Brønderslev Kommune. Udviklings- og Planlægningsudvalget. Beslutningsprotokol

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Brønderslev Kommune. Udviklings- og Planlægningsudvalget. Beslutningsprotokol"

Transkript

1 Brønderslev Kommune Udviklings- og Planlægningsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 15. april 2008 Lokale: 124, Brønderslev Rådhus Tidspunkt:

2 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/190 Forarbejde til lokalplan for Føtex, Brønderslev /191 Lokalplan nr for "Boliger ved Vanggårdsvej, Stenum" /192 Ændret højde på byggeri ved Havegade 36 i Aså /193 Principgodkendelse af udarbejdelse af lokalplan nr for "Træningshal, Brønderslev" /194 Lokalplanforslag nr for "Boligområde ved Tolstrupvej 57, Brønderslev" /195 Endelig vedtagelse af Planstrategi /196 Planlægning af naturgasledning fra Sæby til Egtved - foroffentlighedsfase /197 Anvendelse af byggegrunde, Mozartsvej, Brønderslev /198 Oversigt over sagsområder/sagstyper til høring i Ældreråd og Handicapråd /199 Orientering Lukkede sager: 11/200 Ansøgning om mageskifte

3 Udviklings- og Planlægningsudvalget, 15. april 2008 Side 330 Åbne sager: 01/190 Forarbejde til lokalplan for Føtex, Brønderslev J.nr.: P16/CHH T:\Sag\Udviklings- og Planlægningsudvalget\Sager\ \Forarbejde til lokalplan for Føtex.doc UP Indstilling: Fagenheden for Teknik og Forsyning foreslår, at Udviklings- og Planlægningsudvalget drøfter placering af spillehal på ejendommen Østergade 41, Brønderslev. Lasse Riisgaard fra TK Development er indbudt til mødet kl Sagsfremstilling: Udviklings- og Planlægningsudvalget drøftede under orientering på udvalgets møde den 11. marts 2008 et ønske om at placere spillehal i bunden af parkeringspladsen ved det kommende Føtex i Brønderslev. Der var opbakning til at undlade spillehallen i lokalplanen af hensyn til naboerne, der består af boliger. TK Development har forelagt deres argumenter for placeringen af spillehallen i bilag 1. Fagenheden for Teknik og Forsyning bemærker, at spillehallens drift ikke efterfølgende kan reguleres for så vidt angår trafik til og fra, samt ophold på den ret afskærmede placering. Placering af naboer er vist i bilag 2. Bilag 1 - Brev fra ansøger Bilag 2 - Kort med naboer Drøftet.

4 Udviklings- og Planlægningsudvalget, 15. april 2008 Side /191 Lokalplan nr for "Boliger ved Vanggårdsvej, Stenum" J.nr.: P16/CHH T:\Sag\Udviklings- og Planlægningsudvalget\Sager\ \Lokalplan nr doc UP/ØK/BY Indstilling: Fagenheden for Teknik og Forsyning foreslår, at Byrådet godkender lokalplan nr for Boliger ved Vanggårdsvej, Stenum endeligt. Sagsfremstilling: Byrådet godkendte den 17. januar 2008 forslag til lokalplan nr for Boliger ved Vanggårdsvej, Stenum. Lokalplanforslaget har været ude i høring tidligere og blev ændret pga. indsigelse fra Borgerforeningen med hensyn til placering af vejadgang fra Vanggårdsvej. Lokalplanområdet omfatter ca. 1,6 ha. Hele arealet overføres til byzone. I lokalplanforslaget gives mulighed for op til 8 parcelhusgrunde. Lokalplanforslaget har været i offentlig høring i perioden fra den 29. januar 2008 til og med den 25. marts Der er ikke kommet indsigelser fra naboer eller foreninger. Anbefales.

5 Udviklings- og Planlægningsudvalget, 15. april 2008 Side /192 Ændret højde på byggeri ved Havegade 36 i Aså J.nr.: P16/CHH T:\Sag\Udviklings- og Planlægningsudvalget\Sager\ \Ændret højde på byggeri ved Havegade 36 i Aså.doc UP Indstilling: Fagenheden for Teknik og Forsyning foreslår, at Udviklings- og Planlægningsudvalget drøfter højden af byggeriet på ejendommen Havnegade 36 i Asaa. Sagsfremstilling: Udviklings- og Planlægningsudvalget har på de tidligere møder besluttet, at der skulle udarbejdes lokalplan for boliger i Havnegade. Udvalget besluttede den 23. oktober 2007, at anmode ansøger om visualisering af henholdsvis 2 og 3 etager inden videre behandling af sagen. Udvalget besluttede den 27. november 2007, at udvalget er sindet at fremme lokalplan byggende på skitse 1 (4 pkt. huse), dog således at max. højde er 10 m og max. bebyggelsesprocent er 50. Ansøger fremsender tegning, der viser udformning af byggeri i henholdsvis 10 meters og 10,8 meters højde. Det anføres: at byggeri i 10,8 meters højde har en lethed i udtrykket på grund af tagformen, at der er harmoni med nabohuse, mulighed for gode lejligheder i tagetagen. Byggeri 10 meters højde: Lavere tagrejsning giver et tungt udseende, Elevatortårn vil rage op over tagfladen. Foroffentligheden gav anledning til følgende indsigelser, som indgik i udvalgets møde den 23. oktober 2007: 1. Lene Dokkedal mener, at der maksimalt bør opføres 2-etagers boliger i maks. 8,5 meter. Det begrundes ud fra højden på byens nuværende bygningsmasse, og ud fra kystlandskabelige betragtninger og beskyttelseshensyn. 2. Under henvisning til tidligere sag for ejendommen Havnegade 36, mener Hans Ole Kristensen ikke at det ansøgte bør tillades. Holdningen begrundes ud fra beskyttelsen af egnens kulturmiljø (samspillet mellem landskab og by).

6 Udviklings- og Planlægningsudvalget, 15. april 2008 Side Hvenegaard opfordrer til at der stilles krav til arkitektonisk udtryk, og at bygningshøjden reduceres til 1 etage på baggrund af at etageboligerne opføres i et parcelhuskvarter. 4. Andersen og Larsen mener ikke at der skal opføres bebyggelse på området. Dette begrundes i at byggeriets omfang og højde vil skæmme området set fra land og kyst. Endvidere anføres værdiforringelse for naboejendomme, og at byggeriet vil frarøve udsigt til havet for flere ejendomme. 5. Rita Jensen mener at byggeprojektet på negativ vis vil påvirke Asaa by, det nære miljø og kystlandskabet. Byggeriet vil fremstå som et fremmedelement i æstetisk og arkitektonisk henseende, og vil bl.a. på baggrund af indbliksgener virke ødelæggende for de nærmeste boliger ved Havnegade. Tegning Havnegade 36 Max. højde på 10 m fastholdes.

7 Udviklings- og Planlægningsudvalget, 15. april 2008 Side /193 Principgodkendelse af udarbejdelse af lokalplan nr for "Træningshal, Brønderslev" J.nr.: P16/LWR T:\Sag\Udviklings- og Planlægningsudvalget\Sager\ \Principgodkendelse af udarbejdelse af lokalplan nr doc UP Indstilling: Fagenheden for Teknik og Forsyning foreslår, at Udviklings- og Planlægningsudvalget godkender igangsætning af udarbejdelse af lokalplan nr for Træningshal, Brønderslev. Sagsfremstilling: Brønderslev Kommune ønsker at opføre en træningshal på matr.nr. 22 a, V. Brønderslev, Brønderslev Jorder, beliggende Nørregade 82, i forbindelse med allerede eksisterende hal på matr.nr. 22 n, V. Brønderslev, Brønderslev Jorder. Træningshallen ønskes sammenbygget med allerede eksisterende hal, hvilket kræver, at der sker en matrikulær sammenlægning af matriklerne. Arealet ligger i dag i landzone og skal ved udarbejdelsen af lokalplanen overføres til byzone. Fagenheden foreslår, at man i lokalplanområdet medtager området, der i dag anvendes til hal, p-plads og tennisbaner og som ligeledes er beliggende i landzone. Det foreslås, at området bibeholdes som et grønt område og idrætsanlæg. Se vedlagte kortbilag. Som vist på kortbilag med stiplet rød linje er foreslået medtaget den eksisterende markedsplads. Det bør vurderes, om det er en idé at medtage den eksisterende markedsplads i lokalplanområdet. Forvaltningen foreslår, at dette areal medtages i lokalplanområdet, da området har status som landzoneareal beliggende imellem byzonearealer. På vedlagte skitse fremgår, at hallen er skitseret over skel til ejendommen Nørregade 92 (Gl. stadion). Det forventes, at der findes en anden løsning på dette, da man på denne ejendom ønsker at opføre et sundhedshus. Dette projekt er netop i foroffentlighed. Da kommunen ejer begge arealer, vil det være muligt at oprette skellet. Det er en forudsætning for udarbejdelsen af lokalplanen, at tribune og enfamiliehuset, Nørregade 92 nedrives. Begge bygninger er ejet af Brønderslev Kommune. Kortbilag der viser lokalplanområdet Skitse af placering af træningshal og sundhedshuset Skitse af træningshal

