Det er tid til at nytænke den grundlæggende vision for ledelsesgerningen.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Det er tid til at nytænke den grundlæggende vision for ledelsesgerningen."

Transkript

1 RSOUL LEADER CERTIFICATE P OGRAMME

2 Det er tid til at nytænke den grundlæggende vision for ledelsesgerningen. Stifter af SoulWorks Bettina Clement CEO SoulWorks, Executive Coach Bettina var forud for sin tid, da hun for knap 20 år siden begyndte at coache ledere. Med Soul Leader udfordrer hun igen landets ledere til at tage et skridt videre. Gennem årene har Bettina stået bag certificerede lederuddannelser, som over ledere har gennemgået, foruden adskillige interne virksomhedsforløb til mange hundrede ledere. Hun er kendt for sin evne til at inspirere ledere til at lede ud fra deres purpose og dermed skabe ekstraordinære resultater. Mennesker følger ikke planer og strategier, men autentiske ledere, der skaber passionerede fællesskaber fulde af mening, tillid og engagement. De inspirerer, så det giver mening at investere sit bedste. Det er den ledelsesmæssige eksistensberettigelse i dag! Fremtidens resultatskabende ledere er ambitiøse, modige og purpose-drevne. De navigerer ud fra deres autentiske ståsted med en høj grad af bevidsthed og med fokus på helheden. Det er den slags ledere, der skaber ekstraordinære resultater på bundlinien og for verden.

3 Genpo Roshi (Big Mind) Zenmester Hawaii Genpo har studeret og praktiseret buddhisme siden Han er grundlægger og tidligere abbed af Kanzeon Zen Center og har udviklet Big Mind processen, som kombinerer buddhistiske indsigter med vestlige psykoanalytiske idéer. Han har organiseret Big Mind retreats og arrangementer nationalt og internationalt. Han er forfatter til en række bøger om buddhisme. ER DU KLAR?

4 Er du KLAR til at blive dybt inspireret af et drømmeteam af udvalgte kapaciteter inden for fremtidens ledelse? Elise Brøchner Executive & Leadership Coach og underviser hos SoulWorks Elise har mange års erfaring som både mellemog topleder bl.a. som koncerndirektør i Coop, bestyrelsesmedlem i Rieber & Søn, Norge, Koncern HR direktør i Orkla Media/Berlingske Media. Tidligere i sin karriere har hun arbejdet som managementkonsulent hos McKinsey & Co. Hun er uddannet Cand.merc, psykoterapeaut og organisationskonsulent og executive coach. Hun har klarsyn, et stærkt nærvær, en tydelig kommunikation og en veludviklet empati. Er du KLAR over, hvem du er som leder og hvordan dit centralledersystem fungerer? Og hvilket autentiske ståsted du leder ud fra og i hvilken retning? Leadership kommer af det indoeuropæiske leith, der betyder at gå forud, at krydse en tærskel, eller at dø. Det er noget storslået i sandt lederskab. Der er brug for ledere, der tør gå forud og lade deres ego er dø. Hvilke tærskler er du KLAR til at krydse, for at kunne træde autentisk frem som leder og skabe resultater i særklasse?

5 Sjæl og god bundlinie Henrik Holt Larsen Professor, dr.merc., cand.polit. og psych. Henrik er én af Danmarks førende eksperter indenfor HRM, personaleledelse, ledelse og management. Han forsker på CBS, og har udgivet over 30 bøger samt mere end 175 danske og udenlandske artikler om HRM. Soul er en metafor for vores højeste bevidsthed, der gør os i stand til at handle og være i verden ud fra vores dybeste formål, autentiske ståsted og agere for helhedens bedste - et must for at skabe mening og excellente resultater i den verden vi lever i nu. Tidens udfordringer har øget presset på lederne og udstillet, at vi ikke bare har en finanskrise, men en ledelseskrise! Etablerede strukturer og det normale smuldrer. Det er tid til at nytænke og transcendere den grundlæggende vision for ledelsesgerningen.

6 En Soul Leader Emilia van Hauen Cand.scient. soc fra KU, HD(A) og IAA. Hun arbejder som trendrådgiver, foredragsholder og er en af landets mest citerede sociologer. Hun har speciale indenfor moderne livsformer og tendenser i samfundet. Hun er forfatter til adskillige bøger, hvoraf den seneste er bestselleren Farvel Egofest. Soul Leaders er ambitiøse purpose-driven ledere, der leder ud fra deres autentiske ståsted med en høj grad af bevidsthed og fokus på helheden og derigennem skaber ekstra-ordinære resultater på bundlinien og for helheden. En Soul Leader karakteriseret af at: have en høj grad af selvindsigt og bevidsthed være en autentisk leder, der som rollemodel inspirerer og skaber passionerede fællesskaber fulde af mening, tillid og engagement have et ægte udtryk og sætte ægte aftryk tydeligt kommunikere formål og retning udvise servant lederskab inspirere mennesker omkring sig til at yde deres bedste på en meningsfuld måde forstå hvad, der er rigtigt, giver mening og tjener helheden navigere ud fra sit indre kompas og purpose - dybeste formål - i en kompleks verden og samtidig skabe ekstraordinære og vedvarende resultater

7 Soul Leadership Et indre-drevet og helhedsorienteret lederskab Jens Moberg Partner og ejer - Leadership Institute Denmark. Han har som tidligere VP i Microsoft og som CEO hos Better Place Denmark igennem en årrække sat sit tydelige præg på dansk erhvervsliv. Han er kendt for sine fremsynede tanker om og personlige tilgang til ledelsesgerningen. Titlen på hans seneste bog er Rettidig omsorg. Han sidder i dag i bestyrelsen for bla. Grundfos Management A/S og Post Nord AB. På dette program skabes rum for ledere til at møde sig selv, hinanden og ikke mindst en række inspirerende undervisere. For ledelse handler i sidste ende om, hvordan vi relaterer til os selv og til andre. Det handler om mod, autenticitet og at insistere på det, der giver dyb mening. Kun med det som fundamenet kan vi stå fast i en meget omskiftelig dagligdag. ROI hvad får du ud af at deltage? Alt hvad vi arbejder med igennem programmet relateres og kobles til dit daglige arbejde samt til din organisations strategier og visioner. Du vil blive konstruktivt udfordret til at reflektere over dit liv som leder og menneske. Din udvikling af dit personlige lederskab bliver dokumenteret og målt, så det bliver muligt at følge de markant øgede effekter af dit lederskab. Programmet vil inspirere til handling, levere ny viden, visdom og konkrete praksismetoder til at leve det ledelsesliv og liv som helhed du drømmer om - når du drømmer stort! Du får klarhed over dit purpose dit dybeste formål og en inspirerende vision for dig selv og dit virke som leder Du forstærker din evne til at lede autentisk og inspirerende og derigennem skabe passionerede fællesskaber fulde af mening, tillid og engagement Du bliver i stand til at navigere ud fra dit indre kompas og skabe en solid platform til bl.a. at træffe de rigtige og afgørende forretnings- og ledelsesmæssige beslutninger Du får styrket dit personlige lederskab, så du bliver i stand til at skabe resultater i særklasse til gavn for virksomheden og for verden. Du får nye praksisveje til at gøre en synlig større forskel og være en leder i front

