Generalforsamling i HF Søvang 13. April, 2013.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Generalforsamling i HF Søvang 13. April, 2013."

Transkript

1 Generalforsamling i HF Søvang 13. April, Ved generalsforsamlingens start var der 58 stemmeberettigede haver repræsenteret. 1 - valg af dirigent Chresten 43 foreslået og valgt 2 valg af referent Torben Toft 75 foreslået og valgt 3 referat af generalforsamlingen oplæses Jon 55 læste op Referatet blev enstemmigt godkendt 4 bestyrelsen aflægger beretning for 2011 til godkendelse Formanden, Jesper 45 fremlagde bestyrelsens beretning. Der er i 2012 lavet forbrugsfest, som har givet ca kr i overskud. Dette betyder at Duehuset frit kan benyttes idet overskuddet går til strøm, mm. Der er lavet planer for færdiggørelsen af Duehuset. Duehuset bliver brugt til mange forskellige arrangementer, børnespisning, sangaftner, strikkeklub, debataftner, mm. Der er afholdt loppemarked, med et pænt overskud, knap Pengene går til legepladsen, som er ved at blive fornyet. Derudover en masse faste arrangementer. Arbejdsdagene kan vi stadig blive bedre til, men 2012 havde flere gode arbejdsdage, med energigivende projekter som fx bålplads I 2013 vil arbejsdagene fortsat indeholde energi-givende projekter Hotspot kører rigtig godt, med nye højder og hastigheder. Hotspot generer et stort overskud, og sammen med drumspot har det givet 5000 kr til haveforeningen. Tak til Mads 98. Der er en tæt forbindelse til den anden side af søen, til de haveforeninger der er derovre, med bådgruppe, sociale arrangementer, snak om kloakering osv. Kontraktforhandlinger i forhold til leje af grund er afleveret til kommunen. Disse er blevet forhalet, idet det skal ordnes i sammenhæng med kloakering. Kommunen er i gang med at overveje priserne for udleje af jord. Der er gisninger om store prisstigninger. PT har havelejen en lav pris, men det er ikke givet det vil fortsætte. Byrådet skal tage stilling til det. PT ved vi ikke hvornår beslutningen skal tages. Bestyrelsen vil forsøge at forhandle sig frem til øgede rettigheder, hvis vi skal betale mere for jorden. Desuden er bestyrelsen indkaldt til møde omkring finansering af kloakering. Ingen ved hvordan finasieringen kommer til at blive. Kommunen har forskellige løsningsforslag i spil. Bestyrelsen har også forskellige løsninger i spil, herunder at de enkelte havelejere køber jorden. Vi vil formentligt få kloakering i Bestyrelsen er i gang med at beregne hvordan vi kan gøre det så der bliver færrest mulige udgifter, og forhandlingerne skal fortsætte. Bestyrelsen ved endnu ikke hvornår den nye kontrakt kan forhandles på plads, idet markedspriser og kloakering skal ind i forhandlingerne skal gerne byde på diskusion om hvad vi vil med Søvang; Hvad er balancen imellem fællesskab og det private. Priser på huse. Aktiviteter. Brugerindflydelse. Engagement. Økonomi. Der bliver en visionsdag d. 8 juni, hvor vi kan diskutere hvad vi vil med vores haveforening, Bestyrelsen vil lave forhandlinger i Arbejdernes Landsbank for at sikre medlemmerne bedre lånemuligheder. Bestyrelsen opfordrer til at flere er aktive i arrangementer.

2 Kommentarer: Der er spørgsmål til ejendomsskat i tilfælde om ejendomsret. Dette er ikke klarlagt endnu, men skal med i forhandlingerne. Der er erfaringer fra en anden haveforening, som har købt jorden, og deres faste udgifter er ikke steget. Beretningen blev enstemmigt godkendt til klapsalver. 5 årsregnskab for 2012 med revisionsprotokol til godkendelse Årsregnskabet blev fremlagt af Jesper 45 og Mariann 60, da kasserer Bente 56 ikke var til stede. Vi har en lille ubalance i vandregnskabet. Idet der er brugt mere end der er betalt for. Der bliver sat vandure op, for at finde ud af hvor der er et merforbrug. Der bliver stillet forslag op om at betale afdragene til vandlånet hurtigere. Der er brugt færre penge til fælleshusenes renovering, men det er fordi der stadig mangler nogle af opgaverne. De store arrangementer som sommerfest, søvang cup mm, giver færre udgifter end budgetteret Der bliver afsat penge til fællesaktiviteter, de bliver ikke brugt pt. Der er plads til flere aktiviteter. Bente takker af som kasserer, og giver pinden videre. Stor applaus til Bente for hendes indsats. Kommentarer: et medlem vil gerne have præciseret hvordan vandet afregnes, så man ved hvad fælleshusene står for. Beretningen er vedtaget. 6 indkomne forslag Forslag til vedtægtsændringer 10 Der afholdes generalforsamling hvert år i april og oktober Motivation; Forslaget begrundes med øget demokrati og medindflydelse Efterårsforsamlingen vil være til principielle diskussioner, så der er god tid til diskutere indkomne forslag, samt til mere overordnede diskussioner. Kommentarer: det forslås at efterårsforsamlingen flyttes til September dette er forslagsstilleren enig i. der er kommentarer om at to generalforsamlinger kan resultere i at der hurtigere kan laves forandringer i haveforeningen. Der er 38 stemmer for. der er 10 stemmer imod. Der er 7 neutrale. I alt 55 stemmeberettigede til stede ved afstemningen Forslaget blev vedtaget, (forslaget blev desuden enstemmigt vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling den 22. april) 4.6 Ved salg af have modtager haveforeningen en procentsats af salgsprisen Motivation; bestyrelsen vil gerne have økonomi til flere aktiviteter, til bedre huse, til solenergi, og til at forbedre fællesskabet.

