Myanmar/Burma. 7. til 20. marts 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Myanmar/Burma. 7. til 20. marts 2016"

Transkript

1 Myanmar/Burma 7. til 20. marts 2016

2 Vi har fornøjelsen at præsentere denne rundrejse i Myanmar, landet vi også kender som Burma. M = Morgenmad inkluderet F = Frokost inkluderet A = Aftensmad inkluderet. 7. marts: Afrejse fra Rønne lufthavn Vi flyver fra Rønne denne morgen. Vi mødes i Københavns lufthavn med rejselederen og den øvrige gruppe. Herfra flyver vi direkte med Thai Airways kl marts: Ankomst Mandalay F,A Ankomst Bangkok og med det tidlige morgenfly videre til Mandalay, hvor vi lander en time senere. Vort hotel ligger centralt midt i byen. Mandalay er Burmas næststørste by og er regnet som landets kulturelle og religiøse centrum. Byen var landets hovedstad i en kort periode, indtil briterne besatte landet og førte Kong Thibaw og Dronning Supyalat i ufrivillig eksil i Indien. Men i mere end tusinde år havde Buddhas tilhængere anset Mandalay for et hellig sted, og Kong Mindon, kong Thibawas far, gjorde et populært valg, da han flyttede hovedstaden dertil fra nærliggende Amarapura i Vi starter opholdet lidt forsigtigt efter den lange rejse og nøjes med en kort sightseeing. Vi kører over voldgraven til det kongelige palads, der blev opført af Kong Mindon som centrum i den nye by. Bygningerne var opført i teaktræ med de flotteste udskæringer, men brændte efter flere bombardementer under den anden verdenskrig. De nuværende bygninger er kopier af de originale, men giver fortsat et indtryk af det fordums royale liv indenfor murene. Derefter til det Gyldne Munkekloster - Shwe Kyaung og Kuthodaw pagoden med de indgraverede 729 Stentavler, der tilsammen udgør Tripitakaen, der er Buddhisternes bibel. Overnatning: Mandalay City Hotel 9. marts: Amarapura MFA Til den tidligere hovedstad, Amarapura. Det var ganske vanligt, at de burmesiske konger flyttede deres hovedstad fra tid til anden, efter råd fra deres astrologer. De kongelige bygninger, der alle var bygget i teaktræ, blev pillet ned og alt genopført på det nye sted. Kun de religiøse bygninger, pagoder og templer opført i sten blev tilbage og minder om fordums storhed. I dag er Amarapura specielt kendt for det store Mahagandhayon kloster, hvor man kan observere de mange munke, der hver dag går i procession til dagens sidste måltid ved tiden, samt byens mange silkevæverier og den berømte U Beins Bridge - verdens længste teak bro og et af de mest fotograferede bygningsværker i Myanmar (se venligst billede på forsiden). På vej tilbage til Mandalay besøger vi det berømte Mahamuni tempel, og i samme område finder man også de håndværksmestre, der har specialiseret sig i at fremstille det papirtynde bladguld, som troende buddhister iklæder pagoder og Buddha figurer i tykke lag.

3 10. marts: Mandalay Bagan MFA Vi skal af sted før solopgang. Der er lagt op til heldagssejlads på den mægtige Ayeyarwady flod fra Mandalay til Bagan. Vi sejler med en traditionel flodbåd og der er er tid til at slappe af, sludre med ens medrejsende eller blot betragte livet langs floden. Snart sejler vi under Sagaing Bridge og forbi Sagaing Hills oversået med klostre og pagoder. Efterhånden skifter landskabet til fladt agerland på begge sider. Vi passerer fiskerbåde med hjemmesyede sejl og børn der leger og svømmer i floden, før vi ankommer til Bagan ved aftenstid og kan checke ind på vort hyggelige hotel, der ligger i Old Bagan mellem tempel ruinerne. Overnatning: Bagan Thande Hotel i superior bungalow. 11. marts: Bagan MFA I det fjerne så jeg de pagoder som stedet var så kendt for. De åbenbarede sig, - fjerne og mystiske ud af morgentågen som et svagt minde om en fantastisk drøm. Sådan beskrev den britiske forfatter Somerset Maugham sit første møde ned Bagan i Bagan er et arkæologisk vidunder med over 2000 templer og pagoder spredt udover en stor slette. I dens storhedstid, i de to århundreder fra 1057 og til de mongolske ryttere, med Kublai Khan i spidsen, besejrede Bagan og ødelagde det meste i 1287, blev der bygget flere end 13,000 religiøse bygninger. Det er umuligt at besøge mere end en brøkdel af dem, der er tilbage, på de dage vi har til rådighed, men vi skal besøge de bedste og kulturhistorisk mest interessante under vort ophold. Vi kommer også til et værksted, hvor der laves de smukkeste lakarbejder, laquerware, som Bagan er berømt for. 12. marts: Bagan M Bagan på egen hånd. Vi bor på et dejlig hotel lige ud til Ayeyarwady floden. Her er have og en indbydende swimmingpool. Cykler kan lejes ved hotellet, det samme kan en hyggelig hestevogn. 13. marts: Bagan Kalaw MFA Med morgenflyet til Heho i Shan staten i den nordøstlige del af landet. Derfra er der en times kørsel til Kalaw, ca m.o.h, og tidligere britisk hill station. Her vil man lægge mærke til, at der bor en del indere og nepalesere, nogle er hinduer, andre sikher, buddhister eller muslimer. Inderne kom hertil under den britiske kolonitid for at bygge veje og jernbaner. Nepaleserne er efterkommere efter Gurkaer, som kæmpede i den britiske hær. Overnatning: Hill Top Villa Resort Bemærk venligst: På denne rejse har vi inkluderet visum udgifter og drikkepenge, desuden er næsten alle måltider inkluderet. Se venligst mere under prisoversigten. 14.marts: Kalaw MFA Heldags vandretur med lokal trekkingguide i et pragtfuldt naturområde omkring Kalaw, hvor der bor mange etniske grupperinger, bl.a. Palaung, Danu og Pao-O. Vandreturen er ikke i vanskeligt terræn tværtimod. Hvis man ikke er så godt gående, arrangerer vi alternative oplevelser, eller man kan nyde omgivelserne ved resortet.