8 Anne Skaare Nielsen Fremtidsforsker, forfatter og partner, Future Navigator. Anne er uddannet biolog og cand.scient. pol. Hun arbejder på at bringe organisationer fra idé til succes, og rejser rundt i hele verden som foredragsholder og provokatør, samt sidder i en lang række bestyrelser og Advisory Boards. Hun har tidligere været medlem af Etisk Råd og Videnskabsministeriets IKT-forum. Great minds have purposes - others have wishes Irving Washington SoulWorks skaber rammerne for udvikling af fremtidens ledere Soul Leaders inspirerende rollemodeller, der leder fra deres autentiske ståsted, deres purpose og helheden og derigennem skaber ekstraordinære resultater.

9 Programmets indhold Kim Gørtz Chefkonsulent & ekstern lektor på CBS. Kim uddannet på Københavns universitet med filosofi som hovedfag og har undervist og vejledt på CBS, RUC og SDU og lavet et erhvervs-ph.d.-projekt om coaching, ledelse og engagement. Kim er forfatter til flere bøger og artikler om coaching, værdier og filosofi i erhvervslivet. Vi arbejder med en eklektisk forståelsesramme, hvor vi ikke tager udgangspunkt i én teori eller arbejdsmetode, men inddrager nye og mangfoldige perspektiver teoretisk og i praksis. Programmet trækker på viden fra den nyeste forskning om ledelse (fra bla. Harvard og IN- SEAD Business Schools og Oxford University); erhvervspsykologisk- og ledelsesmæssig teori og praksis, Otto Scharmers U-teori, Mindfulness, kognitiv-, socialkonstruktivistisk- og narrativ psykologi; emotionel- og spirituel intelligens, buddhistisk filosofi i en ledelsesmæssig kontekst; retorik og kommunikationspsykologi, Native Wisdom, Kvantefysik koblet til ledelse, samt nyeste viden og visdom fra internationale ledelseseksperter. Formen er oplevelsesbaseret og kombinerer dialoger, refleksiv praksis, øvelser og traditionel undervisning. Vi glæder os til at støtte og udfordre dig konstruktivt og helhjertet til at transformere dit lederskab!

10 Soul Leader Program struktur Soul Leader Workshop & Certificering #6 Assignment Soul Leader Workshop #5 Assignment Soul Leader Workshop 1:1 Coaching SoulQuist Liselotte Mosbæk Erhvervspsykolog Liselotte er en anerkendt cand.psych. og har en lang række efteruddannelser og certificeringer. Hun har mere end 25 års erfaringer i at udvikle teams og organisationer. Liselotte vil gennem hendes virke i fakultetet give hendes flere årig intensive arbejde bl.a. med Otto Scharmers banebrydende Teori U videre på en konkret og anvendelig måde, så deltagerne i praksis forstærker deres evne til at lede innovations- og transformationsprocesser. 1:1 Coaching Soul Leader Workshop Soul Leader Workshop 1:1 Coaching Soul Leader Workshop Soul Leader Workshop Optagelse & Introduktion #4 Assignment #3 Assignment #2 Assignment #1 Assignment

11 Forløb og certificering Christian Have kreativ direktør i Have Kommunikation Christian arbejder som rådgiver for individuelle aktører, særligt inden for den kreative og kulturelle verden. Derudover er Christian Have en benyttet foredragsholder og aktiv deltager i den offentlige debat. Han har desuden skrevet flere bøger om kommunikation, publikumsadfærd og berømmelseskulturen. Fire moduler Programmet består af fire moduler, henholdsvis hele dage, i løbet af cirka 12 uger. Det består af forskellige læringsstrukturer for at sikre optimal læring og inspiration. Vi går i dybden med at raffinere og ekspandere begrebet soul autenticitet og dit personlige og ledelsesmæssige aftryk. Vi sikrer løbende en optimal sammensætning af undervisere fra fakultetet. Kontakt os for at høre sammesætning på det kommende hold. One2One Soul Leadership Coaching For at sikre at de dybe indsigter, du erhverver gennem programmet bliver anvendt i din hverdag, modtager du 3 individuelle One2one Soul Leadership coachingsessioner. Her handler det om dig, dit indre og ydre lederskab. Vi skaber et fortroligt frirum for refleksion, nye horisonter og resultatmæssige gennembrud. Implementeringsprojektet og SoulQuest Gennem hele programmet arbejder du med et selvvalgt personligt implementeringsprojekt omkring dit lederskab koblet til den organisatoriske kontekst. Endvidere arbejder du gennem hele programmet med hvad dit personlige SoulQuest og hvordan det manifesterer sig. Forankring din Soul Leader praksis Før og efter hvert modul modtager du assignments med dybe og virkningsfulde træningsopgaver og øvelser, der skaber solid og autentisk refleksion og praksis i din hverdag som leder og i dit liv - fra dag ét. Certificering Programmet har en afsluttende skriftlig og mundtlig eksamen, der skal bestås for at blive certificeret Soul Leader. Vi har tidligere ført langt over ledere gennem længere certificerede lederuddannelser. Hvem deltager? Deltagerne på Soul Leader Programmet er typisk top-, mellem- og funktionsledere der lever et travlt ledelsesliv og der har en stærk ambition om at lede autentisk ud fra et højere formål og herigennem skabe excellente resultater til gavn for både medarbejdere, bundlinie og verden.

12 Om SoulWorks De tilgange og metoder som Bettina Clement har udviklet til øget bevidsthed er ekstremt kraftfulde. Jeg kan ikke forestille mig at udføre mit lederskab uden. Jeg har re-designet min tilgang til ledelse efter mit møde med hende. Tasneem Brøgger, Chefredaktør, Nordics, Bloomberg News Bettina Clement Vores passion er at være katalysator for ledere og organisationer til at skabe ekstraordinære resultater i det nye paradigme. Vi ser disse års udfordringer som en invitation til at gentænke og ekspandere grundsynet for ledelse og lederskabets opgaver. Vi har øje for vigtigheden af at sikre markedsværdien for virksomheden, og vi ved, at ledere i det nye paradigme ikke kan lede ved at diktere fra fronten, eller skubbe på bagfra, men kun ved at lede fra centeret. Det er den slags ledere, der skaber bæredygtige resultater på bundlinien og for verden. Vi har knap 20 års erfaring med at designe og implementere interne lederudviklingsforløb og har ført mere end 1000 ledere gennem lederuddannelser. Organisationsinterne programmer: Soul Leader Programmet tilbydes også som internt lederudviklingsprogram, der kobles tæt til organisationens strategier og mål. Soul Leader Master Program Certificerede Soul Leaders har adgang til master programmet.