3 Vi har en billig husleje, og alle herude har oplevet værdi stigninger i deres huse. En lille del af dette overskud kan gå tilbage til fællesskabet. Bestyrelsen ønsker at trække forslaget for at give plads til debatten over sommeren for så evt. at kunne stemme om det til efteråret. Per 37 ønsker at opretholde forslaget Det kræver en længere debat, for at kunne tage ordentlig stilling til det. Et medlem opfordrer til at stemme imod, et andet opfordrer til at stemme blankt nu hvor bestyrelsen har trukket forslaget. 6 stemmer for. 22 stemmer i mod. Resten stemmer blankt. Forslaget er forkastet 4.7 (under 4 overdragelse af have) NYT punkt 4.7 Huspriserne har et loft for salgpris. Motivation; en bekymring for hvem der kan få råd til at købe huse i Søvang. Foreslaget blev trukket af forslagsstilleren, med henblik på at fortsætte debatten henover sommeren. Der afholdes dog en håndsoprækning for at se hvor mange der er bekymrede over prisudviklingen i Søvang. Over halvdelen udtrykker bekymring. 5.1 Havelejen opkræves 1 gang årligt i oktober, første gang 2013 Motivation; det letter arbejdet for bestyrelsen. Kommentar; Det er mange penge at skulle betale EN gang om året. 25 Stemmer for 14 imod forslaget er faldet, idet det kræver 2/3 dels flertal Indkaldelse til generalforsamlinger sker også via mail og sms. 46 stemmer for. Forslaget blev vedtaget (forslaget blev desuden enstemmigt vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling den 22. april) 11.5 Afsnittet om kælderudvalget slettes 43 stemmer for. Forslaget blev vedtaget (forslaget blev desuden enstemmigt vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling den 22. april) 3.7 (under medlemmer) Nyt punkt 3.7 Haveforeningens medlemmer forpligter sig til at deltage i mindst 2 arbejdsdage årligt.

4 Motivation; for at skabe fælleskab, og for at øge arbejdsindsatsen. Nogle ser det som en bøde hvis vi skal betale for ikke at komme Andre ser det som en mulighed for at kunne bidrage økonomisk hvis man ikke kan komme til en arbejdsdag 7 stemmer for. Forslaget er faldet 3.7 (under medlemmer) Nyt punkt 3.7 Haveforeningens medlemmer forpligter sig til at deltage i mindst 1 arbejdsdag årligt. 30 stemmer for 11 stemmer imod 6 stemmer blankt Forslaget er faldet da 2/3 af de fremmødte skal stemme for. 7.4 Bestyrelsens har ret til at efterse haveloddet når den ønsker det. Haverne skal holdes i henhold til foreningens regler for vedligeholdelse af haver. (betyder at havevandring afskaffes) Motivation; kontrollen skal væk, men man skal stadig holde sin have pæn. Kommentar; Det vil blive sådan at haverne i nogle tilfælde ikke vil blive holdt. 9 for. Forslaget er faldet 7.4 Bestyrelsens har ret til at efterse haveloddet når den ønsker det. Haverne skal holdes i henhold til foreningens regler for vedligeholdelse af haver. Der vil være vejvandringer 2 gange om året, hvor haverne efterses fra vejen. (vejvandringerne erstatter havevandringerne) Kommentar; det kan skabe splid i mellem naboerne, hvis der ikke er havevandringer. Forslaget er faldt 7.4 Der vil være én havevandring om året sidst i Juni Motivation; det er tidskrævende for bestyrelsen med to havevandringer. det vil skabe haver der ikke bliver holdt ordenligt. Nogle har brug for have vandringer 2 gange om året. Nogle synes der må være tillid til at folk selv holder haverne forslaget er faldet. Indkomne forslag som ikke er vedtægtsændringer; 1. Forslag til havevandringsregler Hækken skal klippes en gang om året inden:

5 a. 1. august b. 15. juli dog skal havegangene holdes farbare i hele sæsonen, så trafik og parkering ikke generes. Motivation; det er ikke nødvendigt at hækkene bliver klippet 2 gange om året. Der er forskel på hvilken type hæk man har. forslaget blev vedtaget. Det blev vedtaget at datoen for hækklipning er 15. Juli. 2. Flagstang placeres ved siden af søvang manden foran duehuset. Motivation; Den står bedre der. Mange for Få imod Forslaget er vedtaget. Vandlån afdrages hurtigere end de nuværende 400 kr. halvårligt pr. have. 700 kr. pr halvår 500 kr. pr halvår Motivation, det bliver billigere for os i forhold til renter Det foreslåes at hver have kan betale sit lån ud. (Bestyrelsen vil arbejde hen mod en løsning hvor det bliver muligt for den enkelte at betale sin del af lånet ca. 5500,- ud på en gang) Der stemmes om det mest vidtgående forslag først, (700 kr. halvårligt) 41 stemmer for. Forslaget er vedtaget 3. Asfaltering af haveforeningens første parkeringsplads. Motivation; forslaget bliver dyrt, så forslagsholderen, Anna 59 er selv lidt i tvivl om det fornuftige i det, og trækker derfor forslaget. 4. Brænde det foreslåes at der kun må brændes brænde samt alm. savsmuldsbriketter i brændeovne, dvs. ingen koks, samt andre lugtende briketter. Motivation; det lugter dårligt lige nu, og det er sundhedsskadeligt at indånde luften når der bliver fyret. Flere medlemmer er mener koks er ekstremt giftigt. Et medlem mener det vil være dyrt og besværligt da nogle skal skifte brændeovnen Et medlem mener vi skal henholde os til lovgivningen. Et medlem opfordrer til at vi sætter os ind i hvordan man bedst muligt brænder korrekt i brændeovnen. Et medlem opfordrer til en rummelig overgangsordning, hvis forslaget vedtages. 43 Stemmer for. Forslaget er vedtaget. (ny ordensregel). (der er bred enighed om at man godt må brænde allerede indkøbt koks og briketter af, men ikke købe mere).