4 fleste i typisk Shan stil og nogle helt fra det 13. århundrede. Det er en smuk sejltur ad kanalen ind til Indaing og langs trappen op til pagoden passerer vi interessante handelsboder. Vi besøger et væveri, hvor der væves silke og lotus, og diverse andre små håndværkere ude på søen, før vi returnerer til vort hotel hen på eftermiddagen. 15.marts: Kalaw Inle søen MFA Efter et besøg på markedet i Kalaw, kører vi via Aung Ban og Heho til Nyaung Shwe ved Inle søen. Inle søen ligger ca meter over havet, er kun 2-3 meter dyb og hjem for Intha folket, der lever af at fiske og producere grøntsager og blomster på deres flydende haver. Vi tager direkte på sejltur på søen, på sejlturen møder vi måske en af de benroere, som søen er kendt for. Stående i imponerende balance på det ene ben og med det andet snoet rundt om den lange åre, han bruger til at ro og styre båden med, og sit blik opmærksomt rettet mod vandets overflade, venter han på en bevægelse fra fisken for så at indfange den med sin kegleformede bambusfælde. I landsbyerne på Inle søen er husene bygget på pæle og al transport foregår med båd, hvad enten det er til skole (også på pæle), på besøg hos naboerne og tempelet eller på arbejde i grøntsagshaven. Vi spiser en sen frokost på en af restauranterne ude på søen, og fra båden observerer vi livet i landsbyerne og de mange flydende haver, før vi vender tilbage til Nyaung Shwe og hotellet. Overnatning: Paradise Nyaung Shwe Hotel 16. marts: Inle søen MFA Efter morgenmad sejler vi til landsbyen Indaing på den modsatte side af søen, bl.a. kendt for pagoden med over 1000 stupaer, de 17. marts: Inle søen Yangon MA Båd ind til Nyaung Shwe, bus til Heho og med fly til Yangon. Eftermiddagen i den berømte Shwedagon Pagoden, der har stået der i over 1000 år og strålet i al sin gyldne pragt. Stupaen er belagt med guld og toppen er dækket af 4000 diamanter og tusinder af rubiner, safirer og topaz. Vi tager skoene af ved indgangen og promenerer på de lavere terrasser i selskab med de meget venlige og dybt religiøse burmesere, der ofte kommer i hele familier for at vise deres respekt eller bede om succes med en forestående eksamen eller planlagt forretning. Overnatning: Vintage Luxery Yacht Hotel 18. marts: Yangon MA Befolkningen i Yangon udgør over 5 millioner mennesker, men centrum er ikke større, end at man kan spadsere omkring. Omend byen måske ikke kan kaldes direkte smuk, har den en speciel charme med en blanding af orientalske østen og britisk kolonitid. Smalle, travle gader med nedslidte bygninger, der huser lejligheder, små virksomheder og forretninger, og et broget folkeslag af burmesere, kinesere, indere, bengaler og arabere. De tværgående avenuer omkranses af pompøse offentlige bygninger fra Victoriatiden. Vi har arrangeret en morgenvandring fra hotellet og gennem byens koloniale arkitektur til Strand Hotel, der er et af Sydøstasiens historiske hoteller på linje med Peninsula i Hong Kong,

5 Raffels i Singapore, Oriental i Bangkok og Le Royal i Phnom Penh. Eftermiddagen på egen hånd, men de der har lyst kan følges med guiden til Bogyoke Aung San markedet, der ikke har ændret sig stort siden kolonitiden, og hvor der fortsat sælges silke, guld og ædelstene side om side med lokale cigarer (cheroots), træfigurer skåret i sandalwood, antikviteter og laquerware. Og ikke mindst longyes i alle slags farver og mønstre. Longye er det saronglignende klædestykke, der bæres af de fleste kvinder og mænd i Myanmar, sammen med lette flip-flap sandaler. 19. marts: Yangon hjemrejse M En morgentur med det såkaldte Cirkel-tog, der bruger ca. tre timer til at tilbagelægge turen rundt om den ydre del af Yangon, giver et godt billede af, hvordan bybefolkningen, specielt de fattigste, lever til daglig. Dette er et meget lokalt tog. Folk går af og på i en konstant strøm (der er over 30 stoppesteder!), og fylder hele midtgangen med deres varer, som de bringer fra det ene lokale markedet til det andet. Værelserne skal være forladt kl Bagagen opbevares af hotellet indtil afgang. Eftermiddagen er til egen disposition, før det er tid til at køre til lufthavnen og tage aftenflyet til Bangkok, med videre forbindelse til København. 20. marts: København - Bornholm Efter ankomst til København, skifter vi til Bornholmerflyet og flyver til Rønne.

6 Prisoversigt for rejsen Pris pr. person i dobbeltværelse: DKK ,- Pris pr. person i enkeltværelse: DKK ,- Syge afbestillingsforsikring: 6% af rejsens pris. Rejseforsikring (Gouda superdækning) DKK. 930,- Bemærk er du over 70 år, skal der indsendes helbredsskema. Dette fremsendes ved bestilling. Følgende er inkluderet i rejsen: Dansk rejseleder fra København til København. Lokal engelsk talende guide i Myanmar/Burma Alle flystrækninger Gældende afgifter relateret til fly pr. 16. august 2015 Sightseeing i Mandalay Sightseeing i Amarapura Sejlads på Ayeyarwady floden Sightseeing i Bagan Fridag til at nyde Bagan på egen hånd Vandretur omkring Kalaw Besøg på markedet i Kalaw Sejltur på Inle søen Besøg i Indaing Shwedagon Pagoden Sightseeing i Yangon Rundtur med Cirkel toget Visum til Myanmar/Burma, vi informerer nærmere om dette tættere på afrejse Drikkepenge til guide, chauffører, bådførere, hotelpersonale Måltider som beskrevet Følgende er ikke inkluderet: Drikkevarer til måltider Øvrige drikkepenge, f.eks hvis man beder om en individuel service. Eller ønsker at give drikkepenge i forbindelse med måltider Forsikringer Tilmelding direkte til: OurWorld A/S Nupark Holstebro Tlf info@ourworld.dk

