Sæsonens første viseaften!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sæsonens første viseaften!"

Transkript

1 Sæsonens første viseaften! Fredag d. 11. september 2015 i Asminderød Sognegård (dørene åbnes kl. 19, og vi starter underholdningen kl. 20) Nr. 15 (184), august 2015 Underholdningen på denne sæsonens første viseaften er lagt i hænderne på nogle af foreningens egne aktive. Til aftenens titel har jeg valgt Oh Danmark, idet jeg har foreslået kunstnerne at synge viser, som på en eller anden måde beskriver vores land - og ikke mindst os danskere - på godt og ondt. Herudover skal vi synge nogle fællessange, som jeg synes passer godt til emnet. Jeg glæder mig til at se rigtig mange visevenner den 11. september. Mange hilsner Edel, visevært HUSK TILMELDING via vores booking system hvor du kan gå ind og reservere plads. Vi ser meget gerne, du reserverer plads 14 dage før en viseaften. HUSK også at gå ind og slette din reservation senest onsdagen før en viseaften, hvis du bliver forhindret i at komme.

2 2 Næste viseaften finder sted Fredag d. 9. oktober 2015 Emne: Viser fra godteposen. Vi har alle nogle viser, som vi holder meget af, og som vi gemmer i godteposen. Nu får de aktive chancen for at synge dem eller fremsige dem til viseaftenen i oktober. Der er frit slag! Og ingen censur! Viseværten vil også sørge for lidt flere fællessange end vanligt. Visevært: Per NB, NB, NB! Bestyrelsen er kommet i besiddelse af en forstærker, som kan udlånes til folk med gode armkræfter! Henvendelse til Per Husfeldt Viseaftener i sæson 2015/16 Fredag d. 11. september: Visevært Edel Fredag d. 9. oktober: Visevært Per Fredag d. 13. november: Visevært Iben Fredag d. 8. januar 2016: Visevært Solvejg Fredag d. 12. februar: Visevært? Fredag d. 11. marts: Visevært Verner Fredag d. 8. april: Visevært/ansvarlig Per Generalforsamlingen finder sted i Sognegården, Asminderød mandag d. 25. april 2016 kl

3 3 HULEMØDER, med start kl Onsdag d. 26. august 2015 hos Edel Torsdag d. 24. september hos Per Torsdag d. 22. oktober hos? Tirsdag d. 17. november hos Solvejg Tirsdag d. 26. januar 2016 hos Hanne Mandag d. 22. februar hos Verner Tirsdag d. 22. marts Lise Referat fra den ordinære generalforsamling Visens Venner i Nordsjælland (VVIN) Mandag d. 20. april 2015 kl i Sognegården, Asminderød. Referent: Lone Valentin. pkt. 1. Valg af dirigent: Ole Nisbeth, som konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet. Vi var i alt 11 personer tilstede, 9 aktive (Per, Solvejg, Edel & Peter, Hanne, Ole, Bent, Lise og Lone) og 2 fra vennekredsen (Lene og Poul Pedersen). pkt. 2. Formandens beretning: v/per, se vedhæftet. Kommentarer i flæng: * Er der et tværkulturelt samarbejde inden for kommunen på det musiske område? * Notere på hjemmesiden at ikke-medlemmer af VVIN skal kontakte en person fra bestyrelsen for at høre, om der er en ledig plads til en viseaften, hvis interesse herfor. * De unge gider ikke høre på Oswald Helmuth o.a. i den genre. * Evt. engelske viser + mere moderne, jazz, barbershop etc. * Flere gav dog udtryk for ikke for meget på engelsk, men vi må være åbne for al slags musik. Hvad siger vennekredsen? * Evt. alliere os med et yngre band ½ time til en viseaften, helst med danske viser. * Halfdanskerne kunne være et forslag. * Anders Påhlsson blev foreslået (jazz). * 7 danske kvinder, der synger sydafrikanske ting. * Opera. * Nis Bank Mikkelsen. Sluttelig: Fundamentet skal være viser og ellers skal det bare være god underholdning! Herefter blev referatet godkendt med applaus. pkt. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab: Omdelt i kopi, v/edel. Ingen kommentarer til regnskabet. Det reviderede regnskab blev godkendt med applaus.