6 5. Øvelokale i fælleshusets kælder Motivation; Vi vil gerne have et øvelokale, så man kan spille uden at genere naboerne. Det bliver financeret af at dem der vil benytte det, selv skal etablere og finansere. Der skal laves regler for hvornår der kan spilles, så man ikke generer naboerne Kælderen bliver i forvejen benyttet til andre formål De andre formål kan stadig opretholdes Det vil bibringe mere liv til Søvang. Det kunne muligvis bibringe penge til haveforeningen. Der skal kommunikeres med naboerne, så det ikke kommer til at genere. 40 Stemmer for. Forslaget er vedtaget. 6. Bomnøgler udleveres til alle, så vi selv kan administre det ud fra bestyrelsens anvisninger. Et års prøvetid der er bekymring for vejenes tilstand, hvis forslaget vedtages. Det er de store lastbiler der ødelægger vejene, og ikke de små privatbiler. Få stemmer for flere stemmer imod Forslaget er forkastet 7. Grønne åndehuller 4 steder i haveforeningen. Motivation; at forskønne haveforeningen uden for haverne. Til gavn og glæde for fællesskabet. Der er mange fællesarealer i forvejen som er tidskrævende, flere åndehuller vil kræve mere arbejde. Hvor skal kloakeringen ligge, det vil være synd at bruge arbejdskraft på noget der skal laves om i forbindelse med kloakeringen. Tovholder på arbejdsdagene mener der er arbejdskraft nok til at det kan fungere. Der er bekymring for sikkerhed i forhold til udsigten fra bilerne. Der er bemærkninger om at naboerne til åndehullerne skal medinddrages. Der kan være haveejere der skal lave ændringer i deres adgang til haven. Forslaget kan arbejdes videre med hen over sommeren (fx til visionsdagen) Forslagsstiller trækker forslaget tilbage 8. Byggeregler vurderes og justeres i forhold til reglementet i det kommende år Motivering; reglerne synkroniseres så automatisk Der er bekymring om at det vil skabe stramninger Det vil sikre at vi overholder loven.

7 12 stemmer for. 16 stemmer imod forslaget er forkastet. 9. Ændring i byggeregulativet i forhold til redningsåbning. Forslaget er trukket tilbage af forslagsstilleren 10. Ændring i byggeregulativet: nuværende; taget skal have mindst 15 graders hældning. ny; taget skal have 7.5 graders hældning. Motivation; de små huse kan få lidt højere til loftet. Kommentarer: der er bekymring for om at det kan betyde at husene skygger ind i naboens haver. Der skal ikke lægges regler ned over os, som ikke er nødvendige i forhold til lovgivningen Det er vigtigt at man lytter til naboerne, og det er derfor byggeudvalget er der. Vi har det med at udnytte reglerne fuldt ud, og de er skabt gennem mange år. Derfor skal vi være varsomme med at slække på reglerne. 10 for. Flere imod forslaget er faldet 11. Der må opføres shelter i haven. Shelter defineres som; Max 6 m2. Max højde på 145 cm fra grund. Taghældning på min. 10 grader. Det må ikke isoleres. Der skal være fast gulv. Det skal stå på punkter. (der må ikke støbes fast fundament) Motivation; det er fedt hvis vi kan sove i haverne. Kommentar; Jesper 45 har snakket med kommunen, som ikke er imod. Mange stemmer for. Ingen imod forslaget er vedtaget. 12. Ordensregel 7 bortfalder. Vi river vejene 1. og 3. søndag i måneden Motivation; vi overholder den ikke alligevel mange for. 3 imod. Forslaget er vedtaget 13. Ordensregel 18. katteejere skal etablere et kattetoilet. Sandarealet skal være 1.5 gange 1.5 meter. Motivation; nogle haver er stærkt befængt med kattelort.

8 Nogle haver er så stærkt plagede af kobberfarvede kattelorte, at folk ikke kan bruge haverne. Katte ejerne er ikke generet af det, idet deres katte holder andre væk. Kattene holder os rotte- og musefri. Forslaget er trukket 14. Ordensregel 18. katteejere skal etablere et kattetoilet. Det præciseres af den nye bestyrelse hvad et kattetoilet er. Mange stemmer for. Ingen imod forslaget er vedtaget 15. Ordensregel 21 a Det er tilladt at etablere parkeringsplads i haverne i forbindelse med vejene. Mange for. 1 imod. Forslaget er vedtaget 16. Ordensregel 21 b. ingen store biler på havevejene bestyrelsen vurderer hvad der er store biler. Motivation; de store biler generer, og hører ikke hjemme på vejene. Der etableres gode parkeringspladser andre steder i haveforeningen. Mange for. Få imod Forslaget er vedtaget. 17. Ordensregel 28 krav om havelåge udgår Kommentarer, Der skal stadig være tydeligt nummer ved hver have. 30 for. 1 imod forslaget er vedtaget 18. Ordensregel 18 Høns i haverne Ændringsforslag A Der må etableres hønsehold i haverne på max 10 pr have. På engle må etableres hønsehold. Hønseholdene skal holdes på en måde så de ikke tiltrækker rotter. Hønsene skal holdes inden for haverne. Eventuelle problemer og spørgsmål skal rettes til et hønseudvalg bestående af mindst 2 personer. Motivationen; hyggeligt og mulighed for at bruge sit haveaffald. Kommentarer: det er lovligt at have høns i haverne

9 hvis vi ønsker det på englemarken, skal vi søge om det. Der er regler om 2.5 meter fra skel, og der skal være nabohøring. Bekymring for larm og rotter og måre. Nogle mener man kan have høns uden rotter, hvis de bliver fodret restrektivt. Forslag A først. Mange for. færre imod forslaget er vedtaget (dermed bortfalder forslag B og C som var mindre vidtgående) 7 - Godkendelse af budget Jesper 45 fremlagde det udsendte budget. Det primære projekt for 2013 er færdiggørelse af Duehuset, med toilet- og tankforhold. Det er der sat penge af til. Derudover er de store poster parkeringspladser, bomme til vejene og ral, legepladsen, og arbejdsdage. Der er småjusteringer i forhold til fester og aktiviteter. Der skal justeres idet der er en regnefejl. Dette vil formand og kassererhjælpen kigge på, så det retter sig så tæt som muligt til et nul-regnskab. Budgettet blev enstemmigt godkendt 8 valg af kasserer Bente have 56 modtager ikke genvalg Bestyrelsen foreslår Thorkild have 17, der er enstemmigt valgt. 9 valg af 3 bestyrelsesmedlemmer Valg af bestyrelsesmedlemmer, 2 i ulige år. Jørn have 41 er på valg modtager genvalg Morten have 86 er på valg modtager genvalg De er genvalgt 10 - Valg af revisor Valg af interne revisorer Mariann have 60 modtager genvalg. Og er valgt for 2 år Valg af 3 suppleanter til bestyrelsen. Claus 1 er 1. suppleant. Sune 50 er 2. suppleant. Ane 65 er 3. suppleant. 12 eventuelt Der er eksempler på at haverne bliver slået op på en boligportal, og lejet ud. Dette vil bestyrelsen kigge på. Opfordring til at der ved næste generalforsamling, er en procedure således at de indkomne forslag

10 er relevante og gennemarbejdet.

