Det er tid til at nytænke den grundlæggende vision for ledelsesgerningen.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Det er tid til at nytænke den grundlæggende vision for ledelsesgerningen."

Transkript

1 RSOUL LEADER CERTIFICATE P OGRAMME

2 Det er tid til at nytænke den grundlæggende vision for ledelsesgerningen. Stifter af SoulWorks Bettina Clement CEO SoulWorks, Executive Coach Bettina var forud for sin tid, da hun for knap 20 år siden begyndte at coache ledere. Med Soul Leader udfordrer hun igen landets ledere til at tage et skridt videre. Gennem årene har Bettina stået bag certificerede lederuddannelser, som over ledere har gennemgået, foruden adskillige interne virksomhedsforløb til mange hundrede ledere. Hun er kendt for sin evne til at inspirere ledere til at lede ud fra deres purpose og dermed skabe ekstraordinære resultater. Mennesker følger ikke planer og strategier, men autentiske ledere, der skaber passionerede fællesskaber fulde af mening, tillid og engagement. De inspirerer, så det giver mening at investere sit bedste. Det er den ledelsesmæssige eksistensberettigelse i dag! Fremtidens resultatskabende ledere er ambitiøse, modige og purpose-drevne. De navigerer ud fra deres autentiske ståsted med en høj grad af bevidsthed og med fokus på helheden. Det er den slags ledere, der skaber ekstraordinære resultater på bundlinien og for verden.

3 Genpo Roshi (Big Mind) Zenmester Hawaii Genpo har studeret og praktiseret buddhisme siden Han er grundlægger og tidligere abbed af Kanzeon Zen Center og har udviklet Big Mind processen, som kombinerer buddhistiske indsigter med vestlige psykoanalytiske idéer. Han har organiseret Big Mind retreats og arrangementer nationalt og internationalt. Han er forfatter til en række bøger om buddhisme. ER DU KLAR?

4 Er du KLAR til at blive dybt inspireret af et drømmeteam af udvalgte kapaciteter inden for fremtidens ledelse? Elise Brøchner Executive & Leadership Coach og underviser hos SoulWorks Elise har mange års erfaring som både mellemog topleder bl.a. som koncerndirektør i Coop, bestyrelsesmedlem i Rieber & Søn, Norge, Koncern HR direktør i Orkla Media/Berlingske Media. Tidligere i sin karriere har hun arbejdet som managementkonsulent hos McKinsey & Co. Hun er uddannet Cand.merc, psykoterapeaut og organisationskonsulent og executive coach. Hun har klarsyn, et stærkt nærvær, en tydelig kommunikation og en veludviklet empati. Er du KLAR over, hvem du er som leder og hvordan dit centralledersystem fungerer? Og hvilket autentiske ståsted du leder ud fra og i hvilken retning? Leadership kommer af det indoeuropæiske leith, der betyder at gå forud, at krydse en tærskel, eller at dø. Det er noget storslået i sandt lederskab. Der er brug for ledere, der tør gå forud og lade deres ego er dø. Hvilke tærskler er du KLAR til at krydse, for at kunne træde autentisk frem som leder og skabe resultater i særklasse?

5 Sjæl og god bundlinie Henrik Holt Larsen Professor, dr.merc., cand.polit. og psych. Henrik er én af Danmarks førende eksperter indenfor HRM, personaleledelse, ledelse og management. Han forsker på CBS, og har udgivet over 30 bøger samt mere end 175 danske og udenlandske artikler om HRM. Soul er en metafor for vores højeste bevidsthed, der gør os i stand til at handle og være i verden ud fra vores dybeste formål, autentiske ståsted og agere for helhedens bedste - et must for at skabe mening og excellente resultater i den verden vi lever i nu. Tidens udfordringer har øget presset på lederne og udstillet, at vi ikke bare har en finanskrise, men en ledelseskrise! Etablerede strukturer og det normale smuldrer. Det er tid til at nytænke og transcendere den grundlæggende vision for ledelsesgerningen.