8 Udviklings- og Planlægningsudvalget, 15. april 2008 Side 335 Udsættes indtil konkret projekt foreligger.

9 Udviklings- og Planlægningsudvalget, 15. april 2008 Side /194 Lokalplanforslag nr for "Boligområde ved Tolstrupvej 57, Brønderslev" J.nr.: P16/LWR T:\Sag\Udviklings- og Planlægningsudvalget\Sager\ \Lokalplanforslag nr doc UP/ØK/BY Indstilling: Fagenheden for Teknik og Forsyning foreslår, at Byrådet godkender lokalplanforslag nr for Boligområde ved Tolstrupvej 57, Brønderslev og kommuneplantillæg nr. 16 (B). Dog med følgende forudsætninger: At interne veje befæstes med belægningssten. KUBEN har ytret ønske om at befæste veje med asfalt. At fastholde krav om at boligbebyggelsen opføres i én etage. Bygningerne må opføres i en maksimal bygningshøjde på 6 meter og med en maksimal taghældning på 30 grader. KUBEN ønsker at opføre dele af bebyggelsen i 1½ plan med en bygningshøjde på 8,5 meter og en taghældning på 45 grader. Sagsfremstilling: Der er udarbejdet forslag til lokalplan nr for Boligområde ved Tolstrupvej 57, Brønderslev og kommuneplantillæg nr. 16 (B). Udviklings- og Planlægningsudvalget har på mødet den 15. januar 2008, pkt. 05/161, besluttet at godkende udstykningsplan principielt og truffet beslutning om igangsætning af lokalplanlægning for området. Lokalplan nr afløser Byplanvedtægt nr. 9. Byplanvedtægt nr. 9 udlægger arealet til offentlige formål. Yderligere er en del af området omfattet af kommuneplanramme 1502, som er udlagt til åben-lave boliger, i form af en række parcelhuse langs Tolstrupvej. Der er på mødet den 23. oktober 2007 i Udviklings- og Planlægningsudvalget taget beslutning om, at man er positivt stemt overfor ændret anvendelse som boligområde, såfremt vejadgangen til dette område samt kommunens areal indgår i en samlet løsning. Beslutningen blev yderligere taget på baggrund af, at lokalplanen udarbejdes i overensstemmelse med den principielle udstykningsplan, hvor det fremgår af beregning af bebyggelsesprocenten, at boligerne opføres i 1 etage. Fagenheden foreslår, at man fastholder kravet om, at bebyggelsen opføres i 1 etage. En bebyggelse i 1½ etage vil medføre en meget tæt og trang bebyggelsesplan. Yderligere vil der for naboer, der støder op til lokalplanområdet kunne forekomme indbliksgener. Ved at fastholde kravet om at veje befæstes med belægningssten vil dette på sigt medføre flere fordele ved eventuelle reparationer af diverse ledninger.

10 Udviklings- og Planlægningsudvalget, 15. april 2008 Side 337 Der er i forbindelse med denne sag taget beslutning om mageskifte mellem kommunens ejendom matr.nr. 2ci Thorsmark, Brønderslev Jorder, der har et areal på m² og et areal på m², der er en del af ejendommen Tolstrupvej 57, matr.nr. 2r, Thorsmark, Brønderslev Jorder. Således vil det foreliggende projektforslag kunne realiseres og kommunen vil fortsat kunne råde over et areal til eventuel senere udvidelse af institutionsformål. Mageskifte afventer godkendelse i Tilsynsrådet. Fagenheden for Teknik og Forsyning har vurderet, at lokalplanen ikke udløser miljøvurdering. Lokalplanforslag og kommuneplantillæg vil blive gennemgået på mødet. Udkast til lokalplanforslag nr Anbefales som indstillet af fagenheden, dog således at taghældning må gå til max. 45 indenfor max. 6 m bygningshøjde. Teknik- og Miljøudvalget anmodes om at udtale sig om vejtilslutning til Tolstrupvej i høringsperiode.

11 Udviklings- og Planlægningsudvalget, 15. april 2008 Side /195 Endelig vedtagelse af Planstrategi J.nr.: A50/SN T:\Sag\Udviklings- og Planlægningsudvalget\Sager\ \Endelig vedtagelse af Planstrategi doc UP/ØK/BY Indstilling: Stabsenheden for Udvikling og Planlægning foreslår, at Byrådet godkender forslag til Planstrategi endeligt. Sagsfremstilling: Forslag til planstrategi beskriver de tre indsatsområder; børn og unge, kultur og fritid samt smukke omgivelser, og fastsætter politisk retning og konkrete handlinger inden for indsatsområderne. Forslaget har været i offentlig høring i perioden fra den 22. januar 2008 til den 18. marts I perioden er der indkommet 6 bemærkninger fra: 1. Lone Birch 2. Miljøcenter Århus 3. Danmarks Idræts-forbund 4. Region Nordjylland 5. Direktoratet for FødevareErhverv 6. Danmarks Naturfredningsforening 1. Lone Birch ønsker at få anlagt cykelsti mellem Dronninglund og Asaa. Stabsenhedens kommentarer. Ønsket ligger udenfor planstrategiens visioner og mål, som er af overordnet karakter. Ønsket er sendt til Fagenheden for Teknik og Forsyning, som varetager den videre sagsbehandling. Bemærkningen ændrer ikke på planstrategiens indhold. 2. Miljøcenter Århus har ingen kommentarer til planstrategien, og tilkendegiver at myndigheden står til rådighed vedrørende kommunens udarbejdelse af kommuneplan 09. Stabsenhedens kommentarer. Bemærkningen ændrer ikke på planstrategiens indhold. 3. Danmarks Idræts-forbund (DIF) udtrykker stor tilfredshed med planstrategien. Hvis kommunen kan præstere et samarbejde mellem kommunens forskellige enheder i forhold til idræt, vil kommunen være blandt de fremmeste i Danmark i forhold til at udnytte idrættens tværsektorielle gevinster. DIF anbefaler ni konstruktive initiativer, som kommunen kan/bør arbejde videre med.

12 Udviklings- og Planlægningsudvalget, 15. april 2008 Side 339 Stabsenhedens kommentarer. Initiativerne ligger udenfor planstrategiens visioner og mål, som er af overordnet karakter. Der kan arbejdes videre med initiativerne ved revisionen af kommuneplan 09. Bemærkningen ændrer ikke på planstrategiens indhold. 4. Region Nordjylland gør ikke indsigelse mod planstrategien, som er i overensstemmelse med den Regionale UdviklingsPlan og Råstofplan Stabsenhedens kommentarer. Bemærkningen ændrer ikke på planstrategiens indhold. 5. Direktoratet for FødevareErhverv bemærker, at planstrategien ikke omfatter mål for det åbne land, herunder jordbrugets placering, betydning og forhold til andre arealinteresser. Stabsenhedens kommentarer. Planstrategiens visioner og mål omfatter temaerne: børn og unge, kultur og fritid samt smukke omgivelser. Disse temaer vil have en særlig strategisk status for kommunen i de kommende år, men temaerne er naturligvis ikke dækkende for alle kommunens aktiviteter. Det er ikke planstrategiens opgave at omfatte samtlige sektorområder i den kommunale administration. Ved revisionen af kommuneplan 09 vil bl.a. arealanvendelsen i det åbne land blive behandlet indgående, herunder jordbrugets placering, betydning og forhold til andre arealinteresser. Bemærkningen ændrer ikke på planstrategiens indhold. 6. Danmarks Naturfredningsforening (DN) mener at der er langt fra planstrategi til kommuneplan og udtrykker tilfredshed med planstrategiredegørelsen. DN angiver flere konkrete forslag til hvad den kommende kommuneplan kan og bør omfatte. Stabsenhedens kommentarer. De enkelte forslag ligger udenfor planstrategiens visioner og mål, som er af overordnet karakter. Der skal arbejdes videre med DN s forslag ved revisionen af kommuneplan 09 som en naturlig del af lovens krav til indholdet i kommuneplanen. Bemærkningen ændrer ikke på planstrategiens indhold. Bemærkninger fra Lone Birch Bemærkninger fra Miljøcenter Århus Bemærkninger fra Danmarks Idræts-forbund Bemærkninger fra Region Nordjylland Bemærkninger fra Direktoratet for FødevareErhverv Bemærkninger fra Danmarks Naturfredningsforening

