Bestyrelsesmøde. Godkendelse af dagorden Dagsordenen blev godkendt. Punkt 5 og 6 blev gennemgået først på mødet.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsesmøde. Godkendelse af dagorden Dagsordenen blev godkendt. Punkt 5 og 6 blev gennemgået først på mødet."

Transkript

1 REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Torsdag d. 12. marts 2015, kl Sted: Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Klaus Bach (KB), Jakob Knudsen (JK), Bo Belhage (BB), David Gullberg (DG), Brian Samuelsson (BSM), Lars Bonde (LB) og Trine Lindberg (TLI). Henrik Simper deltog under punkt 6.2, mens Jesper Worre deltog under punkt Afbud: Torben Kristensen (TKR) og Lone Billhøj (LBI). Mødeleder: NS Referent: TLI Punkt 1 Godkendelse af dagorden Dagsordenen blev godkendt. Punkt 5 og 6 blev gennemgået først på mødet. Punkt 2 Indkomne forslag/ansøgninger 2.1 Ansøgning fra Team Rytger Bestyrelsen tager orienteringen vedr. Team Rytger til efterretning. Punkt 3 Vision og strategi arbejde 3.1 Bestyrelsens strategiske indsatsområder Bestyrelsen bifalder det nye dokument. Det er overskueligt og et godt orienteringsredskab. Derudover kan dokumentet anvendes som inspiration til indhold i vores klubnyhedsbreve. KB fortæller kort omkring arbejdet med Frivillighedsstrategien, herunder at arbejdsgruppen er godt i gang. Elementer fra arbejdet vil blive præsenteret på Distrikt Sjællands forårsmøde og tilbagemeldinger derfra vil blive inddraget af arbejdsgruppen. NS anmoder om, at der bliver udarbejdet en strategi for brobygningen mellem den sportslige sektion og vores klubber. Strategien skal være færdig til præsentation på kongressen LB fortæller, at der allerede finder flere aktiviteter sted som danner brobygning, bl.a. møder med klubberne og det årlige trænerseminar. Disse aktiviteter skal synliggøres samt udbygge med flere. Derudover skal der arbejdes med kommunikation på området, hvilket Christoffer Lehmann inddrages i. Dette strategipunkt skal indgå i orienteringsskemaet fremadrettet. Punkt 4 Politisk Orientering (lukket punkt) Punkt 5 Udvikling 5.1 Kommissorium strukturgruppen 2015 Sammensætningen af strukturgruppen har ændret sig. Ole Iversen, Søren Johansen og Henrik Jappe er trådt ud, mens Willy Frederiksen er kommet med. BSM er i gang med at finde nye deltagere til gruppen. Internt bliver det

2 BSM der faciliterer processen, mens TLI træder ud. Første møde afvikles mandag d. 16. marts. Strukturgruppen skal arbejde med Fremtidens Cykelløb. Derudover vil der centralt blive arbejdet med medlemsværdi både i forhold til klubber og det enkelte medlem. På forårsmødet d. 15. marts i Distrikt Jylland/Fyn vil der afslutningsvist være gruppearbejde, hvor et drøftelsespunkt bl.a. vil være Fremtidens Cykelløb. Bestyrelsen besluttede, at der arbejdes videre med det fremsendte kommissorium. Punkt 6 Elite 6.1 Status MTB VM er i Andorra, hvilket har en betydning for hvor mange ryttere vi stiller med. Der er adholdt samtaler med rytterne, deres trænere mm. Rapporten fra Bane VM er fremsendt af Casper Jørgensen. Resultatet er ikke som ventet. Dog er vi fortrøstningsfulde vedr. OL. Målet er, at den sidste WC før VM næste år kan springes over. I august deltager landevej, MTB og BMX i European Games, hvilket er Europoas svar på Europæisk OL. ATK er kommet godt i gang og LB har løbende dialog med Jannek Tetzlaf. vedr. de tilbagemeldinger Jannek får. Kvindeprojektet er kommet godt i gang med Cathrine Marsal som projektleder. Bestyrelsen forslår, at Cahtrine Marsal deltager på pigesamlingen i Vejle d marts, hvis det er muligt. Punkt 7 Administrationen 7.1 Status Den fremsendte orientering opsummerer status siden sidst. BSM fortæller kort omkring medlemstalsindberetningen, som er afsluttet. Dog er tallet endelige ikke frigivet. Dvs. at tallet dels er fortroligt og dels at der kan komme ændringer. Til bestyrelsesmødet d. 29. april vil administrationen lave en redegørelse og nærmere analyse af medlemstallet. På IT siden er der afholdt flere møder vedr. tilmelding, hjemtagning og resultatformidling. Systemerne er testet og klar til landevejssæsonen. For at have et velfungerende tilmeldingssystem, hjemtagning og resultatformidling skal vi have basisoplysninger på vores ryttere på plads dvs. licenssystemet. Den nye licensportal leveres d. 16. marts og vil blive sat i drift fra efteråret. 7.2 DM procedure Der er udarbejdet procedurebeskrivelser for de forskellige DM er. JK havde flere input som sendes til TLI, som dernæst reviderer beskrivelserne.

3 7.3 Fordeling af repræsentanter til DM er Bestyrelsen er fordelt som nedenstående. Bestyrelsesmedlemmerne er selv ansvarlige for at finde en erstatning, hvis de bliver forhindret. DM'er Sted Dato Bestyrelsesrepræsentant MTB Marathon Silkeborg 26. april NS U23 Landevej, TT Randers 5. juni TKR Veteran Landevej, TT Randers 5. juni TKR U23 Landevej, RR Randers 7. juni HJJ Veteran Landevej, RR Randers 7. juni HJJ MTB Aarhus juni BB Holdløb Thy 20. juni HJJ Junior, Dame, Herre Landevej, TT Djurs 25. juni NS Dame Landevej, RR Djurs 27. juni NS Junior, Herre, Herre Elite Landevej, RR Djurs 28. juni NS B&U Landevej, TT Horsens 29. august LB B&U Landevej, RR Horsens 30. august LB Cross og Bane fordeles efter sommerferien. 7.4 Udvalg Der er igangsat en længerevarende proces omkring strukturering af udvalgenes arbejde og samarbejdet med disse. Det er en proces som kommer til løbe over 2015, hvor vi tilegner os erfaringer og vil være klar til fuld implementering fra primo TLI præsenterer materialet på første bestyrelsesmøde efter sommerferien og det forventes, at udvalgene bliver præsenteret for en ny udvalgshåndbog. 7.5 Afgørelse Ordensudvalget Ordensudvalget har behandlet en klage vedr. Cross DM De involverede parter er orienteret om afgørelsen. Jørgen Jensen, medlemme af Ordensudvalget, er omkommet efter en tragisk ulykke på Odense banen. Leif F. Jensen har skrevet mindeord til hjemmesiden og der er arrangeret blomster til bisættelsen. Bestyrelsen sender de varmeste tanker til familien. Bestyrelsen beslutter, at den vakante plads i Ordensudvalget frem til næste kongres besættes af Niels Fredborg. 7.6 Motionsrace TKR har fremsendt en praksis for afvikling af motionsrace i forbindelse med licensløb. Der skal beskrives en procedure for hvordan rytterne kan tegne motionslicens på dagen. F.eks kan der sættes en computer op ved indskrivning. Licenskortet vil blive udstedt efterfølgende. 7.7 Traffic Officials Bent Skov vil fremadrettet være ansvarlig for planlæægning af Traffic Officials kurser. Der er i foråret planlagt en række kurser, som næsten alle er besat.

