VELKOMMEN TIL LOKALCENTER SøNDERVANG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VELKOMMEN TIL LOKALCENTER SøNDERVANG"

Transkript

1 VELKOMMEN TIL LOKALCENTER SøNDERVANG Q:\Faellesdrev\Intro indflytning plejebolig Distrikt Galten - AS\Indflytningspjecer centrene Rettet den 17/8 2016

2 VELKOMMEN TIL SØNDERVANG På Søndervang ønsker vi at være det bedst tænkelige alternativ til beboernes hidtidige hjem. Vi ønsker at skabe en tryg hverdag for alle der bor her. De faste medarbejdere vil samarbejde med beboere og pårørende for at skabe en god hverdag for de 17 beboere, der bor på Lokalcenteret, samt de 3 rehabiliteringspladser. Søndervang skal gerne opleves og fungere som et hjemligt sted, hvor det er muligt at modtage den pleje, behandling og aktivitetstilbud, der er behov for. At flytte i plejebolig er en stor forandring i livet, og vi har derfor udarbejdet denne mappe, hvor vi har samlet mange praktiske oplysninger. Personalet er altid til rådighed, hvis der er yderligere spørgsmål. I de følgende afsnit nævnes de vigtigste personlige og praktiske ting, som er forbundet med at flytte til Søndervang. Det er vigtigt at understrege, at vi, såfremt det er muligt, tager hensyn til de ønsker og behov der er. Plejepersonalet står både før og efter indflytningen til rådighed med råd og vejledning. Vi ser frem til et godt og konstruktivt samarbejde.

3 BOLIGERNE / SØNDERVANG SOM HJEM På Søndervang er der 17 plejeboliger og 3 rehabiliteringspladser. Der er telefonstik i alle boligerne Der er mulighed for kabel-tv, som beboer/pårørende selv sørger for tilslutning til. Der er kabel-tv med udvalgte kanaler: DK 4, Charlie, DR1, DR2, TV2 og Discovery. Rygning er ikke tilladt i kommunale bygninger og biler. Plejeboliger på Søndervang udlejes af Skanderborg Boligforening til den enkelte beboer, og er ikke omfattet af Kommunens rygepolitik - bortset fra hensynet til personalet, som kommer i boligen. Det er tilladt for borgere at ryge alle steder i det fri.

4 Vi ønsker: at der er miljø, hvor den enkeltes trivsel prioriteres højt at beboerne oplever, at Søndervang er deres hjem, og personalet er således ansatte i hjemmet. at indflytningen på Søndervang er en god oplevelse for den enkelte beboer og dennes pårørende. en kultur, hvor beboer og pårørende er involveret og med til at præge Søndervang og dets aktiviteter. Metoder, handlinger m.v.: Det er den enkelte beboers private hjem. Personalet banker på, inden de går ind. Vigtige værdier er tryghed og respekt -personalet er gæst i beboerens hjem. Beboeren kan vælge til og fra, f eks. om man ønsker at være alene eller at være sammen med andre. Beboerens lyst til / manglende lyst til at deltage i fælles aktiviteter respekteres. Personalet: Viser i deres væremåde, at de respekterer beboeren og dennes holdninger og grænser. Støtter til øget egenomsorg og rehabilitering. Samarbejder med beboeren, for at understøtte selvstændighed og initiativ. Viser omsorg ved at tage udgangspunkt i den enkelte beboers behov og ønsker. Har altid fokus på beboerens ressourcer.

5 PERSONALET Lokalcenter Søndervang har engagerede og kvalificerede medarbejdere, hovedsagligt bestående af social og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter samt tilknyttede sygeplejersker. Vi er også uddannelsessted, så du vil møde elever og studerende på forskellige niveauer samt enkelte medarbejdere i flex- og skånejobs. På Søndervang er der personale hele døgnet rundt. Personalet opgave er i et tæt samarbejde, at yde pleje, støtte og vejledning samt udføre praktiske opgaver i henhold til kommunens kvalitetsstandarder. Billeder af alle medarbejdere er på opslagstavlen ved indgangen. (Der vil blive sat billede op hver dag efter hvem der er på arbejde den pågældende dag). Kontaktperson På Søndervang har hver beboer en kontaktperson. Kontaktpersonen er den social og sundhedshjælper eller- assistent, som har et særligt ansvar for beboeren. Ved kontaktpersonens fravær overtager de øvrige medarbejdere i teamet opgaverne. Ergo- og fysioterapeut På Søndervang er der tilknyttet ergo- og fysioterapeuter. De kan tilbyde træning til de af kommunens pensionister, som har behov for at vedligeholde eller genoptræne færdigheder. Træningen tager udgangspunkt i dine behov og mål. Hvis du oplever, at du har sværere ved at klare nogle opgaver i din dagligdag, kan du henvende dig til ergo- og fysioterapeuterne, som vil vurdere, om en træningsindsats kan lette din hverdag. Ergo- og fysioterapeuterne vejleder og instruerer i hensigtsmæssige arbejdsstillinger og forflytningsteknikker, så du og personalet belastes mindst muligt og derved undgår skader.

6 Aktivitetsmedarbejdere På Søndervang er der tilknyttet aktivitetsmedarbejdere. Alle beboere har mulighed for at benytte aktivitetsafdelingen. Se vedlagt Centernyt. Der er fællesspisning i spiseenhederne, hver middag kl , hvor man er velkommen til at deltage, hvis man ønsker det. Eftermiddagen starter kl , evt. aktiviteter vil stå i Centernyt. Der er et brugerpårørende råd, som er til for at forsøde tilværelsen for de beboere der bor på Søndervang, her er der valg 1 gang årligt, hvor bruger og pårørende kan stille op. Ligeledes er der er aktivitetsråd, som har en del arrangement igennem året, dette reklameres ligeledes i Centernyt. Hørevejleder Centrets hørevejleder træffes efter aftale eller på telefon Hørevejlederen kan også være behjælpelig med kontakt til Dansk Blindesamfund på telefon eller til den lokale konsulent på telefon omkring lån af lydbøger. Telefonnumre og træffetider Fagsekretariatet/Visitator: man. - ons. Kl , torsdag kl og fredage kl Teamleder Mette Sigaard: eller mail mette.sigaard@skanderborg.dk Sygeplejerske: alle dage kl eller kl Planlægger: alle hverdage kl

