Myanmar/Burma. 7. til 20. marts 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Myanmar/Burma. 7. til 20. marts 2016"

Transkript

1 Myanmar/Burma 7. til 20. marts 2016

2 Vi har fornøjelsen at præsentere denne rundrejse i Myanmar, landet vi også kender som Burma. M = Morgenmad inkluderet F = Frokost inkluderet A = Aftensmad inkluderet. 7. marts: Afrejse fra Rønne lufthavn Vi flyver fra Rønne denne morgen. Vi mødes i Københavns lufthavn med rejselederen og den øvrige gruppe. Herfra flyver vi direkte med Thai Airways kl marts: Ankomst Mandalay F,A Ankomst Bangkok og med det tidlige morgenfly videre til Mandalay, hvor vi lander en time senere. Vort hotel ligger centralt midt i byen. Mandalay er Burmas næststørste by og er regnet som landets kulturelle og religiøse centrum. Byen var landets hovedstad i en kort periode, indtil briterne besatte landet og førte Kong Thibaw og Dronning Supyalat i ufrivillig eksil i Indien. Men i mere end tusinde år havde Buddhas tilhængere anset Mandalay for et hellig sted, og Kong Mindon, kong Thibawas far, gjorde et populært valg, da han flyttede hovedstaden dertil fra nærliggende Amarapura i Vi starter opholdet lidt forsigtigt efter den lange rejse og nøjes med en kort sightseeing. Vi kører over voldgraven til det kongelige palads, der blev opført af Kong Mindon som centrum i den nye by. Bygningerne var opført i teaktræ med de flotteste udskæringer, men brændte efter flere bombardementer under den anden verdenskrig. De nuværende bygninger er kopier af de originale, men giver fortsat et indtryk af det fordums royale liv indenfor murene. Derefter til det Gyldne Munkekloster - Shwe Kyaung og Kuthodaw pagoden med de indgraverede 729 Stentavler, der tilsammen udgør Tripitakaen, der er Buddhisternes bibel. Overnatning: Mandalay City Hotel 9. marts: Amarapura MFA Til den tidligere hovedstad, Amarapura. Det var ganske vanligt, at de burmesiske konger flyttede deres hovedstad fra tid til anden, efter råd fra deres astrologer. De kongelige bygninger, der alle var bygget i teaktræ, blev pillet ned og alt genopført på det nye sted. Kun de religiøse bygninger, pagoder og templer opført i sten blev tilbage og minder om fordums storhed. I dag er Amarapura specielt kendt for det store Mahagandhayon kloster, hvor man kan observere de mange munke, der hver dag går i procession til dagens sidste måltid ved tiden, samt byens mange silkevæverier og den berømte U Beins Bridge - verdens længste teak bro og et af de mest fotograferede bygningsværker i Myanmar (se venligst billede på forsiden). På vej tilbage til Mandalay besøger vi det berømte Mahamuni tempel, og i samme område finder man også de håndværksmestre, der har specialiseret sig i at fremstille det papirtynde bladguld, som troende buddhister iklæder pagoder og Buddha figurer i tykke lag.

