Skanderborg Skakklub. Generalforsamling. 30. april 2013 kl 19.00

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Skanderborg Skakklub. Generalforsamling. 30. april 2013 kl 19.00"

Transkript

1 Skanderborg Skakklub Generalforsamling 30. april 2013 kl Valg af dirigent Kai Munk valgt med applaus. Han takkede for valget og konstaterede at generalforsamlingen var lovligt indkaldt og beslutningsdygtig. 2. Bestyrelsens beretning Anders aflagde bstyrelsens beretning. Den lød: Tavs Bjerre blev årets klubmester i lynskak Jonas Bjerre deltog ved Ungdoms-DM i Allerød i week-enden maj og fik en flot 2. plads i U08. Dette resulterede i, at han skulle deltage ved Ungdoms-EM i Prag i perioden til og ved Ungdoms-VM i Sobidor, Slovenien i perioden til To hold deltog Pinse-søndag ved finalen i Pokal-skak i Odense. Vores regerende mestre fra sidste år fik en flot 2. plads efter Philidor mens vores junior-hold fik en masse erfaring. Primo juni Mads deltog i Brønshøjs Stormesterturnering og resultatet blev en flot delt 2. plads. ½ point fra at havde opnået en GM-norm. I august måned deltog Mads ved junior VM i Athen. Det blev til en samlet 15. plads seedet som nr. 28 af de 130 deltagende, med 8 ½ point af 13 mulige. Jonas Bjerre deltog tillige i august måned i EM for ungdom i Prag, hvor han vant 5 ud af 9 partier. I løbet af september måned fik vi følgende forstærkninger til 1. holdet: - GM Davor Palo ( 2551 ) - IM Steffen Pedersen ( 2415 ) - Kristian Seegert ( 2118 ) I week-enden 15. og 16. september deltog Mads Andersen, Nicolai V. Pedersen, Jackie Andersen og Kristian Segeert i RCC Cup Hurtigskakturnering i Randers. Jackie blev nr. 2 mens de øvrige sluttede længere nede i rækken. 25. september afviklede vi 4-By-Turneringen mod henholdsvis Randers, Silkeborg og Herning. Vi vandt for første gang med 34½ mod henholdsvis 27½, 24 og 10. Hele 7 af Skanderborgs spiller vandt alle deres partier!

2 Vores EMT blev igen afviklet på Niels Ebbesen Skolen over 7 onsdage. Kun 38 deltager. Vinder blev Svend Aage Madsen fra Randers. Medio oktober deltog Mads i en stærk turnering i København nemlig BSF Cup. Han vandt turneringen foran bla. 3 stormestre og 5 internationale mestre og opnåede derved sin første GM-norm. Ultimo oktober afholdte vi sæsonens første Grand Prix stævne i skoleskak med hele 92 deltager hvoraf de 17 kom fra egene skoler. Mads Andersen og Jonas Bjerre deltog i november måned ved VM for ungdom i Slovenien. Mads opnåede 6½ af de 11 mulige mens Jonas opnåede 5. Den 16. november blev vores Stor-Brikker luftet. Den 24. og 25. november deltog igen både Mads Andersen og Jonas i Danmarksmesterskaberne i skoleskak. De blev begge mestre med henholdsvis 7 af 8 og 8½ af 9. Kristian Seegert deltog faktisk også men stillede op for ChessHouse Skoleskak. Han fink en flot 3. plads med 5½ point. Det andet Grand Prix stævne i skoleskak som blev afholdt i Skanderborg fandt sted i starten af december måned. 120 børn var denne gang tilmeldt og ligesom sidst, gjorde de unge mennesker fra byen det flot. Nicolai V. Pedersen vandt julehurtigturneringen i Silkeborg med 6½ point. Lørdag den 5. januar afholdte vi vores traditionsrige Hurtigskakturnering. Der var 44 deltager. Mads Andersen vandt i Mesterklassen foran Nicolai V. Pedersen, mens Kristian Nymann Jakobsen vandt i Basis 2. Asger J. Andersen vandt en flot ratingpræmie i Basis 1. Mads Andersen deltog i en fjernsynsudsendelse i Musikhuset i Århus i forbindelse med, at byen hyllede deres dygtige idrætsudøver. Han spillede blindskak mod 5 kendisser samtidig. Han vandt samtlige partier! Den 9. februar deltog Jonas Bjerre i De jyske skoleskakmesterskaber i Silkeborg og vandt helt overlegen, ved at vinde samtlige sine 7 partier. Lørdag den 2. marts deltog 10 spiller fra vores to skoler i Århusmesterskaberne i skoleskak. Mange flotte resultater og en enkelt vinder af sin gruppe, nemlig Jonas Bjerre, som vandt alle sine 8 partier. Søndag den 10. marts vandt vores 1. hold Danmarksmesterskabet i Holdskak! I de sidste 2 kampe vandt holdet med henholdsvis 6½-1½ over Øbro og 5½-2½ over Brønshøj og sluttede dermed med 44 brætpoint, mens Århus/Skolerne blev nr. 2 med 42½ brætpoint og Jetsmark på tredjepladsen med 39½ brætpoint. Mads Andersen opnåede tillige sin anden GM-norm og mangler nu kun 1! Den 19. marts afholdt vi en Tema-aften, hvor Mads Andersen fortalte om hans tilgang til skakken og specielt hans måde af forberede sig på. Inden han dog kom til orde, da havde vores Hovedsponsor et indlæg omkring optimering af sin formue