Generalforsamling i HF Søvang 9. April, 2012.

Generalforsamling i HF Søvang 9. April, 2012. Generalforsamling i HF Søvang 9. April, 2012. 43 haver er repræsenterede, heraf er 39 stemmeberettigede (da man kun er stemmeberettiget hvis man ikke har restance/skyld til haveforeningen). 1 - valg af

Læs mere

Referat af generelforsamling H/F Søvang 10. april 2010

Referat af generelforsamling H/F Søvang 10. april 2010 Referat af generelforsamling H/F Søvang 10. april 2010 Referent: Torben Toft (have 75) 1. Valg af dirigent Mads Bishoff blev valgt som dirigent. 2. Referat fra sidste generalforsamling Oplæsning af referat

Læs mere

Haveforeningen Søvang Beslutningsreferat, generalforsamlingen 17. september 2016

Haveforeningen Søvang Beslutningsreferat, generalforsamlingen 17. september 2016 Haveforeningen Søvang Beslutningsreferat, generalforsamlingen 17. september 2016 Dagsorden: 1) valg af referant - Torben Valg af dirigent -Jørn 2) Kommentarer til referatet fra forårets generalforsamling

Læs mere

Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014

Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014 Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014 Søndag den 30. marts kl. 11:00 i selskabslokalerne Præstevangsvej 10A, 8210 Aarhus V 49 haver repræsenteret (60 personer) l. Valg af dirigent Anette, have

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Referat af haveforeningen Grænsens ordinære generalforsamling Torsdag den kl Ungdomsgården, Skovvangsvej , Aarhus N

Referat af haveforeningen Grænsens ordinære generalforsamling Torsdag den kl Ungdomsgården, Skovvangsvej , Aarhus N Referat af haveforeningen Grænsens ordinære generalforsamling Torsdag den 10-3-2016 kl. 19.00 Ungdomsgården, Skovvangsvej 127-129, Aarhus N Referent: Else Marie Hansen Velkomst ved formand Iris Lykke Jensen

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling 2015

Referat ordinær generalforsamling 2015 Referat ordinær generalforsamling 2015 Den ordinære generalforsamling blev afholdt torsdag den 19. marts 2015. 30 Fremmødte 1. Valg af dirigent Stine Brandt Jensen fra K 190 blev valgt enstemmig som dirigent.

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling

Referat af Ordinær Generalforsamling Referat af Ordinær Generalforsamling Afholdt d. 14. april 2011, i Helsinge Kulturhus, Sideskibet Mødet startede kl. 19:00, og til stede var: ialt 17 husstande, 17 stemmeberettigede: 6, 14, 15, 21, 30,

Læs mere

Punkt 3: Bestyrelsen aflægger beretning for 2010 til godkendelse. Punkt 4: Årsregnskab for 2010 med revisionsprotokol til godkendelse

Punkt 3: Bestyrelsen aflægger beretning for 2010 til godkendelse. Punkt 4: Årsregnskab for 2010 med revisionsprotokol til godkendelse Referat fra generalforsamling i H/F Søvang 9. april 2011 Punkt 1: Valg af referent Valg af dirigent og referent: Trille46 dirigent og Peter52 referent. Punkt 2: Referat fra sidste generalforsamling oplæses

Læs mere

Referat af ordinær Generalforsamling i Grundejerforeningen Øresundshøj, Nivå

Referat af ordinær Generalforsamling i Grundejerforeningen Øresundshøj, Nivå Referat af ordinær Generalforsamling i Grundejerforeningen Øresundshøj, Nivå 26. Maj 2011 Bettina fra Bestyrelsen indledte. Der er 124 medlemmer af grundejerforeningen men kun 48, der ikke er i restance

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 45 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Kurt Bisgaard (have 64) bød velkommen. Kurt anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

HF HØJVÆNGE Ågerupvej 100, 2750 Ballerup Tlf Link: Referat Generalforsamling 2014

HF HØJVÆNGE Ågerupvej 100, 2750 Ballerup Tlf Link:   Referat Generalforsamling 2014 Referat Generalforsamling 2014 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Agenda for Generalforsamlingen... 4 2.1. Valg af dirigent... 4 3. Bestyrelsens beretning over det forgangne år 2013... 4 4. Årsregnskabet

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018 VEJFORENINGEN FOR POPPEL ALLE OG BAKKEVEJ Afholdt mandag den 16. april 2018, kl. 20-22, Hareskov Bibliotek. Referent: Peter Viuf Bestyrelsen repræsenteret: Til stede:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling

Referat af Ordinær Generalforsamling Referat af Ordinær Generalforsamling Afholdt d. 23. april 2007, i Helsinge Kulturhus, Lille Sal Mødet startede kl. 19:00, og til stede var: ialt 39 husstande, 38 stemmeberettigede: 1, 4, 5, 9, 12, 13,

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2014. Onssdag den 26. marts 2014 kl. 19.30 Elsted Lystrup beboerhus

Referat af Generalforsamling 2014. Onssdag den 26. marts 2014 kl. 19.30 Elsted Lystrup beboerhus Referat af Generalforsamling 2014 Onssdag den 26. marts 2014 kl. 19.30 Elsted Lystrup beboerhus Lystrup den 27. marts 2014 Fremmødte husstande: 14, 20, 24, 26, 29, 32, 33, 34, 38, 39, 37, 47,52, 56, 58,

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Eskemosepark 30. maj 2018 København d. 12. juni 2018 Deltagere: 72 stemmeberettigede. Bestyrelsen Dirigent: John Olsen, Formand KABs bestyrelse. KAB: Christian Fries (kundechef),

Læs mere

Referat, Generalforsamling 10. Juni 2017

Referat, Generalforsamling 10. Juni 2017 Referat, Generalforsamling 10. Juni 2017 Formanden bød velkommen og åbnede generalforsamlingen. 1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen pegede på Thorkild Christiansen (T14) som dirigent, hvilket generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra Ekstraordinær generalforsamling 25/5 2014

Referat fra Ekstraordinær generalforsamling 25/5 2014 Referat fra Ekstraordinær generalforsamling 25/5 2014 1. Valg af dirigent. Maj-Britt blev valgt. Og erklærer den ekstraordinær generalforsamling for lovlig. 2. Valg af 3 stemmetællere. Stemmetællere valgt.

