oprettes senest, når 50% af boligerne er solgt, eller når Hillerød byråd kræver det Grundejerforeningen skal forestå drift og vedligeholdelse af de i , , og nævnte fællesarealer og fælles anlæg Grundejerforeningens vedtægter skal godkendes af Hillerød byråd. 11 Eventuelle tilladelser eller dispensationer fra andre myndigheder Der kan ikke uden fredningsnævnets godkendelse udstedes byggetilladelser til bebyggelse inden for en afstand af 150 m fra Isterødvejens byggelinie, før fredningsstyrelsens ophævelse af naturfredningslovens byggelinie på 150 m fra Isterødvejen foreligger. 12 Ophævelse af eksisterende byplanvedtægter Den under den 30. december 1969 af boligministeriet godkendte byplanvedtægt nr. 28 for "østbyens sydlige del, det tætte lave boligområde", den under den 30. december 1969 af boligministeriet

27 godkendte byplanvedtægt nr. 29 for "Skole- og haveboligområdet i østbyens sydlige del", den under den 24. marts 1971 af boligministeriet godkendte byplanvedtægt nr. 30 for "Skole- og have boligområdet i Østbyens nordlige del" og den under den 2. juli 197o af boligministeriet godkendte byplanvedtægt nr. 31 for "Den grønne kile i østbyen" ophæves for de i 2 nævnte ejendomme og dele af ejendomme. 13 Lokalplanens retsvirkninger Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendomme, der er omfattet af planen ifølge kommuneplanlovens 31, kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt anvendes i overensstemmelse med planens bestemmelser. Den eksisterende lovlige anvendelse af en ejendom kan fortsætte som hidtil. Lokalplanen medfører heller ikke i sig selv krav om etablering af de anlæg med videre, der er indeholdt i planen. Byrådet kan meddele dispensation til mindre væsentlige lempelser fra lokalplanens bestemmelser under forudsætning af, at det ikke ændrer den særlige karakter af de områder, der søges skabt ved lokalplanen. Mere væsentlige afvigelser fra lokalplanen kan kun gennemføres ved tilvejebringelse af en ny lokalplan. Private byggeservitutter og andre tilstandsservitutter, der er uforenelige med lokalplanen, fortrænges af planen. 14 Vedtagelsespåtegning Således vedtaget af Hillerød byråd til offentlig fremlæggelse. Hillerød, den 18. juni 1981 T. Stokholm /Svend Erik Aaen

28 I henhold til 27 i "lov om kommuneplaner" vedtages foranstående lokalplan endeligt. Hillerød den T. Stokholm /Svend Erik Aaen Tinglyst den 8. juli 1982.

29

30

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 130 BOLIGOMRÅDET MELLEM BIRKEHAVEN OG ISTERØDVEJEN I ØSTBYENS NORDLIGE DEL

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 130 BOLIGOMRÅDET MELLEM BIRKEHAVEN OG ISTERØDVEJEN I ØSTBYENS NORDLIGE DEL HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 130 BOLIGOMRÅDET MELLEM BIRKEHAVEN OG ISTERØDVEJEN I ØSTBYENS NORDLIGE DEL GRUNDLAGET LOKALPLANEN FOR Indledning Hillerød kommune har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser

Læs mere

LOKALPLAN NR. 188. For et område ved P.Mogensenvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 188. For et område ved P.Mogensenvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 188 For et område ved P.Mogensenvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser udarbejdet

Læs mere

LOKALPLAN NR For et område ved Krokusvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et område ved Krokusvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 218 For et område ved Krokusvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Status for området for planen. Afgrænsning Det område, som lokalplanen omfatter, er beliggende mellem det eksisterende

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Status for området før planen Det område, som lokalplanen omfatter, er beliggende mellem

Læs mere

LOKALPLAN NR. 151. Johannesskolen i Lille Dyrehavevang. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 151. Johannesskolen i Lille Dyrehavevang. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 151 Johannesskolen i Lille Dyrehavevang Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød kommune har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet

Læs mere

LOKALPLAN NR For et område ved Maltevang. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et område ved Maltevang. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 168 For et område ved Maltevang Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde

Læs mere

LOKALPLAN NR. 170. For et område ved Gadeledsvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 170. For et område ved Gadeledsvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 170 For et område ved Gadeledsvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde nærværende lokalplan