4 Efter sommerferien vil der blive udarbejdet en evaluering og en fremadrettet plan for afvikling af kurserne. Punkt 8 Anti Doping 8.1 Strategiske fokusområder Arbejdet med den nye antidoping-politik går planmæssigt fremad. Senest er der udarbejdet et selvstændigt punkt på hjemmesiden med information om antidoping-regler, værktøjer mv. Når politikken er færdig, vil den ligeledes blive lagt her. Bestyrelsen roste materialet. LB havde et par enkelte bemærkninger, som TLI tager med retur til arbejdsgruppen. Bestyrelsen godkender anbefalingen fra arbejdsgruppen, om at nedenstående to strategiske fokusområder udpeges for perioden : - En stærk antidoping-indsats i udvalgte organisatoriske led - En stærk og proaktiv kommunikation på antidoping-området På bestyrelsesmødet d. 29. april, vil bestyrelsen blive præsenteret for en samlet pakke med politikken, strategiske fokussområder samt indsatser og mål. Punkt 9 Økonomi 9.1 Status Rapport Der vil til næste møde foreligge revideret budget for Punkt 10 Events 10.1 Post Danmark Rundt Jesper Worre gennemgik udvalgte punkter fra den skriftlige orientering. Vedr. live transmission drøftede bestyrelsen muligheden for at påvirke indholdet, f.eks. gennem mindre klip eller ekspertpersoner, som kan udtale sig. D. 26. maj afvikles der et event for den cyklende presse og andre indbudte, som på cykel får mulighed for at besigtige Vejle etapen. Punkt 11 Punkt 12 Nyt fra bestyrelsen Ingen input. Nyt fra udvalgene, herunder Grønt Forbund JK fortalte, at der er møde i baneudvalget mandag d. 16. marts. B&U udvalget efterspørger kontrakt til DM-arrangør. Administrationen sørger for at få det fremsendt. MTB har sendt en ansøgning til distrikterne vedr. chips og rygnumre, som pt. behandles.

5 Cross har haft en god sæsonsafslutning i Århus, hvor Simon Andreasen bl.a. deltog. Der mangler et Nordisk Mesterskab i MTB. Dette kan evt. kobles sammen med Junior World Cup d august. Punkt 13 Nyt fra DIF 13.1 Politisk program KB deltog i dialogmødet vedr. idrættens fysisk rammer, hvor han fornemmede, at der var god mulighed for indflydelse. Det fremsendte politiske program er pt. i høring hos specialforbundene. BB har fremsendt input, som NS tager med i de mundtlige drøftelser med DIF. NS og TLI har drøftet programmet og ser flere steder hvor Danmarks Cykle Union kan byde ind. Bestyrelsen besluttede, at se nærmere på hvor vi kan sætte ind således at vi kommer med i de forskellige projekter og evt. arbejdsgrupper som giver mening for os. TLI orienterer DIF om, at bestyrelsen har drøftet det politiske program. Møde vedr. Team Danmarks bestyrelse Der har været afholdt et møde mellem flere Team Danmark relaterede specialforbund, da de er utilfredse med sammensætningen af Team Danmarks bestyrelse. Specialforbundene udarbejder en anbefaling til DIF i forhold til fremtidigt sammensætning og udpegning af Team Danmarks bestyrelse. Ny næstformand i DIF NS med i en arbejdsgruppe, der skal lave en beskrivelse af den kommende næstformand i DIF. I processen er der gennemført interveiw med forskellige parter og på DIF s årsmøde vil arbejdsgruppen præsentere en beskrivelse af en ny profil. Punkt 14 Nyt fra UCI, UEC og NCF UCI CIRC-rapporten fik stor bevågenhed og bekræfter en større åbenhed og ny linje i UCI. UEC NS, HJJ og DG deltog i UEC kongressen d marts. I løbet af weekenden blev der bl.a. afviklet UCI Sharing platform, hvor forskellige lande havde oplæg. Der i blandt DG, som holdt oplæg omkring hvordan Danmarks Cykle Union arbejder med sponsorater. NS og HJJ oplevede, at kongressen var ustruktureret og dårlig forberedt. Harald Tidemann blev valgt som den europæisk kandidat til Peder Pedersens kandidatur. Til september er Harald Tidemann kandidat til UCI.

6 NCF Årsmødet i NCF blev afholdt under UEC kongressen, hvor Yvonne Mattsson fra Svering blev valgt som formand. Dernæst blev det besluttet, at starte et strategiarbejde i forhold til hvad landene vil med NCF, hvor fører det hen mm. HJJ er blevet ansvarlig for strategiprocessen. Arbejdsgruppen består udover HJJ af Hans-Petter Gulbrandsen fra Norge, Anna Ronkainen fra Finland samt Ulf Flink fra Sverige og generalsekretær i Nordisk Cykel Forbund. Gruppen skal bl.a. arbejde videre med de emner der blev drøftet på Nordisk Seminar d januar Næste møde i NCF er under VM på Landevej i september. Punkt 15 Eventuelt Punkt 16 Kommunikation 16.1 Hvilke punkter skal kommunikeres ud fra mødet? - Strategi for brobygning mellem sportslige sektion og klubber - Juniorryttere - Motionsrace - Strukturgruppen (punkt 2 og 3) - Status vedr. det arbejde der er i gang på sikkerhedsområdet Punkt 17 Næste møde Punkter til dagsorden - Fundraising - Frivillighedsstrategi Punkt 18 Evaluering af mødet

Godkendelse af dagorden Da bestyrelsen ikke er beslutningsdygtig, udskydes beslutningspunkter til oktober.