7 TILDELING AF BOLIG & ØKONOMI Skanderborg Kommune har visitationsretten til plejeboligerne og dagcentret. Ansøgningsskema til plejebolig kan fås ved at rette henvendelse til visitationen, via fælles indgang til fagsekretariatet Ældre og Handicap på tlf Tildeling af en ældrebolig sker efter en individuel vurdering af visitationsteamet. Dette betyder, at en ledig bolig tilbydes borgeren med det største fysiske, psykiske, økonomiske eller sociale behov. Der betales for husleje, varme og el og for de ydelser, du vælger i kontrakten f.eks. mad og vask. Der kan ansøges om boligstøtte og varmetillæg. Indskud og husleje Betales direkte til Fagsekretariatet Ældre og Handicap efter opkrævning. Boligstøtte Henvendelse om boligstøtte skal ske til Udbetaling Danmark på telefon eller via borger.dk Varmetillæg Henvendelse om varmetillæg skal ske til Udbetaling Danmark på telefon eller via borger.dk

8 SAMARBEJDE Samarbejdsbog Der ligger en samarbejdsbog i din bolig til brug for de medarbejdere, som kommer hos dig. Bogen indeholder navn, adresse, døgnrytmeplan, medicinliste, telefonnumre på pårørende, bevillinger. På Søndervang benyttes elektroniske omsorgsjournaler. Pårørende samarbejde En god og omsorgsfuld pleje er meget vigtig for, at have en god tilværelse. Personalet kan ikke erstatte gode venner og pårørende. Det er derfor vigtigt, at den nære kontakt fortsætter, selvom man flytter på Lokalcenter Søndervang. Vi inviterer derfor til samarbejde med pårørende omkring forskellige opgaver. Pårørende er meget velkomne til at være behjælpelig med opgaver, som man måske også har hjulpet med hjemme. Hvis du evt. skal til læge, kontrol på sygehuset eller andet, vil vi forespørge, om der er pårørende, som har mulighed for at tage med. Pårørende er mod betaling og tilmelding velkommen til at deltage i forskellige arrangementer og aktiviteter Søndervang. Ved særlige anledninger kan evt. fødselsdage afholdes her i faciliteterne på Søndervang, ligeledes kan der bestilles mad og drikke hertil, dette aftales med kontaktpersonen. Beboere og pårørende står selv for praktiske omkring arrangementet.

9 PRAKTISKE OPLYSNINGER Læge Det er muligt at beholde din egen læge, men hvis det ønskes, kan kontaktpersonen være behjælpelig med at finde en ny læge. Tandlæge Du skal fortsat benytte din egen tandlæge som hidtil. Hvis du ikke har mulighed for selv at komme til tandlæge, kan du visiteres til omsorgstandlægen. Din kontaktperson kan hjælpe med at bestille tid. Medicin Social og sundhedsassistent undersøger i samråd med beboer og egen læge muligheder for medicinadministration. Vi anbefaler at få dosispakket medicin, hvis medicineringen er stabil. Der gives ved behov hjælp til at bestille nyt medicin, når der er behov for det, i samråd med beboeren. Regningen betales til apoteket via giro af pårørende eller via PBS. Vask Lokalcentret kan mod betaling sørge for vask af dit personlige tøj efter behov. Det er vigtigt, at tøjet er let at vaske og kan tørres i tørretumbler. Hvis tøjet ikke kan tåle maskinvask, beder vi de pårørende om at sørge for vask af tøjet. Hvis personalet skal vaske tøjet, skal de pårørende inden indflytningen mærke det med et tildelt nummer. Lokalcenter Søndervang har et samarbejde med et vaskeri, hvor du kan leje sengelinned og håndklæder, som vaskes mod betaling på et vaskeri. Hvis du vælger at bruge dit eget, skal pårørende sørge for vask. Du er selv, evt. sammen med en pårørende, ansvarlig for køb af nyt tøj samt rensning og reparationer. Frisør og fodpleje Personalet kan være behjælpelig med kontakt til frisør og fodplejer som tager ud i eget hjem. Alternativt kan du beholde nuværende ordning ude i byen, såfremt du og dine pårørende selv kan varetage dette.

10 Adresseændring Du skal selv melde din flytning og adresseændring til folkeregistret og f.eks. postvæsen, bank, forsikring, telefon og avis. Flyttemappe kan fås på posthuset og i de fleste banker. Hvis du ikke selv har mulighed for at ændre ovenstående vil plejepersonalet være behjælpelig. Værdisager og forsikring Hos de fleste forsikringsselskaber kan der tegnes en speciel forsikring, når du bor i ældrebolig. Det er på eget ansvar, hvis du opbevarer penge og værdigenstande i boligen. Lokalcentret har ikke erstatningspligt. Mad Skal du have leveret mad, er det muligt at få det fra kommunens eget køkken Vores Køkken. Her kan der vælges mellem døgnpakke eller dele af pakken. Se i øvrigt pjecen fra Vores Køkken. Samtlige måltider kan indtages i fælles spiseenheder eller i egen bolig. Måltider serveres på følgende tidspunkter: Middagsmad Eftermiddagskaffe Aftensmad Hvis man ikke er hjemme til et måltid, skal det afmeldes i køkkenet dagen før, senest kl Dette uddybes ved indflytningssamtalen. Pårørende og gæster er velkommen til at spise med mod forudbestilling og betaling. Post Hver bolig har sin egen postkasse, som er placeret ved hovedindgangen. Personalet er behjælpelig med at tømme postkassen, hvis du ikke har mulighed for dette. Posten kommer dagligt og post til afsendelse kan afleveres i postkassen returpost ved hovedindgangen.

11 Huskeliste ved indflytning Medicin Termometer Kam, fil og neglerenser Hudplejecreme Shampoo til hår og bad Sæbe til nedre toilette Tandbørste og tandpasta Fodtøj og beklædning Røgalarmer Spiralkalender til beskeder mellem pårørende og medarbejdere Service til brug på stuen, kaffe- og/ eller tekande evt. elkedel God belysning og el-pærer Støvsuger, kost og fejeblad Gulvmoppe -Gulvklude og spand, skrubbe med teleskop-stang Opvaskebalje og børste Viskestykker og karklude Miljøvenlige rengøringsprodukter Toiletspand m. låg og toiletbørste Affaldsposer Bruseforhæng og skridsikker måtte til bad Vasketøjskurv gerne på hjul Toiletpapir og køkkenrulle Engangsvaskeklude + vådservietter Beklædning Dyne og hovedpude

12 Plejedistrikt Galten Lokalcenter Søndervang Hovedgaden Låsby Tlf

VELKOMMEN TIL LOKALCENTER SøNDERVANG

VELKOMMEN TIL LOKALCENTER SøNDERVANG VELKOMMEN TIL LOKALCENTER SøNDERVANG VELKOMMEN TIL SØNDERVANG På Søndervang har vi det ønske, at vi skal være det bedst tænkelige alternativ til eget hjem. Vi ønsker at tilbyde en tryg hverdag for de