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 133 FOR ET GRØNT OMRÅDE I HILLERØD ØST

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 133 FOR ET GRØNT OMRÅDE I HILLERØD ØST HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 133 FOR ET GRØNT OMRÅDE I HILLERØD ØST Grundlaget for lokalplanen Indledning Hillerød Kommune har i henhold til Planlægningslovens bestemmelser udarbejdet lokalplan for et

Læs mere

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk Beskrivelse af lokalplanens retdvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse

Læs mere

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 182 For et område ved Petersborgvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød kommune har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 122 ET OMRÅDE VED HERLUFDALSVEJ

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 122 ET OMRÅDE VED HERLUFDALSVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 122 ET OMRÅDE VED HERLUFDALSVEJ GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød byråd har i henhold til 21 i lov om kommuneplanlægning vedtaget nærværende lokalplan for et mindre boligområde

Læs mere

LOKALPLAN NR Menighedshus i Nr. Herlev. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR Menighedshus i Nr. Herlev. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 161 Menighedshus i Nr. Herlev Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde

Læs mere

LOKALPLAN NR For et område på Munkeengen. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et område på Munkeengen. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 203 For et område på Munkeengen Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser udarbejdet lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN NR For et område ved Helsingørsgade. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et område ved Helsingørsgade. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 180 For et område ved Helsingørsgade Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød kommune har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN NR. 184. For et område ved Solbakken. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 184. For et område ved Solbakken. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 184 For et område ved Solbakken Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød kommune har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde

Læs mere

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej.

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. GUNDSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 08 Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 734 af 2 december 1982) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER.

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. LOKALPLAN NR. 14 for området ved idrætsplads i Uvelse. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. Redegørelse for lokalplanen

Læs mere

^.^' NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 LOKAL PLAN. ]5p7 ^ Mejeri ~'^~~s. For et boligområde ved Øster Ulslev " ^ ' -18 ; ^-*j&'alderdomshjem^ Jordfmoderhus

^.^' NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 LOKAL PLAN. ]5p7 ^ Mejeri ~'^~~s. For et boligområde ved Øster Ulslev  ^ ' -18 ; ^-*j&'alderdomshjem^ Jordfmoderhus NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 For et boligområde ved Øster Ulslev ^-*j&'alderdomshjem^ " ^ ' -18 ; Jordfmoderhus,' fi'j i ]5p7 ^ Mejeri ~'^~~s ^.^' LOKAL PLAN NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 For et område ved

Læs mere

LOKALPLAN NR. 177a. For området ved Hotel Hillerød. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 177a. For området ved Hotel Hillerød. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 177a For området ved Hotel Hillerød Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Grundlaget for lokalplanen Indledning Lokalplanens udarbejdelse er foranlediget af ønskerne om at kunne udvide hotellet

Læs mere

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR \rn\ TERKEVEI

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR \rn\ TERKEVEI ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 139 a \rn\ TERKEVEI ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan 139 for et boligområde syd for Egegårdsvej REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN Lokalplanens formål Lokalplanens formål er at fastlægge

Læs mere

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER.

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER. DUDME KOMMUNE LO KALPLAN nrml9 BO LIG OM R Å&DE VED GARTNERVÆNGET I HESSELAGER. INDHOLD Indholdet af Lokalplanens Lokaiplanens Lokalplan nr lokalpianen forhold retsvirkninger 19 1. Lokaiplanens formål

Læs mere

LOKALPLAN NR For et erhvervsområde ved Trollesminde. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et erhvervsområde ved Trollesminde. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 166 For et erhvervsområde ved Trollesminde Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser udarbejdet

Læs mere

LOKALPLAN NR Kirken i Østergade. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR Kirken i Østergade. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 162 Kirken i Østergade Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et boligområde samt et område til offentligt formål i Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE:

Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et boligområde samt et område til offentligt formål i Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-04 Lokalplan for et boligområde samt et område til offentligt formål i Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE SIDE Lokalplanens indhold...2 Lokalplanens

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 Lokalplan for et boligområde i Hårlev by. INDHOLDSFORREGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 11a ET OMRÅDE VED GODTHÅBSVEJ

HILLERØD KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 11a ET OMRÅDE VED GODTHÅBSVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 11a ET OMRÅDE VED GODTHÅBSVEJ I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. 1. Lokalplanens

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 134 FOR ET OMRÅDE VED PRÆSTEVÆNGET

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 134 FOR ET OMRÅDE VED PRÆSTEVÆNGET HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 134 FOR ET OMRÅDE VED PRÆSTEVÆNGET GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser udarbejdet lokalplan nr. 134 for

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE.