13 Tilmelding og info: SoulWorks Strædet 5, 1201 København K Telefon Mobil info@soulworks.dk

Stifter af SoulWorks Bettina Clement

Stifter af SoulWorks Bettina Clement RSOUL LEADER CERTIFICATE P OGRAMME Stifter af SoulWorks Bettina Clement CEO SoulWorks, Executive Coach Bettina var forud for sin tid, da hun for knap 20 år siden begyndte at coache ledere. Med Soul Leader

Læs mere

Stifter af SoulWorks Bettina Clement

Stifter af SoulWorks Bettina Clement RSOUL LEADER CERTIFICATE P OGRAMME Stifter af SoulWorks Bettina Clement CEO SoulWorks, Executive Coach Bettina var forud for sin tid, da hun for knap 20 år siden begyndte at coache ledere. Med Soul Leader

Læs mere

Soul Leader. Soul Leader

Soul Leader. Soul Leader Soul Leader Programme CERTIFICATE PROGRAMME CERTIFICATE PROGRAMME Soul Leader Mennesker følger ikke planer og strategier, men autentiske ledere, der skaber passionerede fællesskaber fulde af mening, tillid,

Læs mere

//Soul Leader Certificate Programme Transformativ ledelsesudvikling med forankring i forretningen

//Soul Leader Certificate Programme Transformativ ledelsesudvikling med forankring i forretningen //Soul Leader Certificate Programme Transformativ ledelsesudvikling med forankring i forretningen PROGRAMMET TIL LEDERE OG HR PRO- FESSIONELLE, DER HAR EN AMBITION OM AT SKABE EKSTRAOR- DINÆRE RESULTATER

Læs mere

//Soul Leader Certificate Programme Transformativ ledelsesudvikling med forankring i forretningen

//Soul Leader Certificate Programme Transformativ ledelsesudvikling med forankring i forretningen //Soul Leader Certificate Programme Transformativ ledelsesudvikling med forankring i forretningen UDDANNELSEN TIL LEDERE OG HR PRO- FESSIONNELLE, DER HAR EN AMBITION OM AT SKABE EKSTRAOR- DINÆRE RESULTATER

Læs mere

//Soul Leader Certificate Programme Transformativ ledelsesudvikling med forankring i forretningen

//Soul Leader Certificate Programme Transformativ ledelsesudvikling med forankring i forretningen //Soul Leader Certificate Programme Transformativ ledelsesudvikling med forankring i forretningen PROGRAMMET TIL LEDERE OG HR PRO- FESSIONELLE, DER HAR EN AMBITION OM AT SKABE EKSTRAOR- DINÆRE RESULTATER

Læs mere

//Soul Leader Certificate Programme

//Soul Leader Certificate Programme //Soul Leader Certificate Programme Conscious PURPOSE-driven Leadership changing business for good PROGRAMMET TIL LEDERE OG HR PROFESSIONELLE; DER VIL TAGE DERES LEDERSKAB OG PERFORMANCE IND I DET NYE

Læs mere

AUTENTISK LEDERSKAB. Om at møde dig selv, bruge dig selv og udfolde dit fulde potentiale som leder og menneske

AUTENTISK LEDERSKAB. Om at møde dig selv, bruge dig selv og udfolde dit fulde potentiale som leder og menneske AUTENTISK Et intensivt udviklingsforløb for ledere, der ønsker at fordybe og forstærke deres autentiske lederskab. Om at møde dig selv, bruge dig selv og udfolde dit fulde potentiale som leder og menneske

Læs mere

//Soul Leader Certificate Programme

//Soul Leader Certificate Programme //Soul Leader Certificate Programme Transformativ ledelsesudvikling med forankring i forretningen PROGRAMMET TIL LEDERE OG HR PROFESSIONELLE; DER VIL TAGE DERES LEDERSKAB OG PERFORMANCE IND I DET NYE PARADIGME

Læs mere

TRUST MENTOR. by Bullock WWW.BULLOCK.DK

TRUST MENTOR. by Bullock WWW.BULLOCK.DK TRUST MENTOR by Bullock WWW.BULLOCK.DK Om mig I 16 år har jeg arbejdet med udvikling af mennesker. Skrev i en periode af 6 år til Berlingskes Business Ledelse på spidsen om karrierens emotionelle og udfordrende

Læs mere

Velkommen til nyhedsbrev nr. 1, 2006 fra The Coaching Company. I dette første

Velkommen til nyhedsbrev nr. 1, 2006 fra The Coaching Company. I dette første Kære læser Velkommen til nyhedsbrev nr. 1, 2006 fra The Coaching Company. I dette første nyhedsbrev kan du læse det spændende interview med HR direktør Jette Husum og Generaldirektør Kenneth Plummer fra

Læs mere

Teori U - Uddannelsen

Teori U - Uddannelsen Teori U - Uddannelsen Teori U Akademiet - frisætter mennesker, forløser energi og skaber transformativ udvikling! Det er i livet og i hverdagen, det skal gøre en forskel! Teori U - Uddannelsen - deep diving!

Læs mere

Executive Coach uddannelsen. Højeste anerkendte akkreditering internationalt (ACPT) gennem ICF International Coach Federation

Executive Coach uddannelsen. Højeste anerkendte akkreditering internationalt (ACPT) gennem ICF International Coach Federation Executive Coach uddannelsen Højeste anerkendte akkreditering internationalt (ACPT) gennem ICF International Coach Federation O Executive Coach uddannelsen Her er coachuddannelsen, der giver dig kompetencerne

Læs mere

Lederuddannelse. Realisér dit lederpotentiale med en international uddannelse

Lederuddannelse. Realisér dit lederpotentiale med en international uddannelse Lederuddannelse Realisér dit lederpotentiale med en international uddannelse Leadership Acceleration Programme Bliv klædt på til at videreudvikle din lederrolle På vores lederuddannelse Leadership Acceleration

Læs mere

Aktionsforskningsgruppe i samarbejde mellem Taos Institute og MacMann Berg Invitation til at deltage i dagsordensættende og innovativ praksisudvikling