Godkendelse af dagorden Da bestyrelsen ikke er beslutningsdygtig, udskydes beslutningspunkter til oktober. REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Tirsdag d. 16. september 2014, kl. 9.00-16.00 Sted: Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Bo Belhage (BB), David Gullberg (DG), Brian Samuelsson

Læs mere

REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Sted: Deltagere: Afbud: Mødeleder: Referent: Punkt 1 Godkendelse af dagorden Punkt 2 Indkomne forslag/ansøgninger

REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Sted: Deltagere: Afbud: Mødeleder: Referent: Punkt 1 Godkendelse af dagorden Punkt 2 Indkomne forslag/ansøgninger REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Fredag d. 31. oktober 2014, kl. 9.00-16.30 Sted: Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Torben Kristensen (TKR), Klaus Bach (KB), Lone Billehøj

Læs mere

REFERAT. Godkendelse af dagorden

REFERAT. Godkendelse af dagorden REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Lørdag d. 10. januar 2015, kl. 10.00-15.00 Sted: Hotel Medi, Ikast (Rådhusstræde 8, 7430 Ikast) Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Torben Kristensen

Læs mere

REFERAT DCUs BESTYRELSESMØDE

REFERAT DCUs BESTYRELSESMØDE REFERAT DCUs BESTYRELSESMØDE Dato: Tirsdag d. 10. december 2013 kl. 09.00-16.00 Sted: DCUs lokaler, Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Torben Kristensen (TK), Jakob Knudsen (JK), Henrik Jess

Læs mere

Godkendelse af dagorden Søren Johansen inviteres ind til mødet for at informere om hjemmesiden. Se under eventuelt.

Godkendelse af dagorden Søren Johansen inviteres ind til mødet for at informere om hjemmesiden. Se under eventuelt. REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Onsdag d. 8. oktober 2014, kl. 9.00-16.00 Sted: Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Torben Kristensen (TKR), Lone Billehøj (LBI), Jakob

Læs mere

REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Sted: Deltagere: Afbud: Mødeleder: Referent: Punkt 1 Godkendelse af dagorden Punkt 8 Anti Doping

REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Sted: Deltagere: Afbud: Mødeleder: Referent: Punkt 1 Godkendelse af dagorden Punkt 8 Anti Doping REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Tirsdag d. 2. december 2014, kl. 9.00-17.00 Sted: Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Torben Kristensen (TKR), Klaus Bach (KB), Jakob Knudsen

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Teknisk Kommission skal finde ud af hvordan det skal effektureres. TKR vender det med Teknisk Kommission

Bestyrelsesmøde. Teknisk Kommission skal finde ud af hvordan det skal effektureres. TKR vender det med Teknisk Kommission Referat Bestyrelsesmøde Tid: Onsdag den 14. september 2016 kl. 15.00-20.00 Sted: DCUs kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere: Bo Belhage (BB), Henrik Jess Jensen (HJJ), Jakob Knudsen (JK), Lars Kaspersen

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Der er ingen indvendinger fra distrikterne til forslaget. Bestyrelsen drøftede forslaget.

Bestyrelsesmøde. Der er ingen indvendinger fra distrikterne til forslaget. Bestyrelsen drøftede forslaget. Bestyrelsesmøde Tid: Tirsdag den 8. december 2015, kl. 09.00 16.00 Sted: DCUs kontor, Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Torben Kristensen (TKR), Klaus Bach (KB), Jakob

Læs mere

REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE 7. januar 2014

REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE 7. januar 2014 REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE 7. januar 2014 Deltagere: Niels Sørensen (NS), Torben Kristensen (TS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Jakob Knudsen (JK), Klaus Bach (KB), Bo Belhage (BB) og David Gullberg

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Punkt 3 Administrationen 3.1 Status (orientering) HJJ er i dialog med landstræner for MTB mhp. at få en ansættelseskontrakt

Bestyrelsesmøde. Punkt 3 Administrationen 3.1 Status (orientering) HJJ er i dialog med landstræner for MTB mhp. at få en ansættelseskontrakt Referat Bestyrelsesmøde Tid: Søndag 6. november 2016 kl. 08.30-10.00 Sted: Scandic Bygholm Park, Schüttesvej 6, 8700 Horsens Deltagere: Allan Eg (AE), Henrik Jess Jensen (HJJ), Jakob Knudsen (JK), Klaus

Læs mere

Bestyrelsesmøde. PHB kunne i øvrigt oplyse et medlemstal på 32.940 medlemmer og 317 klubber i 2015. Hvilket er en vækst på ca. 1.500 medlemmer i 2015.

Bestyrelsesmøde. PHB kunne i øvrigt oplyse et medlemstal på 32.940 medlemmer og 317 klubber i 2015. Hvilket er en vækst på ca. 1.500 medlemmer i 2015. REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Torsdag den 3. marts 2016 14.30-19.00 Sted: Scandic, Kolding Deltagere: Henrik Jess Jensen (HJJ), Allan Eg (AE), Jakob Knudsen (JK), Klaus Bach (KB), Lars Kaspersen (LK), Torben

Læs mere

Bestyrelsesmøde REFERAT

Bestyrelsesmøde REFERAT REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Mandag den 19. december 2016 kl. 15.00 20.00 Sted: DCU, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere: Allan Eg (AE), Bo Belhage (BB), Henrik Jess Jensen (HJJ), Jakob Knudsen (JK), Klaus

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Godkendelse af dagorden Dagsorden godkendt. Bestyrelsen har modtaget et fyldestgørende materiale forud for mødet.

Bestyrelsesmøde. Godkendelse af dagorden Dagsorden godkendt. Bestyrelsen har modtaget et fyldestgørende materiale forud for mødet. REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Lørdag den 24. juni 2017 kl. 17.00-18.00 Sted: MAGION, Grindsted Deltagere: Bo Belhage (BB), Henrik Jess Jensen (HJJ), Jakob Knudsen (JK), Jens-Erik Majlund (JEM), Lars Kaspersen

Læs mere

Referat. Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 19. januar 2019

Referat. Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 19. januar 2019 Referat Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 19. januar 2019 Tid Lørdag den 19. januar 2019 kl. 17.00 Sted HUSET, Middelfart Deltagere Henrik Jess Jensen (HJJ), Lars Kaspersen (LK), Jakob Knudsen (JK),

Læs mere

Bestyrelsesmøde REFERAT. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt uden kommentarer.

Bestyrelsesmøde REFERAT. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt uden kommentarer. REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Fredag d. 30. oktober 2015 kl. 09:00-18:00 Sted: Scandic, Kolding Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Torben Kristensen (TKR), Klaus Bach (KB), Jakob

Læs mere

Bestyrelsesmøde. 1.1 Bestyrelsens forretningsorden HJJ indledte punktet med at henvise til paragraf 7.1. i bestyrelsens forretningsorden;

Bestyrelsesmøde. 1.1 Bestyrelsens forretningsorden HJJ indledte punktet med at henvise til paragraf 7.1. i bestyrelsens forretningsorden; REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Fredag den 24. juni 09.00-14.00 Sted: Hotel Kong Valdemar, Algade 101, 4760 Vordingborg Deltagere: Allan Eg (AE), Bo Belhage (BB), Henrik Jess Jensen (HJJ), Jakob Knudsen (JK),

Læs mere

Bestyrelsesmøde. HS ser ikke noget problem og bakker op om forslaget.