Læs mere

VELKOMMEN TIL PLEJECENTER BØGEHAVEN

VELKOMMEN TIL PLEJECENTER BØGEHAVEN VELKOMMEN TIL PLEJECENTER BØGEHAVEN VELKOMMEN TIL BØGEHAVEN Denne pjece tilbyder en praktisk orientering til dig og din familie og vi håber, at vi med denne lille informationspjece giver dig og dine nærmeste

Læs mere

VELKOMMEN TIL LOKALCENTER TJØRNEHAVEN

VELKOMMEN TIL LOKALCENTER TJØRNEHAVEN VELKOMMEN TIL LOKALCENTER TJØRNEHAVEN VELKOMMEN TIL TJØRNEHAVEN Med denne pjece vil vi prøve at besvare nogle af de spørgsmål, der ofte opstår i forbindelse med indflytning på et lokalcenter. Lokalcenter

Læs mere

VELKOMMEN TIL PLEJECENTER DALBOGÅRD

VELKOMMEN TIL PLEJECENTER DALBOGÅRD VELKOMMEN TIL PLEJECENTER DALBOGÅRD VELKOMMEN TIL DALBOGÅRD Med denne pjece vil vi prøve at besvare nogle af de spørgsmål, der ofte opstår i forbindelse med indflytning på et center. Plejecenter Dalbogård

Læs mere

VELKOMMEN TIL PLEJECENTER RYVANG

VELKOMMEN TIL PLEJECENTER RYVANG VELKOMMEN TIL PLEJECENTER RYVANG VELKOMMEN TIL RYVANG Med denne pjece vil vi prøve at besvare nogle af de spørgsmål, der ofte opstår i forbindelse med indflytning på et center. Plejecenter Ryvang består

Læs mere

VELKOMMEN TIL PLEJECENTER RYVANG

VELKOMMEN TIL PLEJECENTER RYVANG VELKOMMEN TIL PLEJECENTER RYVANG VELKOMMEN TIL RYVANG Med denne pjece vil vi prøve at besvare nogle af de spørgsmål, der ofte opstår i forbindelse med indflytning på et center. Plejecenter Ryvang består

Læs mere

VELKOMMEN TIL LOKALCENTER TJØRNEHAVEN

VELKOMMEN TIL LOKALCENTER TJØRNEHAVEN VELKOMMEN TIL LOKALCENTER TJØRNEHAVEN VELKOMMEN TIL TJØRNEHAVEN Med denne pjece vil vi prøve at besvare nogle af de spørgsmål, der ofte opstår i forbindelse med indflytning på et lokalcenter. Lokalcenter

Læs mere

VELKOMMEN TIL SØKILDE PLEJEHJEM NYT BILLED

VELKOMMEN TIL SØKILDE PLEJEHJEM NYT BILLED VELKOMMEN TIL SØKILDE PLEJEHJEM NYT BILLED VELKOMMEN TIL SØKILDE PLEJEHJEM Med denne pjece vil vi prøve at besvare nogle af de spørgsmål, der ofte opstår i forbindelse med indflytning på et plejehjem.

Læs mere

Velkommen til Søndergården. Et godt sted at være. Korrektur SUNDHEDSCENTER SØNDERGÅRDEN

Velkommen til Søndergården. Et godt sted at være. Korrektur SUNDHEDSCENTER SØNDERGÅRDEN Velkommen til Søndergården Et godt sted at være SUNDHEDSCENTER SØNDERGÅRDEN Velkommen Med denne folder vil vi som personale gerne byde dig velkommen til Søndergården. Der er 27 lejligheder på Søndergården,

Læs mere

Velkommen. til sektion Bryghuset Pleje Ældrebolig. Plejecenter Vest

Velkommen. til sektion Bryghuset Pleje Ældrebolig. Plejecenter Vest Velkommen til sektion Bryghuset Pleje Ældrebolig Plejecenter Vest Svendborg kommune Velkomst: Med denne pjece byder vi Dem og Deres pårørende velkommen til sektion Bryghuset Pleje. Det er vores ønske,

Læs mere

Plejecenter Kildedalscentret

Plejecenter Kildedalscentret Plejecenter Kildedalscentret DROSSELVEJ VIBEVEJ LÆRKEVEJ Velkommen til Kildedalscentret Vi ønsker dig hjertelig velkommen til din nye bolig. Plejecentret Kildedalscentret ligger i Skals, ca 12 km nord

Læs mere

Det er værd at vide om lejligheden

Det er værd at vide om lejligheden Redigeret juli 2012 Det er værd at vide om lejligheden Du lejer dig ind ved et ejendomscenter. Du flytter eller er flyttet ind på et plejecenter, - ikke et plejehjem. Det betyder, at den lejlighed, du

Læs mere

Velkommen til Christinelunden

Velkommen til Christinelunden Velkommen til Christinelunden Forord Velkommen til Christinelunden Plejeboliger. Denne folder er udarbejdet som en hjælp til at give dig og dine pårørende et overblik over ting, der er rare at vide i forbindelse

Læs mere

Til nye beboere og deres pårørende. Velkommen til Haven

Til nye beboere og deres pårørende. Velkommen til Haven Til nye beboere og deres pårørende Velkommen til Haven Indhold Velkommen til Haven...3 Personalet...3 Elever...3 Havens værdigrundlag...4 Du skal opleve en god hverdag...4 Traditioner og arrangementer...4

Læs mere

Velkommen til Plejecentret Sjælsø

Velkommen til Plejecentret Sjælsø Velkommen til Plejecentret Sjælsø Ældreboligerne (plejeboliger) Soldraget 35 & 39 Telefon Hovednummer------------------------------- 45 81 70 55 Centerleder ---------------------------------- 45 99 71

Læs mere

Velkommen til Plejecentret Sjælsø

Velkommen til Plejecentret Sjælsø Velkommen til Plejecentret Sjælsø Plejeboligerne Soldraget 37 www.plejecentretsjaelsoe.dk Telefon Hovednummer------------------------------- 46 11 16 16 Centerleder ---------------------------------- 46

Læs mere

Det er værd at vide om lejligheden

Det er værd at vide om lejligheden Redigeret november 2014 Det er værd at vide om lejligheden Du lejer dig ind ved et ejendomscenter. Du flytter eller er flyttet ind på et plejecenter, - ikke et plejehjem. Det betyder, at den lejlighed,

Læs mere

VELKOMMEN TIL VESTERBO... 3 FAKTA OM VESTERBO... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 5 KONTAKTPERSON... 5 LEJLIGHEDERNE... 6

VELKOMMEN TIL VESTERBO... 3 FAKTA OM VESTERBO... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 5 KONTAKTPERSON... 5 LEJLIGHEDERNE... 6 VESTERBO VELKOMMEN INDHOLDSFORTEGNELSE VELKOMMEN TIL VESTERBO... 3 FAKTA OM VESTERBO... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 5 KONTAKTPERSON... 5 LEJLIGHEDERNE... 6 STØRRELSE... 6 BOLIGSELSKAB/HUSLEJE...