Aktionsforskningsgruppe i samarbejde mellem Taos Institute og MacMann Berg Invitation til at deltage i dagsordensættende og innovativ praksisudvikling Aktionsforskningsgruppe i samarbejde mellem Taos Institute og MacMann Berg Invitation til at deltage i dagsordensættende og innovativ praksisudvikling Ambitionen Det er MacMann Bergs vision at være dagsordensættende

Læs mere

TOPLEDERPROGRAMMET THE ALCHEMIST EXPERIENCE UDVIKLING AF TOPLEDERE, DER KAN FORME FREMTIDEN. Januar 2014 Oktober 2014

TOPLEDERPROGRAMMET THE ALCHEMIST EXPERIENCE UDVIKLING AF TOPLEDERE, DER KAN FORME FREMTIDEN. Januar 2014 Oktober 2014 TOPLEDERPROGRAMMET THE ALCHEMIST EXPERIENCE UDVIKLING AF TOPLEDERE, DER KAN FORME FREMTIDEN Januar 2014 Oktober 2014 Et tværsektorielt udviklingsprogram målrettet topledere The Alchemist Experience er

Læs mere

Mindful Self-Compassion

Mindful Self-Compassion Mindful Self-Compassion Trænes over 8 uger eller 5 intense dage Give yourself the attention you need, so you don t need so much attention - Chris Germer MINDFUL SELF-COMPASSION Det originale Mindful Self-Compassion

Læs mere

Strategi, vækst. og lederskab. Executive Lederudviklingsprogram. www.mannaz.com

Strategi, vækst. og lederskab. Executive Lederudviklingsprogram. www.mannaz.com vækst Strategi, og lederskab Executive Lederudviklingsprogram www.mannaz.com En deltager udtaler: Arbejdet med egne cases og konsulenternes inddragelse af praksiseksempler skabte en meget virkelighedsnær

Læs mere

Mentoring for iværksættere

Mentoring for iværksættere Mentoring for iværksættere Sparringspartnerne 30. januar 2017 Kirsten M. Poulsen info@kmpplus.com Kirsten M. Poulsen International ekspert inden for mentoring Forfatter og konsulent med særlig passion

Læs mere

TAG LEDELSE AF KREATIVE PROJEKTER

TAG LEDELSE AF KREATIVE PROJEKTER HOLD 4 - FORÅRET 2016 TRAC S INNOVATIONSLEDELSESPROGRAM TAG LEDELSE AF KREATIVE PROJEKTER FOR LEDERE AF PROFESSIONEL KREATIVITET 2 HVOR MEGET SKAL DU STYRE? HVAD SKAL DU STYRE? HVEM SKAL DU STYRE? LÆR

Læs mere

Salgslederuddannelse. Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau. 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid

Salgslederuddannelse. Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau. 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid Salgslederuddannelse Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau IE Business School er ranket blandt top 5 over Europas bedste Business Schools af Financial

Læs mere

Randers Kommune. Kan du høre mig! Ledelseskonference 2. november 2010

Randers Kommune. Kan du høre mig! Ledelseskonference 2. november 2010 Randers Kommune Kan du høre mig! Ledelseskonference 2. november 2010 Fra åbenmundede bureaukrater til primadonnaer. Årets lederkonference har temaet Kommunikation og ledelse. Temaet er valgt, fordi vi

Læs mere

Det her får du ud af at deltage på uddannelsen: MejlhedeHalskov.dk

Det her får du ud af at deltage på uddannelsen: MejlhedeHalskov.dk Integrativ NLP Practitioner og Master Practitioner Vi tilbyder nu en unik uddannelse, som kombinerer det bedste fra en NLP Practitioner og en NLP Master Practitioner med Enneagrammet indsat i en integral

Læs mere

EN RIGTIG LEDER ER ET DUMT SVIN...

EN RIGTIG LEDER ER ET DUMT SVIN... EN RIGTIG LEDER ER ET DUMT SVIN... OM MOTIVATION MANAGEMENT I 2009 startede Motivation Management en succesfuld rejse. Vi har formået at forene motivation og ledelse på en succesfuld måde. Ideen om at

Læs mere

LEDERNES LEADERSHIP PROGRAM STYRK DIT LEDERSKAB OG UDVID DIT LEDELSESMÆSSIGE HANDLERUM. 6 dage fordelt på 3 moduler

LEDERNES LEADERSHIP PROGRAM STYRK DIT LEDERSKAB OG UDVID DIT LEDELSESMÆSSIGE HANDLERUM. 6 dage fordelt på 3 moduler LEDERNES LEADERSHIP PROGRAM STYRK DIT LEDERSKAB OG UDVID DIT LEDELSESMÆSSIGE HANDLERUM 6 dage fordelt på 3 moduler Vi tager udgangspunkt i dig og dit lederskab Ledernes Leadership Program henvender sig

Læs mere

INSTRUKTØR UDDANNELSE. i meditation, mindfulness og anerkendende metode ved Henning Daverne

INSTRUKTØR UDDANNELSE. i meditation, mindfulness og anerkendende metode ved Henning Daverne INSTRUKTØR UDDANNELSE i meditation, mindfulness og anerkendende metode ved Henning Daverne GENERELT Hvem bør deltage? Denne uddannelse henvender sig til dig, der ønsker at styrke dine personlige og professionelle

Læs mere

Mannaz Lederuddannelse

Mannaz Lederuddannelse Mannaz Lederuddannelse Få et godt overblik, effektive metoder og konkrete ledelsesværktøjer På Mannaz Lederuddannelse sætter du dine erfaringer i spil, får sparring på konkrete ledelsesudfordringer i hverdagen

Læs mere

LEDELSE AF KREATIVE PROJEKTER FORÅR 2015

LEDELSE AF KREATIVE PROJEKTER FORÅR 2015 TRACs INNOVATIONSLEDELSESPROGRAM STYRK DIG SELV I ROLLEN SOM LEDER AF KREATIVE PROJEKTER INNOVATIONSLEDELSESPROGRAM TRACS INNOVATIONSLEDELSESPROGRAM LEDELSE AF KREATIVE PROJEKTER FORÅR 2015 STYRK DIG SELV

Læs mere

BUSINESS CASE: STYRKEBASERET LEDELSE

BUSINESS CASE: STYRKEBASERET LEDELSE BUSINESS CASE: STYRKEBASERET LEDELSE..og hvordan I kommer i gang Den nyeste forskning inden for organisationsudvikling og psykologi viser stærke resultater med hensyn til, hvorfor en anderledes tilgang

Læs mere

Ledernes. Styrk dit lederskab og din evne til at opbygge stærke relationer. Skab større motivation og bedre præstationer blandt medarbejdere

Ledernes. Styrk dit lederskab og din evne til at opbygge stærke relationer. Skab større motivation og bedre præstationer blandt medarbejdere ICF-godkendt uddannelse Ledernes COACHUDDANNELSE Styrk dit lederskab og din evne til at opbygge stærke relationer Skab større motivation og bedre præstationer blandt medarbejdere Få en internationalt godkendt

