Medvirkende New Journal Lars Egegaard Sørensen, Visuel Designer

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Medvirkende New Journal Lars Egegaard Sørensen, Visuel Designer"

Transkript

1 Medvirkende New Journal Lars Egegaard Sørensen, Visuel Designer Med speciale i nyudvikling af 3D hologram scenografi sætter Lars Egegaard Sørensen et helt særligt præg på enhver forestilling, han er tilknyttet til. Han har været medskaber på mere end 100 forestillinger i hele verden og har skabt lysdesign, visueldesign og 3D til teater, koncerter, opera, dans, installationer, events og udstillinger. I Danmark har Lars Egegaard Sørensen arbejdet på en række prisvindende forestillinger. For eksempel Sælsomt Mellemspil på Det Kongelige Teater, Rent på Aalborg Teater og K. På Kaleidoskop. Han har modtaget et væld af anmelderroser for sit arbejde og er netop nu aktuel som visuel designer på OPRHEUS68 - en ny opera af Paul Schwartz og Simon Crow, produceret af Operaen i Midten samt på en ny opsætning af The Four Seasons af balletten i Moskva.

2 Lotte Sigh, Koreograf Har siden 2000 skabt mere end 20 værker i samarbejde med bl.a. Intradance i Moskva, Pantera Chamber Ballet i Kazan, EUNIC, Århus Festuge, Almada Contemporary Dance Festival, Københavns Musikteater, Dansehallerne og Statens Museum for Kunst i København, Dies de Dansa, Centre de Cultura Contemporánia de Barcelona og Picasso Museet i Barcelona m.fl. Sammen med visual designer Lars Egegaard Sørensen har Lotte Sigh lavet en række forestillinger med ny udviklet 3D teknik forestillinger bl.a. produceret i samarbejde med Transparency International i krydsfeltet mellem kunst, dialog og oplysning. Udover en lang række produktioner til teatret har Lotte Sigh også specialiseret sig i at få dansen ud i andre og nye rum bl.a. i lufthavne, i skoven, til konferencer, på museer, på byens mest befærdede pladser og i glemte, nedlagte eller historiske bygninger. Har desuden i en årrække koreograferet til aspiranternes eksamen ved Den Kongelige Danske Ballet.

3 Lisa Alma Sanger & komponist Har siden 2005 komponeret, produceret, remixet og afholdt koncerter. Lisa arbejder som instruktør, kunstnerisk leder og er medstifter af kunstnerkollektivet Birds Walk, hvor hun bl.a. har stået for iscenesættelse og musik på Et Drømmespil Forever And A Year på Bådteatret og Jenny skal dø i Dansehallerne. Hun er uddannet på London Centre of Contemporary Music, har en bachelor i musikvidenskab og er cand.mag. i teatervidenskab og performancestudier. Hendes musik, som anvendes i forestillingen er netop udgivet - Blood & Steam er Lisa Almas debutalbum.

4 Aleksandra Elchaninova, Er uddannet danser og koreograf fra Kazan State University of Culture i Rusland og fra Copenhagen Contemporary Dance School. Hun har tidligere arbejdet for Compagnia Danzalabor i Italien, Pantera Chamber Ballet i Kazan, 10 exhalations i Skt. Petersborg og har danset i Stau af Anouk Van Dijk i Moskva. Aleksandra fungerer desuden som selvstændig koreograf og har bl.a. skabt Modern Look og produceret The Dance Movie Festival Kinotanec i Rusland. Hun optrådte i 2011 i Transparency i Dansehallerne og i Journal 753 på Københavns Musikteater og er i foråret aktuel med eget værk i Rusland og EU.

5 Marcella Moret, Er oprindelig uddannet i fysisk teater med en Bachelor of the Arts in Theatre fra Scuola teatro Dimitri, Verscio i Schweiz. Som danser er hun uddannet på Artez i Holland og Copenhagen Contemporary Dance School i København. Marcella har tidligere danset i koreografier af bl.a. Ivan Pérez, Sjoerd Vreugtenhil, Pavel Stourac og The Authentic Boys med hvem hun har turneret i Europa. Hendes egen solo Portus Dei vandt hele frem priser ved teaterskolernes festival i Rom Teatro Roma Festival i 2008.

6 Anastasia Tokranova, Trænede som elite gymnast i mange år inden hun begyndte sine studier i moderne dans. Siden 2009 har hun arbejdet som danser for Pantera Chamber Ballet i Kazan, Rusland og har bl.a. danset i forestillingen The Good, the Bad and You som udover turne i Rusland og Italien også blev vist på Baltoppen i København og på Bora Bora i Århus i Anastasia har desuden optrådt i Transparency i Dansehallerne, Journal 753 på Københavns Musikteater og Cast Eyes On på Statens Museum for Kunst. Hun er uddannet på Copenhagen Contemporary Dance School og har desuden omfattende studier i capoiera bag sig.

7 Søren Linding Urup, Søren arbejder med en række grupper og koreografer rundt omkring i Europa. I København har han bl.a. danset i forestillingen Animal Lost og Black Fairytale såvel som han tidligere har danset i koreografier af Lotte Sigh i operaen ARIA, Cast Eyes On og i Journal 753. Derudover er han involveret i to kunstner kollektiver; MomAndDad i København og CollectifPOps i Barcelona. Han har tidligere arbejdet med koreografer som Jana Unmüssig i Berlin, Oded Graf og Yossi Berg i Israel. Søren er uddannet fra Salzburg Experimental Academy of Dance i Østrig og fra Copenhagen Contemporary Dance School. Han har desuden en bachelor i retorik fra Københavns Universitet og er en eftertragtet underviser i improvisation og contemporary dans.