Læs mere

Ud over serviceaftalen, udleveres en speciel pjece vedrørende husleje og indskud som administreres hos Arup & Hvidt, boligadministration.

Ud over serviceaftalen, udleveres en speciel pjece vedrørende husleje og indskud som administreres hos Arup & Hvidt, boligadministration. 1 Praktiske råd ved indflytning Vi vil på de kommende sider fortælle om hvad vi kan tilbyde, samt nogle praktiske informationer, som kan hjælpe med til at gøre indflytningen til en god oplevelse. Ved indflytning

Læs mere

Velkommen til Fanø Plejecenter. "Hybenhuset "

Velkommen til Fanø Plejecenter. Hybenhuset Velkommen til Fanø Plejecenter "Hybenhuset " Hybenhuset Hybenhuset består af 9 1-værelses lejligheder med fælles køkken og opholdsstue. Hybenhuset er en del af Fanø Plejecenter. Fanø Plejecenters bygninger

Læs mere

Velkommen til. Plejehjemmet Uttrupgaard. Lerumbakken 1, 9400 Nørresundby

Velkommen til. Plejehjemmet Uttrupgaard. Lerumbakken 1, 9400 Nørresundby Velkommen til Plejehjemmet Uttrupgaard Lerumbakken 1, 9400 Nørresundby Velkommen til Uttrupgaard Jeg og personalet på Uttrupgaard Plejehjem vil gerne byde dig velkommen. Vi håber, du og dine pårørende

Læs mere

VELKOMMEN TIL SØBO PLEJECENTER... 3 FAKTA OM SØBO PLEJECENTER... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 4 PERSONALE... 4 KONTAKTPERSON...

VELKOMMEN TIL SØBO PLEJECENTER... 3 FAKTA OM SØBO PLEJECENTER... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 4 PERSONALE... 4 KONTAKTPERSON... SØBO VELKOMMEN INDHOLDSFORTEGNELSE VELKOMMEN TIL SØBO PLEJECENTER... 3 FAKTA OM SØBO PLEJECENTER... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 4 PERSONALE... 4 KONTAKTPERSON... 4 LEJLIGHEDERNE... 5 STØRRELSE...

Læs mere

Velkommen Til Plejecentret Sjælsø. Plejeboligerne Soldraget 33 A D.

Velkommen Til Plejecentret Sjælsø. Plejeboligerne Soldraget 33 A D. Velkommen Til Plejecentret Sjælsø Plejeboligerne Soldraget 33 A D. Telefon Hovednummer------------------------------- 46 11 16 16 Centerleder----------------------------------- 46 11 16 10 Afdelingsleder

Læs mere

Personale på Jebjerg Ældrecenter: Dagcenter: Køkken

Personale på Jebjerg Ældrecenter: Dagcenter: Køkken Velkommen som beboer og pårørende i midlertidig bolig på Jebjerg Ældrecenter Velkommen: Med denne pjece vil vi gerne byde dig og dine pårørende hjertelig velkommen til Jebjerg Ældrecenter. Du er bevilget

Læs mere

Velkommen i plejebolig et hjem i trygge rammer

Velkommen i plejebolig et hjem i trygge rammer Aarhus Kommune Velkommen i plejebolig et hjem i trygge rammer 2 VELKOMMEN Et nyt hjem I dag er en plejebolig ikke bare en bolig, men en del af et hjem. Et hjem med liv, fællesskaber og den tryghed, det

Læs mere

Velkommen til Øsby Plejecenter

Velkommen til Øsby Plejecenter Velkommen til Øsby Plejecenter Velkommen. Du bydes velkommen til Øsby Plejecenter. Lejligheden på Øsby Plejecenter er dit nye hjem, stedet hvor det skal være rart for dig at bo og hvor din familie og venner

Læs mere

Velkommen til Porsebakken

Velkommen til Porsebakken Velkommen til Porsebakken Velkommen til Porsebakken Plejecentret Porsebakken er beliggende i smukke landlige omgivelser omgivet af hestefolde og marker og med udsigt til Roskilde Domkirke. Fra hovedindgangen

Læs mere

VELKOMMEN. i aflastning/genoptræning eller fast beboer LÆSØ PLEJEHJEM 2015. Læsø Døgnpleje. Doktorvejen 1A, Byrum 9940 Læsø Tlf.

VELKOMMEN. i aflastning/genoptræning eller fast beboer LÆSØ PLEJEHJEM 2015. Læsø Døgnpleje. Doktorvejen 1A, Byrum 9940 Læsø Tlf. VELKOMMEN i aflastning/genoptræning eller fast beboer LÆSØ PLEJEHJEM 2015 Læsø Døgnpleje Doktorvejen 1A, Byrum 9940 Læsø Tlf. 98 49 14 22 Pr. 01-01-2015 Genoptræning / aflastning eller som ny beboer -

Læs mere

Boenhed Solsikken. Område Bakkegården - Rosenvænget

Boenhed Solsikken. Område Bakkegården - Rosenvænget Boenhed Solsikken Område Bakkegården - Rosenvænget Velkommen til boenhed Solsikken. Solsikken er en boenhed med 11 lejligheder, der udlejes til borgere med en demens lidelse. Til lejlighederne hører en

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE. Når du skal flytte i plejebolig

ÆRØ KOMMUNE. Når du skal flytte i plejebolig ÆRØ KOMMUNE Når du skal flytte i plejebolig Indhold Indledning... 2 Økonomien i den nye plejebolig... 2 Hvad skal der søges om inden flytning?... 2 Boligstøtte... 2 Varmetillæg... 3 Beboerindskudslån...

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE. Når du skal flytte i plejebolig

ÆRØ KOMMUNE. Når du skal flytte i plejebolig Når du skal flytte i plejebolig Indhold Indledning... 2 Økonomien i den nye plejebolig... 2 Hvad skal der søges om inden flytning?... 2 Boligstøtte... 2 Varmetillæg... 3 Beboerindskudslån... 3 Enlig forsørgertillæg...

Læs mere

Svendborg Kommune Plejecenter Vest

Svendborg Kommune Plejecenter Vest Svendborg Kommune Plejecenter Vest Velkommen til Aldersro Ældreboliger Forord Velkommen til Aldersro ældreboliger. Denne folder er udarbejdet som en hjælp til dig, der flytter ind i en ældrebolig på Aldersro.