13 Udviklings- og Planlægningsudvalget, 15. april 2008 Side 340 Anbefales.

14 Udviklings- og Planlægningsudvalget, 15. april 2008 Side /196 Planlægning af naturgasledning fra Sæby til Egtved - foroffentlighedsfase J.nr.: K04/BB T:\Sag\Udviklings- og Planlægningsudvalget\Sager\ \Planlægning af naturgasledning fra Sæby til Egtved.doc UP Indstilling: Stabsenheden for Udvikling og Planlægning foreslår, at Udviklings- og Planlægningsudvalget drøfter sag om planlægning af naturgasledning fra Sæby til Egtved - foroffentlighedsfase. Sagsfremstilling: Miljøcenter Århus har den 13. marts 2008 udsendt materiale i forbindelse med en foroffentlighedsfase for planlægning af en ny transmissionsledning for naturgas, som skal løbe fra Sæby i nord til Egtved ved Vejle i syd. På grund af ledningens størrelse har Miljøcenter Århus truffet beslutning om, at der skal udarbejdes en VVM-redegørelse med en vurdering af virkningerne på miljøet. Miljøcenter Århus er VVM-myndighed. Baggrunden for den nye transmissionsledning er, at gasproduktion fra de danske felter i Nordsøen vil falde i de kommende år, og at der derfor skal ske en forsyning af Danmark fra andre felter. En af mulighederne er at få gas fra Norge. Gassen ventes at blive ført i land ved Sæby og herfra skal gassen transmitteres videre til det eksisterende transmissionssystem i Lille Thorup ved Viborg. På strækningen mellem i landføringsstedet ved Sæby til Lille Thorup er der foreslået tre forskellige linieføringer. I forslag 1 etableres ledningen så vidt muligt sammen med Naturgas Midt/Nords eksisterende distributionsledning frem til Ålborg og derfra parallelt med gastransmissionsledningen til Lille Thorup. I forslag 2 følger ledningen så vidt muligt motorvejen frem til, hvor eksisterende distributionsledning krydser motorvejen nord for Ålborg. I forslag 3 er der forsøgt at føre ledningen gennem det åbne land, så den berører færrest mulige mennesker, bebyggelser og byer. I bilaget er fordele og ulemper ved de tre linieføringer beskrevet. Fristen for indsendelse af ideer og bemærkninger til den videre planlægning er den 21. april 2008.

15 Udviklings- og Planlægningsudvalget, 15. april 2008 Side 342 Debatmateriale Naturgasledning Sæby-Egtved, marts 2008 Linieføring 3 anbefales pga. mindst indgriben i naturområder.

16 Udviklings- og Planlægningsudvalget, 15. april 2008 Side /197 Anvendelse af byggegrunde, Mozartsvej, Brønderslev J.nr.: G01/PM T:\Sag\Udviklings- og Planlægningsudvalget\Sager\ \Anvendelse af byggegrunde, Mozartsvej, Brønderslev.doc UP/ØK Indstilling: Fagenheden for Teknik og Forsyning foreslår, at Udviklings- og Planlægningsudvalget træffer principbeslutning om, hvorvidt 3 byggegrunde på Mozartsvej i Brønderslev kan anvendes til opførelse af dobbelthuse. Sagsfremstilling: Brønderslev Kommune har modtaget en telefonisk forespørgsel vedrørende 3 byggegrunde beliggende på Mozartsvej i Brønderslev til brug for opførelse af 3 dobbelthuse med i alt 6 boliger á ca. 100 m². Grundene, der hver er på ca m², er en del af en udstykning fra 1979 på oprindeligt 5 grunde. Området er i henhold til partiel byplanvedtægt nr. 16 udlagt til offentlige formål og reserveret til udvidelse af plejehjem, pensionistboliger eller beskyttede boliger. Byrådet i gl. Brønderslev Kommune har imidlertid på møde den 12. juni 2002 besluttet at udbyde grundene til salg til en pris på kr. pr. grund, idet det kunne konstateres, at der ikke var behov for arealet til det oprindelige formål. Der kan desuden henvises til vedlagt notat af 29. november 2005, hvoraf fremgår, at en anvendelse til parcelhuse ikke kan antages at være i strid med planens principper. Det er fagenhedens opfattelse, at tilsvarende fortolkning kan anlægges for så vidt angår anvendelse til dobbelthuse. Det kan i øvrigt oplyses, at 2 af de 5 grunde er solgt i henholdsvis 2005 og 2008, hvoraf den ene er bebygget med et parcelhus. Oversigtskort Notat af 29. november 2005 Det principgodkendes, at der opføres dobbelthuse på parcellerne. Naboorientering gennemføres. Bebyggelsesprocent fastsættes til max. 40. Økonomiudvalget anbefales at lave udbud på parcellerne under de ny konditioner.

17 Udviklings- og Planlægningsudvalget, 15. april 2008 Side /198 Oversigt over sagsområder/sagstyper til høring i Ældreråd og Handicapråd J.nr.: G T:\Sag\Udviklings- og Planlægningsudvalget\Sager\ \Sagstyper til høring i Ældreråd og Handicapråd.doc SO/TM/UP Indstilling: Fagenheden for Sundhed, Omsorg og Beskæftigelse foreslår, at Socialudvalget tager oversigt over sagsområder/sagstyper til høring i Ældreråd og Handicapråd til efterretning og fremsender kopi til andre relevante fagudvalg. Socialudvalget godkendte i møde den 13. februar 2008 fagenhedens forslag, og indstiller, at Udviklings- og Planlægningsudvalget tager oversigterne til efterretning. Fagenheden for Teknik og Forsyning foreslår, at Udviklings- og Planlægningsudvalget tager oversigten til efterretning. Sagsfremstilling: Der fremsendes oversigt over sagsområder/sagstyper der, jf. Retssikkerhedsloven, skal til høring i henholdsvis Ældreråd og Handicapråd, før der træffes politisk beslutning i disse. Sagsområder Ældreråd Sagsområder Handicapråd Taget til efterretning.

18 Udviklings- og Planlægningsudvalget, 15. april 2008 Side /199 Orientering J.nr.: T:\Sag\Udviklings- og Planlægningsudvalget\Sager\ \ Orientering.doc UP 1. Serviceniveauet på NT s regionalruter fra jan Brev fra NT 2. Årets landsby Brev fra Landsforeningen Landbyerne i Danmark 3. Status vedrørende lokalplanudarbejdelse. Lokalplanoversigt 4. Fællesmøde og besigtigelsestur. 1. Taget til efterretning. 2. Videresendes til Landsbyrådet til evt. indstilling. 3. Udsættes til næste gang og drøftes sammen med ressource situationen. 4. Tages på som punkt næste gang. Total oversigt over grunde i landsbyerne udarbejdes.

Udviklings- og Planlægningsudvalget. Beslutningsprotokol

Udviklings- og Planlægningsudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Udviklings- og Planlægningsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 23. oktober 2007 Lokale: Mødelokale 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: kl. 13.00 16.45 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side

Læs mere

Udviklings- og Planlægningsudvalget. Beslutningsprotokol

Udviklings- og Planlægningsudvalget. Beslutningsprotokol Udviklings- og Planlægningsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 14. april 2009 Lokale: 1, Dronninglund Rådhus Tidspunkt: Kl. 14:30-16:00 Bendt Danielsen, Formand (J) Johannes Trudslev Pedersen (A) Runa Christensen

Læs mere

24.01.O07. Forslag Offentlige formål i Ølgod TILLÆG 17 RAMMEOMRÅDE O07

24.01.O07. Forslag Offentlige formål i Ølgod TILLÆG 17 RAMMEOMRÅDE O07 24.01.O07 Forslag Offentlige formål i Ølgod TILLÆG 17 RAMMEOMRÅDE 24.01.O07 KOMMUNEPLAN 2017 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Byrådet fremlægger hermed Forslag til Tillæg 17 til Kommuneplan 2017, Varde Kommune

Læs mere

Forslag til. Kommuneplantillæg nr Boligområde ved Vestervangen i Tommerup Vest

Forslag til. Kommuneplantillæg nr Boligområde ved Vestervangen i Tommerup Vest Forslag til Kommuneplantillæg nr. 25 - Boligområde ved Vestervangen i Tommerup Vest Forslag til kommuneplantillæg Forslag til tillæg nr. 25 til Kommuneplan 2013-2025 er fremlagt fra den xx.xx 2017 til

Læs mere

Kommuneplantillæg nr Boligområde i Overmarken, Tommerup

Kommuneplantillæg nr Boligområde i Overmarken, Tommerup Kommuneplantillæg nr. 25 - Boligområde i Overmarken, Tommerup Hvad er et kommuneplantillæg Et kommuneplantillæg er et tillæg til kommuneplanen. Kommuneplanens hovedformål er at regulere anvendelsen af

Læs mere

Debatoplæg Glostrup Kommune Juni 2016

Debatoplæg Glostrup Kommune Juni 2016 Debatoplæg Glostrup Kommune Juni 2016 Forhøring Ændret anvendelse af en del af Ejby Mosevej 175 Kommunalbestyrelsen ønsker at afhænde den sydlige halvdel af matr. nr. 9b Ejby By, Ejby Mosevej 175, da der

Læs mere

Miljø- og Teknikudvalget. Beslutningsprotokol

Miljø- og Teknikudvalget. Beslutningsprotokol Miljø- og Teknikudvalget Beslutningsprotokol Dato: 05. maj 2011 Lokale: Dronninglund Rådhus Tidspunkt: Kl. 7:00-7:15 Mikael Klitgaard, Formand (V) Hans Chr. Holst (V) Ole Bruun (A) Hildo Rasmussen (A)

Læs mere

Udviklings- og Planlægningsudvalget. Beslutningsprotokol

Udviklings- og Planlægningsudvalget. Beslutningsprotokol Udviklings- og Planlægningsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 03. november 2009 Lokale: 1, Dronninglund Rådhus Tidspunkt: Kl. 14:00-15:20 Bendt Danielsen, Formand (J) Johannes Trudslev Pedersen (A) Runa

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE

INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund s. 2 Lokalplanændring s. 2 Lokalplanens formål s. 3 Lokalplanens indhold s. 3 Lokalplanens forhold til s. 4 anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger

Læs mere

VEJLEDNING. Efter den politiske behandling vil ejere, naboer og bidragydere blive orienteret om den politiske beslutning.