3 10. marts: Mandalay Bagan MFA Vi skal af sted før solopgang. Der er lagt op til heldagssejlads på den mægtige Ayeyarwady flod fra Mandalay til Bagan. Vi sejler med en traditionel flodbåd og der er er tid til at slappe af, sludre med ens medrejsende eller blot betragte livet langs floden. Snart sejler vi under Sagaing Bridge og forbi Sagaing Hills oversået med klostre og pagoder. Efterhånden skifter landskabet til fladt agerland på begge sider. Vi passerer fiskerbåde med hjemmesyede sejl og børn der leger og svømmer i floden, før vi ankommer til Bagan ved aftenstid og kan checke ind på vort hyggelige hotel, der ligger i Old Bagan mellem tempel ruinerne. Overnatning: Bagan Thande Hotel i superior bungalow. 11. marts: Bagan MFA I det fjerne så jeg de pagoder som stedet var så kendt for. De åbenbarede sig, - fjerne og mystiske ud af morgentågen som et svagt minde om en fantastisk drøm. Sådan beskrev den britiske forfatter Somerset Maugham sit første møde ned Bagan i Bagan er et arkæologisk vidunder med over 2000 templer og pagoder spredt udover en stor slette. I dens storhedstid, i de to århundreder fra 1057 og til de mongolske ryttere, med Kublai Khan i spidsen, besejrede Bagan og ødelagde det meste i 1287, blev der bygget flere end 13,000 religiøse bygninger. Det er umuligt at besøge mere end en brøkdel af dem, der er tilbage, på de dage vi har til rådighed, men vi skal besøge de bedste og kulturhistorisk mest interessante under vort ophold. Vi kommer også til et værksted, hvor der laves de smukkeste lakarbejder, laquerware, som Bagan er berømt for. 12. marts: Bagan M Bagan på egen hånd. Vi bor på et dejlig hotel lige ud til Ayeyarwady floden. Her er have og en indbydende swimmingpool. Cykler kan lejes ved hotellet, det samme kan en hyggelig hestevogn. 13. marts: Bagan Kalaw MFA Med morgenflyet til Heho i Shan staten i den nordøstlige del af landet. Derfra er der en times kørsel til Kalaw, ca m.o.h, og tidligere britisk hill station. Her vil man lægge mærke til, at der bor en del indere og nepalesere, nogle er hinduer, andre sikher, buddhister eller muslimer. Inderne kom hertil under den britiske kolonitid for at bygge veje og jernbaner. Nepaleserne er efterkommere efter Gurkaer, som kæmpede i den britiske hær. Overnatning: Hill Top Villa Resort Bemærk venligst: På denne rejse har vi inkluderet visum udgifter og drikkepenge, desuden er næsten alle måltider inkluderet. Se venligst mere under prisoversigten. 14.marts: Kalaw MFA Heldags vandretur med lokal trekkingguide i et pragtfuldt naturområde omkring Kalaw, hvor der bor mange etniske grupperinger, bl.a. Palaung, Danu og Pao-O. Vandreturen er ikke i vanskeligt terræn tværtimod. Hvis man ikke er så godt gående, arrangerer vi alternative oplevelser, eller man kan nyde omgivelserne ved resortet.

4 fleste i typisk Shan stil og nogle helt fra det 13. århundrede. Det er en smuk sejltur ad kanalen ind til Indaing og langs trappen op til pagoden passerer vi interessante handelsboder. Vi besøger et væveri, hvor der væves silke og lotus, og diverse andre små håndværkere ude på søen, før vi returnerer til vort hotel hen på eftermiddagen. 15.marts: Kalaw Inle søen MFA Efter et besøg på markedet i Kalaw, kører vi via Aung Ban og Heho til Nyaung Shwe ved Inle søen. Inle søen ligger ca meter over havet, er kun 2-3 meter dyb og hjem for Intha folket, der lever af at fiske og producere grøntsager og blomster på deres flydende haver. Vi tager direkte på sejltur på søen, på sejlturen møder vi måske en af de benroere, som søen er kendt for. Stående i imponerende balance på det ene ben og med det andet snoet rundt om den lange åre, han bruger til at ro og styre båden med, og sit blik opmærksomt rettet mod vandets overflade, venter han på en bevægelse fra fisken for så at indfange den med sin kegleformede bambusfælde. I landsbyerne på Inle søen er husene bygget på pæle og al transport foregår med båd, hvad enten det er til skole (også på pæle), på besøg hos naboerne og tempelet eller på arbejde i grøntsagshaven. Vi spiser en sen frokost på en af restauranterne ude på søen, og fra båden observerer vi livet i landsbyerne og de mange flydende haver, før vi vender tilbage til Nyaung Shwe og hotellet. Overnatning: Paradise Nyaung Shwe Hotel 16. marts: Inle søen MFA Efter morgenmad sejler vi til landsbyen Indaing på den modsatte side af søen, bl.a. kendt for pagoden med over 1000 stupaer, de 17. marts: Inle søen Yangon MA Båd ind til Nyaung Shwe, bus til Heho og med fly til Yangon. Eftermiddagen i den berømte Shwedagon Pagoden, der har stået der i over 1000 år og strålet i al sin gyldne pragt. Stupaen er belagt med guld og toppen er dækket af 4000 diamanter og tusinder af rubiner, safirer og topaz. Vi tager skoene af ved indgangen og promenerer på de lavere terrasser i selskab med de meget venlige og dybt religiøse burmesere, der ofte kommer i hele familier for at vise deres respekt eller bede om succes med en forestående eksamen eller planlagt forretning. Overnatning: Vintage Luxery Yacht Hotel 18. marts: Yangon MA Befolkningen i Yangon udgør over 5 millioner mennesker, men centrum er ikke større, end at man kan spadsere omkring. Omend byen måske ikke kan kaldes direkte smuk, har den en speciel charme med en blanding af orientalske østen og britisk kolonitid. Smalle, travle gader med nedslidte bygninger, der huser lejligheder, små virksomheder og forretninger, og et broget folkeslag af burmesere, kinesere, indere, bengaler og arabere. De tværgående avenuer omkranses af pompøse offentlige bygninger fra Victoriatiden. Vi har arrangeret en morgenvandring fra hotellet og gennem byens koloniale arkitektur til Strand Hotel, der er et af Sydøstasiens historiske hoteller på linje med Peninsula i Hong Kong,