6 En Soul Leader Emilia van Hauen Cand.scient. soc fra KU, HD(A) og IAA. Hun arbejder som trendrådgiver, foredragsholder og er en af landets mest citerede sociologer. Hun har speciale indenfor moderne livsformer og tendenser i samfundet. Hun er forfatter til adskillige bøger, hvoraf den seneste er bestselleren Farvel Egofest. Soul Leaders er ambitiøse purpose-driven ledere, der leder ud fra deres autentiske ståsted med en høj grad af bevidsthed og fokus på helheden og derigennem skaber ekstra-ordinære resultater på bundlinien og for helheden. En Soul Leader karakteriseret af at: have en høj grad af selvindsigt og bevidsthed være en autentisk leder, der som rollemodel inspirerer og skaber passionerede fællesskaber fulde af mening, tillid og engagement have et ægte udtryk og sætte ægte aftryk tydeligt kommunikere formål og retning udvise servant lederskab inspirere mennesker omkring sig til at yde deres bedste på en meningsfuld måde forstå hvad, der er rigtigt, giver mening og tjener helheden navigere ud fra sit indre kompas og purpose - dybeste formål - i en kompleks verden og samtidig skabe ekstraordinære og vedvarende resultater

7 Soul Leadership Et indre-drevet og helhedsorienteret lederskab Jens Moberg Partner og ejer - Leadership Institute Denmark. Han har som tidligere VP i Microsoft og som CEO hos Better Place Denmark igennem en årrække sat sit tydelige præg på dansk erhvervsliv. Han er kendt for sine fremsynede tanker om og personlige tilgang til ledelsesgerningen. Titlen på hans seneste bog er Rettidig omsorg. Han sidder i dag i bestyrelsen for bla. Grundfos Management A/S og Post Nord AB. På dette program skabes rum for ledere til at møde sig selv, hinanden og ikke mindst en række inspirerende undervisere. For ledelse handler i sidste ende om, hvordan vi relaterer til os selv og til andre. Det handler om mod, autenticitet og at insistere på det, der giver dyb mening. Kun med det som fundamenet kan vi stå fast i en meget omskiftelig dagligdag. ROI hvad får du ud af at deltage? Alt hvad vi arbejder med igennem programmet relateres og kobles til dit daglige arbejde samt til din organisations strategier og visioner. Du vil blive konstruktivt udfordret til at reflektere over dit liv som leder og menneske. Din udvikling af dit personlige lederskab bliver dokumenteret og målt, så det bliver muligt at følge de markant øgede effekter af dit lederskab. Programmet vil inspirere til handling, levere ny viden, visdom og konkrete praksismetoder til at leve det ledelsesliv og liv som helhed du drømmer om - når du drømmer stort! Du får klarhed over dit purpose dit dybeste formål og en inspirerende vision for dig selv og dit virke som leder Du forstærker din evne til at lede autentisk og inspirerende og derigennem skabe passionerede fællesskaber fulde af mening, tillid og engagement Du bliver i stand til at navigere ud fra dit indre kompas og skabe en solid platform til bl.a. at træffe de rigtige og afgørende forretnings- og ledelsesmæssige beslutninger Du får styrket dit personlige lederskab, så du bliver i stand til at skabe resultater i særklasse til gavn for virksomheden og for verden. Du får nye praksisveje til at gøre en synlig større forskel og være en leder i front

8 Anne Skaare Nielsen Fremtidsforsker, forfatter og partner, Future Navigator. Anne er uddannet biolog og cand.scient. pol. Hun arbejder på at bringe organisationer fra idé til succes, og rejser rundt i hele verden som foredragsholder og provokatør, samt sidder i en lang række bestyrelser og Advisory Boards. Hun har tidligere været medlem af Etisk Råd og Videnskabsministeriets IKT-forum. Great minds have purposes - others have wishes Irving Washington SoulWorks skaber rammerne for udvikling af fremtidens ledere Soul Leaders inspirerende rollemodeller, der leder fra deres autentiske ståsted, deres purpose og helheden og derigennem skaber ekstraordinære resultater.