4 4 pkt. 4. Fastsættelse af kontingent: Bestyrelsen foreslog uændret kontingent, kr. 150,- pr. medlem pr. år, som blev godkendt med applaus. pkt. 5. Nyt fra VVD: v/per, se vedhæftede kommentarer. Ang. Viser/Visor blev bestyrelsen bedt om at tage op, om vi skal reklamere for dette blad i Skjælm, og kan man eventuelt modtage det via nettet? pkt. 6. Indkomne forslag: Der var ingen indkomne forslag. pkt. 7. Valg til bestyrelse: På valg: Solvejg Guldberg, Verner Sjøholm og Lone Valentin, som alle gerne modtog genvalg. Blev genvalgt med applaus. pkt. 8. Valg af 2 suppleanter: 1. suppleant: Johan Bech Pedersen blev valgt med applaus. 2. suppleant: Hanne Wheadon blev genvalgt med applaus. pkt. 9. Valg af revisor og revisorsuppleant: Revisor: Grethe Bensen på valg, blev genvalgt med applaus. Revisor suppl.: Keld Tuxen (fra vennekredsen) på valg, blev genvalgt med applaus. pkt. 10. Eventuelt: * Edel kunne fortælle, at vores revisor (Grethe) synes, der er for kort tid til revision af regnskabet. Især i år, hvor generalforsamlingen er lagt 8-10 dage før den normalt finder sted. Vi vil tage dette op i bestyrelsen. * Vi talte om evt. at annoncere efter en ny pianist i Lokalavisen, da Mogens Hansen har mere end rigeligt at gøre som den eneste dette tages op af bestyrelsen ved næste møde. Dirigenten gav herefter ordet til formanden, der takkede dirigenten og generalforsamlingen for god ro og orden. Mødet sluttede kl Formandens beretning for året 2014 til 2015 Så forløb endnu et dejligt viseår. Og vi blev i Sognegården! Jeg prøvede at overtale vennekredsen til at forlægge residensen til Støberihallen i Hillerød, fordi der er bedre plads og en stor scene, men ved vores GF sidste år blev forslaget, som alle ved, nedstemt med et stort flertal. Så vi bliver her, og her har vi jo også været i rigtig mange år. Vi startede visesæsonen i september måned med Iben som visevært:

5 5 Iben ønskede at vise, hvilke kreative talenter viseforeningen rummede, og opfordrede de aktive til at komme og synge/spille egne værker: tekster, musik, oversættelser. Det kom der en spændende aften ud af. I oktober måned fik vi besøg af den efterhånden gamle og kendte trubadur Erik Grip. ( Nu skal man jo passe på med ikke at kaste med sten, når man bor i et glashus, men han er da blevet ældre!) Han gjorde det godt med en blanding af hyggeligt og morsomt causeri og gode viser, hvoraf vi kendte de fleste. Han modtog stående applaus. Visevært Per I november måned var Lise Ravn visevært. Vi fik besøg af Fire finker fra Faxe. Alle uddannede barberer som sang lystige shopsange både danske og amerikanske. Desuden sørgede vi selv for at optimere denne aften! I januar måned var Verner og Per viseværter. Alligevel blev det en fin aften, hvor vi fejrede Halfdan Rasmussens 100 års fødselsdag. Vore egne optrådte og gjorde det godt. Man kan jo heller ikke få et bedre emne end Halfdan. I februar måned var Solvejg visevært. Det var lykkedes hende at slå kloen i Guido Paivatalu, som akkompagneret af Andy Sundstrøm gav os en stor og flot aften. Guido har jo en flot fortid som feteret baryton sanger på Det Kgl. Teater. Han har stadig en flot stemme. Andy gav et fint akkompagnement på guitar. Honoraret var lidt pebret, så vi måtte sætte entrebilletten op. I marts måned var Verner visevært. Verner havde ønsket en slags ViseGiro 315 med reference til radioens giro 413. Jeg var desværre ikke selv til stede, men har fra sædvanligvis pålidelig kilde hørt, at det blev en meget vellykket aften, selvom det vist ikke blev så meget omhandlende ViseGiro 315. I april måned var Bent visevært. Bent, Grethe og Lone m.fl. har en fortid som venner med Otto Hænning. Det har nogle fra Visens Venner Glostrup også, og vi fik et potpourri af Otto Hænnings viser, både tekst og melodi. De fik godt en time, men kunne have klaret sig med mindre. Vore egne og Sisse fra Allerød/Hillerød gjorde det godt i sidste halvdel af viseaftenen. Og snip-snap-snude så er den visesæson ude, men starter igen i september måned. Vores bookingsystem har fungeret godt vist uden problemer. Edel er tovholder og løser de problemer, som måtte opstå. Som I ved, er VVIN på facebook. Vi håber, at mange liker det, så kendskabet til vores viseforening må komme ud vidt og bredt. Peter har taget nogle gode billeder og videoer fra nogle viseaftener og lagt dem på facebook som appetitvækker for evt. vise og musik interesserede. De er ret flotte. Husk at I skal synes godt om for at få det viden om.