5 Raffels i Singapore, Oriental i Bangkok og Le Royal i Phnom Penh. Eftermiddagen på egen hånd, men de der har lyst kan følges med guiden til Bogyoke Aung San markedet, der ikke har ændret sig stort siden kolonitiden, og hvor der fortsat sælges silke, guld og ædelstene side om side med lokale cigarer (cheroots), træfigurer skåret i sandalwood, antikviteter og laquerware. Og ikke mindst longyes i alle slags farver og mønstre. Longye er det saronglignende klædestykke, der bæres af de fleste kvinder og mænd i Myanmar, sammen med lette flip-flap sandaler. 19. marts: Yangon hjemrejse M En morgentur med det såkaldte Cirkel-tog, der bruger ca. tre timer til at tilbagelægge turen rundt om den ydre del af Yangon, giver et godt billede af, hvordan bybefolkningen, specielt de fattigste, lever til daglig. Dette er et meget lokalt tog. Folk går af og på i en konstant strøm (der er over 30 stoppesteder!), og fylder hele midtgangen med deres varer, som de bringer fra det ene lokale markedet til det andet. Værelserne skal være forladt kl Bagagen opbevares af hotellet indtil afgang. Eftermiddagen er til egen disposition, før det er tid til at køre til lufthavnen og tage aftenflyet til Bangkok, med videre forbindelse til København. 20. marts: København - Bornholm Efter ankomst til København, skifter vi til Bornholmerflyet og flyver til Rønne.

6 Prisoversigt for rejsen Pris pr. person i dobbeltværelse: DKK ,- Pris pr. person i enkeltværelse: DKK ,- Syge afbestillingsforsikring: 6% af rejsens pris. Rejseforsikring (Gouda superdækning) DKK. 930,- Bemærk er du over 70 år, skal der indsendes helbredsskema. Dette fremsendes ved bestilling. Følgende er inkluderet i rejsen: Dansk rejseleder fra København til København. Lokal engelsk talende guide i Myanmar/Burma Alle flystrækninger Gældende afgifter relateret til fly pr. 16. august 2015 Sightseeing i Mandalay Sightseeing i Amarapura Sejlads på Ayeyarwady floden Sightseeing i Bagan Fridag til at nyde Bagan på egen hånd Vandretur omkring Kalaw Besøg på markedet i Kalaw Sejltur på Inle søen Besøg i Indaing Shwedagon Pagoden Sightseeing i Yangon Rundtur med Cirkel toget Visum til Myanmar/Burma, vi informerer nærmere om dette tættere på afrejse Drikkepenge til guide, chauffører, bådførere, hotelpersonale Måltider som beskrevet Følgende er ikke inkluderet: Drikkevarer til måltider Øvrige drikkepenge, f.eks hvis man beder om en individuel service. Eller ønsker at give drikkepenge i forbindelse med måltider Forsikringer Tilmelding direkte til: OurWorld A/S Nupark Holstebro Tlf