9 Programmets indhold Kim Gørtz Chefkonsulent & ekstern lektor på CBS. Kim uddannet på Københavns universitet med filosofi som hovedfag og har undervist og vejledt på CBS, RUC og SDU og lavet et erhvervs-ph.d.-projekt om coaching, ledelse og engagement. Kim er forfatter til flere bøger og artikler om coaching, værdier og filosofi i erhvervslivet. Vi arbejder med en eklektisk forståelsesramme, hvor vi ikke tager udgangspunkt i én teori eller arbejdsmetode, men inddrager nye og mangfoldige perspektiver teoretisk og i praksis. Programmet trækker på viden fra den nyeste forskning om ledelse (fra bla. Harvard og IN- SEAD Business Schools og Oxford University); erhvervspsykologisk- og ledelsesmæssig teori og praksis, Otto Scharmers U-teori, Mindfulness, kognitiv-, socialkonstruktivistisk- og narrativ psykologi; emotionel- og spirituel intelligens, buddhistisk filosofi i en ledelsesmæssig kontekst; retorik og kommunikationspsykologi, Native Wisdom, Kvantefysik koblet til ledelse, samt nyeste viden og visdom fra internationale ledelseseksperter. Formen er oplevelsesbaseret og kombinerer dialoger, refleksiv praksis, øvelser og traditionel undervisning. Vi glæder os til at støtte og udfordre dig konstruktivt og helhjertet til at transformere dit lederskab!

10 Soul Leader Program struktur Soul Leader Workshop & Certificering #6 Assignment Soul Leader Workshop #5 Assignment Soul Leader Workshop 1:1 Coaching SoulQuist Liselotte Mosbæk Erhvervspsykolog Liselotte er en anerkendt cand.psych. og har en lang række efteruddannelser og certificeringer. Hun har mere end 25 års erfaringer i at udvikle teams og organisationer. Liselotte vil gennem hendes virke i fakultetet give hendes flere årig intensive arbejde bl.a. med Otto Scharmers banebrydende Teori U videre på en konkret og anvendelig måde, så deltagerne i praksis forstærker deres evne til at lede innovations- og transformationsprocesser. 1:1 Coaching Soul Leader Workshop Soul Leader Workshop 1:1 Coaching Soul Leader Workshop Soul Leader Workshop Optagelse & Introduktion #4 Assignment #3 Assignment #2 Assignment #1 Assignment

11 Forløb og certificering Christian Have kreativ direktør i Have Kommunikation Christian arbejder som rådgiver for individuelle aktører, særligt inden for den kreative og kulturelle verden. Derudover er Christian Have en benyttet foredragsholder og aktiv deltager i den offentlige debat. Han har desuden skrevet flere bøger om kommunikation, publikumsadfærd og berømmelseskulturen. Fire moduler Programmet består af fire moduler, henholdsvis hele dage, i løbet af cirka 12 uger. Det består af forskellige læringsstrukturer for at sikre optimal læring og inspiration. Vi går i dybden med at raffinere og ekspandere begrebet soul autenticitet og dit personlige og ledelsesmæssige aftryk. Vi sikrer løbende en optimal sammensætning af undervisere fra fakultetet. Kontakt os for at høre sammesætning på det kommende hold. One2One Soul Leadership Coaching For at sikre at de dybe indsigter, du erhverver gennem programmet bliver anvendt i din hverdag, modtager du 3 individuelle One2one Soul Leadership coachingsessioner. Her handler det om dig, dit indre og ydre lederskab. Vi skaber et fortroligt frirum for refleksion, nye horisonter og resultatmæssige gennembrud. Implementeringsprojektet og SoulQuest Gennem hele programmet arbejder du med et selvvalgt personligt implementeringsprojekt omkring dit lederskab koblet til den organisatoriske kontekst. Endvidere arbejder du gennem hele programmet med hvad dit personlige SoulQuest og hvordan det manifesterer sig. Forankring din Soul Leader praksis Før og efter hvert modul modtager du assignments med dybe og virkningsfulde træningsopgaver og øvelser, der skaber solid og autentisk refleksion og praksis i din hverdag som leder og i dit liv - fra dag ét. Certificering Programmet har en afsluttende skriftlig og mundtlig eksamen, der skal bestås for at blive certificeret Soul Leader. Vi har tidligere ført langt over ledere gennem længere certificerede lederuddannelser. Hvem deltager? Deltagerne på Soul Leader Programmet er typisk top-, mellem- og funktionsledere der lever et travlt ledelsesliv og der har en stærk ambition om at lede autentisk ud fra et højere formål og herigennem skabe excellente resultater til gavn for både medarbejdere, bundlinie og verden.