3 Vores 2. hold må desværre en tur ned i Mesterrækken, da de endte næstsidst i 2. division. 3. holdet rykker til gengæld op i A-rækken efter at have vundet samtlige deres holdkampe i B- rækken. 4. holdet sluttes sidst i D-rækken, men de kan dog ikke rykke ned I Påsken blev Davor Palo individuel Danmarksmester. På en udelt 1. plads med 6½ point af 9 mulige. Mads Andersen deltog også i gruppen og opnåede en delt femteplads med 4½ point. I en lavere gruppe fik Morten Rasmussen og Tavs Bjerre en delt førsteplads med 3½ af 5 mulige. I en endnu laver gruppe blev Anders Haarup nr. 1 med 4½ point af 5 mulige mens Jonas Bjerre blev nr. 2 med 4 point. Den 9. april afholdt vi de indledende kampe til at kunne deltage i Pokalskak den 19. maj i Odense. Elite-række-holdet og Bredderækkeholdet nr. 2 kvalificerede sig begge til dette stævne. Den 12. til den 14. april deltog 5 fra klubben i Sondex Cup i Kolding. Bjarne Rasmussen fik en delt 2. plads i Basis 9 med 2½ point af 5 mens Kristian Nymann Jakobsen blev vinder i Basis 7 med 4½ point. Alt i alt en FANTASTIKS SÆSON for klubben Så var det tid for spørgsmål og kommentarer. Peer: Visioner for næste år? Svar: Kommer under pkt. 5 Søren: Der skal satses på D-holdet, så de ikke kaster skam over klubben. Herefter blev beretningen godkendt med applaus. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab Regnskabet blev uddelt, og Bjarne knyttede følgende kommentarer: Pænt regnskab men næste år får vi underskud. Det sagde han også sidste år, men besparelser på 1. holdet og flere indtægter på sponsorer og engangsbeløb på 10k fra kommunen, reddede det samlede billede. Søren: Hvilke besparelser og indtægter? Svar: Ny sponsor der betalte for 2 år + 10k fra kommunen. Søren: Er det dyrt at drive et ligahold? Svar: Ja! Peer: Prisen for ligaholdet skal holdes op mod sponsorindtægterne. Kunne man forestille sig noget mere fra hovedsponsoren eller andre? Svar: Det er nemmere at få gaver end penge. Med en enkelt undtagelse og så skal vi være bedre til at udnytte det flotte resultat vi har fået i år. Kai: Det var en opfordring til alle til at komme ud og lede efter sponsorer. Knud Mogens: Hæv kontingentet for A-medlemmer Morten: Hvordan er udgifterne til 1. holdet i denne sæson sammenlignet med sidste? Svar: 1500 kr billigere total i år. Overordnet har der været færre rejseudgifter men dyrere spillere.