Læs mere

Servicepakken 2017 Et tilbud i plejecentre

Servicepakken 2017 Et tilbud i plejecentre Servicepakken 2017 Et tilbud i plejecentre 2 Indhold Servicepakken 3 Valgfri ydelser oversigt og indhold 4 Obligatoriske ydelser oversigt og indhold 5 Fravalg af ydelser og ændring i aftaler 6 Takster

Læs mere

Velkommen. til sektion Bryghuset Pleje Plejebolig. Plejecenter Vest

Velkommen. til sektion Bryghuset Pleje Plejebolig. Plejecenter Vest Velkommen til sektion Bryghuset Pleje Plejebolig Plejecenter Vest Svendborg kommune Velkomst: Med denne pjece byder vi Dem og Deres pårørende velkommen til sektion Bryghuset Pleje. Det er vores ønske,

Læs mere

Velkommen på Oddense Ældrecenter

Velkommen på Oddense Ældrecenter Velkommen på Oddense Ældrecenter Velkommen: Vi vil gerne byde dig og dine pårørende hjertelig velkommen til Oddense Ældrecenter. Når du læser dette, er du ved at overveje at flytte i plejebolig eller har

Læs mere

Ud over serviceaftalen, udleveres en speciel pjece vedrørende husleje og indskud som administreres hos Arup & Hvidt, boligadministration.

Ud over serviceaftalen, udleveres en speciel pjece vedrørende husleje og indskud som administreres hos Arup & Hvidt, boligadministration. 1 Praktiske råd ved indflytning Vi vil på de kommende sider fortælle om hvad vi kan tilbyde, samt nogle praktiske informationer, som kan hjælpe med til at gøre indflytningen til en god oplevelse. Ved indflytning

Læs mere

Velkommen til. Plejecenter Kildegården

Velkommen til. Plejecenter Kildegården - Velkommen til Plejecenter Kildegården Velkommen til Plejecenter Kildegården Plejecenter Kildegården er beliggende i den nordlige del af Skanderborg Kommune tæt ved skov og med udsigt over Skanderborg

Læs mere

Velkommen til Sofiegården

Velkommen til Sofiegården Velkommen til Sofiegården 12 1 Indhold Velkommen til Plejecentret Sofiegården 3 Om Sofiegården 4 Boligen 5 Økonomi 6 Indflytning 6 Aktivitet og arrangementer 8 Praktisk oplysninger 9 Kontakt oplysninger

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Åløkkeparken

Velkommen til Plejehjemmet Åløkkeparken Velkommen til Plejehjemmet Åløkkeparken Åløkkevej 4, Brobyværk, 5672 Broby Tlf: 7253 0524 Mail: Plejecenter-aaloekkeparken@fmk.dk Hjemmeside: www.aaloekkeparken.dk Indhold Velkommen 3 Bolig 4 Før du flytter

Læs mere

Møllehjørnet s ABC. Der er let adgang til hovedgaden, indkøbsmuligheder samt besøg i Kulturhuset og Byparken.

Møllehjørnet s ABC. Der er let adgang til hovedgaden, indkøbsmuligheder samt besøg i Kulturhuset og Byparken. Møllehjørnet s ABC Livet hos os handler om Respekt og værdighed for den enkelte beboers behov, liv, tidligere liv og mening Vi udfører en engageret og kvalificeret indsats med fokus på sundhed og trivsel

Læs mere

Velkommen til Plejecenter Kildegården

Velkommen til Plejecenter Kildegården Plejedistrikt Velkommen til Plejecenter Kildegården Velkommen til Plejecenter Kildegården Plejecenter Kildegården er beliggende i den nordlige del af Skanderborg Kommune tæt ved skov og med udsigt over

Læs mere

Teglhaven 40, 4654 Faxe Ladeplads

Teglhaven 40, 4654 Faxe Ladeplads Teglhaven 40, 4654 Faxe Ladeplads 1 Indledning Som ny beboer på Hylleholtcenteret ønskes du hjertelig velkommen af leder og personale. Vi håber på en god og konstruktiv dialog med dig og din familie. Hylleholtcenteret

Læs mere

VELKOMMEN PÅ SMEDEGÅRDEN

VELKOMMEN PÅ SMEDEGÅRDEN VELKOMMEN PÅ SMEDEGÅRDEN 2 VELKOMMEN TIL ÆLDRECENTER SMEDEGÅRDEN Kære nye beboer! Hjerteligt velkommen til vores ældrecenter! Vi håber, at du bliver glad for at bo her og at du, med den rette hjælp fra

Læs mere

Velkommen Til Plejecentret Sjælsø. Plejeboligerne Soldraget 41-43

Velkommen Til Plejecentret Sjælsø. Plejeboligerne Soldraget 41-43 Velkommen Til Plejecentret Sjælsø Plejeboligerne Soldraget 41-43 Telefon Hovednummer------------------------------- 46 11 16 16 Centerleder----------------------------------- 46 11 16 10 Afdelingsleder

Læs mere

Plejecenter Præstevænget

Plejecenter Præstevænget Plejecentre Velkommen til Plejecenter Præstevænget Indhold Introduktion Side 3 Information før indflytning Side 5 Indflytning Side 5 Forplejning Side 6 Tøjvask Side 6 Rengøring Side 6 Servicepakken Side

Læs mere

Velkommen til Rehabiliteringen på Kongshøjcentret

Velkommen til Rehabiliteringen på Kongshøjcentret Velkommen til Rehabiliteringen på Kongshøjcentret Område Syd Information om døgntræning og aflastning - marts 2012 Velkommen til Rehabiliteringen Kongshøjcentret Vi vil gerne benytte disse linier til at

Læs mere

Velkommen til Plejecentret Sjælsø. Plejeboligerne Soldraget 37

Velkommen til Plejecentret Sjælsø. Plejeboligerne Soldraget 37 Velkommen til Plejecentret Sjælsø Plejeboligerne Soldraget 37 Telefon Hovednummer------------------------------- 46 11 16 16 Centerleder ---------------------------------- 46 11 16 10 Afdelingsleder for

Læs mere

Plejecenter Præstevænget

Plejecenter Præstevænget Plejecentre Velkommen til Plejecenter Præstevænget Indhold Information før indflytning s.4 Indflytning s.5 Forplejning s.6 Tøjvask s.6 Rengøring s.6 Servicepakken s.7 Frisør og fodpleje s.7 Forsikringer

Læs mere

Bemærkninger: Hjemmeplejens Døgnafsnit. Velkommen. Hjemmeplejens Døgnafsnit, tlf. 96848710 Voldgade 14C, 7600 Struer. Januar 2014

Bemærkninger: Hjemmeplejens Døgnafsnit. Velkommen. Hjemmeplejens Døgnafsnit, tlf. 96848710 Voldgade 14C, 7600 Struer. Januar 2014 Bemærkninger: Hjemmeplejens Døgnafsnit Velkommen Hjemmeplejens Døgnafsnit, tlf. 96848710 Voldgade 14C, 7600 Struer 12 Januar 2014 Indhold Velkommen...4 Inden du starter..5 Personalets vagtskifte...6 Opholdet.7

Læs mere

Midlertidige ophold. Side 1

Midlertidige ophold. Side 1 Midlertidige ophold Side 1 Indholdsfortegnelse Velkommen til Lions Park Søllerød... 3 Praktiske oplysninger... 4 Betaling for ophold... 5 Personlige ejendele... 5 Kontanter... 5 Sygeplejeartikler... 6

Læs mere

Velkommen. Vi har forsøgt at samle nogle praktiske oplysninger, som kan hjælpe dig og din familie til at blive fortrolig med hverdagen på Grønningen.

