Industriel 3D måleteknik og digitalisering

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Industriel 3D måleteknik og digitalisering"

Transkript

1 Industriel 3D måleteknik og digitalisering Enestående service, professionelle teknikere og det bedste udstyr i verden gør Zebicon banebrydende indenfor industriel 3D scanning, 3D måling og digitalisering.

2 Zebicon rummer en unik kombination af viden, uddannelse og nysgerrighed, som er naturligt indarbejdet i solid erfaring. Her har du mulighed for at få et indblik i den viden, de erfaringer og de udfor - dringer, som vi arbejder med. Om Zebicon Zebicon er en moderne, dynamisk virksomhed i vækst. Vi er i konstant udvikling både hvad angår ny teknologi, kundeportefølje og egne medarbejdere. Vi har høj faglig ekspertise indenfor måleteknik, og har dybdegående kendskab til udviklings- og produktionsprocesser i flere industrier. Virksomheden startede sine aktiviteter i 2003 med det formål at gøre 3D scanning tilgængeligt for danske virksomheder. Vores primære fokusområde på daværende tidspunkt var serviceydelser til reverse engineering. Markedet blev dog hurtigt klar til at anvende teknologien til analyse, og i dag er kvalitetskontrol og inspektion Zebicons primære arbejdsområde. Zebicon sælger og supporterer desuden 3D målesystemer. Zebicon er unik inden for sit felt og er en seriøs og kompetent partner til din næste måleopgave.

3 Partnerskab Hos Zebicon ønsker vi at være mere end bare en leverandør af serviceydelser og 3D målesystemer. Vi stræber efter at indgå et partnerskab med vores kunder og i fællesskab med jer løse opgaven. Typisk tager samarbejdet udgangspunkt i en tæt dialog om opgaven, formål og de processer, hvori resultatet skal indgå. Vi er på én gang jeres uvildige eksterne måleafdeling og jeres partner i problemløsning. Vi sætter en ære i at yde faglig og professionel sparring.

4 Brug Zebicon til en enkelt scanning eller som ekstern måleafdeling. Vi er din variable ressource eller din systemleverandør. Dit behov afgør samarbejdsformen - vi følger dig! ATOS 3D SCANNERE ATOS er high-end 3D scannere, der er yderst præcise og fleksible i anvendelsen. I ATOS serien findes en række brugervenlige scannere, som er målrettet forskellig anvendelse. Valget af scanner afhænger af opgavetypen, emnets størrelse og databehovet. Zebicon har den helt rette scanner til dig. Hvad enten du søger en hurtig og fleksibel designproces, eller stabilitet, præcision og sporbarhed i din kvalitetskontrol. 3D scanning giver os klar og tydelig dokumentation. Nøglen i dokumentationen er farverne, der giver en simpel og konstruktiv kommunikation både internt og eksternt. Det bruger vi blandt andet i samarbejdet med vores underleverandører, hvor vi scanner værktøj og bearbejdede dele for at lave analyse og kunne give ordentlig feedback af kvaliteten. Ole Therkelsen Director, LEGO System A/S DEFORMATIONSANALYSE Er du interesseret i at højne din produktkvalitet gennem deformations- og materialeanalyse, så har Zebicon de førende optiske målesystemer. Zebicon sælger og supporterer målesystemer til både statisk og dynamisk deformationsanalyse. Alle systemer giver omfattende muligheder for rapportering og analyse, så du får en mere detaljeret indsigt i dit produkt og kan optimere konstruktionen. Vi ønsker at bruge state-of-the-art udstyr til full field measurement af deformationsfelter, således at de ingeniørstuderende er klædt på til fremtiden. Ole Thybo Thomsen Professor, Aalborg Universitet

5 KVALITETSKONTROL Overblik, viden, inspektion og analyse er nøgleordene, når Zebicon udfører kvalitetskontrol for dig. Kvalitetskontrol fra Zebicon betyder en uvildig målerapport med klar og gennemskuelig dokumentation. Du får et komplet overblik over dit produkt, baseret på dine specifikationer og behov. Zebicon hjælper til at sikre din produktkvalitet og skaber en mere vidensbaseret vej gennem prototype, produktmodning og emnegodkendelse. Det giver langt bedre overblik over emnet at få en fuld opmåling end kun at få data på udvalgte mål. Vi har opdaget uventede fejl ved at kunne se alle afvigelser på emnet. Signe Mejlhede Plastingeniør, Radiometer Medical ApS Det er stærkt at kunne vedlægge en uvildig målerapport, som vi ikke selv har kunnet præge. Chris Slot-Tygesen Projektleder, PE-Redskaber A/S REVERSE ENGINEERING 3D scanning og digitalisering er den hurtige genvej i udviklingsfasen. Din mastermodel eller prototype er hurtigt videre i designprocessen, når Zebicon har skabt de essentielle digitale data. Udover at få en digital gengivelse af dit emne til CAD processen, kan du både skalere, kopiere og spejlvende de scannede data. Zebicon hjælper dig fra fysisk emne til digital model. Det har ikke tidligere været muligt at opnå samme testresultat for to motorer. Med scanning er det lykkedes at skabe en eksakt kopi af vores foretrukne topstykke, og det fungerer rigtig godt. Alle dele kører nemmere, og det er betydeligt bedre, end vi har været vant til med andre nye topstykker. Ivan Bjerre Manager, Bjerre Racing

6 Zebicon a/s Cargo Centervej 68 DK-7190 Billund Tel