4 Anders: Præstationslønnen, som vi indførte til denne sæson, har kostet. Morten: Fint svar, som gerne må komme med i et referat. Det er det så nu. Colin: Flot arbejde af bestyrelsen med omlægning af førsteholdet. Så klappede vi af regnskabet. Jørgen aflagde regnskab for støtteforeningen som han og Keld havde pustet liv i. Man har tjent lige så meget på banko som på kontingenter. Peer: Det er rigtig flot. Desværre for få medlemmer til bankospillet. Støtteforeningens regnskab fik også en hånd. En stolt Jørgen aflagde regnskab for skoleskakken. Peter: Anerkendelse og respekt for den kæmpe indsats. Og så klappede vi endnu engang. 4. Fastlæggelse af kontingent Bestyrelsen foreslår uændret kontingent. Taktfaste klapsalver. 5. Bestyrelsens plan for aktiviteter i det kommende år Anders fremlagde planen: Arbejde for, at vores klub til stadighed udvikler sig i en positiv retning, hvilket gerne skulle gør, at man gerne vil være en del af denne succes. Dette gælder både resultatmæssigt men i endnu højre grad den sociale del. Fastholde vort medlemsantal pt. holder vi vores medlemstal - lille positiv fremgang. Fastholde vores antal skoleskakspillere bevare vores undervisning på de to skoler. Sikre, at de efter skoleskakken forbliver i klubben. ( Har her en udfordring ) Få vores 2. hold op i 2. division igen. Fastholde og gerne udbygge det nuværende aktivitets niveau med henhold til de ting/turneringer vi afholder og tillige i de turneringer vi deltager i. Nye tiltag/ansøgninger: EMT-turneringen i ny form: - 5-runders over en week-end - Fredag den 23. august til søndag den 25. august.

5 - I egne lokaler. - Forsøge at sælge turneringen til en sponsor. Vores Hurtigskakturnering flyttes fra den første søndag i året til den første lørdag i året = Lørdag den 4. januar. Søge om at få U-DM igen i 2014 hvis det bliver en succes i år 90. års jubilæum afholdes den 1. juni få jer endelig meldt til. Indledende runde til Pokal-skakturneringen i Tiltag den kan forøge vores medlemstal forslag? Tiltag der kan forøge vores antal af sponsorer forslag? Først et par kommentarer: Kell: Anders glemte status i Bauhaus. Det er vigtigt det giver kassen! Peer: Har hørt rygte om Dm for seniorer. Svar: Mange detaljerede krav gjorde det urealistisk. Vigen: Hvor mange er tilmeldt til U-DM. Svar: 81 Herefter lidt debat om hvordan man kan fastholde skoleskakspillerne i klubben og tiltrække nye medlemmer: Peter: Kunne man tænke sig, at man skiftevis spiller simultan? Svar: Gerne, hvis nogen gider tage taktstokken. Colin: Hvad siger Mads? Svar: Det skulle være sjovt. Men blev hårdt, når partierne trak ud. Søren: Klubturneringen er for lang, og spredeningen i grupperne er for stor. Morten: Vi har prøvet en anden turneringsform. Spil klubturnering selv om der er holdskak - det er ikke alle der er afsted. Spil f.eks. forårsturneringen som monrad. Anders: Gode forslag. Tak fro dem Asger: 8 mands grupper er for lidt, derfor gik vi over til 12. Holdskakpartier tæller jo også med. Genno: Der er en anden turnering som overlapper nu. Peer: Spil i 8-mands grupper og genoptag forsommerturneringen. Peter: Det lyder som små grupper før jul og monrad i foråret. Bjarne: Efterårsturneringen giver sjældent problemer. Knud Mogens: Det passer mig fint som nu Jørgen: Der skal være plads til nye medlemmer! Peer: Få telefonnumre på turneringstabellen, så man kan melde afbud.

6 Bjarne sagde tak til Asger for at prøve at hjælpe til at få afviklet turneringen. Herefter var der applaus til Asger og bestyrelsen. Ingen 6. Indkomne forslag 7. Valg Nu gik det stærkt! Formand Anders på valg. Applaus Bestyrelsesmedlem Allan på valg. Applaus Suppleant Bjarne Rasmussen. Applaus Suppleant Peer erstattes af Kristian Nymann Jakobsen. Applaus Revisor Jørn. Applaus Revisorsuppleant Per. Applaus 8. Eventuelt Allan: Vi har brug for hænder fredag og søndag til opstilling/nedtagning ifm. U-DM. Colin: Ros til Løberens redaktion og indholdsleverandører. De fik også en hånd. Genno: Er der regler for hvornår man kan tage remis? Peer: Se at få brugt de penge, der står i Dansk Skak Salg Så skulle Søren tisse, hvilket Kell kommenterede, for han havde lige en vigtig kommentar. Kell: Ryd op efter jer selv på klubaftnerne! Peer: Tak til bestyrelsen for godt arbejde! Det gav vi også en hånd. Endelig gik ordet til Anders: Jan Hansen blev topscorer i holdskak, så klappede vi af ham. Mød os til Lys Nat 31. maj Hjælp til i Kulturhuset med sommerskak. Tak til hjælperne specielt Jørgen og Kell.