7 Prisændringer OurWorld A/S kan under særlige forudsætninger hæve eller sænke rejsens pris. Ændringen skal bero på væsentligt ændrede valutakurser, skatter, afgifter, nye skatter og/eller afgifter, stigninger på brændstof og lign. En prisændring vil blive varslet hurtigst muligt og senest 20 dage før afrejse. OurWorld A/S kan dog aldrig forhøje rejsens pris med mere end 10 %. Såfremt dette sker kan rejsedeltageren frit afbestille rejsen. Forbehold Der tages forbehold for trykfejl og fejl i prisen på rejsen. Rejsedeltagerens ændring Navneændring er efter billetudstedelse ikke muligt. Rejsedeltagerens afbestilling uden afbestillingsforsikring Indtil 60 dage før afrejse er depositum tabt. Senere afbestilling end 60 dage, før afrejse vil medføre, at hele det indbetalte beløb er tabt. Afbestilling skal altid foregå skriftligt. Afbestillingsforsikring Our World A/S anbefaler at man tegner en afbestillingsforsikring. Forsikringen skal bestilles samtidig med rejsen. Forsikringen dækker, hvis forsikrede ikke kan påbegynde rejsen pga. død eller alvorlig akut sygdom/tilskadekomst, som kræver hospitalsindlæggelse eller lægeordineret sengeleje eller det, der kan sidestilles hermed hos forsikrede eller nærmeste pårørende eller rejseledsager OurWorld A/S etablerer afbestillingsforsikringen ved Gouda rejseforsikring. Rejsedeltagerens ansvar Møder rejsedeltageren ikke rettidigt op/udebliver eller ikke kan deltage pga. glemt eller ugyldigt pas, kan der ikke forventes nogen godtgørelse. Rejsedeltageren skal rette sig efter rejselederens anvisninger samt sørge for, at bagage mv. er på rette sted. Rejsedeltageren er ansvarlig for enhver skade forårsaget pga. tilsidesættelse af rejselederens anvisninger. Enhver rejsedeltager er selv ansvarlig for at kende gældende toldregler. Aflysning/ændring Aflysning kan finde sted, hvis der ikke er opnået tilstrækkeligt deltagerantal (20 personer). Ved aflysning af en rejse godtgøres det fuldt indbetalte beløb. OurWorld A/S er forpligtet til senest 60 dage før afrejse at underrette rejsedeltagerne, såfremt der ikke er tale om en pludselig opstået situation. Bureauet forbeholder sig ret til at ændre en rejse, hvis tvingende forhold gør dette nødvendigt, f.eks. omlægning af en rejserute, ændring af overnatningssteder samt flytte gæster til et andet hotel af samme standard. Rygning Rygning i busser og fly er ikke tilladt. Hotelværelserne er som udgangspunkt ikke ryger værelser. Ønskes rygerværelser vil OurWorld A/S gerne forespørge om dette. Bonusprogrammer Dette er en sag mellem rejsedeltager og flyselskab. Reklamationer Skal fremsættes til rejselederen vil straks forsøge at udbedre skaden. Sker dette ikke i tilstrækkeligt omfang, skal reklamation omgående ringes eller sendes skriftligt til OurWorld A/S.

Myanmar/Burma. 1. til 14. april 2015. Udrejse fra Billund lufthavn

Myanmar/Burma. 1. til 14. april 2015. Udrejse fra Billund lufthavn Myanmar/Burma 1. til 14. april 2015 Udrejse fra Billund lufthavn Herning Folkeblad, Midtjyllands avis, Klubfolkebladet og OurWorld A/S har fornøjelsen at præsentere denne rundrejse i Myanmar, landet vi

Læs mere

Bangkok FDI World Dental Association 2015

Bangkok FDI World Dental Association 2015 Bangkok FDI World Dental Association 2015 Læs venligst nedenstående først. FDI i Bangkok og resten af Asien er altid velbesøgt og transporten til Thailand kan være overbooket og kostbare tæt på kongrestidspunktet.

Læs mere

28. februar 3. marts 2013

28. februar 3. marts 2013 London/Birmingham The Birmingham Dentistry show 28. februar 3. marts 2013 Tag med Tandlægeforeningen til The Dentristy Show i Birmingham. Vi tager os af det praktiske for dig med samlet fly og hotelbookning

Læs mere

Island. 9. til 13. september

Island. 9. til 13. september Island 9. til 13. september NordjyskeFordele og OurWorld A/S har i samarbejde med andre medier fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen

Læs mere

Stammefolk i Burma. De mange minoriteters land. Til bund. 21. februar 2012-7. marts 2012. Astri Hole Frederiksen. 20.800 kr.

Stammefolk i Burma. De mange minoriteters land. Til bund. 21. februar 2012-7. marts 2012. Astri Hole Frederiksen. 20.800 kr. Stammefolk i Burma Til bund 21. februar 2012-7. marts 2012 Astri Hole Frederiksen 20.800 kr. De mange minoriteters land Intha, Shan, Pa-o, Taung-yo, Danu, Kayah, Danaw, Padaung, Akha, Lahu, Lisu og Ang.

Læs mere

Dubai UAE International Dental Conference. 3. 8. februar 2013. OurWorld A/S, Nørregade 51, 7500 Holstebro. Tlf. 97 42 50 40 Mail: info@ourworld.

Dubai UAE International Dental Conference. 3. 8. februar 2013. OurWorld A/S, Nørregade 51, 7500 Holstebro. Tlf. 97 42 50 40 Mail: info@ourworld. Dubai UAE International Dental Conference 3. 8. februar 2013 Tag med Tandlægeforeningen til AEEDC Dubai 2013. Vi tager os af det praktiske for dig med samlet fly og hotelbookning og den sædvanlige service

Læs mere

Island. 16. til 21. september. Udrejse fra Aalborg lufthavn

Island. 16. til 21. september. Udrejse fra Aalborg lufthavn Island 16. til 21. september Udrejse fra Aalborg lufthavn NordJyskeFordele og OurWorld A/S har fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen

Læs mere

Fantastiske Island. 2. - 7. juni 2014

Fantastiske Island. 2. - 7. juni 2014 Fantastiske Island 2. - 7. juni 2014 Som rejsende er det nemt at tabe sit hjerte til naturens stilhed og til dens storslået hed. Og lige så nemt er det at miste sin sjæl til Den Blå Lagunes varme termiske