Læs mere

Bestyrelsesuddannelse. Få den nyeste viden om fremtidens bestyrelsesarbejde

Bestyrelsesuddannelse. Få den nyeste viden om fremtidens bestyrelsesarbejde Bestyrelsesuddannelse Få den nyeste viden om fremtidens bestyrelsesarbejde Executive Board Programme INSEAD Skab værdi i bestyrelsen og bidrag til forretningsudviklingen På vores bestyrelsesuddannelse

Læs mere

Aktiver din stærke, gode og intelligente vilje

Aktiver din stærke, gode og intelligente vilje Aktiver din stærke, gode og intelligente vilje 2005 Will-management er et halvårligt selvudviklingsforløb med fokus på anvendelse af den stærke, den gode og den intelligente vilje. I løbet af fire moduler

Læs mere

Mediator Master Practitioner Til dig, der ønsker at opnå certificering som mediator og få kendskab til konflikt design i organisationer

Mediator Master Practitioner Til dig, der ønsker at opnå certificering som mediator og få kendskab til konflikt design i organisationer BESKRIVELSE AF OVERBYGNINGSUDDANNELSE Mediator Master Practitioner Til dig, der ønsker at opnå certificering som mediator og få kendskab til konflikt design i organisationer Dette forløb udbydes til de

Læs mere

Akkrediteringer & Certificeringer Kvalitet, Berettigelse, Udvikling

Akkrediteringer & Certificeringer Kvalitet, Berettigelse, Udvikling Akkrediteringer & Certificeringer Kvalitet, Berettigelse, Udvikling Vi arbejder med den mest dyrebare ressource: Mennesker Vores blåstempling, dit konkurrenceparameter 1 Uddannelses Akkrediteringer I ønsket

Læs mere

Mannaz Proceskonsulentuddannelse

Mannaz Proceskonsulentuddannelse Mannaz Proceskonsulentuddannelse Kraftfulde værktøjer til forandring Arbejder du med forandringsprocesser i organisationer, fx som leder, konsulent eller proceskonsulent, og vil du udvikle din systemforståelse,

Læs mere

GROW2 COACHUDDANNELSE GROW2 CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING

GROW2 COACHUDDANNELSE GROW2 CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING COACHUDDANNELSE CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING En STYRKEBASERET coachuddannelse der udvikler dit indre LEDERSKAB & DIG som PROFESSIONEL COACH ICF AKKREDITERET Jeg

Læs mere

Toplederuddannelse. Styrk din forretningsudvikling med en international uddannelse

Toplederuddannelse. Styrk din forretningsudvikling med en international uddannelse Toplederuddannelse Styrk din forretningsudvikling med en international uddannelse Executive Management Programme INSEAD Opnå strategisk skarphed med den nyeste viden På vores toplederuddannelse Executive

Læs mere

VL89 Executives Changing the Game

VL89 Executives Changing the Game VL89 Executives Changing the Game VL89 Executives Changing the Game Opgradér til Leadership 2.0, den nye virkelighed "What got you here, won t get you there" Hvad er din virksomheds eksistensberettigelse

Læs mere

Opstillede kandidater til bestyrelsen

Opstillede kandidater til bestyrelsen EMCC Danmark Opstillede kandidater til bestyrelsen Bestyrelsesvalget 14 CA 01-10-2014 Opstilling som kandidat til bestyrelsen Navn Alice Juel Jacobsen Alder 60 Aalborg Universitet i København, Institut

Læs mere

Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet Mod ny viden og nye løsninger 2015

Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet Mod ny viden og nye løsninger 2015 Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet Mod ny viden og nye løsninger 2015 Forord Strategien for Det Teknisk- Naturvidenskabeli- Denne strategi skal give vores medarbejdere Forskning ge Fakultet, som

Læs mere

Lær at bruge dig selv på en ny måde

Lær at bruge dig selv på en ny måde Lær at bruge dig selv på en ny måde i din professionelle arbejdsproces Denne uddannelse vil give dig professionelle værktøjer, faglig viden og personlig forankring til at bruge dig selv med større indsigt,

Læs mere

COACHUDDANNELSE LEDERNES STYRK DIT LEDERSKAB OG DIN EVNE TIL AT OPBYGGE STÆRKE RELATIONER

COACHUDDANNELSE LEDERNES STYRK DIT LEDERSKAB OG DIN EVNE TIL AT OPBYGGE STÆRKE RELATIONER LEDERNES COACHUDDANNELSE STYRK DIT LEDERSKAB OG DIN EVNE TIL AT OPBYGGE STÆRKE RELATIONER SKAB STØRRE MOTIVATION OG BEDRE PRÆSTATIONER BLANDT MEDARBEJDERE FÅ EN INTERNATIONALT GODKENDT COACHUDDANNELSE

Læs mere

Systemisk leder- og konsulentuddannelse

Systemisk leder- og konsulentuddannelse Hold 40, Aarhus, Januar 2015 I særklasse den bedste lederuddannelse i mit meget lange lederliv. Mine møder er blevet langt mere effektive, og jeg har fået skærpet mine strategiske kompetencer. (Anker Lund,

Læs mere

Coaching i organisationer lederens fokus på business coaching

Coaching i organisationer lederens fokus på business coaching Coaching i organisationer lederens fokus på business coaching Et eksklusivt samarbejde mellem Dansk Coaching Institut og IBC Kurser Dansk Coaching Institut og IBC Kurser har i fællesskab udviklet en fokuseret

Læs mere

kursus: ERFARNE LEDERe 2015 Skab merværdi for dine nuværende og fremtidige kunder

kursus: ERFARNE LEDERe 2015 Skab merværdi for dine nuværende og fremtidige kunder kursus: ERFARNE LEDERe 2015 Skab merværdi for dine nuværende og fremtidige kunder Dansk Erhverv har skabt et Praksisnært og handlingsorienteret lederudviklingsforløb, der skal hjælpe dig til indsigtsfuld

Læs mere

kursus: ERFARNE LEDERe 2015 Skab merværdi for dine nuværende og fremtidige kunder

kursus: ERFARNE LEDERe 2015 Skab merværdi for dine nuværende og fremtidige kunder kursus: ERFARNE LEDERe 2015 Skab merværdi for dine nuværende og fremtidige kunder Dansk Erhverv har skabt et Praksisnært og handlingsorienteret lederudviklingsforløb, der skal hjælpe dig til indsigtsfuld