Læs mere

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet 1 Foreningens navn Foreningens navn er RUC on. 2 Foreningens formål Stk. 1 Foreningens formål er, igennem selskabeligt samvær og fælles

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN

GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN År 2013, mandag den 18. marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen matr. nr. 11 h Vridsløselille By, Herstedvester. Generalforsamlingen

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Kallemosen 16 6200 Aabenraa Tlf. 74 64 36 00 Fax 74 64 36 32 Til beboere i afdeling 1 Kirkevej Tinglev Cvr-nr 14 79 86 17 Sydbank A/S Kto. 7910-1751331 30. marts 2012 Referat

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 26. maj 2013

Referat af ordinær generalforsamling 26. maj 2013 Referat af ordinær generalforsamling 26. maj 2013 39 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Kurt Bisgaard (have 64) bød velkommen. Kurt anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

4. Årsregnskabet med eventuel revisionsberetning. 5. Driftsbudgettet for det kommende år

4. Årsregnskabet med eventuel revisionsberetning. 5. Driftsbudgettet for det kommende år Referat at ordinær Generalforsamling i Sydgrænsen Mandag den 23. marts 2015. Formand Helle Stauning bød velkommen til generalforsamlingen og bad om 1 minuts stilhed for 3 medlemmer som ikke er hos os mere.

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling

Referat af Ordinær Generalforsamling Referat af Ordinær Generalforsamling Afholdt d. 27. april 2006, i Helsinge Kulturhus, Lille Sal Mødet startede kl. 19:00, og til stede var: ialt 27 husstande, 26 stemmeberettigede: 5, 12, 13, 14, 20, 30,

Læs mere

Referat. Generalforsamling Hf. Rosenvang. Torsdag den 6. april Energicenter Voldparken. Godkendt

Referat. Generalforsamling Hf. Rosenvang. Torsdag den 6. april Energicenter Voldparken. Godkendt Referat Generalforsamling Hf. Rosenvang Torsdag den 6. april 2017 Energicenter Voldparken Godkendt Mødet startede med middag og efterfølgende kom den lokale skorstensfejer Henrik på besøg og gav gode råd

Læs mere

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Nivåvænge grundejerforening Den 25. marts 2015 Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Der blev afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 klokken 19.00 i kantinen

Læs mere

Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus

Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus Formanden Kell Iisager bød velkommen. 22 stemmeberettigede (inkl. fuldmagter)

Læs mere

Referat fra: Viborg d Generalforsamling i Haveforeningen Solvang lørdag d. 18. april 2015 kl i Tinghallen i Viborg.

Referat fra: Viborg d Generalforsamling i Haveforeningen Solvang lørdag d. 18. april 2015 kl i Tinghallen i Viborg. Viborg d. 18.4 2015 Referat fra: Generalforsamling i Haveforeningen Solvang lørdag d. 18. april 2015 kl 14.00 i Tinghallen i Viborg. Formand Ulla Strunge startede med velkomst hvorefter agendaen blev fulgt.

Læs mere

Grundejerforeningen Bredekæret

Grundejerforeningen Bredekæret Grundejerforeningen Bredekæret Referat af Generalforsamling 20. april 2011 Regnskab 2010/2011 Budget 2011/2012 Bestyrelsen 2011/2012 Formand Kasserer Sekretær Peter Toft Jon Finsen Kim Brejndal Bredekæret

Læs mere

Ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 Andelsboligforeningen Ingerslev II

Ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 Andelsboligforeningen Ingerslev II Ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 Andelsboligforeningen Ingerslev II Referat af ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 22. april 2015 kl. 19:00 Referent: Helle Madsen Dirigent: Paul Bjergfelt

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008

Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008 Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008 53 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Jesper Hesselholdt (have 87) bød velkommen. Jesper anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

Referat af general forsamling afholdt 21. Maj 2013 kl. 19.00 Afdeling III

Referat af general forsamling afholdt 21. Maj 2013 kl. 19.00 Afdeling III Referat af general forsamling afholdt 21. Maj 2013 kl. 19.00 Afdeling III Antal lejemål: 43 lejemål Antal beboere: 49 beboere Fremmødte fra bestyrelsen: Hedvig Repstock, Solveig Nielsen, Finn Harder, Henning

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen i Hf. Engly, 30. april, 2018

Referat af Generalforsamlingen i Hf. Engly, 30. april, 2018 Referat af Generalforsamlingen i Hf. Engly, 30. april, 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Michael Neumann, 88 2. Valg af referenter Rikke Dalsgaard, 75, Anders Bo Nielsen, 68. Mette Høj,44 Valg af stemmetællere

Læs mere

Grundejerforeningen Kirkemarken

Grundejerforeningen Kirkemarken REFERAT Generalforsamling den 19. april 2018 Forsamlingshuset, Ravnstrup Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning fra 2017 3. Aflæggelse af regnskab 2017 underskrevet

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN Havremarken/Rugmarken/Majsmarken/Græsmarken

GRUNDEJERFORENINGEN Havremarken/Rugmarken/Majsmarken/Græsmarken Generalforsamling Afholdt: Onsdag d. 25.03.2015 Afholdt på: Dalum Landbrugsskole Referat i henhold til dagsorden på indkaldelse. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Sven-Erik Peterson blev valgt som dirigent.