Læs mere

Island. 9. 13. maj 2016. Udrejse fra Billund lufthavn

Island. 9. 13. maj 2016. Udrejse fra Billund lufthavn Island 9. 13. maj 2016 Udrejse fra Billund lufthavn Vi har hermed fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen er gold og barsk, men samtidig

Læs mere

Island. 28. april 2. maj 2016

Island. 28. april 2. maj 2016 Island 28. april 2. maj 2016 Bornholms Tidende og OurWorld A/S har hermed fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen er gold og barsk, men

Læs mere

Island med Folkeskolen. 15. 20. juli 2012

Island med Folkeskolen. 15. 20. juli 2012 . Island med Folkeskolen 15. 20. juli 2012 Island er et land med et ekstremt natursceneri: Vulkaner, vandfald, gejsere, jøkler Naturen er gold og barsk, men samtidig også fascinerende, levende og nærværende,

Læs mere

New York Niagara Falls Washington, 24. september til 2. oktober 2010

New York Niagara Falls Washington, 24. september til 2. oktober 2010 New York Niagara Falls Washington, 24. september til 2. oktober 2010 Tag en bid af the big apple Oplev det brusende Niagara Falls Oplev Washington DC. En flot og interessant rundrejse Med rejseleder hele

Læs mere

OurWorld A/S, Nupark 47, 7500 Holstebro Telefon:

OurWorld A/S, Nupark 47, 7500 Holstebro Telefon: Tandlægeforeningen og OurWorld A/S har hermed fornøjelsen at præsentere denne rejse til ADA Denver, samt en rejse fra Las Vegas til Denver. Hvis du udelukkende ønsker at deltage i ADA Denver, bedes du

Læs mere

Sankt Petersborg og Moskva 13. til 19. august 2014

Sankt Petersborg og Moskva 13. til 19. august 2014 Sankt Petersborg og Moskva 13. til 19. august 2014 Herning Folkeblad, Midtjyllands Avis, KlubFolkebladet og OurWorld A/S har hermed fornøjelsen at præsentere denne rejse til Sankt Petersborg og Moskva.

Læs mere

Sankt Petersborg og Moskva 7 dage maj 2014

Sankt Petersborg og Moskva 7 dage maj 2014 Sankt Petersborg og Moskva 7 dage 18. 24. maj 2014 NordjyskeFordele og OurWorld A/S har hermed fornøjelsen at præsentere denne rejse til Sankt Petersborg og Moskva. M: Morgenmad F: Frokost A: Aftensmad

Læs mere

Stammefolk i Burma. På eventyr i Den Gyldne Trekant. Til bund. 1. november 2011-16. november 2011. Astri Hole Frederiksen. 22.900 kr.

Stammefolk i Burma. På eventyr i Den Gyldne Trekant. Til bund. 1. november 2011-16. november 2011. Astri Hole Frederiksen. 22.900 kr. Stammefolk i Burma Til bund 1. november 2011-16. november 2011 Astri Hole Frederiksen 22.900 kr. På eventyr i Den Gyldne Trekant I Burmas grænseområde til Kina, Laos og Thailand holder flere farverige

Læs mere

Island New York Washington DC. Niagara Falls 30. september til 10. oktober 2016

Island New York Washington DC. Niagara Falls 30. september til 10. oktober 2016 Island New York Washington DC. Niagara Falls 30. september til 10. oktober 2016 Tag med på denne fantastiske tur til den vestlige verdens centrum. Rejsen giver et indgående indblik i byernes seværdigheder,

Læs mere

Burma læserrejse. Med Flemming Ytzen i De gyldne pagoders land

Burma læserrejse. Med Flemming Ytzen i De gyldne pagoders land Burma læserrejse Med Flemming Ytzen i De gyldne pagoders land Gyldne pagoder, flydende haver, stammefolk i bjergene, samt verdens længste bro af teaktræ. Burma er et eksotisk rejsemål med stor skønhed

Læs mere

Kanaløerne i efterårsferien 16. 23. oktober 2011

Kanaløerne i efterårsferien 16. 23. oktober 2011 Kanaløerne i efterårsferien 16. 23. oktober 2011 Disse britiske øer er fyldt med historie, atmosfære og et enestående tidevand. Her er forskellen på ebbe og flod hele 13-14 meter. Dette havets åndedrag

Læs mere

Burma - cykelferie i Myanmar

Burma - cykelferie i Myanmar Burma - cykelferie i Myanmar En rejse til Myanmar, bedre kendt som Burma, er som at rejse tilbage i tiden. Til dengang Asien var jomfrueligt land for vesterlandske turister. Efter mange års isolation er

Læs mere

Altid fordelagtig. Oplev naturen på Island. Tab dit hjerte til naturen på Island. Tråden i bornholmernes historie KLUB TIDENDE PRIS

Altid fordelagtig. Oplev naturen på Island. Tab dit hjerte til naturen på Island. Tråden i bornholmernes historie KLUB TIDENDE PRIS Altid fordelagtig Oplev naturen på Island Klub Tidendes samarbejdspartner OurWorld tager dig med på en tur til Island, et land med et ekstremt natursceneri. Naturen er gold og barsk, men samtidig også

Læs mere

Burma - Cykelferie ved Mandalay, ref. MMMD1401

Burma - Cykelferie ved Mandalay, ref. MMMD1401 Burma - Cykelferie ved Mandalay, ref. MMMD1401 Burma er ganske enestående både hvad angår natur, mennesker og kultur. Topografisk spænder landet, der er på størrelse med Frankrig og Spanien, fra sneklædte

Læs mere

OurWorld A/S, Nupark 51, 7500 Holstebro, tlf ,

OurWorld A/S, Nupark 51, 7500 Holstebro, tlf , Hawaii er verdens mest isolerede øgruppen midt i Stillehavet. Med ankomst til hovedstaden Honolulu åbenbarer der sig et sandt paradis for den rejsende. Waikiki Beach, Pearl Harbour og Honolulu China Town

Læs mere

New York Washington DC. Niagara Falls Island 13. til 23. maj 2016

New York Washington DC. Niagara Falls Island 13. til 23. maj 2016 New York Washington DC. Niagara Falls Island 13. til 23. maj 2016 Tag med Herning Folkeblad, Midtjyllands Avis, Sørens Rejser og OurWorld A/S på denne fantastiske tur til den vestlige verdens centrum.