12 Om SoulWorks De tilgange og metoder som Bettina Clement har udviklet til øget bevidsthed er ekstremt kraftfulde. Jeg kan ikke forestille mig at udføre mit lederskab uden. Jeg har re-designet min tilgang til ledelse efter mit møde med hende. Tasneem Brøgger, Chefredaktør, Nordics, Bloomberg News Bettina Clement Vores passion er at være katalysator for ledere og organisationer til at skabe ekstraordinære resultater i det nye paradigme. Vi ser disse års udfordringer som en invitation til at gentænke og ekspandere grundsynet for ledelse og lederskabets opgaver. Vi har øje for vigtigheden af at sikre markedsværdien for virksomheden, og vi ved, at ledere i det nye paradigme ikke kan lede ved at diktere fra fronten, eller skubbe på bagfra, men kun ved at lede fra centeret. Det er den slags ledere, der skaber bæredygtige resultater på bundlinien og for verden. Vi har knap 20 års erfaring med at designe og implementere interne lederudviklingsforløb og har ført mere end 1000 ledere gennem lederuddannelser. Organisationsinterne programmer: Soul Leader Programmet tilbydes også som internt lederudviklingsprogram, der kobles tæt til organisationens strategier og mål. Soul Leader Master Program Certificerede Soul Leaders har adgang til master programmet.

13 Tilmelding og info: SoulWorks Strædet 5, 1201 København K Telefon Mobil

Stifter af SoulWorks Bettina Clement

Stifter af SoulWorks Bettina Clement RSOUL LEADER CERTIFICATE P OGRAMME Stifter af SoulWorks Bettina Clement CEO SoulWorks, Executive Coach Bettina var forud for sin tid, da hun for knap 20 år siden begyndte at coache ledere. Med Soul Leader

Læs mere

AUTENTISK LEDERSKAB. Om at møde dig selv, bruge dig selv og udfolde dit fulde potentiale som leder og menneske

AUTENTISK LEDERSKAB. Om at møde dig selv, bruge dig selv og udfolde dit fulde potentiale som leder og menneske AUTENTISK Et intensivt udviklingsforløb for ledere, der ønsker at fordybe og forstærke deres autentiske lederskab. Om at møde dig selv, bruge dig selv og udfolde dit fulde potentiale som leder og menneske

Læs mere

1-dags Master Classes

1-dags Master Classes Ledernes 1-dags Master Classes Strategiudvikling Udvikling af effektive organisationer Change Management Strategiimplementering Innovation Bæredygtig forretningsudvikling strategisk brug af sociale medier

Læs mere

1-dags master classes

1-dags master classes Ledernes 1-dags master classes Strategiudvikling Strategiimplementering Change Management Udvikling af effektive organisationer Innovation Bæredygtighed Social Business Performance Management Personlig

Læs mere

2012-13 LEDERUDVIKLING. lederuddannelser Projekt- og Procesledelse coaching- og netværksledelse Økonomi og jura kommunikation