7 Prisændringer OurWorld A/S kan under særlige forudsætninger hæve eller sænke rejsens pris. Ændringen skal bero på væsentligt ændrede valutakurser, skatter, afgifter, nye skatter og/eller afgifter, stigninger på brændstof og lign. En prisændring vil blive varslet hurtigst muligt og senest 20 dage før afrejse. OurWorld A/S kan dog aldrig forhøje rejsens pris med mere end 10 %. Såfremt dette sker kan rejsedeltageren frit afbestille rejsen. Forbehold Der tages forbehold for trykfejl og fejl i prisen på rejsen. Rejsedeltagerens ændring Navneændring er efter billetudstedelse ikke muligt. Rejsedeltagerens afbestilling uden afbestillingsforsikring Indtil 60 dage før afrejse er depositum tabt. Senere afbestilling end 60 dage, før afrejse vil medføre, at hele det indbetalte beløb er tabt. Afbestilling skal altid foregå skriftligt. Afbestillingsforsikring Our World A/S anbefaler at man tegner en afbestillingsforsikring. Forsikringen skal bestilles samtidig med rejsen. Forsikringen dækker, hvis forsikrede ikke kan påbegynde rejsen pga. død eller alvorlig akut sygdom/tilskadekomst, som kræver hospitalsindlæggelse eller lægeordineret sengeleje eller det, der kan sidestilles hermed hos forsikrede eller nærmeste pårørende eller rejseledsager OurWorld A/S etablerer afbestillingsforsikringen ved Gouda rejseforsikring. Rejsedeltagerens ansvar Møder rejsedeltageren ikke rettidigt op/udebliver eller ikke kan deltage pga. glemt eller ugyldigt pas, kan der ikke forventes nogen godtgørelse. Rejsedeltageren skal rette sig efter rejselederens anvisninger samt sørge for, at bagage mv. er på rette sted. Rejsedeltageren er ansvarlig for enhver skade forårsaget pga. tilsidesættelse af rejselederens anvisninger. Enhver rejsedeltager er selv ansvarlig for at kende gældende toldregler. Aflysning/ændring Aflysning kan finde sted, hvis der ikke er opnået tilstrækkeligt deltagerantal (20 personer). Ved aflysning af en rejse godtgøres det fuldt indbetalte beløb. OurWorld A/S er forpligtet til senest 60 dage før afrejse at underrette rejsedeltagerne, såfremt der ikke er tale om en pludselig opstået situation. Bureauet forbeholder sig ret til at ændre en rejse, hvis tvingende forhold gør dette nødvendigt, f.eks. omlægning af en rejserute, ændring af overnatningssteder samt flytte gæster til et andet hotel af samme standard. Rygning Rygning i busser og fly er ikke tilladt. Hotelværelserne er som udgangspunkt ikke ryger værelser. Ønskes rygerværelser vil OurWorld A/S gerne forespørge om dette. Bonusprogrammer Dette er en sag mellem rejsedeltager og flyselskab. Reklamationer Skal fremsættes til rejselederen vil straks forsøge at udbedre skaden. Sker dette ikke i tilstrækkeligt omfang, skal reklamation omgående ringes eller sendes skriftligt til OurWorld A/S.