Læs mere

Mannaz Lederuddannelse med netværk

Mannaz Lederuddannelse med netværk Mannaz Lederuddannelse med netværk Mannaz Lederuddannelse med netværk Handlingsbaseret ledelse Få et godt overblik, effektive metoder og konkrete ledelsesværktøjer This player requires a modern web browser

Læs mere

MASTER I BUSINESS ADMINISTRATION

MASTER I BUSINESS ADMINISTRATION MASTER I BUSINESS ADMINISTRATION MBA AARHUS BSS ET NIVEAU HØJERE 3 Om MBA-uddannelsen på Aarhus BSS Forskningsbaseret uddannelse Nogle af landets førende forskere og undervisere International akkrediteret

Læs mere

NLP PRACTITIONER COACH

NLP PRACTITIONER COACH NLP PRACTITIONER COACH Uddannelsens opbygning 1 2 3 4 5 Hjernen & Læringsstile Webinar Værdier & Positioner Webinar Strategier & Reframing Webinar Sprogets effektfulde virkning Webinar Certificering 2

Læs mere

Skolelederkursus efteråret 2012

Skolelederkursus efteråret 2012 Skolelederkursus efteråret 2012 Tema: Ledelse og coaching Vi fortsætter i sporet! Sidste års lederkursus om kvalitetsudvikling, kvalitetsstyring og evaluering blev et løft til en stor del af lederne på

Læs mere

Uddannelse der udvikler. - HR-kompetencer

Uddannelse der udvikler. - HR-kompetencer Uddannelse der udvikler - HR-kompetencer Kære læser I denne folder kan du læse om AK-Samvirkes HR-uddannelsestilbud til alle ansatte i a-kasserne. Hvorfor vælge AK-Samvirke til uddannelse på HR-området?

Læs mere

MENNESKE TIL MENNESKE

MENNESKE TIL MENNESKE MENNESKE TIL MENNESKE Pædagogisk Mindfulness Pædagogisk Leadership Indre Bæredygtighed Menneske til Menneske MINDFULNESS by Marie Kronquist MENNESKE TIL MENNESKE DE SKJULTE SIDER Mange fagpersoner i det

Læs mere

Systemisk leder- og konsulentuddannelse

Systemisk leder- og konsulentuddannelse Hold 45, København, 2016-2017 I særklasse den bedste lederuddannelse i mit meget lange lederliv. Mine møder er blevet langt mere effektive, og jeg har fået skærpet mine strategiske kompetencer. (Anker

Læs mere

Kursus i beslutningstagning, kommunikation og lederskab

Kursus i beslutningstagning, kommunikation og lederskab 1 Kursus i beslutningstagning, kommunikation og lederskab Jeg afholder løbende kursusforløb for mennesker, som ønsker at øge deres kapacitet i forbindelse med kommunikation, ledelse og beslutningstagning.

Læs mere

Mindfulness skab resultater i balance

Mindfulness skab resultater i balance Mindfulness skab resultater i balance Mindfulness skab resultater i balance Bring din organisation til balance og bedre bundlinje gennem en fokuseret indsats på dig selv og din lederrolle. Balance, trivsel

Læs mere

Projektlederuddannelsen

Projektlederuddannelsen Projektlederuddannelsen Intensiveret fokus på egen praksis Projektlederen skal kunne skabe og facilitere resultater og udvikling af organisation og mennesker. De traditionelle metoder og værktøjer skal

Læs mere

Hvad er dit livsformål?

Hvad er dit livsformål? Hvad er dit livsformål? Fremtidens ledere er drevet af deres dybeste formål og inspirerer andre med deres selvindsigt, sårbarhed og passion. Bettina Clement gør op med lederen som den altvidende autoritet

Læs mere

Anne-Dorte Wæver UDVIKLINGSCOACHING & SPARRING

Anne-Dorte Wæver UDVIKLINGSCOACHING & SPARRING COACHING SOM DEL AF DET MODERNE LEDERSKAB Netværk 1 INDLEDNING HVEM ER JEG? Life- og business coaching Overgade i Odense + ude på virksomheder HVAD JEG VIL PRÆSENTERE 1: Kort om life- og business-coaching

Læs mere

Har du lederambitioner ser du dig selv som leder i fremtiden?

Har du lederambitioner ser du dig selv som leder i fremtiden? Har du lederambitioner ser du dig selv som leder i fremtiden? Vil du gerne være blandt fremtidens ledere, der gør en markant forskel og evner at skabe nye og innovative resultater? Vil du øge værdien af

Læs mere

Udviklingsprogrammer for ledere

Udviklingsprogrammer for ledere Udviklingsprogrammer for ledere Organisationsudvikling gennem ledelsesudvikling Fleksible og dynamiske udviklingsprogrammer for ledere Udviklingsprogrammer, hvor organisationen udvikler sig gennem udvikling

Læs mere

HR & Uddannelse. Region Hovedstadens Tværgående Projektlederuddannelse

HR & Uddannelse. Region Hovedstadens Tværgående Projektlederuddannelse HR & Uddannelse Region Hovedstadens Tværgående Projektlederuddannelse Projektlederuddannelsen i Region Hovedstaden version 2.0 Formål Det er projektlederuddannelsens formål at: styrke lokalt projektarbejde

Læs mere

Mindjuice Speakeruddannelse

Mindjuice Speakeruddannelse Mindjuice Speakeruddannelse Vi har længe haft en drøm om at skabe en helt særlig uddannelse i gennemslagskraft. Efter mange års erfaringer med og viden om det menneskelige potentiale er det nu endelig

Læs mere

COACHUDDANNELSE LEDERNES STYRK DIT LEDERSKAB OG DIN EVNE TIL AT OPBYGGE STÆRKE RELATIONER

COACHUDDANNELSE LEDERNES STYRK DIT LEDERSKAB OG DIN EVNE TIL AT OPBYGGE STÆRKE RELATIONER LEDERNES COACHUDDANNELSE STYRK DIT LEDERSKAB OG DIN EVNE TIL AT OPBYGGE STÆRKE RELATIONER SKAB STØRRE MOTIVATION OG BEDRE PRÆSTATIONER BLANDT MEDARBEJDERE FÅ EN INTERNATIONALT GODKENDT COACHUDDANNELSE

Læs mere

Systemisk lederuddannelse

Systemisk lederuddannelse Systemisk lederuddannelse Styrk din ledelsespraksis, og vær med til at udvikle din organisation. Professionel ledelsespraksis Deltag på denne 1-årige systemiske lederuddannelse, og få professionaliseret

Læs mere

Find ind til din indre kerne

Find ind til din indre kerne Find ind til din indre kerne Personlig udvikling gennem indre ro Ønsker du at kunne stå fast, hvile i dig selv og lære dig selv at kende i dybden? Vil du gennemgå en personlig udvikling, så du får et indre

Læs mere

Skab balance, klarhed og retning i daglig praksis!

