din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU Nyhed Horsens Kunstmuseum mode * 3D

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU Nyhed Horsens Kunstmuseum mode * 3D"

Transkript

1 Nyhed mode * 3D BILLED fremtid starter her SKO LEN din kreative Horsens Kunstmuseum Forår 2015 TILMELDING NU

2 BILLED SKOLEN Billedskolen tilbyder i foråret 2015 en fritidsundervisning, hvor begreber som modedesign og 3D nu bliver en del af flere fritidshold. Vi glæder os som altid til at formidle spændende områder indenfor kunst og design til jer alle. I dette forår kan du ud over Billedskolens faste undervisere møde illustrator Marie Zeuthen Andersen, kunstner Anne Risum og designer Freja Overgaard - glæd jer til at møde dem. Billedskolen er for alle, der vil arbejde visuelt og kreativt, uanset på hvilket niveau du ønsker at bruge os. På Billedskolen kommer børn og unge, som gerne vil arbejde med tegning, skulptur, maleri, animation og de mange andre spændende discipliner inden for billedkunst og design. Hos os er man garanteret en sjov, lærerig og interessant undervisning. Her i folderen kan du læse holdbeskrivelser, finde ud af hvilket hold du vil gå på og tilmelde dig. Du kan se og læse mere på Facebook: Billedskolen Horsens Kunstmuseum, samt Tegnefestival og DM i Tegning. Link til elektronisk tilmelding findes sidst i denne PDF. Hold 15 A: Tegning og animation v/ Marie Zeuthen Andersen begyndere og øvede årige Her skal vi tegne og animere en hel masse. Tegning er grundlaget for mange sjove timer, og animationer findes alle steder hvordan er de lavet? Hvordan komme jeg selv i gang? Vi skal lave vores helt egne sprællemand i stop motion, og ser også på modellervoks-animation. Inspirationen finder vi via andre tegnere og vi kommer til at se en masse sjove, spændende og flotte animationsfilm. Vi lærer dig metoder og fif, som du kan arbejde videre med derhjemme. Vi skal også se de skiftende udstillinger på Horsens Kunstmuseum, og her får vi måske gode ideer til det vi skal tegne. Tidspunkt: mandage kl Start: mandag d. 12. januar Slut: mandag d. 23. marts

3 Hold 15 B: Tegning, 3D og design v/ Freja Overgaard og Jannik Broz begyndere og øvede årige Syntes du, det er sjovt at tegne og lave design? Så er dette hold noget for dig. Måske drømmer du om at blive designer eller animator? Vi skal dette forår arbejde en del i et 3D tegneprogram, og du skal lave animation ud fra det vi her har skabt. Hvordan bruger en professionel animator 3D i film? Vi ser på eksempler. Og nej, vi kan ikke lave en hel ny Star Wars film, det er der desværre ikke tid til. Du vil stadig skulle tegne en del, da dette er vigtigt at kunne i mange kunst og designfag. Holdet er absolut både for piger og drenge. Vi skal også se de skiftende udstillinger på Horsens Kunstmuseum. Tidspunkt: tirsdage kl Start: tirsdag d. 13. januar Hold 14 L: De unge tegnere v/ Jannik Broz begyndere og øvede årige Slut: tirsdag d. 24. marts 20 timer Deltagergebyr 290 kr. Tegning er et af kunst- og designverdenens vigtigste redskaber. Undervisningen vil blive præget af forskellige øvelser indenfor tegning, design og arkitektur. Kurset er et godt fundament for din kommende karriere indenfor kunst, arkitektur og design. Her får du også mulighed for at deltage i spænden workshops under årets Tegnefestival i Horsens. Holdet er for øvede, men der er stadig plads til alle, der gerne vil lære om tegning, kunst og design. Tidspunkt: tirsdage kl Start: tirsdag d. 20. januar Slut: tirsdag d. 7. april Hold 15 D: K for kunst v/ Marie Zeuthen Andersen og Jannik Broz videregående årige 36 timer Deltagergebyr 780 kr. Billedskolens talenthold er for børn og unge med særlig interesse for kunst og design - skabt via tegning, maleri og andre visuelle udtryk. Her kommer du til at dyrke dit eget kunstneriske udtryk gennem eksperimenter og øvelser. TEMA i weekenden: Animation og film. Deltagelse forudsætter normalt, at man har gået på et af Billedskolens andre hold, eller at man på anden måde kan dokumentere sit niveau. Men holdet er stadig for alle med interesse i visuelle udtryk. Udstillingerne på Horsens Kunstmuseum fungerer naturligt som vores inspiration. Der er altid fart på dette hold, og vi afslutter op til sommerferien med en stor offentlig udstilling. K for Kunst undervises i foråret af Marie Zeuthen Andersen, der er uddannet illustrator - og som nu får debut på Billedskolen. Jannik Broz vil undervise holdet to til tre gange i løbet af foråret. BONUS: Er du elev på dette hold får du tilbud om deltagelse i workshops under Tegnefestival, samt ekslusivt adgang til at arbejde selv i atelieret på Midtbyskolen onsdage fra d. 15. april til 3. juni. Tidspunkt: onsdage kl Start: onsdag d. 14 januar Slut: onsdag d. 11. marts Samt weekenden d. 28. februar og 1. marts kl FRIBILLET Invitér dine forældre på Horsens Kunstmuseum Afleveres denne billet på Horsens Kunstmuseum, kan du og dine forældre komme gratis ind, når bare I følges ad. Vi håber, at vi ses. Gyldig til 1. februar 2015.