7 Tak for fødselsdags-overraskelsen. Hårene på ryggen (og ikke på hovedet citat Kell) rejser sig når jeg tænker på det. Tak fordi I kom, og tak til Kai for god og myndig mødeledelse.

Skanderborg Skakklub. Generalforsamling. 22. april 2014 kl 19.00

Skanderborg Skakklub. Generalforsamling. 22. april 2014 kl 19.00 Skanderborg Skakklub Generalforsamling 22. april 2014 kl 19.00 1. Valg af dirigent Anders bød velkommen og foreslog Kai Munk som dirigent. Kai blev valgt med applaus. Han takkede for valget, som tilsyneldende

Læs mere

Dansk Skak Union 2. Hovedkreds. Indkaldelse til delegeretmøde

Dansk Skak Union 2. Hovedkreds. Indkaldelse til delegeretmøde Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Indkaldelse til delegeretmøde Dato: Lørdag d. 4. april. 2009 - kl. 13.30 Sted: Sorø Hallerne, Ringstedvej 20, 4180 Sorø Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning

Læs mere

Tilstede ved generalforsamlingen var følgende klubber med stemmetal i parentes:

Tilstede ved generalforsamlingen var følgende klubber med stemmetal i parentes: Referat af generalforsamlingen i 9. Hovedkreds onsdag den 16. marts 2005 i Aktivitetscentret, Danmarksgade 13 A, Holstebro Tilstede ved generalforsamlingen var følgende klubber med stemmetal i parentes:

Læs mere

oktober 2012 Nr. 1 Sæson 2012-2013 38. Årgang

oktober 2012 Nr. 1 Sæson 2012-2013 38. Årgang oktober 2012 Nr. 1 Sæson 2012-2013 38. Årgang Skanderborg Skakklub Klublokaler: Skanderborg Sundhedscenter Sygehusvej 7, 8660 Skanderborg Tlf.: 86 52 31 77 Klubaftener: Tirsdage - fra kl. 18.30 (i perioden

Læs mere

Formandens beretning Sønderjysk Skak 2007 4.HK Bov, januar 2008

Formandens beretning Sønderjysk Skak 2007 4.HK Bov, januar 2008 Formandens beretning Sønderjysk Skak 2007 4.HK Bov, januar 2008 Beretningen vil traditionen tro være delt op i en resultatmæssig og en organisatorisk del, men vil selvfølgelig også lægge op til debat.

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i 9. hovedkreds den 12/3 2008 på Hotel Vinderup

Referat af generalforsamlingen i 9. hovedkreds den 12/3 2008 på Hotel Vinderup Referat af generalforsamlingen i 9. hovedkreds den 12/3 2008 på Hotel Vinderup Generalforsamlingen blev afviklet efter følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af

Læs mere

Delegeretmøde 2006. Dansk Skakunions Delegeretmøde blev afholdt på Hotel Hvide hus i Aalborg den 16. marts 2006.

Delegeretmøde 2006. Dansk Skakunions Delegeretmøde blev afholdt på Hotel Hvide hus i Aalborg den 16. marts 2006. Delegeretmøde 2006 Dansk Skakunions Delegeretmøde blev afholdt på Hotel Hvide hus i Aalborg den 16. marts 2006. Erik Søbjerg bød velkommen til delegeretmødet og indledte med at bede forsamlingen rejse

Læs mere

K L E M Å. "E-Holdet klar til FM" 2

K L E M Å. E-Holdet klar til FM 2 K L E M Å "E-Holdet klar til FM" 2 Maj 2009 2 Redaktionen. Opsætning og div. Mogens Jensen, Hertug Valdemarsvej 25, St. 6100 Haderslev. Telefon: 74 53 03 68. Medredaktør. Kurt Koch. Distribution. Mogens

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. mandag den 28. marts 2011 kl. 18.30 i Hollænderhallen i mødelokale 4 på 1. sal.