Læs mere

Island 23. -. 28. maj 2016

Island 23. -. 28. maj 2016 Island 23. -. 28. maj 2016 Udrejse fra Billund lufthavn Tag med Herning Folkeblad, Midtjyllands Avis, Sørens Rejser og OurWorld A/S på denne interessante rejse til Island. Island byder på et sjældent set

Læs mere

OurWorld A/S, Nupark 47, 7500 Holstebro Telefon:

OurWorld A/S, Nupark 47, 7500 Holstebro Telefon: Læs venligst nedenstående først. FDI afholdes i Poznan, byen har et begrænset udbud af hoteller, derfor har vi i første omgang plads til 24 deltagere på denne rejse. Hvis rejsen bliver udsolgt, kan vi

Læs mere

Sankt Petersborg & Moskva maj 2018

Sankt Petersborg & Moskva maj 2018 & IDA Sankt Petersborg & Moskva 1. - 7. maj 2018 Det Gode Anderledes Byerne er mødet mellem et nu og et da det man kan kalde en temporal kontrast - og fattigdom knejser side om side med kulturel rigdom,

Læs mere

USA for feinschmecker 2.oktober - 16.oktober 2017

USA for feinschmecker 2.oktober - 16.oktober 2017 USA for feinschmecker 2.oktober - 16.oktober 2017 Her er en enestående oplevelse for at nyde en rejse med kun få medrejsende Vi kører i 3 stater i USA Besøger hele 6 nationalparker & Navajo Indianernes

Læs mere

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Efter et intenst program i Burma er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne

Læs mere

Brasilien. FDI World Dental Association august 12. september 2010

Brasilien. FDI World Dental Association august 12. september 2010 Brasilien FDI World Dental Association 2010 28. august 12. september 2010 FDI kongressen afholdes i perioden 2.-5. september 2010, kongresbyen er Salvador. Før og efter kongressen er der en rundrejse i

Læs mere

USA for feinschmeckere maj 2017

USA for feinschmeckere maj 2017 USA for feinschmeckere 16. - 30. maj 2017 Før du læser rejsebeskrivelsen! På rejser i USA rejses der oftest i større grupper over 25 personer. Vi har på denne rejse valgt at lave det noget anderledes.

Læs mere

Australien 21. Oktober - 9. November 2012

Australien 21. Oktober - 9. November 2012 Australien 21. Oktober - 9. November 2012 Motiv: Ayers Rock ved solnedgang NordJyskeFordele og OurWorld A/S har fornøjelsen at præsentere læserrejse til Australien. Læserrejsen går til Australien til et

Læs mere

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Efter et intenst program i Burma er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser. Der venter

Læs mere

Singapore & Borneo. 31. august 12. september FDI World Dental Association 2009

Singapore & Borneo. 31. august 12. september FDI World Dental Association 2009 Singapore & Borneo FDI World Dental Association 2009 31. august 12. september 2009 FDI kongressen afholdes i perioden 2.-5. september 2009, kongresbyen er Singapore. Efter kongressen fortsætter vi med

Læs mere

New York Washington DC. Toronto Island 2. til 14. juni 2012

New York Washington DC. Toronto Island 2. til 14. juni 2012 New York Washington DC. Toronto Island 2. til 14. juni 2012 Tag med på denne fantastiske tur til den vestlige verdens centrum. Rejsen giver et indgående indblik i byernes seværdigheder, historie og daglige

Læs mere

Island Washington DC. New York Boston maj 2017

Island Washington DC. New York Boston maj 2017 Island Washington DC. New York Boston 08. - 19. maj 2017 Læserklubben ved Herning Folkeblad, Midtjyllands avis, Sørens rejser og OurWorld A/S, har fornøjelsen at tilbyde denne rejse. Tag med på denne fantastiske

Læs mere

Mexico FDI World Dental Association 2011. 10. 25. september 2011. OurWorld A/S, Nupark 49, 7500 Holstebro. Tlf. 97 42 50 40 Mail: info@ourworld.

Mexico FDI World Dental Association 2011. 10. 25. september 2011. OurWorld A/S, Nupark 49, 7500 Holstebro. Tlf. 97 42 50 40 Mail: info@ourworld. Mexico FDI World Dental Association 2011 10. 25. september 2011 Mexico er et land i en rivende udvikling og med en spændende historie. Da den nye verden blev opdaget i slutningen af det 15. århundrede,

Læs mere

Mexico rundrejse 5. til 17. februar 2016

Mexico rundrejse 5. til 17. februar 2016 Mexico rundrejse 5. til 17. februar 2016 En rundrejse i Mexico er et møde med en venlig befolkning, hvis levevis og traditioner går tilbage til mayaerne og atztekerne. På rejsen besøger vi flere af de

Læs mere

Island, på naturens vegne 3. 9.september 2018

Island, på naturens vegne 3. 9.september 2018 Island, på naturens vegne 3. 9.september 2018 Island er et land med et ekstremt natursceneri Naturen er gold og barsk, men samtidig også fascinerende levende og nærværende, når man står og skuer ud over

Læs mere

Myanmar. - Det gyldne land. Oversøisk Rejsedag REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG NYHED. Spændende rundrejse med dansk rejseleder hele vejen.

Myanmar. - Det gyldne land. Oversøisk Rejsedag REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG NYHED. Spændende rundrejse med dansk rejseleder hele vejen. REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG NYHED Myanmar - Det gyldne land 2015 Spændende rundrejse med dansk rejseleder hele vejen 13 dage Oversøisk Rejsedag Kom og få inspiration og information. Se mere på www.gislev-rejser.dk

Læs mere

Myanmar. - Det gyldne land. Oversøisk Rejsedag REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG NYHED. Spændende rundrejse med dansk rejseleder hele vejen.

Myanmar. - Det gyldne land. Oversøisk Rejsedag REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG NYHED. Spændende rundrejse med dansk rejseleder hele vejen. REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG 2016 NYHED Myanmar - Det gyldne land Spændende rundrejse med dansk rejseleder hele vejen 13 dage Oversøisk Rejsedag Kom og få inspiration og information. Se mere på www.gislev-rejser.dk

Læs mere

Kl. 15.00 er der transfer retur til vort hotel. Aften: La Bohème (Puccini) Arenaen kl. 21.15. Transfer en time før forestillingen og retur efter.