2012-13 LEDERUDVIKLING. lederuddannelser Projekt- og Procesledelse coaching- og netværksledelse Økonomi og jura kommunikation lederuddannelser Projekt- og Procesledelse coaching- og netværksledelse Økonomi og jura kommunikation LEDERUDVIKLING 2012-13 kursuskatalog inspirationsmøder lederkurser Butiksledelse Personlig lederudvikling

Læs mere

LEDERUDVIKLING. Kom bedst fra start som ny leder. Styrk din position som erfaren leder. Skab resultater med og gennem andre. Tag afsæt i dine styrker

LEDERUDVIKLING. Kom bedst fra start som ny leder. Styrk din position som erfaren leder. Skab resultater med og gennem andre. Tag afsæt i dine styrker Kom bedst fra start som ny leder Fra kollega til leder 1 dag Nyudnævnt leder 3 dage Styrk din position som erfaren leder Ledernes Leadership Programme 8 dage Coachuddannelse for ledere 15 dage 12 Master

Læs mere

En uddannelse for kvindelige ledere/lederaspiranter i fremtidens lederskab fra Pure Evolution ved Kirsten Stendevad

En uddannelse for kvindelige ledere/lederaspiranter i fremtidens lederskab fra Pure Evolution ved Kirsten Stendevad BUSINESS GODDESS LEADERSHIP En uddannelse for kvindelige ledere/lederaspiranter i fremtidens lederskab fra Pure Evolution ved Kirsten Stendevad Formålet med Business Goddess Uddannelsen At uddanne kvindelige

Læs mere

Business Goddess Leadership

Business Goddess Leadership BUSINESS GODDESS LEADERSHIP En uddannelse for kvindelige ledere/lederaspiranter i fremtidens ledeskab Formålet med business goddess leadership Uddannelsen Baggrund & Perspektiv At uddanne kvindelige ledere

Læs mere

Ekstraordinære organisationer

Ekstraordinære organisationer Ekstraordinære organisationer Vi har brug for organisationer og ledere, der tager stilling til den verden og den tid, vi bevæger os i. Det mener Roxana Kia, som bl.a. er instruktør og kaospilot, og som

Læs mere

LeDELSE PÅ DISTANCEN STYRK SAMMENHÆNGSKRAFT OG SYNERGI I PRIVATE OG OFFENTLIGE ORGANISATIONER --->

LeDELSE PÅ DISTANCEN STYRK SAMMENHÆNGSKRAFT OG SYNERGI I PRIVATE OG OFFENTLIGE ORGANISATIONER ---> LeDELSE PÅ DISTANCEN STYRK SAMMENHÆNGSKRAFT OG SYNERGI I PRIVATE OG OFFENTLIGE ORGANISATIONER ---> KOMPLEKSITET LEADERSHIP KompleKsitet i organisationer teamfacilitator management ORDEN LOKAL GLOBAL teamleader

Læs mere

Master of Business Coaching - EMCC master practitioner

Master of Business Coaching - EMCC master practitioner Master of Business Coaching - EMCC master practitioner Nytænk dig selv! Nytænk fremtiden! Bliv stærk coach og skab udvikling gennem praktisk filosofi med Danmarks højest certificerede uddannelse i coaching.

Læs mere

Acceleration af det ledelsesmæssige bidrag til virksomhedens resultatskabelse.

Acceleration af det ledelsesmæssige bidrag til virksomhedens resultatskabelse. Acceleration af det ledelsesmæssige bidrag til virksomhedens resultatskabelse. Forskning i Coaching Baseret Ledelse 6 De optimale rammer for accelerationen af dit lederskab - The Coaching Company i Hørsholm

Læs mere

executive Lederskab i en global fremtid De seneste tendenser inden for global lederudvikling Side 04

executive Lederskab i en global fremtid De seneste tendenser inden for global lederudvikling Side 04 Lederskab i en global fremtid De seneste tendenser inden for global lederudvikling Side 04 Selv de dygtigste kan blive bedre Jeg fik bekræftet mine styrker og udfordringer Side 10 Træd et skridt tilbage