Velkommen. Vi har forsøgt at samle nogle praktiske oplysninger, som kan hjælpe dig og din familie til at blive fortrolig med hverdagen på Grønningen. Velkommen Vi har forsøgt at samle nogle praktiske oplysninger, som kan hjælpe dig og din familie til at blive fortrolig med hverdagen på Grønningen. Din adresse bliver: Grønnevej 6360 Tinglev Velkommen

Læs mere

Plejecentre i Esbjerg Kommune

Plejecentre i Esbjerg Kommune Velkommen til Esbjerg Kommunes plejecentre Denne pjece giver dig information om tilbud og muligheder for hjælp, pleje, kost og aktiviteter på Esbjerg Kommunes plejecentre. Desuden kan du læse om, hvad

Læs mere

Glesborg Plejecenter. Glesborg Plejecenter. Velkommen til Glesborg Plejecenter

Glesborg Plejecenter. Glesborg Plejecenter. Velkommen til Glesborg Plejecenter Glesborg Plejecenter Glesborg Plejecenter Vi glæder os til at byde dig og din familie velkommen til Glesborg Plejecenter Velkommen til Glesborg Plejecenter www.glesborgplejecenter.dk lbm@norddjurs.dk Glesborg

Læs mere

Velkommen i plejebolig

Velkommen i plejebolig Velkommen i plejebolig - et hjem i trygge rammer Velkommen. Et nyt hjem. I dag er en plejebolig ikke bare en bolig, men en del at et hjem. Et hjem med liv, fællesskaber og den tryghed, det giver at have

Læs mere

Geriatrisk afsnit G2. Geriatri (græsk: geras (alderdom), iatreia (helbredelse) er et medicinsk speciale omhandlende læren om sygdomme hos ældre.

Geriatrisk afsnit G2. Geriatri (græsk: geras (alderdom), iatreia (helbredelse) er et medicinsk speciale omhandlende læren om sygdomme hos ældre. Geriatrisk afsnit G2 Geriatri (græsk: geras (alderdom), iatreia (helbredelse) er et medicinsk speciale omhandlende læren om sygdomme hos ældre. Velkommen til afsnit G2 På dette afsnit indlægges ældre patienter

Læs mere

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund.

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Plejehjemmet Tårnbygård Løjtegårdsvej 100 2770 Kastrup

Læs mere

Velkommen til REHABILITERINGSCENTER, HERNING. Informationspjece

Velkommen til REHABILITERINGSCENTER, HERNING. Informationspjece Velkommen til REHABILITERINGSCENTER, HERNING Informationspjece Indhold Velkommen side 3 1. Indretning side 3 2. Visitering side 3 3. Patientmålgruppe side 4 4. Centrets personale side 5 5. Samarbejde side

Læs mere

Rehabilitering, omsorg og genoptræning

Rehabilitering, omsorg og genoptræning Velkommen til Frederiksberg Kommunes Døgnrehabilitering For borgere på aflastningsophold Rehabilitering, omsorg og genoptræning 12 Frederiksberg Kommunes Døgnrehabilitering Nordre Fasanvej 57 Vej 6, indgang

Læs mere

Velkommen på Allerød Plejecenter

Velkommen på Allerød Plejecenter Velkommen på Allerød Plejecenter En værd at vide pjece for dig og dine pårørende 1 Ældre & Sundhed Velkommen på plejecenter i Allerød Kommune Plejeboligen er dit hjem, og vi tilstræber, at du kan fortsætte

Læs mere

Velkommen på Povlsbjerg Plejecenter

Velkommen på Povlsbjerg Plejecenter Velkommen på Povlsbjerg Plejecenter Vi håber lidt information på nuværende tidspunkt vil hjælpe Dem, så De hurtigt vil finde Dem til rette i Deres nye bolig Centret har fælles ledelse med Bregnbjerglunden.

Læs mere

Velkommen til Damgårdsparken

Velkommen til Damgårdsparken Velkommen til Damgårdsparken Velkommen til Damgårdsparken Damgårdsparken er beliggende i Stenløse by tæt ved S- togsstation og Egedal Center med gode indkøbsmuligheder. Damgårdsparken består af 41 individuelle

Læs mere

Velkommen Til Plejecentret Sjælsø. Plejeboligerne Soldraget 41-43

Velkommen Til Plejecentret Sjælsø. Plejeboligerne Soldraget 41-43 Velkommen Til Plejecentret Sjælsø Plejeboligerne Soldraget 41-43 Telefon Hovednummer------------------------------- 46 11 16 16 Centerleder----------------------------------- 46 11 16 10 Afdelingsleder

Læs mere

Velkommen til Plejecenter Egeparken

Velkommen til Plejecenter Egeparken Velkommen til Plejecenter Egeparken 2 Indholdsfortegnelse Velkommen til Egeparken 3 Praktiske oplysninger 4 Før du flytter ind 5 Når du flytter ind 6 Personalets arbejdsmiljø 7 Personalet 8 Egedal Madservice

Læs mere

Velkommen til Engbo. Personalet

Velkommen til Engbo. Personalet Velkommen til Engbo Velkommen til Engbo Engbo ligger i Ølstykke by tæt på naturen og i gåafstand fra byliv, indkøbsmuligheder og S-tog. Engbo består af to mindre boenheder med i alt 16 individuelle plejeboliger.

Læs mere

Velkommen til Højstruphave

Velkommen til Højstruphave Velkommen til Højstruphave Lidt om dit nye hjem 1 2 Velkommen // Velkommen til din nye bolig i Højstruphave. Vi håber, at du vil falde godt til i de nye omgivelser. I dette hæfte findes praktiske oplysninger,

Læs mere

AFDELING FOR PLEJE OG OMSORG vordingborg.dk SOLVANG AFLASTNINGSSTUE

AFDELING FOR PLEJE OG OMSORG vordingborg.dk SOLVANG AFLASTNINGSSTUE AFDELING FOR PLEJE OG OMSORG vordingborg.dk SOLVANG AFLASTNINGSSTUE maj 2017 Personalet byder dig velkommen til opholdet her på vores aflastningsstuer Vi håber, du vil befinde dig godt, og vi vil gøre

Læs mere

GUDERUP PLEJECENTER Revideret april 2017

GUDERUP PLEJECENTER Revideret april 2017 GUDERUP PLEJECENTER Forord. Med denne pjece vil vi gerne byde velkommen til Guderup Plejecenter. Vi vil meget gerne leve op til de forventninger, der måtte være til os og ønsker at løse problemer ved hjælp

Læs mere

Velkommen..side 3 Praktiske oplysninger Cafeteria/Fællesrum..side 5 El, vand og varme.side 5 Forsikring side 5 Frisør og fodpleje.