Myanmar/Burma. 1. til 14. april 2015. Udrejse fra Billund lufthavn

Myanmar/Burma. 1. til 14. april 2015. Udrejse fra Billund lufthavn Myanmar/Burma 1. til 14. april 2015 Udrejse fra Billund lufthavn Herning Folkeblad, Midtjyllands avis, Klubfolkebladet og OurWorld A/S har fornøjelsen at præsentere denne rundrejse i Myanmar, landet vi

Læs mere

Jorden Rundt. 12. oktober 11. november 2015

Jorden Rundt. 12. oktober 11. november 2015 Jorden Rundt 12. oktober 11. november 2015 Jorden Rundt det må være de flestes ultimative rejsedrøm. At rejse Jorden Rundt og opleve de forskellige kontinenters særpræg og mangfoldighed. Rejsebureauet

Læs mere

Jorden Rundt. 12. oktober 11. november 2015

Jorden Rundt. 12. oktober 11. november 2015 Jorden Rundt 12. oktober 11. november 2015 Jorden Rundt det må være de flestes ultimative rejsedrøm. At rejse Jorden Rundt og opleve de forskellige kontinenters særpræg og mangfoldighed. Læser klubben

Læs mere

Myanmar. - Det gyldne land. Oversøisk Rejsedag REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG NYHED. Spændende rundrejse med dansk rejseleder hele vejen.

Myanmar. - Det gyldne land. Oversøisk Rejsedag REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG NYHED. Spændende rundrejse med dansk rejseleder hele vejen. REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG NYHED Myanmar - Det gyldne land 2015 Spændende rundrejse med dansk rejseleder hele vejen 13 dage Oversøisk Rejsedag Kom og få inspiration og information. Se mere på www.gislev-rejser.dk

Læs mere

Stammefolk i Burma. På eventyr i Den Gyldne Trekant. Til bund. 1. november 2011-16. november 2011. Astri Hole Frederiksen. 22.900 kr.

Stammefolk i Burma. På eventyr i Den Gyldne Trekant. Til bund. 1. november 2011-16. november 2011. Astri Hole Frederiksen. 22.900 kr. Stammefolk i Burma Til bund 1. november 2011-16. november 2011 Astri Hole Frederiksen 22.900 kr. På eventyr i Den Gyldne Trekant I Burmas grænseområde til Kina, Laos og Thailand holder flere farverige

Læs mere

Fantastiske Island. 2. - 7. juni 2014

Fantastiske Island. 2. - 7. juni 2014 Fantastiske Island 2. - 7. juni 2014 Som rejsende er det nemt at tabe sit hjerte til naturens stilhed og til dens storslået hed. Og lige så nemt er det at miste sin sjæl til Den Blå Lagunes varme termiske

Læs mere

Australien 21. oktober - 11. november 2010

Australien 21. oktober - 11. november 2010 Australien 21. oktober - 11. november 2010 Motiv: Ayers Rock ved solnedgang OurWorld A/S har fornøjelsen at præsentere denne rejse til Australien. Rejsen går til Australien til et land fyldt med farverige

Læs mere

New York Niagara Falls Washington, 24. september til 2. oktober 2010

New York Niagara Falls Washington, 24. september til 2. oktober 2010 New York Niagara Falls Washington, 24. september til 2. oktober 2010 Tag en bid af the big apple Oplev det brusende Niagara Falls Oplev Washington DC. En flot og interessant rundrejse Med rejseleder hele

Læs mere

Australien 14. Oktober - 05. November 2011

Australien 14. Oktober - 05. November 2011 Australien 14. Oktober - 05. November 2011 Motiv: Ayers Rock ved solnedgang Rejsen går til Australien til et land fyldt med farverige og fascinerende kontraster. Australien rummer det hele for den oplevelsesvillige

Læs mere

New York Washington DC. Niagara Falls Island 13. til 23. maj 2016

New York Washington DC. Niagara Falls Island 13. til 23. maj 2016 New York Washington DC. Niagara Falls Island 13. til 23. maj 2016 Tag med Herning Folkeblad, Midtjyllands Avis, Sørens Rejser og OurWorld A/S på denne fantastiske tur til den vestlige verdens centrum.