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. mandag den 28. marts 2011 kl. 18.30 i Hollænderhallen i mødelokale 4 på 1. sal. REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB mandag den 28. marts 2011 kl. 18.30 i Hollænderhallen i mødelokale 4 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Lars Koch blev valgt som dirigent og konstaterede

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. Agenda: 3. Formandens beretning. 4. Revideret regnskab forelægges til godkendelse 5. Indkomne forslag

Læs mere

Referat af generalforsamling 2010. onsdag d. 20. januar 2010 på Kejserdal

Referat af generalforsamling 2010. onsdag d. 20. januar 2010 på Kejserdal Referat af generalforsamling 2010 onsdag d. 20. januar 2010 på Kejserdal Referat nr. 2010/2 Møde start: kl. 19:35 Møde slut: kl. 20:55 Antal deltagere: 22 personer: Mogens Petersen, Erik B. Olsen, Marianne

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Referat fra AAS Generalforsamling d. 27. november 2014 afholdt i Skjød Forsamlingshus

Referat fra AAS Generalforsamling d. 27. november 2014 afholdt i Skjød Forsamlingshus Referat fra AAS Generalforsamling d. 27. november 2014 afholdt i Skjød Forsamlingshus 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Bernd Thrysøe, som blev valgt. Bernd takkede for valget og konstaterede,

Læs mere

TAKTIK. Sådan! Medlemsblad for Skakklubben K41. Nr. 2 juni 2007 Årg. 42. 2.holdet er klar til 1.division. Eric Jens Niels. Michael.

TAKTIK. Sådan! Medlemsblad for Skakklubben K41. Nr. 2 juni 2007 Årg. 42. 2.holdet er klar til 1.division. Eric Jens Niels. Michael. TAKTIK Medlemsblad for Skakklubben K41 Nr. 2 juni 2007 Årg. 42 Eric Jens Niels Sådan! 2.holdet er klar til 1.division Michael Niels Peder Thomas Kasper TAKTIK Udgivet af Skakklubben K41 Mellemtoftevej

Læs mere

K L E M Å. April 2010

K L E M Å. April 2010 K L E M Å 2 April 2010 Redaktionen Opsætning og div.: Mogens Jensen Hertug Valdemarsvej 25, St. 6100 Haderslev Tlf. 74 53 03 68 Medredaktør: Kurt Koch Distribution: Mogens Jensen Næste Deadline: 20. juni

Læs mere

Torsdag den 14. marts kl. 19.00 fælleshuset på Kronosvej 142, 9210 Aalborg SØ

Torsdag den 14. marts kl. 19.00 fælleshuset på Kronosvej 142, 9210 Aalborg SØ Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Torsdag den 14. marts kl. 19.00 fælleshuset på Kronosvej 142, 9210 Aalborg SØ 1. Valg af dirigent, referent og 2 stemmetællere Referent: Margit

Læs mere

Nummer 37- august 2005 SKAK. 4. hovedkreds. Vigtige adresser. Flensborg bymesterskab 3. sønderjyske mesterskab i lynskak

Nummer 37- august 2005 SKAK. 4. hovedkreds. Vigtige adresser. Flensborg bymesterskab 3. sønderjyske mesterskab i lynskak Nummer 37- august 2005 sønderjydsk SKAK 4. hovedkreds Side 2 Side 3 Side 4 Side 7 Side 8 Side 9 Side 10 Side 11 Side 11 Side 11 Side 12 Vigtige adresser Ny sæson Fin hjemmeside, men Holdturnering Flensborg

Læs mere

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold: http://www.herningskakklub.dk/ Medlemsblad for Herning Skakklub 35.årgang, nr. 3. 2011

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold: http://www.herningskakklub.dk/ Medlemsblad for Herning Skakklub 35.årgang, nr. 3. 2011 Bjørnen Medlemsblad for Herning Skakklub 35.årgang, nr. 3. 2011 HERNING SKAKKLUB http://www.herningskakklub.dk/ Herning Skakklub har spillelokaler i Vestervangskolens kantine. Der spilles hver mandag aften

Læs mere

November 2014 Nr. 3. Sæson 2014-2015. 40. Årgang

November 2014 Nr. 3. Sæson 2014-2015. 40. Årgang November 2014 Nr. 3 Sæson 2014-2015 40. Årgang Skanderborg Skakklub Klublokaler: Skanderborg Sundhedscenter Sygehusvej 7 8660 Skanderborg Tlf.: 86 52 31 77 Klubaftener: Tirsdage - fra kl. 18.30 (i perioden

Læs mere

Indbydelse til klubturnering 2004 (Bjarne Tornbjerg)