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE. ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE. INDHOLDSFORTEGNELSE AFSNIT 1 Lokalplanens formål Side 1 AFSNIT 2 Område - zonestatus i AFSNIT 3 Områdets anvendelse

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 for et område til bolig-,

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 135 BOLIGOMRÅDET ELLEGÅRDEN I ULLERØD

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 135 BOLIGOMRÅDET ELLEGÅRDEN I ULLERØD HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 135 BOLIGOMRÅDET ELLEGÅRDEN I ULLERØD GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød kommune har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan nr.

Læs mere

LOKALPLAN NR For et område ved Ndr. Jernbanevej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et område ved Ndr. Jernbanevej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 144 For et område ved Ndr. Jernbanevej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr. 4-11. for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr. 4-11. for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 4-11 for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 9. september 2004. INDHOLD Redegørelse 3 Indledning 3 Lokalplanområdet

Læs mere

Hammel kommune. Lokalplan nr. 4. Møllebakken. Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut

Hammel kommune. Lokalplan nr. 4. Møllebakken. Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut Hammel kommune Lokalplan nr. 4 Møllebakken Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut REDEGØRELSE TIL LOKALPLAN NR, Lokalplanen omfatter et område omkring Møllebakken nord for Viborgvej i Lading.

Læs mere

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 3 Lokalplanens retsvirkninger...

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 3 Lokalplanens retsvirkninger... Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 4-01 Lokalplan for et boligområde i Strøby by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: SIDE Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning...

Læs mere

Lokalplan 2.1. For et villaområde i Snertinge. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L20100

Lokalplan 2.1. For et villaområde i Snertinge. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L20100 Lokalplan 2.1 For et villaområde i Snertinge Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 03.10.1978 3011501L20100 Bjergsted kommune Lokalplan nr. 2.1. for et villaområde i Snertinge by Tillæg til partiel

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 51 FOR ET OMRÅDE VED PETERSBORGVEJ

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 51 FOR ET OMRÅDE VED PETERSBORGVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 51 FOR ET OMRÅDE VED PETERSBORGVEJ GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan nr. 51

Læs mere

Byplanvedtægt nr. 29 BYPLANVEDTÆGT FOR SKOLE- OG HAVEBOLIGOMRÅDET I ØSTBYENS SYDLIGE DEL

Byplanvedtægt nr. 29 BYPLANVEDTÆGT FOR SKOLE- OG HAVEBOLIGOMRÅDET I ØSTBYENS SYDLIGE DEL Byplanvedtægt nr. 29 BYPLANVEDTÆGT FOR SKOLE- OG HAVEBOLIGOMRÅDET I ØSTBYENS SYDLIGE DEL Byplanvedtægt nr. 29 for skole- og haveboligområdet i Østbyens sydlige del I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 91a ERHVERVSOMRÅDET MELLEM ROSKILDEVEJ OG SLANGERUPGADE

HILLERØD KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 91a ERHVERVSOMRÅDET MELLEM ROSKILDEVEJ OG SLANGERUPGADE HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 91a ERHVERVSOMRÅDET MELLEM ROSKILDEVEJ OG SLANGERUPGADE I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2

Læs mere

LOKALPLAN 117. For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 117. For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 117 For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden fan lokalplanen...................... 1 Lokalplanens indhold...........................

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 23 EN DEL AF SYGEHUSOMRÅDET

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 23 EN DEL AF SYGEHUSOMRÅDET HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 23 EN DEL AF SYGEHUSOMRÅDET LOKALPLANEN I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. 1

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 62 FOR ET OMRÅDE VED ULLERØD MØLLE

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 62 FOR ET OMRÅDE VED ULLERØD MØLLE HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 62 FOR ET OMRÅDE VED ULLERØD MØLLE GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød kommune har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan for området

Læs mere

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-3-9901.doc

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-3-9901.doc SØNDERBORG KOMMUNE SØNDERBORG KOMMUNE Forslag til LOKALPLAN NR. 3-9901 Boligområde ved Sønderskoven mellem Borgmester Andersens Vej og Hiort Lorenzens Vej BESKRIVELSE AF FORSLAGET I forbindelse med udarbejdelsen

Læs mere

J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E. Tlf.