Kl. 15.00 er der transfer retur til vort hotel. Aften: La Bohème (Puccini) Arenaen kl. 21.15. Transfer en time før forestillingen og retur efter. Fløng Operaforening Att. Per Fuhrmann Askevangen 62, Fløng 2640 Hedehusene Telefon: 30893420 Telefax: Mobiltelefon: E-mail: opera@mail.dk 26. oktober 2010 Riis Rejsers reference: SSO1082511 Bekræftelse

Læs mere

Canada & Alaska 3. september - 19. september 2010

Canada & Alaska 3. september - 19. september 2010 Canada & Alaska 3. september - 19. september 2010 OurWorld A/S har fornøjelsen at præsentere Canada og Alaska. Canada er mødet med den vilde og overvældende natur og hvor de unikke dyreoplevelser venter

Læs mere

Julerejse 2010 Til Solkysten v/malaga. Københavns Malerlaugs Rejsefond inviterer til Julerejse

Julerejse 2010 Til Solkysten v/malaga. Københavns Malerlaugs Rejsefond inviterer til Julerejse Julerejse 2010 Til Solkysten v/malaga Københavns Malerlaugs Rejsefond inviterer til Julerejse Rejse: Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Malaga 25.11 2010 28.11 2010 4 dage Denne rejse til det dejlige Andalusien

Læs mere

Island & Vestmannaøerne september 2019

Island & Vestmannaøerne september 2019 Island & Vestmannaøerne 3. 9. september 2019 Island er et land med et ekstremt natursceneri Naturen er gold og barsk, men samtidig også fascinerende levende og nærværende, når man står og skuer ud over

Læs mere

Sankt Petersborg og Moskva september 2018

Sankt Petersborg og Moskva september 2018 På opdagelse i Sankt Petersborg og Moskva 20. 26. september 2018 Det Gode Anderledes Byerne er mødet mellem et nu og et da det man kan kalde en temporal kontrast - og fattigdom knejser side om side med

Læs mere

Det bedste af Myanmar inkl. badeferie i Thailand

Det bedste af Myanmar inkl. badeferie i Thailand Det bedste af Myanmar inkl. badeferie i Thailand En fantastiske rundrejse i Myanmar og Thailand med BENNS og National Geograhic/G-Adventures Oplev Myanmars højdepunkter: Yangon med den imponerende Swedagon-pagode,

Læs mere

Sankt Petersborg og Moskva 27.september 3. oktober 2017

Sankt Petersborg og Moskva 27.september 3. oktober 2017 På opdagelse i Sankt Petersborg og Moskva 27.september 3. oktober 2017 Det Gode Anderledes Byerne er mødet mellem et nu og et da det man kan kalde en temporal kontrast - og fattigdom knejser side om side

Læs mere

Oplev Natur skønne Island maj 2017

Oplev Natur skønne Island maj 2017 Oplev Natur skønne Island 5. 12. maj 2017 Island er et land med et ekstremt natursceneri Naturen er gold og barsk, men samtidig også fascinerende levende og nærværende, når man står og skuer ud over en

Læs mere

Thailand 20. januar - 03. februar 2009

Thailand 20. januar - 03. februar 2009 Thailand 20. januar - 03. februar 2009 At opleve Thailands imponerende hvide sandstrande med de majestætiske palmer og det turkisblå vand, hvor de farverige koralfisk boltrer sig er en rejse værd. Thailand

Læs mere

Jorden Rundt. 12. oktober 11. november 2015

Jorden Rundt. 12. oktober 11. november 2015 Jorden Rundt 12. oktober 11. november 2015 Jorden Rundt det må være de flestes ultimative rejsedrøm. At rejse Jorden Rundt og opleve de forskellige kontinenters særpræg og mangfoldighed. Læser klubben

Læs mere

Island & Vestmannaøerne september 2019

Island & Vestmannaøerne september 2019 Island & Vestmannaøerne 3. 9. september 2019 Island er et land med et ekstremt natursceneri Naturen er gold og barsk, men samtidig også fascinerende levende og nærværende, når man står og skuer ud over

Læs mere

Canada og USA. 9. 18. september 2015

Canada og USA. 9. 18. september 2015 Canada og USA 9. 18. september 2015 Herning Folkeblad, Midtjyllands Avis, KlubFolkebladet og OurWorld A/S har fornøjelsen, at præsentere denne rundrejse til det vestlige Canada og USA. Den amerikanske

Læs mere

New York Washington 2. juni til 10. juni 2012

New York Washington 2. juni til 10. juni 2012 New York Washington 2. juni til 10. juni 2012 Tag med på denne fantastiske tur til den vestlige verdens centrum. Rejsen giver et indgående indblik i byernes seværdigheder, historie og daglige liv. Vi bevæger

Læs mere

FDI World Dental Association 2017 Madrid med rundrejse 25. august - 1. september 2017

FDI World Dental Association 2017 Madrid med rundrejse 25. august - 1. september 2017 FDI World Dental Association 2017 Madrid med rundrejse 25. august - 1. september 2017 Læs venligst nedenstående først. På rejsen er Stig Albeck rejseleder, dog forbeholder vi os retten til at sætte en

Læs mere

Burma Østens bedste hemmelighed

Burma Østens bedste hemmelighed Burma Østens bedste hemmelighed Aktiv rundrejse med DVL 7. MARTS 2014-23. MARTS 2014 Burma Her har du østen for dig selv Lidt endnu! På denne aktive rundrejse skal vi igennem 15 dages eventyr i Burma.Vi

Læs mere

Det vestlige USA 08. til 22. september 2014.