Læs mere

Canada & Alaska 5. september - 20. september 2008

Canada & Alaska 5. september - 20. september 2008 Canada & Alaska 5. september - 20. september 2008 OurWorld A/S har fornøjelsen at præsentere Canada og Alaska. Canada er mødet med den vilde og overvældende natur og hvor de unikke dyreoplevelser venter

Læs mere

Canada og USA. 9. 18. september 2015

Canada og USA. 9. 18. september 2015 Canada og USA 9. 18. september 2015 Herning Folkeblad, Midtjyllands Avis, KlubFolkebladet og OurWorld A/S har fornøjelsen, at præsentere denne rundrejse til det vestlige Canada og USA. Den amerikanske

Læs mere

Kanaløerne i efterårsferien 16. 23. oktober 2011

Kanaløerne i efterårsferien 16. 23. oktober 2011 Kanaløerne i efterårsferien 16. 23. oktober 2011 Disse britiske øer er fyldt med historie, atmosfære og et enestående tidevand. Her er forskellen på ebbe og flod hele 13-14 meter. Dette havets åndedrag

Læs mere

New York Washington 2. juni til 10. juni 2012

New York Washington 2. juni til 10. juni 2012 New York Washington 2. juni til 10. juni 2012 Tag med på denne fantastiske tur til den vestlige verdens centrum. Rejsen giver et indgående indblik i byernes seværdigheder, historie og daglige liv. Vi bevæger

Læs mere

Det bedste af Thailand 15. 30. november 2014

Det bedste af Thailand 15. 30. november 2014 Det bedste af Thailand 15. 30. november 2014 Thailand er et eventyrligt kongerige Smilende befolkning, særpræget natur, storslåede oplevelser, hvide sandstrande Oplev Den Gyldne Trekant, River Kwai, Bangkok

Læs mere

New York Washington DC. Toronto Island 2. til 14. juni 2012

New York Washington DC. Toronto Island 2. til 14. juni 2012 New York Washington DC. Toronto Island 2. til 14. juni 2012 Tag med på denne fantastiske tur til den vestlige verdens centrum. Rejsen giver et indgående indblik i byernes seværdigheder, historie og daglige

Læs mere

Los Angeles til Denver Autocamperrejse i perioden 09. - 27. september 2012

Los Angeles til Denver Autocamperrejse i perioden 09. - 27. september 2012 Los Angeles til Denver Autocamperrejse i perioden 09. - 27. september 2012 En af de bedste måder at opleve USA på er med autocamper eller motorhome som de siger over there. Nu er muligheden for en unik

Læs mere

I immigranternes fodspor 5. september - 18. september 2009

I immigranternes fodspor 5. september - 18. september 2009 I immigranternes fodspor 5. september - 18. september 2009 Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening og OurWorld A/S har fornøjelsen at præsentere de Canadiske Rocky Mountains. Rejsen går til fra præriebyen

Læs mere

New York Washington 03. til 11. september 2011

New York Washington 03. til 11. september 2011 New York Washington 03. til 11. september 2011 Tag med på denne fantastiske tur til den vestlige verdens centrum. Rejsen giver et indgående indblik i byernes seværdigheder, historie og daglige liv. Vi

Læs mere

Det vestlige USA 08. til 22. september 2014.

Det vestlige USA 08. til 22. september 2014. Det vestlige USA 08. til 22. september 2014. Før du læser rejsebeskrivelsen! Rejser i USA foregår oftest i større grupper det vil sige over 25 personer. Vi har valgt, at gøre det en smule anderledes på

Læs mere

Australien med besøg i Dubai 22 dage. Før afrejse. Afrejse 2014: 07. marts - 28. marts. Kontakt: Tlf.: 97 42 50 40 info@ourworld.dk www.ourworld.