VEJLEDNING. Efter den politiske behandling vil ejere, naboer og bidragydere blive orienteret om den politiske beslutning. VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Byrådet fremlægger hermed Forslag til Tillæg 13 til Kommuneplan 2017, Varde Kommune i offentlig høring i 8 uger fra den 16. marts 2010 til den 12. maj 2010. Med kommuneplantillægget

Læs mere

Tillæg 1 til lokalplan nr. 315

Tillæg 1 til lokalplan nr. 315 Tillæg 1 til lokalplan nr. 315 For et boligområde ved Hovedgaden 2 i Løgstrup Forslag Ovenfor ses luftfoto med markering af eksisterende lokalplan samt skravering af tillæg nr. 1 til lokalplan nr. 315.

Læs mere

Rekreativt område i Varde nord TILLÆG 11

Rekreativt område i Varde nord TILLÆG 11 23.02.R08 Rekreativt område i Varde nord TILLÆG 11 RAMMEOMRÅDE 23.02.R08 KOMMUNEPLAN 2017 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Byrådet fremlægger hermed Forslag til Tillæg 11 til Kommuneplan 2017, Varde Kommune

Læs mere

-1 Lokalplan for et område til boligbebyggelse "Stølgård" Strøby. Lokalplanens redegørelse

-1 Lokalplan for et område til boligbebyggelse Stølgård Strøby. Lokalplanens redegørelse -1 Lokalplan for et område til boligbebyggelse "Stølgård" Strøby Indholdsfortegnelse Lokalplanens redegørelse Side Lokalplanens baggrund 2 Tillæg til Valløs kommuneplan 3 Lokalplanens forhold til anden

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 7 for Kommuneplanramme 2.2.E.31 Erhvervsområde med enkeltstående dagligvarebutik ved Odensevej/Langesøvej, Skallebølle

Kommuneplantillæg nr. 7 for Kommuneplanramme 2.2.E.31 Erhvervsområde med enkeltstående dagligvarebutik ved Odensevej/Langesøvej, Skallebølle FORSLAG Kommuneplantillæg nr. 7 for Kommuneplanramme 2.2.E.31 Erhvervsområde med enkeltstående dagligvarebutik ved Odensevej/Langesøvej, Skallebølle April, 2019 Offentlig høring Forslag til Kommuneplantillæg

Læs mere

Forslag til tillæg 21 REVISION AF AREALUDLÆG I SIG ENKELTOMRÅDE B07

Forslag til tillæg 21 REVISION AF AREALUDLÆG I SIG ENKELTOMRÅDE B07 Forslag til tillæg 21 REVISION AF AREALUDLÆG I SIG ENKELTOMRÅDE 18.01.B07 VARDE KOMMUNE - KOMMUNEPLAN 2013 - JULI 2016 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Byrådet fremlægger hermed Forslag til Tillæg 21 til Kommuneplan

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 6 til Søndersø Kommuneplan 2004 for Søndersø kommune

Kommuneplantillæg nr. 6 til Søndersø Kommuneplan 2004 for Søndersø kommune Kommuneplantillæg nr. 6 til Søndersø Kommuneplan 2004 for Søndersø kommune Ny rammeområde Bl1.2 Hvad er et kommuneplantillæg? Det er Kommunalbestyrelsen i den enkelte kommune, der har ansvaret for kommuneplanlægningen,

Læs mere

KURSUSCENTER, ARVAD MØLLEVEJ, BRANDE. FORSLAG til tillæg nr. 24 Ikast-Brande Kommuneplan 2009-2021. Arvad Møllevej. Elværkssøen. Skjern Å.

KURSUSCENTER, ARVAD MØLLEVEJ, BRANDE. FORSLAG til tillæg nr. 24 Ikast-Brande Kommuneplan 2009-2021. Arvad Møllevej. Elværkssøen. Skjern Å. Arvad Møllevej Elværkssøen Jernbane Skjern Å 1:5.000 KURSUSCENTER, ARVAD MØLLEVEJ, BRANDE FORSLAG til tillæg nr. 24 Ikast-Brande Kommuneplan 2009-2021 Høringsperiode: 21. september til 16. november 2011

Læs mere

Lokalplan nr Område til boligformål v. Skovsgårdsvej, Hals

Lokalplan nr Område til boligformål v. Skovsgårdsvej, Hals Lokalplan nr. 5.36 Område til boligformål v. Skovsgårdsvej, Hals Fremlagt fra den 25.06.2003 til den 20.08.2003 Endelig vedtaget den 19.11.2003 HVAD ER EN LOKALPLAN? En lokalplan er en plan for et mindre

Læs mere

Kommuneplantillæg 14 Ringe 2002-2013. Område til boliger, golfcenter og restaurant syd for Gestelevvej i Ringe. Gestelevvej FORSLAG

Kommuneplantillæg 14 Ringe 2002-2013. Område til boliger, golfcenter og restaurant syd for Gestelevvej i Ringe. Gestelevvej FORSLAG Kommuneplantillæg 14 Ringe 2002-2013 Område til boliger, golfcenter og restaurant syd for Gestelevvej i Ringe Gestelevvej FORSLAG Kommuneplantillægets retsvirkninger Kommunalbestyrelsen skal efter Planlovens

Læs mere

BLANDET BYOMRÅDE VED GL. KONGEVEJ, ENGESVANG

BLANDET BYOMRÅDE VED GL. KONGEVEJ, ENGESVANG Ågade Gl. Kongevej BLANDET BYOMRÅDE VED GL. KONGEVEJ, ENGESVANG Tillæg nr. 25 Ikast-Brande Kommuneplan 2009-2021 Endeligt vedtaget den 14. november 2011 Offentligt bekendtgjort den 23. november 2011 Udarbejdet

Læs mere

T I L L Æ G N R Forslag TIL VEJLE KOMMUNEPLAN KOMMUNEPLAN Trekantområdet og Vejle Kommune

T I L L Æ G N R Forslag TIL VEJLE KOMMUNEPLAN KOMMUNEPLAN Trekantområdet og Vejle Kommune Forslag T I L L Æ G N R. 5 7 Erhvervsområde med offentlige formål ved Soldalen Hører til lokalplan nr. 1245 TIL VEJLE KOMMUNEPLAN 2013-2025 KOMMUNEPLAN 2013-2025 Trekantområdet og Vejle Kommune Forslag

Læs mere

Åben dagsorden Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet

Åben dagsorden Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet Åben dagsorden Teknik- og Miljøudvalget 2014-2017 Teknik- & Miljøsekretariatet Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 09:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Hjørring Rådhus - Lokale 049 Fraværende: Bemærkninger

Læs mere

BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSOMRÅDE NORGESGADE, IKAST. FORSLAG til tillæg nr. 7 Ikast-Brande Kommuneplan 2009-2021

BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSOMRÅDE NORGESGADE, IKAST. FORSLAG til tillæg nr. 7 Ikast-Brande Kommuneplan 2009-2021 BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSOMRÅDE NORGESGADE, IKAST FORSLAG til tillæg nr. 7 Ikast-Brande Kommuneplan 2009-2021 Høringsperiode: 30. juni til 8. september 2010 2 Luftfoto forside - Copyright Aiolos Luftfoto

Læs mere

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Kong Minos Vej, Gug (med miljørapport) (2. forelæggelse)

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Kong Minos Vej, Gug (med miljørapport) (2. forelæggelse) Punkt 3. Godkendelse af Kommuneplantillæg 4.055 og Lokalplan 4-3-105 Boliger, Kong Minos Vej, Gug (med miljørapport) (2. forelæggelse) 2016-008444 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender

Læs mere

Resumenotat. Til: Sagsnr.: Vedr.: Holstebro Byråd P

Resumenotat. Til: Sagsnr.: Vedr.: Holstebro Byråd P Side 1/9 Til: Sagsnr.: Vedr.: Holstebro Byråd 01.02.05-P16-4-17 Dato: 24-05-2018 Resumenotat Kommentering af høringssvar - kommuneplantillæg nr. 24 til Kommuneplan 2013 og lokalplan nr. 1137 for et boligområde