Velkommen..side 3 Praktiske oplysninger Cafeteria/Fællesrum..side 5 El, vand og varme.side 5 Forsikring side 5 Frisør og fodpleje. Velkommen Velkommen..side 3 Praktiske oplysninger Cafeteria/Fællesrum..side 5 El, vand og varme.side 5 Forsikring side 5 Frisør og fodpleje.side 5 Fuldmagt side 5 Gæster...side 6 Hjælpemidler..side 6 Indflytningssamtale.side

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ MARSTAL ÆLDRECENTER

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ MARSTAL ÆLDRECENTER ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ MARSTAL ÆLDRECENTER Indhold Velkommen... 2 Marstal Ældrecenter... 3 Aktiviteter... 3 Beboerbladet... 3 Bruger- og pårørenderåd... 3 Fodterapeut, frisør, tandpleje

Læs mere

Til nye beboere. Velkommen til Nordhøj

Til nye beboere. Velkommen til Nordhøj Til nye beboere Velkommen til Nordhøj Indhold Velkommen til Nordhøj...3 Omsorgscenteret Nordhøj...4 Personalet...4 Værdigrundlag...4 Træning og aktiviteter...5 Det gode måltid...6 Beboermøder...6 Samarbejde

Læs mere

Frederiksberg Kommune Akaciegården Midlertidige Flexpladser

Frederiksberg Kommune Akaciegården Midlertidige Flexpladser Frederiksberg Kommune Akaciegården Midlertidige Flexpladser Velkommen Akaciegården byder dig velkommen. På Akaciegården har vi 5 midlertidige Flexpladser. Hver bolig består af et dobbeltværelse indrettet

Læs mere

OPHOLD PÅ REHABILITERINGS CENTER

OPHOLD PÅ REHABILITERINGS CENTER OPHOLD PÅ REHABILITERINGS CENTER Kom til kræfter igen med rehabilitering 1 VELKOMMEN Du kan få hjælp til at komme til kræfter igen på et rehabiliteringscenter i Københavns Kommune. Her får du tilbudt træning,

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Vestergården

Velkommen til Plejehjemmet Vestergården Velkommen til Plejehjemmet Vestergården Annebergvej 73 og 73A 9000 Aalborg Velkommen til Vestergården 73 og 73A Vestergården har 75 boliger fordelt på 6 boenheder. I 73 er 1. sal indrettet med 9 boliger

Læs mere

Plejebolig Kvalitetsstandard 2015

Plejebolig Kvalitetsstandard 2015 Plejebolig Kvalitetsstandard 2015 Hvad er formålet? Hvem kan få plejebolig? Hvad tilbydes i en plejebolig? Formålet med kommunens boligtilbud er, at du har en bolig, der tilgodeser dit behov for pleje

Læs mere

Velkommen til Løsning Plejecenter

Velkommen til Løsning Plejecenter Velkommen til Løsning Plejecenter Information til beboere og pårørende EMN Præsentation af Seniorservice i Hedensted Kommune. Hedensted er beliggende i region Midtjylland mellem Horsens og Vejle. Løsning

Læs mere

Velkommen til Hjemmeplejen

Velkommen til Hjemmeplejen Velkommen til Hjemmeplejen Velkommen til Hjemmeplejen Egedal Kommunes hjemmepleje leverer både praktisk hjælp (rengøring og tøjvask), personlig pleje og sygepleje til kommunes borgere. I denne pjece kan

Læs mere

Geriatrisk afdeling G1

Geriatrisk afdeling G1 Geriatrisk afdeling G1 Geriatri (græsk: geras (alderdom), iatreia (helbredelse) er et medicinsk speciale omhandlende læren om sygdomme hos ældre. Velkommen til afdeling G1 På denne afdeling indlægges de

Læs mere

De fysiske rammer: Fællesarealer på afdelingen:

De fysiske rammer: Fællesarealer på afdelingen: De fysiske rammer: Afdelingen består af 28 boliger, hvor hver bolig indeholder entré, bad, toilet, stue og lille altan eller have. Endvidere indbefatter hver bolig: El-seng Gardinstænger. Stuearealet er

Læs mere

Ophold på rehabiliteringscenter

Ophold på rehabiliteringscenter Ophold på rehabiliteringscenter kom til kræfter igen med rehabilitering 1 Velkommen Du kan få hjælp til at komme til kræfter igen på et rehabiliteringscenter i Københavns Kommune. Her får du tilbudt træning,

Læs mere

Velkommen til Aabenraa Kommunes Special- og Rehabiliteringscenter

Velkommen til Aabenraa Kommunes Special- og Rehabiliteringscenter Velkommen til Aabenraa Kommunes Special- og Rehabiliteringscenter Velkommen Vi vil gerne byde dig velkommen til dit ophold på Aabenraa Kommunes Special- og Rehabiliteringscenter (SRC). Vi arbejder ud fra

Læs mere

Velkommen til Plejecenter Kirstinehaven

Velkommen til Plejecenter Kirstinehaven Velkommen til Plejecenter Kirstinehaven Indhold Velkommen... 3 Om Kirstinehaven... 4 Lejligheden... 5 Indflytning... 5 Når du flytter ind, så husk... 6 Hvad koster det at bo på Kirstinehaven?... 8 Andet

Læs mere

Personale på Jebjerg Ældrecenter: Dagcenter: Køkken

Personale på Jebjerg Ældrecenter: Dagcenter: Køkken Velkommen som beboer og pårørende på Jebjerg Ældrecenter Velkommen: Med denne pjece vil vi gerne byde dig og dine pårørende hjertelig velkommen til Jebjerg Ældrecenter. Når du læser dette, er du ved at

Læs mere

Område Marselisborg Velkommen til Boligerne Rosenvangs Allé 76

Område Marselisborg Velkommen til Boligerne Rosenvangs Allé 76 Område Marselisborg Velkommen til Boligerne Rosenvangs Allé 76 Område Marselisborg Ankersgade 21 8000 Aarhus C Tlf.: 8713 4800 e-mail: omraade-marselisborg@mso.aarhus.dk Kære Du flytter ind i en plejebolig

Læs mere

Velkommen til ældreboligerne Vestervang 17-18

Velkommen til ældreboligerne Vestervang 17-18 Velkommen til ældreboligerne Vestervang 17-18 Område Midtbyen Carl Blochs Gade, Møllestien og Vestervang Grønnegade 10, 8000 Aarhus C Tlf. 87 13 46 00 Med denne lille pjece vil vi orientere om Område Midtbyen