Det vestlige USA 08. til 22. september 2014. Det vestlige USA 08. til 22. september 2014. Før du læser rejsebeskrivelsen! Rejser i USA foregår oftest i større grupper det vil sige over 25 personer. Vi har valgt, at gøre det en smule anderledes på

Læs mere

Istanbul FDI World Dental Association 2013. Med rundrejse efter FDI

Istanbul FDI World Dental Association 2013. Med rundrejse efter FDI Istanbul FDI World Dental Association 2013 Med rundrejse efter FDI FDI-kongressen holdes i Istanbul, den største by i Tyrkiet. Tidligere var byen kendt under navnet Konstantinopel og gennem århundreder

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Det bedste af Myanmar 19 dage fra kr. 29.798,- pr. person Inkl. fly, hotel, måltider iht. program, engelsk guide mm. En fantastiske rundrejse i Myanmar med BENNS og National Geograhic/G- Adventures Oplev

Læs mere

Canada & Alaska 5. september - 20. september 2008

Canada & Alaska 5. september - 20. september 2008 Canada & Alaska 5. september - 20. september 2008 OurWorld A/S har fornøjelsen at præsentere Canada og Alaska. Canada er mødet med den vilde og overvældende natur og hvor de unikke dyreoplevelser venter

Læs mere

New York Washington 03. til 11. september 2011

New York Washington 03. til 11. september 2011 New York Washington 03. til 11. september 2011 Tag med på denne fantastiske tur til den vestlige verdens centrum. Rejsen giver et indgående indblik i byernes seværdigheder, historie og daglige liv. Vi

Læs mere

MYANMAR med bridgeferie.dk og CCtravel 17 dages/14 nætter, den 28. oktober 13. november 2019

MYANMAR med bridgeferie.dk og CCtravel 17 dages/14 nætter, den 28. oktober 13. november 2019 MYANMAR med bridgeferie.dk og CCtravel 17 dages/14 nætter, den 28. oktober 13. november 2019 Den 28. okt: Afrejse med Thai Airways København kl 13.50 Bangkok kl 6.20 og videre med Thai Airways fra Bangkok

Læs mere

Autentiske Færøerne På vores rundrejser kan vi tilbyde de bedste natur- og kulturoplevelser.

Autentiske Færøerne På vores rundrejser kan vi tilbyde de bedste natur- og kulturoplevelser. Autentiske Færøerne 28.05 01.06.2017 På vores rundrejser kan vi tilbyde de bedste natur- og kulturoplevelser. Vi har iblandt disse oplevelser givet det en ekstra tanke At rejserne er tilegnet IDA s medlemmer,

Læs mere

Moskva & Rundrejse i Sibirien 29.maj 8.juni 2017 Ornamenter på hus i Irkutsk

Moskva & Rundrejse i Sibirien 29.maj 8.juni 2017 Ornamenter på hus i Irkutsk Moskva & Rundrejse i Sibirien 29.maj 8.juni 2017 Ornamenter på hus i Irkutsk At rejse med tog værd at vide. Togrejserne er prissat efter anden klasse, man sover i sovevogne, der kan være 4 personer per

Læs mere

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL THAILAND Eventyrlig og fabelagtig rundrejse i 12 dage inklusiv tre dages afslapning på bountyøen Koh Chang. Et overflødighedshorn af oplevelser i Bangkok, Chiang

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi 15 dages grupperejse med dansk rejseleder Ring 3051 7317 info@guldrejser.dk GULD REJSER ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage På denne

Læs mere

Burma Vandring Østens Bedste Hemmelighed

Burma Vandring Østens Bedste Hemmelighed Burma Vandring Østens Bedste Hemmelighed 7.MARTS 2017-21. MARTS 2017 Burma Her har du østen for dig selv Lidt endnu! På denne aktive rundrejse skal vi igennem 14 dages eventyr i Burma.Vi begynder i Yangon

Læs mere

New York & Washington DC. 25. april til 2. maj 2019

New York & Washington DC. 25. april til 2. maj 2019 New York & Washington DC. 25. april til 2. maj 2019 Tag med KlubNordJyske og OurWorld på denne fantastiske tur til den vestlige verdens centrum. Rejsen giver et indgående indblik i byernes seværdigheder,

Læs mere

MYANMAR MY (B(BURMA)

MYANMAR MY (B(BURMA) MYANMAR (BURMA) VELKOMMEN TIL HORISONTS MYANMAR (BURMA) Holder du af unaturligt smuk natur, bjerge, søer, rismarker, floder - og en befolkning af forunderlig elegance og mildhed, er rejser til Myanmar

Læs mere

MYANMAR 2011 1. Del 1

MYANMAR 2011 1. Del 1 MYANMAR 2011 1. Del 1 ILLUSTRERET REJSEDAGBOG MYANMAR 1.MAR Bangkok Yangon (1000 km) Med 28-dags turistvisum til Myanmar, søgt i Bangkok, landede Joann og jeg i Yangon, blot en times flyvetur fra Bangkok.

Læs mere

Julerejse 2012. I fortsættelse af behagelig samtale, glæder det os at kunne præsentere følgende forslag til jeres rejse:

Julerejse 2012. I fortsættelse af behagelig samtale, glæder det os at kunne præsentere følgende forslag til jeres rejse: Københavns Malerlaug Att.: Hans Egede Gammel Strandvej 214 Sletten 3050 Humlebæk Telefon: 40142757 E-mail: egede@city.dk 29. juni 2012 Riis Rejsers reference: STK1112912 Julerejse 2012 I fortsættelse af

Læs mere

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch RETREAT I THAILAND med sparring og mentoring til din kreative proces - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch AFREJSE : 10-18. november 2016-9 dage PRIS: DKK 13.900 kr.

Læs mere

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Efter et intenst program i Burma er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser. 2 Forlængelsespakke

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Altid fordelagtig. Tag med til New York og Washington DC. 8 dage i New York og Washington DC. Tråden i bornholmernes historie KLUB TIDENDE PRIS

Altid fordelagtig. Tag med til New York og Washington DC. 8 dage i New York og Washington DC. Tråden i bornholmernes historie KLUB TIDENDE PRIS Altid fordelagtig Tag med til New York og Washington DC Tag med Klub Tidende og OurWorld på denne fantastiske 8-dages tur til den vestlige verdens centrum den 1. oktober. Turen går til New York og Washington

Læs mere

Australien marts 2018

Australien marts 2018 Australien 10. 25. marts 2018 Motiv: Ayers Rock Uluru Australien en verdensdel der spænder over store kontraster. Her kan man i rigt mål opleve frodige regnskove med et eksotisk dyreliv, nogle af verdens

Læs mere

Dental Salon Moscow april 20. april & Rundrejse i Sibirien 20. april 28. april 2017

Dental Salon Moscow april 20. april & Rundrejse i Sibirien 20. april 28. april 2017 Dental Salon Moscow 2017 17. april 20. april & Rundrejse i Sibirien 20. april 28. april 2017 Listvianka ved Bajkalsøen Læs venligst nedenstående først. På rejsen er Stig Albeck rejseleder, dog forbeholder