6 6 I januar måned deltog jeg sammen med formanden for VVD Dorte Birk i et Visionsforum på Christiansborg. Meningen var at sætte fokus på amatørkunst og kultur i DK. Til inspiration havde man inviteret 3 oplægsholdere fra England, Holland og Norge. Fokus var decideret på dels teater og dels musik for unge. Viser blev ikke nævnt med et ord. På den anden side var det interessant at høre, hvad der skete i udlandet. I Holland havde kommunernes amatørforeninger slået sig sammen for at få en større gennemslagskraft. Det viste sig, at 65 % af den hollandske befolkning beskæftigedes sig med noget kreativt. I England er der også kommet fokus på amatørkulturen efter at der blev dannet et nationalt kulturelt samarbejde. Direktøren hedder Robin Simpson. Han er direktør for The Voluntary Arts Network rummende forskellige frivillige kunstgrupper med deltagelse af over 10 millioner medlemmer. Der er etableret flere forskellige forskningsprojekter. I DK er vi ikke så ambitiøse. Fra politisk side blev der på konferensen argumenteret for, at de kommunale aktører på det kulturelle område skulle samarbejde på tværs for at få større gennemslagskraft nationalt og dermed større synlighed og større bevågenhed hos de bevilgende myndigheder. Det er jo præcis det, man har gjort i England. Men desuden vil et samarbejde tværkulturelt inden for kommunen også skabe større synlighed. I Hillerød er dette ved at ske, mens der ikke mig bekendt sker nogen tilsvarende i Fredensborg- Humlebæk kommune. Til slut vil jeg takke bestyrelsen for et meget hyggeligt og godt samarbejde. Med sådan nogle støtter er det jo ingen sag at være formand. Også tak til John og Karin for jeres utrættelige arbejde med at slæbe lyd og lys, montere og afmontere efter hver viseaften, flot! flot! Og tak til Conni og Hans som i masser af år har lagt kælder til vores højttalere m.m.m. Og endelig tak til vores trofaste vennekreds som er et dejligt visepublikum at optræde for. Per

7 7 VVIN s bestyrelse: Formand: Per Husfeldt, Hansensvej 17, 3400 Hillerød tlf mobil: Kasserer: Edel Bek Pedersen, Præstevejen 51, 3230 Græsted tlf mobil: Sekretær: Lone Valentin, Rugmarken 49, st.tv., 3060 Espergærde tlf mobil: Best.medl. Solvejg Guldberg, Hjørnestenen 1C, 2990 Nivå tlf mobil: Verner Sjøholm, Rønnevænget 13, 3070 Snekkersten tlf mobil: VVIN s giro: eller Danske Bank: Skjælm s redaktion/ekspedition/medl.registrering: Lone Valentin Bordbestilling: Via vores hjemmeside

Generalforsamling 2010

Generalforsamling 2010 Generalforsamling 2010 Generalforsamlingen i MINI Torsdag d. 4. Marts 2010 FORMANDENS BERETNING : --------- præsentation af bestyrelsen m. Suppleanter. Bestyrelsen har siden sidste generalforsamling afholdt

Læs mere

FEBRUAR 2012 NR 4/49. AFTENENS VISEVÆRTER: Yrsa & Inge K. Tema: Livstræet

FEBRUAR 2012 NR 4/49. AFTENENS VISEVÆRTER: Yrsa & Inge K. Tema: Livstræet FEBRUAR 2012 NR 4/49 AFTENENS VISEVÆRTER: Yrsa & Inge K Tema: Livstræet Teatersalen Domus fredag den 23. marts 2012 kl. 20:00. Dørene åbnes kl. 18:30 OPLAGSTAL :350 - Udsendes 5 gange årligt til samtlige

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Årgang 12 - Blad nr. 1 Maj 2013

Årgang 12 - Blad nr. 1 Maj 2013 Årgang 12 - Blad nr. 1 Maj 2013 Løbeskolen 2013 1 Foto øverst: Generalforsamlingen 2013 Foto nederst: Bestyrelsen 2 Bestyrelsens beretning for 2012 På bestyrelsens vegne vil jeg byde jer alle velkommen

Læs mere

Marts 2013. Indkaldelse til Generalforsamling. Generalforsamlingen afholdes torsdag den 11. april 2013 kl. 19:00 i festsalen på Korsvejens skole.