Bestyrelsesmøde. HS ser ikke noget problem og bakker op om forslaget. REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Mandag den 6. februar 2017, kl. 17.00-21.00 Sted: Idrættens Hus, DCU s lokaler Deltagere: Allan Eg (AE), Bo Belhage (BB), Henrik Jess Jensen (HJJ), Jakob Knudsen (JK), Lars

Læs mere

FREMTIDENS ORGANISERING AF DANMARK CYKLE UNION

FREMTIDENS ORGANISERING AF DANMARK CYKLE UNION 2014 FREMTIDENS ORGANISERING AF DANMARK CYKLE UNION DANMARKS CYKLE UNION November 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE BAGGRUND 2 VISION & STRATEGI 3 VISION 3 STRATEGI 3 HVAD HAR VÆRET I FOKUS 3 PROCES 4 TIDSPLANEN

Læs mere

KONGRES 2015 - REFERAT

KONGRES 2015 - REFERAT KONGRES 2015 - REFERAT Tid: Søndag d. 18. januar, kl. 9.00-12.20 Sted: Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Referent: Trine Lindberg Niels Sørensen bød forsamlingen velkommen til den årlige

Læs mere

REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE

REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE Dato: Mandag d. 19. maj 2014 kl. 09.00-16.00 Sted: DCU s kontor, Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Jakob Knudsen (JK), Klaus Bach

Læs mere

REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE

REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE Dato: Tirsdag d. 11. marts 2014 kl. 09.00-14.00 Sted: Frederiksberg Rådhus, Reception Syd, Smallegade 1, 2000 Frederiksberg Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess

Læs mere

REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE

REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE Mødedato: Tirsdag d. 14. maj 2013 kl. 09.00-16.00 i Idrættens Hus, 2605 Brøndby. Mødedeltagere: Niels Sørensen, Jakob Knudsen, Henrik Jess Jensen, Klaus Bach, David Gullberg,

Læs mere

BILAG B FREMTIDENS ORGANISERING AF DANMARK CYKLE UNION DANMARKS CYKLE UNION

BILAG B FREMTIDENS ORGANISERING AF DANMARK CYKLE UNION DANMARKS CYKLE UNION BILAG B 2014 FREMTIDENS ORGANISERING AF DANMARK CYKLE UNION DANMARKS CYKLE UNION INDHOLDSFORTEGNELSE BAGGRUND 2 VISION & STRATEGI 3 VISION 3 STRATEGI 3 HVAD HAR VÆRET I FOKUS 3 PROCES 4 TIDSPLANEN FREM

Læs mere

REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE

REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE Dato: 27. juni 2014 kl. 09.00-18.00 Sted: Hotel Faaborg Fjord, Svendborgvej 175, 5600 Faaborg Mødedeltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Torben Kristensen

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Punkt 2 Økonomi 2.1 Økonomi, præsenteret af ekstern gæst, revisor og medlem af repræsentantskabet, Casper Møller (CM) (orientering)

Bestyrelsesmøde. Punkt 2 Økonomi 2.1 Økonomi, præsenteret af ekstern gæst, revisor og medlem af repræsentantskabet, Casper Møller (CM) (orientering) REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Tirsdag den 2. februar 2016 kl. 14.00 19.30 Sted: Idrættens Hus, DCUs lokaler Deltagere: Henrik Jess Jensen (HJJ), Lars Kaspersen (LK), Allan Eg (AE), Torben Kristensen (TKR),

Læs mere

Bestyrelsesmøde. HB påpegede desuden, at suppleanterne fungerer som observatører og derfor ikke bør skrive under på forretningsordenen.

Bestyrelsesmøde. HB påpegede desuden, at suppleanterne fungerer som observatører og derfor ikke bør skrive under på forretningsordenen. REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Onsdag den 2. maj 2018 kl. 17.00 21.00 Sted: Danmarks Cykle Unions kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere: Henrik Jess Jensen (HJJ), Lars Kaspersen (LK), Bo Belhage (BB),

Læs mere

Bestyrelsesmøde. På møde med distrikterne den 30. oktober blev forslagene til ændringer / præciseringer også fremlagt og blev mødt med opbakning.

Bestyrelsesmøde. På møde med distrikterne den 30. oktober blev forslagene til ændringer / præciseringer også fremlagt og blev mødt med opbakning. REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Tirsdag den 31. oktober 2017 Sted: DCU s kontor, Brøndby Deltagere: Bo Belhage (BB), Henrik Jess Jensen (HJJ), Jakob Knudsen (JK),, Lars Kaspersen (LK), Jens-Erik Majlund (JEM)

Læs mere

REFERAT AF DCU s MIDTVEJSKONGRES 2013. LØRDAG DEN 22. JUNI Kl. 17.00-19.30 PÅ HOTEL KONG VALDEMAR I VORDINGBORG

REFERAT AF DCU s MIDTVEJSKONGRES 2013. LØRDAG DEN 22. JUNI Kl. 17.00-19.30 PÅ HOTEL KONG VALDEMAR I VORDINGBORG REFERAT AF DCU s MIDTVEJSKONGRES 2013 LØRDAG DEN 22. JUNI Kl. 17.00-19.30 PÅ HOTEL KONG VALDEMAR I VORDINGBORG DCUs formand Niels Sørensen bød forsamlingen velkommen og indstillede herefter på bestyrelsens

Læs mere

REFERAT DCU S BESTYRELSESMØDE

REFERAT DCU S BESTYRELSESMØDE REFERAT DCU S BESTYRELSESMØDE Mødedato: Mandag d. 4. marts 2013 kl. 9.00-15.30 i Idrættens Hus, Brøndby Mødedeltagere: Bestyrelsen og JW Afbud: Ingen Dagsordnen: 1. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde

Læs mere

Bestyrelsesmøde. I henhold til reglement skal endelig godkendelse af rekorder foretages af bestyrelsen efter modtagelse af anmeldelse af dansk rekord.

Bestyrelsesmøde. I henhold til reglement skal endelig godkendelse af rekorder foretages af bestyrelsen efter modtagelse af anmeldelse af dansk rekord. REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Onsdag den 7. februar 2018 kl. 17.00 22.00 Sted: DCU s kontor, Brøndby Deltagere: Henrik Jess Jensen (HJJ), Lars Kaspersen (LK), Allan Eg (AE), Bo Belhage (BB fraværende under

Læs mere

FAQ. Hvad er en Basis-, Sports- og Eliteklub? Hvad er en Motionslicens? Hvad er en Konkurrencelicens?

FAQ. Hvad er en Basis-, Sports- og Eliteklub? Hvad er en Motionslicens? Hvad er en Konkurrencelicens? FAQ Hvad er en Basis-, Sports- og Eliteklub? Hvad er en Motionslicens? Hvad er en Konkurrencelicens? Indholdsfortegnelse Vejledning til DCU s klubstruktur og licenssystem Danmarks Cykle Unions klubstruktur...