J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E. Tlf. J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E Tlf. (07) 17 15 66 VIDEBÆK KOMMUNE Lokalplan nr. 41 for et boligområde ved Klematisvej

Læs mere

BALLERUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 025 for et område mellem Kornvænget, Ringvej B4 og Ballerup Boulevard (vedtaget juni 1983)

BALLERUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 025 for et område mellem Kornvænget, Ringvej B4 og Ballerup Boulevard (vedtaget juni 1983) BALLERUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 025 for et område mellem Kornvænget, Ringvej B4 og Ballerup Boulevard (vedtaget juni 1983) BESTEMMELSER I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes

Læs mere

LOKALPLAN NR For et erhvervsområde ved Carlsbergvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et erhvervsområde ved Carlsbergvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 150 For et erhvervsområde ved Carlsbergvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet

Læs mere

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune Frederiksværk Kommune Lokalplan 04.14 for erhvervsområde ved Havnevej September 1987 Frederiksværk Kommune LOKALPLAN 04.14 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED HAVNEVEJ. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE... 1 LOKALPLAN...

Læs mere

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 44. Boligområde ved Bakkedal/Overmarken

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 44. Boligområde ved Bakkedal/Overmarken HOLSTED KOMMUNE Boligområde ved Bakkedal/Overmarken HOLSTED KOMMUNE LOKALPLAN NR. 44 For et boligområde syd for Overmarken i Holsted - Overmarkens forkengelse. APRIL 1998 Holsted Kommune for et boligområde

Læs mere

LOKALPLAN Brugsen i Herfølge

LOKALPLAN Brugsen i Herfølge LOKALPLAN 5-13.1 Brugsen i Herfølge KØGE KOMMUNE 1990 LOKALPLAN 5-13.1 BRUGSEN I HERFØLGE INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse side Lokalplanens baggrund 3 - formål - - indhold 3 Forhold til ekst. planer 4

Læs mere

SVANEVEI :/~~\ M LOKALPLAN NR NMANDS: BARKEN

SVANEVEI :/~~\ M LOKALPLAN NR NMANDS: BARKEN :/~~\ M SVANEVEI BLOMSTERVANG DUNHAMMERVETT^ LOKALPLAN NR. 106 2NMANDS: BARKEN ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan 106 for et område ved Bymarken Dommervænget REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN: Forhold til anden planlægning

Læs mere

Lokalplan nr. 29. Boligområde ved "Den gamle Sportsplads"

Lokalplan nr. 29. Boligområde ved Den gamle Sportsplads Lokalplan nr. 29 Boligområde ved "Den gamle Sportsplads" i Skævinge 29.01.1997 . STEMPELMÆRKE RETTEN I HILL6RØD "isjdtlrø" : 10 0001200.00 688500 SH 01 LOKALPLAN NR. 29 for en del af matr. nr. 11 ap, Skævinge

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej side l Lokalplan nr. 28 for et område ved Vestergade/Røddingevej, Vester Vamdrup, Vamdrup Kommune.

Læs mere

lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål

lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål Nakskov kommune maj 1983 1 NAKSKOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige

Læs mere

for et område ved Frederiksborg vej - Bro vej i Veddelev

for et område ved Frederiksborg vej - Bro vej i Veddelev c ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan 16O for et område ved Frederiksborg vej - Bro vej i Veddelev REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN Lokalplanens formål Lokalplanens formål er at skabe mulighed for udbygning af de på

Læs mere

Lokalpian nr for bolig- og institutionsområde nord for Viben i Tønder kommune

Lokalpian nr for bolig- og institutionsområde nord for Viben i Tønder kommune Lokalpian nr. 4. 21 for bolig- og institutionsområde nord for Viben i Tønder kommune TØNDERKOMMUNE Lokaiplan nr. 4. 21 for bolig- og institutionsområde nord for Viben Sydvesten-Reklame, Tønder I henhold

Læs mere

LOKALPLAN NR Jollehavn i Nødebo. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR Jollehavn i Nødebo. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 149 Jollehavn i Nødebo Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

SKIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30 BOLIGOMRÅDE VED MARGRETEVEJ I VINDE.

SKIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30 BOLIGOMRÅDE VED MARGRETEVEJ I VINDE. SKIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30 BOLIGOMRÅDE VED MARGRETEVEJ I VINDE. SKIVE KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 30 FOR SKIVE KOMMUNE FOR ET OMRÅDE VED MARGRETEVEJ I VINDE. INDHOLD. RedegØrelse for lokalplanen... side

Læs mere

HØJMARK RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR D. 13. APRIL 1988 STEMPELMÆRKE R E"." F T'ET H T. RlHGKiiBIHG TI.F* 87«32 &* #0

HØJMARK RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR D. 13. APRIL 1988 STEMPELMÆRKE R E. F T'ET H T. RlHGKiiBIHG TI.F* 87«32 &* #0 RINGKØBING KOMMUNE TI.F* 87«32 &* #0 LOKALPLAN NR. 04.016 STEMPELMÆRKE R E"." F T'ET H T RlHGKiiBIHG KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLtNG AF DOMMERKONTORETS KASSEKONTROLAPPARAT C 936348 D. 13. APRIL 1988 FOR ET

Læs mere

LOKALPLANENS HENSIGT

LOKALPLANENS HENSIGT LOKALPLANENS HENSIGT Med vedtagelsen af Allerød Kommuneplan 1997-2009 blev det muligt at overføre et areal ved Bjergvej - Lyngevej fra landzone til byzone. Arealet kan udstykkes i 14 grunde til helårsboliger.

Læs mere

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej Indhold Lokalplan nr. 2.1-4 for et boligområde ved Klintedalsvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 165. Skovskolen i Nødebo. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 165. Skovskolen i Nødebo. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 165 Skovskolen i Nødebo Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte

LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte KØGE KOMMUNE 1988 LOKALPLAN 4-15 KØGE TEKNISKE SKOLE BOHOLTE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE: Lokalplanens baggrund og formål... 3 Lokalplanens indhold... 3

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 90a ETAGEBOLIGOMRÅDET VED HOSTRUPSVEJ OG FREDERIKSGADE

HILLERØD KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 90a ETAGEBOLIGOMRÅDET VED HOSTRUPSVEJ OG FREDERIKSGADE HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 90a ETAGEBOLIGOMRÅDET VED HOSTRUPSVEJ OG FREDERIKSGADE GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN Handelsskole

LOKALPLAN Handelsskole LOKALPLAN 1-05.1 Handelsskole KØGE KOMMUNE 1980 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 1-05.1 HANDELSSKOLE, (TILLÆG TIL RAMMEPLAN 1-05) REDEGØRELSE LOKALPLANENS BAGGRUND -lokalplan for skolernes område Handelsskolen

Læs mere

Lokalplan nr for et boligområde ved Røsnæsvej.

Lokalplan nr for et boligområde ved Røsnæsvej. Indhold Lokalplan nr. 2.1-3 for et boligområde ved Røsnæsvej. Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN GL 52 GLOSTRUP KOMMUNE FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGARD M.M.

LOKALPLAN GL 52 GLOSTRUP KOMMUNE FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGARD M.M. LOKALPLAN GL 52 GLOSTRUP KOMMUNE FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGARD M.M. 6 LOKALPLAN GL 52 FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGÅRD M.M., INDHOLDSFORTEGNELSE. Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 2 Lokalplan

Læs mere

T LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune.

T LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune. T. 22.10 LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 10 vedrører at ubebygget område øst for Tornerosevej og fastlægger, at området kun må anvendes til boligformål, og at bebyggelsen

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR AVLSKOVGÅRD.

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR AVLSKOVGÅRD. ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 14-217 FOR AVLSKOVGÅRD. I N D H 0 L D S F 0 R T E G N E L S E Afsnit 1 Lokalplanens formål........... Afsnit 2 Områdets afgrænsning.......... Afsnit 3 Områdets anvendelse...........