Marts 2013. Indkaldelse til Generalforsamling. Generalforsamlingen afholdes torsdag den 11. april 2013 kl. 19:00 i festsalen på Korsvejens skole. Indkaldelse til Generalforsamling Generalforsamlingen afholdes torsdag den 11. april 2013 kl. 19:00 i festsalen på Korsvejens skole. Dagsorden: Suppleanter: Klumme: Så er vi atter nået mod slutningen af

Læs mere

K L E M Å. "E-Holdet klar til FM" 2

K L E M Å. E-Holdet klar til FM 2 K L E M Å "E-Holdet klar til FM" 2 Maj 2009 2 Redaktionen. Opsætning og div. Mogens Jensen, Hertug Valdemarsvej 25, St. 6100 Haderslev. Telefon: 74 53 03 68. Medredaktør. Kurt Koch. Distribution. Mogens

Læs mere

REFERAT af S.A.F. ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2015

REFERAT af S.A.F. ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2015 2015 Referat GF 020315 REFERAT af S.A.F. ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2015 2. marts 2015 kl. 19.30 i klublokalerne Grønnegade kaserne i Næstved Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Beretning 3) Regnskab 4) Indkomne

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. Agenda: 3. Formandens beretning. 4. Revideret regnskab forelægges til godkendelse 5. Indkomne forslag

Læs mere

Referat af generalforsamling 2010. onsdag d. 20. januar 2010 på Kejserdal

Referat af generalforsamling 2010. onsdag d. 20. januar 2010 på Kejserdal Referat af generalforsamling 2010 onsdag d. 20. januar 2010 på Kejserdal Referat nr. 2010/2 Møde start: kl. 19:35 Møde slut: kl. 20:55 Antal deltagere: 22 personer: Mogens Petersen, Erik B. Olsen, Marianne

Læs mere

NYHEDSBREV BESTYRELSENS HJØRNE

NYHEDSBREV BESTYRELSENS HJØRNE NYHEDSBREV DATO APRIL 2015 ÅRGANG 3 NUMMER 13 GREVE GANGSPORT I denne udgave Bestyrelsens hjørne. Medlemmernes hjørne. Omtale af Ishøj og Rødovre turene Referat generalforsamling ned formandens beretning

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 24. marts 2003 Korsagergaard Vejlegårdsvej 121

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 24. marts 2003 Korsagergaard Vejlegårdsvej 121 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 24. marts 2003 Korsagergaard Vejlegårdsvej 121 Dagsorden:. 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om det forløbne år. 3. Kassererens fremlæggelse af

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 26.11.2013 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning v/næstformand Per Nørgaard Torben? blev valgt

Læs mere

God sommer til alle - Vi ses til september

God sommer til alle - Vi ses til september Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 40. årgang nr. 5 Juni 2014 Åbning i forbindelse med Sjællandske Børne- og Ungdomsstævne 2014, Frederiksberg God sommer til alle - Vi ses til september 2 Hjemstavns

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 15. marts 2014, i Forsamlingshuset ved Holbæk Svømmehal

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 15. marts 2014, i Forsamlingshuset ved Holbæk Svømmehal Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 15. marts 2014, i Forsamlingshuset ved Holbæk Svømmehal 1. valg af dirigent Johnny Gybel blev valgt som dirigent med applaus og kunne efterfølgende bekræfte at

Læs mere

Kirkebladet. Kristuscentreret og engageret. Masser af informationer. Praktikant i Strandvejskirken. Årsfest den 6. marts

Kirkebladet. Kristuscentreret og engageret. Masser af informationer. Praktikant i Strandvejskirken. Årsfest den 6. marts Kirkebladet FEBRUAR - MARTS 2 0 1 1 Kristuscentreret og engageret Masser af informationer Praktikant i Strandvejskirken Årsfest den 6. marts Aktivitetskalender for de næste tre måneder Kirkebladet side

Læs mere

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden.