Læs mere

Forslag til TILLÆG 26 Revision af rammebestemmelse i Fåborg

Forslag til TILLÆG 26 Revision af rammebestemmelse i Fåborg Forslag til TILLÆG 26 Revision af rammebestemmelse i Fåborg ENKELTOMRÅDE 06.01.BL01 VARDE KOMMUNE - KOMMUNEPLAN 2013 - JULI 2015 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Byrådet fremlægger hermed Forslag til Tillæg

Læs mere

Tillæg nr. 45. Forslag til. til Kommuneplan Ringkøbing-Skjern , for et område til centerformål ved Nørregade 86, Hvide Sande

Tillæg nr. 45. Forslag til. til Kommuneplan Ringkøbing-Skjern , for et område til centerformål ved Nørregade 86, Hvide Sande Forslag til til, for et område til centerformål ved Nørregade 86, Hvide Sande Ortofoto Ringkøbing-Skjern Kommune Ringkøbing-Skjern Kommune 19. maj 2015 Forord Kommuneplantillægget fastlægger muligheden

Læs mere

Resumenotat. Holstebro Byråd

Resumenotat. Holstebro Byråd Side 1/6 Til: Sagsnr.: Vedr.: Holstebro Byråd 01.02.05-P16-4-17 Dato: 24-05-2018 Resumenotat Kommentering af høringssvar - kommuneplantillæg nr. 24 til Kommuneplan 2013 og lokalplan nr. 1137 for et boligområde

Læs mere

BOLIGER, HYVILDVEJ, BRANDE. Tillæg nr. 31 Ikast-Brande Kommuneplan Endeligt godkendt den 25. juni 2012 Offentliggjort den 04.

BOLIGER, HYVILDVEJ, BRANDE. Tillæg nr. 31 Ikast-Brande Kommuneplan Endeligt godkendt den 25. juni 2012 Offentliggjort den 04. Skjoldborgalle Ingemannsvej Hyvildvej Carit Etlarsvej 0 25 50 75 100 Meters Målestok 1:2.000 ved print i A4 BOLIGER, HYVILDVEJ, BRANDE Tillæg nr. 31 Ikast-Brande Kommuneplan 2009-2021 Endeligt godkendt

Læs mere

Område ved Ortenvej i Varde TILLÆG 16

Område ved Ortenvej i Varde TILLÆG 16 23.02.O07 Område ved Ortenvej i Varde TILLÆG 16 RAMMEOMRÅDE 23.02.O07 KOMMUNEPLAN 2017 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Byrådet fremlægger hermed Forslag til tillæg 16 til Kommuneplan 2017, Varde Kommune i

Læs mere

Brønderslev Kommune. Økonomiudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Økonomiudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Økonomiudvalget Beslutningsprotokol Dato: 24. april 2008 Lokale: Mødelokale 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: kl. 09.15-11.40 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/595 Ophævelse

Læs mere

24.01.O07. Offentlige formål i Ølgod TILLÆG 17 RAMMEOMRÅDE O07

24.01.O07. Offentlige formål i Ølgod TILLÆG 17 RAMMEOMRÅDE O07 24.01.O07 Offentlige formål i Ølgod TILLÆG 17 RAMMEOMRÅDE 24.01.O07 KOMMUNEPLAN 2017 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Et forslag til denne lokalplan har været fremlagt i offentlig høring i perioden fra den

Læs mere

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-3-9901.doc

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-3-9901.doc SØNDERBORG KOMMUNE SØNDERBORG KOMMUNE Forslag til LOKALPLAN NR. 3-9901 Boligområde ved Sønderskoven mellem Borgmester Andersens Vej og Hiort Lorenzens Vej BESKRIVELSE AF FORSLAGET I forbindelse med udarbejdelsen

Læs mere

23.02.R02. Forslag Rekreative formål i Varde Nord TILLÆG 18 RAMMEOMRÅDE R02

23.02.R02. Forslag Rekreative formål i Varde Nord TILLÆG 18 RAMMEOMRÅDE R02 23.02.R02 Forslag Rekreative formål i Varde Nord TILLÆG 18 RAMMEOMRÅDE 23.02.R02 KOMMUNEPLAN 2017 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Byrådet fremlægger hermed Forslag til Tillæg 18 til Kommuneplan 2017, Varde

Læs mere

Arvad Mølle. Elværkssøen 1:5.000 KURSUSCENTER, ARVAD MØLLEVEJ, BRANDE. Tillæg nr. 24 Ikast-Brande Kommuneplan 2009-2021

Arvad Mølle. Elværkssøen 1:5.000 KURSUSCENTER, ARVAD MØLLEVEJ, BRANDE. Tillæg nr. 24 Ikast-Brande Kommuneplan 2009-2021 Arvad Mølle vej Elværkssøen e ban Jern n r je Sk Å 1:5.000 KURSUSCENTER, ARVAD MØLLEVEJ, BRANDE Tillæg nr. 24 Ikast-Brande Kommuneplan 2009-2021 Endelig godkendt den 30. januar 2012 Offentliggjort den

Læs mere

Det ansøgte dobbelthus har 1 etage med udnyttet tagetage (1 ½ etage).

Det ansøgte dobbelthus har 1 etage med udnyttet tagetage (1 ½ etage). KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse NOTAT 20-11-2017 Sagsnr. 2017-0355010 Bilag 9 Sundbyvestervej 105 Teknik- og Miljøforvaltningen har den 21. juli 2017 modtaget en ansøgning

Læs mere

Indstilling. Til Århus Byråd via Magistraten. Teknik og Miljø. Den 2. maj Århus Kommune

Indstilling. Til Århus Byråd via Magistraten. Teknik og Miljø. Den 2. maj Århus Kommune Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 2. maj 2007 Århus Kommune Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø Endelig vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 785, Blandet bolig- og erhvervsområde

Læs mere

Udvidelse af boligområde ved Gammel Kirkevej i Hjortshøj - til landbrugsbygninger

Udvidelse af boligområde ved Gammel Kirkevej i Hjortshøj - til landbrugsbygninger Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 20. april 2017 Udvidelse af boligområde ved Gammel Kirkevej i Hjortshøj - til landbrugsbygninger Dette materiale omhandler et område nær dig. Aarhus Kommune

Læs mere

Bilag. Prioriteringsnotat. Prioritering af ansøgning om lokalplan for boligbebyggelse på Vandværkshøjen, Jyderup PLAN OG ÅBEN LAND

Bilag. Prioriteringsnotat. Prioritering af ansøgning om lokalplan for boligbebyggelse på Vandværkshøjen, Jyderup PLAN OG ÅBEN LAND PLAN OG ÅBEN LAND Prioriteringsnotat Dato: 8. september 2017 Sagsb.: Jørgen Rasmussen Sagsnr.: Dir.tlf.: 72361512 E-mail: jorra@holb.dk Bilag Prioritering af ansøgning om lokalplan for boligbebyggelse

Læs mere

Mulighed for at kunne omdanne erhvervsbygninger til boliger ved Børglumvej 9-13

Mulighed for at kunne omdanne erhvervsbygninger til boliger ved Børglumvej 9-13 Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 26. marts 2015 Mulighed for at kunne omdanne erhvervsbygninger til boliger ved Børglumvej 9-13 Aarhus Kommune planlægger at give mulighed for at omdanne erhvervsbygningerne

Læs mere

til Kommuneplan , for et område til boligformål ved Ånumvej, Skjern

til Kommuneplan , for et område til boligformål ved Ånumvej, Skjern Forslag til til, for et område til boligformål ved Ånumvej, Skjern Geodatastyrelsen og Ringkøbing-Skjern Kommune Ringkøbing-Skjern Kommune Maj 2018 Forord Kommuneplantillægget fastlægger muligheden for

Læs mere

Bilag 4. Prioritering af ansøgning om lokalplan for boligbebyggelse på Lundemarksvej 24 i Holbæk HOLBÆK KOMMUNE

Bilag 4. Prioritering af ansøgning om lokalplan for boligbebyggelse på Lundemarksvej 24 i Holbæk HOLBÆK KOMMUNE HOLBÆK KOMMUNE Dato: 24.01.2019 Sagsb.: Jørgen Rasmussen Sagsnr.: 19/ E-mail: plan@holb.dk Bilag 4 Prioritering af ansøgning om lokalplan for boligbebyggelse på Lundemarksvej 24 i Holbæk Dato for modtagelse

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 13

Kommuneplantillæg nr. 13 Kommuneplantillæg nr. 13 Boligområde v. Holbækvej, Jyderup Status: Forslag Høringsperiode start: 28. marts 2019 Høringsperiode slut: 23. maj 2019 Vedtagelsesdato: Ikrafttrædelsesdato: Boligområde v. Holbækvej,

Læs mere

Indstilling. Endelig vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 807. Boliger ved tidligere Ask Højskole. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten

Indstilling. Endelig vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 807. Boliger ved tidligere Ask Højskole. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 1. september 2008 Århus Kommune Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø Endelig vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 807. Boliger ved tidligere

Læs mere

Tillæg nr. 74 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 74 til Herning Kommuneplan Forslag Offentlig høring Tillæg nr. 74 til Rammeområde 42.B3 og 42.T1 Boligområde sydvest for Sinding Hovedgade Område til tekniske anlæg nordøst for Sinding Hovedgade Fremlægges fra den 15. september

Læs mere

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE 11 - THYBORØN BY PLEJEHJEM I THYBORØN LOKALPLAN NR. 34 FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE Thyborøn-Harboøre kommune LOKALPLAN NR. 34 Plejehjem Godthåbs vej i Thyborøn Indholdsfortegnelse: Side REDEGØRELSE:...