Skab balance, klarhed og retning i daglig praksis! Skab balance, klarhed og retning i daglig praksis! Jeg afholder i 2017-18 et kursusforløb for mennesker, som ønsker at bringe mere af sig selv i spil i daglig praksis arbejdsmæssigt såvel som privat. I

Læs mere

Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches?

Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches? Det, der ligger før os, og det, der ligger efter os, er for intet at regne mod det, der ligger inden i os. - Oliver Wendell Holmes Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches? Så er Mindjuice

Læs mere

2 0 1 4 T A G E N H D

2 0 1 4 T A G E N H D TAG EN HD 2014 HD GIVER FAGLIG BALLAST TIL AT AGERE I KOMPLEKSE GLOBALE AKTIVITETER Performance er et nøgleord i Alfa Laval og derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere og ledere hele tiden

Læs mere

GROW COACH? MASTER. ACTP Accredited Coach Training Program International Coach Federation

GROW COACH? MASTER. ACTP Accredited Coach Training Program International Coach Federation MASTER COACHUDDANNELSE CERTIFICERET MASTER COACHUDDANNELSE EN UDDANNELSE DER UDVIKLER DIN AUTENTICITET, DINE STYRKER OG DIG SOM MASTER COACH DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING - ICF AKKREDITERET

Læs mere

Strategi, vækst og lederskab

Strategi, vækst og lederskab Strategi, vækst og lederskab Strategi, vækst og lederskab Virkelighedsnær sparring på dit lederskab og fokus på strategisk ledelse Selv de dygtigste ledere kan blive bedre Trænger du til ny inspiration

Læs mere

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk Søg om gratis deltagelse på: www.finanskompetencepulje.dk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter

Læs mere

MINDFULNESS SOM PÆDAGOGISK VÆRKTØJ

MINDFULNESS SOM PÆDAGOGISK VÆRKTØJ MINDFULNESS SOM PÆDAGOGISK VÆRKTØJ LÆR UNGE AT FINDE DEN INDRE RO KURSUSCENTER BROGAARDEN APRIL/MAJ 2014 GENERATOR KURSER OG KONFERENCER WWW.KURSEROGKONFERENCER.DK MINDFULNESS SOM PÆDAGOGISK VÆRKTØJ Lær

Læs mere

High Performance Talent

High Performance Talent High Performance Talent Akademiet for Talen9ulde Unge 20$21.Januar2015 MikaelTrolle Mikael Trolle Cand. scient. i Idræt & Biologi Sportsdirektør og herrelandstræner, Dansk Volleyball Forbund Partner og

Læs mere

SPOTT trends & business inviterer dig til LIFESTYLE. business. Fra VIDEN til BUNDLINJE 24/11 HER + 27/11 KBH

SPOTT trends & business inviterer dig til LIFESTYLE. business. Fra VIDEN til BUNDLINJE 24/11 HER + 27/11 KBH SPOTT trends & business inviterer dig til LIFESTYLE business Fra VIDEN til BUNDLINJE 2015 2018 24/11 HER + 27/11 KBH SPOTT omsætter trends til business Anja Gaede Trendrådgiver + CO-founder Trend, kommunikation

Læs mere

Innovativ faglighed. en introduktion til Otto Scharmers Teori U. Af Michael Breum Jakobsen, chefkonsulent

Innovativ faglighed. en introduktion til Otto Scharmers Teori U. Af Michael Breum Jakobsen, chefkonsulent Innovativ faglighed en introduktion til Otto Scharmers Teori U Af Michael Breum Jakobsen, chefkonsulent Hvad er den særlige pædagogiske faglighed man som lærer skal besidde, hvis man vil være en innovativ

Læs mere

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk Søg om gratis deltagelse på: www.finanskompetencepulje.dk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter

Læs mere

Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af seminarerne i forhold til de opstillede mål?

Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af seminarerne i forhold til de opstillede mål? Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af seminarerne i forhold til de opstillede mål? Meget kvalificerede undervisere og udbytterige forelæsninger måden stoffet er blevet formidlet på har gjort, at jeg

Læs mere

COACHING SOM LEDELSES VÆRKTØJ...

COACHING SOM LEDELSES VÆRKTØJ... Indhold COACHING SOM LEDELSES VÆRKTØJ... 4 Hovedkonklusioner fra Coaching Analysen 2004/05... 5 INTRODUKTION TIL COACHING... 6 Coaching i ledelse... 7 Hvor og hvornår er coaching relevant?... 8 Former

Læs mere

Fremtidens ledelse. - et paradigmeskift er på vej. Mette Rosa Esbensen Konsulent HR Consult Helle Høyen VP Head of HR Telia Danmark

Fremtidens ledelse. - et paradigmeskift er på vej. Mette Rosa Esbensen Konsulent HR Consult Helle Høyen VP Head of HR Telia Danmark . Fremtidens ledelse - et paradigmeskift er på vej Mette Rosa Esbensen Konsulent HR Consult Helle Høyen VP Head of HR Telia Danmark Fremtidens ledelse - et paradigmeskift er på vej Kundeservicefunktionen

Læs mere

STRESSCOACH BLIV CERTIFICERET STRESSCOACH. Stresscoachuddannelse for professionelle, der arbejder med rådgivning, coaching og behandling af stress.

STRESSCOACH BLIV CERTIFICERET STRESSCOACH. Stresscoachuddannelse for professionelle, der arbejder med rådgivning, coaching og behandling af stress. STRESSCOACH BLIV CERTIFICERET STRESSCOACH Stresscoachuddannelse for professionelle, der arbejder med rådgivning, coaching og behandling af stress. STRESSCOACH MAJ - OKTOBER 2018 For professionelle, der

Læs mere

Mannaz Executive Leadership Program - VL90

Mannaz Executive Leadership Program - VL90 Mannaz Executive Leadership Program - VL90 Verden er i forandring. Er du? Som en del af virksomhedens øverste ledelse oplever du i højere grad end nogensinde før, hvordan de ændrede spilleregler medfører

Læs mere

Nærvær, klarhed og retning i daglig praksis!