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

Generalforsamling 2013 d

Generalforsamling 2013 d Generalforsamling 2013 d. 6.4.13 Referat for generalforsamling H/F Rugholm 6. April 2013 Til generalforsamlingen var 42 haver repræsenteret og i alt 84 stemmeberettigede. 1) Valg af dirigent Poul Erik

Læs mere

Referat af det ordinære afdelingsmøde i Afdeling Dalgasparken

Referat af det ordinære afdelingsmøde i Afdeling Dalgasparken Referat af det ordinære afdelingsmøde i Afdeling Dalgasparken Dato: Tirsdag den 12. september 2006 Klokken: 19.30 Mødested: Gildesalen, Dalgas Allé 2 E, 5.sal, Herning Mødedeltagere: 72 beboere, der repræsenterer

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018

Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018 1 Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018 Næstformanden Peter Willadsen bød velkommen. Peter forklarede, at formand Ulla Djurhuus desværre er blevet

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling Søndag den 23. april 2017 kl

Referat af Ordinær Generalforsamling Søndag den 23. april 2017 kl HAVEFORENINGEN SOLSIDENS NYTTEHAVER af 2007 Referat af Ordinær Generalforsamling Søndag den 23. april 2017 kl. 14.00 Formanden bød velkommen. 1. Valg af dirigent Formanden foreslog Peter Laursen have nr.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN TREKANTEN

VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN TREKANTEN VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN TREKANTEN 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Haveforeningen Trekanten, beliggende Hestehaven/ Folehaven 80 på matr.nr. 3074 Vigerslev, der er udlejet af Københavns

Læs mere

Andelsboligforeningen Hampeland

Andelsboligforeningen Hampeland . Andelsboligforeningen Hampeland Til samtlige beboerer 9. maj 2006 Vedr. Generalforsamlingen den 25. april 2006. Bestyrelsen er blevet opmærksom på en procedurefejl, idet man ikke har offentliggjort de

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 Fremmødte Nr. 1-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 2-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 6-2 brevstemmer Nr. 8 2 brevstemmer Nr. 9-1 fremmødt - repr. 2 stemmer

Læs mere

Vedtægter for "Grundejerforeningen Saloparken af 1998"

Vedtægter for Grundejerforeningen Saloparken af 1998 Vedtægter for "Grundejerforeningen Saloparken af 1998" 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Saloparken af 1998. Foreningen består af 6 beboergrupper, som er underlagt grundejerforeningens beslutninger.

Læs mere

H/F Engdraget Ordinær generalforsamling 31.-05.-2013

H/F Engdraget Ordinær generalforsamling 31.-05.-2013 H/F Engdraget Ordinær generalforsamling 31.-05.-2013 Referent: Rasmus A. Valg af dirigent. A: dirigent: Christian valgt B. Godkendelse af referat fra ordinær generalforsamling maj 2012. B: referatet blev

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 28/ i grundejerforeningen Oxford Have, afholdt i Fælleshuset kl. 19.

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 28/ i grundejerforeningen Oxford Have, afholdt i Fælleshuset kl. 19. 1 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 28/3 2017 i grundejerforeningen Oxford Have, afholdt i Fælleshuset kl. 19. Fredag den 7. april 2017 Til stede: 46 grundejere, heraf 7 repræsenteret ved

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 VEJFORENINGEN FOR POPPEL ALLE OG BAKKEVEJ Afholdt torsdag den 26. april 2017, kl. 20-22, Bakkevej 4. Referent: Jens Petersen, PA73. Bestyrelsen repræsenteret: Til stede:

Læs mere

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 16. november 2016, afholdt på Højer Hus

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 16. november 2016, afholdt på Højer Hus Referat fra generalforsamling den 16. november 2016, afholdt på Højer Hus Der deltog 27 beboere fra 20 husstande. Fra revisionsfirma Martinsen deltog revisor Leif Agergaard. Som gæst deltog endvidere formand

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Vejledning: Kom godt i gang med opstart af forening i Kerteminde Kommune. Ny forening hvordan gør I?

Vejledning: Kom godt i gang med opstart af forening i Kerteminde Kommune. Ny forening hvordan gør I? Ny forening hvordan gør I? Hvordan bliver I en forening? En forening skal være godkendt som folkeoplysende forening for at kunne modtage tilskud og låne ledige offentlige lokaler. Der er nogle ting, som

Læs mere

Vedtægter For foreningen Jægersborg Boldklub

Vedtægter For foreningen Jægersborg Boldklub Vedtægter For foreningen Jægersborg Boldklub 1 - Navn og tilhørsforhold 1.1 Foreningens navn er Jægersborg Boldklub 1.2 Jægersborg Boldklubs hjemsted er Gentofte kommune. 1.3 Foreningen er stiftet den

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 18. juni 2009 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Grundejerforeningen Guldkysten Referat af generalforsamling Søndag d. 29.06.08

Grundejerforeningen Guldkysten Referat af generalforsamling Søndag d. 29.06.08 Grundejerforeningen Guldkysten Referat af generalforsamling Søndag d 290608 19 parceller var repræsenteret Alle bilag til generalforsamlingen kan ses på vores hjemmeside wwwguldkysten-sjdk Ad punkt 1:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Hf Engly 9. Marts 2013

Referat af ordinær generalforsamling i Hf Engly 9. Marts 2013 Referat af ordinær generalforsamling i Hf Engly 9. Marts 2013 1. Valg af dirigent Peter (79) valgt som dirigent. 2. Valg af referenter Chriss (55) og Ruben (10) tager referat. 3. Godkendelse af referat

Læs mere

Beretning sluttede vejrmæssigt mere nådigt end det startede, hvilket reducerede udgifterne til vintervedligeholdelse væsentligt.

Beretning sluttede vejrmæssigt mere nådigt end det startede, hvilket reducerede udgifterne til vintervedligeholdelse væsentligt. Beretning 2011 2011 sluttede vejrmæssigt mere nådigt end det startede, hvilket reducerede udgifterne til vintervedligeholdelse væsentligt. Bestyrelsen har som vedtaget på sidste års generalforsamling indhentet

Læs mere

Norsminde Sejlklubs adresse er den til enhver tid siddende formands private adresse.

Norsminde Sejlklubs adresse er den til enhver tid siddende formands private adresse. VEDTÆGTER FOR: Norsminde Sejlklub 1 KLUBBENS NAVN OG HJEMSTED Klubbens navn er Norsminde Sejlklub. Dens hjemsted er Odder kommune. Norsminde Sejlklubs adresse er den til enhver tid siddende formands private

Læs mere

HAVEFORENINGEN RYHAVEN

HAVEFORENINGEN RYHAVEN HAVEFORENINGEN RYHAVEN Ryhavegårdsvej 44 8660 Skanderborg cvr. Nr. 35180702 www.ryhaven.dk Generalforsamling 27. april 2017 Mandag den 27. marts kl. 19.00 på Restaurant Sølyst, Sølystvej 32, Skanderborg

Læs mere

1. Navn. 1. Navn. Foreningens navn er Skjold Birkerød Fodbold. 2. Hjemsted. Foreningens navn er Idrætsforeningen Skjold Birkerød Fodbold.