Indbydelse til klubturnering 2004 (Bjarne Tornbjerg) Indhold i dette blad. Dansk Skak Unions initiativpræmie 00. Indbydelse til klubturnering 00. Præmieuddeling, by og forsommerturnering. Velkommen til sæson 00/05. Göteborg Cup 00 5. Skak for de skrappe

Læs mere

Generalforsamling Vejle Skytteforening

Generalforsamling Vejle Skytteforening Generalforsamling Vejle Skytteforening Torsdag d. 19. februar 2015 REFERAT Generalforsamling nr. 153 for Vejle Skytteforening. 36 Deltagere 1. Valg af dirigent: Peter Tørslev 2. Valg af protokolfører,

Læs mere

Nummer 61- Februar 2012 SKAK. 4. hovedkreds

Nummer 61- Februar 2012 SKAK. 4. hovedkreds Nummer 61- Februar 2012 sønderjydsk SKAK 4. hovedkreds Side 2 Side 3 Side 4 Side 6 Side 6 Side 8 Side 11 Side 13 Side 14 Side 15 Side 15 Side 16 Side 16 Side 17 Side 18 Side 20 Side 23 Side 24 Vigtige

Læs mere

Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00

Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00 Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af revideret

Læs mere

Dagsorden. 4. Behandling af indkomne forslag. (Forslag skal være formanden i hænde senest 7 dage før

Dagsorden. 4. Behandling af indkomne forslag. (Forslag skal være formanden i hænde senest 7 dage før Generalforsamling Bestyrelsen indkalder herved til ordinær generalforsamling. Mandag d. 19. marts 2012 kl. 19.00 i tennisklubbens klubhus Dagsorden 1. Valg af dirigent: Bestyrelsen foreslår Ole Madsen

Læs mere

Det har betydet, at vi har købt en masse nyt udstyr her i blandt 2 nye kulfiber pagajer.

Det har betydet, at vi har købt en masse nyt udstyr her i blandt 2 nye kulfiber pagajer. Generaforsamling i kano og kajakklubben Gudenaa den 6. februar 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Esben blev valgt Generalforsamlingen er lovlig indkaldt og beslutningsdygtig 2. Formandens beretning (Se

Læs mere

Referat af Generalforsamling i TIF Torsdag d. 7. april 2011, kl. 20.00

Referat af Generalforsamling i TIF Torsdag d. 7. april 2011, kl. 20.00 Referat af Generalforsamling i TIF Torsdag d. 7. april 2011, kl. 20.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Formandens beretning. 4. Kassererens beretning og godkendelse af regnskab

Læs mere

Tillykke HVIDOVRE SKAKBLAD. Hvem var det, der vandt den 17. marts? Det var Hvidovre Skakklubs 1.-hold, som derfor rykker en række op!

Tillykke HVIDOVRE SKAKBLAD. Hvem var det, der vandt den 17. marts? Det var Hvidovre Skakklubs 1.-hold, som derfor rykker en række op! HVIDOVRE SKAKBLAD Medlemsblad for Hvidovre Skakklub * Nr. 1 * April 2012 * 61. årgang Hvem var det, der vandt den 17. marts? Det var Hvidovre Skakklubs 1.-hold, som derfor rykker en række op! 1.-holdets

Læs mere

LUI Fodbold Referat af Generalforsamling 25. februar 2015

LUI Fodbold Referat af Generalforsamling 25. februar 2015 1. Valg af dirigent Søren Carlsen blev foreslået af bestyrelsen og valgt på generalforsamlingen. Søren konstaterer, at generalforsamlingen er lovlig indkaldt. 2. Beretning fra bestyrelsen Formand/ungdomsformand

Læs mere

1. Det organisatoriske og det økonomiske v/jørgen Nielbæk

1. Det organisatoriske og det økonomiske v/jørgen Nielbæk NYHEDSBREV FOR VARDE IF NR. 2 juni 2014 Kære alle Velkommen til det andet nyhedsbrev i 2014. Nyhedsbrevet udsendes kvartalsvist, ligesom bestyrelsens referater vil være at finde pa klubbens hjemmeside

Læs mere

Indhold i dette blad. Julefrokost

Indhold i dette blad. Julefrokost Indhold i dette blad. Indhold i dette blad. Julefrokost 2. Samba! 3. Samba! (fortsat) 3. 4. holdet i Grenå 4. Hurtigskakturnering II v/.samba (turneringstabel) 5. Pæn start af 2. holdet 6. Interview med

Læs mere