Læs mere

Velkommen til Solkrogen Demensplejecenter

Velkommen til Solkrogen Demensplejecenter Velkommen til Solkrogen Demensplejecenter 2 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 2 Velkommen til Solkrogen 3 Praktiske oplysninger 4 Før du flytter ind 5 Når du flytter ind 6 Personalets arbejdsmiljø

Læs mere

Svendborg Kommune Plejecenter Vest. Velkommen til Aldersro 8

Svendborg Kommune Plejecenter Vest. Velkommen til Aldersro 8 Svendborg Kommune Plejecenter Vest Velkommen til Aldersro 8 Relevante telefonnumre Ældreområde Vest Områdekontor... 62 23 42 00 Aldersro 8 Sektionsleder Pia Skovmøller 8-9... 62 23 66 74 Administrativ

Læs mere

Velkommen! VELKOMMEN! Vi håber, at du bliver glad for dit nye hjem. Personale og beboere byder dig hjertelig velkommen til ROSENLUNDEN

Velkommen! VELKOMMEN! Vi håber, at du bliver glad for dit nye hjem. Personale og beboere byder dig hjertelig velkommen til ROSENLUNDEN Velkommen! VELKOMMEN! Vi håber, at du bliver glad for dit nye hjem Personale og beboere byder dig hjertelig velkommen til ROSENLUNDEN 2 Indhold DIN NYE BOLIG...3 Indflytning...3 Indflytningssamtale...2

Læs mere

Velkommen til Åhaven

Velkommen til Åhaven Indflytning i Plejebolig Velkommen til Åhaven Danske Diakonhjem Ådalen 3 5863 Ferritslev Tlf.: 72 53 05 26-1 - Indholdsfortegnelse Velkomst 3 Obligatoriske ydelser 4 Valgfrie ydelser 4 Gratis ydelser 4

Læs mere

Velkommen til Tåsinge Plejecenter

Velkommen til Tåsinge Plejecenter Velkommen til Tåsinge Plejecenter Det er vores ønske at nye beboere og pårørende får en god indflytning her på Tåsinge Plejecenter. Kære beboer og pårørende Dette er en velkomstpjece til nye beboere, hvor

Læs mere

GENOPTRÆNINGSCENTER REMSTRUPLUND

GENOPTRÆNINGSCENTER REMSTRUPLUND GENOPTRÆNINGSCENTER REMSTRUPLUND GENOPTRÆNINGSCENTER REMSTRUPLUND Velkommen I denne pjece kan du læse om dagligdagen på genoptræningscentret. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte medarbejderne

Læs mere

Velkommen til Gefionshave

Velkommen til Gefionshave Velkommen til Gefionshave Indholdsfortegnelse Velkomst... 3 Dagens gang... 4 Hverdagslivet... 4 Klippekort... 4 Samarbejde med pårørende... 4 Måltider... 4 Rengøring... 4 Praktiske oplysninger... 5 Lejekontrakt...

Læs mere

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund.

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Plejehjemmet Løjtegårdsvej Løjtegårdsvej 100 2770 Kastrup

Læs mere

Velkommen til. Aabenraa Kommunes. Special- og Rehabiliteringscenter

Velkommen til. Aabenraa Kommunes. Special- og Rehabiliteringscenter Velkommen til Aabenraa Kommunes Special- og Rehabiliteringscenter Velkommen Vi vil gerne byde dig velkommen til dit ophold på Aabenraa Kommunes Special- og Rehabiliteringscenter (SRC). Vi arbejder ud fra

Læs mere

Velkommen til Humletoftens Plejecenter

Velkommen til Humletoftens Plejecenter Velkommen til Humletoftens Plejecenter 15.01.2016 1 Indholdsfortegnelse: Telefonliste side 3 Velkommen side 4 Lidt om Humletoften side 4 Liv i huset side 4 Værdigrundlag side 4 Målsætning side 4 Indflytning

Læs mere

Velkommen til Rehabiliteringen på Kongshøjcentret

Velkommen til Rehabiliteringen på Kongshøjcentret Velkommen til Rehabiliteringen på Kongshøjcentret Område Syd Information om døgntræning og aflastning Velkommen til Rehabiliteringen Kongshøjcentret Vi vil gerne benytte disse linier til at byde dig velkommen

Læs mere

Plejebolig Kvalitetsstandard 2017

Plejebolig Kvalitetsstandard 2017 Plejebolig Kvalitetsstandard 2017 Hvad er formålet? Hvem kan få plejebolig? Hvad tilbydes i en plejebolig? Formålet med kommunens boligtilbud er, at du har en bolig der tilgodeser dit behov for pleje,

Læs mere

BETALING FOR SERVICEYDELSER. PLEJECENTRE i JAMMERBUGT KOMMUNE. GÆLDENDE FRA 1. januar 31. december 2015

BETALING FOR SERVICEYDELSER. PLEJECENTRE i JAMMERBUGT KOMMUNE. GÆLDENDE FRA 1. januar 31. december 2015 BETALING FOR SERVICEYDELSER PÅ PLEJECENTRE i JAMMERBUGT KOMMUNE GÆLDENDE FRA 1. januar 31. december 2015 1 Plejecentrets forskellige ydelser er valgfrie ydelser, som den enkelte pensionist frit kan vælge

Læs mere

Velkommen til Øster Snede Plejecenter

Velkommen til Øster Snede Plejecenter Velkommen til Øster Snede Plejecenter Lindvedvej 16, Øster Snede 8723 Løsning Tlf. 7675 8210 Revideret 21.08.09 Kære nyankomne beboer Vi byder dig velkommen her på Øster Snede Plejecenter. Med denne pjece

Læs mere

MIDLERTIDIGE OPHOLD. Træningsenheden Møllebo og Fortunen

MIDLERTIDIGE OPHOLD. Træningsenheden Møllebo og Fortunen MIDLERTIDIGE OPHOLD Træningsenheden Møllebo og Fortunen 1 Træningsenheden i Lyngby-Taarbæk Kommune kan tilbyde midlertidigt døgnophold på et af Træningscentrene: Møllebo eller Fortunen. Denne folder fortæller

Læs mere

Ophold på akutplejeenheden. Et kommunalt tilbud til dig, der har særligt behov for sygepleje

Ophold på akutplejeenheden. Et kommunalt tilbud til dig, der har særligt behov for sygepleje Ophold på akutplejeenheden Et kommunalt tilbud til dig, der har særligt behov for sygepleje 1 Velkommen Akutplejeenheden er et tilbud til dig, som i en periode har behov for sygepleje med hyppig observation,

Læs mere