Læs mere

Teknik- og Miljøforvaltningen har den 20. februar 2017 modtaget en ansøgning om opførelse af et dobbelthus på adressen Nebraskavej 26.

Teknik- og Miljøforvaltningen har den 20. februar 2017 modtaget en ansøgning om opførelse af et dobbelthus på adressen Nebraskavej 26. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse NOTAT 04-09-2017 Bilag 9 Nebraskavej 26 Teknik- og Miljøforvaltningen har den 20. februar 2017 modtaget en ansøgning om opførelse af et

Læs mere

UDKAST TIL POLITISK BEHANDLING. - fremlagt i offentlig høring i perioden xx.xx til xx.xx.20xx

UDKAST TIL POLITISK BEHANDLING. - fremlagt i offentlig høring i perioden xx.xx til xx.xx.20xx UDKAST TIL POLITISK BEHANDLING Forslag Blandet bolig og erhverv ved Roholte - fremlagt i offentlig høring i perioden xx.xx til xx.xx.20xx Lov om planlægning Lov om planlægning (LBK nr. 1529 af 15. november

Læs mere

Lokalplan 989, Boligområde i Mårslet - Endelig

Lokalplan 989, Boligområde i Mårslet - Endelig Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 13. maj 2015 Lokalplan 989, Boligområde i Mårslet - Endelig Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan 989 - Åben lav boligbebyggelse

Læs mere

Et område til undervisningsformål ved Lerpyttervej, Thisted

Et område til undervisningsformål ved Lerpyttervej, Thisted Et område til undervisningsformål ved Lerpyttervej, Thisted Kommuneplantillæg nr. 3586-3 O Maj 2007 Thisted Procedure for udarbejdelse af kommuneplantillæg Procedure omkring offentliggørelse af kommuneplantillæg

Læs mere

Forvaltningen har gennem det seneste halve år modtaget otte ansøgninger om udstykninger med henblik på at opføre helårsboliger.

Forvaltningen har gennem det seneste halve år modtaget otte ansøgninger om udstykninger med henblik på at opføre helårsboliger. NOTAT Teknik- og Miljøforvaltningen Dato Planafdelingen Ansøgninger om udstykning i landzone forår 2017 Forvaltningen har gennem det seneste halve år modtaget otte ansøgninger om udstykninger med henblik

Læs mere

Lokalplan 992, Boliger Onsholtgårdsvej - Endelig

Lokalplan 992, Boliger Onsholtgårdsvej - Endelig Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 20. januar 2015 Lokalplan 992, Boliger Onsholtgårdsvej - Endelig Endelig vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 992, Område syd for

Læs mere

Boligområde ved Grundet Ringvej, Vejle til Kommuneplan

Boligområde ved Grundet Ringvej, Vejle til Kommuneplan Forslag til Boligområde ved Grundet Ringvej, Vejle til Kommuneplan 2017-2029 for Vejle Kommune og Trekantområdet Forslag vedtaget 19. december 2017 Forslag offentliggjort 13. december 2017 I høring 13.

Læs mere

Tillæg nr. 26. til Kommuneplan Ringkøbing-Skjern Kommune, område til offentligt formål, Vedersø. Ortfoto Ringkøbing-Skjern Kommune o

Tillæg nr. 26. til Kommuneplan Ringkøbing-Skjern Kommune, område til offentligt formål, Vedersø. Ortfoto Ringkøbing-Skjern Kommune o Tillæg nr. 26 til Kommuneplan 2013-2025 Ringkøbing-, område til offentligt formål, Vedersø Ortfoto Ringkøbing- o Ringkøbing- 18. december 2014 FORORD TIL KOMMUNEPLANTILLÆGGET Kommuneplantillægget fastlægger

Læs mere

BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSOMRÅDE NORGESGADE, IKAST. Tillæg nr. 7 Ikast-Brande Kommuneplan

BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSOMRÅDE NORGESGADE, IKAST. Tillæg nr. 7 Ikast-Brande Kommuneplan BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSOMRÅDE NORGESGADE, IKAST Tillæg nr. 7 Ikast-Brande Kommuneplan 2009-2021 Endelig godkendt den 11. oktober 2010 Offentliggjort den 20. oktober 2010 2 Luftfoto forside - Copyright

Læs mere

Brønderslev Kommune. Udviklings- og Planlægningsudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Udviklings- og Planlægningsudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Udviklings- og Planlægningsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 24. april 2007 Lokale: 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: 13.00 17.30 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/47

Læs mere

Indstilling. Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan 884. Boligområde ved Højlundsparken i Solbjerg. Tillæg nr. 16 til. 1.

Indstilling. Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan 884. Boligområde ved Højlundsparken i Solbjerg. Tillæg nr. 16 til. 1. Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 29. oktober 2010 Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan 884. Boligområde ved Højlundsparken i Solbjerg. Tillæg nr. 16 til 1. Resume

Læs mere

Partshøring. «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn»

Partshøring. «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» 1 - Partshøring #2 TEKNIK OG MILJØ «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset, Torvet 7400 Herning www.herning.dk Ved henvendelse: bjgsj@herning.dk Tlf. 9628 8034 Sagsbehandler:

Læs mere

Lokalplan 967, Boliger og butikker, Risskov - Endelig

Lokalplan 967, Boliger og butikker, Risskov - Endelig Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 23. marts 2015 Lokalplan 967, Boliger og butikker, Risskov - Endelig Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan nr. 967, Boliger og

Læs mere

LOKALPLAN NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE I HVIDE SANDE

LOKALPLAN NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE I HVIDE SANDE LOKALPLAN NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE I HVIDE SANDE i henhold til lov om planlægning (lov nr. 383 af 14. juni 1993) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 stk. l nævnte område. HOLMSLAND KOMMUNE

Læs mere

HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 365 FOR EN UDVIDELSE AF HOLSTEBRO GOLFKLUBS BANER, RÅSTED INDHOLDSFORTEGNELSE

HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 365 FOR EN UDVIDELSE AF HOLSTEBRO GOLFKLUBS BANER, RÅSTED INDHOLDSFORTEGNELSE HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 365 FOR EN UDVIDELSE AF HOLSTEBRO GOLFKLUBS BANER, RÅSTED INDHOLDSFORTEGNELSE side Beskrivelse af hæftets indhold 2 Hvad er en lokalplan 2 Lokalplanens indhold 3 Lokalplanens

Læs mere

T I L L Æ G N R Forslag TIL VEJLE KOMMUNEPLAN KOMMUNEPLAN Trekantområdet og Vejle Kommune

T I L L Æ G N R Forslag TIL VEJLE KOMMUNEPLAN KOMMUNEPLAN Trekantområdet og Vejle Kommune Forslag T I L L Æ G N R. 5 3 Fruergaardsvej, Børkop Hører til lokalplan nr. 1230 for et boligområde ved Fruergaardsvej i Børkop TIL VEJLE KOMMUNEPLAN 2013-2025 KOMMUNEPLAN 2013-2025 Trekantområdet og Vejle

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-27 Tømrergården, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen d. 17. marts 2005 Lokalplan nr. 1-27 for Tømrergården, Boliger i Hårlev Indholdsfortegnelse Lokalplanens

Læs mere

Debatoplæg Glostrup Kommune Januar 2018

Debatoplæg Glostrup Kommune Januar 2018 Debatoplæg Glostrup Kommune Januar 2018 Cirkusgrunden med mulig nyt boligområde markeret med stipling Forhøring Ændring af afgrænsning af grønt område ved Cirkuspladsen i Hvissinge Kommunalbestyrelsen

Læs mere

Bilag Lokalplan nr. 1091 ODDER KOMMUNE TILLÆG NR. 38 TIL KOMMUNEPLAN 1994-2006 PLANLÆGNINGSAFDELINGEN, APRIL 2006

Bilag Lokalplan nr. 1091 ODDER KOMMUNE TILLÆG NR. 38 TIL KOMMUNEPLAN 1994-2006 PLANLÆGNINGSAFDELINGEN, APRIL 2006 Bilag Lokalplan nr. 1091 OER KOMMUNE TILLÆG NR. 38 TIL KOMMUNEPLAN 1994-2006 PLANLÆGNINGSAFELINGEN, APRIL 2006 FOROR Forslag til tillæg nr. 38 til kommuneplan 1994-2006 er en mindre ændring af planens