4 Hold 15 E: Skal vi male? v/ Helle Vinter begyndere 6-7 årige Er du glad for at male og tegne er dette hold noget for dig. Alle kan være med når vi maler og tegner med alt i hele verden måske ikke helt, men vi laver billeder ved at puste med sæbebobler, male med rulle, kaffe og acrylfarver. Vi skal også lave skulpturer på dette hold. Denne gang skal vi inspireres af mode, bliver det mon en robotskulptur-dims eller et fabelagtig diadem? Holdet er selvfølgelig for både drenge og piger. På Horsens Kunstmuseet skal vi høre historier om de kunstværker, der bor der. Og vi skal tegne efter nogle af de mest interessante billeder. Dette hold er Billedskolens tilbud til de yngste elever, her går man de første par år. Indholdet varieres men har grundlæggende samme struktur, der erfaringsmæssigt giver god plads til udvikling af kunstsprog og kreativitet. I lighed med tidligere kan der blive oprettet op til tre fritidshold i denne aldersgruppe. De deltagende børn fordeles her efter alder, hvis I ikke ved elektronisk tilmelding skriver anden info til os. Tidspunkt: onsdage kl Start: onsdag d. 15. april Samt lørdag d. 9. maj kl Slut: onsdag d. 3 juni Hold 15 F: Maleri, Collage og Design v/ Helle Vinter begyndere 8-10 årige videregående 8-10 årige Er du interesseret i at tegne, lave collage og bygge, så er holdet for dig. Du skal have lyst til at lave eksperimenter, når vi laver billeder. Vi arbejder med udklip, pensel, pinde, fjer, skrot, samt tusch og acrylfarve. Vi skal også lege med begrebet modedesign - og her bygge skulpturelle genstande du kan bære på kroppen. Vi tager derefter super seje fotos af jer. Og jo, det er helt sikkert også et hold for drengene. Vi skal høre om de skiftende udstillinger på Horsens Kunstmuseum, og det er her vi hugger gode ideer til vores egne billeder. I lighed med tidligere kan der blive oprettet op til tre fritidshold i denne aldersgruppe. De deltagende børn fordeles her efter alder, hvis I ikke ved elektronisk tilmelding skriver anden info til os. Tidspunkt: torsdage kl Start: torsdag d. 16. april Slut: torsdag d. 11. juni Samt søndag d. 10. maj kl Visuelt Gymnasium Horsens Der er tale om et enestående tilbud til dem, der drømmer om at blive arkitekt, designer, fotograf, illustrator, kunstner og andet. Her får du hver uge hele 6 timers undervisning på Billedskolens Akademi - i samspil med din gymnasieuddannelse. Følg os på facebook: Visuelt Gymnaisum Horsens og læs mere på: ÅBENT HUS arrangement - læs dato og indhold på sociale medier.

5 Elektronisk tilmelding via forsiden af billedskolenhorsens.dk Oplysninger om Billedskolen Tilbuddet gælder for børn og unge, der bor eller går i skole i Horsens Kommune. Deltagere på Billedskolens fritidshold skal være fyldt 6 år ved kursusstart. Undervisere Helle Vinter og Jannik Broz er skolens faste lærere - derudover bruges forskellige spændende gæsteundervisere. Tilmelding og betaling Tilmeldingen foregår elektronisk og senest d. 9. december til hold med start til januar - tilmelding til forårets andre hold venligst inden d. 29. januar. Tilmeldte til januars hold får skriftlig besked om optagelse inden juleferien, øvrige hold i starten af marts. Det er muligt at tilmelde sig et hold med ledige pladser, efter ovennævnte dato. Kan du ikke tilmelde dig elektronisk får du hjælp ved personlig henvendelse på Horsens Kunstmuseum. Der er plads til ca. 15 elever pr. hold, men SommerCAMP har flere deltagere. Billedskolen Horsens Kunstmuseum Deltagergebyret er oplyst ved hver enkelt hold og er inklusiv materialer. Der er gældende fra denne sommer sket en stigning i elevbetalingen. Deltagergebyr opkræves via Horsens Kommunes betalingssystem, og derfor skal cpr. nummer oplyses på den elektroniske tilmeldingsblanket. Der er 14 dages betalingsfrist på det fremsendte girokort, og man kan i den periode framelde sig holdet. Herefter er den fremsendte faktura bindende. Indbetalt deltagergebyr tilbagebetales ikke ved senere udmeldelse af en elev. Vi forsøger i tilfælde af sygdom blandt holdenes undervisere at finde en vikar, men aflysning kan forekomme i sjældne tilfælde. Der refunderes ikke deltagerbetaling ved aflysning af timer. Fripladser og takster Der kan søges om delvis friplads på Billedskolen, forældrenes betaling udgør dog altid min. 25% af kursets pris. Ansøgningsskema fås ved henvendelse til Billedskolens administration. Billedskolens adresse og telefonnumre Billedskolen, Horsens Kunstmuseum, Carolinelundsvej 2, 8700 Horsens. Kontakt os på telefonnummer , hverdage i kunstmuseets åbningstid. Følgende bybusser kører mod Horsens Kunstmuseum: Linierne 1 og 2.