1. Navn. 1. Navn. Foreningens navn er Skjold Birkerød Fodbold. 2. Hjemsted. Foreningens navn er Idrætsforeningen Skjold Birkerød Fodbold. Nuværende vedtægter VEDTÆGTER FOR Skjold Birkerød Fodbold. 1. Navn Foreningens navn er Skjold Birkerød Fodbold. 2. Hjemsted Foreslået ændringer Vedtægter for Idrætsforeningen Skjold Birkerød Fodbold 1.

Læs mere

HVIDOVRE-AVEDØRE RIDEKLUB

HVIDOVRE-AVEDØRE RIDEKLUB HVIDOVRE-AVEDØRE RIDEKLUB LOVE OG VEDTÆGTER Love og vedtægter Love for Hvidovre-Avedøre Rideklub Navn og hjemsted 1 Klubbens navn er: Hvidovre-Avedøre Rideklub. Forkortelse: HVR. Klubbens hjemsted er:

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen Fægangskolonien

Vedtægter for Haveforeningen Fægangskolonien Vedtægter for Haveforeningen Fægangskolonien 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Fægangskolonien. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Mølledigevej 1-134, 4180 Sorø i Sorø Kommune. Foreningens værneting

Læs mere

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 20. oktober 2014 kl

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 20. oktober 2014 kl Tilstede: 7 borgere ud over bestyrelsen (den kommende) Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent 3. Beretning. 4. Regnskab forelægges til godkendelse. 5. Valg i henhold til lovene ( 7) 6. Indkomne

Læs mere

Referat af generalforsamlingen afholdt søndag d. 23. april 2017 kl

Referat af generalforsamlingen afholdt søndag d. 23. april 2017 kl Dagsorden. Referat af generalforsamlingen afholdt søndag d. 23. april 2017 kl. 10.00 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmetæller 3. Valg af referent 4. Beretning (VEDLAGT) 5. Årsregnskab (VEDLAGT) 6.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 15/ i grundejerforeningen Oxford Have, afholdt i Fælleshuset kl. 19.

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 15/ i grundejerforeningen Oxford Have, afholdt i Fælleshuset kl. 19. 1 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 15/3 2016 i grundejerforeningen Oxford Have, afholdt i Fælleshuset kl. 19. Fredag den 15. april 2016 Til stede: 28 grundejere, heraf 4 repræsenteret ved

Læs mere

Generalforsamling HF Egebæk, Februar 2017 Referat Referent: Bestyrelsesmedlem og sekretær Niels Høg

Generalforsamling HF Egebæk, Februar 2017 Referat Referent: Bestyrelsesmedlem og sekretær Niels Høg Generalforsamling HF Egebæk, Februar 2017 Referat Referent: Bestyrelsesmedlem og sekretær Niels Høg 1.Valg af dirigent: Ejner Christiansen, Have 3 blev valgt 1a. Forretningsorden for generalforsamlingen

Læs mere

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Forslag 1. Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Bestyrelsen foreslår at kontingentet hæves fra nuværende 150 kr. til 200 kr. gældende fra og med 2019. Stigningen begrundes med generelle

Læs mere

Grundejerforeningen Slagslunde Syd. Vedtægter 1/8

Grundejerforeningen Slagslunde Syd. Vedtægter 1/8 Vedtægter 1/8 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er. Foreningen har hjemsted i Slagslunde by i Egedal Kommune. Foreningens vedtægter og ændringer til disse skal godkendes af Egedal Kommune.

Læs mere

Foreningens navn er Grundejerforeningen Mariehøj med hjemsted i Vallensbæk Kommune.

Foreningens navn er Grundejerforeningen Mariehøj med hjemsted i Vallensbæk Kommune. Vedtægter for Grundejerforeningen Mariehøj, Vallensbæk Navn og formål 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Mariehøj med hjemsted i Vallensbæk Kommune. 2. Foreningens formål 1. At varetage medlemmernes

Læs mere

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 År 2014, tirsdag den 29. april, kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Halgreensgade 9, fælleslokalet i gadeplan. For generalforsamlingen

Læs mere

Grundejerforeningen Sandhøj Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Grundejerforeningen Sandhøj Indkaldelse til ordinær generalforsamling Grundejerforeningen Sandhøj Indkaldelse til ordinær generalforsamling Tidspunkt: Torsdag den 26. april 2012 kl. 19:00 Sted: Dagsorden: Snoldelev Sognegård. 1. Valg af dirigent. 2. Beretning om det forløbne

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

HF VESTERVANG. Roskildes bedst beliggende havekoloni. Referat fra generalforsamlingen i HF Vestervang onsdag den 6. februar 2019

HF VESTERVANG. Roskildes bedst beliggende havekoloni. Referat fra generalforsamlingen i HF Vestervang onsdag den 6. februar 2019 Referat fra generalforsamlingen i HF Vestervang onsdag den 6. februar 2019 32 haver var repræsenteret på generalforsamlingen. 1. Valg af dirigent Edith, have 26 blev valgt uden modkandidat. Dirigenten

Læs mere

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Grundejerforeningen Skibsegen Snekkersten, den 4. april 2006 Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Dato: onsdag 29. marts 2006 kl. 19.45 Sted: Fælleshuset, Hans Paaskesvej, Snekkersten

Læs mere

Ny-Bringe Grundejerforening

Ny-Bringe Grundejerforening Ny-Bringe Grundejerforening Referat af den ordinære generalforsamling tirsdag den 28. april 2009. 1. Valg af dirigent Jens Peter Olsen, BK 18, blev valgt. Han konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Der var mødt 63 medlemmer af repræsentantskabet inkl. medlemmer af hovedbestyrelsen op til mødet ud af 121 medlemmer. _ Fra hovedbestyrelsen:

Læs mere

HAVEFORENINGEN SYVENDEHUS GENERALFORSAMLING. Referat af Generalforsamling afholdt på Herlev skole tirsdag den 20 Marts 2014 kl. 19:00.