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

Australien april 2018

Australien april 2018 Australien 7. 22. april 2018 Motiv: Ayers Rock Australien en verdensdel der spænder over store kontraster. Her kan man i rigt mål opleve frodige regnskove med et eksotisk dyreliv, nogle af verdens flotteste

Læs mere

OurWorld A/S, Nupark 47, 7500 Holstebro Telefon:

OurWorld A/S, Nupark 47, 7500 Holstebro Telefon: Tandlægeforeningen og OurWorld A/S har hermed fornøjelsen at præsentere denne rejse til Chile, FDI i Buenos Aires og Patagonien. Tilmelding til rejsen på telefon 97 42 50 40 eller info@ourworld.dk Du kan

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014

KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014 KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014 KOREAREJSER byder i 2015 på to grupperejser en Sommer- og en Efterårstur. Sommerturen er fra søndag 27. juni til søndag 11. juli 2015. Rejseprogrammet for sommerturen

Læs mere

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 Riis Rejsers reference: STK1112212 Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 I fortsættelse af behagelig samtale glæder det os at kunne præsentere følgende forslag til jeres rejse: Op mod jul er Berlin altid

Læs mere

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL AFREJSE: d. 26. marts - 5. april 2015 11 dage PRIS: DKK 17.800 kr. per person UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL Grønne terrassemarker, rhododendron-skove

Læs mere

Amsterdam september 2018

Amsterdam september 2018 Amsterdam 17.-21. september 2018 Kalundborg Turistforening har fornøjelsen at tilbyde en 5-dags bustur til Amsterdam. Amsterdam er pragtfuld og noget ganske særegent. Sømændene har nemlig gennem tiden

Læs mere

4. dag: Inle Lake. Mystikkens Burma

4. dag: Inle Lake. Mystikkens Burma 5. : Phaung Oo-pagoden 4. : Inle Lake RUNDREJSE I BURMA Mystikkens Burma Altid DANSK- TALENDE rejseledere 3. : Schweon-pagoden Rejsens højdepunkter + Solnedgang i Bagan + Dansk rejseleder på rundrejsen

Læs mere

Los Angeles til Denver Autocamperrejse i perioden 09. - 27. september 2012

Los Angeles til Denver Autocamperrejse i perioden 09. - 27. september 2012 Los Angeles til Denver Autocamperrejse i perioden 09. - 27. september 2012 En af de bedste måder at opleve USA på er med autocamper eller motorhome som de siger over there. Nu er muligheden for en unik

Læs mere

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 - med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS * Fredensgade 36B * 8000 Åarhus C Kontakt:

Læs mere

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos Ferie med indhold J En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos #Ferie #Meditation #Sol #Strand #Stilhed #Fordybelse #Healing #Renselse #Celler #Hellige steder #Tid til mig selv #Egen kærlighed

Læs mere

Burma. Rejseforslag til individuelle rejser

Burma. Rejseforslag til individuelle rejser Burma Rejseforslag til individuelle rejser Velkommen til Burma Kære læser Burma er landet, som er på alles læber, og som de seneste år har toppet listerne over eksotiske rejsemål på vores blå planet. Den

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

Udrejse fra Danmark til Zary Efter endt opsamling i Danmark, kører vi mod vort overnatningshotel i Zary i Polen, hvor middagen venter.

Udrejse fra Danmark til Zary Efter endt opsamling i Danmark, kører vi mod vort overnatningshotel i Zary i Polen, hvor middagen venter. Rejsedato: Lør 111014 - Søn 191014 Dage: 9 Tillæg enkeltværelse: 1650,- Pris pr person: 5295,- Krakow, som anses for Polens smukkeste by, var den kongelige hovedstad i over et halvt M Morgenmad år tusind

Læs mere

BADMINTON VM GUANGZHOU & HONG KONG 02. 15. AUGUST 2013

BADMINTON VM GUANGZHOU & HONG KONG 02. 15. AUGUST 2013 BADMINTON VM GUANGZHOU & HONG KONG 02. 15. AUGUST 2013 Guangzhou er hovedstaden i provinsen Guangdong, der med sine ca. 70 mio. indbyggere er blevet Sydkinas store handelsprovins. Med sin beliggenhed ikke

Læs mere

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet 14 dages kontrast- og actionfyldt program 14 28. Juni 2009 Følg med på en unik og meget varieret rejse, der byder på forskelligartede

Læs mere

Altid fordelagtig. Tag med til vidunderlige Australien. Oplev Australien - 17 dages rejse. Tråden i bornholmernes historie KLUB TIDENDE PRIS

Altid fordelagtig. Tag med til vidunderlige Australien. Oplev Australien - 17 dages rejse. Tråden i bornholmernes historie KLUB TIDENDE PRIS Altid fordelagtig Tag med til vidunderlige Australien Australien er en verdensdel, der spænder over store kontraster. Her kan man i rigt mål opleve frodige regnskove med et eksotisk dyreliv, nogle af verdens

Læs mere

Burma Trekking i Shan Staten Aktiv rundrejse blandt stammefolk

Burma Trekking i Shan Staten Aktiv rundrejse blandt stammefolk Burma Trekking i Shan Staten Aktiv rundrejse blandt stammefolk 26. FEB 2015-16. MAR 2015 Denne aktive rejse vil gennem 20 dage tage dig med til Burma's absolutte højdepunkter i kombination med spændende

Læs mere

Vandring i Himalaya Mt. Everest View

Vandring i Himalaya Mt. Everest View Vandring i Himalaya Mt. Everest View 21. oktober 2017 8. november 2017; 19 dage Denne rejse henvender sig til naturelskere, som godt kunne tænke sig at vandre i de mægtige Himalayabjerge. Alle med almindelig

Læs mere

Tanzanias sydlige højdepunkter

Tanzanias sydlige højdepunkter Tanzanias sydlige højdepunkter Kom med på safari i Tanzania og besøg nogle af Afrikas mest fantastiske safariområder Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde

Læs mere

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Salamanca, Plaza Mayor Oplev en af Spaniens smukkeste og mest spændende historiske byer, Salamanca, kom et smut til den velbevarede middelalderby

Læs mere