Læs mere

LOKALPLAN NR. 12. ENDELIG VEDTAGET l BYRÅDET D. 6. SEPT LSTYKKE KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 12. ENDELIG VEDTAGET l BYRÅDET D. 6. SEPT LSTYKKE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 12 ENDELIG VEDTAGET l BYRÅDET D. 6. SEPT. 1978 8LSTYKKE KOMMUNE ØLSTYKKE KOMMUNE Lokalplan nr. 12 for et område beliggende syd for Frederikssundsvej (landevej nr. 522) og vest for Ring Syd,

Læs mere

Lokalplan nr. 21. Boligområde ved Rødkildetoften i Gørløse

Lokalplan nr. 21. Boligområde ved Rødkildetoften i Gørløse Lokalplan nr. 21 Boligområde ved Rødkildetoften i Gørløse 27.11.1991 SKÆVINGE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 21 Gørløse Gørløsegård Rødkildeg^rd RØDKILDETOFTEN GØRLØSE NOVEMBER 1991 SKÆVINGE KOMMUNE Lokalplan nr.

Læs mere

Lokalplan nr. 3.6 Boliger på en del af Grydemosegårds jorder

Lokalplan nr. 3.6 Boliger på en del af Grydemosegårds jorder Lokalplan nr. 3.6 Boliger på en del af Grydemosegårds jorder INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse...3 LOKALPLANEN...6 1 - Områdets afgrænsning...7 2 - Lokalplanens formål...7 3 - Områdets anvendelse...7 4 -

Læs mere

NR. 54. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED ALGADE OG ØRNHØJVEJ l GRØNBJERG. VIDEBÆK l JANUAR J. NR Rev. i januar 1990.

NR. 54. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED ALGADE OG ØRNHØJVEJ l GRØNBJERG. VIDEBÆK l JANUAR J. NR Rev. i januar 1990. VIDEBÆK l JANUAR 1989. J. NR. 27-11-54 Rev. i januar 1990. NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED ALGADE OG ØRNHØJVEJ l GRØNBJERG. TEKNISK FORVALTNING VIDEBÆK KOMMUNE TLF. 07 17 15 66. VIDEBÆK KOMMUNE Lokalplan

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A Lokalplanens retsvirkninger...

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A Lokalplanens retsvirkninger... VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2-04 Lokalplan for ejendommene, matr.nr. 5-ge og 5-gf, Strøby by, Strøby. INDHOLDSFORTEGNELSE. LOKALPLANENS REDEGØRELSE SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til

Læs mere

Planen omfatter en fremtidig udbygning med 80 boliger opført som tæt/lav bebyggelse opdelt i mindst 8 enklaver med adgang til de fælles friarealer.

Planen omfatter en fremtidig udbygning med 80 boliger opført som tæt/lav bebyggelse opdelt i mindst 8 enklaver med adgang til de fælles friarealer. Lokalplan nr. 14.2. For et boligområde i Uvelse (Lystrupgård) REDEGØRELSE Lokalplanens formål: Det er lokalplanens formål i overensstemmelse med kommuneplanen at fastlægge retningslinier for en bebyggelsesog

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE NORD FOR BOGENSEVEJ PÅ ÆRTEBJERGGÅRDS JORDER

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE NORD FOR BOGENSEVEJ PÅ ÆRTEBJERGGÅRDS JORDER ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR.42-203 FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE NORD FOR BOGENSEVEJ PÅ ÆRTEBJERGGÅRDS JORDER I N D H 0 L D S F 0 R T E G N E L S E AFSNIT 1. Lokalplanens formål......... 2 AFSNIT 2. Område

Læs mere

LOKALPLAN NR Hillerød Handelsskole ved Trollesmindeallé. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR Hillerød Handelsskole ved Trollesmindeallé. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 248 Hillerød Handelsskole ved Trollesmindeallé Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Grundlaget for lokalplanen Indledning Hillerød Byråd har i henhold til planlægningslovens bestemmelser

Læs mere

Stevns kommune lokalplan nr. 33. Boligområde. Frøslevvej, Store- Heddinge

Stevns kommune lokalplan nr. 33. Boligområde. Frøslevvej, Store- Heddinge Stevns kommune lokalplan nr. 33 Boligområde Frøslevvej, Store- Heddinge Stevns kommune Lokalplan nr. 33 Indholdsfortegnelse. REDEGØRELSE. 1. Lokalplanens omrbde og formbl. 2. Lokalplanens indhold. 3. Lokalplanens

Læs mere

EGEBÆK-HVIDING. Egeparken LOKALPLAN NR

EGEBÆK-HVIDING. Egeparken LOKALPLAN NR EGEBÆK-HVIDING Egeparken LOKALPLAN NR. 06.01 LOKALPLANEN INDEHOLDER: 1 Lokalplanens formål. 2 Område og zonestatus. 3 Områdets anvendelse. 4 Udstykninger. 5 Vej- og stiforhold. 6 Spor- og ledningsanlæg.