HAVEFORENINGEN SYVENDEHUS GENERALFORSAMLING. Referat af Generalforsamling afholdt på Herlev skole tirsdag den 20 Marts 2014 kl. 19:00. HAVEFORENINGEN SYVENDEHUS GENERALFORSAMLING Referat af Generalforsamling afholdt på Herlev skole tirsdag den 20 Marts 2014 kl. 19:00. Tilstedeværende bestyrelse: Formand: Dirigent: Kasser: Bestyrelsesmedlemmer:

Læs mere

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ENGGÅRDSBAKKEN

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ENGGÅRDSBAKKEN Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ENGGÅRDSBAKKEN -------------------------------------------------------- Kap 1 Foreningens navn og hjemsted 1 Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN ENGGÅRDSBAKKEN 2 Foreningens

Læs mere

Rettelsesblad for Vedtægter

Rettelsesblad for Vedtægter Rettelsesblad for Vedtægter Rettelser april 2012 6 stk. 2: rettet til 4 medlemmer vedtaget på generalforsamlingen 6. april 2011. 5 stk. 1: Fællesantennelæg er slettet, da det ikke er relevant efter ændring

Læs mere

Referat af generalforsamling i Poesiparken II afholdt onsdag den 9/5-07

Referat af generalforsamling i Poesiparken II afholdt onsdag den 9/5-07 Næstved, d. 13/5-07 Referat af generalforsamling i Poesiparken II afholdt onsdag den 9/5-07 Inden selve generalforsamlingen påbegyndtes, havde Søren Apel fra Nykredit et indlæg vedrørende en eventuellåneomlægning

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen.

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen. FORENINGSVEDTÆGTER 1. Foreningens navn Foreningens navn er Sædding-Guldager Idrætsforening Fodbold. Dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningen er medlem af JBU og derigennem DBU samt DIF. Desuden er

Læs mere

Årsberetning for 2016/17

Årsberetning for 2016/17 Afdelingsmøde afd. 7 Ryttervænget, den 19. april 2017 Deltagere: 24 beboere fra 20 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Kjeld Nielsen Susanne

Læs mere

Sådan fungerer afdelingsmødet

Sådan fungerer afdelingsmødet Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 12 til afdelingsbestyrelserne: Sådan fungerer afdelingsmødet Hellerup 20.05.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

1 Klubbens navn er Tved motions cykelklub a 2015 Klubben er stiftet den 19 marts 2015

1 Klubbens navn er Tved motions cykelklub a 2015 Klubben er stiftet den 19 marts 2015 Vedtægter Navn 1 Klubbens navn er Tved motions cykelklub a 2015 Klubben er stiftet den 19 marts 2015 Formål 2 Tved Motions Cykelklub har til formål at virke for cykelsportens og motionscyklingens fremme,

Læs mere

Referat fra ordinær general forsamling i H/F Dahlia 5/5-2010

Referat fra ordinær general forsamling i H/F Dahlia 5/5-2010 Referat fra ordinær general forsamling i H/F Dahlia 5/5-2010 Punkt 1. Velkomst ved formanden. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Anne (have 89) som blev valgt. Anne konstaterede at GF var lovligt indkaldt.

Læs mere

Andelsboligforeningen Hampeland

Andelsboligforeningen Hampeland . Andelsboligforeningen Hampeland 20. april 2018 År 2018, tirsdag den 17. april kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Hampeland i fælleshuset, Hampelandvej 28, Ølstykke. Andelsboligforeningen

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Jonstruphøj torsdag 21. marts 2019

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Jonstruphøj torsdag 21. marts 2019 Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Jonstruphøj torsdag 21. marts 2019 Grundejerforeningen Jonstruphøj 8. april 2019/Marianne (15) 1. VALG AF DIRIGENT Kasper (2) valgtes til dirigent. Dirigenten

Læs mere

Referat af Den Ordinære Generalforsamling I Ejerforeningen Beatesmindevej den 13. april 2000

Referat af Den Ordinære Generalforsamling I Ejerforeningen Beatesmindevej den 13. april 2000 Referat af Den Ordinære Generalforsamling I Ejerforeningen Beatesmindevej 93-169 den 13. april 2000 Fremmødte: 107(2), 123(1), 145(1), 147(1), 155(2), 143(1), 141(1), 125(1), 103(1), 99(1), 93(1), 109(1),

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015.

Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015. Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015. Valg af dirigent. Knud Borup Jensen blev valgt som dirigent og konstaterede, at forsamlingen var rettidigt indkaldt, hvorfor den var beslutningsdygtig.

Læs mere

Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub VEST

Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub VEST Vedtægter for Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub VEST 1. Navn og Hjemsted: Klubbens navn: Forkortelse: Klubbens hjemsteder: Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub VEST Lemvig kommune Klubbens stiftelsesdato:

Læs mere

Vedtægter for Glostrup Badminton Club

Vedtægter for Glostrup Badminton Club Vedtægter for Glostrup Badminton Club 1 Navn og Hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er "Glostrup Badminton Club Stk. 2. Foreningens hjemsted er Glostrup Kommune. 2 Foreningens formål Stk. 1. Det er Glostrup

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING tirsdag den 3. april 2012 KL. 19.00 i Amager Kulturpunkt Loftet

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING tirsdag den 3. april 2012 KL. 19.00 i Amager Kulturpunkt Loftet ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING tirsdag den 3. april 2012 KL. 19.00 i Amager Kulturpunkt Loftet Med

Læs mere

2. Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år

2. Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år Referat af ordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde Onsdag den 26. februar 2014 kl. 19.00 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger

Læs mere

Andelsboligforeningen Hampeland

Andelsboligforeningen Hampeland År 2014, tirsdag den 29. april kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Hampeland i fælleshuset, Hampelandvej 28, Ølstykke. Andelsboligforeningen er beliggende Hampelandvej 6-48 og Københavnsvej

Læs mere

Vedtægter af 10 marts 2015 DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE. D K G Danish Quality Assurance Group

Vedtægter af 10 marts 2015 DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE. D K G Danish Quality Assurance Group Vedtægter af 10 marts 2015 DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE D K G Danish Quality Assurance Group 1 NAVN Gruppens navn er "DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE". Navnet forkortes DKG. Gruppen er stiftet 09. oktober

Læs mere

Indkomne forslag til generalforsamlingen i Sommerbyen Ejbylund, lørdag d. 5. april 2014.

Indkomne forslag til generalforsamlingen i Sommerbyen Ejbylund, lørdag d. 5. april 2014. Indkomne forslag til generalforsamlingen i Sommerbyen Ejbylund, lørdag d. 5. april 2014. Bestyrelsen har indstillet følgende forslag til generalforsamlingen: Forslag nr. 1 Ændring af ordensregel nr. 7.

Læs mere