Læs mere

Bestyrelsesmøde REFERAT. Udvalg Budget 2017 Budget 2018

Bestyrelsesmøde REFERAT. Udvalg Budget 2017 Budget 2018 REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Onsdag den 29. november 2017 kl. 15.30 20.00 Sted: DCU s kontor, Brøndby Deltagere: Bo Belhage (BB), Henrik Jess Jensen (HJJ), Jakob Knudsen (JK), Jens-Erik Majlund (JEM),

Læs mere

Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus

Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus Til stede: Lars Vermund (LV), Karsten Munkvad (KM), Bo Overgaard (BO), Gitte Melph (GM), Torben Dan Pedersen (TDP), Niels

Læs mere

Referat HB 02. Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl

Referat HB 02. Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl Referat HB 02 Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl. 10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Anders Nielsen, Økonomiansvarlig

Læs mere

REFERAT AF DCUs BESTYRELSESMØDE DEN 2. OKTOBER 2008

REFERAT AF DCUs BESTYRELSESMØDE DEN 2. OKTOBER 2008 REFERAT AF DCUs BESTYRELSESMØDE DEN 2. OKTOBER 2008 Sted og tidspunkt: Idrættens Hus, Brøndby, kl. 14.00 19.00 Mødedeltagere: Tom Lund (TL), Jan Rasmussen (JR - fra kl. 17.15), Ole Pedersen (OP), Jesper

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESSEMINAR 2014

REFERAT AF BESTYRELSESSEMINAR 2014 REFERAT AF BESTYRELSESSEMINAR 2014 Dato: Søndag den 09. februar 2014 kl. 11.00 18.00 Sted: Aalborg Kommune, Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby Mødedeltagere: Niels Sørensen (NS), Torben Kristensen (TK),

Læs mere

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl Referat HB 04 Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl. 10.00 16.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig Kenneth Larsen,

Læs mere

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015 Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015 Mødet afholdtes i Bowl n Fun Viby startede kl. 10.15. Deltagere: Torben V. Andersen (TVA), Hans Græsvig (HG), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen

Læs mere

DCU Distrikt Sjælland Referat af formandsmøde 25. marts 2015

DCU Distrikt Sjælland Referat af formandsmøde 25. marts 2015 1. Situationen omkring direktørskifte DCU s formand Niels Sørensen (NS) gav en kort redegørelse for baggrunden for det afbrudte samarbejde med direktør David Gullberg. 2. Velkomst ved Klaus Bach (KB) KB

Læs mere

Referat af Midtvejskongres 2011 lørdag den 25. juni 2011 kl. 17.00 19.30 på Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg

Referat af Midtvejskongres 2011 lørdag den 25. juni 2011 kl. 17.00 19.30 på Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg Referat af Midtvejskongres 2011 lørdag den 25. juni 2011 kl. 17.00 19.30 på Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg Formand Tom Lund bød alle velkommen til midtvejskongressen 2011. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget

Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget Af Dameudvalget, ved Tina Dideriksen 2016 ambitioner Damudvalget ønsker at rekruttere to medlemmer til udvalget gerne fra

Læs mere

REFERAT DEN 25. JUNI 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT

REFERAT DEN 25. JUNI 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT REFERAT DEN 25. JUNI 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT MØDE I BESTYRELSEN DEN 18. JUNI 2014 FORUM BESTYRELSEN Mødenr.: 5 Mødedato: Den 18. juni Mødestart: Kl. 17.00 Mødested: Bestyrelsens mødelokale

Læs mere

Bestyrelsesmøde 7. november 2016

Bestyrelsesmøde 7. november 2016 Bestyrelsesmøde 7. november 2016 Deltagere: Klaus Bach (KB), Charlotte Frank (CF), Jørgen Hansen (JH), Carsten Hansen (CH), Bo Belhage (BB), Martin Eckhof (ME), Carsten Ritter (CRI) og gæster Lars Gronemann

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde mandag den 3. april Dansk Tennis Forbund Idrættens Hus 2605 Brøndby

Referat bestyrelsesmøde mandag den 3. april Dansk Tennis Forbund Idrættens Hus 2605 Brøndby bestyrelsesmøde mandag den 3. april 2017 Dansk Tennis Forbund dtf@tennis Mødereferatnummer: Mødetid og sted: Mødedeltagere: Andre deltagere: Mødeleder: Referent: BS-3/2017 3. april 2017 kl.17:30 20:30,,

Læs mere

REFERAT AF DCU s MIDTVEJSKONGRES 2014. LØRDAG DEN 28. JUNI Kl. 17.30-20.00 PÅ HOTEL FAABORG FJORD

REFERAT AF DCU s MIDTVEJSKONGRES 2014. LØRDAG DEN 28. JUNI Kl. 17.30-20.00 PÅ HOTEL FAABORG FJORD REFERAT AF DCU s MIDTVEJSKONGRES 2014 LØRDAG DEN 28. JUNI Kl. 17.30-20.00 PÅ HOTEL FAABORG FJORD DCUs formand Niels Sørensen bød forsamlingen velkommen og startede med at takke Cykling Odense og Cykelklubben

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Indkomne forslag/ansøgninger Der er kommet forslag fra Børne- og ungdomsudvalget. Punktet behandles under punkt 13.

Bestyrelsesmøde. Indkomne forslag/ansøgninger Der er kommet forslag fra Børne- og ungdomsudvalget. Punktet behandles under punkt 13. REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Tirsdag den 5. september 2017 kl. 17.00-21.00 Sted: DCU s kontor, Brøndby Deltagere: Bo Belhage (BB), Henrik Jess Jensen (HJJ), Jens-Erik Majlund (JEM), Lars Kaspersen (LK),

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse Referat

Dansk Sejlunions bestyrelse Referat Møde: Bestyrelsesmøde 02-2013 Dato: Mandag den 4. marts 2013, kl. 15.00 21.00 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, Brøndby Hans Natorp, DS Formand Jens Erik Hansen, DS Næstformand Jan Wojtczak,

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat framøde i DMU Uddannelsespanel Tid: 26. marts 2012 kl. 17.00 21.30 Sted: Fjelsted Skov Kro Deltagere: Jesper Holm (formand), Pia Dall Petersen, Niels Frode Sølvsteen,

Læs mere

Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent) Spejdernes bestyrelse Tirsdag d. 8. juni 2017 kl. 20.30-22.00 Sted: Skype REFERAT Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Læs mere

REFERAT DEN 8. SEPTEMBER 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT

REFERAT DEN 8. SEPTEMBER 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT REFERAT DEN 8. SEPTEMBER 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT MØDE I BESTYRELSEN DEN 6. SEPTEMBER 2014 FORUM BESTYRELSEN Mødenr.: 6 Mødedato: Den 6. september Mødestart: Kl. 10.00 Mødested: Bestyrelsens

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat fra møde i DMU Uddannelsespanel Tid: 5. marts 2011 kl. 9.00 11.00 Sted: Hotel Opus, Horsens Deltagere: Jesper Holm (formand), Birger Kyhl, Joy Nordkvist, Peter Hansen,

Læs mere

REFERAT DEN 26. APRIL 2017

REFERAT DEN 26. APRIL 2017 REFERAT DEN 26. APRIL 2017 MØDE I BESTYRELSEN FORUM BESTYRELSEN Mødenr.: 3 Mødedato: Den 26. marts 2017 Mødestart: Kl. 10.00 fra kl. 9.30 er der morgenmad foran lokalet. Mødested: Preben Elkjær Referent:

Læs mere

Springudvalgsmøde Referat Den 6. sept. Kl.17:00 Sommersted Absolute Horses

Springudvalgsmøde Referat Den 6. sept. Kl.17:00 Sommersted Absolute Horses Springudvalgsmøde Referat Den 6. sept. Kl.17:00 Sommersted Absolute Horses Til stede: Jakob Leth (Formand) Bent Schultz (Dommeransvarlig) Per Nielsen (Bane designer ansvarlig) Nina Kaae (ansvarlig for

Læs mere

Referat. Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 2. september 2019

Referat. Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 2. september 2019 Referat Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 2. september 2019 Tid Mandag den 2. september 2019 kl. 15.30 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Henrik Jess Jensen (HJJ), Lars Kaspersen (LK), Jens Panum

Læs mere

Referat. Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 24. april 2019

Referat. Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 24. april 2019 Referat Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 24. april 2019 Tid Onsdag den 24. april 2019 kl. 15.30 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Henrik Jess Jensen (HJJ), Bo Belhage (BB), Lars Kaspersen (LK),

Læs mere

MIDTVEJSKONGRES 2015 REFERAT. Niels Sørensen bød forsamlingen velkommen til den årlige midtvejskongres.

MIDTVEJSKONGRES 2015 REFERAT. Niels Sørensen bød forsamlingen velkommen til den årlige midtvejskongres. MIDTVEJSKONGRES 2015 REFERAT Tid: Lørdag den 27. juni 2015, kl. 17.30-20.00 Sted: Danhostel Ebeltoft, Egedalsvej 5,8400 Ebeltoft Referent: Henrik Jess Jensen og Hanne Algot Olsen Niels Sørensen bød forsamlingen

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse REFERAT Møde: Bestyrelsesmøde 01-2016 Dato: Mandag den 27. februar 2016 kl. 15.00 21.00 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, 2605 Brøndby Jesper Andersen, Peter Bjerremand, Christian Hangel,

Læs mere

Deltagere (fysisk): Anna Falkenberg Harboe (AH), Jørgen Kilsgaard (JK), Kim Skov Jensen (KSJ), Philip Saerens (PS), Jesper Lund Madsen (JLM)

Deltagere (fysisk): Anna Falkenberg Harboe (AH), Jørgen Kilsgaard (JK), Kim Skov Jensen (KSJ), Philip Saerens (PS), Jesper Lund Madsen (JLM) Referat bestyrelsesmøde den 3. februar 2016 klokken 17:30-20:00 Sted: DSkiFs mødelokale samt virtuelt via SKYPE Deltagere (fysisk): Anna Falkenberg Harboe (AH), Jørgen Kilsgaard (JK), Kim Skov Jensen (KSJ),

Læs mere

1. Velkomst SK-formand Hans Storm bød velkommen til fredagens møde, som omhandlede overgangen til Danmarks Cykle Union.

1. Velkomst SK-formand Hans Storm bød velkommen til fredagens møde, som omhandlede overgangen til Danmarks Cykle Union. Referat fra Klublederseminar 2015 Møde: både fredag og lørdag Mødedato: den 6. og 7. november 2015 Til stede: BMX-klubber, SU-formand, SK og sportssekretær Ikke til stede: Referent: Martin Gunnar Thenning

Læs mere

Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen(LH), Jan Donde (JD) og Birgitte V. Andersen (BVA).

Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen(LH), Jan Donde (JD) og Birgitte V. Andersen (BVA). Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 1. juni 2014 Mødet afholdtes i Odense Bowlinghal og startede kl. 10.00. Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen(LH),

Læs mere

Bestyrelsesmøde Tid Torsdag d. 26. juni - kl. 17.30 Sted Idrættens Hus, mødelokale 2 Mødeleder Jens Terkelsen Referent Henriette Gilhøj

Bestyrelsesmøde Tid Torsdag d. 26. juni - kl. 17.30 Sted Idrættens Hus, mødelokale 2 Mødeleder Jens Terkelsen Referent Henriette Gilhøj Bestyrelsesmøde Tid Torsdag d. 26. juni - kl. 17.30 Sted Idrættens Hus, mødelokale 2 Mødeleder Jens Terkelsen Referent Henriette Gilhøj Deltagere Fraværende ved afbud Jens Terkelsen, Christina Carls, Henriette

Læs mere

Deltagere: Silje Rubæk (SR), Anders Saaby (AS), Per Poulsen (PP), Preben Harmsen (PH), Thomas Christensen (TC)

Deltagere: Silje Rubæk (SR), Anders Saaby (AS), Per Poulsen (PP), Preben Harmsen (PH), Thomas Christensen (TC) Referat fra BMX udvalgs møde Tid: Mandag den 14. Maj kl. 17 til ca. 20.30 Sted: Fjelsted skov kro Store landevej 92, 5592 Ejby Deltagere: Silje Rubæk (SR), Anders Saaby (AS), Per Poulsen (PP), Preben Harmsen

Læs mere

Referat: Bestyrelsesmøde

Referat: Bestyrelsesmøde Referat: Bestyrelsesmøde Dato: 22. marts 2017, kl. 18.00 Sted: Deltagere: Afbud: Stadionvej 50D, Odense Leif Meitilberg (LM), Michael Sølling (MRS), Torben Fjordvang (TF), Heino Nielsen (HN), Jan Hansen

Læs mere

Samlet Delmål 2018 Delmål 2019 Delmål 2020 Delmål 2021

Samlet Delmål 2018 Delmål 2019 Delmål 2020 Delmål 2021 Hvilket strategisk spor vedrører disse mål og indsatser: Spor 3: En tidssvarende organisationsstruktur og et stærkt frivilligt engagement Hvor er sporet forankret politisk og administrativt? Politisk:

Læs mere

Kongres Referat

Kongres Referat Kongres 2019 - Referat Danmarks Cykle Union den 31. marts 2019 Tid Søndag den 31. marts 2019 kl. 9.00 Sted Comwell, Abildvej 100, 4180 Sorø Deltagerantal 62 Referent Julie Kristiansen Henrik Jess Jensen

Læs mere

Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 2017/2018 HB /2018 Fredag den 25. maj 2018 BESLUTNINGSREFERAT

Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 2017/2018 HB /2018 Fredag den 25. maj 2018 BESLUTNINGSREFERAT Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 2017/2018 HB06 2017/2018 Fredag den 25. maj 2018 BESLUTNINGSREFERAT i DGI Huset Vejle Willy Sørensen Plads 5, 7100 Vejle Kl. 18:00-22:30 Deltagere René Toft, Formand

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Tirsdag 21. januar 2014 Kl Idrættens Hus, Brøndby