Australien med besøg i Dubai 22 dage. Før afrejse. Afrejse 2014: 07. marts - 28. marts. Kontakt: Tlf.: 97 42 50 40 info@ourworld.dk www.ourworld. med d nsk rejsela eder Australien med besøg i Dubai 22 dage OurWorld A/S har fornøjelsen at præsentere denne rejse til Australien. Rejsen går til Australien til landet fyldt med farverige, forunderlige

Læs mere

Burma Dage. 12 dages klassisk rundrejse i Burma. Rejse til BURMA med. Erfaren engelsktalende. rejseleder

Burma Dage. 12 dages klassisk rundrejse i Burma. Rejse til BURMA med. Erfaren engelsktalende. rejseleder 12 dages klassisk rundrejse i Burma Erfaren engelsktalende rejseleder Rejse til BURMA med 2 Burma Dage 12 dages klassisk rundrejse i Burma Yangon - Bagan - Mandalay - Heho - Kalaw - Yangon Som noget nyt

Læs mere

New Zealand med ophold i Bangkok 24 dage

New Zealand med ophold i Bangkok 24 dage med d nsk rejsela eder New Zealand med ophold i Bangkok 24 dage OurWorld A/S har fornøjelsen, at præsentere en læserrejse til New Zealand med ophold i Bangkok på udrejsen. Bemærk venligst at der flere

Læs mere

Canada og USA Autocamperrejse i perioden 08. - 30. september 2011

Canada og USA Autocamperrejse i perioden 08. - 30. september 2011 Canada og USA Autocamperrejse i perioden 08. - 30. september 2011 DACF og OurWorld A/S har fornøjelsen, at præsentere en unik rejse i Autocamper til Canada og USA.. Den amerikanske forfatter E.A. Mills

Læs mere

Julerejse 2010 Til Solkysten v/malaga. Københavns Malerlaugs Rejsefond inviterer til Julerejse

Julerejse 2010 Til Solkysten v/malaga. Københavns Malerlaugs Rejsefond inviterer til Julerejse Julerejse 2010 Til Solkysten v/malaga Københavns Malerlaugs Rejsefond inviterer til Julerejse Rejse: Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Malaga 25.11 2010 28.11 2010 4 dage Denne rejse til det dejlige Andalusien

Læs mere

Mini-vandreuge Irland 5. 12. maj 2015

Mini-vandreuge Irland 5. 12. maj 2015 Mini-vandreuge Irland 5. 12. maj 2015 Irland er som skabt til vandreture med storslået natur, seværdigheder, steder og spændende historier. Her er alle muligheder for vandreruter i alle kategorier fra

Læs mere

Aboriginal Land. Motiv: Bush lejr

Aboriginal Land. Motiv: Bush lejr Aboriginal Land 2009 Motiv: Bush lejr Rejsen til det oprindelige Australien - til det autentiske, uspolerede og nærværende - rejsen til Aboriginal Land OurWorld A/S har som det eneste rejseselskab i verden

Læs mere

Rocky Mountains med Søren Ervig På hesteryg og i gummibåd gennem den canadiske vildmark

Rocky Mountains med Søren Ervig På hesteryg og i gummibåd gennem den canadiske vildmark Kontakt: Tlf.: 70 20 19 15 Rocky Mountains med Søren Ervig På hesteryg og i gummibåd gennem den canadiske vildmark Afrejse 2013: 7. september 12 dages oplevelser Rejsen for dig, der ønsker at opleve vildmarken

Læs mere

28.vandreuge Madeira 19. 26. januar 2015

28.vandreuge Madeira 19. 26. januar 2015 28.vandreuge Madeira 19. 26. januar 2015 Madeira ligger lidt nord for Kanarieøerne og har næsten samme klima. Her findes en særlig eksotisk og frugtbar flora med utallige subtropiske planter og frugter

Læs mere

Når Gnuerne barsler. Med dansk ekspertrejseleder Søren Ervig

Når Gnuerne barsler. Med dansk ekspertrejseleder Søren Ervig Kontakt: Når Gnuerne barsler En eventyrlig rejse til Serengeti og Ngorongo i Tanzania Kun én rejse om året! Med dansk ekspertrejseleder Søren Ervig Tag på en anderledes fokuseret natur- og dyreoplevelse

Læs mere