Nærvær, klarhed og retning i daglig praksis! Nærvær, klarhed og retning i daglig praksis! Jeg afholder i 2018-19 et kursusforløb for mennesker, som ønsker at bringe mere af sig selv i spil i daglig praksis arbejdsmæssigt såvel som privat. Jeg har

Læs mere

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk Søg om gratis deltagelse på: www.finanskompetencepulje.dk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter

Læs mere

LEDELSE AF KREATIVE PROJEKTER EFTERÅR 2015

LEDELSE AF KREATIVE PROJEKTER EFTERÅR 2015 TRACs INNOVATIONSLEDELSESPROGRAM STYRK DIG SELV I ROLLEN SOM LEDER AF KREATIVE PROJEKTER INNOVATIONSLEDELSESPROGRAM TRACS INNOVATIONSLEDELSESPROGRAM LEDELSE AF KREATIVE PROJEKTER EFTERÅR 2015 STYRK DIG

Læs mere

Ledelse med hjerte og hjerne

Ledelse med hjerte og hjerne Et mentalt flyttefirma! Indsigt fører til vækst www.senziakurser.dk Ledelse med hjerte og hjerne Med hjerte og hjerne Ledelse med hjerte og hjerne Et ledelsesforløb for stærke kvinder i ledelse Formål:

Læs mere

Introduktion til filosofi og ledelse

Introduktion til filosofi og ledelse Lektion 1: Introduktion til filosofi og ledelse Diplom i Ledelse modul 7. Center for Diakoni og Ledelse Tommy Kjær Lassen Mandag d.19.august 11:30-12:30 Modulets teoretisk tematikker: Ledelsesfilosofi

Læs mere

Foreningen De Positive Budskaber

Foreningen De Positive Budskaber Foreningen De Positive Budskaber Efterårsprogram 2014 Søren Hauge Marianne Tiffanie Kirkskov Jette Harthimmer Martin Guldberg Christian Viborg Jens Erik Knudsen Dyb Magi At rejse i mange dimensioner Sådan

Læs mere

PEOPLE, CULTURE & LEADERSHIP HUMI. DIN SAMARBEJDSPARTNER...til succes. Organisation Uddannelse Coaching Foredrag

PEOPLE, CULTURE & LEADERSHIP HUMI. DIN SAMARBEJDSPARTNER...til succes. Organisation Uddannelse Coaching Foredrag PEOPLE, CULTURE & LEADERSHIP HUMI DIN SAMARBEJDSPARTNER...til succes Organisation Uddannelse Coaching Foredrag Alle ydelser er baseret på Emotionel Intelligens (EI), kommunikation og selvledelse. Organisation

Læs mere

Note fra forfatteren

Note fra forfatteren Note fra forfatteren Vejen til oplysning Denne bog er baseret på uddrag af forskellige kurser jeg har undervist, samt informationer jeg har modtaget fra Mestrene, for at tilvejebringe instruktion i selv-oplysningsprocessen.

Læs mere

Find ind til din indre kerne

Find ind til din indre kerne Find ind til din indre kerne Personlig udvikling gennem indre ro Ønsker du at kunne stå fast, hvile i dig selv og lære dig selv at kende i dybden? Vil du have et indre holdepunkt, som du kan navigere ud

Læs mere

Salgslederuddannelse. Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau. 4 dage i Madrid - 2 dage i Kolding

Salgslederuddannelse. Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau. 4 dage i Madrid - 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid - 2 dage i Kolding Salgslederuddannelse Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau IE Business School er ranket blandt top 5 over Europas bedste Business Schools af Financial

Læs mere

Coaching - fremtidens udviklingsredskab på arbejdspladsen

Coaching - fremtidens udviklingsredskab på arbejdspladsen Deltag på et intensivt seminar om Coaching - fremtidens udviklingsredskab på arbejdspladsen Det får du ud af at deltage på seminaret: n Lær, hvordan coaching anvendes som udviklingsredskab n Skab større

Læs mere

Lederuddannelsen Program i verdensklasse med fokus på Design Thinking og Gamechangers

Lederuddannelsen Program i verdensklasse med fokus på Design Thinking og Gamechangers Potsdam Berlin Madrid Kolding Lederuddannelsen Program i verdensklasse med fokus på Design Thinking og Gamechangers IE Business School er ranket blandt top 5 over Europas bedste Business Schools af Financial

Læs mere

SKAB (ENDNU BEDRE) RESULTATER I EN TRAVL HVERDAG

SKAB (ENDNU BEDRE) RESULTATER I EN TRAVL HVERDAG SKAB (ENDNU BEDRE) RESULTATER I EN TRAVL HVERDAG Overblik - tydelighed - begejstring TÆND DIT LEDERLYS kobler ledelsesredskaber og løsninger på dine konkrete udfordringer som leder gennem læring, rådgivning

Læs mere

UDVIKLING OG VÆKST. Lederudviklingsforløb for praktiske ledere START: 23. FEBRUAR 2016. Påvirk virksomhedens succes og resultater via din ledelse

UDVIKLING OG VÆKST. Lederudviklingsforløb for praktiske ledere START: 23. FEBRUAR 2016. Påvirk virksomhedens succes og resultater via din ledelse UDVIKLING OG VÆKST Lederudviklingsforløb for praktiske ledere Påvirk virksomhedens succes og resultater via din ledelse START: 23. FEBRUAR 2016 Konsulentvirksomheden Genesi har eksisteret siden 2001, og

Læs mere

Ledelse Organisationsudvikling

Ledelse Organisationsudvikling Personalestyrelsens temadag 12.april 2011 Gitte Mandrup Ledelse Organisationsudvikling Forstå behov og opgaver udefra og ind Tag ansvar indefra og ud Virksomhedens ydelser, resultatkrav, realiteter, udfordringer

Læs mere

Store forandringer en anledning til at få identificeret nye talenter og arbejde med dem.. Eva Zeuthen Bentsen Partner Odgers Berndtson September 2015

Store forandringer en anledning til at få identificeret nye talenter og arbejde med dem.. Eva Zeuthen Bentsen Partner Odgers Berndtson September 2015 Store forandringer en anledning til at få identificeret nye talenter og arbejde med dem.. Eva Zeuthen Bentsen Partner Odgers Berndtson September 2015 1 Traditionel talent og karriereudvikling Det løber

Læs mere

mindfulness i skolesammenhæng. 4. oktober 2011 i Aarhus Videreuddannelse og Kompetenceudvikling

mindfulness i skolesammenhæng. 4. oktober 2011 i Aarhus Videreuddannelse og Kompetenceudvikling Videreuddannelse og Kompetenceudvikling Nærvær, opmærksomhed, mindfulness i skolesammenhæng. 4. oktober 2011 i Aarhus Kan mindfulness være med til at skabe nærvær og opmærksomhed i skolen? Kan det bruges

Læs mere

Mentoring. Hvad, hvorfor, hvordan 12. juni 2012 for TALENT-DK

Mentoring. Hvad, hvorfor, hvordan 12. juni 2012 for TALENT-DK Mentoring Hvad, hvorfor, hvordan 12. juni 2012 for TALENT-DK v/kirsten M. Poulsen, KMP+ Business Partner of the International Cross-Mentoring Program www.kmpplus.dk Hvordan defineres mentorskabet? Sage

Læs mere