Referat fra bestyrelsesmøde Tirsdag 21. januar 2014 Kl Idrættens Hus, Brøndby Referat fra bestyrelsesmøde Tirsdag 21. januar 2014 Kl. 17.00 21.30 Idrættens Hus, Brøndby Til stede Ulf Helgstrand (UH) formand Jørgen Mertz (JM) næstformand Jette Bille (JB) Anne-Mette Binder (AMB) Charlotte

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. KB s arbejdsform 3.1.1. Udkast

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Tirsdag 25. marts 2014 Kl Idrættens Hus, Brøndby

Referat fra bestyrelsesmøde Tirsdag 25. marts 2014 Kl Idrættens Hus, Brøndby Referat fra bestyrelsesmøde Tirsdag 25. marts 2014 Kl. 17.00 20.30 Idrættens Hus, Brøndby Til stede Ulf Helgstrand (UH) formand Jørgen Mertz (JM) næstformand Anne-Mette Binder (AMB) Charlotte Gierahn (CG)

Læs mere

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg 1 Danske Underviserorganisationers Samråd Sekretariatet Vandkunsten 12 1467 København K Telefon 33 11 30 88 Telefax 33 69 63 33 Telefontid Mandag - torsdag 8.30 16 Fredag 8.30 15 Til DUS forretningsudvalg

Læs mere

1.1 Aktionspunkter Gennemgang af listen. Det blev besluttet at flytte speed projektet over i projektstyringsskemaet.

1.1 Aktionspunkter Gennemgang af listen. Det blev besluttet at flytte speed projektet over i projektstyringsskemaet. REFERAT Bestyrelsesmøde 10. januar 2012 kl. 17.15 på kontoret i Brøndby Deltagere: Afbud: Niels Staun (), Nis Blaxekjær (), Peter Chapman (), Povl Lund Nielsen (PLN), Jesper Laustsen (JL), Lise Usinger

Læs mere

Referat til hovedbestyrelsesmøde 4/2015

Referat til hovedbestyrelsesmøde 4/2015 Referat til hovedbestyrelsesmøde 4/2015 Mødested FROS klubhus, Hannerup Engvej 1C, Fredericia Mødedato Tirsdag 12. maj 2015 kl. 17.00-21.50 Mødedeltagere Referat Gæster Afbud: Walther Rahbek, formand (WRM)

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT Forbundsbestyrelsesmøde nr. 3 / 8. April

BESLUTNINGSREFERAT Forbundsbestyrelsesmøde nr. 3 / 8. April Referat Tirsdag den 8. April 2014 Til stede: Alle Besøg fra: Betina, Hanne ( Forbundskontoret ) Ad 1) Godkendelse af dagsorden OK Ad 2 ) Opfølgning på referat FBST 2/2013 2014 OK Ad 3 ) Besøg fra DIF bestyrelse:

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse REFERAT Møde: Bestyrelsesmøde 01-2015 Dato: Mandag den 26. januar 2014 kl. 15.00 21.00 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, 2605 Brøndby Hans Natorp, Henrik Voldsgaard, Jesper Andersen, Mads

Læs mere

Mødeindkaldelse. Dagsorden. Dato: 27-03-2012 Tid: 12.30 15.30. Sted: Campus Århus N, lokale 33.11

Mødeindkaldelse. Dagsorden. Dato: 27-03-2012 Tid: 12.30 15.30. Sted: Campus Århus N, lokale 33.11 Mødeindkaldelse Mødeforum: Overordnet samarbejdsorgan for klinisk undervisning Dato: 27-03-2012 Tid: 12.30 15.30 Sted: Campus Århus N, lokale 33.11 Mødeleder: Deltagere: Afbud: Referent: Bodil Primsø Tove

Læs mere

Referat. Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 18. december 2018

Referat. Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 18. december 2018 Referat Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 18. december 2018 Tid Tirsdag den 18. december 2018 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Henrik Jess Jensen (HJJ), Lars Kaspersen (LK), Bo Belhage

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag den 1. maj 2013 Kl Idrættens Hus, Brøndby

Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag den 1. maj 2013 Kl Idrættens Hus, Brøndby Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag den 1. maj 2013 Kl. 17.00 21.00 Idrættens Hus, Brøndby Til stede Ulf Helgstrand (UH) formand Jørgen Mertz (JM) næstformand Ulla Martens (UM) Jette Bille (JB) Jakob Ravnsbo

Læs mere

Referat - af forretningsudvalgsmøde den 30. august 04 på sekretariatet

Referat - af forretningsudvalgsmøde den 30. august 04 på sekretariatet Referat - af forretningsudvalgsmøde den 30. august 04 på sekretariatet Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Justering af dagsorden 3. Godkendelse af referater 4. Forretningsudvalgsrunde 5. Udvalgsrunde

Læs mere

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg 1 Danske Underviserorganisationers Samråd Sekretariatet Vandkunsten 12 1467 København K Telefon 33 11 30 88 Telefax 33 69 63 33 Telefontid Mandag - torsdag 9 15:30 Fredag 9 14:30 Til DUS forretningsudvalg

Læs mere

Dansk Atletik Forbund Atletik og motion

Dansk Atletik Forbund Atletik og motion Referat Bestyrelsesmøde i DAF Dato: Deltagere: 2. juni 2009 kl. 17.15-22.00, Idrættens Hus, Brøndby Søren B. Henriksen (SBH), Christina W. Schnohr (CWS), Karsten Munkvad (KM), Niels Kim Hjorth (NKH), Lars

Læs mere

De Barske s årsmøde 2017 d. 13. januar 2018 kl til sent.

De Barske s årsmøde 2017 d. 13. januar 2018 kl til sent. De Barske s årsmøde 2017 d. 13. januar 2018 kl. 20.20 til sent. Deltagere: Jan, Svend-Erik, Ebbe, John, Arne, Leif, Anne-Mette og Jens 1. valg af dirigent Svend-Erik 2. valg af referent Anne-Mette 3. Godkendelse

Læs mere

Referat. Bestyrelsesmøde Nordjysk Mad I/S. Mandag den 13. januar 2014 kl Mødelokale: Frokoststuen, Nordjysk Mad, Brønderslev

Referat. Bestyrelsesmøde Nordjysk Mad I/S. Mandag den 13. januar 2014 kl Mødelokale: Frokoststuen, Nordjysk Mad, Brønderslev 1 Deltagere: Henrik Aarup-Kristensen, formand, direktør for Sundhed & Velfærd, Brønderslev Kommune Per Lund Sørensen, næstformand, psykiatridirektør, Region Nordjylland Bodil Christiansen, ældrechef, Brønderslev

Læs mere

Svendborg Boligselskab af 16. januar 1945

Svendborg Boligselskab af 16. januar 1945 Svendborg Boligselskab af 16. januar 1945 Referat af ordinært repræsentantskabsmøde torsdag den 6. juni 2013 kl. 18.00 i Domea, Boligcenter Svendborg, Mølmarksvej 155, 5700 Svendborg. Dagsorden Side 1

Læs mere

Danmarks Brydeforbund

Danmarks Brydeforbund Referat Bestyrelsesmøde Tid: Lørdag den 28.2.2015, kl. 10.00. Sted: Scandic Hotel Odense. Tilstede: Palle Nielsen formand (PN), Erik Nyblom næstformand(en), Lene Søberg kasserer (LS), Sonja Ekstrøm (SE),

Læs mere

Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2

Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2 Referat HB 01 15. 16. juni 2012 Hotel Scandic Odense Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2 Dagsorden 00.00 Godkendelse af dagsordenen

Læs mere

Evaluering af besigtigelsesturen lørdag den 11. oktober 2014 skal vi gentage arrangementet (altså bare andre afdelinger)?