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden. Generalforsamling i SAS løb og motion Onsdag den 10. februar 2010. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Åbning af mødet og godkendelse af indkaldelsen 3. Valg af mødesekretær 4. Beretning 5. Regnskab 6. Fremlæggelse

Læs mere

Igen i år, Folkemusiklinjen fra Musikkonservatoriet i Odense

Igen i år, Folkemusiklinjen fra Musikkonservatoriet i Odense Februar 2013 Igen i år, Folkemusiklinjen fra Musikkonservatoriet i Odense Læs i dette nummer bl.a.: Beretning Formanden Beretning Kulturelt Samråd Indkaldelse til G.F. Regnskab Folkemusiklinjen Beretning

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 3 April 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Orientering/Nyhedsbrev

Orientering/Nyhedsbrev Orientering/Nyhedsbrev Nr. 77 Maj 2011 19. årgang Orinterings/Nyhedsbrev Klubblad for dansere i ØSTJYDSK SQUARE DANCE CLUB Hjemmeside www.osdc.dk Bladet uddeles gratis til klubmedlemmer. Oplag ca. 100

Læs mere

Ordinær Generalforsamling i LIUF-LØB 2015.

Ordinær Generalforsamling i LIUF-LØB 2015. 1 Ordinær Generalforsamling i LIUF-LØB 2015. Onsdag den 4. februar 2015 kl. 20:00 i Hallens mødelokale. Referat: 1: Valg af dirigent. Erik vangsted blev valgt og han konstaterede, at LIUF NYT ikke udkommer

Læs mere

Referat Af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 18 marts 2004 kl. 19,30 på Korsagergaard Vejlegårdsvej 121

Referat Af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 18 marts 2004 kl. 19,30 på Korsagergaard Vejlegårdsvej 121 Referat Af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 18 marts 2004 kl. 19,30 på Korsagergaard Vejlegårdsvej 121 Dagsorden:. 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om det forløbne år. 3. Kassereren fremlæggelse

Læs mere

Formanden Gunnar Weber bød velkommen til de 39 fremmødte medlemmer, og bestyrelsen foreslog Werner Jensen som dirigent.

Formanden Gunnar Weber bød velkommen til de 39 fremmødte medlemmer, og bestyrelsen foreslog Werner Jensen som dirigent. Referat af generalforsamling mandag den 25. marts 2013 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning. 3. Aflæggelse af det reviderede regnskab. 4. Indkomne forslag. 5. Fastsættelse

Læs mere

Nr. 91 Marts 2002. Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe

Nr. 91 Marts 2002. Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe Nr. 91 Marts 2002 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe Sidste nyt. Skuespillerne er på plads. Kurt Holm har også meldt sig under fanerne. Så der bliver 6 damer og 4 herrer. Det er meget

Læs mere

Seniornyt. Nyt liv i gamle klude... Senior MC Danmark. SeniorNYT NR. 2 2013

Seniornyt. Nyt liv i gamle klude... Senior MC Danmark. SeniorNYT NR. 2 2013 Seniornyt Nr. 2 maj 2013 29. årgang Nyt liv i gamle klude... Senior MC Danmark Senior- Nyt Officielt klubblad for landsforeningen Senior-MC-Danmark Nr. 2, marts 2013, 29. årg. Udkommer 4 gange årligt og

Læs mere

Referat fra DAASDC s repræsentantskabsmøde d. 20.3.11

Referat fra DAASDC s repræsentantskabsmøde d. 20.3.11 Referat fra DAASDC s repræsentantskabsmøde d. 20.3.11 Dagsorden ifølge vedtægter: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere 3. Forbundets beretning til godkendelse 4. Regnskab til godkendelse

Læs mere

Aarhuus. Klub. 16 årgang nr. 62. Februar 2011

Aarhuus. Klub. 16 årgang nr. 62. Februar 2011 Aarhuus Februar 2011 Klub 16 årgang nr. 62 Side 2 Blad 62 Februar 2011 Aarhuus Nimbus Klub Klublokaler: True Byvej 7 - True - 8381 Tilst Klubaftener: Onsdage fra kl. 19:00 Hjemmeside: http://aarhuusnimbusklub.dk

Læs mere

Nyhedsbreve udsendt i 2013: 23. december: Kære medlemmer af Nordfyns Biavlerforening

Nyhedsbreve udsendt i 2013: 23. december: Kære medlemmer af Nordfyns Biavlerforening Nyhedsbreve udsendt i 2013: 23. december: Kære medlemmer af Nordfyns Biavlerforening Med denne mail modtager i årets sidste nyhedsbrev. Der har været storm/orkan to gange siden sidste nyhedsbrev, forhåbentlig

Læs mere