Læs mere

MANNAZ UPDATE. Produktivitet og motivation. Det starter med dit lederskab. LEDERUDVIKLING www.mannaz.com/da

MANNAZ UPDATE. Produktivitet og motivation. Det starter med dit lederskab. LEDERUDVIKLING www.mannaz.com/da MANNAZ UPDATE Produktivitet og motivation. Det starter med dit lederskab. LEDERUDVIKLING www.mannaz.com/da Motivation og produktivitet. Kender du rækkefølgen? Vidensmedarbejderen anno 2014 sætter sine

Læs mere

MANNAZ UPDATE. Virkeligheden er ny. Er din ledelse fulgt med? LEDERUDVIKLING www.mannaz.com

MANNAZ UPDATE. Virkeligheden er ny. Er din ledelse fulgt med? LEDERUDVIKLING www.mannaz.com MANNAZ UPDATE Virkeligheden er ny. Er din ledelse fulgt med? LEDERUDVIKLING www.mannaz.com Lederudvikling hos Mannaz Vejen til succes går gennem ny viden og nye kompetencer. Hos Mannaz udbyder vi lederforløb,

Læs mere

MBA in Business Creativity. MBA in Business Strategy

MBA in Business Creativity. MBA in Business Strategy MBA in Business Psychology MBA in Business Creativity MBA in Business Strategy MBA uddannelser designet til fremtidens topledere i det turbulente forretningsmiljø Har du en MBA fra Business Institute

Læs mere

Master of Business Coaching, MBC

Master of Business Coaching, MBC KONTAKT OS For tilmelding eller yderligere information kontakt os via: E: info@copenhagencoaching.dk T: 8882 5700 Bliv en stærk coach og skab udvikling gennem praktisk filosofi med Danmarks højest certificerede

Læs mere

STIFINDER PROGRAMMET. Transformativ lederudvikling siden 1994

STIFINDER PROGRAMMET. Transformativ lederudvikling siden 1994 STIFINDER PROGRAMMET Transformativ lederudvikling siden 1994 Indhold 4 Forord Der ligger altid noget, der venter på at blive fundet 6 Transformativ lederudvikling siden 1994 Hvad adskiller fra anden lederudvikling

Læs mere

Den verden vi lever i ændrer sig hurtigt, og forandringer er en del af vores liv både privat og arbejdsmæssigt.

Den verden vi lever i ændrer sig hurtigt, og forandringer er en del af vores liv både privat og arbejdsmæssigt. 2 Den verden vi lever i ændrer sig hurtigt, og forandringer er en del af vores liv både privat og arbejdsmæssigt. INTRODUKTION Forandringer er et livsvilkår for os alle, men hvordan forholder og reagerer

Læs mere

EMBA IN BUSINESS PSYCHOLOGY EMBA IN BUSINESS CREATIVITY EMBA IN BUSINESS STRATEGY EMBA UDDANNELSER

EMBA IN BUSINESS PSYCHOLOGY EMBA IN BUSINESS CREATIVITY EMBA IN BUSINESS STRATEGY EMBA UDDANNELSER EMBA IN BUSINESS PSYCHOLOGY EMBA IN BUSINESS CREATIVITY EMBA IN BUSINESS STRATEGY EMBA UDDANNELSER designet til fremtidens topledere i det turbulente forretningsmiljø 3 Har du en MBA fra Business Institute

Læs mere

DSR-aftale - Esbjerg

DSR-aftale - Esbjerg DSR-aftale - Esbjerg Historie og åbningsforelæsning... 2 SOCIAL MOBILITET...2 Kommunikation og organisation... 2 COACHING (1)... 2 COACHING (2)... 3 COACHING (3)... 4 DET DANSKE SPROG ER MODERSMÅLET I

Læs mere

UDVIKLING. Styrk ledelse, teams og organisation i private og offentlige organisationer