Evaluering af besigtigelsesturen lørdag den 11. oktober 2014 skal vi gentage arrangementet (altså bare andre afdelinger)? Selskabsbestyrelsesmøde Sjællandsvænget 1, 3. sal, 4000 Roskilde Kl. 18.00 Deltagere: Selskabsbestyrelsen Afbud: Henriette Larsen, Jens Frederiksen, Richard Jensen Gæst: Francisco Ortega under pkt. 2.

Læs mere

Tid: Fredag den 14. oktober 2016 kl Sted: Lokale 16, Søborgstræde 2, 3700 Rønne

Tid: Fredag den 14. oktober 2016 kl Sted: Lokale 16, Søborgstræde 2, 3700 Rønne Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Michael Engkær (Dansk Industri) Afbud fra Ingolf Lind - Holm (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) Klaus Holm (LO Sektion Bornholm) Jonna Nielsen (LO Sektion

Læs mere

Klub information Revideret 16/2 2017

Klub information Revideret 16/2 2017 Klub information Revideret 16/2 2017 Kontingentsatser for distriktets klubber Distrikt Jylland-Fyn 2017: Basisklub: Kr. 1.000,-. (Basisklub kontingent opkræves af DCU i 2017) Sportsklub: Kr. 4.500,-. *

Læs mere

Ansøgning om DCU licens

Ansøgning om DCU licens . Danmarks Cykle Unions licenssystem CyklingDanmark.dk - Se vejledning og spørgsmål/svar til licenssystemet her. Ansøgning om DCU licens Fornavn *: Efternavn *: Hovedadresse *: Postnr./by * Telefon * Email

Læs mere

Bestyrelsesmøde REFERAT

Bestyrelsesmøde REFERAT REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Tirsdag den 2. maj 17.00-21.00 Sted: DCU s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere: Bo Belhage (BB), Henrik Jess Jensen (HJJ), Jakob Knudsen (JK), Jens-Erik Majlund (JEM),

Læs mere

Referat af Midtvejskongres 2009 fredag den 26. juni 2009 kl. 17.30 19.30 på Alsion, (Sønderjyllands Viden- og kulturcenter), Alsion 2, 6400 Sønderborg

Referat af Midtvejskongres 2009 fredag den 26. juni 2009 kl. 17.30 19.30 på Alsion, (Sønderjyllands Viden- og kulturcenter), Alsion 2, 6400 Sønderborg Referat af Midtvejskongres 2009 fredag den 26. juni 2009 kl. 17.30 19.30 på Alsion, (Sønderjyllands Viden- og kulturcenter), Alsion 2, 6400 Sønderborg Tom Lund bød alle velkommen til midtvejskongressen.

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 8. maj Dansk Tennis Forbund Idrættens Hus 2605 Brøndby

Referat Bestyrelsesmøde d. 8. maj Dansk Tennis Forbund Idrættens Hus 2605 Brøndby Referat Bestyrelsesmøde d. 8. maj 2017 Dansk Tennis Forbund dtf@tennis Mødereferatnummer: Mødetid og sted: Mødedeltagere: eltagere: Afbud: Andre deltagere: Mødeleder: Referent: BS-4/2017 8. maj 2017 kl.17:30

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i NK-Service A/S torsdag den 5. april 2018 kl Ved Fjorden 18, Næstved

Referat af bestyrelsesmøde i NK-Service A/S torsdag den 5. april 2018 kl Ved Fjorden 18, Næstved Referat af bestyrelsesmøde i NK-Service A/S torsdag den 5. april 2018 kl. 12.30 Ved Fjorden 18, Næstved Bestyrelse: Niels True, Tina Højlund Pedersen, Helle Jessen, Per Sørensen, Bo Erik Woetmann Hansen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde Tirsdag den 27. april 2010 Kl Brøndby

Bestyrelsesmøde Tirsdag den 27. april 2010 Kl Brøndby Bestyrelsesmøde Tirsdag den 27. april 2010 Kl. 15.00 20.30 Brøndby Til stede: Ulf Helgstrand (UH) formand Jørgen Mertz (JM) næstformand Troels Ullerup (TU) Jette Bille (JB) Jakob Ravnsbo (JR) Fra administrationen:

Læs mere

Mødereferat Breddeudvalget 4/2010.

Mødereferat Breddeudvalget 4/2010. Dansk Orienterings-Forbund Til Breddeudvalgets medlemmer Hovedbestyrelsen og stab Mødereferat Breddeudvalget 4/2010. Mødedato: Lørdag d. 8. maj 2010 kl. 10:00-14:00 Mødested: Mødedeltagere: Referent: Horsens

Læs mere

Med afsæt i hovedbestyrelsens årsplan var der udarbejdet dagsorden, der havde været til forbehandling i Formandskabet den 10. november 2016.

Med afsæt i hovedbestyrelsens årsplan var der udarbejdet dagsorden, der havde været til forbehandling i Formandskabet den 10. november 2016. Referat af hovedbestyrelsesmøde i Diabetesforeningen Tid: Torsdag den 24. november 2016, kl. 16.00-20.00 Sted: Diabetesforeningen, Toldbodgade 33, København Tilstede: Truels Schultz, Jørgen Andersen, Torben

Læs mere

Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde HB /2019 Onsdag den 04. juli Beslutningsreferat åben DAGSORDEN

Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde HB /2019 Onsdag den 04. juli Beslutningsreferat åben DAGSORDEN Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde HB01 2018/2019 Onsdag den 04. juli 2018 Beslutningsreferat åben DAGSORDEN Mødested: Hotel Scandic Hvidkærvej 25 5250 Odense SV Kl. 17:00-22:00 (22:30) Deltagere:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på. Erhvervsakademi SydVest. Torsdag den 28. marts kl

Referat af bestyrelsesmøde på. Erhvervsakademi SydVest. Torsdag den 28. marts kl Referat af bestyrelsesmøde på Erhvervsakademi SydVest Torsdag den 28. marts kl. 15.00 17.00 Deltagere: Johanne Gregersen, Niels Sørensen, Allan Østergaard, Dan Alsted Nielsen, Erik Lauritzen, Peter Amstrup,

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse REFERAT Møde: Bestyrelsesmøde 07-2015 Dato: Mandag den 26. oktober 2015 kl. 15.00 21.00. Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, Brøndby Jesper Andersen, Mads Christensen, Christian Hangel, Line

Læs mere