Læs mere

LOKALPLAN EL 10 KOMMUNE GLOSTRUP ET OMRADE VED PRODUKTIONSVEJ

LOKALPLAN EL 10 KOMMUNE GLOSTRUP ET OMRADE VED PRODUKTIONSVEJ LOKALPLAN EL 10 GLOSTRUP KOMMUNE ET OMRADE VED PRODUKTIONSVEJ LOKALPLAN EL 10 FOR ET HÅNDVÆRKEROMRÅDE VED PRODUKTIONSVEJ. INDHOLDSFORTEGNELSE: Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 2 Lokalplan EL 10

Læs mere

SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR PARCELHUSOMRÅDE VED DYBBØLSTEN OG STENLØKKE. Lokalplan Brigadevej. Stenløkke.

SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR PARCELHUSOMRÅDE VED DYBBØLSTEN OG STENLØKKE. Lokalplan Brigadevej. Stenløkke. LOKALPLAN NR. 10 9903 PARCELHUSOMRÅDE VED DYBBØLSTEN OG STENLØKKE Lokalplan 10-9903 Brigadevej Stenløkke Dybbølsten SØNDERBORG KOMMUNE Teknisk Forvaltning - Rådhuset - 6400 Sønderborg Tlf. 74 42 93 00

Læs mere

Lokalplanens forhold til anden planlægning. Lokalplanens retsvirkninger

Lokalplanens forhold til anden planlægning. Lokalplanens retsvirkninger Indhold Lokalplan nr. 5.2-1 for et bolig- og kolonihaveområde ved Holbækvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål

Læs mere

LOKALPLAN GL 58 FOR ET OMRÅDE MELLEM HOVEDVEJEN, SANDBJERGVEJ, STADIONVEJ OG SPRINGHOLM.

LOKALPLAN GL 58 FOR ET OMRÅDE MELLEM HOVEDVEJEN, SANDBJERGVEJ, STADIONVEJ OG SPRINGHOLM. I LOKALPLAN GL 58 FOR ET OMRÅDE MELLEM HOVEDVEJEN, SANDBJERGVEJ, STADIONVEJ OG SPRINGHOLM. INDHOLDSFORTEGNELSE: Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 2 Lokalplan GL 58 3 Kortbilag 1. U INDLEDNING. Lokalplan

Læs mere

Lokalplan nr BETHANIAGADE-ROLIGHEDSVEJ NØRGÅRDSALLE-CARITETLARS GADE. Herning kommune

Lokalplan nr BETHANIAGADE-ROLIGHEDSVEJ NØRGÅRDSALLE-CARITETLARS GADE. Herning kommune Lokalplan nr. 0.02.1 BETHANIAGADE-ROLIGHEDSVEJ NØRGÅRDSALLE-CARITETLARS GADE Herning kommune Lokalplanen består af: side Lokalplanen består af: 1 Lokalplanens formål. 2 2 Område og zonestus. 2 3 Områdets

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06

HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06 HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06 s, INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE LOKALPLAN NR. 3.-06 1. Lokalplanens formål... 1 2. Lokalplanens område... 1 3. Områdets anvendelse... 2 4. Udstykninger... 2 5. Vej- og stiforhold...

Læs mere

Lokalplan nr. 1.5 Den internationale Højskole i Helsingør

Lokalplan nr. 1.5 Den internationale Højskole i Helsingør Lokalplan nr. 1.5 Den internationale Højskole i Helsingør INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse...3 Lokalplanens indhold...4 Lokalplanens retsvirkninger...4 LOKALPLANEN...5 1 - Områdets afgrænsning...6 2 - Lokalplanens

Læs mere

Lokaiplan nr Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger.