UDVIKLING. Styrk ledelse, teams og organisation i private og offentlige organisationer UDVIKLING af OVErskud Styrk ledelse, teams og organisation i private og offentlige organisationer ådan skaber vi succes for vores kunder og os selv rategisk intention Afdækning af behov Partnerskab Feedback

Læs mere

LEDELSE AF KREATIVE PROJEKTER EFTERÅR 2015

LEDELSE AF KREATIVE PROJEKTER EFTERÅR 2015 TRACs INNOVATIONSLEDELSESPROGRAM STYRK DIG SELV I ROLLEN SOM LEDER AF KREATIVE PROJEKTER INNOVATIONSLEDELSESPROGRAM TRACS INNOVATIONSLEDELSESPROGRAM LEDELSE AF KREATIVE PROJEKTER EFTERÅR 2015 STYRK DIG

Læs mere

Mindful Self-Compassion

Mindful Self-Compassion Mindful Self-Compassion Trænes over 8 uger eller 5 intense dage Give yourself the attention you need, so you don t need so much attention - Chris Germer MINDFUL SELF-COMPASSION Det originale Mindful Self-Compassion

Læs mere

Executive Coach uddannelsen en coaching baseret lederuddannelse

Executive Coach uddannelsen en coaching baseret lederuddannelse Executive Coach uddannelsen en coaching baseret lederuddannelse 13 Coaching var ikke nyt for mig, da jeg startede på Executive Coach uddannelsen, men The Coaching Company s stærke fokus på koblingen mellem

Læs mere

Coaching Grundlæggende Coaching I 41 Grundlæggende Coaching II 42 Ledelse og coaching 43 Teamcoaching 44

Coaching Grundlæggende Coaching I 41 Grundlæggende Coaching II 42 Ledelse og coaching 43 Teamcoaching 44 indholdsfortegnelse Interne virksomhedsforløb Virksomhedskurser 3 Ledernes VærdiSpil 4 HR-support nyt 5 Lederrollen ledelse af medarbejdere Fra kollega til leder 7 Kommende leder er ledelse noget for mig?

Læs mere

LEDELSE AF KREATIVE PROJEKTER FORÅR 2015

LEDELSE AF KREATIVE PROJEKTER FORÅR 2015 TRACs INNOVATIONSLEDELSESPROGRAM STYRK DIG SELV I ROLLEN SOM LEDER AF KREATIVE PROJEKTER INNOVATIONSLEDELSESPROGRAM TRACS INNOVATIONSLEDELSESPROGRAM LEDELSE AF KREATIVE PROJEKTER FORÅR 2015 STYRK DIG SELV

Læs mere

Den kraftfulde leder. Et lederudviklingsforløb. www.denkraftfuldeleder.dk

Den kraftfulde leder. Et lederudviklingsforløb. www.denkraftfuldeleder.dk Den kraftfulde leder Et lederudviklingsforløb www.denkraftfuldeleder.dk Den kraftfulde leder et lederudviklingsforløb Modul 1: Mig som leder Ledelseshjul Modul 4: Den kraftfulde leder Modul 2: Min værktøjskasse

Læs mere

NYHEDSBREV OM LEDELSE

NYHEDSBREV OM LEDELSE NYHEDSBREV OM LEDELSE Maj 2013 10. årgang Udsendes til knapt 5.900 Kære læser! Der er mange, der stadig hænger fast i krisen. Og så er der dem, der er kommet videre. Ulrik Hartmann, direktør og ejer af

Læs mere

Styrk dit personlige lederskab. Skab øget motivation og bedre resultater. Tag afsæt i dine styrker KURSER OG UDDANNELSER FOR LEDERE 2014

Styrk dit personlige lederskab. Skab øget motivation og bedre resultater. Tag afsæt i dine styrker KURSER OG UDDANNELSER FOR LEDERE 2014 KURSER OG UDDANNELSER FOR LEDERE 2014 Skab øget motivation og bedre resultater Styrk dit personlige lederskab Tag afsæt i dine styrker Få personlig og målrettet rådgivning på 3283 3610 Kursusrådgivning

Læs mere