Læs mere

Lokalplan nr. 407, område til boliger ved Kastanievej i Ryomgård og Kommuneplantillæg nr. 5 til Syddjurs Kommuneplan 2016

Lokalplan nr. 407, område til boliger ved Kastanievej i Ryomgård og Kommuneplantillæg nr. 5 til Syddjurs Kommuneplan 2016 Offentlig bekendtgørelse den 9. januar 2018 af endelig vedtagelse af, område til boliger ved Kastanievej i Ryomgård og til Syddjurs Kommuneplan 2016 Byrådet i Syddjurs Kommune besluttede den 20.12. 2017

Læs mere

Lokalplan Vestervangsparken, Asnæs, Tæt-lav boliger

Lokalplan Vestervangsparken, Asnæs, Tæt-lav boliger HVIDBOG Lokalplan 2019 06 Vestervangsparken, Asnæs, Tæt-lav boliger Odsherred kommune har modtaget 6 høringssvar rettidigt. Et høringssvar nr. 4 er underskrevet af 12 beboere, fordelt på 6 ejendomme. Et

Læs mere

Forslag. Kommuneplantillæg 20. Forslag. Kommuneplantillæg 20

Forslag. Kommuneplantillæg 20. Forslag. Kommuneplantillæg 20 Forslag Kommuneplantillæg 20 Forslag Kommuneplantillæg 20 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Byrådet fremlægger hermed Forslag til Tillæg 20 til Kommuneplan 2017, Varde Kommune i offentlig høring i 8 uger fra

Læs mere

Forslag til. Kommuneplantillæg 22. Randers Kommune. Kommuneplantillæg 22. Havndal. Dalbyover Råby. Udbyhøj. Gjerlev. Gassum.

Forslag til. Kommuneplantillæg 22. Randers Kommune. Kommuneplantillæg 22. Havndal. Dalbyover Råby. Udbyhøj. Gjerlev. Gassum. Forslag til up Havndal Dalbyover Råby Udbyhøj Gassum Gjerlev Øster Tørslev Fårup Asferg Spentrup Mellerup Mejlby Harridslev Øster Bjerregrav RANDERS Uggelhuse Stevnstrup Assentoft Langå Værum Haslund Randers

Læs mere

Kommuneplantillæg 14 Ringe Område til boliger, golfcenter og restaurant syd for Gestelevvej i Ringe. 11. november 2008.

Kommuneplantillæg 14 Ringe Område til boliger, golfcenter og restaurant syd for Gestelevvej i Ringe. 11. november 2008. Kommuneplantillæg 14 Ringe 2002-2013 Område til boliger, golfcenter og restaurant syd for Gestelevvej i Ringe 11. november 2008 Gestelevvej Kommuneplantillægets retsvirkninger Kommunalbestyrelsen skal

Læs mere

Fornyet høring. Debatoplæg. Glostrup Kommune Maj Forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Allé 3

Fornyet høring. Debatoplæg. Glostrup Kommune Maj Forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Allé 3 Fornyet høring Debatoplæg Forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Allé 3 Kommunalbestyrelsen ønsker at åbne mulighed for at et eksisterende parkeringsareal på ejendommen Kirkebjerg

Læs mere

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Sammenlægningsudvalget. Referat

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Sammenlægningsudvalget. Referat Brønderslev-Dronninglund Kommune Sammenlægningsudvalget Referat Dato: 28. februar 2006 Lokale: Byrådssalen Tidspunkt: kl. 19.00 - kl. 20.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 1. Budget for Sammenlægningsudvalget...

Læs mere

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91 l LOKALPLAN NR. 1.11 1991 THYHOLM KOMMUNE 7/91 THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1.11 for et boligområde i den sydøstlige udkant af Hvidbjerg by INDHOLD: side Redegørelse for lokalplanens forhold til den øvrige

Læs mere

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, øst for Hålsvej, Fjellerad (2. forelæggelse)

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, øst for Hålsvej, Fjellerad (2. forelæggelse) Punkt 7. Godkendelse af Kommuneplantillæg 7.010 og Lokalplan 7-5-101 Boliger, øst for Hålsvej, Fjellerad (2. forelæggelse) 2015-044736 By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender Kommuneplantillæg

Læs mere

Referat. fra møde i Teknisk udvalg. Referat åben Mødedato 17. februar 2009 Mødetidspunkt Mødelokale 189

Referat. fra møde i Teknisk udvalg. Referat åben Mødedato 17. februar 2009 Mødetidspunkt Mødelokale 189 Referat fra møde i Teknisk udvalg Referat åben Mødedato 17. februar 2009 Mødetidspunkt 14.30 Mødelokale 189 Teknisk udvalg den 17. februar 2009 kl. 14.30 Side 1 af 7 Indholdsfortegnelse Åben del 3 1. Endelig

Læs mere

T I L L Æ G N R. 3 7 TIL VEJLE KOMMUNEPLAN KOMMUNEPLAN Trekantområdet og Vejle Kommune

T I L L Æ G N R. 3 7 TIL VEJLE KOMMUNEPLAN KOMMUNEPLAN Trekantområdet og Vejle Kommune T I L L Æ G N R. 3 7 Boligområde ved Mælkevejen Hører til lokalplan nr. 1204 TIL VEJLE KOMMUNEPLAN 2013-2025 KOMMUNEPLAN 2013-2025 Trekantområdet og Vejle Kommune Endelig godkendt i byrådet den 24.2.2016

Læs mere

Offentlig høring af forslag til lokalplan 342, boliger ved Erritsø Bygade og kommuneplantillæg 14

Offentlig høring af forslag til lokalplan 342, boliger ved Erritsø Bygade og kommuneplantillæg 14 Dato: 21- juni 2016 Sags id.: 15/8177 Sagsbehandler: Helle Neigaard Offentlig høring af forslag til lokalplan 342, boliger ved Erritsø Bygade og kommuneplantillæg 14 Fredericia Kommune har udarbejdet forslag

Læs mere

Det er forvaltningens vurdering, at projektet bør tilpasses den omkringliggende bebyggelse og områdets struktur, inden der udarbejdes lokalplan.

Det er forvaltningens vurdering, at projektet bør tilpasses den omkringliggende bebyggelse og områdets struktur, inden der udarbejdes lokalplan. Møde: Miljø- og teknikudvalget Mødetid: 12. oktober 2016kl. 15:30 Mødested: E.3.12 Sekretariat: Sekretariatet 178. Stillingtagen til planlægning for et boligområde ved Bojesvej i Vorup Sagsnr: 01.00.00-P20-2-10

Læs mere

Vedtaget den offentligt bekendtgjort den

Vedtaget den offentligt bekendtgjort den Blandet bolig og erhverv ved Roholte Vedtaget den 11.04.2018 offentligt bekendtgjort den 24.04.2018 Lov om planlægning Lov om planlægning (LBK nr. 50 af 19. januar 2018 som ændret ved L 2018-01-30 nr.

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 4 Ikast-Brande Kommuneplan Boligområde, Engtoften, Brande FORSLAG

Kommuneplantillæg nr. 4 Ikast-Brande Kommuneplan Boligområde, Engtoften, Brande FORSLAG Boligområde, Engtoften, Brande FORSLAG Hvad er et kommuneplantillæg? Byrådet skal udarbejde en kommuneplan, der bl.a. sammenfatter arealanvendelsen og bebyggelsesforholdene i kommunen. Ikast Brande Nørre

Læs mere

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Alfred Nobels Vej og James Tobins Allé, Universitetsområdet (2.

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Alfred Nobels Vej og James Tobins Allé, Universitetsområdet (2. Punkt 7. Godkendelse af Kommuneplantillæg 4.057 og Lokalplan 4-4-117 Boliger, Alfred Nobels Vej og James Tobins Allé, Universitetsområdet (2. forelæggelse) 2017-041843 By- og Landskabsforvaltningen indstiller,

Læs mere

Kommuneplan Forslag til tillæg nr. 7 for et område ved Vennelundsvej Rammeområde 1.RE.3 og 1.B.9

Kommuneplan Forslag til tillæg nr. 7 for et område ved Vennelundsvej Rammeområde 1.RE.3 og 1.B.9 Kommuneplan 2013-2025 Forslag til tillæg nr. 7 for et område ved Vennelundsvej Rammeområde 1.RE.3 og 1.B.9 April 2015 Indholdsfortegnelse INDLEDNING... 1 OFFENTLIG HØRING DIN MULIGHED... 2 FORHOLD TIL

Læs mere

Endelig vedtagelse af lokalplan nr. 1059 og kommuneplantillæg nr. 11

Endelig vedtagelse af lokalplan nr. 1059 og kommuneplantillæg nr. 11 Endelig vedtagelse af lokalplan nr. 1059 og kommuneplantillæg nr. 11 Lokalplan nr. 1059 for et offentlig område ved Vingsted og kommuneplantillæg nr. 11 er den 26. august 2009 vedtaget af Vejle Byråd.