Lokaiplan nr Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger. . sydlangeland ~ kommune ~ Lokaiplan nr. 1.01 Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalpianen må ejendomme, der er omfattet

Læs mere

LOKALPLAN NR. Boligområdet Bellisvænget i Vindinge. 9;~7 NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1992

LOKALPLAN NR. Boligområdet Bellisvænget i Vindinge. 9;~7 NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1992 LOKALPLAN NR. 77 Boligområdet Bellisvænget i Vindinge 9;~7 NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1992 INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalpianens redegørelse Lokalpianens indhold Forholdet til anden planlægning Lokalpianens

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. LOKALPLANENS REDEGØRELSE:

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. LOKALPLANENS REDEGØRELSE: VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-03. Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Side Lokalplanens indhold... 1. Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. FOR BOLIGOMRÅDE DEL AF LYØVEJ I BÅRING NØRRE AABY KOMMUNE

LOKALPLAN NR. FOR BOLIGOMRÅDE DEL AF LYØVEJ I BÅRING NØRRE AABY KOMMUNE LOKALPLAN NR. FOR BOLIGOMRÅDE DEL AF LYØVEJ I BÅRING NØRRE AABY KOMMUNE NØRRE AABY KOMMUNE Teknisk forvaltning Matr.nr. l5q og l8ao Båring By, Asperup l.2.5:p16 HK/ak Lokalpian nr. 48 (1995 338) T~7 -

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-25 Smedegården, Boliger i Hårlev Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 7. oktober 2004. 1 Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN,

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE. LOKALPLAN NR 41a NØDEBO KRO

HILLERØD KOMMUNE. LOKALPLAN NR 41a NØDEBO KRO HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR 41a NØDEBO KRO I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. 1 Lokalplanens formål at give

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 132 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED SMEDIEVEJ OG KONGENS VÆNGE

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 132 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED SMEDIEVEJ OG KONGENS VÆNGE HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 132 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED SMEDIEVEJ OG KONGENS VÆNGE Grundlaget for lokalplanen Indledning Hillerød Kommune har i henhold til Planlægningslovens bestemmelser ladet udarbejde

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLAN NR. 2.05 1 Lokalplanens formål... 2 Lokalplanens område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykninger... 5 Vej- og stiforhold...

Læs mere

LOKALPLAN NR. 7.4 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE APRIL 1980

LOKALPLAN NR. 7.4 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE APRIL 1980 LOKALPLAN NR. 7.4 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE APRIL 1980 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 7i~ REFSVINDINGE I henhold til kommuneplanloven ( Lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser

Læs mere

Lokalplan nr. 7. Boligområde ved Harløsevej i Skævinge

Lokalplan nr. 7. Boligområde ved Harløsevej i Skævinge Lokalplan nr. 7 Boligområde ved Harløsevej i Skævinge 26.09.1984 s ORIGINAL SKÆVINGE KOMMUNE D juni 1984 del af område B12 ved Harløsevej STEMPELMÆRKE Hillerød KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLING AF DOMMERKONTORETS

Læs mere

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 201

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 201 .A ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 201 ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan nr, 201 Lynghøjgård - Svogerslev, REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN: INDLEDNING: Lokalplanens formål: Den hidtidige planlægning for området omkring

Læs mere

LOKALPLAN NR Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Vallø kommune, september 1992

LOKALPLAN NR Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Vallø kommune, september 1992 LOKALPLAN NR. 6-06 Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Vallø kommune, september 1992 Kortet på forsiden er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A.894/70) VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 6-06

Læs mere

b KOMMUNE LANGESKOV BY LOKALPLAN NR ~ LANGESKOV

b KOMMUNE LANGESKOV BY LOKALPLAN NR ~ LANGESKOV -~ LANGESKOV b KOMMUNE LANGESKOV BY LOKALPLAN NR.15 1982. LANGESKOV KOMMUNE Lokal plan nr.15 for et boligområde Langeskov by. (Tillæg nr.2 til lokaiplan nr.1). 1.aug.1982 J.nr.O1.02.05.P16/300-82 1. LANGESKOV

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT FOR GADEVANG. Byplanvedtægt nr. 43

BYPLANVEDTÆGT FOR GADEVANG. Byplanvedtægt nr. 43 BYPLANVEDTÆGT FOR GADEVANG Byplanvedtægt nr. 43 Byplanvedtægt nr. 43 for Gadevang I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det i 1 nævnte

Læs mere

Lokalplan nr. 1.8 Lindevangshjemmet m.m.

Lokalplan nr. 1.8 Lindevangshjemmet m.m. Lokalplan nr. 1.8 Lindevangshjemmet m.m. INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse...2 Lokalplanens indhold og baggrund...2 Lokalplanens retsvirkninger...3 LOKALPLANEN...4 1 - Områdets afgrænsning...5 2 - Lokalplanens

Læs mere