Læs mere

Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr Dagligvarebutik ved Runevej, Tilst/Hasle samt Tillæg nr. 9 til Kommuneplan 2013.

Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr Dagligvarebutik ved Runevej, Tilst/Hasle samt Tillæg nr. 9 til Kommuneplan 2013. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 11. juni 2014 Lokalplan 975, Runevej - Forslag Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr. 975 - Dagligvarebutik ved Runevej,

Læs mere

Forslag til ophævelse af. Lokalplan nr Område til institutionsbyggeri. Boldershøj, Agerskov

Forslag til ophævelse af. Lokalplan nr Område til institutionsbyggeri. Boldershøj, Agerskov Forslag til ophævelse af Lokalplan nr. 2.4-01 Område til institutionsbyggeri Boldershøj, Agerskov TØNDER KOMMUNE Teknik og Miljø februar 2019 Redegørelse Ophævelsens baggrund Baggrunden for at ophæve lokalplan

Læs mere

Debatoplæg Glostrup Kommune Juni 2017

Debatoplæg Glostrup Kommune Juni 2017 Debatoplæg Forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 Kommunalbestyrelsen ønsker at åbne mulighed for at et eksisterende parkeringsareal på ejendommen Kirkebjerg Allé 1 og Østbrovej 12 må udvides

Læs mere

TIL KOMMUNEPLAN KOMMUNEPLAN MÅL OG RAMMER FOR VEJLE KOMMUNE. Godkendt: 16. december Forslag godkendt i Byrådet

TIL KOMMUNEPLAN KOMMUNEPLAN MÅL OG RAMMER FOR VEJLE KOMMUNE. Godkendt: 16. december Forslag godkendt i Byrådet T I L L Æ G N R. 5 TIL KOMMUNEPLAN 2009-2021 M Å L O G V E J L E R A M M E R F O R K O M M U N E lag s r Fo KOMMUNEPLAN 2009-2021 MÅL OG RAMMER FOR VEJLE KOMMUNE Godkendt: 16. december 2009 Forslag godkendt

Læs mere

Forslag til Lokalplan nr Forslag til Kommuneplantillæg nr. 10. Områdeklassificering. Debatperiode og offentligt borgermøde

Forslag til Lokalplan nr Forslag til Kommuneplantillæg nr. 10. Områdeklassificering. Debatperiode og offentligt borgermøde Offentlig bekendtgørelse d. 3. april 218 af: Forslag til Lokalplan nr. 415 - Boligområde ved Vendehøj, Hornslet - Vendehøj, etape III og Kommuneplantillæg nr. 1 til Syddjurs Kommuneplan 216. Byrådet i

Læs mere

Tillæg nr. 8 Til Kommuneplan 2002-2013

Tillæg nr. 8 Til Kommuneplan 2002-2013 RINGE KOMMUNE Forslag til Tillæg nr. 8 Til Kommuneplan 2002-2013 For et område til boligformål nord for Hestehavevej i Ringe side 2 For et område til boligformål nord for Hestehavevej i Ringe Formål Formålet

Læs mere

Hvidovre Komme Plan- og Miljøafdelingen Høvedstensvej Hvidovre (sendt til Mandag den 2. januar 2017

Hvidovre Komme Plan- og Miljøafdelingen Høvedstensvej Hvidovre (sendt til Mandag den 2. januar 2017 Hvidovre Komme Plan- og Miljøafdelingen Høvedstensvej 45 2650 Hvidovre (sendt til kmv@hvidovre.dk) 1 Mandag den 2. januar 2017 Høringssvar på ændring af kommuneplan for erhvervsområdet 1E3 Jeg har modtaget

Læs mere

Lokalplan 994, Boliger Skødstrup - Forslag

Lokalplan 994, Boliger Skødstrup - Forslag Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 8. oktober 2014 Lokalplan 994, Boliger Skødstrup - Forslag g Omsorg Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr. 994. Boligområde

Læs mere

UDKAST TIL POLITISK BEHANDLING. - fremlagt i offentlig høring i perioden xx.xx til xx.xx.20xx

UDKAST TIL POLITISK BEHANDLING. - fremlagt i offentlig høring i perioden xx.xx til xx.xx.20xx UDKAST TIL POLITISK BEHANDLING Forslag Boligområde nord for Bregentvedvej i Haslev - fremlagt i offentlig høring i perioden xx.xx til xx.xx.20xx Lov om planlægning Lov om planlægning (LBK nr. 287 af 16.

Læs mere

Forslag til. Kommuneplantillæg nr. 9. Ramme 3.1.T.4 til tekniske anlæg øst for Tommerup Stations By

Forslag til. Kommuneplantillæg nr. 9. Ramme 3.1.T.4 til tekniske anlæg øst for Tommerup Stations By Forslag til Kommuneplantillæg nr. 9 Ramme 3.1.T.4 til tekniske anlæg øst for Tommerup Stations By august 2019 Offentlig høring Forslag til kommuneplantillæg nr. 9 er i høring til den 24. oktober 2019.

Læs mere

ETAGEBOLIGER & OFFENTLIGT FORMÅL, GRUNDTVIGSVEJ, IKAST. Tillæg nr. 38 Ikast-Brande Kommuneplan

ETAGEBOLIGER & OFFENTLIGT FORMÅL, GRUNDTVIGSVEJ, IKAST. Tillæg nr. 38 Ikast-Brande Kommuneplan ETAGEBOLIGER & OFFENTLIGT FORMÅL, GRUNDTVIGSVEJ, IKAST Tillæg nr. 38 Ikast-Brande Kommuneplan 2009-2021 Endelig godkendt den 10. september 2012 Offentligt bekendtgjort den 19. september 2012 Udarbejdet

Læs mere

Kingosvej. år: Kommuneplantillæg. Tillæg nr 36 til Kommuneplan 2014

Kingosvej. år: Kommuneplantillæg. Tillæg nr 36 til Kommuneplan 2014 ev ej T aa s tr up Ho v ed gad e ild Ros k Kingosvej 1202 år: 2019 Kommuneplantillæg Tillæg nr 36 til Kommuneplan 2014 Tillæg nr. 36 til Kommuneplan 2014 for Høje-Taastrup Kommune Indledning Redegørelse

Læs mere

Blåvandvej. Hvidbjerg Strandvej TILLÆG 24 UDVIDELSE AF C06 ENKELTOMRÅDE C06 TIL BLÅVANDVEJ

Blåvandvej. Hvidbjerg Strandvej TILLÆG 24 UDVIDELSE AF C06 ENKELTOMRÅDE C06 TIL BLÅVANDVEJ Blåvandvej Hvidbjerg Strandvej TILLÆG 24 UDVIDELSE AF 05.01.C06 TIL BLÅVANDVEJ ENKELTOMRÅDE 05.01.C06 VARDE KOMMUNE - KOMMUNEPLAN 2013 - MARTS 2016 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Et forslag til dette kommuneplantillæg

Læs mere

Tillæg nr. 4 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 4 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 4 til Rammeområde 95.B9 samt 95.B1 Boligområde mellem Torvegade og Vestergade i Sdr. Felding Om kommuneplantillægget Et kommuneplantillæg er en del af kommuneplanen. Kommuneplanen er

Læs mere

Godkendelse af annullering af Kommuneplantillæg og Lokalplan Vindmølleområde ved Øster Hassing Kær, landområde Hals (2.

Godkendelse af annullering af Kommuneplantillæg og Lokalplan Vindmølleområde ved Øster Hassing Kær, landområde Hals (2. Punkt 17. Godkendelse af annullering af Kommuneplantillæg 9.012 og Lokalplan 9-6-105. Vindmølleområde ved Øster Hassing Kær, landområde Hals (2. forelæggelse) 2014-18303 By- og Landskabsudvalget indstiller,

Læs mere

Tillæg nr. 1 til lokalplan nr. 205

Tillæg nr. 1 til lokalplan nr. 205 Tillæg nr. 1 til lokalplan nr. 205 for et boligområde ved Møgelkær i Viborg Forslag 1 LÆSEVEJLEDNING En lokalplan fastlægger, hvordan et område må bruges fremover. Reglerne for lokalplaner er fastlagt

Læs mere

YYY Boliglokalplan. (bygget ud fra lokalplan , Boliger på Thistedvej og Sydvestvej, Nørresundby Midtby

YYY Boliglokalplan. (bygget ud fra lokalplan , Boliger på Thistedvej og Sydvestvej, Nørresundby Midtby YYY Boliglokalplan (bygget ud fra lokalplan 1-2-113, Boliger på Thistedvej og Sydvestvej, Nørresundby Midtby Indholdsfortegnelse Startredegørelse 1 Oversigtskort 2 Baggrunden 3 Projektet 4 Lokalplanområdet

Læs mere